Klopt, maar blijkbaar zijn de lage winstmarges uit het budget van het keukenpersoneel gegaanquote:Op maandag 22 juni 2015 15:54 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Een Varkenshaas goed bakken of een saus lekker maken kost niet meer dan een haas verpesten en een saus verpesten.
quote:Op maandag 22 juni 2015 16:54 schreef Atifa het volgende:
Je krijgt waar je voor betaalt, en dat is ook te rechtvaardigen. Ik vind het zelf gewoon een gemiste kans. Vraag dan liever een paar euro meer en zet je gasten iets goeds voor.
Piet heeft wat dat betreft wel gelijk en met een paar euro meer word je niet plots een betere kok.quote:Op maandag 22 juni 2015 15:54 schreef Pietverdriet het volgende:
Een Varkenshaas goed bakken of een saus lekker maken kost niet meer dan een haas verpesten en een saus verpesten.
*Gaap* tuurlijk. Alsof ze dat voor een gast gaan doen.Maar leuke aanname 'voor op de kast.quote:Op zondag 21 juni 2015 19:31 schreef Weltschmerz het volgende:
Waarschijnlijk had de eigenaar geen zin om zijn duurste flessen tevoorschijn te halen alleen voor de foto.
Spinoza.quote:Op maandag 22 juni 2015 16:44 schreef Accursius het volgende:
Iemand aanraders voor een leuk restaurant in Leeuwarden? Hoeft geen top-niveau te zijn. Gewoon een leuk eet-café voor 20 / 25,- per persoon.
De Humphreys in Leeuwarden is wel een leuke lokatie. Geen idee hoe het nu is, al 10 jaar niet meer geweest.quote:Op maandag 22 juni 2015 16:44 schreef Accursius het volgende:
Iemand aanraders voor een leuk restaurant in Leeuwarden? Hoeft geen top-niveau te zijn. Gewoon een leuk eet-café voor 20 / 25,- per persoon.
Nee maar een slecht stuk vlees helpt niet mee..quote:Op maandag 22 juni 2015 17:12 schreef Isabeau het volgende:
[..]
[..]
Piet heeft wat dat betreft wel gelijk en met een paar euro meer word je niet plots een betere kok.
Was het een slechte varkenshaas dan? Het issue was dat deze te doorbakken was dacht ikquote:Op dinsdag 23 juni 2015 06:26 schreef Nico987 het volgende:
[..]
Nee maar een slecht stuk vlees helpt niet mee..
quote:
quote:Op maandag 22 juni 2015 19:34 schreef DarkerThanBlack het volgende:
[..]
De Humphreys in Leeuwarden is wel een leuke lokatie. Geen idee hoe het nu is, al 10 jaar niet meer geweest.
Bedankt hier kan ik wat mee.quote:Op maandag 22 juni 2015 19:37 schreef Eejit het volgende:
De Ierse pub heeft ook een goede keuken en het menu past goed bij het weer
Nee hoor Bep. Ken die eigenaar helemaal niet maar mijn reactie was meer ingegeven door het feit dat als iemand een toko als deze die niks bijzonders is qua producten/ingrediënten een 10 geeft ik altijd er van uitga dat er dan hoogstaande kwaliteit wordt gebruikt en niet basis groothandel spul dat massaal wordt ingekocht,afgeleverd en gebruikt.quote:Op zondag 21 juni 2015 18:33 schreef RobinOok het volgende:
Foute eigenaar zeker, dat Level? Eentje die niks met Iwanius op heeft? Haha, vertel eens, Iwanius, vanwaar je haat?
Zo beoordeel ik restaurants ook en dan kan zelfs een snackbar of plaatselijke Chinees een 10 krijgenquote:
Wie is het? Zou hem namelijk zo voorbij lopen.quote:Op woensdag 24 juni 2015 03:57 schreef Iwanius het volgende:
(BN'ers van tv moeten ook haring happen...of is hij aan het snabbelen?)
Gaat vooral ook om prijs-kwaliteit natuurlijkquote:Op woensdag 24 juni 2015 07:47 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Zo beoordeel ik restaurants ook en dan kan zelfs een snackbar of plaatselijke Chinees een 10 krijgen
(en een sterrenrestaurant een 6, terwijl die dan beter is dan die snackbar)
Dat.quote:Op woensdag 24 juni 2015 11:43 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Wie is het? Zou hem namelijk zo voorbij lopen.
quote:Op woensdag 24 juni 2015 12:41 schreef RobinOok het volgende:
Ik denk opeens "Is dat niet Sjoerd Pleijsier?"
Sjees, wat is die oud geworden. Ik weet nog dat ie haar had. :-)
U is geen Rotterdammert?quote:Op woensdag 24 juni 2015 11:43 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Wie is het? Zou hem namelijk zo voorbij lopen.
Sjoerd Pleijsierquote:Op woensdag 24 juni 2015 11:43 schreef Amarantha het volgende:
Wie is het? Zou hem namelijk zo voorbij lopen.
Nou vooruit dan ook maar de foto waar hij echt hapt.quote:
Kijk maar uit, straks krijg je nog een preek van Iwannogwat.quote:Op woensdag 24 juni 2015 07:47 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Zo beoordeel ik restaurants ook en dan kan zelfs een snackbar of plaatselijke Chinees een 10 krijgen
(en een sterrenrestaurant een 6, terwijl die dan beter is dan die snackbar)
Mijn honger gaat er wel van weg jaquote:
Overdreven.quote:
Ik sla ze even op om naar te kijken als ik zin heb in chocolade of andere dingen die met eten te maken hebben, scheelt weer met dieetfrustratiesquote:Op woensdag 24 juni 2015 17:06 schreef megamandy het volgende:
[..]
Mijn honger gaat er wel van weg ja
Eet een ruggengraatquote:Op woensdag 24 juni 2015 17:11 schreef Molo het volgende:
[..]
Ik sla ze even op om naar te kijken als ik zin heb in chocolade of andere dingen die met eten te maken hebben, scheelt weer met dieetfrustraties
Uit het riool gekomen voor een haringquote:Op woensdag 24 juni 2015 15:35 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Sjoerd Pleijsier
[..]
Nou vooruit dan ook maar de foto waar hij echt hapt.
[ afbeelding ]
Word je nooit moe van jezelf?quote:
quote:
Haal die telefoon dan ook uit je dikke vingersquote:Op woensdag 24 juni 2015 18:58 schreef Molo het volgende:
Godverdamme Robin, ik sta hier in de file en rij alsnog bijna van schrik tegen een vrachtwagen aan
Hahahaquote:
Love you tooquote:Op woensdag 24 juni 2015 18:59 schreef Soury het volgende:
[..]
Haal die telefoon dan ook uit je dikke vingers
Ja, sorry, mijn hele leven al. Mijn guilty Pleijsier.quote:Op woensdag 24 juni 2015 18:58 schreef Molo het volgende:
Godverdamme Robin, ik sta hier in de file en rij alsnog bijna van schrik tegen een vrachtwagen aan
quote:Op woensdag 24 juni 2015 19:21 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, sorry, mijn hele leven al. Mijn guilty Pleijsier.
Je wachtte gewoon tot iemand een opmerking maakt én je m kon inkoppenquote:Op woensdag 24 juni 2015 19:21 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, sorry, mijn hele leven al. Mijn guilty Pleijsier.
Hongaren eten alleen maar paprika :pquote:Op donderdag 25 juni 2015 00:28 schreef Gripper het volgende:
[..]
Je wachtte gewoon tot iemand een opmerking maakt én je m kon inkoppen
Ik ben voor m'n werk in Frankrijk (Nantes; kust dus veel vis) en eet dus al 2 dagen foie gras; zalmpje coquille tournedos etc.
Nou zijn we hier met collega's vanuit heel Europa, waaronder wat Oostblok landen. Twee figuren uit Slowakije en Hongarije vonden de foie gras gisteren maar niks; en zelfs het hoofdgerecht, stukje tarbot, vonden ze eng en schoven ze door naar mij en m'n buurman. Dus ik, je kon er op wachten,
Aren't you Hungary?
Ik vind het juist helemaal niks En de crème brulee ziet er uit alsof het jus van de avond er voor is. Waarschijnlijk allemaal lekker, maar ik vind het er gewoon niet uitzienquote:Op zaterdag 27 juni 2015 23:29 schreef FutureFairytale het volgende:
Ook al ben ik geen biefstukfan; jouw gerecht ziet er wel heel erg jummie uit hoor! Genoeg jus en lekkere stukken spek
de creme brulee ziet er idd zo uit als jouw beschrijving. Of het is slecht belicht. Maar sowieso een fout schaaltje.quote:Op zaterdag 27 juni 2015 23:32 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik vind het juist helemaal niks En de crème brulee ziet er uit alsof het jus van de avond er voor is. Waarschijnlijk allemaal lekker, maar ik vind het er gewoon niet uitzien
Maar zou die ook van het menu zijn😀quote:Op zondag 28 juni 2015 08:48 schreef RobinOok het volgende:
Hebben ze de paardenbiefstuk toch maar weer van de kaart gehaald?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |