Van wat ik van de promo's zag, leek het mij ook erg leukquote:Op maandag 5 mei 2014 16:15 schreef remcoP het volgende:
Ook die programma's van de buitenlandse chefs zijn leuk.
Alleen praat die Portugees niet altijd even enthousiast.
Oh die, die amateurquote:Op maandag 5 mei 2014 13:28 schreef icloud het volgende:
[..]
Johnny of eigelijk john grendsen van grenzeloos koken
Daar heb je helemaal gelijk in, vooral die verschrikkelijke uitspraak van hem.quote:Op maandag 5 mei 2014 18:33 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Oh die, die amateur
Nee grapje. Maar het geen wat hij zegt of wilt uitleggen zijn de eerste dingen die je leert als je de koksschool op gaat. En daar verteld hij dan over, alsof nog niemand het wist
Vind het wel een fijne kerel hoor, maar hij mag best iets minder enthousiast doenAls je begrijpt wat ik bedoel.
Als je niet wilt koken, moet je ook niet zeiken dat je stroganoffsaus niet te vreten is.quote:Op maandag 5 mei 2014 13:28 schreef icloud het volgende:
[..]
Meestal zijn het mensen die niet willen koken, en eten zien als een manier om te overleven
Volgens mij was dat een van de weinige uitzondering die echt een serieus probleem had.quote:Op maandag 5 mei 2014 19:12 schreef Mystikvm het volgende:
[..]
Als je niet wilt koken, moet je ook niet zeiken dat je stroganoffsaus niet te vreten is.
ja zag het ook inderdaad.quote:Op vrijdag 9 mei 2014 11:52 schreef regnavetto het volgende:
Ik zie dat die turkse chef zijn rundvlees laat rusten in een theedoek ipv aluminium folie ofzo. Nu zuigt die doek al die sappen die er een klein beetje uitkomen. Vind die altijd mooi om bij de jus of saus erbij te gooien die je bij je vlees wil serveren.
Ben overigens wel benieuwd naar die aardbei die hij erbij deed. Lijkt mij persoonlijk niet lekker. Met aardappels en biefstuk maar oke. Ik zal het eens een keer proberen.quote:Op vrijdag 9 mei 2014 12:26 schreef fespo het volgende:
[..]
ja zag het ook inderdaad.
en dan heb je een vieze theedoek.
en ik blijf het oook zien dat ze het vlees helemaal inpakken, maar zover ik weet is het beter om een kleine opening te laten zodat het vlees wel kan ademen.
anyway doet me ook denken aan vorige week met Evert.
die had zijn biefstuk ook ingepakt om te rusten. "zodat de sappen in het vlees blijven"
vervolgens maakt hij dat pakketje open, ligt heel die biefstuk in een grote plas sappen
'hèèchlak' (heerlijk)quote:Op donderdag 8 mei 2014 13:45 schreef Starlie het volgende:
Haha leuke bingoMis nog de "Maar dat is niet zo erg" (als hij iets verkloot).
Een bingo van Mounir is iig niet nodig die zegt alleen maar "Mooi".
- Even een mooie pan pakken
- Mooi stukje kip
- Mooi invetten
- Mooi bakken
- Mooi opmaken
- Mooi opeten
- Mooi in de oven zetten
- Mooi...
- Mooi....
En "Lekgg"quote:Op donderdag 8 mei 2014 13:45 schreef Starlie het volgende:
Haha leuke bingoMis nog de "Maar dat is niet zo erg" (als hij iets verkloot).
Een bingo van Mounir is iig niet nodig die zegt alleen maar "Mooi".
- Even een mooie pan pakken
- Mooi stukje kip
- Mooi invetten
- Mooi bakken
- Mooi opmaken
- Mooi opeten
- Mooi in de oven zetten
- Mooi...
- Mooi....
Het was niet livequote:Op zondag 11 mei 2014 10:31 schreef Sjeen het volgende:
Het Moederdagontbijt met hulp van Rudolph is in elk geval erg lekker!
in mijn keuken welquote:
helaas, hij valt op oma'squote:Op zondag 11 mei 2014 22:58 schreef PluisigNijntje het volgende:
Vandaag voor het eerst Grandma's Boy gezien.Wow, het tienermeisje in me kwam helemaal naar boven, wat een mooie spontane jongen en hij kookt ook nog eens goed
Haha, zo eentje moet ik ook nog vinden.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |