abonnement Unibet Coolblue
pi_31533753


The award-winning Battlefield franchise invades the high tech frontlines of modern warfare in the new sequel, Battlefield 2. The game brings the intensity and excitement of Battlefield 1942 into the modern era with enhanced team play and the latest, most technologically advanced vehicles and weapons systems available to man.

In Battlefield 2, players will choose to fight for one of three military superpowers: the United States, the Chinese, or the newly formed Middle East Coalition. Armed with the latest modern weaponry, players can take control of any of the games 30+ vehicles to engage in major conflicts with over 64 players in some of the largest online battles on the PC. Additionally, persistent character growth allows players to rise through the ranks and attain the ultimate rank of General.

An all-new game engine and physics system brings the modern battlefield to life like never before. The new material penetration feature measures weapons ability to fire through barriers based on their composition and players will need to know the difference between concealment and cover in order to survive.

Battlefield 2 features immense, richly detailed, destructible environments, from city streets to remote forests, in some of the most notorious hot spots around the world. Each map in Battlefield 2 adjusts in scale to support the number of players in the world, providing the ideal vehicle- to-player ratio and an optimized gameplay experience.

Enhanced team play features allow players to enter the action on the front lines as part of a formal squad, or work behind the scenes in Commander Mode to direct the strategic assaults of their teammates.

Soldier kits now affect vehicles that players utilize on the battlefield. For instance, the medic kit can transform a vehicle into a mobile aid station and the support kit can make helicopters into flying ammo dumps.


Systeem eisen:

Windows XP (32-bit) with Admin rights
1.7 GHz Intel Celeron D / Pentium 4 or AMD Athlon XP/ Sempron or greater
512 MB of RAM or more
8x or faster CD/DVD drive
2.3 GB free hard drive space or more
DirectX 9.0c compatible (see video)

Video card must have 128 MB or more memory and one of the following chipsets:

  • NVIDIA GeForce FX 5700 or greater
  • ATI Radeon 8500 or greater

    Screenshots:





    Demo downloaden:

    Mirror 1 (torrent)
    Mirror 2
    Mirror 3

    Is er al een patch ?

    Jawel, ondertussen is er een patch inclusief een nieuw level. De patch is wel wat groot geworden, 170mb ongeveer. De patch is hier te downloaden. De veranderingen kan je hier vinden.

    Leuk spel, maar de Singleplayer valt tegen! Speelt FOK! ook online?

    Uiteraard! Er zijn veel mensen van FOK! actief op het online Battlefield. Alleen niet iedereen is even actief. Door deze topics door te lezen, op Teamspeak te komen en mee te spelen op de BoF server kom je er snel genoeg achter wie er meespelen.

    Is er al een Fok! Clan ?

    Jazeker. Op dit moment heeft FOK! een echte Battlefield 2 clan. Deze Battlefield 2 clan is al enkele maanden actief en heeft de naam Band of Fok!kers meegekregen. De clan is een vrij los geheel, je speelt wanneer je zin hebt en anders niet. Verplichte clan wars zullen niet voorkomen. Uiteraard gaan we ons best doen om zo af en toe een clanwar te organiseren en dat lukt al steeds beter, zo hebben we nu al wekelijks een clanwar.

    De clansite kan je vinden op Band of Fok!kers !

    Leuk! Maar ik wil nu toch echt wat FOK!ers afslachten:

    Dat kan! Band of Fok!kers heeft een eigen ranked server gehuurd. Dat betekent dat we altijd plaats hebben om te spelen. Uiteraard zijn er ook geregeld clanmembers te vinden. Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om clan members via Xfire te vinden.

    Daarnaast houden we geregeld clanwars en trainingsavondjes, informatie hierover kan je vinden in de topics of op de clan site

    Hoe kan ik FOK!ers vinden als er geen war bezig is?

    Hiervoor zijn drie mogelijkheden. Je kan gebruik maken van Xfire, je kan Teamspeak opstarten of je kan gewoon gaan spelen op de Band of Fok!kers server. Dan kom je zeker weten een keer een stel clan members tegen. Uitleg over Xfire & Teamspeak volgen hieronder

    Xfire?

    Xfire is een programma wat zich het best laat omschrijven als MSN maar dan met de mogelijkheid om vrienden die al aan het spelen zijn te joinen. Zo kan je dus alle FOK!ers die aan het spelen zijn terug vinden! Een overzicht van de Band of Fok!kers members die op Xfire zitten is te vinden onder deze link

    Teamspeak ?

    Ook dat kan! Op de dagen dat we bijeenkomen om gezamenlijk te spelen, zullen we gebruik gaan maken van TeamSpeak. De reden hiervoor is dat je dan de gehele tijd kan spreken ipv alleen maar ingame, meer gezelligheid! De TeamSpeak server die we gaan gebruiken is: 85.92.128.91:8767. Het password voor de server is FOK!
    Teamspeak is hier te downloaden!

    Een eigen public ranked server?

    Sinds begin augustus dit jaar is Band of Fok!kers in het bezit van een eigen ranked public server. De sever is voor een duur van drie maanden gehuurd en is in zn geheel betaald door enkele Band of Fok!kers clanmembers. De server is te vinden op het volgende IP: 84.244.130.114:16567. Je kan ook simpelweg op band zoeken in de server browser. De server draait op verschillende avonden, verschillende soorten maps, de zogenoemde thema-avonden. Wil je weten wat het thema van vanavond is dan kan je dat hier bekijken.

    Maar die server is niet voor eeuwig ?
    Nee dat klopt, over een maand zitten de eerste drie maanden er al weer op en we zijn dan ook weer druk bezig om de volgende drie maanden rond te krijgen. We hebben daar de hulp van iedereen voor nodig. Hoe je kan doneren kan je hier lezen.


    De server zit vol
    Geen probleem, spreek even een admin aan. De admin kan nml mensen van de server af schoppen om ruimte te maken voor clan members van Band of Fok!kers. Je kan een admin aanspreken op MSN, Xfire of op TS. Wie de admin’s zijn kan je hiervinden.

    Wie is momenteel de beste van BoF!?

    We hebben de ranglijst op een iets andere manier opgesteld. We gaan uit van de statistieken die BF2tracker.com voor je genereert. Lees hoe dat verder gaat in de betreffende topics op de clan site.

    Volgens de ranglijst is Domo de beste speler die op dit moment rond loopt in de clan.

    Hoe kan ik de verschillende awards winnen en wanneer krijg ik een nieuwe rank?

    De antwoorden op veel inhoudelijke vragen over Battlefield 2 kan je vinden op de site TotalBF2 Mocht je er dan nog niet uitkomen post dan je vraag even , dan zullen we proberen deze te beantwoorden.

    Vorige delen:

    01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
    37 38

    De openingspost:

    Die kan je hier vinden.
  • pi_31533768
    Weer een nieuw deel
      dinsdag 18 oktober 2005 @ 14:10:04 #3
    9001 Gunner
    #teamkroegenlos
    pi_31534061
    tvp
    pi_31534132
    Over de joystick. Het switchen is helemaal niet zo irritant. Ik heb m'n joystick naast me gezet, staat niet in de weg. Dat de joystick niet recht voor je monitor staat heb ik iig geen last van.

    Bij het instappen is t sowieso niet irritant, het duurt toch even voor je vliegtuig/heli opstijgt dus tijd zat om te wisselen. Het uitstappen in the middle of battle zal wel een wat moeilijker zijn. Bij mij weegt dat nadeel iig ruimschoots op tegen het voordeel aangezien ik met joystick m'n vliegavontuurjes ook daadwerkelijk overleef

    [ Bericht 0% gewijzigd door UnleashMitch op 18-10-2005 14:21:33 ]
    Band of Fok!kers Battlefield 2 Clan
    84.244.162.88:16567 - Band of Fok!kkers Battlefield 2 Ranked Public Server
      dinsdag 18 oktober 2005 @ 14:25:14 #5
    73930 Blinker
    Only one Go Ahead Eagles
    pi_31534451
    Ik ben een hele tijd weg geweest, maar ik ben terug van weg geweest
    Erg druk de laatste tijd
      dinsdag 18 oktober 2005 @ 14:33:44 #6
    125771 JMPoSTMaN
    Alpe d'Huez beklommen
    pi_31534665
    Ik heb mijn joystick tussen mezelf en het toetsenbord in staan, dus switchen is geen enkel probleem. Ik heb alleen het vliegen in de jets nog niet door met me joystick, ik denk dat die niet goed staat afgesteld daarvoor. Vliegen in de heli is geen enkel probleem. Als ik nu in een vliegtuig stap zou ik mijn TB gebruiken, maar omdat ik vind dat ik er niet goed mee om kan gaan laat ik het vliegtuig staan voor betere piloten (althans dat hoop ik)
    Beste voetbalkenner binnen BoF! seizoen 07/08 en 08/09
    2de in de Tour de BoF!
    Winnaar Joop Zoetemelk Award
    pi_31534947
    joystick? gaat best met een muis en toetsenbord hoor
    pi_31535099
    Diep respect voor het kunnen vliegen met een helicopter met toetsenbord op de manier die jij doet Ik kan de heli met joystick aardig in de lucht houden maar dat is veel makkelijker omdat je ook een beetje naar links kan, iets wat met je TB niet gaat.

    Jet is echt een piece of cake. Vandaag voor t eerst mee gevlogen en al salto's gemaakt, rolls etc etc. Alleen het inschatten van het moment waarop je op moet trekken gaat nog niet echt lekker Volgens mij het enige wat je met de jet moet doen is recht overvliegen, dan kan de 2e inzittende rustig op t doel schieten, of zit ik daar naast ?
    Band of Fok!kers Battlefield 2 Clan
    84.244.162.88:16567 - Band of Fok!kkers Battlefield 2 Ranked Public Server
      dinsdag 18 oktober 2005 @ 15:36:02 #9
    45071 nlboy
    aka Kasesouffle
    pi_31536162
    Joystick is wel handig, maar vind het switchen irritant. (dus toetsenbord>joystick>toetsenbord>etc.)

    Wel lache is met een stuurwiel te gaan rijden in de jeep.
    pi_31536519
    Ben erg wisselvallig wat betreft bf2 ook al ben ik er niet om te gamen ben ik er altijd nog om te kicken
    alleen de laatste 2 weken was ik er niet veel ivm pc probs vanaf morgen (vandaag eaworld) ben ik er elke avond weer gister heb ik ook nog wat kick werk verricht en zondag ooknog
    Narf!
    pi_31536604
    quote:
    Op dinsdag 18 oktober 2005 14:45 schreef domolanglekker het volgende:
    joystick? gaat best met een muis en toetsenbord hoor
    Amen, jij bent het levende bewijs daarvan

    Bij mij gaat het nu ook wel erg lekker moet ik zeggen. M'n Jet moet ik als enigste nog een beetje verbeteren maar de attackheli gaat al erg lekker nu. Alleen soms moet je zo wennen als je bijvoorbeeld een hele tijd in de BH hebt gevlogen en dan opeens in de attackheli stapt. Menig clanlid kan hierover mee praten als die net bij me ingestapt is
      dinsdag 18 oktober 2005 @ 16:06:34 #12
    36796 Morpheus2002
    Radio 49 | DJ.Morph
    pi_31536697
    Ik kan niet vliegen en zal ook wel nooit kunnen vliegen
    Niets Is Sterker Dan Dat Ene Woord; Feyenoord! Mijn Feyenoord!
    pi_31536755
    quote:
    Op dinsdag 18 oktober 2005 16:01 schreef Fillipe het volgende:

    [..]

    Amen, jij bent het levende bewijs daarvan

    Bij mij gaat het nu ook wel erg lekker moet ik zeggen. M'n Jet moet ik als enigste nog een beetje verbeteren maar de attackheli gaat al erg lekker nu. Alleen soms moet je zo wennen als je bijvoorbeeld een hele tijd in de BH hebt gevlogen en dan opeens in de attackheli stapt. Menig clanlid kan hierover mee praten als die net bij me ingestapt is
    Nou Filipe het ging gisteren uitstekend, goed samenspel in de heli
    pi_31537160
    Ja klopt ging gister lekker inderdaad
      dinsdag 18 oktober 2005 @ 17:28:41 #15
    47185 mrdjey
    Bernie und Ert
    pi_31538326
    Heli vliegen heb ik altijd al gekunt met keyboard muis, en redelijk goed ook (al zeg ik het zelf)
    enigste wat ik wel veranderd heb in bf2 is de axis. van de muis
    wat?
    pi_31538333
    quote:
    Op dinsdag 18 oktober 2005 15:36 schreef nlboy het volgende:
    Wel lache is met een stuurwiel te gaan rijden in de jeep.
    Werkt dat echt ? Vanavond ff proberen.. Ik heb wel een nieuwe muis aangeschaft met een steelpad, de oem muis kwam me nu echt me neus uit en van een muismat had ik nog nooit gehoord. Op netgamez t weekend ff gespeelt met andere setup en damn, wat een wereld van verschil! Dus nu ben ik powered met een Razer Copperhead
    Where facts are few, experts are many.
      dinsdag 18 oktober 2005 @ 17:52:21 #17
    52200 ViPeRII
    It's a good day to die
    pi_31538851
    Het vliegen met muis en tb gaat best hoor Je moet het alleen ff doorhebben en misschien je sensitvity instellen, en dan gaat het prima... Dat bommen heb ik ook nog niet helemaal door, maar dat komt hopelijk nog wel.

    Evene een vraagje tussendoor heeft er iemand een nederlandse handleiding om .bf2demo files te bekijken, te selecteren en om te zetten in een .avi bestand?

    Kwam wel wat engelse dingen tegen maar daar kwam ik nou niet echt direct uit moet ik zeggen..
    -- ViPeRII --
    pi_31538863
    quote:
    Op dinsdag 18 oktober 2005 17:28 schreef Atreidez het volgende:

    [..]

    Werkt dat echt ? Vanavond ff proberen.. Ik heb wel een nieuwe muis aangeschaft met een steelpad, de oem muis kwam me nu echt me neus uit en van een muismat had ik nog nooit gehoord. Op netgamez t weekend ff gespeelt met andere setup en damn, wat een wereld van verschil! Dus nu ben ik powered met een Razer Copperhead
    Hehe dat is toch de laatste van de serie (blauw licht)...?

    Ik heb hier de magma versie, lekker muisje hoor, alleen ff wennen aan de sensivity
    BF2: Diamond3d
      dinsdag 18 oktober 2005 @ 18:54:47 #19
    125771 JMPoSTMaN
    Alpe d'Huez beklommen
    pi_31540286
    quote:
    Op dinsdag 18 oktober 2005 17:52 schreef ViPeRII het volgende:
    Het vliegen met muis en tb gaat best hoor Je moet het alleen ff doorhebben en misschien je sensitvity instellen, en dan gaat het prima... Dat bommen heb ik ook nog niet helemaal door, maar dat komt hopelijk nog wel.

    Evene een vraagje tussendoor heeft er iemand een nederlandse handleiding om .bf2demo files te bekijken, te selecteren en om te zetten in een .avi bestand?

    Kwam wel wat engelse dingen tegen maar daar kwam ik nou niet echt direct uit moet ik zeggen..
    Ik heb het zelf inmiddels gedaan en het is prima te doen.
    Hier een hele snelle guide:
    Plaats de bf2demo bestanden in de directory demos in je default profile (C:\Documents and Settings\[gebruikersnaam]\My Documents\Battlefield 2\Profiles\Default\Demos)
    Nu kun je vanuit battlefield 2 in het tabblad community de demo bekijken.
    De precieze toetsen die je kunt gebruiken moet je maar van www.planetbattlefield.com halen (daar heb ik ook alle info vandaan).
    Download fraps.
    Als je fraps hebt draaien start je BF2 op en start je de demo, zodra je iets wilt opnemen druk je op F9 (default knop) en fraps neemt maakt een avi van alles wat jij ziet en hoort.
    Dit is heel in het kort, maar als je hier een beetje mee speelt kun je best leuke dingen doen.

    Als je fraps niet wilt gebruiken dan wordt het iets lastiger, maar kan het ook, voordeel is dan dat je de mousepointer niet in beeld krijgt.
    De namen en de kill log krijg je dan ook niet in beeld, maar dat is met fraps ook voor elkaar te krijgen.
    Als je de namen niet in beeld wil moet je niet op de spatiebalk drukken.
    Als je de kill log uit wilt hebben, druk dan op ` om de console te openen en type het volgende in: renderer.drawHud 0 (1 om hem weer aan te zetten)
    Succes ermee!
    Beste voetbalkenner binnen BoF! seizoen 07/08 en 08/09
    2de in de Tour de BoF!
    Winnaar Joop Zoetemelk Award
    pi_31540722
    TVP !
    D200|D50|50 1.8|18-55|70-300|SB600
    pi_31540851
      dinsdag 18 oktober 2005 @ 19:25:21 #22
    4259 JK
    In for a penny, in for a pound
    pi_31541017
    quote:
    Op dinsdag 18 oktober 2005 16:06 schreef Morpheus2002 het volgende:
    Ik kan niet vliegen en zal ook wel nooit kunnen vliegen
    Oefenen, oefenen en nog eens oefenen.. ain't nothing to it. Echt niet.
    Gister even de BF2 demo bij m'n broer geinstalleerd op z'n dikke PC en effe het demolevel gespeeld, wat zijn die lui slecht zeg met de straaljagers (duh)... tegenwoordig ben je echt een dikke strijd aan het aangaan in de lucht en moet je regelmatig even links, rechts en boven je kijken waar de vijand heen is gevlogen... en qua heli's, oefen gewoon lekker met de transport helikopter, die zijn log, traag en standaard hebben ze een soort van 'hover' functie (ze zakken een stuk langzamer dan de gevechtshelikopter). Handig voor flagcaptures.
      dinsdag 18 oktober 2005 @ 20:20:27 #23
    73274 Prosac
    Bedankt Ray
    pi_31542536
    Vliegen in een attackchopper is echt geweldig.. lastig mikken in het begin, maar het gaat beter. Ik vlieg gewoon met ASWD en de pijltjes toetsen (voor de staartrotor) zo heb ik me dat aangeleerd in point of existence en dat ging ook ok.. nu niet anders, nooit problemen eigenlijk
    pi_31546327
    tvp
    Before all else, be armed.
    pi_31547784
    jedi genoeg gezopen om bf2 eruit te halen ?
    Battlefield2: [BoF]Raffie
    Wii: 6819 1537 1425 3765
    abonnement Unibet Coolblue
    Forum Opties
    Forumhop:
    Hop naar:
    (afkorting, bv 'KLB')