Vorige week bij Pickles in de Markthal in Rotterdam gegeten. Erg druk, maar het eten was echt geweldig Mijn vriendin had een double cheeseburger en ik een wagyu burger besteld. Door de helft gedaan en allebei een helft genomen van elke burger. De double cheese was een geweldige mond vol vlees: erg lekker. De wagyu was sappiger vlees met heerlijke paddestoeltjes en saus. Je krijgt er gekruide franse frietjes en een heel klein beetje coleslaw bij.quote:
Beetje raaaare combinatie.quote:Op woensdag 6 mei 2015 10:09 schreef HarveySpecter het volgende:
Wat at je?
Voor: Carpaccio
Hoofd: Kipsate met rijst
Prijs/kwaliteit/kwantiteit vind ik daar wel erg in orde. Je hebt overigens ook 3 miniburgers (die niet zo mini zijn ) zodat je er zelfs drie verschillende kunt proevenquote:Op woensdag 6 mei 2015 10:53 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Vorige week bij Pickles in de Markthal in Rotterdam gegeten. Erg druk, maar het eten was echt geweldig Mijn vriendin had een double cheeseburger en ik een wagyu burger besteld. Door de helft gedaan en allebei een helft genomen van elke burger. De double cheese was een geweldige mond vol vlees: erg lekker. De wagyu was sappiger vlees met heerlijke paddestoeltjes en saus. Je krijgt er gekruide franse frietjes en een heel klein beetje coleslaw bij.
We namen nog als nagerecht cheesecake (no bake), maar die kan je wel overslaan. Groot stuk, enorm machtig, maar smaakte vooral naar roomkaas. Geen enkele andere smaak (geen citroen, bessen oid, maar smaakte niet eens echt zoet). Consistentie ook niet prettig in de mond. Bodem van een millimeter. En ik ben dol op cheesecake en bestel dat regelmatig als nagerecht.
Kosten: hoog We hadden ook nog wijn en limoncello, zo'n 30 euro pp.
8/10 voor hamburgermenu
4/10 voor de cheesecake
http://www.firmapickles.nl/markthal/
Ik zag ze staan, maar wilde gewoon lekker een grote. Ideetje voor een volgende keer. Prijs/kwaliteit voor de burgers was prima iddquote:Op woensdag 6 mei 2015 11:53 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Prijs/kwaliteit/kwantiteit vind ik daar wel erg in orde. Je hebt overigens ook 3 miniburgers (die niet zo mini zijn ) zodat je er zelfs drie verschillende kunt proeven
Binnenkort dus maar eens naar Thrill Grill in Haarlem gaan.quote:
Ik vond de dubbele cheeseburger juist heel teleurstellend. Weinig smaak en te droog. Dat beetje coleslaw sloeg nergens op. Frietjes waren zo hard dat je een moord mee kan plegen en de tafels zaten zo dichtbij elkaar dat letterlijk bij de ander op schoot zat.quote:Op woensdag 6 mei 2015 10:53 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Vorige week bij Pickles in de Markthal in Rotterdam gegeten. Erg druk, maar het eten was echt geweldig Mijn vriendin had een double cheeseburger en ik een wagyu burger besteld. Door de helft gedaan en allebei een helft genomen van elke burger. De double cheese was een geweldige mond vol vlees: erg lekker. De wagyu was sappiger vlees met heerlijke paddestoeltjes en saus. Je krijgt er gekruide franse frietjes en een heel klein beetje coleslaw bij.
We namen nog als nagerecht cheesecake (no bake), maar die kan je wel overslaan. Groot stuk, enorm machtig, maar smaakte vooral naar roomkaas. Geen enkele andere smaak (geen citroen, bessen oid, maar smaakte niet eens echt zoet). Consistentie ook niet prettig in de mond. Bodem van een millimeter. En ik ben dol op cheesecake en bestel dat regelmatig als nagerecht.
Kosten: hoog We hadden ook nog wijn en limoncello, zo'n 30 euro pp.
8/10 voor hamburgermenu
4/10 voor de cheesecake
http://www.firmapickles.nl/markthal/
Ik vond de double cheeseburger ook droger dan de wagyu. Maar nog steeds lekkerquote:Op woensdag 6 mei 2015 19:33 schreef Molo het volgende:
Kan toch verschillen per keer dat je er bent?
Volgens mij zaten we zaterdag naast een stel waarbij hij de gamba burger hadquote:Op woensdag 6 mei 2015 21:58 schreef Zo-is-dat het volgende:
Wij hebben afgelopen zaterdag ook bij pickles in de markthal gegeten, populair blijkbaar!
Vriendlief had de gamba burger en ik de pickles burger. We waren allebei erg tevreden! Mijn burger had wel iets sappiger gemogen, ik was vooral erg enthousiast over de uitjes op m'n burger.
We vonden allebei de frietjes met rozemarijn erg lekker, heel dun en precies knapperig genoeg.
Vond t mini bakje cole slaw in eerste instantie ook wat zielig maar de burger vulde zo hier dat ik toch niet meer op had gekunt.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt."Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
quote:Op woensdag 6 mei 2015 22:03 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Volgens mij zaten we zaterdag naast een stel waarbij hij de gamba burger hadSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Klinkt goed Isa, ik ga er binnenkort ook eens heen bij het filiaal in Utrechtquote:Op woensdag 6 mei 2015 10:53 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Vorige week bij Pickles in de Markthal in Rotterdam gegeten. Erg druk, maar het eten was echt geweldig Mijn vriendin had een double cheeseburger en ik een wagyu burger besteld. Door de helft gedaan en allebei een helft genomen van elke burger. De double cheese was een geweldige mond vol vlees: erg lekker. De wagyu was sappiger vlees met heerlijke paddestoeltjes en saus. Je krijgt er gekruide franse frietjes en een heel klein beetje coleslaw bij.
We namen nog als nagerecht cheesecake (no bake), maar die kan je wel overslaan. Groot stuk, enorm machtig, maar smaakte vooral naar roomkaas. Geen enkele andere smaak (geen citroen, bessen oid, maar smaakte niet eens echt zoet). Consistentie ook niet prettig in de mond. Bodem van een millimeter. En ik ben dol op cheesecake en bestel dat regelmatig als nagerecht.
Kosten: hoog We hadden ook nog wijn en limoncello, zo'n 30 euro pp.
8/10 voor hamburgermenu
4/10 voor de cheesecake
http://www.firmapickles.nl/markthal/
quote:Op maandag 5 januari 2015 14:33 schreef Gripper het volgende:
Oh
Het is nog heel ver weg (maar dat geeft niet, meer tijd voor voorpret) : 9 mei gaan we eten bij de librije!
Geniet er van!quote:Op vrijdag 8 mei 2015 10:41 schreef Gripper het volgende:
[..]
Posting van begin dit jaar, en eindelijk is het moment aangebroken: morgen mogen we naar de gevangenis!
Ik ben zo jaloers! Nooit meer zo lekker gegeten als daarquote:Op vrijdag 8 mei 2015 10:41 schreef Gripper het volgende:
Posting van begin dit jaar, en eindelijk is het moment aangebroken: morgen mogen we naar de gevangenis!
heel veel plezier!quote:Op vrijdag 8 mei 2015 10:41 schreef Gripper het volgende:
[..]
Posting van begin dit jaar, en eindelijk is het moment aangebroken: morgen mogen we naar de gevangenis!
Benieuwd naar jouw ervaringen en jouw verslag (met foto's?).quote:Op vrijdag 8 mei 2015 10:41 schreef Gripper het volgende:
Posting van begin dit jaar, en eindelijk is het moment aangebroken: morgen mogen we naar de gevangenis!
Veel plezier! Ik moet nog ruim 4 maanden wachten, maar kijk er ook al enorm naar uit!quote:Op vrijdag 8 mei 2015 10:41 schreef Gripper het volgende:
[..]
Posting van begin dit jaar, en eindelijk is het moment aangebroken: morgen mogen we naar de gevangenis!
Verslag komt er begin volgende week zeker, en ik denk dat een (telefoon)foto ook wel lukt.quote:Op vrijdag 8 mei 2015 12:30 schreef golfer het volgende:
[..]
Benieuwd naar jouw ervaringen en jouw verslag (met foto's?).
Ik las eerst alleen je laatste zin en dacht: huh gaat hij in de gevangenis etenquote:Op vrijdag 8 mei 2015 10:41 schreef Gripper het volgende:
[..]
Posting van begin dit jaar, en eindelijk is het moment aangebroken: morgen mogen we naar de gevangenis!
quote:Op vrijdag 8 mei 2015 10:41 schreef Gripper het volgende:
[..]
Posting van begin dit jaar, en eindelijk is het moment aangebroken: morgen mogen we naar de gevangenis!
Wat een mooie en heldere foto's maak je!quote:Op zaterdag 9 mei 2015 09:10 schreef RobinOok het volgende:
Ik val in herhaling. Maar ja, dat krijg je als je nu eenmaal lyrisch bent over een restaurant.
De Jong, Raampoortstraat, Rotterdam.
Prijs: 45 euro voor 4 gangen.
Cijfer: 9
[ link | afbeelding ]
Amuse van & met erwt en mint
[ link | afbeelding ]
Zalm, mierikswortel, biet, sinaasappel
[ link | afbeelding ]
Komkommer, pistachio.
[ link | afbeelding ]
Asparage, aardappel, schuim
[ link | afbeelding ]
Ribeye, lamsoren, broccoli
Ziet er erg goed uit! en interessante combinaties ook. Hoe was de komkommer pistacchio? die lijkt me erg apart ;-)quote:Op zaterdag 9 mei 2015 09:10 schreef RobinOok het volgende:
Ik val in herhaling. Maar ja, dat krijg je als je nu eenmaal lyrisch bent over een restaurant.
De Jong, Raampoortstraat, Rotterdam.
Prijs: 45 euro voor 4 gangen.
Cijfer: 9
[ link | afbeelding ]
Amuse van & met erwt en mint
[ link | afbeelding ]
Zalm, mierikswortel, biet, sinaasappel
[ link | afbeelding ]
Komkommer, pistachio.
[ link | afbeelding ]
Asparage, aardappel, schuim
[ link | afbeelding ]
Ribeye, lamsoren, broccoli
Nou, ik heb geen grote camera, gewoon een Olympus Stylus compactje. En ik ga er ook niet voor staan of zo. Hooguit dat ik de bloemenvaas even verzet of mijn bord een beetje verdraai of verschuif. En de mooiste foto's maak ik niet van bovenaf, maar gewoon zo'n beetje vanaf mijn buik, iets hoger dan bordhoogte. Verder nooit flitsen. En dan lijkt het me sterk dat iemand er last van heeft. Mensen kijken wel eens, maar ik geloof meer uit medelijden met mijn lief, die mag pas eten als ik zijn bord heb gefotografeerd. :-)quote:Op zaterdag 9 mei 2015 10:31 schreef Coelho het volgende:
[..]
Wat een mooie en heldere foto's maak je!
Ik vraag me af hoe je dat doet. Dit ziet er niet meer uit als stiekem even je mobiel boven de tafel moffelen voor een foto. Ga je er echt voor staan enz.? Hoe reageren personeel en andere gasten er op als uitgebreid je bord op de foto gaat zetten? Heb dat één keer gedaan, maar dat was dus met de nodige gene het toestel omhoog moffelen...
Overigens wel veel bloemen op je bord, en dat in een week dat ze niet te betalen zijn met moederdag op komst
het is dat ik daar totaal nooit in de omgeving kom, maar wat ziet dat er lekker uit zegquote:Op zaterdag 9 mei 2015 14:19 schreef gargamelnl het volgende:
Thu Thiem Vietnamese Eethuis in Emmen
Cijfer:9
Ik kom hier iets te vaak, 3 keer per week.
Hieronder de foto's die ik gemaakt heb. Ik rook helaas geen sigaren en doe ook niks met konijnen.
[ afbeelding ]
Bánh tráng cuốn: Vietnamese rijstpapierrol gevuld met mihoen, garnalen, varkensvlees en salades.
Prijs: 2,50 euro per stuk.
[ afbeelding ]
Bún thịt bò xào : Vietnamese gekookte mihoen met gewokte rundvlees pinda´s, uien, frisse salades en huisgemaakte sausdressing. Als extra toevoeging een loempia.
Prijs: 8,50 euro
Vanmiddag maar eens even weer langs voor een Pho Bo.
ik zou nog met een collega uit eten in Emmen! Kijk eens wat een toeval, krijg ik verdorie het restaurant om te kiezen in mijn schoot geworpenquote:Op zaterdag 9 mei 2015 14:19 schreef gargamelnl het volgende:
Thu Thiem Vietnamese Eethuis in Emmen
Cijfer:9
Ik kom hier iets te vaak, 3 keer per week.
Hieronder de foto's die ik gemaakt heb. Ik rook helaas geen sigaren en doe ook niks met konijnen.
[ afbeelding ]
Bánh tráng cuốn: Vietnamese rijstpapierrol gevuld met mihoen, garnalen, varkensvlees en salades.
Prijs: 2,50 euro per stuk.
[ afbeelding ]
Bún thịt bò xào : Vietnamese gekookte mihoen met gewokte rundvlees pinda´s, uien, frisse salades en huisgemaakte sausdressing. Als extra toevoeging een loempia.
Prijs: 8,50 euro
Vanmiddag maar eens even weer langs voor een Pho Bo.
Het is meer een eethuisje, dat gerund wordt door een jong vietnamees stel met moeders in de keuken. Ze zijn ook maar tot 8 uur geopend.quote:Op zaterdag 9 mei 2015 18:01 schreef Isabeau het volgende:
[..]
ik zou nog met een collega uit eten in Emmen! Kijk eens wat een toeval, krijg ik verdorie het restaurant om te kiezen in mijn schoot geworpen
Ja, helemaal perfect hoor! We gaan toch alleen heen om gezellig te kletsen en gaan meestal vroeg. Het is geen romantisch diner oidquote:Op zaterdag 9 mei 2015 18:30 schreef gargamelnl het volgende:
Het is meer een eethuisje, dat gerund wordt door een jong vietnamees stel met moeders in de keuken. Ze zijn ook maar tot 8 uur geopend.
https://www.facebook.com/ThuThiemEmmen?fref=ts
Ze hebben nog geen website, maar wel facebook. menukaart staat onder de link info.
Hier melden ze ook de wekelijkse specials.
Zeg daar maar dat je over hun getipt bent door de meneer van ; nummer 12 met extra rundvlees en een milk bubble tea lychee smaak. Misschien krijg ik dan de volgende keer korting.quote:Op zaterdag 9 mei 2015 18:57 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ja, helemaal perfect hoor! We gaan toch alleen heen om gezellig te kletsen en gaan meestal vroeg. Het is geen romantisch diner oid
Ik hou je op de hoogte en bedankt voor de tipsquote:Op zaterdag 9 mei 2015 19:09 schreef gargamelnl het volgende:
Zeg daar maar dat je over hun getipt bent door de meneer van ; nummer 12 met extra rundvlees en een milk bubble tea lychee smaak. Misschien krijg ik dan de volgende keer korting.
(ow ja, op maandag zijn ze gesloten.). Als toetje zou ik gaan voor een ijsje of de lekkerste milkshake die ik ooit heb gehad bij ijssalon toscana aan de wilhelminastraat. Is 2 minuten lopen vanaf Thu Thiem.
http://www.toscana-ijssal(...)cana-emmen-zuid.html
En??quote:Op vrijdag 8 mei 2015 10:41 schreef Gripper het volgende:
[..]
Posting van begin dit jaar, en eindelijk is het moment aangebroken: morgen mogen we naar de gevangenis!
Kan ik me voorstellen, de kaart zier er goed uit .quote:Op vrijdag 15 mei 2015 23:46 schreef FutureFairytale het volgende:
Maar ik kom er zeker terug en dan à la carte.
Je kunt alles delen. Sommige voorgerechten zijn best groot waardoor mensen ze weleens delen bv de hartige pannenkoeken.quote:Op zaterdag 16 mei 2015 11:14 schreef sirdanilot het volgende:
leuk zeg, en ik woon daar ook dichtbij.
Ik vermoed dat ze er veel goedkope dingen (peen en ui) in hebben gedaan omdat je een erg goedkoop menu had, want ik vind de ala carte prijzen relatief hoog. Bij koreaans eten denk ik aan een grote schaal op tafel met verschillende ingredienten waar iedereen wat uit kan pakken, maar dit zijn gewoon individuele borden lijkt me?
Aah hier moet ik binnenkort echt weer eens heen. Woon er zo dichtbijquote:Op zaterdag 9 mei 2015 14:19 schreef gargamelnl het volgende:
Thu Thiem Vietnamese Eethuis in Emmen
Cijfer:9
Ik kom hier iets te vaak, 3 keer per week.
Hieronder de foto's die ik gemaakt heb. Ik rook helaas geen sigaren en doe ook niks met konijnen.
[ afbeelding ]
Bánh tráng cuốn: Vietnamese rijstpapierrol gevuld met mihoen, garnalen, varkensvlees en salades.
Prijs: 2,50 euro per stuk.
[ afbeelding ]
Bún thịt bò xào : Vietnamese gekookte mihoen met gewokte rundvlees pinda´s, uien, frisse salades en huisgemaakte sausdressing. Als extra toevoeging een loempia.
Prijs: 8,50 euro
Vanmiddag maar eens even weer langs voor een Pho Bo.
Was het even vergeten. We komen allebei uit de omgeving van Emmen. Wat vind jij de beste plek om even snel goed te eten in Emmen? Op dit moment blijf ik toch bij de vietnamees. Die sushi tent ernaast is wel veel beter dan de all you can eat suwa toko, maar alleen leuk voor de afhaal. Blijft duur. Even sushi (volle maag) afhalen voor 1 persoon; 23 euro...quote:Op zaterdag 16 mei 2015 12:47 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Aah hier moet ik binnenkort echt weer eens heen. Woon er zo dichtbij
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 0% gewijzigd door gargamelnl op 16-05-2015 23:45:59 ]
quote:Op zaterdag 16 mei 2015 23:30 schreef gargamelnl het volgende:
[..]
Was het even vergeten. We komen allebei uit de omgeving van Emmen. Wat vind jij de beste plek om even snel goed te eten in Emmen? Op dit moment blijf ik toch bij de vietnamees. Die sushi tent ernaast is wel veel beter dan de all you can eat suwa toko, maar alleen leuk voor de afhaal. Blijft duur. Even sushi (volle maag) afhalen voor 1 persoon; 23 euro...
Ow ja, heb net je fb zitten lurken, dus ik ben nu heel aardig enzoPoeh geen idee eigenlijk. Maar ik weet wel dat die nieuwe grillroom, Özlem *zit in die passage bij de Massada* erg lekker is en niet duur 10x beter dan al die andere grillrooms in Emmen.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Your beauty never ever scared me.
Wat grappig dat scenario zoals jij dat omschrijft want dat kan ik zo op mij betrekken. Ook als ik met mijn vriendin gaat uiteten mag ze pas beginnen als ik alles heb vastgelegd op de foto ( de uitgeserveerde gerechten dus),soms tot grote ontevredenheid van haar (pruilmondje) omdat ze als haar eten komt gelijk wil beginnen. Gebruik de laatste tijd niet mijn pocketcamera maar gewoon die van mijn Note. Bij avondopnames vind ik de foto's vaak minder dan wanneer ik mijn pocketcamera gebruik. Maar goed. Zij zo en daarom eet ik het liefst zo vroeg mogelijk bij het daglicht,ook als het het avondeten betreft.( en ook omdat ik dan de hele avond voor mij heb)quote:Op zaterdag 9 mei 2015 10:52 schreef RobinOok het volgende:
Nou, ik heb geen grote camera, gewoon een Olympus Stylus compactje. En ik ga er ook niet voor staan of zo. Hooguit dat ik de bloemenvaas even verzet of mijn bord een beetje verdraai of verschuif. En de mooiste foto's maak ik niet van bovenaf, maar gewoon zo'n beetje vanaf mijn buik, iets hoger dan bordhoogte. Verder nooit flitsen. En dan lijkt het me sterk dat iemand er last van heeft. Mensen kijken wel eens, maar ik geloof meer uit medelijden met mijn lief, die mag pas eten als ik zijn bord heb gefotografeerd. :-)
De truc (ook in dit geval) is vroeg eten, dat er nog licht is! ;-)
En photoshop om het bij te werken.
Heel soms dat personeel vraagt of ik het op internet ga zetten en dan zeg ik meestal "waarschijnlijk niet, is meer voor mijn persoonlijke archief". :-)
(en dat is trouwens ook zo)
ik heb serieus altijd gedacht dat jij een man wasquote:Op zondag 17 mei 2015 22:07 schreef Ole het volgende:
Echte jaren '70 inrichting. Ken hier zo een paar zaken die er vrijwel identiek uitzien
Als het maar lekker was.
Ik vind het ook jaren '70 eten, maar dat betekent natuurlijk niet dat het niet lekker is.quote:Op zondag 17 mei 2015 22:07 schreef Ole het volgende:
Echte jaren '70 inrichting. Ken hier zo een paar zaken die er vrijwel identiek uitzien
Als het maar lekker was.
quote:Op zondag 17 mei 2015 22:09 schreef Molo het volgende:
[..]
ik heb serieus altijd gedacht dat jij een man was
Zit nu op laptop en zie nu pas "Miss SHO" bij je naam staan en bedacht om eens op je profiel te klikken
Het was echt ongelooflijk goedquote:
Tof!quote:Op zondag 17 mei 2015 22:40 schreef Gripper het volgende:
[..]
Het was echt ongelooflijk goed
Alleen nog geen tijd gehad om er iets fatsoenlijks over op papier te zetten, hopelijk lukt het deze week...
Ja maar ik vind een Italiaanse maaltijd niet compleet zonder dat. Bijv scaloppina a la parmagiana.. lekker hoor! Maar wel graag pasta erbijquote:Op zondag 17 mei 2015 22:46 schreef Molo het volgende:
De Italiaanse keuken is wel iets breder dan pasta en pizza he
Pasta eet je daarvoor, niet erbijquote:Op zondag 17 mei 2015 22:47 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ja maar ik vind een Italiaanse maaltijd niet compleet zonder dat. Bijv scaloppina a la parmagiana.. lekker hoor! Maar wel graag pasta erbij
In Italië wel, hier kun je het ook kiezen bij je vlees of vis. Een simpele spaghetti of aardappeltjes/frietjes.quote:
ik was mijn post aan het editten maar toen besloot mijn hoerige kut laptop dat er updates geïnstalleerd moesten wordenquote:Op zondag 17 mei 2015 22:47 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ja maar ik vind een Italiaanse maaltijd niet compleet zonder dat. Bijv scaloppina a la parmagiana.. lekker hoor! Maar wel graag pasta erbij
moet zeggen dat ik het wel fijn vond te merken dat ook dat een klein beetje losgelaten wordt in Italië. Bemerkte ik afgelopen zomerquote:
checkquote:Op zondag 17 mei 2015 22:57 schreef Pietverdriet het volgende:
Mijn lievelingsitaliaan heeft zelfs geen pizza
Gnocchi heb ik nog niet lekker gegeten. En ik weet dat het kan, ik mis t alleen als ik t niet heb .quote:Op zondag 17 mei 2015 22:55 schreef Molo het volgende:
[..]
ik was mijn post aan het editten maar toen besloot mijn hoerige kut laptop dat er updates geïnstalleerd moesten worden
maar goed, bedoelde te zeggen (al was het iets uitgebreider opgeschreven ) dat wildzwijn met rode wijn ook kan, risotto, gnocci, aardappelgerechten met saus met kaas en speck, worsten, soepen, gegrilde vis, vlees etc.
Eigenlijk van alles.
Als ooit in Düsseldorf bent, a tavola in de Wallstrasse, aanraderquote:
Opgeslagenquote:Op zondag 17 mei 2015 23:01 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Als ooit in Düsseldorf bent, a tavola in de Wallstrasse, aanrader
Ziet er niet uit en is ook qua eten onsmakelijk om te zien en als ik zo her-en-der recensies lees erg middelmatig.quote:Op zondag 17 mei 2015 21:04 schreef Iwanius het volgende:
Waar?
[ afbeelding ]
Pizzeria Palermo Zwart Janstraat 92C, 3035 AW Rotterdam.
Openingstijden: di-zondag van 17:00 uur -2!:30 uur. Alleen cash betalingen! (dus geen PIN!)
[ afbeelding ]
Interieur
Wat at je?
[ afbeelding ]
(vriendin wilde lollig doen met haar vinger.. )
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Impressie/ervaring/commentaar:
Dit is een zaak die ik op aanraden van iemand bezocht die dit als gunst vroeg te meer hij weet dat ik niet zo van de 'Hollandse' - aangepaste - Italiaanse keuken ben. Van de buitenkant gezien nodigt de zaak ook niet echt uit in zo een de drukke Zwart-Janstraat met allerlei internationale winkeltjes van migranten, en waar zo een zaak als dit dan tussen gepropt lijkt. Binnen is het ook niet echt uitnodigend maar eenmaal aan tafel gezeten veranderd dat als je kennis maakt met de eigenaar 'Franco', die een echte tradtionele en bevlogen Italiaan blijkt te zijn met een ontzettende liefde voor de traditionele Italiaanse keuken,de gastvrijheid en de juiste smaakverhoudingen in een gerecht.
Wij lieten ons dan ook helemaal verrassen door hem en gaven als enige hint van seafood te houden. Eerlijk is eerlijk: Aan het einde bleek alles te smaken en te kloppen en was dit een bezoek die voor herhaling vatbaar was. Zelfs zijn zelfgemaakte ijskoude Limoncello als afsluiter was heerlijk maar mierrrrrrzoet! (glas water lopen sippen om de zoetheid enigzins in te dammen)
Jammer dat Franco geen lunch draait want ik zie mij hier in de middag wel even een hapje doen alvorens er geacclimatiseerd wordt.
Cijfer?
8 / 10
Zeker niet gelezen wat ik in mijn recensie neerpende inzake de zaak/vorm en alles wat erom heen hangt. Ga jij het nou juist over die 'vorm' hebben. En recensies van zogenaamde 'kenners' veeg ik al meer dan 20+ jaar in NL mijn reet mee af en ik heb al meerdere malen uitgelegd waarom. Meeste mensen in Nl die gaat uiteten hebben geen smaak! laat staan productkennis en kennis van smaakverhoudingen. Die houden zich alleen maar op in standaard 'lounge'achtige - nette Brassie - zaken met de standaard menu's die als verrassend gelden, met hun te hoge prijzen en steken dan daar de loftrompet mee. Of het zijn 'betaalde' recensenten die gratis komen eten en sowieso positief schrijven zoals ik al hier omschreef.quote:Op maandag 18 mei 2015 01:07 schreef golfer het volgende:
Ziet er niet uit en is ook qua eten onsmakelijk om te zien en als ik zo her-en-der recensies lees erg middelmatig.
Ik eet amper pizza,wat zeg ik: Italiaans...tenzij ik in Little Italy in NYC USA ben of...in Sicilië waar ik ooit het lekkerste Italiaans heb gegeten.quote:Op zondag 17 mei 2015 22:57 schreef Pietverdriet het volgende:
Mijn lievelingsitaliaan heeft zelfs geen pizza
Voor jou. Dat kan.quote:Op maandag 18 mei 2015 10:09 schreef Iwanius het volgende:
Smaakte prima en daar gaat het in de basis om
Liever iets goeds huisgemaakts zo op een bord gelegd dan fabrieksvoer kunstig opgemaakt.quote:Op maandag 18 mei 2015 08:18 schreef MutedFaith het volgende:
Ziet er uit als dat wat je in de grotere italiaanse steden bij de lokale touristtraps krijgt.
Italiaans zoals ik het thuis ook zou kunnen maken.
Alleen de 2 partjes tomaat op een blaadje ijsbergsla is dan weer zo nederlands als je het kunt krijgen.
Dan heb je het goed begrepen. Ik heb dat volgens mij al eens uitgelegd waarom ik het zo vaak eet:quote:Op maandag 18 mei 2015 12:03 schreef RobinOok het volgende:
Voor jou. Dat kan.
Ik wil meer.
Ik moet je zeggen, de wontonsoepjes enzo die jij overal placht te eten maken mij ook niet enthousiast. Ik vind het er gewoon liefdeloos uitzien allemaal. Prima als je belangrijkste eis is om je maag te vullen met iets smakelijks, maar daarvoor ga ik niet uit eten.
Diens referentiekader is standaard. (= 'nette zaken'/evenementen met hetzelfde soort publiek en navenante gerechtjes)quote:(ik vind het er trouwens niet onsmakelijk uitzien zoals Golfer. Geloof best dat het smakelijk kan zijn allemaal, maar ik wil het nie)
Even het gehele plaatje.quote:Op zondag 17 mei 2015 22:47 schreef FutureFairytale het volgende:
....................... Maar wel graag pasta oid erbij
Pasta!quote:
Het is een beetje zoals je in Spanje bij een menu restaurant zou krijgen waar de mensen dagelijks lunchen. Geen presentarie maar wel degelijk eten. Voor dinsdag tussen 2 en 3 zeg maar. Op zaterdagavond wil ik ook meer "ervaring".quote:Op zondag 17 mei 2015 21:42 schreef RobinOok het volgende:
Ik vind het er echt vre-se-lijk uitzien, dat eten van Franco.
Ik denk niet dat ik daar gelukkig van zou worden.
ben ik het helemaal mee eens, het maakt me niet ontzettend veel uit hoe iets opgemaakt is. De smaak dat is belangrijk. Laatst in rome nog verse pasta gegeten op een plastic bord met plastic vork. Prijs/kwaliteit echt ontzettend goed.quote:Op maandag 18 mei 2015 12:15 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Liever iets goeds huisgemaakts zo op een bord gelegd dan fabrieksvoer kunstig opgemaakt.
Kreeg bij een italiaan op een dorpje in noord groningen ooit tiramisu in een patatbakje, mijn broertje kon niet genoeg krijgen daar boe en bah over te roepen, maar het is wel een teken dat hij heel zelfgemaakt was en zo smaakte het ook. Maar wel heen enthusiast worden van een mooi bord.
De horeca is in NL de laatste 20-30 jaar erg vooruit gegaan, maar helaas is dat vaker presentatie dan ambachtelijkheid aan het worden.
En dat lag ook op of naast 1 blaadje ijsbergsla? Met een partje tomaat ernaast?quote:Op maandag 18 mei 2015 22:54 schreef mytec het volgende:
[..]
Laatst in rome nog verse pasta gegeten op een plastic bord met plastic vork.
En de appelmoes met de kers erop is ook al afgeschaft..quote:Op dinsdag 19 mei 2015 00:29 schreef RobinOok het volgende:
[..]
En dat lag ook op of naast 1 blaadje ijsbergsla? Met een partje tomaat ernaast?
Of nog beter, met een takje krulpeterselie erop?
Nou?
Nee dat niet, alles wat je kreeg op het bord was eetbaar, maar idd dat soort spul is nauwelijks functioneel en eigenlijk verspilling van voedselquote:Op dinsdag 19 mei 2015 00:29 schreef RobinOok het volgende:
[..]
En dat lag ook op of naast 1 blaadje ijsbergsla? Met een partje tomaat ernaast?
Of nog beter, met een takje krulpeterselie erop?
Nou?
Dolce Vita? Lekker, maar ik kom daar niet meer vanwege de slechte bediening.quote:Op zondag 17 mei 2015 22:59 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Gnocchi heb ik nog niet lekker gegeten. En ik weet dat het kan, ik mis t alleen als ik t niet heb .
Maar n Italiaan bij mij in het centrum heeft risotto met peer, gorgonzola en oude balsamico en dat is me een partij lekker!
Idd bij Dolce Vita. Bij El Delicato woon ik vlakbij en ben er nog nooit geweest. Roep al 4 jaar dat ik er naartoe ga. Zo stom want het schijnt zo goed te zijn.quote:Op dinsdag 19 mei 2015 09:51 schreef applemoose het volgende:
[..]
Dolce Vita? Lekker, maar ik kom daar niet meer vanwege de slechte bediening.
Ik ben een beetje verliefd op de pasta bij Il Delicato
Ik geloofde er niks van , dus ik ben gisteren maar even bij Özlem langs geweest voor een broodje doner.quote:Op zondag 17 mei 2015 00:22 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Poeh geen idee eigenlijk. Maar ik weet wel dat die nieuwe grillroom, Özlem *zit in die passage bij de Massada* erg lekker is en niet duur 10x beter dan al die andere grillrooms in Emmen.
Je bent echt geweest Ik ga vrijdag weer.quote:Op dinsdag 19 mei 2015 19:32 schreef gargamelnl het volgende:
[..]
Ik geloofde er niks van , dus ik ben gisteren maar even bij Özlem langs geweest voor een broodje doner.
Is inderdaad de beste van Emmen.
Bedankt voor de tip!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ik denk dat ik morgen weer even naar thu thiem ga.quote:Op dinsdag 19 mei 2015 20:16 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Je bent echt geweest Ik ga vrijdag weer.
(pic is van hun fb)quote:Goededag,
Onze specialiteit HAPJES voor deze week: "Bánh cuốn" ofwel een portie** Vietnamese gestoomde rijstdeegflensjes, met keuze uit 4 verschillende soorten:
- cha sieuw
- garnalen
- varkensvlees
- vegetarisch
**1 portie is 3 stuks! & Combineren is mogelijk!!
Oehhhquote:Op dinsdag 19 mei 2015 20:24 schreef gargamelnl het volgende:
[..]
Ik denk dat ik morgen weer even naar thu tiem ga.
Week special:
[..]
(pic is van hun fb)
[ afbeelding ]
Vast wel. Utrecht is iets meer een grote stad dan het verstedelijkte boerendorp Emmen.quote:Op dinsdag 19 mei 2015 20:34 schreef PluisigNijntje het volgende:
[..]
Oehhh
Zitten er ook zulke tentjes in Urrecht?
Kimmade.quote:Op dinsdag 19 mei 2015 20:34 schreef PluisigNijntje het volgende:
[..]
Oehhh
Zitten er ook zulke tentjes in Urrecht?
!quote:Op woensdag 20 mei 2015 20:32 schreef mytec het volgende:
http://www.nu.nl/eten-en-(...)-volkskrant-weg.html
Iemand hier al geweest? Laat je fotocamera maar niet zien!
Zal ik voor de gein mijn aloude RLS camera meenemen en pontificaal op tafel neerzetten zo van: "zo..deze toko gaan we eens belichten." Kijken of ze mij ook de deur wijzen.Zal de eerste zijn in 35+? jaar... Het is dat ik Rotterdam zit want anders zat ik morgen daar voor de lunch. Ik houd wel van koks die zo optreden tegen dit soort lieden.quote:Op woensdag 20 mei 2015 20:32 schreef mytec het volgende:
http://www.nu.nl/eten-en-(...)-volkskrant-weg.html
Iemand hier al geweest? Laat je fotocamera maar niet zien!
Emmenaren? Özlem ben ik nog nooit geweest, moet ik maar eens doen. Wat ik in Emmen aanraders vind qua restaurants, zijn Indian Spices (Indiaas, duh ) en Sardegna (Italiaans).quote:Op dinsdag 19 mei 2015 20:16 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Je bent echt geweest Ik ga vrijdag weer.
Ben benieuwd hoe het was bij Gasterij Zuidbarge.quote:Op zaterdag 23 mei 2015 07:54 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Emmenaren? Özlem ben ik nog nooit geweest, moet ik maar eens doen. Wat ik in Emmen aanraders vind qua restaurants, zijn Indian Spices (Indiaas, duh ) en Sardegna (Italiaans).
Indian Spices: erg lekker, onverslaanbare naan, verse ingrediënten voor de curry, gewoonweg heerlijk.
Sardegna: vreselijke entourage qua restaurant, maar dat maakt het wel weer grappig. Waar het om draait, is de kwaliteit van het eten en dat is daar echt goed. Pizza's met mooie dunne korst, goed belegd. Pasta's rijkelijk met saus en vlees/vis wordt zeer goed bereid. Een aanrader is daar de gorgonzolasaus. Zo proef je het niet vaak. Nooit, eigenlijk.
Vanavond ga ik sinds een lange tijd bij Gasterij Zuidbarge eten. Daar ben ik een keer geweest toen ik 8 jaar was of zo . Dan zeggen goede recensies je niet zo veel . Anyway, ik ben eeg benieuwd na alle goede verhalen! Als ik er achter kom hoe ik foto's kan uploaden hier, doe ik een verslagje.
Haha! Zoals gezegd, bijzondere entourage. Geef je ze niet nog een kans en neem je een keer mijn aanrader, de zeetong in gorgonzolasaus? Afijn, beter is het verder te keuvelen over goede restaurants in Emmen in het Emmen-topic.quote:Op zaterdag 23 mei 2015 12:33 schreef gargamelnl het volgende:
[..]
Ben benieuwd hoe het was bij Gasterij Zuidbarge.
Sardegna (a.k.a De Gatver) : Smaken verschillen natuurlijk , maar ik vind het echt bagger. Vooral als je daar in de freggel grot gaat eten, met die schreeuw tweeling in de bediening.
Bezorg pizza's zijn nog wel te doen, vooral omdat ze meestal binnen een kwartier bezorgen.
Emmen-topic? linkje?quote:Op zaterdag 23 mei 2015 14:51 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Haha! Zoals gezegd, bijzondere entourage. Geef je ze niet nog een kans en neem je een keer mijn aanrader, de zeetong in gorgonzolasaus? Afijn, beter is het verder te keuvelen over goede restaurants in Emmen in het Emmen-topic.
quote:Op zaterdag 23 mei 2015 14:51 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
mijn aanrader, de zeetong in gorgonzolasaus
Jij staat nu voor eeuwig als combi tussen deze foto en die in je UI in mijn hoofd geprintquote:
Ditquote:
Ik vind Pallas Athene anders behoorlijk goed, Waar zit die van jou dan?quote:
Ziet er goed uit, daar ga ik ook eens eten met mijn broertje als ik in de buurt ben.quote:Op zaterdag 23 mei 2015 16:20 schreef Roel_Jewel het volgende:
Vijf jaar samen met m'n vriendin hebben we gisteravond gevierd bij Wiesen in Eindhoven.
Daar ben ik 1 keer geweest vond mijn mix grill erg weinig, kleine stukjes vlees en ook nog allemaal niet lekker.. wilde ak terug verhuizen naar Utrecht waar ik ingesloten. Zat tussen 4 Griekse snackbars en 2 restaurants..quote:Op zondag 24 mei 2015 18:24 schreef Loontjah het volgende:
[..]
Ik vind Pallas Athene anders behoorlijk goed, Waar zit die van jou dan?
Wow! Ziet er goed uit zeg!quote:
Zeker!quote:
Op de bubble tea na, Omnomnom!!!quote:Op zaterdag 6 juni 2015 16:42 schreef gargamelnl het volgende:
Vanmiddag weer gegeten bij vietnamees eethuis Thu-Thiem in Emmen.
Ik had de week special gekozen: 'Mì xào giòn hải sản' (Vietnamese krokante bami met gewokte groenten, garnalen en inktvis). Het was weer heerlijk.
Daarnaast had ik een milk bubble tea granaatappel met tapioca parels.
[ afbeelding ]
Lust je geen bubble tea? Ik vind het echt heerlijk. Ook kies ik voor de melk variant om te blussen. Ik ben dol op extra pittig, maar zoals met heel veel zaken heb ik mezelf nooit in de hand.quote:
Nee ik vind dat echt ranzigquote:Op zaterdag 6 juni 2015 17:48 schreef gargamelnl het volgende:
[..]
Lust je geen bubble tea? Ik vind het echt heerlijk. Ook kies ik voor de melk variant om te blussen. Ik ben dol op extra pittig, maar zoals met heel veel zaken heb ik mezelf nooit in de hand.
Ik kom er alleen voor de Pho, de Bánh xèo en de Banh mi. Alledrie goddelijk Als ik uitgebreid Vietnamees wil dan ga ik wel naar de Voorstraat naar Saigon.quote:Op zaterdag 6 juni 2015 16:47 schreef MevrouwPuff het volgende:
[..]
Zeker!
Wel stuk eenvoudiger dan de foto van de emmense variant hierboven, zo te zien, maar altijd goed. Je bent eerder de kaart door zeg maar.
quote:Op zondag 7 juni 2015 01:21 schreef Miauw_Zedong het volgende:
[..]
Ik kom er alleen voor de Pho, de Bánh xèo en de Banh mi. Alledrie goddelijk Als ik uitgebreid Vietnamees wil dan ga ik wel naar de Voorstraat naar Saigon.
Oh klopt ja, die zijn ook erg lekker. Vandaag streekmarkt bij de Dom, eens kijken wat ik daar allemaal ga eten. Hopelijk hebben ze weer broodjes varkenswangquote:Op zondag 7 juni 2015 08:40 schreef Vanyel het volgende:
[..]
QFT
Alleen haal ik bij Kimmade ook wel eens noedelsalade en rijstpapierrolletjes. Ook
Stond bij de sandwiches, was ook iets te veel voor mequote:Op zondag 7 juni 2015 16:20 schreef Molo het volgende:
Dat broodje ziet er qua opmaak natuurlijk uit alsof het een 'broodje Syrië' is, maar klinkt wel erg lekker.
Porchetta
En flinke lunch, die twee dingen
Ja kan me voorstellen, zeker na zo'n bak kaassoepquote:Op zondag 7 juni 2015 16:25 schreef Soury het volgende:
[..]
Stond bij de sandwiches, was ook iets te veel voor me
Zeg het eens mien jong.quote:
Ik vind die vietnamese lente rol voor 5 euro op de menukaart wel absurd duur, of zou je er 2 krijgen voor dat geld?quote:Op zondag 7 juni 2015 16:28 schreef Iwanius het volgende:
[..]
[ afbeelding ] Zeg het eens mien jong.
On topic.
Waar?
[ afbeelding ]
PHO HANOI: Botersloot 58a - 3011 HJ Rotterdam
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Wat at je?
[ afbeelding ]
Impressie/op of aanmerkingen?
Na het acclimatiseren krijg je ondanks dat je toch een redelijk vroege lunch hebt genuttigd altijd weer een beetje trek en wat is dan de beste oplossing? Juist,even weer wat Aziatisch smikkelen om de ergste trek te stillen. Daarom werd besloten om even het geriefelijke terras te verlaten en naar deze voor mij onbekende Vietnamese deli te begeven en eens te kijken of het wat was op Vietnamees gebied. Daar aangekomen merkte ik dat Pho Hanoi naast het voor mij wel bekende Vietnamese Boguette (waardeloos!)was gelegen en vreemd genoeg bekroop mij toen een gevoel van: "Deze Pho Hanoi zal toch niet ook zo slecht zijn?"
Viel het tegen? mee? of werd je aangenaamd verrast?
Eehm...ik vond het uiteindelijk erg matigjes. Ik vond het sowieso niet geweldig of iets wat mij zou doen besluiten om snel terug te keren. Let wel: Ik ben gewoon stierlijk verwent als het traditionele smaken betreft dus ik ben snel teleurgesteld als het niet smaakt zoals ik denk dat het zou moeten smaken.
Dus je hebt niet echt lekker gegeten en wat was dan niet goed,of vond je tegenvallen?
Nou... wat ik bestelde stond op de kaart als Com Thit Kho en wat dit het niet was of de omschrijving was gewoon niet de juiste omdat ik dit Noord-Vietnamees gerecht ken, en het als een zeer smaakvol gerecht heb ervaren, die wanneer traditioneel bereidt vol van smaak is!! Dit was het duidelijk niet! Het was een erg flauw. En dan niet van "Goh daar moet zout o.i.d. bij,maar gewoonweg flauw en een beetje erg doorkookt. Zowel het vlees als de groente."
Als ik een vergelijking mag trekken dan is dit gerecht een slap aftreksel van de Thaise Nua Phad Krapauw die ik gisteren at maar veel meer smaak op alle fronten had. En de rijst was hard van de buitenkant alsof men het even in een oventje had opgewarmd en vervolgens uitgeserveerd. Grappig genoeg werd mij geadviseerd om de bijgeleverde saus over de rijst te gieten zodat deze wat vochtiger werd en meer smaak kreeg i.c.m. het vleesgerecht.
Ik zat dan ook een beetje met lange tanden te eten gewoon omdat ik mijn trek toch wilde stillen en dus braaf mijn bordje leeg at en vervolgens braaf afrekende.
Eindconclusie:
Nee,dit was het duidelijk niet als het smaakvolle gerechten betreft en dan te bedenken dat het werd aanbevolen als een signature dish! waar men trots op is.
Cijfer?
6- / 10
Dit kan toch serieus niet zo zijn? Die saus is bedoeld om te dippen niet om als saus te gebruiken. En we zitten bij de Vietnamees en niet bij de Thai. Het komt bij mij over als beunhazen.quote:... Grappig genoeg werd mij geadviseerd om de bijgeleverde saus over de rijst te gieten zodat deze wat vochtiger werd en meer smaak kreeg i.c.m. het vleesgerecht.
Dit dus. 50 tot 75% van de horeca ondernemers in Nederland zijn vieze ratten die klanten zien als zeikerds. Ik ben blij dat ik 15 minuten van de Duitse grens woon en daar tegen normale prijzen en goede service uit eten kan.quote:Op zaterdag 13 juni 2015 16:17 schreef Iwanius het volgende:
In Nederland moet alles express duurder worden gemaakt voor eigen gewin = hebberigheid terwijl 'streetfood'als kenmerk juist heeft dat het betaalbaar moet zijn voor de massa.
En zo is dat!!!quote:Op zondag 14 juni 2015 21:41 schreef Isegrim het volgende:
Nee nee nee, de lekkerste worsten van Rotterdam komen van Wild Vleesch!
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 16-06-2015 18:03:51 ]
quote:Op dinsdag 16 juni 2015 18:02 schreef Iwanius het volgende:
Trollen om te trollen gaat je goed af. Maar je kan hopelijk deze aanname wel keihard maken hé wil je niet afgaan. Zou zeggen bel even en vraag of men deze fles onlangs verkocht heeft....Als je bij zo'n restaurant dit soort wijn koopt betaal je dan niet veel meer wanneer je het via een wijnhandel haalt? Meestal maken ze een behoorlijke winst per fles die ze verkopen.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het kan zijn dat ze een ongeopende fles die je meeneemt iets goedkoper prijzen, omdat er geen "drinkgeld" bij in zit. En dat restaurant heeft ook een eigen wijnhandel.quote:Op dinsdag 16 juni 2015 18:42 schreef hmmmz het volgende:
[..]
Als je bij zo'n restaurant dit soort wijn koopt betaal je dan niet veel meer wanneer je het via een wijnhandel haalt? Meestal maken ze een behoorlijke winst per fles die ze verkopen.
Ik ken de zaak toevallig ook. Veel van deze wijnen koop je niet in een wijnhandel, zeker niet uit het schap. Daarvoor hebben ze mannetjes. Die zoeken wijnen op bestelling, verkopen die door. En juist 1 van die mannetjes is mijn zwager. Die naast kok dit er bij doet.quote:Op dinsdag 16 juni 2015 18:42 schreef hmmmz het volgende:
[..]
Als je bij zo'n restaurant dit soort wijn koopt betaal je dan niet veel meer wanneer je het via een wijnhandel haalt? Meestal maken ze een behoorlijke winst per fles die ze verkopen.
De meeste mensen die dit soort flessen wijn kopen zijn daar volgens mij wel van op de hoogte.quote:Op dinsdag 16 juni 2015 19:56 schreef Gripper het volgende:
[..]
Het kan zijn dat ze een ongeopende fles die je meeneemt iets goedkoper prijzen, omdat er geen "drinkgeld" bij in zit. En dat restaurant heeft ook een eigen wijnhandel.
Desondanks moet je als je bij een restaurant koopt wel heel aardig weten wat de waarde van die fles bij de gewone wijnhandelaar is. Dus Iwanius lijkt me wel een kenner, of hij smijt graag geld over de balk.
Of een combi van beiden
Dat snap ik, om dit soort exclusieve wijnen te kopen kan je niet terecht bij de lokale slijter/wijnhandel, dit gaat via speciale handelaren zoals bijvoorbeeld bestofwines. Ik vroeg me af of de prijs niet een stuk hoger is als je de wijn in het restaurant koopt ipv via zo'n handelaar.quote:Op dinsdag 16 juni 2015 19:58 schreef Nico987 het volgende:
[..]
Ik ken de zaak toevallig ook. Veel van deze wijnen koop je niet in een wijnhandel, zeker niet uit het schap. Daarvoor hebben ze mannetjes. Die zoeken wijnen op bestelling, verkopen die door. En juist 1 van die mannetjes is mijn zwager. Die naast kok dit er bij doet.
Dikke kans dus dat deze wijn bij mij in de kelder ligt die mijn zwager mag gebruiken om wat eigen collectie te bewaren.
Natuurlijk.. Daarom is 50 tot 75% van de horeca ondernemers is Nederland ook rijk, want ze rekenen ZO veel meer.. En dat food truck argument slaat al helemaal nergens op, heb je de huurprijzen in grote steden wel eens opgezocht?quote:Op zondag 14 juni 2015 23:27 schreef gargamelnl het volgende:
[..]
Dit dus. 50 tot 75% van de horeca ondernemers in Nederland zijn vieze ratten die klanten zien als zeikerds. Ik ben blij dat ik 15 minuten van de Duitse grens woon en daar tegen normale prijzen en goede service uit eten kan.
Een wijn gaat rustig 6 keer over de koop.quote:Op woensdag 17 juni 2015 04:03 schreef hmmmz het volgende:
[..]
Dat snap ik, om dit soort exclusieve wijnen te kopen kan je niet terecht bij de lokale slijter/wijnhandel, dit gaat via speciale handelaren zoals bijvoorbeeld bestofwines. Ik vroeg me af of de prijs niet een stuk hoger is als je de wijn in het restaurant koopt ipv via zo'n handelaar.
Dat moet ook, op het eten verdient men het niet.quote:Op woensdag 17 juni 2015 08:19 schreef Nico987 het volgende:
[..]
Een wijn gaat rustig 6 keer over de koop.
Naast de onderneming die jij noemt, zijn er speciale wijn(groot)handelaren die enkel verkopen aan horeca-ondernemers. Deze kunnen wijnen voor een schappelijke prijs verkopen aan de ondernemer. Wat de 'exclusieve wijnen' betreft durf ik niet te zeggen of het daar oh zo veel goedkoper is.quote:Op woensdag 17 juni 2015 04:03 schreef hmmmz het volgende:
[..]
Dat snap ik, om dit soort exclusieve wijnen te kopen kan je niet terecht bij de lokale slijter/wijnhandel, dit gaat via speciale handelaren zoals bijvoorbeeld bestofwines. Ik vroeg me af of de prijs niet een stuk hoger is als je de wijn in het restaurant koopt ipv via zo'n handelaar.
Vandaar ook het adagium: " Ze eten je arm maar drinken je rijk.."quote:Op woensdag 17 juni 2015 08:31 schreef Pietverdriet het volgende:
Dat moet ook, op het eten verdient men het niet.
Wat is dat "zeepje" naast de mayo en ketchup?quote:Op donderdag 18 juni 2015 17:08 schreef static het volgende:
• Lokatie: Ritz Carlton, Chengdu, China
• Wat: patatje met
• Impressie: erg goed
• Kosten: 143 RMB
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Heerlijke patajes, via roomservice. Knapperig van buiten, mals van binnen. Precies genoeg zout en volgens mij een vleugje peper.
Mayo: volgens mij niet voorgefabriceerd, maar in-house gemaakt. In Azië is het trouwens volstrekt vreemd dat men mayo erbij neemt; heb ook al eens ergens een salade-dressing erbij gekregen. Overigens erg romig met een vleugje limoen.
Ketchup ook erg lekker, pikante bite.
Eigenlijk beter dan in Nederland/Belgie. Cijfer: 8. Had hoger kunnen zijn, maar Pepsi .
Zou ook wat zijn als dat niet zo was, voor 20 euro .quote:Op donderdag 18 juni 2015 17:08 schreef static het volgende:
...
Eigenlijk beter dan in Nederland/Belgie. ...
Volgens mij neem je dit omdat het Aziatisch eten daar je strot uitkwam... En hoezo geen Coke classic daar?quote:Op donderdag 18 juni 2015 17:08 schreef static het volgende:
• Lokatie: Ritz Carlton, Chengdu, China
• Wat: patatje met
• Impressie: erg goed
• Kosten: 143 RMB
Heerlijke patajes, via roomservice. Knapperig van buiten, mals van binnen. Precies genoeg zout en volgens mij een vleugje peper.
Mayo: volgens mij niet voorgefabriceerd, maar in-house gemaakt. In Azië is het trouwens volstrekt vreemd dat men mayo erbij neemt; heb ook al eens ergens een salade-dressing erbij gekregen. Overigens erg romig met een vleugje limoen.
Ketchup ook erg lekker, pikante bite.
Eigenlijk beter dan in Nederland/Belgie. Cijfer: 8. Had hoger kunnen zijn, maar Pepsi .
Dat ziet er heerlijk uit voor een broodje hamburger met frietquote:Op vrijdag 19 juni 2015 02:43 schreef Nico987 het volgende:
Van een paar weken terug
[ link | afbeelding ]
Lekkere lamsburger met chutney en allerlei lekkers. Frietjes met vers gemaakte ketchup.
Bij lekker burgerlijk. Leuk klein zaakje in de binnenstad van Amersfoort.
Ik geef deze toch wel een 8+.
http://www.tripadvisor.nl(...)olland_Province.htmlquote:Op vrijdag 19 juni 2015 07:59 schreef Aurelius het volgende:
Is iemand wel eens naar de Burger Bar geweest in Amsterdam, zit in een zijstraat van de Nieuwendijk in Amsterdam? Ik hoor/lees er gemengde dingen over.
Inderdaad. Een keer een afscheidsetentje gehad bij El Gaucho. Vlees is goed, de rest en dan echt al het andere is niet te vreten fabriekstoer. Brrrrrr. Zelfs de carpaccio was niet te eten. Sla ui een pakje met een kwats spermaslasaus uit een fles. Echt te treurig voor woorden.quote:Op vrijdag 19 juni 2015 02:24 schreef Tim86 het volgende:
El Gaucho heeft toch niets te maken met de Gauchos keten?
Net even lekker geluncht. Burger weer erg lekker. Maar gaat toch weer een punt af. Want bij een burger drink je cola, geen Pepsi dus..quote:Op vrijdag 19 juni 2015 07:53 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dat ziet er heerlijk uit voor een broodje hamburger met friet
Hoe eet je zo'n apparaat?quote:Op vrijdag 19 juni 2015 02:43 schreef Nico987 het volgende:
Van een paar weken terug
[ link | afbeelding ]
Lekkere lamsburger met chutney en allerlei lekkers. Frietjes met vers gemaakte ketchup.
Bij lekker burgerlijk. Leuk klein zaakje in de binnenstad van Amersfoort.
Ik geef deze toch wel een 8+.
Wat een goede, heldere en uitgebreide recensie!quote:
Ja maar af en toe een bruine boterham met kaas of een kroket is wel lekker dan hoorquote:Op vrijdag 19 juni 2015 20:13 schreef FutureFairytale het volgende:
Je moet daar ook gewoon Thais eten? Waarom westers eten willen als je in Azië het meest geweldige, spotgoedkope eten kunt krijgen?
Als je er een half jaar zit kan ik me dat wel voorstellen jaquote:Op vrijdag 19 juni 2015 20:37 schreef Ole het volgende:
[..]
Ja maar af en toe een bruine boterham met kaas of een kroket is wel lekker dan hoor
Ik zou het na een week al zat zijn.quote:Op vrijdag 19 juni 2015 21:16 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Als je er een half jaar zit kan ik me dat wel voorstellen ja
static zit er wel iets langer. kijk maar eens in het kaa gedeelte.quote:Op vrijdag 19 juni 2015 21:16 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Als je er een half jaar zit kan ik me dat wel voorstellen ja
Ziet er i.i.g. beter uit dan wat ik at in Rotterdam zo op het eerste gezicht.quote:Op vrijdag 19 juni 2015 08:27 schreef Aurelius het volgende:
Goede ramen is moeilijk te vinden in Nederland.[knip]
Cijfer 9/10.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 30% gewijzigd door #ANONIEM op 20-06-2015 04:55:18 ]
quote:Op zaterdag 20 juni 2015 04:52 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ziet er i.i.g. beter uit dan wat ik at in Rotterdam zo op het eerste gezicht.
On topic.
Gisteren een beetje te keer geweest qua eten en drinken in verschillende toko's.
Was gisteren weer een enerverende dag.Jij drinkt groene fernandes?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Gadverdamme man, dat had ik niet verwacht van een fijnproever als jij.quote:
Tante Loes of de Koning van Denemarken (beiden IN Rhenen )quote:Op zondag 21 juni 2015 14:01 schreef emmyemmy het volgende:
Iemand die een leuk betaalbaar restaurantje kent (max 30 euro p.p.) in de buurt van Rhenen?
Die 2e ziet er goed uitquote:Op zondag 21 juni 2015 14:58 schreef Gripper het volgende:
[..]
Tante Loes of de Koning van Denemarken (beiden IN Rhenen )
Ze zitten 300 meter bij mekaar vandaan, dus je kunt bij allebei even kijken voor je je keus bepaalt. Bij de Koning zit je aan de doorgaande weg door Rhenen, maar wel een mooi terras, en binnen heb je natuurlijk geen last van die weg.quote:
Is reserveren nodig? Of is het niet zo drukquote:Op zondag 21 juni 2015 15:34 schreef Gripper het volgende:
Z
[..]
Ze zitten 300 meter bij mekaar vandaan, dus je kunt bij allebei even kijken voor je je keus bepaalt. Bij de Koning zit je aan de doorgaande weg door Rhenen, maar wel een mooi terras, en binnen heb je natuurlijk geen last van die weg.
Tante Loes is in de uiterwaard bij de Rijn, mooi uitzicht dus. Maar qua eten is het bij de Koning beter (vind ik zelf)
Aangezien je het vraagt in dit topic, verwachten we nu dus wel een uitgebreide recensie van je als je er geweest bent.quote:
Dat dusquote:Op zondag 21 juni 2015 16:09 schreef golfer het volgende:
Aangezien je het vraagt in dit topic, verwachten we nu dus wel een uitgebreide recensie van je als je er geweest bent.
quote:Op zondag 21 juni 2015 16:09 schreef golfer het volgende:
[..]
Aangezien je het vraagt in dit topic, verwachten we nu dus wel een uitgebreide recensie van je als je er geweest bent.
Prima heb alleen niet veel restaurant ervaring en ben niet heel kieskeurigquote:
Was je straalbezopen toen je dit schreef...quote:Op zondag 21 juni 2015 07:38 schreef Isegrim het volgende:
Gister gegeten bij cocktailbar Level in Rotterdam.
Vooraf:
- Steak tartare met kwarteleitjes, haricots verts, acetostroop, crostini, zoetzure cherry tomaatjes & een kruidentuintje
- Cannelloni van zalm met Hollandse garnalen, avocado, mierikswortel, sjalot, crème fraîche & een kruidentuintje
Hoofd:
-Levelburger: huisgemaakte hamburger van rund op Marokkaans brood met cheddar, gekonfijte rode ui, bacon, tomaat, little gem, tartaarsaus & huisgemaakte frites
- Smeuïge parelgort met gruyère, dragon, groene asperges, gepocheerd ei & Romantic cherrytomaatjes
Na:
- Huisgemaakte geroosterde marshmallows met aardbeien, pure chocola, crémeux van passievruchten, bosbessen & sorbet van viooltjes
- Crème pâtissière van sinaasappel met mousse van limoen, merengue van citroen, sponscake van munt, sinaasappelzest, bloedsinaasappel & bloedsinaasappelsorbet
Gerechten even van de kaart gecopy-pasted.
We hebben werkelijk voortreffelijk gegeten! Zeer positieve verrassing! Alles was gewoon helemaal in orde, inclusief de bediening door een leuke meid die vreselijk veel lol in haar werk had.
Inclusief 4 cocktails en een glas wijn waren we 95 euro kwijt.
Gewoon een 10 wat mij betreft!
* Isabeau noteert naam hipster placequote:Op zondag 21 juni 2015 17:34 schreef Isegrim het volgende:
Vooral mijn Cookie Monster, die smaakte naar vloeibare koekjes.
Nou idd. Wat een ongepaste reactie.quote:Op zondag 21 juni 2015 17:03 schreef Amarantha het volgende:
Ik vind de gerechten erg lekker klinken! Verder vind ik je niet heel vriendelijk overkomen nu Iwanius.
Hou toch eens op hiermee, ik hoor het op tv ook elke droeftoeter zeggen die denkt verstand van eten te hebben. Het woord zoals het gebruikt wordt bestaat niet eens in de van Dale.quote:Op zaterdag 23 mei 2015 16:20 schreef Roel_Jewel het volgende:
Lam met crunchy oude kaas en voorjaarsgroentjes
Nou gebruik het dáár danquote:
Ja het staat er in. Misschien wordt het gebruikt voor jonge kleine groentes.quote:Op zondag 21 juni 2015 19:00 schreef RobinOok het volgende:
Staat groentjes niet in de van Dale? Kan het me niet voorstellen.
die zitten niet in eten maar zitten in een papiertje of cellofaan gewikkeld.quote:
quote:Op zondag 21 juni 2015 19:13 schreef z80 het volgende:
[..]
die zitten niet in eten maar zitten in een papiertje of cellofaan gewikkeld.
Goed punt, verkeerde gelegenheid. Ja, al die figuren die Blijker en Kranenborg napraten met hun zoetjes, zuurtjes, bittertjes en visjes zijn bloedirritant, maar mensen die Vlaams praten niet, ook al is groentjes een vervelend woord.quote:Op zondag 21 juni 2015 18:47 schreef Griebus het volgende:
[..]
Hou toch eens op hiermee, ik hoor het op tv ook elke droeftoeter zeggen die denkt verstand van eten te hebben. Het woord zoals het gebruikt wordt bestaat niet eens in de van Dale.
Waarschijnlijk had de eigenaar geen zin om zijn duurste flessen tevoorschijn te halen alleen voor de foto.quote:Op zondag 21 juni 2015 18:33 schreef RobinOok het volgende:
Foute eigenaar zeker, dat Level? Eentje die niks met Iwanius op heeft? Haha, vertel eens, Iwanius, vanwaar je haat?
Het lijkt wel hoe meer verkleinwoordjes, hoe verfijnder het moet lijken.quote:Op zondag 21 juni 2015 19:31 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Goed punt, verkeerde gelegenheid. Ja, al die figuren die Blijker en Kranenborg napraten met hun zoetjes, zuurtjes, bittertjes en visjes zijn bloedirritant, maar mensen die Vlaams praten niet, ook al is groentjes een vervelend woord
quote:Op zondag 21 juni 2015 19:31 schreef Weltschmerz het volgende:
Waarschijnlijk had de eigenaar geen zin om zijn duurste flessen tevoorschijn te halen alleen voor de foto.
Ik ken genoeg mensen die niet eens door hebben dat het waardeloos is, omdat het thuis nog slechter is. En die letten dan vooral op de prijs en dan krijg je dit soort taferelen. Dat elke vezel in je lichaam schreeuwt dat je het beter kan, zonder enige moeite te doen.quote:Op maandag 22 juni 2015 15:25 schreef Atifa het volgende:
Volgende keer mag mijn broertje geen restaurant uit kiezen.
Die mensen ken ik ook, maar hier was verder iedereen in het gezelschap het wel met mij eens.quote:Op maandag 22 juni 2015 15:40 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik ken genoeg mensen die niet eens door hebben dat het waardeloos is, omdat het thuis nog slechter is. En die letten dan vooral op de prijs en dan krijg je dit soort taferelen. Dat elke vezel in je lichaam schreeuwt dat je het beter kan, zonder enige moeite te doen.
Een Varkenshaas goed bakken of een saus lekker maken kost niet meer dan een haas verpesten en een saus verpesten.quote:Op maandag 22 juni 2015 15:49 schreef Miauw_Zedong het volgende:
Voor 12,50 voor een hoofd, voor en nagerecht hoef je ook niet heel veel beter te verwachten denk ik. Daar heb je ook een shoarmaschotel voor
Klopt, maar blijkbaar zijn de lage winstmarges uit het budget van het keukenpersoneel gegaanquote:Op maandag 22 juni 2015 15:54 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Een Varkenshaas goed bakken of een saus lekker maken kost niet meer dan een haas verpesten en een saus verpesten.
quote:Op maandag 22 juni 2015 16:54 schreef Atifa het volgende:
Je krijgt waar je voor betaalt, en dat is ook te rechtvaardigen. Ik vind het zelf gewoon een gemiste kans. Vraag dan liever een paar euro meer en zet je gasten iets goeds voor.
Piet heeft wat dat betreft wel gelijk en met een paar euro meer word je niet plots een betere kok.quote:Op maandag 22 juni 2015 15:54 schreef Pietverdriet het volgende:
Een Varkenshaas goed bakken of een saus lekker maken kost niet meer dan een haas verpesten en een saus verpesten.
*Gaap* tuurlijk. Alsof ze dat voor een gast gaan doen.Maar leuke aanname 'voor op de kast.quote:Op zondag 21 juni 2015 19:31 schreef Weltschmerz het volgende:
Waarschijnlijk had de eigenaar geen zin om zijn duurste flessen tevoorschijn te halen alleen voor de foto.
Spinoza.quote:Op maandag 22 juni 2015 16:44 schreef Accursius het volgende:
Iemand aanraders voor een leuk restaurant in Leeuwarden? Hoeft geen top-niveau te zijn. Gewoon een leuk eet-café voor 20 / 25,- per persoon.
De Humphreys in Leeuwarden is wel een leuke lokatie. Geen idee hoe het nu is, al 10 jaar niet meer geweest.quote:Op maandag 22 juni 2015 16:44 schreef Accursius het volgende:
Iemand aanraders voor een leuk restaurant in Leeuwarden? Hoeft geen top-niveau te zijn. Gewoon een leuk eet-café voor 20 / 25,- per persoon.
Nee maar een slecht stuk vlees helpt niet mee..quote:Op maandag 22 juni 2015 17:12 schreef Isabeau het volgende:
[..]
[..]
Piet heeft wat dat betreft wel gelijk en met een paar euro meer word je niet plots een betere kok.
Was het een slechte varkenshaas dan? Het issue was dat deze te doorbakken was dacht ikquote:Op dinsdag 23 juni 2015 06:26 schreef Nico987 het volgende:
[..]
Nee maar een slecht stuk vlees helpt niet mee..
quote:
quote:Op maandag 22 juni 2015 19:34 schreef DarkerThanBlack het volgende:
[..]
De Humphreys in Leeuwarden is wel een leuke lokatie. Geen idee hoe het nu is, al 10 jaar niet meer geweest.
Bedankt hier kan ik wat mee.quote:Op maandag 22 juni 2015 19:37 schreef Eejit het volgende:
De Ierse pub heeft ook een goede keuken en het menu past goed bij het weer
Nee hoor Bep. Ken die eigenaar helemaal niet maar mijn reactie was meer ingegeven door het feit dat als iemand een toko als deze die niks bijzonders is qua producten/ingrediënten een 10 geeft ik altijd er van uitga dat er dan hoogstaande kwaliteit wordt gebruikt en niet basis groothandel spul dat massaal wordt ingekocht,afgeleverd en gebruikt.quote:Op zondag 21 juni 2015 18:33 schreef RobinOok het volgende:
Foute eigenaar zeker, dat Level? Eentje die niks met Iwanius op heeft? Haha, vertel eens, Iwanius, vanwaar je haat?
Zo beoordeel ik restaurants ook en dan kan zelfs een snackbar of plaatselijke Chinees een 10 krijgenquote:
Wie is het? Zou hem namelijk zo voorbij lopen.quote:Op woensdag 24 juni 2015 03:57 schreef Iwanius het volgende:
(BN'ers van tv moeten ook haring happen...of is hij aan het snabbelen?)
Gaat vooral ook om prijs-kwaliteit natuurlijkquote:Op woensdag 24 juni 2015 07:47 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Zo beoordeel ik restaurants ook en dan kan zelfs een snackbar of plaatselijke Chinees een 10 krijgen
(en een sterrenrestaurant een 6, terwijl die dan beter is dan die snackbar)
Dat.quote:Op woensdag 24 juni 2015 11:43 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Wie is het? Zou hem namelijk zo voorbij lopen.
quote:Op woensdag 24 juni 2015 12:41 schreef RobinOok het volgende:
Ik denk opeens "Is dat niet Sjoerd Pleijsier?"
Sjees, wat is die oud geworden. Ik weet nog dat ie haar had. :-)
U is geen Rotterdammert?quote:Op woensdag 24 juni 2015 11:43 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Wie is het? Zou hem namelijk zo voorbij lopen.
Sjoerd Pleijsierquote:Op woensdag 24 juni 2015 11:43 schreef Amarantha het volgende:
Wie is het? Zou hem namelijk zo voorbij lopen.
Nou vooruit dan ook maar de foto waar hij echt hapt.quote:
Kijk maar uit, straks krijg je nog een preek van Iwannogwat.quote:Op woensdag 24 juni 2015 07:47 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Zo beoordeel ik restaurants ook en dan kan zelfs een snackbar of plaatselijke Chinees een 10 krijgen
(en een sterrenrestaurant een 6, terwijl die dan beter is dan die snackbar)
Mijn honger gaat er wel van weg jaquote:
Overdreven.quote:
Ik sla ze even op om naar te kijken als ik zin heb in chocolade of andere dingen die met eten te maken hebben, scheelt weer met dieetfrustratiesquote:Op woensdag 24 juni 2015 17:06 schreef megamandy het volgende:
[..]
Mijn honger gaat er wel van weg ja
Eet een ruggengraatquote:Op woensdag 24 juni 2015 17:11 schreef Molo het volgende:
[..]
Ik sla ze even op om naar te kijken als ik zin heb in chocolade of andere dingen die met eten te maken hebben, scheelt weer met dieetfrustraties
Uit het riool gekomen voor een haringquote:Op woensdag 24 juni 2015 15:35 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Sjoerd Pleijsier
[..]
Nou vooruit dan ook maar de foto waar hij echt hapt.
[ afbeelding ]
Word je nooit moe van jezelf?quote:
quote:
Haal die telefoon dan ook uit je dikke vingersquote:Op woensdag 24 juni 2015 18:58 schreef Molo het volgende:
Godverdamme Robin, ik sta hier in de file en rij alsnog bijna van schrik tegen een vrachtwagen aan
Hahahaquote:
Love you tooquote:Op woensdag 24 juni 2015 18:59 schreef Soury het volgende:
[..]
Haal die telefoon dan ook uit je dikke vingers
Ja, sorry, mijn hele leven al. Mijn guilty Pleijsier.quote:Op woensdag 24 juni 2015 18:58 schreef Molo het volgende:
Godverdamme Robin, ik sta hier in de file en rij alsnog bijna van schrik tegen een vrachtwagen aan
quote:Op woensdag 24 juni 2015 19:21 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, sorry, mijn hele leven al. Mijn guilty Pleijsier.
Je wachtte gewoon tot iemand een opmerking maakt én je m kon inkoppenquote:Op woensdag 24 juni 2015 19:21 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, sorry, mijn hele leven al. Mijn guilty Pleijsier.
Hongaren eten alleen maar paprika :pquote:Op donderdag 25 juni 2015 00:28 schreef Gripper het volgende:
[..]
Je wachtte gewoon tot iemand een opmerking maakt én je m kon inkoppen
Ik ben voor m'n werk in Frankrijk (Nantes; kust dus veel vis) en eet dus al 2 dagen foie gras; zalmpje coquille tournedos etc.
Nou zijn we hier met collega's vanuit heel Europa, waaronder wat Oostblok landen. Twee figuren uit Slowakije en Hongarije vonden de foie gras gisteren maar niks; en zelfs het hoofdgerecht, stukje tarbot, vonden ze eng en schoven ze door naar mij en m'n buurman. Dus ik, je kon er op wachten,
Aren't you Hungary?
Ik vind het juist helemaal niks En de crème brulee ziet er uit alsof het jus van de avond er voor is. Waarschijnlijk allemaal lekker, maar ik vind het er gewoon niet uitzienquote:Op zaterdag 27 juni 2015 23:29 schreef FutureFairytale het volgende:
Ook al ben ik geen biefstukfan; jouw gerecht ziet er wel heel erg jummie uit hoor! Genoeg jus en lekkere stukken spek
de creme brulee ziet er idd zo uit als jouw beschrijving. Of het is slecht belicht. Maar sowieso een fout schaaltje.quote:Op zaterdag 27 juni 2015 23:32 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik vind het juist helemaal niks En de crème brulee ziet er uit alsof het jus van de avond er voor is. Waarschijnlijk allemaal lekker, maar ik vind het er gewoon niet uitzien
Maar zou die ook van het menu zijn😀quote:Op zondag 28 juni 2015 08:48 schreef RobinOok het volgende:
Hebben ze de paardenbiefstuk toch maar weer van de kaart gehaald?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |