abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_190034249
registreer om deze reclame te verbergen
Openingspost deel 1 van Bocaj:

Steun groeit voor afzettingsprocedure tegen Trump

1600x900.jpg
quote:
Bij Democraten klinkt de roep steeds luider om een afzettingsprocedure te beginnen tegen president Trump. Zelfs de Democratische leider Nancy Pelosi, die tot nu niets moest weten van een impeachmentprocedure, lijkt langzaam te draaien.

Aanleiding is de waarschuwing van een klokkenluider van de Amerikaanse inlichtingendiensten. Die had bij een interne waakhond zijn zorgen geuit over een telefoongesprek van Trump met een buitenlandse leider. De waakhond concludeerde dat de klokkenluider terecht aan de bel had getrokken en sprak van een "urgent concern".

Aanvankelijk was niet duidelijk met wie Trump had gesproken en wat de inhoud van het gesprek was. Later bleek het om een telefoongesprek te gaan met de Oekraïense president Volodymyr Zelensky. The Wall Street Journal onthulde vorige week dat Trump Zelensky meerdere malen had gevraagd om een corruptieonderzoek te beginnen naar zijn rivaal, de Democratische presidentskandidaat Joe Biden.

Financiële steun stopzetten
Vandaag melden verschillende Amerikaanse media dat een paar dagen vóór het telefoongesprek, Trump de opdracht heeft gegeven om 391 miljoen dollar aan financiële steun voor Oekraïne te bevriezen. Het bedrag maakt onderdeel uit van een breder pakket aan militaire steun voor Oekraïne dat de VS heeft ingesteld nadat Rusland in 2014 de Krim had geannexeerd.

Trump ontkende aanvankelijk alles, maar hij heeft inmiddels toegegeven dat hij met de Oekraïense president heeft gesproken over Biden en corruptie. Hij ontkent dat hij Zelensky onder druk heeft gezet door financiële steun stop te zetten. "Ik had druk kunnen zetten, als ik dat wilde", zegt Trump. "Maar dat deed ik niet."

De Amerikaanse president wil dat Oekraïne een onderzoek begint naar Joe Biden en zijn zoon Hunter. Toen Biden nog vice-president was onder Obama, werkte Hunter Biden voor een Oekraïens energiebedrijf. Vice-president Biden had er bij de Oekraïense regering op aangedrongen om de toenmalige openbaar aanklager Viktor Shokin te ontslaan, die corruptie bij het energiebedrijf wilde onderzoeken. Biden dreigde zelfs financiële steun van Amerika te ontzeggen.

Volgens Trump heeft de voormalige vice-president zich hiermee schuldig gemaakt aan corruptie. Maar die beschuldiging is ongefundeerd. Er is geen enkel bewijs dat Biden Oekraïne onder druk heeft gezet om het onderzoek naar het bedrijf van zijn zoon stop te zetten. Het onderzoek naar het energiebedrijf van Hunter Biden lag bovendien al stil voordat Biden met zijn eis kwam.
1600x900.jpg
quote:
Amerika en andere Europese landen wilden Viktor Shokin al langer weg hebben, omdat die zelf corrupt was. Ook het IMF had gedreigd financiële steun aan Oekraïne stop te zetten, zolang de openbaar aanklager in functie was. Een maand later stemde een meerderheid van het Oekraïense parlement voor het ontslag van Viktor Shokin.

Democraten in het Congres eisen inzage in het transcript van het gesprek tussen Trump en de Oekraïense president Zelensky. Na het oordeel van de interne waakhond was het Witte Huis verplicht die informatie door te geven aan het Congres, maar Trump weigert dat vooralsnog te doen.

Afzettingsprocedure krijgt meer steun
De Democratische leider Nancy Pelosi heeft de voorzitters van de belangrijkste parlementaire commissies bijeengeroepen voor spoedoverleg. Pelosi heeft zich tot nu toe verzet tegen een impeachmentprocedure, omdat ze weet dat elke poging sneuvelt in de Senaat, waar Republikeinen een meerderheid hebben. Bovendien is ze bang dat het Trump kan helpen bij zijn herverkiezing.

Maar volgens Amerikaanse media begint Pelosi steeds meer te draaien. Ze moet ook wel. De afgelopen dagen sprak het ene na het andere Democratische Congreslid steun uit voor een afzettingsprocedure. De overgrote meerderheid van de Democratische fractie in het Huis van Afgevaardigden is nu voorstander van impeachment. Een simpele meerderheid in het Huis van Afgevaardigden is voldoende om zo'n impeachmentprocedure te beginnen.
Bron: NOS
==============================
Laat het maar gebeuren dan!
Maar ik zie er nix in!
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  woensdag 20 november 2019 @ 10:06:43 #2
214643 Nober
#Altijdtegenons
pi_190034299
#MAGA

*O*

#4MOREYEARS
  woensdag 20 november 2019 @ 10:09:50 #3
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190034342
No collusion, no obstruction, no quid pro quo, no bribery, complete exoneration!

:D

#Trump2020
pi_190034344
registreer om deze reclame te verbergen
Het is toch #KAG deze keer?

Tevens gaat hij echt niet impeacht worden, daar gaat de hoorzitting ook helemaal niet om. Sinds hij het ambt bekleed wordt er met alles wat de tegenstanders kunnen bedenken gegooid. Dit is bedoeld om zijn campagne voor volgend jaar te schaden.
^^ zo zie ik het tenminste.

Owja, als hij wel impeacht zou worden, zou hij zich weer verkiesbaar mogen stellen, maar mag vervolgens nog 2 termijnen vol maken.
Aanhanger van het Kanaïsme
pi_190034379
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 10:02 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

Ah ja, de gave van Never-Trumpers om precies te weten wat er in het oranje hoofd speelt. Ik vind mijn weergave realistischer.
Wacht even. Jij beticht mij van 'claimen dat ik in het hoofd van Trump kan kijken' terwijl ik enkel wijs op de letterlijke woorden van de beste man. Hij heeft herhaaldelijk verklaard dat wij onze IS-strijders terug moeten nemen. En Pompeo en Pence hebben hetzelfde gedaan.

Jij bent hier blijkbaar degene die over de gave beschikt om in Trumps hoofd te kijken.

Of zou het heel eenvoudig zijn en bedoelen de Amerikanen gewoon wat ze zeggen?

quote:
Het vliegtuig geen landingsrechten geven. Marechaussee bij de gate bij elke vlucht vanuit Turkije en het tuug terug het vliegtuig in schoppen. We laten de vliegtuigmaatschappijen toch geen mensensmokkelaartje spelen?
Er landen dagelijks talloze vluchten vanuit Turkije in Nederland. Die zitten gevuld met zakenlui en vakantiegangers. Geen landingsrechten geven is dus geen optie. Bovendien wordt die actie dan met gelijke munt terugbetaald in Turkije, iets waar KLM niet gelukkig mee zal zijn. Tuig terugsturen is een optie, zolang we weten wie het zijn. En die garantie heb je niet altijd. Zeker als Turkije kwaad wil.

En dan is nog het risico dat IS-strijders voet weten te zetten in een ander Europees land, waarna ze via de binnengrenzen naar Nederland trekken.

quote:
Dat zou beter zijn, maar het is tijdrovend en plaatst de VS in een situatie waar ze het toch nooit goed zullen doen. Al die mensenrechtenclubjes die zullen huilen voor de terroristen. Nee, er valt geen winst te behalen. De deugers hebben dat alternatief zelf onklaar gemaakt
Onzin. De Amerikanen geven nooit ene fuck om mensenrechtenorganisaties, zeker Trump niet. Dat het tijdrovend is, is natuurlijk helemaal lulkoek. Je best doen om IS-strijders jarenlang in de gaten te houden en te voorkomen dat ze teruggaan, is veel tijdrovender. Of denk je dat ze na een poging de handdoek in de ring gooien?

Nee, de Amerikanen hebben rotzooi geschopt in Syrië en Irak (veel meer dan wij). Laat ze dan ook meehelpen met het opzetten van een tribunaal voor IS-strijders, in plaats van ons te verzoeken dat tuig terug te nemen.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  woensdag 20 november 2019 @ 10:16:11 #6
214643 Nober
#Altijdtegenons
pi_190034402
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 10:09 schreef Ensiferum het volgende:
No collusion, no obstruction, no quid pro quo, no bribery, complete exoneration!

:D

#Trump2020
Gewoon weer hetzelfde als met dat Rusland verhaal.

Republikeinen hebben de meerderheid dus er gaat niks gebeuren.

#WitchHunt
#FakeNews
pi_190034873
registreer om deze reclame te verbergen
#HURRDURR #STERKELEIDER #IKBENEENONZEKERMANNETJE
  woensdag 20 november 2019 @ 11:18:10 #8
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190035126
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 10:16 schreef Nober het volgende:

[..]

Gewoon weer hetzelfde als met dat Rusland verhaal.

Republikeinen hebben de meerderheid dus er gaat niks gebeuren.

#WitchHunt
#FakeNews
Dat de republikeinen de meerderheid in de senaat hebben en het daardoor lastig zal zijn een 2/3e meerderheid te vinden om hem uit het ambt te laten zetten betekent niet dat het een heksenjacht is. Slechts dat ze een laag moreel besef hebben gezien de verklaringen van de getuigen en vrijgegeven transcripties.
pi_190035156
quote:
10s.gif Op woensdag 20 november 2019 10:10 schreef Filosoofert het volgende:
Het is toch #KAG deze keer?

Tevens gaat hij echt niet impeacht worden, daar gaat de hoorzitting ook helemaal niet om. Sinds hij het ambt bekleed wordt er met alles wat de tegenstanders kunnen bedenken gegooid. Dit is bedoeld om zijn campagne voor volgend jaar te schaden.
^^ zo zie ik het tenminste.

Owja, als hij wel impeacht zou worden, zou hij zich weer verkiesbaar mogen stellen, maar mag vervolgens nog 2 termijnen vol maken.
Natuurlijk gaan ze de procedure wel beginnen, dat kan niet anders als je ziet wat er uit die verhoren komt.

Hij gaat nooit daadwerkelijk afgezet worden, maar dat komt meer omdat de Republikeinen een meerderheid hebben, niet omdat Trump volledig onschuldig is.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  woensdag 20 november 2019 @ 12:07:57 #10
148813 Vader_Aardbei
Wij hebben mammoeten gevloerd!
pi_190035731
Zowel Morrison als Volker hebben nu het verhaal van de Quid Pro Quo, Omkoping en Cover-Up invalshoeken ernstige schade toegebracht met hun verklaringen. Gaat niet zo lekker voor Schiff en Pelosi, damn.

Maarja, afbreken gaat niet meer, want dan kunnen de Democraten een tweede impeachmentpoging wel schudden. Hoewel, ze zijn er brutaal genoeg voor. :')

In ieder geval vrolijk nieuws voor de president.
  woensdag 20 november 2019 @ 12:08:30 #11
148813 Vader_Aardbei
Wij hebben mammoeten gevloerd!
pi_190035739
quote:
1s.gif Op woensdag 20 november 2019 11:18 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Slechts dat ze een laag moreel besef hebben gezien de verklaringen van de getuigen en vrijgegeven transcripties.
Ja, eeeeeh, ik weet niet wat jij in godsnaam hebt zitten bekijken... :')
  woensdag 20 november 2019 @ 12:14:37 #12
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190035837
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 12:08 schreef Vader_Aardbei het volgende:

[..]

Ja, eeeeeh, ik weet niet wat jij in godsnaam hebt zitten bekijken... :')
De hoorzittingen voor het grootste deel. Laat me raden, jij hebt alleen wat soundbites gezien die je voorgeschoteld zijn door je favoriete propagandandisten?
  woensdag 20 november 2019 @ 12:38:26 #13
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190036196
quote:
1s.gif Op woensdag 20 november 2019 12:14 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

De hoorzittingen voor het grootste deel. Laat me raden, jij hebt alleen wat soundbites gezien die je voorgeschoteld zijn door je favoriete propagandandisten?
Hearsay is toch beter dan echt bewijs? :')

Tevens een dikke :') voor jou, met je eigen favoriete propagandakanalen. Je weet wel, die kanalen die om de haverklap (stilletjes) rectificeren omdat ze er compleet naast zitten.
  woensdag 20 november 2019 @ 12:42:19 #14
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190036251
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 12:38 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

Hearsay is toch beter dan echt bewijs? :')

Tevens een dikke :') voor jou, met je eigen favoriete propagandakanalen. Je weet wel, die kanalen die om de haverklap (stilletjes) rectificeren omdat ze er compleet naast zitten.
Nee, de kanalen die onzin als Seth Rich en Uranium One promoten.

Er zijn meerdere getuigenissen uit de eerste hand poppedop, nog los van dat hearsay ook echt bewijs kan zijn en in dit geval is, uiteraard.

Vreemd genoeg willen de republikeinen echter vooral meer hearsay en minder uit eerste hand, zoals blijkt uit de oproep om de klokkenluider te laten getuigen en het nalaten te vragen om getuigenissen van Pompeo, Mulvaney, Giuliani en Trump.
pi_190036501
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 12:07 schreef Vader_Aardbei het volgende:
Zowel Morrison als Volker hebben nu het verhaal van de Quid Pro Quo, Omkoping en Cover-Up invalshoeken ernstige schade toegebracht met hun verklaringen. Gaat niet zo lekker voor Schiff en Pelosi, damn.

Maarja, afbreken gaat niet meer, want dan kunnen de Democraten een tweede impeachmentpoging wel schudden. Hoewel, ze zijn er brutaal genoeg voor. :')

In ieder geval vrolijk nieuws voor de president.
_O-

Ik weet niet wat jij hebt zitten kijken maar de hoorzittingen waren het in ieder geval niet :')
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
  woensdag 20 november 2019 @ 13:03:37 #16
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190036506
quote:
1s.gif Op woensdag 20 november 2019 12:42 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Nee, de kanalen die onzin als Seth Rich en Uranium One promoten.

Er zijn meerdere getuigenissen uit de eerste hand poppedop, nog los van dat hearsay ook echt bewijs kan zijn en in dit geval is, uiteraard.

Vreemd genoeg willen de republikeinen echter vooral meer hearsay en minder uit eerste hand, zoals blijkt uit de oproep om de klokkenluider te laten getuigen en het nalaten te vragen om getuigenissen van Pompeo, Mulvaney, Giuliani en Trump.
:')

Hearsay kan bewijs zijn, maar alleen als direct bewijs onmogelijk is. Het is NOOIT beter dan direct bewijs.

En natuurlijk mogen Ciaramella, Chalupa, de Bidens, Romney en Kerry ook getuigen. Ah nee, stasi-processen zijn altijd eenzijdig.

Pedo-Schiff is wanhopig zijn eigen hachje te redden. Het is dan ook een race tegen de klok. Het moet gebeurd zijn voordat het FISA-misbruik rapport uitkomt. En voordat RBG de pijp uit gaat, want dan krijgen we te horen dat een impeachte president geen rechter mag benoemen/voordragen.
  woensdag 20 november 2019 @ 13:18:52 #17
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_190036736
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 13:03 schreef Ensiferum het volgende:

Pedo-Schiff
Schiff is een pisvlek, maar waar haal je dat pedo vandaan?
pi_190036813
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 13:18 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Schiff is een pisvlek, maar waar haal je dat pedo vandaan?
Zo rollen sommige Trump-aanhangers. Tegenstanders van hun held zijn pedo's, moordenaars, verraders, etc. Dat is nota bene de hele essentie van dat krankzinnige Qanon-gebeuren.

En dan doodleuk anderen betichten van TDS. Wat een grap.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  woensdag 20 november 2019 @ 13:35:35 #19
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190037008
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 13:18 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Schiff is een pisvlek, maar waar haal je dat pedo vandaan?
Hij is me net iets te close met types als Ed Buck en Bruce Hensel. Allemaal toelaatbare hearsay en als het niet waar is, een parodie.
  woensdag 20 november 2019 @ 13:46:47 #20
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_190037243
Eric Swalwell, een van Schiffs medesamenzweerders, haalt ook het nieuws _O-

  woensdag 20 november 2019 @ 13:54:06 #21
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_190037407
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 13:24 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Zo rollen sommige Trump-aanhangers. Tegenstanders van hun held zijn pedo's, moordenaars, verraders, etc. Dat is nota bene de hele essentie van dat krankzinnige Qanon-gebeuren.

En dan doodleuk anderen betichten van TDS. Wat een grap.
Wat een grap zei ik net ook al ergens :)
2019: The Great Awakening.
  woensdag 20 november 2019 @ 15:06:44 #22
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190038429
Voor wie het wil volgen. De getuigenis van Sondland begint elk moment:

  woensdag 20 november 2019 @ 15:20:59 #23
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_190038564
Van het liveblog van nu.nl:

quote:
7 minuten geleden

Een kopie van de openingsverklaring die Sondland straks zal uitspreken, suggereert dat hij zal getuigen dat wel degelijk sprake was van een quid pro quo (voor wat, hoort wat), een van de centrale vragen van het afzettingsonderzoek. "Ik weet dat leden van dit comité deze ingewikkelde kwesties regelmatig hebben bezien in de vorm van een simpele vraag: was er een 'quid pro quo'. Zoals ik eerder getuigde over een telefoongesprek door het Witte Huis en een ontmoeting in het Witte Huis, is het antwoord ja."
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_190039035
Sondland murdert alle Democraten _O_ TrumpGod wordt hier even helemaal vrijgepleit _O_ .
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  woensdag 20 november 2019 @ 16:01:50 #25
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_190039147
Gisteren verhoor van Vindman door Jim Jordan (R-TX). Vindman zegt dat hij de identiteit van de 'whistleblower' niet weet. Vervolgens stelt Jordan een aantal heel gerichte vragen over de personen met wie Vindman de informatie over het bewuste gesprek heeft gedeeld, vertelt hij dat hij dit buiten de NSC met 2 mensen besproken; Kent en 1 iemand anders. Jordan vraagt of hij de naam van die ene andere persoon wil noemen (hij stuurt aan op Eric Ciamarella) maar dan grijpt Schiff snel in! Schiff zegt dat Vindman de naam van die tweede persoon niet mag noemen omdat dan de identiteit van de whistleblower zou worden geopenbaard. Waarop Jordan antwoord dat Vindman en Schiff zelf hebben verklaard de identiteit van de whistleblower niet te weten, waarom zou Vindman dan juist de naam van deze ene persoon niet mogen openbaren? Daarmee zet Jordan Schiff mooi voor gek aangezien Schiff door de mand valt, uiteraard weet hij om wie het gaat aangezien Schiff zelf in het complot zit _O-

Wordt tijd dat de GOP leden van de commissie Ciamarella oproepen als getuige. Benieuwd onder welke noemer Schiff dat gaat voorkomen.
  woensdag 20 november 2019 @ 16:04:26 #26
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_190039186
quote:
10s.gif Op woensdag 20 november 2019 16:01 schreef EdvandeBerg het volgende:
Gisteren verhoor van Vindman door Jim Jordan (R-TX). Vindman zegt dat hij de identiteit van de 'whistleblower' niet weet. Vervolgens stelt Jordan een aantal heel gerichte vragen over de personen met wie Vindman de informatie over het bewuste gesprek heeft gedeeld, vertelt hij dat hij dit buiten de NSC met 2 mensen besproken; Kent en 1 iemand anders. Jordan vraagt of hij de naam van die ene andere persoon wil noemen (hij stuurt aan op Eric Ciamarella) maar dan grijpt Schiff snel in! Schiff zegt dat Vindman de naam van die tweede persoon niet mag noemen omdat dan de identiteit van de whistleblower zou worden geopenbaard. Waarop Jordan antwoord dat Vindman en Schiff zelf hebben verklaard de identiteit van de whistleblower niet te weten, waarom zou Vindman dan juist de naam van deze ene persoon niet mogen openbaren? Daarmee zet Jordan Schiff mooi voor gek aangezien Schiff door de mand valt, uiteraard weet hij om wie het gaat aangezien Schiff zelf in het complot zit _O-

Wordt tijd dat de GOP leden van de commissie Ciamarella oproepen als getuige. Benieuwd onder welke noemer Schiff dat gaat voorkomen.
Altijd leuk om even weer te horen van de andere kant van de Dark Portal.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_190039209
quote:
10s.gif Op woensdag 20 november 2019 16:01 schreef EdvandeBerg het volgende:
Gisteren verhoor van Vindman door Jim Jordan (R-TX). Vindman zegt dat hij de identiteit van de 'whistleblower' niet weet. Vervolgens stelt Jordan een aantal heel gerichte vragen over de personen met wie Vindman de informatie over het bewuste gesprek heeft gedeeld, vertelt hij dat hij dit buiten de NSC met 2 mensen besproken; Kent en 1 iemand anders. Jordan vraagt of hij de naam van die ene andere persoon wil noemen (hij stuurt aan op Eric Ciamarella) maar dan grijpt Schiff snel in! Schiff zegt dat Vindman de naam van die tweede persoon niet mag noemen omdat dan de identiteit van de whistleblower zou worden geopenbaard. Waarop Jordan antwoord dat Vindman en Schiff zelf hebben verklaard de identiteit van de whistleblower niet te weten, waarom zou Vindman dan juist de naam van deze ene persoon niet mogen openbaren? Daarmee zet Jordan Schiff mooi voor gek aangezien Schiff door de mand valt, uiteraard weet hij om wie het gaat aangezien Schiff zelf in het complot zit _O-

Wordt tijd dat de GOP leden van de commissie Ciamarella oproepen als getuige. Benieuwd onder welke noemer Schiff dat gaat voorkomen.
Begrijp nog altijd weinig van de obsessie met die klokkenluider. Alles wat die persoon heeft gerapporteerd blijkt namelijk op feiten te zijn gebaseerd.

Let wel: de klokkenluider heeft het nooit over quid pro quo gehad.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  woensdag 20 november 2019 @ 16:08:16 #28
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_190039231
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 16:05 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Begrijp nog altijd weinig van de obsessie met die klokkenluider. Alles wat die persoon heeft gerapporteerd blijkt namelijk op feiten te zijn gebaseerd.

Let wel: de klokkenluider heeft het nooit over quid pro quo gehad.
Waarom doen Schiff en zijn maatjes dan zo panisch over diens identiteit?
  woensdag 20 november 2019 @ 16:09:26 #29
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_190039244
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 16:08 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Waarom doen Schiff en zijn maatjes dan zo panisch over diens identiteit?
Panisch? Zijn identiteit moet volgens de wet beschermd worden. Een wet die Trump ondertekend heeft.

Overigens probeert Sondland zijn eigen hachje nu te redden. Door de waarheid te vertellen :D.

[ Bericht 0% gewijzigd door Fir3fly op 20-11-2019 16:17:59 ]
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_190039264
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 16:08 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Waarom doen Schiff en zijn maatjes dan zo panisch over diens identiteit?
Allereerst omdat de identiteit van klokkenluiders beschermd is, tenzij het om de een of andere reden noodzakelijk wordt geacht dat die bekend wordt gemaakt (maar dan alleen aan het congres).

Wat ook meespeelt, is dat Trump een vijand zoekt. Hij wil weten wie de klokkenluider is, zodat hij die persoon aan de lopende band kan aanvallen. Waarom zou je daar in vredesnaam aan mee willen werken?
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  woensdag 20 november 2019 @ 17:01:55 #31
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190039899
quote:
14s.gif Op woensdag 20 november 2019 16:09 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Panisch? Zijn identiteit moet volgens de wet beschermd worden. Een wet die Trump ondertekend heeft.

Overigens probeert Sondland zijn eigen hachje nu te redden. Door de waarheid te vertellen :D.
Dat is een leugen. Alleen de IC Inspector General mag er geen onderzoek naar doen. De rest van de wereld mag gerust Eric Ciaramella zeggen.

Misschien moet Trump de Obama tactieken toepassen, en klokkenluiders met een arrestatieteam ophalen.
  woensdag 20 november 2019 @ 17:03:51 #32
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190039931
Ik ben ook altijd meer geïnteresseerd in wie aangifte gedaan heeft dan wat er feitelijk gebeurd is.
  woensdag 20 november 2019 @ 17:14:42 #33
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190040062
quote:
14s.gif Op woensdag 20 november 2019 17:03 schreef ExtraWaskracht het volgende:
Ik ben ook altijd meer geïnteresseerd in wie aangifte gedaan heeft dan wat er feitelijk gebeurd is.
Kan best interessant zijn. Zoals die farce met vooraf ingevulde aangiftes tegen Wilders. Maar ik ben niet verbaasd dat je de onderste steen niet boven wil hebben, want dan moet je nog harder werken om je leugenwereld in stand te houden wanneer blijkt dat de Democraten de partij van corruptie, criminaliteit, oorlog en racisme is.
  woensdag 20 november 2019 @ 17:20:07 #34
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190040145
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 17:14 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

Kan best interessant zijn. Zoals die farce met vooraf ingevulde aangiftes tegen Wilders. Maar ik ben niet verbaasd dat je de onderste steen niet boven wil hebben, want dan moet je nog harder werken om je leugenwereld in stand te houden wanneer blijkt dat de Democraten de partij van corruptie, criminaliteit, oorlog en racisme is.
Ik wil weten wat de overheid misdaan heeft en ben aanzienlijk minder geïnteresseerd in wat de persoon die 'aangifte' heeft gedaan verder nog te zeggen heeft. Die heeft zijn zegje gedaan en onderbouwd.

Uit het onderzoek zijn immers andere mensen boven komen drijven die meer in the know zijn dan deze klokkenluider. Zinloos dus om hem te horen met als enige doel hem te outen voor zover dat nog niet gebeurd is.

Kortom, om tot de bodem te gaan zouden juist mensen als Pompeo, Mulvaney, Giuliani en Trump gehoord moeten worden.
  woensdag 20 november 2019 @ 17:27:44 #35
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_190040256
quote:
1s.gif Op woensdag 20 november 2019 17:20 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Ik wil weten wat de overheid misdaan heeft en ben aanzienlijk minder geïnteresseerd in wat de persoon die 'aangifte' heeft gedaan verder nog te zeggen heeft. Die heeft zijn zegje gedaan en onderbouwd.

Uit het onderzoek zijn immers andere mensen boven komen drijven die meer in the know zijn dan deze klokkenluider. Zinloos dus om hem te horen met als enige doel hem te outen voor zover dat nog niet gebeurd is.

Kortom, om tot de bodem te gaan zouden juist mensen als Pompeo, Mulvaney, Giuliani en Trump gehoord moeten worden.
Maar alleen wat de Trump regering doet, he? Niet wat de Obama regering allemaal heeft uitgespookt in Oekraine? En overheid, daar vallen het Huis en Senaat onder. Een hoop hooggeplaatste Democraten hebben kinderen met geldstromen uit Oekraine, erg dubieus. En dan nog de ongekozen topambtenaren. De Vindmans, de Chalupa's, de Ciaramella's. Er is een hoop wat zij over corruptie kunnen vertellen.

Maar daar geef je geen ruk om, en dat is prima. Maar ga toch weg met je schijnheilige gedrag. Wees gewoon eens eerlijk.
  woensdag 20 november 2019 @ 17:30:52 #36
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_190040291
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 17:27 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

Maar alleen wat de Trump regering doet, he? Niet wat de Obama regering allemaal heeft uitgespookt in Oekraine? En overheid, daar vallen het Huis en Senaat onder. Een hoop hooggeplaatste Democraten hebben kinderen met geldstromen uit Oekraine, erg dubieus. En dan nog de ongekozen topambtenaren. De Vindmans, de Chalupa's, de Ciaramella's. Er is een hoop wat zij over corruptie kunnen vertellen.

Maar daar geef je geen ruk om, en dat is prima. Maar ga toch weg met je schijnheilige gedrag. Wees gewoon eens eerlijk.
Het is een onderzoek naar wat Trump gedaan heeft. Je wilt de hele wereld erbij trekken en valt als een blok voor het rookgordijn wat opgetrokken wordt, zoals je elke keer erin trapt.

Zo ook nu Nunes die bullshit getuigen wil oproepen naar een ander onderzoek, waar mensen die logisch nadenken niet in trappen en je trapt er met ogen open in.

Als Obama naar verluid met een redelijke onderbouwing iets verkeerd gedaan heeft kan daar wat mij betreft gewoon onderzoek naar gedaan worden hoor. Is alleen niet relevant voor dit onderzoek.
pi_190040361
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 17:27 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

Maar alleen wat de Trump regering doet, he? Niet wat de Obama regering allemaal heeft uitgespookt in Oekraine? En overheid, daar vallen het Huis en Senaat onder. Een hoop hooggeplaatste Democraten hebben kinderen met geldstromen uit Oekraine, erg dubieus. En dan nog de ongekozen topambtenaren. De Vindmans, de Chalupa's, de Ciaramella's. Er is een hoop wat zij over corruptie kunnen vertellen.

Maar daar geef je geen ruk om, en dat is prima. Maar ga toch weg met je schijnheilige gedrag. Wees gewoon eens eerlijk.
Zeg nou maar gewoon dat het je niet interesseert wat Trump heeft gedaan. Dat scheelt een hoop discussie.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  woensdag 20 november 2019 @ 18:29:39 #38
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_190040957
Trump heeft het voor de zekerheid nog even duidelijk opgeschreven voor zijn speech:

EJ1Prl1WoAMPW9f.png

EJ1IpSdX0AAGy_e?format=jpg&name=large

:')
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  donderdag 21 november 2019 @ 02:07:37 #39
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_190047364
quote:
2s.gif Op woensdag 20 november 2019 18:29 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
Trump heeft het voor de zekerheid nog even duidelijk opgeschreven voor zijn speech:

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

:')
En heel toevallig heeft hij dit gemeld aan Sondland.....op dezelfde dag dat bekend werd dat er een whistleblower was.

Alsof niemand naar die datums zou kijken...
  donderdag 21 november 2019 @ 08:38:40 #40
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190048244
quote:
10s.gif Op woensdag 20 november 2019 16:01 schreef EdvandeBerg het volgende:
Gisteren verhoor van Vindman door Jim Jordan (R-TX). Vindman zegt dat hij de identiteit van de 'whistleblower' niet weet. Vervolgens stelt Jordan een aantal heel gerichte vragen over de personen met wie Vindman de informatie over het bewuste gesprek heeft gedeeld, vertelt hij dat hij dit buiten de NSC met 2 mensen besproken; Kent en 1 iemand anders. Jordan vraagt of hij de naam van die ene andere persoon wil noemen (hij stuurt aan op Eric Ciamarella) maar dan grijpt Schiff snel in! Schiff zegt dat Vindman de naam van die tweede persoon niet mag noemen omdat dan de identiteit van de whistleblower zou worden geopenbaard. Waarop Jordan antwoord dat Vindman en Schiff zelf hebben verklaard de identiteit van de whistleblower niet te weten, waarom zou Vindman dan juist de naam van deze ene persoon niet mogen openbaren? Daarmee zet Jordan Schiff mooi voor gek aangezien Schiff door de mand valt, uiteraard weet hij om wie het gaat aangezien Schiff zelf in het complot zit _O-

Wordt tijd dat de GOP leden van de commissie Ciamarella oproepen als getuige. Benieuwd onder welke noemer Schiff dat gaat voorkomen.
Wauw! Jij kijkt echt naar deze onzin? Ik bedoel, fuck, deze make believe fairytale begon met het 2020-narratief dat Donald Trump Oekraïne, of all places, nodig zou hebben om Joe Biden bij de aankomende presidentsverkiezingen te kunnen verslaan. Ik herhaal het nog even; men probeert te verkopen dat Donald Trump Oekraïne nodig heeft om Joe Biden te kunnen verslaan _O-
Hoe in hemelsnaam kan iemand het verloop daarna nog serieus nemen -helemaal na Joe Bidens optreden van gisteren?

It's all about the money; USAID én all about de actoren die verantwoordelijk waren voor de Russia collusion delusion.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  donderdag 21 november 2019 @ 08:58:46 #41
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_190048433
quote:
14s.gif Op woensdag 20 november 2019 16:09 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Panisch? Zijn identiteit moet volgens de wet beschermd worden. Een wet die Trump ondertekend heeft.

Overigens probeert Sondland zijn eigen hachje nu te redden. Door de waarheid te vertellen :D.
Nee, zijn identiteit hoeft niet beschermd te worden. Een werkelijke klokkenluider wordt beschermd tegen ontslag, vervolging, demotie etc. maar niet tegen ontmaskering.

Maar Ciamarello is geen echte klokkenluider. Hij is een pion in een samenzwering. En de onderste steen moet boven komen in hoe dit complot is opgezet. Dus dient hij gehoord te worden over hoe dit hele spektakel op poten is gezet.
  donderdag 21 november 2019 @ 09:12:06 #42
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_190048553
quote:
2s.gif Op donderdag 21 november 2019 08:38 schreef dellipder het volgende:
Hoe in hemelsnaam kan iemand het verloop daarna nog serieus nemen -helemaal na Joe Bidens optreden van gisteren?
Wat heeft Biden dan gezegd of gedaan?
  donderdag 21 november 2019 @ 09:33:53 #43
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_190048797
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 09:12 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Wat heeft Biden dan gezegd of gedaan?
De zaak Joe Biden weer geen goed aan gedaan, als in er is geen vanzelfsprekendheid dat hij de genomineerde gaat worden.
Met een endorsement van Barack Obama zou het mogelijk een ander verhaal zijn (ook een teken aan de wand, hè?), maar zelfs Kamala Harris lachte hem uit.
Het beste is natuurlijk zelf even de hightlights van het debat van gisteren doornemen, misschien begrijp je dan beter waaraan ik refereer.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_190048818
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_190048887
quote:
0s.gif Op woensdag 20 november 2019 17:27 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

Maar alleen wat de Trump regering doet, he? Niet wat de Obama regering allemaal heeft uitgespookt in Oekraine? En overheid, daar vallen het Huis en Senaat onder. Een hoop hooggeplaatste Democraten hebben kinderen met geldstromen uit Oekraine, erg dubieus. En dan nog de ongekozen topambtenaren. De Vindmans, de Chalupa's, de Ciaramella's. Er is een hoop wat zij over corruptie kunnen vertellen.

Maar daar geef je geen ruk om, en dat is prima. Maar ga toch weg met je schijnheilige gedrag. Wees gewoon eens eerlijk.
Als er verdachte geldstromen zijn kan het DOJ en de FBI een onderzoek instellen. En je kan moeilijk claimen dat Barr niet gemotiveerd is om iets tegen de democraten te vinden. En toch gebeurt er niets. Omdat er niets verdachts is misschien...
Experiencing minor difficulties. Have positive up-angle and attempting to blow. Will keep you informed.
  donderdag 21 november 2019 @ 10:01:26 #46
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_190049041
Net stukjes uit het verhoor van Sondland gezien. Wat een zeperd.

Sondland heeft verklaard dat Trump (of iemand anders) hem nooit heeft verteld dat militaire hulp afhankelijk zou zijn van Oekrains onderzoek naar Joe of Hunter Biden.Sterker nog, Trump heeft Sondland verteld dat er juist geen voorwaarden werden gesteld aan de Oekrainers mbt het bezoek aan het Witte Huis of de militaire hulp.

Sondland had echter wel dat idee, hij was 'in de veronderstelling'. Terwijl niemand hem dat verbaal of zwart op wit heeft medegedeeld.

CNN/MSNBC: Bombshell!!!1!!!!1!! _O-
pi_190049198
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 10:01 schreef EdvandeBerg het volgende:
Net stukjes uit het verhoor van Sondland gezien. Wat een zeperd.

Sondland heeft verklaard dat Trump (of iemand anders) hem nooit heeft verteld dat militaire hulp afhankelijk zou zijn van Oekrains onderzoek naar Joe of Hunter Biden.Sterker nog, Trump heeft Sondland verteld dat er juist geen voorwaarden werden gesteld aan de Oekrainers mbt het bezoek aan het Witte Huis of de militaire hulp.

Sondland had echter wel dat idee, hij was 'in de veronderstelling'. Terwijl niemand hem dat verbaal of zwart op wit heeft medegedeeld.

CNN/MSNBC: Bombshell!!!1!!!!1!! _O-
Juist, ja. Over die 'I want nothing, I want no quid pro quo'-opmerkingen van Trump:

quote:
The date of that conversation between Sondland and Mr. Trump was September 9, the date that the House Intelligence Committee learned of the anonymous whistleblower's complaint at the center of the impeachment inquiry.

Bron
_O-

Maar goed, de verklaringen van Sondland roepen een hoop vragen op. Hoog tijd dus om de andere hoofdrolspelers aan de tand te voelen. Denk aan Pompeo, Pence, Bolton, Mulvaney en de grote man himself. Dat is ook in het belang van Trump zelf. Als hem niets te verwijten, moet hij deze mannen met alle plezier laten getuigen, me dunkt.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  donderdag 21 november 2019 @ 10:45:10 #48
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
  donderdag 21 november 2019 @ 10:46:54 #49
8369 speknek
(((Globali$t)))
pi_190049498
quote:
0s.gif Op donderdag 21 november 2019 10:01 schreef EdvandeBerg het volgende:
Net stukjes uit het verhoor van Sondland gezien. Wat een zeperd.

Sondland heeft verklaard dat Trump (of iemand anders) hem nooit heeft verteld dat militaire hulp afhankelijk zou zijn van Oekrains onderzoek naar Joe of Hunter Biden.Sterker nog, Trump heeft Sondland verteld dat er juist geen voorwaarden werden gesteld aan de Oekrainers mbt het bezoek aan het Witte Huis of de militaire hulp.

Sondland had echter wel dat idee, hij was 'in de veronderstelling'. Terwijl niemand hem dat verbaal of zwart op wit heeft medegedeeld.

CNN/MSNBC: Bombshell!!!1!!!!1!! _O-
Waar heb je dat stukje gezien? :').
  donderdag 21 november 2019 @ 10:46:56 #50
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_190049499
quote:
10s.gif Op donderdag 21 november 2019 10:15 schreef KoosVogels het volgende:

Dat is ook in het belang van Trump zelf. Als hem niets te verwijten, moet hij deze mannen met alle plezier laten getuigen, me dunkt.
Natuurlijk niet. Dan zullen Schiff en zijn handlangers Trump cs. in een perjury trap proberen te lokken, zoals ook Flynn en Papadapoulos op die manier genaaid werden.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')