#ANONIEM | zondag 17 juli 2016 @ 19:48 |
Zo zo. Een eigen topic Hoe dat zo? Nou.. het werd mij voorgelegd en ik heb er lang over nagedacht en uiteindelijk besloten het te doen want telkens het "Van sterrentent tot snackbar, waar heb jij gegeten?" topic vol spammen wordt ook afgezaagd. Wordt het 1 grote FOK’s eigen ‘Ursul de Geer’ ”Het is hier fantastisch” ego-tripperij topic? Zoveel mogelijk want tis en blijft tenslotte wel FOK! waar je post.(nee, natuurlijk niet!) Wat kunnen we dan verwachten in dit topic? Voornamelijk de plek waar je niet alleen mijn toekomstige horeca recensies kunt lezen maar ook mijn recensies van het verleden die je eerder in het "Van sterrentent tot snackbar,topic gewend was Alfabetisch overzicht van recensies die eerder in het “ Van sterrentent tot snackbar,waar heb jij gegeten”topic waren verschenen. . Verder ook: • De plek waar je alles kan vragen over de Rotterdamse horeca,diens restaurants,toko's,uitbaters. • De plek waar je volgens mij het beste,lekkerste en als het kan goedkoopst ook kan eten. • De plek waar je komt te weten welke restaurants je het beste kan mijden en waarom.. • De plek waar je komt te weten welke belangrijke culinaire evenementen er weer op stapel staan. En wat gebeurd er met wat je dagelijks zoal eet? Die blijven gewoon in het "Wat eten en drinken we vandaag"topic verschijnen zodat ik nog iets van contact heb met de 'buitenwereld' Vorige deel: Het grote "Waar gaan we nu weer eten Iwanius"topic #6 Stairway to Bullshit (de Trap bij Engels nabij CS Rotterdam) Republikeinse Conventie in Cleveland USA deze week met natuurlijk "The Donald". Trump vodka bitches! Kan je zeggen dat de fles het enige wat leuk en imposant was want de inhoud was niets bijzonders. Betaal je in de USA in loungeclubs toch tegen de $100,- per fles!.In Nederland gewoon +/- 25 euro. Note: Mij is al door diverse mensen gevraagd achter de schermen waar ik eigenlijk altijd die bowls haal die de meesten van mij kennen als mijn 'standaard' warme middag hap. Bij deze geef ik dus mijn lievelingsadresje op mixed bowl prijs,gewoon omdat ik wil dat een ieder deze HK Deli leert kennen en ook die eet-ervaring opdoet die ik nu al enkele jaren zelf ervaar. Doe je voordeel ermee. Waar? © TripAdvisor © Yelp © Google Maps ChinaTown West-Kruiskade 9b 3014 AJ, Rotterdam Wat at / dronk je? Sui Kau tong met choi sam groente en een mooie heldere bouillon. Gebakken rundvlees i.cm. o.a.in knoflook gebakken choi sam. Een overzicht van al het bestelde met uiteraard witte rijst en een frisje. Close- up van al dat heerlijks in een kommetje. Impressies / Op of aanmerkingen Voor mij al jaren de favoriet op de West-kruiskade. China Town gelegen tussen Kiem Foei en de Chinese Lange Muur op de hoek,begin,van de West-kruiskade. Het is eigenlijk het kleine broertje van laatst genoemde als je even snel een goede HK hap wil doen en weinig tijd hebt. De kwaliteit is goed,vers en altijd smaakvol i.c.m. een vriendelijke bediening. Tijdens bijvoorbeeld het IFFR (Internationale Film Festival) is dat dan ook een favoriet van menig bezoeker,van oud tot jong,iedereen komt er hier graag en dan is de zaak te klein om een ieder te huisvesten. Is ook de enige HK Chinees op de gehele west-kruiskade die al vanaf 11:45 uur een warne Chinese hap kan voorschotelen,op tijd,op smaak en lekker! Cijfer 8 / 10 [ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 18-07-2016 17:19:35 ] | |
underground1009 | zondag 17 juli 2016 @ 19:58 |
Ben je aan een van onze Nederlandse stranden neergestreken of mogen we weer prachtige recensies van elders verwachten en zo ja, waarvandaan? | |
#ANONIEM | zondag 17 juli 2016 @ 20:07 |
Als jij mij kan aanwijzen welk strand in Nederland van dat mooie azuur blauwe water heeft met bijbehorende golven, dan hoef ik de volgende keer niet zo ver te reizen. En ja,waar ik ben heeft men volgens zegge een geweldig top restaurant(s) alleen je verwacht het juist niet hier. Maar goed,zo zie je maar dat tegenwoordig op de meest vreemde plekken men tegenwoordig goede tot top keukens bestiert daar waar vroeger een houten krot stond met een lokale erachter en die je alleen glimlachend aankeek en desgewenst iets verfrissends gaf. | |
Blik | zondag 17 juli 2016 @ 20:10 |
Zo mooi azuurblauw is dat water toch niet? Kan gewoon in Frankrijk zijn, die foto | |
#ANONIEM | maandag 18 juli 2016 @ 12:01 |
Ik maak mij toch een beetje zorgen om Iwanius. Zelfs hij drinkt vrijwillig een cocktail uit een oude jampot. | |
#ANONIEM | maandag 18 juli 2016 @ 12:53 |
Zo wordt het geprepareerd voor je aan het strand. Dus weinig keuze maar het smaakte wel goed en lekker ijskoud zoals ik het vroeg. | |
richolio | woensdag 20 juli 2016 @ 01:11 |
Saigon, Rotterdam Saigon is een Vietnamees All you can eat / A la carte restaurant. Wij kozen voor dat laatste. Voorgerechten Go Cuon Bo Gevulde rijstvelrolletjes met gegrilde biefstuk, verse groenten, Hoisinsaus en vissaus Goi Cuon Tom Gevulde rijstvelrolletjes met garnalen, vevrse groenten, Hoisinsaus en vissaus Bo Nuong La Lot Gegrilde biefstuk met wijndruifblad (2 st.) Rode curry kip soep Licht pikante soep met kokosmelk, champignons, citroengras, koriander en lenteui Goi ga Vietnamese kip salade De voorgerechten lieten we gewoon op tafel zetten, zodat we allemaal een beetje van alles konden pakken en proeven. Hoofdgerecht Vit dau bo Krokant gegrilde eend met diverse groenten op een warme plaat geserveerd ----- Het eten was gewoon erg goed, kan niet anders zeggen. Beter dan bij Little V en misschien ook wel Pho. Waar je bij Little V misschien wel voor het hele pakket komt, kom je bij Saigon gewoon écht voor het eten. Want heel aantrekkelijk ziet het er niet uit. Het is dat mijn ouders het zeiden, maar hier had ik nooit uit mezelf naar binnen gegaan. Maar zo zie je maar weer dat juist dit soort zaken misschien wel het lekkerste eten hebben. 8/10 | |
#ANONIEM | woensdag 20 juli 2016 @ 01:21 |
Iwanius heeft een nieuwe nickname? | |
Mortaxx | woensdag 20 juli 2016 @ 01:22 |
Of een zoontje die in papa's voetsporen treedt | |
richolio | woensdag 20 juli 2016 @ 01:48 |
Verkeerde topic Dacht dat ik in die andere zat | |
richolio | woensdag 20 juli 2016 @ 01:48 |
Papa | |
DrParanoid | woensdag 20 juli 2016 @ 11:17 |
Iwa heeft al vaker gezegd dat gast reviews ook welkom zijn | |
#ANONIEM | woensdag 20 juli 2016 @ 12:34 |
Precies. Zeer welkom zelfs want lees ook graag anderen hun bevindingen zonder dat ik elke keer naar dat andere topic moet overstappen.Nee hoor. Je ziet precies goed als het aan mij ligt. Leuk geschreven,opgesteld en weer gegeven. Heeft iig mijn aandacht nu voor een eventueel toekomstig bezoekje. Miep en 'boobies' tegenover mij en waar wij gisteravond waren.. | |
rmrt2010 | woensdag 20 juli 2016 @ 14:01 |
Dat ziet er erg lekker uit. Sowieso kakelverse tonijn zie ik daar liggen. Wanneer kunnen we deze recensie tegemoet zien Iwa? M.a.w. ben je snel terug in Nederland of heb je een lange zomervakantie en doe je verschillende landen aan. | |
habitue | woensdag 20 juli 2016 @ 14:15 |
Dat ziet er zeker lekker uit. Het eten trouwens ook. | |
Gripper | woensdag 20 juli 2016 @ 15:04 |
Vroeger zagen we alleen maar de nagels van Miep | |
#ANONIEM | woensdag 20 juli 2016 @ 15:26 |
Miep is niet erg behendig met de stokjes zo te zien. | |
agter | woensdag 20 juli 2016 @ 15:44 |
Is dat een stuk bont of een pluk haar? [ Bericht 2% gewijzigd door agter op 20-07-2016 15:55:59 ] | |
golfer | woensdag 20 juli 2016 @ 15:46 |
Ze is nu volledig opgeblazen. | |
silverhill | woensdag 20 juli 2016 @ 15:55 |
FNV of CNV? | |
agter | woensdag 20 juli 2016 @ 15:56 |
Al gewijzigd. | |
bremmie | donderdag 21 juli 2016 @ 07:51 |
Goed geregeld, Iwanius! | |
#ANONIEM | woensdag 27 juli 2016 @ 01:57 |
Waar? © Yelp © Google Maps Eethuis Fafi Witte de withstraat 93b 3012 BN Rotterdam Wat at / dronk je? Saoto soep met wat rijst. Potje gele pepersaus en ketjap ervoor. Closeup van de soato soep met dit maal de rijst er in. Bwah. Impressies / Op of aanmerkingen Nou, dit eetzaakje dat eerder onder de naam Donky’s corner doorging en onder een andere eigenaar was, is zo een zaakje waar je, als alles verder vol zit op Surinaams-Chinees eetgebied, gerust kunt aandoen voor je late avond prak. Of het nu een moksi-tjaumin of broodje kerry kip is,hier kun je het allemaal krijgen,wel volgegooid met maizena en flink doorkookt,maar eetbaar en tegen redelijke avondprijzen. Cijfer : 6- / 10 | |
Prego | woensdag 27 juli 2016 @ 20:36 |
Die prullenbak bij Fafi | |
Pap89 | donderdag 28 juli 2016 @ 12:08 |
1x per week legen is meer dan zat zeker wtf. | |
Manke | donderdag 28 juli 2016 @ 12:18 |
Eigenlijk zou het toch wel fijn zijn als je erbij zet hoeveel je steeds kwijt bent. Dan kunnen wij inschatten of het voor ons aantrekkelijk is om die tent ook te proberen. Of een budget klasse ofzo. | |
XL | donderdag 28 juli 2016 @ 13:03 |
Het maakt niet uit. Als je de vraag moet stellen kun je niet zo uit eten gaan als Iwanius. Als iets je leuk lijkt kijk je gewoon op de website en dan heb je een goede indicatie. | |
Manke | donderdag 28 juli 2016 @ 13:07 |
jawel hoor, hij ging ook een keer naar een daklozenkeuken, toen stond de prijs er wel bij, was enkele euro's | |
#ANONIEM | donderdag 28 juli 2016 @ 19:13 |
Denk bij die laatste vreetschuur zo ongeveer 450 euro | |
Manke | donderdag 28 juli 2016 @ 19:15 |
geloof ik best, het ziet er ook fantastisch uit | |
tjoptjop | donderdag 28 juli 2016 @ 23:02 |
En daar kwam toen een half topic aan gezeik door, ik snap we dat Iwanius het in het ongewisse laat. | |
#ANONIEM | zaterdag 30 juli 2016 @ 05:23 |
Waar? Parkheuvel Heuvellaan 21 3016 GL Rotterdam Wat at / dronk je? Yup…nu maar eens de achterkant van de fles Krug. Hoe romantisch. Kaarslicht,Parkheuvel knabbels (2de plateau alweer) en mijn glas Krug. Bekend gerechtje als eerste hapje en wel de in zoetzuur gemarineerde komkommer en rettich en Noordzeekrab, boekweit blini’s en Perle Imperial kaviaar naast mijn glas Krug. Dit gerecht werd trouwens door de bediening op een hele vrolijke manier gebracht maar aangezien de welbekende CUl haters bezwaar maken tegen foto’s van anderen en hoe zij geportretteerd worden laat ik deze alternatieve foto weg. Ook een bekend Park heuvel tussengerecht. Smaakt prima verder. Het welbekende ravioli-asperge gerecht dat wederom erg goed bevalt. Een “to die for” gerecht dat eruit ziet als een soep maar het niet is Volgens zegge een op de huid gebakken zonnevis met zacht gegaarde octopus en zwarte olijf met daaronder o.a.een rissotto van Carnarli rijst em groene asperges. Tot nu toe voor mij onbekend maar zeker niet tegenvallend deze wijn. Licht aromatisch in de neus,mooie donkere rode kleur in het glas en in de mond duidelijk de tonen van zwart fruit zonder dat deze te overheersend zijn waardoor deze wijn erg in balans is. En de wijn komt tot zijn volle recht bij dit welbekende Parkheuvel vlees gerecht dat al eerder langskwam in vorige Parkheuvel recensies. Top! Mooie,fraai uitziend dessert onder de noemer “exotisch fruit” en al eens eerder in Parkheuvel recensies langsgekomen. En na het eten,buiten op het terras acclimatiseren met wat thee en nog wat extra knabbels op een plateau en…. Mijn lievelingsrum die bijna leeg is MAAR men heeft genoeg op voorraad mocht ik een refill willen. Impressies / Of op aanmerkingen Ja, het zoveelste bezoek aan Parkheuvel en het ging… Ging als in”wat ik kon verwachten kreeg ik, en meer niet.” Het smaakte allemaal en het bezoek was een aangename. Parkheuvel geniet van jullie zomer pauze en we zien elkaar weer ergens in augustus,september,oktober Cijfer : 8- / 10 | |
mascara-klodder | zaterdag 30 juli 2016 @ 10:41 |
Daarbij hanteren de Suri/Indische/Chinese-toko's ongeveer allemaal dezelfde prijs voor saoto of whatever. Bij een FG of Parkheuvel weet je ook wat je ongeveer kwijt zal zijn. Iwanius post vaak eetgelegenheden waar ik zo'n beetje naast woon en tig keer per dag voorbij fiets en ik kijk altijd of ik daar een dikbuikige man zie met een sigaar op het terras Het is bijna Pokémon Go geworden maar ik heb hem nog niet gevangen | |
Prego | zaterdag 30 juli 2016 @ 10:51 |
| |
Isegrim | zaterdag 30 juli 2016 @ 11:01 |
Wij spelen ook al enige tijd Iwanius Go. | |
mascara-klodder | zaterdag 30 juli 2016 @ 11:41 |
Ik fiets zelfs de Coolsingel voorbij. Ik schat zo in dat ik hem nooit ga vangen | |
golfer | zaterdag 30 juli 2016 @ 11:54 |
| |
Isegrim | zaterdag 30 juli 2016 @ 11:59 |
Wij spenderen veel tijd in de Rotterdamse horeca. Het is een kwestie van tijd voordat we hem tegenkomen. | |
golfer | zaterdag 30 juli 2016 @ 12:02 |
Volgens mij is hij, ondanks de enorme hoeveelheden die verorberd worden, niet echt dik. | |
Isegrim | zaterdag 30 juli 2016 @ 12:03 |
Some people have all the luck. | |
mytec | zaterdag 30 juli 2016 @ 12:49 |
Ik kan me het haast niet voorstellen, ik zou op het merk sigaren en miep letten ;-) dat is het enige dat we zeker weten! | |
agter | zaterdag 30 juli 2016 @ 13:19 |
Maar weet Miep dat ze Miep heet? | |
sirdanilot | zaterdag 30 juli 2016 @ 13:20 |
Zo hee Iwanius hoe vaak kom jij wel niet bij parkheuvel zeg ! | |
MutedFaith | zaterdag 30 juli 2016 @ 13:41 |
Leuk personeel bij Parkheuvel | |
RobinOok | zaterdag 30 juli 2016 @ 14:08 |
Geserveerd op een natte dweil? Of wat? | |
Isegrim | zaterdag 30 juli 2016 @ 14:13 |
mytec | zaterdag 30 juli 2016 @ 14:22 |
Ik weet niet of er 1 miep of meerdere mieps zijn ;-) dat blijft een mysterie. | |
mascara-klodder | zaterdag 30 juli 2016 @ 14:47 |
Ik mag niet sarcastisch doen. Derhalve onthou ik mezelf van een opmerking over Miep Voor nu even Pokemons vangen | |
#ANONIEM | zaterdag 30 juli 2016 @ 15:32 |
Iwanius in de straatparade! Ik ben in een relatie loyaal en trouw ongeacht de verleidingen. U is spot on! Altijd in de weer ook al lijkt het niet zo in eerste instantie. [ Bericht 17% gewijzigd door #ANONIEM op 30-07-2016 15:34:15 ] | |
mytec | zaterdag 30 juli 2016 @ 15:38 |
Excuses daar kan ik ook niet aan twijfelen en je op je woord geloven, ik heb alleen wel eens gedacht dat miep een ander kleurtje haar had ;-) Maar toegegeven elke keer als ik iemand veel zie eten en een sigaar zie roken denk ik wel even : zou het hem zijn? | |
#ANONIEM | zondag 31 juli 2016 @ 23:59 |
Waar? © Cornelis Rotterdam. Als je naar boven loopt is dit een deel van het binnen interieur. Boven gezeten met uitzicht op een deel van het Stadhuisplein. © Google Maps Cornelis Rotterdam Stadhuisplein 3 3012 AR Rotterdam Wat at / dronk je? Klassiek bereide steaktartaar i.c.m. o.a. gerookt eigeel.Mwah…gerookt eigeel is niet nieuw voor mij maar vlakte in deze het gerecht als geheel erg af. Steaktartaar was goed gesneden en lekker! Hierna nog een keer zonder eigeel uitgevraagd en in een grotere hoeveelheid. Het volgende gerechtje was gemarineerde ribfingers (erg juicy!) met een huiselijk bereide koolsla. Lekker! En nog een keer uitgevraagd. ‘Miep’s’handtasje op de vensterbank dient als achtergrond decor zeg ik maar. Rode wijn was een Barolo riserva '82. Erg lekker! Dry aged coute de boeuf van Simmertaler rund, green egg bereid (joh…) i.c.m. patat en een bearnaisse saus. Mjah…goed stuk vlees,mals,sappig..kortom niks te klagen dan alleen dat de patat bijzonder lijkt maar het niet is(geen Agria zoals Pomms) en de bernaisse saus voor mij te weinig was en er dus tot twee keer toe gevraagd werd de kom bij te vullen. Hierna nog maar een keer alleen het vlees uitgevraagd. Flan caramel van gecondenseerde melk als toetje. Lange tijd geleden dat ik dit heb gegeten en erg,erg lekker. Niet te koud,maar lauw en gewoon goed en vooral niet te sompig. Impressies / op of aanmerkingen Ik heb genoten als het al niet duidelijk was. Van begin tot eind waren alle gerechten goed te versmaden en het als geheel lekker en absoluut de moeite van het bezoek waard. Ik kom terug ongeacht of het nu bevolkt gaat worden de komende weken door het welbekende ‘hipster’volk dat natuurlijk hier graag gezien wil worden alleen maar omdat het de zoveelste nieuwe horeca zaak is waar ze voor hun eigen ego en instagram account gezien moeten worden. Vakman Karim en IJsbrand hebben hier voor Rotterdamse begrippen een goede vlees toko in handen die een stempel kan gaan drukken in het centrum van Rotterdam waar een echt goede vlees-toko al tijden ontbreekt. En voor de prijzen die men vraagt vind ik het allemaal erg goed in verhouding i.t.t.andere ‘hippe’horeca-zaken met een soortgelijk assortiment. Cijfer: 8,5 / 10 | |
golfer | maandag 1 augustus 2016 @ 00:05 |
Welk prijsniveau moet ik aan denken? Bistro of restaurant? | |
RobinOok | maandag 1 augustus 2016 @ 00:07 |
Steak tartare met inlegkruisjes. That's a new one on me. | |
Blues | maandag 1 augustus 2016 @ 00:13 |
Tinkepink | maandag 1 augustus 2016 @ 08:04 |
Prijzige bistro. | |
golfer | maandag 1 augustus 2016 @ 12:20 |
Jij bent er ook al geweest? | |
XL | maandag 1 augustus 2016 @ 12:25 |
De link staat in de review http://www.cornelisrotter(...)tchen-spijzen-lr.pdf | |
Isegrim | maandag 1 augustus 2016 @ 13:06 |
Robin! Dag eetlust. | |
Buitendam | maandag 1 augustus 2016 @ 13:11 |
Maar begrijp ik nou goed dat ie alle gerechten 2 keer laat komen? | |
Isegrim | maandag 1 augustus 2016 @ 13:48 |
Alleen wat hij erg lekker vindt. | |
egeltje1985 | maandag 1 augustus 2016 @ 17:48 |
Ziet er wel goed uit | |
Kreator | dinsdag 2 augustus 2016 @ 07:03 |
Dit verbaasde mij ook. Ik zou er elke dag een kilo van aankomen. | |
GoCanucksGo | dinsdag 2 augustus 2016 @ 07:18 |
Wat is dat links op de foto? Een soort mozzarella? | |
XL | dinsdag 2 augustus 2016 @ 11:16 |
Ik denk een Champignon | |
Blik | dinsdag 2 augustus 2016 @ 11:40 |
Denk je dat Iwanius een keer voor een normaal bedrag uit eten gaat, maar dan drinkt die er weer een wijntje bij van 425 euro | |
#ANONIEM | woensdag 3 augustus 2016 @ 17:33 |
je bent er toch,kan je beter het beste van het beste uitproberen. Prijs was natuurlijk way over the top (4x?) maar goed,hebben we dat ook weer gehad en weer een drank ervaring rijker. Waar? Schmidt Zeevis Rotterdam Google Maps Schmidt Zeevis Rotterdam Matlingeweg 333 3044 EV Rotterdam Wat at / dronk je? ‘Miep’ schiet eens voor de verandering de foto van ondergetekende en de bestelde oesters die een beetje tegenvielen.Vruchtvlees vond ik te koud en te magertjes / ingezakt... Yup..als ik bestel dan bestel ik goed. Van tonijn tot paling tot haring. Heeeeerlijk i.c.m.de bestelde drank. Impressies / Op of aanmerkingen Mjah..eerste keer op deze nieuwe locatie, en eerlijk is eerlijk: Ondanks de afstand van waar wij Schmidt normaliter gewend zijn is het is allemaal schitterend zowel van buiten als van binnen. Het is erg "ruim" met een grote R daar waar in het oude Pand het bij drukte toch erg behelpen was. Ja,leuk Harry maar hoe smaakten de oesters en wat je verder aan schaaldieren bestelde? Op de oesters na was alles heerlijk. Vers en gewoon lekker met een grote L. Eigenlijk zoals je altijd al van Schmidt gewend bent. Kwaliteit met een grote K. Mooi en dus gaan we jou als schaaldieren liefhebber hier vaker zien? Eeeh…nee gewoon omdat de afstand voor mij toch een heikel punt is zo afgelegen vanuit Rotterdam-centrum. Bedoel speciaal ervoor omrijden. Nee,maar als ik toevallig in de buurt ben en de trek voor schaaldieren speelt weer op, dan zal ik een bezoek zeker niet nalaten. Cijfer: 7,5 / 10 [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 04-08-2016 08:11:08 ] | |
mytec | woensdag 3 augustus 2016 @ 21:37 |
Dat is een beste tafel vol Harry! Ziet er wel prima uit | |
Aphrodyte | woensdag 3 augustus 2016 @ 21:46 |
Bedankt voor deze toegift Iwanius. Ik denk dat ik nu weet wie je bent Maar ik zal het voor mezelf houden. | |
hmmmz | woensdag 3 augustus 2016 @ 21:52 |
Ahh, zeg gewoon! | |
Blues | donderdag 4 augustus 2016 @ 00:40 |
Ja Aphro! | |
Jedi_Pimp | donderdag 4 augustus 2016 @ 01:27 |
Je bent er van bewust dat het begin augustus is? | |
golfer | donderdag 4 augustus 2016 @ 02:24 |
Ik geloof er niks van. Jij woont in Amersfoort en Iwanius in Rotterdam. Dus? Kom op met die bewijzen. | |
Aphrodyte | donderdag 4 augustus 2016 @ 06:46 |
Bewijzen? Doe zelf een google rondje met het woord " Harry culinair Rotterdam " en je ziet al wat ik bedoel. Wat een grote moeite. Een schrijver bij de buik van Rotterdam met oa artikelen over thais eten. Het is een vermoeden. | |
egeltje1985 | donderdag 4 augustus 2016 @ 06:54 |
Dat lijkt me sterk aangezien Iwanius het niet zo heeft op die site. En dat 'oke Harry' wil toch niet zeggen dat hij Harry heet. | |
Aphrodyte | donderdag 4 augustus 2016 @ 07:00 |
Ik zei dus ook ''ik denk '' wat duidt op dat ik het niet zeker weet. Maar misschien dat Iwanius zo juist zijn identiteit verhult? Dat kan toch prima? Ik vind het leuk om erover te speculeren. https://www.debuikvan.nl/(...)kers/harry-vermeulen | |
egeltje1985 | donderdag 4 augustus 2016 @ 07:12 |
Dat is deze dus: https://touch.www.linkedi(...)/131200381/name:Bksm En die verdient denk ik niet genoeg om wekelijks bij FG te eten. [ Bericht 0% gewijzigd door egeltje1985 op 04-08-2016 07:41:50 ] | |
Molo | donderdag 4 augustus 2016 @ 07:38 |
Daar is zijn Nederlands veel te beroerd voor en deze man heeft echt het salaris om hem in staat te stellen te eten waar Iwanius eet. Ik denk dat Iwanius geen culinair beroep heeft, maar in de bankenwereld oid werkt en gewoon een degelijke dure hobby heeft | |
Aphrodyte | donderdag 4 augustus 2016 @ 07:43 |
Dat kan natuurlijk ook. Maar zover ik weet betaalt bij een culinair recensent de werkgever de maaltijden deels; en als Iwanius van geld komt zoals hij zelf wel eens hint kan hij natuurlijk ook van zijn hobby zijn werk hebben gemaakt | |
Molo | donderdag 4 augustus 2016 @ 07:44 |
Die betalen geen wekelijks schranspartijtje bij parkheuvel en FG, dus nee, lijkt me echt verkeerde richting op gezocht | |
Molo | donderdag 4 augustus 2016 @ 07:45 |
Hij kan ook nog hardcore crimineel zijn die zijn zwart geld op maakt in de horeca | |
egeltje1985 | donderdag 4 augustus 2016 @ 08:05 |
Dan zou 'De Buik' wel een leuke bijnaam zijn. | |
Aphrodyte | donderdag 4 augustus 2016 @ 08:06 |
Whehehe | |
Aphrodyte | donderdag 4 augustus 2016 @ 08:08 |
Ok; We hoeven het ook niet eens te zijn. Het is gewoon een leuk onderwerp om af en toe in te duiken En volgens mij was het best Iwanius bedoeling om ons met deze post aan het denken te zetten | |
Molo | donderdag 4 augustus 2016 @ 08:13 |
| |
Kreator | donderdag 4 augustus 2016 @ 08:14 |
Als ik zie hoeveel goedkope vis daar op tafel staat, denk ik dat Iwanius in de bijstand zit. Heb je dat trouwens ook allemaal opgegeten? Of proef je dan 2 happen en laat je de rest staan? Volgens mij staan er alleen al 3 porties kibbeling. . | |
#ANONIEM | donderdag 4 augustus 2016 @ 08:19 |
Ja ik zit "in de bijstand"Kun je nagaan hoe goed de Staat voor mij zorgt. En "Ja" we hebben bijna alles opgegeten gewoon omdat ik trek had en het smaakte allemaal. Broodjes paling zijn meegenomen maar de rest ging op. Valt trouwens wel mee hoor van de gebakken kibbeling dat die zwaar op de maag valt. Vult niet zo op,tenzij je er deeg (brood) erbij eet dan merk je het wel snel. Nee, dit is voor mij een 'lichte' hap. Scherp want tenzij je natuurlijk voor werk in de ene stad woont en in de ander werkt is de afstand gewoon erg ongeloofwaardig,zeker in deze tijd waar geen enkele werkgever dit mee financiert als in "onkostenvergoeding". Komt ook nog bij dat niemand elke dag zulke afstanden tussen huis en werk voor zijn plezier gaat afleggen. Tot slot: De term "Harry"is gewoon ene matter of speech zoals ik ook de naam "Theo"of "Wibo" kan gebruiken. Geef het beestje een naam zoals ik dat noem. Maar blijft vermakelijk deze "catch Iwanius to go"actie van sommigen. Hint voor wie een goede dag wil hebben: Ik ga vandaag een Marokkaanse zaak bezoeken om wat te happen. [ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 04-08-2016 08:23:16 ] | |
Aphrodyte | donderdag 4 augustus 2016 @ 08:37 |
Leuk klinkt lekker En ben blij dat je het vermakelijk vind. Het is niet naar bedoeld; ik ben gewoon nieuwsgierig aangelegd | |
Kreator | donderdag 4 augustus 2016 @ 08:47 |
Ik neem vanmiddag wel vrij, dan ga ik alle Marokkaanse tenten in de omgeving van Rotterdam langs op zoek naar iemand met een groen vestje. Een soort Pokemon, maar dan met Iwanius. | |
habitue | donderdag 4 augustus 2016 @ 09:03 |
We kunnen beter onze krachten bundelen en dat ieder een tentje pakt en daar de hele dag gaat zitten. Anders is de kans groot dat we hem zullen missen. Iwanius is de mew onder de FOK!'ers. | |
Ludachrist | donderdag 4 augustus 2016 @ 09:52 |
Gewoon kijken wie er vanaf 11 uur 's ochtends met dikke sigaren en een paar pinten bier allemaal gerechten meerdere keren uitvraagt, dan heb je hem zo. | |
Gripper | donderdag 4 augustus 2016 @ 10:14 |
1 week lang elke dag een fokker bij FG, foodlabs en Parkheuvel laten posten en je hebt m al te pakken | |
roos85 | donderdag 4 augustus 2016 @ 10:29 |
Wat ik me afvraag, hoe wordt er gereageerd als je gerechten (meerdere keren) opnieuw uitvraagt? Is de bediening dan niet erg verbaasd en ben ook wel benieuwd hoe de keuken op zulke vragen inspringt. | |
Blik | donderdag 4 augustus 2016 @ 10:37 |
Ach, belletje naar Parkheuvel/FG en vragen wie toch die man is die sigaren rookt, champagne drinkt en alles meerdere keren uitvraagt en dan heb je misschien ook een naam. Maar lekker belangrijk allemaal | |
Isabeau | donderdag 4 augustus 2016 @ 10:43 |
Ik mag hopen van niet!! | |
Gripper | donderdag 4 augustus 2016 @ 10:50 |
Wat maakt het voor de keuken uit als 1 bepaald gerecht op een avond 10x besteld wordt door 10 verschillende mensen, of 10x door 9 mensen? Alleen als je een menu hebt met vooraf vastgestelde gerechten is het misschien wat onhandig voor ze, maar zijn niet voor niets sterrenrestaurant, dus dan verwacht je ook dat ze daar professioneel mee omgaan. De keuken moet dan de (voor)bereiding van volgende gangen pauzeren of vertragen zodat Iwanius de tijd heeft om z'n voor de tweede keer uitgevraagde gerechtje te nuttigen. Wij waren vorig jaar bij de Librije, en Jonnie vertelde vol enthousiasme over het display in de keuken waarop ze per tafel het tempo konden aanpassen / versnellen / vertragen / pauzeren als gasten bijvoorbeeld even een rookpauze willen. En dan komt op de schermen boven de werkplekken precies de instructie wanneer een gerecht of component klaar moet zijn. Hij had alleen zelf geen idee hoe het nou werkte, dus er stond ook nog gewoon een flipover (waarop onze vrienden "vaste gasten" heetten en wij "bloemetjesjurk en kale man" ) | |
Molo | donderdag 4 augustus 2016 @ 12:56 |
Mooi en effectief | |
Zo-is-dat | donderdag 4 augustus 2016 @ 13:07 |
haha, super mooi Klinkt wel super tof dat systeem zeg! Hopelijk heeft jonnie t zelf ook snel door | |
Aphrodyte | donderdag 4 augustus 2016 @ 13:14 |
Ja zeg dat is dan weer gewoon griezelig | |
Isegrim | donderdag 4 augustus 2016 @ 13:22 |
Haha, ik heb nu een heel grappig beeld van Gripper & partner. | |
Gripper | donderdag 4 augustus 2016 @ 13:23 |
Ik ben niet eens kaal verdorie, alleen een dun plekje achterop en had mn haar toen gemillimeterd | |
Isegrim | donderdag 4 augustus 2016 @ 13:24 |
! | |
Blues | donderdag 4 augustus 2016 @ 13:26 |
Wij worden in Haarlem steeds vaker herkent door onze verslagen "jullie zijn toch golfer en Bluezz" ? | |
#ANONIEM | donderdag 4 augustus 2016 @ 13:34 |
En als ik je ontdek (en dat is al heel snel) je uitnodigen een hapje en drankje mee te doen. Zo ben ik dan ook wel weer. Inderdaad misschien. Er is namelijk in de horeca en helemaal in de top restaurants (en top hotels) een privacy - fatsoen - regel en wel dat men geen namen vrij geeft van zijn gasten en bij uitzondering zeggen: "Ja dat is een gewaardeerde gast van ons,zoals zovelen." | |
Mip1988 | donderdag 4 augustus 2016 @ 14:02 |
Iwanius kunnen we binnenkort een impressie verwachten van de nieuwe FG? | |
golfer | donderdag 4 augustus 2016 @ 14:47 |
Over Parkheuvel gesproken: http://chefsfriends.nl/pa(...)-kiest-de-gerechten/ | |
sirdanilot | donderdag 4 augustus 2016 @ 15:07 |
Als ik Iwanius was zou ik het niet zo leuk vinden als mensen mij zouden gaan lopen lastigvallen tijdens het eten/een drankje doen. Maar ja dat is dan ook waarom ik niet beroemd wil worden en andere mensen wel denk ik. Brrrr moet er niet aan denken, overal worden lastiggevallen door mensen die je niet kent. | |
DarkerThanBlack | donderdag 4 augustus 2016 @ 15:22 |
Als je 1x per maand uit eten gaat, dan zit je inderdaad niet te wachten op mensen die je aanspreken. Ga je dagelijks uit eten, wordt het een ander verhaal. | |
RobinOok | donderdag 4 augustus 2016 @ 15:25 |
Verschil is dat Iwanius juist iedereen wel kent. | |
#ANONIEM | donderdag 4 augustus 2016 @ 18:04 |
Zal nog wel even duren voor ik langs ga want neem binnenkort weer de kuierlatten.'Bolle' vond het al niet leuk dat ik niet bij zijn 'opening'kwam maar vertelde hem dat hij niet zo moet zeuren en anders lekker Herman (Den Blijker) moet bellen en anders Victoria.(Koblenko)Oh wacht...die betalen nooit zelf voor hun etentjes.. We leven allemaal ons eigen leven en als ik het tijd vind kom ik wel weer langs.Btw..voor de volledigheid: Die foto's die hij de ether instuurde een week of wat geleden als eerste indrukken van zijn nieuwe zaak, zijn geen actuele foto's maar tekeningen vd ontwerper die ik al in februari zag. Toen was zijn keuken nog geeneens klaar.(toch het eerste wat gereed moest zijn) Maar hij is echt van wat ik hoorde de laatste paar dagen in overdrive om alles op tijd klaar te krijgen,uiteraard met de nodige hoofdbrekens. Maar het gaat hem allemaal lukken want tis een gedreven ondernemer/top-kok. | |
Tinkepink | donderdag 4 augustus 2016 @ 20:02 |
Mogelijk spuit 11, maar als jullie me sponsoren biedt ik me aan als vrijwilliger. Wanneer gaat FG weer open? Is ook een favoriet van mij, dus geen straf. | |
krakkemieke | donderdag 4 augustus 2016 @ 20:04 |
Lol! | |
habitue | donderdag 4 augustus 2016 @ 20:06 |
Wat is eigenlijk de reden van zijn verhuizing? Puur meer tafels? | |
RobinOok | donderdag 4 augustus 2016 @ 20:09 |
Nee, minder tafels. Hij had 2 restaurants, het "echte" en zijn "foodlab" op 2 plaatsen in de stad. Dat is niet handig. Hollanders verwachten dat een chef in zijn eigen keuken aanwezig is, maar dat kon niet. Nu zitten zijn sterrenrestaurant en foodlab naast elkaar. Dus hoeft ie niet meer steeds de stad door te crossen. [ Bericht 0% gewijzigd door RobinOok op 04-08-2016 20:32:14 ] | |
habitue | donderdag 4 augustus 2016 @ 20:21 |
Ah vandaar. Ik was laatst bij fg toen was hij er ook niet, stoorde me niet omdat het eten verdomde lekker was, maar moet wel zeggen dat ik het toch wel leuk vind om de chefkok te zien in de keuken. Oh that reminds me zou nog recentie schrijven. | |
krakkemieke | donderdag 4 augustus 2016 @ 20:26 |
Voor zover ik het begrijp is die chefkok vaak bezig met andere dingen om geld te verdienen. | |
RobinOok | donderdag 4 augustus 2016 @ 20:34 |
Sorry, maar dat klinkt mij te denigrerend voor een man die zich drie slagen in de rondte werkt. | |
krakkemieke | donderdag 4 augustus 2016 @ 20:38 |
Sorry, maar ik bedoelde hetzelfde. Dat de chef erg bezig is met koken. Ik vind het fijner om te weten dat een kok kookt. Ik hoef hem niet te zien. | |
FutureFairytale | donderdag 4 augustus 2016 @ 20:38 |
Ik ben onderhand zo benieuwd geworden naar die wagyu a5 beef van fg! | |
krakkemieke | donderdag 4 augustus 2016 @ 20:39 |
Hoi liefie! | |
krakkemieke | donderdag 4 augustus 2016 @ 20:45 |
Mijn mam en ik willen graag met de trein naar het strand. Wat is het makkelijkste? | |
HaverMoutKoekje | donderdag 4 augustus 2016 @ 20:51 |
volgens mij is er maar een plek waar je met trein bijna op strand komt, Zandvoort aan Zee | |
krakkemieke | donderdag 4 augustus 2016 @ 20:52 |
Ja, dank je! | |
Gripper | donderdag 4 augustus 2016 @ 22:49 |
Sommige mensen vinden het ook heel belangrijk dat de chef zelf er die avond is en liefst ook nog even wat komt serveren & toelichten aan hun tafeltje. Terwijl ik denk: terwijl hij hier aan mijn tafel staat te ouwenelen gaan er 3 gerechten naar andere tafels die, als hij aan de pas stond, (de plek waar de chef hoort te staan toch? ) niet door de keuring zouden komen | |
agter | donderdag 4 augustus 2016 @ 22:53 |
Wat is 'aan de pas'? | |
leeell | donderdag 4 augustus 2016 @ 22:57 |
"The “pass” is the long, flat surface where dishes are plated and picked up by wait staff. The chef or high-level cook who “runs the pass” each night is in charge of letting the cooks know what they will be cooking as orders come in. They are in control of the watching the order tickets, monitoring the speed and rhythm of the coursing, and making sure each dish looks good before it goes out to the customer" Samentrekking van "un passe-plat" | |
hmmmz | donderdag 4 augustus 2016 @ 22:59 |
Goed speurwerk! Ga zo door. | |
agter | donderdag 4 augustus 2016 @ 23:08 |
Ik ben persoonlijk niet zo geïnteresseerd in wie Iwanius is. Laat hem lekker eten en hier posten. Ik hou niet zo van het geprik in iemands persoonlijke leven. | |
gargamelnl | donderdag 4 augustus 2016 @ 23:12 |
Dit dus Iwanius is toch de hoofdreden om naar FOK! CUL te surfen en als hij stopt met zijn mooie recensies, omdat zijn identiteit onthuld is,zou ik dat erg betreuren. Mocht ik hem ooit een keer aantreffen in een horeca gelegenheid (en zeker weten dat hij het echt is), dan zou ik echt nooit op FOK! zijn echte identiteit onthullen. Ik hoop dat de rest van de CUL FOK!ers er net zo over denken. [ Bericht 16% gewijzigd door gargamelnl op 04-08-2016 23:22:58 ] | |
roos85 | vrijdag 5 augustus 2016 @ 00:01 |
Eens PS: ook als niet CUL FOK!er | |
golfer | vrijdag 5 augustus 2016 @ 00:57 |
Als ik samen met hem uit eten zou gaan(...), dan blijft zijn anonimiteit op Fok! gehandhaafd. | |
bloodymary1 | vrijdag 5 augustus 2016 @ 01:09 |
Pffff.... eens in de zoveel tijd dat gezeur hier over wie Iwanius is en dan krijgen we straks weer allemaal gezeur dat het te duur is en zonde van het geld. Laat die man toch lekker eten en er over schrijven en mooie plaatjes maken. Ik geniet er van om het te lezen, maar het intereseert me werkelijk geen bal wie hij is (net zo min als wie de rest hier is). | |
Isabeau | vrijdag 5 augustus 2016 @ 01:21 |
Nou, inderdaad! En dan ontdekt iemand dat het ene "Frederik van Rijn" (waar je verder geen info online van kan vinden) is. En dan? Wat moet je met die info Draagt het iets bij aan zijn verslagen. Neuh, dacht het niet. | |
RobinOok | vrijdag 5 augustus 2016 @ 01:28 |
Nou, Iwanius, ik wel hoor! Ik wil wel weten wie je bent! | |
#ANONIEM | vrijdag 5 augustus 2016 @ 02:40 |
Jij bent hier alleen maar in de hoop dat ik ontmaskert' wordt ( om wat,voor wat?) want anders kan ik je constante negativisme niet verklaren in dit topic en alle andere topics daarvoor. Misschien moet ik eens de rollen gaan omdraaien en jou laten zien waar ik toe in staat ben door bijvoorbeeld een luxe etentje op mijn kosten uit te loven in welk restaurant men wil, en wie mij jouw persona irl weet aan te geven. Gewoon,wie jij bent,waar je woont en wat je doet. Ik hoor het wel of er animo voor is. Beetje van de jagers (haters) die nu zelf wild worden en opgejaagd. Ach.. kan er niet echt mee zitten,zeker als je mijn leeftijd hebt en er ergere dingen zijn. Maar kijk nou uit met wat je wenst want voor je het weet zit je met mij samen te proosten en een hapje mee te eten (houd van gezelligheid) en ben je onderdeel van het culinaire genot. Ben niet zo moeilijk. Ik heb je al tot twee maal toe uitgenodigd maar iedere keer wees je het af. Waar? Vishandel ‘Mediterranee Nieuwe Binnenweg 1 3014GA Rotterdam Wat at/dronk je? Impressies / Op of aanmerkingen Bij toeval tegenaan gelopen en maar eens bezocht deze viswinkel die onderdeel uitmaakt van een aantal winkels onder dezelfde naam maar dan in andere delen van Rotterdam. Ik vond hun haring te koud en uitgedroogd van binnen en vooral doordrenkt van teveel olie! En dat kun je ook als je goed kijkt terugzien op de geschoten foto’s. Ik heb dan ook bij een eerste hap dit gemeld en in typisch Marokkaans gastheerschap werd gevraagd of ik iets anders wilde. Uiteraard hoefde ik de haringen niet af te rekenen. Ik bedankte ze en gezegd dat ik hun schaal met hele zoete Galia meloen stukjes en de kersen wel opeet als vervanging en of dat goed was aangezien die erg smaakten. “ Geen probleem mijnheer,zoveel u wilt” was het antwoord. Cijfer: 5 / 10 [ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 05-08-2016 03:19:35 ] | |
#ANONIEM | vrijdag 5 augustus 2016 @ 02:43 |
Hoe was de rode Poon? | |
Tinkepink | vrijdag 5 augustus 2016 @ 03:26 |
Fijn dat je daar naar binnen bent gegaan. Hoef ik het niet te doen. Wat ziet de haring er zeldzaam vies uit zeg. | |
#ANONIEM | vrijdag 5 augustus 2016 @ 03:37 |
Zoals hij het bereid wil je niet anders.Vooral als hij er buikspek e.d. bij doet om het allemaal wat meer "aan te kleden"als gerecht. Dit is trouwens FoodLabs XL íwanius' formaat.Normaliter krijg je niet zo veel. +/- de helft aan vlees en meer garnering. En boven de FG (Ivy)1.0 versie met boven het bord dus de emulsion van.. i.c.m.kaviaar en allerlei andere lekkerheden. [ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 05-08-2016 03:46:17 ] | |
mascara-klodder | vrijdag 5 augustus 2016 @ 04:42 |
En welk Marokkaans restaurant ben je geweest waar je eerder aan refereerde? | |
mascara-klodder | vrijdag 5 augustus 2016 @ 06:21 |
Of bedoelde je daar de visboer mee? Kak, daar ben ik vandaag wel 6x langsgefietst ofzo omdat ik iets was vergeten bij de Action Kibbeling was daar wel erg lekker. Haring koop/eet ik alleen maar op de markt. | |
Aphrodyte | vrijdag 5 augustus 2016 @ 06:35 |
Dat is wel even een ander Marokkaans restaurant dan ik verwacht had Jammer dat de haring niet lekker was. | |
bloodymary1 | vrijdag 5 augustus 2016 @ 09:30 |
Brrrrr.... wat ziet die vis er goor uit zeg. | |
#ANONIEM | vrijdag 5 augustus 2016 @ 15:22 |
Waar? En FG 2.0.is officieel ingewijd.(sorry voor de slechte kwaliteit maar zijn screencaps van mijn geschoten filmpje via mijn oude mobiel). FG 2.0. ‘Bolle’ brengt even zijn messencollectie. Wat at / dronk je? Alle genodigden aan de nieuwe bar met de ingeschonken champagne.Dom Ruinart BdB. Amuse hapje FG 2.0..Lekker krokant,goed begin. En daar hebben we een bekende en wel de emulsion van knolselderij met een o.a. een krokantje,stukjes Joselito ham en natuurlijk de huis kaviaar. En je ziet twee bordjes en dat is omdat ik aan 1 niet genoeg had. Keukenbrigade druk bezig met het volgende gerecht.Allemaal nieuwe mensen trouwens. En dit is dus wat ze bereiden. Alleen nu met zalm en kaviaar erop. Heerlijk,zo uit het vuistje! Hierna nog 3 stukken gekregen, gewoon omdat het kan. Jeu…Ceviche van tonijn. Welbekend en nog een portie extra uitgevraagd.Te lekker voor 1 keer. Mijn ananas cocktail FG style wordt gebracht door de nieuwe maitre. En toch houd ik niet van deze ‘hipster’aankleding. Devalueert vind ik het imago van een top restaurant, tot een hipster-toko. Kom ik later op terug. En de sommelier ledigt wat extra ‘vlees’op mijn bord. Welbekend deze favoriet! En bij mijn tweede uitgevraagde portie komt de nieuwe gastvrouw van FG 2.0.mij bedienen. En het laatste bordje van mijn favoriet: Kreeft-kaviaar! Op / of aanmerkingen Nou, ja, FG 2.0. Nieuwe start op een nieuwe locatie en even los van alle fanfare m.b.t de verhuizing,redenen of hoe mooi alles wel niet is hád ik na afloop toch een 'FG Noodleshop gevoel. Teveel blabla vooraf en de hele hoge verwachtingen blijven bij zo een eerste keer,achter. Misschien was het doelbewust,of niet,maar voor mij was het allemaal een beetje van hetzelfde. Oke, de genodigden waren toch allemaal persoonlijke vrienden, maar zou je dan niet verwachten dat hij je dan gaat verrassen met nieuwe gerechten? Tenminste zo ben ik het meestal gewend. Of zoals de Amerikanen zeggen: "Wham bam, thank you mám"eruit komen om een indruk te maken I.i.g was ik niet verrast door wat ik kreeg, want alles kende ik al zo een beetje van eerdere bezoeken en heel eerlijk had ik bij een heropening als deze de “Wow”factor verwacht! Wat ook niet mee hielp was de maitre met zijn hoedje en hipster ( of is dat modern?) outfit. Ik vind als je een twee sterren zaak bestiert,dit gewoon niet kunnen, want een ster hebben is een serieuze zaak en daar hoort een bepaalde gedragscode (nee niet stijf) bij qua uitstraling. Misschien ben ik daar te doorgewinterd voor (of gewoon ouderwets?) om het anders te zien. Ik weet het niet. Zoo…jij die kritiek hebt op je lievelings restaurant. Yup..de waarheid is hard soms en life a bitch. Proef ik hieruit dat je teleurgesteld bent in wat je meemaakte en dus misschien niet zo frequent meer gaat komen als dat je vooraf voorspelde gezien alle hoge verwachtingen die er werden geschapen? Van wat ik nu meemaakte en i.v.g met FG 1.0.(oude Ivy) vrees ik van wel. Kijk…FG 1.0. had toch vond ik een echte uitstraling van een top restaurant. In alles. Aankleding zaak,personeel,eten. FG.2.0. komt op mij eerlijkheidshalve over als een zaak waar nu de uitstraling van onconventioneelheid belangrijker is geworden (image building) en waar op culinair gebied verder alles zo een beetje hetzelfde is gebleven op die paar kleine veranderingen na. Nogmaals het smaakte allemaal en was lekker, maar overall als ik een avondje echt top sjiek wil gaan uiteten,dan ga ik liever,ondanks de stijfheid, naar een Parkheuvel of een Aan de Zweth in de regio, of nog beter de Librije. Samengevat FG 2.0 doet mij denken aan een Emirates lounge met brasserie kenmerken. Cijfer: 8- / 10 [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 05-08-2016 23:13:26 ] | |
golfer | vrijdag 5 augustus 2016 @ 15:34 |
Toch maar gegaan dus? | |
RobinOok | vrijdag 5 augustus 2016 @ 15:48 |
Heeft ie iedereen buitengezet, is iedereen opgestapt of is dat "natuurlijk" verloop omdat ie een tijd dicht ging? | |
Aphrodyte | vrijdag 5 augustus 2016 @ 16:02 |
Een Emirates lounge met brasserie kenmerken Dat is wel erg jammer ja | |
#ANONIEM | vrijdag 5 augustus 2016 @ 19:14 |
Nou...hij had zelf de opening vervroegt,ingelast.Tis ook geen officiele opening,meer een "toch maar iets feestelijk doen maar dan alleen voor mijn beste vrienden."onofficieel dus,nergens bekend (Hey..golfer.klinkt dat bekend=Parkheuvel ) De Pers w.o.De Buik..je weet wel "mijn grootste vrienden" zijn de volgende in rij en krijgen een light versie van wat wij kregen en dan volgende week voor de massa gewoon open. @RobinOok: Officieel "natuurlijke" uitstroom. Onofficieel: ontslagen & lui die ergens anders hun heil zochten om persoonlijke redenen.(zijn gedram/perfectionering zat waren i.c.m.extra lange uren die ze volgens zegge niet uitbetaalt kregen.) [ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 05-08-2016 19:23:52 ] | |
MutedFaith | vrijdag 5 augustus 2016 @ 19:24 |
Iwanius komt naar je toe deze zomer! Oh. Je edit t snel weg. | |
n0a | vrijdag 5 augustus 2016 @ 19:44 |
Vandaag was er toch ook een pers diner? Zag wat via een blogger en pr langskomen. Mijn vriend wil graag eens naar FG of labs, ik maak mij dan weer druk of het niet te chique voor mij is. | |
#ANONIEM | vrijdag 5 augustus 2016 @ 20:18 |
Als ik mag: in de oude situatie zou ik zeggen Labs,nu...FG 2.0.Maakt qua interieur en opzet niet heel veel uit. Oh ja.Labs heeft wel salsa achtige muziek aan en...daar komen de eerste probeersels van FG laboratorium uit.Iets te snel 'evil thought' neergepend.Maar lijkt mij wel wat om voor eens en voor altijd af te rekenen met de haters.Even kijken hoe dat in de juiste vorm te gieten. | |
RobinOok | vrijdag 5 augustus 2016 @ 20:28 |
Ik zat net te zoeken en kon het niet vinden. Maar ge-edit dus. Goed zo. Ik vond het ook een slecht idee dus. Laat de negatieve dingen over aan de negatieve mensen. Gewoon laten gaan. Gaat nergens over, die haters. Lekker laten haten. Voorlopig zijn het allemaal alleen maar woorden. En bovendien heb je niks te verliezen. Dat denken zij misschien. Laat ze het lekker denken. Richt je op de leuke mensen! | |
Isegrim | vrijdag 5 augustus 2016 @ 20:30 |
Fuck haters. Er zijn meer mensen die lol aan je beleven dan mensen die op je haten. | |
#ANONIEM | vrijdag 5 augustus 2016 @ 20:40 |
Dat weet ik maar neem zo een hmmmz en meer van die querrelanten die hier alleen maar zijn om hun moment af te wachten.Geen participatie,geen positieve bijdrage of iig een bijdrage: Puur en alleen hier zijn om te kunnen wroeten en hun vooroordeel bevestigd te kunnen krijgen.Dus misschien tijd voor een leuk nieuw centraal topic met als titel: "Iwanius zijn jacht op haters" Wederdienst? Gratis op mijn kosten bij een FG/Labs smikkelen.Of voor mij part SanSan.Uiteraard na verificatie dat we raak hebben.Een soort mengeling van " Gaston's Goooooedemiddag " en "Veronica komt naar je toe deze zomer " actie. Win-win voor een ieder. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 05-08-2016 20:46:23 ] | |
Fokpop | vrijdag 5 augustus 2016 @ 20:41 |
Doet me wel denken aan het einde van Jay & Silent Bob strike back, moet Iwanius ook wel de middelen voor hebben. | |
Isegrim | vrijdag 5 augustus 2016 @ 20:42 |
Als jij dat leuk vindt! Ik vind ze gewoon sneu. Maar het internet zit vol met mensen wiens leven kennelijk nogal oninteressant is. | |
RobinOok | vrijdag 5 augustus 2016 @ 20:53 |
Maar ik ga ze niet voor je ontmaskeren. De mensen die zich misschien wel hiertoe zouden laten verleiden, zouden dat leuke mensen zijn waar je een hapje mee wilt eten? Ik denk het niet. | |
Isegrim | vrijdag 5 augustus 2016 @ 20:55 |
Ga liever met ons een hapje eten. | |
egeltje1985 | vrijdag 5 augustus 2016 @ 21:03 |
Ah gezellig, met z'n allen uit eten. En dan allemaal sowieso een gerecht extra uitvragen. | |
habitue | vrijdag 5 augustus 2016 @ 21:05 |
Ik zou wel avondje met iwanius willen doorzakken in fg hoor maar dan zonder de honderden euros flessen wijn | |
golfer | vrijdag 5 augustus 2016 @ 21:08 |
Ik ga graag een keer met Iwanius uit eten hoor. Maar dan wel op mijn eigen kosten en niet als tegenprestatie ergens voor. | |
Isegrim | vrijdag 5 augustus 2016 @ 21:17 |
Iwaniusmeet. | |
agter | vrijdag 5 augustus 2016 @ 21:20 |
Gaan we even langs 'die bolle'. Haha! | |
agter | vrijdag 5 augustus 2016 @ 21:20 |
| |
#ANONIEM | vrijdag 5 augustus 2016 @ 21:23 |
ik ga graag een keer mee maar dan moet 'bep' erbij zijn.Overwint ze haar clausto...maar waar veel mensen zijn maar.Piet wil ik er ook bij maar die woont een beetje ver. [ Bericht 20% gewijzigd door #ANONIEM op 05-08-2016 21:24:02 ] | |
Isegrim | vrijdag 5 augustus 2016 @ 21:24 |
Piet doet dat echt niet helaas. | |
RobinOok | vrijdag 5 augustus 2016 @ 21:43 |
Ja, nou, euh, eeeuh, nee, dank je. Als ik al ooit met Iwanius zou willen meeten dan gewoon met zijn tweeen. Dat je een normaal gesprek kunt voeren enzo. Maar nou, ja, euh, ik weet niet hoor. (met Piet wil ik ook wel eten, daar niet van. Maar dat is weer wat anders.) | |
golfer | vrijdag 5 augustus 2016 @ 21:56 |
Ik ga ook liefst een keer alleen 1 op 1 met Iwanius uit eten. | |
Isegrim | vrijdag 5 augustus 2016 @ 21:57 |
Hij krijgt het nog druk. | |
Thinkk-Pinkk | vrijdag 5 augustus 2016 @ 22:15 |
Ik lurk eigenlijk alleen maar. Zou ooit nog wel eens bij zo'n zaak willen eten maar dat zit er voorlopig nog niet in. Dus lees maar lekker hier mee. En tja die haters.. Snap nooit zo goed wat die nou eigenlijk willen bereiken | |
#ANONIEM | vrijdag 5 augustus 2016 @ 22:15 |
Die gast met dat hoedje Sowieso is FG niet echt mijn ding geloof ik (buiten dat het mij te duur is en gezien de entourage zou ik het er niet voor over hebben). Wel weer een leuk verslag Iwanius. [ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 05-08-2016 22:16:39 ] | |
FutureFairytale | vrijdag 5 augustus 2016 @ 23:05 |
Wat een groupies hier allemaal... Wist niet dat het zo ver zou gaan. | |
#ANONIEM | vrijdag 5 augustus 2016 @ 23:34 |
*live* as we speak ...rara waar ben ik...of zoals die 'bolle' zegt: "Fanatiek genieten" (staat ook op zijn busje)Hint: Romige aardbeien cocktail.Uitgebreid verslag in het normale eettopic. [ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 06-08-2016 02:54:00 ] | |
sirdanilot | vrijdag 5 augustus 2016 @ 23:41 |
Ach, bij zon beetje alles wat je op internet zet zul je haters krijgen en leuke reacties Als je dat niet kan hebben moet je er niks op zetten. En ik lees hier altijd erg graag mee hoor iwanius ! | |
silverhill | zaterdag 6 augustus 2016 @ 00:05 |
Je paffert ertussen leggen en er een zoekfoto van maken. Oh, dat is een (cocktail)glas. Ik had een verkeerde indruk van de schaal. [ Bericht 6% gewijzigd door silverhill op 06-08-2016 00:21:41 ] | |
golfer | zaterdag 6 augustus 2016 @ 00:23 |
Wil jij dan niet ook, net als ik, zijn handtekening in ruil voor seks? | |
gargamelnl | zaterdag 6 augustus 2016 @ 01:14 |
Dus jij bent dus "miep" ? | |
Isabeau | zaterdag 6 augustus 2016 @ 01:16 |
Ik wil wel met jou uit eten | |
golfer | zaterdag 6 augustus 2016 @ 01:19 |
Ik laat mij inderdaad net als de pop Miep regelmatig opblazen. | |
golfer | zaterdag 6 augustus 2016 @ 01:22 |
Ik ook weer. Triootje doen binnenkort?
| |
#ANONIEM | zaterdag 6 augustus 2016 @ 02:52 |
Nope. Dat is een plastic beker voor de verandering. Een gele nog wel. Kijk maar eens hierrr. Je zal wel bedoelen "blazen" En dit deed ik gisteren allemaal na het FG 2.0. bezoekje. En dit tijdens de nachtelijke escapades. [ Bericht 11% gewijzigd door #ANONIEM op 06-08-2016 03:05:50 ] | |
golfer | zaterdag 6 augustus 2016 @ 03:05 |
Oke. Het is een soort ventiel. | |
PierreTT | zaterdag 6 augustus 2016 @ 12:49 |
Mooi weer allemaal Iwanius. Lees nog steeds erg graag mee hier, smakelijk gelachen ook om de Iwanius Go-opmerkingen en de jacht op je identiteit. Persoonlijk zou ik, mocht ik zeker weten dat je het bent, en we mochten elkaar toevallig onverhoopt spreken, alleen een opmerking maken als "Succes met acclimatiseren straks ". Dat zegt genoeg denk ik. Jammer dat FG 2.0 minder beviel. Heb je de bolle hierover gesproken, en zo ja, wat zei hij? Buiten de verhipsterficering, denk je niet dat die nieuwe gerechten vanzelf komen? | |
Isegrim | zaterdag 6 augustus 2016 @ 13:04 |
'Verhipsterficering'. | |
#ANONIEM | zaterdag 6 augustus 2016 @ 13:27 |
Vwb dat laatste weet ik niet hoeveel moeite ik nog moet doen om mensen mij te laten vinden met de laatste hints. Kijk dan niet vreemd op als ik je uitnodig mee te gaan acclimatiseren want gezelligheid kent geen tijd zeg ik altijd. In dat op zich ben ik net een Brabo. V.w.b. dat laatste hoop ik het maar voor 'm want ik zag alweer teveel blabla in de Pers over 3de ster die er sowieso komt en al die gein.( zou ik ook schrijven als die 'bolle' 'arme' journalisten die normaliter nooit in zijn zaak komen - te duur - vol stopt met lekkere hapjes en champagne van het huis) En "nee" heb hem nog niet gesproken over het etentje & de hele entourage en hij heeft mij ook niet gevraagd wat ik ervan vond. Beetje druk nu voor hem om zich met intimi bezig te houden gezien allerlei promo's voor zijn nieuwe toko. Het geld moet tenslotte terugverdiend worden want er zit heel wat in hoor.Iets met 6 cijfers in totaal. | |
hmmmz | zaterdag 6 augustus 2016 @ 14:06 |
Laat je niet zo uit de tent lokken feestneus. Ik kom je vast nog wel eens tegen en dan roken we samen een mooie sigaar. Ik ben echt niet zo onaardig als jij denkt dat ik ben. | |
Fokpop | zondag 7 augustus 2016 @ 22:25 |
Ben je al eens door een fokker herkend iwanius? | |
LordLynx | maandag 8 augustus 2016 @ 12:01 |
Deze tent kom ik toch zeker wel een keer in de week langs en ik heb het nooit aangedurfd er iets te halen Vind het wel prachtig dat je de ene avond voor een klein kapitaal bij een sterrentent gaat knabbelen en de middag erna bij zo'n toko binnenstapt Wel jammer dat FG2 zo tegen lijkt te vallen, misschien dat er na een tijdje nog wat aanpassingen gedaan worden, zo'n hippe gastheer zou mijn broek ook vanaf zakken eigenlijk..... | |
XL | maandag 8 augustus 2016 @ 12:14 |
Ik heb begrip voor de hipsterficering. Wij zijn als Nederlander wat nuchter, wij vinden dat misschien niet zo nodig. Ik vind echter dat het in een restaurant waar zoveel attentie voor binnenarchitectuur is, dat ook de kleding van het personeel daarbij hoort. Je kleed bij het klassieke parkheuvel niet op dezelfde manier als bij het moderne FG. Kijk je naar het interieur dan is Parkheuvel oubollig en FG gematigd hip. Storend zou het zijn als die hipster gastheer bij FG je gaat vermoeien met zijn bijzonderheid, of met een apple laptop op tafel in de zaak gaat zitten. Gewoon aandacht voor zijn kleding.... daar zie je in het Nederlandse nachtleven ook steeds meer invloeden vanuit andere steden (NY), waar veel meer aandacht aan goed/hip uitzien besteed wordt. De definitiehipster zet zich al lang en breed af tegen zo'n 2015 hoedje van FG. | |
#ANONIEM | maandag 8 augustus 2016 @ 23:17 |
Waar? © Bogue. SOI3 Rotterdam West Kruiskade 63a 3014 AM Rotterdam Wat at / dronk je? Rode curry i.c.m. rundvlees en witte rijst en een frisje. Impressies / Op of aanmerkingen Tja... toen ik voor het eerst melding maakte van de in mijn ogen beste Thai van Zuid-Holland, stond er ook een geweldige chek-kok die volgens de Noord-Thaise keuken gerechten bereide. Nu bijna twee jaar later en vele bezoekjes ( 50?) verder merk ik anno 2016 en met het vertrek van de chef-kok, dat de keuken duidelijk in kwaliteit en smaak achteruit is gegaan. De finesse is weg. De gerechten zijn bijna nu allemaal op wat ik noem 'toeristen'/algemeen Bangkok niveau, de smaak die je in de meeste Thaise eet-zaakjes in Nederland aantreft = vlak! Let wel: Het is niet slecht maar de bereiding is zoals je het overal aantreft en de gerechten ook i.t.t. de inventiviteit en verscheidenheid die de vorige chef-kok wel had. Jammer,jammer,jammer want dit was voor lange tijd voor mij het eet-adresje in de Maasstad voor de Thaise keuken liefhebber die van traditionele Noord-Thaise bereidingen houdt. Maar goed, that's life en misschien is het ook wel omdat de originele eigenaar,die ook Deli Bird aan de overkant van de rivier bestiert, de zaak heeft verkocht aan zijn voormalig zaken-compagnon die van origine een stukadoor is en verder veel in de gym rondhangt om aan zijn fysiek te werken. Cijfer 6 / 10 [ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 08-08-2016 23:21:12 ] | |
Konev | dinsdag 9 augustus 2016 @ 00:41 |
Iwanius, ben je wel eens bij Hua Hin geweest op de Oudedijk? Ben nog vrij onbekend met de Thaise keuken maar ik woon er vlakbij, ze hebben leuk geprijsde menuutjes en doen ook nog eens mee aan de AH/Iens restaurantactie dus ben er wel benieuwd naar | |
#ANONIEM | dinsdag 9 augustus 2016 @ 01:30 |
Ja,ik ken de kok al sedert 2006 en die kon toen en nu nog steeds niet koken. Het is een slechte Thai,niet origineel en gewoon Indisch-Chinees-Thaise toko. Ga dan liever naar het naast gelegen Chili Time. Betere kok,betere kwaliteit en prijs is redelijk en met 10% korting als je komt afhalen. Bestel de groene curry met kipfilet of de ossenhaas met pepers en basilicum. Voorgerecht? Neem de satés.(maakt niet uit welke) en de loempia's. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 09-08-2016 01:31:30 ] | |
Isegrim | dinsdag 9 augustus 2016 @ 08:19 |
Hey, Iwanius, heb je nog een niet-te-missen tip voor Barcelona toevallig? | |
habitue | dinsdag 9 augustus 2016 @ 09:38 |
Ik ben dan wel geen Iwanius, maar heb hier: https://www.tripadvisor.co.uk/Restaurant_Review-g187497-d1966404-Reviews-Gilda_by_Belgious-Barcelona_Catalonia.html zo'n 5 jaar geleden heerlijk gegeten. Peasoep met garnalenijs staat nog steeds vers in mn geheugen | |
Isegrim | dinsdag 9 augustus 2016 @ 11:12 |
Dank voor de tip! | |
vinnypassy | dinsdag 9 augustus 2016 @ 15:22 |
Ik ben ook geen Iwanius, maar ik heb vorig jaar fantastisch gegeten bij La Flauta. Als in drie van de vier dagen dat ik er was, terwijl we best wat tentjes wilden proberen. Was gewoon te lekker om niet de hele kaart af te gaan. Wij gingen er meestal rond 19.30u heen, dan was er altijd plek. Toen we steeds wegliepen, stonden de locals tot buiten in de rij. Absolute tip: cabraos (oid), soort pata met tomatensaus en ei (en evt ham), echt belachelijk lekker. Grappig ding: een paar maanden later hoorde ik collega's hier ook over praten. Zij hadden dit aan een andere collega aangeraden, nog zonder dat ze mij hier passioneel over hadden horen praten. Edit: cabreaos dus | |
golfer | dinsdag 9 augustus 2016 @ 15:27 |
Qua Barcelona-tip: wij hebben destijds heerlijk en vooral genietend van het spectaculaire uitzicht gegeten bij Torre de Alta Mar: | |
egeltje1985 | vrijdag 12 augustus 2016 @ 17:34 |
Welke Chinees raad je aan op de West kruiskade (of daar in de buurt)? | |
#ANONIEM | vrijdag 12 augustus 2016 @ 18:32 |
Madam Jeanette (Surinaams -Chinees = naast Holy Smoke) Ik eet er de laatste tijd best veel en hun moksi-meti is heerlijk (¤ 9,00) en wil je even jezelf verwennen neem dan de grote garnalen zonder schil in een pittige saus. Er staan rechts als je binnenloopt en voor de toonbank staat aan de muur een foto van garnalen met groenten. Die is het. Je kan 'm met nasi-goreng nemen (extra betalen) of gewoon met standaard witte rijst. Hieronder zoals ik hem altijd neem (¤22,50 per portie) Wat eten en drinken we vandaag #366 Tosti's met Stolwijker of........ | |
egeltje1985 | vrijdag 12 augustus 2016 @ 19:04 |
[ Bericht 43% gewijzigd door egeltje1985 op 12-08-2016 21:20:11 ] | |
#ANONIEM | zaterdag 13 augustus 2016 @ 23:00 |
Leuk om te zien dat je dus geweest bent,e.e.a. genomen hebt, en het allemaal gesmaakt heeft. Moet wel zeggen dat de saoto soep daar een van de minderen gerechten is.Die kan je beter ergens anders eten vind ik.Idem dito voor de pekingeend. | |
#ANONIEM | zaterdag 13 augustus 2016 @ 23:17 |
Hater [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 13-08-2016 23:17:44 ] | |
egeltje1985 | zaterdag 13 augustus 2016 @ 23:36 |
he drommels, ik vond t nu al lekker. | |
#ANONIEM | zondag 14 augustus 2016 @ 19:14 |
Nou,ook goed. Maar ik bedoel als ik zoiets zeg dat ik dus betere plekken weet waar het nog lekkerder is dan zoals in deze Madam Jeanette. Sommige toko's bereiden een bepaalt gerecht net even beter dan de ander. Daarom zeg ik dus altijd t.o.v.de ander dat het "een minder"gerecht is omdat ik dan weet waar je het nog beter,lekkerder en...goedkoper? kan krijgen. Daarom zie je mij ook vaak specifieke gerechten aanbevelen bij bepaalde zaken zodat je altijd het beste van het beste krijgt als je daar bent. | |
RobinOok | zondag 14 augustus 2016 @ 19:48 |
Doe eens een lijstje voor ons. Wat ga je waar eten. | |
Asschen_sukar | zondag 14 augustus 2016 @ 20:17 |
Per stad als het even kan, en als dat teveel moeite is, dan op z'n minst Den Haag | |
RobinOok | zondag 14 augustus 2016 @ 22:42 |
Nee, alleen R'dam is voldoende. | |
Tinkepink | zondag 14 augustus 2016 @ 22:59 |
Dit :-) | |
Myraela | zondag 14 augustus 2016 @ 23:01 |
Ja, tips zijn welkom. | |
leeell | zondag 14 augustus 2016 @ 23:20 |
R'dam Amsterdam svp | |
agter | zondag 14 augustus 2016 @ 23:22 |
R'dam is de culinaire hoofdstad van ons land? | |
Isegrim | zondag 14 augustus 2016 @ 23:26 |
Absoluut. Srsly. Zeker als je naar prijs-kwaliteit kijkt. | |
XL | maandag 15 augustus 2016 @ 07:41 |
Als stad kan Zeeland niet concurreren, maar als culinaire regio is dat toch wel de place to be. Als het kleiner moet, Zeeland ten zuiden van de Oosterschelde. | |
egeltje1985 | maandag 15 augustus 2016 @ 08:35 |
ik snap t. die garnalen waren inderdaad ook het lekkerste gerecht. | |
MutedFaith | maandag 15 augustus 2016 @ 08:55 |
Maastricht ligt niet in Zeeland. | |
XL | maandag 15 augustus 2016 @ 08:59 |
Zuid Limburg is ook wel een genieters regio, maar als culinaire stad valt Maastricht in het niet bij Rotterdam en als regio kan Zuid Limburg niet tippen aan Zeeland. | |
#ANONIEM | maandag 15 augustus 2016 @ 11:13 |
Kijk...dat bedoelde ik dus. En of Rotterdam de culinaire hoofdstad van ons land is,weet ik niet. Wel dat er een behoorlijke inhaal slag is gemaakt i.v.g pak 'm beet 10 jaar geleden. I.i.g. worden wel op culinair gebied in onze stad tegenwoordig de nieuwe probeersels het eerst ontdekt en bereidt. [ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 15-08-2016 11:13:29 ] | |
RobinOok | maandag 15 augustus 2016 @ 22:53 |
LIJST! We willen een lijst! | |
Gripper | dinsdag 16 augustus 2016 @ 10:22 |
Voor de verstokte Rotterdammers (en ook omdat ik eigenlijk wel benieuwd ben Iwanius wat je ervan vindt) : in Lekkerkerk zit de limonadefabriek, best een bijzonder plekje. Mooi aan de Lek gelegen, en een heel gaaf gebouw, het restaurant is in z'n geheel op een drijvend ponton. Wij waren er pas, en ik vond het echt goed. Diverse recensies zeggen dat het eten al bijna op ster niveau zit, maar de bediening nog net niet, en ik kon me daar wel een beetje in vinden. Dus mocht je een keer via zuid en de brug over de noord een stukje willen rijden Maar ja je moet eerst al naar Valkenburg he | |
Isegrim | dinsdag 16 augustus 2016 @ 10:25 |
Vrienden van ons zijn helemaal idolaat van de Limonadefabriek. | |
XL | dinsdag 16 augustus 2016 @ 11:02 |
Ik was bij Limonadefabriek, prachtig gelegen. Denk niet dat ze voor een ster gaan, vind dat het eten er ook nog wel een stukje vandaan zit. Het is wel goed hoor, heel goed. Ik vind het echter niet op het niveau van de sterren restaurants waar ik was en ik ken ook wel 3 a 4 restaurants waar ik was die dichter op een ster zitten. Ik denk ook dat het publiek, jachthaven, er niet op zit te wachten. | |
RobinOok | dinsdag 16 augustus 2016 @ 15:02 |
Streefkerk heet het daar. Niet Lekkerkerk. | |
#ANONIEM | dinsdag 16 augustus 2016 @ 20:03 |
Je wilde toch op zijn 'chinees' RIJST? [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 16-08-2016 20:03:56 ] | |
RobinOok | dinsdag 16 augustus 2016 @ 21:01 |
Godsudeju! | |
Isegrim | dinsdag 16 augustus 2016 @ 21:02 |
Kut, ik LOLde. | |
Prego | dinsdag 16 augustus 2016 @ 22:39 |
ik ook | |
Gripper | woensdag 17 augustus 2016 @ 10:48 |
Oh shit ja stom van me. Dat weet ik wel, want ik fiets er heel vaak, zat ff niet 100% erbij tijdens het typen. | |
Isegrim | zaterdag 20 augustus 2016 @ 06:21 |
'Die bolle' zijn toko in de fik vanmorgen... We wonen er praktisch naast en werden wakker van de sirenes. | |
Molo | zaterdag 20 augustus 2016 @ 07:18 |
De nieuwe tent? | |
Isegrim | zaterdag 20 augustus 2016 @ 09:08 |
Dat is vooralsnog niet helemaal duidelijk. De bronnen spreken elkaar nogal tegen. | |
Isegrim | zaterdag 20 augustus 2016 @ 09:10 |
Volgens de buurman die erop uitkijkt was het in het nieuwe deel. En de brandweer heeft 'een deel van het pand moeten slopen om bij de brand te kunnen'... | |
#ANONIEM | zaterdag 20 augustus 2016 @ 09:13 |
Ontevreden klant? | |
Tinkepink | zaterdag 20 augustus 2016 @ 09:22 |
Heb het ook zo gelezen (ben link weer kwijt ) Zou in de keuken zijn ontstaan. | |
#ANONIEM | zaterdag 20 augustus 2016 @ 09:24 |
http://www.rijnmond.nl/ni(...)nkok-Francois-Geurds
| |
habitue | zaterdag 20 augustus 2016 @ 09:26 |
Isegrim | zaterdag 20 augustus 2016 @ 09:33 |
Rond halfacht pas onder controle. Het begon rond vijven... | |
capricia | zaterdag 20 augustus 2016 @ 10:18 |
Hopen dat ie een beetje goed verzekerd was. Maar alle reserveringen kunnen wel afgebeld worden voor de komende maanden. | |
RobinOok | zaterdag 20 augustus 2016 @ 10:20 |
Geluk bij een ongeluk, want ik vond die inrichting me toch een partij lelijk!!! | |
LeeHarveyOswald | zaterdag 20 augustus 2016 @ 11:27 |
Veel eiken of notenhout? Het rook naar goede bbq of goede gerookte zalm. | |
PierreTT | zaterdag 20 augustus 2016 @ 12:44 |
| |
sirdanilot | zaterdag 20 augustus 2016 @ 12:52 |
Oei, dat wens je niemand toe net als je zaak is heropend... | |
Isegrim | zaterdag 20 augustus 2016 @ 12:56 |
Vreselijk zuur inderdaad. Al dat harde werk... | |
#ANONIEM | zaterdag 20 augustus 2016 @ 13:25 |
Is die "de bolle" eigenlijk een officiële bijnaam voor Francois Geurds? Eigenlijk vind ik het nogal een tenenkrommende benaming voor een sterrenkok | |
sirdanilot | zaterdag 20 augustus 2016 @ 13:42 |
Zo noemt Iwanius hem, die kent hem persoonlijk dus ach. | |
golfer | zaterdag 20 augustus 2016 @ 14:07 |
Iwanius z'n sigaar laten smeulen? Triest voor FG, zag er juist zo mooi uit, die nieuwe tent van hem. | |
MutedFaith | zaterdag 20 augustus 2016 @ 14:08 |
Dat is heel zuur. | |
#ANONIEM | zaterdag 20 augustus 2016 @ 14:12 |
Herman noemt hem '"die dikke" dus ik doe het nog netjes. Ja mensen...bad karma deze brand...ik heb er zo mijn gedachtes over en kijk er dus niet van op zeker gezien het bredere plaatje waar ik weken geleden al mijn zorgen over uitte tijdens een gesprek.Hij gaat veel te hard en dit krijg je veelvoudig terug. Dus het wachten is op wanneer het gebeurd. Wat te denken van de honderd duizenden euro's/miljoen(en? die erin zitten. Tja,zou wel wat in zitten als ik er was maar zoals je in het algemene eet-topic kon zien was ik de afgelopen dagen ergens anders wezen smikkelen en gezien mijn laatste bezoek zul je mij er ook voorlopig niet zien voor redenen die ik eerder opsomde. Daarbij is mijn vertrek weer aanstaande want 'Miep' verwacht mij. [ Bericht 37% gewijzigd door #ANONIEM op 20-08-2016 15:38:29 ] | |
habitue | zaterdag 20 augustus 2016 @ 15:17 |
http://www.metronieuws.nl(...)rant-francois-geurds Gaat gewoon weer open vanavond | |
RobinOok | zaterdag 20 augustus 2016 @ 15:18 |
Oh, gelukkig. Valt mee dus. | |
HaverMoutKoekje | zaterdag 20 augustus 2016 @ 15:20 |
goed gegokt jongen, was in het barbecuegedeelte van de keuken | |
#ANONIEM | zaterdag 20 augustus 2016 @ 15:24 |
Haha..zijn pr chef heeft snel even zaken op orde gezet met hun verlengstuk op media gebied: Metro.Verbaast mij niets. Ik kreeg trouwens dit in mijn bus en of ik vanavond langs kwam. Nee dus want ...geen tijd en heb iets anders gepland voor ik vertrek. V.w.b. de schade is alles zoals dat heet " vakkundig weggewerkt " zodat je er inderdaad niets meer van ziet. Maar wie de originele bezetting kent zal het verschil wel merken kan ik je vertellen. [ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 20-08-2016 15:26:59 ] | |
Isegrim | zaterdag 20 augustus 2016 @ 15:49 |
Respect. | |
rmrt2010 | zaterdag 20 augustus 2016 @ 16:40 |
Ik heb niet gelezen waarom je er niet komt maar hebben jullie weer onenigheid? | |
capricia | zaterdag 20 augustus 2016 @ 16:44 |
Hmm. Het was dus een reclamestunt of zo? | |
Molo | zaterdag 20 augustus 2016 @ 17:34 |
Hij vindt de hipster insteek niks | |
Isegrim | zaterdag 20 augustus 2016 @ 17:55 |
Nou, dat denk ik niet. Ik denk niet dat ze voor een reclamestunt 3 brandweerwagens sturen. | |
rmrt2010 | maandag 22 augustus 2016 @ 22:04 |
Oh oké. Maar lees net dat hij weer pleite is. Weet iemand waarheen en voor hoelang, want dat betekend dus weer een hele tijd geen recensies in zijn topic, tenzij anderen hun recensies hier plaatsen. | |
RobinOok | maandag 22 augustus 2016 @ 22:09 |
Kan toch ook gewoon een paar daagjes zijn? | |
#ANONIEM | maandag 22 augustus 2016 @ 22:18 |
Topic gaat nergens heen dus wordt vanzelf wel weer geupdate door Iwanius neem ik aan. | |
rmrt2010 | maandag 22 augustus 2016 @ 22:20 |
Oh, dan weet je mee dan ik. Weet je dat zeker of is het gissen? Trouwens wat doet iwa eigenlijk voor de kost dat hij zoveel kan weggaan, duur uiteten en verder alleen maar gedurende de dag op terrassen zitten om, zoals hij dat noemt, " te acclimatiseren". Is hij gepensioneerd, want als je zijn topics doorleest dan is hij jonger dan Golfer en die was dacht ik in de 60? Kan toch niet? | |
egeltje1985 | maandag 22 augustus 2016 @ 22:33 |
wat maakt t uit? | |
#ANONIEM | maandag 22 augustus 2016 @ 22:34 |
| |
#ANONIEM | maandag 22 augustus 2016 @ 22:35 |
Ik hoop trouwens dat Iwanius weer een quizplaatje post zodat wij kunnen raden waar hij zit met z'n miepje. | |
KillerBee4ever | dinsdag 23 augustus 2016 @ 06:28 |
Dat heeft hij hier zelf een paar dagen terug gezegd, oelewapper. Er staat me trouwens iets van bij dat jij een poos geleden al eens eerder een troll bui had in deze topicreeks. Ga je nu weer beginnen? Nogmaals, als je er niet tegen kan dat iemand meer centen heeft als jij danwel zijn centen op een andere manier spendeert dan jij zou willen, doe dan verstandig en negeer dit topic... | |
Tinkepink | dinsdag 23 augustus 2016 @ 06:47 |
Kan prima. Ik zit ook regelmatig overdag op het terras, ben nog volop zakelijk actief en nog lang niet 60+. | |
rmrt2010 | donderdag 25 augustus 2016 @ 15:11 |
Ja met het verschil dat ik iwa nooit over werken hoor praten. Je weet wel wat jij en ik elke dag nog steeds doen.Zo kun je alles wel bagatelliseren, maar gewoon interesse net zo als dat mensen hier achter zijn ware identiteit proberen te komen. Schijnbaar boeren dus ondanks de economische recessie een hoop mensen nog steeds erg goed. | |
Blik | donderdag 25 augustus 2016 @ 15:14 |
Een hoop mensen? Iwanius is een samenraapsel van meerdere users? Zitten we in een economische recessie? Lul niet zo stom | |
rmrt2010 | donderdag 25 augustus 2016 @ 15:17 |
Van waar die agressie? Gaat toch lekker een ijsje eten als je niet tegen een ander zijn mening kan. Lijkt wel alsof Iwa heilig is verklaart en er niks kwaads over hem mag worden gezegd. Jeetje. | |
Blik | donderdag 25 augustus 2016 @ 15:24 |
Geen enkel probleem om nieuwsgierig te zijn, dat zijn we stiekem allemaal wel een beetje. Maar het toontje hoe je hier loopt te posten is belerend en hoogst irritant, alsof Iwanius verantwoording moet afleggen tegenover jou waarom die overdag niet aan het werk is Daarnaast praat je een hoop onzin, je haalt er opeens de economische recessie bij (de laatste was in 2012, en dat was een heel kleine...) en je beredeneert dat omdat Iwanius niet meer werkt blijkbaar een hoop mensen goed boeren. Het causale verband hiertussen moet ik nog ontdekken | |
#ANONIEM | donderdag 25 augustus 2016 @ 15:24 |
Hey, ken jij het verhaal van SeLang al? Dat is ook zo'n god die allang binnen is en nu alleen maar op vakantie gaat. | |
rmrt2010 | donderdag 25 augustus 2016 @ 16:01 |
Nee, SeLang ken ik niet. Ken alleen Iwanius in CUL. Waarom heeft die dan niet een eigen topic als die ook als een God in Frankrijk leeft? Of is Iwanius de overtreffende trap? | |
Blik | donderdag 25 augustus 2016 @ 16:11 |
Selang werkt niet meer door o.a. minimalistisch te leven en gaat 2-3x per jaar 6 weken op vakantie Iwanius laat het breed hangen en geeft zijn geld uit aan eten/drinken | |
Prego | donderdag 25 augustus 2016 @ 19:21 |
vraag het hem | |
HaverMoutKoekje | donderdag 25 augustus 2016 @ 19:25 |
SeLang gaat nooit acclimatiseren met vette sigaar, die is meer van de wandelschoenen en een tentje in the middle of nowhere | |
habitue | donderdag 25 augustus 2016 @ 19:33 |
Afgunstige sukkeltjes hier | |
LievePoetin | donderdag 25 augustus 2016 @ 19:57 |
Een van de betere topicreeksen deze. Altijd prettig om te lezen, kort en krachtig met mooie foto's er bij, top . Je kunt er wel een boekvorm van laten drukken TS. | |
agter | donderdag 25 augustus 2016 @ 20:28 |
En wat vind je van de andere topics van TS? | |
#ANONIEM | donderdag 25 augustus 2016 @ 22:42 |
Daarom is SeLang ook significant toffer. | |
#ANONIEM | vrijdag 26 augustus 2016 @ 01:37 |
Nou wat doe jij dan nog in mijn topic. Wat een hoop gezwetst trouwens in dit topic recensie topic. Gaat nergens over. Ik zie liever tijdens mijn afwezigheid andere recensies van anderen hier verschijnen,hebben zij die dit topic volgen ook wat te lezen i.p.v.de valse hoop dat er iets nieuws van mij staat elke keer dat het topic omhoog schiet. Oh ja voor de liefhebbers. Eerste keer dat ik in zo een beest rijd als huur auto. Rara waar zijn wij. | |
habitue | vrijdag 26 augustus 2016 @ 05:49 |
Miami? | |
MutedFaith | vrijdag 26 augustus 2016 @ 07:54 |
Je moet in elk geval nodig tanken. | |
Blik | vrijdag 26 augustus 2016 @ 09:23 |
Azië? | |
Baconator | vrijdag 26 augustus 2016 @ 09:43 |
Ziet eruit als Florida | |
Blik | vrijdag 26 augustus 2016 @ 09:53 |
Ik dacht aan Singapore | |
#ANONIEM | vrijdag 26 augustus 2016 @ 10:05 |
Monte Carlo | |
LievePoetin | vrijdag 26 augustus 2016 @ 10:59 |
In een Ford mustang , dus ik neem aan dat TS ergens in de US of A aan het rond toeren is. | |
silverhill | vrijdag 26 augustus 2016 @ 11:40 |
Rechts rijden en mph op de teller, dus Miami lijkt me een goede gok. | |
Fok-it | vrijdag 26 augustus 2016 @ 12:10 |
Thuis. Maar mooie auto inderdaad | |
XL | vrijdag 26 augustus 2016 @ 12:50 |
Veel hoogbouw, zonnig klimaat (palmbomen). Zal dus wel gewoon Rotterdam zijn! | |
#ANONIEM | vrijdag 26 augustus 2016 @ 13:06 |
Yup...het 'monster'bij de beste sigarentoko in de buurt.
[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 26-08-2016 13:07:27 ] | |
RobinOok | vrijdag 26 augustus 2016 @ 15:45 |
Oh, wat een spuuglelijke auto! | |
MutedFaith | vrijdag 26 augustus 2016 @ 15:49 |
In t blauw vind ik m mooier. | |
habitue | vrijdag 26 augustus 2016 @ 15:50 |
Nee joh vet wanneer ik een roadtrip door usa ga maken ga ik ook een mustang huren. Maar niet in het geel. Maar Miami is de stad van zien en gezien worden vandaar de kleur denk ik. | |
agter | vrijdag 26 augustus 2016 @ 15:51 |
Mag je er in roken? | |
Aphrodyte | vrijdag 2 september 2016 @ 11:08 |
Spannend nu in Florida voor Iwanius; volgens het nieuws is er een levensgevaarlijke orkaan | |
#ANONIEM | vrijdag 2 september 2016 @ 11:21 |
Die dikke zal wel niet wegwaaien. | |
Blik | vrijdag 2 september 2016 @ 11:25 |
Categorie 1 orkaan, windsnelheden van 119 t/m 152 km/h. Is natuurlijk fors, maar ook niet ongewoon voor die regio. Jammer dat je er ook slecht weer bijkrijgt voor enkele dagen | |
rmrt2010 | maandag 5 september 2016 @ 20:39 |
Als hij dan nog in Florida zit want voor hetzelfde geld is hij alweer verder getrokken. | |
PierreTT | maandag 5 september 2016 @ 20:56 |
En zit hij met z'n sigaren en cocktails in een onherbergzaam oord als Nicaragua, Honduras of El Salvador | |
Isegrim | maandag 5 september 2016 @ 20:59 |
Iwanius, staat The Fish Market al in de planning? Ik vind het er wel veelbelovend uitzien. | |
#ANONIEM | maandag 5 september 2016 @ 22:50 |
Nope..dat is niet toegestaan.Maar concreet:Ik heb genoeg kunnen paffen tijdens ons verblijf aldaar. Beste wel veel gerookt eigenlijk daar in Florida. | |
RolandArthur | dinsdag 6 september 2016 @ 01:15 |
Hoi Iwanius, Heb je ook nog wat foto´s van het eten? En hoe smaakvol zijn de schaaldieren daar? Vriendelijke groet, Roland | |
Mortaxx | dinsdag 6 september 2016 @ 01:18 |
Lapo weer terug met mooie verslagen hoop ik |