En als ik je ontdek (en dat is al heel snel) je uitnodigen een hapje en drankje mee te doen. Zo ben ik dan ook wel weer.quote:1 week lang elke dag een fokker bij FG, foodlabs en Parkheuvel laten posten en je hebt m al te pakken
Inderdaad misschien. Er is namelijk in de horeca en helemaal in de top restaurants (en top hotels) een privacy - fatsoen - regel en wel dat men geen namen vrij geeft van zijn gasten en bij uitzondering zeggen: "Ja dat is een gewaardeerde gast van ons,zoals zovelen."quote:Ach, belletje naar Parkheuvel/FG en vragen wie toch die man is die sigaren rookt, champagne drinkt en alles meerdere keren uitvraagt en dan heb je misschien ook een naam.
Als je 1x per maand uit eten gaat, dan zit je inderdaad niet te wachten op mensen die je aanspreken. Ga je dagelijks uit eten, wordt het een ander verhaal.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 15:07 schreef sirdanilot het volgende:
Als ik Iwanius was zou ik het niet zo leuk vinden als mensen mij zouden gaan lopen lastigvallen tijdens het eten/een drankje doen.
Maar ja dat is dan ook waarom ik niet beroemd wil worden en andere mensen wel denk ik. Brrrr moet er niet aan denken, overal worden lastiggevallen door mensen die je niet kent.
Verschil is dat Iwanius juist iedereen wel kent.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 15:07 schreef sirdanilot het volgende:
Als ik Iwanius was zou ik het niet zo leuk vinden als mensen mij zouden gaan lopen lastigvallen tijdens het eten/een drankje doen.
Maar ja dat is dan ook waarom ik niet beroemd wil worden en andere mensen wel denk ik. Brrrr moet er niet aan denken, overal worden lastiggevallen door mensen die je niet kent.
Zal nog wel even duren voor ik langs ga want neem binnenkort weer de kuierlatten.'Bolle' vond het al niet leuk dat ik niet bij zijn 'opening'kwam maar vertelde hem dat hij niet zo moet zeuren en anders lekker Herman (Den Blijker) moet bellen en anders Victoria.(Koblenko)Oh wacht...die betalen nooit zelf voor hun etentjes..quote:Op donderdag 4 augustus 2016 14:02 schreef Mip1988 het volgende:
Iwanius kunnen we binnenkort een impressie verwachten van de nieuwe FG?
Mogelijk spuit 11, maar als jullie me sponsoren biedt ik me aan als vrijwilliger. Wanneer gaat FG weer open? Is ook een favoriet van mij, dus geen straf.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 10:14 schreef Gripper het volgende:
[..]
1 week lang elke dag een fokker bij FG, foodlabs en Parkheuvel laten posten en je hebt m al te pakken
Wat is eigenlijk de reden van zijn verhuizing? Puur meer tafels?quote:Op donderdag 4 augustus 2016 18:04 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Zal nog wel even duren voor ik langs ga want neem binnenkort weer de kuierlatten.'Bolle' vond het al niet leuk dat ik niet bij zijn 'opening'kwam maar vertelde hem dat hij niet zo moet zeuren en anders lekker Herman (Den Blijker) moet bellen en anders Victoria.(Koblenko)Oh wacht...die betalen nooit zelf voor hun etentjes..We leven allemaal ons eigen leven en als ik het tijd vind kom ik wel weer langs.Btw..voor de volledigheid: Die foto's die hij de ether instuurde een week of wat geleden als eerste indrukken van zijn nieuwe zaak, zijn geen actuele foto's maar tekeningen vd ontwerper die ik al in februari zag. Toen was zijn keuken nog geeneens klaar.(toch het eerste wat gereed moest zijn) Maar hij is echt van wat ik hoorde de laatste paar dagen in overdrive om alles op tijd klaar te krijgen,uiteraard met de nodige hoofdbrekens. Maar het gaat hem allemaal lukken want tis een gedreven ondernemer/top-kok.
Voor zover ik het begrijp is die chefkok vaak bezig met andere dingen om geld te verdienen.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 20:21 schreef habitue het volgende:
Ah vandaar. Ik was laatst bij fg toen was hij er ook niet, stoorde me niet omdat het eten verdomde lekker was, maar moet wel zeggen dat ik het toch wel leuk vind om de chefkok te zien in de keuken.
Oh that reminds me zou nog recentie schrijven.
Sorry, maar ik bedoelde hetzelfde. Dat de chef erg bezig is met koken. Ik vind het fijner om te weten dat een kok kookt. Ik hoef hem niet te zien.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 20:34 schreef RobinOok het volgende:
Sorry, maar dat klinkt mij te denigrerend voor een man die zich drie slagen in de rondte werkt.
Hoi liefie!quote:Op donderdag 4 augustus 2016 20:38 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik ben onderhand zo benieuwd geworden naar die wagyu a5 beef van fg!
volgens mij is er maar een plek waar je met trein bijna op strand komt, Zandvoort aan Zeequote:Op donderdag 4 augustus 2016 20:45 schreef krakkemieke het volgende:
Mijn mam en ik willen graag met de trein naar het strand. Wat is het makkelijkste?
Ja, dank je!quote:Op donderdag 4 augustus 2016 20:51 schreef computergirl het volgende:
[..]
volgens mij is er maar een plek waar je met trein bijna op strand komt, Zandvoort aan Zee
Sommige mensen vinden het ook heel belangrijk dat de chef zelf er die avond is en liefst ook nog even wat komt serveren & toelichten aan hun tafeltje.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 20:38 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Sorry, maar ik bedoelde hetzelfde. Dat de chef erg bezig is met koken. Ik vind het fijner om te weten dat een kok kookt. Ik hoef hem niet te zien.
Wat is 'aan de pas'?quote:Op donderdag 4 augustus 2016 22:49 schreef Gripper het volgende:
[..]
Sommige mensen vinden het ook heel belangrijk dat de chef zelf er die avond is en liefst ook nog even wat komt serveren & toelichten aan hun tafeltje.
Terwijl ik denk: terwijl hij hier aan mijn tafel staat te ouwenelen gaan er 3 gerechten naar andere tafels die, als hij aan de pas stond, (de plek waar de chef hoort te staan toch? ) niet door de keuring zouden komen
"The “pass” is the long, flat surface where dishes are plated and picked up by wait staff. The chef or high-level cook who “runs the pass” each night is in charge of letting the cooks know what they will be cooking as orders come in. They are in control of the watching the order tickets, monitoring the speed and rhythm of the coursing, and making sure each dish looks good before it goes out to the customer"quote:
Goed speurwerk! Ga zo door.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 06:46 schreef Aphrodyte het volgende:
[..]
Bewijzen?
Doe zelf een google rondje met het woord " Harry culinair Rotterdam " en je ziet al wat ik bedoel. Wat een grote moeite.
Een schrijver bij de buik van Rotterdam met oa artikelen over thais eten.
Het is een vermoeden.
Dit dusquote:Op donderdag 4 augustus 2016 23:08 schreef agter het volgende:
Ik ben persoonlijk niet zo geļnteresseerd in wie Iwanius is.
Laat hem lekker eten en hier posten.
Ik hou niet zo van het geprik in iemands persoonlijke leven.
Eensquote:Op donderdag 4 augustus 2016 23:12 schreef gargamelnl het volgende:
[..]
Dit dus
Iwanius is toch de hoofdreden om naar FOK! CUL te surfen en als hij stopt met zijn mooie recensies, omdat zijn identiteit onthuld is,zou ik dat erg betreuren.
Mocht ik hem ooit een keer aantreffen in een horeca gelegenheid (en zeker weten dat hij het echt is), dan zou ik echt nooit op FOK! zijn echte identiteit onthullen. Ik hoop dat de rest van de CUL FOK!ers er net zo over denken.
Nou, inderdaad!quote:Op donderdag 4 augustus 2016 23:08 schreef agter het volgende:
Ik ben persoonlijk niet zo geļnteresseerd in wie Iwanius is.
Laat hem lekker eten en hier posten.
Ik hou niet zo van het geprik in iemands persoonlijke leven.
Jij bent hier alleen maar in de hoop dat ik ontmaskert' wordt ( om wat,voor wat?) want anders kan ik je constante negativisme niet verklaren in dit topic en alle andere topics daarvoor. Misschien moet ik eens de rollen gaan omdraaien en jou laten zien waar ik toe in staat ben door bijvoorbeeld een luxe etentje op mijn kosten uit te loven in welk restaurant men wil, en wie mij jouw persona irl weet aan te geven. Gewoon,wie jij bent,waar je woont en wat je doet.quote:
Ach.. kan er niet echt mee zitten,zeker als je mijn leeftijd hebt en er ergere dingen zijn.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 23:12 schreef gargamelnl het volgende:[knip]
Mocht ik hem ooit een keer aantreffen in een horeca gelegenheid (en zeker weten dat hij het echt is), dan zou ik echt nooit op FOK! zijn echte identiteit onthullen. Ik hoop dat de rest van de CUL FOK!ers er net zo over denken.
Ik heb je al tot twee maal toe uitgenodigd maar iedere keer wees je het af.quote:Op vrijdag 5 augustus 2016 01:28 schreef RobinOok het volgende:
Nou, Iwanius, ik wel hoor! Ik wil wel weten wie je bent!
Zoals hij het bereid wil je niet anders.Vooral als hij er buikspek e.d. bij doet om het allemaal wat meer "aan te kleden"als gerecht.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 20:38 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik ben onderhand zo benieuwd geworden naar die wagyu a5 beef van fg!
quote:Op donderdag 4 augustus 2016 18:04 schreef Iwanius het volgende:
Zal nog wel even duren voor ik langs ga want neem binnenkort weer de kuierlatten.'Bolle' vond het al niet leuk dat ik niet bij zijn 'opening'kwam
Toch maar gegaan dus?quote:Op vrijdag 5 augustus 2016 15:22 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Waar?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
En FG 2.0.is officieel ingewijd.(sorry voor de slechte kwaliteit maar zijn screencaps van mijn
geschoten filmpje via mijn oude mobiel).
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
FG 2.0.
-knip-
Nou...hij had zelf de opening vervroegt,ingelast.Tis ook geen officiele opening,meer een "toch maar iets feestelijk doen maar dan alleen voor mijn beste vrienden."onofficieel dus,nergens bekend (Hey..golfer.klinkt dat bekend=Parkheuvelquote:
Iets te snel 'evil thought' neergepend.Maar lijkt mij wel wat om voor eens en voor altijd af te rekenen met de haters.Even kijken hoe dat in de juiste vorm te gieten.quote:Op vrijdag 5 augustus 2016 19:24 schreef MutedFaith het volgende:
Iwanius komt naar je toe deze zomer!
Oh. Je edit t snel weg.
Doet me wel denken aan het einde van Jay & Silent Bob strike back, moet Iwanius ook wel de middelen voor hebben.quote:Op vrijdag 5 augustus 2016 20:18 schreef Iwanius het volgende:
Maar lijkt mij wel wat om voor eens en voor altijd af te rekenen met de haters.Even kijken hoe dat in de juiste vorm te gieten.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |