abonnement Unibet Coolblue
  maandag 14 januari 2019 @ 13:39:37 #1
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_184396654
Inleiding:
Een interessant nieuw complottheoretische fenomeen is er al weer een tijdje aan de gang in de VS en ik was eigenlijk verbaasd dat er kennelijk nog geen topic over was gemaakt in BNW.

Sinds 17 oktober 2017 heeft een onbekend persoon of personen, onder de naam Q, berichten verstuurd eerst op het Amerikaanse forum 4chan en tegenwoordig op het forum 8chan.
De berichten zijn meestal nogal cryptisch en het eigenaardige is dat de berichten vaak vlak daarna gevolgd worden door een (al dan niet relevante) tweet van Trump of althans dat beweert men adhv statistieken. (De naam Q komt van de hoogste status van geheimhouding, Q clearence, binnen het ministerie van energie, die aan een persoon verleend kan worden; eerste drop werd gemaakt onder de naam 'Q clearence patriot'). https://nl.wikipedia.org/wiki/QAnon

Hier een voorbeeld van een bericht van Q, ook wel een Q drop of 'bread crumbs' ofwel broodkruimels genoemd:

[ afbeelding ]

Omdat Q zijn berichten plaatst op een anoniem forum en degene die de berichten plaatst anoniem is, is het fenomeen wrs Qanon genoemd. Dus Q, zijn naam, en 'anon' voor anoniem.

De context:
1) De wereld wordt geregeerd door een zogenaamde Diepe Staat, deze is bekend onder allerlei benamingen zoals: New World Order, de Illuminatie, het comité van de 300, de 13 families ofwel de bloedlijn of de benaming die het meest opduikt (men had er hier al een topic over ook, zag ik) de Cabal. De Cabal is een groepje mensen (al dan niet van buitenaardse afkomst :').) dat alle touwtjes in handen houdt mondiaal gezien. Deze lieden, die je vaak aantreft in de hoogste echalons van de grote mondiaal opererende banken en financiële instituten en waarvan het koningshuis van UK en Nederland ook lid zijn, zijn erop uit om de wereld te onderwerpen, de wereldbevolking te decimeren en te verdienen aan het tegen elkaar opzetten van volkeren en binnen volkeren bevolkingsgroepen om zo oorlogen of burgeroorlogen te veroorzaken en hier veel geld aan te verdienen. Overigens vaak wordt hierbij opgemerkt dat de Cabal aanhangers zijn van het Satanisme c.q. Luciferisme en in allerlei rituelen aan bijv. kinderoffers doen.
2) Zij doen dit via allerlei instanties: het militaire apparaat (i.e. het Pentagon), de zogenaamde alfabet agentschappen (CIA, FBI, NSA, etc.: hiervan zijn er circa 75), maar bijvoorbeeld de Bilderberg conferentie is ook een soort onder order van de Cabal.

Drie ontwikkelingen:
1) In 2007 kwam er een publicatie vrij, volgens mij van de CIA zelf, waarin gewag werd gemaakt van project 'Mockingbird'. Erg veel is niet uit dat project gekomen, want bijna alles wat de CIA onderneemt mislukt altijd, volgens critici van de CIA, maar voor de volgers van Qanon is dit de belangrijkste reden waarom de MSM niet zijn te vertrouwen. Fake News vindt zijn basis in dit project Mockingbird dus.
2) Verder ontstond er in de periode 2011-2013 een rebellie in de instanties die het smerige werk doen voor de Cabal. Deze breuk, die niet 100% is, voltrekt zich ook binnen de Cabal zelf; nieuwe generaties van de 13 families willen niet meer meewerken aan de poppenkast. De redenen blijven vaag verder. Deze rebellie noemt men de "Alliantie". Qanon is een onderdeel van deze alliantie.
3) In comes Trump. Financieel onafhankelijk, geen onderdeel van de Cabal en niet gelinkt aan het partij-establishment van zowel Democraten als Republikeinen. Nou we hebben wel gezien tot welk een drama het leidde bij bepaalde mensen toen Trump werd gekozen als president iig, dus het was sws wel een klap voor het establishment.

The Calm before the Storm?
En wanneer het nu precies begonnen is moet ik nog even uitzoeken, maar op gegeven moment wordt Trump opgenomen door een camera en zegt dan: The Calm before the Storm. En in dit verhaal is dat eigenlijk het startsein voor het Qanon fenomeen. Qanon verwijst vaak naar twee termen: 1) The Calm before the Storm of simpelweg The Storm en ook wat het gevolg zou moeten zijn van de Storm: 2) The (Great) Awakening. Vandaar noemen volgers zich ook wakker of wel 'woke'. Maar dat laatste doen ook SJWs geloof ik. Overigens toen Qanon begon verscheen er een filmpje of foto, waarop Trump met een spiekbriefje in zijn hand staat en de onderste regel daarop kun je lezen (doordat zijn kleine handjes dat briefje niet helemaal bedekte): daarop staat: '5) I hear you'. En dat is een bijna subliminale boodschap aan de volgers van Qanon. Dit steeds zoeken naar clues in de berichtgeving van Qanon gecombineerd met bepaalde uitspraken of handelingen van Trump is het hele fenomeen rondom dit verhaal eigenlijk.

Qanon:
Wat
- het leveren van een Real Time verslag van de Strijd van Trump tegen de Cabal.
- dit moet leiden tot de Great Awakening bij de Amerikaanse burgers.
Wie
- onderdeel van de Alliantie.
- persoon of personen binnen het Witte Huis, zoals bewezen wordt door bepaalde foto's en de link die bestaat tussen berichten die Qanon maakt en soms seconden daarna gevolgd worden door een tweet van DJT (al dan niet relevant). Volgens deze theorie althans.
Waarom
- het collectieve bewustzijn stimuleren.
- voorbereiding op de eindstrijd tussen Cabal en Alliantie.
Waar
- internet en internet zijn wij allen. Het trekt een beetje mystiek aangelegde snuiters aan ook in de VS, plus uiteraard de complottheorie community en die is zeer groot in de VS. Door zich te informeren via internet kan de bevolking dus het Fake News van de MSM ontwijken. Aantekening is natuurlijk dat internet zelf ook veel, misschien nog wel meer, Fake News oplevert, maar zo kritisch is men niet in deze community natuurlijk.

Paar eigenaardige zaken:
- in juli van dit jaar (of eerder nog) kwam de theorie ineens naar voren dat Qanon niemand minder dan John F. Kennedy jr. zou zijn. Dit leidde men af uit een bepaalde Q drop. Deze zou in 1999 zijn dood in scene gezet hebben om de strijd aan te gaan tegen de Cabal, die ook zijn vader vermoord zou hebben in 1963. JFK jr. zou ook goed bevriend geweest zijn met DJT, volgens deze theorie, en samen hebben ze dit plan bedacht. Duiken dus ook weer veel filmpjes op op YT waarin allerlei verdachte omstandigheden rondom JFK jrs dood in 1999 worden belicht. JFK jr. zou overigens, aangezien zijn familie behoort tot de Cabal, behoren tot een vroege voorloper van de rebellie van nieuwe generaties van de Cabal tegen diezelfde Cabal.
- de door Q gebruikte leus: 'where we go one, we go all' ofwel afgekort WWG1WGA komt van een inscriptie op een scheepsbel op de achtersteven van het jacht van Joe Kennedy, vader van JFK.
- er schijnen maar liefst 13.000, volgens sommigen zelfs 40.000 zogenaamde 'sealed indictments' te zijn uitgegeven in de VS afgelopen tijd. Dat zou te maken hebben met wat men de aankomende 'Cabal Purge' noemt. Binnenkort zullen veel mensen die behoren tot de hulptroepen van de Cabal opgepakt worden, volgens deze theorie.
- steeds wordt gezegd dat dit niet een extreemrechtse complottheorie is, maar als NL'er zie je dat toch anders, denk ik. Waar veel nadruk op wordt gelegd is namelijk het Luciferisme van de Cabal, gepaard gaande met kinderoffers (vandaar dat zoveel kinderen overal verdwijnen, hetgeen weer lijkt op bijvoorbeeld de complottheorie rondom het ronde huis; in dit forum besproken). De Alliantie staat voor het christelijke geloof. Dus wrs worden atheïsten en agnosten op dezelfde hoop gegooid als het Luciferisme. Veel volgers van Qanon en Qanon zelf ook, geloof ik, propageren vaak het christendom (in een vrij fundamentele vorm) en zijn daarnaast wrs wel te vinden in het kamp van de Alt-Right lieden e.d. Ze spreken elkaar ook het liefst aan als Patriot. Dit verband zorgt ervoor dat de MSM zich er nauwelijks in verdiept c.q. hen meteen wegzet als crazy rightwing nutcases, zonder iets serieuzere analyses te geven. Volgers van Qanon zelf zeggen daarover dat het vrij logisch is dat MSM hen zoveel mogelijk beschimpt, want, zie project Mockingbird, MSM is in handen van de helpers van de Cabal.
- Q is de 17de letter van het alfabet en Trump verwijst tegenwoordig heel vaak in allerlei tweets en uitspraken naar het cijfer 17, naar men beweert.
- de term Great Awakening of Awakening die Qanon gebruikt, is een verwijzing naar een opleving in de VS van evangelische kerken in met name de frontlijnstaten, na de burgeroorlog, bekend onder de naam de Second Great Awakening.

Persoonlijke beoordeling:
Lijkt erg op een gevalletje larp (live action role playing). Trump zelf ontkent uiteraard iedere connectie. Verder zitten er vrij klassieke Grote Samenzweringselementen in, gestoken in weer een nieuw jasje. wat dat betreft niets nieuws onder de zon.

Dat er een 'Diepe Staat' zou zijn, ook in NL, is echter een theorie die ik wel steeds vaker, ook in de MSM volgens mij, verkondigd zie worden.

(Overigens zit ik nu Untold History of America te kijken van Showtime (o.a. ook Dexter komt van Showtime) narrated door Oliver Stone en is wel interessant.)

Met dank aan MangoTree:

Site met alle zogenaamde Q drops (i.e. berichten van Q) plus interpretaties:
Overzicht van alle Q drops: https://qmap.pub/?pg=1
Interpretaties: https://8ch.net/patriotsawoken/catalog.html
Interpretaties: https://voat.co/v/GreatAwakening

Nadere uitleg in een YT filmpje:



Vrij accurate breakdown van PBS over dit fenomeen d.d. 01-08-08:

2019: The Great Awakening
pi_184428314
Trump is a deep state shill.
the purpose of communist propaganda was not to persuade or convince, nor to inform, but to humiliate; and therefore, the less it corresponded to reality the better.
pi_184428992

Hier een redelijk mooie uiteenzetting hoe Trump zn laatste zogenaamde spelfouten links leggen met het Q anon gebeuren.
En hoe steeds meer duidelijk wordt van de puzzel die werkelijk waar geniaal in elkaar zit.
pi_184429650
Als het allemaal zo incompetent en slecht gaat dat je als Trumpski stemmer boven de dampende ketel moet gaan zitten voor codes en clues die je de scbijnillusie moeten geven dat het allemaal niet zo is, dan is het wel heel incompetent en slecht.

Mkay.
  woensdag 16 januari 2019 @ 10:05:04 #5
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184430920
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 07:42 schreef zomerindebol het volgende:

Hier een redelijk mooie uiteenzetting hoe Trump zn laatste zogenaamde spelfouten links leggen met het Q anon gebeuren.
En hoe steeds meer duidelijk wordt van de puzzel die werkelijk waar geniaal in elkaar zit.
Sorry hoor, maar waarom zou Q dit allemaal doen? Denk je dat de Deep State niet mee zou lezen. Het is allemaal geheim, maar zogenaamd kunnen alleen Q gelovers het ontcijferen.

Als je goed je best doet zie je in mijn comment op een geheime boodslhap, succes!
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_184431120
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 10:05 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Sorry hoor, maar waarom zou Q dit allemaal doen? Denk je dat de Deep State niet mee zou lezen. Het is allemaal geheim, maar zogenaamd kunnen alleen Q gelovers het ontcijferen.

Als je goed je best doet zie je in mijn comment op een geheime boodslhap, succes!
IC what you did there..
  woensdag 16 januari 2019 @ 12:41:14 #7
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_184433865
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 10:05 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Sorry hoor, maar waarom zou Q dit allemaal doen? Denk je dat de Deep State niet mee zou lezen. Het is allemaal geheim, maar zogenaamd kunnen alleen Q gelovers het ontcijferen.

Als je goed je best doet zie je in mijn comment op een geheime boodslhap, succes!
Wat is er precies geheim aan?

Trump doet tweet 1, benadrukt dat hij het zelf heeft betaald en maakt een ongewone typefout.
Trump doet tweet 2, met de hamberders-correctie. Verschil tussen de tweets is 3 minuut 13.

Q post 313 gaat over Obama.

Via WIkiLeaks is (sinds 2012) te vinden dat Obama schijnbaar voor een besloten feest op het Witte Huis in 2009 aan 65000 $ pizza's en hotdogs heeft ingevlogen en oh ja, op kosten van de belastingbetaler.

https://wikileaks.org/gif(...)hot-dog-friday-.html

Hamberders werd trending op Twitter, laat het maar aan anderen over om Trump zijn tweets nog meer exposure te geven.

Nogmaals wat is er geheim of ingewikkeld aan volgens jou? Interessanter is om te achterhalen of dat bericht over die 65000$ klopt.
2019: The Great Awakening
  woensdag 16 januari 2019 @ 12:50:24 #8
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184433996
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 12:41 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Wat is er precies geheim aan?

Trump doet tweet 1, benadrukt dat hij het zelf heeft betaald en maakt een ongewone typefout.
Trump doet tweet 2, met de hamberders-correctie. Verschil tussen de tweets is 3 minuut 13.

Q post 313 gaat over Obama.

Via WIkiLeaks is (sinds 2012) te vinden dat Obama schijnbaar voor een besloten feest op het Witte Huis in 2009 aan 65000 $ pizza's en hotdogs heeft ingevlogen en oh ja, op kosten van de belastingbetaler.

https://wikileaks.org/gif(...)hot-dog-friday-.html

Hamberders werd trending op Twitter, laat het maar aan anderen over om Trump zijn tweets nog meer exposure te geven.

Nogmaals wat is er geheim of ingewikkeld aan volgens jou? Interessanter is om te achterhalen of dat bericht over die 65000$ klopt.
probeer jij eens op de seconde nauwkeurig te tweeten. Laat mij het resultaat zien.

In de tussentijd google 313. Zie het aantal resultaten.

Wat je nu eigenlijk doet is zoeken in toevalligheden om het verhaal kloppend te laten lijken.

En als het niet geheim is, waarom dan niet het beestje bij de naam noemen ipv code taal?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_184434034
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 12:41 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Wat is er precies geheim aan?

Trump doet tweet 1, benadrukt dat hij het zelf heeft betaald en maakt een ongewone typefout.
Trump doet tweet 2, met de hamberders-correctie. Verschil tussen de tweets is 3 minuut 13.

Q post 313 gaat over Obama.

Via WIkiLeaks is (sinds 2012) te vinden dat Obama schijnbaar voor een besloten feest op het Witte Huis in 2009 aan 65000 $ pizza's en hotdogs heeft ingevlogen en oh ja, op kosten van de belastingbetaler.

https://wikileaks.org/gif(...)hot-dog-friday-.html

Hamberders werd trending op Twitter, laat het maar aan anderen over om Trump zijn tweets nog meer exposure te geven.

Nogmaals wat is er geheim of ingewikkeld aan volgens jou? Interessanter is om te achterhalen of dat bericht over die 65000$ klopt.
658
  woensdag 16 januari 2019 @ 12:56:28 #10
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_184434081
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 12:50 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

probeer jij eens op de seconde nauwkeurig te tweeten. Laat mij het resultaat zien.

In de tussentijd google 313. Zie het aantal resultaten.

Wat je nu eigenlijk doet is zoeken in toevalligheden om het verhaal kloppend te laten lijken.

En als het niet geheim is, waarom dan niet het beestje bij de naam noemen ipv code taal?

Moeilijk zeg om op de minuut nauwkeurig iets te tweeten hoor oO<
2019: The Great Awakening
  woensdag 16 januari 2019 @ 13:02:11 #11
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184434180
En dan nog; als je iets verder kijkt ging het om een email van iemand die dat soort aantijgingen aan de lopende band deed. Bijvoorbeeld dat obama Imam Houssein is.

Een uit zn verband getrokken email van iemand die iets denkt te gaan gebeuren. En dat ging om geld van de belastingbetaler. Kan je erg vinden. De golfuitjes komen daar natuurlijk niet van.

Je laat met jouw comment eigenlijk zien hoe in de lucht schieten altijd raak is als je het graag wil.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  woensdag 16 januari 2019 @ 13:02:45 #12
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184434192
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 12:56 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Moeilijk zeg om op de minuut nauwkeurig iets te tweeten hoor oO<
3 minuut 13?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_184434210
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 12:56 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Moeilijk zeg om op de minuut nauwkeurig iets te tweeten hoor oO<
Ik poste mijn geheime bericht naar je om 12:53

Luke 12:53 New International Version (NIV)

53 They will be divided, father against son and son against father, mother against daughter and daughter against mother, mother-in-law against daughter-in-law and daughter-in-law against mother-in-law.”

Je weet wat dat betekent he? ;)

;)
;)
;)
  woensdag 16 januari 2019 @ 13:06:02 #14
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_184434281
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 13:02 schreef Vis1980 het volgende:
En dan nog; als je iets verder kijkt ging het om een email van iemand die dat soort aantijgingen aan de lopende band deed. Bijvoorbeeld dat obama Imam Houssein is.

Een uit zn verband getrokken email van iemand die iets denkt te gaan gebeuren. En dat ging om geld van de belastingbetaler. Kan je erg vinden. De golfuitjes komen daar natuurlijk niet van.

Je laat met jouw comment eigenlijk zien hoe in de lucht schieten altijd raak is als je het graag wil.
Leuke poging om nu te doen alsof ik dit verzonnen heb. Je wilt het echt niet snappen wat er gebeurt.
2019: The Great Awakening
  woensdag 16 januari 2019 @ 13:09:07 #15
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_184434347
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 13:03 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Ik poste mijn geheime bericht naar je om 12:53

Luke 12:53 New International Version (NIV)

53 They will be divided, father against son and son against father, mother against daughter and daughter against mother, mother-in-law against daughter-in-law and daughter-in-law against mother-in-law.”

Je weet wat dat betekent he? ;)

;)
;)
;)
Grappig ^O^
2019: The Great Awakening
pi_184434449
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 13:09 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Grappig ^O^
Leuke poging om nu te doen alsof ik dit verzonnen heb. Je wilt het echt niet snappen wat er gebeurt.
  woensdag 16 januari 2019 @ 13:14:44 #17
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184434502
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 13:06 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Leuke poging om nu te doen alsof ik dit verzonnen heb. Je wilt het echt niet snappen wat er gebeurt.
Ja hoor nu snap ik het niet.

Ik zeg niet dat jij het verzonnen hebt. Integendeel, ik zeg dat je iets volgt op basis van verzinsels van andere mensen.

Als je denk dat je met het voorbeeld laat zien dat Q idd iets echts is...dan was het niet echt overtuigend. Sterker nog; je laat juist zien dat je gebakken lucht volgt, gemaakt door andere complotgeilende mensen.

Ga je nog laten zien dat een tweet makkelijk 3 minuut 13 (en ja die 13 zijn secondes, vriend) na een andere tweet getweet kan worden? Een paar keer graag met per keer maar 1 poging.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_184434783
Dit koffiedikkijken is BNW - - qua kwaliteit, laagste schaal ooit..

Trump heeft in 2013 trouwens een tweet de deur uitgedaan dat hij anno nu moet opstappen, maar onze omnipotente oliebol heeft geen boodschap aan zichzelf.

  woensdag 16 januari 2019 @ 13:48:08 #19
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_184435250
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 13:14 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Ja hoor nu snap ik het niet.

Ik zeg niet dat jij het verzonnen hebt. Integendeel, ik zeg dat je iets volgt op basis van verzinsels van andere mensen.

Als je denk dat je met het voorbeeld laat zien dat Q idd iets echts is...dan was het niet echt overtuigend. Sterker nog; je laat juist zien dat je gebakken lucht volgt, gemaakt door andere complotgeilende mensen.

Ga je nog laten zien dat een tweet makkelijk 3 minuut 13 (en ja die 13 zijn secondes, vriend) na een andere tweet getweet kan worden? Een paar keer graag met per keer maar 1 poging.
Sorry, je had gelijk, ging wel om de seconde natuurlijk, erg rocket science.
2019: The Great Awakening
pi_184435409
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 08:53 schreef Beathoven het volgende:
Als het allemaal zo incompetent en slecht gaat dat je als Trumpski stemmer boven de dampende ketel moet gaan zitten voor codes en clues die je de scbijnillusie moeten geven dat het allemaal niet zo is, dan is het wel heel incompetent en slecht.

Mkay.
Je snapt het niet , het gaat dus niet om stemmen het gaat om langzaam de ogen te openen.
En ja dat dit op deze manier gebeurt is logischer dan je denkt
  woensdag 16 januari 2019 @ 13:59:44 #21
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184435452
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 13:57 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Je snapt het niet , het gaat dus niet om stemmen het gaat om langzaam de ogen te openen.
En ja dat dit op deze manier gebeurt is logischer dan je denkt
Heb jij al geprobeerd op excact 3 minuut 13 na een bericht te tweeten?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_184435587
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 13:57 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Je snapt het niet , het gaat dus niet om stemmen het gaat om langzaam de ogen te openen.
En ja dat dit op deze manier gebeurt is logischer dan je denkt
sure babe

ik snap best dat beliebers met een voorliefde voor 'da vinci code'-achtige verhaaltjes zich een held willen voelen in hun eigen gecreeërde werkelijkheid. De mooie uitvlucht uit een realiteit met een incompetente hamberder aan het roer naar eentje waarin deze mafkees een messias is.
pi_184435634
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 10:05 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Sorry hoor, maar waarom zou Q dit allemaal doen? Denk je dat de Deep State niet mee zou lezen. Het is allemaal geheim, maar zogenaamd kunnen alleen Q gelovers het ontcijferen.

Als je goed je best doet zie je in mijn comment op een geheime boodslhap, succes!
Elke stap is weloverwogen en terug te vinden in Q posts en ook is daarom er soms de desinformatie.
Waarom denk je dat trump en Q dit zouden doen?

Hij moet een swamp drainen wat al 30 jaar de boel runt en zelfs de baas is over puppets zoals obama etc.
De MSM is nog steeds compleet in handen van deep state (operation mockinbird is niets veranderd)
Men heeft de media nodig om de goedgelovigen alles te laten slikken , of het nu de oorlog in Vietnam was (die door een verzinsel is begonnen) of in syrie lybie etc, allemaal goed geluld door de media zonder echt kritisch te zijn.

De FBI DOJ is ook in handen van deep state wat eigenlijk al bewezen is door het onderzoek naar trump wat men heeft gedaan wat afgelopen week in de media was verschenen om na het ontslaan van comey (wat trumps recht was en terecht) om te kijken of hij gecontroleerd werd door putin ( het idee alleen al lol)

Waarom dan wel bij trump naar collusion kijken zonder bewijs en niet naar obama met bewijs die op tape gewoon aan geeft oom mild om te gaan met hem en dat na de verkiezingen hij wat kan doen, intussen was de krim binnen gevallen zonder een echte reactie van de US.
En de man van hillary stond te speechen voor heel veel geld in rusland om nog maar te zwijgen over U1/

Overigens waarom ik dit plaatste was niet om wat jij denkt ,want in die fase zat ik in het begin ook dat je op alles wel wat kan verzinnen.
Dat klopt alleen als het zo vaak gebeurt en dat de aanwijzingen zo veelvuldig worden en precies in de posts passen dan is het onmogelijk als random te zien, zeker als daar de fotos bij komen waar sommige niet vindbaar waren op het internet voor q ze plaatste.

Ik plaatste het voornamelijk dat als het klopt van die 30 dagen en je ziet dalijk clean the house gebeuren, dat het wel een hele duidelijk eyeopener is dat Q legit is.
EN dat is nog maar zon 5 daagjes wachten om te kijken of dat klopt.

En nee nogmaals ik ben vrij moeilijk te overtuigen van dit soort zaken, maar heb Q dermate diep gevolgd dat ik het 100 procent zeker weet dat het legit is, maar eer je op dat punt komt ben je wel behoorlijk wat bezig en moet je best veel onderzoek zelf doen.

Maar leg eens uit bv hoe het kan dat hij fotos maakt van binnen in airforce one? en die zo maakt dat het onmogelijk is om te faken ?
Check de proofs
pi_184435659
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 12:50 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

probeer jij eens op de seconde nauwkeurig te tweeten. Laat mij het resultaat zien.

In de tussentijd google 313. Zie het aantal resultaten.

Wat je nu eigenlijk doet is zoeken in toevalligheden om het verhaal kloppend te laten lijken.

En als het niet geheim is, waarom dan niet het beestje bij de naam noemen ipv code taal?

Ah dus het is in jou ogen moeilijk om op de seconde een tweet te laten doen, hoeveel keer moet het gebeuren alvorens je dit soort zaken geen toeval meer vind?
Specifiek 17 komt erg vaak naar voren op dat gebied.
pi_184435705
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:09 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Elke stap is weloverwogen en terug te vinden in Q posts en ook is daarom er soms de desinformatie.
Waarom denk je dat trump en Q dit zouden doen?

Iedereen kan wat tweeten en als je connecties ziet moet je misschien ook eens richting Steve Bannon kijken als kandidaat spindoctor die het plebs bezig kan houden met onzin.
  woensdag 16 januari 2019 @ 14:14:45 #26
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184435718
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:11 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Ah dus het is in jou ogen moeilijk om op de seconde een tweet te laten doen, hoeveel keer moet het gebeuren alvorens je dit soort zaken geen toeval meer vind?
Specifiek 17 komt erg vaak naar voren op dat gebied.
hoeveel keer krijg jij het voor elkaar om je tweets allemaal op de seconde nauwkeurig te laten verschijnen op Twitter. Probeer het!
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  woensdag 16 januari 2019 @ 14:15:18 #27
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_184435729
Een tweet posten 3 minuut 13 na een andere is natuurlijk zo gefixed met een scriptje en de twitter API.
pi_184435788
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:15 schreef BarryOSeven het volgende:
Een tweet posten 3 minuut 13 na een andere is natuurlijk zo gefixed met een scriptje en de twitter API.
laat maar eens in een controlled experiment zien dat het zo eenvoudig is zonder lags en andere delays en reproduceer dat maar een paar keer.
  woensdag 16 januari 2019 @ 14:26:50 #29
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_184435910
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:19 schreef Beathoven het volgende:

[..]

laat maar eens in een controlled experiment zien dat het zo eenvoudig is zonder lags en andere delays en reproduceer dat maar een paar keer.
Doe het zelf :D

Is zo geschreven maar heb ik geen tijd voor en zin in.
pi_184435945
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:26 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Doe het zelf :D

Is zo geschreven maar heb ik geen tijd voor en zin in.
en er geen ruggengraat voor.
  woensdag 16 januari 2019 @ 14:30:44 #31
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_184435972
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:29 schreef Beathoven het volgende:

[..]

en er geen ruggengraat voor.
Wat heeft dat nou weer met geen ruggengraat hebben te maken :') Ik stel gewoon dat het heel goed mogelijk is met een scriptje. Niet meer, niet minder.
pi_184436023
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:30 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Wat heeft dat nou weer met geen ruggengraat hebben te maken :') Ik stel gewoon dat het heel goed mogelijk is met een scriptje. Niet meer, niet minder.
Je kunt het niet en je wil het niet..

Trump zou je een 'low energy person' noemen.
  woensdag 16 januari 2019 @ 14:35:17 #33
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_184436040
quote:
14s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:34 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Je kunt het niet en je wil het niet..

Trump zou je een 'low energy person' noemen.
Haha prima joh!
  woensdag 16 januari 2019 @ 14:55:12 #34
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184436311
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:11 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Ah dus het is in jou ogen moeilijk om op de seconde een tweet te laten doen, hoeveel keer moet het gebeuren alvorens je dit soort zaken geen toeval meer vind?
Specifiek 17 komt erg vaak naar voren op dat gebied.
Nostradamus is van hetzelfde laken een pak. Het is iets roepen en vervolgens gaan andere mensen ermee aan de haal. En dan zoeken naar iets wat erbij past. En voila, weer iets dat 'duidelijk' geen toeval is.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_184436516
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:55 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Nostradamus is van hetzelfde laken een pak. Het is iets roepen en vervolgens gaan andere mensen ermee aan de haal. En dan zoeken naar iets wat erbij past. En voila, weer iets dat 'duidelijk' geen toeval is.
nostradamus is iets totaal anders, mag toch aannemen dat je dat verschil wel kan zien.
Op deze manier kan je elke discussie wel dood gooien.

Nostradamus was een ziener en hier heb je het over een groot plan, toch wel een verschil.
En steeds meer berichten komen vrij wat duidelijk aantoont dat er soort van coup poging was tegen een gekozen president en dat ze probeerde trump en zijn omgeving in de val te lokken.

Steeds meer media gaan nu het mueller rapport dichterbij komt ook steeds meer bevestigen dat het wel eens een nothing burger kan zijn , zoals van de week op ABC o.a.

Maar leg dan eens uit hoe dat werkt met die fotos en hoe het werkt?
Als het zo is zoals jij beweert is het allemaal toch makkelijk onderbouwd te weerleggen?
pi_184436551
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:35 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Haha prima joh!
>Jongens dit is zo kinderlijk eenvoudig.
< laat maar zien dan Henk
> eh..neuh, laten jullie het maar zien.
< bedankt Henk
pi_184436574
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:15 schreef BarryOSeven het volgende:
Een tweet posten 3 minuut 13 na een andere is natuurlijk zo gefixed met een scriptje en de twitter API.
Volgens mij klopt dat idd wel, en daarom is het ook een aanwijzing.
Het is moelijker of in principe onmogelijk imo om datzefde te doen om een Q post precies 17 minuten voor de trump twitter te laten vallen, en dat is toch ook al enkele keren gebeurt
  woensdag 16 januari 2019 @ 15:14:57 #38
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_184436608
quote:
14s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:10 schreef Beathoven het volgende:

[..]

>Jongens dit is zo kinderlijk eenvoudig.
< laat maar zien dan Henk
> eh..neuh, laten jullie het maar zien.
< bedankt Henk
Ik ben software ontwikkelaar van beroep dus ja het is behoorlijk eenvoudig om zoiets te maken. Dat wil nog niet zeggen dat ik hier tijd voor vrij ga maken.
  woensdag 16 januari 2019 @ 15:16:32 #39
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_184436630
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:12 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Volgens mij klopt dat idd wel, en daarom is het ook een aanwijzing.
Het is moelijker of in principe onmogelijk imo om datzefde te doen om een Q post precies 17 minuten voor de trump twitter te laten vallen, en dat is toch ook al enkele keren gebeurt
Dat zou je kunnen doen met een soort gelijk scriptje. Je post op 8ch een Q post, en noteert daarvan de tijd. Dan voer je in het twitter script in hoe lang je er tussen wilt hebben zitten. Het script post dan vervolgens de tweet precies 17 minuten na de ingevulde waarde.
  woensdag 16 januari 2019 @ 15:20:02 #40
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184436680
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:09 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Elke stap is weloverwogen en terug te vinden in Q posts en ook is daarom er soms de desinformatie.
Waarom denk je dat trump en Q dit zouden doen?

Tja goede vraag. Waarom zouden ze dit doen?

quote:
Hij moet een swamp drainen wat al 30 jaar de boel runt en zelfs de baas is over puppets zoals obama etc.
De MSM is nog steeds compleet in handen van deep state (operation mockinbird is niets veranderd)
Men heeft de media nodig om de goedgelovigen alles te laten slikken , of het nu de oorlog in Vietnam was (die door een verzinsel is begonnen) of in syrie lybie etc, allemaal goed geluld door de media zonder echt kritisch te zijn.

Ehm, dit zijn weer bronloze beweringen. Waaruit blijkt dat Trump de swamp moet drainen die al 30 jaar de boel runt.? MSM is compleet in handen van de deep state. Je begrijpt dat MSM een verzamelnaam voor populaire media is? Als we nu allemaal op jouw sites gaan klikken en niet meer op CNN, wie is dan de MSM?

De media is een verzamelnaam voor alle media. Dus ook jouw sites. Hebben die dat ook allemaal goedgeluld? Of zou het dan specifieke media zijn? En waren dat dan alle journalisten of alleen de beleidsbepalers?

"De media" is nogal een breed begrip.

quote:
De FBI DOJ is ook in handen van deep state wat eigenlijk al bewezen is door het onderzoek naar trump wat men heeft gedaan wat afgelopen week in de media was verschenen om na het ontslaan van comey (wat trumps recht was en terecht) om te kijken of hij gecontroleerd werd door putin ( het idee alleen al lol)

Oja? Waar wordt dat bewezen? Het onderzoek? Snap jij wel wanneer de FBI een onderzoek instelt en hoe zo'n onderzoek gestart kan worden?

quote:
Waarom dan wel bij trump naar collusion kijken zonder bewijs en niet naar obama met bewijs die op tape gewoon aan geeft oom mild om te gaan met hem en dat na de verkiezingen hij wat kan doen, intussen was de krim binnen gevallen zonder een echte reactie van de US.
En de man van hillary stond te speechen voor heel veel geld in rusland om nog maar te zwijgen over U1/

Waarom naar Trump kijken, omdat Obama en Clinton? Wat hebben die twee te maken met dit verhaal? Iemand die voor veel geld speeched? En wat is daar mis mee? Om even in jouw manier van beredeneren te blijven: Heeft Trump nooit ergens een speech gehouden voor veel geld? Of andere zakelijke belangen?

quote:
Overigens waarom ik dit plaatste was niet om wat jij denkt ,want in die fase zat ik in het begin ook dat je op alles wel wat kan verzinnen.
Dat klopt alleen als het zo vaak gebeurt en dat de aanwijzingen zo veelvuldig worden en precies in de posts passen dan is het onmogelijk als random te zien, zeker als daar de fotos bij komen waar sommige niet vindbaar waren op het internet voor q ze plaatste.

Ik plaatste het voornamelijk dat als het klopt van die 30 dagen en je ziet dalijk clean the house gebeuren, dat het wel een hele duidelijk eyeopener is dat Q legit is.
EN dat is nog maar zon 5 daagjes wachten om te kijken of dat klopt.

En nee nogmaals ik ben vrij moeilijk te overtuigen van dit soort zaken, maar heb Q dermate diep gevolgd dat ik het 100 procent zeker weet dat het legit is, maar eer je op dat punt komt ben je wel behoorlijk wat bezig en moet je best veel onderzoek zelf doen.

Maar leg eens uit bv hoe het kan dat hij fotos maakt van binnen in airforce one? en die zo maakt dat het onmogelijk is om te faken ?
Check de proofs
Knap dat je kan weten wat ik denk.

Nogmaals. Als je eerst iets zegt en andere gaan daar in spitten en vinden toevalligheden, dan klopt het altijd. Ik begrijp het wel. Zelf ooit in een groep gezeten die GTA 4 + add-ons aan het bespeuren was, omdat we dachten dat men aan het hinten was naar waar de volgende GTA zou worden gespeeld. We ontrafelde steeds meer, dachten we. We konden het zelfs linken aan vreemde uitspraken van de makers in interviews. Uiteindelijk bleken we naar spoken te zoeken, maar wij voelden ons zeer speciaal, omdat we the mystery aan het ontrafelen waren. Het klopte allemaal precies. Maar men gaf helemaal geen hints. Spannend was het wel.

Laat maar eens zo'n foto zien die in de Air Force One is genomen. Ik wil het wel eens zien. ik zal er zo serieus mogelijk naar kijken.

quote:
Ik plaatste het voornamelijk dat als het klopt van die 30 dagen en je ziet dalijk clean the house gebeuren, dat het wel een hele duidelijk eyeopener is dat Q legit is.
EN dat is nog maar zon 5 daagjes wachten om te kijken of dat klopt.

Zullen we vooraf alsvast een marge bespreken, zodat we straks niet 5 dagen als een jaar hadden moeten opvatten? Vooruit, ik geef je er 5. Dus binnen 10 dagen, reageer in dit topic of stuur een pm waarin je dit laat zien. Mijn aandacht heb je.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  woensdag 16 januari 2019 @ 15:24:15 #41
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184436744
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:12 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Volgens mij klopt dat idd wel, en daarom is het ook een aanwijzing.
Het is moelijker of in principe onmogelijk imo om datzefde te doen om een Q post precies 17 minuten voor de trump twitter te laten vallen, en dat is toch ook al enkele keren gebeurt
'Precies' 17 minuten zou kunnen. Mango heeft het over op de seconde nauwkeurig.

Prima, laten we zeggen dat Trump en iemand anders (volgens een ander hier iemand van de Mossad, laten we voor het gemak even buiten wegen laten wie dat dan zou zijn) hebben samen een Twitterdingetje waarbij ze opzettelijk met tijd spelen om zo een boodschap door te geven.

Oprechte vraag nummer 1 (help mij). Waarom zou men dat op die manier doen? Om een leuke puzzel te creeeren?

quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:16 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Dat zou je kunnen doen met een soort gelijk scriptje. Je post op 8ch een Q post, en noteert daarvan de tijd. Dan voer je in het twitter script in hoe lang je er tussen wilt hebben zitten. Het script post dan vervolgens de tweet precies 17 minuten na de ingevulde waarde.
En op de seconde nauwkeurig, zoals die 3 minuut 13?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  woensdag 16 januari 2019 @ 15:29:42 #42
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_184436835
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:24 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

En op de seconde nauwkeurig, zoals die 3 minuut 13?
Met een script is dat prima te doen. De latency van een server naar twitter is in de range van miliseconden. Dus dat script kan prima op de seconde nauwkeurig een bericht plaatsen.
  woensdag 16 januari 2019 @ 15:32:02 #43
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_184436880
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:24 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

'Precies' 17 minuten zou kunnen. Mango heeft het over op de seconde nauwkeurig.

Prima, laten we zeggen dat Trump en iemand anders (volgens een ander hier iemand van de Mossad, laten we voor het gemak even buiten wegen laten wie dat dan zou zijn) hebben samen een Twitterdingetje waarbij ze opzettelijk met tijd spelen om zo een boodschap door te geven.

Oprechte vraag nummer 1 (help mij). Waarom zou men dat op die manier doen? Om een leuke puzzel te creeeren?

Je haalt zaken door elkaar. Ik heb gesuggereerd dat Q eventueel een psyop zou kunnen zijn van de CIA of Mossad. Dat is wat anders dan dat Trump en de Mossad samen werken.

Het heeft in middels behoorlijk wat impact. Een lolbroek op het internet zou in mijn ogen al lang van straat geplukt zijn. Ik denk dat er op zijn minst geld mee gemoeid is. Iemand betaalt Q. Wie dat is weet ik niet.
  woensdag 16 januari 2019 @ 15:35:58 #44
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184436966
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:07 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

nostradamus is iets totaal anders, mag toch aannemen dat je dat verschil wel kan zien.
Op deze manier kan je elke discussie wel dood gooien.

Nostradamus was een ziener en hier heb je het over een groot plan, toch wel een verschil.
En steeds meer berichten komen vrij wat duidelijk aantoont dat er soort van coup poging was tegen een gekozen president en dat ze probeerde trump en zijn omgeving in de val te lokken.

Steeds meer media gaan nu het mueller rapport dichterbij komt ook steeds meer bevestigen dat het wel eens een nothing burger kan zijn , zoals van de week op ABC o.a.

Maar leg dan eens uit hoe dat werkt met die fotos en hoe het werkt?
Als het zo is zoals jij beweert is het allemaal toch makkelijk onderbouwd te weerleggen?
Laat dan zo'n foto zien, dan kijk ik ernaar.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  woensdag 16 januari 2019 @ 15:36:59 #45
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184436981
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:29 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Met een script is dat prima te doen. De latency van een server naar twitter is in de range van miliseconden. Dus dat script kan prima op de seconde nauwkeurig een bericht plaatsen.
Dat werkt altijd 100%?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  woensdag 16 januari 2019 @ 15:37:40 #46
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184436994
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:32 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Je haalt zaken door elkaar. Ik heb gesuggereerd dat Q eventueel een psyop zou kunnen zijn van de CIA of Mossad. Dat is wat anders dan dat Trump en de Mossad samen werken.

Het heeft in middels behoorlijk wat impact. Een lolbroek op het internet zou in mijn ogen al lang van straat geplukt zijn. Ik denk dat er op zijn minst geld mee gemoeid is. Iemand betaalt Q. Wie dat is weet ik niet.
Hoe kan iemand die niet met Trump werkt en wel voor de Mossad een foto maken in de Air Force One?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  woensdag 16 januari 2019 @ 15:37:48 #47
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_184436997
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:36 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Dat werkt altijd 100%?
Dat kan wel eens falen natuurlijk. Maar dan haal je gewoon even de tweet weg en doe je het opnieuw. Ik zou schatten dat het 99% van de tijd feilloos werkt.
  woensdag 16 januari 2019 @ 15:38:34 #48
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_184437009
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:37 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Hoe kan iemand die niet met Trump werkt en wel voor de Mossad een foto maken in de Air Force One?
Ja daar heb je gelijk in. Wellicht toch geen psyop maar de real deal? ;)
  woensdag 16 januari 2019 @ 15:38:41 #49
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184437010
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:37 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Dat kan wel eens falen natuurlijk. Maar dan haal je gewoon even de tweet weg en doe je het opnieuw. Ik zou schatten dat het 99% van de tijd feilloos werkt.
Zou je dit aan mij kunnen laten zien?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  woensdag 16 januari 2019 @ 15:41:14 #50
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_184437052
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:38 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Zou je dit aan mij kunnen laten zien?
Ik heb inmiddels een aanvraag gedaan voor toegang tot de twitter api. Tot dat is goedgekeurd mag ik geen proof of concept maken. Had niet verwacht dat je toegang moest vragen, vroeger kon je er altijd meteen bij.

Het script zelf is met een uurtje geschreven.

Het plan is om 10 tweets met 3.13 minuten tussenpozen automatisch te laten posten. Nu alleen even afwachten of ik toegang krijg.
pi_184437280
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:14 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Ik ben software ontwikkelaar van beroep dus ja het is behoorlijk eenvoudig om zoiets te maken. Dat wil nog niet zeggen dat ik hier tijd voor vrij ga maken.
prima, dan blijft het bij gezwam.
  woensdag 16 januari 2019 @ 15:58:53 #52
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_184437306
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:57 schreef Beathoven het volgende:

[..]

prima, dan blijft het bij gezwam.
Lees mijn bericht hier boven even. Ik ga een proof of concept schrijven.
pi_184437361
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:58 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Lees mijn bericht hier boven even. Ik ga een proof of concept schrijven.
Top, instant respect

En ik ga het volgen.
  woensdag 16 januari 2019 @ 16:30:49 #54
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_184437844
Ok het is gelukt ik heb toegang tot de Twitter API.

Het script heb ik inmiddels ook al af en loopt nu.

https://twitter.com/yGdMiBc9ppW5g40?lang=en

Hier worden de tweets gepost.

Het probleem nu alleen is dat je niet kunt zien op welke seconde het gepost is. Dat lossen we op door naar de mobiele versie van de website te gaan:

https://mobile.twitter.com/yGdMiBc9ppW5g40?lang=en

Nu open je de developer tools van de browser. Klikt op "inspect element" en klikt op de timestamp op de mobiele versie. Om het makkelijker te maken heb ik een aantal screenshots gemaakt.





Zoals jullie kunnen zien zijn de twee timestamps:

15:22:32
en
15:25:45

Dit trekken we van elkaar af. Dan blijft er 3.13 minuut over.
  woensdag 16 januari 2019 @ 16:51:00 #55
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_184438169
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 16:30 schreef BarryOSeven het volgende:
Ok het is gelukt ik heb toegang tot de Twitter API.

Het script heb ik inmiddels ook al af en loopt nu.

https://twitter.com/yGdMiBc9ppW5g40?lang=en

Hier worden de tweets gepost.

Het probleem nu alleen is dat je niet kunt zien op welke seconde het gepost is. Dat lossen we op door naar de mobiele versie van de website te gaan:

https://mobile.twitter.com/yGdMiBc9ppW5g40?lang=en

Nu open je de developer tools van de browser. Klikt op "inspect element" en klikt op de timestamp op de mobiele versie. Om het makkelijker te maken heb ik een aantal screenshots gemaakt.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Zoals jullie kunnen zien zijn de twee timestamps:

15:22:32
en
15:25:45

Dit trekken we van elkaar af. Dan blijft er 3.13 minuut over.
Thanks voor de moeite en je tijd ;)
2019: The Great Awakening
  woensdag 16 januari 2019 @ 17:15:35 #56
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184438563
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 07:42 schreef zomerindebol het volgende:

Hier een redelijk mooie uiteenzetting hoe Trump zn laatste zogenaamde spelfouten links leggen met het Q anon gebeuren.
En hoe steeds meer duidelijk wordt van de puzzel die werkelijk waar geniaal in elkaar zit.
Ja fast food met hoofdletters. En
quote:
"We all know what FF stands for...yeah..False Flag"
Ben nu verder aan het gaan. En dan het stukje over berder.Nou..de urban dictionary (geweldige bron ook) geeft aan dat het gaat om:
quote:
a thing or person who is on the level below the devil and commits acts that the devil would consider evil
gepost door sakin in 2010. Toch op een of andere manier is dat bewijs dat ... eh...? En dan schakelt de youtuber ineens naar wikileaks, maar nergens een verbinding met 313 of wat dan ook. ik kan het verkeerd zien.

En dan showt trump zijn hamburgers met zijn armen en handen open.
quote:
"You see...it's five..five (telt het aantal vingers)...we all know what that means: loud and clear..."
Nou, dit bedoel ik met zoeken en invullen. En ik neem aan dat trump wel eens vaker zijn handen laat zien. Nu legt hij de connectie met fast food (false flag) en hij denkt dat trump hier de deep state aan het trollen is.
quote:
"I am totally aware of this False Flag". "He went to Louisianna and Texas and then right back to the White House. He was all there by himself, being save guarded there because of the false flag. Either the Deep State is trying to get him to the boarder of Texas (Trump's eigen idee) or mid flight (door snel terug te gaan hebben ze dat dan gelukkig voorkomen?). We all know about the road missiles from subs (??) a lot is going on there".
Oke, ja of hij showde gewoon zijn hamburgers met z'n armen open. Raar. Meteen wordt er een loze connectie gemaakt en hij zal vast ook andere dingen geprobeerd hebben met die tweet waar niets uit kwam. Em hoe is dit in hemelsnaam bewijs van q?

Dan ligt er eten van wendy's op tafel. Raar, hoor. Oke, zoektie op wendy in q posts. En waarachtig! Fraai! Toch iets over Obama! En hoe klein is de kans dat er ieTs over obama in een q post staat! En het is een foto van obama (
quote:
"We all know he is a pedophile"
). Raar! Zo, dan zouden we hetzelfde meisje moeten zien en iemand zegt dat dat zijn kleine maggie is.
quote:
"But it's not maggie, it's Wendy (want??) and is she now working for pedesta?"
Oke, omdat ze dezelfde naam hebben natuurlijk die eigenlijk niet Maggie maar endy is...

Echt ik heb geprobeerd er zo serieus mogelijk naar te kijken, maar het bevestigd vooral mijn verhaal over het invullen. Reken maar dat ik dat meen. Is dat geloofwaardig?

Nou, oke laten we zeggen Dat alles wat hij zegt waar is. En nu? het verhaal van wendy en maggie is niet van vandaag in die kringen. heeft trump nu aangegeven dat hij het ook weet? Beter! Of dat hij er eventjes naar refereert naar fans of naar deep state dat hij daar mee bezig is?

en natuurLijk dat je bij obama of clinton terecht komt bij de verschillen in tijd. En ik ga het proberen. Nou, jouw bericht was geplaatst op 16 jaNuarI 2019 07:42. oftewEl 16-01-2019 16+01=17 (!) :P
maargoed, je schrijfT om 07:42. 16+01+20+19+07+42=2085.

quote:
Q post 2085:

2085
Q !!mG7VJxZNCI ID: abc4d0 No.2881670 📁
Sep 4 2018 21:47:28 (EST)
Anonymous ID: a45369 No.2881180 📁
Sep 4 2018 21:15:51 (EST)
>>2881001
17 yard line!?!
>>2881180
What are the odds of that?
They never thought she would lose.
Q
Zo, hmmm, linkt naar een youtube video. Oke, daar is heel duidelijk obama in te zien. ' ook clinton trouwens. Niet het minst Belangrijk.

Zo ziE je maar dat ik er ook mEe bezig ben en daT ik het allemaal in de gaten heb. Ja rol ik. Echt waar!
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  woensdag 16 januari 2019 @ 17:28:11 #57
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184438751
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 16:30 schreef BarryOSeven het volgende:
Ok het is gelukt ik heb toegang tot de Twitter API.

Het script heb ik inmiddels ook al af en loopt nu.

https://twitter.com/yGdMiBc9ppW5g40?lang=en

Hier worden de tweets gepost.

Het probleem nu alleen is dat je niet kunt zien op welke seconde het gepost is. Dat lossen we op door naar de mobiele versie van de website te gaan:

https://mobile.twitter.com/yGdMiBc9ppW5g40?lang=en

Nu open je de developer tools van de browser. Klikt op "inspect element" en klikt op de timestamp op de mobiele versie. Om het makkelijker te maken heb ik een aantal screenshots gemaakt.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Zoals jullie kunnen zien zijn de twee timestamps:

15:22:32
en
15:25:45

Dit trekken we van elkaar af. Dan blijft er 3.13 minuut over.
Zeer bedankt! ^O^ Dat is dus erg duidelijk mogelijk, daar kunnen we het dan allemaal over eens zijn.

Half grappig bedoelde vraag: Ben jij toevallig een Psy-ops voor de Mossad? :P
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_184438757
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 17:15 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Ja fast food met hoofdletters. En

[..]

Ben nu verder aan het gaan. En dan het stukje over berder.Nou..de urban dictionary (geweldige bron ook) geeft aan dat het gaat om:

[..]

gepost door sakin in 2010. Toch op een of andere manier is dat bewijs dat ... eh...? En dan schakelt de youtuber ineens naar wikileaks, maar nergens een verbinding met 313 of wat dan ook. ik kan het verkeerd zien.

En dan showt trump zijn hamburgers met zijn armen en handen open.

[..]

Nou, dit bedoel ik met zoeken en invullen. En ik neem aan dat trump wel eens vaker zijn handen laat zien. Nu legt hij de connectie met fast food (false flag) en hij denkt dat trump hier de deep state aan het trollen is.

[..]

Oke, ja of hij showde gewoon zijn hamburgers met z'n armen open. Raar. Meteen wordt er een loze connectie gemaakt en hij zal vast ook andere dingen geprobeerd hebben met die tweet waar niets uit kwam. Em hoe is dit in hemelsnaam bewijs van q?

Dan ligt er eten van wendy's op tafel. Raar, hoor. Oke, zoektie op wendy in q posts. En waarachtig! Fraai! Toch iets over Obama! En hoe klein is de kans dat er ieTs over obama in een q post staat! En het is een foto van obama (

[..]

). Raar! Zo, dan zouden we hetzelfde meisje moeten zien en iemand zegt dat dat zijn kleine maggie is.

[..]

Oke, omdat ze dezelfde naam hebben natuurlijk die eigenlijk niet Maggie maar endy is...

Echt ik heb geprobeerd er zo serieus mogelijk naar te kijken, maar het bevestigd vooral mijn verhaal over het invullen. Reken maar dat ik dat meen. Is dat geloofwaardig?

Nou, oke laten we zeggen Dat alles wat hij zegt waar is. En nu? het verhaal van wendy en maggie is niet van vandaag in die kringen. heeft trump nu aangegeven dat hij het ook weet? Beter! Of dat hij er eventjes naar refereert naar fans of naar deep state dat hij daar mee bezig is?

en natuurLijk dat je bij obama of clinton terecht komt bij de verschillen in tijd. En ik ga het proberen. Nou, jouw bericht was geplaatst op 16 jaNuarI 2019 07:42. oftewEl 16-01-2019 16+01=17 (!) :P
maargoed, je schrijfT om 07:42. 16+01+20+19+07+42=2085.

[..]

Zo, hmmm, linkt naar een youtube video. Oke, daar is heel duidelijk obama in te zien. ' ook clinton trouwens. Niet het minst Belangrijk.

Zo ziE je maar dat ik er ook mEe bezig ben en daT ik het allemaal in de gaten heb. Ja rol ik. Echt waar!
Nou als je dan zo serieus bent kan je ze ook makkelijk stuk voor stuk weerleggen :

https://www.qproofs.com/
  woensdag 16 januari 2019 @ 17:29:16 #59
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_184438768
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 17:28 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Zeer bedankt! ^O^ Dat is dus erg duidelijk mogelijk, daar kunnen we het dan allemaal over eens zijn.

Half grappig bedoelde vraag: Ben jij toevallig een Psy-ops voor de Mossad? :P
Haha nee, ik ben gewoon een Nederlander :P
  woensdag 16 januari 2019 @ 17:30:37 #60
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184438786
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 17:28 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Nou als je dan zo serieus bent kan je ze ook makkelijk stuk voor stuk weerleggen :

https://www.qproofs.com/
Top, mijn secret code al lopen ontcijferen? Wacht ik in die tussentijd op die foto uit Air Force One.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_184438851
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:20 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Tja goede vraag. Waarom zouden ze dit doen?

[..]

Ehm, dit zijn weer bronloze beweringen. Waaruit blijkt dat Trump de swamp moet drainen die al 30 jaar de boel runt.? MSM is compleet in handen van de deep state. Je begrijpt dat MSM een verzamelnaam voor populaire media is? Als we nu allemaal op jouw sites gaan klikken en niet meer op CNN, wie is dan de MSM?

De media is een verzamelnaam voor alle media. Dus ook jouw sites. Hebben die dat ook allemaal goedgeluld? Of zou het dan specifieke media zijn? En waren dat dan alle journalisten of alleen de beleidsbepalers?

"De media" is nogal een breed begrip.

[..]

Oja? Waar wordt dat bewezen? Het onderzoek? Snap jij wel wanneer de FBI een onderzoek instelt en hoe zo'n onderzoek gestart kan worden?

[..]

Waarom naar Trump kijken, omdat Obama en Clinton? Wat hebben die twee te maken met dit verhaal? Iemand die voor veel geld speeched? En wat is daar mis mee? Om even in jouw manier van beredeneren te blijven: Heeft Trump nooit ergens een speech gehouden voor veel geld? Of andere zakelijke belangen?

[..]

Knap dat je kan weten wat ik denk.

Nogmaals. Als je eerst iets zegt en andere gaan daar in spitten en vinden toevalligheden, dan klopt het altijd. Ik begrijp het wel. Zelf ooit in een groep gezeten die GTA 4 + add-ons aan het bespeuren was, omdat we dachten dat men aan het hinten was naar waar de volgende GTA zou worden gespeeld. We ontrafelde steeds meer, dachten we. We konden het zelfs linken aan vreemde uitspraken van de makers in interviews. Uiteindelijk bleken we naar spoken te zoeken, maar wij voelden ons zeer speciaal, omdat we the mystery aan het ontrafelen waren. Het klopte allemaal precies. Maar men gaf helemaal geen hints. Spannend was het wel.

Laat maar eens zo'n foto zien die in de Air Force One is genomen. Ik wil het wel eens zien. ik zal er zo serieus mogelijk naar kijken.

[..]

Zullen we vooraf alsvast een marge bespreken, zodat we straks niet 5 dagen als een jaar hadden moeten opvatten? Vooruit, ik geef je er 5. Dus binnen 10 dagen, reageer in dit topic of stuur een pm waarin je dit laat zien. Mijn aandacht heb je.
Dit gedeelte gaat over dat als de dems geen toenadering doen mbt de wall , dan blijft de zaak nog zon 5 dagen gesloten en dan kan trump dus iedereen ontslaan die hij maar wil zonder toestemming nodig te hebben.

En dit valt dus onder een q post van een tijd terug 30 to clean house.

Dus of er komt een deal of er worden een behoorlijk aantal mensen op straat gegooid, wat niet een direct bewijs van q zou zijn maar wel een hele dikke knipoog en tesamen met al die andere momenten en links tussen trump en q is het onmogelijk als zijnde toeval weg te zetten of wat voor andere onzin dan ook.

Geloof me ik ben een heel stuk verder op dit gebied dan jij.

Je bent nog niet eens zover om te geloven dat operation mockingbird nog steeds loopt terwijl alle aanwijzingen toch vrij duidelijk zijn.
Zoals het constant belichten van 1 zijde van de zaak die goed is voor de deep state zoals de oorlog in syrie etc.
OF het binnen het uur massaal exact hetzelfde nieuws brengen en zelfs amper de inhoud veranderen.
Het staat min of meer ook in het IG rapport onlangs beschreven hoe de lijntjes lopen.

Of de uitgelekte emails over haberman op wikileaks.
pi_184438919
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:14 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

hoeveel keer krijg jij het voor elkaar om je tweets allemaal op de seconde nauwkeurig te laten verschijnen op Twitter. Probeer het!
natuurlijk niet ik, want ik gebruik geen twitter.
Maar het team rond trump kan dat wel en doet dat dus ook, en tevens maakt hij ook tweets als hij zelf aan het speechen is zonder telefoon in zn hand wat weer een aanwijzing is dat hij of het geprogrammeerd heeft of laat doen(al is hij volgens velen zo dom dat dat niet mogelijk is).

Of je moet daadwerkelijk denken dat hij echt amper engels kan en dat hij per ongeluk al die schrijffoutjes maakt of tussendoor veel met hoofdletters werkt.
pi_184438973
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:20 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Tja goede vraag. Waarom zouden ze dit doen?

[..]

Ehm, dit zijn weer bronloze beweringen. Waaruit blijkt dat Trump de swamp moet drainen die al 30 jaar de boel runt.? MSM is compleet in handen van de deep state. Je begrijpt dat MSM een verzamelnaam voor populaire media is? Als we nu allemaal op jouw sites gaan klikken en niet meer op CNN, wie is dan de MSM?

De media is een verzamelnaam voor alle media. Dus ook jouw sites. Hebben die dat ook allemaal goedgeluld? Of zou het dan specifieke media zijn? En waren dat dan alle journalisten of alleen de beleidsbepalers?

"De media" is nogal een breed begrip.

[..]

Oja? Waar wordt dat bewezen? Het onderzoek? Snap jij wel wanneer de FBI een onderzoek instelt en hoe zo'n onderzoek gestart kan worden?

[..]

Waarom naar Trump kijken, omdat Obama en Clinton? Wat hebben die twee te maken met dit verhaal? Iemand die voor veel geld speeched? En wat is daar mis mee? Om even in jouw manier van beredeneren te blijven: Heeft Trump nooit ergens een speech gehouden voor veel geld? Of andere zakelijke belangen?

[..]

Knap dat je kan weten wat ik denk.

Nogmaals. Als je eerst iets zegt en andere gaan daar in spitten en vinden toevalligheden, dan klopt het altijd. Ik begrijp het wel. Zelf ooit in een groep gezeten die GTA 4 + add-ons aan het bespeuren was, omdat we dachten dat men aan het hinten was naar waar de volgende GTA zou worden gespeeld. We ontrafelde steeds meer, dachten we. We konden het zelfs linken aan vreemde uitspraken van de makers in interviews. Uiteindelijk bleken we naar spoken te zoeken, maar wij voelden ons zeer speciaal, omdat we the mystery aan het ontrafelen waren. Het klopte allemaal precies. Maar men gaf helemaal geen hints. Spannend was het wel.

Laat maar eens zo'n foto zien die in de Air Force One is genomen. Ik wil het wel eens zien. ik zal er zo serieus mogelijk naar kijken.

[..]

Zullen we vooraf alsvast een marge bespreken, zodat we straks niet 5 dagen als een jaar hadden moeten opvatten? Vooruit, ik geef je er 5. Dus binnen 10 dagen, reageer in dit topic of stuur een pm waarin je dit laat zien. Mijn aandacht heb je.
MSM is geen verzamelnaam voor populaire medie het gaar om main stream media en dat zijn voornamelijk de kranten (wapo etc) en nieuwszenders (cnn fox etc)

En luister of lees anders terug over wat trump nu wil vanaf het begin af aan, en dat is drain the swamp.
En wat obama en hillary er mee te maken hebben is o.a.
het verkopen (pay to play) van staatsgeheimen
Het proberen een legaal gekozen president te wippen.
Liegen onder ede.
Treason.
enz enz
  woensdag 16 januari 2019 @ 17:46:05 #64
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184439012
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 17:43 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

MSM is geen verzamelnaam voor populaire medie het gaar om main stream media en dat zijn voornamelijk de kranten (wapo etc) en nieuwszenders (cnn fox etc)

En luister of lees anders terug over wat trump nu wil vanaf het begin af aan, en dat is drain the swamp.
En wat obama en hillary er mee te maken hebben is o.a.
het verkopen (pay to play) van staatsgeheimen
Het proberen een legaal gekozen president te wippen.
Liegen onder ede.
Treason.
enz enz
[stroming] - Mainstream (heersende stroming) is een term waarmee men activiteiten (bijvoorbeeld kunst- en muziekstromingen) aanduidt die voor een grote massa mensen interessant zijn en die ook overduidelijk aanwezig zijn in de maatschappij.

jawel. En als we straks allemaal naar 1 bepaalde site voor nieuws gaan dan is dat de main stream.

En :P

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 10% gewijzigd door Vis1980 op 16-01-2019 17:54:22 ]
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  woensdag 16 januari 2019 @ 20:45:09 #65
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_184442601
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 17:30 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Top, mijn secret code al lopen ontcijferen? Wacht ik in die tussentijd op die foto uit Air Force One.
In het N-Korea verhaal is die foto te vinden, je zou nog naar die proof kijken zei je in het vorige deel >:)
2019: The Great Awakening
pi_184444874
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 17:39 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

natuurlijk niet ik, want ik gebruik geen twitter.
Maar het team rond trump kan dat wel en doet dat dus ook, en tevens maakt hij ook tweets als hij zelf aan het speechen is zonder telefoon in zn hand wat weer een aanwijzing is dat hij of het geprogrammeerd heeft of laat doen(al is hij volgens velen zo dom dat dat niet mogelijk is).
Ik denk dat je het team een beetje overschat. Praktijkvoorbeeld? Het feit dat de muur al voor Trump z'n aanstelling door Trump is aangekondigd en er 'nooit' een fatsoenlijk plan is gekomen. Tot hij recent met z'n eigen tekeningetje aankwam die experts meteen afschoten. Als daar een team op had gezeten had men een doorgemeten plan gehad.

Trump doet helaas veel zelf en is moeilijk in de omgang zoals beschreven wordt door z'n directe staf die 'm op a4tjes in grotere letters iets moeten aanleveren.

In dat licht van incompetentie en het managen van een nukkig groot kind als president waarbij nauwelijks expertise wordt gebruikt zou ik het heel erg lachwekkend vinden als men met zo z'n best zou doen op verborgen boodschappen. Komt dan wat over als punnikken uit verveling. Verder vind ik het opvallend dat dit "schijnbare" gedoe geen kanttekening kent waarin het wordt gezien als bezigheidstherapie voor de gewone man, een showtje en een kluitje in het riet van Breitbart. En dat er nergens op BNW wordt gesproken over de Russische connectie of het feit dat Trumpski op zn eigen dochter geilt vind ik ook wat raar. Neem dan alles mee. En ga niet voor een schijnwerkelijkheid.

quote:
Of je moet daadwerkelijk denken dat hij echt amper engels kan en dat hij per ongeluk al die schrijffoutjes maakt of tussendoor veel met hoofdletters werkt.
Trump tweet precies zoals hij spreekt en zo spreekt hij al sinds hij jong was. Zag laatst een interview uit 1984 en hij is niet veel ontwikkeld behalve qua functie. Het is een native speaker, gebruikt simpele "boerentaal" en vind het leuk te koop te lopen met het feit dat hij rijk is. Maar hij is geen man die geschoold is in correct taalgebruik. Als Trump unprecedented zegt dan schrijft hij unpresidented. Het is geen schrijver. Vergeef ik 'm want hij is zoals hij is maar het is een constatering.

Het is een narcist eerste klas en dat zijn proleten nogal snel (zie Dion Graus met een beeldje van zichzelf) maar ondanks dat hij pa's poen heeft en toevallig president is, is het gewoon geen hoogvlieger op intellectueel gebied. Capitalization of hoofdlettergebruik in marketing is trouwens vrij gebruikelijk en hij komt uit een wereld waar hij veel marketing heeft gebruikt.

[ Bericht 2% gewijzigd door Beathoven op 16-01-2019 22:33:13 ]
pi_184446132
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 16:30 schreef BarryOSeven het volgende:
Ok het is gelukt ik heb toegang tot de Twitter API.

Het script heb ik inmiddels ook al af en loopt nu.

https://twitter.com/yGdMiBc9ppW5g40?lang=en

Hier worden de tweets gepost.

Het probleem nu alleen is dat je niet kunt zien op welke seconde het gepost is. Dat lossen we op door naar de mobiele versie van de website te gaan:

https://mobile.twitter.com/yGdMiBc9ppW5g40?lang=en

Nu open je de developer tools van de browser. Klikt op "inspect element" en klikt op de timestamp op de mobiele versie. Om het makkelijker te maken heb ik een aantal screenshots gemaakt.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Zoals jullie kunnen zien zijn de twee timestamps:

15:22:32
en
15:25:45

Dit trekken we van elkaar af. Dan blijft er 3.13 minuut over.
Netjes gedaan kerel.

Daad bij woord gevoegd en je punt dat het mogelijk zou zijn met scripting zonder lags is bewezen.

pluim.
pi_184446578
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 22:16 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Ik denk dat je het team een beetje overschat. Praktijkvoorbeeld? Het feit dat de muur al voor Trump z'n aanstelling door Trump is aangekondigd en er 'nooit' een fatsoenlijk plan is gekomen. Tot hij recent met z'n eigen tekeningetje aankwam die experts meteen afschoten. Als daar een team op had gezeten had men een doorgemeten plan gehad.

Trump doet helaas veel zelf en is moeilijk in de omgang zoals beschreven wordt door z'n directe staf die 'm op a4tjes in grotere letters iets moeten aanleveren.

In dat licht van incompetentie en het managen van een nukkig groot kind als president waarbij nauwelijks expertise wordt gebruikt zou ik het heel erg lachwekkend vinden als men met zo z'n best zou doen op verborgen boodschappen. Komt dan wat over als punnikken uit verveling. Verder vind ik het opvallend dat dit "schijnbare" gedoe geen kanttekening kent waarin het wordt gezien als bezigheidstherapie voor de gewone man, een showtje en een kluitje in het riet van Breitbart. En dat er nergens op BNW wordt gesproken over de Russische connectie of het feit dat Trumpski op zn eigen dochter geilt vind ik ook wat raar. Neem dan alles mee. En ga niet voor een schijnwerkelijkheid.

[..]

Trump tweet precies zoals hij spreekt en zo spreekt hij al sinds hij jong was. Zag laatst een interview uit 1984 en hij is niet veel ontwikkeld behalve qua functie. Het is een native speaker, gebruikt simpele "boerentaal" en vind het leuk te koop te lopen met het feit dat hij rijk is. Maar hij is geen man die geschoold is in correct taalgebruik. Als Trump unprecedented zegt dan schrijft hij unpresidented. Het is geen schrijver. Vergeef ik 'm want hij is zoals hij is maar het is een constatering.

Het is een narcist eerste klas en dat zijn proleten nogal snel (zie Dion Graus met een beeldje van zichzelf) maar ondanks dat hij pa's poen heeft en toevallig president is, is het gewoon geen hoogvlieger op intellectueel gebied. Capitalization of hoofdlettergebruik in marketing is trouwens vrij gebruikelijk en hij komt uit een wereld waar hij veel marketing heeft gebruikt.
narcist dat is hij idd, maar hij is wel behoorlijk slim, vergis je niet en laat je zeker niet zo veel op de mouw spelden door de msm.
Je kan niet de dingen doen die hij doet als je niets kan of weet.
En bij hem is het voornamelijk veel afleiding dmv zn houding en praat, maar daardoor is het juist makkelijker om zaken voor elkaar te gebruiken omdat hij iedereen afleid van wat hij daadwerkelijk aan het doen was.

Toch gek dat de US zo goed draait qua economie en werkgelegenheid en banen die terug naar de US komen (en ja er komt een recessie aan maar dat staat los van dit gedeelte, aangezien dat een cyclus is, daarvoor is het ook belangrijk zo onafhankelijk mogelijk te worden qua energie en een sterk leger te hebben en banen in eigen land, zodat de opbouw weer sneller is )

Ook in de wereld is het een stukje veiliger doordat de ww3 minder kansrijk is met rusland omdat het niet clinton was , en ook vanwege dat het in NK een stuk beter gaat , vooral icm ZK.
  donderdag 17 januari 2019 @ 00:07:53 #69
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184446802
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 20:45 schreef MangoTree het volgende:

[..]

In het N-Korea verhaal is die foto te vinden, je zou nog naar die proof kijken zei je in het vorige deel >:)
Post #56

Deze foto?

[ Bericht 8% gewijzigd door Vis1980 op 17-01-2019 00:21:28 ]
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  donderdag 17 januari 2019 @ 00:09:44 #70
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184446830
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 23:50 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

narcist dat is hij idd, maar hij is wel behoorlijk slim, vergis je niet en laat je zeker niet zo veel op de mouw spelden door de msm.
Je kan niet de dingen doen die hij doet als je niets kan of weet.
En bij hem is het voornamelijk veel afleiding dmv zn houding en praat, maar daardoor is het juist makkelijker om zaken voor elkaar te gebruiken omdat hij iedereen afleid van wat hij daadwerkelijk aan het doen was.

Toch gek dat de US zo goed draait qua economie en werkgelegenheid en banen die terug naar de US komen (en ja er komt een recessie aan maar dat staat los van dit gedeelte, aangezien dat een cyclus is, daarvoor is het ook belangrijk zo onafhankelijk mogelijk te worden qua energie en een sterk leger te hebben en banen in eigen land, zodat de opbouw weer sneller is )

Ook in de wereld is het een stukje veiliger doordat de ww3 minder kansrijk is met rusland omdat het niet clinton was , en ook vanwege dat het in NK een stuk beter gaat , vooral icm ZK.
:')

Ook dit is een onbewijsbare bewering...
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_184447216
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 23:50 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

narcist dat is hij idd, maar hij is wel behoorlijk slim, vergis je niet en laat je zeker niet zo veel op de mouw spelden door de msm.
Je kan niet de dingen doen die hij doet als je niets kan of weet.
Hij heeft een imperium van z'n pa geërfd, en heeft kunnen kijken hoe het trucje werkte. Met miljoenen op de bank en zijn 'monkey-see-monkey-do' kennis had ik er ook wel wat van gemaakt. Als ondernemer is hij geHAAid geworden, maar beslist niet 'slim'. Het is z'n geld dat spreekt en hij verkocht z'n imago van decadente lul maar al te graag aan filmproducers die 'm als cameo mochten inzetten. Hij schurkt daarnaast graag tegen illegale praktijken (zie lopende zaken) aan om meer macht en geld te genereren, net als Bunga Bunga Berlusconi en andere proleten.

quote:
En bij hem is het voornamelijk veel afleiding dmv zn houding en praat, maar daardoor is het juist makkelijker om zaken voor elkaar te gebruiken omdat hij iedereen afleid van wat hij daadwerkelijk aan het doen was.
Money talks en Iemand die al stinkend rijk uit de wieg komt kan 'm in principe iedere horkerige houding aanmeten die hij maar wenst want mensen worden van je gunsten afhankelijk. Je hoeft dan helemaal niet meer te vechten. Trump heeft in oude interviews dan ook aangegeven dat hij een 'easy life' had en laat tijdens z'n presidentschap niets meer zien dan het eendimensionale 'please my ego' figuur dat hij altijd al was. Schijt in de broek voor "BNW'er" Michael Moore en schijt in de broek voor "BNW'er" Jesse Ventura.

quote:
Toch gek dat de US zo goed draait qua economie en werkgelegenheid en banen die terug naar de US komen (en ja er komt een recessie aan maar dat staat los van dit gedeelte, aangezien dat een cyclus is, daarvoor is het ook belangrijk zo onafhankelijk mogelijk te worden qua energie en een sterk leger te hebben en banen in eigen land, zodat de opbouw weer sneller is )
Al tig keer afgeschoten in POL, moet je daar maar eens nalezen.

quote:
Ook in de wereld is het een stukje veiliger doordat de ww3 minder kansrijk is met rusland omdat het niet clinton was , en ook vanwege dat het in NK een stuk beter gaat , vooral icm ZK.
NK was totaal geen lont voor een WWIII. De enige factor die men ooit op basis van onderzoek voorspelde waaruit een WWIII zou kunnen ontstaan is als Israel de rotskoepel zou vernietigen om de tempel te herbouwen. (Bron: NG)

[ Bericht 1% gewijzigd door Beathoven op 17-01-2019 00:54:54 ]
pi_184447370
quote:
0s.gif Op donderdag 17 januari 2019 00:07 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Post #56

Deze foto? [ afbeelding ]

oei..

Dat is wel een hele interessante om te kraken voor onze dappere expertkids van het crackerskrakersteam.
pi_184449714
quote:
0s.gif Op donderdag 17 januari 2019 00:37 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Hij heeft een imperium van z'n pa geërfd, en heeft kunnen kijken hoe het trucje werkte. Met miljoenen op de bank en zijn 'monkey-see-monkey-do' kennis had ik er ook wel wat van gemaakt. Als ondernemer is hij geHAAid geworden, maar beslist niet 'slim'. Het is z'n geld dat spreekt en hij verkocht z'n imago van decadente lul maar al te graag aan filmproducers die 'm als cameo mochten inzetten. Hij schurkt daarnaast graag tegen illegale praktijken (zie lopende zaken) aan om meer macht en geld te genereren, net als Bunga Bunga Berlusconi en andere proleten.

[..]

Money talks en Iemand die al stinkend rijk uit de wieg komt kan 'm in principe iedere horkerige houding aanmeten die hij maar wenst want mensen worden van je gunsten afhankelijk. Je hoeft dan helemaal niet meer te vechten. Trump heeft in oude interviews dan ook aangegeven dat hij een 'easy life' had en laat tijdens z'n presidentschap niets meer zien dan het eendimensionale 'please my ego' figuur dat hij altijd al was. Schijt in de broek voor "BNW'er" Michael Moore en schijt in de broek voor "BNW'er" Jesse Ventura.

[..]

Al tig keer afgeschoten in POL, moet je daar maar eens nalezen.

[..]

NK was totaal geen lont voor een WWIII. De enige factor die men ooit op basis van onderzoek voorspelde waaruit een WWIII zou kunnen ontstaan is als Israel de rotskoepel zou vernietigen om de tempel te herbouwen. (Bron: NG)
NK had een lont kunnen zijn voor ww3 als china er zich mee zou bemoeien , dus het was wel zeker een mogelijkheid.

En afgeschoten in de pol terwijl keiharde cijfers het tegenovergestelde aangeven lol
Wat vind je dan een beter bewijs?
De harde cijfers over werkgelegenheid, banen terug naar het land , economie of wat de MSM probeert voor te schoteelen.
En eerst was het verhaal nog dat het zo goed ging vanwege obama zn economie die op een 0 rente stand alles kon doen en toch maar als een slakkegang omhoog ging, en op het moment dat trump gekozen werd en dus zn policy bekend werd schoten de cijfers omhoog.

LOL dat is toch niet meer vol te houden , zelfs zo erg dat de MSM er al veel minder over aan het berichten is, behalve als er een neerwaartse spiraal is zoals laatst met de koersval in een dag.

Ik ga liever uit van het beleid wat er gemaakt is en het effect en dat is duidelijk wat ik ooit ook gepost had , waar het duidelijk zichtbaar was met diagrammen.
pi_184449867
quote:
0s.gif Op donderdag 17 januari 2019 08:52 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

NK had een lont kunnen zijn voor ww3 als china er zich mee zou bemoeien , dus het was wel zeker een mogelijkheid.
China had NK juist onder de duim gehouden.

quote:
En afgeschoten in de pol terwijl keiharde cijfers het tegenovergestelde aangeven lol
Wat vind je dan een beter bewijs?
De harde cijfers over werkgelegenheid, banen terug naar het land , economie of wat de MSM probeert voor te schoteelen.
Oh ja de MSM delven qua alles uiteraard het onderspit tegenover conservatiefrechtse groepshuggende Trumpmedia. Erdogan zn media doen het beter dan de gewone media in Turkije. En wij zouden ook liever mijn kanalen hebben die hun centen verdienen om ons in een goed daglicht zetten.

Er staat trouwens nog een puzzel voor je klaar.
pi_184450172
quote:
1s.gif Op donderdag 17 januari 2019 09:09 schreef Beathoven het volgende:

[..]

China had NK juist onder de duim gehouden.

[..]

Oh ja de MSM delven qua alles uiteraard het onderspit tegenover conservatiefrechtse groepshuggende Trumpmedia. Erdogan zn media doen het beter dan de gewone media in Turkije. En wij zouden ook liever mijn kanalen hebben die hun centen verdienen om ons in een goed daglicht zetten.

Er staat trouwens nog een puzzel voor je klaar.
Ja er is wederom een onderzoek wat heeft aangetoond dat de media extreem bias was mbt trump en dat vrijwel alles negatief werd gemaakt en zelden tot nooit positief.
Het enige MSM kanaal wat positief was , was fox maar die zat op 50/50 , dus in feite is dat nog redelijk in het midden, en dat wordt gezien als extreem bias kanaal.

Maar als je de MSM moet geloven dan was trump al lang impeached en was de economie al bij zn aantreden in elkaar geploft en hadden we al de 3e ww gehad door NK.

En geen idee waarom ik een puzzel zou doen, dat geeft toch juist aan dat de stelling klopt en dat trump bewust de fouten en hoofdletters twittert, aangezien jullie het ook bewust deden en niet per ongeluk.
EN een puzzel oplossen die een paar lui zonder relevante waarde in de wereld of voor mij persoonlijk , zie ik alleen maar als een total waste of time.
Het niveau waar jullie op zitten is zo verdomd laag om proberen te bewijzen dat Q fake is.

Het is nog niemand gelukt om Q te ontmaskeren (al dacht men dat wel met pamflet anon of hoe hij ook heette) en je had nog eens de gefakete poging van sobiec meen ik die zelf iets in elkaar had geflanst (maar een foutje had gemaakt door iets te posten wat pas een dag later in het nieuws kwam)
En dan zijn er nog hel veel die het geprobeerd hebben en dan zouden een paar niemendalletjes hier op het forum het wel effe doen :P:
  donderdag 17 januari 2019 @ 20:30:07 #76
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184461421
quote:
0s.gif Op donderdag 17 januari 2019 09:32 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Ja er is wederom een onderzoek wat heeft aangetoond dat de media extreem bias was mbt trump en dat vrijwel alles negatief werd gemaakt en zelden tot nooit positief.
Het enige MSM kanaal wat positief was , was fox maar die zat op 50/50 , dus in feite is dat nog redelijk in het midden, en dat wordt gezien als extreem bias kanaal.

Maar als je de MSM moet geloven dan was trump al lang impeached en was de economie al bij zn aantreden in elkaar geploft en hadden we al de 3e ww gehad door NK.

En geen idee waarom ik een puzzel zou doen, dat geeft toch juist aan dat de stelling klopt en dat trump bewust de fouten en hoofdletters twittert, aangezien jullie het ook bewust deden en niet per ongeluk.
EN een puzzel oplossen die een paar lui zonder relevante waarde in de wereld of voor mij persoonlijk , zie ik alleen maar als een total waste of time.
Het niveau waar jullie op zitten is zo verdomd laag om proberen te bewijzen dat Q fake is.

Het is nog niemand gelukt om Q te ontmaskeren (al dacht men dat wel met pamflet anon of hoe hij ook heette) en je had nog eens de gefakete poging van sobiec meen ik die zelf iets in elkaar had geflanst (maar een foutje had gemaakt door iets te posten wat pas een dag later in het nieuws kwam)
En dan zijn er nog hel veel die het geprobeerd hebben en dan zouden een paar niemendalletjes hier op het forum het wel effe doen :P:
Er zit namelijk een bericht naar jou met een knipoog in 1 van mijn posts.
Ik heb er een half uur voor op mijn koude zolder gezeten!

En die foto zou van Q zijn, genomen in AF1. Toen de foto heel makkelijk te fabriceren bleek, is het gewoon gemakshalve 'vergeten'. Het is een reflectie van een oudere foto via een beeldscherm op een iPhone.

http://www.qanonupdates.com/q-drop-1675/

Wil je dat ik het bewijs ook nog even post, of ken je die eigenlijk al?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_184464516
quote:
0s.gif Op donderdag 17 januari 2019 20:30 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Er zit namelijk een bericht naar jou met een knipoog in 1 van mijn posts.
Ik heb er een half uur voor op mijn koude zolder gezeten!

En die foto zou van Q zijn, genomen in AF1. Toen de foto heel makkelijk te fabriceren bleek, is het gewoon gemakshalve 'vergeten'. Het is een reflectie van een oudere foto via een beeldscherm op een iPhone.

http://www.qanonupdates.com/q-drop-1675/

Wil je dat ik het bewijs ook nog even post, of ken je die eigenlijk al?
je bedoelt het bewijs wat niet klopte neem ik aan, want dat kende ik al.
Check again zou ik zeggen.

dat is het probleem je moet verder kijken en dan zie je dat het bewijs geen bewijs was en de foto dus wel echt

[ Bericht 4% gewijzigd door zomerindebol op 17-01-2019 22:49:20 ]
  donderdag 17 januari 2019 @ 22:59:09 #78
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184464899
quote:
0s.gif Op donderdag 17 januari 2019 22:41 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

je bedoelt het bewijs wat niet klopte neem ik aan, want dat kende ik al.
Check again zou ik zeggen.

dat is het probleem je moet verder kijken en dan zie je dat het bewijs geen bewijs was en de foto dus wel echt
quote:
0s.gif Op donderdag 17 januari 2019 22:41 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

je bedoelt het bewijs wat niet klopte neem ik aan, want dat kende ik al.
Check again zou ik zeggen.

dat is het probleem je moet verder kijken en dan zie je dat het bewijs geen bewijs was en de foto dus wel echt

Dit bedoel je?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_184466648
quote:
0s.gif Op donderdag 17 januari 2019 22:59 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

[..]

[ afbeelding ]
Dit bedoel je?
Kijk verder:
https://archive.li/NXRr8

Veel succes :)

Een andere interessante is over strzok en page in london , want volgens mij is dat pas bekend sinds zeer kort , uit haar transcript dat ze daar waren, maar moet dat nog wat beter nachecken.
https://www.theepochtimes(...)lations_2763452.html

[ Bericht 20% gewijzigd door zomerindebol op 18-01-2019 01:10:42 ]
pi_184487344
Trump komt vandaag met een belangrijke mededeling over de shutdown. Wat zegt Q daarover? :P.
I´m back.
pi_184487501
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 08:33 schreef Ryan3 het volgende:
Trump komt vandaag met een belangrijke mededeling over de shutdown. Wat zegt Q daarover? :P.
Zover men het heeft ontcijferd zou het kunnen gaan om een aantal zaken die wel met elkaar te maken hebben.
reduction in force wat mogelijk is bij een 30 dagen shutdown.
En daar moet een plan voor zijn en dat is een tijd geleden al gemaakt:
En dat is het drain the swamp plan:
https://duckduckgo.com/?q(...)deos&iai=yP8KWcsRYng

Dus ben wel benieuwd hoe dit gaat verlopen :)

Als je de MSM moet geloven was hij al weer impeached op een berichtje van buzzfeed, wat al wederom onwaar blijkt te zijn.

OVerigens had Q het ook over green castle red castle om de muur te bouwen een hele tijd geleden, dus als dat zo is dan komt er weer een redelijke Q proof aan, of een hele erge goede nieuwe nostradamus.
pi_184487528
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 09:07 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Zover men het heeft ontcijferd zou het kunnen gaan om een aantal zaken die wel met elkaar te maken hebben.
reduction in force wat mogelijk is bij een 30 dagen shutdown.
En daar moet een plan voor zijn en dat is een tijd geleden al gemaakt:
En dat is het drain the swamp plan:
https://duckduckgo.com/?q(...)deos&iai=yP8KWcsRYng

Dus ben wel benieuwd hoe dit gaat verlopen :)

Als je de MSM moet geloven was hij al weer impeached op een berichtje van buzzfeed, wat al wederom onwaar blijkt te zijn.
Interessante is natuurlijk gaat-ie nou staat van beleg afkondigen en worden dan eindelijk die sealed indictments eens uitgevoerd. Ik heb al gekke theorieën gelezen dat iedere voormalig president tussen Ford en Trump wordt opgepakt. Dus Carter, Clinton, Bush jr. en Obama.

Ik volg die site trouwens al lange tijd niet meer, zijn echt een stel gevaarlijke en debiele crazies bij mekaar.
I´m back.
pi_184487583
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 09:10 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Interessante is natuurlijk gaat-ie nou staat van beleg afkondigen en worden dan eindelijk die sealed indictments eens uitgevoerd. Ik heb al gekke theorieën gelezen dat iedere voormalig president tussen Ford en Trump wordt opgepakt. Dus Carter, Clinton en Obama.

Ik volg die site trouwens al lange tijd niet meer, zijn echt een stel gevaarlijke en debiele crazies bij mekaar.
Volgens mij zat je dan op de verkeerde site, want zover ik het zie, zijn ze eigenlijk juist vrij vreedzaam.
Zowel de mensen tijden de trump gebeurtenissen zoals bij elke rally, maar ook de YouTube kanalen, maar goed elke overtuiging heeft wel een forum of site waar men heel hatelijk is of vol met gekken zit.
Overall zijn de mensen vrij conservatief en houden wat dat betreft ook wel iets sneller van recht en orde itt antifa of extreem rechtse lui.
pi_184487609
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 09:15 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Volgens mij zat je dan op de verkeerde site, want zover ik het zie, zijn ze eigenlijk juist vrij vreedzaam.
Zowel de mensen tijden de trump gebeurtenissen zoals bij elke rally, maar ook de YouTube kanalen, maar goed elke overtuiging heeft wel een forum of site waar men heel hatelijk is of vol met gekken zit.
Overall zijn de mensen vrij conservatief en houden wat dat betreft ook wel iets sneller van recht en orde itt antifa of extreem rechtse lui.
voat.co hè, regelrechte nazi's zitten daar tussen. En dat is natuurlijk een beetje het probleem met extreemrechts, het is eigenlijk altijd weer hetzelfde, superioriteitsleer van blanken en op genocide gericht antisemitisme + racisme. Deze crazies kunnen natuurlijk nooit salonfähig worden. Ook in de VS lukt hen dat uiteraard niet.
I´m back.
  zaterdag 19 januari 2019 @ 09:24:47 #85
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_184487656
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 09:19 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

voat.co hè, regelrechte nazi's zitten daar tussen. En dat is natuurlijk een beetje het probleem met extreemrechts, het is eigenlijk altijd weer hetzelfde, superioriteitsleer van blanken en op genocide gericht antisemitisme + racisme. Deze crazies kunnen natuurlijk nooit salonfähig worden. Ook in de VS lukt hen dat uiteraard niet.
Is dat de norm daar?
2019: The Great Awakening
pi_184487711
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 09:24 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Is dat de norm daar?
Veel heel veel echt misselijkmakende posts daartussen en de rest diep religieus rechts en krankzinnig rechts. Dingen die hier op FOK! niet meer worden gezegd, en waarvoor je vroeger, toen dat af en toe nog wel voorkwam, en nu meteen een permban kreeg. Dat gebeurde ook op 4chan en zelfs op 8chan en toen gingen ze dus naar voat.co. Stand van zaken toen ik er voor het laatst las btw.
I´m back.
  zaterdag 19 januari 2019 @ 09:41:10 #87
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_184487843
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 09:30 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Veel heel veel echt misselijkmakende posts daartussen en de rest diep religieus rechts en krankzinnig rechts. Dingen die hier op FOK! niet meer worden gezegd, en waarvoor je vroeger, toen dat af en toe nog wel voorkwam, en nu meteen een permban kreeg. Dat gebeurde ook op 4chan en zelfs op 8chan en toen gingen ze dus naar voat.co. Stand van zaken toen ik er voor het laatst las btw.
Ik zal je geheugen weer even opfrissen, voat is een free speech site, fok duidelijk niet. Niet echt een vergelijking in dat opzicht. De QRV-sub (Q research Voat), bevat topics over en van Q anons.

Hier is de frontpage van QRV: https://voat.co/v/QRV Kun je mij wijzen op die nazi's?
2019: The Great Awakening
pi_184487908
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 09:41 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Ik zal je geheugen weer even opfrissen, voat is een free speech site, fok duidelijk niet. Niet echt een vergelijking in dat opzicht. De QRV-sub (Q research Voat), bevat topics over en van Q anons.

Hier is de frontpage van QRV: https://voat.co/v/QRV Kun je mij wijzen op die nazi's?
Voorbeeldje al gepost in deel 1 post #56
quote:
Those who do not learn from history are doomed to repeat it. But, what if History was rewritten on purpose by the victors of war? How long has the information in the US been controlled? Here is a brief synopsis of History that was hidden from us. When the Rothschild banking cartel established the Federal Reserve in 1913 and established the Income Tax for the first time on Americans.......they established a conduit to fund any movement they wanted to around the world. They slowly infiltrated and took control of every media outlet and started the infiltration of the educational system as well. The Fed funded the Bolshevik Revolution in Russia, which was mainly made up by radical Zionist Jews. The Bolsheviks slaughtered and starved approx 60 million Christian Russians during their reign. You can say that the establishment of the Fed was really the establishment of backdoor communism in America......it was silent, it was stealthy and most Americans to this day are unaware of the fraud that has been perpetrated on all of us by these communists. Their take over of the entire media establishment over 100 years ago meant that they carefully controlled all the information that Americans received. The success of their Mass Mind Control operation will go down in infamy, if we can recover the minds of Americas fully. As patriots, we can never let this happen again on our watch. Forget what you think you know and do not be afraid to search for the truth. The truth fears no investigation. The cabal has controlled all the information we have received about every war. Through their propaganda outlets they had to sell these wars to the people, even if it meant outright lying to all of us. Dividing the narrative has always been their specialty. The Banking Cartels have controlled both sides of every war for over 200 years. Any leader who challenged the banking authority in anyway was taken down. This is where understanding the hidden history of Hitler and how he challenged the banking cartel by Nationalizing the German banking system becomes very important. The Victors of war can rewrite history anyway that they want and the traumatized citizens will accept any narrative they are given. It is very important to understand how they use Psychology against us all, in that...all they had to do was project their atrocities onto their enemies and repeat the narrative over and over until it is ingrained into the public's psyche. They are masters at this. They are masters at casting illusions and on the opposite end of that they understand that the general public will never question their official narrative. That is how easy it is for them to write history they way they want it portrayed. The Banking cartel then has their buddies in Hollywood make a few movies about it and it is then cemented into the peoples psyche. To truly awaken you have to be able to switch your thinking......they have lead the masses with lies. As long as you can keep this in the back of your head, it will be easier to right your perspective. Research the Rothschild banking cartel, the establishment of the Central Banking system, Bolshevik Communism, Backdoor Communism, MK Ultra Mind Control Programs, and every other CIA program that you can to understand how these people truly operate. You will have to come to terms that you have been fooled your entire life, but then you will begin your journey to the truth and to the Awakening. Good luck to all of you and remember, the more dots you can connect, the clearer the picture becomes. We no longer identify as Republicans or Democrats....we are awake and WWG1WGA!!!!!!!
https://voat.co/v/QRV/2738566

quote:
(Het staat trouwens in deze draad, zie ik nu https://voat.co/v/QRV/2738566 in de commentaren kom je onversneden antisemitisme tegen btw van de hoogste graad).
En dat is niet de enige. Heb geen zin me meer te "vermaken" met dat soort mafketels hoor. Dus zoek ze zelf maar op, in vrijwel elke topic kom je dit soort en nog ergere dingen tegen.
I´m back.
  zaterdag 19 januari 2019 @ 09:52:12 #89
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_184488003
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 09:45 schreef Ryan3 het volgende:
Those who do not learn from history are doomed to repeat it.
Dus je geeft nu comments als voorbeeld, op een free speech site. Heb je ook posts i.p.v. comments? En zitten die nazi's trouwens ook hier te posten? Je wil het gewoon niet volgen omdat je mening al vast staat, prima maar ga dan niet hier een verkeerd beeld schetsen over de Q anons.
2019: The Great Awakening
pi_184488058
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 09:19 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

voat.co hè, regelrechte nazi's zitten daar tussen. En dat is natuurlijk een beetje het probleem met extreemrechts, het is eigenlijk altijd weer hetzelfde, superioriteitsleer van blanken en op genocide gericht antisemitisme + racisme. Deze crazies kunnen natuurlijk nooit salonfähig worden. Ook in de VS lukt hen dat uiteraard niet.
Ah dat is diezelfde site die je laatst een keer aanhaalde en ik had er nog nooit van gehoord en is ook niet echt een goede bron om iets van Q te volgen lijkt me.

Jammer dat je van dat verleden blijkbaar niet geleerd hebt om niet op die site alleen je mening te baseren, want er zijn er genoeg die wel goed zijn en ook als beter aangeschreven worden wbt het Q gebeuren.
pi_184488090
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 09:52 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Dus je geeft nu comments als voorbeeld, op een free speech site. Heb je ook posts i.p.v. comments? En zitten die nazi's trouwens ook hier te posten? Je wil het gewoon niet volgen omdat je mening al vast staat, prima maar ga dan niet hier een verkeerd beeld schetsen over de Q anons.
Comments zijn posts hè. Comments op dat stuk tekst, zijn gewoon posts. Heb het meteen al in deel 1 aangegeven. Op gegeven moment ben ik gestopt dit te volgen ook vanwege het voor NLse normen rabiate antisemitisme en allerlei andere krankzinnigheid die je er kunt lezen.

Maar, ik begrijp dat jij dat je er een beetje wrevelig door wordt en dat je free speech ziet als vrijkaartje voor uitspraken waarvan zelfs Adolf Hitler nog rode wangetjes zou hebben gekregen. Good for you, ga je daar lekker "vermaken". Maar beperk mij niet in mijn free speech om daar dan vervolgens wat van te vinden en dit te melden hier.
I´m back.
  zaterdag 19 januari 2019 @ 10:02:27 #92
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_184488131
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 09:58 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Comments zijn posts hè. Comments op dat stuk tekst, zijn gewoon posts. Heb het meteen al in deel 1 aangegeven. Op gegeven moment ben ik gestopt dit te volgen ook vanwege het voor NLse normen rabiate antisemitisme en allerlei andere krankzinnigheid die je er kunt lezen.

Maar, ik begrijp dat jij dat je er een beetje wrevelig door wordt en dat je free speech ziet als vrijkaartje voor uitspraken waarvan zelfs Adolf Hitler nog rode wangetjes zou hebben gekregen. Good for you, ga je daar lekker "vermaken". Maar beperk mij niet in mijn free speech om daar dan vervolgens wat van te vinden en dit te melden hier.
Behalve dat er genoeg gebeurt is het helemaal niet vermakelijk, waar haal je dat nou weer vandaan? Ik reageerde op je uitspraken omdat ik me aangesproken voelde, en ik ben geen nazi ^O^
2019: The Great Awakening
pi_184488132
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 09:52 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Dus je geeft nu comments als voorbeeld, op een free speech site. Heb je ook posts i.p.v. comments? En zitten die nazi's trouwens ook hier te posten? Je wil het gewoon niet volgen omdat je mening al vast staat, prima maar ga dan niet hier een verkeerd beeld schetsen over de Q anons.
Ik snap ook niet eigenlijk hoe je van 8chan naar die site komt, want volgens mij is het voornamelijk zo dat het 8chan - (was reddit die ook vrij goed daar op in ging) en veel mensen volgen bv een praying medic of een jordan sather (al zit die wel wat meer in de ufo gebeuren, en veel mensen kunnen nu eenmaal niet het ene los zien van het andere)

Veel mensen verwachten ook een kant en klaar oplossing terwijl het hele gebeuren gebaseerd is op zelf informeren en kritisch denken, en vooral geen geweld e.d.
Maar ja men moet het wel willen zien.

Van alle movements die ik ooit gezien heb is de Q movement imo wel het meest vredelievend al heb je overal wel gekken tussen zitten.

Overigens wat ik wel frappant vind is dat bv anonymous in het begin Q ging ontmaskeren en nu in een keer vol achter Q staat en dat ook een kevin schipp nu ook steeds meer aangeeft het wel degelijk erg goede intel is wat Q brengt en dat je zeker een bepaalde clearance daar voor nodig hebt en een team.

[ Bericht 9% gewijzigd door zomerindebol op 19-01-2019 10:08:34 ]
pi_184488164
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 09:58 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Comments zijn posts hè. Comments op dat stuk tekst, zijn gewoon posts. Heb het meteen al in deel 1 aangegeven. Op gegeven moment ben ik gestopt dit te volgen ook vanwege het voor NLse normen rabiate antisemitisme en allerlei andere krankzinnigheid die je er kunt lezen.

Maar, ik begrijp dat jij dat je er een beetje wrevelig door wordt en dat je free speech ziet als vrijkaartje voor uitspraken waarvan zelfs Adolf Hitler nog rode wangetjes zou hebben gekregen. Good for you, ga je daar lekker "vermaken". Maar beperk mij niet in mijn free speech om daar dan vervolgens wat van te vinden en dit te melden hier.
Vind je het niet vrij normaal (hoewel ik het afkeur) dat je op een free speech site juist het meest ordinaire kan verwachten wat je maar tegen kan komen?
DIe site wordt juist gebruikt door mensen die denken ergens anders hun zegje niet te kunnen of mogen doen en dus heb je al snel extremen.

Ik weet niet hoor, maar vind dat vrij logisch.
Als ik op een katholiek forum ga posten dan verwacht ik ook minder scheldwoorden of vulgariteit dan hier bv op fok, of vice versa
  zaterdag 19 januari 2019 @ 10:07:04 #95
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_184488183
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:02 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Ik snap ook niet eigenlijk hoe je van 8chan naar die site komt
https://qmap.pub/read/2272
The Official VOAT Replacement for Reddit is Live

Misschien zo?
2019: The Great Awakening
pi_184488192
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:02 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Ik snap ook niet eigenlijk hoe je van 8chan naar die site komt, want volgens mij is het voornamelijk zo dat het 8chan - (was reddit die ook vrij goed daar op in ging) en veel mensen volgen bv een praying medic of een jordan sather (al zit die wel wat meer in de ufo gebeuren, en veel mensen kunnen nu eenmaal niet het ene los zien van het andere)

Veel mensen verwachten ook een kant en klaar oplossing terwijl het hele gebeuren gebaseerd is op zelf informeren en kritisch denken, en vooral geen geweld e.d.
Maar ja men moet het wel willen zien.

Van alle movements die ik ooit gezien heb is de Q movement imo wel het meest vredelievend al heb je overal wel gekken tussen zitten.
Er zijn een paar lui die vrij naïef zijn idd en redelijk aardig over komen, de rest is gecertificeerd crazy, zelfs voor Amerikaanse maatstaven. Iedereen die een klein beetje kritiek uit, wordt meteen de huid volgescholden ook. Dus net andersom van wat jij hier zegt. De perceptie bestaat ook dat Amerikanen allemaal net zo gek zijn als hun huidige president, maar dat is in het geheel niet waar wrs.
I´m back.
  zaterdag 19 januari 2019 @ 10:10:03 #97
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_184488206
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:07 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Er zijn een paar lui die vrij naïef zijn idd en redelijk aardig over komen, de rest is gecertificeerd crazy, zelfs voor Amerikaanse maatstaven. Iedereen die een klein beetje kritiek uit, wordt meteen de huid volgescholden ook. Dus net andersom van wat jij hier zegt. De perceptie bestaat ook dat Amerikanen allemaal net zo gek zijn als hun huidige president, maar dat is in het geheel niet waar wrs.
Klinkt een beetje als fok maar slechte vergelijking ;)
2019: The Great Awakening
pi_184488213
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:05 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Vind je het niet vrij normaal (hoewel ik het afkeur) dat je op een free speech site juist het meest ordinaire kan verwachten wat je maar tegen kan komen?
DIe site wordt juist gebruikt door mensen die denken ergens anders hun zegje niet te kunnen of mogen doen en dus heb je al snel extremen.

Ik weet niet hoor, maar vind dat vrij logisch.
Als ik op een katholiek forum ga posten dan verwacht ik ook minder scheldwoorden of vulgariteit dan hier bv op fok, of vice versa
Cultuur gebonden. Zo is FOK! een site waar je doorheen de geschiedenis bijna alles wel kunt zeggen. Echter op FOK! worden wel de grenzen van het betamelijke aangehouden. Je ziet dus meteen, in our day and age, waarom free speech zoals de Amerikanen hanteren nog altijd, maar dus niet op 4- en 8chan, schipbreuk leidt. De crazies blijven over en de normies blijven weg. En de crazies zwepen elkaar op.
I´m back.
pi_184488256
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:07 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Er zijn een paar lui die vrij naïef zijn idd en redelijk aardig over komen, de rest is gecertificeerd crazy, zelfs voor Amerikaanse maatstaven. Iedereen die een klein beetje kritiek uit, wordt meteen de huid volgescholden ook. Dus net andersom van wat jij hier zegt. De perceptie bestaat ook dat Amerikanen allemaal net zo gek zijn als hun huidige president, maar dat is in het geheel niet waar wrs.
Sja ik kan alleen maar zeggen dat je op de verkeerde site zat te vogelen als het gaat om Q, maar dat had ik een tijd geleden al aangegeven.
Wil je goede info dan is er voldoende te vinden die juist veel respect tonen.

Overigens is trump echt niet gek, maar dat is mischien om dat voornamelijk je mening te veel gebasseerd is op wat MSM je influisterd of laat lezen.
Hij zit daar echt niet om zichzelf nog meer te verrijken , want hij heeft al die onzin echt niet nodig, en ja het is een markant figuur (beetje in de jaren 80,70 blijven hangen qua image)

En vergeet niet als je de boel daar echt een wil schoonmaken dan heb je iemand nodig die daar vandaan komt en alle geheimen weet.
Geen wonder dat de tegenstand zo groot is en dat FBI<DOJ en MSM alles doet om hem kapot te maken.
pi_184488261
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:14 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Sja ik kan alleen maar zeggen dat je op de verkeerde site zat te vogelen als het gaat om Q, maar dat had ik een tijd geleden al aangegeven.
Wil je goede info dan is er voldoende te vinden die juist veel respect tonen.

Overigens is trump echt niet gek, maar dat is mischien om dat voornamelijk je mening te veel gebasseerd is op wat MSM je influisterd of laat lezen.
Hij zit daar echt niet om zichzelf nog meer te verrijken , want hij heeft al die onzin echt niet nodig, en ja het is een markant figuur (beetje in de jaren 80,70 blijven hangen qua image)

En vergeet niet als je de boel daar echt een wil schoonmaken dan heb je iemand nodig die daar vandaan komt en alle geheimen weet.
Geen wonder dat de tegenstand zo groot is en dat FBI<DOJ en MSM alles doet om hem kapot te maken.
Nee, mijn mening omtrent Trump is niet gebaseerd op MSM.
I´m back.
pi_184488317
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:10 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Cultuur gebonden. Zo is FOK! een site waar je doorheen de geschiedenis bijna alles wel kunt zeggen. Echter op FOK! worden wel de grenzen van het betamelijke aangehouden. Je ziet dus meteen, in our day and age, waarom free speech zoals de Amerikanen hanteren nog altijd, maar dus niet op 4- en 8chan, schipbreuk leidt. De crazies blijven over en de normies blijven weg. En de crazies zwepen elkaar op.
De "vrije" mening als argument zit veelal aan de kant van degene die de ander wil overstemmen. Als men een discussie op redelijkheid en inhoud niet aan het winnen is, is het benoemen ervan de laatste troef. En uiteraard gaat die versie van de vrije mening slechts één kant op.
pi_184488325
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:10 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Cultuur gebonden. Zo is FOK! een site waar je doorheen de geschiedenis bijna alles wel kunt zeggen. Echter op FOK! worden wel de grenzen van het betamelijke aangehouden. Je ziet dus meteen, in our day and age, waarom free speech zoals de Amerikanen hanteren nog altijd, maar dus niet op 4- en 8chan, schipbreuk leidt. De crazies blijven over en de normies blijven weg. En de crazies zwepen elkaar op.
Ik ben bang dat je het een beetje schromelijk overdrijft, maar als je al een vooringenomen mening hebt is dat erg moeilijk om daar vanaf te stappen, wat weer begrijpelijk is.
Ik deed de vergelijking met fok en katholiek om een verschil aan proberen te tonen.
In de US is een vele andere cultuur en ook veel diverser dan bv de nederlandse (die is al zover gevormd dat er weinig identiteit meer over is , en voornamelijk een land vol slappelingen)
Die zich zelfs meehelpt om zich alles af te laten nemen.

Als je daadwerkelijk wat over Q wil weten probeer dan eens eerst wat meer te verdiepen en begin bij bv die praying medic.
  zaterdag 19 januari 2019 @ 10:20:21 #103
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_184488339
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:14 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Sja ik kan alleen maar zeggen dat je op de verkeerde site zat te vogelen als het gaat om Q, maar dat had ik een tijd geleden al aangegeven.
Wil je goede info dan is er voldoende te vinden die juist veel respect tonen.

Wat zijn betere sites om Q te volgen dan?
2019: The Great Awakening
pi_184488342
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:15 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Nee, mijn mening omtrent Trump is niet gebaseerd op MSM.
Ok waar is je mening op gebasserd?
Welke feiten heeft hij gepleegd waarvan je zegt dat hij crazy is?
Of is het alleen zn twitter gedrag?
pi_184488388
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:20 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Ok waar is je mening op gebasserd?
Welke feiten heeft hij gepleegd waarvan je zegt dat hij crazy is?
Of is het alleen zn twitter gedrag?
Mijn mening is gebaseerd op mijn deductie van de informatie die ik over hem heb vergaard en die info komt tot me via MSM media, via zogenaamde niet-MSM media, via docu's, door zelf vergaarde eerdere achtergrondkennis omtrent de Amerikaanse politiek, cultuur, literatuur, geschiedenis en common sens.
I´m back.
pi_184488390
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:20 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Wat zijn betere sites om Q te volgen dan?
https://www.youtube.com/user/prayingmedic

Deze bv worddt door veel mensen aangeraden.
Voor mij geld wat anders aangezien ik vanaf het begin al alles gevolgd heb en dus al door bergen en dalen van twijfelingen ben gegaan , om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat q en trump iig een directe connectie hebben en dat de intel die er is te goed is voor normale mensen of hackers.
pi_184488402
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:24 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Mijn mening is gebaseerd op mijn deductie van de informatie die ik over hem heb vergaard en die info komt tot me via MSM media, via zogenaamde niet-MSM media, via docu's, door zelf vergaarde eerdere achtergrondkennis omtrent de Amerikaanse politiek, cultuur, literatuur, geschiedenis en common sens.
Nou dan is het makkelijk om wat feiten te geven behalve zn twitter gedrag.
Een stu
k of 3 om mee te beginnen zou geen punt moeten zijn

Ik reis zelf vrij veel en ben een paar maanden per jaar in mexico en reis vandaar geregeld naar de US.
pi_184488431
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 08:33 schreef Ryan3 het volgende:
Trump komt vandaag met een belangrijke mededeling over de shutdown. Wat zegt Q daarover? :P.
Men kan alleen achteraf vooruit kijken. :)
pi_184488433
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:25 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Nou dan is het makkelijk om wat feiten te geven behalve zn twitter gedrag.
Een stuk of 3 om mee te beginnen zou geen punt moeten zijn
Moet ik nou gaan uitleggen dat de man krankzinnig is?
I´m back.
pi_184488469
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:26 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Moet ik nou gaan uitleggen dat de man krankzinnig is?
ja lijkt me wel, jij maakt de statement.
Of is het toch wat moeilijker dan iets te verzinnen over twitter of grab her by the pussy uitspraken.
pi_184488495
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:28 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

ja lijkt me wel, jij maakt de statement.
Of is het toch wat moeilijker dan iets te verzinnen over twitter of grab her by the pussy uitspraken.
Nou nee, ik bedoel ik weet niet of je het nieuws een beetje volgt eigenlijk?
I´m back.
  zaterdag 19 januari 2019 @ 10:33:54 #112
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_184488565
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:24 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

https://www.youtube.com/user/prayingmedic

Deze bv worddt door veel mensen aangeraden.
Voor mij geld wat anders aangezien ik vanaf het begin al alles gevolgd heb en dus al door bergen en dalen van twijfelingen ben gegaan , om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat q en trump iig een directe connectie hebben en dat de intel die er is te goed is voor normale mensen of hackers.
Volg ik ook al langer maar ik heb wel een beetje moeite met zijn dromen, waar hij zelf wel flink wat waarde aan hecht. Maar hij geeft vooral veel goeie info en theorieën ja. Maar dat is een kanaal, ik bedoel betere alternatieven dan VOAT. Die dus betere up-to-date nieuws bijhoudt rondom Q en waar je ook kunt anticiperen.
2019: The Great Awakening
pi_184488625
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:29 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Nou nee, ik bedoel ik weet niet of je het nieuws een beetje volgt eigenlijk?
ja ik volg bijna alles zowel MSM en niet MSM en zie dat er nogal veel niet klopt wat MSM verteld.
Gisteren nog het buzzfeed artikel en in feite het hele rusland gebeuren wat gewoon een verzonnen iets is.

Maar ik neem aan dat je in feite met niets komt om je statement kracht bij te zetten.
Oh en aub niet de lijst met zogenaamde leugens aankomen ,want daar klopt een groot deel al niet van klopt

Zat naar de hearing van barr te kijken en toen zag je ook duidelijk dat CNN op belangrijke momenten als reps iets vroegen , er doorheen begon te lullen of gewoon naar reklame ging
pi_184488680
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:33 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Volg ik ook al langer maar ik heb wel een beetje moeite met zijn dromen, waar hij zelf wel flink wat waarde aan hecht. Maar hij geeft vooral veel goeie info en theorieën ja. Maar dat is een kanaal, ik bedoel betere alternatieven dan VOAT. Die dus betere up-to-date nieuws bijhoudt rondom Q en waar je ook kunt anticiperen.

Hier kun je in chat wat kwijt.
Echt een forum na reddit ben ik niet meer op geweest en kijk veel kanalen op youtube en ga dan zelf checken op internet .
Volg ook wel tracy beans en er waren wat anderen maar die zijn van het internet geweerd aangezien tegenwoordig men erg veel censuur gebruikt om elke niet liberaal kanaal te weren of het nu twitter,facebook is
pi_184488724
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:37 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

ja ik volg bijna alles zowel MSM en niet MSM en zie dat er nogal veel niet klopt wat MSM verteld.
Gisteren nog het buzzfeed artikel en in feite het hele rusland gebeuren wat gewoon een verzonnen iets is.
En wat heeft Trumpski dan precies met Putin besproken wat zo gewoon is dat hij het niet op papier wilde? Dat moet de hele alternatieve media toch bezighouden? De waarheid en de onderste steen boven enzo.. daar ging het vroeger toch om?
  zaterdag 19 januari 2019 @ 11:00:13 #116
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_184488977
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:28 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

ja lijkt me wel, jij maakt de statement.
Of is het toch wat moeilijker dan iets te verzinnen over twitter of grab her by the pussy uitspraken.
Zonder bijkomst van enig journalist of influencer, hoef je alleen maar een toespraak te zien of een interview met Potus om te weten dat deze man zeer ongeschikt is
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_184493222
Stel voor dat zomerindebol hier een voorspelling van Q post. Dan kunnen we binnen enkele dagen of weken eigenhandig toetsen of die wel of niet klopt.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_184493333
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 15:23 schreef KoosVogels het volgende:
Stel voor dat zomerindebol hier een voorspelling van Q post. Dan kunnen we binnen enkele dagen of weken eigenhandig toetsen of die wel of niet klopt.
Vooraf voorspellingen maken is zorgen dat je met ruime containers met holle termen en begrippen komt waar achteraf 'alles' eigenlijk wel in past.

Als je blauw roept zal er vast wel iets zijn wat onder blauw valt. Iets als 'drain the swamp' is ook zoiets. Als Trump zelf iets doet dan krijgt men gelijk, wordt ie opgepakt dan heeft hij datgeen geprobeerd dus krijgt men ook gelijk. Dus links en rechtsom zijn beide waar.

It's a game
pi_184493749
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:43 schreef Beathoven het volgende:

[..]

En wat heeft Trumpski dan precies met Putin besproken wat zo gewoon is dat hij het niet op papier wilde? Dat moet de hele alternatieve media toch bezighouden? De waarheid en de onderste steen boven enzo.. daar ging het vroeger toch om?
Wat denk je van classified zaken net zoals obama dat deed en met dien verschil dat de intelligence obama beschermde en meewerkte aan de criminele activiteiten en het tegenovergestelde met trump gebeurt.

En ja ik ben idd van de onderste steen boven, maar dit is tactisch zeer begrijpelijk en van inferieur belang.
Van obama had je op tape dat er collusion was en een paper trail naar de clintons
pi_184493762
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 11:00 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Zonder bijkomst van enig journalist of influencer, hoef je alleen maar een toespraak te zien of een interview met Potus om te weten dat deze man zeer ongeschikt is
Toespraken en speeches zijn in feite vrij goed te noemen , vooral als ze belangrijk zijn.
Op andere zaken zit gewoon een boodschap.
pi_184493778
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 15:23 schreef KoosVogels het volgende:
Stel voor dat zomerindebol hier een voorspelling van Q post. Dan kunnen we binnen enkele dagen of weken eigenhandig toetsen of die wel of niet klopt.
Mischien een keer lezen maar dat heb ik al gedaan en dat is nogmaals wat de verwachting is van o.a. anons.
Maar goed jij bent in feite niet meer dan een troll hier dus bespaar je de moeite.
pi_184493830
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 15:32 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Vooraf voorspellingen maken is zorgen dat je met ruime containers met holle termen en begrippen komt waar achteraf 'alles' eigenlijk wel in past.

Als je blauw roept zal er vast wel iets zijn wat onder blauw valt. Iets als 'drain the swamp' is ook zoiets. Als Trump zelf iets doet dan krijgt men gelijk, wordt ie opgepakt dan heeft hij datgeen geprobeerd dus krijgt men ook gelijk. Dus links en rechtsom zijn beide waar.

It's a game
Dus in feite kan Q precies een foto laten zien met daarop een aantal mensen in london (je kan niet goed zien wie het zijn , maar lijken wel)
En maanden later uit een uitgelekte statement van een paar dagen geleden klopt precies wat er maanden geleden door Q gepost werd.
En dan maakt het in feite niet eens uit wie er op de foto staat aangezien door eigen verklaring de aanwezigheid is vermeld.

Om maar te zwijgen van alle andere info die er is gegeven.
pi_184493877
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 11:00 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Zonder bijkomst van enig journalist of influencer, hoef je alleen maar een toespraak te zien of een interview met Potus om te weten dat deze man zeer ongeschikt is
Heb je het inmiddels al gezien of bevalt het niet en negeer je het?
Ik neem aan dat het het laatste is aangezien je er niet op terug bent gekomen.
En dan zie je nog dat het voor een groot deel waar aan het worden is en dat er diverse onderzoeken zijn die op dit moment lopen in FBI DOJ Clinton foundation , Leaks.
pi_184494179
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 16:06 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Wat denk je van classified zaken net zoals obama dat deed en met dien verschil dat de intelligence obama beschermde en meewerkte aan de criminele activiteiten en het tegenovergestelde met trump gebeurt.

Je bent dus nogal een fanboy van de huidige Russische agenda.
pi_184494802
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 16:39 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Je bent dus nogal een fanboy van de huidige Russische agenda.
Ach daar begint het weer.
Dus omdat je het ergens niet mee eens bent of gewoon niet zomaar alles klakkeloos gelooft , dan ben nazi, rus etc etc.

FYI ik geef helemaal niets om rusland of putin of wat dan ook en vind in principe elke politici een leugenaar en fraud.
Tot nog toe vind ik bv in de US politiek alleen tulsi gabbard van enige norm , en zou dat mijn favoriet zijn als trump niet zn werk af kan maken.

Maar wat komt er dan in feite door rusland?
Want bv het hele syrie gebeuren en isis etc etc is voornamelijk de schuld van de US.
In feite zoals bijna alle oorlogen iig vanaf Vietnam zijn onder valse voorwendselen begonnen.
pi_184874065
We zijn alweer een tijdje verder. Zitten Clinton, Obama en Comey ondertussen al achter de tralies?
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_184885721
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 16:06 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Wat denk je van classified zaken net zoals obama dat deed en met dien verschil dat de intelligence obama beschermde en meewerkte aan de criminele activiteiten en het tegenovergestelde met trump gebeurt.
Spreekt wederom boekdelen over de grove incompetentie van Trump.
Conscience do cost.
  dinsdag 12 februari 2019 @ 22:21:26 #128
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_184983015
Duidelijke video over Q. (4 min. 47)


quote:
The people of the world are sick and tired of being set against each other by powerful criminals who want us divided so they can continue to rape, steal from and exploit us. Currently the gravest threat to the world is the corrupt mainstream media who has been taken over by a powerful cabal. They have been lying to us for decades, twisted our minds and led us down a path of darkness. The evidence is all around you. The only way we can defeat this evil is by removing their power and turning them off.

They are named the "Mockingbird Media" after a criminal operation of the same name to infiltrate journalism and take control of the narratives. The only way out of this prison is to read the crumbs dropped via the NSA Intelligence Program otherwise known as Q.
2019: The Great Awakening
  dinsdag 19 februari 2019 @ 12:32:51 #129
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_185103030
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 22:21 schreef MangoTree het volgende:
Duidelijke video over Q. (4 min. 47)


[..]

Nou wat een duidelijke video. Dat stukje tekst staat daar zonder enige bron. Zoiets kan ik ook makkelijk zeggen, en er vervolgens een spannend muziekje overheen zetten.

Het heeft vooral te maken met wantrouwen in elk persoon...behalve een amateur YouTubertje die leeft van complotten.

Ik heb Q dus een tijd gevolgd, maar wat een complete onzin. Laten we zeggen dat 'hij' echt naast Trump werkt. Dan nog zegt het geen ene fuck.
Man man man wat laten jullie je hier makkelijk iets wijsmaken zeg.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  dinsdag 19 februari 2019 @ 12:56:34 #130
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_185103419
Trouwens erg druk gister, er staat iets te gebeuren. Maar liefst 30 Q drops, sinds vrijdag 75 Q drops. Gister 3x Zero Delta (zelfde minuut gepost als Trump). en in totaal al 17x.

https://qmap.pub/read/2779
2019: The Great Awakening
pi_185103692
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 12:56 schreef MangoTree het volgende:
Trouwens erg druk gister, er staat iets te gebeuren. Maar liefst 30 Q drops, sinds vrijdag 75 Q drops. Gister 3x Zero Delta (zelfde minuut gepost als Trump). en in totaal al 17x.

https://qmap.pub/read/2779
Vertel, wat gaat er gebeuren? Want dat is toch wat Q doet, gebeurtenissen voorspellen?
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  dinsdag 19 februari 2019 @ 13:13:25 #132
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_185103759
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 13:10 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Vertel, wat gaat er gebeuren? Want dat is toch wat Q doet, gebeurtenissen voorspellen?
Nee Q laat constant weten dat hij een connectie heeft met Trump. Dat is het. Daaruit moet dan blijken dat Trump tegen de Deep State aan het vechten is.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_185104507
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 12:56 schreef MangoTree het volgende:
Trouwens erg druk gister, er staat iets te gebeuren. Maar liefst 30 Q drops, sinds vrijdag 75 Q drops. Gister 3x Zero Delta (zelfde minuut gepost als Trump). en in totaal al 17x.

https://qmap.pub/read/2779
Clinton, Comey, Obama, Rosenstein en McCabe gaan nu ÉCHT de bak in. Echt!
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  dinsdag 19 februari 2019 @ 13:59:48 #134
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_185104613
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 13:54 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Clinton, Comey, Obama, Rosenstein en McCabe gaan nu ÉCHT de bak in. Echt!
Dat willen jullie zo graag horen he :Y
2019: The Great Awakening
pi_185104767
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 13:59 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Dat willen jullie zo graag horen he :Y
Ja, er liggen nog steeds iets van wat was het? 45.000 sealed indictments stof te verzamelen inmiddels hè.
I´m back.
pi_185104870
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 13:59 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Dat willen jullie zo graag horen he :Y
Het is ons al talloze malen beloofd, maar het geluid van krekels overheerst.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  dinsdag 19 februari 2019 @ 14:21:16 #137
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_185105016
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 14:12 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Het is ons al talloze malen beloofd, maar het geluid van krekels overheerst.
Talloze malen beloofd :')
2019: The Great Awakening
  woensdag 20 februari 2019 @ 21:42:29 #138
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_185135235
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 13:10 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Vertel, wat gaat er gebeuren? Want dat is toch wat Q doet, gebeurtenissen voorspellen?
'Mueller time'?
https://qmap.pub/read/2838

quote:
Right after BARR installed?
What a coincidence.
News moving fast?
Q
https://edition.cnn.com/2(...)tml?no-st=1550694921
2019: The Great Awakening
  donderdag 28 februari 2019 @ 14:12:30 #139
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_185297281
quote:
Nou, is het rapport al klaar?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  donderdag 28 februari 2019 @ 14:38:26 #140
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_185297769
quote:
1s.gif Op donderdag 28 februari 2019 14:12 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Nou, is het rapport al klaar?
Ach gossie. (Zoek het zelf)
2019: The Great Awakening
  donderdag 28 februari 2019 @ 19:33:14 #141
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_185303554
quote:
0s.gif Op donderdag 28 februari 2019 14:38 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Ach gossie. (Zoek het zelf)
Sterk antwoord.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  vrijdag 1 maart 2019 @ 08:25:40 #142
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_185314251
quote:
1s.gif Op donderdag 28 februari 2019 19:33 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Sterk antwoord.
Thanks! Zelfonderzoek is key.
2019: The Great Awakening
pi_185315043
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  vrijdag 1 maart 2019 @ 09:29:45 #144
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_185315053
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 maart 2019 08:25 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Thanks! Zelfonderzoek is key.
Alleen als je ook de wijsheid in pacht hebt. Anders zoek je alleen naar bevestigingen.

Maar jij en Q zaten er gewoon weer naast, maar dan is het zeker de Deep State die het allemaal doorheeft?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  maandag 4 maart 2019 @ 08:32:38 #145
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_185377872
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 maart 2019 08:25 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Thanks! Zelfonderzoek is key.
Mooie Q drop weer.

Een horloge die stil staat op precies 18 minuten voor 4 en daarna trump die een tweedelig bericht twitter op stuurt met precies 18 minuten daar tussen en dan het laatste deel als eerste, het gaat dalijk voor een non believer nog wel onmogelijk om al die toevalligheden uit te leggen:)

Laat ze maar lekker huilen op het moment dat het totaal in the open is staan ze zelf wel heel erg voor lul door zich zo debiel op te stellen:)

Ik geniet er elke dag meer en meer van al zou het allemaal wel wat meer tempo mogen hebben de zaken komen wel uit.
Of je het nu over red castle hebt wbt bouwen van de muur en waar het geld vandaan komt of het verwijderen van rosenstein.

Eerste stap zal toch moeten zijn dat het mueler onderzoek klaar moet zijn aangezien er geen info vrij mag komen over lopende onderzoeken, en daarna stap voor stap gaat het duidelijker worden.
Ben benieuwd wat er binnen 18 dagen gaat gebeuren
pi_185378013
quote:
0s.gif Op maandag 4 maart 2019 08:32 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Mooie Q drop weer.

Een horloge die stil staat op precies 18 minuten voor 4 en daarna trump die een tweedelig bericht twitter op stuurt met precies 18 minuten daar tussen en dan het laatste deel als eerste, het gaat dalijk voor een non believer nog wel onmogelijk om al die toevalligheden uit te leggen:)

Laat ze maar lekker huilen op het moment dat het totaal in the open is staan ze zelf wel heel erg voor lul door zich zo debiel op te stellen:)

Ik geniet er elke dag meer en meer van al zou het allemaal wel wat meer tempo mogen hebben de zaken komen wel uit.
Of je het nu over red castle hebt wbt bouwen van de muur en waar het geld vandaan komt of het verwijderen van rosenstein.

Eerste stap zal toch moeten zijn dat het mueler onderzoek klaar moet zijn aangezien er geen info vrij mag komen over lopende onderzoeken, en daarna stap voor stap gaat het duidelijker worden.
Ben benieuwd wat er binnen 18 dagen gaat gebeuren
Waarschijnlijk wéér niks, net zoals met je eerdere voorspelling. :)
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  maandag 4 maart 2019 @ 15:11:28 #147
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_185384428
quote:
1s.gif Op maandag 4 maart 2019 08:44 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Waarschijnlijk wéér niks, net zoals met je eerdere voorspelling. :)
Zoals gezegd kwam het uit wat betreft dat rosenstein verwijderd zou worden en ook op welke manier de muur gebouwd zou worden , enige wat niet klopt is het termijn waarin ik dacht dat het zou gebeuren, en dat is gewoon een gok aangezien ik niet beschik over de info waar hun wel over beschikken.

Het is gewoon erg duidelijk dat Q en trump verbonden zijn dmv heel veel links die geen toeval meer kunnen zijn.

Je kan mij wel aanvallen op de termijn waarin iets gebeurt etc etc, maar dat neemt niet weg dat Q legit is en dat dat ook steeds duidelijker wordt en het geheel gaat natuurlijk over zelf onderzoek uit te voeren ipv MSM na te kakelen en dan kom je vanzelf tot vrijwel dezelfde conclusie.
pi_185384511
quote:
0s.gif Op maandag 4 maart 2019 08:32 schreef zomerindebol het volgende:
Mooie Q drop weer.

Een horloge die stil staat op precies 18 minuten voor 4 en daarna trump die een tweedelig bericht twitter op stuurt met precies 18 minuten daar tussen en dan het laatste deel als eerste, het gaat dalijk voor een non believer nog wel onmogelijk om al die toevalligheden uit te leggen:)
quote:
0s.gif Op maandag 4 maart 2019 15:11 schreef zomerindebol het volgende:
Het is gewoon erg duidelijk dat Q en trump verbonden zijn dmv heel veel links die geen toeval meer kunnen zijn.
:')
  woensdag 6 maart 2019 @ 08:30:21 #149
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_185423901
De interesse in het verhaal over Q is groot. Een boek over Q getiteld QAnon: An Invitation to The Great Awakening staat op nummer 3 in de bestsellers book list op Amazon. In de categorie Politics & Social Sciences staat het op de eerste plek.
2019: The Great Awakening
  woensdag 6 maart 2019 @ 20:11:29 #150
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_185437332
Uitleg in een video van NBC News waarom het boek zo hoog in de bestsellers lijst is gekomen, op de tweede plek ondertussen.

Amazon under fire as QAnon book climbs best-seller list
quote:
The online retailer is now facing controversy over whether algorithms built by tech companies are unintentionally pushing conspiracy theories on customers.
2019: The Great Awakening
  vrijdag 15 maart 2019 @ 14:36:39 #151
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_185628464

Toch wel weer wat interessant spul, met zaken die Q al eerder had gepost nu uitkomen zoals de zaken van page en strzok
En meer dan 36 posts in dezelfde minuut als trump post, what are the odds :)

De link wordt steeds duidelijker
pi_185632457
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 12:32 schreef Vis1980 het volgende:
[..]

Nou wat een duidelijke video. Dat stukje tekst staat daar zonder enige bron. Zoiets kan ik ook makkelijk zeggen, en er vervolgens een spannend muziekje overheen zetten.

Het heeft vooral te maken met wantrouwen in elk persoon...behalve een amateur YouTubertje die leeft van complotten.

Ik heb Q dus een tijd gevolgd, maar wat een complete onzin. Laten we zeggen dat 'hij' echt naast Trump werkt. Dan nog zegt het geen ene fuck.
Man man man wat laten jullie je hier makkelijk iets wijsmaken zeg.
Heerlijk toch man,

lekker koffiedik kijken in Trump z'n shit. Dat vinden ze leuk.
  vrijdag 15 maart 2019 @ 19:22:36 #153
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_185633712
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 14:36 schreef zomerindebol het volgende:

Toch wel weer wat interessant spul, met zaken die Q al eerder had gepost nu uitkomen zoals de zaken van page en strzok
En meer dan 36 posts in dezelfde minuut als trump post, what are the odds :)

De link wordt steeds duidelijker
En natuurlijk het einde van Muellers onderzoek een paar weken geleden.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  vrijdag 15 maart 2019 @ 22:35:12 #154
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_185638228
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 19:22 schreef Vis1980 het volgende:
[..]

En natuurlijk het einde van Muellers onderzoek een paar weken geleden.
ja blijkbaar is dat al effe afgelopen en is men nu de zaak aan het checken e.d.
Die weissman is iig al vertrokken, en dat was toch wel zn nr 1

Daar werkt alles niet zo erg snel op dat gebied en klaar zijn wil niet zeggen dat het publiek meteen alles te horen krijgt.
Maar er is al behoorlijk wat schadelijk bewijs dmv onder ede verklaringen die erg schadelijk zijn voor doj/fbi/en de obama admin

En de link naar trump is ook al erg lang duidelijk en wordt steeds duidelijker gemaakt of je moet denken dat trump eerst de 2e helft van een zin gaat twitteren om daarna het eerste deel te doen.

Ach ja er zal een moment komen dat ook jij het gaat inzien dat Q legit is
  zaterdag 23 maart 2019 @ 08:11:37 #155
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_185799662
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 19:22 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

En natuurlijk het einde van Muellers onderzoek een paar weken geleden.
Het was dus geen gebakken lucht, zoals het onderzoek zelf.
2019: The Great Awakening
  maandag 25 maart 2019 @ 23:14:51 #156
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_185851737
B_Rush1776 twitterde op maandag 25-03-2019 om 22:28:24 @foxnews just put this picture up. Hmmm, following Q are you @FoxNews ?!?!#QAnon https://t.co/SgomgK0FL7 reageer retweet
Als Fox News een afbeelding uit een Q post laat zien dan zal het ook niet lang meer duren voordat er een journalist eindelijk aan Trump vraagt wie Q is. Wat zal hij zeggen?
2019: The Great Awakening
pi_189757222
Q heeft weer wat gepost na maanden van stilte (ivm offline van 8chan?).


https://qanon.pub/

Onduidelijk waar t over gaat. iemand een idee?

3Days3Nights twitterde op zaterdag 02-11-2019 om 22:27:36 https://t.co/CDLGvcl7VY live today"93 days dark"Since Q3570Last time Q postedAug 1 @ 7:54PM throughNov 1 @ 7:54PM until Nov 2 @ 7:53PM stop.Exactly 93 days dark. [ 93 dk]#QANON https://t.co/OHL1rtook8 reageer retweet
pi_189757267
quote:
0s.gif Op zondag 3 november 2019 10:13 schreef NeeOfTochJA het volgende:
Q heeft weer wat gepost na maanden van stilte (ivm offline van 8chan?).

[ afbeelding ]
https://qanon.pub/

Onduidelijk waar t over gaat. iemand een idee?

3Days3Nights twitterde op zaterdag 02-11-2019 om 22:27:36 https://t.co/CDLGvcl7VY live today"93 days dark"Since Q3570Last time Q postedAug 1 @ 7:54PM throughNov 1 @ 7:54PM until Nov 2 @ 7:53PM stop.Exactly 93 days dark. [ 93 dk]#QANON https://t.co/OHL1rtook8 reageer retweet
Die link geeft niets weer.
Maar idd ik zie op twitter ook ineens weer activiteit rondom Q.
I´m back.
pi_189757341
quote:
0s.gif Op zondag 3 november 2019 10:18 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Die link geeft niets weer.
Maar idd ik zie op twitter ook ineens weer activiteit rondom Q.
Je moet even wachten tot de link wat weergeeft.
pi_189757377
ik dacht voorheen dat QAnon een rare conspiracy was maar sinds de mainstream media het steeds belachelijk proberen te maken heb ik t idee dat er meer achter zit.
pi_189757403
quote:
0s.gif Op zondag 3 november 2019 10:23 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

Je moet even wachten tot de link wat weergeeft.
I´m back.
  zondag 3 november 2019 @ 13:26:44 #162
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_189760046
Oja, dit was het topic dat vanaf de OP voorsorteerde (en binnen een halve pagina bereikte) op antisemitisme EINZ, EINZ, EINZ...!!!

BNW / The Cabal; the Weaponization of Government - deel VIII

en deze

BNW / The Cabal; the Weaponization of Government - deel IV

[ Bericht 12% gewijzigd door dellipder op 03-11-2019 13:36:39 ]
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_189761936
#GoBankrupt4Ukraine
  maandag 4 november 2019 @ 03:11:08 #164
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_189775274
quote:
0s.gif Op zondag 3 november 2019 10:26 schreef NeeOfTochJA het volgende:
ik dacht voorheen dat QAnon een rare conspiracy was maar sinds de mainstream media het steeds belachelijk proberen te maken heb ik t idee dat er meer achter zit.
Je denkt aan een conspiracy omdat je een andere conspiracy volgt...
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  maandag 4 november 2019 @ 03:11:52 #165
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_189775276
quote:
Speciaal een account aangemaakt voor dit topic? Welkom!
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_189775617
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 03:11 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Speciaal een account aangemaakt voor dit topic? Welkom!
bedankt! ben me er een beetje in aan t verdiepen, best interessant.
#GoBankrupt4Ukraine
  maandag 4 november 2019 @ 11:41:30 #167
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_189778319
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 05:58 schreef QAnonn het volgende:

[..]

bedankt! ben me er een beetje in aan t verdiepen, best interessant.
Zou het kunnen zijn dat je toevallig ook een ander account hebt?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  maandag 4 november 2019 @ 12:09:49 #168
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_189778763
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 11:41 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Zou het kunnen zijn dat je toevallig ook een ander account hebt?
Wat zou dat dan? :?
Welcome back Q.
2019: The Great Awakening
  maandag 4 november 2019 @ 12:11:37 #169
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_189778792
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 12:09 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Wat zou dat dan? :?
Welcome back Q.
Ik had vroeger ooit een tweede account. Dat wordt niet met gejuich ontvangen en het slaat daarnaast nergens op. Waarom zou je het niet gewoon met je eigen account kunnen zeggen?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_189778844
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 12:11 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Ik had vroeger ooit een tweede account. Dat wordt niet met gejuich ontvangen en het slaat daarnaast nergens op. Waarom zou je het niet gewoon met je eigen account kunnen zeggen?
Het mag gewoon hoor (tenzij je gebanned bent), en als het dus wel een kloon van iemand is, denk je dat hij die moeite heeft genomen om als jij het vraagt gelijk te zeggen van welke account het een kloon is? :D Lekker boeiend dit.
  maandag 4 november 2019 @ 12:46:32 #171
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_189779274
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 05:58 schreef QAnonn het volgende:

[..]

bedankt! ben me er een beetje in aan t verdiepen, best interessant.
Als je je aan het verdiepen bent , waarom dan de naam Q anonn?
Dat doet mij denken aan dat je al redelijk wat verdiept zou moeten zijn in dit geheel.

Overigens wist een retired generaal te vertellen wie Q was.

https://en.wikipedia.org/wiki/Paul_E._Vallely

Maar goed als Q volger weet je dat het beste is om zelf zoveel mogelijk te onderzoeken en niets voor waar aan te nemen alvorens zelf wat research te doen.

Succes , en wil je serieus meer weten dan kan je altijd pben
  maandag 4 november 2019 @ 12:49:55 #172
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_189779312
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 12:46 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Als je je aan het verdiepen bent , waarom dan de naam Q anonn?
Dat doet mij denken aan dat je al redelijk wat verdiept zou moeten zijn in dit geheel.

Overigens wist een retired generaal te vertellen wie Q was.

https://en.wikipedia.org/wiki/Paul_E._Vallely

Maar goed als Q volger weet je dat het beste is om zelf zoveel mogelijk te onderzoeken en niets voor waar aan te nemen alvorens zelf wat research te doen.

Succes , en wil je serieus meer weten dan kan je altijd pben
De man achter the birther claims. Leugens dus.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  maandag 4 november 2019 @ 13:48:40 #173
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_189780187
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 12:49 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

De man achter the birther claims. Leugens dus.
Dus stel er 1 zaak niet klopt, dan klopt er meteen nooit meer iets aan wat iemand zegt.
Je sluit dus wel veel uit zoals al de MSM en ook jezelf aangezien je in principe zelf ook liegt.
Ieder mens liegt blijkbaar een aantal keer per dag en is dus per definitie niet geloofwaardig in jou ogen.

Geef maar 1 bron die nog nooit gelogen heeft?
  maandag 4 november 2019 @ 14:10:14 #174
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_189780477
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 13:48 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Dus stel er 1 zaak niet klopt, dan klopt er meteen nooit meer iets aan wat iemand zegt.
Je sluit dus wel veel uit zoals al de MSM en ook jezelf aangezien je in principe zelf ook liegt.
Ieder mens liegt blijkbaar een aantal keer per dag en is dus per definitie niet geloofwaardig in jou ogen.

Geef maar 1 bron die nog nooit gelogen heeft?
Het is niet een foutje, hij wist dat het een leugen was. Leuk dat ieder mens liegt, maar de het idee achter de birther was geen foutje. Dat was moedwillig. Dat is het verschil.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  maandag 4 november 2019 @ 14:13:03 #175
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_189780519
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 14:10 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Het is niet een foutje, hij wist dat het een leugen was. Leuk dat ieder mens liegt, maar de het idee achter de birther was geen foutje. Dat was moedwillig. Dat is het verschil.
Maar dat komt toch van de o zo betrouwbare hillary ? en haar volgelingen die het verzonnen hebben?
Dezelfde hillary die de Russia hoax mede heeft verzonnen en het nu ook weer doet met tulsi gabbard.
  maandag 4 november 2019 @ 14:14:33 #176
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_189780543
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 14:13 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Maar dat komt toch van de o zo betrouwbare hillary ? en haar volgelingen die het verzonnen hebben?
Dezelfde hillary die de Russia hoax mede heeft verzonnen en het nu ook weer doet met tulsi gabbard.
Waar heb je het over?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  maandag 4 november 2019 @ 14:23:15 #177
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_189780671
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 14:14 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Waar heb je het over?
Over de birther claim verzonnen door de clinton supporters en gebruikt door hillary
  maandag 4 november 2019 @ 14:28:14 #178
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_189780719
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 14:23 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Over de birther claim verzonnen door de clinton supporters en gebruikt door hillary
Ja, drink er nog 1.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  maandag 4 november 2019 @ 14:37:02 #179
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_189780834
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 14:28 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Ja, drink er nog 1.
Ah ik zie dat jij het aangepaste verhaal geloofd .
Ik zou zeggen een mooie taak voor je om echt te duiken in de archieven over deze zaak.
Aangezien jij erover begon en ik neem aan niet verder dan de eerste 3 google paginas kijkt of dieper gaat graven.

Probeer het eens zou ik zeggen, ik hoor het over een weekje wel wat je conclusie dan is als je tenminste oprecht bent
pi_189780848
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 14:23 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Over de birther claim verzonnen door de clinton supporters en gebruikt door hillary
No, Clinton didn't start the birther thing. This guy did
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  maandag 4 november 2019 @ 14:42:11 #181
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_189780882
quote:
Ah dat is exact het veranderde deel wat ik bedoelde wat hij zou geloven ,
pi_189780924
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 14:42 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Ah dat is exact het veranderde deel wat ik bedoelde wat hij zou geloven ,
Jij verwart de Clinton-campagne met haar supporters. Snap dat onderscheid moeilijk te maken is, zeker voor iemand die nog steeds denkt dat Trump een hevige strijd voert tegen child trafficking en ervan overtuigd is dat al zijn tegenstanders binnenkort achter slot en grendel verdwijnen.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  maandag 4 november 2019 @ 15:25:14 #183
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_189781492
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 14:45 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Jij verwart de Clinton-campagne met haar supporters. Snap dat onderscheid moeilijk te maken is, zeker voor iemand die nog steeds denkt dat Trump een hevige strijd voert tegen child trafficking en ervan overtuigd is dat al zijn tegenstanders binnenkort achter slot en grendel verdwijnen.
Nee dat doe ik niet.
Ik baseer het meer op de Penn memo van 2007 .
Waarin hij duidelijk schrijft dat een zwak punt van obama is:
lack of american roots

En waarin hij dus ook duidelijk aan geeft:
Het deel over de messages of the day en dat ze het niet moet noemen.
MAW laat geen sporen naar je toe lopen.

Hier heb je de memo:https://www.theatlantic.c(...)march-19-2008/37952/

En zeg nu zelf , het past perfect in haar straatje en gebruikte nu ook dit soort larie tegen tulsi.

Of zou dat weer toeval zijn.

Bewijs is iig dat ze wist van zijn zwakke punten en dat waren het moslim gebeuren en het zogenaamde birther claim
  maandag 4 november 2019 @ 15:26:16 #184
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_189781513
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 14:45 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Jij verwart de Clinton-campagne met haar supporters. Snap dat onderscheid moeilijk te maken is, zeker voor iemand die nog steeds denkt dat Trump een hevige strijd voert tegen child trafficking en ervan overtuigd is dat al zijn tegenstanders binnenkort achter slot en grendel verdwijnen.
Dus Trump voert geen hevige strijd tegen human trafficking beweer je hier? Ik denk juist van wel.
2019: The Great Awakening
pi_189781572
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 15:26 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Dus Trump voert geen hevige strijd tegen human trafficking beweer je hier? Ik denk juist van wel.
Trump’s Human Trafficking Record Is Fake News
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_189781597
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 15:25 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Nee dat doe ik niet.
Ik baseer het meer op de Penn memo van 2007 .
Waarin hij duidelijk schrijft dat een zwak punt van obama is:
lack of american roots

En waarin hij dus ook duidelijk aan geeft:
Het deel over de messages of the day en dat ze het niet moet noemen.
MAW laat geen sporen naar je toe lopen.

Hier heb je de memo:https://www.theatlantic.c(...)march-19-2008/37952/

En zeg nu zelf , het past perfect in haar straatje en gebruikte nu ook dit soort larie tegen tulsi.

Of zou dat weer toeval zijn.

Bewijs is iig dat ze wist van zijn zwakke punten en dat waren het moslim gebeuren en het zogenaamde birther claim
Voor zover ik weet heeft Clinton tijdens haar campagne in 2008 nooit vraagtekens geplaatst bij de afkomst van Obama, laat staan dat zij de grondlegger is van de Birther-movement.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  maandag 4 november 2019 @ 15:32:28 #187
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_189781608
quote:
Laat me raden, onder Obama was de aanpak slagvaardiger?
2019: The Great Awakening
pi_189781651
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 15:32 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Laat me raden, onder Obama was de aanpak slagvaardiger?
Je kunt natuurlijk ook gewoon het artikel lezen.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_189781715
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  maandag 4 november 2019 @ 15:55:26 #190
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_189781960
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 15:35 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Je kunt natuurlijk ook gewoon het artikel lezen.
Het probleem is dat jij voornamelijk met een artikel komt en dat wij (althans een aanname betreft mangotree) verder kijken en kijken naar evenementen icm policy en andere bewijzen waar voor handen.

Volgens de anti trumpers is de economie niet goed in de us en als hij wel goed is dan is dat vanwege obama die de laaste jaren met handen geboeid zat en inmiddels 3 jaar onder trump.
Nooit geloven wat welke media ook zegt en gewoon zelf zoveel mogelijk opzoeken als je het zo interessant vind .
Doe ik ook en ook ik heb het geregeld fout, maar het percentage is een stuk lager op dat soort zaken dan de gemiddelde MSM volger.
pi_189782149
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 11:41 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Zou het kunnen zijn dat je toevallig ook een ander account hebt?
Deze comment is verwijderd door de Illuminati.
#GoBankrupt4Ukraine
pi_189782151
huh? Clowns.
#GoBankrupt4Ukraine
  maandag 4 november 2019 @ 16:36:41 #193
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_189782555
quote:
Laat me raden, het is makkelijker geworden voor human traffickers onder Trump?
2019: The Great Awakening
pi_189791027
wordt Project Veritas door t leger beschermd?

JamesOKeefeIII twitterde op dinsdag 05-11-2019 om 02:54:26 Many have asked if we are afraid; we are not. This organization is protected by Patriots. The story will go live at 9am.#EpsteinCoverup https://t.co/5BdbKkoqpL reageer retweet
#GoBankrupt4Ukraine
  dinsdag 5 november 2019 @ 14:20:32 #195
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_189796076
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 november 2019 05:50 schreef QAnonn het volgende:
wordt Project Veritas door t leger beschermd?

JamesOKeefeIII twitterde op dinsdag 05-11-2019 om 02:54:26 Many have asked if we are afraid; we are not. This organization is protected by Patriots. The story will go live at 9am.#EpsteinCoverup https://t.co/5BdbKkoqpL reageer retweet
Maar is dit ook iets van Q dan?

Laat maar... :') :')

quote:
Project Veritas was founded in 2010 by James O'Keefe.[11]

The organization has produced deceptively edited videos targeted against ACORN, NPR and others.[12][13][14] During the 2016 campaign, the organization falsely claimed to have shown that the Hillary Clinton accepted illegal donations from foreign sources.[15]

O'Keefe was sued for defamation by a man he wrongfully depicted as a "willing participant in an underage sex-trafficking scheme"; the suit led to a settlement in 2013, in which O'Keefe issued an apology and paid $100,000.[16]

In 2017, it was caught in a failed attempt to trick the The Washington Post into posting a fabricated story about Roy Moore.[2][3][17][18] Rather than uncritically publish a story that accused Republican candidate Moore of impregnating a teenager, The Washington Post critically examined the story that they were presented with, checked the source, assessed her credibility and ultimately found that there was no merit to her claims, and that instead Project Veritas were trying to dupe The Washington Post.[10]

O'Keefe has been barred from fundraising for Project Veritas in Florida and other states because of his federal criminal record for entering a federal building under fraudulent pretenses.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  dinsdag 5 november 2019 @ 15:08:09 #196
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_189796629
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 november 2019 05:50 schreef QAnonn het volgende:
wordt Project Veritas door t leger beschermd?

JamesOKeefeIII twitterde op dinsdag 05-11-2019 om 02:54:26 Many have asked if we are afraid; we are not. This organization is protected by Patriots. The story will go live at 9am.#EpsteinCoverup https://t.co/5BdbKkoqpL reageer retweet
Hun website ligt er uit. https://projectveritas.com/
2019: The Great Awakening
  dinsdag 5 november 2019 @ 15:53:52 #198
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_189797360
Ben meer benieuwd in wat er nog gaat komen, want dit gedeelte wisten we in principe al lange tijd.
Gisteren heeft een topman van de NYPD resigned , dus ik denk dat dat te maken heeft met de epstein videos
  dinsdag 5 november 2019 @ 15:56:24 #199
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_189797428
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 november 2019 15:53 schreef zomerindebol het volgende:
Ben meer benieuwd in wat er nog gaat komen, want dit gedeelte wisten we in principe al lange tijd.
Gisteren heeft een topman van de NYPD resigned , dus ik denk dat dat te maken heeft met de epstein videos
Zekers dat het al bekend was maar wie het tegenhoudt is ook wel interessant.
2019: The Great Awakening
pi_189797691
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 november 2019 14:20 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Maar is dit ook iets van Q dan?

Laat maar... :') :')
[..]

Het lekken kan te maken hebben met de Great Awakening. Ook bijzonder dat bij zo'n groot verhaal het maar een paar dagen op t nieuws is, daarna verdwijnt het weer uit de spotlight.
#GoBankrupt4Ukraine
  dinsdag 5 november 2019 @ 16:49:13 #201
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_189798484
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 november 2019 15:56 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Zekers dat het al bekend was maar wie het tegenhoudt is ook wel interessant.
Dat is zeker interessant maar denk dat je daar voor naar de top 2 moet kijken in zon bedrijf, denk niet dat anderen de macht zouden hebben om zon verhaal tegen te houden.
Er is daar zoveel aan de hand , dat het gewoon bijna niet te geloven is.

Er speelt zoveel meer dan men denkt , en je moet serieus je ogen openen voor de vreemde zaken.
Maar ook is het vaak genoeg dat je denkt dat je denkt hier is iets mis, maar wat dan wel weer op gewoon toeval kan wijzen.
Het is vrij moeilijk voor mensen om wakker te worden, maar ook moeilijk om niet proberen mee te gaan in bepaalde vreemde zaken.
pi_189845341
quote:
0s.gif Op maandag 4 november 2019 15:55 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Het probleem is dat jij voornamelijk met een artikel komt en dat wij (althans een aanname betreft mangotree) verder kijken en kijken naar evenementen icm policy en andere bewijzen waar voor handen.

Volgens de anti trumpers is de economie niet goed in de us en als hij wel goed is dan is dat vanwege obama die de laaste jaren met handen geboeid zat en inmiddels 3 jaar onder trump.
Nooit geloven wat welke media ook zegt en gewoon zelf zoveel mogelijk opzoeken als je het zo interessant vind .
Doe ik ook en ook ik heb het geregeld fout, maar het percentage is een stuk lager op dat soort zaken dan de gemiddelde MSM volger.
Ha, die zomer in't bolleke, nu we het toch over bewijzen hebben, waar blijven die bewijzen omtrent dagvaardigingen die jij al een paar weken had beloofd? :D Of laat je het gewoon bij een hersenspinsel van jezelf zonder enige onderbouwing? Raar dat je dan wel bewijs van anderen verwacht dan. :z

Misschien is dit (deels) offtopic maar wat vind jij als Trump fanatic, of vinden jullie, als ik dat zo mag stellen, van het feit dat Trump wil beginnen met een muurtje bouwen in Colorado? Wie gaat die muur betalen? En waarom precies in Colorado?
pi_189845354
Verder is "nooit geloven wat welke media ook zegt" natuurlijk een hele aparte opmerking.

Wat blijft er dan eigenlijk over? Alles komt via media, hoe klein desbetreffend mediakanaal ook is - nog steeds media.
  vrijdag 8 november 2019 @ 14:09:04 #205
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_189850505
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 05:19 schreef illusions het volgende:
Verder is "nooit geloven wat welke media ook zegt" natuurlijk een hele aparte opmerking.

Wat blijft er dan eigenlijk over? Alles komt via media, hoe klein desbetreffend mediakanaal ook is - nog steeds media.
Blijf je nou doorgaan over die fake dagvaardingen ? je zei dat je het begreep .
Ik ga daar ook gewoon niet meer over verder omdat je het meer doet om te trollen dan iets anders.

En de media nooit geloven daar bedoel ik mee dat je als de media iets beweert.

Bijvoorbeeld dat die taylor had gezegd dat het quit pro quo was, dan geloof je niet meteen dat dat klopt maar ga je kijken of het klopt en zo ja is het dan uit context gehaald of wat dan ook.

In het geval van die taylor schijnt het dan toch wat meer haken en ogen te hebben en kun je in het transscript lezen dat het in feite allemaal kwam van de NYT en dat hij dus nooit gesproken had met trump etc/

Dan zie je dus dat de media en democrats een spel aan het spelen zijn om alleen te laten lekken in het begin wat voor hen belangrijk was.

Of neem nu epstein verhaal 3 jaar verborgen gehouden door ABC die mischien wel onschuldige slachtoffers had kunnen tegen houden, maar naar wat het lijkt heeft men het maar niet uitgezonden om waarschijnlijk clinton te beschermen.

En het excuus is in feite nog meer belachelijk , want men had bij kavanaugh amper iets nodig om die man maar kapot proberen te maken, overigens afgelopen week was er weer 1 die aan had gegeven dat het onwaar was wat ze over kavanaugh had beweert .

Vind je het niet gek dat zaken zoals epstein , weinstein smollet zo snel naar achteren zakken terwijl je wel een behoorlijke tijd naar een onschuldig kind mag kijken met een maga pet?

Waarschijnlijk zal je het wel vertrouwen zoals velen , net zoals de WMD in irak en net zoals de joegoeslavie nieuwszaken of de coveusekindjes etc etc.

Maar goed zelf onderzoek is het belangrijkste lijkt me en dan zie je dat er meer zaken niet kloppen van wat er in de MSM is.
En dan kan je zelf de connecties vinden zoals bv ABC--Disney--epstein island.
pi_189850613
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 14:09 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Blijf je nou doorgaan over die fake dagvaardingen ? je zei dat je het begreep .
Ik ga daar ook gewoon niet meer over verder omdat je het meer doet om te trollen dan iets anders.

Ik begrijp wat je bedoelt, maar ik ben het er niet mee eens. Je roept namelijk maar wat, en kan dat verder absoluut niet onderbouwen, anders had je dat al wel gedaan nadat ik er 8 keer om had gevraagd. Je claim is dus ongeldig. Je draait er elke keer omheen, niet 1 keer ben je met bewijs op de proppen gekomen. Het is allemaal wat gelul in de ruimte.
  vrijdag 8 november 2019 @ 18:37:13 #207
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_189854108
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 14:16 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik begrijp wat je bedoelt, maar ik ben het er niet mee eens. Je roept namelijk maar wat, en kan dat verder absoluut niet onderbouwen, anders had je dat al wel gedaan nadat ik er 8 keer om had gevraagd. Je claim is dus ongeldig. Je draait er elke keer omheen, niet 1 keer ben je met bewijs op de proppen gekomen. Het is allemaal wat gelul in de ruimte.
De uitleg bevalt je niet en daarom blijf je door zeuren om pietluttigheden.

Het is heel simpel als een dagvaarding niet voldoet aan de eisen om legaal te zijn dan is het gewoon nep , hoe mooi die brief dan ook kan zijn.
En dan is het hele gebeuren ook nog eens gebasseerd op niets , want er is geen quit pro qou en staat ook heel duidelijk niet in het transcript of memorandum (hoe jij het ook wil benoemen)

Enige wat je doet is zout op slakken leggen en zelf amper tot nergens op in gaan en dus gewoon een dom gedrag vertonen.

En ja ik wil graag bewijs zien als je iemand beschuldigd aangezien dat gewoon zo werkt in de normale wereld.
Maar jij gelooft graag de MSM die halve waarheden verkondigd en zaken verdraaid.

En ja als je iets meer wil weten dan onderzoek je het zelf of vraag je verduidelijken, dan is het makkelijker om een antwoord te geven.
Maar als je graag wil mierenneuken en erover door wil blijven gaan dan reageer maar niet meer.
pi_189854188
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 18:37 schreef zomerindebol het volgende:

Het is heel simpel als een dagvaarding niet voldoet aan de eisen om legaal te zijn dan is het gewoon nep , hoe mooi die brief dan ook kan zijn.
Bewijs dat ze nep zijn?

quote:
En dan is het hele gebeuren ook nog eens gebasseerd op niets , want er is geen quit pro qou en staat ook heel duidelijk niet in het transcript of memorandum (hoe jij het ook wil benoemen)
Daat moet je onderzoek voor doen en dan getuigen horen enzo.

Of dacht je dat rechtzaken hier direct afgedaan worden, omdat de verdachte een transcript of memorandum heeft waarin staat dat hij het niet gedaan heeft? _O-
quote:
Enige wat je doet is zout op slakken leggen en zelf amper tot nergens op in gaan en dus gewoon een dom gedrag vertonen.

En ja ik wil graag bewijs zien als je iemand beschuldigd aangezien dat gewoon zo werkt in de normale wereld.
Maar jij gelooft graag de MSM die halve waarheden verkondigd en zaken verdraaid.

En ja als je iets meer wil weten dan onderzoek je het zelf of vraag je verduidelijken, dan is het makkelijker om een antwoord te geven.
Maar als je graag wil mierenneuken en erover door wil blijven gaan dan reageer maar niet meer.
Als je iemand beschuldigd van het doen van nep dagvaardigingen, dan willen we daarvan bewijs zien. 8)7

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 08-11-2019 18:45:06 ]
  vrijdag 8 november 2019 @ 18:43:38 #209
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_189854193
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 18:37 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

De uitleg bevalt je niet en daarom blijf je door zeuren om pietluttigheden.

Het is heel simpel als een dagvaarding niet voldoet aan de eisen om legaal te zijn dan is het gewoon nep , hoe mooi die brief dan ook kan zijn.
En dan is het hele gebeuren ook nog eens gebasseerd op niets , want er is geen quit pro qou en staat ook heel duidelijk niet in het transcript of memorandum (hoe jij het ook wil benoemen)

Enige wat je doet is zout op slakken leggen en zelf amper tot nergens op in gaan en dus gewoon een dom gedrag vertonen.

En ja ik wil graag bewijs zien als je iemand beschuldigd aangezien dat gewoon zo werkt in de normale wereld.
Maar jij gelooft graag de MSM die halve waarheden verkondigd en zaken verdraaid.

En ja als je iets meer wil weten dan onderzoek je het zelf of vraag je verduidelijken, dan is het makkelijker om een antwoord te geven.
Maar als je graag wil mierenneuken en erover door wil blijven gaan dan reageer maar niet meer.
Denk je nog steeds dat de impeachment onderzoeken illegaal waren?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  vrijdag 8 november 2019 @ 18:45:51 #210
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_189854223
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 18:43 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Denk je nog steeds dat de impeachment onderzoeken illegaal waren?
Het hele impeachment gaat nergens over.
Het is een opgezet plan om gewoon te proberen trump eruit te krijgen.
Dat zie je aan alles en begon al meteen tijdens de verkiezingen.

Ik zit nog steeds te wachten op het eerste echte bewijs van iets wat impeachable is.
En na alle hoaxen is dit gewoon de volgende hoax.
  vrijdag 8 november 2019 @ 18:47:42 #211
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_189854258
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 18:45 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Het hele impeachment gaat nergens over.
Het is een opgezet plan om gewoon te proberen trump eruit te krijgen.
Dat zie je aan alles en begon al meteen tijdens de verkiezingen.

Ik zit nog steeds te wachten op het eerste echte bewijs van iets wat impeachable is.
En na alle hoaxen is dit gewoon de volgende hoax.
Dat is leuk, maar geen antwoord op de vraag :)
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  vrijdag 8 november 2019 @ 18:56:00 #212
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_189854402
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 18:47 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Dat is leuk, maar geen antwoord op de vraag :)
Het is wel een antwoord op de vraag, maar niet het antwoord wat je wil.
Dat is iets totaal anders

Een impeachment onderzoek kan bv wel legaal zijn maar men hoeft daar in sommige gevallen niet aan mee te werken.

Wat vind je zelf dan zo strafbaar in wat trump heeft gedaan?
Want zelf al zou er quit pro quo zijn geweest (wat duidelijk niet het geval was, want men wist het niet eens en dat is wel een vereiste van quit pro quo)

Ik snap dat je het probeert zoals velen dat proberen om het op kleine zaakjes te gooien en vervolgens het geheel totaal uit het oog te verliezen, want zeg nu zelf is elke hulp of wat dan ook niet vanuit beginsel quit pro quo?

Hoeveel zaken ken je waar geld wordt uitgedeeld zonder voorwaarden zoals bv wapens kopen of aanpakken criminaliteit.?
pi_189854454
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 18:56 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Het is wel een antwoord op de vraag, maar niet het antwoord wat je wil.
Dat is iets totaal anders

Een impeachment onderzoek kan bv wel legaal zijn maar men hoeft daar in sommige gevallen niet aan mee te werken.

Wat vind je zelf dan zo strafbaar in wat trump heeft gedaan?
Want zelf al zou er quit pro quo zijn geweest (wat duidelijk niet het geval was, want men wist het niet eens en dat is wel een vereiste van quit pro quo)

Ik snap dat je het probeert zoals velen dat proberen om het op kleine zaakjes te gooien en vervolgens het geheel totaal uit het oog te verliezen, want zeg nu zelf is elke hulp of wat dan ook niet vanuit beginsel quit pro quo?

Hoeveel zaken ken je waar geld wordt uitgedeeld zonder voorwaarden zoals bv wapens kopen of aanpakken criminaliteit.?
De voorwaarden zijn meestal voordelig voor het land en niet alleen voor de persoon die de onderhandelingen doet.... 8)7
  vrijdag 8 november 2019 @ 19:00:43 #214
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_189854487
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 18:56 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Het is wel een antwoord op de vraag, maar niet het antwoord wat je wil.
Dat is iets totaal anders
Eh nee, een onderzoek kan nergens over gaan maar wel legaal zijn, of over iets overduidelijks gaan maar niet legaal zijn. Daarom, het is geen antwoord op mijn vraag.

quote:
Een impeachment onderzoek kan bv wel legaal zijn maar men hoeft daar in sommige gevallen niet aan mee te werken.
Welke gevallen zijn dat dan? En waarom is dat dan geen obstruction?

quote:
Wat vind je zelf dan zo strafbaar fout in wat trump heeft gedaan?
Machtsmisbruik voor persoonlijk gewin. Strafbaar is niet de juiste vraag, gezien dit geen strafproces is.

quote:
Want zelf al zou er quit pro quo zijn geweest (wat duidelijk niet het geval was, want men wist het niet eens en dat is wel een vereiste van quit pro quo)

Ik snap dat je het probeert zoals velen dat proberen om het op kleine zaakjes te gooien en vervolgens het geheel totaal uit het oog te verliezen, want zeg nu zelf is elke hulp of wat dan ook niet vanuit beginsel quit pro quo?

Hoeveel zaken ken je waar geld wordt uitgedeeld zonder voorwaarden zoals bv wapens kopen of aanpakken criminaliteit.?
Daarom is het voor persoonlijk gewin deel ook zo kwalijk...
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_189855073
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 18:37 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

De uitleg bevalt je niet en daarom blijf je door zeuren om pietluttigheden.

Het is heel simpel als een dagvaarding niet voldoet aan de eisen om legaal te zijn dan is het gewoon nep , hoe mooi die brief dan ook kan zijn.
En dan is het hele gebeuren ook nog eens gebasseerd op niets , want er is geen quit pro qou en staat ook heel duidelijk niet in het transcript of memorandum (hoe jij het ook wil benoemen)

Enige wat je doet is zout op slakken leggen en zelf amper tot nergens op in gaan en dus gewoon een dom gedrag vertonen.

En ja ik wil graag bewijs zien als je iemand beschuldigd aangezien dat gewoon zo werkt in de normale wereld.
Maar jij gelooft graag de MSM die halve waarheden verkondigd en zaken verdraaid.

En ja als je iets meer wil weten dan onderzoek je het zelf of vraag je verduidelijken, dan is het makkelijker om een antwoord te geven.
Maar als je graag wil mierenneuken en erover door wil blijven gaan dan reageer maar niet meer.
Same here, heb je dat bewijs al, of is jouw eigen uitleg in een forumpost bewijs voor jou? :') Je kan jezelf blijven herhalen maar je laat namelijk echt niets zien behalve een woordenbrij. Echt 0,0 aan bewijs dat die dagvaardingen nep zijn.

Overigens, een dagvaarding is een oproep om bij de rechter te komen, als een dagvaarding nep is dan sta je bij de rechtbank voor een zaak die niet bestaat ofzo? Hoe zie je dat voor je?
pi_189855228
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 18:45 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Het hele impeachment gaat nergens over.
Het is een opgezet plan om gewoon te proberen trump eruit te krijgen.
Dat zie je aan alles en begon al meteen tijdens de verkiezingen.

Ik zit nog steeds te wachten op het eerste echte bewijs van iets wat impeachable is.
En na alle hoaxen is dit gewoon de volgende hoax.
Als Rutte zich had gedragen als Trump lag 'ie er allang uit. Impeachment is geen strikt juridisch proces, als Trump genoeg mensen heeft die hem blijven steunen ook al is hij corrupt tot op het bot dan vliegt hij er inderdaad niet uit.
pi_189855300
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 18:37 schreef zomerindebol het volgende:

Maar jij gelooft graag de MSM die halve waarheden verkondigd en zaken verdraaid.
Dit slaat overigens al helemaal nergens op, dat blijkt nergens uit mijn posts, ik vraag je enkel om bewijs te posten wat je steevast negeert of weigert, maar zelf wel bewijs verlangt als iemand anders iets claimt. 8)7
pi_189855612
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 18:56 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Het is wel een antwoord op de vraag, maar niet het antwoord wat je wil.
Dat is iets totaal anders

Een impeachment onderzoek kan bv wel legaal zijn maar men hoeft daar in sommige gevallen niet aan mee te werken.

Wat vind je zelf dan zo strafbaar in wat trump heeft gedaan?
Want zelf al zou er quit pro quo zijn geweest (wat duidelijk niet het geval was, want men wist het niet eens en dat is wel een vereiste van quit pro quo)

Ik snap dat je het probeert zoals velen dat proberen om het op kleine zaakjes te gooien en vervolgens het geheel totaal uit het oog te verliezen, want zeg nu zelf is elke hulp of wat dan ook niet vanuit beginsel quit pro quo?

Hoeveel zaken ken je waar geld wordt uitgedeeld zonder voorwaarden zoals bv wapens kopen of aanpakken criminaliteit.?
welke QAnon youtube kanalen volg je?
#GoBankrupt4Ukraine
  vrijdag 8 november 2019 @ 20:21:44 #219
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_189855736
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 18:58 schreef The_End het volgende:

[..]

De voorwaarden zijn meestal voordelig voor het land en niet alleen voor de persoon die de onderhandelingen doet.... 8)7
Corruptie aanpakken is altijd goed, tenzij je vind dat omdat iemand voor president wil gaan hij onschendbaar is.

En het ging in feite over de 2016 verkiezingen .
Hij vraagt niet om iets te verzinnen om iemand schuldig te doen lijken zoals de democrats duidelijk wel hebben gedaan,maar daar hoor je de anti trumpers niet over.

Het is toch te gek voor woorden dat je in jou ogen blijkbaar dus geen criminaliteit mag onderzoeken waar de bevolking voor betaald heeft.

Maar wel 3 jaar een hoax onderzoeken die op fantasie en leugens was gebasseerd.
  vrijdag 8 november 2019 @ 20:26:29 #220
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_189855827
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 19:33 schreef illusions het volgende:

[..]

Same here, heb je dat bewijs al, of is jouw eigen uitleg in een forumpost bewijs voor jou? :') Je kan jezelf blijven herhalen maar je laat namelijk echt niets zien behalve een woordenbrij. Echt 0,0 aan bewijs dat die dagvaardingen nep zijn.

Overigens, een dagvaarding is een oproep om bij de rechter te komen, als een dagvaarding nep is dan sta je bij de rechtbank voor een zaak die niet bestaat ofzo? Hoe zie je dat voor je?
Wat ben je toch zielig bezig en maar blijven mauwen over de neppe dagvaardingen , lijkt wel of je een probleem hebt of zo.

Heb het al uitgelgd maar je wil het niet snappen.
Nij de ene moet je wel komen op het afspraakje en zo niet kan je problemen krijgen en bij de andere is het geen probleem omdat die niet volgens de geldende voorwaarden is gebruikt.

Dat is dus 2 keer hetzelfde papiertje maar 1 is er maar echt rechtsgeldig.

Zo moeilijk is dat toch niet, precies de reden waarom men niet is op komen dagen .
pi_189855851
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 20:26 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Wat ben je toch zielig bezig en maar blijven mauwen over de neppe dagvaardingen , lijkt wel of je een probleem hebt of zo.

Heb het al uitgelgd maar je wil het niet snappen.
Nij de ene moet je wel komen op het afspraakje en zo niet kan je problemen krijgen en bij de andere is het geen probleem omdat die niet volgens de geldende voorwaarden is gebruikt.

Dat is dus 2 keer hetzelfde papiertje maar 1 is er maar echt rechtsgeldig.

Zo moeilijk is dat toch niet, precies de reden waarom men niet is op komen dagen .
Hoe moeilijk is het om te begrijpen "bewijs"?

Ik vraag helemaal niet om uitleg, ik snap prima wat je bedoelt, ik denk alleen dat je uit je nek kletst.

Ik vraag om bewijs.

Waarom wil dat maar niet doordringen? 8)7
  vrijdag 8 november 2019 @ 20:29:27 #222
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_189855878
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 19:00 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Eh nee, een onderzoek kan nergens over gaan maar wel legaal zijn, of over iets overduidelijks gaan maar niet legaal zijn. Daarom, het is geen antwoord op mijn vraag.
[..]

Welke gevallen zijn dat dan? En waarom is dat dan geen obstruction?
[..]

Machtsmisbruik voor persoonlijk gewin. Strafbaar is niet de juiste vraag, gezien dit geen strafproces is.
[..]

Daarom is het voor persoonlijk gewin deel ook zo kwalijk...
Het persoonlijk gewin maak je er zelf van.
Het is juist een taak om dit soort zaken te laten onderzoeken en niet meer dan normaal.
Het is toch van de zotte dat je gewoon oekraine mag betalen om vuiligheid op te zoeken en verzinnen om een presidentskandidaat eruit te laten wieberen, en dat dat volgens jou dan niet onderzocht mag worden.

De president heeft wel wat meer in de melk te brokkelen dan jij denkt , en overigens wat is het probleem nu?
Het quit pro qou wat er niet was of het zogenaamde voor eigen belang een onderzoek op starten naar iemand die zelf op camera toegeeft oekraine te hebben gechanteerd?
  vrijdag 8 november 2019 @ 20:30:14 #223
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_189855898
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 19:50 schreef illusions het volgende:

[..]

Dit slaat overigens al helemaal nergens op, dat blijkt nergens uit mijn posts, ik vraag je enkel om bewijs te posten wat je steevast negeert of weigert, maar zelf wel bewijs verlangt als iemand anders iets claimt. 8)7
Volgens mij vraag ik niet zo vaak bewijs , maar dat zal je dan verkeerd begrepen hebben.
het gaat er mij meer om dat mensen zelf wat meer onderzoeken ipv msm geloven
pi_189855904
Overigens elke keer als ik zeg dat het me om bewijs te doen is, en niet om je uitleg, negeer je dat weer lekker. :+

Deze keer lul je er ook weer lekker overheen.
pi_189855920
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 20:30 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Volgens mij vraag ik niet zo vaak bewijs , maar dat zal je dan verkeerd begrepen hebben.
het gaat er mij meer om dat mensen zelf wat meer onderzoeken ipv msm geloven
Prima, geef het goede voorbeeld en kom met bewijs van jouw claims. Ik hoef je uitleg niet, ik vraag of je je uitleg kunt staven want het komt over als klets van shady conspiracy websites.

quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 18:37 schreef zomerindebol het volgende:
En ja ik wil graag bewijs zien als je iemand beschuldigd aangezien dat gewoon zo werkt in de normale wereld.

U zei?
  vrijdag 8 november 2019 @ 20:35:47 #226
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_189855976
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 20:27 schreef illusions het volgende:

[..]

Hoe moeilijk is het om te begrijpen "bewijs"?

Ik vraag helemaal niet om uitleg, ik snap prima wat je bedoelt, ik denk alleen dat je uit je nek kletst.

Ik vraag om bewijs.

Waarom wil dat maar niet doordringen? 8)7
Ik zou zeggen zoals eerder google of duck duck , er is meer te vinden

Maar dat wil je niet:

https://www.nola.com/news(...)6f-071f8de0b91e.html

maar goed hier staat al redelijk wat over dit soort zaken
pi_189855994
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 20:35 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Ik zou zeggen zoals eerder google of duck duck , er is meer te vinden

Maar dat wil je niet:

https://www.nola.com/news(...)6f-071f8de0b91e.html

maar goed hier staat al redelijk wat over dit soort zaken
Maar dat heeft toch helemaal niet met het huidige onderwerp te maken?
  vrijdag 8 november 2019 @ 20:37:40 #228
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_189856005
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 20:31 schreef illusions het volgende:

[..]

Prima, geef het goede voorbeeld en kom met bewijs van jouw claims. Ik hoef je uitleg niet, ik vraag of je je uitleg kunt staven want het komt over als klets van shady conspiracy websites.
[..]

U zei?
Ik had het over beschuldingenn.
Stel ik zeg dat obama een lpedo zou zijn, dan zou ik daar iig een link voor bij geven.
Maar ik hoef geen link te geven als het imo vrij duidelijk is dat hij dat niet is.
Vrij simpel toch.
  vrijdag 8 november 2019 @ 20:48:03 #229
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_189856194
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 20:37 schreef illusions het volgende:

[..]

Maar dat heeft toch helemaal niet met het huidige onderwerp te maken?
Je zit punt a in een ander topic dan waar deze discussie is begonnen en je zou dan moeten zijn in het cabal topic , waar ik afgesproken heb niet meer te komen.

Dus daar vroeg je me om een voorbeeld en toen gaf ik een soort van voorbeeld met uitleg.
Je zei dat je het snapte maar blijkbaar snap je het nog steeds niet.

De dagvaarding is niets waard als niet de stappen zijn genomen om tot een normale dagvaarding te komen, en zoals de laatste link aan geeft heb je dus fake zooi

En waarom is het fake?
Juist omdat de normale stappen niet gedaan zijn.

Het is echt niet zo moeilijk maar je blijft maar door ouwehoeren
Maar goed ik neem aan dat je in je leven weinig gepresteerd hebt en leuke hobbies hebt dat je daar over moet blijven door zeveren.
Want het is een totaal nutteloos deel van een vrij groot onderwerp.

Maar ja sommige mensen snappen het jammer genoeg niet
  vrijdag 8 november 2019 @ 20:51:34 #230
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_189856252
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 20:13 schreef QAnonn het volgende:

[..]

welke QAnon youtube kanalen volg je?
ik zal je straks effe wat links doorsturen incl mensen die vrij goed zaken onderzoeken, zodat checks zelf vrij goed te doen zijn.
Ik volg het vanaf het begin en vond het interessant maar was niet overtuigd, totdat het aantal kleine bewijzen zoveel waren dat het niet anders kon zijn dan dat trump en q verbonden zijn.

Ik kan zelf ook op sommige zaken vrij veel info krijgen omdat mijn schoonouders in hoge sociale kringen zitten in mexico en daarom kan ik soms wat info krijgen die op andere plaatsten niet te vinden is.
pi_189856285
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 20:51 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

ik zal je straks effe wat links doorsturen incl mensen die vrij goed zaken onderzoeken, zodat checks zelf vrij goed te doen zijn.
Ik volg het vanaf het begin en vond het interessant maar was niet overtuigd, totdat het aantal kleine bewijzen zoveel waren dat het niet anders kon zijn dan dat trump en q verbonden zijn.

Ik kan zelf ook op sommige zaken vrij veel info krijgen omdat mijn schoonouders in hoge sociale kringen zitten in mexico en daarom kan ik soms wat info krijgen die op andere plaatsten niet te vinden is.
thnx. ik volg t nog niet zo lang maar vind t wel interessant.
#GoBankrupt4Ukraine
  vrijdag 8 november 2019 @ 22:28:43 #232
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_189858119
En als Q met Trump is verbonden....wat wil dat dan zeggen? Dat gegeven zelf zegt namelijk helemaal niets.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  vrijdag 8 november 2019 @ 23:24:59 #233
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_189859259
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 22:28 schreef Vis1980 het volgende:
En als Q met Trump is verbonden....wat wil dat dan zeggen? Dat gegeven zelf zegt namelijk helemaal niets.
Als Trump onderdeel uitmaakt van Team Q dan zegt dat zeker wel wat.
2019: The Great Awakening
  vrijdag 8 november 2019 @ 23:26:20 #234
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_189859287
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 22:28 schreef Vis1980 het volgende:
En als Q met Trump is verbonden....wat wil dat dan zeggen? Dat gegeven zelf zegt namelijk helemaal niets.
Voor jou niet , voor mij wel.
Ik ken de situaties al veel langer en bekijk de zaken dan ook van een ander perspectief en dat is eentje vanuit veel zelf nachecken en al heel lange tijd van veel op de hoogte zijn.

Jij zit nog in de situatie dat je de MSM nogal gelooft en zeker als meerdere het melden zal het wel waar zijn.
Maar de MSM is al decenia een arm van o.a. de CIA die waar nodig de leugens verspreid of zich richt op bijzaken.

Zoals dat de media de epstein zaak uit de wind hield voor 3 jaar lang.
En zo zijn er nog genoeg voorbeelden van de media en leugens die het verteld over trump en die het vertelde over irak,vietnam, etc etc etc

Maar het heeft weinig nut om telkens maar alles weer opnieuw beknopt uit proberen te leggen als ik al niet precies weet in hoeverre jou kennis rijkt en ervaringen.
Voor mij lijk je iemand die ergens eind 20 is en wat gestudeerd heeft en verder een vrij beschermd leven heeft gehad, en niet iemand die ook bepaalde connecties heeft om achter bepaalde zaken te komen of de moeite neemt om het zelf te onderzoeken.

En dat laatste is wat heel belangrijk is bij het hele Q gebeuren.

Maar goed jij denkt dat het toeval is dat Q precies 93 dagen afwezig is en ook dat de man van 8chan of 8kun een grote Q op zn jasje heeft.
Of dat de diverse leger onderdelen een Q twitteren of dat de vliegtuigen specifieke namen krijgen.
En zo nog 100en meer clues
pi_189859361
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 23:26 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Voor jou niet , voor mij wel.
Ik ken de situaties al veel langer en bekijk de zaken dan ook van een ander perspectief en dat is eentje vanuit veel zelf nachecken en al heel lange tijd van veel op de hoogte zijn.

Jij zit nog in de situatie dat je de MSM nogal gelooft en zeker als meerdere het melden zal het wel waar zijn.
Maar de MSM is al decenia een arm van o.a. de CIA die waar nodig de leugens verspreid of zich richt op bijzaken.

Zoals dat de media de epstein zaak uit de wind hield voor 3 jaar lang.
En zo zijn er nog genoeg voorbeelden van de media en leugens die het verteld over trump en die het vertelde over irak,vietnam, etc etc etc

Maar het heeft weinig nut om telkens maar alles weer opnieuw beknopt uit proberen te leggen als ik al niet precies weet in hoeverre jou kennis rijkt en ervaringen.
Voor mij lijk je iemand die ergens eind 20 is en wat gestudeerd heeft en verder een vrij beschermd leven heeft gehad, en niet iemand die ook bepaalde connecties heeft om achter bepaalde zaken te komen of de moeite neemt om het zelf te onderzoeken.

En dat laatste is wat heel belangrijk is bij het hele Q gebeuren.

Maar goed jij denkt dat het toeval is dat Q precies 93 dagen afwezig is en ook dat de man van 8chan of 8kun een grote Q op zn jasje heeft.
Of dat de diverse leger onderdelen een Q twitteren of dat de vliegtuigen specifieke namen krijgen.
En zo nog 100en meer clues
Clues van of over wat?
pi_189859473
Ja hoor, nu heeft zomerindebol ineens diepgewortelde politieke connecties binnen de Amerikaanse overheid. _O-
pi_189859581
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 20:51 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

ik zal je straks effe wat links doorsturen incl mensen die vrij goed zaken onderzoeken, zodat checks zelf vrij goed te doen zijn.
Ik volg het vanaf het begin en vond het interessant maar was niet overtuigd, totdat het aantal kleine bewijzen zoveel waren dat het niet anders kon zijn dan dat trump en q verbonden zijn.

Ik kan zelf ook op sommige zaken vrij veel info krijgen omdat mijn schoonouders in hoge sociale kringen zitten in mexico en daarom kan ik soms wat info krijgen die op andere plaatsten niet te vinden is.
bedankt! kan nu nog geen pm's versturen hoor ik van FOK!
#GoBankrupt4Ukraine
  zaterdag 9 november 2019 @ 01:01:51 #238
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_189860544
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 20:29 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Het persoonlijk gewin maak je er zelf van.
Een politieke rivaal schade doen zie jij niet als persoonlijk gewin? :?

quote:
Het quit pro qou wat er niet was of het zogenaamde voor eigen belang een onderzoek op starten naar iemand die zelf op camera toegeeft oekraine te hebben gechanteerd?
Nu verzin jij er van alles bij. Biden voerde US foreign policy uit, en werkte daarmee die kerel weg omdat hij niet hard genoeg was tegen corruptie. Een kerel die al geconcludeerd had dat er niets strafbaars gevonden was bij dat gasbedrijf.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  zaterdag 9 november 2019 @ 01:04:22 #239
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_189860568
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 november 2019 20:48 schreef zomerindebol het volgende:

Juist omdat de normale stappen niet gedaan zijn.

Die stappen zijn gedaan, zoals bevestigt door een rechter. Wat snap je daar nou niet van?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_189862704
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2019 01:01 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Een politieke rivaal schade doen zie jij niet als persoonlijk gewin? :?
[..]

Nu verzin jij er van alles bij. Biden voerde US foreign policy uit, en werkte daarmee die kerel weg omdat hij niet hard genoeg was tegen corruptie. Een kerel die al geconcludeerd had dat er niets strafbaars gevonden was bij dat gasbedrijf.
Gelul als je kijkt naar de oekrainse documenten dan kan je zien dat de zaak net een maand open was en dat hij er juist mee bezig was.
Er is al veel email bewijs dat men al een maand vantevoren aan het mailen was met de state department.

In tegenstelling tot de leugenachtige MSM die alles probeert te verhullen , zou je mischien wat verder moeten kijken dan de neus lang is:

Hier een link die mischien wat makkelijker te begrijpen is, je hoeft maar ergens op te klikken en de rest laat je de weg zien naar bewijs.https://www.glennbeck.com(...)he-great-ukraine-lie
  zaterdag 9 november 2019 @ 10:19:41 #241
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_189863087
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2019 09:19 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Gelul als je kijkt naar de oekrainse documenten dan kan je zien dat de zaak net een maand open was en dat hij er juist mee bezig was.
Er is al veel email bewijs dat men al een maand vantevoren aan het mailen was met de state department.

In tegenstelling tot de leugenachtige MSM die alles probeert te verhullen , zou je mischien wat verder moeten kijken dan de neus lang is:

Hier een link die mischien wat makkelijker te begrijpen is, je hoeft maar ergens op te klikken en de rest laat je de weg zien naar bewijs.https://www.glennbeck.com(...)he-great-ukraine-lie
Die link werkt alleen als je lid bent van de site. Heb je ook een andere bron?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_189863488
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2019 10:19 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Die link werkt alleen als je lid bent van de site. Heb je ook een andere bron?
dan kijk je een van zn laatste shows waar hij het uit legt
pi_189863588
https://newsbreakinglive.(...)ld-pornography-bust/

En weer in verband met disney.

Begint wel op te vallen zo...….


https://twitter.com/RealK(...)439887851520/video/1

hmm kom maar op

[ Bericht 25% gewijzigd door zomerindebol op 09-11-2019 11:23:06 ]
pi_189867470
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2019 11:16 schreef zomerindebol het volgende:
https://newsbreakinglive.(...)ld-pornography-bust/

En weer in verband met disney.

Begint wel op te vallen zo...….

https://twitter.com/RealK(...)439887851520/video/1

hmm kom maar op
zou mooi zijn. kan niet wachten tot ie weer herverkozen wordt (als ie niet vermoord wordt). is er een plan b voor als ie niet herverkozen wordt?
#GoBankrupt4Ukraine
pi_189867556
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2019 11:16 schreef zomerindebol het volgende:
https://newsbreakinglive.(...)ld-pornography-bust/

En weer in verband met disney.

Begint wel op te vallen zo...….
Zeg enorme verbanden leggert: " Per 29 september 2018 telde het bedrijf 201.000 medewerker" Hoe groot denk je dat de kans is dat daar een pedo tussen zit?
quote:
Hij maakt vooral heel erg duidelijk hoe corrupt hij zelf is. Maar als je alleen maar de domme MSM volgt, dan kan je zelfs de gefilmde bewijzen niet meer begrijpen.
pi_189868896
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2019 17:45 schreef The_End het volgende:

[..]

Zeg enorme verbanden leggert: " Per 29 september 2018 telde het bedrijf 201.000 medewerker" Hoe groot denk je dat de kans is dat daar een pedo tussen zit?
[..]

Hij maakt vooral heel erg duidelijk hoe corrupt hij zelf is. Maar als je alleen maar de domme MSM volgt, dan kan je zelfs de gefilmde bewijzen niet meer begrijpen.
zomaar een klein voorbeeldje:
https://newspunch.com/pedophile-ring-disney-world/

En vergeet niet een van de bazen van Disney staat in het epstein boekje.
En ABC is van disney.

Do the math en er zijn nog best veel meer connecties, zo ook met de Clintons zijn er tientallen opgepakt e.d.

En met wat is trump corrupt dan? want je zal best blij zijn dat er nog een transcript aan gaat komen.
Ik heb al aangegeven dat democrats te dom zijn en daarom overal in trappen.

Maar blijf de democrats maar geloven en de bevriende MSM
Net weer een pedo gekozen in meen Kentucky ,het was iig deze week.

Wil je dat ik alles voor je opzoek of ga je zelf ook eens wat uitvogelen , want dat is toch het beste om achter de waarheid te komen

Niet voor niets dat bij veel grote liefdadigheids praktijken voor kinderen en armen etc etc de grootste viespeuken zitten.
pi_189869148
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2019 17:38 schreef QAnonn het volgende:

[..]

zou mooi zijn. kan niet wachten tot ie weer herverkozen wordt (als ie niet vermoord wordt). is er een plan b voor als ie niet herverkozen wordt?
als hij vermoord zou worden dan stapt het leger naar voren zover ik begrijp.
Het zou ook zo zijn dat het plan er al jaren is en dat hij specifiek gevraagd is.
Heeft ook met zn vader te maken voor een deel, mooi om te checken:)
pi_189869642
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2019 19:41 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

als hij vermoord zou worden dan stapt het leger naar voren zover ik begrijp.
Het zou ook zo zijn dat het plan er al jaren is en dat hij specifiek gevraagd is.
Heeft ook met zn vader te maken voor een deel, mooi om te checken:)
ja heb ik idd ook gelezen dat hij gevraagd is door t leger. hopelijk wordt er niet geknoeid met de stemmen. ze zijn ook bezig met een wet om te verplichten dat mensen zich identificeren voordat ze gaan stemmen.
#GoBankrupt4Ukraine
pi_189871280
Wat is nou precies die fixatie op Trump? De man heeft het IQ van een stoeptegel. 8)7

Eén van z'n vele achterlijke opmerkingen:
https://www.nytimes.com/2019/10/24/us/trump-wall-colorado.html

En dan zeggen dat het een grapje was. Nou, mooi niet, want hij noemt ook Kansas. Verder denk ik niet dat hij vermoord wordt met de verkiezingen zo dichtbij, het lijkt me overbodig. Misschien als hij herkozen wordt, maar die kans acht ik klein.

De enige waardige presidentskandidaat gedurende mijn leven vond ik overigens Ron Paul, ook een republican maar met zijn vete tegen de Federal Reserve zou het natuurlijk een wonder zijn als hij ooit president werd.
pi_189873153
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2019 21:35 schreef illusions het volgende:
Wat is nou precies die fixatie op Trump? De man heeft het IQ van een stoeptegel. 8)7

Eén van z'n vele achterlijke opmerkingen:
https://www.nytimes.com/2019/10/24/us/trump-wall-colorado.html

En dan zeggen dat het een grapje was. Nou, mooi niet, want hij noemt ook Kansas. Verder denk ik niet dat hij vermoord wordt met de verkiezingen zo dichtbij, het lijkt me overbodig. Misschien als hij herkozen wordt, maar die kans acht ik klein.

De enige waardige presidentskandidaat gedurende mijn leven vond ik overigens Ron Paul, ook een republican maar met zijn vete tegen de Federal Reserve zou het natuurlijk een wonder zijn als hij ooit president werd.
Het feit dat hij door iedereen in de media en hollywood gehaat wordt zegt me dat hij iets goed doet. hij is blijkbaar een bedreiging voor de deep state. Andere presidenten die oorlogen zijn begonnen dmv het bedriegen van de bevolking kregen minder of geen kritiek (want goed voor military indus. complex).
#GoBankrupt4Ukraine
pi_189873374
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2019 23:18 schreef QAnonn het volgende:

[..]

Het feit dat hij door iedereen in de media en hollywood gehaat wordt zegt me dat hij iets goed doet. hij is blijkbaar een bedreiging voor de deep state. Andere presidenten die oorlogen zijn begonnen dmv het bedriegen van de bevolking kregen minder of geen kritiek (want goed voor military indus. complex).
Gezien de culturele, etnische en politiek opmaak van die media en Hollywood, en Trump zijn voorliefde voor Israël vermoed ik eerder een een-tweetje.
pi_189873829
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2019 23:18 schreef QAnonn het volgende:

[..]

Het feit dat hij door iedereen in de media en hollywood gehaat wordt zegt me dat hij iets goed doet. hij is blijkbaar een bedreiging voor de deep state. Andere presidenten die oorlogen zijn begonnen dmv het bedriegen van de bevolking kregen minder of geen kritiek (want goed voor military indus. complex).
Ik zie de correlatie tussen gehaat worden omdat je overkomt als een pannekoek, en een bedreiging zijn voor de deep state niet zo. Mate van gehaat worden in de media is echt geen betrouwbare graadmeter.

George W. Bush kreeg overigens enorm veel kritiek, dus de vergelijking gaat ook niet op.
pi_189873999
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2019 23:58 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik zie de correlatie tussen gehaat worden omdat je overkomt als een pannekoek, en een bedreiging zijn voor de deep state niet zo. Mate van gehaat worden in de media is echt geen betrouwbare graadmeter.

George W. Bush kreeg overigens enorm veel kritiek, dus de vergelijking gaat ook niet op.
Gehaat worden omdat je overkomt als een pannekoek lijkt me niet echt logisch, je kan uitgelachen en belachelijk gemaakt worden maar dit gaat veel verder, dag in dag uit.

Bush kreeg lang niet zoveel kritiek, het bericht dat er geen massavernietigingswapens waren was helemaal geen schandaal. men ging snel over tot de orde van de dag.
#GoBankrupt4Ukraine
pi_189874094
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2019 00:09 schreef QAnonn het volgende:

[..]

Gehaat worden omdat je overkomt als een pannekoek lijkt me niet echt logisch, je kan uitgelachen en belachelijk gemaakt worden maar dit gaat veel verder, dag in dag uit.
Hoe dan ook, jij legt mate van gehaat worden gelijk aan "hij moet wel iets goeds doen", dat slaat nergens op en is absoluut geen graadmeter.

quote:
Bush kreeg lang niet zoveel kritiek, het bericht dat er geen massavernietigingswapens waren was helemaal geen schandaal. men ging snel over tot de orde van de dag.
Dat herinner je je dan verkeerd.



De beslissingen van Bush hebben een enorme backlash gehad, en die man wordt nog steeds belachelijk gemaakt, dus je 2e opmerking dat andere presidenten minder of geen kritiek kregen gaat ook niet op.
pi_189874291
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2019 00:16 schreef illusions het volgende:

[..]

Hoe dan ook, jij legt mate van gehaat worden gelijk aan "hij moet wel iets goeds doen", dat slaat nergens op en is absoluut geen graadmeter.
Ik bedoel 'iets goeds doen' in de zin van de deep state tegenwerken, dat is naar mijn mening goed. of t ook echt goed uitpakt voor t land op de lange termijn moet nog blijken.
quote:
Dat herinner je je dan verkeerd.

[ afbeelding ]

De beslissingen van Bush hebben een enorme backlash gehad, en die man wordt nog steeds belachelijk gemaakt, dus je 2e opmerking dat andere presidenten minder of geen kritiek kregen gaat ook niet op.
dat protest heb ik idd niet gezien. maar het was niet zo erg dat ze Bush wilden gaan afzetten volgens mij.
#GoBankrupt4Ukraine
pi_189874328
Nixon heeft met Watergate ook een enorm schandaal gehad, kritiek op presidenten is echt niet nieuw. Hij heeft toen zelfs ontslag genomen. Willen ze Trump wel afzetten dan? Nee toch, waarom noem je zoiets op dan?

quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2019 00:28 schreef QAnonn het volgende:
Ik bedoel 'iets goeds doen' in de zin van de deep state tegenwerken, dat is naar mijn mening goed. of t ook echt goed uitpakt voor t land op de lange termijn moet nog blijken.

Dus omdat hij haat krijgt van Hollywood en de mainstream media, betekent het dat hij de deep state tegenwerkt, is dat wat je zegt? Ik zie de graadmeter waarom Trump zo goed zou zijn gewoon niet.

Ik snap de fixatie op Trump eigenlijk absoluut niet. De beste man komt zó dom over met al die achterlijke dingen die hij zegt en voorstelt, en een geniale zakenman is het ook niet eens. Als hij in '88 in een indexfonds had geïnvesteerd, had hij véél en véél meer vermogen, om maar een voorbeeld te noemen. Ja, dat komt uit mainstream nieuwsbronnen, maar winst van een indexfonds valt gewoon uit te rekenen, dus is dat berichtgeving die qua bron gewoon neutraal is.

quote:
dat protest heb ik idd niet gezien. maar het was niet zo erg dat ze Bush wilden gaan afzetten volgens mij.
Dit was maar één van de protesten. Bush heeft een enórme backlash gehad over Iraq, maar niet alleen dat, de top van zijn administratie stond ook al op het punt om massaal ontslag te nemen na het debacle van de NSA surveillance in 2004. Het houdt daar niet mee op, dus om nou te zeggen dat Trump veel meer kritiek krijgt dan elke andere president, is naast onwaar, wederom geen goede graadmeter.

[ Bericht 9% gewijzigd door illusions op 10-11-2019 00:36:33 ]
pi_189875528
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2019 00:30 schreef illusions het volgende:
Nixon heeft met Watergate ook een enorm schandaal gehad, kritiek op presidenten is echt niet nieuw. Hij heeft toen zelfs ontslag genomen. Willen ze Trump wel afzetten dan? Nee toch, waarom noem je zoiets op dan?
[..]

Dus omdat hij haat krijgt van Hollywood en de mainstream media, betekent het dat hij de deep state tegenwerkt, is dat wat je zegt? Ik zie de graadmeter waarom Trump zo goed zou zijn gewoon niet.

Ik snap de fixatie op Trump eigenlijk absoluut niet. De beste man komt zó dom over met al die achterlijke dingen die hij zegt en voorstelt, en een geniale zakenman is het ook niet eens. Als hij in '88 in een indexfonds had geïnvesteerd, had hij véél en véél meer vermogen, om maar een voorbeeld te noemen. Ja, dat komt uit mainstream nieuwsbronnen, maar winst van een indexfonds valt gewoon uit te rekenen, dus is dat berichtgeving die qua bron gewoon neutraal is.
[..]

Dit was maar één van de protesten. Bush heeft een enórme backlash gehad over Iraq, maar niet alleen dat, de top van zijn administratie stond ook al op het punt om massaal ontslag te nemen na het debacle van de NSA surveillance in 2004. Het houdt daar niet mee op, dus om nou te zeggen dat Trump veel meer kritiek krijgt dan elke andere president, is naast onwaar, wederom geen goede graadmeter.
Ze zijn toch serieus bezig om impeachment te laten plaatsvinden? bij Bush niet.
#GoBankrupt4Ukraine
pi_189876096
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2019 08:22 schreef QAnonn het volgende:

[..]

Ze zijn toch serieus bezig om impeachment te laten plaatsvinden? bij Bush niet.
Dat is het enige wat je hier inhoudelijk op te zeggen hebt? 8)7 Ok, dat bevestigt stilzwijgend wel het e.e.a. dan, denk ik.
  zondag 10 november 2019 @ 10:27:27 #259
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_189876323
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2019 10:01 schreef illusions het volgende:

[..]

Dat is het enige wat je hier inhoudelijk op te zeggen hebt? 8)7 Ok, dat bevestigt stilzwijgend wel het e.e.a. dan, denk ik.
Ja als je dan nixon gaat vergelijken met trump en niet eens ziet dat er altijd door links gezegd wordt dat men een verrader is en voor de russen werkt als het een republikeinse president netreft.

Het is nu eenmaal het visite kaartje van links om alles en iedereen wat niet hun mening deelt of dom of nazi te noemen en racist e.d.
Dat was onder Bush, en jr (alhoewel die deep state zijn)
Maar dat was ook onder raegan.

Maar trump is wel het meest vals beschuldigd van allemaal en ook het meest gehaat en dat is voornamelijk door toedoen van de media.
Als je van de week don jr weer zag bij de view dan was dat ook weer tenenkrommend dat men zijn naam niet eens wilde noemen.

Het gekke is dat diegene die altijd zo de racisme kaart trekken vrijwel altijd zelf de racisten zijn.

Oh en trouwens Nixon deed iets crimineels itt trump , wat imo toch een heel groot verschil is
pi_189876416
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2019 10:27 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Ja als je dan nixon gaat vergelijken met trump en niet eens ziet dat er altijd door links gezegd wordt dat men een verrader is en voor de russen werkt als het een republikeinse president netreft.
Er werd gezegd dat geen enkele president kritiek kreeg behalve Zijne Oranjigheid, ik noem enkel maar een paar voorbeelden op. Je opmerking over linkse kritiek en Russen gaat niet op voor Ron Paul en dat was toch ook een republikein.

quote:
Het is nu eenmaal het visite kaartje van links om alles en iedereen wat niet hun mening deelt of dom of nazi te noemen en racist e.d.
Dat was onder Bush, en jr (alhoewel die deep state zijn)
Maar dat was ook onder raegan.

Maar trump is wel het meest vals beschuldigd van allemaal en ook het meest gehaat en dat is voornamelijk door toedoen van de media.
Als je van de week don jr weer zag bij de view dan was dat ook weer tenenkrommend dat men zijn naam niet eens wilde noemen.

Het gekke is dat diegene die altijd zo de racisme kaart trekken vrijwel altijd zelf de racisten zijn.

Oh en trouwens Nixon deed iets crimineels itt trump , wat imo toch een heel groot verschil is
Bla bla bla links, je typt veel maar je zegt eigenlijk helemaal niets, gewoon een beetje het slachtoffer uithangen.
  zondag 10 november 2019 @ 10:55:10 #261
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_189876595
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2019 08:22 schreef QAnonn het volgende:

[..]

Ze zijn toch serieus bezig om impeachment te laten plaatsvinden? bij Bush niet.
Maar een impeachment is niet om te pesten oid. Als je dat nou eens uit je hoofd zet en eens kijkt naar wat die eikel doet en heeft gedaan. Want ik meen het, als je nu niet inziet dat deze man niet geschikt is als president, dan ligt je morele lat echt behoorlijk laag. Waarom?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
pi_189876803
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2019 10:37 schreef illusions het volgende:

[..]

Er werd gezegd dat geen enkele president kritiek kreeg behalve Zijne Oranjigheid, ik noem enkel maar een paar voorbeelden op. Je opmerking over linkse kritiek en Russen gaat niet op voor Ron Paul en dat was toch ook een republikein.

Je verdraait mijn woorden. ik heb gezegd dat andere presidenten minder of geen kritiek kregen.
#GoBankrupt4Ukraine
pi_189876806
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2019 10:55 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Maar een impeachment is niet om te pesten oid. Als je dat nou eens uit je hoofd zet en eens kijkt naar wat die eikel doet en heeft gedaan. Want ik meen het, als je nu niet inziet dat deze man niet geschikt is als president, dan ligt je morele lat echt behoorlijk laag. Waarom?
vertel?
#GoBankrupt4Ukraine
pi_189876865
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2019 11:11 schreef QAnonn het volgende:

[..]

Je verdraait mijn woorden. ik heb gezegd dat andere presidenten minder of geen kritiek kregen.
En dat is dus heel duidelijk niet waar. Je verdraait de realiteit.
  zondag 10 november 2019 @ 11:15:36 #265
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_189876866
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2019 11:11 schreef QAnonn het volgende:

[..]

vertel?
Ja je leeft onder een steen zeker? Anders negeer je compleet waar de impeachment over gaat.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  zondag 10 november 2019 @ 11:16:39 #266
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_189876882
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2019 10:37 schreef illusions het volgende:

[..]

Er werd gezegd dat geen enkele president kritiek kreeg behalve Zijne Oranjigheid, ik noem enkel maar een paar voorbeelden op. Je opmerking over linkse kritiek en Russen gaat niet op voor Ron Paul en dat was toch ook een republikein.
[..]

Bla bla bla links, je typt veel maar je zegt eigenlijk helemaal niets, gewoon een beetje het slachtoffer uithangen.
nooit geweten dat ron paul president is geweest.
Dus waarom je die erbij haalt is vreemd.
En het slachtoffer uithangen hoef ik niet , want ik ben zelf een klein beetje links van het midden, maar dat wil niet zeggen dat ik niet zie wat er gebeurt
  zondag 10 november 2019 @ 11:22:18 #267
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_189876960
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2019 11:15 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Ja je leeft onder een steen zeker? Anders negeer je compleet waar de impeachment over gaat.
De impeachment gaat over een telefoongesprek waar weinig mee mis was , en waar niets uit is gekomen.
En dat een van de belangrijkste bewijzen afkomen van iemand die uiteindelijk zegt niet met trump te hebben gesproken en dat er geen quit pro quo was, maar hij had het gelezen in de NYT

Impeachment is bedoeld als wapen om een president weg te kunnen krijgen als hij wat ergs heeft gedaan , en dat is absoluut niet het geval.
Als er quit pro quo zou zijn geweest waarom heeft oekraine dan wel het geld gekregen als er nog geen onderzoek was?
En waarom wist oekraine dan van niets?

Jij weet waar impeachment over gaat maar je informeert jezelf niet meer dan wat de valse MSM je geeft.

Je geloofde zeker ook dit:
https://edition.cnn.com/2(...)intl-trnd/index.html

De zogenaamde climate change onzin lol
pi_189876993
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2019 11:15 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Ja je leeft onder een steen zeker? Anders negeer je compleet waar de impeachment over gaat.
ik hoor graag waar jouw morele lat ligt.
#GoBankrupt4Ukraine
  zondag 10 november 2019 @ 11:29:44 #269
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_189877054
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2019 11:24 schreef QAnonn het volgende:

[..]

ik hoor graag waar jouw morele lat ligt.
Het is een beetje iemand die schreeuwt en maar half weet waar hij over praat.
Zou m niet te veel aandacht geven , want het trollen doet hij in meer topics.
Hij wil niet zichzelf meer informeren ,wat zijn goed recht is natuurlijk.

Het is gewoon waarschijnlijk een loser tussen de 20 en 30 met weinig om handen en weinig gepresteerd in zn leven , en daarom krijg je dat soort gedrag.
pi_189877133
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2019 11:16 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

nooit geweten dat ron paul president is geweest.
Dus waarom je die erbij haalt is vreemd.
En het slachtoffer uithangen hoef ik niet , want ik ben zelf een klein beetje links van het midden, maar dat wil niet zeggen dat ik niet zie wat er gebeurt
Joh. Je snapt best wat ik bedoel. :')

quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2019 11:29 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Het is een beetje iemand die schreeuwt en maar half weet waar hij over praat.
Zou m niet te veel aandacht geven , want het trollen doet hij in meer topics.
Hij wil niet zichzelf meer informeren ,wat zijn goed recht is natuurlijk.

Het is gewoon waarschijnlijk een loser tussen de 20 en 30 met weinig om handen en weinig gepresteerd in zn leven , en daarom krijg je dat soort gedrag.
Nergens voor nodig dit. Eerlijk gezegd vind ik jou eerder aan die beschrijving voldoen gezien het niveau dat je aanhoudt.
  zondag 10 november 2019 @ 11:46:34 #271
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_189877189
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2019 11:37 schreef illusions het volgende:

[..]

Joh. Je snapt best wat ik bedoel. :')
[..]

Nergens voor nodig dit. Eerlijk gezegd vind ik jou eerder aan die beschrijving voldoen gezien het niveau dat je aanhoudt.
Ah volgens mij probeer ik vragen over het algemeen te beantwoorden en ga ik niet in diverse topics lopen trollen , en dat is iets wat hij al heel lange tijd doet.
Overigens is het een bal die hij terug gekaatst krijgt vanwege zn eigen gedrag een tijd terug.

Als hij zo graag wil discuseren, waarom dan altijd zo bot doen tegen de mensen die serieus iets willen weten zoals de Q anon.
Het kan immers ook op een normale manier.

En het spijt me voor jou dat je het vaak niet geheel snapt en daarom mischien wat achter loopt op sommige zaken.
Maar goed ik ga lekker in het zonnetje zitten met een glaasje wijn en geniet van het uitzicht op zee *O*
  zondag 10 november 2019 @ 12:43:02 #272
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_189877767
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2019 11:29 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Het is een beetje iemand die schreeuwt en maar half weet waar hij over praat.
Zou m niet te veel aandacht geven , want het trollen doet hij in meer topics.
Hij wil niet zichzelf meer informeren ,wat zijn goed recht is natuurlijk.

Het is gewoon waarschijnlijk een loser tussen de 20 en 30 met weinig om handen en weinig gepresteerd in zn leven , en daarom krijg je dat soort gedrag.
Wow, ga hulp zoeken vent. Dit is niet normaal.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  zondag 10 november 2019 @ 17:58:23 #273
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_189882456
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2019 12:43 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Wow, ga hulp zoeken vent. Dit is niet normaal.
Je krijgt terug gekaatst wat je zelf geregeld gooit.
Ik denk dat je eerder zelf hulp nodig hebt aangezien je toch niet gelooft in het hele Q gebeuren.
En dus niets anders dan aan het trollen bent in dit topic als ook in andere topics.

Als je normaal zou zijn zou je dat niet doen lijkt me, tenzij je natuurlijk echt geen leven hebt
  zondag 10 november 2019 @ 18:00:15 #274
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_189882482
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2019 17:58 schreef zomerindebol het volgende:
Ik denk dat je eerder zelf hulp nodig hebt aangezien je toch niet gelooft in het hele Q gebeuren.
Hier geef je aan echt de realiteit kwijt te zijn, mijn vriend.
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  zondag 10 november 2019 @ 18:29:01 #275
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_189882871
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2019 17:58 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Je krijgt terug gekaatst wat je zelf geregeld gooit.
Ik denk dat je eerder zelf hulp nodig hebt aangezien je toch niet gelooft in het hele Q gebeuren.
En dus niets anders dan aan het trollen bent in dit topic als ook in andere topics.

Als je normaal zou zijn zou je dat niet doen lijkt me, tenzij je natuurlijk echt geen leven hebt
Irritant zelfingenomen gebral door die gasten inderdaad, Beter niet op ingaan, negeren of je heil elders zoeken hebben er al meer gedaan. Sterkte!
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  zondag 10 november 2019 @ 20:49:02 #276
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_189885887
Ik snap Vis1980 wel. Het moet wel erg saai zijn als in je thuis-reeks alle andersdenkenden constant worden weggejaagd. De uiterst giftige AMV (TDS?) reeks, waar alleen Lügenpressebronnen getolereerd worden, is geen plek voor eerlijke vragen en eerlijke mensen. Er valt daar niks meer te trollen. Dus moet Vis1980 het huis der intellectuele armoede verlaten, op zoek naar de verbannen zielen in de oase van het vrije woord, om tezamen met de trollcompagnons de zoektocht naar feiten en de waarheid te saboteren.

Een droevig bestaan van de intellectueel zonder functie. De genderstudiesafgestudeerde.
pi_189890850
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2019 20:49 schreef Ensiferum het volgende:
Ik snap Vis1980 wel. Het moet wel erg saai zijn als in je thuis-reeks alle andersdenkenden constant worden weggejaagd. De uiterst giftige AMV (TDS?) reeks, waar alleen Lügenpressebronnen getolereerd worden, is geen plek voor eerlijke vragen en eerlijke mensen. Er valt daar niks meer te trollen. Dus moet Vis1980 het huis der intellectuele armoede verlaten, op zoek naar de verbannen zielen in de oase van het vrije woord, om tezamen met de trollcompagnons de zoektocht naar feiten en de waarheid te saboteren.

Een droevig bestaan van de intellectueel zonder functie. De genderstudiesafgestudeerde.
Wauw, jij bent echt slim joh! Daar heeft Vis1980 niet van terug!

P.s. Weet je ondertussen al wat een dagvaarding is?
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  maandag 11 november 2019 @ 10:40:41 #278
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_189891757
quote:
10s.gif Op maandag 11 november 2019 09:16 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Wauw, jij bent echt slim joh! Daar heeft Vis1980 niet van terug!

P.s. Weet je ondertussen al wat een dagvaarding is?
Ah, de andere troll. Ik weet het verschil tussen een dagvaarding en een verzoek. Het negeren van een dagvaarding heeft (juridische) consequenties. Het negeren van een verzoek... is geen probleem. Een dagvaarding is enkel een dagvaarding, wanneer de juiste procedures zijn gevolgd.

Ik weet, ik weet. Stasi-figuren hebben maling aan procedures, maar die regels hebben we gelukkig nog om de onschuldigen te beschermen.
pi_189891786
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2019 10:40 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

Ah, de andere troll. Ik weet het verschil tussen een dagvaarding en een verzoek. Het negeren van een dagvaarding heeft (juridische) consequenties. Het negeren van een verzoek... is geen probleem. Een dagvaarding is enkel een dagvaarding, wanneer de juiste procedures zijn gevolgd.

Ik weet, ik weet. Stasi-figuren hebben maling aan procedures, maar die regels hebben we gelukkig nog om de onschuldigen te beschermen.
Je had het over
quote:
nepdagvaardingen
. Een dagvaarding is een dagvaarding. Nepdagvaardingen bestaan niet.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  maandag 11 november 2019 @ 11:12:25 #280
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_189892152
Ik vind het zorgwekkend dat ik niet kan bepalen of je domheid oprecht of geveinsd is. Je maakt het lastig om je het voordeel van de twijfel te geven :')
pi_189892179
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2019 11:12 schreef Ensiferum het volgende:
Ik vind het zorgwekkend dat ik niet kan bepalen of je domheid oprecht of geveinsd is. Je maakt het lastig om je het voordeel van de twijfel te geven :')
Heb je al een voorbeeld van zo'n nepdagvaarding gevonden?
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  maandag 11 november 2019 @ 11:24:02 #282
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_189892299
quote:
2s.gif Op maandag 11 november 2019 11:14 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Heb je al een voorbeeld van zo'n nepdagvaarding gevonden?
Maakt het wat uit? Je accepteert niet wat buiten je dogma's valt.
pi_189892405
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2019 11:24 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

Maakt het wat uit? Je accepteert niet wat buiten je dogma's valt.
Nee hoor laat maar komen. :) Ook graag een linkje naar (de pdf van) de dagvaarding.

Hier bijvoorbeeld de dagvaarding aan Laura Cooper:
https://int.nyt.com/data/(...)ized/full.pdf#page=1

[ Bericht 5% gewijzigd door xpompompomx op 11-11-2019 12:59:07 ]
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_189893992
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_189896097
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2019 17:58 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Je krijgt terug gekaatst wat je zelf geregeld gooit.
Ik denk dat je eerder zelf hulp nodig hebt aangezien je toch niet gelooft in het hele Q gebeuren.
En dus niets anders dan aan het trollen bent in dit topic als ook in andere topics.

Als je normaal zou zijn zou je dat niet doen lijkt me, tenzij je natuurlijk echt geen leven hebt
Jij zou dus eigenlijk willen hebben dat iedereen die niet in Q gelooft hier niet komt om tegengas te geven? En mensen die tegengas geven trollen in feite? Zo kan je ook onder alle tegenargumenten komen, het is gewoon trollen..
pi_189896210
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2019 17:14 schreef Fries1956 het volgende:

[..]

Jij zou dus eigenlijk willen hebben dat iedereen die niet in Q gelooft hier niet komt om tegengas te geven? En mensen die tegengas geven trollen in feite? Zo kan je ook onder alle tegenargumenten komen, het is gewoon trollen..
Nee hoor heb geen probleem met mensen die niet in q geloven, maar of je toont interesse of je hebt imo weinig in dit topic te zoeken.
Er is een groot verschil tussen iemand die iets niet gelooft en iemand die maar dom loopt te trollen.

Het bewijs dat Q een link met trump heeft is nogal groot.
En dat mensen het niet meteen geloven , vind ik niet meer dan normaal aangezien ik in het begin ook erg sceptisch was, maar er is zoveel bewijs in de vorm van kleine bewijzen dat het onmogelijk is om niet te kloppen.

En als mensen daar helderheid over willen probeer ik te helpen of dmv uitleg of een link naar mensen die nog veel beter uitleggen.

En voornamelijk het gedragen als botte hork door o.a. mensen voor leugenaar uit te maken 9een behoorlijke tijd geleden) dan krijg je de boemerang net zo goed terug.
Blijf je netjes dan zal er ook netjes met je omgegaan worden
pi_189902633


https://twitter.com/JustInformU/status/1190726730052276224

@realDonaldTrump confirming the new http://8kun.net 'FORUM' in last night's speech.

Wait...WHAT?

(ik zie het bericht nog niet op qanon.pub)
#GoBankrupt4Ukraine
  dinsdag 12 november 2019 @ 01:09:36 #288
273703 MangoTree
I wish I had...
pi_189902948
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2019 00:13 schreef QAnonn het volgende:
[ afbeelding ]

https://twitter.com/JustInformU/status/1190726730052276224

@:realDonaldTrump confirming the new http://8kun.net 'FORUM' in last night's speech.

Wait...WHAT?

(ik zie het bericht nog niet op qanon.pub)
Staat wel een drop: https://qmap.pub/read/3578
2019: The Great Awakening
pi_189903123
quote:
2s.gif Op maandag 11 november 2019 11:31 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Nee hoor laat maar komen. :) Ook graag een linkje naar (de pdf van) de dagvaarding.

Hier bijvoorbeeld de dagvaarding aan Laura Cooper:
https://int.nyt.com/data/(...)ized/full.pdf#page=1
Hier ben ik ook best benieuwd naar. Meermaals naar gevraagd, niets gezien nog helaas.
  dinsdag 12 november 2019 @ 02:01:11 #290
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_189903139
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2019 10:40 schreef Ensiferum het volgende:
Ik weet, ik weet. Stasi-figuren hebben maling aan procedures, maar die regels hebben we gelukkig nog om de onschuldigen te beschermen.
En de procedures rondom een klokkenluider?
Het antwoord op de belangrijkste vraag van alle vragen? 42!
  dinsdag 12 november 2019 @ 09:18:15 #291
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_189904625
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2019 10:40 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

Ah, de andere troll. Ik weet het verschil tussen een dagvaarding en een verzoek. Het negeren van een dagvaarding heeft (juridische) consequenties. Het negeren van een verzoek... is geen probleem. Een dagvaarding is enkel een dagvaarding, wanneer de juiste procedures zijn gevolgd.

Ik weet, ik weet. Stasi-figuren hebben maling aan procedures, maar die regels hebben we gelukkig nog om de onschuldigen te beschermen.
De juiste procedures zijn gewoon gevolgd, dus wat is je probleem dan nog?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_189904866
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2019 01:09 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Staat wel een drop: https://qmap.pub/read/3578
idd zie t ook nu.
#GoBankrupt4Ukraine
pi_189906176
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 november 2019 02:01 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

En de procedures rondom een klokkenluider?
Wat zijn in jou ogen dan de procedures?

Kan je mij aanwijzen waar een whitleblower anoniem moet blijven.
Want er is alleen dat er geen retaliation gedaan kan worden op een whistleblower en dat hij toch wel wat serieus bewijs dient te hebben.

Anoniem zijn valt daar toch niet onder tenzij je dat kan onderbouwen.
En tevens het serieus bewijs is er ook niet aangezien het transcript er is en verder geen bewijs van wat dan ook.
Zelfs de zogenaamde quit pro quo zaken zijn hearsay zaken of zelfs door de media verzonnen en door de getuige gelooft.

Wat direct bewijs is?
Ik bedoel echt bewijs niet via via via zaken.
https://en.wikipedia.org/(...)in_the_United_States

Hier kun je er meer over lezen en ook nog linkjes waar je nog dieper op de materie kan in gaan.

Nogmaals wat zijn de procedures en waar staat dat de whistleblower anoniem moet blijven?
EN welk bewijs had de whistleblower (want meer dan hearsay was er niet wat niet eens klopte als je kijkt naar het transcript)
En de getuigenissen die daarna komen van anderen kan je niet als bewijs zien als niet eens de procedure juist is gevolgd vanaf het begin
pi_189919936
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2019 11:12 schreef Ensiferum het volgende:
Ik vind het zorgwekkend dat ik niet kan bepalen of je domheid oprecht of geveinsd is. Je maakt het lastig om je het voordeel van de twijfel te geven :')
Heb je nou al van die nepdagvaardingen gevonden?
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  woensdag 13 november 2019 @ 10:04:04 #295
193178 Ensiferum
Met zonder usericon
pi_189920022
quote:
2s.gif Op woensdag 13 november 2019 09:57 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Heb je nou al van die nepdagvaardingen gevonden?
Ik zal het overwegen als ik je ooit betrap op het schrijven van een intelligente post. Tot die tijd is het verspilde moeite.
pi_189920072
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 10:04 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

Ik zal het overwegen als ik je ooit betrap op het schrijven van een intelligente post. Tot die tijd is het verspilde moeite.
Je begint emotioneel te worden.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_189920224
quote:
0s.gif Op woensdag 13 november 2019 10:04 schreef Ensiferum het volgende:

[..]

Ik zal het overwegen als ik je ooit betrap op het schrijven van een intelligente post. Tot die tijd is het verspilde moeite.
En in plaats van je claim te onderbouwen ga je maar een beetje schelden. Stakker. :')
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_189988286
quote:
0s.gif Op maandag 11 november 2019 17:23 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Nee hoor heb geen probleem met mensen die niet in q geloven, maar of je toont interesse of je hebt imo weinig in dit topic te zoeken.
Er is een groot verschil tussen iemand die iets niet gelooft en iemand die maar dom loopt te trollen.

Het bewijs dat Q een link met trump heeft is nogal groot.
En dat mensen het niet meteen geloven , vind ik niet meer dan normaal aangezien ik in het begin ook erg sceptisch was, maar er is zoveel bewijs in de vorm van kleine bewijzen dat het onmogelijk is om niet te kloppen.

En als mensen daar helderheid over willen probeer ik te helpen of dmv uitleg of een link naar mensen die nog veel beter uitleggen.

En voornamelijk het gedragen als botte hork door o.a. mensen voor leugenaar uit te maken 9een behoorlijke tijd geleden) dan krijg je de boemerang net zo goed terug.
Blijf je netjes dan zal er ook netjes met je omgegaan worden
Je lult al niet zo erg als je tweelingbroer op de fok site... "ik hebbe gelijk, en mensen die anders menen die zijn trollen"...
Graag nog een beetje logica kopen bij de aldi, en dan mag je misschien eens meedoen met mensen die er wel verstand van hebben.
  zondag 17 november 2019 @ 17:41:45 #300
476864 zomerindebol
de kortste weg
pi_189988314
quote:
0s.gif Op zondag 17 november 2019 17:40 schreef Fries1956 het volgende:

[..]

Je lult al niet zo erg als je tweelingbroer op de fok site... "ik hebbe gelijk, en mensen die anders menen die zijn trollen"...
Graag nog een beetje logica kopen bij de aldi, en dan mag je misschien eens meedoen met mensen die er wel verstand van hebben.
Maar ik heb gelijk.
Jammer dat je het niet ziet, maar er zijn genoeg die het wel door hebben.
Je hebt blijkbaar niet vooraan gestaan bij het uitdelen van hersenen.

Weet je wie er ook een gelover is in Q?
De maker van 8kun die telkens in programmas met een Q op zn jasje ging zitten.
Toevallig dat Q 93 dark was en op dat moment weer ging posten in 8KUn

Er is zoveel meer
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')