"Ook leuk om cadeau te geven"quote:Op maandag 28 april 2014 22:21 schreef fespo het volgende:
hoe vaak gaat Rudolph nog vertellen dat hij vanille stokjes in een suikerpot stopt.
ik snap dat het een leuk trucje is, maar standaard verteld hij (en andere ook vaak) dat je ze in suiker kunt bewaren.![]()
Toen ik dit van de week las, had ik geen idee over wie je het had. Nou, nu dus welquote:Op zaterdag 26 april 2014 14:16 schreef icloud het volgende:
Die john moeten ze echt op taalcursus sturen met zijn zuiker.
Dat programma van andy is opgenomen in de oude keuken(huis is verkocht) van rudolph, zou andy het gekocht hebben.,
"tis ook maar een klein receptje"quote:Op maandag 28 april 2014 22:21 schreef fespo het volgende:
hoe vaak gaat Rudolph nog vertellen dat hij vanille stokjes in een suikerpot stopt.
ik snap dat het een leuk trucje is, maar standaard verteld hij (en andere ook vaak) dat je ze in suiker kunt bewaren.![]()
zelfde geld voor die olijfolie extra vergine, je blijft horen dat die voor koude verwerking is.
verder wil ik niet teveel miereneuken.
wat ik netjes vind is dat vrijwel alle afleveringen goed in volgorde zijn gezet.
je hebt vaak zenders, waar je een winterprogramma in de zomer krijgt.
maar ze hebben alle thema's (kerst, pasen, voorjaar, najaar etc.) allemaal precies op het juiste en moment en ook netjes dat er zoveel thema's zijn.
Of de dunschiller (ook wel econoom genoemd)! Fantastisch als klein cadeautje voor iemand waar je niets voor weet!quote:
Jep die jaquote:Op dinsdag 29 april 2014 17:46 schreef Mystikvm het volgende:
[..]
Of de dunschiller (ook wel econoom genoemd)! Fantastisch als klein cadeautje voor iemand waar je niets voor weet!
Wat een gezellig bordje, hè????????????????quote:Op donderdag 1 mei 2014 14:32 schreef minilot het volgende:
Iemand zin om een Rudolphse Citaten-bingokaart te maken? Kan volgens mij ook een leuk drinkspelletje van gemaakt worden!![]()
Nu ik overigens net een (hopelijk vrij geniaal) brooddeeg met rozemarijn en mascarpone in elkaar heb staan kneden vraag ik me ineens af.. waarom maakt Rudolph in zijn Bakery nooit brood? Er wordt eigenlijk sowieso geen brood gebakken op 24 Kitchen. Jammer!
Rudolph is patissier en dat is (zegt-ie zelf) toch een heel ander vak dan brood bakker. Hij kan het wel, maar het is niet zijn vak, dus behalve een keer een vlaai deeg of een zoet brooddeeg komt 'echt' brood bij hem niet aan de orde.quote:Op donderdag 1 mei 2014 14:32 schreef minilot het volgende:
Nu ik overigens net een (hopelijk vrij geniaal) brooddeeg met rozemarijn en mascarpone in elkaar heb staan kneden vraag ik me ineens af.. waarom maakt Rudolph in zijn Bakery nooit brood? Er wordt eigenlijk sowieso geen brood gebakken op 24 Kitchen. Jammer!
Hij kan wel meer niet zo goed, en dat doet -ie dan toch.quote:Op donderdag 1 mei 2014 14:39 schreef zeeuws_meisje het volgende:
[..]
Rudolph is patissier en dat is (zegt-ie zelf) toch een heel ander vak dan brood bakker. Hij kan het wel, maar het is niet zijn vak, dus behalve een keer een vlaai deeg of een zoet brooddeeg komt 'echt' brood bij hem niet aan de orde.
zoals? Ik denk eerder dat het de beperking van de tijd / studio is, dan een gebrek aan vaardigheden in zijn geval.quote:Op donderdag 1 mei 2014 14:40 schreef minilot het volgende:
[..]
Hij kan wel meer niet zo goed, en dat doet -ie dan toch.
Ze nemen eens in de zoveel tijd een aantal afleveringen per dag op, en daar zal best tijdsdruk achter zitten. Dus ik kan me voorstellen dat je dan goed moet nadenken over wat je allemaal kan doen, als er zaken moeten bakken/rijzen, dat dat allemaal past qua tijd enz. En dat zal dan vast wel eens beperkingen hebben vermoed ik.quote:Op donderdag 1 mei 2014 14:48 schreef loecje het volgende:
welke beperkingen zie je dan?
ze baken/koken dingen die nog veel meer tijd kosten
ik zie eerlijk gezegd ook geen beperkingen in de keuken.
Een takje gezelligheidquote:Op donderdag 1 mei 2014 14:36 schreef Mystikvm het volgende:
Op de Rudolph-bingo moet sowieso staan:
Feestelijk
Gezellig
Dat eet wel zo lekker/gezellig/smakelijk/fruitig/zacht/vul maar in
Vanillestokjes, de kaviaar van de patisserie!
Lekker om te eten
Vandaag is een feestdag!
Vanillestokjes bewaar ik in de suikerpot
Deeg bewaar ik voor later
Tomaten niet in de koelkast bewaren
Lekker royaalquote:Op donderdag 1 mei 2014 16:17 schreef alors het volgende:
[..]
Een takje gezelligheid
Je eet met je ogen
Dit is best heel kostbaarquote:Op donderdag 1 mei 2014 16:17 schreef alors het volgende:
[..]
Een takje gezelligheid
Je eet met je ogen
Ze maken ook altijd gebruik van een pakje van knorr of honig. Dan krijg je natuurlijk altijd weer de reactie dat alles zout en vlak smaakt.quote:Op zondag 4 mei 2014 18:22 schreef Mystikvm het volgende:
Ik zit mij bij First Aid Kitchen altijd te verbazen dat mensen iets niet kunnen maken. Dan zoek je verdomme toch gewoon een recept op!? Hoe moeilijk is het om een beetje research te doen en je niet 20 keer aan dezelfde steen te stoten?
Meestal zijn het mensen die niet willen koken, en eten zien als een manier om te overlevenquote:Op zondag 4 mei 2014 18:22 schreef Mystikvm het volgende:
Ik zit mij bij First Aid Kitchen altijd te verbazen dat mensen iets niet kunnen maken. Dan zoek je verdomme toch gewoon een recept op!? Hoe moeilijk is het om een beetje research te doen en je niet 20 keer aan dezelfde steen te stoten?
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |