Vorige week bij Pickles in de Markthal in Rotterdam gegeten. Erg druk, maar het eten was echt geweldig Mijn vriendin had een double cheeseburger en ik een wagyu burger besteld. Door de helft gedaan en allebei een helft genomen van elke burger. De double cheese was een geweldige mond vol vlees: erg lekker. De wagyu was sappiger vlees met heerlijke paddestoeltjes en saus. Je krijgt er gekruide franse frietjes en een heel klein beetje coleslaw bij.quote:
Beetje raaaare combinatie.quote:Op woensdag 6 mei 2015 10:09 schreef HarveySpecter het volgende:
Wat at je?
Voor: Carpaccio
Hoofd: Kipsate met rijst
Prijs/kwaliteit/kwantiteit vind ik daar wel erg in orde. Je hebt overigens ook 3 miniburgers (die niet zo mini zijn ) zodat je er zelfs drie verschillende kunt proevenquote:Op woensdag 6 mei 2015 10:53 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Vorige week bij Pickles in de Markthal in Rotterdam gegeten. Erg druk, maar het eten was echt geweldig Mijn vriendin had een double cheeseburger en ik een wagyu burger besteld. Door de helft gedaan en allebei een helft genomen van elke burger. De double cheese was een geweldige mond vol vlees: erg lekker. De wagyu was sappiger vlees met heerlijke paddestoeltjes en saus. Je krijgt er gekruide franse frietjes en een heel klein beetje coleslaw bij.
We namen nog als nagerecht cheesecake (no bake), maar die kan je wel overslaan. Groot stuk, enorm machtig, maar smaakte vooral naar roomkaas. Geen enkele andere smaak (geen citroen, bessen oid, maar smaakte niet eens echt zoet). Consistentie ook niet prettig in de mond. Bodem van een millimeter. En ik ben dol op cheesecake en bestel dat regelmatig als nagerecht.
Kosten: hoog We hadden ook nog wijn en limoncello, zo'n 30 euro pp.
8/10 voor hamburgermenu
4/10 voor de cheesecake
http://www.firmapickles.nl/markthal/
Ik zag ze staan, maar wilde gewoon lekker een grote. Ideetje voor een volgende keer. Prijs/kwaliteit voor de burgers was prima iddquote:Op woensdag 6 mei 2015 11:53 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Prijs/kwaliteit/kwantiteit vind ik daar wel erg in orde. Je hebt overigens ook 3 miniburgers (die niet zo mini zijn ) zodat je er zelfs drie verschillende kunt proeven
Binnenkort dus maar eens naar Thrill Grill in Haarlem gaan.quote:
Ik vond de dubbele cheeseburger juist heel teleurstellend. Weinig smaak en te droog. Dat beetje coleslaw sloeg nergens op. Frietjes waren zo hard dat je een moord mee kan plegen en de tafels zaten zo dichtbij elkaar dat letterlijk bij de ander op schoot zat.quote:Op woensdag 6 mei 2015 10:53 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Vorige week bij Pickles in de Markthal in Rotterdam gegeten. Erg druk, maar het eten was echt geweldig Mijn vriendin had een double cheeseburger en ik een wagyu burger besteld. Door de helft gedaan en allebei een helft genomen van elke burger. De double cheese was een geweldige mond vol vlees: erg lekker. De wagyu was sappiger vlees met heerlijke paddestoeltjes en saus. Je krijgt er gekruide franse frietjes en een heel klein beetje coleslaw bij.
We namen nog als nagerecht cheesecake (no bake), maar die kan je wel overslaan. Groot stuk, enorm machtig, maar smaakte vooral naar roomkaas. Geen enkele andere smaak (geen citroen, bessen oid, maar smaakte niet eens echt zoet). Consistentie ook niet prettig in de mond. Bodem van een millimeter. En ik ben dol op cheesecake en bestel dat regelmatig als nagerecht.
Kosten: hoog We hadden ook nog wijn en limoncello, zo'n 30 euro pp.
8/10 voor hamburgermenu
4/10 voor de cheesecake
http://www.firmapickles.nl/markthal/
Ik vond de double cheeseburger ook droger dan de wagyu. Maar nog steeds lekkerquote:Op woensdag 6 mei 2015 19:33 schreef Molo het volgende:
Kan toch verschillen per keer dat je er bent?
Volgens mij zaten we zaterdag naast een stel waarbij hij de gamba burger hadquote:Op woensdag 6 mei 2015 21:58 schreef Zo-is-dat het volgende:
Wij hebben afgelopen zaterdag ook bij pickles in de markthal gegeten, populair blijkbaar!
Vriendlief had de gamba burger en ik de pickles burger. We waren allebei erg tevreden! Mijn burger had wel iets sappiger gemogen, ik was vooral erg enthousiast over de uitjes op m'n burger.
We vonden allebei de frietjes met rozemarijn erg lekker, heel dun en precies knapperig genoeg.
Vond t mini bakje cole slaw in eerste instantie ook wat zielig maar de burger vulde zo hier dat ik toch niet meer op had gekunt.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt."Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
quote:Op woensdag 6 mei 2015 22:03 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Volgens mij zaten we zaterdag naast een stel waarbij hij de gamba burger hadSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Klinkt goed Isa, ik ga er binnenkort ook eens heen bij het filiaal in Utrechtquote:Op woensdag 6 mei 2015 10:53 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Vorige week bij Pickles in de Markthal in Rotterdam gegeten. Erg druk, maar het eten was echt geweldig Mijn vriendin had een double cheeseburger en ik een wagyu burger besteld. Door de helft gedaan en allebei een helft genomen van elke burger. De double cheese was een geweldige mond vol vlees: erg lekker. De wagyu was sappiger vlees met heerlijke paddestoeltjes en saus. Je krijgt er gekruide franse frietjes en een heel klein beetje coleslaw bij.
We namen nog als nagerecht cheesecake (no bake), maar die kan je wel overslaan. Groot stuk, enorm machtig, maar smaakte vooral naar roomkaas. Geen enkele andere smaak (geen citroen, bessen oid, maar smaakte niet eens echt zoet). Consistentie ook niet prettig in de mond. Bodem van een millimeter. En ik ben dol op cheesecake en bestel dat regelmatig als nagerecht.
Kosten: hoog We hadden ook nog wijn en limoncello, zo'n 30 euro pp.
8/10 voor hamburgermenu
4/10 voor de cheesecake
http://www.firmapickles.nl/markthal/
quote:Op maandag 5 januari 2015 14:33 schreef Gripper het volgende:
Oh
Het is nog heel ver weg (maar dat geeft niet, meer tijd voor voorpret) : 9 mei gaan we eten bij de librije!
Geniet er van!quote:Op vrijdag 8 mei 2015 10:41 schreef Gripper het volgende:
[..]
Posting van begin dit jaar, en eindelijk is het moment aangebroken: morgen mogen we naar de gevangenis!
Ik ben zo jaloers! Nooit meer zo lekker gegeten als daarquote:Op vrijdag 8 mei 2015 10:41 schreef Gripper het volgende:
Posting van begin dit jaar, en eindelijk is het moment aangebroken: morgen mogen we naar de gevangenis!
heel veel plezier!quote:Op vrijdag 8 mei 2015 10:41 schreef Gripper het volgende:
[..]
Posting van begin dit jaar, en eindelijk is het moment aangebroken: morgen mogen we naar de gevangenis!
Benieuwd naar jouw ervaringen en jouw verslag (met foto's?).quote:Op vrijdag 8 mei 2015 10:41 schreef Gripper het volgende:
Posting van begin dit jaar, en eindelijk is het moment aangebroken: morgen mogen we naar de gevangenis!
Veel plezier! Ik moet nog ruim 4 maanden wachten, maar kijk er ook al enorm naar uit!quote:Op vrijdag 8 mei 2015 10:41 schreef Gripper het volgende:
[..]
Posting van begin dit jaar, en eindelijk is het moment aangebroken: morgen mogen we naar de gevangenis!
Verslag komt er begin volgende week zeker, en ik denk dat een (telefoon)foto ook wel lukt.quote:Op vrijdag 8 mei 2015 12:30 schreef golfer het volgende:
[..]
Benieuwd naar jouw ervaringen en jouw verslag (met foto's?).
Ik las eerst alleen je laatste zin en dacht: huh gaat hij in de gevangenis etenquote:Op vrijdag 8 mei 2015 10:41 schreef Gripper het volgende:
[..]
Posting van begin dit jaar, en eindelijk is het moment aangebroken: morgen mogen we naar de gevangenis!
quote:Op vrijdag 8 mei 2015 10:41 schreef Gripper het volgende:
[..]
Posting van begin dit jaar, en eindelijk is het moment aangebroken: morgen mogen we naar de gevangenis!
Wat een mooie en heldere foto's maak je!quote:Op zaterdag 9 mei 2015 09:10 schreef RobinOok het volgende:
Ik val in herhaling. Maar ja, dat krijg je als je nu eenmaal lyrisch bent over een restaurant.
De Jong, Raampoortstraat, Rotterdam.
Prijs: 45 euro voor 4 gangen.
Cijfer: 9
[ link | afbeelding ]
Amuse van & met erwt en mint
[ link | afbeelding ]
Zalm, mierikswortel, biet, sinaasappel
[ link | afbeelding ]
Komkommer, pistachio.
[ link | afbeelding ]
Asparage, aardappel, schuim
[ link | afbeelding ]
Ribeye, lamsoren, broccoli
Ziet er erg goed uit! en interessante combinaties ook. Hoe was de komkommer pistacchio? die lijkt me erg apart ;-)quote:Op zaterdag 9 mei 2015 09:10 schreef RobinOok het volgende:
Ik val in herhaling. Maar ja, dat krijg je als je nu eenmaal lyrisch bent over een restaurant.
De Jong, Raampoortstraat, Rotterdam.
Prijs: 45 euro voor 4 gangen.
Cijfer: 9
[ link | afbeelding ]
Amuse van & met erwt en mint
[ link | afbeelding ]
Zalm, mierikswortel, biet, sinaasappel
[ link | afbeelding ]
Komkommer, pistachio.
[ link | afbeelding ]
Asparage, aardappel, schuim
[ link | afbeelding ]
Ribeye, lamsoren, broccoli
Nou, ik heb geen grote camera, gewoon een Olympus Stylus compactje. En ik ga er ook niet voor staan of zo. Hooguit dat ik de bloemenvaas even verzet of mijn bord een beetje verdraai of verschuif. En de mooiste foto's maak ik niet van bovenaf, maar gewoon zo'n beetje vanaf mijn buik, iets hoger dan bordhoogte. Verder nooit flitsen. En dan lijkt het me sterk dat iemand er last van heeft. Mensen kijken wel eens, maar ik geloof meer uit medelijden met mijn lief, die mag pas eten als ik zijn bord heb gefotografeerd. :-)quote:Op zaterdag 9 mei 2015 10:31 schreef Coelho het volgende:
[..]
Wat een mooie en heldere foto's maak je!
Ik vraag me af hoe je dat doet. Dit ziet er niet meer uit als stiekem even je mobiel boven de tafel moffelen voor een foto. Ga je er echt voor staan enz.? Hoe reageren personeel en andere gasten er op als uitgebreid je bord op de foto gaat zetten? Heb dat één keer gedaan, maar dat was dus met de nodige gene het toestel omhoog moffelen...
Overigens wel veel bloemen op je bord, en dat in een week dat ze niet te betalen zijn met moederdag op komst
het is dat ik daar totaal nooit in de omgeving kom, maar wat ziet dat er lekker uit zegquote:Op zaterdag 9 mei 2015 14:19 schreef gargamelnl het volgende:
Thu Thiem Vietnamese Eethuis in Emmen
Cijfer:9
Ik kom hier iets te vaak, 3 keer per week.
Hieronder de foto's die ik gemaakt heb. Ik rook helaas geen sigaren en doe ook niks met konijnen.
[ afbeelding ]
Bánh tráng cuốn: Vietnamese rijstpapierrol gevuld met mihoen, garnalen, varkensvlees en salades.
Prijs: 2,50 euro per stuk.
[ afbeelding ]
Bún thịt bò xào : Vietnamese gekookte mihoen met gewokte rundvlees pinda´s, uien, frisse salades en huisgemaakte sausdressing. Als extra toevoeging een loempia.
Prijs: 8,50 euro
Vanmiddag maar eens even weer langs voor een Pho Bo.
ik zou nog met een collega uit eten in Emmen! Kijk eens wat een toeval, krijg ik verdorie het restaurant om te kiezen in mijn schoot geworpenquote:Op zaterdag 9 mei 2015 14:19 schreef gargamelnl het volgende:
Thu Thiem Vietnamese Eethuis in Emmen
Cijfer:9
Ik kom hier iets te vaak, 3 keer per week.
Hieronder de foto's die ik gemaakt heb. Ik rook helaas geen sigaren en doe ook niks met konijnen.
[ afbeelding ]
Bánh tráng cuốn: Vietnamese rijstpapierrol gevuld met mihoen, garnalen, varkensvlees en salades.
Prijs: 2,50 euro per stuk.
[ afbeelding ]
Bún thịt bò xào : Vietnamese gekookte mihoen met gewokte rundvlees pinda´s, uien, frisse salades en huisgemaakte sausdressing. Als extra toevoeging een loempia.
Prijs: 8,50 euro
Vanmiddag maar eens even weer langs voor een Pho Bo.
Het is meer een eethuisje, dat gerund wordt door een jong vietnamees stel met moeders in de keuken. Ze zijn ook maar tot 8 uur geopend.quote:Op zaterdag 9 mei 2015 18:01 schreef Isabeau het volgende:
[..]
ik zou nog met een collega uit eten in Emmen! Kijk eens wat een toeval, krijg ik verdorie het restaurant om te kiezen in mijn schoot geworpen
Ja, helemaal perfect hoor! We gaan toch alleen heen om gezellig te kletsen en gaan meestal vroeg. Het is geen romantisch diner oidquote:Op zaterdag 9 mei 2015 18:30 schreef gargamelnl het volgende:
Het is meer een eethuisje, dat gerund wordt door een jong vietnamees stel met moeders in de keuken. Ze zijn ook maar tot 8 uur geopend.
https://www.facebook.com/ThuThiemEmmen?fref=ts
Ze hebben nog geen website, maar wel facebook. menukaart staat onder de link info.
Hier melden ze ook de wekelijkse specials.
Zeg daar maar dat je over hun getipt bent door de meneer van ; nummer 12 met extra rundvlees en een milk bubble tea lychee smaak. Misschien krijg ik dan de volgende keer korting.quote:Op zaterdag 9 mei 2015 18:57 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ja, helemaal perfect hoor! We gaan toch alleen heen om gezellig te kletsen en gaan meestal vroeg. Het is geen romantisch diner oid
Ik hou je op de hoogte en bedankt voor de tipsquote:Op zaterdag 9 mei 2015 19:09 schreef gargamelnl het volgende:
Zeg daar maar dat je over hun getipt bent door de meneer van ; nummer 12 met extra rundvlees en een milk bubble tea lychee smaak. Misschien krijg ik dan de volgende keer korting.
(ow ja, op maandag zijn ze gesloten.). Als toetje zou ik gaan voor een ijsje of de lekkerste milkshake die ik ooit heb gehad bij ijssalon toscana aan de wilhelminastraat. Is 2 minuten lopen vanaf Thu Thiem.
http://www.toscana-ijssal(...)cana-emmen-zuid.html
En??quote:Op vrijdag 8 mei 2015 10:41 schreef Gripper het volgende:
[..]
Posting van begin dit jaar, en eindelijk is het moment aangebroken: morgen mogen we naar de gevangenis!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |