Well good for youquote:Op woensdag 23 juli 2008 18:13 schreef zoalshetis het volgende:
oh ja nog iets. ik heb semifredo weer opnieuw herontdekt. simpel en beestachtig lekker. en als je geen alc. meer drinkt, word je er ook niet modervet van.
*gaat zich heel diep schamenquote:Op woensdag 23 juli 2008 21:09 schreef ColdFeet het volgende:
Muhuck? Meld is met een d, meldt is ouwerwets
Wat zij zeg.quote:Op woensdag 23 juli 2008 22:40 schreef MissHobje het volgende:
Ow deze moet ik wel ff in myat hebben he
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no love sincerer than the love of food.
Waar heb jij gegeten? dit is de meest recentequote:Op vrijdag 1 augustus 2008 22:18 schreef PDOA het volgende:
Ik mis een restaurant recensie topic.
Zakt vanzelf wel weg, misschien is een ander er nog mee geholpen.quote:Op woensdag 6 augustus 2008 14:58 schreef Daury het volgende:
Slotje, bedankt !
Grand Cru oude kaas met rare witte bolletjes in de gaten.
zo goed ?? of wilde je het helemaal andersquote:Op woensdag 20 augustus 2008 10:51 schreef Leintjeuh het volgende:
[CUL SC 310 nogwattes + 1] Inspiratieloos Wil iemand hier nummer 310 van maken?
Zo is het toch gewoon schitterend?quote:Op woensdag 20 augustus 2008 12:42 schreef MissHobje het volgende:
[..]
zo goed ?? of wilde je het helemaal anders
Thanks voor het melden.quote:Op zondag 31 augustus 2008 00:37 schreef NoCigar het volgende:
Hier probeert dezelfde idioot alweer (voor de derde of vierde keer ofzo) het topic te verneuken. Hoe vaak gaat hij dat nog doen?
Waar heb jij gegeten?
Nu er weer moderatie/moderators zijn, mag ik alsnog vragen die leeggeeditte posts te verwijderen ?quote:Op zondag 10 augustus 2008 20:21 schreef sigme het volgende:
Isabeau, dank je wel voor het ingrijpen . Mag ik je vragen om de leeggeeditte posts ook nog weg te donderen? ( Lam, lam, lamsvlees! En af en toe wat schaap. )
Anders had ik het geen tweemaal gevraagd . Mijn dank is groot .quote:Op dinsdag 2 september 2008 21:03 schreef Vork het volgende:
De leeggeeditte posts zijn inderdaad geen gezicht en de boodschap zal ondertussen wel bij iedereen zijn overgekomen. Mijn zitten ze persoonlijk niet in de weg, maar aangezien het jou wel gelukkig maakt heb ik ze voor je verwijderd.
Blij?
Eigenlijk en goed ideequote:Op woensdag 3 september 2008 19:52 schreef _Ophelia_ het volgende:
Is het een idee om deze twee te mergen?
Bijzondere kookboeken
Het grote Kookboeken-topic
Goed, ondanks de twijfelachtige relevantie van sommige posters, heb ik er een paar aangepast in de hoop dat de boodschap enigszins overkomt. Mocht het problemen op blijven leveren, dan hoor of zie ik het wel weer.quote:Op zondag 7 september 2008 01:42 schreef BBQ-kip het volgende:
Mag deze post even verwijderd worden, gaat echt helemaal nergens over:
Kippennekken
Staan wel meer dingen in die op/over het randje zijn trouwens...
Ik ben al bezig geweest, maar ik moest nog even op zoek naar een grotere bezem.quote:Op dinsdag 9 september 2008 11:40 schreef BarraCupraCuda het volgende:
kan een modje hier ff schoonmaken?
Goede kwaliteit drank
Ik kan de grootte wel aanpassen (dat doe je door in je img-tag de grootte in pixels aan te geven met =breedte,hoogte je kunt ook alleen de breedte aangeven (bijv door img=500 in je tag te zetten, daar past die dan de hoogte automatisch op aan). Een probleem is wel dat hij nogs teeds alle data van de foto's in moet laten, dus de laadtijd van de OP wordt er niet minder op. Ik kan de helft ofzo wel onder linkjes gooien, voor de snelheid. Zeg het maar, dan pas ik het vandaag of morgen wel aan.quote:Op maandag 6 oktober 2008 21:59 schreef PM-girl het volgende:
Ik heb pas de OP van het taartdecoratietopic gemaakt, maar ontdekte dus daarna dat het kleine plaatjes moesten zijn ipv grote afbeeldingen, ivm de leesbaarheid.
Kan iemand dat eenvoudig aanpassen?
Bedankt!
Op zich is snoeien niet overbodig gezien de hoeveelheid.quote:Op maandag 6 oktober 2008 22:15 schreef Vork het volgende:
[..]
Ik kan de grootte wel aanpassen (dat doe je door in je img-tag de grootte in pixels aan te geven met =breedte,hoogte je kunt ook alleen de breedte aangeven (bijv door img=500 in je tag te zetten, daar past die dan de hoogte automatisch op aan). Een probleem is wel dat hij nogs teeds alle data van de foto's in moet laten, dus de laadtijd van de OP wordt er niet minder op. Ik kan de helft ofzo wel onder linkjes gooien, voor de snelheid. Zeg het maar, dan pas ik het vandaag of morgen wel aan.
Dan ga ik zo de helft onder links gooien. Dat zal wel een hoop schelen denk ik.quote:Op maandag 6 oktober 2008 22:23 schreef PM-girl het volgende:
Op zich is snoeien niet overbodig gezien de hoeveelheid.
Misschien maar kiezen voor de meest eenvoudige oplossing? Overal de maat bijzetten is ook weer zo'n pokkeklus.
Wat mij betreft prima. Degene die deel 4 gaat maken, straks, kan dan weer kiezen voor een mooie, originele OP.quote:Op maandag 6 oktober 2008 22:25 schreef Vork het volgende:
[..]
Dan ga ik zo de helft onder links gooien. Dat zal wel een hoop schelen denk ik.
Ik heb nu ongeveer de helft er uit gehaald. De foto's in de OP zijn wel belangrijk genoeg voor het topic om niet gelijk alles maar te verwijderen.quote:Op maandag 6 oktober 2008 22:26 schreef PM-girl het volgende:
Wat mij betreft prima. Degene die deel 4 gaat maken, straks, kan dan weer kiezen voor een mooie, originele OP.
Bij deze dus geprobeerd.quote:Op woensdag 22 oktober 2008 21:39 schreef MissHobje het volgende:
Ik zou zeggen maak een leuk topic erover centraal hoeft niet eens perse hoor, maar maak gewoon iets interessants dat is leuk voor iedereen
Succes.
Graag gedaan, succes ermeequote:
Waar heb jij gegeten?quote:Op zaterdag 22 november 2008 17:31 schreef tonja het volgende:
Hoi,
Ik heb even gezocht maar niet kunnen vinden. Is er al een topic over restaurantbezoek? Een topic waarin je verslag kan doen over een restaurant waar je hebt gegeten?
Bij Little Italy in Rotterdam, DeCecco in ieder geval!quote:Op woensdag 26 november 2008 20:09 schreef Stansfield het volgende:
Waar kan je Italiaanse import pasta kopen? bijvoorbeeld van De Cecco of Barrilla.
Thanks !quote:Op maandag 22 december 2008 19:35 schreef Isabeau het volgende:
Ik hou het in de gaten
Die uitslag is gegeven in het stemtopicquote:Op zaterdag 3 januari 2009 12:49 schreef Tezz het volgende:
Komt er nog een uitslag van de wedstrijd met de Roti-pannekoek?? ik weet wel dat ik de enigste inzending in CUL had geplaatst, maar in OUD waren er toch wel meer inzendingen??
Ah thx! Compleet gemist.........quote:Op zaterdag 3 januari 2009 16:32 schreef Muck het volgende:
[..]
Die uitslag is gegeven in het stemtopic
[Stemmen!] Sonnie de weggelopen roti-pannekoek.
Als je er op klikt moet je zeker eerst nog inloggen?quote:Op zondag 4 januari 2009 22:18 schreef krakkemieke het volgende:
Misschien een domme vraag....
Als ik in AT of MYAT kijk staan er soms 7 pagina's. Maar als ik erop klik maar 4? Hoe kan dat?
Ja, dat weet ik ook niet, maar iig heb je er nog wat aan als mensen hun voornemen voor de volgende dag hier posten toch?quote:Op dinsdag 6 januari 2009 21:20 schreef Isabeau het volgende:
Omdat op een forum de users topics verzinnen. Dus waarom wel als er blijkbaar geen behoefte aan is
Ja, uiteraard kun je kijken naar wat mensen nu eten, maar dan mis je dus het enthousiasme, het ernaar toe leven.quote:Op dinsdag 6 januari 2009 21:32 schreef Isabeau het volgende:
Wat heb je daar dan aan? Als inspiratie wat je zelf kan koken kan je ook gewoon kijken naar wat mensen vandaag of gisteren hebben gegeten en ik denk ook dat niemand er bezwaar tegen zal maken als je in het 'wat eten we vandaag' topic plaatst wat je morgen gaat eten.
Ik heb geen probleem of klacht, ik had slechts ene vraag toch?quote:Op dinsdag 6 januari 2009 21:39 schreef Isabeau het volgende:
Wat is nu precies je probleem/klacht etc? Als je zo'n topic wil dan maak je er toch één
Ik niet, ik lees het pas de dag erna of daarna.quote:Op dinsdag 6 januari 2009 21:39 schreef krakkemieke het volgende:
Als je leest wat mensen vandaag gaan eten, heb je zat tijd om er naar toe te leven voor morgen, overmorgen of wanneer dan ook.
Ja, maar weet jij altijd wat je morgen gaat koken dan?quote:Op dinsdag 6 januari 2009 21:42 schreef Isabeau het volgende:
Ja, ik weet ook niet waarom bepaalde topics er wel of niet zijn
En als er zo'n topic is, lees je het wel van te voren?quote:Op dinsdag 6 januari 2009 21:42 schreef Ryan3 het volgende:
[..]
Ik niet, ik lees het pas de dag erna of daarna.
Nee, natuurlijk niet, maar omdat er geen datum bij staat dan maakt het toch verder niet uit?quote:Op dinsdag 6 januari 2009 21:45 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
En als er zo'n topic is, lees je het wel van te voren?
En daarom kan is er kennelijk geen behoefte aan een 'wat eten we morgen' topic...quote:Op dinsdag 6 januari 2009 21:49 schreef Ryan3 het volgende:
[..]
Nee, natuurlijk niet, maar omdat er geen datum bij staat dan maakt het toch verder niet uit?
Morgen is altijd een dag verwijderd van nu.
Vandaag is altijd nu, en dat zal je niet altijd halen.
quote:Op dinsdag 6 januari 2009 21:55 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
En daarom is er kennelijk geen behoefte aan een 'wat eten we morgen' topic...
Slotje.
Je quote jezelf nu?quote:
Tjongejonge zeg, wat zijn we gauw aangebrand.quote:Op dinsdag 6 januari 2009 22:16 schreef krakkemieke het volgende:
Ik voel me niet aangevallen. Ik ga niet meer reageren omdat je weigert te lezen.
Volgens mij ben ik ook gezellig, ik stel een vrij eenvoudige vraag.quote:Op dinsdag 6 januari 2009 22:53 schreef MissHobje het volgende:
Maar laten we het vooral gezellig houden
Ik stuur nooit een admin een pm. Okee, ooit 1 x iets aan een admin gemaild, maar that's it.quote:Op dinsdag 6 januari 2009 23:02 schreef Isabeau het volgende:
Ik zou remlof een PM sturen
(al zie ik nergens een onheuse bejegening)
quote:Op dinsdag 6 januari 2009 23:19 schreef Ryan3 het volgende:
[..]
Ik stuur nooit een admin een pm. Okee, ooit 1 x iets aan een admin gemaild, maar that's it.
Ik ga uit van het zelfreinigende vermogen van een subforum zelf.
Wat niet wegneemt dat ik zeer droevig ben nu.
jaquote:Op dinsdag 20 januari 2009 00:35 schreef kissa het volgende:
Is er al een mayonaisetopic?
[Fok!-kookboek] Vegetarische receptenquote:Op zondag 25 januari 2009 11:29 schreef Niara het volgende:
Ik ben op zoek naar een topic voor vegetarische gerechten..
de enige die ik nog kan vinden is meer dan een jaar oud.
Beter een nieuwe beginnen of niet?
Gaan mensen ook erg flauw doen tegenover de niet-vleeseters?
yay ^^quote:Op zondag 25 januari 2009 11:37 schreef Mirjam het volgende:
[..]
[Fok!-kookboek] Vegetarische recepten
heb je hier wat aan?
quote:Heb je een linkje om toe te voegen aan dit topic? Post het dan hier en het zal zo snel mogelijk toegevoegd worden. Je post wordt daarna verwijderd om het topic netjes te houden.
Thanksquote:
quote:Op dinsdag 24 februari 2009 18:40 schreef Tree het volgende:
Mijn grote dank aan de bedenker van het Ratatouille recept! Mijn familie vond het heerlijk
Hoeiquote:Op woensdag 4 maart 2009 22:55 schreef Pietverdriet het volgende:
Kan deel 8 van de legendarische serie weer open?
Het grote vraag het piet hoe maak ik het klaar topic, deel 8
Gooi dat topic dan open dan vragen we het daar.quote:Op woensdag 4 maart 2009 23:28 schreef MissHobje het volgende:
Lieve CUL mensen, tis hier niet echt als slowchat bedoeld.. die staat hier net om de hoek
[culsc]
Bij deze heropendquote:Op woensdag 4 maart 2009 22:55 schreef Pietverdriet het volgende:
Kan deel 8 van de legendarische serie weer open?
Het grote vraag het piet hoe maak ik het klaar topic, deel 8
zoiets?:quote:Op dinsdag 10 maart 2009 11:35 schreef Dinus het volgende:
Ik zoek inspiratie voor het maken van niet te ingewikkelde avondmaaltijden zonder aardappelen, rijst of pasta. En voor ik er zelf eentje open is mijn vraag, is daar al eens een topic over geweest misschien?
Altijd in de hoop mijn kippetje te zien...quote:Op woensdag 4 maart 2009 23:15 schreef BBQ-kip het volgende:
Pietje!
Fijn dat je terug bent, heerlijk om weer een kritische brombeer/knuffelbeer terug te zien
Vertel eens, heb jewel stiekem lopen lurken in je afwezigheid?
Ik heb verdulleme zelfs in jouw en mijn afwezigheid (ook een tijd) mijn diploma gehaald, een baan gevonden en een huis gekocht.quote:Op dinsdag 10 maart 2009 17:20 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Altijd in de hoop mijn kippetje te zien...
Oh? En hoe is mijn instelling?quote:Op donderdag 12 maart 2009 00:46 schreef BBQ-kip het volgende:
[..]
Ik heb verdulleme zelfs in jouw en mijn afwezigheid (ook een tijd) mijn diploma gehaald, een baan gevonden en een huis gekocht.
Nu nog trouwen en een paar kids en ik ben klaar voor de andere kant van het gras
Ik heb een collega (neuropsycholoog) die wel erg op je lijkt qua instelling, dus heb nog weleens aan je gedacht
In ieder geval fijn je weer te zien posten
Instelling, even heel kort door de bocht:quote:Op donderdag 19 maart 2009 16:24 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Oh? En hoe is mijn instelling?
En is die Neuropsycholoog homo, blond, en een jonge god?
Ja dankjequote:
In F&F zijn wel wat topics geloof ik. Sowieso heeft sigme een eigen topic daar.quote:Op zondag 12 april 2009 00:09 schreef popolon het volgende:
Is er ook een eigen groente- en/of fruittuin topic of iets dergelijks?
Ik ben goed bezig.
Wrom niet? Er zijn wel meer van dat soort topics in CUL. Niet iedereen is een culisnob.quote:Op zondag 3 mei 2009 20:24 schreef TheSilentEnigma het volgende:
lievelingssnoep
Lijkt me niet veel toevoegen...
Gezien de OP en de eerste twee reacties. Toen heb ik mijn mededeling gepost.quote:Op zondag 3 mei 2009 23:40 schreef MinderMutsig het volgende:
[..]
Wrom niet? Er zijn wel meer van dat soort topics in CUL. Niet iedereen is een culisnob.
Dat vraag ik me al een tijdje af... ik zie her en der topics die geschoond zouden kunnen worden, dubbele dingen en wedstrijdjes die een slotje behoeven.quote:
Wist ik niet.quote:Op woensdag 19 augustus 2009 14:01 schreef Muck het volgende:
Het kookboek wordt ook niet door de mods bijgehouden, dat is mijn taak
En zoals ik pas al zei: er staat een enorme update klaar.
dat kan ik je nu nog even niet zeggen helaas.quote:Op woensdag 19 augustus 2009 14:04 schreef DarkElf het volgende:
ah dat wist ik niet
wanneer komt ie dan?
Oh dat snap ik dan even niet want als het klaarstaat dan is het er toch bijna?quote:Op woensdag 19 augustus 2009 14:11 schreef Muck het volgende:
[..]
dat kan ik je nu nog even niet zeggen helaas.
Nee, dat valt reuze mee eigenlijk. Het kookboek is juist een van de gemakkelijkere taken die ik heb. En overdragen doe ik het zeker niet, want het is nog veel te leuk.quote:Op woensdag 19 augustus 2009 14:11 schreef MinderMutsig het volgende:
[..]
Wist ik niet.
Ik krijg wel de indruk dat het een beetje lastig te combineren is met je huidige activiteiten?
Er staan recepten in dat topic van afgelopen maart die nog steeds toegevoegd moeten worden. Dat werkt niet erg uitnodigend om actief recepten te posten als ik eerlijk mag zijn.
Kan dit misschien niet beter overgedragen worden aan (een van) de drie mods op CUL?
Eens zien of ik dat uit kan leggen.quote:Op woensdag 19 augustus 2009 14:04 schreef DarkElf het volgende:
dan blijft verder de vraag helemaal waarom er 3 modjes zijn trouwens
ik heb hem niet over het hoofd gezien hoor, zoals ik al zei staat ie gewoon in de geudate versiequote:Op woensdag 19 augustus 2009 17:57 schreef Isabeau het volgende:
Hobje heeft alles al gezegd
En vaagsel, ik denk dat je recept over het hoofd is gezien, maar Muck is er echt nog mee bezig. Het is toch een beetje haar kindje, dus ik heb me daar niet mee bezig gehouden.
Mods?quote:Op zaterdag 8 augustus 2009 18:50 schreef sigme het volgende:
Hoi
Mogen Eigen inmaak en andere conservering en Conserveren: wie doet het nog echt? ook samengevoegd worden?
done.. als je het zo bedoeldequote:Op maandag 24 augustus 2009 10:38 schreef fokkerspy het volgende:
Ik weet niet of het kan maar verhoogd de 'feestvreugde" mischien in de OP.
Kunnen jullie even deze en deze foto invoegen bij de topic over de restaurantweek 2009 die vandaag van start gaat? Maakt het allemaal wat fraaier denk ik.
dat klinkt niet zeikerig maar je had ff dat topic erbij moeten doenquote:Op maandag 24 augustus 2009 15:46 schreef fokkerspy het volgende:
eeeh klinkt mischien zeikerig maar met de topic over de restaurantweek bedoelde ik dit topic eigenlijk.
wat is dan het nut om hetzelfde topic weer te plaatsen? jammer dit.quote:Op zaterdag 12 september 2009 00:56 schreef Isabeau het volgende:
Moet ik dan alle reacties maar editen? Dezelfde mensen zullen dan weer dezelfde opmerkingen plaatsen. Lijkt me niet wenselijk.
Dan plaats je het nietquote:Op zaterdag 12 september 2009 00:57 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
wat is dan het nut om hetzelfde topic weer te plaatsen? jammer dit.
ja ben lang weggeweest uit cul. af en toe nog een fraaie tip, maar dat was het dan wel. nu zie ik een geestige naam voor een mod en denk: "he! even handjes schudden".quote:Op woensdag 30 september 2009 19:42 schreef motorbloempje het volgende:
nieuw?
waar blijft het handje?quote:Op woensdag 30 september 2009 19:57 schreef Vork het volgende:
Hela, ben ik alweer nieuw?
Ik snap de ergernis. Ik ben wel van mening dat het forum laagdrempelig moet blijven voor iedereen. Daar horen ook de mensen bij die misschien niet zo bekend zijn in de keuken, eten bereiden en dergelijke. Toch lijkt het er de laatste tijd wel op dat er steeds meer van dit soort topics langskomen en een teveel ervan is sowieso geen goed teken. Suggesties om hier in de toekomst mee om te gaan zijn welkom.quote:Op maandag 5 oktober 2009 13:03 schreef vaagsel het volgende:
Koken voor vriendin suggesties?
Topics in de trant van: Ik wil vanavond koken, wat moet ik maken? irriteren mij mateloos. Als de topicstarters een beetje moeite zouden doen om aan te geven wat ze ongeveer willen maken, hoeveel het moet kosten etc. dan kan het nog een goed topic worden, maar dit slaat, zoals de meeste "wat moet ik maken" topics nergens op.
Ik heb even een reactie geplaatst met verzoek tot ontopic gedrag. Als men dat negeert dan zijn er andere maatregelen nodig. .quote:Op maandag 5 oktober 2009 16:22 schreef Mini_rulez het volgende:
Vleesvervangers
Het oorspronkelijke onderwerp van het topic raakt volledig ondergesneeuwd met een discussie die hier al honderd keer gevoerd is. Jammer, want het is voor veel mensen een relevant onderwerp dus het had best wat kunnen worden (hoewel TS zelf ook niet meer gepost heeft na de OP).
Simpel.quote:Op maandag 5 oktober 2009 18:50 schreef Vork het volgende:
[..]
Ik snap de ergernis. Ik ben wel van mening dat het forum laagdrempelig moet blijven voor iedereen. Daar horen ook de mensen bij die misschien niet zo bekend zijn in de keuken, eten bereiden en dergelijke. Toch lijkt het er de laatste tijd wel op dat er steeds meer van dit soort topics langskomen en een teveel ervan is sowieso geen goed teken. Suggesties om hier in de toekomst mee om te gaan zijn welkom.
Solliciteer je naar blauw?quote:Op maandag 5 oktober 2009 20:11 schreef vaagsel het volgende:
[..]
Simpel.
Zolang de vraag van TS opgelost kan worden met een simpele google-opdracht of een search hier op het forum heeft het topic geen bestaansrecht.
Goedemoggelquote:Op woensdag 14 oktober 2009 10:42 schreef Brighteyes het volgende:
Is er niet een topic over 'Wie is de chef?'?
Lijkt mij nou een prima programma om eens lekker over te zaniken tijdens het kijken.
Of kijk ik eroverheen?
Al gevonden in TV.
dat mag maar ik kan niet meer zeggen dan dat jullie er binnenkort meer over horen.quote:Op zaterdag 24 oktober 2009 15:42 schreef MinderMutsig het volgende:
Mag ik vragen hoe het staat met de update van het fok-kookboek?
Verzoek ingediend..quote:Op maandag 19 oktober 2009 19:47 schreef uniekhoorn het volgende:
Kan deze Lam, lam, lamsvlees! En af en toe wat schaap. samengevoegd worden met Wat te doen met lamsvlees?
?
Deze ook ingediend.quote:Op zaterdag 24 oktober 2009 14:37 schreef Pietverdriet het volgende:
Kunnen deze gemerged worden?
Zelf tomatensoep maken , suggesties?
Hoe maak je lekkere tomatensoep
Lekker recept voor tomatensoep?
Mama's tomatensoep
1tje weggehaald voor jequote:Op zaterdag 24 oktober 2009 14:29 schreef Windigo het volgende:
Ik maakte een dubbelpost in het ''wat eten we vandaag'' topic. Een daarvan mag weg.
Open er gerust 1, als je hem niet 1,2,3 kan vinden dan is het topic vast al wat verouderd en nieuwe tips, recepten, weetjes of vragen zijn natuurlijk altijd welkomquote:Op dinsdag 27 oktober 2009 21:13 schreef boem-dikkie het volgende:
Ik kon 'm niet vinden, maar dat kan aan mij liggen. Is er al een centraal kwarktaart topic?
quote:Op dinsdag 27 oktober 2009 21:13 schreef boem-dikkie het volgende:
Ik kon 'm niet vinden, maar dat kan aan mij liggen. Is er al een centraal kwarktaart topic?
denk dat laatste, dus nee, daar komen geen nieuwe topics voorlopig over, tenzij de nieuwe actie wellicht begint maar dat duurt nog wel even.quote:Op zondag 8 november 2009 18:57 schreef Windigo het volgende:
Kan er nog een topic worden geopend over de restaurantweek of krijg ik dan ruzie met fok?
tot muck alle recepten voor me maaktquote:Op woensdag 18 november 2009 17:24 schreef Isabeau het volgende:
Waarop precies?
Dat is heel erg veel, krijg je dat wel opquote:Op woensdag 18 november 2009 17:37 schreef TJDoornbos het volgende:
tot muck alle recepten voor me maakt
ik neem wel een weekendje mn intrek bij drquote:Op woensdag 18 november 2009 17:39 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dat is heel erg veel, krijg je dat wel op
Nog steeds niks.quote:Op donderdag 26 november 2009 10:56 schreef Ireth het volgende:
Is er nou trouwens nog een bevredigende oplossing gekomen nav [Nationale Restaurant Week] Ga uit eten met FOK! ? Om er nou een heel nieuw topic over te openen vind ik ook weer niet nodig, maar was er eigenlijk wel benieuwd naar!
Nee, wel van iemand gehoord dat ie ermee bezig was,maar die iemand heeft het nu druk met al die verhuizingen en serverproblemen denk ik want nog niks gehoord van zijn gesprek wat ie heeft gehad.Maar mocht ik er iets van horen meld ik dat hier welquote:Op donderdag 26 november 2009 10:56 schreef Ireth het volgende:
Is er nou trouwens nog een bevredigende oplossing gekomen nav [Nationale Restaurant Week] Ga uit eten met FOK! ? Om er nou een heel nieuw topic over te openen vind ik ook weer niet nodig, maar was er eigenlijk wel benieuwd naar!
Het is dan nu ook pas weer een week of 3 later.quote:Op vrijdag 27 november 2009 13:24 schreef Tammymara het volgende:
Nee, wel van iemand gehoord dat ie ermee bezig was,maar die iemand heeft het nu druk met al die verhuizingen en serverproblemen denk ik want nog niks gehoord van zijn gesprek wat ie heeft gehad.Maar mocht ik er iets van horen meld ik dat hier wel
Het is traditie in CUL dat de mods meedoen in de SCquote:
ik was daar alquote:Op maandag 30 november 2009 19:44 schreef Leintjeuh het volgende:
[..]
Het is traditie in CUL dat de mods meedoen in de SC
Wel 10 delen nagellak maar geen half deel CUL SC op een dag? Wat hebben zij dat wij niet hebben?quote:Op maandag 30 november 2009 19:45 schreef Mirjam het volgende:
ik was daar al
alleen de laatste paar delen niet, had het te druk met d enagellak reeks
nagellakquote:Op maandag 30 november 2009 19:49 schreef Leintjeuh het volgende:
[..]
Wel 10 delen nagellak maar geen half deel CUL SC op een dag? Wat hebben zij dat wij niet hebben?
Maar wij hebben CF, en die maakt altijd lekker etenquote:
Que?quote:Op dinsdag 1 december 2009 01:53 schreef Bluezz het volgende:
Sjeetje, ga je ineens op de kleintjes letten? Das pas sneu
Nou van half 9 tot jij post is hier niks gezegd, dus hoezo SC topicquote:
is al gebanned.quote:Op dinsdag 1 december 2009 01:53 schreef Bluezz het volgende:
Sjeetje, ga je ineens op de kleintjes letten? Das pas sneu
Deze user btw, nu we hier toch zijn moet iets aan gebeuren denk ik...
IP Adres is toevallig die van het productschap voor zuivel, campina ofzo?quote:Op woensdag 2 december 2009 11:03 schreef vaagsel het volgende:
casper019 opent topics om topics te openen.
Deze bijvoorbeeld:
Lekkerste vla/yoghurt/kwark?
Terwijl hij eerder al deze twee topics geopend heeft:
Favoriete yoghurt/vla/pap/kwark/pudding/.... ?
Lekkerste zuivel nagerecht?
Topquote:Op zaterdag 5 december 2009 19:04 schreef MissHobje het volgende:
En dan hier een goednieuws update
Komende week wordt het FOK!kookboek ge-update zodat alle overheerlijke recepten er in komen te staan
Ter uwer informatie.
Vier-en-een-halve maand later na het begin van de aktie al iets te melden?quote:Op donderdag 26 november 2009 10:56 schreef Ireth het volgende:
Is er nou trouwens nog een bevredigende oplossing gekomen nav [Nationale Restaurant Week] Ga uit eten met FOK! ? Om er nou een heel nieuw topic over te openen vind ik ook weer niet nodig, maar was er eigenlijk wel benieuwd naar!
Heb nog niets vernomen.quote:Op donderdag 10 december 2009 01:56 schreef golfer het volgende:
[..]
Vier-en-een-halve maand later na het begin van de aktie al iets te melden?
Jammer. Iteejer zou het een maand geleden toch binnen 1 week oplossen?quote:
er wordt ongetwijfeld heel hard aan gewerkt.quote:Op donderdag 10 december 2009 14:43 schreef golfer het volgende:
[..]
Jammer. Iteejer zou het een maand geleden toch binnen 1 week oplossen?
Vanaf hier nog geen nieuws, Maar zoals gezegd, Zo gauw ik het hoor meld ik het hier voor iedereen die benieuwd isquote:Op donderdag 10 december 2009 01:56 schreef golfer het volgende:
[..]
Vier-en-een-halve maand later na het begin van de aktie al iets te melden?
De meest recente topics:quote:Op vrijdag 11 december 2009 21:00 schreef Rewimo het volgende:
Is er een topic over kookboeken? Ik zoek een kookboek voor iemand die bij voorkeur geen vlees eet (maar niet helemaal vegetariër is, ze geeft alleen niet zo om vlees). En omdat het een zeer verdiend cadeautje moet worden liefst wel een leuk/uitgebreid/speciaal boek
Topic is opgeschoond.quote:Op zondag 13 december 2009 00:22 schreef Pietverdriet het volgende:
Kan een modje hier even de huilies kicken
Ganzelever, Foie Gras
gebezemd, thanksquote:Op zondag 13 december 2009 22:53 schreef NoCigar het volgende:
[..]
Er zit weer een debiel te trollen, Jay weetikveel.
Had je het stoofpotten-topic gezien of is dat niet wat je zoekt?quote:Op zaterdag 19 december 2009 09:03 schreef Stout het volgende:
Kan iemand mij hier helpen aan een lekker recept voor stoofvlees ? of een topic er over ?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |