abonnement Unibet Coolblue
pi_190034249
Openingspost deel 1 van Bocaj:

Steun groeit voor afzettingsprocedure tegen Trump


quote:
Bij Democraten klinkt de roep steeds luider om een afzettingsprocedure te beginnen tegen president Trump. Zelfs de Democratische leider Nancy Pelosi, die tot nu niets moest weten van een impeachmentprocedure, lijkt langzaam te draaien.

Aanleiding is de waarschuwing van een klokkenluider van de Amerikaanse inlichtingendiensten. Die had bij een interne waakhond zijn zorgen geuit over een telefoongesprek van Trump met een buitenlandse leider. De waakhond concludeerde dat de klokkenluider terecht aan de bel had getrokken en sprak van een "urgent concern".

Aanvankelijk was niet duidelijk met wie Trump had gesproken en wat de inhoud van het gesprek was. Later bleek het om een telefoongesprek te gaan met de Oekraïense president Volodymyr Zelensky. The Wall Street Journal onthulde vorige week dat Trump Zelensky meerdere malen had gevraagd om een corruptieonderzoek te beginnen naar zijn rivaal, de Democratische presidentskandidaat Joe Biden.

Financiële steun stopzetten
Vandaag melden verschillende Amerikaanse media dat een paar dagen vóór het telefoongesprek, Trump de opdracht heeft gegeven om 391 miljoen dollar aan financiële steun voor Oekraïne te bevriezen. Het bedrag maakt onderdeel uit van een breder pakket aan militaire steun voor Oekraïne dat de VS heeft ingesteld nadat Rusland in 2014 de Krim had geannexeerd.

Trump ontkende aanvankelijk alles, maar hij heeft inmiddels toegegeven dat hij met de Oekraïense president heeft gesproken over Biden en corruptie. Hij ontkent dat hij Zelensky onder druk heeft gezet door financiële steun stop te zetten. "Ik had druk kunnen zetten, als ik dat wilde", zegt Trump. "Maar dat deed ik niet."

De Amerikaanse president wil dat Oekraïne een onderzoek begint naar Joe Biden en zijn zoon Hunter. Toen Biden nog vice-president was onder Obama, werkte Hunter Biden voor een Oekraïens energiebedrijf. Vice-president Biden had er bij de Oekraïense regering op aangedrongen om de toenmalige openbaar aanklager Viktor Shokin te ontslaan, die corruptie bij het energiebedrijf wilde onderzoeken. Biden dreigde zelfs financiële steun van Amerika te ontzeggen.

Volgens Trump heeft de voormalige vice-president zich hiermee schuldig gemaakt aan corruptie. Maar die beschuldiging is ongefundeerd. Er is geen enkel bewijs dat Biden Oekraïne onder druk heeft gezet om het onderzoek naar het bedrijf van zijn zoon stop te zetten. Het onderzoek naar het energiebedrijf van Hunter Biden lag bovendien al stil voordat Biden met zijn eis kwam.

quote:
Amerika en andere Europese landen wilden Viktor Shokin al langer weg hebben, omdat die zelf corrupt was. Ook het IMF had gedreigd financiële steun aan Oekraïne stop te zetten, zolang de openbaar aanklager in functie was. Een maand later stemde een meerderheid van het Oekraïense parlement voor het ontslag van Viktor Shokin.

Democraten in het Congres eisen inzage in het transcript van het gesprek tussen Trump en de Oekraïense president Zelensky. Na het oordeel van de interne waakhond was het Witte Huis verplicht die informatie door te geven aan het Congres, maar Trump weigert dat vooralsnog te doen.

Afzettingsprocedure krijgt meer steun
De Democratische leider Nancy Pelosi heeft de voorzitters van de belangrijkste parlementaire commissies bijeengeroepen voor spoedoverleg. Pelosi heeft zich tot nu toe verzet tegen een impeachmentprocedure, omdat ze weet dat elke poging sneuvelt in de Senaat, waar Republikeinen een meerderheid hebben. Bovendien is ze bang dat het Trump kan helpen bij zijn herverkiezing.

Maar volgens Amerikaanse media begint Pelosi steeds meer te draaien. Ze moet ook wel. De afgelopen dagen sprak het ene na het andere Democratische Congreslid steun uit voor een afzettingsprocedure. De overgrote meerderheid van de Democratische fractie in het Huis van Afgevaardigden is nu voorstander van impeachment. Een simpele meerderheid in het Huis van Afgevaardigden is voldoende om zo'n impeachmentprocedure te beginnen.
Bron: NOS
==============================
Laat het maar gebeuren dan!
Maar ik zie er nix in!
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_190034299
#MAGA

*O*

#4MOREYEARS
  woensdag 20 november 2019 @ 10:09:50 #3
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190034342
No collusion, no obstruction, no quid pro quo, no bribery, complete exoneration!

:D

#Trump2020
pi_190034344
Het is toch #KAG deze keer?

Tevens gaat hij echt niet impeacht worden, daar gaat de hoorzitting ook helemaal niet om. Sinds hij het ambt bekleed wordt er met alles wat de tegenstanders kunnen bedenken gegooid. Dit is bedoeld om zijn campagne voor volgend jaar te schaden.
^^ zo zie ik het tenminste.

Owja, als hij wel impeacht zou worden, zou hij zich weer verkiesbaar mogen stellen, maar mag vervolgens nog 2 termijnen vol maken.
Op dinsdag 25 februari 2020 12:55 schreef Pumpalov het volgende:
een beetje zo'n lichtgetinte inteeltkop als dat filosoofert heeft.
pi_190034379
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 10:02 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

Ah ja, de gave van Never-Trumpers om precies te weten wat er in het oranje hoofd speelt. Ik vind mijn weergave realistischer.
Wacht even. Jij beticht mij van 'claimen dat ik in het hoofd van Trump kan kijken' terwijl ik enkel wijs op de letterlijke woorden van de beste man. Hij heeft herhaaldelijk verklaard dat wij onze IS-strijders terug moeten nemen. En Pompeo en Pence hebben hetzelfde gedaan.

Jij bent hier blijkbaar degene die over de gave beschikt om in Trumps hoofd te kijken.

Of zou het heel eenvoudig zijn en bedoelen de Amerikanen gewoon wat ze zeggen?

quote:
Het vliegtuig geen landingsrechten geven. Marechaussee bij de gate bij elke vlucht vanuit Turkije en het tuug terug het vliegtuig in schoppen. We laten de vliegtuigmaatschappijen toch geen mensensmokkelaartje spelen?
Er landen dagelijks talloze vluchten vanuit Turkije in Nederland. Die zitten gevuld met zakenlui en vakantiegangers. Geen landingsrechten geven is dus geen optie. Bovendien wordt die actie dan met gelijke munt terugbetaald in Turkije, iets waar KLM niet gelukkig mee zal zijn. Tuig terugsturen is een optie, zolang we weten wie het zijn. En die garantie heb je niet altijd. Zeker als Turkije kwaad wil.

En dan is nog het risico dat IS-strijders voet weten te zetten in een ander Europees land, waarna ze via de binnengrenzen naar Nederland trekken.

quote:
Dat zou beter zijn, maar het is tijdrovend en plaatst de VS in een situatie waar ze het toch nooit goed zullen doen. Al die mensenrechtenclubjes die zullen huilen voor de terroristen. Nee, er valt geen winst te behalen. De deugers hebben dat alternatief zelf onklaar gemaakt
Onzin. De Amerikanen geven nooit ene fuck om mensenrechtenorganisaties, zeker Trump niet. Dat het tijdrovend is, is natuurlijk helemaal lulkoek. Je best doen om IS-strijders jarenlang in de gaten te houden en te voorkomen dat ze teruggaan, is veel tijdrovender. Of denk je dat ze na een poging de handdoek in de ring gooien?

Nee, de Amerikanen hebben rotzooi geschopt in Syrië en Irak (veel meer dan wij). Laat ze dan ook meehelpen met het opzetten van een tribunaal voor IS-strijders, in plaats van ons te verzoeken dat tuig terug te nemen.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_190034402
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 10:09 schreef Ensiferum het volgende:
No collusion, no obstruction, no quid pro quo, no bribery, complete exoneration!

:D

#Trump2020
Gewoon weer hetzelfde als met dat Rusland verhaal.

Republikeinen hebben de meerderheid dus er gaat niks gebeuren.

#WitchHunt
#FakeNews
pi_190034873
#HURRDURR #STERKELEIDER #IKBENEENONZEKERMANNETJE
  woensdag 20 november 2019 @ 11:18:10 #8
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190035126
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 10:16 schreef Nober het volgende:

[..]

Gewoon weer hetzelfde als met dat Rusland verhaal.

Republikeinen hebben de meerderheid dus er gaat niks gebeuren.

#WitchHunt
#FakeNews
Dat de republikeinen de meerderheid in de senaat hebben en het daardoor lastig zal zijn een 2/3e meerderheid te vinden om hem uit het ambt te laten zetten betekent niet dat het een heksenjacht is. Slechts dat ze een laag moreel besef hebben gezien de verklaringen van de getuigen en vrijgegeven transcripties.
pi_190035156
quote:
10s.gif Op woensdag 20 november 2019 10:10 schreef Filosoofert het volgende:
Het is toch #KAG deze keer?

Tevens gaat hij echt niet impeacht worden, daar gaat de hoorzitting ook helemaal niet om. Sinds hij het ambt bekleed wordt er met alles wat de tegenstanders kunnen bedenken gegooid. Dit is bedoeld om zijn campagne voor volgend jaar te schaden.
^^ zo zie ik het tenminste.

Owja, als hij wel impeacht zou worden, zou hij zich weer verkiesbaar mogen stellen, maar mag vervolgens nog 2 termijnen vol maken.
Natuurlijk gaan ze de procedure wel beginnen, dat kan niet anders als je ziet wat er uit die verhoren komt.

Hij gaat nooit daadwerkelijk afgezet worden, maar dat komt meer omdat de Republikeinen een meerderheid hebben, niet omdat Trump volledig onschuldig is.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  woensdag 20 november 2019 @ 12:07:57 #10
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_190035731
Zowel Morrison als Volker hebben nu het verhaal van de Quid Pro Quo, Omkoping en Cover-Up invalshoeken ernstige schade toegebracht met hun verklaringen. Gaat niet zo lekker voor Schiff en Pelosi, damn.

Maarja, afbreken gaat niet meer, want dan kunnen de Democraten een tweede impeachmentpoging wel schudden. Hoewel, ze zijn er brutaal genoeg voor. :')

In ieder geval vrolijk nieuws voor de president.
  woensdag 20 november 2019 @ 12:08:30 #11
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_190035739
quote:
1s.gif Op woensdag 20 november 2019 11:18 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Slechts dat ze een laag moreel besef hebben gezien de verklaringen van de getuigen en vrijgegeven transcripties.
Ja, eeeeeh, ik weet niet wat jij in godsnaam hebt zitten bekijken... :')
  woensdag 20 november 2019 @ 12:14:37 #12
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190035837
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 12:08 schreef Vader_Aardbei het volgende:

[..]

Ja, eeeeeh, ik weet niet wat jij in godsnaam hebt zitten bekijken... :')
De hoorzittingen voor het grootste deel. Laat me raden, jij hebt alleen wat soundbites gezien die je voorgeschoteld zijn door je favoriete propagandandisten?
  woensdag 20 november 2019 @ 12:38:26 #13
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190036196
quote:
1s.gif Op woensdag 20 november 2019 12:14 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

De hoorzittingen voor het grootste deel. Laat me raden, jij hebt alleen wat soundbites gezien die je voorgeschoteld zijn door je favoriete propagandandisten?
Hearsay is toch beter dan echt bewijs? :')

Tevens een dikke :') voor jou, met je eigen favoriete propagandakanalen. Je weet wel, die kanalen die om de haverklap (stilletjes) rectificeren omdat ze er compleet naast zitten.
  woensdag 20 november 2019 @ 12:42:19 #14
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190036251
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 12:38 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

Hearsay is toch beter dan echt bewijs? :')

Tevens een dikke :') voor jou, met je eigen favoriete propagandakanalen. Je weet wel, die kanalen die om de haverklap (stilletjes) rectificeren omdat ze er compleet naast zitten.
Nee, de kanalen die onzin als Seth Rich en Uranium One promoten.

Er zijn meerdere getuigenissen uit de eerste hand poppedop, nog los van dat hearsay ook echt bewijs kan zijn en in dit geval is, uiteraard.

Vreemd genoeg willen de republikeinen echter vooral meer hearsay en minder uit eerste hand, zoals blijkt uit de oproep om de klokkenluider te laten getuigen en het nalaten te vragen om getuigenissen van Pompeo, Mulvaney, Giuliani en Trump.
pi_190036501
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 12:07 schreef Vader_Aardbei het volgende:
Zowel Morrison als Volker hebben nu het verhaal van de Quid Pro Quo, Omkoping en Cover-Up invalshoeken ernstige schade toegebracht met hun verklaringen. Gaat niet zo lekker voor Schiff en Pelosi, damn.

Maarja, afbreken gaat niet meer, want dan kunnen de Democraten een tweede impeachmentpoging wel schudden. Hoewel, ze zijn er brutaal genoeg voor. :')

In ieder geval vrolijk nieuws voor de president.
_O-

Ik weet niet wat jij hebt zitten kijken maar de hoorzittingen waren het in ieder geval niet :')
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
  woensdag 20 november 2019 @ 13:03:37 #16
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190036506
quote:
1s.gif Op woensdag 20 november 2019 12:42 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Nee, de kanalen die onzin als Seth Rich en Uranium One promoten.

Er zijn meerdere getuigenissen uit de eerste hand poppedop, nog los van dat hearsay ook echt bewijs kan zijn en in dit geval is, uiteraard.

Vreemd genoeg willen de republikeinen echter vooral meer hearsay en minder uit eerste hand, zoals blijkt uit de oproep om de klokkenluider te laten getuigen en het nalaten te vragen om getuigenissen van Pompeo, Mulvaney, Giuliani en Trump.
:')

Hearsay kan bewijs zijn, maar alleen als direct bewijs onmogelijk is. Het is NOOIT beter dan direct bewijs.

En natuurlijk mogen Ciaramella, Chalupa, de Bidens, Romney en Kerry ook getuigen. Ah nee, stasi-processen zijn altijd eenzijdig.

Pedo-Schiff is wanhopig zijn eigen hachje te redden. Het is dan ook een race tegen de klok. Het moet gebeurd zijn voordat het FISA-misbruik rapport uitkomt. En voordat RBG de pijp uit gaat, want dan krijgen we te horen dat een impeachte president geen rechter mag benoemen/voordragen.
  woensdag 20 november 2019 @ 13:18:52 #17
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_190036736
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 13:03 schreef Ensiferum het volgende:

Pedo-Schiff
Schiff is een pisvlek, maar waar haal je dat pedo vandaan?
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_190036813
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 13:18 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Schiff is een pisvlek, maar waar haal je dat pedo vandaan?
Zo rollen sommige Trump-aanhangers. Tegenstanders van hun held zijn pedo's, moordenaars, verraders, etc. Dat is nota bene de hele essentie van dat krankzinnige Qanon-gebeuren.

En dan doodleuk anderen betichten van TDS. Wat een grap.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  woensdag 20 november 2019 @ 13:35:35 #19
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190037008
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 13:18 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Schiff is een pisvlek, maar waar haal je dat pedo vandaan?
Hij is me net iets te close met types als Ed Buck en Bruce Hensel. Allemaal toelaatbare hearsay en als het niet waar is, een parodie.
  woensdag 20 november 2019 @ 13:46:47 #20
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_190037243
Eric Swalwell, een van Schiffs medesamenzweerders, haalt ook het nieuws _O-

Scratch a liberal and you will find a fascist
  woensdag 20 november 2019 @ 13:54:06 #21
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_190037407
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 13:24 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Zo rollen sommige Trump-aanhangers. Tegenstanders van hun held zijn pedo's, moordenaars, verraders, etc. Dat is nota bene de hele essentie van dat krankzinnige Qanon-gebeuren.

En dan doodleuk anderen betichten van TDS. Wat een grap.
Wat een grap zei ik net ook al ergens :)
2019: The Great Awakening
  woensdag 20 november 2019 @ 15:06:44 #22
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190038429
Voor wie het wil volgen. De getuigenis van Sondland begint elk moment:

  woensdag 20 november 2019 @ 15:20:59 #23
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_190038564
Van het liveblog van nu.nl:

quote:
7 minuten geleden

Een kopie van de openingsverklaring die Sondland straks zal uitspreken, suggereert dat hij zal getuigen dat wel degelijk sprake was van een quid pro quo (voor wat, hoort wat), een van de centrale vragen van het afzettingsonderzoek. "Ik weet dat leden van dit comité deze ingewikkelde kwesties regelmatig hebben bezien in de vorm van een simpele vraag: was er een 'quid pro quo'. Zoals ik eerder getuigde over een telefoongesprek door het Witte Huis en een ontmoeting in het Witte Huis, is het antwoord ja."
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_190039035
Sondland murdert alle Democraten _O_ TrumpGod wordt hier even helemaal vrijgepleit _O_ .
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  woensdag 20 november 2019 @ 16:01:50 #25
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_190039147
Gisteren verhoor van Vindman door Jim Jordan (R-TX). Vindman zegt dat hij de identiteit van de 'whistleblower' niet weet. Vervolgens stelt Jordan een aantal heel gerichte vragen over de personen met wie Vindman de informatie over het bewuste gesprek heeft gedeeld, vertelt hij dat hij dit buiten de NSC met 2 mensen besproken; Kent en 1 iemand anders. Jordan vraagt of hij de naam van die ene andere persoon wil noemen (hij stuurt aan op Eric Ciamarella) maar dan grijpt Schiff snel in! Schiff zegt dat Vindman de naam van die tweede persoon niet mag noemen omdat dan de identiteit van de whistleblower zou worden geopenbaard. Waarop Jordan antwoord dat Vindman en Schiff zelf hebben verklaard de identiteit van de whistleblower niet te weten, waarom zou Vindman dan juist de naam van deze ene persoon niet mogen openbaren? Daarmee zet Jordan Schiff mooi voor gek aangezien Schiff door de mand valt, uiteraard weet hij om wie het gaat aangezien Schiff zelf in het complot zit _O-

Wordt tijd dat de GOP leden van de commissie Ciamarella oproepen als getuige. Benieuwd onder welke noemer Schiff dat gaat voorkomen.
Scratch a liberal and you will find a fascist
  woensdag 20 november 2019 @ 16:04:26 #26
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_190039186
quote:
10s.gif Op woensdag 20 november 2019 16:01 schreef EdvandeBerg het volgende:
Gisteren verhoor van Vindman door Jim Jordan (R-TX). Vindman zegt dat hij de identiteit van de 'whistleblower' niet weet. Vervolgens stelt Jordan een aantal heel gerichte vragen over de personen met wie Vindman de informatie over het bewuste gesprek heeft gedeeld, vertelt hij dat hij dit buiten de NSC met 2 mensen besproken; Kent en 1 iemand anders. Jordan vraagt of hij de naam van die ene andere persoon wil noemen (hij stuurt aan op Eric Ciamarella) maar dan grijpt Schiff snel in! Schiff zegt dat Vindman de naam van die tweede persoon niet mag noemen omdat dan de identiteit van de whistleblower zou worden geopenbaard. Waarop Jordan antwoord dat Vindman en Schiff zelf hebben verklaard de identiteit van de whistleblower niet te weten, waarom zou Vindman dan juist de naam van deze ene persoon niet mogen openbaren? Daarmee zet Jordan Schiff mooi voor gek aangezien Schiff door de mand valt, uiteraard weet hij om wie het gaat aangezien Schiff zelf in het complot zit _O-

Wordt tijd dat de GOP leden van de commissie Ciamarella oproepen als getuige. Benieuwd onder welke noemer Schiff dat gaat voorkomen.
Altijd leuk om even weer te horen van de andere kant van de Dark Portal.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_190039209
quote:
10s.gif Op woensdag 20 november 2019 16:01 schreef EdvandeBerg het volgende:
Gisteren verhoor van Vindman door Jim Jordan (R-TX). Vindman zegt dat hij de identiteit van de 'whistleblower' niet weet. Vervolgens stelt Jordan een aantal heel gerichte vragen over de personen met wie Vindman de informatie over het bewuste gesprek heeft gedeeld, vertelt hij dat hij dit buiten de NSC met 2 mensen besproken; Kent en 1 iemand anders. Jordan vraagt of hij de naam van die ene andere persoon wil noemen (hij stuurt aan op Eric Ciamarella) maar dan grijpt Schiff snel in! Schiff zegt dat Vindman de naam van die tweede persoon niet mag noemen omdat dan de identiteit van de whistleblower zou worden geopenbaard. Waarop Jordan antwoord dat Vindman en Schiff zelf hebben verklaard de identiteit van de whistleblower niet te weten, waarom zou Vindman dan juist de naam van deze ene persoon niet mogen openbaren? Daarmee zet Jordan Schiff mooi voor gek aangezien Schiff door de mand valt, uiteraard weet hij om wie het gaat aangezien Schiff zelf in het complot zit _O-

Wordt tijd dat de GOP leden van de commissie Ciamarella oproepen als getuige. Benieuwd onder welke noemer Schiff dat gaat voorkomen.
Begrijp nog altijd weinig van de obsessie met die klokkenluider. Alles wat die persoon heeft gerapporteerd blijkt namelijk op feiten te zijn gebaseerd.

Let wel: de klokkenluider heeft het nooit over quid pro quo gehad.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  woensdag 20 november 2019 @ 16:08:16 #28
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_190039231
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 16:05 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Begrijp nog altijd weinig van de obsessie met die klokkenluider. Alles wat die persoon heeft gerapporteerd blijkt namelijk op feiten te zijn gebaseerd.

Let wel: de klokkenluider heeft het nooit over quid pro quo gehad.
Waarom doen Schiff en zijn maatjes dan zo panisch over diens identiteit?
Scratch a liberal and you will find a fascist
  woensdag 20 november 2019 @ 16:09:26 #29
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_190039244
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 16:08 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Waarom doen Schiff en zijn maatjes dan zo panisch over diens identiteit?
Panisch? Zijn identiteit moet volgens de wet beschermd worden. Een wet die Trump ondertekend heeft.

Overigens probeert Sondland zijn eigen hachje nu te redden. Door de waarheid te vertellen :D.

[ Bericht 0% gewijzigd door Fir3fly op 20-11-2019 16:17:59 ]
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_190039264
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 16:08 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Waarom doen Schiff en zijn maatjes dan zo panisch over diens identiteit?
Allereerst omdat de identiteit van klokkenluiders beschermd is, tenzij het om de een of andere reden noodzakelijk wordt geacht dat die bekend wordt gemaakt (maar dan alleen aan het congres).

Wat ook meespeelt, is dat Trump een vijand zoekt. Hij wil weten wie de klokkenluider is, zodat hij die persoon aan de lopende band kan aanvallen. Waarom zou je daar in vredesnaam aan mee willen werken?
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  woensdag 20 november 2019 @ 17:01:55 #31
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190039899
quote:
14s.gif Op woensdag 20 november 2019 16:09 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Panisch? Zijn identiteit moet volgens de wet beschermd worden. Een wet die Trump ondertekend heeft.

Overigens probeert Sondland zijn eigen hachje nu te redden. Door de waarheid te vertellen :D.
Dat is een leugen. Alleen de IC Inspector General mag er geen onderzoek naar doen. De rest van de wereld mag gerust Eric Ciaramella zeggen.

Misschien moet Trump de Obama tactieken toepassen, en klokkenluiders met een arrestatieteam ophalen.
  woensdag 20 november 2019 @ 17:03:51 #32
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190039931
Ik ben ook altijd meer geïnteresseerd in wie aangifte gedaan heeft dan wat er feitelijk gebeurd is.
  woensdag 20 november 2019 @ 17:14:42 #33
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190040062
quote:
14s.gif Op woensdag 20 november 2019 17:03 schreef ExtraWaskracht het volgende:
Ik ben ook altijd meer geïnteresseerd in wie aangifte gedaan heeft dan wat er feitelijk gebeurd is.
Kan best interessant zijn. Zoals die farce met vooraf ingevulde aangiftes tegen Wilders. Maar ik ben niet verbaasd dat je de onderste steen niet boven wil hebben, want dan moet je nog harder werken om je leugenwereld in stand te houden wanneer blijkt dat de Democraten de partij van corruptie, criminaliteit, oorlog en racisme is.
  woensdag 20 november 2019 @ 17:20:07 #34
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190040145
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 17:14 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

Kan best interessant zijn. Zoals die farce met vooraf ingevulde aangiftes tegen Wilders. Maar ik ben niet verbaasd dat je de onderste steen niet boven wil hebben, want dan moet je nog harder werken om je leugenwereld in stand te houden wanneer blijkt dat de Democraten de partij van corruptie, criminaliteit, oorlog en racisme is.
Ik wil weten wat de overheid misdaan heeft en ben aanzienlijk minder geïnteresseerd in wat de persoon die 'aangifte' heeft gedaan verder nog te zeggen heeft. Die heeft zijn zegje gedaan en onderbouwd.

Uit het onderzoek zijn immers andere mensen boven komen drijven die meer in the know zijn dan deze klokkenluider. Zinloos dus om hem te horen met als enige doel hem te outen voor zover dat nog niet gebeurd is.

Kortom, om tot de bodem te gaan zouden juist mensen als Pompeo, Mulvaney, Giuliani en Trump gehoord moeten worden.
  woensdag 20 november 2019 @ 17:27:44 #35
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190040256
quote:
1s.gif Op woensdag 20 november 2019 17:20 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Ik wil weten wat de overheid misdaan heeft en ben aanzienlijk minder geïnteresseerd in wat de persoon die 'aangifte' heeft gedaan verder nog te zeggen heeft. Die heeft zijn zegje gedaan en onderbouwd.

Uit het onderzoek zijn immers andere mensen boven komen drijven die meer in the know zijn dan deze klokkenluider. Zinloos dus om hem te horen met als enige doel hem te outen voor zover dat nog niet gebeurd is.

Kortom, om tot de bodem te gaan zouden juist mensen als Pompeo, Mulvaney, Giuliani en Trump gehoord moeten worden.
Maar alleen wat de Trump regering doet, he? Niet wat de Obama regering allemaal heeft uitgespookt in Oekraine? En overheid, daar vallen het Huis en Senaat onder. Een hoop hooggeplaatste Democraten hebben kinderen met geldstromen uit Oekraine, erg dubieus. En dan nog de ongekozen topambtenaren. De Vindmans, de Chalupa's, de Ciaramella's. Er is een hoop wat zij over corruptie kunnen vertellen.

Maar daar geef je geen ruk om, en dat is prima. Maar ga toch weg met je schijnheilige gedrag. Wees gewoon eens eerlijk.
  woensdag 20 november 2019 @ 17:30:52 #36
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190040291
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 17:27 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

Maar alleen wat de Trump regering doet, he? Niet wat de Obama regering allemaal heeft uitgespookt in Oekraine? En overheid, daar vallen het Huis en Senaat onder. Een hoop hooggeplaatste Democraten hebben kinderen met geldstromen uit Oekraine, erg dubieus. En dan nog de ongekozen topambtenaren. De Vindmans, de Chalupa's, de Ciaramella's. Er is een hoop wat zij over corruptie kunnen vertellen.

Maar daar geef je geen ruk om, en dat is prima. Maar ga toch weg met je schijnheilige gedrag. Wees gewoon eens eerlijk.
Het is een onderzoek naar wat Trump gedaan heeft. Je wilt de hele wereld erbij trekken en valt als een blok voor het rookgordijn wat opgetrokken wordt, zoals je elke keer erin trapt.

Zo ook nu Nunes die bullshit getuigen wil oproepen naar een ander onderzoek, waar mensen die logisch nadenken niet in trappen en je trapt er met ogen open in.

Als Obama naar verluid met een redelijke onderbouwing iets verkeerd gedaan heeft kan daar wat mij betreft gewoon onderzoek naar gedaan worden hoor. Is alleen niet relevant voor dit onderzoek.
pi_190040361
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 17:27 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

Maar alleen wat de Trump regering doet, he? Niet wat de Obama regering allemaal heeft uitgespookt in Oekraine? En overheid, daar vallen het Huis en Senaat onder. Een hoop hooggeplaatste Democraten hebben kinderen met geldstromen uit Oekraine, erg dubieus. En dan nog de ongekozen topambtenaren. De Vindmans, de Chalupa's, de Ciaramella's. Er is een hoop wat zij over corruptie kunnen vertellen.

Maar daar geef je geen ruk om, en dat is prima. Maar ga toch weg met je schijnheilige gedrag. Wees gewoon eens eerlijk.
Zeg nou maar gewoon dat het je niet interesseert wat Trump heeft gedaan. Dat scheelt een hoop discussie.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  woensdag 20 november 2019 @ 18:29:39 #38
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_190040957
Trump heeft het voor de zekerheid nog even duidelijk opgeschreven voor zijn speech:





:')
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  donderdag 21 november 2019 @ 02:07:37 #39
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_190047364
quote:
2s.gif Op woensdag 20 november 2019 18:29 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
Trump heeft het voor de zekerheid nog even duidelijk opgeschreven voor zijn speech:

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

:')
En heel toevallig heeft hij dit gemeld aan Sondland.....op dezelfde dag dat bekend werd dat er een whistleblower was.

Alsof niemand naar die datums zou kijken...
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  donderdag 21 november 2019 @ 08:38:40 #40
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190048244
quote:
10s.gif Op woensdag 20 november 2019 16:01 schreef EdvandeBerg het volgende:
Gisteren verhoor van Vindman door Jim Jordan (R-TX). Vindman zegt dat hij de identiteit van de 'whistleblower' niet weet. Vervolgens stelt Jordan een aantal heel gerichte vragen over de personen met wie Vindman de informatie over het bewuste gesprek heeft gedeeld, vertelt hij dat hij dit buiten de NSC met 2 mensen besproken; Kent en 1 iemand anders. Jordan vraagt of hij de naam van die ene andere persoon wil noemen (hij stuurt aan op Eric Ciamarella) maar dan grijpt Schiff snel in! Schiff zegt dat Vindman de naam van die tweede persoon niet mag noemen omdat dan de identiteit van de whistleblower zou worden geopenbaard. Waarop Jordan antwoord dat Vindman en Schiff zelf hebben verklaard de identiteit van de whistleblower niet te weten, waarom zou Vindman dan juist de naam van deze ene persoon niet mogen openbaren? Daarmee zet Jordan Schiff mooi voor gek aangezien Schiff door de mand valt, uiteraard weet hij om wie het gaat aangezien Schiff zelf in het complot zit _O-

Wordt tijd dat de GOP leden van de commissie Ciamarella oproepen als getuige. Benieuwd onder welke noemer Schiff dat gaat voorkomen.
Wauw! Jij kijkt echt naar deze onzin? Ik bedoel, fuck, deze make believe fairytale begon met het 2020-narratief dat Donald Trump Oekraïne, of all places, nodig zou hebben om Joe Biden bij de aankomende presidentsverkiezingen te kunnen verslaan. Ik herhaal het nog even; men probeert te verkopen dat Donald Trump Oekraïne nodig heeft om Joe Biden te kunnen verslaan _O-
Hoe in hemelsnaam kan iemand het verloop daarna nog serieus nemen -helemaal na Joe Bidens optreden van gisteren?

It's all about the money; USAID én all about de actoren die verantwoordelijk waren voor de Russia collusion delusion.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  donderdag 21 november 2019 @ 08:58:46 #41
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_190048433
quote:
14s.gif Op woensdag 20 november 2019 16:09 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Panisch? Zijn identiteit moet volgens de wet beschermd worden. Een wet die Trump ondertekend heeft.

Overigens probeert Sondland zijn eigen hachje nu te redden. Door de waarheid te vertellen :D.
Nee, zijn identiteit hoeft niet beschermd te worden. Een werkelijke klokkenluider wordt beschermd tegen ontslag, vervolging, demotie etc. maar niet tegen ontmaskering.

Maar Ciamarello is geen echte klokkenluider. Hij is een pion in een samenzwering. En de onderste steen moet boven komen in hoe dit complot is opgezet. Dus dient hij gehoord te worden over hoe dit hele spektakel op poten is gezet.
Scratch a liberal and you will find a fascist
  donderdag 21 november 2019 @ 09:12:06 #42
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_190048553
quote:
2s.gif Op donderdag 21 november 2019 08:38 schreef dellipder het volgende:
Hoe in hemelsnaam kan iemand het verloop daarna nog serieus nemen -helemaal na Joe Bidens optreden van gisteren?
Wat heeft Biden dan gezegd of gedaan?
Scratch a liberal and you will find a fascist
  donderdag 21 november 2019 @ 09:33:53 #43
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190048797
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 09:12 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Wat heeft Biden dan gezegd of gedaan?
De zaak Joe Biden weer geen goed aan gedaan, als in er is geen vanzelfsprekendheid dat hij de genomineerde gaat worden.
Met een endorsement van Barack Obama zou het mogelijk een ander verhaal zijn (ook een teken aan de wand, hè?), maar zelfs Kamala Harris lachte hem uit.
Het beste is natuurlijk zelf even de hightlights van het debat van gisteren doornemen, misschien begrijp je dan beter waaraan ik refereer.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_190048818
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_190048887
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 17:27 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

Maar alleen wat de Trump regering doet, he? Niet wat de Obama regering allemaal heeft uitgespookt in Oekraine? En overheid, daar vallen het Huis en Senaat onder. Een hoop hooggeplaatste Democraten hebben kinderen met geldstromen uit Oekraine, erg dubieus. En dan nog de ongekozen topambtenaren. De Vindmans, de Chalupa's, de Ciaramella's. Er is een hoop wat zij over corruptie kunnen vertellen.

Maar daar geef je geen ruk om, en dat is prima. Maar ga toch weg met je schijnheilige gedrag. Wees gewoon eens eerlijk.
Als er verdachte geldstromen zijn kan het DOJ en de FBI een onderzoek instellen. En je kan moeilijk claimen dat Barr niet gemotiveerd is om iets tegen de democraten te vinden. En toch gebeurt er niets. Omdat er niets verdachts is misschien...
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
  donderdag 21 november 2019 @ 10:01:26 #46
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_190049041
Net stukjes uit het verhoor van Sondland gezien. Wat een zeperd.

Sondland heeft verklaard dat Trump (of iemand anders) hem nooit heeft verteld dat militaire hulp afhankelijk zou zijn van Oekrains onderzoek naar Joe of Hunter Biden.Sterker nog, Trump heeft Sondland verteld dat er juist geen voorwaarden werden gesteld aan de Oekrainers mbt het bezoek aan het Witte Huis of de militaire hulp.

Sondland had echter wel dat idee, hij was 'in de veronderstelling'. Terwijl niemand hem dat verbaal of zwart op wit heeft medegedeeld.

CNN/MSNBC: Bombshell!!!1!!!!1!! _O-
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_190049198
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 10:01 schreef EdvandeBerg het volgende:
Net stukjes uit het verhoor van Sondland gezien. Wat een zeperd.

Sondland heeft verklaard dat Trump (of iemand anders) hem nooit heeft verteld dat militaire hulp afhankelijk zou zijn van Oekrains onderzoek naar Joe of Hunter Biden.Sterker nog, Trump heeft Sondland verteld dat er juist geen voorwaarden werden gesteld aan de Oekrainers mbt het bezoek aan het Witte Huis of de militaire hulp.

Sondland had echter wel dat idee, hij was 'in de veronderstelling'. Terwijl niemand hem dat verbaal of zwart op wit heeft medegedeeld.

CNN/MSNBC: Bombshell!!!1!!!!1!! _O-
Juist, ja. Over die 'I want nothing, I want no quid pro quo'-opmerkingen van Trump:

quote:
The date of that conversation between Sondland and Mr. Trump was September 9, the date that the House Intelligence Committee learned of the anonymous whistleblower's complaint at the center of the impeachment inquiry.

Bron
_O-

Maar goed, de verklaringen van Sondland roepen een hoop vragen op. Hoog tijd dus om de andere hoofdrolspelers aan de tand te voelen. Denk aan Pompeo, Pence, Bolton, Mulvaney en de grote man himself. Dat is ook in het belang van Trump zelf. Als hem niets te verwijten, moet hij deze mannen met alle plezier laten getuigen, me dunkt.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  donderdag 21 november 2019 @ 10:45:10 #48
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
  donderdag 21 november 2019 @ 10:46:54 #49
8369 speknek
Another day another slay
pi_190049498
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 10:01 schreef EdvandeBerg het volgende:
Net stukjes uit het verhoor van Sondland gezien. Wat een zeperd.

Sondland heeft verklaard dat Trump (of iemand anders) hem nooit heeft verteld dat militaire hulp afhankelijk zou zijn van Oekrains onderzoek naar Joe of Hunter Biden.Sterker nog, Trump heeft Sondland verteld dat er juist geen voorwaarden werden gesteld aan de Oekrainers mbt het bezoek aan het Witte Huis of de militaire hulp.

Sondland had echter wel dat idee, hij was 'in de veronderstelling'. Terwijl niemand hem dat verbaal of zwart op wit heeft medegedeeld.

CNN/MSNBC: Bombshell!!!1!!!!1!! _O-
Waar heb je dat stukje gezien? :').
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  donderdag 21 november 2019 @ 10:46:56 #50
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_190049499
quote:
10s.gif Op donderdag 21 november 2019 10:15 schreef KoosVogels het volgende:

Dat is ook in het belang van Trump zelf. Als hem niets te verwijten, moet hij deze mannen met alle plezier laten getuigen, me dunkt.
Natuurlijk niet. Dan zullen Schiff en zijn handlangers Trump cs. in een perjury trap proberen te lokken, zoals ook Flynn en Papadapoulos op die manier genaaid werden.
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_190049548
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 10:46 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Natuurlijk niet. Dan zullen Schiff en zijn handlangers Trump cs. in een perjury trap proberen te lokken, zoals ook Flynn en Papadapoulos op die manier genaaid werden.
Wat is dat nou weer voor onzin? De door jullie zo gehate Clinton is ook urenlang doorgezaagd in een hearing in het Huis. Dat hoort er nou eenmaal bij.

Laat de belangrijke spelers, waaronder Giuliani, maar onder ede hun verhaal doen. Als Trump daadwerkelijk onschuldig is, heeft hij niets te vrezen. Dan werken de getuigenissen enkel in z'n voordeel.

Interessante samenvatting:

quote:
You know what would help clarify some of these issues? Sworn testimony from the many key players in this scheme who have yet to appear before Congress, despite the fact that nearly all of them have been subpoenaed: Secretary of State Mike Pompeo; Mick Mulvaney, acting chief of staff; Mr. Perry, the energy secretary; the former national security adviser, John Bolton; Attorney General William Barr; John Eisenberg, the National Security Council lawyer; officials from the Office of Management and Budget; and, of course, Mr. Giuliani and his bagmen Lev Parnas and Igor Fruman. While they are at it, Congress could invite Mr. Trump and Vice President Mike Pence to testify.

Mr. Trump claims that he did nothing wrong, yet the White House refuses to let most of these people appear under oath. (Mr. Sondland himself defied orders not to testify from the White House and the State Department.)

It’s worth emphasizing this point: All the witnesses whose testimony has been damaging to Mr. Trump have given that testimony under oath. All of those who we are led to believe would exonerate the president have so far refused to testify.

Remember, all of these people were fully aware of what was going on, according to Mr. Sondland. As he said, “Everyone was in the loop,” and he took exception to the effort being characterized as an “irregular channel” of diplomacy.

Bron
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  donderdag 21 november 2019 @ 11:05:56 #52
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_190049719
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 10:46 schreef speknek het volgende:

[..]

Waar heb je dat stukje gezien? :').
Welk stukje?
Scratch a liberal and you will find a fascist
  donderdag 21 november 2019 @ 11:23:24 #53
8369 speknek
Another day another slay
pi_190049897
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 11:05 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Welk stukje?
Precies dat ene stukje uit het verhoor waardoor het een nothingberder lijkt, in plaats van dat de hele bende onder de bus is gegooid, overreden, in de achteruit is gezet, en nog drie keer overreden.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  donderdag 21 november 2019 @ 11:44:22 #54
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_190050147
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 11:23 schreef speknek het volgende:

[..]

Precies dat ene stukje uit het verhoor waardoor het een nothingberder lijkt, in plaats van dat de hele bende onder de bus is gegooid, overreden, in de achteruit is gezet, en nog drie keer overreden.
Hier vast een paar fragmenten:



En het is Nothing Burger.
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_190050290
quote:
Ik zou de MSM niet geloven als ik jou was.
  donderdag 21 november 2019 @ 12:04:23 #56
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_190050344
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 11:57 schreef The_End het volgende:

[..]

Ik zou de MSM niet geloven als ik jou was.
Kijk dan de fragmenten op 2m30 (vragen Schiff) en 3m44 (vragen rep.Turner)

Daar is niks aan gemanipuleerd.
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_190050362
quote:
Ik raad je aan om de hele hoorzitting te kijken ipv wat sound bites van een opiniemaker te copy/pasten. Zeker als het Tucker conspiracy lover Carlson is _O-
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
pi_190050366
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 12:04 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Kijk dan de fragmenten op 2m30 (vragen Schiff) en 3m44 (vragen rep.Turner)

Daar is niks aan gemanipuleerd.
Ik heb het zelf gezien. Ik weet al dat Fox heel goed kan knippen en selectief kan shoppen.

Daarom zie je ook dat de republikeinen soms hele rare dingen doen tijdens de verhoren. Laten wordt het mooi geknipt door Fox en lijkt het opeens heel logisch.

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 21-11-2019 12:08:10 ]
  donderdag 21 november 2019 @ 12:19:15 #59
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_190050511
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 12:06 schreef The_End het volgende:

[..]

Ik heb het zelf gezien. Ik weet al dat Fox heel goed kan knippen en selectief kan shoppen.

Daarom zie je ook dat de republikeinen soms hele rare dingen doen tijdens de verhoren. Laten wordt het mooi geknipt door Fox en lijkt het opeens heel logisch.
Het zijn heel kleine fragmenten waar zo te zien niks aan verknipt of ge-edit is.
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_190050514
quote:
Ook al zou het kloppen dat via Burisma geld van Yanukovich is witgewassen, dan nog is de claim dat Biden daarmee betaald zou nergens op gebaseerd. Tenzij Burisma verlies zou draaien en dat geld nodig was om het bedrijf overeind te houden. Wat onwaarschijnlijk is. Het is de 2de grootste private gasproducent in Oekraine. De omzet wordt op minstens 400 miljoen $ per jaar geschat.

quote:
Lol:
quote:
an investment fund close to some representatives of the U.S. Democratic Party
..
"The son of Templeton's founder, John Templeton Jr., was one of President Obama's major campaign donors. Another fund-related character is Thomas Donilon. Managing Director of BlackRock Investment Institute, shareholder Franklin Templeton Investments, which has the largest share in the fund. It is noteworthy that he previously was Obama's national security advisor," Derkach said.
Een investment fund dat 700 miljard aan assets beheert. Die John Templeton Jr. was een chirurg die nooit voor het fund gewerkt heeft en stierf in 2015. Hij was trouwens een evangelical christian, die door Politico een van de invloedrijkste Republikeinen van Pensylvania genoemd werd. Gaf oa aan tegenstanders van same sex marriage.

En bij één van de aandeelhouders van het fonds heeft men iemand gevonden die ooit voor Obama werkte, nou nou.

Dat is wat mij betreft genoeg bewijs dat Derkach doelbewust op zoek is naar manieren om de Democraten verdacht te maken.
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
  donderdag 21 november 2019 @ 12:20:26 #61
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_190050529
quote:
10s.gif Op donderdag 21 november 2019 12:06 schreef Barbusse het volgende:

[..]

Ik raad je aan om de hele hoorzitting te kijken ipv wat sound bites van een opiniemaker te copy/pasten. Zeker als het Tucker conspiracy lover Carlson is _O-
Welke conspiracy heb je het over?
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_190050592
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 12:20 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Welke conspiracy heb je het over?
Ja, dat soort selectieve blindheid zie je wel vaker. Maar goed, bij Carlson kun je best een lijstje maken hoor. Google is je vriend.
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
pi_190050594
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 12:19 schreef EdvandeBerg het volgende:

Het zijn heel kleine fragmenten waar zo te zien niks aan verknipt of ge-edit is.
Natuurlijk wel. De verhoren duurden uren. 99,9999999% is weggeknipt.
pi_190050608
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 12:25 schreef The_End het volgende:

[..]

Natuurlijk wel. De verhoren duurden uren. 99,9999999% is weggeknipt.
Prachtig wel dat men met droge ogen beweert dat er niet geknipt is _O-
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
  donderdag 21 november 2019 @ 13:03:06 #65
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_190051120
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 12:27 schreef Barbusse het volgende:

[..]

Prachtig wel dat men met droge ogen beweert dat er niet geknipt is _O-
Tuurlijk is er geknipt dus. Maar de vraag is of het verhaal verdraaid is.
Het blijft allemaal gebaseerd op hearsay en hurt feelings, succes met impeachen.
2019: The Great Awakening
pi_190051137
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 13:03 schreef MangoTree het volgende:

Tuurlijk is er geknipt dus. Maar de vraag is of het verhaal verdraaid is.
Het blijft allemaal gebaseerd op hearsay en hurt feelings, succes met impeachen.
Dat lieg je.
  donderdag 21 november 2019 @ 13:04:45 #67
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_190051141
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 12:19 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

Ook al zou het kloppen dat via Burisma geld van Yanukovich is witgewassen, dan nog is de claim dat Biden daarmee betaald zou nergens op gebaseerd. Tenzij Burisma verlies zou draaien en dat geld nodig was om het bedrijf overeind te houden. Wat onwaarschijnlijk is. Het is de 2de grootste private gasproducent in Oekraine. De omzet wordt op minstens 400 miljoen $ per jaar geschat.
[..]

Lol:
[..]

Een investment fund dat 700 miljard aan assets beheert. Die John Templeton Jr. was een chirurg die nooit voor het fund gewerkt heeft en stierf in 2015. Hij was trouwens een evangelical christian, die door Politico een van de invloedrijkste Republikeinen van Pensylvania genoemd werd. Gaf oa aan tegenstanders van same sex marriage.

En bij één van de aandeelhouders van het fonds heeft men iemand gevonden die ooit voor Obama werkte, nou nou.

Dat is wat mij betreft genoeg bewijs dat Derkach doelbewust op zoek is naar manieren om de Democraten verdacht te maken.
Ik kon er ook niet helemaal duidelijkheid uit krijgen wat nu precies de directe relatie is tussen de mogelijke corruptie / witwassen etc, het misbruik van belastinggeld en de rol van Hunter Biden. Ik verwacht dat men beter onderzoek kan doen wat het het voordeel is geweest voor Burisma om Biden jr. in dienst te nemen. Is er echt een corruptie-onderzoek gestaakt doordat Biden sr. zijn invloed heeft aangewend? Heeft Burisma lucratieve deals weten te bemachtigen door kruiwagen Biden? Is er Amerikaans belastinggeld bij Burisma beland?
Scratch a liberal and you will find a fascist
  donderdag 21 november 2019 @ 13:06:09 #68
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_190051153
quote:
10s.gif Op donderdag 21 november 2019 12:25 schreef Barbusse het volgende:

[..]

Ja, dat soort selectieve blindheid zie je wel vaker. Maar goed, bij Carlson kun je best een lijstje maken hoor. Google is je vriend.
Jammer dat je de vraag niet beantwoort.
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_190051192
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 13:04 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Ik kon er ook niet helemaal duidelijkheid uit krijgen wat nu precies de directe relatie is tussen de mogelijke corruptie / witwassen etc, het misbruik van belastinggeld en de rol van Hunter Biden. Ik verwacht dat men beter onderzoek kan doen wat het het voordeel is geweest voor Burisma om Biden jr. in dienst te nemen. Is er echt een corruptie-onderzoek gestaakt doordat Biden sr. zijn invloed heeft aangewend? Heeft Burisma lucratieve deals weten te bemachtigen door kruiwagen Biden? Is er Amerikaans belastinggeld bij Burisma beland?
Wat ik niet goed snap is waarom Trump zijn eigen overheidsdiensten (FBI of whatever) geen onderzoek laat doen?
"When I shit my enemies cry, when I speak they die." (Lee 'Scratch" Perry)
  donderdag 21 november 2019 @ 13:17:02 #70
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_190051291
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 13:10 schreef Johnny_Berra het volgende:

[..]

Wat ik niet goed snap is waarom Trump zijn eigen overheidsdiensten (FBI of whatever) geen onderzoek laat doen?
Ik denk dat de informatie eerst uit Oekraine zelf dient te komen voordat men er in de VS verder mee kan. FBI mag waarschijnlijk geen onderzoek buiten de VS doen.
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_190051342
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 13:10 schreef Johnny_Berra het volgende:

[..]

Wat ik niet goed snap is waarom Trump zijn eigen overheidsdiensten (FBI of whatever) geen onderzoek laat doen?
Omdat Trump dondersgoed weet dat zo'n onderzoek helemaal niks oplevert. En dat zullen zijn overheidsdiensten ook duidelijk maken, mocht een dergelijk verzoek worden gedaan.

De getuigenis van Sondland was in dat opzicht verhelderend. Hij vertelde dat het onderzoek naar de verkiezingen in 2016 en Burisma/de Biden's, dat Oekraine in gang moest zetten, niet als doel had om feiten te onthullen. Nee, het belangrijkste was dat Zelensky in de openbaarheid zou verklaren dat er onderzoek zou worden gestart naar die twee kwesties. Zo'n persmomentje kan Trump immers gebruik in zijn herverkiezingscampagne.

Het gaat helemaal niet om het onthullen van misstanden. Het gaat om het neerzetten van een beeld.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_190051344
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 13:17 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Ik denk dat de informatie eerst uit Oekraine zelf dient te komen voordat men er in de VS verder mee kan. FBI mag waarschijnlijk geen onderzoek buiten de VS doen.
Maar dan kan de FBI Oekraïne toch vragen om die informatie? Volgens mij gaat het wel vaker zo, anders kunnen Amerikanen alleen dingen onderzoeken die puur en alleen in de VS gedaan zijn.

Ik begrijp het echt niet.
"When I shit my enemies cry, when I speak they die." (Lee 'Scratch" Perry)
pi_190051349
quote:
13s.gif Op donderdag 21 november 2019 13:06 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Jammer dat je de vraag niet beantwoort.
Jammer dat jij niet de hele hoorzitting hebt gevolgd.
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
  donderdag 21 november 2019 @ 13:22:23 #74
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_190051367
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 13:04 schreef The_End het volgende:

[..]

Dat lieg je.
Haha.
2019: The Great Awakening
  donderdag 21 november 2019 @ 13:25:29 #75
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_190051401
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 13:20 schreef KoosVogels het volgende:

Het gaat helemaal niet om het onthullen van misstanden. Het gaat om het neerzetten van een beeld.
Bam! Precies het doel van de Mueller probe en de impeachmentpoppenkast.
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_190051407
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 13:20 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Omdat Trump dondersgoed weet dat zo'n onderzoek helemaal niks oplevert. En dat zullen zijn overheidsdiensten ook duidelijk maken, mocht een dergelijk verzoek worden gedaan.

De getuigenis van Sondland was in dat opzicht verhelderend. Hij vertelde dat het onderzoek naar de verkiezingen in 2016 en Burisma/de Biden's, dat Oekraine in gang moest zetten, niet als doel had om feiten te onthullen. Nee, het belangrijkste was dat Zelensky in de openbaarheid zou verklaren dat er onderzoek zou worden gestart naar die twee kwesties. Zo'n persmomentje kan Trump immers gebruik in zijn herverkiezingscampagne.

Het gaat helemaal niet om het onthullen van misstanden. Het gaat om het neerzetten van een beeld.
Dat lijkt me speculatie totdat het bewezen is, maar op deze manier wordt die schijn wel gewekt in ieder geval.
"When I shit my enemies cry, when I speak they die." (Lee 'Scratch" Perry)
  FOK!-Schrikkelbaas donderdag 21 november 2019 @ 13:30:09 #77
862 Arcee
Look closer
pi_190051474
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 11:44 schreef EdvandeBerg het volgende:
En het is Nothing Burger.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  donderdag 21 november 2019 @ 13:32:30 #78
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_190051501
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 13:25 schreef Johnny_Berra het volgende:

[..]

Dat lijkt me speculatie totdat het bewezen is, maar op deze manier wordt die schijn wel gewekt in ieder geval.
De schijn, de veronderstelling, the hurt!!!
2019: The Great Awakening
pi_190051538
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 13:32 schreef MangoTree het volgende:

[..]

De schijn, de veronderstelling, the hurt!!!
Kun je uitleggen wat je met je post bedoelt?
"When I shit my enemies cry, when I speak they die." (Lee 'Scratch" Perry)
pi_190051559
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 13:25 schreef Johnny_Berra het volgende:

[..]

Dat lijkt me speculatie totdat het bewezen is, maar op deze manier wordt die schijn wel gewekt in ieder geval.
quote:
14s.gif Op donderdag 21 november 2019 13:25 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Bam! Precies het doel van de Mueller probe en de impeachmentpoppenkast.
Let wel: ik verzin dat niet zelf. Dat was wat Sondland gisteren verklaarde. Jullie weten wel, de ambassadeur die een miljoen doneerde aan de Trump-campagne en daarvoor werd beloond met een leuk baantje.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  donderdag 21 november 2019 @ 13:36:56 #81
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_190051569
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 13:34 schreef Johnny_Berra het volgende:

[..]

Kun je uitleggen wat je met je post bedoelt?
Dat ze niks hebben om Trump te naaien.
2019: The Great Awakening
  donderdag 21 november 2019 @ 13:39:06 #82
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190051600
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 13:25 schreef Johnny_Berra het volgende:

[..]

Dat lijkt me speculatie totdat het bewezen is, maar op deze manier wordt die schijn wel gewekt in ieder geval.
Wanneer is dat voor jou bewezen? Sondland heeft onder ede verklaard dat dat het standpunt van Giuliani was en voor zover onze informatie rijkt mag je er vanuit gaan dat deze man namens Trump sprak temeer Sondland en co opgrdragen kregen van Trump te werken met Giuliani.
pi_190051624
quote:
1s.gif Op donderdag 21 november 2019 13:39 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Wanneer is dat voor jou bewezen? Sondland heeft onder ede verklaard dat dat het standpunt van Giuliani was en voor zover onze informatie rijkt mag je er vanuit gaan dat deze man namens Trump sprak temeer Sondland en co opgrdragen kregen van Trump te werken met Giuliani.
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 13:36 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

[..]

Let wel: ik verzin dat niet zelf. Dat was wat Sondland gisteren verklaarde.
Ok, dat wist ik niet. Het is ook erg lastig om het relevante te filteren uit al die gebeurtenissen als je geen tijd hebt om alles te volgen. Voor een gemiddelde nieuwsvolger als ik gebeurt er momenteel gewoon teveel denk ik.

[ Bericht 37% gewijzigd door Johnny_Berra op 21-11-2019 13:48:19 ]
"When I shit my enemies cry, when I speak they die." (Lee 'Scratch" Perry)
pi_190051635
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 13:36 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Dat ze niks hebben om Trump te naaien.
Er is inmiddels zat bewijs voor onethisch handelen door de president. Dat blijkt nota bene al uit het transcript van het gesprek met Zelensky, dat door het Witte zelf is vrijgegeven.

Het probleem is niet dat de Democraten niks hebben, maar dat de Republikeinen weigeren de feiten onder ogen te zien. Wat dat betreft ben ik zielsgelukkig dat ik niet in dat verschrikkelijke land woon.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_190051644
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 13:36 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Dat ze niks hebben om Trump te naaien.
Ik weet niet of hem naaien het doel is, maar het begint er wel erg op te lijken dat er van alles niet klopt aan wat hij en zijn mensen gedaan hebben.
"When I shit my enemies cry, when I speak they die." (Lee 'Scratch" Perry)
pi_190051647
quote:
1s.gif Op donderdag 21 november 2019 13:39 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Wanneer is dat voor jou bewezen? Sondland heeft onder ede verklaard dat dat het standpunt van Giuliani was en voor zover onze informatie rijkt mag je er vanuit gaan dat deze man namens Trump sprak temeer Sondland en co opgrdragen kregen van Trump te werken met Giuliani.
Allemaal zeggen ze dat ze vermoeden of aannemen dat het van Guiliani en Trump af komt maar geen heeft het direct van hen vernomen. Vergis je niet er is nog steeds geen enkel bewijs.
  donderdag 21 november 2019 @ 13:50:21 #87
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190051722
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 13:43 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Allemaal zeggen ze dat het van Guiliani en Trump af komt maar geen heeft het direct van hen vernomen. Vergis je niet er is nog steeds geen enkel bewijs.
Dit is uiteraard gewoon bewijs, waarom zou het geen bewijs zijn?

Ik zie wel een muizenpaadje voor Trump voor de onpartijdige toeschouwer en dat zou zijn dat Giuliani komt getuigen onder ede dat hij de enige is die het bekokstoofd heeft. Dit zou dan ontlastend bewijs zijn. Eventueel gecombineerd met Mulvaney of ondergeschikte die onder ede verklaart dat hij besloot de hulp stop te zetten op aanwijzing van Giuliani, wat dan ook weer vragen oproept, want Giuliani is niet in dienst van de overheid.

Echter heb je dan nog steeds de vraag hoezo Trump vroeg in het telefoongesprek de DNC en Bidens te onderzoeken, wat ook een verklaring behoeft.
  donderdag 21 november 2019 @ 13:53:23 #88
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_190051764
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 13:42 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Er is inmiddels zat bewijs voor onethisch handelen door de president. Dat blijkt nota bene al uit het transcript van het gesprek met Zelensky, dat door het Witte zelf is vrijgegeven.

Het probleem is niet dat de Democraten niks hebben, maar dat de Republikeinen weigeren de feiten onder ogen te zien. Wat dat betreft ben ik zielsgelukkig dat ik niet in dat verschrikkelijke land woon.
Toch sta je straks weer met lege handen met je feiten.
2019: The Great Awakening
pi_190051771
quote:
1s.gif Op donderdag 21 november 2019 13:43 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Allemaal zeggen ze dat ze vermoeden of aannemen dat het van Guiliani en Trump af komt maar geen heeft het direct van hen vernomen. Vergis je niet er is nog steeds geen enkel bewijs.
Sondland heeft verklaard dat hij werd geïnstrueerd door Giuliani. Trump had hem - en de andere betrokkenen - gezegd dat hij samen moest werken met Giulini. En Sondland had begrepen dat Giuliani namens de president sprak.

Het is inmiddels voldoende aangetoond dat er werd aangedrongen op een onderzoek naar zowel de Burisma/de Biden's als de verkiezingen van 2016. Zelensky moest een persconferentie houden en verklaren dat zijn land daarmee aan de slag ging.

Maar volgens jou handelden Giuliani en Sondland op eigen houtje en had Trump er niets mee van doen?
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_190051797
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 13:53 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Toch sta je straks weer met lege handen met je feiten.
Trump blijft zitten, daar twijfel ik geen moment aan. Ik achtte impeachment al nooit erg kansrijk, aangezien de Republikeinen Trump toch niet laten vallen.

Verder sta 'ik' niet met lege handen. Het zal mij werkelijk een rotzorg zijn wat er met Trump gebeurt.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_190051802
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 13:53 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Toch sta je straks weer met lege handen met je feiten.
Dat heeft niets te maken met of de feiten wel of niet kloppen, dat heeft puur te maken met het ethisch bezef (of het gebrek daaraan) van de republikeinse senatoren.
pi_190051814
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 13:55 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Verder sta 'ik' niet met lege handen. Het zal mij werkelijk een rotzorg zijn wat er met Trump gebeurt.
Lijkt me sterk als je ziet hoeveel tijd je hier aan Trump besteed.
  donderdag 21 november 2019 @ 13:56:55 #93
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_190051817
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 13:56 schreef Aquarii het volgende:

[..]

Lijkt me sterk als je ziet hoeveel tijd je hier aan Trump besteed.
Dit vooral.
2019: The Great Awakening
pi_190051848
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 13:56 schreef Aquarii het volgende:

[..]

Lijkt me sterk als je ziet hoeveel tijd je hier aan Trump besteed.
Ben een politieke junkie met een voorliefde voor Amerikaanse politiek. Natuurlijk volg ik dit op de voet.

Ik vind weliswaar dat Trump het verdient om afgezet te worden, maar ik slaap er verder geen seconde minder door als dat niet gebeurt.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_190051857
Mij boeit het ook geen reet wat er met Trump of Hillary of wie dan ook gebeurt, Amerika is mijn land niet en ik vind het een kutland.
Maar het is wel een interessante soap natuurlijk.

Ik vind het dan ook echt raar als Nederlanders helemaal fan van Trump of Hillary kunnen zijn en die helemaal emotioneel gaan lopen verdedigen.
"When I shit my enemies cry, when I speak they die." (Lee 'Scratch" Perry)
pi_190052020
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 13:04 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Ik kon er ook niet helemaal duidelijkheid uit krijgen wat nu precies de directe relatie is tussen de mogelijke corruptie / witwassen etc, het misbruik van belastinggeld en de rol van Hunter Biden. Ik verwacht dat men beter onderzoek kan doen wat het het voordeel is geweest voor Burisma om Biden jr. in dienst te nemen. Is er echt een corruptie-onderzoek gestaakt doordat Biden sr. zijn invloed heeft aangewend? Heeft Burisma lucratieve deals weten te bemachtigen door kruiwagen Biden? Is er Amerikaans belastinggeld bij Burisma beland?
Zlochevsky zat van 2010 tot 2014 in Yanukovich's regering. Dat die Hunter Biden de job aanbood omdat hij hoopte dat het hem voordeel kon opleveren ligt voor de hand. Of bescherming, iemand die in de regering van de gevluchte president zat kan Westerse vrienden gebruiken. Zie je ook aan de andere board members: oa een ex-president van Polen en een voormalig hoofd van de counterterrorism afdeling van de CIA die nadien ambassador-at-large voor counterterrorism onder Bush was.

Biden kreeg 50.000$ per maand of 600.000$ per jaar, ongeveer 10 keer het gemiddeld gezinsinkomen in de VS. Voor iemand als Biden is dat vrij matig denk ik, maar ik neem aan dat het geen full-time job was.

Meerdere personen in de administratie (ik neem aan bij het state department en in het WH) waren er niet blij mee, wegens de indruk die het wekte (beschuldigingen van de Russen bvb "de VS moedigt een opstand aan en komt dan de gasvelden overnemen").
Biden had Hunter allicht kunnen overtuigen of dwingen om het niet aan te nemen, waarom hij het niet gedaan heeft? Misschien omdat hij op dat moment geen ruzie in de familie wilde, z'n zoon Beau had hersenkanker, stierf een jaar later.

Shokin was de procureur generaal die onder druk van Biden vertrokken is in 2016. Een maand eerder had z'n deputy ontslag genomen omdat:
quote:
"Shokin had transformed the prosecutorial system into a corrupt “dead body” that “creates and tolerates total lawlessness,” as well as making it “a tool of political intimidation and profiteering.”
all major investigations against top-level suspects are being obstructed.
Dat "tool of political intimidation " klopte alvast, twee weken later werd hij beschuldigd van fraude door Shokin's dienst. Van die zaak is niets gekomen. Shokin was na de "revolutie" van 2014 aangesteld, had in die 2 jaar niet één grote zaak opgelost.

Ik zie niet hoe VS belastinggeld bij Burisma zou belanden. VS steun aan Oekraine zal niet bij een gasbedrijf belanden, dat is de laatste sector die hulp zou nodig hebben. Ze zijn ook niet in de VS actief, wel in Duitsland, Mexico, Italië, en Kazakhstan.

Tegen Zlochevsky zijn in die jaren trouwens 15 onderzoeken geweest, hij moest oa een schikking van 7 miljoen wegens belastingontduiking betalen

[ Bericht 1% gewijzigd door crystal_meth op 21-11-2019 14:18:21 ]
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
  donderdag 21 november 2019 @ 14:36:05 #97
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_190052281
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 13:53 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Toch sta je straks weer met lege handen met je feiten.
Als de GOP senatoren die feiten negeren blijft Trump wel zitten ja.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  donderdag 21 november 2019 @ 14:40:23 #98
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_190052322
De armoe. "Ik heb een stukje gelezen en een heel klein stukje bij Fox gezien in een opinieprogramma. Het is een nothing burger."


Tja als je de hele hearing niet kijkt moet je ook niet huilen over de media. Je kiest er immers voor hun versie te bekijken.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_190052365
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 14:36 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Als de GOP senatoren die feiten negeren blijft Trump wel zitten ja.
Ik denk ook niet dat de Democraten enige illusie hebben dat de senaat Trump daadwerkelijk gaat afzetten. Die zullen veel meer inzetten op het sentiment bij de kiezer.
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
  donderdag 21 november 2019 @ 15:07:17 #100
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190052902
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 14:13 schreef crystal_meth het volgende:
Shokin was de procureur generaal die onder druk van Biden vertrokken is in 2016. Een maand eerder had z'n deputy ontslag genomen omdat:
[..]

Dat "tool of political intimidation " klopte alvast, twee weken later werd hij beschuldigd van fraude door Shokin's dienst. Van die zaak is niets gekomen. Shokin was na de "revolutie" van 2014 aangesteld, had in die 2 jaar niet één grote zaak opgelost.
Wat dat betreft was het voor Biden alleen maar gunstig geweest dat Shokin er lekker bleef zitten zodat Burisma niet werd onderzocht. Feit dat ie 'm weg wilde hebben was ongunstig voor zijn zoon. Een volgende onderzoeker kon immers zomaar wel Burisma gaan onderzoeken.
Dit is de tijdlijn die veel mensen nogal eens vergeten.
beter een knipoog dan een blauw oog
pi_190054242
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 13:53 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Sondland heeft verklaard dat hij werd geïnstrueerd door Giuliani. Trump had hem - en de andere betrokkenen - gezegd dat hij samen moest werken met Giulini. En Sondland had begrepen dat Giuliani namens de president sprak.

Het is inmiddels voldoende aangetoond dat er werd aangedrongen op een onderzoek naar zowel de Burisma/de Biden's als de verkiezingen van 2016. Zelensky moest een persconferentie houden en verklaren dat zijn land daarmee aan de slag ging.

Maar volgens jou handelden Giuliani en Sondland op eigen houtje en had Trump er niets mee van doen?
Sondland verklaard dat die persconferentie een voorwaarde van Giuliani zou zijn geweest voor een meeting en niet voor de militaire steun.

En heeft Zelensky die persconferentie gegeven ? Nee. Heeft hij die meeting gehad ? Ja.

Dus waar is precies de bribery met behulp van militaire steun ?
pi_190054659
“Answer the question,” Turner said. “Is it correct no one on this planet told you that Donald Trump was tying this aid to the investigations?”

“Because if your answer is yes, then the chairman is wrong and the headline on CNN is wrong,” Turner said. “No one on this planet told you that President Trump was tying aid to investigations, yes or no?”

“Yes,” Sondland said.

“So you really have no testimony today that ties President Trump to a scheme to withold aid from Ukraine in exchange for thee investigations?” Turner asked.

“Other than my own presumption,” Sondland said.

  donderdag 21 november 2019 @ 17:40:01 #104
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_190054789
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 17:32 schreef Sjemmert het volgende:
“Answer the question,” Turner said. “Is it correct no one on this planet told you that Donald Trump was tying this aid to the investigations?”

“Because if your answer is yes, then the chairman is wrong and the headline on CNN is wrong,” Turner said. “No one on this planet told you that President Trump was tying aid to investigations, yes or no?”

“Yes,” Sondland said.

“So you really have no testimony today that ties President Trump to a scheme to withold aid from Ukraine in exchange for thee investigations?” Turner asked.

“Other than my own presumption,” Sondland said.
En al het andere bewijs dat nu natuurlijk naar voren is gekomen.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  donderdag 21 november 2019 @ 17:40:08 #105
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_190054792
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 17:32 schreef Sjemmert het volgende:
“Answer the question,” Turner said. “Is it correct no one on this planet told you that Donald Trump was tying this aid to the investigations?”

“Because if your answer is yes, then the chairman is wrong and the headline on CNN is wrong,” Turner said. “No one on this planet told you that President Trump was tying aid to investigations, yes or no?”

“Yes,” Sondland said.

“So you really have no testimony today that ties President Trump to a scheme to withold aid from Ukraine in exchange for thee investigations?” Turner asked.

“Other than my own presumption,” Sondland said.

En dat was kroongetuige Sondman. :D Next!
pi_190055345
quote:
1s.gif Op donderdag 21 november 2019 17:02 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Sondland verklaard dat die persconferentie een voorwaarde van Giuliani zou zijn geweest voor een meeting en niet voor de militaire steun.

En heeft Zelensky die persconferentie gegeven ? Nee. Heeft hij die meeting gehad ? Ja.

Dus waar is precies de bribery met behulp van militaire steun ?
Dus je erkent dat de intentie bestond?
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  donderdag 21 november 2019 @ 18:16:45 #107
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190055401
Op 25 september was die meeting er, alsof je het geld terugstort nadat je betrapt bent op fraude.
  donderdag 21 november 2019 @ 18:23:33 #108
148813 Vader_Aardbei
Stem JA21 in maart!
pi_190055503
Benieuwd hoeveel zichzelf tegensprekende getuigen de Democraten nog in petto hebben. Tot nu toe is het lachen tot je krom ligt. _O-

Na Sondland zijn ze des duivels.
  donderdag 21 november 2019 @ 18:26:59 #109
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190055555
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 18:23 schreef Vader_Aardbei het volgende:
Benieuwd hoeveel zichzelf tegensprekende getuigen de Democraten nog in petto hebben. Tot nu toe is het lachen tot je krom ligt. _O-

Na Sondland zijn ze des duivels.
O ja joh? Ze houden niet zo van eventuele meineed van deze meneer.

pi_190055586
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 18:13 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Dus je erkent dat de intentie bestond?
Ik erken dat je de doelpalen probeert te verschuiven van een voorwaarde voor militaire steun naar een voorwaarde voor een meeting.

Een meeting die gewoon plaatsgevonden heeft zonder dat er ooit aan die zogenaamde voorwaarde voldaan is.
pi_190055679
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 18:16 schreef ExtraWaskracht het volgende:
Op 25 september was die meeting er, alsof je het geld terugstort nadat je betrapt bent op fraude.
En wanneer was dan de persconferentie van Zelensky waarin hij publiekelijk aangaf onderzoek te gaan doen naar Burisma en de bidens en de 2016 election ?
  donderdag 21 november 2019 @ 18:36:24 #112
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190055724
quote:
1s.gif Op donderdag 21 november 2019 18:34 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

En wanneer was dan de persconferentie van Zelensky waarin hij publiekelijk aangaf onderzoek te gaan doen naar Burisma en de bidens en de 2016 election ?
Niet, die voorwaarde was ingetrokken nadat ze betrapt werden. Je denkt dat Mulvaney loog toen hij zei dat dit een overweging was op het inhouden van de steun of dat zelf even bedacht had? En nu heb ik geen hoge pet op van Trumps of Giuliani's intellect, maar ik geloof echt niet dat ze dermate dom zijn om dan nog door te gaan nadat ze wisten dat het publiek zou worden. Geloof jij dat wel?

[ Bericht 6% gewijzigd door ExtraWaskracht op 21-11-2019 18:43:10 ]
pi_190055751
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 18:28 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Ik erken dat je de doelpalen probeert te verschuiven van een voorwaarde voor militaire steun naar een voorwaarde voor een meeting.

Een meeting die gewoon plaatsgevonden heeft zonder dat er ooit aan die zogenaamde voorwaarde voldaan is.
De ontmoeting in het Witte Huis - want daar ging het om - heeft nooit plaatsgevonden.

Sondland heeft herhaaldelijk verklaard dat Trump een onderzoek naar de verkiezing van 2016 en Burisma/de Biden's eiste. Dat was ook een voorwaarde voor een meeting in het Witte Huis. En voorafgaand aan het telefoongesprek dat eind juli plaatsvond, wilde Trump zekerheid dat Zelensky bereid was die onderzoeken te starten. En die kreeg hij.

Maar het gaat natuurlijk al fout met de eis dat Oekraïne die onderzoeken in gang zet. Daar is dit hele gedoe immers ook mee begonnen.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_190055983
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 18:36 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Niet
Mooi. Dan hebben we dat duidelijk in ieder geval.

Wat je voor de rest allemaal aanneemt, denkt en gelooft moet je allemaal zelf weten.
  donderdag 21 november 2019 @ 18:56:57 #115
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190056060
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 18:53 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Mooi. Dan hebben we dat duidelijk in ieder geval.

Wat je voor de rest allemaal aanneemt, denkt en gelooft moet je allemaal zelf weten.
Ik stel je vragen. Ik begrijp dat je die graag niet beantwoordt, omdat cognitieve dissonantie dan wat opspeelt.
pi_190056337
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 18:56 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Ik stel je vragen. Ik begrijp dat je die graag niet beantwoordt, omdat cognitieve dissonantie dan wat opspeelt.
Ik geef geen antwoord omdat wat ik geloof of denk helemaal niet belangrijk is, dat leid alleen maar af van de feiten.

En de feiten zijn dat in het hele impeachment circus van Schiff er nog door geen enkele getuige een directe link is gelegd tussen het weerhouden van militaire steun in ruil voor onderzoeken.
  donderdag 21 november 2019 @ 19:15:46 #117
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190056452
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 19:10 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Ik geef geen antwoord omdat wat ik geloof of denk helemaal niet belangrijk is, dat leid alleen maar af van de feiten.

En de feiten zijn dat in het hele impeachment circus van Schiff er nog door geen enkele getuige een directe link is gelegd tussen het weerhouden van militaire steun in ruil voor onderzoeken.
Feit is dat Mulvaney heeft gezegd dat het starten van de onderzoeken meespeelde bij het inhouden van de steun. Ik vraag je of je denkt dat een leugen is, want anders zijn we het gewoon eens dat de steun ingehouden is voor ten minste het starten van een onderzoek door Oekraïne.

Je ontkent dit feit?

Nog een feit: Trump vroeg Zelensky om onderzoek te verrichten naar de Bidens en een of andere DNC server, zoals we kunnen lezen in het transcript.

Nog een feit: Dat verzoek kwam niet vanuit de DOJ en was geen officieel crimineel onderzoek. Anders hadden we dit uiteraard wel gehoord en had de staf die de afgelopen 2 weken hebben getuigd dit geweten en was een rol voor Giuliani heel niet nodig.

[ Bericht 3% gewijzigd door ExtraWaskracht op 21-11-2019 19:28:06 ]
pi_190057072
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 19:15 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Feit is dat Mulvaney heeft gezegd dat het starten van de onderzoeken meespeelde bij het inhouden van de steun. Ik vraag je of je denkt dat een leugen is, want anders zijn we het gewoon eens dat de steun ingehouden is voor ten minste het starten van een onderzoek door Oekraïne.

Je ontkent dit feit?
Ja ik ontken dat 'feit'. Het is namelijk niet waar. Mulvaney heeft nooit gezegd dat het starten van onderzoeken een reden was voor het wel of niet inhouden van militaire steun.

Wat Mulvaney wel gezegd heeft is dat bereidheid mee te werken aan een lopend onderzoek naar de 2016 verkiezingen een van de 3 redenen was.

quote:
Mick Mulvaney: (24:49)
There’s an ongoing investigation by our Department Of Justice into the 2016 election. I can’t remember the person’s name. Durham. Durham. Okay. That’s an ongoing investigation, right? So you’re saying the president of the United States, the chief law enforcement person cannot ask somebody to cooperate with an ongoing public investigation into wrongdoing? That’s just bizarre to me that you would think that you can’t do that.

Reporter (F): (25:14)
And so you would say that it’s fine to ask about the DNC, but not about Biden. So Biden is now running for the Democratic nomination, right? That’s for 2020. So are you [crosstalk 00:25:27]-

Mick Mulvaney: (25:26)
That’s a hypothetical because that did not happen here. But I would ask you-

Reporter (F): (25:30)
No. No. On the call the president did ask about investigating the Bidens. Are you saying that the money that was held up, that that had nothing to do with the Bidens?

Mick Mulvaney: (25:40)
No. The money held up had absolutely nothing to do with Biden. There’s no question. That was the point I made to you.

Reporter (F): (25:44)
And you’re drawing the distinction. You’re saying that it would be wrong to hold up money for the Bidens?

Mick Mulvaney: (25:46)
There were three factors. Again, I was involved with the process by which the money was held up temporarily. Okay. Three issues for that. The corruption in the country, whether or not other countries were participating in the support of the Ukraine, and whether or not they were cooperating in an ongoing investigation with our Department Of Justice. That’s completely legitimate.
  donderdag 21 november 2019 @ 19:47:09 #119
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190057181
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 19:42 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Ja ik ontken dat 'feit'. Het is namelijk niet waar. Mulvaney heeft nooit gezegd dat het starten van onderzoeken een reden was voor het wel of niet inhouden van militaire steun.

Wat Mulvaney wel gezegd heeft is dat bereidheid mee te werken aan een lopend onderzoek naar de 2016 verkiezingen een van de 3 redenen was.
[..]

Dat zeg ik, het woog mee. Het speelde op zijn minst een rol dus is het feit.
pi_190057295
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 19:47 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Dat zeg ik, het woog mee. Het speelde op zijn minst een rol dus is het feit.
Nee niet echt. Lees nog maar eens eens goed wat Mulvaney zegt.

Jij zegt dat het starten van onderzoeken mee speelde volgens Mulvaney.

Dat is niet waar.

Mulvaney zegt dat het meewerken aan lopende onderzoeken van Durham in de 2016 verkiezingen mee speelde.

Mulvaney zegt tevens dat Biden niets te maken had met het tijdelijk stopzetten van de steun.
  donderdag 21 november 2019 @ 19:55:00 #121
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190057370
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 19:51 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Nee niet echt. Lees nog maar eens eens goed wat Mulvaney zegt.

Jij zegt het starten van onderzoeken speelde mee.

Mulvaney zegt het meewerken aan lopende onderzoeken van Durham in de 2016 verkiezingen speelde mee.

Mulvaney zegt tevens dat Biden niets te maken had met het tijdelijk stopzetten van de steun.
O. ja, sorry, enkelvoud, inderdaad ging het in wat hij zei over het DNC server onderzoek. Dat het over het onderzoek van Durham gaat verzint hij daar ter plekke gewoon bij blijkt uit het taalgebruik en uit al het andere bewijs wat we hebben. Oekraïne heeft immers ook geen officieel verzoek gekregen om mee te werken aan een onderzoek, waar ze wel om gevraagd hebben.

Maar je werpt een aardig punt op, en ik zou het een goed idee vinden om Mulvaney hierover onder ede aan de tand te laten voelen zodat hij dat zelf nog verder kan toelichten. Helaas wordt dat geblokkeerd.
pi_190057579
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 19:55 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

O. ja, sorry, enkelvoud, inderdaad ging het in wat hij zei over het DNC server onderzoek. Dat het over het onderzoek van Durham gaat verzint hij daar ter plekke gewoon bij blijkt uit het taalgebruik en uit al het andere bewijs wat we hebben. Oekraïne heeft immers ook geen officieel verzoek gekregen om mee te werken aan een onderzoek, waar ze wel om gevraagd hebben.
Aha nu verzint Mulvaney het er gewoon ter plekke bij volgens jou. En jij ziet dat af aan het taalgebruik en 'al het andere bewijs' wat je hebt... _O-

Hahah de ironie... Met je feiten :')
  donderdag 21 november 2019 @ 20:05:49 #123
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190057617
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 20:04 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Aha nu verzint Mulvaney het er gewoon ter plekke bij volgens jou. En jij ziet dat af aan het taalgebruik en 'al het andere bewijs' wat je hebt... _O-

Hahah de ironie... Met je feiten :')
Waarom quote je maar een deel van mijn reply? Dat is nu al de derde keer of zo.

Als het om een officieel onderzoek ging was Oekraïne daar ook officieel van op de hoogte gesteld. Is niet gebeurd. Daar was het achterhouden van steun ook heel niet voor nodig en hoefde Giuliani ook heel geen rol in te spelen.
  donderdag 21 november 2019 @ 21:12:34 #124
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_190058823
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 20:04 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Aha nu verzint Mulvaney het er gewoon ter plekke bij volgens jou. En jij ziet dat af aan het taalgebruik en 'al het andere bewijs' wat je hebt... _O-

Hahah de ironie... Met je feiten :')
Heb je vandaag gekeken naar Holmes?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_190058842
quote:
7s.gif Op donderdag 21 november 2019 21:12 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Heb je vandaag gekeken naar Holmes?
Gok dat de Trump-aanhangers liever wachten op de 'samenvatting' van Tucker Carlson.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  donderdag 21 november 2019 @ 21:22:05 #126
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190059018
ChloeSalsameda twitterde op donderdag 21-11-2019 om 20:57:03 #NEW: The White House has reportedly agreed that a full trial should be conducted if the House votes to impeach Pres. Trump.https://t.co/NI7nM7ZkGa reageer retweet
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_190059061
quote:
7s.gif Op donderdag 21 november 2019 21:12 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Heb je vandaag gekeken naar Holmes?
Ik schat in dat de enige die nog live naar deze hele poppenkast kijken een stel hopeloze never Trumpers zijn (Al helemaal als het Nederlanders zijn). Hopeloos op zoek naar de volgende 'bombshell' die uiteindelijk gewoon weer een nothing burger blijkt.

Maar vertel. Wat is de bombshell van vandaag ?
  donderdag 21 november 2019 @ 21:29:43 #128
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190059173
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 21:24 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Ik schat in dat de enige die nog live naar deze hele poppenkast kijken een stel hopeloze never Trumpers zijn (Al helemaal als het Nederlanders zijn). Hopeloos op zoek naar de volgende 'bombshell' die uiteindelijk gewoon weer een nothing burger blijkt.

Maar vertel. Wat is de bombshell van vandaag ?
Om even in te haken op je begin. Fiona Hill was bijzonder fair, ook naar republikeinen toe... die leek/lijkt van links en rechts veel respect te krijgen.

Ze moet bv. weliswaar niks hebben van die conspiracy onzin als dat Oekraine structureel bezig was om zich te mengen in de Amerikaanse verkiezingen in 2016 en gaf aan dat dat het land verdeeld, Russische propaganda is en hen in de kaart speelt, maar wees bijvoorbeeld ook er op dat :
- anti-fracking propaganda op RT, wat goed zal vallen bij een groot deel van de democraten, de Russen in de kaart speelt, niet de Amerikanen
- Clinton die bezig blijft over dat Trump niet legitiem gewonnen zou hebben vanwege haar meerderheid aan stemmen, de Russen in de kaart speelt vanwege het splitsen van het land hoewel de regels vooraf bekend waren.

Niet dat je hier echt wat mee kunt, maar fwiw. "Bombshells" laat ik even gaan.
  donderdag 21 november 2019 @ 22:05:47 #129
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_190059728
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 21:24 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Ik schat in dat de enige die nog live naar deze hele poppenkast kijken een stel hopeloze never Trumpers zijn (Al helemaal als het Nederlanders zijn). Hopeloos op zoek naar de volgende 'bombshell' die uiteindelijk gewoon weer een nothing burger blijkt.

Maar vertel. Wat is de bombshell van vandaag ?
Je hebt dus weer niet gekeken.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_190059936
quote:
7s.gif Op donderdag 21 november 2019 22:05 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Je hebt dus weer niet gekeken.
Als jij alle testimony's live en geheel gezien hebt dan heb ik serieus met je te doen.

Wat een verspilling van je tijd.
  donderdag 21 november 2019 @ 22:29:21 #131
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_190060067
quote:
1s.gif Op donderdag 21 november 2019 22:20 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Als jij alle testimony's live en geheel gezien hebt dan heb ik serieus met je te doen.

Wat een verspilling van je tijd.
Je hebt geen idee waar je over praat, maar iemand die wél gekeken heeft is sneu?
_O- :W
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_190060158
quote:
1s.gif Op donderdag 21 november 2019 22:29 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Je hebt geen idee waar je over praat, maar iemand die wél gekeken heeft is sneu?
_O- :W
Iemand die claimt dat je geen idee hebt waar het over gaat als je niet alles live gekeken hebt kan je gerust negeren. Dat is totale onzin natuurlijk.
pi_190060194
quote:
1s.gif Op donderdag 21 november 2019 22:20 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Als jij alle testimony's live en geheel gezien hebt dan heb ik serieus met je te doen.

Wat een verspilling van je tijd.
Nunes, ben jij het? :')
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
  donderdag 21 november 2019 @ 22:45:09 #134
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_190060335
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 22:35 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Iemand die claimt dat je geen idee hebt waar het over gaat als je niet alles live gekeken hebt kan je gerust negeren. Dat is totale onzin natuurlijk.
Natuurlijk?
Vertel maar dan.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_190060420
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 22:35 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Iemand die claimt dat je geen idee hebt waar het over gaat als je niet alles live gekeken hebt kan je gerust negeren. Dat is totale onzin natuurlijk.
#POL kan wel dicht dan aangezien niemand daar alle debatten volgt... :')
  donderdag 21 november 2019 @ 22:53:04 #136
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190060467
quote:
1s.gif Op donderdag 21 november 2019 22:49 schreef AchJa het volgende:

[..]

#POL kan wel dicht dan aangezien niemand daar alle debatten volgt... :')
Dat zou je nog wel eens kunnen verbazen. Los daarvan is de claim natuurlijk ook niet dat je alles live hoeft te zien.
pi_190060492
quote:
1s.gif Op donderdag 21 november 2019 22:45 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Natuurlijk?
Vertel maar dan.
De Schiff poppenkast is voorbij (Hopelijk). In mijn ogen een verlies voor de Democraten daar de publieke opinie niet of nauwelijks veranderd is en als deze al veranderd is dan in het voordeel van Trump.

quote:
A new Emerson poll finds President Trump’s approval has increased in the last month with 48% approval and 47% disapproval, a bounce from 43% approval in the last Emerson National poll in October. Support for impeachment has flipped since October from 48% support with 44% opposing to now 45% opposed and 43% in support. The biggest swing is among Independents, who oppose impeachment now 49% to 34%, which is a reversal from October where they supported impeachment 48% to 39%.
https://emersonpolling.re(...)d-democratic-primary

Als het voor het Senaat komt dan wordt dat wederom een verlies voor de Democraten.

De 2020 verkiezingen worden een makkie voor Trump op deze manier.
  donderdag 21 november 2019 @ 22:59:20 #138
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190060579
Voorlopig geen publieke hoorzittingen meer. Ziet er wel naar uit dat er nog wat gesloten zittingen zijn. Kan zijn dat er nog meer komt, maar zoals de vlag nu hangt wordt een rapport opgesteld en doorgestuurd naar het committee wat gaat over het opstellen van eventuele articles of impeachment:


Vandaar ook dat de closing remarks van vandaag voor wat extra gewicht hebben, voor de geinteresseerden (als je klikt op die van Nunes volgt direct daarna die van Schiff btw):

Nunes:

Schiff:

Voor de duidelijkheid: dit is niet een "closing remark" als voor de rechtbank ofzo, er is nog geen aanklacht opgesteld en geen "rechtszaak" geweest - het is meer vergelijkbaar met het proces ervoor: of je iemand wel kunt aanklagen. Desalniettemin wel interessant.
  donderdag 21 november 2019 @ 23:02:11 #139
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_190060639
quote:
1s.gif Op donderdag 21 november 2019 22:54 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

De Schiff poppenkast is voorbij (Hopelijk). In mijn ogen een verlies voor de Democraten daar de publieke opinie niet of nauwelijks veranderd is en als deze al veranderd is dan in het voordeel van Trump.
[..]

https://emersonpolling.re(...)d-democratic-primary

Als het voor het Senaat komt dan wordt dat wederom een verlies voor de Democraten.

De 2020 verkiezingen worden een makkie voor Trump op deze manier.
Je knoopt dingen aan elkaar die niet aan elkaar geknoopt kunnen worden. Waarheid heeft niets met opinie te maken.

En idd, afzetten zal niet lukken door de Senaat met een Republikeinse meerderheid. Want die doen net als jij en een hoop anderen hier *LALALA DE FEITEN BOEIEN NIET ALS WE MAAR WINNEN*.

Maar over de verkiezingen zou ik nog niet al te zeker zijn gexien hetgeen er in de midterms en daarna bij lokale verkiezingen gebeurd is. Ook in Red States.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  donderdag 21 november 2019 @ 23:03:38 #140
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_190060666
quote:
1s.gif Op donderdag 21 november 2019 22:20 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Als jij alle testimony's live en geheel gezien hebt dan heb ik serieus met je te doen.

Wat een verspilling van je tijd.
Dat zeg ik niet, maar dat stropoppengedrag van je kennen we nu wel.

[ Bericht 0% gewijzigd door Fir3fly op 21-11-2019 23:17:49 ]
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  donderdag 21 november 2019 @ 23:04:32 #141
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_190060684
quote:
14s.gif Op donderdag 21 november 2019 23:03 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Dat zeg ik niet, maar dat stropoppen gedrag van je kennen we nu wel.
Spatieziekte?
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  donderdag 21 november 2019 @ 23:11:09 #142
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190060831
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 22:59 schreef ExtraWaskracht het volgende:
Voorlopig geen publieke hoorzittingen meer. Ziet er wel naar uit dat er nog wat gesloten zittingen zijn. Kan zijn dat er nog meer komt, maar zoals de vlag nu hangt wordt een rapport opgesteld en doorgestuurd naar het committee wat gaat over het opstellen van eventuele articles of impeachment:


Vandaar ook dat de closing remarks van vandaag voor wat extra gewicht hebben, voor de geinteresseerden (als je klikt op die van Nunes volgt direct daarna die van Schiff btw):

Nunes:

Schiff:

Voor de duidelijkheid: dit is niet een "closing remark" als voor de rechtbank ofzo, er is nog geen aanklacht opgesteld en geen "rechtszaak" geweest - het is meer vergelijkbaar met het proces ervoor: of je iemand wel kunt aanklagen. Desalniettemin wel interessant.
Shit, ik merk net dat linkjes op een timestamp hier niet werken:

Zonder dat fok zijn eigen shit doet dan maar: Closing remarks Nunes

Zonder dat fok zijn eigen shit doet dan maar: Closing remarks Schiff

Je zou die van Nunes kunnen laten uit lopen, dan volgt die van Schiff. (Althans, als uberhaupt iemand hier geinteresseerd in is.)
  donderdag 21 november 2019 @ 23:14:23 #143
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_190060916
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 23:11 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Shit, ik merk net dat linkjes op een timestamp hier niet werken:

Zonder dat fok zijn eigen shit doet dan maar: Closing remarks Nunes

Zonder dat fok zijn eigen shit doet dan maar: Closing remarks Schiff

Je zou die van Nunes kunnen laten uit lopen, dan volgt die van Schiff. (Althans, als uberhaupt iemand hier geinteresseerd in is.)
Ik heb het al live gezien.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_190060940
quote:
1s.gif Op donderdag 21 november 2019 23:02 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Je knoopt dingen aan elkaar die niet aan elkaar geknoopt kunnen worden. Waarheid heeft niets met opinie te maken.

En idd, afzetten zal niet lukken door de Senaat met een Republikeinse meerderheid. Want die doen net als jij en een hoop anderen hier *LALALA DE FEITEN BOEIEN NIET ALS WE MAAR WINNEN*.

Maar over de verkiezingen zou ik nog niet al te zeker zijn gexien hetgeen er in de midterms en daarna bij lokale verkiezingen gebeurd is. Ook in Red States.
De midterms die de democraten beïnvloed hebben met hun Russian collusion hoax ? Ik denk niet dat een hoop mensen daar weer in zullen trappen. Niet voor niets stijgt Trump in de polls deze maand en zakt de steun voor impeachment.

Publieke opinie zal alles zijn wat de democraten over hebben nadat deze coup poging afgekaatst wordt in het senaat. Dus om dat af te doen als niet belangrijk lijkt me niet heel realistisch.

Daarbij komt het Horowitz report over eventueel FISA misbruik om de Trump campagne te spioneren uit op 9 Dec en is Durham nog bezig met zijn probe. Het is afwachten wat daar uit komt maar dat levert Trump mogelijk ook weer wat stokken om mee te slaan.
  donderdag 21 november 2019 @ 23:18:05 #145
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_190061012
quote:
1s.gif Op donderdag 21 november 2019 23:04 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Spatieziekte?
Minder erg dan een spatie voor een vraagteken.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  donderdag 21 november 2019 @ 23:18:39 #146
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_190061019
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 23:15 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

De midterms die de democraten beïnvloed hebben met hun Russian collusion hoax ? Ik denk niet dat een hoop mensen daar weer in zullen trappen. Niet voor niets stijgt Trump in de polls deze maand en zakt de steun voor impeachment.

Publieke opinie zal alles zijn wat de democraten over hebben nadat deze coup poging afgekaatst wordt in het senaat. Dus om dat af te doen als niet belangrijk lijkt me niet heel realistisch.

Daarbij komt het Horowitz report over eventueel FISA misbruik om de Trump campagne te spioneren uit op 9 Dec en is Durham nog bezig met zijn probe. Het is afwachten wat daar uit komt maar dat levert Trump mogelijk ook weer wat stokken om mee te slaan.
Met jou valt echt niet te praten over dit onderwerp kennelijk.

Je negeert de feiten. Zoals dat het hele officiële inlichtingenapparaat vd USA (álle overheidsdiensten die zich ermee bezig houden) de Russian meddling hebben onderschreven.

Dan steek ik er geen moeite meer in.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  donderdag 21 november 2019 @ 23:18:51 #147
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_190061027
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 23:15 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Daarbij komt het Horowitz report over eventueel FISA misbruik om de Trump campagne te spioneren uit op 9 Dec en is Durham nog bezig met zijn probe. Het is afwachten wat daar uit komt maar dat levert Trump mogelijk ook weer wat stokken om mee te slaan.
Hilarisch _O-. Daar zit die redpilled-troll al sinds 2018 op te hameren. Het komt nu echt hoor!!!!
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  donderdag 21 november 2019 @ 23:19:36 #148
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_190061046
quote:
14s.gif Op donderdag 21 november 2019 23:18 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Minder erg dan een spatie voor een vraagteken.
Bron?
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  donderdag 21 november 2019 @ 23:19:58 #149
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190061051
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 23:15 schreef Sjemmert het volgende:
coup poging
Je spreekt hier over een coup poging. Hoezo gebruik je die taal? Als Rutte de meerderheid van het parlement verliest, omdat een ambtenaar uit de school klapt over iets wat onoorbaar is , spreek je dan ook van een coup?

Hooguit zou het eindresultaat van dit proces zijn dat republikeinen een van hun eigen republikeinen afzetten en vervangen door een andere democratisch gekozen republikein door middel van het proces hiervoor zoals vastgesteld in hun grondwet. Hoezo coup?
  donderdag 21 november 2019 @ 23:20:45 #150
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_190061069
Couppoging dan toch nog steeds..
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  donderdag 21 november 2019 @ 23:20:57 #151
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190061075
quote:
14s.gif Op donderdag 21 november 2019 23:18 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Hilarisch _O-. Daar zit die redpilled-troll al sinds 2018 op te hameren. Het komt nu echt hoor!!!!
Nou ja, dat rapport gaat wel komen. Daar wordt daadwerkelijk onderzoek naar gedaan en wordt verwacht mid december als ik me niet vergis. Moet nog maar blijken of het gepoliticeerd was of niet, maar we zullen zien.
  donderdag 21 november 2019 @ 23:22:46 #152
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_190061107
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 23:20 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Nou ja, dat rapport gaat wel komen. Daar wordt daadwerkelijk onderzoek naar gedaan en wordt verwacht mid december als ik me niet vergis. Moet nog maar blijken of het gepoliticeerd was of niet, maar we zullen zien.
Dit is niet de eerste keer dat er zo'n 'onderzoek' gedaan wordt, daar doel ik op. Elke keer weer wordt er geschreeuwd dat de Clintons nu dan toch echt de bak in gaan.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_190061136
quote:
14s.gif Op donderdag 21 november 2019 23:18 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Hilarisch _O-. Daar zit die redpilled-troll al sinds 2018 op te hameren. Het komt nu echt hoor!!!!
Justice Dept. inspector general’s report on FBI’s Russia probe to be delivered Dec. 9
https://www.washingtonpos(...)5cd542d00_story.html
  donderdag 21 november 2019 @ 23:26:05 #154
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190061164
quote:
14s.gif Op donderdag 21 november 2019 23:22 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Dit is niet de eerste keer dat er zo'n 'onderzoek' gedaan wordt, daar doel ik op. Elke keer weer wordt er geschreeuwd dat de Clintons nu dan toch echt de bak in gaan.
Dit is wel het eerste onderzoek naar de oorsprong van het Rusland onderzoek. Hij wordt uitgevoerd door meneer Durham die met gemak door de Senaat kwam. Het lijkt me hysterische onzin, en politiek van oorsprong, maar we zullen wel zien. Hopelijk volgen er niet een stuk of 8 na als er niks gevonden wordt, om net te doen alsof er toch echt wat is zoals met Benghazi.
  donderdag 21 november 2019 @ 23:27:01 #155
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_190061181
quote:
1s.gif Op donderdag 21 november 2019 23:24 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Justice Dept. inspector general’s report on FBI’s Russia probe to be delivered Dec. 9
https://www.washingtonpos(...)5cd542d00_story.html
Ja, dat zeg ik toch? En als daar weer niets uit komt dan liegt Nunes wel weer ergens anders over :').
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  vrijdag 22 november 2019 @ 02:24:10 #156
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190062836
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 22 november 2019 @ 02:43:01 #157
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190062864
En Micheal Horowitz is de DoJ IG die onderzoek heeft gedaan naar het FISA-bevelschrift van Carter Page en het contra-inlichtingenonderzoek dat zich richtte op de Trumo-campagne.
De resultaten daarvan worden 9 december aanstaande vrijgegeven en 11 december zal Horowitz tekst en uitleg geven over zijn onderzoek voor de Senate Judiciary Committee.

Graham: DOJ watchdog's FISA report will be released Dec. 9

Horowitz doet overigens onder andere ook onderzoek naar de NSUO en de inzet van confidential humaan sources.
Dit staat overigens los van de onderzoeken van John Huber, John Durham en William Barr over de oorsprong van de Russia collusion delusion hoax.

En dit alles heeft weer niets te maken met de periode dat Hillary Clinton SoS was en onder andere SAP- en TS/SCI-inlichtingen van beveiligde overheidslocaties weghaalde, daarvoor gestraft had moeten worden maar de corrupte DoJ dit verhinderde.
De State Department heeft onlangs geconcludeerd dat in deze kwestie 38 personen in overtreding waren.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_190063646
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 02:43 schreef dellipder het volgende:

En dit alles heeft weer niets te maken met de periode dat Hillary Clinton SoS was en onder andere SAP- en TS/SCI-inlichtingen van beveiligde overheidslocaties weghaalde, daarvoor gestraft had moeten worden maar de corrupte DoJ dit verhinderde.
De State Department heeft onlangs geconcludeerd dat in deze kwestie 38 personen in overtreding waren.
quote:
'
“While there were some instances of classified information being inappropriately introduced into an unclassified system in furtherance of expedience,” the report said, “by and large, the individuals interviewed were aware of security policies and did their best to implement them in their operations.”

The report concluded, “There was no persuasive evidence of systemic, deliberate mishandling of classified information.”

Bron
Totally exonerated, zou Trump zeggen.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  vrijdag 22 november 2019 @ 09:35:38 #159
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190064127
robbystarbuck twitterde op vrijdag 22-11-2019 om 02:32:24 Breaking on @CNN: "This is exactly what people close to @realDonaldTrump have been saying, the FBI committed wrongdoing starting this investigation." @PreetBharara says altering a document to obtain a FISA warrant is "really serious, it doesn’t get a lot more serious than that." https://t.co/IlzUlpwxdI reageer retweet
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 22 november 2019 @ 09:47:44 #160
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_190064261
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 09:35 schreef dellipder het volgende:
robbystarbuck twitterde op vrijdag 22-11-2019 om 02:32:24 Breaking on @:CNN: "This is exactly what people close to @:realDonaldTrump have been saying, the FBI committed wrongdoing starting this investigation."@:PreetBharara says altering a document to obtain a FISA warrant is "really serious, it doesn’t get a lot more serious than that." https://t.co/IlzUlpwxdI reageer retweet
Dit is echt zeer pijnlijk voor alle trump haters. Schuimbekkend achter hun pc, allemaal.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  vrijdag 22 november 2019 @ 09:55:43 #161
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190064335
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 09:47 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Dit is echt zeer pijnlijk voor alle trump haters. Schuimbekkend achter hun pc, allemaal.
Deze club mensen hebben het al drie jaar fout en dat is een geweldige, ongeëvenaarde prestatie.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 22 november 2019 @ 09:59:35 #162
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_190064390
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 09:55 schreef dellipder het volgende:

[..]

Deze club mensen hebben het al drie jaar fout en dat is een geweldige, ongeëvenaarde prestatie.
Het wachten is op de herverkiezing van Trump, dan gaan mensen echt helemaal mental.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  vrijdag 22 november 2019 @ 10:00:41 #163
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190064403
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 09:47 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Dit is echt zeer pijnlijk voor alle trump haters. Schuimbekkend achter hun pc, allemaal.
Tsja, je moet toch wat wanneer je er heilig van overtuigd bent dat je aan de juiste kant staat, en dan blijkt ineens dat je de partij van systematische corruptie, criminaliteit en racisme steunt.

Dat ze erachter moeten komen dat het juist zij zijn, die in de DDR met de Stasi zouden werken. Dat moet enorm veel pijn doen, om erachter te komen dat je je zo makkelijk in de maling hebt laten nemen, om een marionet van het kwaad te worden.
  vrijdag 22 november 2019 @ 10:03:27 #164
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_190064433
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 13:24 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Zo rollen sommige Trump-aanhangers. Tegenstanders van hun held zijn pedo's, moordenaars, verraders, etc. Dat is nota bene de hele essentie van dat krankzinnige Qanon-gebeuren.

En dan doodleuk anderen betichten van TDS. Wat een grap.
Vertel, hoe kijk jij tegen de laatste ontwikkelingen aan waarbij documenten aangepast zijn door een FBI official?
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_190064461
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 10:03 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Vertel, hoe kijk jij tegen de laatste ontwikkelingen aan waarbij documenten aangepast zijn door een FBI official?
Het zou betekenen dat aan beide kanten de corruptie weelderig woekert. Dat het aan de kant van de democraten blijkbaar ook gebeurt maakt de corruptie van de republikeinen niet minder erg.
  vrijdag 22 november 2019 @ 10:07:50 #166
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190064492
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 november 2019 10:05 schreef PaarsBeestje het volgende:

[..]

Het zou betekenen dat aan beide kanten de corruptie weelderig woekert. Dat het aan de kant van de democraten blijkbaar ook gebeurt maakt de corruptie van de republikeinen niet minder erg.
Alleen gezien in een beperkte wereldbeeld is alles aangaande de Russia collusion delusion hoax een Democrats versus Republicans-topic.
En beperkt was dit wereldbeeld laten de afgelopen drie jaren zien.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 22 november 2019 @ 10:08:35 #167
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_190064503
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 november 2019 10:05 schreef PaarsBeestje het volgende:

[..]

Het zou betekenen dat aan beide kanten de corruptie weelderig woekert. Dat het aan de kant van de democraten blijkbaar ook gebeurt maakt de corruptie van de republikeinen niet minder erg.
Heerlijk.
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_190064524
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 10:07 schreef dellipder het volgende:

[..]

Alleen gezien in een beperkte wereldbeeld is alles aangaande de Russia collusion delusion hoax een Democrats versus Republicans-topic.
Vergeleken met de Nederlandse politici zijn het daar natuurlijk allemaal behoorlijk conservatieve rakkers. En doordat ze vastzitten in een 2partijen systeem kun je door dit soort onthullingen met redelijke zekerheid concluderen dat dat systeem verrot is tot op het bot.
  vrijdag 22 november 2019 @ 10:10:12 #169
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190064525
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 10:03 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Vertel, hoe kijk jij tegen de laatste ontwikkelingen aan waarbij documenten aangepast zijn door een FBI official?
En dit is enkel the beginning of the beginning...
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 22 november 2019 @ 10:10:34 #170
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190064531
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 november 2019 10:05 schreef PaarsBeestje het volgende:

[..]

Het zou betekenen dat aan beide kanten de corruptie weelderig woekert. Dat het aan de kant van de democraten blijkbaar ook gebeurt maakt de corruptie van de republikeinen niet minder erg.
Van Charlottesville heb ik geleerd van Linkserds, dat je het beide kanten argument niet mag gebruiken. En heb ook ooit iets vernomen van whataboutism ofzo. Rules for thee but not for reeeeeee.
pi_190064573
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 10:10 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

Van Charlottesville heb ik geleerd van Linkserds, dat je het beide kanten argument niet mag gebruiken. En heb ook ooit iets vernomen van whataboutism ofzo. Rules for thee but not for reeeeeee.
Corruptie is corruptie wie het ook doet. Ik zou liever zien dat het in zijn geheel wordt uitgeroeid binnen de Amerikaanse politiek maar gezien de belangen lijkt me dat een illusie.
  vrijdag 22 november 2019 @ 10:14:54 #172
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190064579
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 november 2019 10:10 schreef PaarsBeestje het volgende:

[..]

Vergeleken met de Nederlandse politici zijn het daar natuurlijk allemaal behoorlijk conservatieve rakkers. En doordat ze vastzitten in een 2partijen systeem kun je door dit soort onthullingen met redelijke zekerheid concluderen dat dat systeem verrot is tot op het bot.
Vandaar ook de verkiezingswinst in 2016 van een outsider. Mensen waren het spuugzat.
En het moment komt steeds dichterbij dat sommigen anti-Trumpers zullen realiseren wat ze al die tijd hebben verdedigd. Echter een klein groepje zijn zo delusional; die zijn beyond repair.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 22 november 2019 @ 10:25:03 #173
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190064677
quote:
7s.gif Op vrijdag 22 november 2019 10:14 schreef PaarsBeestje het volgende:

[..]

Corruptie is corruptie wie het ook doet. Ik zou liever zien dat het in zijn geheel wordt uitgeroeid binnen de Amerikaanse politiek maar gezien de belangen lijkt me dat een illusie.
Dat vergt een complete zuivering van de beroepsambtenaren.
pi_190064685
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 10:03 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Vertel, hoe kijk jij tegen de laatste ontwikkelingen aan waarbij documenten aangepast zijn door een FBI official?
Ben vooral nieuwsgierig en hoop dat de feiten snel boven water komen. De huidige berichtgeving vertelt namelijk weinig tot niets over de inhoud.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  vrijdag 22 november 2019 @ 10:26:03 #175
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190064689
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 10:14 schreef dellipder het volgende:

[..]

Vandaar ook de verkiezingswinst in 2016 van een outsider. Mensen waren het spuugzat.
En het moment komt steeds dichterbij dat sommigen anti-Trumpers zullen realiseren wat ze al die tijd hebben verdedigd. Echter een klein groepje zijn zo delusional; die zijn beyond repair.
Gelukkig blijven die grotendeels in POL.
  vrijdag 22 november 2019 @ 10:27:53 #176
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190064704
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 10:25 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Ben vooral nieuwsgierig en hoop dat de feiten snel boven water komen. De huidige berichtgeving vertelt namelijk weinig tot niets over de inhoud.
Het feit dat CNN er vroeg bij is om de toon te zetten, zal het erg schadelijk zijn. Vergeet niet, dat CNN een hoop FBI-tuig huisvest.
  vrijdag 22 november 2019 @ 10:30:15 #177
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_190064729
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 november 2019 10:05 schreef PaarsBeestje het volgende:

[..]

Het zou betekenen dat aan beide kanten de corruptie weelderig woekert. Dat het aan de kant van de democraten blijkbaar ook gebeurt maakt de corruptie van de republikeinen niet minder erg.
Zo, ben jij ff flink mad zeg. Genieten.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  vrijdag 22 november 2019 @ 10:30:52 #178
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_190064739
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 10:25 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Ben vooral nieuwsgierig en hoop dat de feiten snel boven water komen. De huidige berichtgeving vertelt namelijk weinig tot niets over de inhoud.
CNN lijkt aangeslagen te zijn, dus het gaat iets groots zijn.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_190064797
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 10:30 schreef Scorpie het volgende:

[..]

CNN lijkt aangeslagen te zijn, dus het gaat iets groots zijn.
Nogmaals, ik wacht met smart op de onthullingen die komen gaan.

En als blijkt dat de FBI over de schreef is gegaan, dan moet dat consequenties hebben. Maar dat is altijd al mijn standpunt geweest. Als wordt aangetoond dat Clinton of Obama strafbare feiten hebben gepleegd of bewust laakbaar hebben gehandeld, dan moet dat ook gewoon worden bestraft.

De reden dat ik inhak op Trump, is omdat ik oprecht vind dat zijn gedrag niet door de beugel kan. Ik ben godverdomme ook een partij blij dat wij niet zo'n halve gare aan het roer hebben staan in ons land. Geef mij daar maar die knettersaaie lul Rutte.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  vrijdag 22 november 2019 @ 10:39:07 #180
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190064828
Benieuwd naar wat daar uit komt, maar lijkt me voor hier nogal offtopic.
  vrijdag 22 november 2019 @ 10:44:43 #181
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_190064873
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 november 2019 10:10 schreef PaarsBeestje het volgende:

[..]

Vergeleken met de Nederlandse politici zijn het daar natuurlijk allemaal behoorlijk conservatieve rakkers. En doordat ze vastzitten in een 2partijen systeem kun je door dit soort onthullingen met redelijke zekerheid concluderen dat dat systeem verrot is tot op het bot.
De DNC heeft de laatste paar jaar behoorlijk wat extreemlinksers in de gelederen. Maar over het algemeen zijn Amerikaanse politici een soort van conservatief, maar met name zetmannen van hun 'sponsors'. Voorbeeld; ik zag laatst een lijstje met 'sponsorbedragen' betaald door een commerciele keten van gehondheidsinstellingen, waarbij flink wat namen van Democratische kandidaten voorkwamen; O'Rourke, Harris en Booker kan ik me in ieder geval nog herinneren. Als 1 van deze kandidaten hoog zou scoren, dus presidentschap of ministerschap onder 1 van de andere kandidaten, dan klopt die gezondheidsketen natuurlijk een aantal keer op diens deur als ze iets gedaan willen krijgen of als een bepaald voorgesteld beleid hun niet bevalt. Of de politici die voor hele dikke bedragen worden ingehuurd door banken of bedrijven om daar een toespraak te komen houden. Vorige verkiezingen kwam er geen hond af op de toespraken die Hillary Clinton hield, op een gegeven moment werden de dure kaartjes gratis weggegeven om toch maar wat zaalvulling te creeren. Als een dergelijke politicus, die dus niet eens een sporthal kan vullen voor diens praatjes, wel voor een paar ton een meeting van Goldman Sachs toespreekt, dan kan je er van uitgaan dat die op dat moment al behoorlijk gecompromitteerd is.

Hoeveel Amerikaanse politici zeggen niet dat er 'iets' gedaan moet worden aan de hoge medicijnenprijzen, terwijl ze zelf in de zak van de pharmaceutische industrie zitten? De defensie-industrie besteed kapitalen aan sponsoring en lobbying, hoe zou het komen dat geen enkele politicus in Washington zegt dat de jaarlijkse begroting van ongeveer 600 miljard dollar wel wat minder kan? Duizenden mensen wonen op straat, 70.000 mensen sterven jaarlijks aan een drugsoverdosis, infrastructuur is nogal verwaarloosd, meer dan twee miljoen mensen zitten gevangen etc. Zoveel problemen kunnen worden opgelost als er meer geld naartoe zou gaan, maar er is immers geen lobby van rijke daklozen, recidivisten en drugsgebruikers.

Het systeem is inderdaad behoorlijk verrot, maar het draait met name om geld en macht.
Scratch a liberal and you will find a fascist
  vrijdag 22 november 2019 @ 10:47:11 #182
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190064887
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 10:27 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

Het feit dat CNN er vroeg bij is om de toon te zetten, zal het erg schadelijk zijn. Vergeet niet, dat CNN een hoop FBI-tuig huisvest.
Je reageert op een hack die onwaarheden verspreidt en geen werkelijke inhoudelijke informatie kent..
Er is juist veel bekend over de inhoud:



In de zaak US vs Micheal Flynn is het bekend geworden dat de FBI de 302 heeft aangepast. bron bron

En in de FISA van Carter Page werd Page omschreven als een "agent of a foriegn power", terwijl hij op geen enkele moment gedurende de Russia colluion delusion hoax in staat van beschuldiging werd gesteld.



DoJ IG Micheal Horowitz heeft onder andere onderzoek gedaan of de FISC is voorgelogen door de FBI.
En daar lijkt het sterk op.



bron
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 22 november 2019 @ 10:49:19 #183
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190064909
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 10:30 schreef Scorpie het volgende:

[..]

CNN lijkt aangeslagen te zijn, dus het gaat iets groots zijn.
CNN doet aan damage control, omdat zij haar kijkers drie jaar lang hebben voorgelogen.
Reken er maar op dat zij nog veel spastischer gaat reageren zodra het rapport van DoJ IG Horowitz wordt vrijgegeven.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 22 november 2019 @ 10:51:35 #184
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190064936
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 09:35 schreef dellipder het volgende:
robbystarbuck twitterde op vrijdag 22-11-2019 om 02:32:24 Breaking on @:CNN: "This is exactly what people close to @:realDonaldTrump have been saying, the FBI committed wrongdoing starting this investigation."@:PreetBharara says altering a document to obtain a FISA warrant is "really serious, it doesn’t get a lot more serious than that." https://t.co/IlzUlpwxdI reageer retweet
Kun je geen topic erover openen? Dan kan het hier blijven gaan over de impeachment.
  vrijdag 22 november 2019 @ 10:53:09 #185
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_190064950
Wat is nu de volgende stap in die quid pro quo-zaak? Zijn er vandaag nog congressional hearings? Wat is het tijdspad precies, de commissie moet besluiten of er mensen vervolgd gaan worden ofzo?
  vrijdag 22 november 2019 @ 10:54:29 #186
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190064957
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 10:51 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Kun je geen topic erover openen? Dan kan het hier blijven gaan over de impeachment.
Nee.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 22 november 2019 @ 10:54:58 #187
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190064961
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 10:54 schreef dellipder het volgende:

[..]

Nee.
Ok, stop er dan svp mee. Is nogal offtopic. Heb een TR gemaakt.
  vrijdag 22 november 2019 @ 10:55:54 #188
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190064972
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 10:47 schreef dellipder het volgende:

[..]

Je reageert op een hack die onwaarheden verspreidt en geen werkelijke inhoudelijke informatie kent..
Er is juist veel bekend over de inhoud:

[ afbeelding ]

In de zaak US vs Micheal Flynn is het bekend geworden dat de FBI de 302 heeft aangepast. bron bron

En in de FISA van Carter Page werd Page omschreven als een "agent of a foriegn power", terwijl hij op geen enkele moment gedurende de Russia colluion delusion hoax in staat van beschuldiging werd gesteld.

[ afbeelding ]

DoJ IG Micheal Horowitz heeft onder andere onderzoek gedaan of de FISC is voorgelogen door de FBI.
En daar lijkt het sterk op.

[ afbeelding ]

bron
Ik ben bekend met Koos zijn oevre, daarom besteed ik ook niet meer dan minimale moeite.

Dat er uiterst criminele handelingen werden verricht binnen de inlichtingendiensten, alsmede de FBI, mag voor niemand een verrassing zijn. Ik hoop alleen dat er integere mensen op de zaak worden gezet. Anders krijgen we weer een situatie waarin een Comey zegt dat er criminele handelingen zijn uitgevoerd, maar het toch echt niet de bedoeling was om de misdaad te begaan.
pi_190064976
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 10:30 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Zo, ben jij ff flink mad zeg. Genieten.
Mad? Nou nee en al helemaal niet over dit soort dingen. Ik kijk wel met oprechte verbazing naar de gigantische beerput die open gaat. En dan vraag ik me stiekem wel af wat er bij ons in de regering op de achtergrond gebeurt. Volgens mij is politiek gewoon vies werk.
  vrijdag 22 november 2019 @ 10:57:57 #190
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190065002
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 november 2019 10:54 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Ok, stop er dan svp mee. Is nogal offtopic. Heb een TR gemaakt.
Jij bent ook een hack.

Waarom heb je dit hier dan niet gedaan of hier gevraagd on-topic te blijven?

quote:
14s.gif Op donderdag 21 november 2019 23:18 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Hilarisch _O-. Daar zit die redpilled-troll al sinds 2018 op te hameren. Het komt nu echt hoor!!!!
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_190065010
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 10:49 schreef dellipder het volgende:

[..]

CNN doet aan damage control, omdat zij haar kijkers drie jaar lang hebben voorgelogen.
Reken er maar op dat zij nog veel spastischer gaat reageren zodra het rapport van DoJ IG Horowitz wordt vrijgegeven.
Ik zou m'n verwachtingen enigszins temperen. Vorig jaar zou het zogenaamde OIG report ook een bombshell van jewelste worden. Volgens de Qanon-aanhangers zou dat eindelijk het einde inluiden van Clinton, Obama en alle andere kwaadaardige Democraten.

Het moge duidelijk zijn dat het met een sisser afliep, tot ergernis van bepaalde believers: Man who blocked traffic on Hoover Dam bridge wanted release of government report
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  vrijdag 22 november 2019 @ 10:58:52 #192
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190065016
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 10:53 schreef VoMy het volgende:
Wat is nu de volgende stap in die quid pro quo-zaak? Zijn er vandaag nog congressional hearings? Wat is het tijdspad precies, de commissie moet besluiten of er mensen vervolgd gaan worden ofzo?
Er zijn geen verdere publieke verhoren gepland.

Ze kunnen nog andere getuigen ondervragen om te komen, maar dat is niet zeker. Pelosi had dit er over te zeggen: "We aren’t finished yet. As I said to the president, if you have any information that is exculpatory, please bring it forward, because it seems that the facts are uncontested as to what happened."

Maandag volgt een uitspraak van een rechter of McGahn, advocaat voor het Witte Huis, verplicht is te komen. Als die het groene licht geeft lijkt het me wel een zekerheidje dat die komt (los van verder juridisch getouwtrek).

Als het committee besluit dat het klaar is, dan schrijven ze een rapport en dragen dat over aan een ander committee die besluit over eventuele articles of impeachment die zouden komen, waarna het Huis hierover gaat stemmen.
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:00:52 #193
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190065035
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 10:57 schreef dellipder het volgende:

[..]

Jij bent ook een hack.

Waarom heb je dit hier dan niet gedaan of hier gevraagd on-topic te blijven?
[..]

Het zal je misschien verbazen, maar ik maak TR's 2 kanten op hoewel ik, zoals iedereen, daar vast een bias in heb. Wat daar gezegd wordt heb ik overheen gelezen. Los daarvan maak ik niet overal een TR van linksom of rechtsom, maar er lijkt hier een discussie te ontstaan waar je het weken over kunt gaan hebben, dus een eigen topic is denk ik gewoon op zijn plaats.

Stop svp met dat gescheld, heeft niemand wat aan.

[ Bericht 2% gewijzigd door ExtraWaskracht op 22-11-2019 11:28:39 ]
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:01:15 #194
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190065039
Beste ExtraWaskracht. Dit heeft alles met de impeachment te maken. Impeachment was al voordat Trump in het Witte Huis zat het onderwerp. De huidige Oekraine farce is enkel de uitbarsting, omdat onderzoek naar de criminele activiteiten van de Democraten hun diefstal van de Amerikaanse burger blootlegt. Plus dat de president moet worden beschadigd voordat het IG rapport wordt gepubliceerd.

Vergeet ook niet, dat jouw soort het voortdurend had over impeachment na de Rusland hoax, want dat is wat Mueller Weissman heeft geschreven. Nou, hier heb je het.
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:02:30 #195
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190065056
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:00 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Het zal je misschien verbazen, maar ik maak TR's 2 kanten op hoewel ik, zoals iedereen, daar vast een bias in hebben. Wat daar gezegd wordt heb ik overheen gelezen. Los daarvan maak ik niet overal een TR van linksom of rechtsom, maar er lijkt hier een discussie te ontstaan waar je het weken over kunt gaan hebben, dus een eigen topic is denk ik gewoon op zijn plaats.

Stop svp met dat gescheld, heeft niemand wat aan.
How convenient... :')
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:04:04 #196
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_190065071
https://www.businessinsid(...)ild-dna-test-2019-11

Ook dat nog! Hunter heeft na het overlijden van diens broer Beau een relatie gehad met diens weduwe, maar in diezeflde tijd heeft hij ook een mevrouw bezwangerd, wat hij natuurlijk aanvankelijk ontkende maar na een positieve DNA-test heeft hij moeten toegeven. De lamlul had uiteraard ook met deze mevrouw kunnen regelen dat er maandelijks child support werd betaald en dat alles dan uit de publiciteit bleef, maar van dat 50K maandsalaris hou je natuurlijk bijna niks over.

Weer een nageltje aan de doodskist van Joe Bidens kandidaatschap. Ome Joe staat trouwens steeds vaker te raaskallen op het podium, maakt veel fouten en vergissingen. Het is vrij duidelijk dat zijn geestelijke vermogens achteruit gaan. Je moet er niet aan denken als Biden volgend jaar face to face live in debat moet met Trump. POTUS laat niks heel van deze dementerende bejaarde.
Scratch a liberal and you will find a fascist
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:06:17 #197
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190065096
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 10:58 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Ze kunnen nog andere getuigen ondervragen om te komen, maar dat is niet zeker. Pelosi had dit er over te zeggen: "We aren’t finished yet. As I said to the president, if you have any information that is exculpatory, please bring it forward, because it seems that the facts are uncontested as to what happened."


Precies zoals het een goede communist getuigd; schuldig totdat je je onschuld kan bewijzen.
Inclusief public shaming.

Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:07:15 #198
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190065107
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:01 schreef Ensiferum het volgende:
Beste ExtraWaskracht. Dit heeft alles met de impeachment te maken. Impeachment was al voordat Trump in het Witte Huis zat het onderwerp. De huidige Oekraine farce is enkel de uitbarsting, omdat onderzoek naar de criminele activiteiten van de Democraten hun diefstal van de Amerikaanse burger blootlegt. Plus dat de president moet worden beschadigd voordat het IG rapport wordt gepubliceerd.

Vergeet ook niet, dat jouw soort het voortdurend had over impeachment na de Rusland hoax, want dat is wat Mueller Weissman heeft geschreven. Nou, hier heb je het.
Dat het besproken werd maakt niet dat alles zomaar onderdeel is van deze impeachment procedure. Zo kun je alles er wel onder scharen. Onnodig verwarrend.

Je hoeft het niet over mijn soort te hebben hoor. Ikzelf vind dat een onderzoek naar obstructie door Trump in het Rusland onderzoek zeker op zijn plaats zou zijn. Staan in het rapport ook 10 potentiële gevallen van. Maar ook dat zou hier denk ik offtopic zijn als ik daar ineens over zou beginnen, tenzij het onderdeel gaat zijn van de impeachment inquiry wat nu in Washington gaande is.
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:07:46 #199
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_190065112
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:01 schreef Ensiferum het volgende:
Beste ExtraWaskracht. Dit heeft alles met de impeachment te maken. Impeachment was al voordat Trump in het Witte Huis zat het onderwerp. De huidige Oekraine farce is enkel de uitbarsting, omdat onderzoek naar de criminele activiteiten van de Democraten hun diefstal van de Amerikaanse burger blootlegt. Plus dat de president moet worden beschadigd voordat het IG rapport wordt gepubliceerd.

Vergeet ook niet, dat jouw soort het voortdurend had over impeachment na de Rusland hoax, want dat is wat Mueller Weissman heeft geschreven. Nou, hier heb je het.
Mooie onzin op de vroege vrijdag, vertel het je spiegelbeeld. Nu weer ontopic graag.

@ExtraWaskracht. Bijvoorbeeld Giuliani, die een grote rol zou spelen in dit verhaal, die is niet voor de commissie gehaald toch? Kan dat in een later stadium alsnog gebeuren? Kan het WH anders niet alles op hem proberen af te schuiven?
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:10:58 #200
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190065160
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:06 schreef dellipder het volgende:

[..]

Precies zoals het een goede communist getuigd; schuldig totdat je je onschuld kan bewijzen.
Inclusief public shaming.

Ze is geen communist. Het is ook geen crimineel proces. Al het bewijs wijst richting schuld van Trump en Giuliani al is duidelijk dat jij daar heel anders over denkt en dat mag natuurlijk.
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:13:44 #201
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190065215
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:07 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Dat het besproken werd maakt niet dat alles zomaar onderdeel is van deze impeachment procedure. Zo kun je alles er wel onder scharen. Onnodig verwarrend.

Je hoeft het niet over mijn soort te hebben hoor. Ikzelf vind dat een onderzoek naar obstructie door Trump in het Rusland onderzoek zeker op zijn plaats zou zijn. Staan in het rapport ook 10 potentiële gevallen van. Maar ook dat zou hier denk ik offtopic zijn als ik daar ineens over zou beginnen, tenzij het onderdeel gaat zijn van het circus wat nu in Washington gaande is.
Het is zeker verwarrend als jij hier onwaarheden verkondigt en anderen moeten dit corrigeren, terwijl je aardig je best deed om alleen impeachment aan bod te willen laten komen.
De obstruction of justice kwestie uit het Muelelr rapport zijn afgerond.



bron

bron
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:14:32 #202
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190065229
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:10 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Ze is geen communist. Het is ook geen crimineel proces. Al het bewijs wijst richting schuld van Trump en Giuliani al is duidelijk dat jij daar heel anders over denkt en dat mag natuurlijk.
Ik had het helemaal niet over Nancy Pelosi, want die vind ik een dementerende drankorgel.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:15:44 #203
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190065248
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:07 schreef VoMy het volgende:

[..]

@:ExtraWaskracht. Bijvoorbeeld Giuliani, die een grote rol zou spelen in dit verhaal, die is niet voor de commissie gehaald toch? Kan dat in een later stadium alsnog gebeuren? Kan het WH anders niet alles op hem proberen af te schuiven?
Dat zou theoretisch kunnen inderdaad. Hij is wel gedagvaard, maar is niet komen opdraven. Zie hier: https://www.reuters.com/a(...)nquiry-idUSKBN1WU2OV

Er zijn bv. ook dagvaardingen gestuurd naar Bolton, Kupperman en Mulvaney. Daar gaat een rechter mogelijk begin december uitspraak over doen, maar dat is niet geheel zeker op het moment. Voor de eerste twee zijn die ingetrokken op het moment als ik het me goed herinner, omdat ze geen zin hadden in een lange procedure.

[ Bericht 5% gewijzigd door ExtraWaskracht op 22-11-2019 11:24:15 ]
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:17:18 #204
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190065278
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:13 schreef dellipder het volgende:

[..]

Het is zeker verwarrend als jij hier onwaarheden verkondigt en anderen moeten dit corrigeren, terwijl je aardig je best deed om alleen impeachment aan bod te willen laten komen.
De obstruction of justice kwestie uit het Muelelr rapport zijn afgerond.

[ afbeelding ]

bron

bron

Je verwart weer wat de DOJ doet en wat Congress doet. Verwarrend is dat. Ik weet het.
pi_190065279
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:14 schreef dellipder het volgende:

Ik had het helemaal niet over Nancy Pelosi, want die vind ik een dementerende drankorgel.
Volwassen.

Waarom wil je eigenlijk alleen maar eenzijdig onderzoek naar corruptie? Waarom vind je alleen corruptie bij de democraten interessant? Normale mensen vinden corruptie in zijn geheel niet ok.
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:19:16 #206
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190065302
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:17 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Je verwart weer wat de DOJ doet en wat Congress doet. Verwarrend is dat. Ik weet het.
Jij verwart dat het Congres geen strafrechtelijke bevoegdheden heeft en de DoJ die wel deze bevoegdheden heeft
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:19:32 #207
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190065304
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:19 schreef dellipder het volgende:

[..]

Jij verwart dat het Congres geen strafrechtelijke bevoegdheden heeft en de DoJ die wel deze bevoegdheden heeft
Ik heb het dan ook niet over het strafrecht hoewel er best wat af te dingen valt op de mening van Barr.
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:20:49 #208
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190065318
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:17 schreef The_End het volgende:

[..]

Volwassen.

Waarom wil je eigenlijk alleen maar eenzijdig onderzoek naar corruptie? Waarom vind je alleen corruptie bij de democraten interessant? Normale mensen vinden corruptie in zijn geheel niet ok.
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 10:07 schreef dellipder het volgende:

[..]

Alleen gezien in een beperkte wereldbeeld is alles aangaande de Russia collusion delusion hoax een Democrats versus Republicans-topic.
En beperkt was dit wereldbeeld laten de afgelopen drie jaren zien.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:22:53 #209
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190065337
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:14 schreef dellipder het volgende:

[..]

Ik had het helemaal niet over Nancy Pelosi, want die vind ik een dementerende drankorgel.
Bedoelde je dat ik een communist zou zijn?!
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:23:26 #210
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190065347
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:19 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Ik heb het dan ook niet over het strafrecht hoewel er best wat af te dingen valt op de mening van Barr.
William Barr én Rod Rosenstein, voor de volledigheid.
En ik heb het er juist over, omdat dit alles vanuit het Congres hierop gericht nogal nutteloos maakt. Net zoals de afgelopen drie jaar witch hunt.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:25:04 #211
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190065365
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:23 schreef dellipder het volgende:

[..]

William Barr én Rod Rosenstein, voor de volledigheid.
En ik heb het er juist over, omdat dit alles vanuit het Congres hierop gericht nogal nutteloos maakt. Net zoals de afgelopen drie jaar witch hunt.
Impeachment gaat niet over strafrecht. Eventueel ander onderzoek door Congress ook niet per se.
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:26:00 #212
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190065374
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:25 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Impeachment gaat niet over strafrecht. Eventueel ander onderzoek door Congress ook niet per se.
Ja, dat zeg ik. Nutteloos
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_190065376
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:20 schreef dellipder het volgende:

[..]

[..]

Niet om het een of ander, maar Mueller heeft aangetoond dat er sprake was van talloze 'contactmomenten' tussen de Trump-campagne en dubieuze figuren die gelieerd waren aan het Kremlin. Daarom concludeerde het onderzoek ook niet dat de president 'totally exonerated' was, zoals Trump zelf beweerde. Er kon alleen niet worden aangetoond dat er sprake was van een gecoördineerde samenzwering.

In werkelijkheid staat het Mueller-rapport vol met verontrustende informatie. In een normaal functionerende democratie, zoals die van ons, had het de president of premier de kop gekost.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:29:15 #214
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_190065415
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:26 schreef dellipder het volgende:

[..]

Ja, dat zeg ik. Nutteloos
Dus de eventueel hieropvolgende impeachment is ook nutteloos volgens jou?
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:29:21 #215
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190065417
@ExtraWaskracht ik verwacht voor bovenstaande bericht ook een TR
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:30:21 #216
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190065426
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:29 schreef VoMy het volgende:

[..]

Dus de eventueel hieropvolgende impeachment is ook nutteloos volgens jou?
Nee.

quote:
2s.gif Op donderdag 21 november 2019 21:22 schreef dellipder het volgende:
ChloeSalsameda twitterde op donderdag 21-11-2019 om 20:57:03 #NEW: The White House has reportedly agreed that a full trial should be conducted if the House votes to impeach Pres. Trump.https://t.co/NI7nM7ZkGa reageer retweet
Ik zie dit wel zitten. Die ga ik wel kijken :9
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:31:41 #217
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190065445
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:29 schreef dellipder het volgende:
@:ExtraWaskracht ik verwacht voor bovenstaande bericht ook een TR
Lijkt me niet nodig gezien die vorige nog staat. Mods: Wat mij betreft gaat die discussie van net over Mueller, fbi onderzoek enzo de prullenbak in, want offtopic geouwehoer. Zo goed?
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:33:02 #218
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190065462
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:31 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Lijkt me niet nodig gezien die vorige nog staat. Mods: Wat mij betreft gaat die discussie van net over Mueller, fbi onderzoek enzo de prullenbak in, want offtopic geouwehoer.
Hoe dan ook je ontkomt er niet aan. Of hoor je tot dat select beyond repair clubje?
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:34:08 #219
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190065478
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:33 schreef dellipder het volgende:

[..]

Hoe dan ook je ontkomt er niet aan. Of hoor je tot dat select beyond repair clubje?
Waar ontkom ik niet aan?
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:36:30 #220
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190065512
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:34 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Waar ontkom ik niet aan?
Informatieve details over misdragingen binnen de FBI inzake FISA-bevelschrift van onder andere Carter page en het contra-inlichtingenonderzoek naar de Trump-campagne en dat ineens alles wat boven was onder is en vice versa :)
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:37:45 #221
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190065524
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:36 schreef dellipder het volgende:

[..]

Informatieve details over misdragingen binnen de FBI inzake FISA-bevelschrift van onder andere Carter page en het contra-inlichtingenonderzoek naar de Trump-campagne en dat ineens alles wat boven was onder is en vice versa :)
Ah ja. We gaan zien wat daar uit komt. Ik ben benieuwd. Hoop alleen dat het geen politiek onderzoek blijkt te zijn, hoewel Durham gelukkig aardig apolitiek lijkt voor zover ik er notie van genomen heb. En nu ga ik wat anders doen.
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:39:54 #222
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190065552
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:37 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Ah ja. We gaan zien wat daar uit komt. Ik ben benieuwd. Hoop alleen dat het geen politiek onderzoek blijkt te zijn. En nu ga ik wat anders doen.
Micheal Horowitz is een Obama appointee. bron

Dit weet je zelf ook wel.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:40:40 #223
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190065563
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:39 schreef dellipder het volgende:

[..]

Micheal Horowitz is een Obama appointee. bron

Dit weet je zelf ook wel.
Ja, maar ik doelde op Durham. Die lijkt ook aardig apolitiek zoals ik net toevoegde. Maar we zullen zien. En nu ga ik echt wat anders doen. :P
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:42:17 #224
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_190065587
https://www.washingtonexa(...)-with-ukraine-leader

Ha, eindelijk snappen de Republikeinen dat je niet alleen in de verdediging moet gaan, maar ook pro-actief zelf dingen dient te onderzoeken. Graham heeft nu Pompeo verzocht om de transcripts van de belletjes die Joe Biden maakte naar de Oekrainers ten tijde van het ontslag van de corruptie-onderzoeker Shokin, en alle correspondentie die daar aan gerelateerd is, zoals het bezoek van Hunter's maatje Devon Archer aan toenmalig minister John Kerry.
Scratch a liberal and you will find a fascist
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:43:00 #225
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190065596
Inderdaad is John Durham een door heel het politieke spectrum zeer gerespecteerde openbaar aanklager.

quote:
In 2009, The Washington Post described Durham as a prosecutor who has “parachuted into crisis situations for both political parties over three decades.” That year, The Post reported that Durham was a registered Republican but “generally is regarded as apolitical.”
bron
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_190065609
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 10:16 schreef Nober het volgende:

[..]

Gewoon weer hetzelfde als met dat Rusland verhaal.

Republikeinen hebben de meerderheid dus er gaat niks gebeuren.

#WitchHunt
#FakeNews
Pencegod is er ook nog. De republikeinen komen al klaar bij het idee dat hij president wordt.
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:45:08 #227
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190065623
En er wordt ook journalistiek bedreven in plaats van karaktermoord.
In onderstaande artikel werd er naar de feiten van de berichtgeving gekeken en niet naar het gespin over het verhaal.

Witnesses Confirm Reports by Journalist Frequently Cited in Impeachment Probe
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_190065637
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 10:14 schreef dellipder het volgende:

[..]

Vandaar ook de verkiezingswinst in 2016 van een outsider. Mensen waren het spuugzat.
En het moment komt steeds dichterbij dat sommigen anti-Trumpers zullen realiseren wat ze al die tijd hebben verdedigd. Echter een klein groepje zijn zo delusional; die zijn beyond repair.
Nahhh Trump is niet zo populair van wat ik heb gehoord. Mensen die in Amerika wonen zeggen dat.

Kijk eens verder dat het geschreeuw van Trump en zijn Twitter feed.
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:48:34 #229
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_190065662
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:45 schreef dellipder het volgende:
En er wordt ook journalistiek bedreven in plaats van karaktermoord.
In onderstaande artikel werd er naar de feiten van de berichtgeving gekeken en niet naar het gespin over het verhaal.

Witnesses Confirm Reports by Journalist Frequently Cited in Impeachment Probe
https://mediabiasfactcheck.com/the-epoch-times/
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_190065665
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 10:14 schreef dellipder het volgende:
Vandaar ook de verkiezingswinst in 2016 van een outsider. Mensen waren het spuugzat.
En het moment komt steeds dichterbij dat sommigen anti-Trumpers zullen realiseren wat ze al die tijd hebben verdedigd. Echter een klein groepje zijn zo delusional; die zijn beyond repair.
Pijnlijk dat hij de corrupste is van allemaal.
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:52:44 #231
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190065725
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:46 schreef wickedmen030 het volgende:

[..]

Nahhh Trump is niet zo populair van wat ik heb gehoord. Mensen die in Amerika wonen zeggen dat.

Kijk eens verder dat het geschreeuw van Trump en zijn Twitter feed.
Ik volgde de Twitterfeed van Donald Trump pas na zijn inauguratie, dus ik weet niet waarover jij het hebt.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:53:22 #232
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190065732
quote:
Ja, precies. Nu weer geen inhoud.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 22 november 2019 @ 11:57:58 #233
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190065799
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:48 schreef The_End het volgende:

[..]

Pijnlijk dat hij de corrupste is van allemaal.
Donald Trump is een FBI-bron vanaf 1981 bron en ondertussen kan men rustig zeggen de meest doorgelichte president van de Verenigde Staten ooit.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_190065802
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:57 schreef dellipder het volgende:

[..]

Donald Trump is een FBI-bron vanaf 1981 bron en ondertussen kan men rustig zeggen de meest doorgelichte president van de Verenigde Staten ooit.
De FBI is toch hardstikke corrupt? 8)7
pi_190065815
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:52 schreef dellipder het volgende:
Ik volgde de Twitterfeed van Donald Trump pas na zijn inauguratie
Dat zeg ik
  vrijdag 22 november 2019 @ 12:02:04 #236
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190065848
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:59 schreef wickedmen030 het volgende:

[..]

Dat zeg ik
En ik had het over de verkiezingen van 2016 en dat toen voor een outsider is gekozen.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 22 november 2019 @ 12:03:29 #237
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190065870
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:58 schreef The_End het volgende:

[..]

De FBI is toch hardstikke corrupt? 8)7
Er is corruptie binnen de FBI, DoJ en State Department inzake de Russia collusion delusion hoax, maar de wereld is niet enkel zwart-wit.
Komop, zo beperkt kan niemand denken! Zelfs jij niet.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_190065893
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 12:03 schreef dellipder het volgende:
Er is corruptie binnen de FBI, DoJ en State Department inzake de Russia collusion delusion, maar de wereld is niet zwart-wit.
Komop, zo beperkt kan niemand denken! Zelfs jij niet.
Jaja, ik begrijp het! De FBI is precies corrupt op de plekken die jou uitkomen uhhh jij aangeeft! Wat toevallig! Wat ben jij een genie zeg dat je dat allemaal doorziet!
  vrijdag 22 november 2019 @ 12:11:02 #239
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190065961
quote:
Weer eentje die heilig in de Ministry of Truth gelooft. Erg bijzondet dat de "toleranten" zo oro gedachtenpolitie zijn. Bijzonder dat zij, die zichzelf zo veel slimmer achten dan mensen aan de rechterzijde van het politieke spectrum, een niet-transparante website haar standpunten klakkeloos overneemt, omdat het in hun straatje past. Je zou maar zelf achter de feiten aan gaan en voor jezelf bepalen wie liegt.

Niewsbronnen die om de haverklap moeten rectificeren, worden nog steeds als betrouwbaar gezien? Tsja, als een welbevallende website dat zegt, dan moet het wel waar zijn. Koekoek.
pi_190066034
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 12:14 schreef dellipder het volgende:
Ik volg het nieuws.
Hoe weet je dat de FBI niet corrupt was toen ze bezig waren met Trump in 1981? Kan iemand die in 1981 iets met de FBI deed in 2019 niet corrupt zijn? Is dat een natuurkundige wet ofzo?
  vrijdag 22 november 2019 @ 12:25:23 #241
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190066129
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 12:17 schreef The_End het volgende:

[..]

Hoe weet je dat de FBI niet corrupt was toen ze bezig waren met Trump in 1981? Kan iemand die in 1981 iets met de FBI deed in 2019 niet corrupt zijn? Is dat een natuurkundige wet ofzo?
Omdat in die periode mede dankzij zijn rol als bron de georganiseerde misdaad in Atlantic City is opgerold.
Dit is publiekelijk toegankelijke informatie. Niets heeft jou kunnen weerhouden hiervan kennis te nemen, net zoals ik dit heb gedaan.
Alleen jij verkiest blijkbaar Orange man bad. Mijn suggestie voor jou zou kunnen zijn dat je andere binnen tot je neemt, maar je doet maar wat jij wilt zoals bijvoorbeeld in de impeachment hysterie blijven hangen. Lekker boeiend.

https://www.buzzfeednews.(...)ia-undercover-us-spy
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 22 november 2019 @ 12:36:22 #242
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_190066289
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 11:53 schreef dellipder het volgende:

[..]

Ja, precies. Nu weer geen inhoud.
Je brengt inhoudelijk inderdaad weinig mee dit topic. Open ajb een nieuw om je willekeiurige en, naar mijn idee, lachwekkende complottheorietjes neer te pennen, deze irrelevante zijsprong heeft nu wel lang genoeg geduurt.

https://www.google.com/am(...)emoving-trump-071341

quote:
An ABC News/Ipsos poll published Monday found that 51 percent of those surveyed believed Trump should be impeached by House lawmakers, as well as convicted by the Senate. Six percent said that while Trump’s actions were wrong and that he should be impeached, he should not be ousted by the Senate.
Deze poll was van maandag. Benieuwd of dat nog wat meer verschoven is richting het afzetten van een president die diplomatieke chantage als middel gebruikte om een politiek tegenstander in diskrediet te brengen.
  vrijdag 22 november 2019 @ 12:37:54 #243
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_190066315
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 12:17 schreef The_End het volgende:

[..]

Hoe weet je dat de FBI niet corrupt was toen ze bezig waren met Trump in 1981? Kan iemand die in 1981 iets met de FBI deed in 2019 niet corrupt zijn? Is dat een natuurkundige wet ofzo?
Iedere president/regering schuift zijn eigen mannetjes en vrouwtjes naar voren op belangrijke overheidsplekken om zodoende de ministeries en diensten beter onder controle te hebben. Na iedere presidentswissel en zeker als diegene van de andere partij is, vindt er dus een stoelendans plaats. Na acht jaar Obama waren er behoorlijk wat DNC-vriendelijke kopstukken werkzaam in de ministeries en veiligheidsdiensten. Veel ervan zullen gewoon naar behoren hun werk blijven doen, maar velen ook niet. Je ziet dus dat van begin af aan Trump al werkt tegengewerkt door diverse ministeries en diensten. Dus moesten er de nodige koppen rollen om te zorgen dat de president en de regering niet werden gesaboteerd door de eigen ambtenaren. Mocht Trump de 2020 verkiezingen niet winnen en er een van de mainstream DNC-kandidaten president worden, vindt er weer een nieuwe bijltjesdag plaats waarbij de onder Trump benoemde ministeriele kopstukken, topambtenaren, rechters, ambassadeurs, diplomaten etc het veld zullen ruimen voor loyale Democraten.
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_190066373
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 12:37 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Iedere president/regering schuift zijn eigen mannetjes en vrouwtjes naar voren op belangrijke overheidsplekken om zodoende de ministeries en diensten beter onder controle te hebben. Na iedere presidentswissel en zeker als diegene van de andere partij is, vindt er dus een stoelendans plaats. Na acht jaar Obama waren er behoorlijk wat DNC-vriendelijke kopstukken werkzaam in de ministeries en veiligheidsdiensten. Veel ervan zullen gewoon naar behoren hun werk blijven doen, maar velen ook niet. Je ziet dus dat van begin af aan Trump al werkt tegengewerkt door diverse ministeries en diensten. Dus moesten er de nodige koppen rollen om te zorgen dat de president en de regering niet werden gesaboteerd door de eigen ambtenaren. Mocht Trump de 2020 verkiezingen niet winnen en er een van de mainstream DNC-kandidaten president worden, vindt er weer een nieuwe bijltjesdag plaats waarbij de onder Trump benoemde ministeriele kopstukken, topambtenaren, rechters, ambassadeurs, diplomaten etc het veld zullen ruimen voor loyale Democraten.
Comey (om maar iemand te noemen) een loyale Democraat?
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  vrijdag 22 november 2019 @ 12:44:48 #245
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_190066427
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 12:25 schreef dellipder het volgende:

[..]

Omdat in die periode mede dankzij zijn rol als bron de georganiseerde misdaad in Atlantic City is opgerold.
Dit is publiekelijk toegankelijke informatie. Niets heeft jou kunnen weerhouden hiervan kennis te nemen, net zoals ik dit heb gedaan.
Alleen jij verkiest blijkbaar Orange man bad. Mijn suggestie voor jou zou kunnen zijn dat je andere binnen tot je neemt, maar je doet maar wat jij wilt zoals bijvoorbeeld in de impeachment hysterie blijven hangen. Lekker boeiend.

https://www.buzzfeednews.(...)ia-undercover-us-spy
Echt prachtig hoe jij anekdotisch bewijs uit derdehands hearsay over individuen weet te gebruiken om generieke beschuldigingen tegen een gehele organisatie als onomstoten bewezen en waar te poneren, en tegelijkertijd irrelevante anekdotes van individuen aan weet te voeren om alle vormen van beschuldigingen tegen elk individu uit diezelfde organisatie als dús onwaar af te doen.

Waar ik prachtig zei bedoelde ik bijzonder. Of treurig. Meelijwekkend. Hilarisch en droevig tegelijk.
Zoiets, de jury is er nog niet over uit.
  vrijdag 22 november 2019 @ 12:45:02 #246
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190066430
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 12:36 schreef VoMy het volgende:

[..]

Je brengt inhoudelijk inderdaad weinig mee dit topic. Open ajb een nieuw om je willekeiurige en, naar mijn idee, lachwekkende complottheorietjes neer te pennen, deze irrelevante zijsprong heeft nu wel lang genoeg geduurt.

https://www.google.com/am(...)emoving-trump-071341
[..]

Deze poll was van maandag. Benieuwd of dat nog wat meer verschoven is richting het afzetten van een president die diplomatieke chantage als middel gebruikte om een politiek tegenstander in diskrediet te brengen.
Gelukkig is er recenter nieuws. Er is inderdaad een verschuiving:

https://nypost.com/2019/1(...)e-independents-poll/
  vrijdag 22 november 2019 @ 12:47:44 #247
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_190066466
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 12:25 schreef dellipder het volgende:

[..]

Omdat in die periode mede dankzij zijn rol als bron de georganiseerde misdaad in Atlantic City is opgerold.
Dit is publiekelijk toegankelijke informatie. Niets heeft jou kunnen weerhouden hiervan kennis te nemen, net zoals ik dit heb gedaan.
Alleen jij verkiest blijkbaar Orange man bad. Mijn suggestie voor jou zou kunnen zijn dat je andere binnen tot je neemt, maar je doet maar wat jij wilt zoals bijvoorbeeld in de impeachment hysterie blijven hangen. Lekker boeiend.

https://www.buzzfeednews.(...)ia-undercover-us-spy
Dus omdat ze in die periode ook goede dingen deden kunnen ze niet ergens corrupt zijn? :?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  vrijdag 22 november 2019 @ 12:57:41 #248
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190066603
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 12:44 schreef VoMy het volgende:

[..]

Echt prachtig hoe jij anekdotisch bewijs uit derdehands hearsay over individuen weet te gebruiken om generieke beschuldigingen tegen een gehele organisatie als onomstoten bewezen en waar te poneren, en tegelijkertijd irrelevante anekdotes van individuen aan weet te voeren om alle vormen van beschuldigingen tegen elk individu uit diezelfde organisatie als dús onwaar af te doen.

Waar ik prachtig zei bedoelde ik bijzonder. Of treurig. Meelijwekkend. Hilarisch en droevig tegelijk.
Zoiets, de jury is er nog niet over uit.
Anekdotisch bewijs? En ik stelde zojuist dat het heel mallotig is om een gehele organisatie van 35.000 werknemers te bestempelen als corrupt, iets dat de user in eenr actie op mijn berichten suggereerde.

Strzok Joins List of 25 Top FBI, DOJ Officials Who Have Been Recently Fired, Demoted, or Resigned

Dit is een gedateerd artikel, want de huidige stand is al over 40 carrière officials. Dit is nog nooit voorgekomen in de geschiedenis van de Verenigde Staten.
En wat ook bekend is dat de Amerikaanse president valselijk is beschuldigd inzake de Russia collusion delusion hoax.


Inderdaad is er nog geen juryoordeel, maar 302's zijn aangepast, de NSA-database oneigenlijk gebruikt en applicatie voor de FISA is niet geverifieerd.
Er is al zoveel informatie beschikbaar en er zijn al behoorlijk wat koppen gerold, dat je eigenlijk niet kan stellen dat de FBI hier integer heeft gehandeld. Noch in het MYE-onderzoek.

quote:
Former Director Comey failed to live up to this responsibility. By not safeguarding sensitive information obtained during the course of his FBI employment, and by using it to create public pressure for official action, Comey set a dangerous example for the over 35,000 current FBI employees--and the many thousands more former FBI employees--who similarly have access to or knowledge of non-public information.
bron

[ Bericht 12% gewijzigd door dellipder op 22-11-2019 13:08:30 ]
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 22 november 2019 @ 13:03:43 #249
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190066705
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 12:47 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Dus omdat ze in die periode ook goede dingen deden kunnen ze niet ergens corrupt zijn? :?
Elementen uit de FBI kunnen in 1981 ook corrupt zijn geweest, maar de suggestie eerder gedaan dat een hele organisatie van 35.000 medewerkers corrupt zou zijn is gewoon mallotig vind ik.
En elk geval is Donald Trump vanaf 1981 een vertrouwelijke bron van de FBI. Dit is publiekelijk toegankelijke informatie. bron
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 22 november 2019 @ 13:05:15 #250
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_190066729
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 13:03 schreef dellipder het volgende:

[..]

Elementen uit de FBI kunnen in 1981 ook corrupt zijn geweest, maar de suggestie eerder gedaan dat een hele organisatie van 35.000 medewerkers corrupt zou zijn is gewoon mallotig vind ik.
En elk geval is Donald Trump vanaf 1981 een vertrouwelijke bron van de FBI. Dit is publiekelijk toegankelijke informatie. bron
Er werd terecht opgemerkt dat je de delen en perioden dat ze volgens jou corrupt zijn zo uit kiest dat het net goed uit komt met je verhaal.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  vrijdag 22 november 2019 @ 13:06:56 #251
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190066758
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 13:05 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Er werd terecht opgemerkt dat je de delen en perioden dat ze volgens jou corrupt zijn zo uit kiest dat het net goed uit komt met je verhaal.
Ik vind het mallotig om 35.000 medewerkers te betichten van corruptie. Kom dan met bewijs in plaats van dit laaghartig gebazel!
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 22 november 2019 @ 13:10:59 #252
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190066827
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 13:05 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Er werd terecht opgemerkt dat je de delen en perioden dat ze volgens jou corrupt zijn zo uit kiest dat het net goed uit komt met je verhaal.
En dit is overigens ook vreselijk domme uitspraak, want er zijn geen 35.000 medewerkers verantwoordelijk voor de FISA affidavit.
Werkelijk een zeer belachelijke gedachtegang.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  vrijdag 22 november 2019 @ 13:26:39 #253
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_190067077
quote:
10s.gif Op vrijdag 22 november 2019 12:41 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Comey (om maar iemand te noemen) een loyale Democraat?
Van Comey weet ik niet precies wat ik van hem moet denken. Misschien was hij ooit wel een GOP-aanhanger, maar ik denk dat hij zijn carriere belangrijker vond dan dan zijn principes. Het lijkt er op dat hij heeft meegewerkt aan het complot tegen Trump of dit iig heeft getolereerd, dat zullen we te weten komen als het onderzoek naar de FISA naar oa Flynn en Papadapoulos meer heeft opgeleverd.
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_190067127
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 13:26 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Van Comey weet ik niet precies wat ik van hem moet denken. Misschien was hij ooit wel een GOP-aanhanger, maar ik denk dat hij zijn carriere belangrijker vond dan dan zijn principes. Het lijkt er op dat hij heeft meegewerkt aan het complot tegen Trump of dit iig heeft getolereerd, dat zullen we te weten komen als het onderzoek naar de FISA naar oa Flynn en Papadapoulos meer heeft opgeleverd.
Laten we voor het gemak niet vergeten dat Comey het onderzoek naar de e-mails van Clinton kort voor de verkiezingen heeft heropend, om iets later te concluderen dat er weinig aan de hand was. Maar ja, toen was het kwaad natuurlijk al geschied.

Nu beweer ik niet dat het per se onterecht was dat Comey dat onderzoek startte, maar het was uiteraard niet in het voordeel van de Demoraten. Sterker, de consensus luidt dat dit heeft bijgedragen aan haar verlies.

Dus stellen dat Comey 'loyaal' was van de Democraten, vind ik nogal onzinnig.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  vrijdag 22 november 2019 @ 13:35:19 #255
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_190067252
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 13:29 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Laten we voor het gemak niet vergeten dat Comey het onderzoek naar de e-mails van Clinton kort voor de verkiezingen heeft heropend, om iets later te concluderen dat er weinig aan de hand was. Maar ja, toen was het kwaad natuurlijk al geschied.

Nu beweer ik niet dat het per se onterecht was dat Comey dat onderzoek startte, maar het was uiteraard niet in het voordeel van de Demoraten. Sterker, de consensus luidt dat dit heeft bijgedragen aan haar verlies.

Dus stellen dat Comey 'loyaal' was van de Democraten, vind ik nogal onzinnig.
Dat snap ik dus ook nog steeds niet, dat halfslachtige beleid van Comey omtrent HRC's e-mails. Maar het is natuurlijk niet duidelijk wie effectief de beslissingen nam om wel of geen onderzoek te doen. We gaan er wel vanuit dat dat Comey zelf was, maar die heeft natuurlijk ook verantwoording aan bovengeschikten af te leggen.
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_190067277
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 13:06 schreef dellipder het volgende:
Ik vind het mallotig om 35.000 medewerkers te betichten van corruptie. Kom dan met bewijs in plaats van dit laaghartig gebazel!
Dat doe ik ook helemaal niet. Ik zet je voor lul bij de mensen die wel normaal nadenken. Jij bent de enige die niet begrijpt waarom ik dat stelde. _O-
pi_190067406
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 13:35 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Dat snap ik dus ook nog steeds niet, dat halfslachtige beleid van Comey omtrent HRC's e-mails. Maar het is natuurlijk niet duidelijk wie effectief de beslissingen nam om wel of geen onderzoek te doen. We gaan er wel vanuit dat dat Comey zelf was, maar die heeft natuurlijk ook verantwoording aan bovengeschikten af te leggen.
Obama was de baas van Comey. Wil je beweren dat die heeft besloten dat er opnieuw onderzoek moest worden gedaan naar de e-mails van Clinton?

En je noemt het halfslachtig, maar dat 'beleid' heeft Clinton wel flink wat electorale schade berokkend.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  vrijdag 22 november 2019 @ 13:44:37 #258
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190067433
Comey had weinig keus. Als hij het onderzoek niet had heropend, dan zou de impressie van extreme corruptie bij zowel Clinton als de FBI nog groter zijn. Hij wilde niet, maar moest wel om de krantenkoppen te sturen.
  vrijdag 22 november 2019 @ 14:00:15 #259
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_190067631
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 13:43 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Obama was de baas van Comey. Wil je beweren dat die heeft besloten dat er opnieuw onderzoek moest worden gedaan naar de e-mails van Clinton?

En je noemt het halfslachtig, maar dat 'beleid' heeft Clinton wel flink wat electorale schade berokkend.
Ik heb het in die tijd allemaal niet zo meegekregen. Het zou een optie kunnen zijn dat men het e-mail gebeuren heeft willen 'afsluiten' voordat de verkiezingen werkelijk zouden plaats vinden. Obama had misschien opdracht kunnen geven aan Comey om alsnog het 'onderzoek' te doen en rap te concluderen dat er niks aan de hand was, zodat de angel uit het topic was tijdens de verkiezingen. Zo kon men Hillary helpen de verkiezingen te winnen en als dat zou zijn gebeurd, dan had er uiteraard nooit meer een haan naar gekraaid. Het zou dus een gok geweest kunnen zijn, die verkeerd is uitgepakt.

Over Comey's loyaliteit in deze zaak hoeven we denk ik niet te twijfelen, die zou HRC zeker boven Trump verkozen hebben.
Scratch a liberal and you will find a fascist
  vrijdag 22 november 2019 @ 14:00:41 #260
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_190067642
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 13:44 schreef Ensiferum het volgende:
Comey had weinig keus. Als hij het onderzoek niet had heropend, dan zou de impressie van extreme corruptie bij zowel Clinton als de FBI nog groter zijn. Hij wilde niet, maar moest wel om de krantenkoppen te sturen.
Ja, dit is dus onzin he. Je kunt niet zomaar overal corruptie, samenzweringen, geheime agenda's en complotten verzinnen, en vervolgens acties die erop wijzen dat het allemaal wel meevalt met die deep state controlflauwekul afdoen als: 'het moest wel om de krantenkoppen te sturen'. :')

En wat is er gebeurd met het idee dat de MSM toch onder een hoedje speelt met de corrupte globalisten van de Dems?
pi_190067656
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 14:00 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Ik heb het in die tijd allemaal niet zo meegekregen. Het zou een optie kunnen zijn dat men het e-mail gebeuren heeft willen 'afsluiten' voordat de verkiezingen werkelijk zouden plaats vinden. Obama had misschien opdracht kunnen geven aan Comey om alsnog het 'onderzoek' te doen en rap te concluderen dat er niks aan de hand was, zodat de angel uit het topic was tijdens de verkiezingen. Zo kon men Hillary helpen de verkiezingen te winnen en als dat zou zijn gebeurd, dan had er uiteraard nooit meer een haan naar gekraaid. Het zou dus een gok geweest kunnen zijn, die verkeerd is uitgepakt.

Over Comey's loyaliteit in deze zaak hoeven we denk ik niet te twijfelen, die zou HRC zeker boven Trump verkozen hebben.
Nee, dat slaat nergens op. Het onderzoek was namelijk al afgesloten, maar Comey besloot op eigen houtje het kort voor de verkiezingen te heropenen. Ik besef dat dit verloop van omstandigheden niet past in jouw 'loyale Democraten'-narratief, maar zo is het toch echt gegaan.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  vrijdag 22 november 2019 @ 14:08:15 #262
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_190067722
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 14:02 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Nee, dat slaat nergens op. Het onderzoek was namelijk al afgesloten, maar Comey besloot op eigen houtje het kort voor de verkiezingen te heropenen. Ik besef dat dit verloop van omstandigheden niet past in jouw 'loyale Democraten'-narratief, maar zo is het toch echt gegaan.
Maar waarom dan? Waarom het onderzoek naar zijn gedoodverfde nieuwe baas heropenen? Dan had hij bij HRC's aanstelling vast ontslagen geweest en met pek en veren DC uit gejaagd. Comey was/is een never-Trumper, die had HRC willen zien winnen.
Scratch a liberal and you will find a fascist
  vrijdag 22 november 2019 @ 14:10:19 #263
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_190067761
quote:
Ukraine widens probe against Burisma founder to embezzlement of state funds

KIEV (Reuters) - Ukraine has widened its investigation into the founder of energy company Burisma to include suspicion of embezzling state funds, Prosecutor General Ruslan Ryaboshapka said on Wednesday.

Allegations of wrongdoing at Burisma go to the heart of a U.S. impeachment inquiry into whether President Donald Trump improperly pressured Ukraine’s leadership to investigate his main rival in the 2020 presidential race.

Trump wants Ukraine to launch an investigation into former Vice President Joe Biden and his son Hunter, who was a board member at Burisma from 2014-2019.

The prosecutor who has investigated Burisma is Kostiantyn Kulyk, who previously met Trump’s personal lawyer Rudy Giuliani to discuss accusations against the Bidens.

After he took office in late August, Ryaboshapka launched a wide-ranging audit of criminal cases to see whether they had been conducted properly. Thirteen of them relate to Burisma founder Mykola Zlochevsky, Ryaboshapka told reporters at a briefing on Wednesday.

Burisma did not respond to a request for comment.

Ryaboshapka’s predecessors oversaw a series of investigations into Zlochevsky, a multimillionaire former minister of ecology and natural resources. The allegations concern tax violations, money-laundering and licences given to Burisma during the period where Zlochevsky was a minister.

Ryaboshapka said Zlochevsky was now suspected of the “theft of government funds on an especially large scale,” but did not provide evidence or details.

Ryaboshapka was speaking after being asked about a document from the general prosecutor’s office that was leaked at a separate press conference by three lawmakers earlier on Wednesday.

The document, only part of which was visible, showed Kulyk suspected Zlochevsky of offences including using his official position to embezzle 800 million hryvnias ($33 million) of money belonging to the central bank.

The investigation is effectively on hold, however, because the Ukrainian authorities cannot determine Zlochevsky’s whereabouts.

The central bank did not respond to a request for comment.

Giuliani has previously told Reuters he met Kulyk in Paris. He said at that meeting Kulyk echoed allegations that in 2016 Joe Biden as Vice President had tried to have Ukraine’s then-chief prosecutor, Viktor Shokin, fired to stop him investigating Burisma. Biden has accused Giuliani of peddling “false, debunked conspiracy theories” for repeating these allegations.

Kulyk told Reuters in October that he had been investigating Zlochevsky for around two years.

Reuters could not independently verify the extent of Kulyk’s involvement, but a source close to the energy company saw a spike in activity by Kulyk in regards to Burisma after Giuliani’s interest in the company and the Bidens had been conveyed to Kulyk’s then superior, Yuriy Lutsenko.

In late January, Kulyk sent Zlochevsky the first of several summons for questioning, documents seen by Reuters showed.

Zlochevsky has not commented on the summons or an announcement by Ryaboshapka in October that his office was reviewing a series of investigations linked to Zlochevsky.
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_190067801
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 14:08 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Maar waarom dan? Waarom het onderzoek naar zijn gedoodverfde nieuwe baas heropenen? Dan had hij bij HRC's aanstelling vast ontslagen geweest en met pek en veren DC uit gejaagd. Comey was/is een never-Trumper, die had HRC willen zien winnen.
Ooit bedacht dat iemand als Comey niet handelt uit politieke motieven en gewoon z'n werk doet (en daarbij soms inschattingsfouten maakt)? Niet alles is een complot, beste Ed.

Afijn, wat leesvoer:

‘James Comey had geen politieke motieven bij FBI-onderzoek Clinton’

Over het eerste onderzoek naar de e-mails van Clinton, dat in juli 2016 is stopgezet:

quote:
Comey staakte dat onderzoek in juli 2016, midden in de verkiezingscampagne voor het Witte Huis. Hij kritiseerde Clintons gebruik van de privéserver voor staatszaken tijdens een ongebruikelijke persconferentie als ‘extreem nonchalant’, maar verklaarde ook dat hij geen grond zag voor federale strafvervolging. Volgens de Republikeinen beïnvloedde de FBI-baas daarmee de verkiezingscampagne.

De als politiek-neutraal beschouwde Horowitz komt nu tot een kritisch, maar genuanceerd oordeel. Comey heeft gedragsregels van het ministerie van Justitie overtreden en zich zelfs de autoriteit van toenmalig minister van Justitie Loretta Lynch toegeëigend toen hij zei dat er geen reden was Clinton te vervolgen. Maar Horowitz ziet geen aanwijzingen dat Comey werd gedreven door politieke motieven of heeft getracht de verkiezingen te beïnvloeden.
En over het tweede onderzoek:

quote:
Vlak vóór de verkiezingen maakte Comey echter bekend dat de FBI het onderzoek naar Clintons privéserver had hervat (er waren verdachte mails opgedoken op de computer van de echtgenoot van Clintons assistent Huma Abedin), om een paar dagen later weer te melden dat de FBI niets had gevonden. Clinton klaagde later dat die laatste episode haar de verkiezingszege had gekost. Horowitz kwalificeert dit optreden van Comey nu als een ‘ernstige beoordelingsfout’.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  vrijdag 22 november 2019 @ 14:19:42 #265
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190067886
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 14:00 schreef VoMy het volgende:

[..]

Ja, dit is dus onzin he. Je kunt niet zomaar overal corruptie, samenzweringen, geheime agenda's en complotten verzinnen, en vervolgens acties die erop wijzen dat het allemaal wel meevalt met die deep state controlflauwekul afdoen als: 'het moest wel om de krantenkoppen te sturen'. :')

En wat is er gebeurd met het idee dat de MSM toch onder een hoedje speelt met de corrupte globalisten van de Dems?
Wat vind jij dan het meest waarschijnlijke? En allemachtig, MuH rUsSiA types hebben geen recht om anderen te beschuldigen van het verzinnen van complotten. En tsja, als je het niet dubieus vindt dat (gevallen) topambtenaren uit de veiligheids- en inlichtingendiensten de switch maken naar nieuwszenders, dan mag je dat gerust zo vinden. Het lijkt mij niet onredelijk om te denken dat er al goede relaties tussen die twee partijen waren voordat ze werden ontslagen.

Geloof jij lekker in jouw complottheorietjes, ik in de mijne. En dan zullen we zien wiens wereldbeeld in elkaar dondert.
  vrijdag 22 november 2019 @ 14:34:42 #266
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_190068106
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 14:19 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

Wat vind jij dan het meest waarschijnlijke?

Hoe bedoel je? Is de keuze A: een deepstate waarin iedereen in de zak zit van de democraten en Comey ook, hoewel zijn acties tegen Hillary werkten maar dat was om de media, die ook in de zak van de democraten zit, af te leiden van de democraat Hillary door de aandacht op haar te vestigen.
Of B: Iedereen doet maar wat en dat kleinzerige gejank over grootschalige globalistische complotten is echt bespottelijk.

Dan kies ik B.
quote:
En allemachtig, MuH rUsSiA types hebben geen recht om anderen te beschuldigen van het verzinnen van complotten.
Waarom niet? Iedereen zou eens moeten kappen met dat complotgehuil, de Clinton-aanhang na de verkiezingsnederlaag en nu, 3 jaar later, de Trumpaanhang, want allemachtig, wat een onzin komt er hier voorbij over hoe de hazen zouden lopen.
quote:
En tsja, als je het niet dubieus vindt dat (gevallen) topambtenaren uit de veiligheids- en inlichtingendiensten de switch maken naar nieuwszenders, dan mag je dat gerust zo vinden.
Dit refereert op welke manier naar deze impeachmentprocedure? Naar Hillary Clinton? Ik snap hier echt helemaal niets van.
quote:
Het lijkt mij niet onredelijk om te denken dat er al goede relaties tussen die twee partijen waren voordat ze werden ontslagen.
Welke partijen? En dat mensen worden ontslagen in een tijd dat een megalomane idioot toevallig president is, zegt niet zoveel over de corruptie van die ontslagenen. Hoeveel mensen zijn er al wel niet het Witte Huis uitgegooid sinds 2017?
quote:
Geloof jij lekker in jouw complottheorietjes, ik in de mijne. En dan zullen we zien wiens wereldbeeld in elkaar dondert.
Ik geloof dus helemaal niet in complottheorietjes, dat ben je helemaal zelf.
  vrijdag 22 november 2019 @ 14:37:18 #267
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_190068136
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 november 2019 13:10 schreef dellipder het volgende:

[..]

En dit is overigens ook vreselijk domme uitspraak, want er zijn geen 35.000 medewerkers verantwoordelijk voor de FISA affidavit.
Werkelijk een zeer belachelijke gedachtegang.
Knap dat je dit er weer bij weet te verzinnen.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  vrijdag 22 november 2019 @ 14:38:30 #268
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_190068153
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 14:13 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Ooit bedacht dat iemand als Comey niet handelt uit politieke motieven en gewoon z'n werk doet (en daarbij soms inschattingsfouten maakt)? Niet alles is een complot, beste Ed.

Afijn, wat leesvoer:

‘James Comey had geen politieke motieven bij FBI-onderzoek Clinton’

Over het eerste onderzoek naar de e-mails van Clinton, dat in juli 2016 is stopgezet:
[..]

En over het tweede onderzoek:
[..]

Het onderzoek naar de Clinton e-mails is wel degelijk heel merkwaardig uitgevoerd. De bewuste server is nooit fysiek door de FBI onderzocht en werd snel met andere hardware en andere niet-overheidsapparatuur gewist en fysiek gesloopt. Het werd HRC toegestaan om het onderzoek naar de confidentiality van de mails door een team van haar eigen advocaten uit te laten voeren. Aangezien er via deze apparatuur confidential overheidsmateriaal is verstuurd en later illegaal gewist om de sporen te verdonkeremanen, zijn er diverse belangrijke regels overtreden en misdrijven gepleegd. Als dit niet Hillary Clinton en haar assistenten waren geweest, maar ambtenaren en management van een of ander ministerie, hadden er koppen gerold en waren er mensen in de gevangenis beland. Maar in plaats daarvan werd er gezegd dat het allemaal wel meeviel, en Clinton had er geen slechte bedoelingen mee, dus hooguit een waarschuwing om het niet meer te doen.
Scratch a liberal and you will find a fascist
  vrijdag 22 november 2019 @ 14:42:12 #269
65394 Montov
Dogmaticus Irritantus
pi_190068190
Er zijn een dozijn Russen en een half dozijn campagneleden van Trump veroordeeld, diverse inlichtingendiensten hebben Russische inmenging bevestigd en Mueller heeft een dik rapport met veel specifieke voorbeelden. Dat staat als een huis.

Iemand zegt dat Oekraïne achter de hack zit van de DNC, maar daar is geen enkele indicatie van. Dat wereldbeeld is al ingestort ongeacht hoe erg je er in blijft geloven net als muh Seth Rich, muh QAnon en muh pizzagate.
Géén kloon van tvlxd!
  vrijdag 22 november 2019 @ 15:38:55 #270
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_190068842
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 14:42 schreef Montov het volgende:
Er zijn een dozijn Russen en een half dozijn campagneleden van Trump veroordeeld, diverse inlichtingendiensten hebben Russische inmenging bevestigd en Mueller heeft een dik rapport met veel specifieke voorbeelden. Dat staat als een huis.

Iemand zegt dat Oekraïne achter de hack zit van de DNC, maar daar is geen enkele indicatie van. Dat wereldbeeld is al ingestort ongeacht hoe erg je er in blijft geloven net als muh Seth Rich, muh QAnon en muh pizzagate.
Er zijn mensen veroordeeld vanwege zaken die niet-gerelateerd waren. Als je maar lang genoeg zoekt, zaken verdraait en mensen onder ongelofelijke druk zet, zullen er vast mensen zijn die bekennen of een plea deal aannemen omdat het er anders veel slechter uit ziet. Manafort werd veroordeeld om iets waar half Washington zich schuldig aan maakt maar verder nooit iemand voor wordt aangepakt. Flynn en Papadapoulos voor 'liegen tegen de FBI', zogenaamde perjury traps.

Russische inmenging is 1 grote grap. Het 'bewijs' daarvoor was in elkaar gedraaid door de schimmige intelligence firma New Knowledge, die veel geld verdien aan overheidscontracten en bestaat uit voormalig geheimedienstjongens. Deze firma heeft natuurlijk de opdracht gekregen de Russische inmenging aan te tonen, omdat anders de hele Russiahoax nergens op gebaseerd is. Rusland is sinds een aantal jaar de opnieuw uitgevonden boeman, want als er geen boeman is, is er ook geen reden om jaarlijks honderden miljarden aan belastinggeld te verspillen aan de defensie-industrie en de veiligheidsdiensten, want die moeten natuurlijk ook goed te vreten hebben.

Raad eens waar deze boevenclub zichzelf schuldig aan heeft gemaakt;

quote:
Facebook suspends five accounts, including that of a social media researcher, for misleading tactics in Alabama election

Earlier this week, Morgan, the head of the firm New Knowledge, told The Washington Post he had experimented with misleading online tactics during the 2017 contest between Republican Roy Moore and since-elected Democratic Sen. Doug Jones. Morgan acknowledged creating a misleading Facebook page to appeal to conservatives. He also acknowledged purchasing retweets on Twitter to measure the potential “lift” of political messages.
Deze firma is nota bene zelf schuldig aan inmenging in de senaatsverkiezing van Alabama, waar men het een 'experiment' noemt.

quote:
Secret Experiment in Alabama Senate Race Imitated Russian Tactics

One participant in the Alabama project, Jonathon Morgan, is the chief executive of New Knowledge, a small cyber security firm that wrote a scathing account of Russia’s social media operations in the 2016 election that was released this week by the Senate Intelligence Committee.

“We orchestrated an elaborate 'false flag' operation that planted the idea that the Moore campaign was amplified on social media by a Russian botnet,” the report says.
En nog steeds bedient deze smeer- en leugenmachine de elites. Tulsi Gabbard is een gevaar voor het DNC establishment en nu is zij de mol van de Russische bogeyman:

quote:
Russia's propaganda machine discovers 2020 Democratic candidate Tulsi Gabbard

[...]

Within a few days of Gabbard announcing her presidential bid, DisInfo 2018, part of the cybersecurity firm New Knowledge, found that three of the top 15 URLs shared by the 800 social media accounts affiliated with known and suspected Russian propaganda operations directed at U.S. citizens were about Gabbard.

Analysts at New Knowledge, the company the Senate Intelligence Committee used to track Russian activities in the 2016 election, told NBC News they've spotted "chatter" related to Gabbard in anonymous online message boards, including those known for fomenting right-wing troll campaigns. The chatter discussed Gabbard's usefulness.

[...]
Lees dit stukje van de progressieve anti-Trumper Aaron Maté maar eens:

https://www.thenation.com(...)ctions-interference/

quote:
New Studies Show Pundits Are Wrong About Russian Social-Media Involvement in US Politics
Far from being a sophisticated propaganda campaign, it was small, amateurish, and mostly unrelated to the 2016 election.
En als je na dit alles nog van die naieve denkbeelden hebt, is er voor goedgelovige schaapjes zoals jij geen redden aan.
Scratch a liberal and you will find a fascist
  vrijdag 22 november 2019 @ 16:45:49 #271
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_190069668
quote:
Hunter Biden-linked company received $130M in special federal loans while Joe Biden was vice president

An investment firm linked to Hunter Biden received over $130 million in federal bailout loans while his father Joe Biden was vice president and routed profits through a subsidiary in the Cayman Islands, according to federal banking and corporate records reviewed by the Washington Examiner.

Financial experts said the offshore corporate structure could have been used to shield earnings from U.S. taxes.

Rosemont Capital, an investment firm at the center of Hunter Biden’s much-scrutinized financial network, was one of the companies approved to participate in the 2009 federal loan program known as the Term Asset-Backed Securities Loan Facility, or TALF.

Under the program, the U.S. Treasury Department and the Federal Reserve Bank issued billions of dollars in highly favorable loans to select investors who agreed to buy bonds that banks were struggling to offload, including bundled college and auto loans.

According to federal records, 177 firms participated in TALF, many of them well connected in Washington or on Wall Street. For investors, there was little risk and a high chance of reward. The Federal Reserve funded as much as 90% of the investments. If the bonds were profitable, the borrowers benefited. If not, the department agreed to take over the depreciated assets with no repercussions for the borrowers.

“It's very complicated to become qualified as a TALF borrower or as a TALF fund, if you will,” Carol Pepper, a wealth management specialist, told Forbes in 2009. “But that's an example of where, if you can get into a TALF fund, you can benefit from this government program.”

Under the terms for the program, any U.S. company looking to invest in select categories of bonds was eligible to apply for the loans. However, the Treasury Department and Federal Reserve maintained the “right to reject a borrower for any reason,” and the internal selection process was criticized by some lawmakers as opaque and open to corruption.

“How can my constituents in Vermont get some of that money? Who makes the decisions? Do you guys sit around in a room — do you make it? Are there conflicts of interest?” Sen. Bernie Sanders asked Federal Reserve Bank Chairman Ben Bernanke at a March 3, 2009, Senate hearing. “Do you have to be a large, greedy, reckless financial institution to apply for these monies?”

Joe Biden was a key advocate for the financial bailout, which was approved under the Bush administration and expanded under President Barack Obama. He delayed his Senate resignation in January 2009 to cast his final vote to increase funding for the Troubled Asset Relief Program before taking office as vice president.

“These guys are not the most likable guys in the world,” Biden said about the banks and hedge funds aided by the government intervention. "But here are the facts ... Had we not bailed out the largest bank institutions in the world, there would have been a flat-out depression.”

One of the firms that benefited was Rosemont Capital, a company led by Hunter Biden’s business partners, Chris Heinz and Devon Archer. The firm received the loans at a crucial time for Hunter Biden. The younger Biden had stepped down from his lobbying business in late 2008, reportedly due to pressure on his father’s vice presidential campaign.

Biden, Heinz, and Archer incorporated Rosemont Seneca Partners in Delaware on June 25, 2009. The “alternative investment and market advisory firm” was an offshoot of Rosemont Capital, which held a 50% stake in the new venture. Rosemont Seneca and Rosemont Capital shared the same office address in lower Manhattan and the same New York phone number, according to Securities and Exchange Commission documents. Three weeks after Rosemont Seneca was incorporated, a subsidiary of Rosemont Capital, called Rosemont TALF SPV, received $23.5 million in federal loans through the TALF program. This included $13.4 million to invest in student loans and $11.1 million to invest in subprime auto loans. Over five months, the company received a total of $130 million from the program in multiple installments for investments in subprime credit cards and residential mortgages.

“This is a great example of the suspicion of many Americans that these bailouts were used to benefit connected insiders while ordinary Americans went broke,” said Tom Anderson, director of the Government Integrity Project at the National Legal and Policy Center, an organization that was critical of TALF at the time.

Although the government stopped issuing the loans at the end of 2009, the names of the well connected borrowers and investors were later released — prompting new criticism from lawmakers and the press. In April 2011, Rolling Stone reported that millions in TALF loans had been issued to the wife of Morgan Stanley Chairman John Mack, Miami Dolphins owner H. Wayne Huizenga, and Wall Street titan John Paulson, dubbing the program “welfare for the rich.”

“Our jaws are literally dropping as we're reading this,” Warren Gunnels, an aide to Sanders, told Rolling Stone. “Every one of these transactions is outrageous.”

Sanders also raised concerns that borrowers were using the program to evade taxes. His office staff compiled a list of over 100 TALF investors based in the Cayman Islands and other known tax havens.

“It has been estimated that each year corporations and wealthy individuals avoid approximately $100 billion in U.S. taxes through the use of abusive and illegal tax shelters,” wrote Sanders in a letter to Bernanke. “Why would the Fed lend to material investors located in the Cayman Islands?”

Federal Reserve records show Rosemont Capital was one of the companies that set up an offshore limited partnership, called “Rosemont TALF Investment Fund LP,” to participate in the TALF program. The fund was incorporated in the Cayman Islands on May 14, 2009, and dissolved on Nov. 14, 2014, according to corporate records in the British territory. The fund was managed by a Delaware-based subsidiary of Rosemont called “Rosemont TALF GP,” SEC records show.

Another investor in Rosemont’s TALF fund, called “Rosemont TALF Opportunities Fund II,” was also based in the Cayman Islands. Additional Rosemont TALF investors included two Greek shipping magnates, a California class action attorney and a financial trust based in Liberia.

Tax experts said the Cayman Islands were a popular location at the time for hedge funds and corporations to set up subsidiaries in order to avoid paying certain U.S. taxes. Didier Jacobs, a senior policy adviser at Oxfam America who focuses on international finance, said an estimated $2.7 trillion was parked in the Cayman Islands and other tax havens prior to the U.S. tax reform in 2017.

“As long as it was sitting there, it was not taxed. That’s why there was a lot of money sitting there in the Cayman Islands,” said Jacobs.

Steve Rosenthal, a senior fellow at the Urban-Brookings Tax Policy Center, said the use of an offshore company could also help investment firms reduce the tax liability for foreign or tax-exempt investors who could otherwise be subject to U.S. taxes.

Matt Gardner, a senior fellow at the Institute on Taxation and Economic Policy, said the most likely reason for setting up a company in the Cayman Islands would be to take advantage of its tax laws.

“It seems like a pretty basic ask that any recipient of these TALF loans would act in certain ways. And one of those ways would be to not organize their businesses to avoid taxes in the Caymans,” said Gardner.
De Bidens hebben ook al verstand van bankieren.
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_190070790
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 14:38 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Het onderzoek naar de Clinton e-mails is wel degelijk heel merkwaardig uitgevoerd. De bewuste server is nooit fysiek door de FBI onderzocht en werd snel met andere hardware en andere niet-overheidsapparatuur gewist en fysiek gesloopt. Het werd HRC toegestaan om het onderzoek naar de confidentiality van de mails door een team van haar eigen advocaten uit te laten voeren. Aangezien er via deze apparatuur confidential overheidsmateriaal is verstuurd en later illegaal gewist om de sporen te verdonkeremanen, zijn er diverse belangrijke regels overtreden en misdrijven gepleegd. Als dit niet Hillary Clinton en haar assistenten waren geweest, maar ambtenaren en management van een of ander ministerie, hadden er koppen gerold en waren er mensen in de gevangenis beland. Maar in plaats daarvan werd er gezegd dat het allemaal wel meeviel, en Clinton had er geen slechte bedoelingen mee, dus hooguit een waarschuwing om het niet meer te doen.
Mooi verhaal, het is alleen geen reactie op mijn post.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  vrijdag 22 november 2019 @ 23:14:37 #273
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190076709
Net ook een stuk in de NYTimes geplaatst over het onderzoek van Horowitz / Durham waar CNN gister mee kwam. Heb daarom een topic geopend hierover, want dit wordt uiteraard wel nieuws losstaand van het impeachment circus: NWS / [VS] Onderzoek naar Rusland onderzoek: Kritisch naar FBI, niet Biased
  zaterdag 23 november 2019 @ 16:05:39 #274
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_190083505
Heerlijk, gisteren weer een geloofwaardige getuige die in een restaurant naast iemand zat die met Trump aan het bellen was (niet over de speaker) en letterlijk kon horen dat Trump opdracht voor de quid pro quo gaf :')

En de afsluiting van een bijna jankende Adam Schiff _O-

Als de Senaat er vervolgens aan te pas komt, dan gaat de stront pas goed de ventilator, omdat de commissie dan onder leiding van de Republikeinen gaat, en zij dan hun eigen getuigen kunnen oproepen. Dan mogen vader en zoon Biden aanschuiven, Victor Shokin etc.
Scratch a liberal and you will find a fascist
  zaterdag 23 november 2019 @ 16:09:19 #275
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190083533
Wat zou Biden moeten weten over wat Trump al dan niet gedaan heeft?
pi_190083571
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 november 2019 16:05 schreef EdvandeBerg het volgende:
Heerlijk, gisteren weer een geloofwaardige getuige die in een restaurant naast iemand zat die met Trump aan het bellen was (niet over de speaker) en letterlijk kon horen dat Trump opdracht voor de quid pro quo gaf :')

En de afsluiting van een bijna jankende Adam Schiff _O-

Als de Senaat er vervolgens aan te pas komt, dan gaat de stront pas goed de ventilator, omdat de commissie dan onder leiding van de Republikeinen gaat, en zij dan hun eigen getuigen kunnen oproepen. Dan mogen vader en zoon Biden aanschuiven, Victor Shokin etc.
Inzet van het onderzoek is de vraag in hoeverre Trump de president van Oekraïne onder druk heeft gezet om de Biden's te onderzoeken.

Waarom zou Hinder Biden dan moeten getuigen?
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  zaterdag 23 november 2019 @ 16:47:07 #277
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_190083819
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 16:45 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

De Bidens hebben ook al verstand van bankieren.
Irrelevant. Probeer eens ontopic te blijven, dit gaat om een zaak waarin de president van de VS zijn macht gebruikte om een buitenlandse mogenheid in te zetten tegen een persoonlijke politieke tegenstander. Wat heb je daarover te melden, dat is waar het hier om gaat.
  zaterdag 23 november 2019 @ 18:44:44 #278
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190085284
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2019 16:09 schreef ExtraWaskracht het volgende:
Wat zou Biden moeten weten over wat Trump al dan niet gedaan heeft?
Er is diverse berichtgeving dat de Republicans in het Huis van plan zijn getuigenissen en documenten te dagvaarden in relatie tot Hunter Biden, Alexandra Chalupa en de anonieme "whistleblower".

Republicans to Subpoena Whistleblower, Hunter Biden, Alexandra Chalupa

En de reden staat ook vermeld in de artikelen:

quote:
On Biden, they wrote that since witnesses raised the issue of Hunter Biden getting paid $50,000 per month for sitting on the board of a Ukrainian natural gas company that was under investigation, learning more about it would be “directly relevant to the inquiry”:

According to the New York Times, Hunter Biden was ‘part of a broad effort by Burisma to bring in well-connected Democrats during a period when the company was facing investigations backed not just by domestic Ukrainian forces but by officials in the Obama administration.’ Reports suggest that Burisma paid Hunter Biden $50,000 per month through a company called Rosemont Seneca Bohai LLC. Because witnesses explained that Hunter Biden’s presence on Burisma’s board raised concerns during the Obama Administration and President Trump briefly raised this issue during his phone call with President Zelensky, this information is directly relevant to the Democrats’ ‘impeachment inquiry.’
Link naar de brief van Jim Jordan en Devin Nunes gericht aan de House Intelligence Commitee.

Ook onder Senate Republicans is er al enige tijd discussie over het onderwerp Joe en Hunter Biden te dagvaarden.

Senate Republicans consider including Bidens in Trump impeachment trial

Ook in deze berichtgeving wordt een reden daarvoor aangevoerd:

quote:
Among a group of Trump’s allies inside and outside Congress, there is intense and growing interest in countering the House Democrats’ impeachment inquiry by delving into Hunter Biden’s business dealings in Ukraine and China. Because his father was vice president at the time, these allies think it could be a way to explain why Trump pressed Ukrainian President Volodymyr Zelensky in a July 25 phone call to “look into” the Bidens, who have denied any wrongdoing.
Mijn vermoeden is dat met een impeachment trial in de Senate de Republicans getuigen die voor de House Intelligence Committee voor hen nog off limits waren zullen gaan oproepen om in hun optiek volledige waarheid te achterhalen.
Dit betekent dan dagvaardingen voor in elk geval Joe en Hunter Biden, Alexandra Chalupa en Eric Ciameralla.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  zaterdag 23 november 2019 @ 18:50:07 #279
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190085386
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 november 2019 16:47 schreef VoMy het volgende:

[..]

Irrelevant. Probeer eens ontopic te blijven, dit gaat om een zaak waarin de president van de VS zijn macht gebruikte om een buitenlandse mogenheid in te zetten tegen een persoonlijke politieke tegenstander. Wat heb je daarover te melden, dat is waar het hier om gaat.
Jij zult gaan zien dat deze kwestie gaat over verdwenen belastinggeld, USAID dat in corrupte zakken verdween en actoren (de zogenaamde "whistleblower" en andere "getuigen") die medeverantwoordelijk waren voor election meddling inzake de Russia collusion delusion hoax.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_190089261
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 november 2019 16:45 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

De Bidens hebben ook al verstand van bankieren.
Ik denk dat je bedoelt: Hunter Biden heeft business partners die iets van bankieren kennen, want wat Biden zelf kan of doet, daar zegt het artikel niets over. Het zijn twee verhalen:

- één over Biden dat één regel lang is,
Hunter Biden heeft samen met Heinz en Archer een bedrijf, Rosemont Seneca Partners, opgericht (voor 50% eigendom is van Rosemont Capital).

- en een volledig artikel over de activiteiten van een ander bedrijf van z'n business partners:
Een lang verhaal over TALF leningen, cayman island offshore tax havens, met quotes van Oxfam en Sanders.. omdat Rosemont TALF SPV, een dochterbedrijf van Rosemont Capital, dat bestuurd wordt door Chris Heinz (van de Heinz ketchup familie) en Devon Archer TALF leningen voor in totaal 130 miljoen aangaan.
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
  zondag 24 november 2019 @ 02:30:16 #281
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_190093114
quote:
2s.gif Op zaterdag 23 november 2019 18:44 schreef dellipder het volgende:

[..]

Er is diverse berichtgeving dat de Republicans in het Huis van plan zijn getuigenissen en documenten te dagvaarden in relatie tot Hunter Biden, Alexandra Chalupa en de anonieme "whistleblower".

Republicans to Subpoena Whistleblower, Hunter Biden, Alexandra Chalupa

En de reden staat ook vermeld in de artikelen:
[..]

Link naar de brief van Jim Jordan en Devin Nunes gericht aan de House Intelligence Commitee.

Ook onder Senate Republicans is er al enige tijd discussie over het onderwerp Joe en Hunter Biden te dagvaarden.

Senate Republicans consider including Bidens in Trump impeachment trial

Ook in deze berichtgeving wordt een reden daarvoor aangevoerd:
[..]

Mijn vermoeden is dat met een impeachment trial in de Senate de Republicans getuigen die voor de House Intelligence Committee voor hen nog off limits waren zullen gaan oproepen om in hun optiek volledige waarheid te achterhalen.
Dit betekent dan dagvaardingen voor in elk geval Joe en Hunter Biden, Alexandra Chalupa en Eric Ciameralla.
En waarom is dat relevant voor een impeachment van Trump? :?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_190093771
Turner vat deze hearings mooi samen hier.


Kent en Taylor verklaren van Sondland vernomen te hebben dat Trump aanstuurde op een quid pro quo door militaire steun afhankelijk te maken van onderzoeken. Sondland verklaard dat van helemaal niemand vernomen te hebben.

Volker die direct contact had met Trump en Oekraïne verklaard nooit vernomen te hebben dat de steun gerelateerd werd aan de onderzoeken.

Ondertussen worden de quid pro quo doelpalen verschoven van de militaire steun in ruil voor onderzoeken naar een meeting. Niet zo gek want er is helemaal niemand die de link tussen militaire steun en onderzoeken bevestigd heeft.

[ Bericht 4% gewijzigd door Sjemmert op 24-11-2019 08:38:15 ]
  zondag 24 november 2019 @ 08:50:24 #283
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190094033
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 02:30 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

En waarom is dat relevant voor een impeachment van Trump? :?
:?

NWS / Steun groeit voor afzettingsprocedure tegen Trump #7
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  zondag 24 november 2019 @ 09:06:06 #284
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_190094101
quote:
1s.gif Op zondag 24 november 2019 07:59 schreef Sjemmert het volgende:
Niet zo gek want er is helemaal niemand die de link tussen militaire steun en onderzoeken bevestigd heeft.
Behalve elke getuige. Maar die stukjes zie je niet op Fox.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_190094172
quote:
7s.gif Op zondag 24 november 2019 09:06 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Behalve elke getuige. Maar die stukjes zie je niet op Fox.
Post jij ze dan maar.

Volker:
quote:
“So I get to ask you. You had a meeting with the President of the United States, and you believe that the policy issues he raised concerning Ukraine were valid, correct?”

“Yes,” Volker said.

“Did the President of the United States ever say to you that he was not going to allow aid from the United States to go to the Ukraine unless there were investigations into Burisma, the Bidens, or the 2016 elections?” Turner asked.

“No, he did not,” Volker said.

Did the Ukrainians ever tell you that they understood that they would not get a meeting with the President of the United States, a phone call with the President of the United States, military aid, or foreign aid from the United States unless they undertook investigations of Burisma, the Bidens, or the 2016 elections? Turner asked.

“No, they did not,” Volker said.
Sondland:
quote:
Answer the question, Turner said. Is it correct no one on this planet told you that Donald Trump was tying this aid to the investigations?

Because if your answer is yes, then the chairman is wrong and the headline on CNN is wrong,Turner said. No one on this planet told you that President Trump was tying aid to investigations, yes or no?

Yes,Sondland said.

So you really have no testimony today that ties President Trump to a scheme to withold aid from Ukraine in exchange for thee investigations? Turner asked.

Other than my own presumption,Sondland said.


[ Bericht 34% gewijzigd door Sjemmert op 24-11-2019 09:25:47 ]
pi_190095045
quote:
1s.gif Op zondag 24 november 2019 09:14 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Post jij ze dan maar.

Volker:
[..]

Sondland:
[..]

Daarom is het ook zaak om mannen zoals Pompeo, Giuliani, Perry, Pence en Trump te verhoren. Want dat de president een onderzoek wilde naar de Biden's, lijdt geen twijfel. Meerdere getuigen hebben verklaard dat er sprake was van quid pro quo. Dan is het aan de genoemde mannen om daar duidelijkheid over te verschaffen.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  zondag 24 november 2019 @ 10:44:12 #287
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_190095143
quote:
Mijn vraag blijft staan, waarom is dat relevant voor dit onderzoek? Alsof je de bank die overvallen is opeens gaat onderzoeken naar diverse andere mogelijke misdaden, als onderdeel van het onderzoek naar de overval. En wat denk je dat er nog te behalen valt met deze witchhunt naar de klokkenluider, anders dan karaktermoord, afleiding, en toekomstige klokkenluiders/getuigen intimideren?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  zondag 24 november 2019 @ 10:49:12 #288
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190095194
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 10:44 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Mijn vraag blijft staan, waarom is dat relevant voor dit onderzoek? Alsof je de bank die overvallen is opeens gaat onderzoeken naar diverse andere mogelijke misdaden, als onderdeel van het onderzoek naar de overval. En wat denk je dat er nog te behalen valt met deze witchhunt naar de klokkenluider, anders dan karaktermoord, afleiding, en toekomstige klokkenluiders/getuigen intimideren?
Ik heb een redelijk uitgebreide toelichting gegeven, inclusief mijn vermoedens. Zo helder als glas.
Het laatste stukje in jouw bericht is jouw premisse en dan moet ik vanuit dit gegeven jou proberen te overtuigen, ofzo?
Ga lekker buitenspelen, joh! :')
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_190095212
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 10:44 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Mijn vraag blijft staan, waarom is dat relevant voor dit onderzoek? Alsof je de bank die overvallen is opeens gaat onderzoeken naar diverse andere mogelijke misdaden, als onderdeel van het onderzoek naar de overval. En wat denk je dat er nog te behalen valt met deze witchhunt naar de klokkenluider, anders dan karaktermoord, afleiding, en toekomstige klokkenluiders/getuigen intimideren?
Het werkelijke antwoord weet je natuurlijk al. De Reps willen hiermee de aandacht verleggen naar de Biden's. Want mocht Hunter Biden worden verhoord, dan is dat hoe dan ook nieuws en de media zullen er uitgebreid verslag van doen.

De Republikeinen zullen hun vragen op zo'n manier stellen dat de indruk wordt gewekt dat Biden Jr van alles verkeerd heeft gedaan. Media zoals FOX gaan daarin mee, Trump tweet zich een ongeluk et voila, er is een narratief gecreëerd dat je kunt verkopen aan de eigen achterban.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_190095224
Als Biden echt corrupt is hebben ze een reden om te zeggen dat het goed was om daar een onderzoek naar te eisen, simpel.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_190095245
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 10:52 schreef Ludachrist het volgende:
Als Biden echt corrupt is hebben ze een reden om te zeggen dat het goed was om daar een onderzoek naar te eisen, simpel.
Of hij daadwerkelijk corrupt is, is bijzaak. Het beeld pushen is al voldoende.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  zondag 24 november 2019 @ 10:58:08 #292
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_190095271
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 10:50 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Het werkelijke antwoord weet je natuurlijk al. De Reps willen hiermee de aandacht verleggen naar de Biden's. Want mocht Hunter Biden worden verhoord, dan is dat hoe dan ook nieuws en de media zullen er uitgebreid verslag van doen.

De Republikeinen zullen hun vragen op zo'n manier stellen dat de indruk wordt gewekt dat Biden Jr van alles verkeerd heeft gedaan. Media zoals FOX gaan daarin mee, Trump tweet zich een ongeluk et voila, er is een narratief gecreëerd dat je kunt verkopen aan de eigen achterban.
Dat denk ik ook ja, maar dat ziet redpilled duidelijk anders ;)
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  zondag 24 november 2019 @ 11:01:11 #293
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190095300
Volgens mij kan Hunter Biden gewoon in de Raad van het Bestuur zitten van een corrupte buitenlandse ondernemening. Er bestaat geen wet die dit verbiedt.

Echter;

"I looked at them and said: I’m leaving in six hours. If the prosecutor is not fired, you’re not getting the money. Well, son of a bitch. He got fired."

Dit is allemaal prima en OK, want dit is geen "pressure", omkoping of een quid pro quo. :')

En vragen hierover stellen is een impeachable offense.

Lol, whatever makes you sleep well at night.

Deze make believe fairy tale gaat in werkelijkheid over Amerikaans belastinggeld, USAID dat in corrupte zakken verdween en over "getuigen" die medeverantwoordelijk waren voor election meddling inzake de Russia collusion delusion hoax.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_190095370
Er is je nou al talloze malen uitgelegd dat vice-president Joe Biden niet op eigen houtje handelde, maar uit naam van de Amerikaanse regering en diens Europese bondgenoten. Shokin was namelijk een waardeloze openbare aanklager, die de corruptie in Oekraïne enkel bevorderde.

Maar volhouden dat Biden fout heeft gehandeld, ondanks dat verklaringen van betrokkenen dat tegenspreken, is uiteraard noodzakelijk voor de fans van Trump.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  Moderator zondag 24 november 2019 @ 11:08:21 #295
1212 crew  Mike
Excellent!
pi_190095376
quote:
2s.gif Op zondag 24 november 2019 11:01 schreef dellipder het volgende:

"I looked at them and said: I’m leaving in six hours. If the prosecutor is not fired, you’re not getting the money. Well, son of a bitch. He got fired."

Dit is allemaal prima en OK, want dit is geen "pressure", omkoping of een quid pro quo. :')

Quid pro quo's zijn heel gebruikelijk in buitenlandpolitiek. Wat Trumpfans niet schijnen te begrijpen is dat dit geval niet te vergelijken is met wat Trump deed.

Biden sprak namens de VS zodat de doelen van de VS bereikt konden worden. Trump wilde de quid pro quo voor z'n eigen politieke gewin. Daarnaast werd het nog een graadje erger bij Trump omdat hij er militaire steun voor tegenhield die al toegezegd was door het congres, waardoor hij direct tegen de belangen van de VS inging.
In some matters there's no reality, only perception. Truth exists, but people have a vested interest in not knowing it.
  zondag 24 november 2019 @ 11:09:00 #296
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_190095387
quote:
2s.gif Op zondag 24 november 2019 11:01 schreef dellipder het volgende:
Volgens mij kan Hunter Biden gewoon in de Raad van het Bestuur zitten van een corrupte buitenlandse ondernemening. Er bestaat geen wet die dit verbiedt.

Echter;

"I looked at them and said: I’m leaving in six hours. If the prosecutor is not fired, you’re not getting the money. Well, son of a bitch. He got fired."
En hoe was dit precies in het voordeel van de Bidens? Die kerel werd weggewerkt omdat hij niet hard genoeg was tegen corruptie!

quote:
Dit is allemaal prima en OK, want dit is geen "pressure", omkoping of een quid pro quo. :')

En vragen hierover stellen is een impeachable offense.

Lol, whatever makes you sleep well at night.

Deze make believe fairy tale gaat in werkelijkheid over Amerikaans belastinggeld, USAID dat in corrupte zakken verdween en over "getuigen" die medeverantwoordelijk waren voor election meddling inzake de Russia collusion delusion hoax.
Het verschil hier is je positie misbruiken voor persoonlijk gewin.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_190095570
quote:
2s.gif Op zondag 24 november 2019 11:01 schreef dellipder het volgende:
Volgens mij kan Hunter Biden gewoon in de Raad van het Bestuur zitten van een corrupte buitenlandse ondernemening. Er bestaat geen wet die dit verbiedt.

Echter;

"I looked at them and said: I’m leaving in six hours. If the prosecutor is not fired, you’re not getting the money. Well, son of a bitch. He got fired."

Dit is allemaal prima en OK, want dit is geen "pressure", omkoping of een quid pro quo. :')

En vragen hierover stellen is een impeachable offense.

Lol, whatever makes you sleep well at night.

Deze make believe fairy tale gaat in werkelijkheid over Amerikaans belastinggeld, USAID dat in corrupte zakken verdween en over "getuigen" die medeverantwoordelijk waren voor election meddling inzake de Russia collusion delusion hoax.
Leuk dat je dit domme punt blijft herhalen. Er was niks mis met wat Biden deed. Hij deed dit in opdracht van de regering en niet om er zelf beter van te worden. Trump deed het alleen om er zelf beter van te worden.

Begrijp je dat er legale en illegale varianten van quid quo pro zijn?

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 24-11-2019 11:38:30 ]
pi_190095640
Heel leuk die discussies allemaal hier, maar denken jullie nou echt dat Trump impeached wordt? geloof er geen zak van, hij is onaantastbaar.

Met gemak weer voor 4 jaar president.
Verbannen van BNW jegens waarheid spuwen.
pi_190095662
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 11:40 schreef epicbeardman het volgende:
Heel leuk die discussies allemaal hier, maar denken jullie nou echt dat Trump impeached wordt? geloof er geen zak van, hij is onaantastbaar.

Met gemak weer voor 4 jaar president.
Oh, impeached wordt hij zeker. Maar de kans dat hij daadwerkelijk wordt afgezet is nihil.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_190095746
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 11:42 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Oh, impeached wordt hij zeker. Maar de kans dat hij daadwerkelijk wordt afgezet is nihil.
Dit inderdaad. Er is zeker een hoge kans dat hij herkozen wordt. Veel rebublikeinen vinden het een debiel, maar zijn wel blij met zijn beleid. Zolang het goed gaat met de economie heeft hij een goede kans.
  zondag 24 november 2019 @ 11:56:53 #301
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190095803
quote:
0s.gif Op zondag 24 november 2019 11:08 schreef Mike het volgende:

[..]

Quid pro quo's zijn heel gebruikelijk in buitenlandpolitiek. Wat Trumpfans niet schijnen te begrijpen is dat dit geval niet te vergelijken is met wat Trump deed.

Biden sprak namens de VS zodat de doelen van de VS bereikt konden worden. Trump wilde de quid pro quo voor z'n eigen politieke gewin. Daarnaast werd het nog een graadje erger bij Trump omdat hij er militaire steun voor tegenhield die al toegezegd was door het congres, waardoor hij direct tegen de belangen van de VS inging.
Leuk voor je dat je dit domme narratief op blijf jutten, maar Joe Biden is een corrupte swamp creature die met de Amerikaanse leengaranties en andere USAID aan de haal ging.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')