abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_34012331
Geachte Fokkers,

Deel 26 alweer van het Grote Robbert van den Broeke-topic. Na enkele dagen radiostilte haalden de media gisteren opnieuw uit naar Van den Broeke. Volgens Grenswetenschap heeft Robbert voor zijn foto van Hugo de Groot een afbeelding uit een oud tientje gebruikt. RTL's enige echte eigen Alblèrt Verlinde loste opnieuw een schot in eigen stal door dit nieuws via het onvolprezen RTL Boulevard Nederland in te slingeren.

Vervolgens kwam de KRO in het programma Boemerang met de beschuldiging dat de vreemde witte wolken op Robberts foto's geen astrale nevelen zijn, maar slechts wolkjes frisse pepermuntadem van de geestesfotograaf zelve.

Nog steeds hebben we na de karige verklaring van Irene Moors in Life & Cooking niets meer van het Robbert-kamp gehoord. Wat gaat er nu door Robbert en de zijnen heen? Bereiden zij een verrassingsaanval voor? Of is een van de Van den Broekjes inmiddels zelfs geïnfiltreerd in dit forum??

Robbert van den Broeke lijkt thans zijn alter ego gevonden te hebben in Tobbert van den Hemde, die zich hieronder aan u voorstelt:
quote:
Op donderdag 12 januari 2006 20:24 schreef Agno_Sticus het volgende:
Goedenavond,

Laat ik mijzelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Tobbert van den Hemde en ik ben paranormaal begaafd. Ik werk voor een kleine vergoeding (Eur 290,--/per kwartier) als medium en kan iedereen in contact brengen met overleden familieleden. Ook fotografeer ik geesten en verschijnen er vaak graancirkels in mijn achtertuin. Nou las ik toevalligerwijs dit forum en het viel me op dat er nogal vaak om bewijzen gevraagd wordt. Daarom heb ik besloten om hier, op dit bijzonder spirituele FOK-forum een toekomstvoorspelling te plaatsen die ik zojuist doorkreeg. Het gaat om een persbericht over Irene Moors dat morgen in de krant zal verschijnen en tevens een verslag van de reading die ik kort daarna met haar zal hebben.

Kneuters, Vrijdag 13 januari IRENE MOORS MET RUST NEMEN
Televisie multitalent Irene Moors heeft via een persbericht laten weten dat ze al haar werkzaamheden tijdelijk stopzet om even op adem te komen. De vele werkzaamheden voor Life & Cooking, Sesamstraat de Musical en haar eigen productiebedrijf “House of Television” hebben te veel van haar gevergd. Ook is ze de afgelopen tijd bedolven onder kritiek over haar samenwerking met het medium R. van den Broeke in haar RTL/4 programma “Er is nog zoveel meer…”. De stichting Skepsis heeft in nauwe samenwerking met een paar scherpe speurders op het inmiddels beruchte FOK-forum, sterke vermoedens geuit dat er sprake is van kijkersbedrog. Het medium zelf is intussen ondergedoken op een onbekend adres, maar er komt binnenkort wel een nieuw boek van hem uit met als titel “Robbert: Medium, Media, Medinee…” geschreven door ghostwriter P.A. van den Broeke (geen familie!). De rol van Irene in Sesamstraat de Musical wordt tijdelijk overgenomen door Linda de Mol, die momenteel bij Talpa toch even weinig omhanden had.


De reading zal als volgt verlopen:

Irene: Hoi Tobbert, blij dat je zo snel kon komen
Tobbert: Hoi Ireen. Geen probleem joh, toen ik binnenkwam voelde ik al een bepaalde spanning bij jou. Volgens mij sta je onder hele grote druk.
Irene: Echt? Hoe is het mogelijk. Dat je dat kan voelen. Ik ben nu al stupé fait!
Tobbert: Laten we gaan zitten en meteen beginnen. Is er iemand in jouw nabijheid met een “B”? Wacht eens ik krijg ook het woord “alcohol” door en iets met de koningin. Iets met Bo of Bar of zo…?
Irene (jubelend): Dat is Barry! Dat is Barry Kroon mijn man! Bar, alcohol en koningin. Ik snap het! Wat onlooooofelijk knap! Ik begrijp werkelijk niet hoe dit kan. Iedereen kent mij natuurlijk, maar echt helemaal niemand in Nederland weet dat mijn man Barry Kroon heet. Ik krijg het er gewoon koud van!
Tobbert (minzaam lachend): Ja, ja. Dat komt waarschijnlijk door mijn cold read… Euh ik bedoel, door de koude tochtstroom die geesten soms veroorzaken. Wacht eens. Ik voel opeens weer iets. Heb jij toevallig een schoenendoos met oude foto’s in huis.
Irene (denkt na): Ja!. Inderdaad! Hier is ie! Er zitten foto’s mijn oma Annie in!
Tobbert (pakt foto): Ik voel inderdaad iets. Ik krijg een A door. Heb jij toevallig een oma met een A iets met Ansie of Annie of zo.
Irene (schreeuwt het bijna uit): JA, JA, dat is die vrouw op de foto. Hoe is het mogelijk. Ik krijg overal kippenvel!
Tobbert: Ik doe deze foto even in mijn borstzakje. Dan krijg ik misschien nog meer door en misschien kan ik haar zometeen wel op de foto krijgen. Mag ik trouwens even van je toilet gebruik maken?
Irene: Tuurlijk Robbert. Tweede deur rechts in de gang. Waarom neem je trouwens je fototoestel mee?
Tobbert: Die heb ik altijd bij me. Geesten kunnen overal in huis zitten en dan moet je ze meteen vastleggen. Ben zo terug…

…6 minuten later…

Tobbert: Ziezo, daar ben ik weer. Op de WC kreeg ik trouwens opeens door dat jouw neefjes Lars en Gerard binnenkort jarig zijn en ze melden mij dat ze bang zijn dat ze dit jaar geen kadotje krijgen van tante Irene omdat ze het zo druk heeft met die Robbert.
Irene (begint te huilen): Snif. Oh wat errûg. Snif. Oh jee, hoe kan ik dit ooit goedmaken…
Tobbert: Mooie beige tegeltjes heb je trouwens in je WC en ik zie dat die kleur terugkomt op dat vlakke stuk behang daar. Wacht eens! Ik zie opeens iets op dat behang. Zie je! Zie je! Wacht even ik ga gelijk een foto maken!

Tobbert staat op, loopt naar de muur en neemt drie flitsfoto’s. Irene kijkt gespannen toe.

Tobbert (hoog piepstemmetje): Kijk er staat iets op! Er staat iets op! Het is je oma!

Irene grist de camera uit zijn handen. Haar handen trillen.

Irene (zwaar geëmotioneerd). Ja dat is oma Annie. Precies zoals op de foto. Is ze op dit moment echt hier in deze kamer?
Tobbert: Jazeker!
Irene (door haar tranen heen): Oh Tobbert. Ik krijg het warm en koud tegelijk. Wat is trouwens die witte vlek daar rechts op de foto? Het lijkt wel een rol WC-papier.
Tobbert: Hahaha! WC-papier! Nee hoor, ik zal het je even uitleggen. Dat is een zogenaamde orb, een geest die niet zo goed doorkomt en dit geval is het je opa.
Irene (opnieuw in tranen): Oh wat mooi. Ze zijn dus weer samen. Mijn oma staat er trouwens vier keer op en ik dacht dat je net maar drie foto’s maakte. Oma was altijd een beetje traag misschien dat het daardoor komt… hihihi
Tobbert (superieur). Hahaha. Die is goed. Je oma was een beetje traag. Nee, even serieus nu. Die geesten die gaan niet op de normale manier naar het geheugenkaartje. Ze doen dat rechtstreeks via de zogenaamde CCD-chip. Met de flits lok ik ze allemaal maar het toestel. Soms springen er dan twee op één flits naar binnen.
Irene (gelukzalig naar de camera kijkend): Ja, dat klinkt inderdaad als de enige logische verklaring hiervoor.
Tobbert (beide handen op zijn hoofd): Ik krijg ook net het beroep van je opa door. Hij was klenboer. Hij zegt dat hij “klen” verbouwde.
Irene (verbaasd): Klen? Huh? Oh wacht even. Je krijgt het niet goed door denk ik Tobbert. Het moet kolen zijn. Hij was kolenboer! Je kreeg het gewoon niet goed door!
Tobbert: Inderdaad ja. Niet krijg ik het ook helder door. Kolenboer. Precies! Dat verklaart ook de naam Moors. Dat komt namelijk doordat kolen ook zwart zijn!
Irene (nieuwsgierig): Natuurlijk! Dat ik daar zelf nooit opgekomen ben. Ik krijg het er echt helemaal warm van. Heeft mijn oma nog iets te zeggen tegen mij?
Tobbert: Wacht even. Ja ze probeert iets te zeggen. Oh ja inderdaad. Nee? Of toch? Ja, ze wil je doorgeven dat je gewoon weer aan het werk kan gaan. Je hoeft je niks aan te trekken van het advies van de dokter.
Irene: Oh dat is fijn om te horen. Het moet wel waar zijn wat ze zegt, want al het andere dat je doorkreeg was ook al waar! Dan ga ik nu gelijk Linda de Mol bellen dat ik morgen weer kan beginnen! Echt enorm bedankt voor je hulp Tobbert!
Tobbert: Geen dank hoor. Dat is dan 290 euro!
Irene: Hier zijn drie briefjes van honderd. Heb je een tientje terug?
Tobbert: Tuurlijk hier is ie.
Irene: Dat is een oud tientje zeg! Daar staat Hugo de Groot nog op!
Tobbert: Oeps sorry. Hier is een echte!


Hey, pssst. Tuurlijk ben ik niet echt Tobbert van den Hemde en ik hoop ook niet dat dit Irene echt overkomt, maar ik moest dit “koekje van eigen deeg” echter ff kwijt…
Hier nog wat wetenswaardigheden:

Tekst op de site van Robbert

Verslag Laurens Buijs &

Het Non(ningate)-filmpje - Door Fokker Chris145

Skepsis.nl Deel 1 over Robbert

Skepsis.nl Deel 2 over Robbert

Grenswetenschap over Robbert

Film 1 - Robbert van den Broeke (Realplayer)

Film 2 - Robbert van den Broeke bij 'Wonderen bestaan' Tekst 24 augustus 2003

Geluidsopname Omroep Brabant

Film 3 - RTL Boulevard Week 37/2004

Film 4 - Robbert van den Broeke & Irene Moors bij Jensen 5 december 2005

Film 5 - Telegraaf 28 december 2005

Film 6 - RTL Boulevard 28 december 2005

Film 7 - RTL Boulevard 28 december 2005

Film 8 - RTL Boulevard 12 januari 2006

Film 9 - KRO's Boemerang: astrale nevelen is Robberts adem 12 januari 2006 (vanaf 04:30)

Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4
Deel 5
Deel 6
Deel 7
Deel 8
Deel 9
Deel 10
Deel 11
Deel 12
Deel 13
Deel 14
Deel 15
Deel 16
Deel 17
Deel 18
Deel 19
Deel 20
Deel 21
Deel 22
Deel 23
Deel 24
Deel 25

En deze: RTL boulevard spoken foto's

[ Bericht 0% gewijzigd door Genverbrander op 13-01-2006 20:41:33 ]
pi_34012365
Hahahhaa
  vrijdag 13 januari 2006 @ 13:56:23 #4
693 ChOas
** Warning: Choking hazard **
pi_34012378
Leuk!, een nieuwe
"I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do.
When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours."

[Stephen Roberts]
  vrijdag 13 januari 2006 @ 13:57:49 #5
129574 Kiteless
pornsexgoddess
pi_34012422
* Kiteless reports for duty
-=[ Kiteless ]=-=[ To dream of love ]=-
pi_34012432
quote:
Op vrijdag 13 januari 2006 13:50 schreef Genverbrander het volgende:
Ja en Pikki zei dus ook dat de voorstanders van Robbert binnenkort een fansite gaan lanceren, daar heeft hij duidelijk zijn mond voorbij gepraat.
Hij kan dan toch ook gewoon een fan zijn? Zou ook knap raar zijn om fan te zijn van Robbert maar goed.. Ik zie niet in waarom het familie zou moeten zijn.

P.S. Leuke opening weer
"A lot of Christians wear crosses around their necks. Do you think when Jesus comes back he ever wants to see a fuckin' cross? It's kind of like going up to Jackie Onassis with a rifle pendant on."
pi_34012484
Ik heb een Tarot (Keltisch kruis) op RvdB gelegd van de week. De vraag die ‘aan de kaarten’ gesteld werd was: welk spel speelt Robbert?
Dit is het resultaat:

Er werden 10 kaarten getrokken. De eerste kaart is de diegene waar het om draait, dat is de schildknaap van kelken. Die duidt op een jong persoon, mogelijk met mediamieke gaven. De persoon is zeer gevoelig en fantasierijk. Het kan mogelijk een romantisch persoon zijn.

De kaart die daarop ligt staat voor de invloed op het geheel. Die kaart is het Rad van Fortuin. Die geeft aan dat uit wat er nu gebeurt belangrijke lessen zijn te leren, en ook dat wat gebeurt gebeuren moet, daar is geen invloed op mogelijk, het draait letterlijk zoals het draait. Het rad van fortuin wijst op een verantwoordelijkheid voor de genomen stappen, oftewel de oorzaak en het gevolg. Ook al wil hij dat niet, dan nog zal hij die verantwoordelijkheid moeten nemen. De hele kwestie is lang geleden door hem al in gang gezet. Het cijfer tien van het rad van fortuin is een grappig ‘toeval,’ het is immers tien jaar geleden dat Robbert voor het eerst naar buiten kwam met zijn gaven.

De derde kaart is bekers 8, en staat voor het recent verleden. De kaart zelf betekent in deze context waarschijnlijk een afscheid van een bepaalde situatie uit teleurstelling. Het kan ook duiden op het weggaan van de huiselijke, vertrouwde kring. Hier is overigens ook sprake van occulte zaken, die met het getal 8 te maken hebben, en ook met diep verborgen, mystieke onderwerpen.

Kaart 4, de plaats van het heden, is Het Oordeel. Die geeft aan dat er sprake is van een bevrijding, een openbaring van zaken. Dingen die opengegooid worden. Het geeft letterlijk een bevrijding aan van een situatie waarin Robbert gevangen zat/zit. De hele kwestie zoals die nu gaande is, is dus iets wat hem al lang niet lekker zat. Misschien wilde hij er wel van weggaan, werd het hem allemaal te groot, en door de recente gebeurtenissen heeft hij inderdaad de kans om zich te bevrijden van het juk dat hem al zo lang zwaar op de schouders lag.

De vijfde kaart is hetgeen boven het hoofd hangt. Dat is de kaart van De Geliefden, die ondersteboven ligt. Deze kaart staat voor belangrijke keuzes die gemaakt moeten worden, maar omdat deze omgekeerd ligt zou er sprake kunnen zijn van een stagnerende situatie. Die keuze die hij moet maken ligt hem heel erg zwaar en het zou hem zelfs ziek kunnen maken omdat hij misschien niet goed weet wat hij moet doen. Mogelijk is het gevoel bij hem heel sterk aanwezig dat hij er gewoon ‘vanaf’ wil. Ook de commotie die nu is ontstaan vindt hij moeilijk. Al meer dan 10 jaar ontleent hij zijn identiteit aan de specialgebeurtenissen rondom zijn persoon en nu hakt iedereen op hem in. Dit zal maar tijdelijk zijn, hij zal een nieuwe weg hierin zien te vinden en zich moeten losmaken van zijn ouders.

De zesde kaart staat wat er verder zal gaan gebeuren. Dit is de Matigheid. Een kaart die met communicatie te maken heeft en met genezing. Er zou een overeenstemming moeten komen tussen lichaam, ziel en geest. Opvallend is dat in de drie kaarten rondom het midden, de 4e, 5e en 6e kaart steeds weer engelen te zien zijn. Het zou kunnen dat Robbert uiteindelijk wordt geholpen door wat er dan ook is, van boven. Hij mag dan van het pad zijn afgedwaald, in feite wil hij niets meer dan mensen helpen. En begon het eerst met een actie om zijn vader ervan te overtuigen dat hij wel degelijk bijzonder is, dan mag ook duidelijk zijn dat hij dat niet meer langer nodig heeft.

Het is mogelijk dat hij wel degelijk bepaalde gaven heeft en dat het later ontdaan zal worden van de leugens eromheen. Maar of die gaven genoeg zijn om te claimen wat hij nu kan en weet valt te bezien.

De zevende kaart is Schildknaap Staven, die staat voor zijn eigen houding. De kaart symboliseert dat Robbert nog heel jong is. Iemand die zich volop aan het ontwikkelen is maar daadkracht toont in wat hij wil. Hij mag dan nu wel even uit het veld zijn geslagen, dat zal niet al te lang duren. Hij zal zichzelf weer hervinden. Het zou niet verwonderlijk zijn als hij het boetekleed aantrekt en naar buiten komt met een publiekelijk mea culpa. Hij zal hierdoor tot nieuwe inzichten komen die heel belangrijk zijn voor zijn verdere ontwikkeling. Het is ook mogelijk dat hij zelf tot nu toe de ernst niet inziet van wat hij heeft gedaan. De leugens en het bedrog zijn voor hem geen leugens en bedrog, maar een middel om te overtuigen dat hij een bijzonder mens is die kansen verdient. Hij heeft tot voor kort niet kunnen inzien dat het zo zwaar opgenomen zou worden, maar dat inzicht krijgt hij wel. Dat zal hem in een klap volwassen maken en bewustvoller van de wereld om hem heen.

De 8e kaart is de omgeving waar alles plaatsvindt en hoe anderen dat zien. Het gaat hier om een Pentakels Koningin. Doorgaans staat dit voor een vrouw met geld of een praktische persoon. Mogelijk is dit zijn moeder of iemand anders die Robbert zal helpen om de boel weer op de rails te krijgen. Een warme persoon die hem troost en moed inspreekt.

De negende kaart is de hoop en/of angst: de Staven 2. Deze geeft aan dat Robbert met zijn gave en bevindingen hele grote plannen heeft/had en dat hij daar min of meer de wereld mee wil(de) veroveren. Dat is zijn hoop. Zijn angst is dat nooit te bereiken. Het is een zware last voor hem gebleken, en ging veel verder dan hij in zijn dromen had beseft. Ook is duidelijk wat een grote rol het Rad van Fortuin hierin speelt, die zegt namelijk dat wat hij ooit is gestart gevolgen heeft die hij kennelijk niet kon dragen. Hij was te jong en te overmoedig. Het begon als een onschuldig spel.

De tiende en laatste kaart is een Zwaarden koning, een kaart die staat voor een belangrijke beslissing die helder en nuchter is overdacht. Mogelijk zal Robbert met iemand gaan praten die hem helpt om alles op een rijtje te zetten en dit geeft hem letterlijk lucht om alles in de juiste context te zien. Het kan ook zijn dat die ander voor hem beslist wat er gaat gebeuren.

Samenvattend: Toen dit alles begon in Robberts leven was hij nog heel jong, namelijk 15 jaar oud. Een dromerige jongen die gefascineerd was door alles wat ‘anders’ was, net als hijzelf. Iets waarmee hij zich identificeren. Hij raakte er zo door bevangen dat hij steeds meer begon te geloven in zijn eigen verhaal en daar ook anderen mee wist te overtuigen. Maar wat hij niet besefte was dat er ooit iets zou kunnen gebeuren waardoor alles kon uitkomen. Eerder al heeft hij nagedacht over weggaan, omdat het te groot werd, maar door een recente gebeurtenis waardoor alle bedrog aan het licht kwam is er nu een situatie ontstaan die ook een bevrijding kan betekenen. Er is geen weg meer terug, het pad moet gelopen worden zoals het is geplaveid. Dat betekent ook dat er een belangrijke keuze gemaakt zal moeten worden in Robberts leven. Dit zou met zijn ouders te maken kunnen hebben. Hij moet zich daarvan vrij maken en zorgen dat zijn lichaam, geest en ziel met elkaar in balans komen. Hij zelf heeft nooit gedacht dat het zo’n vlucht kon nemen allemaal. Het enige wat hij nu nog kan doen is zijn wonden likken en dan de situatie weer fier het hoofd te bieden. Dat is wat hij gaat doen en hij wordt daarbij duidelijk geholpen door mensen om hem heen die ondanks alles in hem blijven geloven. Dat is ook belangrijk voor zijn eigenwaarde. En daaruit volgt uiteindelijk een belangrijke beslissing.
  vrijdag 13 januari 2006 @ 14:03:54 #8
129574 Kiteless
pornsexgoddess
pi_34012596
Wat mij betreft hoeft Pikkie helemaal niet gerelateerd te zijn aan Robbert..
Er zijn genoeg mensen nog steeds overtuigd zijn van Robberts kunnen, dus dat lijkt me geen reden voor verdenking.
Ik heb alleen wel het vermoeden dat Pikki hier onder meerdere namen post. (Pikki & Vortexs)
-=[ Kiteless ]=-=[ To dream of love ]=-
pi_34012751
Maar er zijn wel twee aanwijzingen dat Pikki iets met Robbert te maken heeft:
- Hij heeft snel 'Brabant' uit zijn profiel gehaald.
- Hij weet dat er binnenkort een fansite voor RvdB gelanceerd wordt, wat alleen insiders kunnen weten.
pi_34012929
quote:
Op vrijdag 13 januari 2006 14:08 schreef Genverbrander het volgende:
Maar er zijn wel twee aanwijzingen dat Pikki iets met Robbert te maken heeft:
- Hij heeft snel 'Brabant' uit zijn profiel gehaald.
- Hij weet dat er binnenkort een fansite voor RvdB gelanceerd wordt, wat alleen insiders kunnen weten.
En zijn lieve zussie, waar is zij al die tijd en haar zuster Saskia?:

  vrijdag 13 januari 2006 @ 14:16:09 #11
132152 Ticker
En de Watskeburt?!
pi_34012987
Wanneer mag je aannemen dat iemand geobserdeerd is door iemand? Of een familie? Want Stenny's hobby is tegenwoordig de van der Broekjes nachecken.

Begint een beetje enge vormen aan te nemen.
- Maybe O.D.B My Long Distance Family -
"Computer says: no.."
"Laat hen gaan, blinden zijn zij, die blinden leiden. Indien een blinde een blinde leidt, zullen zij beiden in een put vallen". (Matteüs 15:14)
pi_34013032
quote:
Op vrijdag 13 januari 2006 14:16 schreef Ticker het volgende:
Wanneer mag je aannemen dat iemand geobserdeerd is door iemand? Of een familie? Want Stenny's hobby is tegenwoordig de van der Broekjes nachecken.

Begint een beetje enge vormen aan te nemen.
Sorry hoor. En wat doe jij dan hier, en de rest van de Fokkers die hier al samen met mij 26 delen van hebben gemaakt?
pi_34013040
quote:
Op vrijdag 13 januari 2006 14:00 schreef Meditrinea het volgende:
Ik heb een Tarot (Keltisch kruis) op RvdB gelegd van de week. De vraag die ‘aan de kaarten’ gesteld werd was: welk spel speelt Robbert?
Dit is het resultaat:

[uitleg]

Samenvattend: Toen dit alles begon in Robberts leven was hij nog heel jong, namelijk 15 jaar oud. Een dromerige jongen die gefascineerd was door alles wat ‘anders’ was, net als hijzelf. Iets waarmee hij zich identificeren. Hij raakte er zo door bevangen dat hij steeds meer begon te geloven in zijn eigen verhaal en daar ook anderen mee wist te overtuigen. Maar wat hij niet besefte was dat er ooit iets zou kunnen gebeuren waardoor alles kon uitkomen. Eerder al heeft hij nagedacht over weggaan, omdat het te groot werd, maar door een recente gebeurtenis waardoor alle bedrog aan het licht kwam is er nu een situatie ontstaan die ook een bevrijding kan betekenen. Er is geen weg meer terug, het pad moet gelopen worden zoals het is geplaveid. Dat betekent ook dat er een belangrijke keuze gemaakt zal moeten worden in Robberts leven. Dit zou met zijn ouders te maken kunnen hebben. Hij moet zich daarvan vrij maken en zorgen dat zijn lichaam, geest en ziel met elkaar in balans komen. Hij zelf heeft nooit gedacht dat het zo’n vlucht kon nemen allemaal. Het enige wat hij nu nog kan doen is zijn wonden likken en dan de situatie weer fier het hoofd te bieden. Dat is wat hij gaat doen en hij wordt daarbij duidelijk geholpen door mensen om hem heen die ondanks alles in hem blijven geloven. Dat is ook belangrijk voor zijn eigenwaarde. En daaruit volgt uiteindelijk een belangrijke beslissing.
Goed zeg dit! Dit is precies hoe ik er ook over denk. Hij heeft speciale gaven, raakte daarvan in de knoop. Om eruit te komen ging hij als een bezetene (misschien wel letterlijk) bewijzen dat hij niet gek was, maar begaafd. Vervolgens werd het groter dan hemzelf en kwamen er mensen die er wel geld en macht inzagen. Robbert werd voor het eerst echt bijzonder gevonden en dat smaakte naar mee. Mijn advies aan hem (als hij dit leest): de waarheid vertellen, je terugtrekken en doen wat je opdracht is: mensen helpen. Wees bescheiden!
pi_34013062
quote:
Op vrijdag 13 januari 2006 14:08 schreef Genverbrander het volgende:
Maar er zijn wel twee aanwijzingen dat Pikki iets met Robbert te maken heeft:
- Hij heeft snel 'Brabant' uit zijn profiel gehaald.
- Hij weet dat er binnenkort een fansite voor RvdB gelanceerd wordt, wat alleen insiders kunnen weten.
Als ik nou een fan van hem zou zijn en ik besluit om een site in elkaar te gaan flansen hoef ik toch geen insider te zijn? En dat Brabant zegt ook niets. In een eerder deeltje zei Pikki ook dat 'ie niet uit Nederland kwam. Hij heeft inderdaad soms wel typisch Belgische uitdrukkingen.

Ik vind het kortom allemaal niks zeggen dat hij iets met Robbert te maken heeft.
"A lot of Christians wear crosses around their necks. Do you think when Jesus comes back he ever wants to see a fuckin' cross? It's kind of like going up to Jackie Onassis with a rifle pendant on."
  vrijdag 13 januari 2006 @ 14:18:24 #15
137525 pikki
pok! pok !
pi_34013068
quote:
Op vrijdag 13 januari 2006 14:14 schreef Stenny het volgende:

[..]

En zijn lieve zussie, waar is zij al die tijd en haar zuster Saskia?:

[afbeelding]
Sten, deze foto moog je hier ni zetten, hoor ....is uit het boek !
When Pikki asked them ...Where are you from ? They said ....We come not from the earth , we come from everywhere ..... we are interdimensional .....
pi_34013142
quote:
Op vrijdag 13 januari 2006 14:18 schreef pikki het volgende:

[..]

Sten, deze foto moog je hier ni zetten, hoor ....is uit het boek !
Ik heb m inmiddels ook in de OP neergezet, Robbert.

Sten, wat vind jij? Moet ik m weer weghalen?
pi_34013183
quote:
Op vrijdag 13 januari 2006 14:18 schreef pikki het volgende:

[..]

Sten, deze foto moog je hier ni zetten, hoor ....is uit het boek !
Er zijn al vele foto's uit het boek neergezet, en niet alleen door mij. Zelfs Randi heeft ze op zijn hoofdpagina staan. Dit is per slot van rekening het object van onderzoek. Ik vind het een heel knap, lief meisje met volgens mij een groot hart voor haar broer.
  vrijdag 13 januari 2006 @ 14:22:11 #18
137525 pikki
pok! pok !
pi_34013199
quote:
Op vrijdag 13 januari 2006 14:17 schreef Zuignapje het volgende:

[..]

Goed zeg dit! Dit is precies hoe ik er ook over denk. Hij heeft speciale gaven, raakte daarvan in de knoop. Om eruit te komen ging hij als een bezetene (misschien wel letterlijk) bewijzen dat hij niet gek was, maar begaafd. Vervolgens werd het groter dan hemzelf en kwamen er mensen die er wel geld en macht inzagen. Robbert werd voor het eerst echt bijzonder gevonden en dat smaakte naar mee. Mijn advies aan hem (als hij dit leest): de waarheid vertellen, je terugtrekken en doen wat je opdracht is: mensen helpen. Wees bescheiden!
Klinkt idd wel logisch , maar wat niet steek houdt in je redenering, is dat zijn zussen ,en ouders ook alles meemaken, en ...het kunnen toch wel niet allemaal bedriegers zijn, niet ?
Daarom houdt je redenering geen steek ......
When Pikki asked them ...Where are you from ? They said ....We come not from the earth , we come from everywhere ..... we are interdimensional .....
pi_34013207
Ze is inderdaad heel erg knap!!
pi_34013246
quote:
Op vrijdag 13 januari 2006 14:20 schreef Genverbrander het volgende:

[..]

Ik heb m inmiddels ook in de OP neergezet, Robbert.

Sten, wat vind jij? Moet ik m weer weghalen?
Wat jij wilt...
pi_34013261
-offtopic-

[ Bericht 39% gewijzigd door Mirage op 13-01-2006 14:53:38 ]
pi_34013324
quote:
Op vrijdag 13 januari 2006 14:22 schreef pikki het volgende:

[..]

Klinkt idd wel logisch , maar wat niet steek houdt in je redenering, is dat zijn zussen ,en ouders ook alles meemaken, en ...het kunnen toch wel niet allemaal bedriegers zijn, niet ?
Daarom houdt je redenering geen steek ......
Ben jij die zus? Zo ja dan ben je best een mooi meisje?
pi_34013342
quote:
Op vrijdag 13 januari 2006 14:23 schreef Stenny het volgende:

[..]

Wat jij wilt...
Heb m weggehaald, maar meer omdat de post al erg lang was en bovendien is het stukje tekst van Tobbert ook al een fijn staaltje RobbArt.
pi_34013361
@ Pikki:

Oke, wat tussenstapjes: de bewijzen aan zijn familie waren niet zo obvious omdat die er de hele tijd bij waren. En het dus zelf meemaakten als er zaken gebeurden die niet te verklaren waren. Dus foto's van entiteiten en wezens waren niet nodig. Die foto's zijn een bijzaak die alles alleen maar vertroebelen. Misschien heeft hij ermee geknoeid om het bewijs aan te zetten, misschien ook niet. Zijn familie had hem wel moeten waarschuwen dat dat hele fotogedoe de boel ongeloofwaardig zou maken. Hij wil zo graag iets bewijzen. En mensen willen tastbaar bewijs van iets dat niet tastbaar is. Daarmee snijd je je altijd in de vingers omdat er dan theorietjes komen over dingen die wij met onze simpele hersens kunnen verklaren: schaar, papier, poppetje. Ik denk dat hij gaven heeft maar ging lijden aan grootheidswaanzin en dat pikt de kosmos niet.
pi_34013395
quote:
Op vrijdag 13 januari 2006 14:26 schreef Genverbrander het volgende:

[..]

Heb m weggehaald, maar meer omdat de post al erg lang was en bovendien is het stukje tekst van Tobbert ook al een fijn staaltje RobbArt.
Is goed! Hij staat er ook vlak onder, dus is duidelijk.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')