Die schelp was ook eetbaar. Was gemaakt van gelei van aardpeer.quote:Op zondag 23 maart 2014 00:34 schreef FutureFairytale het volgende:
Die schelp hoeft van mij niet. Vind het fijn alles te kunnen eten wat op mijn bord ligt. Maar het ziet er wel lekker uit allemaal!
Oh dan is ie erg goed gemaakt!quote:Op zondag 23 maart 2014 00:35 schreef golfer het volgende:
[..]
Die schelp was ook eetbaar. Was gemaakt van gelei van aardpeer.
Dat.quote:Op zaterdag 22 maart 2014 23:14 schreef Isabeau het volgende:
Ik vind de opmaak wel wat overdreven hoor, over the top. Maar het ziet er wel uitnodigend uit om te eten! Altijd leuk jullie recensies
Klopt ja, wij zijn wat meer van de toetjes dan mijn pa De prijs-kwaliteit verhouding was echt geweldigquote:Op dinsdag 25 maart 2014 10:14 schreef Isabeau het volgende:
Wat goedkoop, Selestha! En het klinkt allemaal idd heerlijk Jij en je lief hadden hoofdgerecht - nagerecht en je vader had voorgerecht - hoofdgerecht?
Je meent het! Heb je toevallig gekeken wie er in de keuken stond want als er een Hollandse meid in stond ( met bril en dik) dan begrijp ik je reactie helemaal omdat ik daar een tijd terug ook mee te maken heb gehad en die verkwanselde echt mijn gerecht terwijl ik juist de meest makkelijke had gekozen.quote:Op vrijdag 21 maart 2014 20:19 schreef RobinOok het volgende:
Vandaag eindelijk wezen eten bij SOI3, Thais restaurant op de West-kruiskade.
Wat een deceptie. Had me er zo op verheugd. :-)
Soep was op zich wel lekker, kan je ook weinig fout aan doen, behalve dan als je er hele garnalen met schil en al in pleurt en stukken oesterzwam van 3,5 meter, stukken citroengras die je ongemerkt mee binnen krijgt maar niet te eten zijn. Niet echt fijn.
En mijn pittige rundvlees salade was niet pittig en er zat nog niet 1 blaadje koriander of basilicum door. Rund, tomaat, ui, komkommer. Verder niks. De dressing zag ik wel, op het bord, maar smaakte naar niks.
Pfffffff. Wat een sof.
Het WoW effect is bij Francois sedert zijn tweede ster al weg en zijn arrogantie is des te meer toegenomen.quote:Op vrijdag 21 maart 2014 21:22 schreef Zwansen het volgende:
Vandaag bij FG gelunched. Leuke ervaring, eten is top, maar het Wow!-gevoel qua smaken waar ik op hoopte ontbrak een beetje. Desalniettemin zeker de moeite (en de ¤180) waard.
Laat me nou ff lekker enthousiast blijven! Zaterdagavond ga ik er eten, en ik ben hartstikke benieuwdquote:Op dinsdag 25 maart 2014 10:25 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Het WoW effect is bij Francois sedert zijn tweede ster al weg en zijn arrogantie is des te meer toegenomen.
Klinkt allemaal lekker en goed en vooral..goedkoop.quote:Op dinsdag 25 maart 2014 08:55 schreef Selestha het volgende:
Waar?
Loch Fyne Seafood & Grill, York, Yorkshire in Engeland
[ afbeelding ]
Robin ik ben er inmiddels achter wie gewerkt heeft die avond en je hebt simpelweg gewoon pech gehad die avond want de chef-kok zelf was er dus niet. Ik kan je alvast de garantie geven dat het laatste woord hier niet over is gezegd van die avond want wat hier gebeurde kan gewoon niet! Dit kost geld en klandizie en de naam wordt al in een vroeg stadium besmeurt.quote:Op vrijdag 21 maart 2014 21:02 schreef RobinOok het volgende:
Welnee. De soep was wel pittig.
Koriander en basilicum zijn ook niet pittig, maar gewoon smaakvol.
De eerste keren dat ik bij hun restaurant op de Kaap ging eten was ik juist daar zo enthiuosiast over. Handenvol koriander, basilicum en munt door de salade. Heerlijk!
Ik keek bij de buren en niemand kreeg koriander of basilicum in/op zijn gerechten.
Nou ja, ik mis dat gewoon. Zonder dat is het saaaaai.
Ben je de eigenaar ofzoquote:Op dinsdag 25 maart 2014 12:55 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Robin ik ben er inmiddels achter wie gewerkt heeft die avond en je hebt simpelweg gewoon pech gehad die avond want de chef-kok zelf was er dus niet. Ik kan je alvast de garantie geven dat het laatste woord hier niet over is gezegd van die avond want wat hier gebeurde kan gewoon niet! Dit kost geld en klandizie en de naam wordt al in een vroeg stadium besmeurt.
Voor een hernieuwde kennismaking weet je de weg en hoor ik het wel.
Nou idd! Als iemand ontevreden is over mijn lievelingsrestaurant dan ga ik daar ook niet direct aan de bel hangen om te weten wie er aan het werk was en al helemaal niet dat 'het laatste woord er nog niet over gezegd is'. Hij heeft het restaurant al genoeg zitten pluggen, dus wie weet zijn er inderdaad connecties wat dat betreft.quote:
Ja ik heb zelden deze kwaliteit voor die prijs gehad, dat is echt een pareltjequote:Op dinsdag 25 maart 2014 12:34 schreef golfer het volgende:
[..]
Klinkt allemaal lekker en goed en vooral..goedkoop.
Het is inderdaad een slechte zaak als blijkt dat de andere koks verzaken het normale niveau van de gerechten te handhaven,helemaal als het een zaakje is die net is opgestart.. Dus is er genoeg werk voor de chef-kok om er nog strakker op te zitten.quote:Op dinsdag 25 maart 2014 13:09 schreef golfer het volgende:
Slechte zaak dat als een chef-kok een dag niet zelf aanwezig is de kwaliteit blijkbaar zo achteruit gaat.
Nee, net zo als jij een passant.quote:
Enige connectie die ik heb is dat ik er dolgraag kom en graagt eet.De rest is niet zo belangrijk voor een buitenstaander.quote:Op dinsdag 25 maart 2014 13:51 schreef Isabeau het volgende:
Nou idd! Als iemand ontevreden is over mijn lievelingsrestaurant dan ga ik daar ook niet direct aan de bel hangen om te weten wie er aan het werk was en al helemaal niet dat 'het laatste woord er nog niet over gezegd is'. Hij heeft het restaurant al genoeg zitten pluggen, dus wie weet zijn er inderdaad connecties wat dat betreft.
Kijk,dat bedoel ik. Ik erger mij ook aan bijna 3/4 van de Aziatische restaurants in Nederland en met name zij die pretenderen een traditionele keuken te voeren en dan gewoon de gemiddelde Babi Pangang zondagchinees met kalender en kroepoek te zijn. Ik ga tegenwoordig al niet meer in op adviezen van zogenaamde kenners die helemaal lyrisch worden en superlatieven tekort komen bij een bepaalt restaurant en als ik het vervolgens ontleed en aangeef waarom het allemaal niet zo spannend is dan heb ik het gedaan. Zal wel omdat ik verwend ben op dit gebied en dus nooit met minder genoegen neem.quote:Op dinsdag 25 maart 2014 15:39 schreef RobinOok het volgende:
Ik word zo vaak teleurgesteld bij Aziatische restaurants dat ik het ook gewoon vaak niet meer probeer. Maar nu twijfelde ik er niet aan of dat het geweldig zou zijn dus ik was echt een beetje van slag. Vond er geen bal aan. En als ik dan een buurman hoor zeggen "ooooh, wat geweldig, zo kan ik 'm thuis niet maken" dan zal het wel aan mij liggen, zoals bij al die Aziatische restaurants die superenthousiaste kritieken krijgen en waar ik niks aan vind.
Oh het eten is zonder meer goed,dus ik twijfel niet aan dat het je zal smaken.quote:Op dinsdag 25 maart 2014 10:58 schreef Gripper het volgende:
Laat me nou ff lekker enthousiast blijven! Zaterdagavond ga ik er eten, en ik ben hartstikke benieuwd
Ik ben er een jaar of twee geleden geweest met de Restaurantweek. Als je die reeks zoekt kun je mijn recentie misschien vinden. Leuke ervaring, al vond ik de sfeer wel erg opgeprikt.quote:Op dinsdag 25 maart 2014 22:37 schreef Coelho het volgende:
Zojuist een reservering gemaakt bij Avant-Garde van Groeninge in het Philips Stadion, in het kader van het Restaurant Festival. Nu al zin in! Jammer dat je niet binnen deze reeks kunt zoeken of er mensen al eerdere recensies geplaatst hebben.
Zonde.quote:Op maandag 31 maart 2014 00:48 schreef RobinOok het volgende:
Speciaal een berichtje voor Iwanius: wij waren bij FG Foodlabs en vond er werkelijk geen bal aan. Het was niet slecht, maar volkomen fantasieloos, inspiratieloos, niet spannend, niet bijzonder, gewoon suf met mislukte pretenties. Dertien in een dozijn eten voor teveel geld. En ik snap dus niet wat de bedoeling is van die tent.
Veel geld verdienen aan Bob & Inge en Gert Jan & Tieneke die zoetzure rode saus verwachten?quote:Op maandag 31 maart 2014 00:48 schreef RobinOok het volgende:
. En ik snap dus niet wat de bedoeling is van die tent.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |