Vorige week bij Pickles in de Markthal in Rotterdam gegeten. Erg druk, maar het eten was echt geweldig Mijn vriendin had een double cheeseburger en ik een wagyu burger besteld. Door de helft gedaan en allebei een helft genomen van elke burger. De double cheese was een geweldige mond vol vlees: erg lekker. De wagyu was sappiger vlees met heerlijke paddestoeltjes en saus. Je krijgt er gekruide franse frietjes en een heel klein beetje coleslaw bij.quote:
Beetje raaaare combinatie.quote:Op woensdag 6 mei 2015 10:09 schreef HarveySpecter het volgende:
Wat at je?
Voor: Carpaccio
Hoofd: Kipsate met rijst
Prijs/kwaliteit/kwantiteit vind ik daar wel erg in orde. Je hebt overigens ook 3 miniburgers (die niet zo mini zijn ) zodat je er zelfs drie verschillende kunt proevenquote:Op woensdag 6 mei 2015 10:53 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Vorige week bij Pickles in de Markthal in Rotterdam gegeten. Erg druk, maar het eten was echt geweldig Mijn vriendin had een double cheeseburger en ik een wagyu burger besteld. Door de helft gedaan en allebei een helft genomen van elke burger. De double cheese was een geweldige mond vol vlees: erg lekker. De wagyu was sappiger vlees met heerlijke paddestoeltjes en saus. Je krijgt er gekruide franse frietjes en een heel klein beetje coleslaw bij.
We namen nog als nagerecht cheesecake (no bake), maar die kan je wel overslaan. Groot stuk, enorm machtig, maar smaakte vooral naar roomkaas. Geen enkele andere smaak (geen citroen, bessen oid, maar smaakte niet eens echt zoet). Consistentie ook niet prettig in de mond. Bodem van een millimeter. En ik ben dol op cheesecake en bestel dat regelmatig als nagerecht.
Kosten: hoog We hadden ook nog wijn en limoncello, zo'n 30 euro pp.
8/10 voor hamburgermenu
4/10 voor de cheesecake
http://www.firmapickles.nl/markthal/
Ik zag ze staan, maar wilde gewoon lekker een grote. Ideetje voor een volgende keer. Prijs/kwaliteit voor de burgers was prima iddquote:Op woensdag 6 mei 2015 11:53 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Prijs/kwaliteit/kwantiteit vind ik daar wel erg in orde. Je hebt overigens ook 3 miniburgers (die niet zo mini zijn ) zodat je er zelfs drie verschillende kunt proeven
Binnenkort dus maar eens naar Thrill Grill in Haarlem gaan.quote:
Ik vond de dubbele cheeseburger juist heel teleurstellend. Weinig smaak en te droog. Dat beetje coleslaw sloeg nergens op. Frietjes waren zo hard dat je een moord mee kan plegen en de tafels zaten zo dichtbij elkaar dat letterlijk bij de ander op schoot zat.quote:Op woensdag 6 mei 2015 10:53 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Vorige week bij Pickles in de Markthal in Rotterdam gegeten. Erg druk, maar het eten was echt geweldig Mijn vriendin had een double cheeseburger en ik een wagyu burger besteld. Door de helft gedaan en allebei een helft genomen van elke burger. De double cheese was een geweldige mond vol vlees: erg lekker. De wagyu was sappiger vlees met heerlijke paddestoeltjes en saus. Je krijgt er gekruide franse frietjes en een heel klein beetje coleslaw bij.
We namen nog als nagerecht cheesecake (no bake), maar die kan je wel overslaan. Groot stuk, enorm machtig, maar smaakte vooral naar roomkaas. Geen enkele andere smaak (geen citroen, bessen oid, maar smaakte niet eens echt zoet). Consistentie ook niet prettig in de mond. Bodem van een millimeter. En ik ben dol op cheesecake en bestel dat regelmatig als nagerecht.
Kosten: hoog We hadden ook nog wijn en limoncello, zo'n 30 euro pp.
8/10 voor hamburgermenu
4/10 voor de cheesecake
http://www.firmapickles.nl/markthal/
Ik vond de double cheeseburger ook droger dan de wagyu. Maar nog steeds lekkerquote:Op woensdag 6 mei 2015 19:33 schreef Molo het volgende:
Kan toch verschillen per keer dat je er bent?
Volgens mij zaten we zaterdag naast een stel waarbij hij de gamba burger hadquote:Op woensdag 6 mei 2015 21:58 schreef Zo-is-dat het volgende:
Wij hebben afgelopen zaterdag ook bij pickles in de markthal gegeten, populair blijkbaar!
Vriendlief had de gamba burger en ik de pickles burger. We waren allebei erg tevreden! Mijn burger had wel iets sappiger gemogen, ik was vooral erg enthousiast over de uitjes op m'n burger.
We vonden allebei de frietjes met rozemarijn erg lekker, heel dun en precies knapperig genoeg.
Vond t mini bakje cole slaw in eerste instantie ook wat zielig maar de burger vulde zo hier dat ik toch niet meer op had gekunt.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt."Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
quote:Op woensdag 6 mei 2015 22:03 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Volgens mij zaten we zaterdag naast een stel waarbij hij de gamba burger hadSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Klinkt goed Isa, ik ga er binnenkort ook eens heen bij het filiaal in Utrechtquote:Op woensdag 6 mei 2015 10:53 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Vorige week bij Pickles in de Markthal in Rotterdam gegeten. Erg druk, maar het eten was echt geweldig Mijn vriendin had een double cheeseburger en ik een wagyu burger besteld. Door de helft gedaan en allebei een helft genomen van elke burger. De double cheese was een geweldige mond vol vlees: erg lekker. De wagyu was sappiger vlees met heerlijke paddestoeltjes en saus. Je krijgt er gekruide franse frietjes en een heel klein beetje coleslaw bij.
We namen nog als nagerecht cheesecake (no bake), maar die kan je wel overslaan. Groot stuk, enorm machtig, maar smaakte vooral naar roomkaas. Geen enkele andere smaak (geen citroen, bessen oid, maar smaakte niet eens echt zoet). Consistentie ook niet prettig in de mond. Bodem van een millimeter. En ik ben dol op cheesecake en bestel dat regelmatig als nagerecht.
Kosten: hoog We hadden ook nog wijn en limoncello, zo'n 30 euro pp.
8/10 voor hamburgermenu
4/10 voor de cheesecake
http://www.firmapickles.nl/markthal/
quote:Op maandag 5 januari 2015 14:33 schreef Gripper het volgende:
Oh
Het is nog heel ver weg (maar dat geeft niet, meer tijd voor voorpret) : 9 mei gaan we eten bij de librije!
Geniet er van!quote:Op vrijdag 8 mei 2015 10:41 schreef Gripper het volgende:
[..]
Posting van begin dit jaar, en eindelijk is het moment aangebroken: morgen mogen we naar de gevangenis!
Ik ben zo jaloers! Nooit meer zo lekker gegeten als daarquote:Op vrijdag 8 mei 2015 10:41 schreef Gripper het volgende:
Posting van begin dit jaar, en eindelijk is het moment aangebroken: morgen mogen we naar de gevangenis!
heel veel plezier!quote:Op vrijdag 8 mei 2015 10:41 schreef Gripper het volgende:
[..]
Posting van begin dit jaar, en eindelijk is het moment aangebroken: morgen mogen we naar de gevangenis!
Benieuwd naar jouw ervaringen en jouw verslag (met foto's?).quote:Op vrijdag 8 mei 2015 10:41 schreef Gripper het volgende:
Posting van begin dit jaar, en eindelijk is het moment aangebroken: morgen mogen we naar de gevangenis!
Veel plezier! Ik moet nog ruim 4 maanden wachten, maar kijk er ook al enorm naar uit!quote:Op vrijdag 8 mei 2015 10:41 schreef Gripper het volgende:
[..]
Posting van begin dit jaar, en eindelijk is het moment aangebroken: morgen mogen we naar de gevangenis!
Verslag komt er begin volgende week zeker, en ik denk dat een (telefoon)foto ook wel lukt.quote:Op vrijdag 8 mei 2015 12:30 schreef golfer het volgende:
[..]
Benieuwd naar jouw ervaringen en jouw verslag (met foto's?).
Ik las eerst alleen je laatste zin en dacht: huh gaat hij in de gevangenis etenquote:Op vrijdag 8 mei 2015 10:41 schreef Gripper het volgende:
[..]
Posting van begin dit jaar, en eindelijk is het moment aangebroken: morgen mogen we naar de gevangenis!
quote:Op vrijdag 8 mei 2015 10:41 schreef Gripper het volgende:
[..]
Posting van begin dit jaar, en eindelijk is het moment aangebroken: morgen mogen we naar de gevangenis!
Wat een mooie en heldere foto's maak je!quote:Op zaterdag 9 mei 2015 09:10 schreef RobinOok het volgende:
Ik val in herhaling. Maar ja, dat krijg je als je nu eenmaal lyrisch bent over een restaurant.
De Jong, Raampoortstraat, Rotterdam.
Prijs: 45 euro voor 4 gangen.
Cijfer: 9
[ link | afbeelding ]
Amuse van & met erwt en mint
[ link | afbeelding ]
Zalm, mierikswortel, biet, sinaasappel
[ link | afbeelding ]
Komkommer, pistachio.
[ link | afbeelding ]
Asparage, aardappel, schuim
[ link | afbeelding ]
Ribeye, lamsoren, broccoli
Ziet er erg goed uit! en interessante combinaties ook. Hoe was de komkommer pistacchio? die lijkt me erg apart ;-)quote:Op zaterdag 9 mei 2015 09:10 schreef RobinOok het volgende:
Ik val in herhaling. Maar ja, dat krijg je als je nu eenmaal lyrisch bent over een restaurant.
De Jong, Raampoortstraat, Rotterdam.
Prijs: 45 euro voor 4 gangen.
Cijfer: 9
[ link | afbeelding ]
Amuse van & met erwt en mint
[ link | afbeelding ]
Zalm, mierikswortel, biet, sinaasappel
[ link | afbeelding ]
Komkommer, pistachio.
[ link | afbeelding ]
Asparage, aardappel, schuim
[ link | afbeelding ]
Ribeye, lamsoren, broccoli
Nou, ik heb geen grote camera, gewoon een Olympus Stylus compactje. En ik ga er ook niet voor staan of zo. Hooguit dat ik de bloemenvaas even verzet of mijn bord een beetje verdraai of verschuif. En de mooiste foto's maak ik niet van bovenaf, maar gewoon zo'n beetje vanaf mijn buik, iets hoger dan bordhoogte. Verder nooit flitsen. En dan lijkt het me sterk dat iemand er last van heeft. Mensen kijken wel eens, maar ik geloof meer uit medelijden met mijn lief, die mag pas eten als ik zijn bord heb gefotografeerd. :-)quote:Op zaterdag 9 mei 2015 10:31 schreef Coelho het volgende:
[..]
Wat een mooie en heldere foto's maak je!
Ik vraag me af hoe je dat doet. Dit ziet er niet meer uit als stiekem even je mobiel boven de tafel moffelen voor een foto. Ga je er echt voor staan enz.? Hoe reageren personeel en andere gasten er op als uitgebreid je bord op de foto gaat zetten? Heb dat één keer gedaan, maar dat was dus met de nodige gene het toestel omhoog moffelen...
Overigens wel veel bloemen op je bord, en dat in een week dat ze niet te betalen zijn met moederdag op komst
het is dat ik daar totaal nooit in de omgeving kom, maar wat ziet dat er lekker uit zegquote:Op zaterdag 9 mei 2015 14:19 schreef gargamelnl het volgende:
Thu Thiem Vietnamese Eethuis in Emmen
Cijfer:9
Ik kom hier iets te vaak, 3 keer per week.
Hieronder de foto's die ik gemaakt heb. Ik rook helaas geen sigaren en doe ook niks met konijnen.
[ afbeelding ]
Bánh tráng cuốn: Vietnamese rijstpapierrol gevuld met mihoen, garnalen, varkensvlees en salades.
Prijs: 2,50 euro per stuk.
[ afbeelding ]
Bún thịt bò xào : Vietnamese gekookte mihoen met gewokte rundvlees pinda´s, uien, frisse salades en huisgemaakte sausdressing. Als extra toevoeging een loempia.
Prijs: 8,50 euro
Vanmiddag maar eens even weer langs voor een Pho Bo.
ik zou nog met een collega uit eten in Emmen! Kijk eens wat een toeval, krijg ik verdorie het restaurant om te kiezen in mijn schoot geworpenquote:Op zaterdag 9 mei 2015 14:19 schreef gargamelnl het volgende:
Thu Thiem Vietnamese Eethuis in Emmen
Cijfer:9
Ik kom hier iets te vaak, 3 keer per week.
Hieronder de foto's die ik gemaakt heb. Ik rook helaas geen sigaren en doe ook niks met konijnen.
[ afbeelding ]
Bánh tráng cuốn: Vietnamese rijstpapierrol gevuld met mihoen, garnalen, varkensvlees en salades.
Prijs: 2,50 euro per stuk.
[ afbeelding ]
Bún thịt bò xào : Vietnamese gekookte mihoen met gewokte rundvlees pinda´s, uien, frisse salades en huisgemaakte sausdressing. Als extra toevoeging een loempia.
Prijs: 8,50 euro
Vanmiddag maar eens even weer langs voor een Pho Bo.
Het is meer een eethuisje, dat gerund wordt door een jong vietnamees stel met moeders in de keuken. Ze zijn ook maar tot 8 uur geopend.quote:Op zaterdag 9 mei 2015 18:01 schreef Isabeau het volgende:
[..]
ik zou nog met een collega uit eten in Emmen! Kijk eens wat een toeval, krijg ik verdorie het restaurant om te kiezen in mijn schoot geworpen
Ja, helemaal perfect hoor! We gaan toch alleen heen om gezellig te kletsen en gaan meestal vroeg. Het is geen romantisch diner oidquote:Op zaterdag 9 mei 2015 18:30 schreef gargamelnl het volgende:
Het is meer een eethuisje, dat gerund wordt door een jong vietnamees stel met moeders in de keuken. Ze zijn ook maar tot 8 uur geopend.
https://www.facebook.com/ThuThiemEmmen?fref=ts
Ze hebben nog geen website, maar wel facebook. menukaart staat onder de link info.
Hier melden ze ook de wekelijkse specials.
Zeg daar maar dat je over hun getipt bent door de meneer van ; nummer 12 met extra rundvlees en een milk bubble tea lychee smaak. Misschien krijg ik dan de volgende keer korting.quote:Op zaterdag 9 mei 2015 18:57 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ja, helemaal perfect hoor! We gaan toch alleen heen om gezellig te kletsen en gaan meestal vroeg. Het is geen romantisch diner oid
Ik hou je op de hoogte en bedankt voor de tipsquote:Op zaterdag 9 mei 2015 19:09 schreef gargamelnl het volgende:
Zeg daar maar dat je over hun getipt bent door de meneer van ; nummer 12 met extra rundvlees en een milk bubble tea lychee smaak. Misschien krijg ik dan de volgende keer korting.
(ow ja, op maandag zijn ze gesloten.). Als toetje zou ik gaan voor een ijsje of de lekkerste milkshake die ik ooit heb gehad bij ijssalon toscana aan de wilhelminastraat. Is 2 minuten lopen vanaf Thu Thiem.
http://www.toscana-ijssal(...)cana-emmen-zuid.html
En??quote:Op vrijdag 8 mei 2015 10:41 schreef Gripper het volgende:
[..]
Posting van begin dit jaar, en eindelijk is het moment aangebroken: morgen mogen we naar de gevangenis!
Kan ik me voorstellen, de kaart zier er goed uit .quote:Op vrijdag 15 mei 2015 23:46 schreef FutureFairytale het volgende:
Maar ik kom er zeker terug en dan à la carte.
Je kunt alles delen. Sommige voorgerechten zijn best groot waardoor mensen ze weleens delen bv de hartige pannenkoeken.quote:Op zaterdag 16 mei 2015 11:14 schreef sirdanilot het volgende:
leuk zeg, en ik woon daar ook dichtbij.
Ik vermoed dat ze er veel goedkope dingen (peen en ui) in hebben gedaan omdat je een erg goedkoop menu had, want ik vind de ala carte prijzen relatief hoog. Bij koreaans eten denk ik aan een grote schaal op tafel met verschillende ingredienten waar iedereen wat uit kan pakken, maar dit zijn gewoon individuele borden lijkt me?
Aah hier moet ik binnenkort echt weer eens heen. Woon er zo dichtbijquote:Op zaterdag 9 mei 2015 14:19 schreef gargamelnl het volgende:
Thu Thiem Vietnamese Eethuis in Emmen
Cijfer:9
Ik kom hier iets te vaak, 3 keer per week.
Hieronder de foto's die ik gemaakt heb. Ik rook helaas geen sigaren en doe ook niks met konijnen.
[ afbeelding ]
Bánh tráng cuốn: Vietnamese rijstpapierrol gevuld met mihoen, garnalen, varkensvlees en salades.
Prijs: 2,50 euro per stuk.
[ afbeelding ]
Bún thịt bò xào : Vietnamese gekookte mihoen met gewokte rundvlees pinda´s, uien, frisse salades en huisgemaakte sausdressing. Als extra toevoeging een loempia.
Prijs: 8,50 euro
Vanmiddag maar eens even weer langs voor een Pho Bo.
Was het even vergeten. We komen allebei uit de omgeving van Emmen. Wat vind jij de beste plek om even snel goed te eten in Emmen? Op dit moment blijf ik toch bij de vietnamees. Die sushi tent ernaast is wel veel beter dan de all you can eat suwa toko, maar alleen leuk voor de afhaal. Blijft duur. Even sushi (volle maag) afhalen voor 1 persoon; 23 euro...quote:Op zaterdag 16 mei 2015 12:47 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Aah hier moet ik binnenkort echt weer eens heen. Woon er zo dichtbij
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 0% gewijzigd door gargamelnl op 16-05-2015 23:45:59 ]
quote:Op zaterdag 16 mei 2015 23:30 schreef gargamelnl het volgende:
[..]
Was het even vergeten. We komen allebei uit de omgeving van Emmen. Wat vind jij de beste plek om even snel goed te eten in Emmen? Op dit moment blijf ik toch bij de vietnamees. Die sushi tent ernaast is wel veel beter dan de all you can eat suwa toko, maar alleen leuk voor de afhaal. Blijft duur. Even sushi (volle maag) afhalen voor 1 persoon; 23 euro...
Ow ja, heb net je fb zitten lurken, dus ik ben nu heel aardig enzoPoeh geen idee eigenlijk. Maar ik weet wel dat die nieuwe grillroom, Özlem *zit in die passage bij de Massada* erg lekker is en niet duur 10x beter dan al die andere grillrooms in Emmen.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Your beauty never ever scared me.
Wat grappig dat scenario zoals jij dat omschrijft want dat kan ik zo op mij betrekken. Ook als ik met mijn vriendin gaat uiteten mag ze pas beginnen als ik alles heb vastgelegd op de foto ( de uitgeserveerde gerechten dus),soms tot grote ontevredenheid van haar (pruilmondje) omdat ze als haar eten komt gelijk wil beginnen. Gebruik de laatste tijd niet mijn pocketcamera maar gewoon die van mijn Note. Bij avondopnames vind ik de foto's vaak minder dan wanneer ik mijn pocketcamera gebruik. Maar goed. Zij zo en daarom eet ik het liefst zo vroeg mogelijk bij het daglicht,ook als het het avondeten betreft.( en ook omdat ik dan de hele avond voor mij heb)quote:Op zaterdag 9 mei 2015 10:52 schreef RobinOok het volgende:
Nou, ik heb geen grote camera, gewoon een Olympus Stylus compactje. En ik ga er ook niet voor staan of zo. Hooguit dat ik de bloemenvaas even verzet of mijn bord een beetje verdraai of verschuif. En de mooiste foto's maak ik niet van bovenaf, maar gewoon zo'n beetje vanaf mijn buik, iets hoger dan bordhoogte. Verder nooit flitsen. En dan lijkt het me sterk dat iemand er last van heeft. Mensen kijken wel eens, maar ik geloof meer uit medelijden met mijn lief, die mag pas eten als ik zijn bord heb gefotografeerd. :-)
De truc (ook in dit geval) is vroeg eten, dat er nog licht is! ;-)
En photoshop om het bij te werken.
Heel soms dat personeel vraagt of ik het op internet ga zetten en dan zeg ik meestal "waarschijnlijk niet, is meer voor mijn persoonlijke archief". :-)
(en dat is trouwens ook zo)
ik heb serieus altijd gedacht dat jij een man wasquote:Op zondag 17 mei 2015 22:07 schreef Ole het volgende:
Echte jaren '70 inrichting. Ken hier zo een paar zaken die er vrijwel identiek uitzien
Als het maar lekker was.
Ik vind het ook jaren '70 eten, maar dat betekent natuurlijk niet dat het niet lekker is.quote:Op zondag 17 mei 2015 22:07 schreef Ole het volgende:
Echte jaren '70 inrichting. Ken hier zo een paar zaken die er vrijwel identiek uitzien
Als het maar lekker was.
quote:Op zondag 17 mei 2015 22:09 schreef Molo het volgende:
[..]
ik heb serieus altijd gedacht dat jij een man was
Zit nu op laptop en zie nu pas "Miss SHO" bij je naam staan en bedacht om eens op je profiel te klikken
Het was echt ongelooflijk goedquote:
Tof!quote:Op zondag 17 mei 2015 22:40 schreef Gripper het volgende:
[..]
Het was echt ongelooflijk goed
Alleen nog geen tijd gehad om er iets fatsoenlijks over op papier te zetten, hopelijk lukt het deze week...
Ja maar ik vind een Italiaanse maaltijd niet compleet zonder dat. Bijv scaloppina a la parmagiana.. lekker hoor! Maar wel graag pasta erbijquote:Op zondag 17 mei 2015 22:46 schreef Molo het volgende:
De Italiaanse keuken is wel iets breder dan pasta en pizza he
Pasta eet je daarvoor, niet erbijquote:Op zondag 17 mei 2015 22:47 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ja maar ik vind een Italiaanse maaltijd niet compleet zonder dat. Bijv scaloppina a la parmagiana.. lekker hoor! Maar wel graag pasta erbij
In Italië wel, hier kun je het ook kiezen bij je vlees of vis. Een simpele spaghetti of aardappeltjes/frietjes.quote:
ik was mijn post aan het editten maar toen besloot mijn hoerige kut laptop dat er updates geïnstalleerd moesten wordenquote:Op zondag 17 mei 2015 22:47 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ja maar ik vind een Italiaanse maaltijd niet compleet zonder dat. Bijv scaloppina a la parmagiana.. lekker hoor! Maar wel graag pasta erbij
moet zeggen dat ik het wel fijn vond te merken dat ook dat een klein beetje losgelaten wordt in Italië. Bemerkte ik afgelopen zomerquote:
checkquote:Op zondag 17 mei 2015 22:57 schreef Pietverdriet het volgende:
Mijn lievelingsitaliaan heeft zelfs geen pizza
Gnocchi heb ik nog niet lekker gegeten. En ik weet dat het kan, ik mis t alleen als ik t niet heb .quote:Op zondag 17 mei 2015 22:55 schreef Molo het volgende:
[..]
ik was mijn post aan het editten maar toen besloot mijn hoerige kut laptop dat er updates geïnstalleerd moesten worden
maar goed, bedoelde te zeggen (al was het iets uitgebreider opgeschreven ) dat wildzwijn met rode wijn ook kan, risotto, gnocci, aardappelgerechten met saus met kaas en speck, worsten, soepen, gegrilde vis, vlees etc.
Eigenlijk van alles.
Als ooit in Düsseldorf bent, a tavola in de Wallstrasse, aanraderquote:
Opgeslagenquote:Op zondag 17 mei 2015 23:01 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Als ooit in Düsseldorf bent, a tavola in de Wallstrasse, aanrader
Ziet er niet uit en is ook qua eten onsmakelijk om te zien en als ik zo her-en-der recensies lees erg middelmatig.quote:Op zondag 17 mei 2015 21:04 schreef Iwanius het volgende:
Waar?
[ afbeelding ]
Pizzeria Palermo Zwart Janstraat 92C, 3035 AW Rotterdam.
Openingstijden: di-zondag van 17:00 uur -2!:30 uur. Alleen cash betalingen! (dus geen PIN!)
[ afbeelding ]
Interieur
Wat at je?
[ afbeelding ]
(vriendin wilde lollig doen met haar vinger.. )
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Impressie/ervaring/commentaar:
Dit is een zaak die ik op aanraden van iemand bezocht die dit als gunst vroeg te meer hij weet dat ik niet zo van de 'Hollandse' - aangepaste - Italiaanse keuken ben. Van de buitenkant gezien nodigt de zaak ook niet echt uit in zo een de drukke Zwart-Janstraat met allerlei internationale winkeltjes van migranten, en waar zo een zaak als dit dan tussen gepropt lijkt. Binnen is het ook niet echt uitnodigend maar eenmaal aan tafel gezeten veranderd dat als je kennis maakt met de eigenaar 'Franco', die een echte tradtionele en bevlogen Italiaan blijkt te zijn met een ontzettende liefde voor de traditionele Italiaanse keuken,de gastvrijheid en de juiste smaakverhoudingen in een gerecht.
Wij lieten ons dan ook helemaal verrassen door hem en gaven als enige hint van seafood te houden. Eerlijk is eerlijk: Aan het einde bleek alles te smaken en te kloppen en was dit een bezoek die voor herhaling vatbaar was. Zelfs zijn zelfgemaakte ijskoude Limoncello als afsluiter was heerlijk maar mierrrrrrzoet! (glas water lopen sippen om de zoetheid enigzins in te dammen)
Jammer dat Franco geen lunch draait want ik zie mij hier in de middag wel even een hapje doen alvorens er geacclimatiseerd wordt.
Cijfer?
8 / 10
Zeker niet gelezen wat ik in mijn recensie neerpende inzake de zaak/vorm en alles wat erom heen hangt. Ga jij het nou juist over die 'vorm' hebben. En recensies van zogenaamde 'kenners' veeg ik al meer dan 20+ jaar in NL mijn reet mee af en ik heb al meerdere malen uitgelegd waarom. Meeste mensen in Nl die gaat uiteten hebben geen smaak! laat staan productkennis en kennis van smaakverhoudingen. Die houden zich alleen maar op in standaard 'lounge'achtige - nette Brassie - zaken met de standaard menu's die als verrassend gelden, met hun te hoge prijzen en steken dan daar de loftrompet mee. Of het zijn 'betaalde' recensenten die gratis komen eten en sowieso positief schrijven zoals ik al hier omschreef.quote:Op maandag 18 mei 2015 01:07 schreef golfer het volgende:
Ziet er niet uit en is ook qua eten onsmakelijk om te zien en als ik zo her-en-der recensies lees erg middelmatig.
Ik eet amper pizza,wat zeg ik: Italiaans...tenzij ik in Little Italy in NYC USA ben of...in Sicilië waar ik ooit het lekkerste Italiaans heb gegeten.quote:Op zondag 17 mei 2015 22:57 schreef Pietverdriet het volgende:
Mijn lievelingsitaliaan heeft zelfs geen pizza
Voor jou. Dat kan.quote:Op maandag 18 mei 2015 10:09 schreef Iwanius het volgende:
Smaakte prima en daar gaat het in de basis om
Liever iets goeds huisgemaakts zo op een bord gelegd dan fabrieksvoer kunstig opgemaakt.quote:Op maandag 18 mei 2015 08:18 schreef MutedFaith het volgende:
Ziet er uit als dat wat je in de grotere italiaanse steden bij de lokale touristtraps krijgt.
Italiaans zoals ik het thuis ook zou kunnen maken.
Alleen de 2 partjes tomaat op een blaadje ijsbergsla is dan weer zo nederlands als je het kunt krijgen.
Dan heb je het goed begrepen. Ik heb dat volgens mij al eens uitgelegd waarom ik het zo vaak eet:quote:Op maandag 18 mei 2015 12:03 schreef RobinOok het volgende:
Voor jou. Dat kan.
Ik wil meer.
Ik moet je zeggen, de wontonsoepjes enzo die jij overal placht te eten maken mij ook niet enthousiast. Ik vind het er gewoon liefdeloos uitzien allemaal. Prima als je belangrijkste eis is om je maag te vullen met iets smakelijks, maar daarvoor ga ik niet uit eten.
Diens referentiekader is standaard. (= 'nette zaken'/evenementen met hetzelfde soort publiek en navenante gerechtjes)quote:(ik vind het er trouwens niet onsmakelijk uitzien zoals Golfer. Geloof best dat het smakelijk kan zijn allemaal, maar ik wil het nie)
Even het gehele plaatje.quote:Op zondag 17 mei 2015 22:47 schreef FutureFairytale het volgende:
....................... Maar wel graag pasta oid erbij
Pasta!quote:
Het is een beetje zoals je in Spanje bij een menu restaurant zou krijgen waar de mensen dagelijks lunchen. Geen presentarie maar wel degelijk eten. Voor dinsdag tussen 2 en 3 zeg maar. Op zaterdagavond wil ik ook meer "ervaring".quote:Op zondag 17 mei 2015 21:42 schreef RobinOok het volgende:
Ik vind het er echt vre-se-lijk uitzien, dat eten van Franco.
Ik denk niet dat ik daar gelukkig van zou worden.
ben ik het helemaal mee eens, het maakt me niet ontzettend veel uit hoe iets opgemaakt is. De smaak dat is belangrijk. Laatst in rome nog verse pasta gegeten op een plastic bord met plastic vork. Prijs/kwaliteit echt ontzettend goed.quote:Op maandag 18 mei 2015 12:15 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Liever iets goeds huisgemaakts zo op een bord gelegd dan fabrieksvoer kunstig opgemaakt.
Kreeg bij een italiaan op een dorpje in noord groningen ooit tiramisu in een patatbakje, mijn broertje kon niet genoeg krijgen daar boe en bah over te roepen, maar het is wel een teken dat hij heel zelfgemaakt was en zo smaakte het ook. Maar wel heen enthusiast worden van een mooi bord.
De horeca is in NL de laatste 20-30 jaar erg vooruit gegaan, maar helaas is dat vaker presentatie dan ambachtelijkheid aan het worden.
En dat lag ook op of naast 1 blaadje ijsbergsla? Met een partje tomaat ernaast?quote:Op maandag 18 mei 2015 22:54 schreef mytec het volgende:
[..]
Laatst in rome nog verse pasta gegeten op een plastic bord met plastic vork.
En de appelmoes met de kers erop is ook al afgeschaft..quote:Op dinsdag 19 mei 2015 00:29 schreef RobinOok het volgende:
[..]
En dat lag ook op of naast 1 blaadje ijsbergsla? Met een partje tomaat ernaast?
Of nog beter, met een takje krulpeterselie erop?
Nou?
Nee dat niet, alles wat je kreeg op het bord was eetbaar, maar idd dat soort spul is nauwelijks functioneel en eigenlijk verspilling van voedselquote:Op dinsdag 19 mei 2015 00:29 schreef RobinOok het volgende:
[..]
En dat lag ook op of naast 1 blaadje ijsbergsla? Met een partje tomaat ernaast?
Of nog beter, met een takje krulpeterselie erop?
Nou?
Dolce Vita? Lekker, maar ik kom daar niet meer vanwege de slechte bediening.quote:Op zondag 17 mei 2015 22:59 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Gnocchi heb ik nog niet lekker gegeten. En ik weet dat het kan, ik mis t alleen als ik t niet heb .
Maar n Italiaan bij mij in het centrum heeft risotto met peer, gorgonzola en oude balsamico en dat is me een partij lekker!
Idd bij Dolce Vita. Bij El Delicato woon ik vlakbij en ben er nog nooit geweest. Roep al 4 jaar dat ik er naartoe ga. Zo stom want het schijnt zo goed te zijn.quote:Op dinsdag 19 mei 2015 09:51 schreef applemoose het volgende:
[..]
Dolce Vita? Lekker, maar ik kom daar niet meer vanwege de slechte bediening.
Ik ben een beetje verliefd op de pasta bij Il Delicato
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |