Zoveel kookprogramma`s geschikt voor nederland zijn er niet, en daarnaast hebben ze natuurlijk geen oneindig budget buitenlandse programma`s zijn duur.quote:Op zondag 6 januari 2013 13:29 schreef Molleman het volgende:
Ze mogen wel eens wat nieuwe programma's aankopen en minder herhalingen uitzenden.
Is lastig, zelfs de horeca-groothandels waar ik kom hebben ze maar heel af en toe.quote:Op maandag 7 januari 2013 21:56 schreef Tourniquet het volgende:
..en van die mooie felgroene pistachepitten kan kopen.
In Belgie zijn ze te koop bij delicatessezaken.quote:Op maandag 7 januari 2013 22:14 schreef minilot het volgende:
[..]
Is lastig, zelfs de horeca-groothandels waar ik kom hebben ze maar heel af en toe.
Tip: gewoon zelf pistachenoten van het bruine binnenschilletje ontdoen!
Heel simpel: pistaches een minuutje in kokend water leggen om de velletjes zacht te maken, afgieten, de noten dan in een schone theedoek stoppen en wrijven maar. Presto: mooie felgroene nootjes.
Gegoogled plaatje:
[ afbeelding ]
Ik ook, teveel herhalingen. Vind alleen 15 minute meals van Jamie O leuk.quote:Op zaterdag 16 februari 2013 08:15 schreef fotostarter het volgende:
Waarom is deze hele reeks dood gevallen?
Ik moet eerlijk bekennen, dat het nieuwe er wel af is, en ik het lang niet meer met zoveel plezier kijk.
Daar zap ik altijd gelijk bij weg...quote:Op zaterdag 16 februari 2013 09:20 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik ook, teveel herhalingen. Vind alleen 15 minute meals van Jamie O leuk.
Precies dit ja.quote:Op zaterdag 16 februari 2013 13:41 schreef fotostarter het volgende:
Enige wat ik nog kan kijken is, bakery, en Anthony Bourdain
Hoe bedoel je met eigen content?quote:Op maandag 18 februari 2013 20:43 schreef minilot het volgende:
[..]
Precies dit ja.![]()
Al het andere op de zender komt echt mijn neus uit. Jammer dat er nog steeds geen nieuwe eigen content is met ongeveer de kwaliteit van Rudolph's Bakery. Zó moeilijk zou dat toch niet moeten zijn?
Zelfs die is al oudquote:Op dinsdag 19 februari 2013 15:44 schreef roos85 het volgende:
Zag vanmiddag nog een reclame voorbij komen, ze hebben een kookboek nav de makkelijke maaltijd gemaakt.
Worden een hoop programma's kant en klaar ingekocht, zoals Jamie en die andere buitenlandse dingen. Bakery, makkelijke maaltijd en grenzeloos koken zijn bijvoorbeeld eigenquote:Op dinsdag 19 februari 2013 15:27 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Hoe bedoel je met eigen content?
Ja zo ok, ik snap hem.quote:Op dinsdag 19 februari 2013 16:35 schreef Piles het volgende:
[..]
Worden een hoop programma's kant en klaar ingekocht, zoals Jamie en die andere buitenlandse dingen. Bakery, makkelijke maaltijd en grenzeloos koken zijn bijvoorbeeld eigen
Wij zitten aardig op 1 lijn merk ikquote:Op dinsdag 19 februari 2013 16:41 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Ja zo ok, ik snap hem.
Bakery blijft leuk, daar wil ik de herhalingen nog wel van kijken als er niets anders op is. Maar zoals die 2 turkse(?) dames... hoeft van mij niet.
Die vervelende Angelique... ook niet. Vreselijk irritant. Die hoeft zelf niet af te wassen zeker?
Nee, dan zijn rudolph, en die italiaan mijn favoriet.
Als jij jezelf ook van binnen op kan vreten over het feit dat die Angelique 400 bakjes schaaltjes e.d. gebruikt dan wel.quote:Op dinsdag 19 februari 2013 18:08 schreef Piles het volgende:
[..]
Wij zitten aardig op 1 lijn merk ik
Dat en ze maakt een enorme portie en gebruikt daar een halve theelepel van en zet de rest opzij want dat heb je verder niet meer nodig. Ergernis!quote:Op dinsdag 19 februari 2013 18:14 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Als jij jezelf ook van binnen op kan vreten over het feit dat die Angelique 400 bakjes schaaltjes e.d. gebruikt dan wel.
Is ze iets aan het snijden, gaat het van de snijplank op een plateau, dan in een bakje, en HUP! de pan in.
Alles word opgemaakt, aangebroken potjes worden door andere chefs gebruikt, en al het eten word door de chefs en crew opgegeten.quote:Op dinsdag 19 februari 2013 19:25 schreef PaarsBeestje het volgende:
[..]
Dat en ze maakt een enorme portie en gebruikt daar een halve theelepel van en zet de rest opzij want dat heb je verder niet meer nodig. Ergernis!
Bij de eigen programma's wel ja, maar weet niet of dat bij deze ook is.quote:Op dinsdag 19 februari 2013 19:45 schreef icloud het volgende:
[..]
Alles word opgemaakt, aangebroken potjes worden door andere chefs gebruikt, en al het eten word door de chefs en crew opgegeten.
Angelique werkt exclusief voor 24 kitchen op tv gebied, haar programma is dan ook een eigen productie van fox.quote:Op dinsdag 19 februari 2013 20:34 schreef Piles het volgende:
[..]
Bij de eigen programma's wel ja, maar weet niet of dat bij deze ook is.
Ja hoor, zenden ze weer net een van de slechtste Njam programma's uit: Food, Friends & Feelingquote:Op dinsdag 8 januari 2013 13:01 schreef FigureBirdStars het volgende:
Eigenlijk hoop ik dat ze nog wat programma's van het Belgische Njam gaan uitzenden. Ik heb het idee dat het algehele niveau qua koken daar net wat hoger ligt.
quote:Binnenkort kun je genieten van verschillende nieuwe programma’s op 24Kitchen. Maak kennis met de onbekende, maar originele Keniaanse keuken; leer klassieke Vlaamse recepten kennen; shake de lekkerste cocktails en laat je verrassen door de wereld van chocolade.
Vlaanderen kookt
Vlamingen zijn Bourgondiërs. Ze weten als geen ander dat eten een warm en sociaal gebeuren is. Elk gezin heeft wel een speciaal gerecht waar het trots op is. Jan Buytaert, die zelf jarenlang op sterrenniveau kookte, gaat op zoek naar ‘gewone’ Vlamingen met bijzondere recepten.
Vanaf 1 april elke maandag om 21.00 uur.
Tales from the bush larder
Deze serie neemt de kijker mee op een reis door Kenia. Een land dat niet bepaald bekend staat om haar keuken, maar wat het wel heeft is ongelooflijk verse, biologische ingrediënten, nog steeds gekweekt en geoogst met behulp van traditionele methoden.
Vanaf 2 april elke dinsdag om 21.30 uur.
Art of making cocktails
Iedereen kan cocktails maken, vindt Manuel Wouters. In zijn programma laat hij de basisregels van het cocktail maken zien en serveert hij elke aflevering drie smaakvolle cocktails.
Vanaf 3 april elke woensdag om 21.00 uur.
Shock-o-latier
Dominique Persoone, de beroemde chocolatier uit Brugge, staat bekend om zijn avonturen met chocolade in de hoofdrol. Hij gaat op zoek naar de ultieme cacaoboon, ontmoet fantastische patissiers en experimenteert met chocolade, ook in hartige gerechten.
Vanaf 3 april elke woensdag om 21.20 uur.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |