abonnement Unibet Coolblue
pi_134605273
quote:
1s.gif Op maandag 23 december 2013 13:59 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Heb bij veel sterrententen gegeten, maar nooit met honger weggegaan. Hier dus twee porties frietjes en een salade extra gekregen en nog scheurde ik van de honger.
kan niet tippen aan jouw culinaire ervaringen, maar I have had my share, en hetzelfde.

Veel vrienden en kennissen juist laatste jaren kunnen overtuigen dat eten in een "beter" restaurant, niet gelijk staat aan met honger weggaan.

Jammer dat er toch nog uitzonderingen zijn.
pi_134605455
Afgelopen maand Lucas Rive, Rijsel en Isakaya in elk geval. Al te uitgebreid de gangen bespreken zal ik niet doen.

Rijsel is wat je er van mag verwachten. Een hele leuke rotisserie met bijpassende (kleine) kaart. Personeel uitermate bekwaam en zeer leuke wijnen gekregen. Ik laat me graag adviseren op dat vlak en dat was helemaal goed. Wel ongeveer maand tot twee maanden vooraf reserveren want ze lopen nogal goed.

Nog zo een goed lopende zaak is Isakaya. Echt heel erg lekker gegeten! Hele tafel heeft het verrassingsmenu genomen en elke gang was heerlijk en ook echt wat anders dan anders. Dat ze in shifts werken is wel vrij irritant voor die prijs. Maar ja, ze draaien 2 keer vol op een avond dus gelijk hebben ze.

Lucas Rive na de Bokkedoorns nu in Hoorn. Mooie locatie en een mooie zaak. Voorin een iets andere uitstraling vergeleken met achterin om de hoek. Het personeel is echt een dike pluim. Heel goed en vriendelijk op een losse manier. Heel fijn.

Het eten was prima/goed. 1 gerechtje met een oester viel niet zo in de smaak bij ons. Zelfde grapje bij Samhoud gekregen die viel ook niet in de smaak. Voor de rest geen hoogtepunten helaas. Dat is ook de kritiek. Er was niet 1 gang die er uitsprong. het gehele diner was gewoon dik in orde tegen een hele nette prijs. Dus een dikke voldoende. Als het niet in Hoorn zou zitten zouden we terug kunnen gaan.
  maandag 23 december 2013 @ 14:16:00 #103
334993 AMAR420
waar is amar?
pi_134605623
vandaag:patat met een drumstick bij de FEBO
niks op aan te merken..heerlijke satesaus.

7
zzzzz
pi_134621199
quote:
0s.gif Op maandag 23 december 2013 13:05 schreef golfer het volgende:
Wanneer: zondag 22 december 2013
Waar: Restuarant EVI en veel sterrenchefs..
Waarom: Serious Reguest.

Wat:
Ten behoeve van de 3FM-aktie Serious Request had Restaurant EVI het initiatief genomen om 24 uur non-stop te laten koken door bevriende (sterren)chefs. Allereerst werden we met een glas champagne ontvangen

Dessert-amuse:

Danny vond ons allemaal pareltjes voor Serious Request en daarom had hij 2 ringen
in een doosje gestopt met daarop een eetbaar pareltje.

Gemaakt van een ganache van witte chocolade met sereh en citrus.

Gerecht 9:

Patisserie van Danny: een taartbodem van Bretonse koek met vanilleyoghurt
en tropische mousse, hazelnootcrumble, gekaramaliseerde ananas, tropisch fruit,
sinaasappelgel en witte chocolade.

Allereerst dank voor je verslag en leuk dat je het naar je zin hebt gehad.

Ten tweede: Weet je ook wat voor champagne je kreeg?

Ten derde: 3 uur voor al deze gerechten met bijbehorende tussenpauzen die dan
opgevuld worden, is voor mij te lang te meer ik niet van al die poespas erom heen
houdt,helemaal als het iets is waar ik op tegen ben en de naam SER draagt.

De twee desserts zoals te zien in de quote vind ik zeer mooi en apart opgemaakt.
Ik neem aan dat ze qua smaak ook voldeden. :s)

on topic.

Zoals ik zelf al eerder aangaf was ik vrijdag en zaterdag alleen en besloot ik zo op
de valreep van 2013 mijzelf eens lekker te trakteren op een bezoek aan 2 van mijn
lieveling-restaurants in Rotterdam, te weten Amarone & FG.

Vrijdag: Amarone

Daar ik de (nieuwe) menukaart wel geloofde ( hert-ree-tarbot-kabeljauw
e.d.)beperkte ik mij gewoon tot een enkel gerecht maar met dien verstande dat het
per keer 3 tot 4 keer werd uitgevraagd, gewoon omdat ik er gek op ben. Ik verwen
mijzelf tenslotte. De keuken had er totaal geen probleem mee(logisch) omdat ze
het wel van mij gewend zijn als smulpaap, dat ik veelvuldig bij goedkeuring een
gerecht opnieuw uitvraag waardoor opvolgende gerechten even moeten wachten.


amuse




(Gebakken langoustines in een mousseline combinatie.
3 keer uitgevraagd!)



(Canadese kreeft met groene asperges & romige saus van
morieltjes ( 3 keer uitgevraagd! & chef-kok Gert maakte
mijn porties elke keer iets groter viel mij op. :D )


Champagne: Louis Roederer Brut Premier

Geen dessert en gelijk naar huis om daar nog onder het genot
van een fijne cognac en goede sigaar bij de open haard nog even
na te genieten. Kortom: Cheque please!

Zaterdag: FG

Het was i.v.g. met Amarone niet zo erg lang geleden dat ik FG bezocht temeer een
uitnodiging om zijn tweede Michellinster te komen vieren je zeker niet afslaat, en
was het eerder een prettig weerzien. Hier is men ook op de hoogte van mijn wensen
en alles was in gereedheid gebracht om mij te verwennen. Ook hier werd een enkel
gerecht een paar keer uitgevraagd en wat als gevolg had dat ik mijn laatste gerecht
voor 3/4 liet staan. Shit happens. ;)

Champagne die erbij gedronken werd was Ruinart.


(Starters w.o. mijn lievelings"ijsje" -r- die de eerste van
in totaal 6 was die later volgen.




( 2 voorgerechten die ik tegelijkertijd liet komen,gewoon
omdat ik zo snel mogelijk mijn kreeft met kaviaar gerechten
wilde hebben. :D )




(Het echte werk waarvoor ik kom. Kreeft & Kaviaar! = 4x
uitgevraagd!)



(Coquilles)


Ik begon een vol gevoel te krijgen....en kon eigenlijk niet
meer.


"Adams Family"bouillon :D als tussendoortje. )



( Hert.. waar ik 1 hap van nam en de rest liet staan want
ik zat vol en dan echt vol.)


Totale rekening? Amarone een paar honderd euro en FG nog veel
meer. :D Maar eigenlijk is het geld in deze van ondergeschikt belang
want ik heb op culinair gebied 2 heerlijke dagen gehad en daar
ging het mij om.

En nu? eten we weer uit blik. ;)

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 24-12-2013 11:24:33 ]
pi_134621557
Zo achterlijk veel geld uitgeven en dan maar zo weinig verschillende dingen proberen. Wat saai.
  maandag 23 december 2013 @ 20:33:52 #106
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_134621854
quote:
2s.gif Op maandag 23 december 2013 20:21 schreef Iwanius het volgende:

Allereerst dank voor je verslag en dat je het naar je zin hebt gehad.

Ten tweede weet je ook wat voor champagne je kreeg?

Ten derde 3 uur voor al deze gerechten met bijbehorende tussenpauzen die dan
opgevuld worden, is voor mij te lang te meer ik niet van al die poespas erom heen
houdt,helemaal als het iets is waar ik op tegen ben en de naam SER draagt.

De champagne was ook Roederer.

Hoewel ik ook niks met SR heb vond ik dit een leuk spontaan initiatief.
Deel van de opbrengst van deze actie is vanavond in de vorm van een cheque aangeboden bij het glazen huis.

De drie uur waren hard nodig om alle gerechten uitte kunnen laten serveren. Er zaten juist heel weinig pauzes tussen. Al die gerechten kwamen in een strak tempo, want de volgende ploeg van 3 uur stond al weer klaar.
Overigens hebben wij voor deze 3 uur durende happening met z'n tweeën inclusief alles (drank etc.) 151 euro betaald.

[ Bericht 12% gewijzigd door golfer op 23-12-2013 20:40:32 ]
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_134647987
Goed om te lezen dat de ruimtes tussen de gerechten nog meeviel.

Hoe dan ook: Ik walg van het hele SER circus en blijf dan principieel door er niet te gaan zitten hoeveel sterren chefs men ook van stal haalt om de gasten iets voor te schotelen. Ik heb ook het gevoel dat men het "sterren"gebeuren extra voor de vorm vermeld, want zoiets trekt altijd meer mensen over de streep.

quote:
0s.gif Op maandag 23 december 2013 20:28 schreef Myraela het volgende:
Zo achterlijk veel geld uitgeven en dan maar zo weinig verschillende dingen proberen. Wat saai.
Geld is voor mij in deze van ondergeschikt belang.

En ik ken na zoveel jaren intussen de meeste keukens wel,hoe men kookt,en wat men serveert en loop dan allang niet meer warm voor het zoveelste geparfumeerde gerecht dat mooi is opgemaakt maar verder mediocre is in kwaliteit en blasé in smaak. Oftewel hap-slik-weg :D

Ik kies die gerechten uit die ik lekker vind en mijn smaakpapillen aanwakkeren.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 24-12-2013 13:11:56 ]
  dinsdag 24 december 2013 @ 13:38:23 #108
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134648821
SER?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 24 december 2013 @ 13:42:47 #109
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_134648966
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 december 2013 13:38 schreef Pietverdriet het volgende:
SER?
Serious Request
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 24 december 2013 @ 13:44:03 #110
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134648995
Ah, kwartje valt.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_134651445
quote:
2s.gif Op dinsdag 24 december 2013 13:11 schreef Iwanius het volgende:

[..]
En ik ken na zoveel jaren intussen de meeste keukens wel,hoe men kookt,en wat men serveert en loop dan allang niet meer warm voor het zoveelste geparfumeerde gerecht dat mooi is opgemaakt maar verder mediocre is in kwaliteit en blasé in smaak. Oftewel hap-slik-weg :D

Ik kies die gerechten uit die ik lekker vind en mijn smaakpapillen aanwakkeren.
Nou, dan moet je vooral overal dezelfde champagne bij drinken zodat je aangewakkerde smaakpapillen bruisend van de ene in de andere gang rollen :')
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_134682942
In deze is de champagne voor mij bijzaak want het gaat mij in eerste instantie altijd om de gerechten en diens smaak. Naarmate ik meer champagne drink,bevalt het eten mij minder ( of ik vind dat ik te lang moet wachten) en dan is het vragen om de rekening ook niet ver weg meer met alle gevolgen van dien. }:|
pi_135428558
Wat leuk dit topic :) Aangezien ik gister ergens gegeten heb, zal ik mijn bevindingen daarover hier eens posten :)

Gisteravond zijn een vriendin en ik rond een uur of vijf naar het pannekoekenrestaurant 'De oude maas' in Barendrecht geweest. Bij binnenkomst moesten we wachten voordat we naar het restaurant zelf konden; de zaak zat vol. We moesten dus wachten op tafeltjes die vrijkwamen. Ik schat een kwartiertje gewacht. Ik was er zelf nog nooit geweest, dus ik bedacht me dat als het hier zo druk is dan moet het eten + bediening hier goed zijn. Euhja, niets was minder waar.

Eenmaal in het restaurant werden we niet naar onze tafel gebracht, de eigenaar wees op afstand een tafeltje aan voor ons waar we zelf naartoe moesten lopen. Vrij snel werd ons gevraagd wat we wilden drinken en wat we wilden eten (eten wisten we toen nog niet), dus dat was wel in orde. Het duurde eventjes voordat we drinken kregen. Na een tijdje zelf maar iemand aangesproken om onze bestelling te doen aangezien er niemand wat uit zichzelf wat kwam opnemen. Ook werd er gedurende de tijd in het restaurant geen drinken meer aan ons gevraagd. Na ongeveer een half uur kwam onze pannekoek (het was dus druk, dus ik kan wel snappen dat het eventjes duurt). Pannekoek was lekker, mocht wel iets gaarder (kaas en spek). Na een tijdje zelf maar de rekening gevraagd, want ook daar kwamen ze niet meer om. Toevallig kwam de eigenaar langs aan wie we de rekening gevraagd hebben. Na 15 minuten zijn we zelf maar de rekening gaan halen... de eigenaar was het duidelijk vergeten....

Wat vreemd is, is dat er geen enkele kinderpannekoek op het menu staat wat je wel zou verwachten in een pannekoekenhuis.

De bediening was dus waardeloos. Of het nu lag aan het kleine aantal serveersters (5 voor de hele zaak), of dat de bediening totaal niet gestructureerd verliep weet ik niet. Maar dat is een punt wat echt beter kan. .

Aangezien de pannekoek best wel lekker was, zou ik hier niet zo snel terugkomen en dan zeker niet in het weekend.

Jammer.
pi_135560385
quote:
0s.gif Op maandag 23 december 2013 13:27 schreef Pietverdriet het volgende:
Villa Copera, Tolkamer

Voor alle duidelijkheid, het eten is zeer smakelijk, correct en goed toebereid. De bediening vriendelijk en correct. Maar ben ik een happy camper? Nee.
Men heeft het concept van een zeven gangen menu, met dagverse ingredienten en geen kaart. Op zich een prima idee
We vroegen om mineraalwater bij het eten, kregen leidingwater met een beetje koolzuur in flessen die naar vaatwasmachine smaakte
Bij het reserveren er op gewezen dat mijn gezelschap geen uiensoorten (ui, lente-ui, prei) mag en geen paddenstoelen. Bij het aan tafel gaan vroeg de bediening nogmaals naar dieeteisen, en er nogmaals op gewezen. Toch kwam de fazant met stamppot en kroketjes toch met ui en paddenstoelen. Je zal maar allergisch zijn.
Na deze gang de bediening er ook op gewezen dat het verrukkelijk smaakt, maar dat de porties toch wel héél erg klein zijn. En dan bedoel ik, Amuse formaat. Leuk als een groet uit de keuken, maar niet als gang. De verder geheel correcte en zeer beleefde bediening wilde zich excuseren dat dit in dit soort zaken zo is. Maar, sorry, heb bij veel restaurants gegeten, op alle niveaus, maar zo weinig heb ik nog nooit gehad. Bij ons hoofdgerecht kregen we een kleine portie friet extra en een salade. Beide zeer smakelijk, met een te zoete mayonaise
Na ons hoofdgerecht kwam een tweede schaaltje frietes, maar nu zonder mayonaise
De kazen daarna, en het dessert waren wederom, net als alle andere gerechten zeer lekker.
Ik heb er een heel dubbel gevoel bij. Men kan koken, men kan bedienen, beide echt gewoon vakmanschap. Maar, na het dessert had ik nog steeds trek. Thuis nog maar wat open getrokken.
Ik vind het echt niet kunnen dat ik voor twee personen een slordige 250 euro betaal en dat je nog trek hebt na zeven gangen. De bediening was het pijnlijk en deed er alles aan me blij te maken, maar de keuken werkte helaas niet mee. Ik kan dan ook geen onvoldoende geven, maar een dikke voldoende wordt het ook niet.
Cijfer 6,5
Piet wat mij verbaast is dat je nog bent blijven zitten. En niet aankomen met "dat is mijn eer te na"want die riedel ken ik maar die smijt ik dan over boord als het dit soort vervelende situaties betreft, want beleefdheden gaan bij mij acuut overboord als ik merk dat men zelf niet aangekaarte zaken netjes behandeld of honoreert. Wat zeg ik: Je als een lul behandeld.

Ik had alles teruggestuurd met het bericht dat ik heel duidelijk was in mijn wensen vooraf.
En komt het opnieuw terug dan sta ik op.
pi_135727608
SOI 3

Eindelijk heeft Rotterdam weer een echte goede traditionele Thai genaamd SOI 3.



Vergeet het aftandse en overgewaardeerde Blue Mekong, ene Hua Hin, Suwannaphom
of nog erger De Kleine Ondeugd in Rotterdam-Kralingen en ChiliTime in Rotterdam-Centrum,
want SOI 3 veegt al deze zichzelf benoemde 'Thaise'restaurants in smaak en originaliteit
van tafel als je een echte liefhebber en kenner van de traditionele Thaise Keuken bent.

Hier geen aangepaste gerechten naar de Hollandse smaak zodat het naar een veredeld
Chinees-Indisch gerecht smaakt,maar alleen die basisingredienten die nodig zijn om het
gerecht die smaak en originaliteit te geven zoals men dat men met name in het noordelijke
deel van Thailand (tegen Laos aan) kent. Het concept is eigenlijk heel simpel;

Bij SOI 3 kookt men zoals men dat thuis bij moeders in Thailand is gewend. Zonder
tierlantijntjes en recht voor zijn raap zoals men dat ook ervaart als men als toerist of
backpacker door Thailand reist en bij allerlei eetstalletjes langs de weg iets nuttigt.

De zaak zelf is niet groot,hooguit 10 tafeltjes voor pak'm beet 20 personen, een brede bar
die in de lengte van de zaak tegen de muur is gevestigd en die je bij binnenkomst gelijk ziet.
Op elk tafeltje staat in typische Thaise stijl een rol wc papier om de handen schoon te vegen
de langwerpige menukaart in foldervorm en aan de muren allerlei gephotoshopte foto's die je
doet denken aan de vele beeldtenissen die je in Thailand tegenkomt.



De menukaart is simpel in opzet met voornamelijk noedelgerechten,salades en soepen.
Drank is er in overvloed en met name de verschillende internationale biersoorten is een opvallend
iets naast het standaard Thaise Singha bier. Gekozen werd voor 3 verschillende gerechten te weten:
Rijstnoodle salade met garnalen, pittige vissoep in een heldere bouillon en als hoofdgerecht
de welbekende pittige groene curry met cocosmelk en kip. Bier erbij was Singha.



Alles smaakte verrukkelijk,smaakverhoudingen klopten als een bus en sedert
lange tijd had ik voor een eerste bezoek helemaal niets op de gerechten aan te
merken. Nou ja,als het moet.1 ding dan. De curry had wel iets meer gemogen
want voor mij was het wel wat aan de magere kant qua hoeveelheid in het schaaltje.



Het mooie van SOI 3 is dat men ook een ontbijt serveert,wel in de Thaise stijl.
Daarom is men ook elke ochtend al vanaf 08:30 uur geopend voor de vroege vogels daar
gelegen aan de West-Kruiskade.

Houd er rekening mee dat SOI 3 al snel in bekendheid en zelfs populariteit begint in te winnen
want in de avonduren vanaf 18:30 uur tot zeker 21:30 uur loopt het al storm met gasten die deze
kleine culinaire Thaise parel hebben ontdekt.

Ik ben fan van deze zaak en keer er zeker weer terug al was het alleen maar om de andere
gerechten uit te proberen!

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 20-01-2014 19:04:48 ]
  maandag 20 januari 2014 @ 18:33:49 #116
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_135727759
Ik moet altijd zo lachen om jou. Alle gerechten tegelijkertijd laten opdienen.
Voorgerecht, soep en hoofdgerecht . Valt me nog mee dat het dessert en niet bij staat. _O-
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_135727837
Ja, ik kom om te eten, niet om te socializen. En van lang wachten houd ik ook niet van.
Maar heb je nog wat positiefs te melden? :{

[ Bericht 28% gewijzigd door #ANONIEM op 20-01-2014 18:36:20 ]
  maandag 20 januari 2014 @ 18:37:07 #118
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135727900
Als ik weer eens in de Mooiste stad van de Randstad kom weet ik waar ik ga eten, dank je Iwanus, deliplein in Katendrecht
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_135727971
Lijkt mij ook wel eens lekker om daar aan te schuiven :9
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  maandag 20 januari 2014 @ 18:46:27 #120
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_135728258
quote:
2s.gif Op maandag 20 januari 2014 18:35 schreef Iwanius het volgende:
Ja, ik kom om te eten, niet om te socializen. En van lang wachten houd ik ook niet van.

Als ik uit eten ga gaat het mij er niet om om binnen no-time 3 gangen naar binnen te schuiven en vind ik de omgeving en het gezelschap ook erg belangrijk. :')
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_135728402
Ja,nee prima. Iedereen zijn beleving maar dat doe ik dan wel als ik in gezelschap en vrij ben. Dit is op een doordeweekse werkdag!

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 20-01-2014 18:50:14 ]
  roze dinsdag 21 januari 2014 @ 07:57:32 #122
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_135748204
Ik had hier mijn kerstdiner (etentje bij Van der Valk) ook wel kunnen plaatsen, heb nog foto's gemaakt van het eten _O-
Your beauty never ever scared me.
pi_135749062
quote:
2s.gif Op dinsdag 21 januari 2014 07:57 schreef Amarantha het volgende:
Ik had hier mijn kerstdiner (etentje bij Van der Valk) ook wel kunnen plaatsen, heb nog foto's gemaakt van het eten _O-
Dat kan alsnog! 8-)
  dinsdag 21 januari 2014 @ 11:44:36 #124
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_135752979
quote:
3s.gif Op maandag 20 januari 2014 18:29 schreef Iwanius het volgende:
SOI 3

Eindelijk heeft Rotterdam weer een echte goede traditionele Thai genaamd SOI 3.

[ afbeelding ]

Vergeet het aftandse en overgewaardeerde Blue Mekong, ene Hua Hin, Suwannaphom
of nog erger De Kleine Ondeugd in Rotterdam-Kralingen en ChiliTime in Rotterdam-Centrum,
want SOI 3 veegt al deze zichzelf benoemde 'Thaise'restaurants in smaak en originaliteit
van tafel als je een echte liefhebber en kenner van de traditionele Thaise Keuken bent.

Hier geen aangepaste gerechten naar de Hollandse smaak zodat het naar een veredeld
Chinees-Indisch gerecht smaakt,maar alleen die basisingredienten die nodig zijn om het
gerecht die smaak en originaliteit te geven zoals men dat men met name in het noordelijke
deel van Thailand (tegen Laos aan) kent. Het concept is eigenlijk heel simpel;

Bij SOI 3 kookt men zoals men dat thuis bij moeders in Thailand is gewend. Zonder
tierlantijntjes en recht voor zijn raap zoals men dat ook ervaart als men als toerist of
backpacker door Thailand reist en bij allerlei eetstalletjes langs de weg iets nuttigt.

De zaak zelf is niet groot,hooguit 10 tafeltjes voor pak'm beet 20 personen, een brede bar
die in de lengte van de zaak tegen de muur is gevestigd en die je bij binnenkomst gelijk ziet.
Op elk tafeltje staat in typische Thaise stijl een rol wc papier om de handen schoon te vegen
de langwerpige menukaart in foldervorm en aan de muren allerlei gephotoshopte foto's die je
doet denken aan de vele beeldtenissen die je in Thailand tegenkomt.

[ afbeelding ]

De menukaart is simpel in opzet met voornamelijk noedelgerechten,salades en soepen.
Drank is er in overvloed en met name de verschillende internationale biersoorten is een opvallend
iets naast het standaard Thaise Singha bier. Gekozen werd voor 3 verschillende gerechten te weten:
Rijstnoodle salade met garnalen, pittige vissoep in een heldere bouillon en als hoofdgerecht
de welbekende pittige groene curry met cocosmelk en kip. Bier erbij was Singha.

[ afbeelding ]

Alles smaakte verrukkelijk,smaakverhoudingen klopten als een bus en sedert
lange tijd had ik voor een eerste bezoek helemaal niets op de gerechten aan te
merken. Nou ja,als het moet.1 ding dan. De curry had wel iets meer gemogen
want voor mij was het wel wat aan de magere kant qua hoeveelheid in het schaaltje.

[ afbeelding ]

Het mooie van SOI 3 is dat men ook een ontbijt serveert,wel in de Thaise stijl.
Daarom is men ook elke ochtend al vanaf 08:30 uur geopend voor de vroege vogels daar
gelegen aan de West-Kruiskade.

Houd er rekening mee dat SOI 3 al snel in bekendheid en zelfs populariteit begint in te winnen
want in de avonduren vanaf 18:30 uur tot zeker 21:30 uur loopt het al storm met gasten die deze
kleine culinaire Thaise parel hebben ontdekt.

Ik ben fan van deze zaak en keer er zeker weer terug al was het alleen maar om de andere
gerechten uit te proberen!
Cool! Ik reed er vorige week langs en toen zag het er niet naar uit dat ze al open waren.
Ik ga gauw eens kijken. Bedankt voor de tip.
  dinsdag 21 januari 2014 @ 11:45:54 #125
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_135753035
quote:
1s.gif Op maandag 20 januari 2014 18:37 schreef Pietverdriet het volgende:
Als ik weer eens in de Mooiste stad van de Randstad kom weet ik waar ik ga eten, dank je Iwanus, deliplein in Katendrecht
Want SOI 3 lijkt je niks?
Of hoe moet ik dat zien in reactie op Iwanius verslag van zijn bezoek aan SOI 3?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')