Zoveel kookprogramma`s geschikt voor nederland zijn er niet, en daarnaast hebben ze natuurlijk geen oneindig budget buitenlandse programma`s zijn duur.quote:Op zondag 6 januari 2013 13:29 schreef Molleman het volgende:
Ze mogen wel eens wat nieuwe programma's aankopen en minder herhalingen uitzenden.
Is lastig, zelfs de horeca-groothandels waar ik kom hebben ze maar heel af en toe.quote:Op maandag 7 januari 2013 21:56 schreef Tourniquet het volgende:
..en van die mooie felgroene pistachepitten kan kopen.
In Belgie zijn ze te koop bij delicatessezaken.quote:Op maandag 7 januari 2013 22:14 schreef minilot het volgende:
[..]
Is lastig, zelfs de horeca-groothandels waar ik kom hebben ze maar heel af en toe.
Tip: gewoon zelf pistachenoten van het bruine binnenschilletje ontdoen!
Heel simpel: pistaches een minuutje in kokend water leggen om de velletjes zacht te maken, afgieten, de noten dan in een schone theedoek stoppen en wrijven maar. Presto: mooie felgroene nootjes.
Gegoogled plaatje:
[ afbeelding ]
Ik ook, teveel herhalingen. Vind alleen 15 minute meals van Jamie O leuk.quote:Op zaterdag 16 februari 2013 08:15 schreef fotostarter het volgende:
Waarom is deze hele reeks dood gevallen?
Ik moet eerlijk bekennen, dat het nieuwe er wel af is, en ik het lang niet meer met zoveel plezier kijk.
Daar zap ik altijd gelijk bij weg...quote:Op zaterdag 16 februari 2013 09:20 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik ook, teveel herhalingen. Vind alleen 15 minute meals van Jamie O leuk.
Precies dit ja.quote:Op zaterdag 16 februari 2013 13:41 schreef fotostarter het volgende:
Enige wat ik nog kan kijken is, bakery, en Anthony Bourdain
Hoe bedoel je met eigen content?quote:Op maandag 18 februari 2013 20:43 schreef minilot het volgende:
[..]
Precies dit ja.![]()
Al het andere op de zender komt echt mijn neus uit. Jammer dat er nog steeds geen nieuwe eigen content is met ongeveer de kwaliteit van Rudolph's Bakery. Zķ moeilijk zou dat toch niet moeten zijn?
Zelfs die is al oudquote:Op dinsdag 19 februari 2013 15:44 schreef roos85 het volgende:
Zag vanmiddag nog een reclame voorbij komen, ze hebben een kookboek nav de makkelijke maaltijd gemaakt.
Worden een hoop programma's kant en klaar ingekocht, zoals Jamie en die andere buitenlandse dingen. Bakery, makkelijke maaltijd en grenzeloos koken zijn bijvoorbeeld eigenquote:Op dinsdag 19 februari 2013 15:27 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Hoe bedoel je met eigen content?
Ja zo ok, ik snap hem.quote:Op dinsdag 19 februari 2013 16:35 schreef Piles het volgende:
[..]
Worden een hoop programma's kant en klaar ingekocht, zoals Jamie en die andere buitenlandse dingen. Bakery, makkelijke maaltijd en grenzeloos koken zijn bijvoorbeeld eigen
Wij zitten aardig op 1 lijn merk ikquote:Op dinsdag 19 februari 2013 16:41 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Ja zo ok, ik snap hem.
Bakery blijft leuk, daar wil ik de herhalingen nog wel van kijken als er niets anders op is. Maar zoals die 2 turkse(?) dames... hoeft van mij niet.
Die vervelende Angelique... ook niet. Vreselijk irritant. Die hoeft zelf niet af te wassen zeker?
Nee, dan zijn rudolph, en die italiaan mijn favoriet.
Als jij jezelf ook van binnen op kan vreten over het feit dat die Angelique 400 bakjes schaaltjes e.d. gebruikt dan wel.quote:Op dinsdag 19 februari 2013 18:08 schreef Piles het volgende:
[..]
Wij zitten aardig op 1 lijn merk ik
Dat en ze maakt een enorme portie en gebruikt daar een halve theelepel van en zet de rest opzij want dat heb je verder niet meer nodig. Ergernis!quote:Op dinsdag 19 februari 2013 18:14 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Als jij jezelf ook van binnen op kan vreten over het feit dat die Angelique 400 bakjes schaaltjes e.d. gebruikt dan wel.
Is ze iets aan het snijden, gaat het van de snijplank op een plateau, dan in een bakje, en HUP! de pan in.
Alles word opgemaakt, aangebroken potjes worden door andere chefs gebruikt, en al het eten word door de chefs en crew opgegeten.quote:Op dinsdag 19 februari 2013 19:25 schreef PaarsBeestje het volgende:
[..]
Dat en ze maakt een enorme portie en gebruikt daar een halve theelepel van en zet de rest opzij want dat heb je verder niet meer nodig. Ergernis!
Bij de eigen programma's wel ja, maar weet niet of dat bij deze ook is.quote:Op dinsdag 19 februari 2013 19:45 schreef icloud het volgende:
[..]
Alles word opgemaakt, aangebroken potjes worden door andere chefs gebruikt, en al het eten word door de chefs en crew opgegeten.
Angelique werkt exclusief voor 24 kitchen op tv gebied, haar programma is dan ook een eigen productie van fox.quote:Op dinsdag 19 februari 2013 20:34 schreef Piles het volgende:
[..]
Bij de eigen programma's wel ja, maar weet niet of dat bij deze ook is.
Ja hoor, zenden ze weer net een van de slechtste Njam programma's uit: Food, Friends & Feelingquote:Op dinsdag 8 januari 2013 13:01 schreef FigureBirdStars het volgende:
Eigenlijk hoop ik dat ze nog wat programma's van het Belgische Njam gaan uitzenden. Ik heb het idee dat het algehele niveau qua koken daar net wat hoger ligt.
quote:Binnenkort kun je genieten van verschillende nieuwe programma’s op 24Kitchen. Maak kennis met de onbekende, maar originele Keniaanse keuken; leer klassieke Vlaamse recepten kennen; shake de lekkerste cocktails en laat je verrassen door de wereld van chocolade.
Vlaanderen kookt
Vlamingen zijn Bourgondiërs. Ze weten als geen ander dat eten een warm en sociaal gebeuren is. Elk gezin heeft wel een speciaal gerecht waar het trots op is. Jan Buytaert, die zelf jarenlang op sterrenniveau kookte, gaat op zoek naar ‘gewone’ Vlamingen met bijzondere recepten.
Vanaf 1 april elke maandag om 21.00 uur.
Tales from the bush larder
Deze serie neemt de kijker mee op een reis door Kenia. Een land dat niet bepaald bekend staat om haar keuken, maar wat het wel heeft is ongelooflijk verse, biologische ingrediënten, nog steeds gekweekt en geoogst met behulp van traditionele methoden.
Vanaf 2 april elke dinsdag om 21.30 uur.
Art of making cocktails
Iedereen kan cocktails maken, vindt Manuel Wouters. In zijn programma laat hij de basisregels van het cocktail maken zien en serveert hij elke aflevering drie smaakvolle cocktails.
Vanaf 3 april elke woensdag om 21.00 uur.
Shock-o-latier
Dominique Persoone, de beroemde chocolatier uit Brugge, staat bekend om zijn avonturen met chocolade in de hoofdrol. Hij gaat op zoek naar de ultieme cacaoboon, ontmoet fantastische patissiers en experimenteert met chocolade, ook in hartige gerechten.
Vanaf 3 april elke woensdag om 21.20 uur.
Beetje onterechte klacht eerlijk gezegd. ze is gewend om te koken in een restaurant en dan heb je nou eenmaal wat voorraad nodig. En dat van ene bakje naar plateau naar pan verplaatsen, tjah, bedenk maar dat je dat spul weg kan zetten en dan later oppakken om het te gebruiken.quote:Op dinsdag 19 februari 2013 19:25 schreef PaarsBeestje het volgende:
[..]
Dat en ze maakt een enorme portie en gebruikt daar een halve theelepel van en zet de rest opzij want dat heb je verder niet meer nodig. Ergernis!
Gemist want ik zie nu Jamie Shitfacequote:Op zaterdag 9 maart 2013 23:58 schreef icloud het volgende:
Roberta ziet er goed uit, haar zit anders.
Die is sowieso lekkerquote:Op zaterdag 9 maart 2013 23:58 schreef icloud het volgende:
Roberta ziet er goed uit, haar zit anders.
Van plaatje naar bakje naar pan is de grootste onzin. Kunnen we wel 100 topics over vol lullen, dan spoor je gewoon nietquote:Op zaterdag 2 maart 2013 15:11 schreef ABundy het volgende:
[..]
Beetje onterechte klacht eerlijk gezegd. ze is gewend om te koken in een restaurant en dan heb je nou eenmaal wat voorraad nodig. En dat van ene bakje naar plateau naar pan verplaatsen, tjah, bedenk maar dat je dat spul weg kan zetten en dan later oppakken om het te gebruiken.
Ze moet gewoon stil houden, en koken.quote:Op zondag 10 maart 2013 10:24 schreef icloud het volgende:
[..]
Ik vond haar eerst een beetje truttig.
geen moment gestoord aan deze kokquote:Op zaterdag 2 maart 2013 14:40 schreef icloud het volgende:
Zolang peter goossens maar niet weer terug komt vind ik alles goed, die man praat meer frans dan vlaams.
vond het ook altijd een leuk programmaquote:Op maandag 11 maart 2013 23:43 schreef sjeppert het volgende:
[..]
geen moment gestoord aan deze kok
vond het altijd een leuk programma op de zondagochtend
Ik vind het bij zowat alle vrouwelijke kokkinnetjes op 24Kitchen bijzonder storend dat ze steeds met loshangend haar boven die pannen hangen.quote:Op maandag 11 maart 2013 01:22 schreef icloud het volgende:
Ik zie nu wat oudere videos, kennelijk heeft ze al langer geleden haar kapsel veranderd, voorheen was het truttig.
Lang niet meer gekeken naar haar.
Super kok, super programma en inderdaad ik heb er altijd naar gekeken, maar had wel een woordenboek nodig.quote:Op maandag 11 maart 2013 23:43 schreef sjeppert het volgende:
[..]
geen moment gestoord aan deze kok
vond het altijd een leuk programma op de zondagochtend
vd week ook al hem met een blikje tomatenpuree zien rommelen.quote:Op dinsdag 19 maart 2013 19:02 schreef minilot het volgende:
De Makkelijke Maaltijd wordt momenteel gesponsord door de Jumbo. Voortdurend Jumbo-huismerklogo's in beeld en Rudolph die er ongemakkelijk en geforceerd op hamert dat geroosterde paprika's uit pot (van Jumbo) veel handiger en lekkerder zijn dan zelf je paprika's roosteren.Niet dat er an sich iets mis is met paprika's uit pot hoor, maar de manier waarop.. Echt heel knullig!
pak ik roberta wel.quote:Op dinsdag 12 maart 2013 14:08 schreef minilot het volgende:
En ik mis Prins.![]()
(Daar zou ik best verkering mee willen)
dat is om dichter bij de kijker te staan, ze willen aten zien dat alles wat hun maken gewoon bij umbo te koop is, rudolph ad nogal een handje van dit kopen bij de toko en dit bij die speciale winkel.quote:Op dinsdag 19 maart 2013 19:02 schreef minilot het volgende:
De Makkelijke Maaltijd wordt momenteel gesponsord door de Jumbo. Voortdurend Jumbo-huismerklogo's in beeld en Rudolph die er ongemakkelijk en geforceerd op hamert dat geroosterde paprika's uit pot (van Jumbo) veel handiger en lekkerder zijn dan zelf je paprika's roosteren.Niet dat er an sich iets mis is met paprika's uit pot hoor, maar de manier waarop.. Echt heel knullig!
Nieuw toetsenbord nodig?quote:Op vrijdag 22 maart 2013 14:23 schreef icloud het volgende:
[..]
dat is om dichter bij de kijker te staan, ze willen aten zien dat alles wat hun maken gewoon bij umbo te koop is, rudolph ad nogal een handje van dit kopen bij de toko en dit bij die speciale winkel.
Uiteraard is het natuurlijk ook gewoon een geld kwestie, 24kitchen s een kijkcijfer succes maar het levert niks op
Ipad is niet snel genoeg.quote:Op vrijdag 22 maart 2013 19:33 schreef DappereDodo77 het volgende:
[..]
Nieuw toetsenbord nodig?
Het valt me wel op, maar ik vind het niet echt storend. Rudolf moet ook eten, en als ik bedenk hoeveel ik al van 'm geleerd heb over koken dan mag hij dat best.
Lol, ik erger mij ook al langer (dit doen meerdere 24k koks trouwens hoor, niet een specifiek) die termen erop loslaten als: zoutje, zuurtje, bittertje, bite en al dat soort ongein. Doe normaal, denk ik dan.quote:Op zondag 24 maart 2013 11:59 schreef icloud het volgende:
Mag ik mij ergeren aan die zelfingenomen fransman die nu al 10 keer heeft gezegd dat sla crispy is en dat hij de noten wilt crunshen.
Giovanni is juist kicken, hij vind zich zelf totaal niet belangerijk, hij doet totaal niet arrogant en hij kookt alsof hij thuis is maar dan toevallig met camera erbij.quote:Op zondag 24 maart 2013 13:22 schreef Maria2.0 het volgende:
Ik word epileptisch van die Italiaan. Wat een figuur. Die Fransman die over zichzelf spreekt in de derde persoon is ook om agressief van te worden. En die 2 Midden-Oosten chicks die elke keer kwijlend staan te vijzelen (ik zeg het nu ook steeds, als ik moet vijzelen. "Oooh lekker vijzelen. Vijzelen. Jaaaa vijzelen.")
Voor de rest is het geniaal, ik kijk geen tv behalve dit, en vooral Anthony Bourdain is leuk want die afleveringen heb ik nooit gezien.
Zag laatst een lekkere bietensalade langskomen gemaakt door Josh Homme van QOTSA, maar recepten van No Reservations staan zeker nergens?
Die fransman doet alsof die iets heel moeilijks aan het uitleggen is, terwijl dit op elke koksschool de basis lessen zijn. Dus zo hoog gegrepen is het allemaal nietquote:Op zondag 24 maart 2013 12:36 schreef KillerBee4ever het volgende:
[..]
Lol, ik erger mij ook al langer (dit doen meerdere 24k koks trouwens hoor, niet een specifiek) die termen erop loslaten als: zoutje, zuurtje, bittertje, bite en al dat soort ongein. Doe normaal, denk ik dan.
En ik mag Rudolf graag, maar de laatste tijd heeft hij er een handje van om (de Makkelijke Maaltijd) te gaan neurien en/of zingen zodra hij een bord pakt om op te scheppen.
En die slot zin van de Makkelijke Maaltijd (hoeft niet altijd moeilijk te zijn, maar maak het vooral lekker) komt me ook de neusgaten uit.
Voor de rest kijk ik nog steeds graag naar 24K![]()
Volledig mee eens. Kan afentoe nog wel eens in de lach schieten door die vent. Laatst was hij die gaspit aan het aanmaken zeg maar, hoor de je het tikken van de ontsteking steeds tik tk tik tik tik ..quote:Op zondag 24 maart 2013 13:41 schreef icloud het volgende:
[..]
Giovanni is juist kicken, hij vind zich zelf totaal niet belangerijk, hij doet totaal niet arrogant en hij kookt alsof hij thuis is maar dan toevallig met camera erbij.
Hij was verkouden ofzo, heel irritant om naar te luisteren terwijl ik 'm normaal wel prettig vind om naar te luisteren.quote:
Danny? de Brabander.quote:Op woensdag 27 maart 2013 22:05 schreef Jahr00n het volgende:
Die hese Chinees.Te lang langs de voetbalvelden staan schreeuwen denk ik.
quote:Op woensdag 27 maart 2013 22:01 schreef RunForrestRun het volgende:
Angelique kan vast heel goed koken, maar ik word zo afgeleid door hoe ze praat. Ze slist heel licht en trekt die lip altijd zo gek, waardoor die er altijd een beetje nattig uitziet. Alsof ze elk moment over het eten kan gaan kwijlen.
Volgens mij wel, die aflevering over Las Vegas nu is al een oudequote:Op vrijdag 19 april 2013 20:06 schreef icloud het volgende:
ik zie dat ze nu de tast of life uitzenden, zijn dat herhalingen?
