SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt..
Verder ook:
• De plek waar je alles kan vragen over de Rotterdamse horeca,diens restaurants,toko's,uitbaters.
• De plek waar je volgens mij het beste,lekkerste en als het kan goedkoopst ook kan eten.
• De plek waar je komt te weten welke restaurants je het beste kan mijden en waarom..
• De plek waar je komt te weten welke belangrijke culinaire evenementen er weer op stapel staan.
En wat gebeurd er met wat je dagelijks zoal eet?
Die blijven gewoon in het "Wat eten en drinken we vandaag"topic verschijnen zodat ik nog iets van contact heb met de 'buitenwereld'
Vorige deel:
Het grote "Waar gaan we nu weer eten Iwanius"topic #6 Stairway to Bullshit (de Trap bij Engels nabij CS Rotterdam)
Republikeinse Conventie in Cleveland USA deze week met natuurlijk "The Donald".
Trump vodka bitches! Kan je zeggen dat de fles het enige wat
leuk en imposant was want de inhoud was niets bijzonders.
Betaal je in de USA in loungeclubs toch tegen de $100,- per
fles!.In Nederland gewoon +/- 25 euro.![]()
Note:
Mij is al door diverse mensen gevraagd achter de schermen waar ik eigenlijk altijd die bowls haal die de meesten van mij kennen als mijn 'standaard' warme middag hap. Bij deze geef ik dus mijn lievelingsadresje op mixed bowl prijs,gewoon omdat ik wil dat een ieder deze HK Deli leert kennen en ook die eet-ervaring opdoet die ik nu al enkele jaren zelf ervaar. Doe je voordeel ermee.
Waar?![]()
© TripAdvisor![]()
© Yelp![]()
© Google Maps
ChinaTown
West-Kruiskade 9b
3014 AJ, Rotterdam
Wat at / dronk je?
Sui Kau tong met choi sam groente en een mooie heldere bouillon.
Gebakken rundvlees i.cm. o.a.in knoflook gebakken choi sam.
Een overzicht van al het bestelde met uiteraard witte rijst en een frisje.
Close- up van al dat heerlijks in een kommetje.
Impressies / Op of aanmerkingen
Voor mij al jaren de favoriet op de West-kruiskade. China Town gelegen tussen Kiem Foei en de Chinese Lange
Muur op de hoek,begin,van de West-kruiskade. Het is eigenlijk het kleine broertje van laatst genoemde als je even
snel een goede HK hap wil doen en weinig tijd hebt. De kwaliteit is goed,vers en altijd smaakvol i.c.m. een vriendelijke bediening.
Tijdens bijvoorbeeld het IFFR (Internationale Film Festival) is dat dan ook een favoriet van menig bezoeker,van oud
tot jong,iedereen komt er hier graag en dan is de zaak te klein om een ieder te huisvesten. Is ook de enige HK Chinees
op de gehele west-kruiskade die al vanaf 11:45 uur een warne Chinese hap kan voorschotelen,op tijd,op smaak en lekker!
Cijfer
8 / 10
[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 18-07-2016 17:19:35 ]
Papaquote:Op woensdag 20 juli 2016 01:22 schreef Mortaxx het volgende:
Of een zoontje die in papa's voetsporen treedt
Nee hoor. Je ziet precies goed als het aan mij ligt. Leuk geschreven,opgesteld en weer gegeven. Heeft iig mijn aandacht nu voor een eventueel toekomstig bezoekje.quote:Op woensdag 20 juli 2016 01:48 schreef richolio het volgende:
Verkeerde topic![]()
Dacht dat ik in die andere zat
Ze is nu volledig opgeblazen.quote:Op woensdag 20 juli 2016 15:04 schreef Gripper het volgende:
Vroeger zagen we alleen maar de nagels van Miep
Het maakt niet uit. Als je de vraag moet stellen kun je niet zo uit eten gaan als Iwanius. Als iets je leuk lijkt kijk je gewoon op de website en dan heb je een goede indicatie.quote:Op donderdag 28 juli 2016 12:18 schreef Manke het volgende:
Eigenlijk zou het toch wel fijn zijn als je erbij zet hoeveel je steeds kwijt bent. Dan kunnen wij inschatten of het voor ons aantrekkelijk is om die tent ook te proberen.
Of een budget klasse ofzo.
jawel hoor, hij ging ook een keer naar een daklozenkeuken, toen stond de prijs er wel bij, was enkele euro'squote:Op donderdag 28 juli 2016 13:03 schreef XL het volgende:
[..]
Het maakt niet uit. Als je de vraag moet stellen kun je niet zo uit eten gaan als Iwanius. Als iets je leuk lijkt kijk je gewoon op de website en dan heb je een goede indicatie.
Denk bij die laatste vreetschuur zo ongeveer 450 euroquote:Op donderdag 28 juli 2016 12:18 schreef Manke het volgende:
Eigenlijk zou het toch wel fijn zijn als je erbij zet hoeveel je steeds kwijt bent. Dan kunnen wij inschatten of het voor ons aantrekkelijk is om die tent ook te proberen.
Of een budget klasse ofzo.
geloof ik best, het ziet er ook fantastisch uitquote:Op donderdag 28 juli 2016 19:13 schreef MCH het volgende:
[..]
Denk bij die laatste vreetschuur zo ongeveer 450 euro
En daar kwam toen een half topic aan gezeik door, ik snap we dat Iwanius het in het ongewisse laat.quote:Op donderdag 28 juli 2016 13:07 schreef Manke het volgende:
[..]
jawel hoor, hij ging ook een keer naar een daklozenkeuken, toen stond de prijs er wel bij, was enkele euro's
Daarbij hanteren de Suri/Indische/Chinese-toko's ongeveer allemaal dezelfde prijs voor saoto of whatever.quote:Op donderdag 28 juli 2016 13:03 schreef XL het volgende:
[..]
Het maakt niet uit. Als je de vraag moet stellen kun je niet zo uit eten gaan als Iwanius. Als iets je leuk lijkt kijk je gewoon op de website en dan heb je een goede indicatie.
quote:Op zaterdag 30 juli 2016 10:41 schreef mascara-klodder het volgende:
Het is bijna Pokémon Go geworden maar ik heb hem nog niet gevangen
Ik fiets zelfs de Coolsingel voorbij. Ik schat zo in dat ik hem nooit ga vangenquote:Op zaterdag 30 juli 2016 11:01 schreef Isegrim het volgende:
Wij spelen ook al enige tijd Iwanius Go.
quote:Op zaterdag 30 juli 2016 11:01 schreef Isegrim het volgende:
Wij spelen ook al enige tijd Iwanius Go.
Wij spenderen veel tijd in de Rotterdamse horeca. Het is een kwestie van tijd voordat we hem tegenkomen.quote:Op zaterdag 30 juli 2016 11:41 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Ik fiets zelfs de Coolsingel voorbij. Ik schat zo in dat ik hem nooit ga vangen
Volgens mij is hij, ondanks de enorme hoeveelheden die verorberd worden, niet echt dik.quote:Op zaterdag 30 juli 2016 10:41 schreef mascara-klodder het volgende:
ik kijk altijd of ik daar een dikbuikige man zie met een sigaar op het terras
Some people have all the luck.quote:Op zaterdag 30 juli 2016 12:02 schreef golfer het volgende:
[..]
Volgens mij is hij, ondanks de enorme hoeveelheden die verorberd worden, niet echt dik.
Ik kan me het haast niet voorstellen, ik zou op het merk sigaren en miep letten ;-) dat is het enige dat we zeker weten!quote:
Maar weet Miep dat ze Miep heet?quote:Op zaterdag 30 juli 2016 12:49 schreef mytec het volgende:
[..]
Ik kan me het haast niet voorstellen, ik zou op het merk sigaren en miep letten ;-) dat is het enige dat we zeker weten!
Geserveerd op een natte dweil? Of wat?quote:Op zaterdag 30 juli 2016 05:23 schreef Iwanius het volgende:
Een “to die for” gerecht dat eruit ziet als een soep maar het niet is Volgens zegge een op de huid gebakken zonnevis met zacht gegaarde octopus en zwarte olijf met daaronder o.a.een rissotto van Carnarli rijst em groene asperges.
Ik mag niet sarcastisch doen. Derhalve onthou ik mezelf van een opmerking over Miepquote:Op zaterdag 30 juli 2016 14:22 schreef mytec het volgende:
[..]
Ik weet niet of er 1 miep of meerdere mieps zijn ;-) dat blijft een mysterie.
Iwanius in de straatparade!quote:Op zaterdag 30 juli 2016 11:59 schreef Isegrim het volgende:
Wij spenderen veel tijd in de Rotterdamse horeca. Het is een kwestie van tijd voordat we hem tegenkomen.
Ik ben in een relatie loyaal en trouw ongeacht de verleidingen.quote:Op zaterdag 30 juli 2016 14:22 schreef mytec het volgende:
Ik weet niet of er 1 miep of meerdere mieps zijn ;-) dat blijft een mysterie.
U is spot on! Altijd in de weer ook al lijkt het niet zo in eerste instantie.quote:Op zaterdag 30 juli 2016 12:02 schreef golfer het volgende:
Volgens mij is hij, ondanks de enorme hoeveelheden die verorberd worden, niet echt dik.
Excuses daar kan ik ook niet aan twijfelen en je op je woord geloven, ik heb alleen wel eens gedacht dat miep een ander kleurtje haar had ;-) Maar toegegeven elke keer als ik iemand veel zie eten en een sigaar zie roken denk ik wel even : zou het hem zijn?quote:Op zaterdag 30 juli 2016 15:32 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Iwanius in de straatparade!
[..]
Ik ben in een relatie loyaal en trouw ongeacht de verleidingen.
[..]
U is spot on! Altijd in de weer ook al lijkt het niet zo in eerste instantie.
Prijzige bistro.quote:Op maandag 1 augustus 2016 00:05 schreef golfer het volgende:
Welk prijsniveau moet ik aan denken? Bistro of restaurant?
Jij bent er ook al geweest?quote:
Robin!quote:Op maandag 1 augustus 2016 00:07 schreef RobinOok het volgende:
Steak tartare met inlegkruisjes. That's a new one on me.
Alleen wat hij erg lekker vindt.quote:Op maandag 1 augustus 2016 13:11 schreef Buitendam het volgende:
Maar begrijp ik nou goed dat ie alle gerechten 2 keer laat komen?
Dit verbaasde mij ook. Ik zou er elke dag een kilo van aankomen.quote:Op maandag 1 augustus 2016 13:11 schreef Buitendam het volgende:
Maar begrijp ik nou goed dat ie alle gerechten 2 keer laat komen?
Wat is dat links op de foto? Een soort mozzarella?quote:afbeelding ]
Klassiek bereide steaktartaar i.c.m. o.a. gerookt eigeel.Mwah…gerookt eigeel is niet nieuw voor mij maar vlakte
in deze het gerecht als geheel erg af. Steaktartaar was goed gesneden en lekker! Hierna nog een keer zonder eigeel
uitgevraagd en in een grotere hoeveelheid.
Ik denk een Champignonquote:Op dinsdag 2 augustus 2016 07:18 schreef GoCanucksGo het volgende:
[..]
Wat is dat links op de foto? Een soort mozzarella?
Ahh, zeg gewoon!quote:Op woensdag 3 augustus 2016 21:46 schreef Aphrodyte het volgende:
Bedankt voor deze toegift Iwanius. Ik denk dat ik nu weet wie je bent![]()
Maar ik zal het voor mezelf houden.
Je bent er van bewust dat het begin augustus is?quote:Op woensdag 3 augustus 2016 17:33 schreef Iwanius het volgende:
‘Miep’ schiet eens voor de verandering de foto van ondergetekende en de bestelde oesters die een beetje tegenvielen.Vruchtvlees vond ik te koud en te magertjes / ingezakt...[/sub]
Ik geloof er niks van. Jij woont in Amersfoort en Iwanius in Rotterdam. Dus? Kom op met die bewijzen.quote:Op woensdag 3 augustus 2016 21:46 schreef Aphrodyte het volgende:
Bedankt voor deze toegift Iwanius. Ik denk dat ik nu weet wie je bent![]()
Maar ik zal het voor mezelf houden.
Bewijzen?quote:Op donderdag 4 augustus 2016 02:24 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik geloof er niks van. Jij woont in Amersfoort en Iwanius in Rotterdam. Dus? Kom op met die bewijzen.
Dat lijkt me sterk aangezien Iwanius het niet zo heeft op die site. En dat 'oke Harry' wil toch niet zeggen dat hij Harry heet.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 06:46 schreef Aphrodyte het volgende:
[..]
Bewijzen?
Doe zelf een google rondje met het woord " Harry culinair Rotterdam " en je ziet al wat ik bedoel. Wat een grote moeite.
Een schrijver bij de buik van Rotterdam met oa artikelen over thais eten.
Het is een vermoeden.
Ik zei dus ook ''ik denk '' wat duidt op dat ik het niet zeker weet. Maar misschien dat Iwanius zo juist zijn identiteit verhult? Dat kan toch prima?quote:Op donderdag 4 augustus 2016 06:54 schreef egeltje1985 het volgende:
[..]
Dat lijkt me sterk aangezien Iwanius het niet zo heeft op die site. En dat 'oke Harry' wil toch niet zeggen dat hij Harry heet.
Dat is deze dus:quote:Op donderdag 4 augustus 2016 07:00 schreef Aphrodyte het volgende:
[..]
Ik zei dus ook ''ik denk '' wat duidt op dat ik het niet zeker weet. Maar misschien dat Iwanius zo juist zijn identiteit verhult? Dat kan toch prima?
Ik vind het leuk om erover te speculeren.
https://www.debuikvan.nl/(...)kers/harry-vermeulen
Daar is zijn Nederlands veel te beroerd voor en deze man heeft echt het salaris om hem in staat te stellen te eten waar Iwanius eet.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 07:00 schreef Aphrodyte het volgende:
[..]
Ik zei dus ook ''ik denk '' wat duidt op dat ik het niet zeker weet. Maar misschien dat Iwanius zo juist zijn identiteit verhult? Dat kan toch prima?
Ik vind het leuk om erover te speculeren.
https://www.debuikvan.nl/(...)kers/harry-vermeulen
Dat kan natuurlijk ook.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 07:38 schreef Molo het volgende:
[..]
Daar is zijn Nederlands veel te beroerd voor en deze man heeft echt het salaris om hem in staat te stellen te eten waar Iwanius eet.
Ik denk dat Iwanius geen culinair beroep heeft, maar in de bankenwereld oid werkt en gewoon een degelijke dure hobby heeft
Die betalen geen wekelijks schranspartijtje bij parkheuvel en FG, dus nee, lijkt me echt verkeerde richting op gezochtquote:Op donderdag 4 augustus 2016 07:43 schreef Aphrodyte het volgende:
[..]
Dat kan natuurlijk ook.
Maar zover ik weet betaalt bij een culinair recensent de werkgever de maaltijden deels; en als Iwanius van geld komt zoals hij zelf wel eens hint kan hij natuurlijk ook van zijn hobby zijn werk hebben gemaakt
Dan zou 'De Buik' wel een leuke bijnaam zijn.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 07:45 schreef Molo het volgende:
Hij kan ook nog hardcore crimineel zijn die zijn zwart geld op maakt in de horeca
Whehehequote:Op donderdag 4 augustus 2016 08:05 schreef egeltje1985 het volgende:
[..]
Dan zou 'De Buik' wel een leuke bijnaam zijn.
Ok;quote:Op donderdag 4 augustus 2016 07:44 schreef Molo het volgende:
[..]
Die betalen geen wekelijks schranspartijtje bij parkheuvel en FG, dus nee, lijkt me echt verkeerde richting op gezocht
quote:Op donderdag 4 augustus 2016 08:05 schreef egeltje1985 het volgende:
[..]
Dan zou 'De Buik' wel een leuke bijnaam zijn.
Scherp want tenzij je natuurlijk voor werk in de ene stad woont en in de ander werkt is de afstand gewoon erg ongeloofwaardig,zeker in deze tijd waar geen enkele werkgever dit mee financiert als in "onkostenvergoeding".quote:Op donderdag 4 augustus 2016 02:24 schreef golfer het volgende:
Ik geloof er niks van. Jij woont in Amersfoort en Iwanius in Rotterdam. Dus? Kom op met die bewijzen.
Leuk klinkt lekkerquote:Op donderdag 4 augustus 2016 08:19 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Tot slot: De term "Harry"is gewoon ene matter of speech zoals ik ook de naam "Theo"of "Wibo" kan gebruiken.
Geef het beestje een naam zoals ik dat noem. Maar blijft vermakelijk deze "catch Iwanius to go"actie van sommigen.
Hint voor wie een goede dag wil hebben: Ik ga vandaag een Marokkaanse zaak bezoeken om wat te happen.
We kunnen beter onze krachten bundelen en dat ieder een tentje pakt en daar de hele dag gaat zitten. Anders is de kans groot dat we hem zullen missen. Iwanius is de mew onder de FOK!'ers.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 08:47 schreef Kreator het volgende:
Ik neem vanmiddag wel vrij, dan ga ik alle Marokkaanse tenten in de omgeving van Rotterdam langs op zoek naar iemand met een groen vestje.
Een soort Pokemon, maar dan met Iwanius.
Gewoon kijken wie er vanaf 11 uur 's ochtends met dikke sigaren en een paar pinten bier allemaal gerechten meerdere keren uitvraagt, dan heb je hem zo.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 08:47 schreef Kreator het volgende:
Ik neem vanmiddag wel vrij, dan ga ik alle Marokkaanse tenten in de omgeving van Rotterdam langs op zoek naar iemand met een groen vestje.
Een soort Pokemon, maar dan met Iwanius.
1 week lang elke dag een fokker bij FG, foodlabs en Parkheuvel laten posten en je hebt m al te pakkenquote:Op donderdag 4 augustus 2016 09:03 schreef habitue het volgende:
[..]
We kunnen beter onze krachten bundelen en dat ieder een tentje pakt en daar de hele dag gaat zitten. Anders is de kans groot dat we hem zullen missen. Iwanius is de mew onder de FOK!'ers.
Ik mag hopen van niet!!quote:Op donderdag 4 augustus 2016 10:37 schreef Blik het volgende:
Ach, belletje naar Parkheuvel/FG en vragen wie toch die man is die sigaren rookt, champagne drinkt en alles meerdere keren uitvraagt en dan heb je misschien ook een naam.
Wat maakt het voor de keuken uit als 1 bepaald gerecht op een avond 10x besteld wordt door 10 verschillende mensen, of 10x door 9 mensen?quote:Op donderdag 4 augustus 2016 10:29 schreef roos85 het volgende:
Wat ik me afvraag, hoe wordt er gereageerd als je gerechten (meerdere keren) opnieuw uitvraagt? Is de bediening dan niet erg verbaasd en ben ook wel benieuwd hoe de keuken op zulke vragen inspringt.
quote:Op donderdag 4 augustus 2016 10:50 schreef Gripper het volgende:
Hij had alleen zelf geen idee hoe het nou werkte, dus er stond ook nog gewoon een flipover (waarop onze vrienden "vaste gasten" heetten en wij "bloemetjesjurk en kale man")
Ja zegquote:Op donderdag 4 augustus 2016 10:37 schreef Blik het volgende:
Ach, belletje naar Parkheuvel/FG en vragen wie toch die man is die sigaren rookt, champagne drinkt en alles meerdere keren uitvraagt en dan heb je misschien ook een naam.
Maar lekker belangrijk allemaal
Ik ben niet eens kaal verdorie, alleen een dun plekje achterop en had mn haar toen gemillimeterdquote:
quote:Op donderdag 4 augustus 2016 13:23 schreef Gripper het volgende:
[..]
Ik ben niet eens kaal verdorie, alleen een dun plekje achterop en had mn haar toen gemillimeterd
quote:Op donderdag 4 augustus 2016 13:23 schreef Gripper het volgende:
Ik ben niet eens kaal verdorie, alleen een dun plekje achterop en had mn haar toen gemillimeterd
En als ik je ontdek (en dat is al heel snel) je uitnodigen een hapje en drankje mee te doen. Zo ben ik dan ook wel weer.quote:1 week lang elke dag een fokker bij FG, foodlabs en Parkheuvel laten posten en je hebt m al te pakken
Inderdaad misschien. Er is namelijk in de horeca en helemaal in de top restaurants (en top hotels) een privacy - fatsoen - regel en wel dat men geen namen vrij geeft van zijn gasten en bij uitzondering zeggen: "Ja dat is een gewaardeerde gast van ons,zoals zovelen."quote:Ach, belletje naar Parkheuvel/FG en vragen wie toch die man is die sigaren rookt, champagne drinkt en alles meerdere keren uitvraagt en dan heb je misschien ook een naam.
Als je 1x per maand uit eten gaat, dan zit je inderdaad niet te wachten op mensen die je aanspreken. Ga je dagelijks uit eten, wordt het een ander verhaal.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 15:07 schreef sirdanilot het volgende:
Als ik Iwanius was zou ik het niet zo leuk vinden als mensen mij zouden gaan lopen lastigvallen tijdens het eten/een drankje doen.
Maar ja dat is dan ook waarom ik niet beroemd wil worden en andere mensen wel denk ik. Brrrr moet er niet aan denken, overal worden lastiggevallen door mensen die je niet kent.
Verschil is dat Iwanius juist iedereen wel kent.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 15:07 schreef sirdanilot het volgende:
Als ik Iwanius was zou ik het niet zo leuk vinden als mensen mij zouden gaan lopen lastigvallen tijdens het eten/een drankje doen.
Maar ja dat is dan ook waarom ik niet beroemd wil worden en andere mensen wel denk ik. Brrrr moet er niet aan denken, overal worden lastiggevallen door mensen die je niet kent.
Zal nog wel even duren voor ik langs ga want neem binnenkort weer de kuierlatten.'Bolle' vond het al niet leuk dat ik niet bij zijn 'opening'kwam maar vertelde hem dat hij niet zo moet zeuren en anders lekker Herman (Den Blijker) moet bellen en anders Victoria.(Koblenko)Oh wacht...die betalen nooit zelf voor hun etentjes..quote:Op donderdag 4 augustus 2016 14:02 schreef Mip1988 het volgende:
Iwanius kunnen we binnenkort een impressie verwachten van de nieuwe FG?
Mogelijk spuit 11, maar als jullie me sponsoren biedt ik me aan als vrijwilliger. Wanneer gaat FG weer open? Is ook een favoriet van mij, dus geen straf.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 10:14 schreef Gripper het volgende:
[..]
1 week lang elke dag een fokker bij FG, foodlabs en Parkheuvel laten posten en je hebt m al te pakken
Wat is eigenlijk de reden van zijn verhuizing? Puur meer tafels?quote:Op donderdag 4 augustus 2016 18:04 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Zal nog wel even duren voor ik langs ga want neem binnenkort weer de kuierlatten.'Bolle' vond het al niet leuk dat ik niet bij zijn 'opening'kwam maar vertelde hem dat hij niet zo moet zeuren en anders lekker Herman (Den Blijker) moet bellen en anders Victoria.(Koblenko)Oh wacht...die betalen nooit zelf voor hun etentjes..We leven allemaal ons eigen leven en als ik het tijd vind kom ik wel weer langs.Btw..voor de volledigheid: Die foto's die hij de ether instuurde een week of wat geleden als eerste indrukken van zijn nieuwe zaak, zijn geen actuele foto's maar tekeningen vd ontwerper die ik al in februari zag. Toen was zijn keuken nog geeneens klaar.(toch het eerste wat gereed moest zijn) Maar hij is echt van wat ik hoorde de laatste paar dagen in overdrive om alles op tijd klaar te krijgen,uiteraard met de nodige hoofdbrekens. Maar het gaat hem allemaal lukken want tis een gedreven ondernemer/top-kok.
Voor zover ik het begrijp is die chefkok vaak bezig met andere dingen om geld te verdienen.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 20:21 schreef habitue het volgende:
Ah vandaar. Ik was laatst bij fg toen was hij er ook niet, stoorde me niet omdat het eten verdomde lekker was, maar moet wel zeggen dat ik het toch wel leuk vind om de chefkok te zien in de keuken.
Oh that reminds me zou nog recentie schrijven.
Sorry, maar ik bedoelde hetzelfde. Dat de chef erg bezig is met koken. Ik vind het fijner om te weten dat een kok kookt. Ik hoef hem niet te zien.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 20:34 schreef RobinOok het volgende:
Sorry, maar dat klinkt mij te denigrerend voor een man die zich drie slagen in de rondte werkt.
Hoi liefie!quote:Op donderdag 4 augustus 2016 20:38 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik ben onderhand zo benieuwd geworden naar die wagyu a5 beef van fg!
volgens mij is er maar een plek waar je met trein bijna op strand komt, Zandvoort aan Zeequote:Op donderdag 4 augustus 2016 20:45 schreef krakkemieke het volgende:
Mijn mam en ik willen graag met de trein naar het strand. Wat is het makkelijkste?
Ja, dank je!quote:Op donderdag 4 augustus 2016 20:51 schreef computergirl het volgende:
[..]
volgens mij is er maar een plek waar je met trein bijna op strand komt, Zandvoort aan Zee
Sommige mensen vinden het ook heel belangrijk dat de chef zelf er die avond is en liefst ook nog even wat komt serveren & toelichten aan hun tafeltje.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 20:38 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Sorry, maar ik bedoelde hetzelfde. Dat de chef erg bezig is met koken. Ik vind het fijner om te weten dat een kok kookt. Ik hoef hem niet te zien.
Wat is 'aan de pas'?quote:Op donderdag 4 augustus 2016 22:49 schreef Gripper het volgende:
[..]
Sommige mensen vinden het ook heel belangrijk dat de chef zelf er die avond is en liefst ook nog even wat komt serveren & toelichten aan hun tafeltje.
Terwijl ik denk: terwijl hij hier aan mijn tafel staat te ouwenelen gaan er 3 gerechten naar andere tafels die, als hij aan de pas stond, (de plek waar de chef hoort te staan toch? ) niet door de keuring zouden komen
"The “pass” is the long, flat surface where dishes are plated and picked up by wait staff. The chef or high-level cook who “runs the pass” each night is in charge of letting the cooks know what they will be cooking as orders come in. They are in control of the watching the order tickets, monitoring the speed and rhythm of the coursing, and making sure each dish looks good before it goes out to the customer"quote:
Goed speurwerk! Ga zo door.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 06:46 schreef Aphrodyte het volgende:
[..]
Bewijzen?
Doe zelf een google rondje met het woord " Harry culinair Rotterdam " en je ziet al wat ik bedoel. Wat een grote moeite.
Een schrijver bij de buik van Rotterdam met oa artikelen over thais eten.
Het is een vermoeden.
Dit dusquote:Op donderdag 4 augustus 2016 23:08 schreef agter het volgende:
Ik ben persoonlijk niet zo geďnteresseerd in wie Iwanius is.
Laat hem lekker eten en hier posten.
Ik hou niet zo van het geprik in iemands persoonlijke leven.
Eensquote:Op donderdag 4 augustus 2016 23:12 schreef gargamelnl het volgende:
[..]
Dit dus
Iwanius is toch de hoofdreden om naar FOK! CUL te surfen en als hij stopt met zijn mooie recensies, omdat zijn identiteit onthuld is,zou ik dat erg betreuren.
Mocht ik hem ooit een keer aantreffen in een horeca gelegenheid (en zeker weten dat hij het echt is), dan zou ik echt nooit op FOK! zijn echte identiteit onthullen. Ik hoop dat de rest van de CUL FOK!ers er net zo over denken.
Nou, inderdaad!quote:Op donderdag 4 augustus 2016 23:08 schreef agter het volgende:
Ik ben persoonlijk niet zo geďnteresseerd in wie Iwanius is.
Laat hem lekker eten en hier posten.
Ik hou niet zo van het geprik in iemands persoonlijke leven.
Jij bent hier alleen maar in de hoop dat ik ontmaskert' wordt ( om wat,voor wat?) want anders kan ik je constante negativisme niet verklaren in dit topic en alle andere topics daarvoor. Misschien moet ik eens de rollen gaan omdraaien en jou laten zien waar ik toe in staat ben door bijvoorbeeld een luxe etentje op mijn kosten uit te loven in welk restaurant men wil, en wie mij jouw persona irl weet aan te geven. Gewoon,wie jij bent,waar je woont en wat je doet.quote:
Ach.. kan er niet echt mee zitten,zeker als je mijn leeftijd hebt en er ergere dingen zijn.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 23:12 schreef gargamelnl het volgende:[knip]
Mocht ik hem ooit een keer aantreffen in een horeca gelegenheid (en zeker weten dat hij het echt is), dan zou ik echt nooit op FOK! zijn echte identiteit onthullen. Ik hoop dat de rest van de CUL FOK!ers er net zo over denken.
Ik heb je al tot twee maal toe uitgenodigd maar iedere keer wees je het af.quote:Op vrijdag 5 augustus 2016 01:28 schreef RobinOok het volgende:
Nou, Iwanius, ik wel hoor! Ik wil wel weten wie je bent!
Zoals hij het bereid wil je niet anders.Vooral als hij er buikspek e.d. bij doet om het allemaal wat meer "aan te kleden"als gerecht.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 20:38 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik ben onderhand zo benieuwd geworden naar die wagyu a5 beef van fg!
quote:Op donderdag 4 augustus 2016 18:04 schreef Iwanius het volgende:
Zal nog wel even duren voor ik langs ga want neem binnenkort weer de kuierlatten.'Bolle' vond het al niet leuk dat ik niet bij zijn 'opening'kwam
Toch maar gegaan dus?quote:Op vrijdag 5 augustus 2016 15:22 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Waar?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
En FG 2.0.is officieel ingewijd.(sorry voor de slechte kwaliteit maar zijn screencaps van mijn
geschoten filmpje via mijn oude mobiel).
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
FG 2.0.
-knip-
Nou...hij had zelf de opening vervroegt,ingelast.Tis ook geen officiele opening,meer een "toch maar iets feestelijk doen maar dan alleen voor mijn beste vrienden."onofficieel dus,nergens bekend (Hey..golfer.klinkt dat bekend=Parkheuvelquote:
Iets te snel 'evil thought' neergepend.Maar lijkt mij wel wat om voor eens en voor altijd af te rekenen met de haters.Even kijken hoe dat in de juiste vorm te gieten.quote:Op vrijdag 5 augustus 2016 19:24 schreef MutedFaith het volgende:
Iwanius komt naar je toe deze zomer!
Oh. Je edit t snel weg.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |