Hoe ! ?quote:Op vrijdag 2 november 2007 23:06 schreef Stereotomy het volgende:
Ben benieuwd of Bloes in het echt ook zo is
Waarom de risotto nietquote:Ik heb trouwens extra aardappels geschild, aangezien de Risotto (erg vullend) niet doorgaat. Dus we kunnen ons klemeten aan de aardappels, zo nodig
Linzensoep, geloof ik. Risotto moet je echt per se ter plekke maken. Maar als jullie heel graag willen kan het allebei, hoorquote:
Hee skat, voor jou doe ik dat gewoon hoor. Nu met sapcentrifuge is het nog leuker: kan ik de bietenrisotto maken met sap ipv puree (waardoor ie waarschijnlijk een betere structuur krijgt).quote:Op vrijdag 2 november 2007 23:22 schreef Bluezz het volgende:
Ik zit nu al vol van Stereo![]()
Nee joh CF, beetje opFOK!ken was het
Nah, als we t direct maken, is het toch wel op tijd afgekoeld? Volgens mij is t een eitje om het deeg te maken; het hoeft niet eens te rijzen.quote:Op vrijdag 2 november 2007 23:35 schreef Stereotomy het volgende:
Je weet dat de sodabread ongeveer 1.5 uur nodig heeft om te maken en af te koelen toch, voor morgen?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |