Dit dus. 50 tot 75% van de horeca ondernemers in Nederland zijn vieze ratten die klanten zien als zeikerds. Ik ben blij dat ik 15 minuten van de Duitse grens woon en daar tegen normale prijzen en goede service uit eten kan.quote:Op zaterdag 13 juni 2015 16:17 schreef Iwanius het volgende:
In Nederland moet alles express duurder worden gemaakt voor eigen gewin = hebberigheid terwijl 'streetfood'als kenmerk juist heeft dat het betaalbaar moet zijn voor de massa.
En zo is dat!!!quote:Op zondag 14 juni 2015 21:41 schreef Isegrim het volgende:
Nee nee nee, de lekkerste worsten van Rotterdam komen van Wild Vleesch!
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 16-06-2015 18:03:51 ]
quote:Op dinsdag 16 juni 2015 18:02 schreef Iwanius het volgende:
Trollen om te trollen gaat je goed af. Maar je kan hopelijk deze aanname wel keihard maken hé wil je niet afgaan. Zou zeggen bel even en vraag of men deze fles onlangs verkocht heeft....
Als je bij zo'n restaurant dit soort wijn koopt betaal je dan niet veel meer wanneer je het via een wijnhandel haalt? Meestal maken ze een behoorlijke winst per fles die ze verkopen.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het kan zijn dat ze een ongeopende fles die je meeneemt iets goedkoper prijzen, omdat er geen "drinkgeld" bij in zit. En dat restaurant heeft ook een eigen wijnhandel.quote:Op dinsdag 16 juni 2015 18:42 schreef hmmmz het volgende:
[..]
Als je bij zo'n restaurant dit soort wijn koopt betaal je dan niet veel meer wanneer je het via een wijnhandel haalt? Meestal maken ze een behoorlijke winst per fles die ze verkopen.
Ik ken de zaak toevallig ook. Veel van deze wijnen koop je niet in een wijnhandel, zeker niet uit het schap. Daarvoor hebben ze mannetjes. Die zoeken wijnen op bestelling, verkopen die door. En juist 1 van die mannetjes is mijn zwager. Die naast kok dit er bij doet.quote:Op dinsdag 16 juni 2015 18:42 schreef hmmmz het volgende:
[..]
Als je bij zo'n restaurant dit soort wijn koopt betaal je dan niet veel meer wanneer je het via een wijnhandel haalt? Meestal maken ze een behoorlijke winst per fles die ze verkopen.
De meeste mensen die dit soort flessen wijn kopen zijn daar volgens mij wel van op de hoogte.quote:Op dinsdag 16 juni 2015 19:56 schreef Gripper het volgende:
[..]
Het kan zijn dat ze een ongeopende fles die je meeneemt iets goedkoper prijzen, omdat er geen "drinkgeld" bij in zit. En dat restaurant heeft ook een eigen wijnhandel.
Desondanks moet je als je bij een restaurant koopt wel heel aardig weten wat de waarde van die fles bij de gewone wijnhandelaar is. Dus Iwanius lijkt me wel een kenner, of hij smijt graag geld over de balk.
Of een combi van beiden![]()
Dat snap ik, om dit soort exclusieve wijnen te kopen kan je niet terecht bij de lokale slijter/wijnhandel, dit gaat via speciale handelaren zoals bijvoorbeeld bestofwines. Ik vroeg me af of de prijs niet een stuk hoger is als je de wijn in het restaurant koopt ipv via zo'n handelaar.quote:Op dinsdag 16 juni 2015 19:58 schreef Nico987 het volgende:
[..]
Ik ken de zaak toevallig ook. Veel van deze wijnen koop je niet in een wijnhandel, zeker niet uit het schap. Daarvoor hebben ze mannetjes. Die zoeken wijnen op bestelling, verkopen die door. En juist 1 van die mannetjes is mijn zwager. Die naast kok dit er bij doet.
Dikke kans dus dat deze wijn bij mij in de kelder ligt die mijn zwager mag gebruiken om wat eigen collectie te bewaren.
Natuurlijk.. Daarom is 50 tot 75% van de horeca ondernemers is Nederland ook rijk, want ze rekenen ZO veel meer.. En dat food truck argument slaat al helemaal nergens op, heb je de huurprijzen in grote steden wel eens opgezocht?quote:Op zondag 14 juni 2015 23:27 schreef gargamelnl het volgende:
[..]
Dit dus. 50 tot 75% van de horeca ondernemers in Nederland zijn vieze ratten die klanten zien als zeikerds. Ik ben blij dat ik 15 minuten van de Duitse grens woon en daar tegen normale prijzen en goede service uit eten kan.
Een wijn gaat rustig 6 keer over de koop.quote:Op woensdag 17 juni 2015 04:03 schreef hmmmz het volgende:
[..]
Dat snap ik, om dit soort exclusieve wijnen te kopen kan je niet terecht bij de lokale slijter/wijnhandel, dit gaat via speciale handelaren zoals bijvoorbeeld bestofwines. Ik vroeg me af of de prijs niet een stuk hoger is als je de wijn in het restaurant koopt ipv via zo'n handelaar.
Dat moet ook, op het eten verdient men het niet.quote:Op woensdag 17 juni 2015 08:19 schreef Nico987 het volgende:
[..]
Een wijn gaat rustig 6 keer over de koop.
Naast de onderneming die jij noemt, zijn er speciale wijn(groot)handelaren die enkel verkopen aan horeca-ondernemers. Deze kunnen wijnen voor een schappelijke prijs verkopen aan de ondernemer. Wat de 'exclusieve wijnen' betreft durf ik niet te zeggen of het daar oh zo veel goedkoper is.quote:Op woensdag 17 juni 2015 04:03 schreef hmmmz het volgende:
[..]
Dat snap ik, om dit soort exclusieve wijnen te kopen kan je niet terecht bij de lokale slijter/wijnhandel, dit gaat via speciale handelaren zoals bijvoorbeeld bestofwines. Ik vroeg me af of de prijs niet een stuk hoger is als je de wijn in het restaurant koopt ipv via zo'n handelaar.
Vandaar ook het adagium: " Ze eten je arm maar drinken je rijk.."quote:Op woensdag 17 juni 2015 08:31 schreef Pietverdriet het volgende:
Dat moet ook, op het eten verdient men het niet.
Wat is dat "zeepje" naast de mayo en ketchup?quote:Op donderdag 18 juni 2015 17:08 schreef static het volgende:
• Lokatie: Ritz Carlton, Chengdu, China
• Wat: patatje met
• Impressie: erg goed
• Kosten: 143 RMB
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Heerlijke patajes, via roomservice. Knapperig van buiten, mals van binnen. Precies genoeg zout en volgens mij een vleugje peper.
Mayo: volgens mij niet voorgefabriceerd, maar in-house gemaakt. In Azië is het trouwens volstrekt vreemd dat men mayo erbij neemt; heb ook al eens ergens een salade-dressing erbij gekregen. Overigens erg romig met een vleugje limoen.
Ketchup ook erg lekker, pikante bite.
Eigenlijk beter dan in Nederland/Belgie. Cijfer: 8. Had hoger kunnen zijn, maar Pepsi.
Zou ook wat zijn als dat niet zo was, voor 20 euroquote:Op donderdag 18 juni 2015 17:08 schreef static het volgende:
...
Eigenlijk beter dan in Nederland/Belgie. ...
Volgens mij neem je dit omdat het Aziatisch eten daar je strot uitkwam...quote:Op donderdag 18 juni 2015 17:08 schreef static het volgende:
• Lokatie: Ritz Carlton, Chengdu, China
• Wat: patatje met
• Impressie: erg goed
• Kosten: 143 RMB
Heerlijke patajes, via roomservice. Knapperig van buiten, mals van binnen. Precies genoeg zout en volgens mij een vleugje peper.
Mayo: volgens mij niet voorgefabriceerd, maar in-house gemaakt. In Azië is het trouwens volstrekt vreemd dat men mayo erbij neemt; heb ook al eens ergens een salade-dressing erbij gekregen. Overigens erg romig met een vleugje limoen.
Ketchup ook erg lekker, pikante bite.
Eigenlijk beter dan in Nederland/Belgie. Cijfer: 8. Had hoger kunnen zijn, maar Pepsi.
Dat ziet er heerlijk uit voor een broodje hamburger met frietquote:Op vrijdag 19 juni 2015 02:43 schreef Nico987 het volgende:
Van een paar weken terug
[ link | afbeelding ]
Lekkere lamsburger met chutney en allerlei lekkers. Frietjes met vers gemaakte ketchup.
Bij lekker burgerlijk. Leuk klein zaakje in de binnenstad van Amersfoort.
Ik geef deze toch wel een 8+.
http://www.tripadvisor.nl(...)olland_Province.htmlquote:Op vrijdag 19 juni 2015 07:59 schreef Aurelius het volgende:
Is iemand wel eens naar de Burger Bar geweest in Amsterdam, zit in een zijstraat van de Nieuwendijk in Amsterdam? Ik hoor/lees er gemengde dingen over.
Inderdaad. Een keer een afscheidsetentje gehad bij El Gaucho. Vlees is goed, de rest en dan echt al het andere is niet te vreten fabriekstoer. Brrrrrr. Zelfs de carpaccio was niet te eten. Sla ui een pakje met een kwats spermaslasaus uit een fles. Echt te treurig voor woorden.quote:Op vrijdag 19 juni 2015 02:24 schreef Tim86 het volgende:
El Gaucho heeft toch niets te maken met de Gauchos keten?
Net even lekker geluncht. Burger weer erg lekker. Maar gaat toch weer een punt af. Want bij een burger drink je cola, geen Pepsi dus..quote:Op vrijdag 19 juni 2015 07:53 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dat ziet er heerlijk uit voor een broodje hamburger met friet
Hoe eet je zo'n apparaat?quote:Op vrijdag 19 juni 2015 02:43 schreef Nico987 het volgende:
Van een paar weken terug
[ link | afbeelding ]
Lekkere lamsburger met chutney en allerlei lekkers. Frietjes met vers gemaakte ketchup.
Bij lekker burgerlijk. Leuk klein zaakje in de binnenstad van Amersfoort.
Ik geef deze toch wel een 8+.
Wat een goede, heldere en uitgebreide recensie!quote:
Ja maar af en toe een bruine boterham met kaas of een kroket is wel lekker dan hoorquote:Op vrijdag 19 juni 2015 20:13 schreef FutureFairytale het volgende:
Je moet daar ook gewoon Thais eten? Waarom westers eten willen als je in Azië het meest geweldige, spotgoedkope eten kunt krijgen?
Als je er een half jaar zit kan ik me dat wel voorstellen jaquote:Op vrijdag 19 juni 2015 20:37 schreef Ole het volgende:
[..]
Ja maar af en toe een bruine boterham met kaas of een kroket is wel lekker dan hoor
Ik zou het na een week al zat zijn.quote:Op vrijdag 19 juni 2015 21:16 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Als je er een half jaar zit kan ik me dat wel voorstellen ja
static zit er wel iets langer. kijk maar eens in het kaa gedeelte.quote:Op vrijdag 19 juni 2015 21:16 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Als je er een half jaar zit kan ik me dat wel voorstellen ja
Ziet er i.i.g. beter uit dan wat ik at in Rotterdam zo op het eerste gezicht.quote:Op vrijdag 19 juni 2015 08:27 schreef Aurelius het volgende:
Goede ramen is moeilijk te vinden in Nederland.[knip]
Cijfer 9/10.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 30% gewijzigd door #ANONIEM op 20-06-2015 04:55:18 ]
quote:Op zaterdag 20 juni 2015 04:52 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ziet er i.i.g. beter uit dan wat ik at in Rotterdam zo op het eerste gezicht.![]()
On topic.
Gisteren een beetje te keer geweest qua eten en drinken in verschillende toko's.
Was gisteren weer een enerverende dag.
Jij drinkt groene fernandes?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.![]()
Tante Loes of de Koning van Denemarken (beiden IN Rhenenquote:Op zondag 21 juni 2015 14:01 schreef emmyemmy het volgende:
Iemand die een leuk betaalbaar restaurantje kent (max 30 euro p.p.) in de buurt van Rhenen?
Die 2e ziet er goed uitquote:Op zondag 21 juni 2015 14:58 schreef Gripper het volgende:
[..]
Tante Loes of de Koning van Denemarken (beiden IN Rhenen)
Ze zitten 300 meter bij mekaar vandaan, dus je kunt bij allebei even kijken voor je je keus bepaalt. Bij de Koning zit je aan de doorgaande weg door Rhenen, maar wel een mooi terras, en binnen heb je natuurlijk geen last van die weg.quote:
Is reserveren nodig? Of is het niet zo drukquote:Op zondag 21 juni 2015 15:34 schreef Gripper het volgende:
Z
[..]
Ze zitten 300 meter bij mekaar vandaan, dus je kunt bij allebei even kijken voor je je keus bepaalt. Bij de Koning zit je aan de doorgaande weg door Rhenen, maar wel een mooi terras, en binnen heb je natuurlijk geen last van die weg.
Tante Loes is in de uiterwaard bij de Rijn, mooi uitzicht dus. Maar qua eten is het bij de Koning beter (vind ik zelf)
Aangezien je het vraagt in dit topic, verwachten we nu dus wel een uitgebreide recensie van je als je er geweest bent.quote:
Dat dusquote:Op zondag 21 juni 2015 16:09 schreef golfer het volgende:
Aangezien je het vraagt in dit topic, verwachten we nu dus wel een uitgebreide recensie van je als je er geweest bent.
quote:Op zondag 21 juni 2015 16:09 schreef golfer het volgende:
[..]
Aangezien je het vraagt in dit topic, verwachten we nu dus wel een uitgebreide recensie van je als je er geweest bent.
Primaquote:
quote:Op zondag 21 juni 2015 07:38 schreef Isegrim het volgende:
Gister gegeten bij cocktailbar Level in Rotterdam.
Vooraf:
- Steak tartare met kwarteleitjes, haricots verts, acetostroop, crostini, zoetzure cherry tomaatjes & een kruidentuintje
- Cannelloni van zalm met Hollandse garnalen, avocado, mierikswortel, sjalot, crème fraîche & een kruidentuintje
Hoofd:
-Levelburger: huisgemaakte hamburger van rund op Marokkaans brood met cheddar, gekonfijte rode ui, bacon, tomaat, little gem, tartaarsaus & huisgemaakte frites
- Smeuïge parelgort met gruyère, dragon, groene asperges, gepocheerd ei & Romantic cherrytomaatjes
Na:
- Huisgemaakte geroosterde marshmallows met aardbeien, pure chocola, crémeux van passievruchten, bosbessen & sorbet van viooltjes
- Crème pâtissière van sinaasappel met mousse van limoen, merengue van citroen, sponscake van munt, sinaasappelzest, bloedsinaasappel & bloedsinaasappelsorbet
Gerechten even van de kaart gecopy-pasted.
We hebben werkelijk voortreffelijk gegeten! Zeer positieve verrassing! Alles was gewoon helemaal in orde, inclusief de bediening door een leuke meid die vreselijk veel lol in haar werk had.
Inclusief 4 cocktails en een glas wijn waren we 95 euro kwijt.
Gewoon een 10 wat mij betreft!
* Isabeau noteert naam hipster placequote:Op zondag 21 juni 2015 17:34 schreef Isegrim het volgende:
Vooral mijn Cookie Monster, die smaakte naar vloeibare koekjes.
Nou idd. Wat een ongepaste reactie.quote:Op zondag 21 juni 2015 17:03 schreef Amarantha het volgende:
Ik vind de gerechten erg lekker klinken! Verder vind ik je niet heel vriendelijk overkomen nu Iwanius.
Hou toch eens op hiermee, ik hoor het op tv ook elke droeftoeter zeggen die denkt verstand van eten te hebben. Het woord zoals het gebruikt wordt bestaat niet eens in de van Dale.quote:Op zaterdag 23 mei 2015 16:20 schreef Roel_Jewel het volgende:
Lam met crunchy oude kaas en voorjaarsgroentjes
Ja het staat er in. Misschien wordt het gebruikt voor jonge kleine groentes.quote:Op zondag 21 juni 2015 19:00 schreef RobinOok het volgende:
Staat groentjes niet in de van Dale? Kan het me niet voorstellen.
die zitten niet in eten maar zitten in een papiertje of cellofaan gewikkeld.quote:
quote:Op zondag 21 juni 2015 19:13 schreef z80 het volgende:
[..]
die zitten niet in eten maar zitten in een papiertje of cellofaan gewikkeld.
Goed punt, verkeerde gelegenheid. Ja, al die figuren die Blijker en Kranenborg napraten met hun zoetjes, zuurtjes, bittertjes en visjes zijn bloedirritant, maar mensen die Vlaams praten niet, ook al is groentjes een vervelend woord.quote:Op zondag 21 juni 2015 18:47 schreef Griebus het volgende:
[..]
Hou toch eens op hiermee, ik hoor het op tv ook elke droeftoeter zeggen die denkt verstand van eten te hebben. Het woord zoals het gebruikt wordt bestaat niet eens in de van Dale.
Waarschijnlijk had de eigenaar geen zin om zijn duurste flessen tevoorschijn te halen alleen voor de foto.quote:Op zondag 21 juni 2015 18:33 schreef RobinOok het volgende:
Foute eigenaar zeker, dat Level? Eentje die niks met Iwanius op heeft? Haha, vertel eens, Iwanius, vanwaar je haat?
Het lijkt wel hoe meer verkleinwoordjes, hoe verfijnder het moet lijken.quote:Op zondag 21 juni 2015 19:31 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Goed punt, verkeerde gelegenheid. Ja, al die figuren die Blijker en Kranenborg napraten met hun zoetjes, zuurtjes, bittertjes en visjes zijn bloedirritant, maar mensen die Vlaams praten niet, ook al is groentjes een vervelend woord
quote:Op zondag 21 juni 2015 19:31 schreef Weltschmerz het volgende:
Waarschijnlijk had de eigenaar geen zin om zijn duurste flessen tevoorschijn te halen alleen voor de foto.
Ik ken genoeg mensen die niet eens door hebben dat het waardeloos is, omdat het thuis nog slechter is. En die letten dan vooral op de prijs en dan krijg je dit soort taferelen. Dat elke vezel in je lichaam schreeuwt dat je het beter kan, zonder enige moeite te doen.quote:Op maandag 22 juni 2015 15:25 schreef Atifa het volgende:
Volgende keer mag mijn broertje geen restaurant uit kiezen.
Die mensen ken ik ook, maar hier was verder iedereen in het gezelschap het wel met mij eens.quote:Op maandag 22 juni 2015 15:40 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik ken genoeg mensen die niet eens door hebben dat het waardeloos is, omdat het thuis nog slechter is. En die letten dan vooral op de prijs en dan krijg je dit soort taferelen. Dat elke vezel in je lichaam schreeuwt dat je het beter kan, zonder enige moeite te doen.
Een Varkenshaas goed bakken of een saus lekker maken kost niet meer dan een haas verpesten en een saus verpesten.quote:Op maandag 22 juni 2015 15:49 schreef Miauw_Zedong het volgende:
Voor 12,50 voor een hoofd, voor en nagerecht hoef je ook niet heel veel beter te verwachten denk ik. Daar heb je ook een shoarmaschotel voor
Klopt, maar blijkbaar zijn de lage winstmarges uit het budget van het keukenpersoneel gegaanquote:Op maandag 22 juni 2015 15:54 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Een Varkenshaas goed bakken of een saus lekker maken kost niet meer dan een haas verpesten en een saus verpesten.
quote:Op maandag 22 juni 2015 16:54 schreef Atifa het volgende:
Je krijgt waar je voor betaalt, en dat is ook te rechtvaardigen. Ik vind het zelf gewoon een gemiste kans. Vraag dan liever een paar euro meer en zet je gasten iets goeds voor.
Piet heeft wat dat betreft wel gelijk en met een paar euro meer word je niet plots een betere kok.quote:Op maandag 22 juni 2015 15:54 schreef Pietverdriet het volgende:
Een Varkenshaas goed bakken of een saus lekker maken kost niet meer dan een haas verpesten en een saus verpesten.
*Gaap* tuurlijk. Alsof ze dat voor een gast gaan doen.Maar leuke aanname 'voor op de kast.quote:Op zondag 21 juni 2015 19:31 schreef Weltschmerz het volgende:
Waarschijnlijk had de eigenaar geen zin om zijn duurste flessen tevoorschijn te halen alleen voor de foto.
Spinoza.quote:Op maandag 22 juni 2015 16:44 schreef Accursius het volgende:
Iemand aanraders voor een leuk restaurant in Leeuwarden? Hoeft geen top-niveau te zijn. Gewoon een leuk eet-café voor 20 / 25,- per persoon.
De Humphreys in Leeuwarden is wel een leuke lokatie. Geen idee hoe het nu is, al 10 jaar niet meer geweest.quote:Op maandag 22 juni 2015 16:44 schreef Accursius het volgende:
Iemand aanraders voor een leuk restaurant in Leeuwarden? Hoeft geen top-niveau te zijn. Gewoon een leuk eet-café voor 20 / 25,- per persoon.
Nee maar een slecht stuk vlees helpt niet mee..quote:Op maandag 22 juni 2015 17:12 schreef Isabeau het volgende:
[..]
[..]
Piet heeft wat dat betreft wel gelijk en met een paar euro meer word je niet plots een betere kok.
Was het een slechte varkenshaas dan? Het issue was dat deze te doorbakken was dacht ikquote:Op dinsdag 23 juni 2015 06:26 schreef Nico987 het volgende:
[..]
Nee maar een slecht stuk vlees helpt niet mee..
quote:
quote:Op maandag 22 juni 2015 19:34 schreef DarkerThanBlack het volgende:
[..]
De Humphreys in Leeuwarden is wel een leuke lokatie. Geen idee hoe het nu is, al 10 jaar niet meer geweest.
Bedanktquote:Op maandag 22 juni 2015 19:37 schreef Eejit het volgende:
De Ierse pub heeft ook een goede keuken en het menu past goed bij het weer
Nee hoor Bep. Ken die eigenaar helemaal niet maar mijn reactie was meer ingegeven door het feit dat als iemand een toko als deze die niks bijzonders is qua producten/ingrediënten een 10 geeft ik altijd er van uitga dat er dan hoogstaande kwaliteit wordt gebruikt en niet basis groothandel spul dat massaal wordt ingekocht,afgeleverd en gebruikt.quote:Op zondag 21 juni 2015 18:33 schreef RobinOok het volgende:
Foute eigenaar zeker, dat Level? Eentje die niks met Iwanius op heeft? Haha, vertel eens, Iwanius, vanwaar je haat?
Zo beoordeel ik restaurants ook en dan kan zelfs een snackbar of plaatselijke Chinees een 10 krijgenquote:
Wie is het? Zou hem namelijk zo voorbij lopen.quote:Op woensdag 24 juni 2015 03:57 schreef Iwanius het volgende:
(BN'ers van tv moeten ook haring happen...of is hij aan het snabbelen?)
Gaat vooral ook om prijs-kwaliteit natuurlijkquote:Op woensdag 24 juni 2015 07:47 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Zo beoordeel ik restaurants ook en dan kan zelfs een snackbar of plaatselijke Chinees een 10 krijgen![]()
(en een sterrenrestaurant een 6, terwijl die dan beter is dan die snackbar)
Dat.quote:Op woensdag 24 juni 2015 11:43 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Wie is het? Zou hem namelijk zo voorbij lopen.
quote:Op woensdag 24 juni 2015 12:41 schreef RobinOok het volgende:
Ik denk opeens "Is dat niet Sjoerd Pleijsier?"
Sjees, wat is die oud geworden. Ik weet nog dat ie haar had. :-)
U is geen Rotterdammert?quote:Op woensdag 24 juni 2015 11:43 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Wie is het? Zou hem namelijk zo voorbij lopen.
Sjoerd Pleijsierquote:Op woensdag 24 juni 2015 11:43 schreef Amarantha het volgende:
Wie is het? Zou hem namelijk zo voorbij lopen.
Nou vooruit dan ook maar de foto waar hij echt hapt.quote:
Kijk maar uit, straks krijg je nog een preek van Iwannogwat.quote:Op woensdag 24 juni 2015 07:47 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Zo beoordeel ik restaurants ook en dan kan zelfs een snackbar of plaatselijke Chinees een 10 krijgen![]()
(en een sterrenrestaurant een 6, terwijl die dan beter is dan die snackbar)
Ik sla ze even op om naar te kijken als ik zin heb in chocolade of andere dingen die met eten te maken hebben, scheelt weer met dieetfrustratiesquote:Op woensdag 24 juni 2015 17:06 schreef megamandy het volgende:
[..]
Mijn honger gaat er wel van weg ja
Eet een ruggengraatquote:Op woensdag 24 juni 2015 17:11 schreef Molo het volgende:
[..]
Ik sla ze even op om naar te kijken als ik zin heb in chocolade of andere dingen die met eten te maken hebben, scheelt weer met dieetfrustraties
Uit het riool gekomen voor een haringquote:Op woensdag 24 juni 2015 15:35 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Sjoerd Pleijsier
[..]
Nou vooruit dan ook maar de foto waar hij echt hapt.
[ afbeelding ]
Haal die telefoon dan ook uit je dikke vingersquote:Op woensdag 24 juni 2015 18:58 schreef Molo het volgende:
Godverdamme Robin, ik sta hier in de file en rij alsnog bijna van schrik tegen een vrachtwagen aan
Love you tooquote:Op woensdag 24 juni 2015 18:59 schreef Soury het volgende:
[..]
Haal die telefoon dan ook uit je dikke vingers
Ja, sorry, mijn hele leven al. Mijn guilty Pleijsier.quote:Op woensdag 24 juni 2015 18:58 schreef Molo het volgende:
Godverdamme Robin, ik sta hier in de file en rij alsnog bijna van schrik tegen een vrachtwagen aan
quote:Op woensdag 24 juni 2015 19:21 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, sorry, mijn hele leven al. Mijn guilty Pleijsier.
Je wachtte gewoon tot iemand een opmerking maakt én je m kon inkoppenquote:Op woensdag 24 juni 2015 19:21 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, sorry, mijn hele leven al. Mijn guilty Pleijsier.
Hongaren eten alleen maar paprika :pquote:Op donderdag 25 juni 2015 00:28 schreef Gripper het volgende:
[..]
Je wachtte gewoon tot iemand een opmerking maakt én je m kon inkoppen![]()
Ik ben voor m'n werk in Frankrijk (Nantes; kust dus veel vis) en eet dus al 2 dagen foie gras; zalmpje coquille tournedos etc.
Nou zijn we hier met collega's vanuit heel Europa, waaronder wat Oostblok landen. Twee figuren uit Slowakije en Hongarije vonden de foie gras gisteren maar niks; en zelfs het hoofdgerecht, stukje tarbot, vonden ze eng en schoven ze door naar mij en m'n buurman. Dus ik, je kon er op wachten,
Aren't you Hungary?
Ik vind het juist helemaal niksquote:Op zaterdag 27 juni 2015 23:29 schreef FutureFairytale het volgende:
Ook al ben ik geen biefstukfan; jouw gerecht ziet er wel heel erg jummie uit hoor! Genoeg jus en lekkere stukken spek
de creme brulee ziet er idd zo uit als jouw beschrijving. Of het is slecht belicht. Maar sowieso een fout schaaltje.quote:Op zaterdag 27 juni 2015 23:32 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik vind het juist helemaal niksEn de crème brulee ziet er uit alsof het jus van de avond er voor is. Waarschijnlijk allemaal lekker, maar ik vind het er gewoon niet uitzien
Maar zou die ook van het menu zijn😀quote:Op zondag 28 juni 2015 08:48 schreef RobinOok het volgende:
Hebben ze de paardenbiefstuk toch maar weer van de kaart gehaald?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |