abonnement Unibet Coolblue
pi_57945127



Verschillen 40 & 60 GB PS3s
Sony's 40 GB-model PS3 is geschikt voor het afspelen van CD, DVD, Blu-Ray, PlayStation 1 en natuurlijk de nieuwe PlayStation 3 games. Klaar voor High-Definition weergave en met uitgebreidere online mogelijkheden dan de PlayStation 2. In Europa verkrijgbaar sinds oktober 2007. Huidige prijs: ¤ 399,-

Voor de lancering van het 40 GB-model was er ook een 60 GB-model verkrijgbaar. Dit model kan ook overweg met PlayStation2 spellen en biedt onderteuning voor Super Audio CD's. (SACD's). Dit model was verkrijgbaar sinds maart 2007 tot de laatste modellen uitverkocht raakten eind 2007. Huidige prijs: n.v.t., alleen tweede hands beschikbaar.



  • Draadloze SIXAXIS-controller
    Dit systeem neemt de bewegingen van je handen waar en maakt zo intuïtieve interactieve gameplay in realtime mogelijk. Dankzij de draadloze Bluetooth-technologie kunnen 7 spelers tegelijkertijd van de draadloze SIXAXIS-controller gebruik maken zonder dat hier andere externe hulpmiddelen voor nodig zijn.

  • Draadloze Dual-Shock3-controller
    Naast de Sixaxis-controller is er nu ook de Dual-Shock3 aangekondigd. Deze is vergelijkbaar met de Sixaxis maar dan met toegevoegde rumble. Voorlopig alleen verkrijgbaar door te importeren uit Azië of Noord-Amerika.



    Tijdens de launch waren een aantal games beschikbaar, zoals Resistance: Fall of Man, Motorstorm, Ridge Racer 7, Call of Duty 3, F1 Championship, Oblivion en Genji 2. Hoewel er in de line-up van de launch-games voor iedereen wel wat interessants te vinden was, duurde het naar het idee van velen erg lang voordat er voldoende games van goede kwaliteit beschikbaar waren. Intussen zijn we een aantal maanden verder en zijn er een flink aantal goede titels bijgekomen. Een overzicht:

    Assassin's Creed: Free-roaming stealth-action
    Speel als de assassin Altaïr in 1191 na Christus. De derde kruistocht naar het ''heilige land'' heeft chaos veroorzaakt. Het is aan de assassins de taak om het bloedvergieten te stoppen door druk te zetten op beide partijen: de moslims en de kruisvaarders.

    Burnout: Paradise: Arcade racing
    In Burnout™ Paradise bepaal jij wat er wanneer en waar gebeurt! Geniet van de vrijheid op het wegennet van Paradise City. Race en beuk via de drukke snelwegen van de stadstraten naar de kronkelende bergweggetjes: de omgeving is er om door jou ontdekt te worden!

    Call of Duty 4: Modern Warfare: Moderne oorlogsvoering FPS
    De speler vecht als U.S. Marine en British S.A.S. soldaat tegen een groep los geslagen Russische terroristen. De groep probeert een staatsgreep te plegen in het onstabiele Rusland wat resulteert in een bloederige burgeroorlog.

    Devil May Cry 4: Action-slasher
    De duivelse en twisted Nero, wiens zwaard de demonen doormidden klieft alsof het niks is, zal in dit deel weer met tegenstanders te maken krijgen waar het scherm min of meer te klein voor is.

    Gran Turismo 5 Prologue: Racing Simulatie
    De meest uitgebreide en realistische racer die je maar kan wensen met honderden auto's, prachtige tracks en levensechte omgevingen.

    Guitar Hero III: Legends of Rock: Muziek en gitaar
    Het is weer tijd om te rocken! Dit jaar komt er weer een gloednieuwe Guitar Hero uit waar de gamers er lustig op los kunnen rammen op hun gitaar. Dit keer komen er weer een scala aan goede rocknummers voorbij van diverse artiesten.

    Ratchet and Clank: Tools of Destruction: Platformer
    Help! Een gigantisch leger van robots heeft een aanval op de hoofdstad gepland! Ratchet en zijn hulpje Clank zijn terug op de PLAYSTATION3 om het kwaad te bestrijden. Zullen ze de wereld kunnen redden van de ondergang?

    Uncharted: Drake's Fortune: Action-adventure
    Een 400 jaar oude aanwijzing in de doodskist van Sir Francis Drake is de aansporing voor Nathan Drake om op expeditie te gaan naar de legendarische schatkamer van EL Dorado. In elke situatie moet je tot het uiterste gaan om te overleven. Schuw geen enkel middel.

    Unreal Tournament 3: Multiplayer FPS
    Unreal Tournament is back! En hoe. Dankzij de Unreal Engine 3 is dit een van de grafisch meest indrukwekkende shooters die er zijn. Bovendien kan je alleen op de PLAYSTATION3 gratis een tegenstander van formaat opzoeken.


    PlayStation 3 is veel meer dan games alleen. Met de krachtige Blu-ray Disc-speler en een hardeschijf is het systeem namelijk ook uitermate geschikt voor al je videobestanden.

    Door de ingebouwde Blu-ray Disc-speler bekijk je je favoriete films in echte high definition (tot 1080p, afhankelijk van je televisietoestel). Dankzij de enorme opslagcapaciteit per BD (op één double layer Blu-ray Disc kan tot wel drie uur HD-video en negen uur bonusmateriaal in standaard definitie (SD) worden opgeslagen) weet je zeker dat je tijdens het kijken niet opeens het schijfje hoeft te verwisselen. Je visuele entertainment gaat echter nog verder dan de schitterende Blu-ray Disc-speler. PS3 is als kern van je multimediaset namelijk ook de ideale plaats om een heleboel digitale videobestanden op te slaan, te organiseren en te bekijken. Sla je bestaande digitale films op de harde schijf van je PLAYSTATION 3-systeem op en download nieuwe content uit de PLAYSTATION®Store, zoals high definition-films en gametrailers. Verder is het ook mogelijk om divx-films te downloaden, inclusief ondertitels.

    Welke tv's zijn geschikt voor high definition weergave? Welke kabels kun je het beste gebruiken? Wat heb je nodig om van multichannel audio te genieten? Waar kun je alles kwijt over HDTV's en multichannel audio icm de PlayStation 3? Dat kan allemaal in het:

    High Definition & Multichannel Audio topic
    01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09



    Zodra je je PlayStation3 op jouw wensen hebt afgestemd, kun je online gaan en je bij het Playstation Network (PSN) aansluiten. Zodra je je onder het kopje Vrienden in het Beginmenu bij PSN hebt aangemeld, heb je toegang tot de PLAYSTATION®Store. Hier vind je gratis gamedemo's, high definition-filmtrailers en heel veel bonuscontent voor een heleboel games. Bovendien kun je hier volledige en exclusieve PlayStation3-games kopen en downloaden.

    Via de internetbrowser maak je verbinding met het internet. Bezoek al je favoriete websites, voeg je favoriete pagina's aan je bladwijzers toe en open verschillende sites in maar liefst zes vensters om zo snel mogelijk te kunnen surfen. Onder Netwerk vind je ook nog de optie Remote-play waarmee je de kracht van PlayStation3 op je PSP kunt ervaren en bovendien al je opgeslagen foto's, muziek en films op PSP kunt bekijken.

    De online functie van de PlayStation 3 is t.o.v. de PS2 zeer groot geworden. Het gebruik van het PlayStation Network (PSN) zelf is gratis. Echter voor bepaalde content zoals games en add-ons dient wel betaald te worden. Wil je meteen aan de slag op het PSN en een rondje door Paradise City scheuren of een oorlog uitvechten met Call of Duty 4? Maak dan gebruik van het ondestaande overzicht van PSN-namen van de FOK!-leden:

    PSN Tags

    -Menn0- aka De_Evens
    American_Nightmare aka Am_Nightmare
    appelsjap aka CristalC
    Ash aka Leenart
    Assassin92 aka Assassin92Paul
    Athlon_2o0o aka Antiqua
    ATL aka ATL_NL
    Badabingea aka Juniah
    Beach aka Boerenlater
    Blackninjadude aka Darsiie
    brtausi aka brtausi
    CecilBDemented aka piraat
    Chocobo aka Sjotime
    Cid aka Cidolfas
    Crashcat as himself
    Deacon_Tigra aka Tec_Deacon
    dekkered aka Kogelvoer
    DeToXiC as himself
    Diablos1979 as himself
    Deviant1nl as Deviant1
    eChOeS_2003 aka Mark13
    Fallen aka Seraphus-Y
    Feen as himself
    Frozen aka oenemans
    GGMM as himself
    Gstyles aka GDV
    IlluZiaN aka Shiver23
    Janrad aka crashtestnl
    J. Clarkson aka Evil_Tuinhekje
    JoMo0 aka Jordy_
    Koenz0r as himself
    KoosyNL as himself
    Kremers aka LT_Dirty_Harry
    Marcek aka marsmel
    Markofnikoff aka Markofnikoff
    Masegate aka ButsMG
    Mcintosh aka s_h_i_t_t_i_n_g
    Mickey_Blue_Eyes aka Blue-Eyed-NL
    Mindstate aka MindstateNL
    Mister J.Lo aka Achillias
    mrdjey as himself
    Neverstop aka NeverstopNL
    Nlboy as Nlboy87
    Notorious_Roy as himself
    Nudie aka MIC-NL
    NutKees aka LarryLaffer
    OudFruit aka Paulster
    Patje1987 aka Derium
    Pipo_de_Clown aka DonDennis61
    Quore166V6 aka Quore 166V6
    RAM_ aka Mones_NL
    RC2 aka RC2RC2
    RedemptioN aka diTani
    Renzokuken aka Puddled_nl
    Robbolo aka RobbelBobbel
    Rock-Shocker aka Private_Jarhead
    Schimpie aka hartenzeven
    Sixty4 as himself
    Slomy aka Slomy
    SnakeNL as himself
    SocialDisorder aka SD_NL
    SToRM81 aka NL_SToRM
    Strolie75 aka Strolie
    SuperFruitig as himself
    Survivalism aka Nick595
    Tabbbert aka TabbertNL
    the_legend_killer aka Vroomen
    Tinuzzz_Talpa aka Tinuzzz
    trance_fan aka Nalyu
    Tumble as himself
    Unioz aka Xtra-m
    Vince22 aka Vince_NL
    WensMeester as himself
    Wessiej as himself
    Zeiksnor aka Poekimammi_nl
    2NuTz aka Sandah
    JK aka DutchBiker
    SatanicWarrior aka SteveLeviathan


    Je kan zelf je PSN-nick toevoegen aan deze lijst door de OP in de FOK!Wiki te bewerken.
    Deze wordt dan in het volgende topic automatisch meegenomen.




    Home, je thuis basis. Een volledige wereld van PLAYSTATION3-gebruikers tot je beschikking waarin je alles kan doen: Samen gamen, chatten, winkelen of gewoon chillen. Informatie over PlayStation Home komt hier zodra er meer bekend is over een officiële public-beta of launch.

    Hier het hele overzicht van alle relevante links en de voorgaande topics.

    Links
  • Officiële site
  • Officiële plaatjes van de Playstation 3
  • Sony Computer Entertainment Inc.
  • PS3 nieuws op Fok!games
  • PS3 Only
  • Unoffical PS3 Network guide
  • PS3 ontleed
  • Folding@Home PS3 subteam ranking
  • PS3 software
  • PS3 Store Downloads
  • PS1 & PS2 compatibiliteit pagina
  • ThreeSpeech blog
  • Playstation US blog
  • PS3 Sixaxis-controller in Windows gebruiken
  • 3 Busy Men online-store
  • 2 Biz online-store


    Voorgaande Topics
    01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20
    21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40
    41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60
    61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80
    81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100
    101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106

    (OP)
  • Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
     
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
    pi_57945145
    Oh shit, ik bedoelde natuurlijk GTA IV

    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
     
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
      FOK!fotograaf woensdag 9 april 2008 @ 22:38:53 #3
    159915 -Menn0-
    MNO
    pi_57945430
    tja
    ,,/
      woensdag 9 april 2008 @ 22:47:14 #4
    139407 jorienvdherik
    Feyenoord KNVB Beker 07-08
    pi_57945683
    quote:
    Op woensdag 9 april 2008 22:29 schreef Sackboy het volgende:
    Oh shit, ik bedoelde natuurlijk GTA IV

    [ afbeelding ]


    ben vandaag level 55 in cod 4 geworden
    pi_57945705
    Wat kost een beetje harde schijf eigenlijk voor de PS3? 250 of 320 gig?
    ik kom er niet goedkoper aan dan 100 euro voor 250 gig
    RRoD : Het is niet de vraag OF het gebeurt, maar WANNEER het gebeurt!
    pi_57945753
    tvp
    ......
      woensdag 9 april 2008 @ 22:51:58 #7
    108228 RedemptioN
    genieten & genieten
    pi_57945827
    tvp
    PSN: diTani
      woensdag 9 april 2008 @ 22:55:24 #8
    202014 JJH
    Knetter. O+
    pi_57945927
    tvp
      woensdag 9 april 2008 @ 23:00:39 #9
    47809 ikookhier
    >hijdiehieris<
    pi_57946002
    Warhawk Fokserver ik zie m niet
    Fok vrienden top 50###Powered by Akrapovic
    *Battlefield3*KZ3*NFShp*BFBC2*MoH*PSN ID:Arijanonline
    GoW/Fable III 360 tag:Arijanonline
    Pax & Pry Free download
      woensdag 9 april 2008 @ 23:03:58 #10
    12648 Fallen
    135335 and rising...
    pi_57946060
    Lego Star Wars is echt te melig als je met meerdere mensen aan het spelen bent...
    He didn't set up the rhyme with meaningless words.
    As you predicted or assumed everything was calculated
    Every word had purpose just not always on the surface.
    But you couldn't look below, life is fast when you're shallow.
    pi_57946064
    TVPlaystation
    Ja dit is m denkik echtwel! &lt;-- ik heb het 1m topic!
    De cursus rietdekken gaat niet door... Riet is ziek...
    Knippermachine! is niet voor gevoelige mensen of epilepsie patienten bedoelt.
    pi_57946568
    Hot Shots Golf maar ff besteld voor ¤34

    Weet niet of het wat voor mij is, maar dat zien we dan wel.
    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
    pi_57946585
    quote:
    Op woensdag 9 april 2008 22:47 schreef Gamedemon het volgende:
    Wat kost een beetje harde schijf eigenlijk voor de PS3? 250 of 320 gig?
    ik kom er niet goedkoper aan dan 100 euro voor 250 gig
    Heb de WD 320GB voor plusminus 100 euro (maar heb hem dan wel via het werk, zit in de IT)..
    Op zaterdag 10 juli 2010 13:47 schreef Guus_Geluk:
    "Eindhoven, dat is de voetbalhoofdstad van Nederland"
    Op woensdag 28 juli 2010 20:06 schreef heywoodu:
    "En anders zal ik die Guus eens even vingeren, van achteren, met een stoelpoot.."
      woensdag 9 april 2008 @ 23:33:19 #14
    141104 Patje1987
    Madre me quiero un frikandel.
    pi_57946865
    Ben er weer bij, superfruitig morgen kunnen we weer spelen, ik heb hoofdpijn dus ga slapen.
    Wij vormen tezamen gezellig een schaar.
    Sportief zijn wij allen en voor elkaar.
    Ons doel en ons streven is vriendschap en vree
    Aan ons de victorie aan RKC!
    pi_57947311
    Wat een TT
    pi_57947350
    quote:
    Op woensdag 9 april 2008 23:50 schreef Cyberia18 het volgende:
    Wat een TT
    Thanx
    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
    pi_57947800
    UIt de PSM3:
    quote:
    - To prove that the infamous E3 2005 footage of Killzone 2 (featuring the breatheless rocket launcher sequence as your squad barks orders in real-time) was real - or rather, possible on PS3 - Guerilla will be demoing a real-time version in April to a select audience...including, of course, PSM3.
    Bron
    pi_57948044
    quote:
    It appears that Electronic Arts is once again making waves in the digital distribution community with a questionable pricing structure for the weapons in Battlefield: Bad Company. We originally reported the story after leaked screenshots showed price tags attached to certain weapons in the Multiplayer Beta, but outraged fans have taken the fight to the virtual streets in the form of a boycott.
    Daar moet een stokje voor worden gestoken.

    EA
    pi_57948142
    Metal Gear Online komt uit op 15 November volgens Amazon

    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
    pi_57948183
    Voor de fans. Vier samples uit MGS 4:

    http://files.filefront.co(...)78065;/fileinfo.html
    pi_57948303
    tvp

    Killzone 2 FTW!
    Are you brave enough to fear?
    SpankmasterC: SocialDisorder is de Julius Caesar onder de gamers
    Sigmund666: U bent synoniem voor: AWESOME!
    pi_57948415
    De laatste 5 TT zijn nou niet echt games waar ik met smacht op zit te wachtten

    WH is moeilijk Ik vraag me af hoe iemand 1k+ punten kan halen in 1 potje CTF als ik eindig met 28
      donderdag 10 april 2008 @ 01:14:31 #23
    125913 Devolution
    Beep beep Richie
    pi_57948871
    "You know what Hell really is? It's not lakes of burning oil or chains of ice. It's being removed from God's sight."
    pi_57949954
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 01:14 schreef Devolution het volgende:
    Meen je niet!
    ---- Gouden hart voor Heracles mijn club! ----
    Sowieso schrijf je zo! http://www.onzetaal.nl/taaladvies/advies/sowieso
    pi_57950167
    quote:
    Op woensdag 9 april 2008 23:22 schreef Sackboy het volgende:
    Hot Shots Golf maar ff besteld voor ¤34

    Weet niet of het wat voor mij is, maar dat zien we dan wel.
    Waar? Ik heb toenterijd erg genoten van de PSP-versie.
    "Ik heb geen tijd voor leuk,... ik maak alleen tijd voor episch! - Chocobo
    pi_57950179
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 00:19 schreef Cyberia18 het volgende:
    EA
    Tering, net toen ik weer een beetje respect voor ze begon te krijgen doen ze dit. En de prijs van Rock Band natuurlijk.
    Laten we hopen dat ze er niet in slagen om Take2 over te nemen.
    "Ik heb geen tijd voor leuk,... ik maak alleen tijd voor episch! - Chocobo
    pi_57950193
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 00:19 schreef Cyberia18 het volgende:

    [..]

    Daar moet een stokje voor worden gestoken.

    EA
    Tja beetje hetzelfde idee hoe ze hebben gedaan met battlefield 2. uitbreiding kopen en je krijgt er wapens bij. enige andere was dat je er dan nog mappen en voertuigen bij kreeg. Maar alleen wapens
    pi_57950204
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 00:34 schreef SocialDisorder het volgende:
    Killzone 2 FTW!
    Ik heb die hype voor Killzone nooit begrepen. Killzone 1 was nu niet echt een topper. En Killzone: Liberation op de PSP was een toonbeeld van slecht gamedesign. Guerilla kan tot dusver hoogstens worden betiteld als een middelmatige ontwikkelaar. Ze moeten mij in elk geval nog heel veel bewijzen. En dat doen ze niet me gelikte filmpjes maar met gameplay.
    "Ik heb geen tijd voor leuk,... ik maak alleen tijd voor episch! - Chocobo
    pi_57950760
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 08:23 schreef Strolie75 het volgende:

    [..]

    Waar? Ik heb toenterijd erg genoten van de PSP-versie.
    Biz-com2

    En bij Wehkampf geldt t/m 13 april op alle producten 10% korting.

    Dus nu kost bijvoorbeeld de GT5:P Pack maar ¤ 360,-

    [ Bericht 23% gewijzigd door Sackboy op 10-04-2008 09:38:39 ]
    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
      donderdag 10 april 2008 @ 09:55:16 #30
    139407 jorienvdherik
    Feyenoord KNVB Beker 07-08
    pi_57951371
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 00:19 schreef Cyberia18 het volgende:

    [..]

    Daar moet een stokje voor worden gestoken.

    EA
    kon ook in dat andere bericht boven je hoor
      donderdag 10 april 2008 @ 09:58:22 #31
    40093 Rock-shocker
    No Charms Allowed
    pi_57951422
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 08:28 schreef Strolie75 het volgende:

    [..]

    Ik heb die hype voor Killzone nooit begrepen. Killzone 1 was nu niet echt een topper. En Killzone: Liberation op de PSP was een toonbeeld van slecht gamedesign. Guerilla kan tot dusver hoogstens worden betiteld als een middelmatige ontwikkelaar. Ze moeten mij in elk geval nog heel veel bewijzen. En dat doen ze niet me gelikte filmpjes maar met gameplay.
    Hmm, ik heb me prima vermaakt met KillZone en KZ:L dus wat dat betreft verschillen we van mening...

    TVP.
    Als je niets te zeggen hebt, kan je maar beter je bek houden | Records | Last FM | PSN: Private_Jarhead | WOOHOO, DRESS BLUES WITH A SWORD!
    pi_57952098
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 09:58 schreef Rock-shocker het volgende:
    Hmm, ik heb me prima vermaakt met KZ:L dus wat dat betreft verschillen we van mening...
      donderdag 10 april 2008 @ 10:37:33 #33
    141104 Patje1987
    Madre me quiero un frikandel.
    pi_57952250
    Super misschien vanavond na PSV nog ff warhawk spelen? Gisteren vond ik het wel grappig
    Wij vormen tezamen gezellig een schaar.
    Sportief zijn wij allen en voor elkaar.
    Ons doel en ons streven is vriendschap en vree
    Aan ons de victorie aan RKC!
    pi_57952410
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 08:28 schreef Strolie75 het volgende:

    [..]

    Ik heb die hype voor Killzone nooit begrepen. Killzone 1 was nu niet echt een topper. En Killzone: Liberation op de PSP was een toonbeeld van slecht gamedesign. Guerilla kan tot dusver hoogstens worden betiteld als een middelmatige ontwikkelaar. Ze moeten mij in elk geval nog heel veel bewijzen. En dat doen ze niet me gelikte filmpjes maar met gameplay.
    Killzone was een game die te veel moest inleveren door de PS2 hardware, KZ:L was een heerlijke game, krijgt niet voor niets een 7,7 van metacritic. En Killzone 2 ziet er tot nog toe veelbelovender uit dan Hazzzzzzz
    Are you brave enough to fear?
    SpankmasterC: SocialDisorder is de Julius Caesar onder de gamers
    Sigmund666: U bent synoniem voor: AWESOME!
    pi_57952538
    tvp
    Existing in dimensions of addictive obsession
    Your script will run short of ideas
    The story will soon end itself
    People to trust come short in number
    pi_57952592
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 10:37 schreef Patje1987 het volgende:
    Super misschien vanavond na PSV nog ff warhawk spelen? Gisteren vond ik het wel grappig
    EINDHOVUUUH EINDHOVUUUUH

    Ik moet nog even afwegen wat ik doe vanavond. Heb namlijk nog een shitload aan projectwerk en een maat van mij speelt in de bunker vanavond Ik laat je wat weten
    pi_57954056
    Oh?!
    bron:http://www.pcmweb.nl/artikel.jsp?rubriek=1245127&id=2287179
    quote:
    De iPhone wordt spoedig gekoppeld aan de blu-ray-functionaliteit van de PlayStation 3. Het bedrijf NetBlender gaat de koppeling verzorgen. De iPhone gaat dienen als geavanceerde draadloze afstandsbediening van de PlayStation 3 en alternatief voor Sony's eigen afstandsbediening.

    Volgens de grote baas van NetBlender kan de iPhone veel meer dan eenvoudige play/pauze-functies bieden. Het softwarepakket kan gegevens twee kanten opsturen, zodat ook video, audio en tekst naar de iPhone teruggestuurd kan worden. Een voorbeeld is het automatisch versturen van IMDB-informatie van de film naar de iPhone, het bijhouden van afgespeelde films om zo een kijkprofiel te vormen en op termijn misschien zelfs het automatisch overzetten van een complete film naar de iPhone.
    ---- Gouden hart voor Heracles mijn club! ----
    Sowieso schrijf je zo! http://www.onzetaal.nl/taaladvies/advies/sowieso
    pi_57955757
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 11:56 schreef Vince22 het volgende:
    Oh?!
    bron:http://www.pcmweb.nl/artikel.jsp?rubriek=1245127&id=2287179
    [..]
    Mac en Sony ?

    Is dit puur alleen om M$ in de touwen te werken of wat ?
      donderdag 10 april 2008 @ 13:25:06 #39
    40093 Rock-shocker
    No Charms Allowed
    pi_57956055
    Als ik het zo zie gaat het om een third-party app voor de iPhone, als Apple dat eindelijk eens een keer gaat toelaten, niet zozeer om een app van Apple zelf.

    Maar misschien lees ik het verkeerd.
    Als je niets te zeggen hebt, kan je maar beter je bek houden | Records | Last FM | PSN: Private_Jarhead | WOOHOO, DRESS BLUES WITH A SWORD!
    pi_57956592
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 13:25 schreef Rock-shocker het volgende:
    Als ik het zo zie gaat het om een third-party app voor de iPhone, als Apple dat eindelijk eens een keer gaat toelaten, niet zozeer om een app van Apple zelf.

    Maar misschien lees ik het verkeerd.
    Je hebt gelijk
      donderdag 10 april 2008 @ 14:17:27 #41
    47809 ikookhier
    >hijdiehieris<
    pi_57957216
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 10:37 schreef Patje1987 het volgende:
    Super misschien vanavond na PSV nog ff warhawk spelen? Gisteren vond ik het wel grappig
    Hoop ik het nu wel te vinden
    Fok vrienden top 50###Powered by Akrapovic
    *Battlefield3*KZ3*NFShp*BFBC2*MoH*PSN ID:Arijanonline
    GoW/Fable III 360 tag:Arijanonline
    Pax & Pry Free download
      donderdag 10 april 2008 @ 14:46:02 #42
    141006 Markofnikoff
    ten·den·ti·eus (bn.)
    pi_57957808
    Weet iemand hier eigenlijk of Home ook op de PSP benaderbaar gaat worden? Ik dacht daar een keer een filmpje van gezien te hebben, of is het alleen maar op de PS3 te 'spelen'?
    My God!! A gigantic well-dressed digestive enzyme! I am in a whale!
    pi_57958238
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 14:17 schreef ikookhier het volgende:

    [..]

    Hoop ik het nu wel te vinden
    Sorry, vanavond plannen (coverbands ), ik ben dus niet van de partij (misschien om 1-2 uur snachts als ik terug kom )
      donderdag 10 april 2008 @ 15:13:04 #44
    137377 Gamer_V
    Zie signature
    pi_57958378
    Kom ik gisteren langs de media markt, staat er toch nog een 'laatste exemplaar' van de 60gb. Het is dat die 500 euro is zonder games, anders had ik me een beetje genept gevoeld.
    Zie ondertitel ||| Developers, developers, developers, developers. ||| Usernotes van Gamer_V
    *O* Winnaar slechtste nieuwsposter FOK!games 2009 *O*
    pi_57958609
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 14:46 schreef Markofnikoff het volgende:
    Weet iemand hier eigenlijk of Home ook op de PSP benaderbaar gaat worden? Ik dacht daar een keer een filmpje van gezien te hebben, of is het alleen maar op de PS3 te 'spelen'?
    Ik zit te wachten op het nieuwsbericht dat sony home en nog meer van die zaken via alle hardware gaat laten lopen ja Maar ik zou het er voolopig op houden dat ze dat niet gaan doen.
    Speaking is not communicating.
    Je dagenlijkze puzzle | en als je er een vergeten bent! | en als je een mooie prent heb laat het even weten.
    www.indiegamer.nl
      donderdag 10 april 2008 @ 15:47:53 #46
    141104 Patje1987
    Madre me quiero un frikandel.
    pi_57959151
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 15:06 schreef SuperFruitig het volgende:

    [..]

    Sorry, vanavond plannen (coverbands ), ik ben dus niet van de partij (misschien om 1-2 uur snachts als ik terug kom )
    Dan kunnen we pas zondag of na het weekend, morgen ben ik weg en zaterdag naar Parijs.
    Wij vormen tezamen gezellig een schaar.
    Sportief zijn wij allen en voor elkaar.
    Ons doel en ons streven is vriendschap en vree
    Aan ons de victorie aan RKC!
    pi_57959171
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 15:47 schreef Patje1987 het volgende:

    [..]

    Dan kunnen we pas zondag of na het weekend, morgen ben ik weg en zaterdag naar Parijs.
    Eurodisney
    pi_57959183
    Een walkthrough door de nieuwe store!

    Ziet er goed uit!
    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
    pi_57959634
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 15:49 schreef Sackboy het volgende:
    Een walkthrough door de nieuwe store!

    Ziet er goed uit!
    Ziet er idd goed uit

    Die stream gaat alleen als een dikke hoop stront door een rietje, zo snel
      donderdag 10 april 2008 @ 17:24:02 #50
    141104 Patje1987
    Madre me quiero un frikandel.
    pi_57961098
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 15:49 schreef SuperFruitig het volgende:

    [..]

    Eurodisney
    Neuh deze keer gaan we met een paar maten wat kutten.
    Wij vormen tezamen gezellig een schaar.
    Sportief zijn wij allen en voor elkaar.
    Ons doel en ons streven is vriendschap en vree
    Aan ons de victorie aan RKC!
    pi_57961151
    Dat is een leuke opladder.



    "Ik heb geen tijd voor leuk,... ik maak alleen tijd voor episch! - Chocobo
    pi_57961231
    "Ik heb geen tijd voor leuk,... ik maak alleen tijd voor episch! - Chocobo
    pi_57961269
    US boxart en bundel.

    De LE is erg geil.



    "Ik heb geen tijd voor leuk,... ik maak alleen tijd voor episch! - Chocobo
      donderdag 10 april 2008 @ 18:36:26 #54
    47809 ikookhier
    >hijdiehieris<
    pi_57962522
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 15:49 schreef Sackboy het volgende:
    Een walkthrough door de nieuwe store!

    Ziet er goed uit!
    Beter
    Fok vrienden top 50###Powered by Akrapovic
    *Battlefield3*KZ3*NFShp*BFBC2*MoH*PSN ID:Arijanonline
    GoW/Fable III 360 tag:Arijanonline
    Pax & Pry Free download
      FOK!fotograaf donderdag 10 april 2008 @ 18:36:32 #55
    159915 -Menn0-
    MNO
    pi_57962525
    LE
    ,,/
    pi_57962756
    Het zal me een worst wezen hoe het doosje eruit ziet, als het maar lekker speelt.
    Existing in dimensions of addictive obsession
    Your script will run short of ideas
    The story will soon end itself
    People to trust come short in number
      FOK!fotograaf donderdag 10 april 2008 @ 18:55:49 #57
    159915 -Menn0-
    MNO
    pi_57962957
    Ik heb zo'n flauw vermoeden dat het goddelijk speelt
    ,,/
      donderdag 10 april 2008 @ 18:56:49 #58
    4259 JK
    In for a penny, in for a pound
    pi_57962975
    Als je bij Play.com besteld, ben je dan verplicht te bestellen met de Euro currency of kan je ook met je creditcard gewoon het Britse bedrag aanklikken? Scheelt namelijk 4 euro op een spel wat ik wil hebben.... ik heb jaren terug vaak bij Play.com besteld en toen had je die Euro optie nog niet... ben ff benieuwd voor ik weer een nieuwe account aanmaak (oude kwijtgeraakt en heb een andere cc )
    pi_57963191
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 18:56 schreef JK het volgende:
    Als je bij Play.com besteld, ben je dan verplicht te bestellen met de Euro currency of kan je ook met je creditcard gewoon het Britse bedrag aanklikken? Scheelt namelijk 4 euro op een spel wat ik wil hebben.... ik heb jaren terug vaak bij Play.com besteld en toen had je die Euro optie nog niet... ben ff benieuwd voor ik weer een nieuwe account aanmaak (oude kwijtgeraakt en heb een andere cc )
    Nee, dat kan nit meer. Dan krijg je de melding dat ze nit verzenden naar buiten GB, als je een product in GBP besteld. Je zult dus euro's moeten selecteren,
    pi_57963306
    WH 4 Player Offline MP
      donderdag 10 april 2008 @ 19:44:06 #61
    141104 Patje1987
    Madre me quiero un frikandel.
    pi_57963998
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 19:12 schreef SuperFruitig het volgende:
    WH 4 Player Offline MP
    Is idd erg grappig .
    Wij vormen tezamen gezellig een schaar.
    Sportief zijn wij allen en voor elkaar.
    Ons doel en ons streven is vriendschap en vree
    Aan ons de victorie aan RKC!
      donderdag 10 april 2008 @ 19:50:13 #62
    21889 Chocobo
    Epische gebruiker
    pi_57964140
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 17:26 schreef Strolie75 het volgende:
    Dat is een leuke opladder.

    [ afbeelding ]


    Heb er op Ebay een paar gevonden. Leuke prijzen opzich,..... lijkt me wel wat mochten mijn lange speelsessies gaan starten. Dat en een langere USB kabel, want teeeering wat is de default klein. Krijg je tegenwoordig nog zo'n zielig kabeltje erbij of zijn ze inmiddels langer
    A discovery is said to be an accident meeting a prepared mind.
    pi_57964216
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 17:33 schreef Strolie75 het volgende:
    US boxart en bundel.

    De LE is erg geil.

    [ afbeelding ]
    Booooyaaaaaaaa!!

    Wat godsgruwelijk vet zeg.
      donderdag 10 april 2008 @ 19:54:37 #64
    141104 Patje1987
    Madre me quiero un frikandel.
    pi_57964227
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 19:50 schreef Chocobo het volgende:

    [..]

    Heb er op Ebay een paar gevonden. Leuke prijzen opzich,..... lijkt me wel wat mochten mijn lange speelsessies gaan starten. Dat en een langere USB kabel, want teeeering wat is de default klein. Krijg je tegenwoordig nog zo'n zielig kabeltje erbij of zijn ze inmiddels langer
    Ik heb een oplaaddock op dealextreme besteld waar er 4 op kunnen, gewoon met stekker dus geen USB gezeik, gewoon achter de bank in stopcontact en dan een controler erin proppen .
    Wij vormen tezamen gezellig een schaar.
    Sportief zijn wij allen en voor elkaar.
    Ons doel en ons streven is vriendschap en vree
    Aan ons de victorie aan RKC!
    pi_57964330
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 15:49 schreef Sackboy het volgende:
    Een walkthrough door de nieuwe store!

    Ziet er goed uit!
    Én een releasedatum:
    quote:
    Vernieuwde PlayStation Store krijgt datum

    Sony Computer Entertainment Japan heeft zojuist bekend gemaakt dat de vernieuwde PlayStation Store op 15 april zal worden gelanceerd. Tevens zal dan firmware 2.30 worden uitgebracht, welke naar alle waarschijnlijkheid vereist wordt om toegang te krijgen tot de Store. De vernieuwde PlayStation Store krijgt een betere navigatie alsook en dynamische gebruikersinterface.
    pi_57964350
    quote:
    Extra wapens Bad Company toch gratis

    EA lijkt de smaak met microtransacties aardig te pakken te hebben. Zo kon men vorig jaar in Need for Speed Carbon al de unlockable auto's die men later in het spel kon vrijspelen unlocken door een klein bedrag over te maken. Voor Army of Two schijnen ook nog een heleboel goedkope downloads te komen en voor Battlefield: Bad Company zou dat niet anders worden.

    Tenminste, zou, want de eerder aangegeven extra wapens die men later als downloadable content zou kunnen downloaden, zitten toch in het spel. Als men de collectors edition koopt, dan zitten deze er al bij. Voor de mensen die geen 'Gold-edition' hebben gekocht is het mogelijk om carrière te maken in de multiplayer. Als men dan ranken stijgt dan zal men meer en meer van deze extra wapens krijgen.

    Dit is een positieve wending in iets dat gamers al langere tijd bezig houd. Natuurlijk is het positief als men extra content maakt voor een spel, maar het eerst maken van de content en dat vervolgens expres uit het spel halen om extra geld er aan te verdienen is niks om trots op te zijn.
    EA
    pi_57964368
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 19:50 schreef Chocobo het volgende:
    Heb er op Ebay een paar gevonden. Leuke prijzen opzich,..... lijkt me wel wat mochten mijn lange speelsessies gaan starten. Dat en een langere USB kabel, want teeeering wat is de default klein. Krijg je tegenwoordig nog zo'n zielig kabeltje erbij of zijn ze inmiddels langer
    Bij die van mij zat ook nog zo'n zielig kabeltje. Maar ik haal volgende maand een DS3 erbij. Kan ik wisselen als een van de twee leeg is.
    "Ik heb geen tijd voor leuk,... ik maak alleen tijd voor episch! - Chocobo
      donderdag 10 april 2008 @ 20:00:27 #68
    21889 Chocobo
    Epische gebruiker
    pi_57964381
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 17:33 schreef Strolie75 het volgende:
    US boxart en bundel.

    De LE is erg geil.

    [ afbeelding ]

    [ afbeelding ]
    Ik kan de LE nergens pre-orderen,.... niet weer zo'n Gamestop only iets toch De PAL versie valt eeeerg tegen. Dit is de PAL cover,... bevestigd door Konami! Ik wil echt een speciale versie van dit spel hebben!

    A discovery is said to be an accident meeting a prepared mind.
      donderdag 10 april 2008 @ 20:34:37 #69
    4259 JK
    In for a penny, in for a pound
    pi_57965102
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 19:07 schreef Kremers het volgende:

    [..]

    Nee, dat kan nit meer. Dan krijg je de melding dat ze nit verzenden naar buiten GB, als je een product in GBP besteld. Je zult dus euro's moeten selecteren,
    Das jammer... naja, dan is het nog goedkoper dan in NL
    pi_57965677
    Beter kondigt Konami ook even een MGS 4 LE voor Europa aan.
      donderdag 10 april 2008 @ 21:17:49 #71
    51398 MisterJ.Lo
    LL.M (Master of Laws).
    pi_57966022
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 20:00 schreef Chocobo het volgende:

    [..]

    Ik kan de LE nergens pre-orderen,.... niet weer zo'n Gamestop only iets toch De PAL versie valt eeeerg tegen. Dit is de PAL cover,... bevestigd door Konami! Ik wil echt een speciale versie van dit spel hebben!

    [ afbeelding ]
    Mensen die geilen op covers
    Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
    is simply not giving the kiss the attention it deserves.
    pi_57969037
    Mijn eerste twee Blue-Ray films besteld. Ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit.
    "Ik heb geen tijd voor leuk,... ik maak alleen tijd voor episch! - Chocobo
      donderdag 10 april 2008 @ 22:46:25 #73
    139407 jorienvdherik
    Feyenoord KNVB Beker 07-08
    pi_57969207
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 19:58 schreef Cyberia18 het volgende:

    [..]

    EA
    niet meer dan logisch, moeten we nu ea bedanken
    pi_57971188
    Waar slaat die titel op :s? Wie zit er nou te wachten op Ferrari Challenge...
    pi_57971294
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 23:45 schreef Mindstate het volgende:
    Waar slaat die titel op :s? Wie zit er nou te wachten op Ferrari Challenge...
    Huh? Iedereen toch? Het is een ware Gran Turismo-killer!

    Zie eerste post in dit topic
    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
      vrijdag 11 april 2008 @ 00:24:21 #76
    139407 jorienvdherik
    Feyenoord KNVB Beker 07-08
    pi_57972209
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 23:48 schreef Sackboy het volgende:

    [..]

    Huh? Iedereen toch? Het is een ware Gran Turismo-killer!

    Zie eerste post in dit topic


    hier wachten we op
    pi_57973257
    Wallpaper:



    quote:
    Lair update aanstaande

    Lair had een fantastische game moeten worden waarin draken een belangrijke hoofdrol voor zich op zouden eisen. Helaas liep het iets anders.

    De game is te besturen met de Sixaxis controller, helaas werkte dit zo slecht dat velen afknapten op de game. Het spel krijgt binnenkort een tweede kans, Sony Japan heeft aangegeven dat er op 17 april een update zal volgen voor de game. In de update zullen analoge controls worden toevoegd, een targeting icoon en ondersteuning van Dual Shock 3. Sony geeft ons verder de mogelijkheid om de Wind Dragon en Poison Dragon te downloaden en daarmee de missies te doorlopen.

    Wanneer de update voor Europa verschijnt is nog niet bekend.


    [ Bericht 63% gewijzigd door Cyberia18 op 11-04-2008 02:11:00 ]
      vrijdag 11 april 2008 @ 07:28:43 #78
    30192 Gamedemon
    En dat is 2!
    pi_57974433
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 22:42 schreef Strolie75 het volgende:
    Mijn eerste twee Blue-Ray films besteld. Ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit.
    3 Halen 2 betalen bij Amazon.com
    Lijst met regiovrije Blu ray films

    Zo heb ik I am legend voor 17 euro inc deze week op de deurmat gekregen!
    RRoD : Het is niet de vraag OF het gebeurt, maar WANNEER het gebeurt!
      vrijdag 11 april 2008 @ 07:46:36 #79
    21889 Chocobo
    Epische gebruiker
    pi_57974547
    quote:
    Op donderdag 10 april 2008 21:17 schreef MisterJ.Lo het volgende:

    [..]

    Mensen die geilen op covers
    Tja,... jij geilt op t-shirts en de kleuren rood/wit. Is me ook een raadsel. Als iedereen nou gewoon eens in zijn waarde gelaten wordt Het gaat hier niet om Wipeout ofzo,.... Als extreem MGS fan zijnde en verwant game collector lijkt het me leuk om de Limited Edition te hebben van een van de meest gewilde games aller tijden. Is dat zo raar ?
    A discovery is said to be an accident meeting a prepared mind.
    pi_57974657
    quote:
    Op vrijdag 11 april 2008 07:28 schreef Gamedemon het volgende:
    3 Halen 2 betalen bij Amazon.com
    Lijst met regiovrije Blu ray films

    Zo heb ik I am legend voor 17 euro inc deze week op de deurmat gekregen!
    Ik heb ze bij Bol besteld.
    "Ik heb geen tijd voor leuk,... ik maak alleen tijd voor episch! - Chocobo
      vrijdag 11 april 2008 @ 09:42:01 #81
    139407 jorienvdherik
    Feyenoord KNVB Beker 07-08
    pi_57976092
    quote:
    Op vrijdag 11 april 2008 07:28 schreef Gamedemon het volgende:

    [..]

    3 Halen 2 betalen bij Amazon.com
    Lijst met regiovrije Blu ray films

    Zo heb ik I am legend voor 17 euro inc deze week op de deurmat gekregen!
    met nl subs ?
      vrijdag 11 april 2008 @ 10:00:06 #82
    21889 Chocobo
    Epische gebruiker
    pi_57976448
    quote:
    Op vrijdag 11 april 2008 09:42 schreef jorienvdherik het volgende:

    [..]

    met nl subs ?
    Waarschijnlijk niet!
    A discovery is said to be an accident meeting a prepared mind.
    pi_57976987
    Vandaag de trailer van Resistance 2
    pi_57977388
    tvp
      vrijdag 11 april 2008 @ 11:09:32 #85
    143210 DooD
    xbox360, ps3, pc gamer
    pi_57977764
    Die limited Edition van MGS 4 ziet er ziek uit. Hopen dat wij ook een limited edition krijgen. Ik ben trouwens retebenieuwd wat MGS4 gaat doen qua verkoopcijfers. Ik heb best al wat polls gezien waar ze aan mensen vroegen waar ze meer naar uit keken GTA4, of MGS4 en bij vele polls was het aantal gelijk. Bij andere won GTA4 met een klein verschil en bij andere weer MGS4 met een klein verschil.

    Dat de game goed weet ik wel zeker. De handson previews zagen er goed uit.
    De enige zekerheid die je hebt in je leven ben ik!!
      Redactie Games vrijdag 11 april 2008 @ 11:50:05 #86
    140137 Wessiej
    A.F.C.A.
    pi_57978597
    quote:
    Op vrijdag 11 april 2008 10:49 schreef MartinoGilieam het volgende:
    tvp
    .....Kennedy
    pi_57978653
    quote:
    Op 15 april zal Sony de deuren van haar vernieuwde PlayStation Store open doen voor het publiek. Op 17 april zal de Store een flinke lading nieuwe content krijgen.
    Een overzicht van de nieuwe content die op 17 april de Store zal bevolken:
    - Metal Gear Online Beta
    - Warhawk: Operation Broken Mirror (expansion pack voor Warhawk)
    - Lair: Diabolical Dragons Pack
    - Lair: Skyguard Upgrade Pack
    - SEGA Superstars Tennis demo
    - Veel trailers, waaronder de laatste trailer voor GTA IV

    Nieuwe PS Store 15 april, 17 april Metal Gear Online Beta
    Godver
    Hopelijk nog de beta van Home als verrassing?
    "Ik heb geen tijd voor leuk,... ik maak alleen tijd voor episch! - Chocobo
      Redactie Games vrijdag 11 april 2008 @ 11:54:38 #88
    140137 Wessiej
    A.F.C.A.
    pi_57978687
    quote:
    Op vrijdag 11 april 2008 11:53 schreef Strolie75 het volgende:

    [..]

    Godver
    Hopelijk nog de beta van Home als verrassing?
    Alleen de MG beta is interessant, natuurlijk is dat meteen heel erg goed, maar de rest valt tegen.
    .....Kennedy
    pi_57978717
    Lair Diabolical Dragons
    SPOILER
    Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
    Are you brave enough to fear?
    SpankmasterC: SocialDisorder is de Julius Caesar onder de gamers
    Sigmund666: U bent synoniem voor: AWESOME!
    pi_57978725
    Even wat meer details rondom de MGO beta:
    quote:
    [update] Metal Gear Online Beta óók voor Europa

    Nieuws | 11 april 2008 - Konami bevestigde vandaag nogmaals dat ook Europa een online beta van Metal Gear Online mag verwachten. Konami zal binnen afzienbare tijd de plannen voor deze online beta bekend maken.

    De aankondiging kwam na een vorige aankondiging, waarin Konami bekend maakte dat de Japanse beta niet werkt in Europa. Dit komt doordat de IP-adressen gecontrolleerd worden bij de beta en alleen Japanse IP-adressen worden toegestaan. Europeanen zullen dus moeten wachten tot de Europese beta verschijnt.

    Update:
    Konami brengt vanaf 17 april Metal Gear Online Premiere Beta uit via de PlayStation Store, waarvan de online testen actief zullen zijn tussen 21 april en 6 mei. Metal Gear Online is een compleet nieuwe Metal Gear Solid titel speciaal ontworpen als online multi-player beleving. Metal Gear Online wordt wereldwijd gelanceerd als onderdeel van Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots op 12 juni 2008.

    Het beta programma biedt spelers de unieke mogelijkheid de geheel nieuwe online beleving van Metal Gear Online uit te proberen, wat de team georiënteerde gameplay benadrukt. Degene die de demo downloaden worden uitgenodigd om twee maps te verkennen – Blood Bath en Groznyi Grad – die elk weer een verschillend beroep doen op de behendigheid van de speler.

    Metal Gear Online komt uit als onderdeel van MGS4 in juni als Starter Pack en bevat vijf geheel nieuwe maps. De eerste is Ambush Alley, waar greppels en zandzakken een arena vormen voor zowel klein- als grootschalige gevechten. Dan is er Blood Bath, een twee-delige gevechts setting; en Groznyi Grad, een open gebied dat al eens eerder te zien was in Metal Gear Solid 3: Snake Eater, als basis voor het Shagohod ontwikkelingscomplex. Kenmerkend aan dit level zijn de levende katapults die spelers naar een ander gebied kunnen schieten. Tenslotte zijn er in de Starter Pack nog de nauwe straatjes in Midtown Maelstrom van Metal Gear Solid 4 en Urban Ultimatum, waar alles zich voornamelijk boven op daken afspeelt. Daarnaast blijft Konami werken aan de additionele Expansion Packs die gedurende komend jaar zullen uitkomen.

    Er kunnen tot wel 16 spelers tegelijkertijd spelen in de game werelden die gecreëerd zijn met behulp van de ongelofelijke 3D motor van Metal Gear Solid 4. Terwijl de klassieke tactische gevechts gameplay van de Metal Gear reeks wordt behouden, komen spelers terecht in een reeks van oorlogsgebieden waarin hen verschillende uitdagingen te wachten staat. Binnen de ruines van een stad in het Midden Oosten wachten vijf spelmodi: Deathmatch, Team Deathmatch, Capture en Base en Sneaking missies.
    pi_57978796
    quote:
    GTA IV met PS3 bundel exclusief voor Sony?

    Een moderator op de NeoGaf forums is er voor 150% zeker van dat de PS3 met GTA IV bundel exclusief voor de PlayStation 3 uit zal komen. Hoewel Sony de bundel nog niet officieel heeft aangekondigd, wisten al meerdere Europese retailers deze te bevestigen. De moderator op NeoGaf schijnt een journalist te zijn wiens informatie altijd op waarheid is gebaseerd. Voor nu blijft het echter afwachten op een officiële aankondiging van Sony's kant.

    Quote:
    One thing is for sure... the bundle itself is 150% confirmed, along with it being exclusive to the PS3. Absolutely 0 information about a U.S. bundle either way.
    pi_57978908
    quote:
    Op vrijdag 11 april 2008 11:56 schreef Cyberia18 het volgende:
    Even wat meer details rondom de MGO beta:
    [..]


    "Ik heb geen tijd voor leuk,... ik maak alleen tijd voor episch! - Chocobo
    pi_57978964
    quote:
    Op vrijdag 11 april 2008 11:59 schreef Cyberia18 het volgende:

    [..]
    MS: 50 miljoen uitgegeven aan exclusieve DLC waar de gemiddelde consument geen weet van heeft
    Sony: x uitgegeven aan een PS3 + GTA IV bundle waar de gemiddelde consument weet van heeft zodra hij in de winkel staat

    ik schat dat Sony de betere deal heeft van de twee.
    Are you brave enough to fear?
    SpankmasterC: SocialDisorder is de Julius Caesar onder de gamers
    Sigmund666: U bent synoniem voor: AWESOME!
    pi_57979020
    quote:
    Op vrijdag 11 april 2008 12:06 schreef SocialDisorder het volgende:
    MS: 50 miljoen uitgegeven aan exclusieve DLC waar de gemiddelde consument geen weet van heeft
    Sony: x uitgegeven aan een PS3 + GTA IV bundle waar de gemiddelde consument weet van heeft zodra hij in de winkel staat

    ik schat dat Sony de betere deal heeft van de twee.
    Yep. Sowiezo is GTA echt zo’n franchise die aan de PlayStation verbonden is, hoeveel geld Microsoft ook voor DLC neertelt. Veel casual gamers identificeren GTA met de PlayStation en die zullen het spel voor die console kopen. Of misschien zelf wel een PS3 kopen voor GTAIV.
    "Ik heb geen tijd voor leuk,... ik maak alleen tijd voor episch! - Chocobo
    pi_57979073
    quote:
    Op vrijdag 11 april 2008 12:04 schreef Strolie75 het volgende:

    [..]

    [ afbeelding ]
    pi_57979179
    quote:
    Op vrijdag 11 april 2008 12:06 schreef SocialDisorder het volgende:

    [..]

    MS: 50 miljoen uitgegeven aan exclusieve DLC waar de gemiddelde consument geen weet van heeft
    Sony: x uitgegeven aan een PS3 + GTA IV bundle waar de gemiddelde consument weet van heeft zodra hij in de winkel staat

    ik schat dat Sony de betere deal heeft van de twee.
    Sowieso begrijp ik niet, als het echt waar is tenminste, dat Microsoft 50.000.000 dollar (!!!!!) neertelt voor die downloadable content. Weet je hoeveel f*cking geld dat is

    Had dan voor dat geld een timed exclusive deal voor GTA IV op de Xbox 360 van een half jaar geregeld.
    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
    pi_57979591
    quote:
    Op vrijdag 11 april 2008 12:16 schreef Sackboy het volgende:
    Sowieso begrijp ik niet, als het echt waar is tenminste, dat Microsoft 50.000.000 dollar (!!!!!) neertelt voor die downloadable content. Weet je hoeveel f*cking geld dat is

    Had dan voor dat geld een timed exclusive deal voor GTA IV op de Xbox 360 van een half jaar geregeld.
    Ze hadden beter het geld in een van hun eigen studio's kunnen steken. Want, hoe je het ook wend of keert. Met het afkopen van exclusiviteit naai je altijd een groep gamers.
    "Ik heb geen tijd voor leuk,... ik maak alleen tijd voor episch! - Chocobo
      vrijdag 11 april 2008 @ 12:52:12 #98
    139407 jorienvdherik
    Feyenoord KNVB Beker 07-08
    pi_57979998
    quote:
    Op vrijdag 11 april 2008 11:59 schreef Cyberia18 het volgende:

    [..]
    het zou ook in 1 post kunne hoor
    pi_57980004
    quote:
    Rock Band "won't magically get cheaper because you wish it so"

    Harmonix has told the Internet there's no point going bonkers over the European price of Rock Band, saying the game is "not magically going to get cheaper because you wish it to be so".

    In a post on the Rock Band forums product development manager Greg LoPiccolo wrote, "We’re not making a killing on Rock Band in Europe. We are incredibly sensitive to pricing issues. We are painfully aware that the higher the price we charge, the less copies we’ll sell.

    "We are strongly motivated to keep the price as low as possible. That said, we don’t propose to lose money on it. The fact of the matter is, the costs of releasing in Europe are far higher than in the US, in some ways uniquely so for Rock Band compared to other game titles, because of the size of the peripherals."

    LoPiccolo declined to reveal cost structure details - "That would probably get me fired, and rightly so." Instead he highlighted the extra cost involved with shipping a larger product box and doing so outside the US: "Seriously, I was shocked to learn how much it costs us to ship an RB peripherals box to Europe. It’s way more than you’d expect."

    According to LoPiccolo it doesn't make sense to compare the manufacturer-recommended US and UK prices for Rock Band. He wheeled out the old VAT line, stating, "That’s not the whole discrepancy, but it’s a big chunk of it." LoPiccolo also observed that European retailers are free to cut the price of games, unlike their US counterparts. "So a reasonable price comparison is what you actually pay, not just the SRP, which means two different things in the two territories.

    "We’re not gouging you, primarily because doing so doesn’t serve our interests," LoPiccolo continued. "We can only build our franchise if you buy our games. You may conclude that Rock Band isn’t worth the price charged, and that is your prerogative. But it’s not magically going to get cheaper because you wish it to be so.

    "We’ve sold a ton of these in the US at a far higher price point than people are used to paying for a videogame, because it really is a new and different experience... Once you get a crack at it, you’ll know whether or not it’s worth the money. We think you might decide that it is."

    Earlier this week, EA announced that the full Rock Band set-up - game, drum kit, guitar and microphone - will cost GBP 180 / EUR 240, compared to USD 169 (GBP 85 / EUR 107) in the US. Harmonix's Rob Kay defended the higher price point during a chat with Eurogamer - read the full interview to find out what he had to say.

    Or for a real laugh, why not read this story from May last year.

    www.eurogamer.net
    Owwwwwwww...wat een arrogante eikel.

    En wat een boel leugens:
    - Rock band los naar Europa sturen is blijkbaar goedkoper dan in bulk.
    - Die krengen worden in China in elkaar gezet en naar de V.S. vervoert. Zoveel duurder is het niet om dat schip naar Europa te sturen.

    Nou jongens, het aantal mensen dat jullie game koopt zal ook niet "op magische wijze" toenemen als je zo'n absurde prijs vraagt.
    "Ik heb geen tijd voor leuk,... ik maak alleen tijd voor episch! - Chocobo
      vrijdag 11 april 2008 @ 13:05:26 #100
    44902 R_B
    OEHWEE, you are good looking!
    pi_57980330
    Iemand enig idee wat zo'n ps3 - GTA pack zou kosten?

    Gewoon 399 als nu het GT5 prologue pakket zeker?
      vrijdag 11 april 2008 @ 13:19:12 #101
    6789 Strolie75
    De reisGijs
    pi_57980635
    Wallpaper

    "Ik heb geen tijd voor leuk,... ik maak alleen tijd voor episch! - Chocobo
      vrijdag 11 april 2008 @ 13:28:11 #102
    125913 Devolution
    Beep beep Richie
    pi_57980817
    quote:
    Op vrijdag 11 april 2008 13:05 schreef R_B het volgende:
    Iemand enig idee wat zo'n ps3 - GTA pack zou kosten?

    Gewoon 399 als nu het GT5 prologue pakket zeker?
    http://life.tweakers.net/(...)on-3-met-gta-iv.html
    quote:
    Sony brengt rond de release van de nieuwe Grand Theft Auto een bundel uit met daarin een 40GB-model van de spelcomputer en een exemplaar van GTA IV. Het pakket zou niet meer kosten dan een losse console.
    "You know what Hell really is? It's not lakes of burning oil or chains of ice. It's being removed from God's sight."
    pi_57980948
    De Europese beta van MGS:Online is dus open voor iedereen? Geen key nodig enzo?

    Dat zou wel heel mooi zijn
      vrijdag 11 april 2008 @ 13:59:08 #104
    139407 jorienvdherik
    Feyenoord KNVB Beker 07-08
    pi_57981591
    kan battlefield nog wat van leren
      vrijdag 11 april 2008 @ 14:10:59 #105
    132419 melluk
    vidi, vici, veni
    pi_57981934
    Ik ben aan het twijfelen om mijn Wii aan mijn broer te verkopen en een PS3 te kopen.
    Nou hoorde ik dat er een pakket kwam met GTA IV daarin, wat mij erg aanspreekt.
    Ik heb ook berichten gelezen over dat de rumble weer terug keert.
    Kan iemand mij vertellen of de rumble al weer terug zit bij dat GTA pakket?
    Of kan ik dan nog even beter wachten met het kopen van een ps3
    en daarbij wat zijn nou echt must haves voor de PS3?
    pi_57982067
    quote:
    Op vrijdag 11 april 2008 14:10 schreef melluk het volgende:
    Ik ben aan het twijfelen om mijn Wii aan mijn broer te verkopen en een PS3 te kopen.
    Nou hoorde ik dat er een pakket kwam met GTA IV daarin, wat mij erg aanspreekt.
    Ik heb ook berichten gelezen over dat de rumble weer terug keert.
    Kan iemand mij vertellen of de rumble al weer terug zit bij dat GTA pakket?
    Of kan ik dan nog even beter wachten met het kopen van een ps3
    en daarbij wat zijn nou echt must haves voor de PS3?
    Rumble zal naar alle waarschijnlijkheid niet in dat GTA4 pack zitten. Er is nog geen EU release datum gegeven. Ik ou gewoon voor dat GTAIV pack gaan en later evt. rumble er bij kopen.

    Maar goed, die afweging moet je zelf maken
      vrijdag 11 april 2008 @ 14:24:27 #107
    6789 Strolie75
    De reisGijs
    pi_57982303
    quote:
    Op vrijdag 11 april 2008 14:10 schreef melluk het volgende:
    Ik ben aan het twijfelen om mijn Wii aan mijn broer te verkopen en een PS3 te kopen.
    Nou hoorde ik dat er een pakket kwam met GTA IV daarin, wat mij erg aanspreekt.
    Ik heb ook berichten gelezen over dat de rumble weer terug keert.
    Kan iemand mij vertellen of de rumble al weer terug zit bij dat GTA pakket?
    Of kan ik dan nog even beter wachten met het kopen van een ps3
    en daarbij wat zijn nou echt must haves voor de PS3?
    Ik heb mijn Wii ook verkocht, en van het geld een PS3 gekocht. Beste beslissing die ik dit jaar tot nu toe heb gemaakt. Rumble zit er voorlopig nog niet in. Maar je kunt voor een zacht prijsje makkelijk een DS3 importeren uit de VS. Maar tot nu toe mis ik het niet echt, al voelt de Six Axis een beetje licht aan. Maar het ontbreken van rumble is zeker geen reden om een aankoop uit te stellen.

    Must Haves: Uncharted!
    "Ik heb geen tijd voor leuk,... ik maak alleen tijd voor episch! - Chocobo
    pi_57984085
    Rumble kun je gewoon voor 35 euro incl. verzenden importeren van YesAsia.com (met kortingscoupon die je kunt googlen)
    pi_57984373
    TT aangepast
    Are you brave enough to fear?
    SpankmasterC: SocialDisorder is de Julius Caesar onder de gamers
    Sigmund666: U bent synoniem voor: AWESOME!
    pi_57984476
    quote:
    Op vrijdag 11 april 2008 15:53 schreef SocialDisorder het volgende:
    TT aangepast
    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
    pi_57984853
    quote:
    Op vrijdag 11 april 2008 15:53 schreef SocialDisorder het volgende:
    TT aangepast
    Machtsmisbruik voor goede doeleinden
    pi_57984873
    quote:
    Op vrijdag 11 april 2008 15:53 schreef SocialDisorder het volgende:
    TT aangepast
    Deze is een stuk beter En berust ook op de waarheid, i.t.t de eerste
    pi_57985017
    Kennen we deze nog?

    Ultimate Fighting Championship 2009
    quote:
    A big reveal is coming for the game at UFC 84 on May 24th, with a possible demo soon thereafter.
    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
      Redactie Games vrijdag 11 april 2008 @ 18:10:37 #114
    140137 Wessiej
    A.F.C.A.
    pi_57987152
    Heerlijk, kijk altijd UFC dus nu ermee spelen is helemaal geweldig
    .....Kennedy
    pi_57987825
    =edit=

    [ Bericht 33% gewijzigd door renz0r op 11-04-2008 20:55:06 ]
    pi_57989185


    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
    pi_57989807
    WarHawk Tijd!! PSN: SuperFruitig
    pi_57991063
    quote:
    Op vrijdag 11 april 2008 12:52 schreef jorienvdherik het volgende:

    [..]

    het zou ook in 1 post kunne hoor
    Ga je dit nu in elk topic zeggen tegen hem?
    Sjakie Wolfs 1931-2008
    Bobby Haarms 1934-2009
    Michael Jackson 1958-2009
      vrijdag 11 april 2008 @ 21:46:05 #119
    97491 Deviant1nl
    Villalosbol
    pi_57991488
    Ik ga neem denk ik een keer mijn PS3 + GT5P naar het werk om daar even @ het 50'' plasma scherm te spelen
    Wat quote je raar...?
    Lets move to Club 11 on the 12th floor...
    Kleine hater!
    Dev set
      vrijdag 11 april 2008 @ 21:51:11 #120
    97491 Deviant1nl
    Villalosbol
    pi_57991606
    Ik heb overigens gisteren die demo van Everybody's golf gespeeld en wat mooi zeg
    Wel simpel kruisje drukken telkens maar het is wel cool uitgewerkt

    En heb ook virtua tennis 3 gespeeld bij iemand en daar ben ik ook verslaafd aan nu
    Iemand die weet waar ik hem nog kan krijgen?

    ow, ben ook nog een leuke link tegengekomen met wallpapers, weet niet of hij eerder gepost is:
    http://ps3papers.blogspot.com/

    Wat quote je raar...?
    Lets move to Club 11 on the 12th floor...
    Kleine hater!
    Dev set
      Redactie Games vrijdag 11 april 2008 @ 21:53:46 #121
    140137 Wessiej
    A.F.C.A.
    pi_57991679
    quote:
    Op vrijdag 11 april 2008 21:51 schreef Deviant1nl het volgende:
    Ik heb overigens gisteren die demo van Everybody's golf gespeeld en wat mooi zeg
    Wel simpel kruisje drukken telkens maar het is wel cool uitgewerkt

    En heb ook virtua tennis 3 gespeeld bij iemand en daar ben ik ook verslaafd aan nu
    Iemand die weet waar ik hem nog kan krijgen?

    ow, ben ook nog een leuke link tegengekomen met wallpapers, weet niet of hij eerder gepost is:
    http://ps3papers.blogspot.com/

    [ afbeelding ]
    http://www.videogamesplus.ca/product_info.php?products_id=12343&osCsid=360c0dcf0c36eb236c72e685a6c584fb

    18 euro incl. verzenden
    .....Kennedy
    pi_57992088
    Wie gaat deze halen?

    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
      Redactie Games vrijdag 11 april 2008 @ 22:15:53 #123
    140137 Wessiej
    A.F.C.A.
    pi_57992184
    quote:
    Op vrijdag 11 april 2008 22:11 schreef Sackboy het volgende:
    Wie gaat deze halen?

    [ afbeelding ]
    Als het button bashen als een gek is ik zeker.
    .....Kennedy
      vrijdag 11 april 2008 @ 23:11:40 #124
    134803 Deacon_Tigra
    Final Fantasy Fanboy
    pi_57993377
    quote:
    Op vrijdag 11 april 2008 22:11 schreef Sackboy het volgende:
    Wie gaat deze halen?

    [ afbeelding ]

    ik krijg een beetje Track & Field gevoel

    En daarvan kreeg ik echt altijd kramp in mijn vingers
    Psn online ID Tec-Deacon
    ---------------------------------
    オランダ語男狂った人の日本のゲームがプレイ
      Redactie Games vrijdag 11 april 2008 @ 23:16:33 #125
    140137 Wessiej
    A.F.C.A.
    pi_57993466
    quote:
    Op vrijdag 11 april 2008 23:11 schreef Deacon_Tigra het volgende:

    [..]

    ik krijg een beetje Track & Field gevoel

    En daarvan kreeg ik echt altijd kramp in mijn vingers
    International Track and Fucking field 2
    .....Kennedy
    pi_57993565
    quote:
    Op vrijdag 11 april 2008 23:16 schreef Wessiej het volgende:

    [..]

    International Track and Fucking field 2
    Is dat een virtueel porno-spel ofzo?
    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
    pi_57993600
    quote:
    Op vrijdag 11 april 2008 23:16 schreef Wessiej het volgende:

    [..]

    International Track and Fucking field 2
    Track & Field was meesterlijk, ik was meester in dat gedoe met die linten!
    pi_57995532
    Morgen PS3 ophalen













    Mafia 2
    pi_57995753
    Mafia 2 ziet er geweldig uit, maar duurt nog een jaar. Tot die tijd moeten we het met deze waardeloze crap doen:





    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
    pi_57995798
    quote:
    Op vrijdag 11 april 2008 19:57 schreef Sackboy het volgende:
    [ afbeelding ]
    3340kb?
    pi_57995818
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 00:53 schreef Sackboy het volgende:
    Mafia 2 ziet er geweldig uit, maar duurt nog een jaar.
    Dat dacht ik ook ja, maar Games Rader zegt het volgende in hun exclusieve preview:
    quote:
    2008 is shaping up to be the year of the free-roaming sequel. In the coming months, fans of open-world games can look forward to Grand Theft Auto IV, Saints Row 2, Mercenaries 2 and Just Cause 2, for starters. And assuming its still-unannounced release date happens later this year, one of the biggest will be Mafia II.


    [ Bericht 6% gewijzigd door Cyberia18 op 12-04-2008 01:05:51 ]
    pi_57995894
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 00:57 schreef Cyberia18 het volgende:

    [..]

    Dat dacht ik ook ja, maar Games Rader zegt het volgende in hun exclusieve preview:
    [..]
    Hmm, van mij mag deze wel naar 2009. Er komt dit jaar nog genoeg leuks uit. Anders wordt het wel heel erg druk dit najaar
    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
    pi_57995956






    Lunchkoffer?
      zaterdag 12 april 2008 @ 01:42:19 #134
    44906 merino
    World of Sleepers
    pi_57996339
    mijn vriendin gaat morgen naar haar familie in Amerika en gaat dan even wat goedkope games op de amerikaanse amazon bestellen. Nu had ik alleen nog twee dingen die ik niet zeker wist over us spellen op de ps3;
    - klopt het dat een van de twee problemen is dat wanneer er een patch wordt gereleased je de US versie moet downloaden (omdat je een usa versie hebt) en je vervolgens niet kan multiplayeren met mensen uit Europa totdat zij ook dezelfde patch geinstalleerd hebben? Maar dan dus wel multiplayer met mensen uit de US en wereldwijd indien de patch overal is uitgespeeld?
    - klopt het dat het tweede probleem is dat je geen addons uit de PS Store kan kopen? Aangezien EUR addons niet werken op je US game? Of valt hier omheen te werken door een US account aan te maken met een US creditcard en dan in de US Store de addons te kopen?
    I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
      zaterdag 12 april 2008 @ 02:27:13 #135
    44906 merino
    World of Sleepers
    pi_57996627
    quote:
    Op vrijdag 11 april 2008 21:51 schreef Deviant1nl het volgende:
    Ik heb overigens gisteren die demo van Everybody's golf gespeeld en wat mooi zeg
    Wel simpel kruisje drukken telkens maar het is wel cool uitgewerkt

    En heb ook virtua tennis 3 gespeeld bij iemand en daar ben ik ook verslaafd aan nu
    Iemand die weet waar ik hem nog kan krijgen?

    ow, ben ook nog een leuke link tegengekomen met wallpapers, weet niet of hij eerder gepost is:
    http://ps3papers.blogspot.com/

    [ afbeelding ]
    ik ben al vele uurtjes kwijt geraakt aan Everybody's Golf. Zo'n beetje mijn tweede meest gespeelde game na GT5P
    I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
    pi_57996684
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 01:42 schreef merino het volgende:
    mijn vriendin gaat morgen naar haar familie in Amerika en gaat dan even wat goedkope games op de amerikaanse amazon bestellen. Nu had ik alleen nog twee dingen die ik niet zeker wist over us spellen op de ps3;
    - klopt het dat een van de twee problemen is dat wanneer er een patch wordt gereleased je de US versie moet downloaden (omdat je een usa versie hebt) en je vervolgens niet kan multiplayeren met mensen uit Europa totdat zij ook dezelfde patch geinstalleerd hebben? Maar dan dus wel multiplayer met mensen uit de US en wereldwijd indien de patch overal is uitgespeeld?
    - klopt het dat het tweede probleem is dat je geen addons uit de PS Store kan kopen? Aangezien EUR addons niet werken op je US game? Of valt hier omheen te werken door een US account aan te maken met een US creditcard en dan in de US Store de addons te kopen?
    Vraag 1 klopte voor Unreal Tournament 3, maar dat is inmiddels verholpen.
      zaterdag 12 april 2008 @ 03:15:08 #137
    44906 merino
    World of Sleepers
    pi_57996830
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 02:40 schreef Athlon_2o0o het volgende:

    [..]

    Vraag 1 klopte voor Unreal Tournament 3, maar dat is inmiddels verholpen.
    ah dat scheelt
    punt twee dacht ik ergens gelezen te hebben over Guitar Hero III downloads maar ik kan het nergens terug vinden. En laat dat nou net een van de spellen zijn die ik wil hebben.
    I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
      zaterdag 12 april 2008 @ 08:04:25 #138
    139407 jorienvdherik
    Feyenoord KNVB Beker 07-08
    pi_57997213
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 00:57 schreef Cyberia18 het volgende:

    [..]

    Dat dacht ik ook ja, maar Games Rader zegt het volgende in hun exclusieve preview:
    [..]
    het zou weer in 1 post kunnen.

    mooie gta screens
      zaterdag 12 april 2008 @ 09:19:53 #139
    21889 Chocobo
    Epische gebruiker
    pi_57997555
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 01:06 schreef Cyberia18 het volgende:
    [ afbeelding ]

    [ afbeelding ]

    [ afbeelding ]

    Lunchkoffer?
    Dit zijn nog eens Special Editions
    A discovery is said to be an accident meeting a prepared mind.
    pi_57997731
    Haha, die Resistance 2 trailer stelt ook niks voor Je ziet welgeteld 1 shotje..
    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
      zaterdag 12 april 2008 @ 09:55:57 #141
    30192 Gamedemon
    En dat is 2!
    pi_57997799
    Je krijgt trouwens ook hier in Nederland 5 euro als je GTA 4 Pre ordert.
    Athans, ik heb de mijne bij de eplaza gereserveert en daar krijg je, als je GTA 4 ophaalt 29 april... een kadobon mee van 5 euro.
    RRoD : Het is niet de vraag OF het gebeurt, maar WANNEER het gebeurt!
    pi_57997831
    Naruto: Ultimate Ninja Storm





    quote:
    # Experience Jaw-Dropping Cinematic Quality HD Graphics: Witness the cinema-quality animation comes to life in high definition. The line between Naruto animation and game graphics will truly disappear!
    # Roam Freely On Dynamic Multi-Dimensional Battle Grounds: Prepare to battle on robust, multi-dimensional battle grounds. Take advantage of the unique characteristics of each battle field! Battle is no longer limited to flat ground surfaces.
    # Unleash Your Ninja Dream Team: Form your own three-man dream squad to battle your opponents! Unleash your allies to defend you in battle, or order them to perform cooperative attacks against your opponents!
    # Discover A Brand New Mission Based Adventure Mode: Challenge a total of 100 compelling missions in Ultimate Mission Mode and experience the original animated TV series storyline up through the Sasuke Retrieval Arc!
    # Unleash Massive Secret Techniques on An Unprecedented Scale: Using the power of the PLAYSTATION®3, you can now destroy your enemies with bigger, meaner, stronger and more cinematic secret techniques than ever before!
    # Master 25 Fully Transformable Warriors: Behold your characters transforming into powerful superior warriors in battle! All characters will possess amazing power that will expand the very scale of a battle to the next
    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
    pi_58002040
    Heb de PS3 Uncharted/Ratchet pack dan eindelijk in mijn handen . Straks de trein maar weer pakken terug naar Leeuwarden en vanavond de boel maar eens aansluiten

    Trouwens die teaser van Resistance 2 . Het fragment wat we kregen te zien kan best ''ingame engine'' zijn Insomniac kennende en is in ieder geval sfeervoller dan alle locaties uit deel 1.





    [ Bericht 6% gewijzigd door Cyberia18 op 12-04-2008 13:53:55 ]
    pi_58002317
    ik ben opzoek naar een lijst met alle arcade achtige games die je op de PSN store kan downloaden .

    mijn pa wil namelijk of een 360 of een ps3 voor zichzelf kopen . nu heb ik zelf een 360 dus kan ik zo kijken
    wat voor games die daar voor kan downloaden .
    maar voor de ps3 heb ik geen idee .

    het gaat hem ook puur om de simpele arcade games dus vanwege bluray of zelfs de ps3 games zelf intereseert hem helemaal niks .

    trouwens hij moet ook foto's kunnen bekijken van zijn pc met de ps3 op de tv zoals je dat met de 360 kan
    ( dat is voor mijn ma een reden een 360 te kopen )
    maar ik weet niet of dat met de ps3 ook mogelijk is al lijkt me dat eigenlijk van wel .
    maar goed ik moet toch zekerheid hebben
    Opdonderdag 17 juni 2010 17:54 schreef Morthill het volgende
    mijn tenen doen altijd pijn, krijg je als je regelmatig als vrouw door het leven gaat :X
    pi_58002403
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 13:57 schreef DJ_ het volgende:
    ik ben opzoek naar een lijst met alle arcade achtige games die je op de PSN store kan downloaden .

    mijn pa wil namelijk of een 360 of een ps3 voor zichzelf kopen . nu heb ik zelf een 360 dus kan ik zo kijken
    wat voor games die daar voor kan downloaden .
    maar voor de ps3 heb ik geen idee .

    het gaat hem ook puur om de simpele arcade games dus vanwege bluray of zelfs de ps3 games zelf intereseert hem helemaal niks .
    Koop dan gewoon een XBOX360 arcade... Een PS3 is zonde van het geld als hij alleen maar arcade spellen wil spelen....
    pi_58002422
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 14:01 schreef Kremers het volgende:

    [..]

    Koop dan gewoon een XBOX360 arcade... Een PS3 is zonde van het geld als hij alleen maar arcade spellen wil spelen....
    geld maakt hem niet uit , het gaat hem om de games en zoals ik er net bij zij de foto mogelijkheid

    de arcade wordt het hem echt niet een 360 zonder HD heb je niks aan .

    ben alleen bang dat de 360 oververhit omdat die hem in de kast wil zetten en die is niet echt geventileerd

    die van mij staat naast mijn tv en ik heb er geen last van maar hij wil hem niet naast zijn tv hebben
    Opdonderdag 17 juni 2010 17:54 schreef Morthill het volgende
    mijn tenen doen altijd pijn, krijg je als je regelmatig als vrouw door het leven gaat :X
      zaterdag 12 april 2008 @ 14:07:35 #148
    6789 Strolie75
    De reisGijs
    pi_58002517
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 13:43 schreef Cyberia18 het volgende:
    Heb de PS3 Uncharted/Ratchet pack dan eindelijk in mijn handen . Straks de trein maar weer pakken terug naar Leeuwarden en vanavond de boel maar eens aansluiten

    Trouwens die teaser van Resistance 2 . Het fragment wat we kregen te zien kan best ''ingame engine'' zijn Insomniac kennende en is in ieder geval sfeervoller dan alle locaties uit deel 1.

    [ afbeelding ]

    [ afbeelding ]
    Toch voor die tijd nog eens Resistance 1 uitproberen.
    "Ik heb geen tijd voor leuk,... ik maak alleen tijd voor episch! - Chocobo
    pi_58002579
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 14:02 schreef DJ_ het volgende:

    [..]

    geld maakt hem niet uit , het gaat hem om de games en zoals ik er net bij zij de foto mogelijkheid

    de arcade wordt het hem echt niet een 360 zonder HD heb je niks aan .

    ben alleen bang dat de 360 oververhit omdat die hem in de kast wil zetten en die is niet echt geventileerd

    die van mij staat naast mijn tv en ik heb er geen last van maar hij wil hem niet naast zijn tv hebben
    De 360 is gewoon beter met arcade games, dus je kan beter een 360 nemen daarvoor. Eigenlijk vind ik het zonde z'n dure console te kopen voor dit soort games, maar dat ter zijde . Koop gewoon een GBA of een DS ofzo.
      zaterdag 12 april 2008 @ 14:12:30 #150
    6789 Strolie75
    De reisGijs
    pi_58002611
    Gameshow met nieuwe beelden van Star Wars: The Force Unleashed.

    http://www.gametrailers.com/gametrailerstv_player.php?ep=13&ch=1&sd=0

    Je kunt ook als Darth Vader spelen!
    "Ik heb geen tijd voor leuk,... ik maak alleen tijd voor episch! - Chocobo
      zaterdag 12 april 2008 @ 14:13:31 #151
    6789 Strolie75
    De reisGijs
    pi_58002630
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 14:10 schreef Athlon_2o0o het volgende:
    De 360 is gewoon beter met arcade games, dus je kan beter een 360 nemen daarvoor. Eigenlijk vind ik het zonde z'n dure console te kopen voor dit soort games, maar dat ter zijde . Koop gewoon een GBA of een DS ofzo.
    Als je alleen voor dit soort games gaat, is de Wii met de VC een nog betere aankoop.
    "Ik heb geen tijd voor leuk,... ik maak alleen tijd voor episch! - Chocobo
    pi_58002662
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 14:10 schreef Athlon_2o0o het volgende:

    [..]

    De 360 is gewoon beter met arcade games, dus je kan beter een 360 nemen daarvoor.
    Ben ik het niet mee eens. Op Live Arcade staat allemaal rotzooi, zoals remakes van Pacman en Frogger. Op PSN staan tenminste wat goede arcade games, zoals Pain, Flow, Sky Diving, Calling All Cars etc.
    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
    pi_58002692
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 14:10 schreef Athlon_2o0o het volgende:

    [..]

    De 360 is gewoon beter met arcade games, dus je kan beter een 360 nemen daarvoor. Eigenlijk vind ik het zonde z'n dure console te kopen voor dit soort games, maar dat ter zijde . Koop gewoon een GBA of een DS ofzo.
    DS heeft die al . maar hij vind een controller fijner
    Opdonderdag 17 juni 2010 17:54 schreef Morthill het volgende
    mijn tenen doen altijd pijn, krijg je als je regelmatig als vrouw door het leven gaat :X
    pi_58002714
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 14:13 schreef Strolie75 het volgende:

    [..]

    Als je alleen voor dit soort games gaat, is de Wii met de VC een nog betere aankoop.
    de wii heeft geen mogelijkheid om foto's van je pc te bekijken dacht ik
    dus dat is geen optie .
    Opdonderdag 17 juni 2010 17:54 schreef Morthill het volgende
    mijn tenen doen altijd pijn, krijg je als je regelmatig als vrouw door het leven gaat :X
      zaterdag 12 april 2008 @ 14:19:21 #155
    44906 merino
    World of Sleepers
    pi_58002746
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 14:15 schreef Sackboy het volgende:

    [..]

    Ben ik het niet mee eens. Op Live Arcade staat allemaal rotzooi, zoals remakes van Pacman en Frogger. Op PSN staan tenminste wat goede arcade games, zoals Pain, Flow, Sky Diving, Calling All Cars etc.
    360 heeft Rez HD, Geometry Wars en Catan

    maar goed die games speel ik al op andere platforms
    I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
    pi_58002755
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 14:15 schreef Sackboy het volgende:

    [..]

    Ben ik het niet mee eens. Op Live Arcade staat allemaal rotzooi, zoals remakes van Pacman en Frogger. Op PSN staan tenminste wat goede arcade games, zoals Pain, Flow, Sky Diving, Calling All Cars etc.
    Everyday Shooter, Pixeljunk Monsters, Stardust HD en straks nog Echochrome en Wipeout HD
    pi_58002825
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 14:19 schreef Cyberia18 het volgende:

    [..]

    Everyday Shooter, Pixeljunk Monsters, Stardust HD en straks nog Echochrome en Wipeout HD
    is echochrome er al ? daar zal die zeker veel lol aan beleven .
    echter wil die ook pacman en tetris
    Opdonderdag 17 juni 2010 17:54 schreef Morthill het volgende
    mijn tenen doen altijd pijn, krijg je als je regelmatig als vrouw door het leven gaat :X
      zaterdag 12 april 2008 @ 14:27:33 #158
    6789 Strolie75
    De reisGijs
    pi_58002914
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 14:17 schreef DJ_ het volgende:
    de wii heeft geen mogelijkheid om foto's van je pc te bekijken dacht ik
    dus dat is geen optie .
    Er zit wel een foto-optie in. Maar dan moet je met SD-kaarten gaan werken geloof ik.
    "Ik heb geen tijd voor leuk,... ik maak alleen tijd voor episch! - Chocobo
    pi_58002992
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 14:27 schreef Strolie75 het volgende:

    [..]

    Er zit wel een foto-optie in. Maar dan moet je met SD-kaarten gaan werken geloof ik.
    is ook prima , maar die hadden ze weggehaald bij de 40gb versie toch ?
    Opdonderdag 17 juni 2010 17:54 schreef Morthill het volgende
    mijn tenen doen altijd pijn, krijg je als je regelmatig als vrouw door het leven gaat :X
      zaterdag 12 april 2008 @ 14:35:00 #160
    6789 Strolie75
    De reisGijs
    pi_58003033
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 14:32 schreef DJ_ het volgende:
    is ook prima , maar die hadden ze weggehaald bij de 40gb versie toch ?
    We hadden het over de Wii
    "Ik heb geen tijd voor leuk,... ik maak alleen tijd voor episch! - Chocobo
    pi_58003061
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 14:35 schreef Strolie75 het volgende:

    [..]

    We hadden het over de Wii
    my bad
    Opdonderdag 17 juni 2010 17:54 schreef Morthill het volgende
    mijn tenen doen altijd pijn, krijg je als je regelmatig als vrouw door het leven gaat :X
      zaterdag 12 april 2008 @ 15:57:25 #162
    30192 Gamedemon
    En dat is 2!
    pi_58004591
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 14:32 schreef DJ_ het volgende:

    [..]

    is ook prima , maar die hadden ze weggehaald bij de 40gb versie toch ?
    Volgens mij kan je op de PS3 wel gewoon een USB kaartlezer aansluiten.
    En anders kan je het via het netwerk streamen.
    Als je het mij vraagt kan je veel beter en sneller foto's kijken met je PS3 dan met de xbox.
    RRoD : Het is niet de vraag OF het gebeurt, maar WANNEER het gebeurt!
    pi_58004800
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 13:57 schreef DJ_ het volgende:
    ik ben opzoek naar een lijst met alle arcade achtige games die je op de PSN store kan downloaden .

    mijn pa wil namelijk of een 360 of een ps3 voor zichzelf kopen . nu heb ik zelf een 360 dus kan ik zo kijken
    wat voor games die daar voor kan downloaden .
    maar voor de ps3 heb ik geen idee .

    het gaat hem ook puur om de simpele arcade games dus vanwege bluray of zelfs de ps3 games zelf intereseert hem helemaal niks .

    trouwens hij moet ook foto's kunnen bekijken van zijn pc met de ps3 op de tv zoals je dat met de 360 kan
    ( dat is voor mijn ma een reden een 360 te kopen )
    maar ik weet niet of dat met de ps3 ook mogelijk is al lijkt me dat eigenlijk van wel .
    maar goed ik moet toch zekerheid hebben
    Je pa beseft dat hij een 8-tal bakkerij-en gaat kopen om tosti's mee te maken he?

    sorry dat ik geen betere metafoor kon vinden
    pi_58005899
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 16:09 schreef SuperFruitig het volgende:

    [..]

    Je pa beseft dat hij een 8-tal bakkerij-en gaat kopen om tosti's mee te maken he?

    sorry dat ik geen betere metafoor kon vinden
    nee hij is niet thuis in de electronica , maar de ps3 en de 360 zijn de enige aparaten die en games en foto's op je tv kunnen laten zien in 1 .
    ja op een pc na maar die zet je niet naast je tv neer , en hij vond de draadloze controller erg fijn dan kan die lekker achter uit zitten zonder snoeren en troep .
    en om de prijs gaat het hem niet als hij maar kan doen wat die wilt en als het simpel is ( en dat is het met de 360 iig ) dan vind hij het prima .

    zit er trouwens standaard een HDMI kabel bij de ps3 ? ( zal wel niet )

    [ Bericht 3% gewijzigd door DJ_ op 12-04-2008 17:29:40 ]
    Opdonderdag 17 juni 2010 17:54 schreef Morthill het volgende
    mijn tenen doen altijd pijn, krijg je als je regelmatig als vrouw door het leven gaat :X
    pi_58006209
    Nee.

    Play.com zuigt trouwens echt ballen. Wacht verdomme nog steeds op m'n GT 5 Prologue exemplaar
    pi_58006277
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 17:33 schreef Cyberia18 het volgende:
    Nee.

    Play.com zuigt trouwens echt ballen. Wacht verdomme nog steeds op m'n GT 5 Prologue exemplaar
    Inderdaad zeg! Ik kreeg hem pas afgelopen donderdag binnen. Meteen weer verkocht voor 37 euro, omdat ik hem ondertussen al bij de Mediamarkt had gehaald
    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
    pi_58006341
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 17:33 schreef Cyberia18 het volgende:
    Nee.

    Play.com zuigt trouwens echt ballen. Wacht verdomme nog steeds op m'n GT 5 Prologue exemplaar
    Volgens mij komt dat omdat bijna alles nu door dat zuigende Select Vracht bezorgd wordt... TNT is beter en sneller. Hou rekening met een levertermijn van drie weken, zoalng duurde het de vorige keer ook al...
    pi_58006568
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 17:38 schreef Sackboy het volgende:

    [..]

    Inderdaad zeg! Ik kreeg hem pas afgelopen donderdag binnen. Meteen weer verkocht voor 37 euro, omdat ik hem ondertussen al bij de Mediamarkt had gehaald
    Omg
      zaterdag 12 april 2008 @ 18:14:08 #169
    36431 bleiblei
    Toogmakker:copyright:
    pi_58006856
    Is er eigenlijk al bekend wanneer GT5 uitkomt?
    Ik weiger om geld uit te geven aan die opgekalefaterde demo en wacht met smart op het gehele spel .
      zaterdag 12 april 2008 @ 18:27:19 #170
    139407 jorienvdherik
    Feyenoord KNVB Beker 07-08
    pi_58007066
    eind 2009 begin 2010
      zaterdag 12 april 2008 @ 18:41:08 #171
    36431 bleiblei
    Toogmakker:copyright:
    pi_58007317
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 18:27 schreef jorienvdherik het volgende:
    eind 2009 begin 2010
    ...
    Dan ga ik toch maar eens denken aan Prologue .
    pi_58007420
    Weet iemand of je kan lannen met 2 ps3 's en een crossover cable? kan dus niet
    Of moet je daar per se een router oid voor hebben? ja dus
    quote:
    Local Area Network (LAN)* gaming capabilities are dependent on the individual PLAYSTATION(R)3 format software titles, and whether this functionality was programmed into the game. If the publisher made the title LAN-gaming capable, you will be able to play in a LAN setting. However, other titles are not LAN capable (meaning, you MUST be connected to the Internet). For more information, we recommend that you rent the games first to learn of its LAN capabilities (since this information is not required to be printed on the jewel cases of the games).

    In addition, you cannot connect two PLAYSTATION(R)3 computer entertainment systems directly together via the Network port using a crossover cable (or phone cord). If you wish to connect multiple PLAYSTATION 3 systems within your wired or wireless LAN, the PLAYSTATION 3 can function through the use of a switch, hub, or a router(wired or wireless) with NAT (Network Address Translation).

    *Note: Local Area Network (LAN) gaming allows you to play the game without needing to be connected to the Internet; it simply connects all players within your internal network. Certain games, however, will require that you be connected to the Internet for a one-time connection to their game servers in order to establish your user account and password. Please refer to the software manual for additional information. You may also wish to rent the games first in order to learn more about its online/offline gaming features.
    bron
    Misschien handig voor in de OP. Just in case


    [ Bericht 88% gewijzigd door Renzokuken op 12-04-2008 18:58:26 ]
    PSN id: Puddled_nl
    pi_58008334
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 18:41 schreef bleiblei het volgende:

    [..]

    ...
    Dan ga ik toch maar eens denken aan Prologue .
    Dat eind 2009/2010 is gewoon een PR-praatje om Prologue meer te laten verkopen
    pi_58008390
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 19:33 schreef Athlon_2o0o het volgende:

    [..]

    Dat eind 2009/2010 is gewoon een PR-praatje om Prologue meer te laten verkopen
    Nou, Polyphony Digital kennende zal ie echt niet voor 2010 komen hoor
    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
      zaterdag 12 april 2008 @ 19:37:00 #175
    12648 Fallen
    135335 and rising...
    pi_58008400
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 19:33 schreef Athlon_2o0o het volgende:

    [..]

    Dat eind 2009/2010 is gewoon een PR-praatje om Prologue meer te laten verkopen
    Nou, dat betwijfel ik.
    GT Mobile zou een launch game zijn voor de PSP, ondertussen hebben we al een nieuwe revisie van de PSP voorbij zien komen en is de release date voor GT Mobile gezet naar 2009....
    He didn't set up the rhyme with meaningless words.
    As you predicted or assumed everything was calculated
    Every word had purpose just not always on the surface.
    But you couldn't look below, life is fast when you're shallow.
    pi_58010095


















    pi_58010424
    Er zitten maar 30 nummers bij SingStar. Er staat op wiki dat er 41 in de store zitten. Is dat niet erg weinig? Weet iemand hoeveel nummers er nu in de store zitten en hoeveel er nog komen?
      Redactie Games zaterdag 12 april 2008 @ 21:18:50 #178
    140137 Wessiej
    A.F.C.A.
      Redactie Games zaterdag 12 april 2008 @ 21:21:56 #179
    140137 Wessiej
    A.F.C.A.
    pi_58010533
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 21:18 schreef Athlon_2o0o het volgende:
    Er zitten maar 30 nummers bij SingStar. Er staat op wiki dat er 41 in de store zitten. Is dat niet erg weinig? Weet iemand hoeveel nummers er nu in de store zitten en hoeveel er nog komen?
    Ik ging even snel voor je kijken, er staan nu 182 nummers in de store
    .....Kennedy
    pi_58010562
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 21:18 schreef Athlon_2o0o het volgende:
    Er zitten maar 30 nummers bij SingStar. Er staat op wiki dat er 41 in de store zitten. Is dat niet erg weinig? Weet iemand hoeveel nummers er nu in de store zitten en hoeveel er nog komen?
    Het spel wordt toch om de 2/3 weken voorzien van een update met ongeveer 30 nieuwe nummers?
      Redactie Games zaterdag 12 april 2008 @ 22:01:16 #182
    140137 Wessiej
    A.F.C.A.
    pi_58011360
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 21:45 schreef SuperFruitig het volgende:

    [..]

    hahahhaa Fanboy
    Je kan toch niet zeggen dat je dit niet wilt spelen ?
    .....Kennedy
    pi_58012807
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 22:01 schreef Wessiej het volgende:

    [..]

    Je kan toch niet zeggen dat je dit niet wilt spelen ?
    Mits drank
    pi_58014513
    Far Cry 2



















    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
    pi_58014972
    musthave
      Redactie Games zondag 13 april 2008 @ 01:48:20 #186
    140137 Wessiej
    A.F.C.A.
    pi_58014995
    quote:
    quote:
    Op zondag 13 april 2008 01:46 schreef SuperFruitig het volgende:
    musthave
    Ik begrijp het
    .....Kennedy
    pi_58015493
    Heul knetter gek die Wes
    pi_58016790
    quote:
    zou je die zebra's kunnen afknallen
    Ja dit is m denkik echtwel! &lt;-- ik heb het 1m topic!
    De cursus rietdekken gaat niet door... Riet is ziek...
    Knippermachine! is niet voor gevoelige mensen of epilepsie patienten bedoelt.
      zondag 13 april 2008 @ 10:09:57 #189
    132419 melluk
    vidi, vici, veni
    pi_58016942
    okay de kogel is door de kerk!
    heb mijn PS3 gister avond besteld bij wehkamp...
    422 euro (met bezorgkosten) met 1 controller en ratchet & clank en uncharted!!
    nu maar wachten!!
    pi_58017069
    quote:
    Op zondag 13 april 2008 09:51 schreef ryangozer het volgende:

    [..]

    zou je die zebra's kunnen afknallen
    Ongetwijfeld.

    Dit wordt volgens mij echt een supergame. Zo te zien de grafisch meest indrukwekkende consolegame tot nu toe. Tel daarbij op het concept: het worden geen lineaire levels, het is een soort free-roaming S.t.a.l.k.e.r. concept, waarbij je vrij bent om opdrachten/missies aan te nemen of niet. En als je geen zin in missies heb ga je gewoon ff op safari-jacht (a la de Cabela games) om wat dieren af te slachten.

    Far Cry 2
    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
      zondag 13 april 2008 @ 10:50:49 #191
    21889 Chocobo
    Epische gebruiker
    pi_58017362
    quote:
    Op zondag 13 april 2008 10:24 schreef Sackboy het volgende:

    [..]

    Ongetwijfeld.

    Dit wordt volgens mij echt een supergame. Zo te zien de grafisch meest indrukwekkende consolegame tot nu toe. Tel daarbij op het concept: het worden geen lineaire levels, het is een soort free-roaming S.t.a.l.k.e.r. concept, waarbij je vrij bent om opdrachten/missies aan te nemen of niet. En als je geen zin in missies heb ga je gewoon ff op safari-jacht (a la de Cabela games) om wat dieren af te slachten.

    Far Cry 2
    Je verdwaald wat in je hype denk ik Grafisch meest indrukwekkende consolegame? CoD4, GRAW en Gears of War zitten op hetzelfde niveau als niet hoger. En de aankomende MGS4 en FFXIII liggen naar mijn idee grafisch ook net wat treden hoger dan dit spel. Los daarvan lijkt FC2 me ook wel cool,.... ik hoop echter dat Ubisoft waarmaakt wat ze beweren!
    A discovery is said to be an accident meeting a prepared mind.
      zondag 13 april 2008 @ 10:58:50 #192
    30192 Gamedemon
    En dat is 2!
    pi_58017437
    quote:
    Op zondag 13 april 2008 10:50 schreef Chocobo het volgende:

    [..]

    Je verdwaald wat in je hype denk ik Grafisch meest indrukwekkende consolegame? CoD4, GRAW en Gears of War zitten op hetzelfde niveau als niet hoger. En de aankomende MGS4 en FFXIII liggen naar mijn idee grafisch ook net wat treden hoger dan dit spel. Los daarvan lijkt FC2 me ook wel cool,.... ik hoop echter dat Ubisoft waarmaakt wat ze beweren!
    Gears of war en de rest zien er misschien mooier uit, alleen Far Cry 2 is net als Oblivion Gijs.. 1 grote open wereld.
    Als je dan deze graphics krijgt is het imo heel mooi.
    RRoD : Het is niet de vraag OF het gebeurt, maar WANNEER het gebeurt!
    pi_58017439
    quote:
    Op zondag 13 april 2008 10:50 schreef Chocobo het volgende:

    [..]

    Je verdwaald wat in je hype denk ik Grafisch meest indrukwekkende consolegame? CoD4, GRAW en Gears of War zitten op hetzelfde niveau als niet hoger. En de aankomende MGS4 en FFXIII liggen naar mijn idee grafisch ook net wat treden hoger dan dit spel. Los daarvan lijkt FC2 me ook wel cool,.... ik hoop echter dat Ubisoft waarmaakt wat ze beweren!
    Dan verschillen we daarover van mening Vooral GRAW komt niet eens in de buurt, imho.
    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
      zondag 13 april 2008 @ 11:00:46 #194
    21889 Chocobo
    Epische gebruiker
    pi_58017461
    quote:
    Op zondag 13 april 2008 10:58 schreef Gamedemon het volgende:

    [..]

    Gears of war en de rest zien er misschien mooier uit, alleen Far Cry 2 is net als Oblivion Gijs.. 1 grote open wereld.
    Als je dan deze graphics krijgt is het imo heel mooi.
    Ja,.... het zijn flinke statements voor screens,... zou wel eens een HD clip willen zien Ben wel erg benieuwd naar het concept!
    A discovery is said to be an accident meeting a prepared mind.
    pi_58017558
    Dit vind ik bijvoorbeeld al behoorlijk neigen naar Crysis-achtige graphics.



    En het is natuurlijk ook wat Gamedemon zegt: het is een grote free-roaming wereld, met daarbij day-night cycles, verschillende weersomstandigheden en waarschijnlijk ook indrukwekkende physics.
    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
      zondag 13 april 2008 @ 11:10:14 #196
    139407 jorienvdherik
    Feyenoord KNVB Beker 07-08
    pi_58017578
    quote:
    lelijk zeg
      zondag 13 april 2008 @ 11:17:47 #197
    21889 Chocobo
    Epische gebruiker
    pi_58017700
    quote:
    Op zondag 13 april 2008 11:08 schreef Sackboy het volgende:
    Dit vind ik bijvoorbeeld al behoorlijk neigen naar Crysis-achtige graphics.

    [ afbeelding ]

    En het is natuurlijk ook wat Gamedemon zegt: het is een grote free-roaming wereld, met daarbij day-night cycles, verschillende weersomstandigheden en waarschijnlijk ook indrukwekkende physics.
    Dit ziet er ook goed uit! Ga er eens even wat meer over lezen!
    A discovery is said to be an accident meeting a prepared mind.
    pi_58017711
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 17:33 schreef Cyberia18 het volgende:
    Nee.

    Play.com zuigt trouwens echt ballen. Wacht verdomme nog steeds op m'n GT 5 Prologue exemplaar
    Goddomme nou! Pre-order my ass. ik heb em ook nog steeds nie.
    ---- Gouden hart voor Heracles mijn club! ----
    Sowieso schrijf je zo! http://www.onzetaal.nl/taaladvies/advies/sowieso
      zondag 13 april 2008 @ 11:25:32 #199
    21889 Chocobo
    Epische gebruiker
    pi_58017822
    quote:
    Op zondag 13 april 2008 11:18 schreef Vince22 het volgende:

    [..]

    Goddomme nou! Pre-order my ass. ik heb em ook nog steeds nie.
    Wat heeft dat met een pre-order te maken? Het spel is op release vast verstuurd, maar aangezien jullie gekozen hebben voor een web-bestelling uit het buitenland moet je helaas wachten. De een 5 (werk)dagen,.... de ander 10 als je pech hebt. Als je je spel snel wilt moet je gewoon niet via buitenlandse sites bestellen maar het spel gewoon hier in de winkel halen!
    A discovery is said to be an accident meeting a prepared mind.
    pi_58017933
    Het ligt ook niet aan de snelheid van Play.com. Het ligt aan hun verzendwijze. Ten eerst komt het natuurlijk uit Engeland, wat op een of andere manier altijd langer duurt dan dingen die uit Amerika, Azie of Australie komen. Daarnaast werken ze in Nederland met SelektMail. En dat is het grote probleem. Die laten hun post maar 1x in de week bezorgen, en dan ook nog door een stel halfgare uitkeringstrekkers/huismoeders/parttimers. Zoiets.
    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
    pi_58018832
    quote:
    Op zondag 13 april 2008 11:32 schreef Sackboy het volgende:
    Het ligt ook niet aan de snelheid van Play.com. Het ligt aan hun verzendwijze. Ten eerst komt het natuurlijk uit Engeland, wat op een of andere manier altijd langer duurt dan dingen die uit Amerika, Azie of Australie komen. Daarnaast werken ze in Nederland met SelektMail. En dat is het grote probleem. Die laten hun post maar 1x in de week bezorgen, en dan ook nog door een stel halfgare uitkeringstrekkers/huismoeders/parttimers. Zoiets.
    Je vergeet de douane: Play.om verstuurd vanuit Jersey (één van de kanaaleilanden) en Jersey valt buiten het vrij verkeer van goederen verhaal.

    Bestellingen vanuit amazon.co.uk bijv. heb ik altijd binnen een week. Maar SelectVracht helpt ook zeker niet nee....

    Daarom bestel ik games bij play.com alleen als ze scherp geprijst zijn. Dan vind ik het niet erg om at langer te wachten.
    pi_58019275
    quote:
    Op zondag 13 april 2008 12:35 schreef Kremers het volgende:

    [..]

    Je vergeet de douane: Play.om verstuurd vanuit Jersey (één van de kanaaleilanden) en Jersey valt buiten het vrij verkeer van goederen verhaal.
    Heeft er volgens mij vrij weinig mee te maken. Games vanuit de VS komen meestal met 4-5 dagen binnen, en dat valt ook buiten het vrij verkeer van goederen verhaal.
    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
    pi_58019470
    Motorstorm 2:

    pi_58019505
    quote:
    Op zondag 13 april 2008 13:16 schreef Athlon_2o0o het volgende:
    Motorstorm 2:

    [ afbeelding ]
    Linksboven is de broer van Master Chief
    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
    pi_58019576
    quote:
    Op zaterdag 12 april 2008 21:21 schreef Wessiej het volgende:

    [..]

    Ik ging even snel voor je kijken, er staan nu 182 nummers in de store
    Dat is veel, thanks . Is er ook ergens een lijst welke?
      zondag 13 april 2008 @ 14:26:54 #206
    125913 Devolution
    Beep beep Richie
    pi_58020335
    "You know what Hell really is? It's not lakes of burning oil or chains of ice. It's being removed from God's sight."
    pi_58020833
    Kun je een playstation 3 ook op de monitor van de computer aansluiten eigenlijk? Ik zit er namelijk over te denken er één te halen maar ik heb geen HDTV...
    pi_58021514
    Weet niet meer precies waar ik het vandaan had, maar ik vind t wel handig. Het is een manier om je fan te testen, en je PS3 schoon te maken. Werkt helaas alleen bij de 40GB versie

    Ps3 fan-test
    pi_58022845
    quote:
    Op zondag 13 april 2008 14:56 schreef EricG het volgende:
    Kun je een playstation 3 ook op de monitor van de computer aansluiten eigenlijk? Ik zit er namelijk over te denken er één te halen maar ik heb geen HDTV...
    Ja, als je er een kabeltje voor koopt zal dit mogelijk zijn.
      zondag 13 april 2008 @ 17:24:13 #210
    21889 Chocobo
    Epische gebruiker
    pi_58023398
    quote:
    Op zondag 13 april 2008 15:49 schreef robbolo het volgende:
    Weet niet meer precies waar ik het vandaan had, maar ik vind t wel handig. Het is een manier om je fan te testen, en je PS3 schoon te maken. Werkt helaas alleen bij de 40GB versie

    Ps3 fan-test
    Dat is het standaard geluid van mijn 360
    A discovery is said to be an accident meeting a prepared mind.
      zondag 13 april 2008 @ 17:28:11 #211
    141104 Patje1987
    Madre me quiero un frikandel.
    pi_58023477
    Ben weer terug uit Parijs dus we kunnen weer gamen
    Wij vormen tezamen gezellig een schaar.
    Sportief zijn wij allen en voor elkaar.
    Ons doel en ons streven is vriendschap en vree
    Aan ons de victorie aan RKC!
    pi_58024113
    Heb zostraks even Ratchet gespeeld................................................................

    Wat een bloedmooie game. Alsof ik werkelijk naar een nieuwe animatiefilm van Pixar zit te kijken

    En ja dat de PS3 muisstil was wisten we inmiddels wel, maar wat een verademing is de hardware toch ook ten opzichte van de Xbox 360. I'm lovin it!
    quote:
    Moderatie in LittleBigPlanet bevestigd

    Sony heeft bevestigd dat LittleBigPlanet gemodereerd zal worden. Dit wil zeggen dat een team werknemers een oogje in het zeil zullen houden om zo ongewenste content te verwijderen en/of te bestraffen. Zoals geweten zijn de mogelijkheden in LittleBigPlanet eindeloos als het aankomt op het creëeren van levels en characters. Dat dit wel eens puberale en schockerend materiaal kan opleveren, is eigenlijk voor de hand liggend.

    Naast het systeem der moderatoren zullen ook de spelers levels een rating of score kunnen geven. Het zal waarschijnlijk niet lang duren vooraleer LittleBigPlanet-levels uitpuilen van grote geslachtsdelen en uit de maatschappij gebande symbolen, dus Sony doet er best aan om zulke praktijken tegen te gaan.
    pi_58024124
    quote:
    Op zondag 13 april 2008 14:56 schreef EricG het volgende:
    Kun je een playstation 3 ook op de monitor van de computer aansluiten eigenlijk? Ik zit er namelijk over te denken er één te halen maar ik heb geen HDTV...
    ja, moet je speciale kabel hebben
    Ja dit is m denkik echtwel! &lt;-- ik heb het 1m topic!
    De cursus rietdekken gaat niet door... Riet is ziek...
    Knippermachine! is niet voor gevoelige mensen of epilepsie patienten bedoelt.
    pi_58024236
    quote:
    Op zondag 13 april 2008 17:56 schreef Cyberia18 het volgende:
    Heb zostraks even Ratchet gespeeld................................................................

    Wat een bloedmooie game. Alsof ik werkelijk naar een nieuwe animatiefilm van Pixar zit te kijken

    En ja dat de PS3 muisstil was wisten we inmiddels wel, maar wat een verademing is de hardware toch ook ten opzichte van de Xbox 360. I'm lovin it!
    [..]

    Dat taalgebruik van PS3 Only

    Moderatie in LittleBigPlanet bevestigd
    Crytek porteert CryENGINE 2 naar PS3 en Xbox 360
    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
    pi_58024450
    quote:
    Op zondag 13 april 2008 18:02 schreef Sackboy het volgende:

    [..]

    Dat taalgebruik van PS3 Only

    Moderatie in LittleBigPlanet bevestigd
    Crytek porteert CryENGINE 2 naar PS3 en Xbox 360
    Valt me wel vaker op ja

    MGS 4 bundel herziend

    pi_58024692
    Ik zie het trouwens wel meevallen met LBP en puberale content.
    pi_58024818
    quote:
    Op zondag 13 april 2008 18:21 schreef SuperFruitig het volgende:
    Ik zie het trouwens wel meevallen met LBP en puberale content.
    je kan je eigen foto's importeren he dat zegt genoeg
    Ja dit is m denkik echtwel! &lt;-- ik heb het 1m topic!
    De cursus rietdekken gaat niet door... Riet is ziek...
    Knippermachine! is niet voor gevoelige mensen of epilepsie patienten bedoelt.
      zondag 13 april 2008 @ 18:30:46 #218
    97491 Deviant1nl
    Villalosbol
    pi_58024878
    quote:
    Op zondag 13 april 2008 18:02 schreef Sackboy het volgende:

    [..]

    Dat taalgebruik van PS3 Only

    Moderatie in LittleBigPlanet bevestigd
    Crytek porteert CryENGINE 2 naar PS3 en Xbox 360


    begin er alsjeblieft niet over, die nieuwsberichten zijn soms al tenenkrommend om te lezen om maar niet over de reacties te beginnen
    Wat quote je raar...?
    Lets move to Club 11 on the 12th floor...
    Kleine hater!
    Dev set
    pi_58025582
    Als ik dit item koop speelt ie dan af op mijn in NL gekochte PS3??

    http://cgi.ebay.com/Rock-(...)QQrdZ1QQcmdZViewItem

    Eigenlijke vraag: speelt mijn ps3 NTSC af of is dit een domme vraag?

    Danku.
    pi_58025639
    quote:
    Op zondag 13 april 2008 19:01 schreef kreuk050 het volgende:
    Als ik dit item koop speelt ie dan af op mijn in NL gekochte PS3??

    http://cgi.ebay.com/Rock-(...)QQrdZ1QQcmdZViewItem

    Eigenlijke vraag: speelt mijn ps3 NTSC af of is dit een domme vraag?

    Danku.
    werkt, ps3 is regiovrij voor ps3 games.
    Ja dit is m denkik echtwel! &lt;-- ik heb het 1m topic!
    De cursus rietdekken gaat niet door... Riet is ziek...
    Knippermachine! is niet voor gevoelige mensen of epilepsie patienten bedoelt.
    pi_58025725
    Wow, dat is wel cool van ze. En slim. Tnx dudeee...
    pi_58025798
    quote:
    Op zondag 13 april 2008 19:08 schreef kreuk050 het volgende:
    Wow, dat is wel cool van ze. En slim. Tnx dudeee...
    demo's zijn trouwens niet altijd regiovrij (amerikaanse worden nogweleens zwartwit) en dvds ps2 games zijn niet regiovrij als het goed is.
    Ja dit is m denkik echtwel! &lt;-- ik heb het 1m topic!
    De cursus rietdekken gaat niet door... Riet is ziek...
    Knippermachine! is niet voor gevoelige mensen of epilepsie patienten bedoelt.
      zondag 13 april 2008 @ 19:13:45 #223
    21889 Chocobo
    Epische gebruiker
    pi_58025858
    quote:
    Op zondag 13 april 2008 19:01 schreef kreuk050 het volgende:
    Als ik dit item koop speelt ie dan af op mijn in NL gekochte PS3??

    http://cgi.ebay.com/Rock-(...)QQrdZ1QQcmdZViewItem

    Eigenlijke vraag: speelt mijn ps3 NTSC af of is dit een domme vraag?

    Danku.
    De PS3 is regiovrij qua games dus dat gaat prima werken!
    A discovery is said to be an accident meeting a prepared mind.
    pi_58028941
    Bedenk je wel dat verzendskosten naar NL voor zo´n groot pakket best hoog zijn
      zondag 13 april 2008 @ 21:51:03 #225
    44906 merino
    World of Sleepers
    pi_58029986
    gister wat uurtjes Blazing Angels 2 gespeeld. Opzich best wel dik arcade vliegspel. Temeer juist daarom zo zonde dat er zulke gigantische bugs in zitten waardoor ik me al na een half uur enorm zat te irriteren aan bepaalde gamemechanics.
    Opizch raak je aan alles wel gewend maar het slaat natuurlijk nergens op dat je constant dood gaat omdat de game niet altijd even lekker werkt.

    Vind 18 euro er in ieder geval een mooie prijs voor
    I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
    pi_58031171






































      zondag 13 april 2008 @ 22:30:15 #227
    139407 jorienvdherik
    Feyenoord KNVB Beker 07-08
    pi_58031227
    mafia is beste spel ooit
      zondag 13 april 2008 @ 22:31:23 #228
    12648 Fallen
    135335 and rising...
    pi_58031272
    holy crap, dat ziet er eventjes goed uit...
    zal wel van een dikke PC afkomen, maar dan nog... de sfeer is om van te smullen!
    He didn't set up the rhyme with meaningless words.
    As you predicted or assumed everything was calculated
    Every word had purpose just not always on the surface.
    But you couldn't look below, life is fast when you're shallow.
    pi_58031539
    Far Cry 2:











      maandag 14 april 2008 @ 00:21:30 #230
    47809 ikookhier
    >hijdiehieris<
    pi_58034596
    Mooie tijden voor de PS3 bezitter
    Fok vrienden top 50###Powered by Akrapovic
    *Battlefield3*KZ3*NFShp*BFBC2*MoH*PSN ID:Arijanonline
    GoW/Fable III 360 tag:Arijanonline
    Pax & Pry Free download
      maandag 14 april 2008 @ 07:31:55 #231
    21889 Chocobo
    Epische gebruiker
    pi_58036465
    quote:
    Op zondag 13 april 2008 22:39 schreef Cyberia18 het volgende:
    Far Cry 2:

    [ afbeelding ]

    [ afbeelding ]

    [ afbeelding ]

    [ afbeelding ]

    [ afbeelding ]

    [ afbeelding ]
    Heb je hier ook iets van ferral powers ofzo?
    A discovery is said to be an accident meeting a prepared mind.
    pi_58037348
    quote:
    Op maandag 14 april 2008 07:31 schreef Chocobo het volgende:

    [..]

    Heb je hier ook iets van ferral powers ofzo?
    Ik weet niet wat ferral powers zijn, maar ik het hoop het niet want het klinkt nogal onrealistisch
    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
      maandag 14 april 2008 @ 09:21:47 #233
    6789 Strolie75
    De reisGijs
    pi_58037371
    Ik ben een beetje FPS-moe.
    "Ik heb geen tijd voor leuk,... ik maak alleen tijd voor episch! - Chocobo
    pi_58043636
    Next-gen buzzers!







    Uiteraard behorende bij:



    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
    pi_58043750
    quote:
    Op maandag 14 april 2008 15:02 schreef Sackboy het volgende:
    Next-gen buzzers!

    [ afbeelding ]

    [ afbeelding ]

    [ afbeelding ]

    Uiteraard behorende bij:

    [ afbeelding ]

    [ afbeelding ]
    Fuck yeah!
    ---- Gouden hart voor Heracles mijn club! ----
    Sowieso schrijf je zo! http://www.onzetaal.nl/taaladvies/advies/sowieso
    pi_58046641
    Waarom een USB receiver en niet gewoon via de ingebouwde bluetooth ontvanger?
    pi_58047119
    quote:
    For $60, you'll be getting up to 8 hours talk time, a 30ft range, an auto-shut-off function to save battery life and a snazzy little carry case. The headset will be released on June 12, same day as the game itself.
    quote:
    Surfer Girl: 'BBC journalist sprak over Heavy Rain'

    Gerucht | 14 april 2008 - Surfer Girl heeft weer wat sappige geruchten de wereld in geslingerd. Onder de geruchten die Surfer Girl ditmaal losliet, zit ook het nodige over de game Heavy Rain. Surfer Girl schrijft:

    Quote:
    Ik kan bevestigen dat ik gelijk had (net als vele anderen). De PS3-titel waar de BBC-journalist over sprak is inderdaad Heavy Rain. De teaser trailer, welke binnen enkele maanden zal worden uitgebracht, volgt de hoofdpersoon en laat het begin van de game zien. Wat na de gebeurtenissen in deze teaser gebeurd, zien we in de game zelf. Ook de titel wordt uitgelegd in de teaser trailer.

    De technologie is vrij indrukwekkend. Alle characters in de game zijn bewust van de omgeving en de situaties waarin zij zich bevinden. Dit heeft invloed op hun gedrag, wat ze zeggen, wat ze voelen, etc. Zo komen de characters erg realistisch en variërend.


    Als we gamesindustire's bekendste roddeltante mogen geloven, wordt Heavy Rain dus een zeer indrukwekkende PlayStation 3-titel. Zoals altijd is het echter nog even afwachten of deze geruchten waar zijn of niet.
    Ontwikkeling van Test Drive Unlimited 2 bevestigd

    29 mei Wipeout HD in PS Store
      maandag 14 april 2008 @ 20:18:38 #238
    125913 Devolution
    Beep beep Richie
    pi_58050160
    Ohja trouwens, wij krijgen de met Warhawk meegeleverde headset niet werkende. De PS3 krijgt em niet gevonden als we ernaar scannen. Zijn er meer mensen die daar last van hebben?
    "You know what Hell really is? It's not lakes of burning oil or chains of ice. It's being removed from God's sight."
      maandag 14 april 2008 @ 20:45:22 #239
    139407 jorienvdherik
    Feyenoord KNVB Beker 07-08
    pi_58051087
    nee werkt hier prima

    vaag
      maandag 14 april 2008 @ 21:09:42 #240
    51398 MisterJ.Lo
    LL.M (Master of Laws).
    pi_58051961
    quote:
    ¤60,- geldklopperij.
    Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
    is simply not giving the kiss the attention it deserves.
    pi_58052419
    quote:
    Op maandag 14 april 2008 20:18 schreef Devolution het volgende:
    Ohja trouwens, wij krijgen de met Warhawk meegeleverde headset niet werkende. De PS3 krijgt em niet gevonden als we ernaar scannen. Zijn er meer mensen die daar last van hebben?
    Ik had daar ook problemen mee ja. Om de headset werkend te krijgen heb ik m volgens mij eerst uitgezet (knopje 5sec indrukken), dan de PS3 laten scannen en dan een paar seconden het knopje van de headset indrukken totdat ie gaat knipperen.
    PSN id: NL_SToRM
      maandag 14 april 2008 @ 21:41:52 #242
    97491 Deviant1nl
    Villalosbol
    pi_58053115
    quote:
    Op maandag 14 april 2008 21:22 schreef SToRM81 het volgende:

    [..]

    Ik had daar ook problemen mee ja. Om de headset werkend te krijgen heb ik m volgens mij eerst uitgezet (knopje 5sec indrukken), dan de PS3 laten scannen en dan een paar seconden het knopje van de headset indrukken totdat ie gaat knipperen.
    zoiets idd. Bij mij heeft het een half uur geduurd voordat ik hem aan de praat kreeg
    Wat quote je raar...?
    Lets move to Club 11 on the 12th floor...
    Kleine hater!
    Dev set
      maandag 14 april 2008 @ 21:54:13 #243
    30192 Gamedemon
    En dat is 2!
    pi_58053641
    Anders lees je even de bijgeleverde handleiding
    RRoD : Het is niet de vraag OF het gebeurt, maar WANNEER het gebeurt!
      maandag 14 april 2008 @ 22:03:19 #244
    97491 Deviant1nl
    Villalosbol
    pi_58053943
    quote:
    Op maandag 14 april 2008 21:54 schreef Gamedemon het volgende:
    Anders lees je even de bijgeleverde handleiding
    heb ik gedaan hoor
    Zijn ook maar 4 kleine stappen maar nog krijg ik het voor elkaar
    Wat quote je raar...?
    Lets move to Club 11 on the 12th floor...
    Kleine hater!
    Dev set
      maandag 14 april 2008 @ 22:05:52 #245
    30192 Gamedemon
    En dat is 2!
    pi_58054032
    quote:
    Op maandag 14 april 2008 22:03 schreef Deviant1nl het volgende:

    [..]

    heb ik gedaan hoor
    Zijn ook maar 4 kleine stappen maar nog krijg ik het voor elkaar
    Ik heb die warhawk headset ook, ik heb gelezen wat er stond en ik had het in 1 keer voor elkaar.
    RRoD : Het is niet de vraag OF het gebeurt, maar WANNEER het gebeurt!
      maandag 14 april 2008 @ 22:23:08 #246
    125913 Devolution
    Beep beep Richie
    pi_58054669
    Wij hebben de handleiding gevolgd, keer op keer en nog werkte het niet. Vrijdag nog maar een keer proberen dan
    "You know what Hell really is? It's not lakes of burning oil or chains of ice. It's being removed from God's sight."
    pi_58056180
    quote:
    Op maandag 14 april 2008 21:09 schreef MisterJ.Lo het volgende:

    [..]

    ¤60,- geldklopperij.
    Import FTW.
      Redactie Games maandag 14 april 2008 @ 23:08:51 #248
    140137 Wessiej
    A.F.C.A.
    pi_58056306
    Nog 1 week en 3 dagen en ik krijg gta
    .....Kennedy
    pi_58057335






    pi_58057757
    pi_58057960
    kan iedereen ff ophouden met die plaatjes posten steeds doe het dan onder linkjes svp me hele pc gaat ervan flippen zeg tumbnails kan ook nog trouwens.
    Ja dit is m denkik echtwel! &lt;-- ik heb het 1m topic!
    De cursus rietdekken gaat niet door... Riet is ziek...
    Knippermachine! is niet voor gevoelige mensen of epilepsie patienten bedoelt.
    pi_58058004
    pi_58058689
    quote:
    Op dinsdag 15 april 2008 00:21 schreef Cyberia18 het volgende:
    [ afbeelding ]
    zak door de stront met je scheit elmo
    Ja dit is m denkik echtwel! &lt;-- ik heb het 1m topic!
    De cursus rietdekken gaat niet door... Riet is ziek...
    Knippermachine! is niet voor gevoelige mensen of epilepsie patienten bedoelt.
    pi_58059155
    pi_58059591
    Iemand al V2.30 geinstalleerd?
    ---- Gouden hart voor Heracles mijn club! ----
    Sowieso schrijf je zo! http://www.onzetaal.nl/taaladvies/advies/sowieso
    pi_58060121
    Dat vroeg ik me ook al af ja Vanaf 8u ging ie beschikbaar zijn volgens mij.
    PSN id: NL_SToRM
    pi_58060311
    quote:
    Op maandag 14 april 2008 23:46 schreef Cyberia18 het volgende:
    [ afbeelding ]
    [ afbeelding ]
    [ afbeelding ]

    [ afbeelding ]
    [ afbeelding ]
    [ afbeelding ]
    Deze is ook tof (in Milaan):



    Maar inderdaad, waarom zetten we dit niet gewoon in het GTA IV topic?
    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
      dinsdag 15 april 2008 @ 09:59:46 #258
    132419 melluk
    vidi, vici, veni
    pi_58061208
    Ik zit echt te hopen dat selektvracht van wehkamp meewerkt!!
    heb op me deur geplakt dat ze m moeten afleveren bij de onderbuurvrouw!
    Hoop dat ze het doen want dan heb ik eindelijk me PS3!
    pi_58061238
    quote:
    Op dinsdag 15 april 2008 09:59 schreef melluk het volgende:
    Ik zit echt te hopen dat selektvracht van wehkamp meewerkt!!


    Ik vrees het ergste..
    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
      dinsdag 15 april 2008 @ 10:04:48 #260
    132419 melluk
    vidi, vici, veni
    pi_58061294
    quote:
    Op dinsdag 15 april 2008 10:01 schreef Sackboy het volgende:

    [..]



    Ik vrees het ergste..
    want?
    pi_58061420
    quote:
    Op dinsdag 15 april 2008 10:04 schreef melluk het volgende:

    [..]

    want?
    SelektVracht en Wehkamp zijn nou niet bepaald bedrijven waar je blind op kan vertrouwen
    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
      dinsdag 15 april 2008 @ 10:18:21 #262
    132419 melluk
    vidi, vici, veni
    pi_58061539
    quote:
    Op dinsdag 15 april 2008 10:11 schreef Sackboy het volgende:

    [..]

    SelektVracht en Wehkamp zijn nou niet bepaald bedrijven waar je blind op kan vertrouwen
    Nou ja ze hebben aangegeven dat het vandaag zou komen...daarbij heb ik al vernomen dat het pakket al bij selektvracht is dus dat het in de rit zit...het is bij mij meer de vraag of ze zo aardig zijn het pakket bij me onderbuurvrouw af te geven

    aangezien het hun dan geld scheelt. Ipv terug nemen en nog een ritje kunnen ze het nu in 1 keer afleveren...maar ik ga ze zo bellen hoe of wat dan heb ik me antwoord
    pi_58063536
    quote:
    Op dinsdag 15 april 2008 01:24 schreef ryangozer het volgende:

    [..]

    zak door de stront met je scheit elmo
    Broeliebroelie

    Hoe bevalt de nieuwe Store mensen? Vanavond maar eens checken
    pi_58064262
    Allemaal een Xbox 360 kopen mensen!

    Tekort aan PS3-versies GTA IV voor Europese consumenten?
    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
    pi_58064725
    nieuwe store vind ik een goede verbetering, makkelijk te navigeren en duidelijk overzicht, alleen laden van plaatjes duurt nog lang.
    PSN id: Feen | Wating for PES2008 | SOCOM4
      dinsdag 15 april 2008 @ 13:02:29 #266
    47809 ikookhier
    >hijdiehieris<
    pi_58065110
    Nieuwe store ziet er mooi uit maar traag hoop dat dit alleen de eerste keer zo is
    Fok vrienden top 50###Powered by Akrapovic
    *Battlefield3*KZ3*NFShp*BFBC2*MoH*PSN ID:Arijanonline
    GoW/Fable III 360 tag:Arijanonline
    Pax & Pry Free download
      dinsdag 15 april 2008 @ 13:29:34 #267
    137377 Gamer_V
    Zie signature
    pi_58065636
    Heel veel mensen tegelijk die de nieuwe store checken zal ook niet helpen gok ik.
    Zie ondertitel ||| Developers, developers, developers, developers. ||| Usernotes van Gamer_V
    *O* Winnaar slechtste nieuwsposter FOK!games 2009 *O*
    pi_58065751
    Bij de genres staat Stratefie in plaats van Strategie

    Verder mis ik de knop voor demo's Die had ik graag bij het hoofdmenu gehad.
    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
      dinsdag 15 april 2008 @ 13:40:37 #269
    6789 Strolie75
    De reisGijs
    pi_58065868
    Straks ook even checken.
    "Ik heb geen tijd voor leuk,... ik maak alleen tijd voor episch! - Chocobo
      dinsdag 15 april 2008 @ 14:27:57 #270
    38571 BMH
    Brute Force 360!!
    pi_58066735
    Draait het ding nu al AVI's af?
    Gamertag: BMHLive
    PSN: BMHLive
    pi_58066923
    Avi,s doet ie.
    Existing in dimensions of addictive obsession
    Your script will run short of ideas
    The story will soon end itself
    People to trust come short in number
      dinsdag 15 april 2008 @ 15:03:49 #272
    137377 Gamer_V
    Zie signature
    pi_58067351
    Ik kan de stuntman ignition demo niet vinden. Is die weggehaald of staat die nog wel in de Amerikaanse store en moet ik even een accountje aanmaken?
    Zie ondertitel ||| Developers, developers, developers, developers. ||| Usernotes van Gamer_V
    *O* Winnaar slechtste nieuwsposter FOK!games 2009 *O*
      dinsdag 15 april 2008 @ 15:04:40 #273
    47809 ikookhier
    >hijdiehieris<
    pi_58067364
    Fok vrienden top 50###Powered by Akrapovic
    *Battlefield3*KZ3*NFShp*BFBC2*MoH*PSN ID:Arijanonline
    GoW/Fable III 360 tag:Arijanonline
    Pax & Pry Free download
      FOK!fotograaf dinsdag 15 april 2008 @ 15:19:49 #274
    159915 -Menn0-
    MNO
    pi_58067629
    Is de store bij jullie ook zo tering traag?!
    ,,/
    pi_58067837
    Vandaag PS3 gehaald + GT5 Pr. (1 pakket)

    Echt super
    We hebben hier een aardig systeem dus alles is echt full HD enzo

    Alleen GT5 is nou niet echt een spel voor mij... Lekker Burnout Demo gedownload en zit dat nu te spelen

    Die store is wel traag idd... zal wel tijdelijk zijn toch?

    Nog dingen die ik absoluut moet downloaden in de store?
    Buy it, use it, break it, fix it,
    Trash it, change it, mail - upgrade it,
    Charge it, point it, zoom it, press it,
    Snap it, work it, quick - erase it,
    pi_58067864
    Oh even mijn naam dan maar neerzetten

    Ik heet FrenkyV op PSN
    Buy it, use it, break it, fix it,
    Trash it, change it, mail - upgrade it,
    Charge it, point it, zoom it, press it,
    Snap it, work it, quick - erase it,
    pi_58067902
    quote:
    Op dinsdag 15 april 2008 15:33 schreef Agiath het volgende:
    Vandaag PS3 gehaald + GT5 Pr. (1 pakket)

    Echt super
    We hebben hier een aardig systeem dus alles is echt full HD enzo

    Alleen GT5 is nou niet echt een spel voor mij... Lekker Burnout Demo gedownload en zit dat nu te spelen

    Die store is wel traag idd... zal wel tijdelijk zijn toch?

    Nog dingen die ik absoluut moet downloaden in de store?
    Warhawk
    Uncharted demo, Ratchet demo, en elke GTA IV trailer die je maar kunt vinden
    Are you brave enough to fear?
    SpankmasterC: SocialDisorder is de Julius Caesar onder de gamers
    Sigmund666: U bent synoniem voor: AWESOME!
    pi_58068063
    Net even de Amerikaanse PS Store bekeken, maar die is veel logischer opgebouwd! Daar heb je in het hoofdmenu bijvoorbeeld New Releases, Downloadable Games en Demos. Waarom kon dat niet in de EU Store?
    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
    pi_58068215
    Het lukt trouwens niet om mijn media the delen met de PS3
    Volgens een vriend ligt dat aan mijn UPnp ofzo... Heeft iemand hier ervaring mee?
    Buy it, use it, break it, fix it,
    Trash it, change it, mail - upgrade it,
    Charge it, point it, zoom it, press it,
    Snap it, work it, quick - erase it,
      dinsdag 15 april 2008 @ 16:38:43 #280
    21889 Chocobo
    Epische gebruiker
    pi_58068966
    quote:
    Op dinsdag 15 april 2008 15:46 schreef Sackboy het volgende:
    Waarom kon dat niet in de EU Store?
    Omdat we sakken
    A discovery is said to be an accident meeting a prepared mind.
    pi_58069492
    quote:
    Op dinsdag 15 april 2008 15:46 schreef Sackboy het volgende:
    Net even de Amerikaanse PS Store bekeken, maar die is veel logischer opgebouwd! Daar heb je in het hoofdmenu bijvoorbeeld New Releases, Downloadable Games en Demos. Waarom kon dat niet in de EU Store?
    Dat viel mij ook al op, niet echt handig nee....
    pi_58070122
    quote:
    Op dinsdag 15 april 2008 15:54 schreef Agiath het volgende:
    Het lukt trouwens niet om mijn media the delen met de PS3
    Volgens een vriend ligt dat aan mijn UPnp ofzo... Heeft iemand hier ervaring mee?


    Ik heb m,n PS3 na wat geklooi op m,n DMZ poort van de router gezet.

    Heb je Portforwarding gedaan met de juiste info?

    Info die mij heeft geholpen :

    http://www.orpheusinternet.co.uk/support/ps3/index.html

    http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=psnetwork&thread.id=116102
    Existing in dimensions of addictive obsession
    Your script will run short of ideas
    The story will soon end itself
    People to trust come short in number
    pi_58070690
    We kunnen begin mei een demo verwachten van Haze.
    quote:
    Ubisoft has confirmed that a demo of Haze is scheduled to be available on Playstation Network at the beginning of May in Europe.

    Online multiplayer co-op Demo (4 players)
    campaign demo (1 player)
    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
    pi_58070776
    quote:
    Op dinsdag 15 april 2008 17:43 schreef Feitosa het volgende:

    [..]

    Ik heb m,n PS3 na wat geklooi op m,n DMZ poort van de router gezet.

    Heb je Portforwarding gedaan met de juiste info?

    Info die mij heeft geholpen :

    http://www.orpheusinternet.co.uk/support/ps3/index.html

    http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=psnetwork&thread.id=116102
    Maar ik heb NAT type 2...

    Kreeg ook al gezeik met GT5 Pre. Dat mijn tijd niet goed stond ofzo?
    Tis wel ff wennen ja
    Buy it, use it, break it, fix it,
    Trash it, change it, mail - upgrade it,
    Charge it, point it, zoom it, press it,
    Snap it, work it, quick - erase it,
    pi_58071090
    quote:
    Resistance 2: “It Begins”

    Posted by James Stevenson // Community Relations Manager, Insomniac Games

    Hey everyone! We’ve been working hard getting Resistance 2 ready for its fall release. Right now we’re play-testing 60-player multiplayer and eight-player co-op daily, while tweaking sections of our single-player levels. Needless to say, the game is rapidly progressing and every time we play there are new assets and tech going in.

    We’re not quite ready to take the lid off the new stuff we’re developing (there’s quite a lot!). But in the meantime, we did want to share with you a teaser trailer we’ve been using internally. Titled “It Begins,” the trailer discloses some new hints about R2 story direction that I won’t spoil for you here.

    But the best part is that we tell you exactly when we’re going to deliver more – much more. The next trailer and worldwide gameplay footage debut will be on the June 13th episode of Gametrailers TV with Geoff Keighley (it’s a full episode covering R2).In the meantime, check out the teaser, and don’t worry, you’ll be hearing more from us before June. Check out the April 17th Full Moon Show Podcast (www.insomniacgames.com) for more details about the teaser and about R2. And, if you have any questions, Bryan Intihar and I will be hanging out in the comments section tonight to answer them!
    Awesome.

    Ik wist trouwens niet dat Brian (van 1UP voor de mensen die niet met bekend met hem zijn) de overstap naar Insomniac heeft gemaakt. Leuk
      dinsdag 15 april 2008 @ 18:53:36 #286
    21889 Chocobo
    Epische gebruiker
    pi_58071291
    Iemand een idee hoe je PS3 connectie maakt met een laptop/pc? Heb je daar iets van een free media center voor nodig? Of kan het ook simpeler ala de share-media instelling in WMP zoals ik met de 360 doe.
    A discovery is said to be an accident meeting a prepared mind.
      dinsdag 15 april 2008 @ 18:57:05 #287
    141104 Patje1987
    Madre me quiero un frikandel.
    pi_58071370
    quote:
    Op dinsdag 15 april 2008 18:53 schreef Chocobo het volgende:
    Iemand een idee hoe je PS3 connectie maakt met een laptop/pc? Heb je daar iets van een free media center voor nodig? Of kan het ook simpeler ala de share-media instelling in WMP zoals ik met de 360 doe.
    Ik heb gewoon mijn wmp geshared en dat werkte.
    Wij vormen tezamen gezellig een schaar.
    Sportief zijn wij allen en voor elkaar.
    Ons doel en ons streven is vriendschap en vree
    Aan ons de victorie aan RKC!
      dinsdag 15 april 2008 @ 19:28:39 #288
    45458 Govinda
    Blond is geil!
    pi_58072059
    Als we het dan toch over routers en ps3 hebben: ik heb ook een nieuwe router nodig en heb echt totaaaal geen zin in ports te forwarden etc.
    Het liefst een router die ik zonder problemen kan neerzetten en daarmee veilig via ps3 en pc het net op kan.
    Is er een router waarmee dat kan? Is echt hoognodig in verband met de komende MGS online beta
    Suffering from Oblomow's
      dinsdag 15 april 2008 @ 19:40:04 #289
    137377 Gamer_V
    Zie signature
    pi_58072342
    Ah, stuntman staat idd op de us store.


    *download
    Zie ondertitel ||| Developers, developers, developers, developers. ||| Usernotes van Gamer_V
    *O* Winnaar slechtste nieuwsposter FOK!games 2009 *O*
      dinsdag 15 april 2008 @ 19:59:19 #290
    21889 Chocobo
    Epische gebruiker
    pi_58072796
    quote:
    Op dinsdag 15 april 2008 18:57 schreef Patje1987 het volgende:

    [..]

    Ik heb gewoon mijn wmp geshared en dat werkte.
    Inderdaad,.... had geen idee dat dat zou werken. Werkt prima inderdaad
    A discovery is said to be an accident meeting a prepared mind.
    pi_58073173
    Wou net WarHawk spelen, geen enkele server beschikbaar. Ze zullen de servers wel aan het patchen zijn met het nieuwe boosterpack.

    Wel een goed idee, zo hou je het spel een stuk langer houdbaar.
    pi_58073194
    Heeft Wipeout HD split screen mode? Met hoeveel kan je tegelijk spelen?
    pi_58073220
    volgens mij is het hele psn gecrasht, kom in geen enkele match bij cod4.
    Ja dit is m denkik echtwel! &lt;-- ik heb het 1m topic!
    De cursus rietdekken gaat niet door... Riet is ziek...
    Knippermachine! is niet voor gevoelige mensen of epilepsie patienten bedoelt.
      dinsdag 15 april 2008 @ 20:25:55 #294
    97491 Deviant1nl
    Villalosbol
    pi_58073387
    GT5P werkt hier prima...
    Wat quote je raar...?
    Lets move to Club 11 on the 12th floor...
    Kleine hater!
    Dev set
    pi_58073492
    quote:
    Op dinsdag 15 april 2008 20:18 schreef ryangozer het volgende:
    volgens mij is het hele psn gecrasht, kom in geen enkele match bij cod4.
    kom ik net 1 potje in, pwn ik dik als enigste airstrike en heli (dmv full stealth) dus dik aan het winnen, 42 seconden voor het einde connection interupted, signed out of psn,
    Ja dit is m denkik echtwel! &lt;-- ik heb het 1m topic!
    De cursus rietdekken gaat niet door... Riet is ziek...
    Knippermachine! is niet voor gevoelige mensen of epilepsie patienten bedoelt.
    pi_58073608
    Hoe regel ik die nieuwe MGS 4 Online beta, zie hem nergens staan in de nieuwe store, moet ik dan inloggen als US ofzo? Hoe doe ik dat?
    pi_58073643
    quote:
    Op dinsdag 15 april 2008 20:34 schreef kreuk050 het volgende:
    Hoe regel ik die nieuwe MGS 4 Online beta, zie hem nergens staan in de nieuwe store, moet ik dan inloggen als US ofzo? Hoe doe ik dat?
    Nee, die komt de 17e pas uit.
    pi_58073664
    PSN: Cidolfas - FFXIV: Cidolfas Windu
    pi_58074041
    Sony heeft weer een mysterieuze timer op het web gezet. Misschien nieuws over Heavy Rain?
    Kwaliteitspost | Kwaliteitspost
    &nbsp;
    Op maandag 8 december 2008 00:48 schreef Juup© het volgende:
    Jij bent gewoon een hypocriete klootzak (althans dat vind ik).
    pi_58074066
    Beetje jammer, plaatjes posten die net zijn gepost.
    abonnement Unibet Coolblue
    Forum Opties
    Forumhop:
    Hop naar:
    (afkorting, bv 'KLB')