Jaquote:Op vrijdag 19 april 2013 23:42 schreef Seagal het volgende:
Ik kijk niet vaak naar 24 kitchen, maar bijna altijd als ik het kijk komt weer de tip voorbij om je verse kruiden in een vochtig stukje keukenpapier te rollen zodat het langer goed blijft. Iemand hier die kan bevestigen of dit ook echt werkt?
quote:Servië smult van Rudolph
Bij de zussen Jasna (l) en Jelena Vasilev thuis staat de televisie standaard afgestemd op het Nederlandse kookkanaal 24Kitchen.
„Komt hij echt naar Belgrado”, vraagt Jasna Vasilev (21) met grote ogen, alsof haar popidool zojuist een uniek concert heeft aangekondigd. „Je maakt een grap!”
In een flatgebouw in een verre buitenwijk van Belgrado waar Jesna samenwoont met haar zus Jelena (25), staat de televisie standaard op 24Kitchen. De zussen kijken iedere dag naar de Nederlandse tv-kok Rudolph van Veen. „Als er een andere kok op komt, zet ik ’m uit”, zegt Jelena resoluut. „Ik wil alleen Rudolph zien.”
Jasna schrijft driftig alle ingrediënten op die Rudolph gebruikt om een chocoladetaart te bakken. Jelena kookt niet, maar is bijna geobsedeerd door de klanken van de Nederlandse taal en het excentrieke uiterlijk van de kok. „Ik hou van zijn blonde haren, en van zijn brilmonturen. Hij is een echte hipster”, roept ze uit. „En heel knap”, voegt Jasna blozend toe.
Om de uitspraak te vergemakkelijken wordt Rudolph van Veen in Servië ‘Rudolf van Vin’ genoemd. FOX Servië haalde 24Kitchen eind 2011 binnen, niet wetend of het wel zou aanslaan. Maar Rudolph werd in korte tijd een televisiepersoonlijkheid met de status van een levende legende. „Op de Balkan hebben we inderdaad het meeste succes”, reageert Van Veen via de telefoon. „Da’s zo gek, hč. Dan heb je opeens fans in Servië. Ik heb echt geen idee hoe dat komt.”
Toen Van Veen vorig jaar voor het eerst op uitnodiging van FOX in Belgrado was, werd hij al op het vliegveld opgewacht door fans die met hem op de foto wilden. „Ik dacht: hoe wéten ze dit?” Zijn bezoek werd een nationale happening met Rudolph-look-a-likes, gillende fans en de voltallige Servische pers die ervoor uitrukte. „Ik kwam in mijn hotel aan en zelfs in de lobby stond de tv op 24Kitchen. Da’s toch best vreemd hoor”, aldus Van Veen die zijn roem in Servië nog niet helemaal lijkt te bevatten. Inmiddels zijn er maar weinig Serviërs die Rudolph niet kennen. Als er geen voetbal is, staat zelfs in cafés de televisie op 24Kitchen.
„Wij Serviërs houden van lekker eten”, zegt tandarts en Rudolph-fan Veljko Drecun (38) grijnzend. „Maar traditionele Servische gerechten zijn zwaar, vet en hebben een lange bereidingstijd.” Drecun kijkt iedere dag naar zijn favoriete programma ‘De makkelijke maaltijd’ waarin Rudolph binnen een half uur een gerecht op tafel tovert. „Ik denk dat de nieuwe generatie geen zin meer heeft om dagenlang in de keuken te staan, ook in Servië.”
Het enthousiasme voor een Nederlander is opvallend. Het imago van Nederland kan in Servië wel een boost gebruiken. Veel Serviërs denken bij Nederland aan het Joegoslaviëtribunaal in Den Haag, in de ogen van velen een anti-Servisch instituut. „Dat is voor veel mensen de eerste associatie”, zegt ook Drecun. „Maar nu zien we ook eens een andere kant van Nederland. Iets wat eens niks te maken heeft met politiek of oorlogsmisdadigers.”
Menig Serviër spreekt inmiddels een klein woordje ‘Rudolph-Nederlands’. „Knooflauk”, roept Drecun. „Dat woord ken ik. Rudolph gebruikt vaak knoflook in zijn gerechten. ‘Hiel maakelik’ zegt hij dan.” Drecun wil binnenkort een andijviestampot proberen. „Ik ben benieuwd, een heel vreemde combinatie.”
De bekende Servische actrice en tv-kok Gorica Popovic (60) presenteert zondag samen met Van Veen een taartenbakwedstrijd in winkelcentrum U¨ce. „Ik ben niet jaloers op zijn populariteit hoor”, lacht ze hartelijk. „Ik ben zelf groot fan, we kijken met de hele familie.” Popovic kan de populariteit van de blonde kok wel verklaren: „Zijn stijl is totaal nieuw voor ons, het is hier nog heel modern.” Na de oorlog in de jaren negentig begint Servië langzaamaan uit een isolement te kruipen, legt de actrice uit. „We willen die slechte jaren graag achter ons laten en vooruit kijken. We willen weten wat er in de rest van Europa gebeurt. Het klinkt misschien gek, maar daar hoort Rudolph bij.”
De zussen Jelena en Jasna zitten ondertussen op de bank naar YouTube-filmpjes van Rudolphs vorige bezoek aan Belgrado te kijken. „Kijk nou, hij is toch knap”, gilt Jasna. „Zie je dat dan echt niet?”
Bron: NRC Next
Giovanni?quote:Op woensdag 1 mei 2013 09:49 schreef Adnap het volgende:
Heerlijke tv, maar de herhalingen komen mijn neus uit...
De Italiaan vind ik ronduit onhygiënisch koken : groente en vlees lekker op dezelfde plank, niets schoonmaken tussendoor. Uit de pan proeven met de lepel en er vervolgens weer mee roeren, nee niet mijn mannetje
Wat zoutgebruik vind ik juist dat er bakken zout gebruikt worden. Een snufje is daar al snel een halve zoutpot *blegh*
Maar ik blijf lekker kijken, heerlijk als je zelf even niet kunt eten
Straks vertelt Rudolph erover in DWDD.quote:Op vrijdag 26 april 2013 09:20 schreef Steven184 het volgende:
Leuk stuk vandaag over 24Kitchen en Rudolph over het succes van de zender in Servië.
[..]
Al geweest? Anders ga het even terugkijken vanavond.quote:Op vrijdag 3 mei 2013 19:22 schreef Tourniquet het volgende:
[..]
Straks vertelt Rudolph erover in DWDD.
Nee, moet nog komen.quote:Op vrijdag 3 mei 2013 19:52 schreef Steven184 het volgende:
[..]
Al geweest? Anders ga het even terugkijken vanavond.
bedankt, nu zit ik te luisteren naar het sexleven van Paayquote:Op vrijdag 3 mei 2013 19:22 schreef Tourniquet het volgende:
[..]
Straks vertelt Rudolph erover in DWDD.
Ja sorry, ik was ook niet gewaarschuwd.quote:Op vrijdag 3 mei 2013 19:57 schreef Piles het volgende:
[..]
bedankt, nu zit ik te luisteren naar het sexleven van Paay
Tijdens het koken moet hij vanwege hygiene redenen zijn haarband in doen. Wanneer hij klaar is en kan gaan eten kan hij hem weer af doen.quote:Op woensdag 3 juli 2013 00:22 schreef icloud het volgende:
kan iemand mij vertellen waarom fransman john elke aflevering afsluit met de woorden: johnys haarband gaat uit bonne appetie?
Ik mis de clou.
quote:Vanaf 5 september is er een nieuw talent op 24kitchen te zien. Estée Strooker neemt vanaf dan elke donderdag om 18.30 uur samen met Rudolph de presentatie van het programma ‘De Makkelijke Maaltijd’ op zich. Met haar 22-jarige leeftijd is ze de jongste chef van 24Kitchen.
Estée vertrok na haar vwo-opleiding naar Parijs voor een koksopleiding en daar liep ze stage bij verschillende gerenommeerde restaurants. Toen de kans zich voordeed, schreef ze zich in voor het Nederlandse programma MasterChef, een talentenjacht voor koks. Ze behaalde de eerste plaats en mocht op 20-jarige leeftijd als eerste Nederlander de titel MasterChef op haar naam schrijven.
24Kitchen is ontzettend blij dat Estée het team komt versterken. In de Makkelijke Maaltijd kan het jonge talent aan iedereen laten zien dat het helemaal niet eng is om vanaf nul een maaltijd te maken. “Iets wat helemaal zelf gemaakt is, smaakt toch altijd het best!”
ja dat werkt inderdaad.quote:Op vrijdag 19 april 2013 23:42 schreef Seagal het volgende:
Ik kijk niet vaak naar 24 kitchen, maar bijna altijd als ik het kijk komt weer de tip voorbij om je verse kruiden in een vochtig stukje keukenpapier te rollen zodat het langer goed blijft. Iemand hier die kan bevestigen of dit ook echt werkt?
Ik heb dat seizoen gevolgd, maar het is op zich wel iemand die kan koken, en doorzet. Beetje tuttig, dat wel. Maar hey, ze is 22.quote:Op maandag 5 augustus 2013 13:41 schreef Mystikvm het volgende:
Wat is dat voor een kleuter dan
Hier wordt veel 24Kitchen gekeken. Lekker kneuterig ergeren aan de standaard uitspraken van Rudolph:
- "Lekker om te eten/zien/proeven"
- "Ik bewaar mijn vanillestokjes om vanillesuiker mee te maken" (GVD, elke keer als hij vanille gebruikt)
- "Vanille, de kaviaar van de patisserie!"
- "Goh, het is weer een mooie dag buiten!" (In de neppe studio van Rudolph's Bakery)
Dingen zijn ook vaak feestelijk of gezellig. Dan nog de tenenkrommendheid van "wat-gaat-Johnny-maken-vandaag?", de huiselijkheid van voetbalvader Evert die ALTIJD zijn ingedriënten grof snijdt (want fijn is nergens voor nodig), Roberta die standaard in de camera lacht bij het maken van een dressing, die twee mutsen die overal met hun vingers in zitten en praten over eten alsof het hun eerste basisschoolvriendje is, de moeder van Danny Jansen en de rest van zijn Brabofamilie en de monologen van Giovanni.
Fantastisch om naar te kijken, ook al wordt er veel herhaaldDe Makkelijke Maaltijd zorgt er toch altijd weer voor dat ik iets op tafel heb staan 's avonds.
Ik zou ze gewoon even optelefoneren om ze dat te vertellen.quote:Op zondag 18 augustus 2013 17:22 schreef DappereDodo77 het volgende:
Kan iemand die mensen uitleggen dat het taalkundig verkeerd is om te zeggen dat iets lekker smaakt?
Smaakt goed, is lekker. Contamenatie heet dat geloof ik.quote:Op zondag 18 augustus 2013 17:22 schreef DappereDodo77 het volgende:
Kan iemand die mensen uitleggen dat het taalkundig verkeerd is om te zeggen dat iets lekker smaakt?
als ik de tweets mag geloven welquote:Op donderdag 5 september 2013 19:43 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik zie nu bij Grenzeloos Koken dat Mounir Arabisch kookt. Zouden we dan eindelijk verlost zijn van die 2 dozen?
Dat was een minder goed gelukt programma iddquote:Op donderdag 5 september 2013 19:43 schreef FutureFairytale het volgende:
Zouden we dan eindelijk verlost zijn van die 2 dozen?
Ik zag de reclame deze week jaquote:Op zaterdag 7 september 2013 13:20 schreef borisz het volgende:
Aangemeld voor de koken|leven|eten|nogwat dagen(volgende week zondag). Zondag komt Giovanni. Zaterdag is het met die Danny de Aziaat.
Het is bij het Inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp. Voor de niet-kenners. Een soort van Miele-Center wat je bij Vianen hebt. Normaal proberen ze je keukens/apparatuur aan te smeren en zijn er veel kook demo's/workshops.
Oh, hebben ze die geloosd? Bijzonder onsmakelijk, zoals zij koken. Blijf godverdomme met je klauwen uit het eten!quote:Op donderdag 5 september 2013 19:43 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik zie nu bij Grenzeloos Koken dat Mounir Arabisch kookt. Zouden we dan eindelijk verlost zijn van die 2 dozen?
Die Danny.. op de een of andere manier kom hij op mij over als een nep-aziaat.quote:Op zaterdag 7 september 2013 13:20 schreef borisz het volgende:
Aangemeld voor de koken|leven|eten|nogwat dagen(volgende week zondag). Zondag komt Giovanni. Zaterdag is het met die Danny de Aziaat.
Het is bij het Inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp. Voor de niet-kenners. Een soort van Miele-Center wat je bij Vianen hebt. Normaal proberen ze je keukens/apparatuur aan te smeren en zijn er veel kook demo's/workshops.
gaaf dan kom ik ook. op zondag.quote:Op zaterdag 7 september 2013 13:20 schreef borisz het volgende:
Aangemeld voor de koken|leven|eten|nogwat dagen(volgende week zondag). Zondag komt Giovanni. Zaterdag is het met die Danny de Aziaat.
Het is bij het Inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp. Voor de niet-kenners. Een soort van Miele-Center wat je bij Vianen hebt. Normaal proberen ze je keukens/apparatuur aan te smeren en zijn er veel kook demo's/workshops.
Danny is 10% Aziaat, en 90% Brabanderquote:Op zaterdag 7 september 2013 20:21 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Die Danny.. op de een of andere manier kom hij op mij over als een nep-aziaat.
Weet niet waarom
Miele zal je er niet vinden. Andere merken zullen proberen je wat aan te smerenquote:Op zondag 8 september 2013 00:16 schreef fespo het volgende:
[..]
gaaf dan kom ik ook. op zondag.
ook wat leuks te zien en geen verkapte verkoop van Miele apparatuur.
ach ben wel benieuwd, zie het welquote:Op zondag 8 september 2013 00:17 schreef borisz het volgende:
[..]
Miele zal je er niet vinden. Andere merken zullen proberen je wat aan te smeren
Was leukquote:
Nietesquote:Op woensdag 21 augustus 2013 12:19 schreef Stansfield het volgende:
[..]
Smaakt goed, is lekker. Contamenatie heet dat geloof ik.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Contaminatie_(taal)
http://www.totaaltv.nl/ni(...)ale-zender-2013.htmlquote:De lezers van tv-gids Totaal TV hebben 24Kitchen hebben uitgeroepen tot beste digitale zender van Nederland. Het is voor de tweede keer in rij dat 24Kitchen de meeste stemmen kreeg.
Tienduizenden mensen stemden de afgelopen weken via de internetsite www.totaaltv.nl op de in hun ogen beste digitale tv-zender van Nederland. Ruim veertig procent van de stemmen waren voor 24Kitchen. Dit is een 24-uurs zender over voeding en de bereiding van het dagelijkse eten. 24Kitchen is een samenwerking tussen Jan Dekker Holding en Fox International Channels.
Dubbel feest voor 24Kitchen
24Kitchen werd tot beste digitale zender van Nederland gekroond op dezelfde dag dat de tv-zender twee jaar bestond. Het begon op 1 oktober 2011 met uitzenden. In twee jaar tijd heeft 24Kitchen een trouw kijkpubliek opgebouwd. Het is bij vrijwel alle tv-aanbieders in het basispakket beschikbaar. Grote uitzondering is CanalDigitaal – gezien abonnee-aantallen de vierde aanbieder in Nederland – dat 24Kitchen ondanks de wens van een deel van haar abonnees nog niet via de satelliet doorgeeft.
TV Oranje blij met derde plaats
Opvallend is de tweede plek in de uitslag van de digitale zenderverkiezing voor de christelijke tv-zender Family7. Dit kwam mede door een uitgekiende promotiecampagne waarbij de zender de kijkers via tv en internet opriep om op hen te stemmen. Een derde plaats was er voor de Nederlandse muziekzender TV Oranje. Het was voor het zesde opeenvolgende jaar dat deze zender de top3 in de verkiezing wist te behalen. In 2008 en 2011 was TV Oranje de winnaar van de verkiezing van Totaal TV. Brava NL Klassiek – dat net als TV Oranje eigendom van de mediaondernemers Jur Bron en Gerard Ardesch is – behaalde de vierde plek in de verkiezing.
Klopt die meiden zijn alledrie irritant en die Bianca ook..ik vind wel Johnny nog te pruimen....maar steeds die herhalingen dan heb je het op een gegeven moment wel gezien.quote:Ja zo ok, ik snap hem.
Bakery blijft leuk, daar wil ik de herhalingen nog wel van kijken als er niets anders op is. Maar zoals die 2 turkse(?) dames... hoeft van mij niet.
Die vervelende Angelique... ook niet. Vreselijk irritant. Die hoeft zelf niet af te wassen zeker?
Nee, dan zijn rudolph, en die italiaan mijn favoriet.
Ben de eerste 3 dagen van deze werkweek vrij geweest. Dan merk je toch hoeveel er herhaald wordt op 24kitchen. Nu ik gewoon weer aan het werk ben heb ik er niet zoveel last vanquote:Op vrijdag 4 oktober 2013 03:05 schreef Mo_Muffin het volgende:
@fotostarter
[..]
Klopt die meiden zijn alledrie irritant en die Bianca ook..ik vind wel Johnny nog te pruimen....maar steeds die herhalingen dan heb je het op een gegeven moment wel gezien.
Oh ja echt tenenkrommend idd. De eerste keer dat ik het hoorde had ik echt zo iets van neeee.. en dat gevoel wordt iedere keer erger.quote:Op vrijdag 4 oktober 2013 09:53 schreef Molleman het volgende:
Trouwens ook een heerlijk punt van frustratie. De Engelse uitspraak van Rudolph in "The wine quest: Spain". Stuur die kerel alstublieft op een cursus Engels spreken!
Er is een reden waarom ik niet naar dat programma kijkquote:Op vrijdag 4 oktober 2013 09:53 schreef Molleman het volgende:
Trouwens ook een heerlijk punt van frustratie. De Engelse uitspraak van Rudolph in "The wine quest: Spain". Stuur die kerel alstublieft op een cursus Engels spreken!
Sowieso die promoquote:Op vrijdag 4 oktober 2013 09:53 schreef Molleman het volgende:
Trouwens ook een heerlijk punt van frustratie. De Engelse uitspraak van Rudolph in "The wine quest: Spain". Stuur die kerel alstublieft op een cursus Engels spreken!
Zo'n geweldig grote faal inderdaadquote:Op vrijdag 4 oktober 2013 14:40 schreef Piles het volgende:
[..]
Sowieso die promo
"Let's see what treaures I can discover" ofzo. Dat stemmetje van m dan
Het programma zelf kijken we niet, maar het geluid gaat hier altijd uit zodra de reclame voor dit programma in beeld komt. Onze nekharen gaan ervan overeind staan, zo ergquote:Op vrijdag 4 oktober 2013 09:53 schreef Molleman het volgende:
Trouwens ook een heerlijk punt van frustratie. De Engelse uitspraak van Rudolph in "The wine quest: Spain". Stuur die kerel alstublieft op een cursus Engels spreken!
Zal wel een rechten ding zijn dat dat niet mogelijk is.quote:Op dinsdag 19 november 2013 20:44 schreef Crientj het volgende:
Kan ik ergens de afleveringen terugkijken? Rudolph's Bakery kan ik via de recepten op de website terugkijken, maar bijvoorbeeld die van Jamie Oliver?
Een baas juist. Alleen niet een geweldige kok volgens mij.quote:Op dinsdag 19 november 2013 21:45 schreef lady-wrb het volgende:
ik krijg acute anusoxidatie van die italiaan.
wat een gruwelijke kwaakzieke idioot is dat.
yuk!
Hij is juist held van beroepquote:Op dinsdag 19 november 2013 21:45 schreef lady-wrb het volgende:
ik krijg acute anusoxidatie van die italiaan.
wat een gruwelijke kwaakzieke idioot is dat.
yuk!
ik vind zijn voedsel juist wel aantrekkelijk.quote:Op dinsdag 19 november 2013 21:47 schreef Klaploper het volgende:
[..]
Een baas juist. Alleen niet een geweldige kok volgens mij.
Biancaquote:Op zondag 15 december 2013 14:27 schreef Qunix het volgende:
Nu live kan je meekoken met Rudolph!
http://kookworkshop.ziggo.nl
Hij doet het nu extra langzaam.
Die Coca-Cola lettersquote:Op dinsdag 14 januari 2014 20:03 schreef borisz het volgende:
Ik zag net Giovanni weer bij Grenzeloos Koken. En zijn Toko is nu ook open http://www.casacaminita.nl/
Ongevraagde muziek is ook een no go wat website betreft.quote:
Naar aanleiding van dit berichtje maar gereserveerd met mijn schoonouders die hem super leuk vinden en het eten was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar!quote:Op dinsdag 14 januari 2014 20:03 schreef borisz het volgende:
Ik zag net Giovanni weer bij Grenzeloos Koken. En zijn Toko is nu ook open http://www.casacaminita.nl/
Ik dacht dat ook al te horen, ja. En maar roepen hoe lekker 't ruikt.quote:Op zondag 6 april 2014 23:21 schreef remcoP het volgende:
Haha, Rudolph is een beetje verkouden volgens mij.
Ja, dat is pas een week of 3. Kunt merken dat er meerdere afleveringen op een dag worden opgenomenquote:Op zondag 6 april 2014 23:21 schreef remcoP het volgende:
Haha, Rudolph is een beetje verkouden volgens mij.
En geen makkelijke maaltijd om 17u meer. Was altijd wel prettig op dat tijdstip en idd Dinner Party Wars is vreselijk.quote:Op dinsdag 8 april 2014 23:12 schreef alors het volgende:
De nieuwe programmering vind ik wel jammer. Geen Makkelijke Maaltijd herhaling meer om 12.30. Hoewel dat programma met die Nieuw Zeelandse dame ook leuk is.
Precies, ik zap dan gelijk weer weg. Was al blij dat die blije Andy niet meer kwam, krijg je dit.quote:Op dinsdag 8 april 2014 23:36 schreef AnnaNiem het volgende:
Dinner party wars hoeft voor mij ook niet. Ze zouden de kook-talkshow van Rachael Ray (of andere van haar programma's) kunnen kopen of iets soortgelijks kunnen maken.
Rudolphs Bakery is juist mijn favoriete programma van 24Kitchen! Volgens mij wordt dat ook erg goed bekeken.quote:Op maandag 14 april 2014 16:29 schreef icloud het volgende:
Goede programmering, met de makkelijke maaltijd, grenzeloos koken en first aid kitcjhen, ik vind het alleen vervelend dat er niks fatsoenlijks zit op 19:00/19:30
Klopt de mijne ook, maar ze hebben nu in dat tijdvak een amerikaanse show ingeplant.quote:Op maandag 14 april 2014 16:33 schreef zeeuws_meisje het volgende:
[..]
Rudolphs Bakery is juist mijn favoriete programma van 24Kitchen! Volgens mij wordt dat ook erg goed bekeken.
waaaaaat? Echt? Geen Bakery meer om 19:00 uur?quote:Op maandag 14 april 2014 16:43 schreef icloud het volgende:
[..]
Klopt de mijne ook, maar ze hebben nu in dat tijdvak een amerikaanse show ingeplant.
nopequote:Op maandag 14 april 2014 17:06 schreef zeeuws_meisje het volgende:
[..]
waaaaaat? Echt? Geen Bakery meer om 19:00 uur?![]()
Dat kan toch niet?![]()
-lichtelijk in paniek is.
Jep, of dat die het niet goed door elkaar krijgt, mwahhhhhhhhhhhh het mag best een beetje gemarmerd toch?quote:Op maandag 14 april 2014 16:48 schreef Starlie het volgende:
Is het jullie ook opgevallen dat als Rudolph iets vern..... of dat er iets instort bij hem dat hij altijd zegt: "Maar dat is niet erg, dat mag best". Hij zegt nog net niet: Je eet het ook niet heel op
En dit dus. Vervelend mens, trapte ik allang de keuken uit. Hoeveel bakjes en potjes schaaltjes ze wel niet gebruikt.. treuzelkutquote:Op maandag 14 april 2014 13:01 schreef alors het volgende:
Wéér nieuwe programmering. Nu Makkelijke Maaltijd om 13.30 en 17.00. Tussen de middag nu Impress Your Friends... ik mag dat mens niet en gezeik over wijn boeit me ook niet.
Ach dat laat slechts zien dat hij ook maar een mens is, en dat bij hem ook niet alles lukt, vind dit mooier dan die kookprogramma`s waarbij alles perfect gaan en alles verknipt is tot een excellente kok.quote:Op dinsdag 15 april 2014 15:19 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Jep, of dat die het niet goed door elkaar krijgt, mwahhhhhhhhhhhh het mag best een beetje gemarmerd toch?
Of dat zn gelei uitloopt ipv een mooie spiegel, is niet erg dat je het er mooi langs ziet lopen
verder is het wel een baas.
Fijn ook dat ze dit aan de programmagidsen hebben doorgegeven. Mijn pvr is de hele week al in de war!quote:Op maandag 14 april 2014 13:01 schreef alors het volgende:
Wéér nieuwe programmering. Nu Makkelijke Maaltijd om 13.30 en 17.00. Tussen de middag nu Impress Your Friends... ik mag dat mens niet en gezeik over wijn boeit me ook niet.
Andy kan vast niet altijd echt zijn. Laatst was er een vrouw die geen pannekoeken kon bakken, dat kan toch niet?quote:Op donderdag 17 april 2014 01:08 schreef Klaploper het volgende:
Dat R. Soms dingen verneukt is juist mooi! Laten zien dat iets er misschien niet perfect uitziet, maar nog steeds lekker kan zijn.
Die Andy twijfel ik ook een beetje aan. Ķf het is nep, ķf het zijn gewoon mensen die er op geilen om op tv te komen.
Ik denk dat het vaak het laatste isquote:Op donderdag 17 april 2014 01:08 schreef Klaploper het volgende:
Dat R. Soms dingen verneukt is juist mooi! Laten zien dat iets er misschien niet perfect uitziet, maar nog steeds lekker kan zijn.
Die Andy twijfel ik ook een beetje aan. Ķf het is nep, ķf het zijn gewoon mensen die er op geilen om op tv te komen.
Ik ken ook privé mensen die echt geen ei kunnen bakken.quote:Op donderdag 17 april 2014 01:15 schreef remcoP het volgende:
[..]
Andy kan vast niet altijd echt zijn. Laatst was er een vrouw die geen pannekoeken kon bakken, dat kan toch niet?
Ik kan prima koken maar pannenkoeken worden bij mij schoenzolen.quote:Op donderdag 17 april 2014 01:15 schreef remcoP het volgende:
[..]
Andy kan vast niet altijd echt zijn. Laatst was er een vrouw die geen pannekoeken kon bakken, dat kan toch niet?
ehm tja, zo zou mijn tante ook denkenquote:Op donderdag 17 april 2014 17:33 schreef _Arual_ het volgende:
[..]
Ik kan prima koken maar pannenkoeken worden bij mij schoenzolen.
Pasgeleden was er een mevrouw die nog nooit een pepermolen had gezien. Zoiets kennen ze niet in het oosten des lands, zei ze. Ik vraag me af hoeveel mensen uit die regio ze daarmee beledigde.
Zoveel mensen die er zo over denken. Die niet weten hoe verse kruiden er uit zien of hoe ze smaken. "Je gaat toch geen plant in je eten stoppen!?"quote:Op donderdag 17 april 2014 18:48 schreef gothic-blackie het volgende:
[..]
ehm tja, zo zou mijn tante ook denkenmaar goed, dat waren de mensen waar je een zoutvaatje, een pepervaatje (al voorgemalen) als kruiden had, en verdere smaakmakers waren alleen mayo, ketchup en curry. andere kruiden waren raar/eng
Er waren eens beelden van een tripje naar Servië. Hij stond vrolijk voor een paar duizend man te koken bij een een of andere kookshowquote:Op zondag 20 april 2014 12:22 schreef Qunix het volgende:
http://www.24kitchen.rs/
http://www.24kitchen.fi/
http://www.24kitchen.com.tr/
http://www.24kitchen.bg/
http://www.24kitchen.pt/
http://24kitchen.com/
Rudolph is goed bezig!
die jongen? Die vind vooral zichzelf heel erg grappig en knap volgens mij..quote:Op vrijdag 18 april 2014 09:38 schreef Tarbot het volgende:
Hebben jullie dat ook? Dat jullie die ene foodie lover, op zijn mislukte Jamie Oliver stijl in Italie aanpapt met noona's, helemaal nep vinden.
Daar was ik bij, er waren echt wel duizend rudolph look a likes, enorme drukte op het vliegveld en later bij zijn kookshow was het ook ontzettend druk, 24kitchen is echt heel populair daar.quote:Op zondag 20 april 2014 12:28 schreef borisz het volgende:
[..]
Er waren eens beelden van een tripje naar Servië. Hij stond vrolijk voor een paar duizend man te koken bij een een of andere kookshow
O dat zou kunnen, was iig net op tvquote:Op maandag 21 april 2014 18:24 schreef icloud het volgende:
[..]
Deze week? Weet je zeker dat het geen herhaling is?
dat gebeurd niet vaak. Ruldoph is vaak te netjes, waardoor hij vaak ongebruikte stukjes van een paprika gewoon weg gooit (Jamie Oliver dan met zijn hele courgette e.d. door de snijmachinequote:Op dinsdag 22 april 2014 17:27 schreef icloud het volgende:
Jak rudolph snijd de ham met het mes waar nog het groen aanhangt van de net gesneden koolraapjes.
Ik vind haar gerechten ook zelden lekker en ze vertelt alsof ze een kleuterklasje les staat te geven. Ze is de enige in De Makkelijke Maaltijd die mij niet inspireert tot koken. Ze is ook behoorlijk chaotisch, vind ik. Daardoor laat ze zelfs de makkelijkste dingen moeilijk lijken. Zoals die ene keer dat ze iets van wentelteefjes maakte. Jezus, wat een gehannes voor zo iets eenvoudigs.quote:Op donderdag 24 april 2014 00:48 schreef fespo het volgende:
[..]
dat gebeurd niet vaak. Ruldoph is vaak te netjes, waardoor hij vaak ongebruikte stukjes van een paprika gewoon weg gooit (Jamie Oliver dan met zijn hele courgette e.d. door de snijmachine)
i.t.t. tot dat nieuwe meisje Estee.
die heeft aan het eind van de uitzending een mix van alle gebruikte ingredienten op haar snijplank liggen.
en bij haar fornuis krijg ik altijd de neiging om minstens 2 pitten uit te zetten omdat het haast lijkt of alles gaat verbranden.
ja dat bedoel ik inderdaad.quote:Op donderdag 24 april 2014 08:28 schreef Mystikvm het volgende:
[..]
Ik vind haar gerechten ook zelden lekker en ze vertelt alsof ze een kleuterklasje les staat te geven. Ze is de enige in De Makkelijke Maaltijd die mij niet inspireert tot koken. Ze is ook behoorlijk chaotisch, vind ik. Daardoor laat ze zelfs de makkelijkste dingen moeilijk lijken. Zoals die ene keer dat ze iets van wentelteefjes maakte. Jezus, wat een gehannes voor zo iets eenvoudigs.
Ja daar hou ik idd ook niet van en de manier waarop ze praat heeft iets irritants. Roberta is mijn favoriet en Rudolph natuurlijk, ik moet af en toe gewoon hardop lachen hoe hij over eten praatquote:Op donderdag 24 april 2014 08:28 schreef Mystikvm het volgende:
[..]
Ik vind haar gerechten ook zelden lekker en ze vertelt alsof ze een kleuterklasje les staat te geven. Ze is de enige in De Makkelijke Maaltijd die mij niet inspireert tot koken. Ze is ook behoorlijk chaotisch, vind ik. Daardoor laat ze zelfs de makkelijkste dingen moeilijk lijken. Zoals die ene keer dat ze iets van wentelteefjes maakte. Jezus, wat een gehannes voor zo iets eenvoudigs.
Ja, Rudolph!! "Als je een mango kiest is het net alsof je een verloofde kiest. De mooiste kies je uit en de gerimpelde laat je liggen"quote:Op donderdag 24 april 2014 13:17 schreef alors het volgende:
[..]
Ja daar hou ik idd ook niet van en de manier waarop ze praat heeft iets irritants. Roberta is mijn favoriet en Rudolph natuurlijk, ik moet af en toe gewoon hardop lachen hoe hij over eten praat
Is inderdaad misschien beter als instructrice voor mensen die begeleid wonen.quote:Op donderdag 24 april 2014 13:54 schreef lady-wrb het volgende:
ik vind angelique gewoon niet leuk om naar te kijken. ze praat zo vreemd dat leidt af
Het lijkt wel of ze een beetje slist hč? Beetje een kromme bek tijdens het praten. Vind het overigens wel altijd leuk om naar dat programma te kijken.quote:Op donderdag 24 april 2014 13:54 schreef lady-wrb het volgende:
ik vind angelique gewoon niet leuk om naar te kijken. ze praat zo vreemd dat leidt af
Ik zag er laatst 1 wat gewoon een oude aflevering was. Hopelijk wel nieuwe, vind die vent echt leuk.quote:Op donderdag 24 april 2014 00:50 schreef icloud het volgende:
Zijn de afleveringen van first aid kitchen nieuw? Had hem nog niet gezien
gisteren ook weer die met die roti en die gehaktballen. die heb ik al tig keer gezienquote:Op donderdag 24 april 2014 14:38 schreef regnavetto het volgende:
[..]
Ik zag er laatst 1 wat gewoon een oude aflevering was. Hopelijk wel nieuwe, vind die vent echt leuk.
Is dat dat vervelende meisje?quote:
Nee, die rooie krullenbol met die scheve mond.quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op maandag 28 april 2014 19:25 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Nee, die rooie krullenbol met die scheve mond.
Jij bedoeld denk ik die winnares van dat kookprogrammaEsmee
Klopt volgens mij. :pSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ach, die Angelique kan iig. koken.Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
hij is in elk geval consequent.quote:Op maandag 28 april 2014 22:21 schreef fespo het volgende:
hoe vaak gaat Rudolph nog vertellen dat hij vanille stokjes in een suikerpot stopt.
ik snap dat het een leuk trucje is, maar standaard verteld hij (en andere ook vaak) dat je ze in suiker kunt bewaren.![]()
zelfde geld voor die olijfolie extra vergine, je blijft horen dat die voor koude verwerking is.
verder wil ik niet teveel miereneuken.
wat ik netjes vind is dat vrijwel alle afleveringen goed in volgorde zijn gezet.
je hebt vaak zenders, waar je een winterprogramma in de zomer krijgt.
maar ze hebben alle thema's (kerst, pasen, voorjaar, najaar etc.) allemaal precies op het juiste en moment en ook netjes dat er zoveel thema's zijn.
"Ook leuk om cadeau te geven"quote:Op maandag 28 april 2014 22:21 schreef fespo het volgende:
hoe vaak gaat Rudolph nog vertellen dat hij vanille stokjes in een suikerpot stopt.
ik snap dat het een leuk trucje is, maar standaard verteld hij (en andere ook vaak) dat je ze in suiker kunt bewaren.![]()
Toen ik dit van de week las, had ik geen idee over wie je het had. Nou, nu dus welquote:Op zaterdag 26 april 2014 14:16 schreef icloud het volgende:
Die john moeten ze echt op taalcursus sturen met zijn zuiker.
Dat programma van andy is opgenomen in de oude keuken(huis is verkocht) van rudolph, zou andy het gekocht hebben.,
"tis ook maar een klein receptje"quote:Op maandag 28 april 2014 22:21 schreef fespo het volgende:
hoe vaak gaat Rudolph nog vertellen dat hij vanille stokjes in een suikerpot stopt.
ik snap dat het een leuk trucje is, maar standaard verteld hij (en andere ook vaak) dat je ze in suiker kunt bewaren.![]()
zelfde geld voor die olijfolie extra vergine, je blijft horen dat die voor koude verwerking is.
verder wil ik niet teveel miereneuken.
wat ik netjes vind is dat vrijwel alle afleveringen goed in volgorde zijn gezet.
je hebt vaak zenders, waar je een winterprogramma in de zomer krijgt.
maar ze hebben alle thema's (kerst, pasen, voorjaar, najaar etc.) allemaal precies op het juiste en moment en ook netjes dat er zoveel thema's zijn.
Of de dunschiller (ook wel econoom genoemd)! Fantastisch als klein cadeautje voor iemand waar je niets voor weet!quote:
Jep die jaquote:Op dinsdag 29 april 2014 17:46 schreef Mystikvm het volgende:
[..]
Of de dunschiller (ook wel econoom genoemd)! Fantastisch als klein cadeautje voor iemand waar je niets voor weet!
Wat een gezellig bordje, hč????????????????quote:Op donderdag 1 mei 2014 14:32 schreef minilot het volgende:
Iemand zin om een Rudolphse Citaten-bingokaart te maken? Kan volgens mij ook een leuk drinkspelletje van gemaakt worden!![]()
Nu ik overigens net een (hopelijk vrij geniaal) brooddeeg met rozemarijn en mascarpone in elkaar heb staan kneden vraag ik me ineens af.. waarom maakt Rudolph in zijn Bakery nooit brood? Er wordt eigenlijk sowieso geen brood gebakken op 24 Kitchen. Jammer!
Rudolph is patissier en dat is (zegt-ie zelf) toch een heel ander vak dan brood bakker. Hij kan het wel, maar het is niet zijn vak, dus behalve een keer een vlaai deeg of een zoet brooddeeg komt 'echt' brood bij hem niet aan de orde.quote:Op donderdag 1 mei 2014 14:32 schreef minilot het volgende:
Nu ik overigens net een (hopelijk vrij geniaal) brooddeeg met rozemarijn en mascarpone in elkaar heb staan kneden vraag ik me ineens af.. waarom maakt Rudolph in zijn Bakery nooit brood? Er wordt eigenlijk sowieso geen brood gebakken op 24 Kitchen. Jammer!
Hij kan wel meer niet zo goed, en dat doet -ie dan toch.quote:Op donderdag 1 mei 2014 14:39 schreef zeeuws_meisje het volgende:
[..]
Rudolph is patissier en dat is (zegt-ie zelf) toch een heel ander vak dan brood bakker. Hij kan het wel, maar het is niet zijn vak, dus behalve een keer een vlaai deeg of een zoet brooddeeg komt 'echt' brood bij hem niet aan de orde.
zoals? Ik denk eerder dat het de beperking van de tijd / studio is, dan een gebrek aan vaardigheden in zijn geval.quote:Op donderdag 1 mei 2014 14:40 schreef minilot het volgende:
[..]
Hij kan wel meer niet zo goed, en dat doet -ie dan toch.
Ze nemen eens in de zoveel tijd een aantal afleveringen per dag op, en daar zal best tijdsdruk achter zitten. Dus ik kan me voorstellen dat je dan goed moet nadenken over wat je allemaal kan doen, als er zaken moeten bakken/rijzen, dat dat allemaal past qua tijd enz. En dat zal dan vast wel eens beperkingen hebben vermoed ik.quote:Op donderdag 1 mei 2014 14:48 schreef loecje het volgende:
welke beperkingen zie je dan?
ze baken/koken dingen die nog veel meer tijd kosten
ik zie eerlijk gezegd ook geen beperkingen in de keuken.
Een takje gezelligheidquote:Op donderdag 1 mei 2014 14:36 schreef Mystikvm het volgende:
Op de Rudolph-bingo moet sowieso staan:
Feestelijk
Gezellig
Dat eet wel zo lekker/gezellig/smakelijk/fruitig/zacht/vul maar in
Vanillestokjes, de kaviaar van de patisserie!
Lekker om te eten
Vandaag is een feestdag!
Vanillestokjes bewaar ik in de suikerpot
Deeg bewaar ik voor later
Tomaten niet in de koelkast bewaren
Lekker royaalquote:Op donderdag 1 mei 2014 16:17 schreef alors het volgende:
[..]
Een takje gezelligheid
Je eet met je ogen
Dit is best heel kostbaarquote:Op donderdag 1 mei 2014 16:17 schreef alors het volgende:
[..]
Een takje gezelligheid
Je eet met je ogen
Ze maken ook altijd gebruik van een pakje van knorr of honig. Dan krijg je natuurlijk altijd weer de reactie dat alles zout en vlak smaakt.quote:Op zondag 4 mei 2014 18:22 schreef Mystikvm het volgende:
Ik zit mij bij First Aid Kitchen altijd te verbazen dat mensen iets niet kunnen maken. Dan zoek je verdomme toch gewoon een recept op!? Hoe moeilijk is het om een beetje research te doen en je niet 20 keer aan dezelfde steen te stoten?
Meestal zijn het mensen die niet willen koken, en eten zien als een manier om te overlevenquote:Op zondag 4 mei 2014 18:22 schreef Mystikvm het volgende:
Ik zit mij bij First Aid Kitchen altijd te verbazen dat mensen iets niet kunnen maken. Dan zoek je verdomme toch gewoon een recept op!? Hoe moeilijk is het om een beetje research te doen en je niet 20 keer aan dezelfde steen te stoten?
Van wat ik van de promo's zag, leek het mij ook erg leukquote:Op maandag 5 mei 2014 16:15 schreef remcoP het volgende:
Ook die programma's van de buitenlandse chefs zijn leuk.
Alleen praat die Portugees niet altijd even enthousiast.
Oh die, die amateurquote:Op maandag 5 mei 2014 13:28 schreef icloud het volgende:
[..]
Johnny of eigelijk john grendsen van grenzeloos koken
Daar heb je helemaal gelijk in, vooral die verschrikkelijke uitspraak van hem.quote:Op maandag 5 mei 2014 18:33 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Oh die, die amateur
Nee grapje. Maar het geen wat hij zegt of wilt uitleggen zijn de eerste dingen die je leert als je de koksschool op gaat. En daar verteld hij dan over, alsof nog niemand het wist
Vind het wel een fijne kerel hoor, maar hij mag best iets minder enthousiast doenAls je begrijpt wat ik bedoel.
Als je niet wilt koken, moet je ook niet zeiken dat je stroganoffsaus niet te vreten is.quote:Op maandag 5 mei 2014 13:28 schreef icloud het volgende:
[..]
Meestal zijn het mensen die niet willen koken, en eten zien als een manier om te overleven
Volgens mij was dat een van de weinige uitzondering die echt een serieus probleem had.quote:Op maandag 5 mei 2014 19:12 schreef Mystikvm het volgende:
[..]
Als je niet wilt koken, moet je ook niet zeiken dat je stroganoffsaus niet te vreten is.
ja zag het ook inderdaad.quote:Op vrijdag 9 mei 2014 11:52 schreef regnavetto het volgende:
Ik zie dat die turkse chef zijn rundvlees laat rusten in een theedoek ipv aluminium folie ofzo. Nu zuigt die doek al die sappen die er een klein beetje uitkomen. Vind die altijd mooi om bij de jus of saus erbij te gooien die je bij je vlees wil serveren.
Ben overigens wel benieuwd naar die aardbei die hij erbij deed. Lijkt mij persoonlijk niet lekker. Met aardappels en biefstuk maar oke. Ik zal het eens een keer proberen.quote:Op vrijdag 9 mei 2014 12:26 schreef fespo het volgende:
[..]
ja zag het ook inderdaad.
en dan heb je een vieze theedoek.
en ik blijf het oook zien dat ze het vlees helemaal inpakken, maar zover ik weet is het beter om een kleine opening te laten zodat het vlees wel kan ademen.
anyway doet me ook denken aan vorige week met Evert.
die had zijn biefstuk ook ingepakt om te rusten. "zodat de sappen in het vlees blijven"
vervolgens maakt hij dat pakketje open, ligt heel die biefstuk in een grote plas sappen
'hččchlak' (heerlijk)quote:Op donderdag 8 mei 2014 13:45 schreef Starlie het volgende:
Haha leuke bingoMis nog de "Maar dat is niet zo erg" (als hij iets verkloot).
Een bingo van Mounir is iig niet nodig die zegt alleen maar "Mooi".
- Even een mooie pan pakken
- Mooi stukje kip
- Mooi invetten
- Mooi bakken
- Mooi opmaken
- Mooi opeten
- Mooi in de oven zetten
- Mooi...
- Mooi....
En "Lekgg"quote:Op donderdag 8 mei 2014 13:45 schreef Starlie het volgende:
Haha leuke bingoMis nog de "Maar dat is niet zo erg" (als hij iets verkloot).
Een bingo van Mounir is iig niet nodig die zegt alleen maar "Mooi".
- Even een mooie pan pakken
- Mooi stukje kip
- Mooi invetten
- Mooi bakken
- Mooi opmaken
- Mooi opeten
- Mooi in de oven zetten
- Mooi...
- Mooi....
Het was niet livequote:Op zondag 11 mei 2014 10:31 schreef Sjeen het volgende:
Het Moederdagontbijt met hulp van Rudolph is in elk geval erg lekker!
in mijn keuken welquote:
helaas, hij valt op oma'squote:Op zondag 11 mei 2014 22:58 schreef PluisigNijntje het volgende:
Vandaag voor het eerst Grandma's Boy gezien.Wow, het tienermeisje in me kwam helemaal naar boven, wat een mooie spontane jongen en hij kookt ook nog eens goed
Haha, zo eentje moet ik ook nog vinden.
Misselijkmakend ja. Vind de laatste tijd maar weinig positiefs aan 24kitchen. Allemaal kutprogramma'squote:Op maandag 12 mei 2014 07:23 schreef Mystikvm het volgende:
Ik erger me juist kapot aan dat joch die zich in zit te likken bij die ouwe taarten.
Die buitenlandse koks vind ik wel tof. Tenminste, die Finse kan er nog het meest van. Die Turk kookt alleen maar dingen die heel basic zijn. Bij die Portugees ben ik al twee keer in slaap gevallen.
Het lijkt ook alsof elke aflevering van de makkelijke maaltijd over hem gaat. Wellicht heb ik dat idee omdat ik me dood erger aan die vent, maar goed :pquote:Op maandag 26 mei 2014 13:42 schreef remcoP het volgende:
John Geerdsen wordt begint en beetje irritant te worden
"Snijdt de aardbeien in Quartiers, oftewel in vieren. Ja, ik probeer je ook zoveel mogelijk mee te nemen in de franse keuken, en natuurlijk horen de franse vaktermen daar ook bij"
[edit] nu ook weer: saugere
Het is ook een soort gespeeld enthousiasme lijkt het welquote:Op maandag 26 mei 2014 15:38 schreef Grutsk het volgende:
[..]
Het lijkt ook alsof elke aflevering van de makkelijke maaltijd over hem gaat. Wellicht heb ik dat idee omdat ik me dood erger aan die vent, maar goed :p
Het gaat dan ook over Grenzeloos Koken.quote:Op woensdag 28 mei 2014 06:16 schreef DappereDodo77 het volgende:
Wut? Nog nooit van die man gehoord, en ik heb zowat elke ep van de makkelijke maaltijd gezien.
Ze heeft wel gelijkquote:Op zaterdag 7 juni 2014 22:45 schreef Molo het volgende:
"Er is niets zo lekker dan je eigen drankjes maken"
![]()
Corria
Ik bedoelde intentie, de hele spellingsfout was me nog niet opgevallenquote:Op zaterdag 7 juni 2014 23:00 schreef Molo het volgende:
[..]
Nope
http://taaladvies.net/taa(...)iets_anders_als_dan/
Ja ok, de intentie heeft ze gelijk in.quote:Op zaterdag 7 juni 2014 23:16 schreef icloud het volgende:
[..]
Ik bedoelde intentie, de hele spellingsfout was me nog niet opgevallen
Om lekker op te snoepenquote:Op donderdag 1 mei 2014 16:17 schreef alors het volgende:
[..]
Een takje gezelligheid
Je eet met je ogen
Muppetquote:Op zaterdag 7 juni 2014 23:43 schreef Molo het volgende:
[..]
Ja ok, de intentie heeft ze gelijk in.
Al vind ik Corria sowieso een muts
Net als die Angelique Schmeinck met haar rare mond tijdens het spreken (ik stoor me aan idiote dingen, ik weet het) en vieze kook manieren, de enge heks Andrea van Lieshout (dat lachje) en de muppet met haar gekke vega recepten en idiote stemmetje Estée Strooke.
En toch kijken he
De oooven is gesloooten en we moogen maar tweeee pitten gebruuuuiken.quote:Op woensdag 11 juni 2014 18:12 schreef Mystikvm het volgende:
[..]
MuppetDat is precies wat ze is! Kan me zo ergeren aan haar.
Ik vind dat ze vies met haar handen overal aan zit.quote:Op zondag 8 juni 2014 00:50 schreef icloud het volgende:
Vieze kook manieren? Ze doet alles in een nieuw bakje het is uverschoon
Ze is zo leukquote:Op woensdag 11 juni 2014 19:46 schreef Molo het volgende:
[..]
De oooven is gesloooten en we moogen maar tweeee pitten gebruuuuiken.
Arggggghhhh
Slobbermond hahahahaquote:Op woensdag 11 juni 2014 19:47 schreef Molo het volgende:
[..]
Ik vind dat ze vies met haar handen overal aan zit.
Die slobbermond van haar helpt daar ook niet bij voor mij
Dat doe jezelf toch ook?quote:Op woensdag 11 juni 2014 19:47 schreef Molo het volgende:
[..]
Ik vind dat ze vies met haar handen overal aan zit.
Die slobbermond van haar helpt daar ook niet bij voor mij
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |