quote:Op zondag 13 december 2009 00:04 schreef Pietverdriet het volgende:
Vanavond ganzelever gegeten, gepepert en kort aangebraden in boter, daarna met knapperig pyramidezout erop geserveerd. Goddelijk lekker.
Maar hoe vinden de andere cullinauten een lekkere manier om Foie gras te eten?
kweekzalm uit noorwegen?quote:Op zondag 13 december 2009 00:06 schreef DutchieBre het volgende:
[..]
HiHi .. Je probeert linkse boomknuffelaars te bereiken hier op fok! ?
Ik ben er niet weg van, sterker nog, ik vind het niet eens lekker, in de periode dat ik in Frankrijk woonde was het iedere Kerst een soort traditie om dit te eten .. Gelukkig werd voor DutchieBre dan een heerlijke zalm bereid
Hehe, de boomknuffelaars hebben zich al gemeldquote:Op zondag 13 december 2009 00:06 schreef DutchieBre het volgende:
[..]
HiHi .. Je probeert linkse boomknuffelaars te bereiken hier op fok! ?
Ik ben er niet weg van, sterker nog, ik vind het niet eens lekker, in de periode dat ik in Frankrijk woonde was het iedere Kerst een soort traditie om dit te eten .. Gelukkig werd voor DutchieBre dan een heerlijke zalm bereid
Met een lekker sausje op soya basis ?quote:Op zondag 13 december 2009 00:14 schreef Pietverdriet het volgende:
had het bij reerugfiletbiefstuk gemaakt, erg lekker, maar niet helemaal perfect, op minitoast klinkt goed, wellicht met iets fruitigs.
Waar kan ik het mee vergelijken ?quote:Op zondag 13 december 2009 00:12 schreef Fogel het volgende:
[..]
Hehe, de boomknuffelaars hebben zich al gemeld
Misschien zal ik zelf eens een topic maken over het bereiden van walvis, een van de weinige producten uit de zee die naar mijn mening wel goed smaakt
Een stuk walvisbiefstuk met wat foie gras erop en eventueel wat cranberrysaus erbij lijkt me op zich geen foute combinatiequote:Op zondag 13 december 2009 00:20 schreef Pietverdriet het volgende:
kunnen we het hier over recepten voor foie gras hebben?
Hippie!quote:Op zondag 13 december 2009 00:31 schreef popolon het volgende:
[..]
Ja en nee. Maar ik vind wel dat ze een 'normaal' leven moeten kunnen hebben. Ben dan ook helemaal overstag gegaan en koop geen vlees/vis meer in de supermarkt. Da's troep.
Call me a hippie.
Wat is pyramidezout, Piet??quote:Op zondag 13 december 2009 00:36 schreef Nembrionic het volgende:
En niemand die vraagt wat pyramidezout is?
Debiel toch? Lekker man, vleesquote:Op zondag 13 december 2009 00:44 schreef golfer het volgende:
Oh,oh,oh wat een voorspelbare reacties weer van al die Fok!ertjes die de moraalridder uithangen en zelf waarschijnlijk nog nooit FG geproefd hebben.
Alleen al op basis van het 'horen zeggen' oordelen.
Elke keer hetzelfde liedje: ganzen/eendenlever, levend kreeft koken, lammetjes/konijntjes/cavia's eten.
De massale verontwaardiging.
Stel je niet zo afschuwelijk aan. Denk je werkelijk dat je de enige Fok!ker bent die het weleens heeft gegeten?quote:Op zondag 13 december 2009 00:44 schreef golfer het volgende:
Oh,oh,oh wat een voorspelbare reacties weer van al die Fok!ertjes die de moraalridder uithangen en zelf waarschijnlijk nog nooit FG geproefd hebben.
Alleen al op basis van het 'horen zeggen' oordelen.
Is zout uit cyprus, dat uit heel decoratieve pyramidevormige kristallen bestaatquote:Op zondag 13 december 2009 00:38 schreef conleche het volgende:
[..]
Wat is pyramidezout, Piet??
In mijn hoofd had ik het vertaald naar zo'n potje met grof camarguezout, maar da's natuurlijk onzin
In het winkeltje van de paling en de Drosteflikken.quote:Op zondag 13 december 2009 15:12 schreef Isabeau het volgende:
Ik heb denk ik maar 1x in mijn leven echte foie gras gegeten en dat was in een goed restaurant. Ik vond het werkelijk heerlijk. Maar is het eigenlijk niet ontzettend duur en waar koop je zoiets tegenwoordig nou?
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |