abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_124384055
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 maart 2013 14:23 schreef icloud het volgende:

[..]

dat is om dichter bij de kijker te staan, ze willen aten zien dat alles wat hun maken gewoon bij umbo te koop is, rudolph ad nogal een handje van dit kopen bij de toko en dit bij die speciale winkel.

Uiteraard is het natuurlijk ook gewoon een geld kwestie, 24kitchen s een kijkcijfer succes maar het levert niks op
Nieuw toetsenbord nodig?

Het valt me wel op, maar ik vind het niet echt storend. Rudolf moet ook eten, en als ik bedenk hoeveel ik al van 'm geleerd heb over koken dan mag hij dat best.
pi_124394198
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 maart 2013 19:33 schreef DappereDodo77 het volgende:

[..]

Nieuw toetsenbord nodig?

Het valt me wel op, maar ik vind het niet echt storend. Rudolf moet ook eten, en als ik bedenk hoeveel ik al van 'm geleerd heb over koken dan mag hij dat best.
Ipad is niet snel genoeg.
pi_124436574
Mag ik mij ergeren aan die zelfingenomen fransman die nu al 10 keer heeft gezegd dat sla crispy is en dat hij de noten wilt crunshen.
pi_124437704
quote:
0s.gif Op zondag 24 maart 2013 11:59 schreef icloud het volgende:
Mag ik mij ergeren aan die zelfingenomen fransman die nu al 10 keer heeft gezegd dat sla crispy is en dat hij de noten wilt crunshen.
Lol, ik erger mij ook al langer (dit doen meerdere 24k koks trouwens hoor, niet een specifiek) die termen erop loslaten als: zoutje, zuurtje, bittertje, bite en al dat soort ongein. Doe normaal, denk ik dan.
En ik mag Rudolf graag, maar de laatste tijd heeft hij er een handje van om (de Makkelijke Maaltijd) te gaan neurien en/of zingen zodra hij een bord pakt om op te scheppen.
En die slot zin van de Makkelijke Maaltijd (hoeft niet altijd moeilijk te zijn, maar maak het vooral lekker) komt me ook de neusgaten uit -O- .

Voor de rest kijk ik nog steeds graag naar 24K :P :+
"Always listen to experts. They'll tell what can't be done and why. Then do it"
  zondag 24 maart 2013 @ 13:22:18 #56
220157 Maria2.0
Bless this mess
pi_124439148
Ik word epileptisch van die Italiaan. Wat een figuur. Die Fransman die over zichzelf spreekt in de derde persoon is ook om agressief van te worden. En die 2 Midden-Oosten chicks die elke keer kwijlend staan te vijzelen (ik zeg het nu ook steeds, als ik moet vijzelen. "Oooh lekker vijzelen. Vijzelen. Jaaaa vijzelen.")
Voor de rest is het geniaal, ik kijk geen tv behalve dit, en vooral Anthony Bourdain is leuk want die afleveringen heb ik nooit gezien.
Zag laatst een lekkere bietensalade langskomen gemaakt door Josh Homme van QOTSA, maar recepten van No Reservations staan zeker nergens?
L'Enfer, c'est les autres.
pi_124439823
quote:
0s.gif Op zondag 24 maart 2013 13:22 schreef Maria2.0 het volgende:
Ik word epileptisch van die Italiaan. Wat een figuur. Die Fransman die over zichzelf spreekt in de derde persoon is ook om agressief van te worden. En die 2 Midden-Oosten chicks die elke keer kwijlend staan te vijzelen (ik zeg het nu ook steeds, als ik moet vijzelen. "Oooh lekker vijzelen. Vijzelen. Jaaaa vijzelen.")
Voor de rest is het geniaal, ik kijk geen tv behalve dit, en vooral Anthony Bourdain is leuk want die afleveringen heb ik nooit gezien.
Zag laatst een lekkere bietensalade langskomen gemaakt door Josh Homme van QOTSA, maar recepten van No Reservations staan zeker nergens?
Giovanni is juist kicken, hij vind zich zelf totaal niet belangerijk, hij doet totaal niet arrogant en hij kookt alsof hij thuis is maar dan toevallig met camera erbij.
pi_124439861
quote:
0s.gif Op zondag 24 maart 2013 12:36 schreef KillerBee4ever het volgende:

[..]

Lol, ik erger mij ook al langer (dit doen meerdere 24k koks trouwens hoor, niet een specifiek) die termen erop loslaten als: zoutje, zuurtje, bittertje, bite en al dat soort ongein. Doe normaal, denk ik dan.
En ik mag Rudolf graag, maar de laatste tijd heeft hij er een handje van om (de Makkelijke Maaltijd) te gaan neurien en/of zingen zodra hij een bord pakt om op te scheppen.
En die slot zin van de Makkelijke Maaltijd (hoeft niet altijd moeilijk te zijn, maar maak het vooral lekker) komt me ook de neusgaten uit -O- .

Voor de rest kijk ik nog steeds graag naar 24K :P :+
Die fransman doet alsof die iets heel moeilijks aan het uitleggen is, terwijl dit op elke koksschool de basis lessen zijn. Dus zo hoog gegrepen is het allemaal niet :D
Rudolph is tof, zingend of niet :) Die man heeft echt plezier in wat hij doet. Heb hem pas ontmoet hier in Wijchen, en een praatje gemaakt met hem. Hij is maar klein trouwens :D! Verder een hele sociale man. Ik mag hem wel.
En die 2 oosterse dames zijn inderdaad om te huilen.
pi_124439915
quote:
0s.gif Op zondag 24 maart 2013 13:41 schreef icloud het volgende:

[..]

Giovanni is juist kicken, hij vind zich zelf totaal niet belangerijk, hij doet totaal niet arrogant en hij kookt alsof hij thuis is maar dan toevallig met camera erbij.
Volledig mee eens. Kan afentoe nog wel eens in de lach schieten door die vent. Laatst was hij die gaspit aan het aanmaken zeg maar, hoor de je het tikken van de ontsteking steeds tik tk tik tik tik ..
Staat hij er met zijn hand, een rap beweging bij te pompen _O-
  zondag 24 maart 2013 @ 13:46:33 #60
220157 Maria2.0
Bless this mess
pi_124439990
Ja okee, het is wel plezier en ik kijk er liever naar dan naar die Fransman. Maar toch.
Ik heb overigens het idee dat de gerechten van die Oosterse chicks allemaal hetzelfde smaken. Ze pleuren overal geconfijte citroen in, komijn, harissa...
L'Enfer, c'est les autres.
pi_124568233
Die stem van Danny nu ;(
pi_124574441
quote:
0s.gif Op woensdag 27 maart 2013 15:26 schreef Kwork het volgende:
Die stem van Danny nu ;(
vertel. wat is er mee?
pi_124575094
quote:
4s.gif Op woensdag 27 maart 2013 18:16 schreef fotostarter het volgende:

[..]

vertel. wat is er mee?
Hij was verkouden ofzo, heel irritant om naar te luisteren terwijl ik 'm normaal wel prettig vind om naar te luisteren. :Y
pi_124585822
Die chick met die zachte g vind ik zo vervelend, die die 'tussendoor-recepten' van vijf minuten doet. Met haar geneuzel en haar stomme opmerkingen. "Deze gehaktballetjes zijn klein, dus ook heel makkelijk voor kinderen om te eten." Wut.

Angelique kan vast heel goed koken, maar ik word zo afgeleid door hoe ze praat. Ze slist heel licht en trekt die lip altijd zo gek, waardoor die er altijd een beetje nattig uitziet. Alsof ze elk moment over het eten kan gaan kwijlen.
Love, it will not betray, dismay or enslave you
It will set you free
pi_124585939
Bianca, van de verstip :P
Eens met beide trouwens :Y
pi_124586027
Die hese Chinees. :') Te lang langs de voetbalvelden staan schreeuwen denk ik. :')
pi_124863038
quote:
0s.gif Op woensdag 27 maart 2013 22:05 schreef Jahr00n het volgende:
Die hese Chinees. :') Te lang langs de voetbalvelden staan schreeuwen denk ik. :')
Danny? de Brabander.

Leuk trouwens om te zien hoe rudolph moeite heeft met een verpakking van walnoten open te krijgen, geeft wel aan hoe geforceerd dit allemaal is.
pi_124864582
Prins is ook weer terug :)
"Always listen to experts. They'll tell what can't be done and why. Then do it"
  maandag 8 april 2013 @ 00:57:29 #69
251975 kissaa
fka: kissa
pi_125017507
Ik ben nieuw hier :) maar de Limburgse met haar verongelijkte toontje...de boom in :)
pi_125019694
quote:
0s.gif Op donderdag 4 april 2013 06:18 schreef KillerBee4ever het volgende:
Prins is ook weer terug :)
*O*
pi_125426105
leuke zender.
de opmerkingen in dit topic heb ik ook wel een beetje maar die neem ik voor lief.

wat ik nog niet heb gelezen maar sommige gebruiken echt veel te weinig zout of kruiden.

pasta koken in water met 1 draai aan de knop van een zout molen :')
of aardappels bakken en helemaal geen kruiden gebruiken.

en waarom frituurt iedereen in een wok? die olie ziet altijd kraak helder uit en krijg altijd het idee dat ze de olie daarna direct weg gooien :'(

die Oosterse dames ben ik ook niet zo'n fan van, net als Bianca.
oh first aid kitchen. opzich wel een goede en leuke kok, maar de onderwerpen zijn so slecht.
en die Australische vrouw vind ik ook niet zo leuk om te kijken.

Anthony Bourdain is wel een verademing. wat meer culuur i.p.v. alleen koken.

[ Bericht 37% gewijzigd door fespo op 18-04-2013 00:55:50 ]
  † In Memoriam † donderdag 18 april 2013 @ 07:47:35 #72
37843 lady-wrb
kortaf
pi_125429030
quote:
0s.gif Op woensdag 27 maart 2013 22:01 schreef RunForrestRun het volgende:

Angelique kan vast heel goed koken, maar ik word zo afgeleid door hoe ze praat. Ze slist heel licht en trekt die lip altijd zo gek, waardoor die er altijd een beetje nattig uitziet. Alsof ze elk moment over het eten kan gaan kwijlen.
:D

haha ja dat herken ik wel. ik zit de hele tijd op die mond te letten
pi_125494413
ik zie dat ze nu de tast of life uitzenden, zijn dat herhalingen?
pi_125494829
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 april 2013 20:06 schreef icloud het volgende:
ik zie dat ze nu de tast of life uitzenden, zijn dat herhalingen?
Volgens mij wel, die aflevering over Las Vegas nu is al een oude :Y
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 19 april 2013 @ 20:14:41 #75
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_125494929
Ja. Het was al een serie uit 2007. Ze hebben nu wel een nieuwe aflevering gemaakt in Aruba.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  vrijdag 19 april 2013 @ 23:24:18 #76
260253 Sandous
*+*+*+*+*+
pi_125506141
Ik geniet echt van die dame in Nieuw Zeeland... Tof alle producten uit de streek..

Heb al wat dingen geprobeerd van haar, en was lekker!
  vrijdag 19 april 2013 @ 23:42:05 #77
400989 Seagal
Master of Aikido
pi_125507042
Ik kijk niet vaak naar 24 kitchen, maar bijna altijd als ik het kijk komt weer de tip voorbij om je verse kruiden in een vochtig stukje keukenpapier te rollen zodat het langer goed blijft. Iemand hier die kan bevestigen of dit ook echt werkt?
I love getting out on the streets and helping people.
  vrijdag 19 april 2013 @ 23:42:30 #78
400989 Seagal
Master of Aikido
pi_125507066


[ Bericht 100% gewijzigd door Seagal op 19-04-2013 23:43:35 ]
I love getting out on the streets and helping people.
pi_125538186
Is het jullie opgevallen dat er bij de makkelijke maaltijd/grenzeloos koken/ en de bakery steeds vaker oudere uitzendingen worden uitgezonden? niet als opvulling maar echt op de uren waar normaal een nieuwe uitzending zou zijn.(18:00 en 19:0 uur)
pi_125696039
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 april 2013 23:42 schreef Seagal het volgende:
Ik kijk niet vaak naar 24 kitchen, maar bijna altijd als ik het kijk komt weer de tip voorbij om je verse kruiden in een vochtig stukje keukenpapier te rollen zodat het langer goed blijft. Iemand hier die kan bevestigen of dit ook echt werkt?
Ja :P
Ik doe het met munt, vochtig papiertje en dan in zo'n chinees afhaalbakje :+ Had de tip trouwens van mijn vriend, en hij had het weer van een vriend die een restaurant heeft :P

Ik vind Rudolph's bakery het leukst trouwens.
Die 2 (oosterse las ik hier? :P) dames die steeds dingen deden met wijnbladeren ofzo vind ik maar vervelend. Ik had de hele tijd het gevoel alsof die 2 elkaar niet mogen ofzo :')
pi_125749395
Leuk stuk vandaag over 24Kitchen en Rudolph over het succes van de zender in Servië.

quote:
Servië smult van Rudolph
Bij de zussen Jasna (l) en Jelena Vasilev thuis staat de televisie standaard afgestemd op het Nederlandse kookkanaal 24Kitchen.

„Komt hij echt naar Belgrado”, vraagt Jasna Vasilev (21) met grote ogen, alsof haar popidool zojuist een uniek concert heeft aangekondigd. „Je maakt een grap!”

In een flatgebouw in een verre buitenwijk van Belgrado waar Jesna samenwoont met haar zus Jelena (25), staat de televisie standaard op 24Kitchen. De zussen kijken iedere dag naar de Nederlandse tv-kok Rudolph van Veen. „Als er een andere kok op komt, zet ik ’m uit”, zegt Jelena resoluut. „Ik wil alleen Rudolph zien.”

Jasna schrijft driftig alle ingrediënten op die Rudolph gebruikt om een chocoladetaart te bakken. Jelena kookt niet, maar is bijna geobsedeerd door de klanken van de Nederlandse taal en het excentrieke uiterlijk van de kok. „Ik hou van zijn blonde haren, en van zijn brilmonturen. Hij is een echte hipster”, roept ze uit. „En heel knap”, voegt Jasna blozend toe.

Om de uitspraak te vergemakkelijken wordt Rudolph van Veen in Servië ‘Rudolf van Vin’ genoemd. FOX Servië haalde 24Kitchen eind 2011 binnen, niet wetend of het wel zou aanslaan. Maar Rudolph werd in korte tijd een televisiepersoonlijkheid met de status van een levende legende. „Op de Balkan hebben we inderdaad het meeste succes”, reageert Van Veen via de telefoon. „Da’s zo gek, hè. Dan heb je opeens fans in Servië. Ik heb echt geen idee hoe dat komt.”

Toen Van Veen vorig jaar voor het eerst op uitnodiging van FOX in Belgrado was, werd hij al op het vliegveld opgewacht door fans die met hem op de foto wilden. „Ik dacht: hoe wéten ze dit?” Zijn bezoek werd een nationale happening met Rudolph-look-a-likes, gillende fans en de voltallige Servische pers die ervoor uitrukte. „Ik kwam in mijn hotel aan en zelfs in de lobby stond de tv op 24Kitchen. Da’s toch best vreemd hoor”, aldus Van Veen die zijn roem in Servië nog niet helemaal lijkt te bevatten. Inmiddels zijn er maar weinig Serviërs die Rudolph niet kennen. Als er geen voetbal is, staat zelfs in cafés de televisie op 24Kitchen.

„Wij Serviërs houden van lekker eten”, zegt tandarts en Rudolph-fan Veljko Drecun (38) grijnzend. „Maar traditionele Servische gerechten zijn zwaar, vet en hebben een lange bereidingstijd.” Drecun kijkt iedere dag naar zijn favoriete programma ‘De makkelijke maaltijd’ waarin Rudolph binnen een half uur een gerecht op tafel tovert. „Ik denk dat de nieuwe generatie geen zin meer heeft om dagenlang in de keuken te staan, ook in Servië.”

Het enthousiasme voor een Nederlander is opvallend. Het imago van Nederland kan in Servië wel een boost gebruiken. Veel Serviërs denken bij Nederland aan het Joegoslaviëtribunaal in Den Haag, in de ogen van velen een anti-Servisch instituut. „Dat is voor veel mensen de eerste associatie”, zegt ook Drecun. „Maar nu zien we ook eens een andere kant van Nederland. Iets wat eens niks te maken heeft met politiek of oorlogsmisdadigers.”

Menig Serviër spreekt inmiddels een klein woordje ‘Rudolph-Nederlands’. „Knooflauk”, roept Drecun. „Dat woord ken ik. Rudolph gebruikt vaak knoflook in zijn gerechten. ‘Hiel maakelik’ zegt hij dan.” Drecun wil binnenkort een andijviestampot proberen. „Ik ben benieuwd, een heel vreemde combinatie.”

De bekende Servische actrice en tv-kok Gorica Popovic (60) presenteert zondag samen met Van Veen een taartenbakwedstrijd in winkelcentrum U¨ce. „Ik ben niet jaloers op zijn populariteit hoor”, lacht ze hartelijk. „Ik ben zelf groot fan, we kijken met de hele familie.” Popovic kan de populariteit van de blonde kok wel verklaren: „Zijn stijl is totaal nieuw voor ons, het is hier nog heel modern.” Na de oorlog in de jaren negentig begint Servië langzaamaan uit een isolement te kruipen, legt de actrice uit. „We willen die slechte jaren graag achter ons laten en vooruit kijken. We willen weten wat er in de rest van Europa gebeurt. Het klinkt misschien gek, maar daar hoort Rudolph bij.”

De zussen Jelena en Jasna zitten ondertussen op de bank naar YouTube-filmpjes van Rudolphs vorige bezoek aan Belgrado te kijken. „Kijk nou, hij is toch knap”, gilt Jasna. „Zie je dat dan echt niet?”

Bron: NRC Next
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_125750875
Haha, tof :D
pi_125791975
Wat grappig!

Ik merk trouwens dat mijn eigen held, Anthony Bourdain, blijkbaar het veld heeft geruimd? :(
pi_125931015
Is di mamma overleden?


Check this

[ Bericht 92% gewijzigd door icloud op 01-05-2013 01:06:31 ]
  woensdag 1 mei 2013 @ 09:49:36 #85
386633 Adnap
I love Life !
pi_125934132
Heerlijke tv, maar de herhalingen komen mijn neus uit...

De Italiaan vind ik ronduit onhygiënisch koken : groente en vlees lekker op dezelfde plank, niets schoonmaken tussendoor. Uit de pan proeven met de lepel en er vervolgens weer mee roeren, nee niet mijn mannetje

Wat zoutgebruik vind ik juist dat er bakken zout gebruikt worden. Een snufje is daar al snel een halve zoutpot *blegh*

Maar ik blijf lekker kijken, heerlijk als je zelf even niet kunt eten ;)
I live life, i love life
Op Youtube dagelijks vlogs en kookvideo's bij Vraag 't Suus
pi_125934649
quote:
0s.gif Op woensdag 1 mei 2013 09:49 schreef Adnap het volgende:
Heerlijke tv, maar de herhalingen komen mijn neus uit...

De Italiaan vind ik ronduit onhygiënisch koken : groente en vlees lekker op dezelfde plank, niets schoonmaken tussendoor. Uit de pan proeven met de lepel en er vervolgens weer mee roeren, nee niet mijn mannetje

Wat zoutgebruik vind ik juist dat er bakken zout gebruikt worden. Een snufje is daar al snel een halve zoutpot *blegh*

Maar ik blijf lekker kijken, heerlijk als je zelf even niet kunt eten ;)
Giovanni?

Je ziet hem regelmatig zijn handen wassen of de plank schoonmaken met papier

Tja qua lepelgebruik, dat is de bedoeling ze willen een authentiek italiaans progrmma zoalsdi mamma het zou doen.......
pi_126032483
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 april 2013 09:20 schreef Steven184 het volgende:
Leuk stuk vandaag over 24Kitchen en Rudolph over het succes van de zender in Servië.

[..]

Straks vertelt Rudolph erover in DWDD. :P
pi_126033623
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 mei 2013 19:22 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Straks vertelt Rudolph erover in DWDD. :P
Al geweest? Anders ga het even terugkijken vanavond.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_126033650
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 mei 2013 19:52 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Al geweest? Anders ga het even terugkijken vanavond.
Nee, moet nog komen. :)
pi_126033862
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 mei 2013 19:22 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Straks vertelt Rudolph erover in DWDD. :P
bedankt, nu zit ik te luisteren naar het sexleven van Paay :r
pi_126034326
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 mei 2013 19:57 schreef Piles het volgende:

[..]

bedankt, nu zit ik te luisteren naar het sexleven van Paay :r
Ja sorry, ik was ook niet gewaarschuwd. :P Maar nu komt ie!
  woensdag 22 mei 2013 @ 20:31:31 #92
233495 LPFAN
<3 Linkin Park
pi_126874132
de verstips zijn vernieuwd! zal eens tijd worden haha :P vind der wel leuker zo, in de Makkelijke Maaltijd ook.
pi_128522774
kan iemand mij vertellen waarom fransman john elke aflevering afsluit met de woorden: johnys haarband gaat uit bonne appetie?

Ik mis de clou.
pi_129401533
quote:
0s.gif Op woensdag 3 juli 2013 00:22 schreef icloud het volgende:
kan iemand mij vertellen waarom fransman john elke aflevering afsluit met de woorden: johnys haarband gaat uit bonne appetie?

Ik mis de clou.
Tijdens het koken moet hij vanwege hygiene redenen zijn haarband in doen. Wanneer hij klaar is en kan gaan eten kan hij hem weer af doen.
pi_129401565
Overigens ben ik bang dat ik een oorziekte ga krijgen van die Annabel Langbein... Wat een gruwelijk irritante stem heeft dat mens!
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 2 augustus 2013 @ 12:03:39 #96
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_129608286
quote:
Vanaf 5 september is er een nieuw talent op 24kitchen te zien. Estée Strooker neemt vanaf dan elke donderdag om 18.30 uur samen met Rudolph de presentatie van het programma ‘De Makkelijke Maaltijd’ op zich. Met haar 22-jarige leeftijd is ze de jongste chef van 24Kitchen.

Estée vertrok na haar vwo-opleiding naar Parijs voor een koksopleiding en daar liep ze stage bij verschillende gerenommeerde restaurants. Toen de kans zich voordeed, schreef ze zich in voor het Nederlandse programma MasterChef, een talentenjacht voor koks. Ze behaalde de eerste plaats en mocht op 20-jarige leeftijd als eerste Nederlander de titel MasterChef op haar naam schrijven.

24Kitchen is ontzettend blij dat Estée het team komt versterken. In de Makkelijke Maaltijd kan het jonge talent aan iedereen laten zien dat het helemaal niet eng is om vanaf nul een maaltijd te maken. “Iets wat helemaal zelf gemaakt is, smaakt toch altijd het best!”
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_129713269
Wat is dat voor een kleuter dan :')

Hier wordt veel 24Kitchen gekeken. Lekker kneuterig ergeren aan de standaard uitspraken van Rudolph:

- "Lekker om te eten/zien/proeven"
- "Ik bewaar mijn vanillestokjes om vanillesuiker mee te maken" (GVD, elke keer als hij vanille gebruikt)
- "Vanille, de kaviaar van de patisserie!"
- "Goh, het is weer een mooie dag buiten!" (In de neppe studio van Rudolph's Bakery)

Dingen zijn ook vaak feestelijk of gezellig. Dan nog de tenenkrommendheid van "wat-gaat-Johnny-maken-vandaag?", de huiselijkheid van voetbalvader Evert die ALTIJD zijn ingedriënten grof snijdt (want fijn is nergens voor nodig), Roberta die standaard in de camera lacht bij het maken van een dressing, die twee mutsen die overal met hun vingers in zitten en praten over eten alsof het hun eerste basisschoolvriendje is, de moeder van Danny Jansen en de rest van zijn Brabofamilie en de monologen van Giovanni.

Fantastisch om naar te kijken, ook al wordt er veel herhaald :) De Makkelijke Maaltijd zorgt er toch altijd weer voor dat ik iets op tafel heb staan 's avonds.
pi_129713409
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 augustus 2013 12:03 schreef borisz het volgende:
[ afbeelding ]

[..]

Wat leuk, Petje Pietamientje! Ik verwacht heel veel dingen met pindakaas.
pi_129715262
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 april 2013 23:42 schreef Seagal het volgende:
Ik kijk niet vaak naar 24 kitchen, maar bijna altijd als ik het kijk komt weer de tip voorbij om je verse kruiden in een vochtig stukje keukenpapier te rollen zodat het langer goed blijft. Iemand hier die kan bevestigen of dit ook echt werkt?
ja dat werkt inderdaad.
maar liever heb ik mijn kruiden in potjes op mijn dakterras staan.
pi_129718525
quote:
0s.gif Op maandag 5 augustus 2013 13:41 schreef Mystikvm het volgende:
Wat is dat voor een kleuter dan :')

Hier wordt veel 24Kitchen gekeken. Lekker kneuterig ergeren aan de standaard uitspraken van Rudolph:

- "Lekker om te eten/zien/proeven"
- "Ik bewaar mijn vanillestokjes om vanillesuiker mee te maken" (GVD, elke keer als hij vanille gebruikt)
- "Vanille, de kaviaar van de patisserie!"
- "Goh, het is weer een mooie dag buiten!" (In de neppe studio van Rudolph's Bakery)

Dingen zijn ook vaak feestelijk of gezellig. Dan nog de tenenkrommendheid van "wat-gaat-Johnny-maken-vandaag?", de huiselijkheid van voetbalvader Evert die ALTIJD zijn ingedriënten grof snijdt (want fijn is nergens voor nodig), Roberta die standaard in de camera lacht bij het maken van een dressing, die twee mutsen die overal met hun vingers in zitten en praten over eten alsof het hun eerste basisschoolvriendje is, de moeder van Danny Jansen en de rest van zijn Brabofamilie en de monologen van Giovanni.

Fantastisch om naar te kijken, ook al wordt er veel herhaald :) De Makkelijke Maaltijd zorgt er toch altijd weer voor dat ik iets op tafel heb staan 's avonds.
Ik heb dat seizoen gevolgd, maar het is op zich wel iemand die kan koken, en doorzet. Beetje tuttig, dat wel. Maar hey, ze is 22.
Ik vind het wel leuk. Zie ze liever als die 2 vreselijk iritante turkse dames. Niks tegen turken, maar die 2 :r
Lekker beetje dit, lekker dat m m mmmmmmmmmmmmmm lekker
KRIJG DE RIMBOE STELLETJE ZWEEFTEVEN :r ;r ;r
24kitchen *O*
Roberta :9
Rudolf ^O^
Anthony Bourdain ^O^
pi_130203999
Kan iemand die mensen uitleggen dat het taalkundig verkeerd is om te zeggen dat iets lekker smaakt?
pi_130308500
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2013 17:22 schreef DappereDodo77 het volgende:
Kan iemand die mensen uitleggen dat het taalkundig verkeerd is om te zeggen dat iets lekker smaakt?
Ik zou ze gewoon even optelefoneren om ze dat te vertellen. ;)
"Gli farò un'offerta che non potrà rifiutare." - Don Vito Corleone
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')