abonnement Unibet Coolblue
pi_46481802
Welkom in het Feedbacktopic van Digital Corner
En we gaan weer verder

Vorige Delen:
Deel 1: Het grote Digital Corner Feedback topic
Deel 2: Het grote Digital Corner Feedback topic
Deel 3: Het grote Digital Corner Feedback topic.
Deel 4: Het grote Digital Corner Feedback topic.
Deel 5: Het grote Digital Corner Feedback topic.
Deel 6: Het grote Digital Corner Feedback topic
Deel 7: Het grote Digital Corner Feedback topic
Deel 8: Het grote Digital Corner Feedback topic
Deel 9: Het grote Digital Corner Feedback topic
Deel 10: Het grote Digital Corner Feedback topic, deel 10
Deel 11: Het grote Digital Corner Feedback topic, deel 11
Deel 12: Het grote Digital Corner Feedback topic, deel 12
Deel 13: Het grote Digital Corner Feedback topic 13
Deel 14: Het grote Digital Corner Feedback topic
Deel 15: Het grote Digital Corner Feedback topic
Deel 16: Het grote Digital Corner Feedback topic.
Deel 17: Het grote Digital Corner Feedback topic.
Deel 18: Het grote Digital Corner Feedback topic
Deel 19: Het grote Digital Corner Feedback topic
Deel 20: Het grote Digital Corner Feedback topic
Deel 21: Het grote Digital Corner Feedback-topic
quote:
Op zaterdag 21 december 2002 16:05 schreef Tijn het volgende: Grofweg is het de bedoeling dat je het hier post als iets je niet geheel bevalt omtrent het modereren van de Digital Corner. Opmerkingen of aanmerkingen dus. Maar ook nieuwe ideeën, complimenten, een FAQ die niet klopt of het wijzen op iets wat niet helemaal goed verloopt. Kortom: alles wat je normaal in FB had gezet over DIG gaat nu hier
Lucille & ik (nu: FredvZ en Godlike02) hopen uiteraard op input van jullie allen, want daar kunnen we iets mee! Maar hou dit topic wel een beetje netjes aub, tis geen slowchat reeks

Alvast bedankt!
Voor je post, zie ook de huisregels en de FAQ's.

Deze OP is hier te vinden.

[ Bericht 1% gewijzigd door TwyLight op 20-02-2007 19:40:21 ]
  dinsdag 20 februari 2007 @ 10:01:29 #2
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_46482674
En Sticky
So we just called him Fred
pi_46482689
quote:
Op dinsdag 20 februari 2007 10:01 schreef FredvZ het volgende:
En Sticky
oeps vergeten
sowwy
pi_46487013
Waarom staat er [DIG] in de TT? Dit IS toch DIG dan hoeft het er toch niet voor? was bij vorige topics ook nooit het geval.
  Lieve Belg dinsdag 20 februari 2007 @ 13:00:19 #5
86282 Jump
[Belg.] Jump (de ~ (m.))
pi_46487068
tvp
Op zondag 28 oktober 2007 01:07 schreef clumsy_clown het volgende:
Jump daarentegen, is wáy minder braaf en lief dan hij lijkt
          «shmoop|dingen» jawel, jij bent Superjump
  dinsdag 20 februari 2007 @ 13:46:49 #6
112639 djayzz
Ideas are bulletproof
pi_46488418
Vroegah, toen we voor een loempia nog naar Vietnam moesten.
  dinsdag 20 februari 2007 @ 14:01:06 #7
73232 De_Hertog
Aut bibat, aut abeat
pi_46488898
quote:
Op maandag 19 februari 2007 18:54 schreef Godlike02 het volgende:

[..]

Ik was mod toen het gesloten werd en het is tot die tijd een herhaling van zetten geworden dus zoveel is er dus niet veranderd.
Ik weet even niet waar je op reageert, maar ik doelde op mijn eerdere posts in dit topic.
quote:
Er is al meerdere malen aangegeven door veel users van fok (niet alleen dig) de vele sc's vervelend te vinden die elke keer boven aan de AT staan waar door je de 'normale' topics lastiger kan vinden. De FA's en alle onderdelen op het forum zijn toen terug gegaan naar 1 sc per onderdeel en zover ik weet is dat nog steeds de huidige stand van zaken en zijn er geen uitzonderingen op.
Naast dat dit inderdaad op te lossen door het topic als Centraal te markeren: is een DIG met een OS X vragentopic, een MacBook topic, en verschillende kleinere Mac topics die allemaal tussen de voor DIG normale topics staan dan niet veel vervelender?
quote:
Zie boven. Die andere zijn er dan ook niet en zullen er als het goed is ook niet komen.
Dit was dan ook slechts een reactie op het aangehaalde argument 'dan wil iedereen een eigen slowchat', meer niet.
quote:
Makkelijk voor de groep die daar regelmatig post. Een drempel voor nieuwe mensen die niks vinden middels de search of andere mogelijkheden die er zijn.
Waar komt dat vandaan? In het vorige fb-topic werd nog door een nieuwe Mac user, ik meen Sanni, gevraagd waar 'dat centrale topic dat zo handig was' gebleven is. Slarioux heeft ooit gezegd mede door de SC een Mac gekocht te hebben. Heb je een aanwijzing voor die hoge drempel of is dit slechts een vermoeden?
quote:
Danny bijvoorbeeld is ook tegenstander van een overvloed aan centrale topics.
Op persoonlijke titel, of als forumbeheer? Indien op persoonlijke titel, dan heb ik daar geen boodschap aan. Indien als forumbeheerder, waarom is dan het Centrale Topic Type in het leven geroepen?

Los daarvan: Hoezo is één Apple SC 'een overvloed aan centrale topics', en een centraal OS X topic met nog een los MacBook (of Apple HW) topic en verscheidene kleinere Apple topics niet?
quote:
Misschien juist wel omdat we de apple kennis zo minder zichtbaar maken voor de fok users en ik denk dat we de vaste groep met kennis van mac moeten respecteren als een groep die vol passie en plezier weet te praten over mac en alle produkten die daar bij komen kijken.
Die vaste groep wil een slowchat, dat lijkt me inmiddels toch wel duidelijk.
quote:
Juist door het uit een centraal topic te trekken kan je als groep weer groeien omdat mensen op het forum of middels bijvoorbeeld google in aanraking komen met de apple topics op dig waar de users elkaar willen en kunnen helpen in de meeste gevallen.
Zoals al eerder gezegd lijken ook nieuwe users één slowchat best handig te vinden. Daar komen namelijk niet alleen antwoorden op je eigen vragen langs, maar ook ervaringen van anderen en antwoorden op vragen waarvan je niet eens wist dat je ze had
quote:
Dat het markaandeel van mac vele malen kleiner is betekend nog niet dat jullie minder aanwezig/relevant/enthousiast zijn en dus minder bestaansrecht hebben als groep gebruikers. Wat betreft enthousiasme overvleugelen jullie vaak de complete windows, liunux, etc groepen. Alleen waarm willen jullie als vaste en bekende groep fok en mac users bepalen hoe de topics ingedeeld moeten worden? Als mensen zelf een topic willen openen zijn ze daar vrij in (mits, bla bla faq enzo) als ze dat in een centraal topic willen doen zijn ze daar ook vrij in. Ik ga als mod niet bepalen waar de fok mensen wel of niet posten.
Dat betekent dan toch ook dat we een slowchat 'mogen hebben'?
quote:
Heel erg als ik dit stukje niet heel serieus neem? Prima als dit je mening is maar dat het prima liep is gelukkig in veel gevallen waar maar in buitensporig veel gevallen ook compleet niet waar. Het aantal tr's, fb meldingen en onderlingen woorden en verkeerde gedragingen waren paar week niet op 10 vingers te tellen. Dat is voor dig heel erg veel. Ook na lief vragen, waarschuwingen, bans, etc ging het vrolijk door. Na de eerste sluiting en de hernieuwde poging ging het niet al te lang goed en zaten een flink aantal users te etteren op elkaar. Dit is niet erg uitnodigend voor vreemde om mee te posten in de topics of om hun vragen te stellen.
Het is wel serieus bedoeld, in ieder geval. De enige gevallen dat het uit de hand liep was met iSpy/editor2 en Geqxon, twee keer. Dat daar vaak voor gewaarschuwd is en het alsnog uit de hand liep klopt, maar andere problemen waren er bij mijn weten niet. Hooguit werd er een keer geklaagd over 'Fipo' achtige tvp's, maar dat lijkt me geen ernstig vergrijp. Als jij andere rellen weet hoor ik dat graag. En voor de duidelijkheid nogmaals: ik ben het er mee eens dat verschillende users slecht bezig waren door die waarschuwingen te negeren en baggerreacties te blijven geven op die relposts.
quote:
De apple sc was het meeste werk van alle topics! Dat is niet de reden van sluiten want dat is het nooit en het is ook geen beslissing geweest van de mods alleen maar ook is er over gesproken met de fa's. Dat slar het berichtje heeft getikt wil slechts zeggen dat hij de betere tekstschrijver is en niet dat hij eigenhandig dat topic de nek om heeft gedraaid. Geloof het of niet we lezen ook echt niet elk topic van a tot z Fok heeft een redelijk hoog zelf regulerend vermogen van toevallige lezers van een topic tot vaste klanten van een reeks die iets melden. Ook is het over het algemeen redelijk scannen in tt's en reacties.
Ik geef Slarioux nergens de schuld van het sluiten, ik haal alleen het argument aan. Maar nogmaals: waaruit bestond dit vele werk in de SC dan en waarom zou het met een grotere verspreiding van Mac posts over heel DIG minder werk zijn?
Mary had a little lamb
Then Mary had dessert
  dinsdag 20 februari 2007 @ 16:26:42 #8
73232 De_Hertog
Aut bibat, aut abeat
pi_46493736
Concreet voorbeeld van het punt uit mijn vorige bericht: zal ik met dit nieuwsfeitje het Leopard voorpret topic omhoog schoppen, past het beter in het grote OS X topic, of kan het misschien toch beter in een SC?
Mary had a little lamb
Then Mary had dessert
pi_46496947
[wiki mededeling]
wiki is geupdated met dit deel,
De mods ook maar in de op slaat nog steeds niet goed
[/wiki mededeling]
Op dinsdag 2 september 2008 22:59 schreef Danny het volgende:
sorry.
leukste topic aller tijden
Voor computergerelateerde vragen klik hier
pi_46500578
quote:
Op dinsdag 20 februari 2007 18:04 schreef SpeedyRich het volgende:
[wiki mededeling]
wiki is geupdated met dit deel,
De mods ook maar in de op slaat nog steeds niet goed
[/wiki mededeling]
Done.
  dinsdag 20 februari 2007 @ 19:42:19 #11
17137 Sander
Nerds do it rarely
pi_46500644
quote:
Op dinsdag 20 februari 2007 16:26 schreef De_Hertog het volgende:
Concreet voorbeeld van het punt uit mijn vorige bericht: zal ik met dit nieuwsfeitje het Leopard voorpret topic omhoog schoppen, past het beter in het grote OS X topic, of kan het misschien toch beter in een SC?
Spannend, zelf een beslissing maken!
  donderdag 22 februari 2007 @ 18:06:52 #12
22457 Patch
FTR HUNK 2009-2007-2005-2004
pi_46565882
* Gewonnen FOK-Awards: Hunk (4x) * McDreamy * Brad Pitt * Wentworth Miller * Ewan McGregor * Walt Disney (3x) * Criterion (2x) * Nemo * Hitchcock * David Hasselhof * Academy *
pi_46565984
quote:
Op donderdag 22 februari 2007 18:06 schreef Patch het volgende:
slotje aub
Digitaliseren mini-DV bandjes
topis blijven in dig open na oplossing.
Voor naslagwerk enzo!
  donderdag 22 februari 2007 @ 18:17:13 #14
22457 Patch
FTR HUNK 2009-2007-2005-2004
pi_46566254
quote:
Op donderdag 22 februari 2007 18:09 schreef Godlike02 het volgende:

[..]

topis blijven in dig open na oplossing.
Voor naslagwerk enzo!
Oplossing heb ik toch al???
* Gewonnen FOK-Awards: Hunk (4x) * McDreamy * Brad Pitt * Wentworth Miller * Ewan McGregor * Walt Disney (3x) * Criterion (2x) * Nemo * Hitchcock * David Hasselhof * Academy *
pi_46566392
quote:
Op donderdag 22 februari 2007 18:17 schreef Patch het volgende:

[..]

Oplossing heb ik toch al???
Dus als het goed is zakt het topic snel weg uit de lijst.
  donderdag 22 februari 2007 @ 18:24:47 #16
22457 Patch
FTR HUNK 2009-2007-2005-2004
pi_46566519
te lui om een slotje te plaatsen....
rare jongens hier die dit forum-gedeelte runnen...
ik ga weer snel terug naar FTR & V&A
* Gewonnen FOK-Awards: Hunk (4x) * McDreamy * Brad Pitt * Wentworth Miller * Ewan McGregor * Walt Disney (3x) * Criterion (2x) * Nemo * Hitchcock * David Hasselhof * Academy *
  donderdag 22 februari 2007 @ 18:26:30 #17
17137 Sander
Nerds do it rarely
pi_46566580
Kerel, je bent dom.

Opgeloste topics gaan NIET op slot hier. Wat snap je daar niet aan? Het is veel handiger om ze open te laten.
pi_46567901
quote:
Op donderdag 22 februari 2007 18:26 schreef Slarioux het volgende:
Opgeloste topics gaan NIET op slot hier. Wat snap je daar niet aan? Het is veel handiger om ze open te laten.
True
  donderdag 22 februari 2007 @ 21:36:36 #19
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_46574194
quote:
Op donderdag 22 februari 2007 18:17 schreef Patch het volgende:
Oplossing heb ik toch al???
Dat klopt, maar een volgende user die met ongeveer hetzelfde probleem zit, die kan dan met de search het topic terugvinden en het een zinvolle kick geven.
So we just called him Fred
pi_46594746
Vastloper of crash veroorzaken!!!

Je hebt helemaal gelijk
  vrijdag 23 februari 2007 @ 14:56:00 #21
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_46594874
So we just called him Fred
pi_46598180
Ben ik nou blind of kan ik die sitecheck-topic niet vinden??

Heb de zoek ook al gebruikt
Oldenzaaltjuh en HeaRt_woRm's weblog!:KLIK!
FAN VAN DE RED HOT CHILI PEPPERS??? Klik hier!!!!!
  vrijdag 23 februari 2007 @ 16:48:12 #23
73232 De_Hertog
Aut bibat, aut abeat
pi_46598514
quote:
Op vrijdag 23 februari 2007 14:56 schreef FredvZ het volgende:
Misschien moet je dan ook even de posts met tips, die nu gewoon nog in het topic blijven staan, even wijzigen? Nu is het tenslotte alsnog te vinden.
Mary had a little lamb
Then Mary had dessert
  vrijdag 23 februari 2007 @ 17:36:39 #24
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_46600078
Je hebt gelijk
So we just called him Fred
  vrijdag 23 februari 2007 @ 19:58:32 #25
73232 De_Hertog
Aut bibat, aut abeat
pi_46603830
quote:
Op vrijdag 23 februari 2007 17:36 schreef FredvZ het volgende:
Je hebt gelijk
Psst, je bent er eentje vergeten. Damn, begin me net een mod te voelen..
Mary had a little lamb
Then Mary had dessert
  vrijdag 23 februari 2007 @ 20:11:49 #26
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_46604217
Thnx, had ik ff over het hoofd gezien.
So we just called him Fred
pi_46608407
Maar kan iemand anders dat topic wel vinden?? Ik wil wel een nieuwe openen maar denk dat er nog wel één is
Oldenzaaltjuh en HeaRt_woRm's weblog!:KLIK!
FAN VAN DE RED HOT CHILI PEPPERS??? Klik hier!!!!!
  vrijdag 23 februari 2007 @ 22:56:34 #28
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_46609573
So we just called him Fred
pi_46648576
Eigenlijk en opmerking over de FAQ / Centrale Topics die staan in DIG.
Heel veel plaatjes werken niet meer, is best wel slordig ! Zo kan ik het toch nog niet goed begrijpen
Hee. Zeg nou zelf, ik ben toch gewoon een hartstikke lekker ding? TOch?
  maandag 26 februari 2007 @ 13:26:48 #30
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_46692434
Ik zal eens kijken wat we er aan kunnen doen.
So we just called him Fred
  dinsdag 27 februari 2007 @ 13:39:53 #31
107951 JortK
Immer kwaliteitsposts
  dinsdag 27 februari 2007 @ 13:42:31 #32
17137 Sander
Nerds do it rarely
pi_46730584
De meeste DIG users weten wel wat een vol topic in een deel betekent hoor
  dinsdag 27 februari 2007 @ 13:59:18 #33
107951 JortK
Immer kwaliteitsposts
pi_46731138
quote:
Op dinsdag 27 februari 2007 13:42 schreef Slarioux het volgende:
De meeste DIG users weten wel wat een vol topic in een deel betekent hoor
Ja maar het is handiger voor mensen met een tvp

Is mijn persoonlijke mening dan
  dinsdag 27 februari 2007 @ 14:36:59 #34
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_46732368
Tja... dan kan je je altijd nog af gaan vragen wat mensen in zo'n topic doen als je alleen een TVP-plaatsen... Maar goed, linkje staat erin.
So we just called him Fred
  dinsdag 27 februari 2007 @ 14:38:10 #35
107951 JortK
Immer kwaliteitsposts
pi_46732418
quote:
Op dinsdag 27 februari 2007 14:36 schreef FredvZ het volgende:
Tja... dan kan je je altijd nog af gaan vragen wat mensen in zo'n topic doen als je alleen een TVP-plaatsen... Maar goed, linkje staat erin.
Thanks
  dinsdag 27 februari 2007 @ 15:49:08 #36
95194 SpeedyRich
doe ff normaal
pi_46734881
zelf assemblage PC, uitval na 10 sec.

kan deze ff opgeschoond worden
Op dinsdag 2 september 2008 22:59 schreef Danny het volgende:
sorry.
leukste topic aller tijden
Voor computergerelateerde vragen klik hier
  dinsdag 27 februari 2007 @ 15:51:02 #37
95194 SpeedyRich
doe ff normaal
pi_46734942
Nieuwe pc slaat na een klein minuutje af

de oplossing is gegeven en wordt een SC
Op dinsdag 2 september 2008 22:59 schreef Danny het volgende:
sorry.
leukste topic aller tijden
Voor computergerelateerde vragen klik hier
  dinsdag 27 februari 2007 @ 23:06:26 #38
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_46754218
quote:
Op dinsdag 27 februari 2007 15:49 schreef SpeedyRich het volgende:
zelf assemblage PC, uitval na 10 sec.

kan deze ff opgeschoond worden
Zodra de TS weer een teken van leven geeft.
quote:
Op dinsdag 27 februari 2007 15:51 schreef SpeedyRich het volgende:
Nieuwe pc slaat na een klein minuutje af

de oplossing is gegeven en wordt een SC
Die zakt vanzelf wel weg
So we just called him Fred
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 donderdag 1 maart 2007 @ 14:09:11 #39
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_46806427
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  donderdag 1 maart 2007 @ 14:26:57 #40
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_46807075
thnx
So we just called him Fred
  zaterdag 3 maart 2007 @ 12:52:07 #41
47509 JeRa
Authentic
pi_46874328
Er is een policy die stelt dat onderwerpen over het uitschakelen of anderzijds doorbreken van softwarematige beveiligingen niet toegestaan zijn omdat dat illegaal is. Waar ligt hier eigenlijk de grens? Immers, software met beveiliging moet deze zelf ook ongedaan kunnen maken - zie bijvoorbeeld de private keys die in HDDVD-software te vinden zijn. Wanneer zeggen jullie 'de software is zo slecht dat je het wachtwoord van dat archief in de documentatie kunt vinden' en wanneer 'dat is illegaal en dat mag niet'?
Stuur een PM naar me met als onderwerp stats help voor je userstatistieken!
Boom Gaspar - Matt Cameron - Jeff Ament - Stone Gossard - Mike McCready - Eddie Vedder.
pi_46880906
Zou een mod alle reacties hier in dit topic ff weg kunnen halen?

Welke laptop kiezen?
  zondag 4 maart 2007 @ 15:16:17 #43
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_46906096
@JeRa, de grens is met dit soort dingen moeilijk vast te stellen. En we hebben in het verleden al duizenden discussies gehad over "waar de grens ligt", zowel voor de schermen als achter de schermen. Iedere keer kwam daar uit dat de grens moeilijk te leggen is.
Het is aan de crew om per geval te bepalen of iets wel of niet geoorloofd is.

@Devrim_: Je topic is opgeruimd.
So we just called him Fred
  maandag 5 maart 2007 @ 15:17:54 #44
65490 whoops
Home is where the heart is...
pi_46942181
Zou iemand het volgende plaatje onderaan de OP van Interactieve online TV-dienst: Joost! kunnen zetten?

In the beginning, the universe was created. This made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
  maandag 5 maart 2007 @ 16:05:33 #45
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_46943849
Het plaatje zit er bij.
So we just called him Fred
pi_46943868
quote:
Op maandag 5 maart 2007 15:17 schreef whoops het volgende:
Zou iemand het volgende plaatje onderaan de OP van Interactieve online TV-dienst: Joost! kunnen zetten?

[afbeelding]
al gebeurd zie ik
pi_46943873
quote:
Op maandag 5 maart 2007 16:05 schreef FredvZ het volgende:
Het plaatje zit er bij.
  maandag 5 maart 2007 @ 17:38:09 #48
65490 whoops
Home is where the heart is...
pi_46947742
Dank, heren, dank....
In the beginning, the universe was created. This made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 maandag 5 maart 2007 @ 18:00:20 #49
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_46948543
Kan iemand even de link die ik poste:
Het grote Windows Vista topic [Deel 12] toevoegen aan de OP?
Lijkt mij een zeer nuttige toevoeging voor het topic.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_46949443
quote:
Op maandag 5 maart 2007 18:00 schreef Netsplitter het volgende:
Kan iemand even de link die ik poste:
Het grote Windows Vista topic [Deel 12] toevoegen aan de OP?
Lijkt mij een zeer nuttige toevoeging voor het topic.
Done
tnx!
  dinsdag 6 maart 2007 @ 09:48:15 #51
73207 phluphy
Lief vriendje...
pi_46966626
... ♥ ik mis je ♥
pi_46966676
dicht gedaan

//jump
pi_46990728
Vervelende rotsweex.
Wil iemand een íets-meer-krachtterm in de TT editten? Zo is heel het idee van het topic weg
  dinsdag 6 maart 2007 @ 21:28:36 #54
167671 Hijacking
wat is je probleem ?
pi_46991609
KPN adsl helpdesk toelatingstest

gelieve de reply's van schwarzenegger en schorpioen te verwijderen ze houden een discussie over iets wat helemaal niks te maken heeft met mijn vraag
happen naar de baas
  Lieve Belg dinsdag 6 maart 2007 @ 21:32:04 #55
86282 Jump
[Belg.] Jump (de ~ (m.))
pi_46991729
quote:
Op dinsdag 6 maart 2007 21:03 schreef veldmuis het volgende:
Sweex, "waarom zo slecht?"
Wil iemand een íets-meer-krachtterm in de TT editten? Zo is heel het idee van het topic weg
Zo ook goed?
Op zondag 28 oktober 2007 01:07 schreef clumsy_clown het volgende:
Jump daarentegen, is wáy minder braaf en lief dan hij lijkt
          «shmoop|dingen» jawel, jij bent Superjump
  dinsdag 6 maart 2007 @ 21:57:23 #56
73232 De_Hertog
Aut bibat, aut abeat
pi_46992863
quote:
Op dinsdag 6 maart 2007 21:28 schreef Hijacking het volgende:
KPN adsl helpdesk toelatingstest

gelieve de reply's van schwarzenegger en schorpioen te verwijderen ze houden een discussie over iets wat helemaal niks te maken heeft met mijn vraag
Hoezo, offtopic? Als ze het nou over boterbloempjes en frikandellen hadden gaf ik je gelijk, maar ze discussiëren over vragen uit zo'n test. Als je de replys goed doorleest steek je er nog wat van op voor die test ook
Mary had a little lamb
Then Mary had dessert
pi_47036805
Zeg, mijn windows is door iemand anders opnieuw geinstaleerd, en nu zit ik met één gebruiker die je moet aanklikken bij het opstarten, en als ik deze gebruiker verwijder bij configuratiescherm, is het dan zo dat mijn windows enzo niet meer goed is, of dat hij gewoon weer goed in één keer opstart en geen meerdere gebruikers meer kent?
ik ben de enigste die achter deze pc zit namelijk, dus dat is overbodig
pi_47038817
quote:
Op woensdag 7 maart 2007 23:02 schreef sound-storm het volgende:
Zeg, mijn windows is door iemand anders opnieuw geinstaleerd, en nu zit ik met één gebruiker die je moet aanklikken bij het opstarten, en als ik deze gebruiker verwijder bij configuratiescherm, is het dan zo dat mijn windows enzo niet meer goed is, of dat hij gewoon weer goed in één keer opstart en geen meerdere gebruikers meer kent?
ik ben de enigste die achter deze pc zit namelijk, dus dat is overbodig
nee, zit ergens in opties.
Maar kan je beter een topic over openen.
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 donderdag 8 maart 2007 @ 21:01:26 #59
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_47067664
Webhosting + domeinnaam
Kan heel mooi in het centrale ik zoek een webhost topic.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  vrijdag 9 maart 2007 @ 09:42:47 #60
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_47082641
thnx
So we just called him Fred
pi_47111695
Mag ik een dig permban
  Lieve Belg vrijdag 9 maart 2007 @ 23:33:57 #62
86282 Jump
[Belg.] Jump (de ~ (m.))
pi_47111910
We delen geen subforumbans meer uit
Op zondag 28 oktober 2007 01:07 schreef clumsy_clown het volgende:
Jump daarentegen, is wáy minder braaf en lief dan hij lijkt
          «shmoop|dingen» jawel, jij bent Superjump
pi_47118456
Hey Fred ff dimmen he debiel
  zaterdag 10 maart 2007 @ 10:49:24 #64
120113 Tomasso
Lopen te kijken
pi_47118730
Wat is dit voor aandachtshoer

Apple SC # 100 ...een mijlpaal
"A true, creative researcher has to have confidence in nonsense"
pi_47119087
Mag je niks over zeggen dan zegt fredjez dat je er een stijve plasser van krijgt
  zaterdag 10 maart 2007 @ 11:10:38 #66
17137 Sander
Nerds do it rarely
pi_47119099
Kleutertjes. Zijn jullie echt niks meer gewend?
  zaterdag 10 maart 2007 @ 11:12:11 #67
120113 Tomasso
Lopen te kijken
pi_47119117
quote:
Op zaterdag 10 maart 2007 11:10 schreef Slarioux het volgende:
Kleutertjes. Zijn jullie echt niks meer gewend?
Na ispy en editor2 was ik wel wat gewend ja, maar z'n tweede kloon is nog irritanter. Maargoed, het ligt allemaal aan tonks en andere mensen van de SC, niet aan die aandachtshoer.

"A true, creative researcher has to have confidence in nonsense"
  zaterdag 10 maart 2007 @ 11:27:36 #68
17137 Sander
Nerds do it rarely
pi_47119424
quote:
Op zaterdag 10 maart 2007 11:12 schreef Tomasso het volgende:

[..]

Na ispy en editor2 was ik wel wat gewend ja, maar z'n tweede kloon is nog irritanter. Maargoed, het ligt allemaal aan tonks en andere mensen van de SC, niet aan die aandachtshoer.

Jezus vriend, niet zo frusty. Ik ben meer pro-Apple reeks dan jij weet, dus loop niet te blaten. Ik vraag gewoon wat.
  zaterdag 10 maart 2007 @ 11:28:55 #69
120113 Tomasso
Lopen te kijken
pi_47119446
quote:
Op zaterdag 10 maart 2007 11:27 schreef Slarioux het volgende:

[..]

Jezus vriend, niet zo frusty. Ik ben meer pro-Apple reeks dan jij weet, dus loop niet te blaten. Ik vraag gewoon wat.
Weet ik . Alleen die smiley maakt de manier waarop je het vraagt anders.
"A true, creative researcher has to have confidence in nonsense"
pi_47120629
Ach het is spijtig dat je weg bent slarioux. Dit stelletje is niks natuurlijk
pi_47120664
quote:
Op zaterdag 10 maart 2007 10:49 schreef Tomasso het volgende:
Wat is dit voor aandachtshoer

Apple SC # 100 ...een mijlpaal
Een user
Ik heb laatst begrepen dat de users bepalen.
Er staat niks in de faq over vragen stellen. Ik zie niks wat niet in de policy zou passen.
Misschien een Tonks die WEER gaat uitlokken.

Dus wat wil je in feedback en wat verwacht je van ons?
pi_47121242
quote:
Op zaterdag 10 maart 2007 12:27 schreef Godlike02 het volgende:

[..]

Een user
Ik heb laatst begrepen dat de users bepalen.
Er staat niks in de faq over vragen stellen. Ik zie niks wat niet in de policy zou passen.
Misschien een Tonks die WEER gaat uitlokken.

Dus wat wil je in feedback en wat verwacht je van ons?
  zaterdag 10 maart 2007 @ 13:06:11 #73
120113 Tomasso
Lopen te kijken
pi_47121564
quote:
Op zaterdag 10 maart 2007 12:27 schreef Godlike02 het volgende:

[..]

Een user
Ik heb laatst begrepen dat de users bepalen.
Er staat niks in de faq over vragen stellen. Ik zie niks wat niet in de policy zou passen.
Misschien een Tonks die WEER gaat uitlokken.

Dus wat wil je in feedback en wat verwacht je van ons?
Zie je het nou serieus echt niet?
"A true, creative researcher has to have confidence in nonsense"
pi_47121747
quote:
Op zaterdag 10 maart 2007 13:06 schreef Tomasso het volgende:

[..]

Zie je het nou serieus echt niet?
Irritant persoon? ja die zie ik.
Reden voor ingrijpen? Dan kan de helft van fok een edit of ban krijgen.
Dus ik zie op dit moment niks om voor in fb te komen.
  zaterdag 10 maart 2007 @ 13:18:47 #75
120113 Tomasso
Lopen te kijken
pi_47121880
quote:
Op zaterdag 10 maart 2007 13:13 schreef Godlike02 het volgende:

[..]

Irritant persoon? ja die zie ik.
Reden voor ingrijpen? Dan kan de helft van fok een edit of ban krijgen.
Dus ik zie op dit moment niks om voor in fb te komen.
Iemand die wederom de SC wil verkrachten? Zie je dat ook?
"A true, creative researcher has to have confidence in nonsense"
  zaterdag 10 maart 2007 @ 13:18:56 #76
73232 De_Hertog
Aut bibat, aut abeat
pi_47121882
quote:
Op zaterdag 10 maart 2007 13:13 schreef Godlike02 het volgende:

[..]

Irritant persoon? ja die zie ik.
Reden voor ingrijpen? Dan kan de helft van fok een edit of ban krijgen.
Dus ik zie op dit moment niks om voor in fb te komen.
Nou ja, tijdens die andere sluitingen werd gezegd 'als je je er dan aan ergert, meldt het dan in FB en niet in het topic zelf, dus dat doen ze nu Als er geen subforumbans meer worden uitgedeeld kan ik me voorstellen dat het lastig is er iets aan te doen, al zou ik het persoonlijk wel op prijs stellen als je dan in het topic zelf niet alleen tonks op zijn gedrag aanspreekt, maar ook sanni.
Mary had a little lamb
Then Mary had dessert
pi_47121935
quote:
Op zaterdag 10 maart 2007 13:18 schreef De_Hertog het volgende:

[..]

Nou ja, tijdens die andere sluitingen werd gezegd 'als je je er dan aan ergert, meldt het dan in FB en niet in het topic zelf, dus dat doen ze nu Als er geen subforumbans meer worden uitgedeeld kan ik me voorstellen dat het lastig is er iets aan te doen, al zou ik het persoonlijk wel op prijs stellen als je dan in het topic zelf niet alleen tonks op zijn gedrag aanspreekt, maar ook sanni.
Oh ik onthoud het ook wel.
Daar gaat het mij niet om. Wat dat betreft is de melding idd goed (excuus van mijn kant voor dat).
Maar bij een eenmalige aktie ga ik niet gelijk als een gek editten en deleten en fred heeft reeds wat geroepen in het topic. Dat lijkt mij op dit moment voldoende.
pi_47121971
en dan over een tijdje de apple sc weer sluiten en dan allemaal links plaatsen naar die reacties waarom die dicht is
  zaterdag 10 maart 2007 @ 13:41:45 #79
17137 Sander
Nerds do it rarely
pi_47122412
quote:
Op zaterdag 10 maart 2007 13:22 schreef TwyLight het volgende:
en dan over een tijdje de apple sc weer sluiten en dan allemaal links plaatsen naar die reacties waarom die dicht is
Dan weten we in ieder geval dat we jou hier je eigen ruiten kunnen zien ingooien .
pi_47122623
ik woon in een iHouse, die heeft geen ramen.
pi_47149169
quote:
Op zaterdag 10 maart 2007 13:22 schreef TwyLight het volgende:
en dan over een tijdje de apple sc weer sluiten en dan allemaal links plaatsen naar die reacties waarom die dicht is
Het zit je allemaal weg hoog he..
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 dinsdag 13 maart 2007 @ 09:09:02 #82
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_47218517
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_47220688
quote:
Dank!
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 dinsdag 13 maart 2007 @ 12:58:23 #84
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_47225580
(Gratis) Webhost met MySQL en PHP ondersteuning past mooi in het Grote Webhost topic.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  woensdag 14 maart 2007 @ 22:29:40 #85
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_47282432
Beetje laat, maar toch bedankt
So we just called him Fred
pi_47321643
Is het niet een beetje idioot dat een topic over DC++ zomaar wordt dichtgekwakt door een gastmodje? Dit programma staat trouwens gewoon op de lijst van XP musthaves van FOK zelf, dus van enige consistentie in de policy is geen sprake.
pi_47321861
quote:
Op donderdag 15 maart 2007 23:57 schreef Riparius het volgende:
Is het niet een beetje idioot dat een topic over DC++ zomaar wordt dichtgekwakt door een gastmodje? Dit programma staat trouwens gewoon op de lijst van XP musthaves van FOK zelf, dus van enige consistentie in de policy is geen sprake.
Klopt
pi_47364315
Ik weet niet waar ik precies last van heb, maar ik vermoed dat het aan mij ligt
Deze mag wel dicht: Ik kan niet posten?
pi_47366952
[Testtopic] deel zoveel., daar kan je vrijuit in testen.
pi_47371488
ja, ik probeerde dus een lange post te plaatsen, maar dat ging niet... en als het toch niet gaat kan je doen wat je wilt natuurlijk, maar toen ging het dus wel

zal zo nog eens een poging doen
  zaterdag 17 maart 2007 @ 20:26:46 #91
95194 SpeedyRich
doe ff normaal
pi_47379028
[help] kan geen fotos zien @ frontpage

deze kan ook mischien naar FB
Op dinsdag 2 september 2008 22:59 schreef Danny het volgende:
sorry.
leukste topic aller tijden
Voor computergerelateerde vragen klik hier
pi_47380481
quote:
Op zaterdag 17 maart 2007 20:26 schreef SpeedyRich het volgende:
[help] kan geen fotos zien @ frontpage

deze kan ook mischien naar FB
Volgens mij is het een persoonsgebonden probleem en geen fok probleem.
Dus lijkt dit topic mij beter passen in dig
  zondag 18 maart 2007 @ 20:02:35 #93
95194 SpeedyRich
doe ff normaal
pi_47410387
blauw scherm ...

kunnen de post van veldmuis en ikjur er uit
Op dinsdag 2 september 2008 22:59 schreef Danny het volgende:
sorry.
leukste topic aller tijden
Voor computergerelateerde vragen klik hier
pi_47412309
quote:
Op zondag 18 maart 2007 20:02 schreef SpeedyRich het volgende:
blauw scherm ...

kunnen de post van veldmuis en ikjur er uit
Ja, twee mochten er idd wel uit.
Tnx
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 maandag 19 maart 2007 @ 08:25:20 #95
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_47424498
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  maandag 19 maart 2007 @ 08:39:15 #96
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_47424653
Thnx
So we just called him Fred
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 maandag 19 maart 2007 @ 08:53:11 #97
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_47424837
(vista) Programma Opslaan: topic vol gebaggerd.
Vraag had trouwens ook goed in het Centrale Vista topic gekunt.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_47424874
quote:
Op maandag 19 maart 2007 08:53 schreef Netsplitter het volgende:
(vista) Programma Opslaan: topic vol gebaggerd.
Vraag had trouwens ook goed in het Centrale Vista topic gekunt.
Crap cleaner gedraaid
Tnx

Al is het topic ook echt niet te lezen
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 maandag 19 maart 2007 @ 10:47:14 #99
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_47427308
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  maandag 19 maart 2007 @ 11:14:44 #100
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_47428189
thnx
So we just called him Fred
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 maandag 19 maart 2007 @ 12:50:14 #101
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_47431049
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  maandag 19 maart 2007 @ 20:09:44 #102
73232 De_Hertog
Aut bibat, aut abeat
pi_47447969
Apple SC 105 - Hier weer verder. mag dicht. Iemand vond het nodig cijfers in de OP te gebruiken, waardoor ik hem niet meer kon vinden.
Mary had a little lamb
Then Mary had dessert
pi_47456960
Ja hoi. Of iemand die schijt-TT kan wijzigen.

. Nummers. .
It's my party and I'll cry if I want to.
pi_47458227
De SC hier mag ook wel weg
ok doe ik wel even
  dinsdag 20 maart 2007 @ 00:05:27 #105
95194 SpeedyRich
doe ff normaal
pi_47458285
quote:
Op dinsdag 20 maart 2007 00:03 schreef Godlike02 het volgende:
De SC hier mag ook wel weg
ok doe ik wel even
Een reactie
Mijn eerste reactie was OT
Op dinsdag 2 september 2008 22:59 schreef Danny het volgende:
sorry.
leukste topic aller tijden
Voor computergerelateerde vragen klik hier
pi_47460631
quote:
Op dinsdag 20 maart 2007 00:05 schreef SpeedyRich het volgende:

[..]

Een reactie
Mijn eerste reactie was OT
Heb je hem weer hoor !
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 dinsdag 20 maart 2007 @ 08:14:57 #107
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_47461040
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 dinsdag 20 maart 2007 @ 08:35:52 #109
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_47461289
Joost (van de makers van Skype... Centraal topic voor, staat ook in het topic.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 dinsdag 20 maart 2007 @ 08:38:41 #110
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_47461338
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_47461377
Ikk kan geen eens rustig wakker worden en me inlezen
De eerste is gedaan!

De tweede mag TS zelf aangeven waar hij verder wil.Ik ga hem ff niet geforceerd in het vista topic gooien.

Tnx Weer
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 dinsdag 20 maart 2007 @ 08:44:28 #112
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_47461427
Eerder beginnen...
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_47461431
Gelukkig krijgen jullie zoveel hulp he
  dinsdag 20 maart 2007 @ 08:50:42 #114
17137 Sander
Nerds do it rarely
pi_47461534
quote:
Op dinsdag 20 maart 2007 08:44 schreef tonks het volgende:
Gelukkig krijgen jullie zoveel hulp he
Tonks al die kritiek is niks voor jou.
pi_47461572
Het is gewoon grappig is dat deze DIG mods gewoon alleen maar editten en dankjewel zeggen
  dinsdag 20 maart 2007 @ 08:54:43 #116
17137 Sander
Nerds do it rarely
pi_47461603
quote:
Op dinsdag 20 maart 2007 08:52 schreef tonks het volgende:
Het is gewoon grappig is dat deze DIG mods gewoon alleen maar editten en dankjewel zeggen
Toegewijde users. Mijn erfenisje. Dank u dank u.
pi_47463071
Ik had een vraagje, maar het leek me niet de moeite om er een topic over te openen: is hier toevallig ergens een lijstje van een paar telefoon-vergelijkingssites ? Ik wil na jaren en jaren van prepaid bellen eindelijk een abbonnement afsluiten, maar hoe vind ik uit wat nou het goedkoopste met de meeste extras is ? Daar zijn toch wel vergelijkingswebsites voor, neem ik aan ?

En weet een van jullie dat toevallig ? Heb zelf al even rondgeklikt hier, maar ik vond alleen specifieke telefoontopics.
It's my party and I'll cry if I want to.
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 dinsdag 20 maart 2007 @ 10:03:05 #118
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_47463319
quote:
Op dinsdag 20 maart 2007 09:54 schreef AudreyHepburn het volgende:
Ik had een vraagje, maar het leek me niet de moeite om er een topic over te openen: is hier toevallig ergens een lijstje van een paar telefoon-vergelijkingssites ? Ik wil na jaren en jaren van prepaid bellen eindelijk een abbonnement afsluiten, maar hoe vind ik uit wat nou het goedkoopste met de meeste extras is ? Daar zijn toch wel vergelijkingswebsites voor, neem ik aan ?

En weet een van jullie dat toevallig ? Heb zelf al even rondgeklikt hier, maar ik vond alleen specifieke telefoontopics.
Waarom post je het dan niet hier in?
[Slowchat #167] Waar alle digibeten & -nerds samenkomen
Dat is hier speciaal voor bedoeld...
Dit niet.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_47463384
Een SC of een topic is idd makkelijker.
Ik weet het namelijk ook niet uit mijn hoofd en zo houden we fb beetje overzichtelijk.
pi_47463437
Prima. Vraag ik het daar even. Ik had ook niet de intentie om jullie FB te vervuilen. Ik deed het omdat ik een topic openen ook vervuiling vond. .

En nou ben ik weg uit je FB hoor. .
It's my party and I'll cry if I want to.
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 dinsdag 20 maart 2007 @ 15:21:02 #121
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_47473869
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_47476899
quote:
nee
K&W
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 donderdag 22 maart 2007 @ 08:10:20 #123
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_47537141
Kan iemand even het offtopic gemekker eruit halen?
Leuke grappen met pc's enzo
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 donderdag 22 maart 2007 @ 08:51:54 #124
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_47537643
quote:
Op donderdag 22 maart 2007 08:10 schreef Netsplitter het volgende:
Kan iemand even het offtopic gemekker eruit halen?
Leuke grappen met pc's enzo
Thx Godlike02.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
pi_47537653
quote:
Op donderdag 22 maart 2007 08:51 schreef Netsplitter het volgende:

[..]

Thx Godlike2.
np
Was alleen even vergeten hier wat te roepen.
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 donderdag 22 maart 2007 @ 14:47:37 #126
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_47548069
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  donderdag 22 maart 2007 @ 15:07:59 #127
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_47548700
Had hem al gezien, maar toch bedankt
So we just called him Fred
pi_47551472
Slaafjes
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 donderdag 22 maart 2007 @ 21:19:41 #129
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_47561461
Php inlogcode. Centrale PHP topic?
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 vrijdag 23 maart 2007 @ 10:40:25 #130
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_47573900
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 vrijdag 23 maart 2007 @ 14:25:42 #131
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_47581224
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  vrijdag 23 maart 2007 @ 19:56:38 #132
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_47593056
mp3 + cue bestand kan omzetten naar losse tracks

Mag uit de TT het woordje "kan" verwijdert worden?

Ty
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_47613226
Het is wel verdome rustig in dit topic sinds de Apple SC weer open is, he mods
pi_47626007
quote:
Op zaterdag 24 maart 2007 16:29 schreef TwyLight het volgende:
Het is wel verdome rustig in dit topic sinds de Apple SC weer open is, he mods [afbeelding]
Hou het dan zo.
pi_47626490
quote:
Op zaterdag 24 maart 2007 22:34 schreef Godlike02 het volgende:

[..]

Hou het dan zo.
Hee niet zo brutaal he
pi_47649143
quote:
Op dinsdag 20 maart 2007 08:54 schreef Slarioux het volgende:

[..]

Toegewijde users. Mijn erfenisje. Dank u dank u.
Alleen jammer dat de topic reports zijn afgeschat. Dat had ook al een hoop posts gescheeld.
  zondag 25 maart 2007 @ 23:05:13 #137
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_47656715
Tis eigenlijk jammer dat veel users hem niet gebruiken....
So we just called him Fred
  dinsdag 27 maart 2007 @ 19:00:08 #138
95194 SpeedyRich
doe ff normaal
pi_47721266
Fok lange laadtijden?
totaal nutteloze post
Op dinsdag 2 september 2008 22:59 schreef Danny het volgende:
sorry.
leukste topic aller tijden
Voor computergerelateerde vragen klik hier
pi_47726777
quote:
Op dinsdag 27 maart 2007 19:00 schreef SpeedyRich het volgende:
Fok lange laadtijden?
totaal nutteloze post
Klopt
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 woensdag 28 maart 2007 @ 10:27:10 #140
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_47740511
Zoo Tycoon directeurscollectie...... V&A en no-cd crack vraag.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 woensdag 28 maart 2007 @ 10:35:20 #141
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_47740753
Zoo Tycoon directeurscollectie...... staat link naar crack site.
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 woensdag 28 maart 2007 @ 13:41:10 #142
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_47747284
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 donderdag 29 maart 2007 @ 09:56:56 #143
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_47781141
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  donderdag 29 maart 2007 @ 11:36:37 #144
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_47784222
Dank
So we just called him Fred
  vrijdag 30 maart 2007 @ 12:47:19 #146
95194 SpeedyRich
doe ff normaal
pi_47826547
niet meer baas in eigen huis

kan dit topic opgeschoond worden
het draait uit op een XP vs Vista
Op dinsdag 2 september 2008 22:59 schreef Danny het volgende:
sorry.
leukste topic aller tijden
Voor computergerelateerde vragen klik hier
  vrijdag 30 maart 2007 @ 13:22:29 #147
95194 SpeedyRich
doe ff normaal
pi_47827733
Thnx Godlike02
Op dinsdag 2 september 2008 22:59 schreef Danny het volgende:
sorry.
leukste topic aller tijden
Voor computergerelateerde vragen klik hier
pi_47827765
quote:
Op vrijdag 30 maart 2007 13:22 schreef SpeedyRich het volgende:
Thnx Godlike02
np
maar even waarschuwing gedaan.
Deleten ging wat ver en sluiten zou ook niet leuk zijn voor ts.
  vrijdag 30 maart 2007 @ 23:36:07 #149
95194 SpeedyRich
doe ff normaal
pi_47849062
Vista Useraccounts

en onder mijn reactie allebei niets toevoegend
Op dinsdag 2 september 2008 22:59 schreef Danny het volgende:
sorry.
leukste topic aller tijden
Voor computergerelateerde vragen klik hier
pi_47855362
quote:
Op vrijdag 30 maart 2007 23:36 schreef SpeedyRich het volgende:
Vista Useraccounts

en onder mijn reactie allebei niets toevoegend
Tnx
Sommige blijven het proberen
pi_47884616
Deze forumnaam is eigenlijk wel vetter.
pi_47888992
quote:
Op zondag 1 april 2007 10:02 schreef most_wanted het volgende:
Deze forumnaam is eigenlijk wel vetter.
Maar die is nu alweer weg.
Op woensdag 20 april 2011 23:38 schreef luckass het volgende:
bazen zijn alleen vindbaar voor de chicks.
  dinsdag 3 april 2007 @ 19:45:59 #153
95194 SpeedyRich
doe ff normaal
pi_47976051
Internet valt steeds uit

nordicblue is aardig bezig maar niet heus
Op dinsdag 2 september 2008 22:59 schreef Danny het volgende:
sorry.
leukste topic aller tijden
Voor computergerelateerde vragen klik hier
  Lieve Belg dinsdag 3 april 2007 @ 19:48:33 #154
86282 Jump
[Belg.] Jump (de ~ (m.))
pi_47976146
quote:
Op dinsdag 3 april 2007 19:45 schreef SpeedyRich het volgende:
Internet valt steeds uit

nordicblue is aardig bezig maar niet heus
Jij bent er anders ook goed bezig.
Op zondag 28 oktober 2007 01:07 schreef clumsy_clown het volgende:
Jump daarentegen, is wáy minder braaf en lief dan hij lijkt
          «shmoop|dingen» jawel, jij bent Superjump
pi_47976593
Dank Jump!
pi_47984416
utorrent

misschien handig om hier eens naar te kijken, de TS word (terecht of onterecht, dat laat ik aan jullie) de huid volgescholden zo'n beetje
pi_47984723
quote:
Op dinsdag 3 april 2007 22:38 schreef mschol het volgende:
utorrent

misschien handig om hier eens naar te kijken, de TS word (terecht of onterecht, dat laat ik aan jullie) de huid volgescholden zo'n beetje
true
en antwoord had hij al.
Tnx dus
pi_48318853
Ik heb een vraagje;

Wat houdt dual channel in bij ram geheugen?
google is your friend
pi_48318940
quote:
Op zaterdag 14 april 2007 11:50 schreef ThijsThijs het volgende:
Ik heb een vraagje;

Wat houdt dual channel in bij ram geheugen?
http://en.wikipedia.org/wiki/Dual-channel_architecture

wat literatuur
pi_48319768
Daar houdt ik neit zo van
google is your friend
  zaterdag 14 april 2007 @ 13:09:56 #161
65490 whoops
Home is where the heart is...
pi_48320520
quote:
Op zaterdag 14 april 2007 12:33 schreef ThijsThijs het volgende:
Daar houdt ik neit zo van
Toepasselijke signature heb je ook...
In the beginning, the universe was created. This made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
pi_48325767
Ja he
google is your friend
  Lieve Belg dinsdag 17 april 2007 @ 10:12:31 #164
86282 Jump
[Belg.] Jump (de ~ (m.))
pi_48408969
Hij's weg.
Op zondag 28 oktober 2007 01:07 schreef clumsy_clown het volgende:
Jump daarentegen, is wáy minder braaf en lief dan hij lijkt
          «shmoop|dingen» jawel, jij bent Superjump
  dinsdag 17 april 2007 @ 21:51:36 #166
58063 uppie83
Sousousou
pi_48437358
Ik zie geregeld topics voorbij komen waarin advies gevraagd wordt over een specifieke telefoon, maar is er niet net zoals in FOT(centraal topic voor camera's) een centraal topic voor telefoonadvies???
ウプピエ 八十三 << u-pu-pi-e hachi-ju-san, ik denk ik zeg het er maar ff bij :P
pi_48438081
quote:
Op dinsdag 17 april 2007 21:51 schreef uppie83 het volgende:
Ik zie geregeld topics voorbij komen waarin advies gevraagd wordt over een specifieke telefoon, maar is er niet net zoals in FOT(centraal topic voor camera's) een centraal topic voor telefoonadvies???
Niet dat ik weet nee.
  dinsdag 17 april 2007 @ 22:13:31 #168
58063 uppie83
Sousousou
pi_48438516
Is dat gewenst?
ウプピエ 八十三 << u-pu-pi-e hachi-ju-san, ik denk ik zeg het er maar ff bij :P
pi_48438667
quote:
Op dinsdag 17 april 2007 22:13 schreef uppie83 het volgende:
Is dat gewenst?
Ervaring leert mij dat de meeste centrale topics snel vergeten worden.
De meeste centrale topics bestaan omdat er veel vraag en aanbod is en omdat deze vaak hoog in de AT/MYat blijft staan.

Maar dat is slechts persoonlijke ervaring.
Nooit geschoten is altijd mis, dus van mij mag je je geheel uitleven

Ik zal niet snel iedereen naar een centraal topic gaan schoppen tenzij blijkt dat juist daar alle 'experts' gaan verzamelen en veel mensen het prettig vinden werken.
  dinsdag 17 april 2007 @ 22:30:39 #170
58063 uppie83
Sousousou
pi_48439419
Nou het topic is aangemaakt... ben benieuwd
ウプピエ 八十三 << u-pu-pi-e hachi-ju-san, ik denk ik zeg het er maar ff bij :P
pi_48476817
quote:
Op woensdag 18 april 2007 20:15 schreef Goover het volgende:
[Vraag] Wasmachine afvoer

Kan die miss naar Klussen en wonen?
Done
  woensdag 18 april 2007 @ 21:06:28 #174
17137 Sander
Nerds do it rarely
pi_48478564
Een centraal topic voor telefoons? Na een stevige discussie ooit ben ik er nu ook achter dat dat net zo stom is als een centraal topic voor computers
pi_48478641
quote:
Op woensdag 18 april 2007 21:06 schreef Slarioux het volgende:
Een centraal topic voor telefoons? Na een stevige discussie ooit ben ik er nu ook achter dat dat net zo stom is als een centraal topic voor computers
Hij slaat nog niet echt aan ook
Te veel om te bespreken.

Maar ja onze post zijn de afgelopen twee jaar gezakt
pi_48505959
Is het toegestaan om op het forum invites te delen voor torrent sites?
pi_48506451
quote:
Op donderdag 19 april 2007 16:50 schreef Devrim_ het volgende:
Is het toegestaan om op het forum invites te delen voor torrent sites?
aangezien ze hier torrent associeren met illegaal, lijkt me het niet
pi_48522691
quote:
Op donderdag 19 april 2007 16:50 schreef Devrim_ het volgende:
Is het toegestaan om op het forum invites te delen voor torrent sites?
Lijkt mij ook niet helemaal de bedoeling.
pi_48592095
sphackr spamt easynews.nl doe maar eens geschiedenis kijken.
pi_48669750
quote:
Op zondag 22 april 2007 11:22 schreef tonks het volgende:
sphackr spamt easynews.nl doe maar eens geschiedenis kijken.
Ik heb even vlug gekeken.
In eerste instantie lijkt het meer fan gedrag dan spammen maar ik probeer er vanavond even verder in te duiken.

Tnx in elk geval
pi_48671547
quote:
Op zondag 22 april 2007 11:22 schreef tonks het volgende:
sphackr spamt easynews.nl doe maar eens geschiedenis kijken.
quote:
Op dinsdag 24 april 2007 14:50 schreef sphackr het volgende:
Ik werk zelf voor een mensontwikkelings bedrijf.
Ik doe hier het ziekteverzuim. (interessant werk)
In de avond uurtjuhs ben ik cyber/moderator voor tmf/easynews/xlned
Hij werkt er!
Vanavond dus nog even kijken
  zaterdag 28 april 2007 @ 14:49:16 #182
153800 Bouncer_Bone
Don't look at me
  zondag 29 april 2007 @ 17:20:16 #183
107951 JortK
Immer kwaliteitsposts
  zondag 29 april 2007 @ 19:55:46 #184
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_48846893
Nouja, het goede nieuws is iig dat het weer extra toetsaanslagen op heeft opgeleverd

Join FOK! Whatpulse! En help FOK! naar de top. Deel #74
So we just called him Fred
  zondag 29 april 2007 @ 19:58:27 #185
107951 JortK
Immer kwaliteitsposts
pi_48846977
quote:
Op zondag 29 april 2007 19:55 schreef FredvZ het volgende:
Nouja, het goede nieuws is iig dat het weer extra toetsaanslagen op heeft opgeleverd

Join FOK! Whatpulse! En help FOK! naar de top. Deel #74
Dank je Fred
pi_48849352
Plaats hier een foto van je “werkplek”

Jammer dat 'ie dicht is, vond het een erg leuk idee. En als sluitpost worden er 2 punten genoemd:
- Had wat meer aandacht aan je OP besteed
- In PUB is er al iets dergelijks.

Als er nu meer aandacht aan de OP word besteed, en we negeren PUB even, het topic is daar denk ik al naar beneden verdwenen, want ik zie het er niet staan. Mag er dan een nieuw topic geopend worden?
  dinsdag 1 mei 2007 @ 15:47:23 #187
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_48891829
Ik vind het prima, maar dan moet het geen directe kloon worden van de reeks in PUB, want zitten we uiteindelijk met 2 topics met dezelfde inhoud.
So we just called him Fred
  dinsdag 1 mei 2007 @ 19:10:44 #188
95194 SpeedyRich
doe ff normaal
pi_48898322
Geile download site

dit lijkt mij een beetje spam
Op dinsdag 2 september 2008 22:59 schreef Danny het volgende:
sorry.
leukste topic aller tijden
Voor computergerelateerde vragen klik hier
pi_48922379
quote:
Op dinsdag 1 mei 2007 19:10 schreef SpeedyRich het volgende:
Geile download site

dit lijkt mij een beetje spam
Hij is dicht
pi_48922606
1topic.remove_spam_link(topic->get_link()) if (topic->get_link()->is_spam()); 
pi_48927553
ik weet niet wat hier gebeurt, maar dit topic blijft continu refreshen bij mij... andere topics geen problemen

[PHP/(My)SQL] voor dummies - Deel 42
  woensdag 2 mei 2007 @ 17:22:28 #192
95194 SpeedyRich
doe ff normaal
pi_48932960
[noob]Help mij hier draadloos internet te installeren

wil een modje even zijn deskundige blik hier over werpen aangezien een user loopt te "baggeren"
Op dinsdag 2 september 2008 22:59 schreef Danny het volgende:
sorry.
leukste topic aller tijden
Voor computergerelateerde vragen klik hier
pi_48933144
quote:
Op woensdag 2 mei 2007 17:22 schreef SpeedyRich het volgende:
[noob]Help mij hier draadloos internet te installeren

wil een modje even zijn deskundige blik hier over werpen aangezien een user loopt te "baggeren"
Wil een Speedyrich even kijken naar zijn "ondertitel"
  woensdag 2 mei 2007 @ 17:41:00 #194
95194 SpeedyRich
doe ff normaal
pi_48933676
quote:
Op woensdag 2 mei 2007 17:27 schreef tonks het volgende:

[..]

Wil een Speedyrich even kijken naar zijn "ondertitel"
Tonks pleur toch gewoon es op
doe het in een pm maar niet hier
Op dinsdag 2 september 2008 22:59 schreef Danny het volgende:
sorry.
leukste topic aller tijden
Voor computergerelateerde vragen klik hier
pi_48933730
QQ
pi_48934491
Frans is in elk geval uit het topic
  zaterdag 5 mei 2007 @ 10:38:54 #197
78707 TheSilentEnigma
Heldin, bazin, godin.
pi_49030851
Hoe ervaart u Digitale TV?

Mag dit wel? Meen me te herinneren dat men zich niet louter mag aanmelden voor enquetes.
pi_49036963
Kunnen er geen Dvd,Xvid,X264 etc. encoding guides geschreven worden?
Er word op FOK! vaak gevraagd om dit soort dingen...
Ik wil zelf ook wel wat guides schrijvens
  zaterdag 5 mei 2007 @ 18:01:02 #199
177856 Birra
Bangkok Connection
pi_49040995
Ik heb een kleine vraag (wat denk ik geen topic waard is), maar ik kan het niet vinden in de FAQ.
Ik heb een mapje (VIDEO_TS), een dvd dus.
Maar kan ik dat gewoon via Windows op een DVD zetten?
Of moet ik het op een bepaalde manier branden?
To me, clowns aren't funny. In fact, they're kinda scary. I've
wondered where this started and I think it goes back to the time I
went to the circus and a clown killed my dad.
pi_49043959
quote:
Op zaterdag 5 mei 2007 18:01 schreef Birra het volgende:
Ik heb een kleine vraag (wat denk ik geen topic waard is), maar ik kan het niet vinden in de FAQ.
Ik heb een mapje (VIDEO_TS), een dvd dus.
Maar kan ik dat gewoon via Windows op een DVD zetten?
Of moet ik het op een bepaalde manier branden?
als er op de dvd ook een mapje AUDIO_TS staat zou het in theorie moeten werken, je kan beter Imgtool downloaden, deze rangschikt alle bestanden netjes en zorgt ervoor dat alles netjes word weggebrand.
  zaterdag 5 mei 2007 @ 20:02:19 #201
177856 Birra
Bangkok Connection
pi_49044401
quote:
Op zaterdag 5 mei 2007 19:48 schreef mschol het volgende:

[..]

als er op de dvd ook een mapje AUDIO_TS staat zou het in theorie moeten werken, je kan beter Imgtool downloaden, deze rangschikt alle bestanden netjes en zorgt ervoor dat alles netjes word weggebrand.
Was IMGTool niet een programma waarmee je GTA spellen kon modden?
Maar ik ben via jouw antwoord op IMGBurn gekomen, werkt perfect, misschien bedoelde je dat.
Bedankt !
To me, clowns aren't funny. In fact, they're kinda scary. I've
wondered where this started and I think it goes back to the time I
went to the circus and a clown killed my dad.
pi_49048157
Script voor automatisch inloggen ofzo?

Matige antwoorden van gebruikers, die... als iemand zo dom is om ze te vertrouwen behoorlijk vervelend zijn voor je computer... Misschien goed om hier toch even wat aan te doen als mods?

Daarmee zeg ik overigens niet dat de TS het niet zelf een beetje heeft uigelokt, ofzo, maargoed... zoiets dus ofzo, topicje dacht ik... enzo...
(om even in de trant van de OP te blijven van dat topic)
En toen was het verhaaltje uit...
pi_49050030
quote:
Op zaterdag 5 mei 2007 22:13 schreef ALTF4 het volgende:
Script voor automatisch inloggen ofzo?

Matige antwoorden van gebruikers, die... als iemand zo dom is om ze te vertrouwen behoorlijk vervelend zijn voor je computer... Misschien goed om hier toch even wat aan te doen als mods?

Daarmee zeg ik overigens niet dat de TS het niet zelf een beetje heeft uigelokt, ofzo, maargoed... zoiets dus ofzo, topicje dacht ik... enzo...
(om even in de trant van de OP te blijven van dat topic)
Had een TR gezien en is weer schoon
Dank
pi_49050035
quote:
Op zaterdag 5 mei 2007 10:38 schreef TheSilentEnigma het volgende:
Hoe ervaart u Digitale TV?

Mag dit wel? Meen me te herinneren dat men zich niet louter mag aanmelden voor enquetes.
Idd al dicht
Dank
pi_49050200
quote:
Op zaterdag 5 mei 2007 15:03 schreef Devrim_ het volgende:
Kunnen er geen Dvd,Xvid,X264 etc. encoding guides geschreven worden?
Er word op FOK! vaak gevraagd om dit soort dingen...
Ik wil zelf ook wel wat guides schrijvens
pi_49050236
quote:
Op zaterdag 5 mei 2007 23:33 schreef Devrim_ het volgende:

[..]

En je vraag is?
Toch niet of ik ze ga tikken?


Guides (mits legaal) mogen altijd uiteraard.
ik zeg graag zelfs.
pi_49050264
quote:
Op zaterdag 5 mei 2007 20:02 schreef Birra het volgende:

[..]

Was IMGTool niet een programma waarmee je GTA spellen kon modden?
Maar ik ben via jouw antwoord op IMGBurn gekomen, werkt perfect, misschien bedoelde je dat.
Bedankt !
in mijn context menu staat hij als ImgTool
als ik em opstart heet het programma Imgtool Burn versie 1.2.1
pi_49050274
quote:
Op zaterdag 5 mei 2007 23:34 schreef Godlike02 het volgende:

[..]

En je vraag is?
Toch niet of ik ze ga tikken?


Guides (mits legaal) mogen altijd uiteraard.
ik zeg graag zelfs.
Ik wil wel een paar tikken hoor
Komen ze dan hier in?
[DIG] De Frequently Asked Questions / Centrale Topics

En wat is "legaal" en wat is "illegaal"?
pi_49050319
quote:
Op zaterdag 5 mei 2007 23:35 schreef Devrim_ het volgende:

[..]

Komen ze dan hier in?
[DIG] De Frequently Asked Questions / Centrale Topics

En wat is "legaal" en wat is "illegaal"?
Als het goeie uide is komt ie dr zeker in
Die willen we deze aankomende weken toch eens gaan aanpakken (links, screenshots, etc etc).

En wat is illegaal?
.... Download hier crack x voor proggie y
Download hier de nieuwste spiderman http://spiderman3warez.com

Zo iets.
pi_49050338
quote:
Op zaterdag 5 mei 2007 23:37 schreef Godlike02 het volgende:

[..]

Als het goeie uide is komt ie dr zeker in
Die willen we deze aankomende weken toch eens gaan aanpakken (links, screenshots, etc etc).

En wat is illegaal?
.... Download hier crack x voor proggie y
Download hier de nieuwste spiderman http://spiderman3warez.com

Zo iets.
Ik zal alleen Freeware programma's gebruiken dan (er zijn genoeg gratis goede encoders )
pi_49050400
quote:
Op zaterdag 5 mei 2007 23:38 schreef Devrim_ het volgende:

[..]

Ik zal alleen Freeware programma's gebruiken dan (er zijn genoeg gratis goede encoders )
Van mijn part noem je zelfs de betaalde.
Als we maar niet uitleggen hoe die gecrackt moeten worden enzo.
Maar freeware alternatieven erbij is altijd handig.
pi_49050410
Overigens kunnen de plaatjes die gebruikt worden op de FOkserver opgeslagen worden?
pi_49050436
quote:
Op zaterdag 5 mei 2007 23:40 schreef Godlike02 het volgende:

[..]

Van mijn part noem je zelfs de betaalde.
Als we maar niet uitleggen hoe die gecrackt moeten worden enzo.
Maar freeware alternatieven erbij is altijd handig.
Er zijn zoveel programma.
Ik gebruik gewoon programma's die voor iedereen toegankelijk is (krijg je verder geen gezeik )
pi_49052500
En is het wat?

-edit-

Plaatjes moeten iig net iets kleiner

--------------------------------

Hoe zet ik mijn AVI/OGM/MKV om naar DVD?

In deze guide zullen we leren om AVI, OGM en MKV files om te zetten naar een DVD.

Welke programma hebben we nodig?

Download en installeer het volgende programma:

- Avi2DVD


Introductie Avi2DVD

Avi2DVD is een simpel programma waarmee je met een paar klikken media bestanden kan omzetten naar een DVD.
Het programma is helemaal legaal én gratis.
Zoals je hieronder ziet hoef je slechts 6 stappen uit te voeren om een DVD te krijgen.



En nu gaan we aan het werk

Stap 1 Het laden

Laad je AVI/OGM/MKV bestand in Avi2DVD.
Opgelet! Zorg ervoor dat je bestand en mappen géén rare tekens bevat
Dus: Ice.Age.DVDRip.Xvid-XOR.avi word Ice Age DVDRip Xvid Xor.avi
Als je deze melding krijgt doe je het dus fout!



Als je videobestand meerdere geluidssporen hebt kun je kiezen welke geluidsporen je wel en welke je niet wilt.
Je kan ook de taal kiezen maar dit is niet belangrijk tenzij je wilt dat je DVD-speler laat zien dat de geluidsspoor een bepaalde taal is.



Stap 2. Output

In deze stap veranderen we slechts 1 optie.
In de meeste gevallen kunnen we de "Audio Bitrate" op 192 of 224 zetten.
Als je een AC3 track hebt kan je de Audio Bitrate laten staan op 384.



Stap 3. Encoders

Nu gaan we de "encoder" kiezen
Ik kies in deze guide voor HCEnc omdat ikzelf dat de beste encoder vind
Zet de "Profile" op best en de "Matrix kunnen we met rust laten



Stap 4. De Ondertitelingen

Je kunt natuurlijk ook ondertitelingen toevoegen aan je DVD.
Let wel op dat de ondertitelingen gelijk lopen met je video.
Je kan de ondertiteling toevoegen door op Subtitle 1 te klikken en je .srt of .txt te zoeken en in te laden.
De overige instellingen kun je laten zoals ze zijn.



Stap 5. de DVD Menu

Of je deze stap wilt overslaan is dat prima,
De DVD zal gewoon werken
Om een Menu te creëren druk je op "Create Dvd Menu".
Omdat dit deel niet zo belangrijk is voor het maken van je DVD sla ik dit het even over.

Stap 6. De laatste stap

Druk 1 keer op Add Job en je zult zien dat er bij "Job Queue" Job 1 tevoorschijn komt.
Je kan nu beginnen met het maken van je DVD door op Go te klikken.
Je zal nog 1 waarschuwing krijgen die vanzelf weg gaat na 10 seconde.
Hierna is het enige wat je kan doen is wachten tot het proces klaar is.
De tijd die dit proces in beslag neemt, hangt af van de snelheid van je PC.

Als het programma klaar is met encoden zal je een ISO bestand aantreffen in de map C:Avi2dvd_temp
Deze ISO kan je o.a. branden met ImbBurn (Gratis) of Nero Burning Rom (Betaald)

Veel succes!

[ Bericht 1% gewijzigd door Godtje op 08-05-2007 18:33:19 ]
pi_49058209
Ik zou die tutorials/howto's in de wiki gooien als ik jou was. Is wat makkelijker als je updates wilt uitvoeren (niet afhankelijk van een mod enzo).
pi_49066904
Hallo DIGmods wanneer komt er een keiharde policy tegen nerds die vinden dat je maar linux moet gaan draaien en dat ook overal roepen?

Groetjes,

veldmuis
pi_49082748
quote:
Op zondag 6 mei 2007 17:14 schreef veldmuis het volgende:
Hallo DIGmods wanneer komt er een keiharde policy tegen nerds die vinden dat je maar linux moet gaan draaien en dat ook overal roepen?

Groetjes,

veldmuis
Daar hoeft geen policy voor te komen.
Die halen we al weg als het nergens op slaat en offtopic is.

De rest kom ik morgen op terug.
pi_49110956
ik had ooit een programmatje bulvieuwer ofzo waarmee je alle plaatjes van een html-bestand kon downloaden.
iemand die weet hoe het ook weer heet en waar ik het kan downloaden?
pi_49114013
quote:
Op zondag 6 mei 2007 01:03 schreef Devrim_ het volgende:
En is het wat?

-edit-

Plaatjes moeten iig net iets kleiner

--------------------------------

Hoe zet ik mijn AVI/OGM/MKV om naar DVD?

In deze guide zullen we leren om AVI, OGM en MKV files om te zetten naar een DVD.

Welke programma hebben we nodig?

Download en installeer het volgende programma:

- Avi2DVD


Introductie Avi2DVD

Avi2DVD is een simpel programma waarmee je met een paar klikken media bestanden kan omzetten naar een DVD.
Het programma is helemaal legaal én gratis.
Zoals je hieronder ziet hoef je slechts 6 stappen uit te voeren om een DVD te krijgen.

[afbeelding verwijderd]

En nu gaan we aan het werk

Stap 1 Het laden

Laad je AVI/OGM/MKV bestand in Avi2DVD.
Opgelet! Zorg ervoor dat je bestand en mappen géén rare tekens bevat
Dus: Ice.Age.DVDRip.Xvid-XOR.avi word Ice Age DVDRip Xvid Xor.avi
Als je deze melding krijgt doe je het dus fout!

[afbeelding]

Als je videobestand meerdere geluidssporen hebt kun je kiezen welke geluidsporen je wel en welke je niet wilt.
Je kan ook de taal kiezen maar dit is niet belangrijk tenzij je wilt dat je DVD-speler laat zien dat de geluidsspoor een bepaalde taal is.

[afbeelding]

Stap 2. Output

In deze stap veranderen we slechts 1 optie.
In de meeste gevallen kunnen we de "Audio Bitrate" op 192 of 224 zetten.
Als je een AC3 track hebt kan je de Audio Bitrate laten staan op 384.

[afbeelding]

Stap 3. Encoders

Nu gaan we de "encoder" kiezen
Ik kies in deze guide voor HCEnc omdat ikzelf dat de beste encoder vind
Zet de "Profile" op best en de "Matrix kunnen we met rust laten

[afbeelding]

Stap 4. De Ondertitelingen

Je kunt natuurlijk ook ondertitelingen toevoegen aan je DVD.
Let wel op dat de ondertitelingen gelijk lopen met je video.
Je kan de ondertiteling toevoegen door op Subtitle 1 te klikken en je .srt of .txt te zoeken en in te laden.
De overige instellingen kun je laten zoals ze zijn.

[afbeelding]

Stap 5. de DVD Menu

Of je deze stap wilt overslaan is dat prima,
De DVD zal gewoon werken
Om een Menu te creëren druk je op "Create Dvd Menu".
Omdat dit deel niet zo belangrijk is voor het maken van je DVD sla ik dit het even over.

Stap 6. De laatste stap

Druk 1 keer op Add Job en je zult zien dat er bij "Job Queue" Job 1 tevoorschijn komt.
Je kan nu beginnen met het maken van je DVD door op Go te klikken.
Je zal nog 1 waarschuwing krijgen die vanzelf weg gaat na 10 seconde.
Hierna is het enige wat je kan doen is wachten tot het proces klaar is.
De tijd die dit proces in beslag neemt, hangt af van de snelheid van je PC.

Als het programma klaar is met encoden zal je een ISO bestand aantreffen in de map C:Avi2dvd_temp
Deze ISO kan je o.a. branden met ImbBurn (Gratis) of Nero Burning Rom (Betaald)

Veel succes!
Ik ga zo ff de plaatjes uploaden naar de fok server.
De wiki is helemaal niet zo gek idee en waarschijnlijk eent opic en link in de faq
pi_49153494
quote:
Op maandag 7 mei 2007 19:59 schreef Godlike02 het volgende:

[..]

Ik ga zo ff de plaatjes uploaden naar de fok server.
De wiki is helemaal niet zo gek idee en waarschijnlijk eent opic en link in de faq
Sorry, beetje druk deze week.
Plaatjes zijn in elk geval aangepast naar de fok server.

Ik moet nu weer rennen.
Open je een topic? Dan zet ik de link in de faq als ik terug ben.
  Forum Admin / Grootste Aanwinst 2022 vrijdag 11 mei 2007 @ 11:20:54 #221
8731 crew  Netsplitter
#jesuisMasi
pi_49260912
Post van Djep in nieuwe televisie..... welke...wat voor een..... ziet er uit als threadhiyacking....
OxygeneFRL-vrijdag 8 mei 2020 @ 08:52:59: Ik had een pleuris hekel aan je maar nu ik weet dat je tegen een vuurwerkverbod ben, hou ik van je.
  Moderator / Redactie Sport zondag 13 mei 2007 @ 10:12:59 #222
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_49324182
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_49327730
quote:
Dank
is weg
pi_49371041
Kan een mod deze OP weer even open zetten zodat ik hem weer kan editten

Torrent topic
  maandag 14 mei 2007 @ 19:17:27 #225
134533 donroyco
dus niet Donroyco
pi_49374496
Is er een centraal topic voor kleine pc-problemen? Zo ja, wie kan mij die aanwijzen
Of mag ik een topicje openen
Op maandag 29 september 2008 11:45 schreef HostiMeister het volgende:
Dat is zeg maar de Nederlandse taal op een vuige keukentafel voorover buigen en hem dan zonder glijmiddel anaal verkrachten. :'(
pi_49374551
quote:
Op maandag 14 mei 2007 19:17 schreef donroyco het volgende:
Is er een centraal topic voor kleine pc-problemen? Zo ja, wie kan mij die aanwijzen
Of mag ik een topicje openen
heel dig is voor kleine pc problemen, bekijk de topics maar.
  maandag 14 mei 2007 @ 19:19:50 #227
134533 donroyco
dus niet Donroyco
pi_49374566
quote:
Op maandag 14 mei 2007 19:19 schreef TwyLight het volgende:

[..]

heel dig is voor kleine pc problemen, bekijk de topics maar.
Yes, I know, maar misschien was er een topic voor adviezen e.d.
Op maandag 29 september 2008 11:45 schreef HostiMeister het volgende:
Dat is zeg maar de Nederlandse taal op een vuige keukentafel voorover buigen en hem dan zonder glijmiddel anaal verkrachten. :'(
  maandag 14 mei 2007 @ 19:34:17 #228
177856 Birra
Bangkok Connection
pi_49375072
Ik wil graag weten of het mogelijk is deze flash op te slaan?

www.vaiavanti.com

Vond dit niet echt een topic waard.
To me, clowns aren't funny. In fact, they're kinda scary. I've
wondered where this started and I think it goes back to the time I
went to the circus and a clown killed my dad.
pi_49376934
http://www.newrafael.com/sites/vaiavanti/hills.swf
rechtermuisknop -> opslaan als

Er zou een speciaal topic moeten komen voor vragen die te klein zijn om een topic voor te openen..
  maandag 14 mei 2007 @ 22:04:49 #230
107951 JortK
Immer kwaliteitsposts
pi_49381648
waar zijn de mods anyway?
pi_49381873
quote:
Op maandag 14 mei 2007 19:34 schreef Birra het volgende:
Ik wil graag weten of het mogelijk is deze flash op te slaan?

www.vaiavanti.com

Vond dit niet echt een topic waard.
quote:
Op maandag 14 mei 2007 19:17 schreef donroyco het volgende:
Is er een centraal topic voor kleine pc-problemen? Zo ja, wie kan mij die aanwijzen
Of mag ik een topicje openen
Nee
Gewoon google of topic of in de SC als je geen topic wil openen.
pi_49381976
quote:
Op maandag 14 mei 2007 17:26 schreef TwyLight het volgende:
Kan een mod deze OP weer even open zetten zodat ik hem weer kan editten

Torrent topic
done
pi_49382499
quote:
Op maandag 14 mei 2007 22:09 schreef Godlike02 het volgende:

[..]


[..]

Nee
Gewoon google of topic of in de SC als je geen topic wil openen.
Dan moet je m'n antwoord weg-editten
  dinsdag 15 mei 2007 @ 00:40:57 #235
110933 F4T4L_3RR0R
R.I.P. webicon ;(
pi_49387902
Wil een modje om veranderen in op: Fotoalbums om website
Een ballonvaarder die door de mand valt is nooit grappig...
pi_49390165
quote:
Op dinsdag 15 mei 2007 00:40 schreef F4T4L_3RR0R het volgende:
Wil een modje om veranderen in op: Fotoalbums om website
Done
  dinsdag 15 mei 2007 @ 16:28:26 #237
134533 donroyco
dus niet Donroyco
pi_49406400
quote:
Op maandag 14 mei 2007 22:09 schreef Godlike02 het volgende:

[..]


[..]

Nee
Gewoon google of topic of in de SC als je geen topic wil openen.
Oke, dank je wel
Op maandag 29 september 2008 11:45 schreef HostiMeister het volgende:
Dat is zeg maar de Nederlandse taal op een vuige keukentafel voorover buigen en hem dan zonder glijmiddel anaal verkrachten. :'(
pi_49436532
D'r was toch altijd een smartphone/windows mobile topic, of heb ik het mis? Ik kan hem niet vinden namelijk
PS4 online: micro_nl
pi_49437578
quote:
Op woensdag 16 mei 2007 11:51 schreef guitarist.nl het volgende:
D'r was toch altijd een smartphone/windows mobile topic, of heb ik het mis? Ik kan hem niet vinden namelijk
Ik heb nu niet gezocht
en heel eerlijk gezegd heb ik ook geen idee.
pi_49450258
1 op 2,35 beeldschermen

Gaarne op slot. Het offtopic gemiep is blijkbaar niet in de hand te houden.

Bij voorbaat dank
pi_49450453
quote:
Op woensdag 16 mei 2007 17:36 schreef Autoreply het volgende:
1 op 2,35 beeldschermen

Gaarne op slot. Het offtopic gemiep is blijkbaar niet in de hand te houden.

Bij voorbaat dank
Topics gaan in principe niet op slot in DIG.
Maar het gezeik over spelling is weg en ik heb wat geroepen.
pi_49554335
Het grote Hoe zet ik mijn AVI om naar DVD?

Is het goed als ik nieuwe screencaps maken die wat beter op FOK! passen en iets beter eruit zien en dat jullie dat ff op de fok servers uploaden?
pi_49554384
quote:
Op zaterdag 19 mei 2007 22:55 schreef Devrim_ het volgende:
Het grote Hoe zet ik mijn AVI om naar DVD?

Is het goed als ik nieuwe screencaps maken die wat beter op FOK! passen en iets beter eruit zien en dat jullie dat ff op de fok servers uploaden?
Uiteraard
Ik zal het zelfs wat sneller op zetten dan de vorige keer
pi_49556389
Ok..Je moet ff iets veranderen in dat topic

Ten eerste moet download link veranderen naar
http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=3063&s=365

Ten tweede
Nieuwe screenies
1http://devrim.phserver.net/avi2dvdpics.rar


Volgorde is zoals in topic

-edit

Overigens mag ik DVDDecrypter noemen in de tutorials?
Het is in de VS verboden maar hier volgens mij niet..
Just to be sure
pi_49562388
quote:
FAQ aangepast en nieuw kopje Video en muziek in de FAQ gezet

Tnx weer
pi_49562418
quote:
Op zondag 20 mei 2007 10:24 schreef Godlike02 het volgende:

[..]

FAQ aangepast en nieuw kopje Video en muziek in de FAQ gezet

Tnx weer
Heb jij trouwens nog vragen waarvan je denkt..verdomme die komen vaak voor?
pi_49563033
quote:
Op zondag 20 mei 2007 10:27 schreef Devrim_ het volgende:

[..]

Heb jij trouwens nog vragen waarvan je denkt..verdomme die komen vaak voor?
Dat weet ik zo snel even niet deze ochtend.
Ik ben persoonlijk nog al benieuwd of je tips hebt.

Series zijn er vaak als eerste in Xvid formaat maar ik wil heel graag op mijn standalone dvd player kijken en niet op de laptop/pc of die koppelen aan de tv (heb geen mce).

Kortom ik download nu elke keer avi2dvd om een vcd te maken aangezien hij vorige keer een svcd niet wilde lezen. is avi2dvd de beste om vcd te maken? Want elke keer als ik een bestand download van 1GB en ik zeg dat het op een disk moet van 80 min krijg ik een bestand van 400mb :S lijkt mij zonde van de resterende 300mb.

De laatste keer heb ik het gedaan door te zeggen dat ie op een cd moet van 990 min en nog had ik ruimte over na compressie.

Niet echt fb dit
Beter een topic of pm ofzo
pi_49563129
quote:
Op zondag 20 mei 2007 11:06 schreef Godlike02 het volgende:

[..]

Dat weet ik zo snel even niet deze ochtend.
Ik ben persoonlijk nog al benieuwd of je tips hebt.

Series zijn er vaak als eerste in Xvid formaat maar ik wil heel graag op mijn standalone dvd player kijken en niet op de laptop/pc of die koppelen aan de tv (heb geen mce).

Kortom ik download nu elke keer avi2dvd om een vcd te maken aangezien hij vorige keer een svcd niet wilde lezen. is avi2dvd de beste om vcd te maken? Want elke keer als ik een bestand download van 1GB en ik zeg dat het op een disk moet van 80 min krijg ik een bestand van 400mb :S lijkt mij zonde van de resterende 300mb.

De laatste keer heb ik het gedaan door te zeggen dat ie op een cd moet van 990 min en nog had ik ruimte over na compressie.

Niet echt fb dit
Beter een topic of pm ofzo
Om je pc te koppelen aan je tv heb je echt geen MCE nodig hoor
In je videokaart heb je waarschijnlijk een video out die je zo kan aansluiten op je tv
Hier en daar wat instellingen en je kan gaan

-edit-

Overigens kan je je VCD niet groter maken aangezien VCD een vast bitrate heeft.
VCD is sowieso een erg oude methode.
Als je SVCD kon gebruiken kon je de bitrate wel aanpassen
pi_49568809
Het whatpulse topic van JortK mag dicht, we gaan verder in die van mij
Op maandag 5 april 2010 18:35 schreef DutchRodent het volgende:
jij bent stoer,
  Lieve Belg zondag 20 mei 2007 @ 14:20:32 #251
86282 Jump
[Belg.] Jump (de ~ (m.))
pi_49569349
Ik heb ze gewoon samengevoegd
Op zondag 28 oktober 2007 01:07 schreef clumsy_clown het volgende:
Jump daarentegen, is wáy minder braaf en lief dan hij lijkt
          «shmoop|dingen» jawel, jij bent Superjump
  zondag 20 mei 2007 @ 14:25:35 #252
107951 JortK
Immer kwaliteitsposts
pi_49569861
quote:
Op zondag 20 mei 2007 14:25 schreef JortK het volgende:

[..]



Kan dat in replique
nee
  zondag 20 mei 2007 @ 14:32:32 #254
107951 JortK
Immer kwaliteitsposts
pi_49569909
1
2
3
4
5
<?php
update fok_posts
set topic_id
= 103953
where topic_id
= 103946
?>


:P

Allemaal handwerk dus ;)
pi_49570052
Het was dus sarcastisch, ja dat kan.
Maar niet door mods.
pi_49617737
Even over dat avi2dvd:

Uit een oorspronkelijke AVI-bestand heb ik nu filmfragmenten, een tekstdocument, een ssa-bestand, een Avisynth Script en Windows-batchbestand geproduceerd mbv dat programma.
Hoe brand ik dit nu vervolgens met Nero op een DVD? Als Video-DVD? Als Data-DVD?
pi_49620849
quote:
Op maandag 21 mei 2007 19:26 schreef jeoren het volgende:
Even over dat avi2dvd:

Uit een oorspronkelijke AVI-bestand heb ik nu filmfragmenten, een tekstdocument, een ssa-bestand, een Avisynth Script en Windows-batchbestand geproduceerd mbv dat programma.
Hoe brand ik dit nu vervolgens met Nero op een DVD? Als Video-DVD? Als Data-DVD?
Kan je even het beste vragen in Het grote Hoe zet ik mijn AVI om naar DVD?
Beetje verwarrend nu maar dat is het echte topic
  donderdag 24 mei 2007 @ 11:48:49 #258
128056 MrManiak
Mijn post is interessanter
pi_49718673
Kiekeboe .

Vraagje;

Gebruikersnaam van je DIgiD... wat was dat ookalweer? Nickname, e-mailadres... ik weet de mijne niet meer, maar hij ligt op het puntje van m'n tong... Enig idee wat er in het vakje hoort te staan (dus mail-nickname-achternaam-whatever)?
Beter bekend als MrM, MM., Baas M, Big M, Mr.Held, Dubbel-M of gewoon René.
Mijn (inte)r(e)views!
pi_49719916
quote:
Op donderdag 24 mei 2007 11:48 schreef MrManiak het volgende:
Kiekeboe .

Vraagje;

Gebruikersnaam van je DIgiD... wat was dat ookalweer? Nickname, e-mailadres... ik weet de mijne niet meer, maar hij ligt op het puntje van m'n tong... Enig idee wat er in het vakje hoort te staan (dus mail-nickname-achternaam-whatever)?
Geen email adres
Kon je hem niet zelf kiezen?
  donderdag 24 mei 2007 @ 14:26:21 #260
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_49724838
Je mocht hem zelf kiezen bij het aanvragen. Als het goed is heb je een brief gehad met een bevestiging.
So we just called him Fred
  donderdag 24 mei 2007 @ 18:45:21 #261
52753 Sjowhan
ex-mod DIG. Watskebeurt?
pi_49734370
Zou er een TT-fix kunnen komen van het volgende topic:
H t topic voor 22" TFT widescreen bezitters ?

Nu lijkt er alsof er ruimte is tussen de H en t, waarschijnlijk wilde de TS é gebruiken
  donderdag 24 mei 2007 @ 19:33:50 #262
128056 MrManiak
Mijn post is interessanter
pi_49736180
quote:
Op donderdag 24 mei 2007 14:26 schreef FredvZ het volgende:
Je mocht hem zelf kiezen bij het aanvragen. Als het goed is heb je een brief gehad met een bevestiging.
Nee?
Beter bekend als MrM, MM., Baas M, Big M, Mr.Held, Dubbel-M of gewoon René.
Mijn (inte)r(e)views!
  donderdag 24 mei 2007 @ 19:35:33 #263
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_49736243
Ik kon tijdens het aanmelden van mijn DigiD zelf een gebruikersnaam kiezen.
So we just called him Fred
  donderdag 24 mei 2007 @ 19:42:45 #264
128056 MrManiak
Mijn post is interessanter
pi_49736542
quote:
Op donderdag 24 mei 2007 19:35 schreef FredvZ het volgende:
Ik kon tijdens het aanmelden van mijn DigiD zelf een gebruikersnaam kiezen.
Ik heb geen brief gehad ter conformatie van die naam
Beter bekend als MrM, MM., Baas M, Big M, Mr.Held, Dubbel-M of gewoon René.
Mijn (inte)r(e)views!
  vrijdag 25 mei 2007 @ 01:37:42 #265
44760 Nachtdier
Heeft usericon gejat!
pi_49748843
IP-ban, hoe te omzeilen?

Kan dit topic even wat opgeschoond worden. Met name de foto en de link van de site waar mn avatar vandaan komt.
Amaranta is een dropmuts!
"Your body only has enough blood to run either your brain or your cock".&gt;&gt;&gt;ik denk dus met mn lul!

Webicon maximum 100kB, geen 1.4MB. Removed by Jump
  vrijdag 25 mei 2007 @ 15:06:49 #266
95194 SpeedyRich
doe ff normaal
pi_49765456
quote:
Op vrijdag 25 mei 2007 01:37 schreef Nachtdier het volgende:
IP-ban, hoe te omzeilen?

Kan dit topic even wat opgeschoond worden. Met name de foto en de link van de site waar mn avatar vandaan komt.
Je kan hem beter gelijk opsloot laten gooien als je probleem opgelost is
het is meer een baggertopic geworden
Op dinsdag 2 september 2008 22:59 schreef Danny het volgende:
sorry.
leukste topic aller tijden
Voor computergerelateerde vragen klik hier
pi_49970901
Als jullie toch aan het modden zijn in dit topic, haal deze reactie dan ook effe weg: Hoe zet ik NTFS naar FAT16 om?
pi_49971100
quote:
Op donderdag 31 mei 2007 17:25 schreef r_one het volgende:
Als jullie toch aan het modden zijn in dit topic, haal deze reactie dan ook effe weg: Hoe zet ik NTFS naar FAT16 om?
De vraag staat er toch ook nog?
pi_49971926
quote:
Op donderdag 31 mei 2007 17:31 schreef Godlike02 het volgende:
De vraag staat er toch ook nog?
De vraag is netjes, het antwoord van TS is niet echt DIG-waardig. Waarop Vosss terecht een opmerking plaatste; díe (en het gesteggel erna) hebben julliie wel weggemod. Terecht volgens DIG policy, maar nou deze nog. Heeft ook geen meerwaarde, want TS geeft Vossss toch geen passend antwoord, integendeel!
pi_49972022
quote:
Op donderdag 31 mei 2007 17:56 schreef r_one het volgende:

[..]

De vraag is netjes, het antwoord van TS is niet echt DIG-waardig. Waarop Vosss terecht een opmerking plaatste; díe (en het gesteggel erna) hebben julliie wel weggemod. Terecht volgens DIG policy, maar nou deze nog. Heeft ook geen meerwaarde, want TS geeft Vossss toch geen passend antwoord, integendeel!
Daarna was offtopic
Dit is nog enigzins ontopic en berichten verwijderen houden we het liefst tot een minimum.
Niemand wordt persoonlijk aangevallen en als TS daar geen antwoord op wil geven dan mag dat.
Als mensen hem dan niet willen helpen is vervolgens een probleem van TS en dat hoeft dan weer niet topic verneukend breed uitgemeten te worden.
pi_49972298
quote:
Op donderdag 31 mei 2007 17:59 schreef Godlike02 het volgende:
Daarna was offtopic
Dit is nog enigzins ontopic en berichten verwijderen houden we het liefst tot een minimum.
Niemand wordt persoonlijk aangevallen en als TS daar geen antwoord op wil geven dan mag dat.
Vosss werd wél persoonlijk aangevallen: "mag je niet vragen want boehoe je hebt hierboven 6x achter elkaar gereageerd" (en die 6 staan er nog ) Ontopic?
Maar goed, het zal me verder jeuken, jullie modden, niet ik.
  donderdag 31 mei 2007 @ 21:41:16 #272
73128 RecomServ
Humanus Inpredictus
pi_49979790
ik wil graag bij de OP van [Centraal] Computer start zomaar opnieuw op! een banner plaatsen.. maar kan het bericht niet meer editten. Is het mogelijk dat ik deze OP kan blijven editten? gezien hier steeds meer Q&A bij moeten komen in de loop der tijd...
www.wildpianoz.nl Wild Pianoz Show.
Music Was My First Love, And It Will Be My Last!
pi_49979849
quote:
Op donderdag 31 mei 2007 21:41 schreef RecomServ het volgende:
ik wil graag bij de OP van [Centraal] Computer start zomaar opnieuw op! een banner plaatsen.. maar kan het bericht niet meer editten. Is het mogelijk dat ik deze OP kan blijven editten? gezien hier steeds meer Q&A bij moeten komen in de loop der tijd...
Nope
Technisch onmogelijk.
De tijd zet hem vanzelf dicht daar zit een limiet aan en die is kennelijk nu verstreken.
Wij kunnen het er dan alleen voor je inzetten.

Ik raad dan ook een wiki pagina aan waar je de OP in zet zodat je hem zelf kan editten en eens in de zo veel tijd ons vraagt die in de OP te plaatsen.
  donderdag 31 mei 2007 @ 21:44:00 #274
73128 RecomServ
Humanus Inpredictus
pi_49979895
Hoe doen anderen dat dan? met een centraal topic welteverstaan...
www.wildpianoz.nl Wild Pianoz Show.
Music Was My First Love, And It Will Be My Last!
pi_49979918
quote:
Op donderdag 31 mei 2007 21:44 schreef RecomServ het volgende:
Hoe doen anderen dat dan? met een centraal topic welteverstaan...
Wiki pagina en de OP veranderd niet vaak.
Als er veranderingen zijn vaak bij het openen van een nieuw topic.
  donderdag 31 mei 2007 @ 21:47:24 #276
73128 RecomServ
Humanus Inpredictus
pi_49980030
kan jij dan voor mij dat bannertje er nog bij plaatsen please?

indien het antwoord ja is:

locatie banner: http://www.meneerinstalleer.nl/images/bsod-banner. jpg (spatie na punt weghalen)

gaarne bovenaan in de OP..

Indien het antwoord nee is:

PLEASE?
www.wildpianoz.nl Wild Pianoz Show.
Music Was My First Love, And It Will Be My Last!
pi_49980179
quote:
Op donderdag 31 mei 2007 21:47 schreef RecomServ het volgende:
kan jij dan voor mij dat bannertje er nog bij plaatsen please?

indien het antwoord ja is:

locatie banner: http://www.meneerinstalleer.nl/images/bsod-banner. jpg (spatie na punt weghalen)

gaarne bovenaan in de OP..

Indien het antwoord nee is:

PLEASE?
Als jij hem dan eerst ff gaat verkleinen zodat hij normaal op FOK! past
En waarom een spatie?
  donderdag 31 mei 2007 @ 21:52:36 #278
73128 RecomServ
Humanus Inpredictus
pi_49980236
voor ut geval het... mja... nou... kweet eigenlijk niet ... ik ga hem verkleinen, meld me hier als het gedaan is...
www.wildpianoz.nl Wild Pianoz Show.
Music Was My First Love, And It Will Be My Last!
  donderdag 31 mei 2007 @ 21:55:15 #279
73128 RecomServ
Humanus Inpredictus
pi_49980368
gedaan...

locatie: http://www.meneerinstalleer.nl/images/bsod-banner.jpg

Alvast bedankt Godlike02
www.wildpianoz.nl Wild Pianoz Show.
Music Was My First Love, And It Will Be My Last!
pi_49980664
quote:
Op donderdag 31 mei 2007 21:55 schreef RecomServ het volgende:
gedaan...

locatie: http://www.meneerinstalleer.nl/images/bsod-banner.jpg

Alvast bedankt Godlike02
Done
  donderdag 31 mei 2007 @ 22:04:46 #281
73128 RecomServ
Humanus Inpredictus
pi_49980783
Your the Best, maar afgeleid van je gebruikersnaam was je daarvan al op de hoogte
www.wildpianoz.nl Wild Pianoz Show.
Music Was My First Love, And It Will Be My Last!
  vrijdag 1 juni 2007 @ 09:52:52 #282
107652 Quincy5
Back to the future
pi_49992005
Wat is er aan de hand met de topic-reeks van de Quickquote etc Firefox extensie?
Hij is nergens meer te vinden (heb gekeken tot 1 maand geleden) en in QuickDelete en QuickCannot's - De Firefox Extensie! (deel 7) zegt Jump dat het topic 'op delete staat', wat dat ook mag betekenen.
www.bttf.com
I hate mornings
pi_49992690
quote:
Op vrijdag 1 juni 2007 09:52 schreef Quincy5 het volgende:
Wat is er aan de hand met de topic-reeks van de Quickquote etc Firefox extensie?
Hij is nergens meer te vinden (heb gekeken tot 1 maand geleden) en in QuickDelete en QuickCannot's - De Firefox Extensie! (deel 7) zegt Jump dat het topic 'op delete staat', wat dat ook mag betekenen.
Dat betekend dat het topic is gedelete.
Zie onderstaand topic voor meer info

Waar is m'n topic?
pi_50010332
Hee er is een nieuw [Javascript] voor dummies (deel 6) topic (voor in de faq/ct? )

En kan iemand van de modjes de OP in ere herstellen?
http://wiki.fok.nl/index.php/OP/Javascript
  vrijdag 1 juni 2007 @ 19:31:40 #285
95194 SpeedyRich
doe ff normaal
pi_50010501
@fokme2: done
Op dinsdag 2 september 2008 22:59 schreef Danny het volgende:
sorry.
leukste topic aller tijden
Voor computergerelateerde vragen klik hier
pi_50010536
quote:
Op vrijdag 1 juni 2007 19:25 schreef fokME2 het volgende:
Hee er is een nieuw [Javascript] voor dummies (deel 6) topic (voor in de faq/ct? )

En kan iemand van de modjes de OP in ere herstellen?
http://wiki.fok.nl/index.php/OP/Javascript
Alles gedaan
pi_50010547
quote:
Op vrijdag 1 juni 2007 19:31 schreef SpeedyRich het volgende:
@fokme2: done
  vrijdag 1 juni 2007 @ 19:34:44 #288
95194 SpeedyRich
doe ff normaal
pi_50010595
Op dinsdag 2 september 2008 22:59 schreef Danny het volgende:
sorry.
leukste topic aller tijden
Voor computergerelateerde vragen klik hier
pi_50011483
Juist.

Dank Godlike02

@SpeedyRich: Het origineel heb ik overigens gemaakt.
pi_50213816
done
pi_50303893
In FAQ - Algemene kleine vragen. Part 2. doen niet alle links het meer of er ontbreken smilies.

Voor de liefhebbers staat hier een nieuwe.
  dinsdag 12 juni 2007 @ 19:52:56 #293
134533 donroyco
dus niet Donroyco
pi_50383727
TFT-vraag & achtergrondvraag

mag dicht Opgelost > slotje
Op maandag 29 september 2008 11:45 schreef HostiMeister het volgende:
Dat is zeg maar de Nederlandse taal op een vuige keukentafel voorover buigen en hem dan zonder glijmiddel anaal verkrachten. :'(
pi_50383786
quote:
Op dinsdag 12 juni 2007 19:52 schreef donroyco het volgende:
TFT-vraag & achtergrondvraag

mag dicht Opgelost > slotje
in dig
opgelost > blijft open
pi_50383863
opgelost = dicht slaat ook nergens op
  dinsdag 12 juni 2007 @ 19:59:38 #296
134533 donroyco
dus niet Donroyco
pi_50383990
quote:
Op dinsdag 12 juni 2007 19:54 schreef Godlike02 het volgende:

[..]

in dig
opgelost > blijft open
oh sorry kom hier (nog) niet zo vaak...
Op maandag 29 september 2008 11:45 schreef HostiMeister het volgende:
Dat is zeg maar de Nederlandse taal op een vuige keukentafel voorover buigen en hem dan zonder glijmiddel anaal verkrachten. :'(
pi_50630467
Free LAN-Games om te downloaden

n.a.v. dat topic:
bestempelen jullie abandonware nou wel of niet als illegaal , aka ongewenst op et forum?
pi_50630702
quote:
Op dinsdag 19 juni 2007 21:49 schreef mschol het volgende:
Free LAN-Games om te downloaden

n.a.v. dat topic:
bestempelen jullie abandonware nou wel of niet als illegaal , aka ongewenst op et forum?
Zie topic

Free LAN-Games om te downloaden
pi_50779753
Service pack 1 (en2?)

TS vraagt om SP2, link is meerdere malen gegeven en nog vind hij het niet goed (met 99% zekerheid te zeggen dat hij een illegale versie heeft)
het mondt een beetje uit in een wellus-nietus spelletje..
  maandag 25 juni 2007 @ 23:36:42 #301
95194 SpeedyRich
doe ff normaal
pi_50841359
Op dinsdag 2 september 2008 22:59 schreef Danny het volgende:
sorry.
leukste topic aller tijden
Voor computergerelateerde vragen klik hier
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')