uniekhoorn | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:16 |
Wat zijn jullie pleasures? Eten en drinken wat je stiekem erg lekker vind maar niet durft te zeggen omdat het eigenlijk "not done"is. Te gare sperziebonen (en spruiten) met nootmuskaat, zout, peper en boter.. In de pan husselen lekker te prakken in aardappelen met echte jus ![]() Gortepap met stroop. Ordinaire voedsel bij de lokale, waarschijnlijk ontzettend ranzige, Chinees Taaie inktvis (overal verkrijgbaar, dat scheelt) Spareribs waarvan je het vlees van het bot moet trekken, daarna het vlees kauwen. Niks niet *pap*vlees Patat met azijn en mosterd Roerbakken met alles wat je nog in de koelkast hebt liggen. Pizza zonder kaas Hele kip gegrild, heeeeeeeeeeeeeeeeeel stiekem nog een beetje rood op de ribben Buffetrestaurant.. lekker zelf samenstellen | |
strontboer | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:18 |
Biefstuk die nog knetter rood van binnen is. Aardappels met heel veel jus. | |
#ANONIEM | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:19 |
guilty | |
Snowballed | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:20 |
De tt vind ik wel een guilty pleasure eigenlijk... ![]() Maar ik kan wel erg genieten van een patatje stoofvlees.. waarbij je van te voren al weet dat er drie patatjes, niet slap zijn... | |
Myraela | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:24 |
Alles met kebab. Hele dikke erwtensoep. Hele rode biefstukjes. Paprika en ui die eigenlijk gewoon flink aangebakken zijn. ![]() | |
minilot | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:26 |
Advocaat naar binnen werken alsof het vanillevla is: in een flinke schaal, met pure hagelslag erdoor en dan opeten met een grote lepel. ![]() | |
Myraela | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:27 |
Oeh, baileys met M&Ms. ![]() | |
minilot | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:28 |
Dat zijn toch geen guilty pleasures, dame? ![]() Dikke erwtensoep en rode biefstuk zijn niet bepaald zaken die zo 'not done' zijn om te eten dar je het liever voor jezelf houdt? ![]() | |
Snowballed | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:29 |
Ohja.. overal chocolademelk bij kunnen drinken... ![]() ![]() | |
Mirjam | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:30 |
rijstebrij van dessertrijst met melk, met roomboter, suiker en kaneel ![]() | |
minilot | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:31 |
Herstel: heel rode biefstuk is wel degelijk not, of tenminste nauwelijks done, maar dat terzijde ![]() | |
Snowballed | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:32 |
Dat eet 3/4 van de bevolking zo ongeveer als toetje... | |
Mirjam | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:33 |
Maar het is MIJN guilty pleasure. | |
Sjeen | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:34 |
Oeh, ik doe mee ![]() | |
Snowballed | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:35 |
Ja maar ja maar... Ohja.. ![]() Slappe patat stoofvlees verkoopt ook iedereen... | |
Gwywen | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:35 |
+1 Dropjes & volle melk Thee met melk (en een grote schep suiker) Bruine suiker op brood Warme rode wijn met honing | |
Helsinki | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:36 |
![]() En die van de Aldi schuif ik ook wel naar binnen. | |
Scootermuisje | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:36 |
Aioli.. En nog meer aiolo ![]() ![]() | |
Snowballed | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:37 |
![]() Hoe in vredesnaam eet je dat..? Door een blender..? verwarmd..? of als soep met stukken..? ![]() | |
Myraela | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:37 |
Bah, daar mag je je inderdaad wel voor schamen. ![]() | |
Helsinki | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:38 |
I know ![]() | |
uniekhoorn | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:38 |
Melba toastjes met selleriesalade van de supermarkt. Augurken met ham. Vruchtenbowl in een grote kom met bijpassende opscheplepel en glazen | |
Myraela | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:41 |
![]() Rode biefstuk is niet echt om me voor te schamen eigenlijk nee. Mijn erwtensoep heb ik het liefst zo dik dat het bijna een puree is. Heerlijk. ![]() | |
sheonlydreams86 | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:41 |
Spinazie a la crème na het stappen Of bananen met spinazie, pindakaas en yoghurt als ontbijt | |
Myraela | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:41 |
Oh, ik ben ook gek op knetterchocolade. Of knetter ijsjes. Gewoon omdat dat knetteren me zo vrolijk maakt. ![]() | |
Snowballed | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:43 |
In goede snert blijft je lepel rechtop staan ![]() | |
Sjeen | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:43 |
Brinta met koude melk en een schep suiker en dan niet in de verhouding die op het pak staat, maar echt zo dat je lepel erin kan blijven staan. | |
LXIV | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:44 |
Wat is er 'not done' aan de gerechten in de OP? Dat ze veel calorieen bevatten of dat ze niet 'hip' genoeg zijn? | |
Gwywen | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:46 |
Nee joh, gewoon melk drinken terwijl je op een dropje zuigt. Klinkt wel heel erg fout, nu ik dit zo opschrijf ![]() Nee, écht goede snert kun je plakken van snijden en op brood doen. ![]() (Nee, niet ik, maar iemand die ik ken) | |
Gwywen | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:47 |
dubbel | |
Snowballed | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:52 |
Zolang het geen trekdrop is... ![]() Dat word me dan net iets te droog denk ik.... ![]() | |
Remco | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:53 |
Dat inderdaad ook die hamrolletjes met smeerkaas(of iets anders vets), die je altijd op die kringverjaardagen krijgt. | |
uniekhoorn | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:56 |
Hip Te gare groente?? dat is vloeken in de kerk Wokrestaurant? vreetschuren taai vlees? altijd fout Bruine bonen? Ieuww bruine bonen . *laat windje* | |
LXIV | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:59 |
Ok. Ik heb dat eigenlijk nooit zo belangrijk gevonden. Of eten hip was of niet. Wel of eten lekker is of niet. En ik vind totaal onhip eten, zoals spruitjes met slavink en gebakken aardappelen, stamppot et cetera na veel bereid eigenlijk toch wel heel lekker. Zeker in de winter. Ooit vond ik het wel een beetje belangrijk, bijvoorbeeld in restaurants. Dan bestelde ik een heel hip ding van de kaart en dan kreeg ik een potje met draadjesvlees in chocolade en een selderij-aardappelpuree. Dan keek ik altijd vol afgunst naar de vriend tegenover mij, die een mixed grill met friet besteld had. Gelukkig ben ik daar nu vanaf en pak ik altijd gewoon wat ik het lekkerste vind! Vandaag in een restaurant gewoon zalm op paksoi-blad gegeten. Eigenlijk zat er een speciale aarappelpuree bij, maar die heb ik ingeruild voor friet. Met majo. Lekker hoor! | |
Spanky78 | vrijdag 3 januari 2014 @ 22:59 |
Havermout met appelstroop, dat vind ik nou echt lekker ontbijt... Enneh, broodjes filet americain; bomvol met shit als conserveermiddelen, allerlei zuren, verdikkers, anti-oxidanten enz. Dus ik doe er graag wat oude kaas bij of een eitje, wat mayo en een beetje ui.... | |
minilot | vrijdag 3 januari 2014 @ 23:06 |
Oh, ook: enorm veel ongeklopte volvette slagroom in mijn koffie gieten en daar dan heel neutraal bij kijken, zodat het lijkt alsof ik gewoon koffie met melk heb. ![]() | |
wendywendy | vrijdag 3 januari 2014 @ 23:06 |
Cheap ass kant en klare stokbroodjes die gevuld zijn met kruidenboter. Of iets dat door gaat voor kruidenboter. | |
FutureFairytale | vrijdag 3 januari 2014 @ 23:08 |
Geen onwijze guilty pleasure maar prakkie (zacht)gekookte andijvie met nootmuskaat met aardappelen en jus geprakt heb ik altijd gewoon lekker eten gevonden. En sinds ik op CUL zit schijnt dit raar te zijn ![]() | |
Friday12 | vrijdag 3 januari 2014 @ 23:08 |
![]() | |
minilot | vrijdag 3 januari 2014 @ 23:08 |
Uniek, bàààh! Ik zal het nooit begrijpen! ![]() | |
Buurpoes | vrijdag 3 januari 2014 @ 23:09 |
Augurken met boterhamworst! En mayonaise door de kroten. ![]() ![]() | |
Myraela | vrijdag 3 januari 2014 @ 23:10 |
Kant en klare lasagne van de lidl. | |
FutureFairytale | vrijdag 3 januari 2014 @ 23:10 |
Idd veel smaakvoller dan met ham! | |
GrumpyCat | vrijdag 3 januari 2014 @ 23:11 |
Pindakaasboterhammen met sambal Chips met tsatsiki Enorme baguettes met mini hamburgers en alles erop en eraan Pannenkoek met eiersalade Bammetje met cervelaatworst en pindakaas ![]() ![]() ![]() | |
minilot | vrijdag 3 januari 2014 @ 23:11 |
Nee toch? Meisje! Brrrr! ![]() | |
FutureFairytale | vrijdag 3 januari 2014 @ 23:11 |
Vind ik ook geen guilty pleasure. Afhaalchinees ![]() ![]() | |
Sjeen | vrijdag 3 januari 2014 @ 23:12 |
Augurken met cervelaat ![]() | |
FutureFairytale | vrijdag 3 januari 2014 @ 23:14 |
Nog niet geprobeerd. Zal ik eens doen ![]() ![]() | |
Buurpoes | vrijdag 3 januari 2014 @ 23:16 |
Een boterham met boterhamworst, augurk én ketchup. En als ik sla heb, leg ik dat er ook bij. ![]() | |
Hagelkaas | vrijdag 3 januari 2014 @ 23:18 |
Van die kleine bakjes russisch-eisalade met een lepeltje erin en een plakje ei erop. Dat durf ik echt niet in het openbaar te eten. Suiker op mijn roerei. | |
Szlie | vrijdag 3 januari 2014 @ 23:40 |
Augurkje voor de smaak bij een boterham met Saksische smeerleverworst! | |
FutureFairytale | vrijdag 3 januari 2014 @ 23:42 |
Westland rundvleesslaatjes ![]() | |
FutureFairytale | vrijdag 3 januari 2014 @ 23:42 |
![]() | |
Red_85 | vrijdag 3 januari 2014 @ 23:50 |
Kansloos lekker af en toe inderdaad. Vooral als je een beetje dronken bent. | |
Spanky78 | vrijdag 3 januari 2014 @ 23:52 |
Augurken zijn niet guilty, die zijn gewoon verrot lekker. Zeker bij bepaalde vleeswaren. | |
Red_85 | vrijdag 3 januari 2014 @ 23:54 |
Wat is daar mis mee als je het beide doet ![]() Een zelfgemaakte aioli over je gegrilde groene asperges... of gewoon op een stukje brood. Niks mis mee. | |
AnnaNiem | zaterdag 4 januari 2014 @ 00:18 |
Tijdens mijn zwangerschap me het ongans gevreten (kan het niet anders zeggen) aan die met kruidenboter gevulde stokbroodjes en slaatjes... Na de bevalling amper meer gegeten. Mijn huidige, niet zwangere, guilty pleasure is zo'n bakje met gehaktballetjes in zoetzure saus van de Mora... | |
Sangha | zaterdag 4 januari 2014 @ 00:33 |
Patat kapsalon, best wel fout, maar toch lekker! ![]() | |
Uccie | zaterdag 4 januari 2014 @ 00:53 |
Aardappelpuree uit zo'n pakje waar je alleen melk en boter bij doet ![]() | |
Hagelkaas | zaterdag 4 januari 2014 @ 02:34 |
Daar bind ik wel eens stoofpotten mee ![]() | |
Uccie | zaterdag 4 januari 2014 @ 02:37 |
Dat ga ik onthouden ![]() ![]() | |
Jimbo | zaterdag 4 januari 2014 @ 08:52 |
vlees, heel veel vlees ![]() | |
RobinOok | zaterdag 4 januari 2014 @ 10:14 |
Gevilde Gevulde eieren met veel kerrie. [ Bericht 22% gewijzigd door RobinOok op 04-01-2014 13:33:03 ] | |
habitue | zaterdag 4 januari 2014 @ 11:08 |
Dat klinkt barbaars! | |
habitue | zaterdag 4 januari 2014 @ 11:09 |
Ik gebruik vaak ongezonde hoeveelheden cayennepeper. | |
#ANONIEM | zaterdag 4 januari 2014 @ 14:50 |
Wacht even voor ik daar iets over ga zeggen. Bedoel je die zelfgemaakte 'gevulde eieren waar je het eigeel eruit flikkert na deze te hebben gekookt,zelf een kerrie-achtige mousse o.i.d maakt en dan het eiwit ermee vult? Als het dat is, dan ![]() Voor mij geloof het of niet. ![]() Wel met deze mosterd. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 04-01-2014 14:52:31 ] | |
RobinOok | zaterdag 4 januari 2014 @ 14:52 |
Hee, mijn Mijn bitterballen.... | |
#ANONIEM | zaterdag 4 januari 2014 @ 15:04 |
Robin als men zo vaak jou foto's jat,waarom zet je dan niet er je eigen logo schuin in de l/b overheen. Weet men tenminste van wie het is en niet van de website ...dedikkekok.nl [ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 04-01-2014 15:04:57 ] | |
RobinOok | zaterdag 4 januari 2014 @ 15:19 |
Omdat ik dat lelijk vind en dieven dat er evengoed gewoon uitslopen. | |
RobinOok | zaterdag 4 januari 2014 @ 18:39 |
Ja, als je het "echt" wilt doen, dan druk je de dooiers door een zeef en draai je er inderdaad een mousse-achtige vulling van die je mooi kun spuiten, maar ik prak ze meestal gewoon met mayonaise, veel kerrie, zout, peper en vreet ze achter elkaar op. ![]() (waarbij ik dan een paar halve eiwitten weggooi, zodat ik de overgebleven eiwithelften nog obscener kan vullen met kerriesmurrie) | |
Boy_Zonderman | zaterdag 4 januari 2014 @ 19:06 |
Leuk topic! Brood met een dikke laag boter, pindakaas en suiker. En dan soppen in je thee met melk en daar ook weer suiker in... ![]() | |
Probability | zaterdag 4 januari 2014 @ 19:16 |
Nee die zijn vies, huzaren slaatje is lekker ![]() | |
Ordos20 | zondag 5 januari 2014 @ 11:39 |
Mwah als echt guilty heb ik er twee die eigenlijk voor je aderen niet door de haak kunnen. Gehaktballen maken en die aanbakken met harde boter (mag ook harde roomboter, niet die knijpflessen rommel). En dan na het eten met een stuk brood door het vet en de aangebrande stukjes vlees NOM NOM. Ook erg, al jaren niet meer gehad. Men neme 1 pak blokjes ontbijtspek, en 1 bak plakjes vetspek. Gooit het in een pan en door blijven gaan tot het helemaal uitgebakken is en knapperig. Warm een blijk capucijners of bruine bonen op, klein uitje snipperen, opgewarmde en uitgelekte bonen in je bord, een goede lepel met het uitgebakken spek (zoveel als je hebberigheid aan kan, vergeet een goede lepel vet ook niet) en de ui en een dikke theelepel mosterd. NOM NOM! | |
FutureFairytale | zondag 5 januari 2014 @ 12:07 |
Had ik vroeger regelmatig maar alleen plakjes spek en ipv ui en mosterd een goede eetlepel zeeuwse keukenstroop erover ![]() | |
Preston_Marlowe | zondag 5 januari 2014 @ 12:32 |
ipv de gehaktballen, biefstuk in roomboter gebakken en dan met witte roomboter bolletjes het jus oplepelen uit de pan ![]() | |
RobinOok | zondag 5 januari 2014 @ 13:00 |
Maar dat vind je dus eigenlijk iets om je voor te schamen? Biefstuk (of gehaktballen) met jus en brood eten? | |
Ordos20 | zondag 5 januari 2014 @ 13:00 |
Nee, naderhand boven het fornuis hangen om met stukken brood in de pan te dippen. | |
4EverBlackEyed | zondag 5 januari 2014 @ 15:40 |
Asperges uit een pot KFC Aardappelen met jus en appelmoes Vers brood met becel margarine Champignonsaus uit een zakje (niet op poederbasis) | |
Zonnetje1981 | zondag 5 januari 2014 @ 15:46 |
Heerlijk uitgebakken spekjes mmm | |
Preston_Marlowe | zondag 5 januari 2014 @ 16:16 |
Schamen? Nee. De naam "Guilty pleasures" zegt het al. Schuldig voelen. En ja, bij zoveel vette roomboter die ik via roomboterbollen naar binnen slurp bekruipt dat gevoel mij wel... Waar ik mij voor schaam? Een bolletje naturel chips, met daarop goedkope smelt cheddar en dan in de magnetron met wat ketchup ![]() ![]() | |
Uccie | zondag 5 januari 2014 @ 16:16 |
Met de jus van gebakken kippenlever ![]() | |
Adames | zondag 5 januari 2014 @ 16:21 |
ik dacht dat spruiten zo'n beetje de enige groente was die je wel door en door moet koken | |
budvar | zondag 5 januari 2014 @ 16:26 |
Juist niet, hoe korter hoe beter ze smaken. Enige guilty pleasure van mij is Mcdonald's, af en toe is zo'n quarter pounder toch wel heel lekker ![]() ![]() | |
Helsinki | zondag 5 januari 2014 @ 16:37 |
![]() ![]() Hier nog twee. | |
4EverBlackEyed | zondag 5 januari 2014 @ 16:43 |
Iehl doorgekookte zachte slappe groenten ![]() Beetje bite mag wel | |
uniekhoorn | zondag 5 januari 2014 @ 16:49 |
Doorgegaarde groente... sorry, vind het soms best lekker ![]() Gewoon macaroni kruidenmix van de supermarkt met bolognesesaus uit pakje van Honig. Niks niet homemade ![]() | |
Erasmo | zondag 5 januari 2014 @ 16:50 |
Ik heb wel eens een boterham gefrituurd ![]() | |
FutureFairytale | zondag 5 januari 2014 @ 17:05 |
Jij wint ![]() Trouwens; kaasbroodjes van de hema en cheeseburgers van McDonald's ![]() | |
Ordos20 | zondag 5 januari 2014 @ 18:17 |
Het schijnt dat Snickers en ander snacks frituren helemaal in is in Amerika..... iemand al eens geprobeerd dat te doen? | |
Uccie | zondag 5 januari 2014 @ 18:21 |
Nee...maar doen ze er dan zo'n deeglaagje om zoals met gefrituurd ijs? | |
Lienekien | zondag 5 januari 2014 @ 18:23 |
Dat doen ze toch in Schotland? | |
Onnozelaar | zondag 5 januari 2014 @ 18:31 |
Ja! Met bounty's. En het was heeeeeeel lekker. (inderdaad met een beslagje eromheen) | |
knokkels | zondag 5 januari 2014 @ 18:40 |
Pannekoeken met biest! (Biest=rauwe melk van een koe die net heeft gekalfd) Yummmmmmmmm | |
#ANONIEM | zondag 5 januari 2014 @ 18:45 |
In Amerika frituren ze alles ![]() Zelfs een staaf boter op een stokje.... [ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 05-01-2014 18:47:01 ] | |
RobinOok | zondag 5 januari 2014 @ 19:16 |
Oh, dat is weer een uitleg van guilty pleasures die ik niet eens zou kunnen verzinnen. ![]() Schuldig voelen omdat je roomboter eet. Never. | |
mjan | zondag 5 januari 2014 @ 19:17 |
Hear hear, de kaasbroodjes van de hema ![]() | |
Preston_Marlowe | zondag 5 januari 2014 @ 19:51 |
Het gaat natuurlijk om de hoeveelheid ![]() | |
#ANONIEM | maandag 6 januari 2014 @ 16:31 |
Wordt hier nog weleens gebruikt. Al is het hier éigenlijk een basis voor stamppot, en dan een versie waar zelfs alleen wáter bij hoeft. ![]() Daarnaast nog een potje erwtjes/worteltjes en een bakje spekreepjes klaarmaken, en er vervolgens doorheen prakken. Nootmuskaat en zwarte peper erbij, en smullen maar. Het komt regelmatig op tafel, zeker als er weinig tijd is om te koken. 'Erwtenstamp' is m'n naam voor dit weinig verfijnde recept. Ik vermoed dat types als Robert Kranenborg er walgend hun neus voor zouden ophalen. ![]() Bij de snackbar een grote portie kipnuggets (9 stuks) bestellen, en alleen dát (hooguit nog een colatje erbij), gebeurt ook nog weleens. [ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 07-01-2014 05:53:13 ] | |
Redcoon | maandag 6 januari 2014 @ 17:59 |
Die gele, vierkante plakjes nepkaas! Eet ze graag op een hamburger of in een tosti. | |
FANNvanhetlaatsteuur | maandag 6 januari 2014 @ 18:39 |
joah....... lekker is dat, je wordt er alleen moddervet van, dat is dan weer jammer ![]() | |
smitjew | dinsdag 7 januari 2014 @ 01:08 |
naar de wok een flink bord vol aan die knakker geven met alle vlees door elkaar. | |
smitjew | dinsdag 7 januari 2014 @ 01:09 |
sambal met kaas op brood | |
#ANONIEM | dinsdag 7 januari 2014 @ 01:15 |
Wat is daar precies "guilty pleasure" aan? Je kunt het zelfs kant en klaar kopen. | |
Snowballed | dinsdag 7 januari 2014 @ 01:25 |
s'nachts onderweg van mn werk naar huis een gehaktbal en een rennie bestellen met een paar collega's tegelijk... is ook nog zo'n echte guilty pleasure.... ![]() | |
Klaploper | dinsdag 7 januari 2014 @ 07:15 |
Een boterham met plantaardig smeerspul en hagelslag. Voor de rest komt er geen margarine in als het even kan. Het duurde (te) lang voordat ik doorhad waarom mijn baksels veel lekkerder waren dan die van mijn moeder, terwijl ik haar (eigenlijk mijn oma's) recept gebruikte. Tsja, voor sommige mensen is boter een ruim begrip. | |
gianni61 | dinsdag 7 januari 2014 @ 09:25 |
zo kregen we op vakantie ooit onze toast bij engels ontbijt. die gekke britten snapten het ook nog niet toen we vroegen of ze ook normale toast hadden. verder is leftover pizza als ontbijt toch wel een van mijn guilty pleasures denk ik ![]() | |
Boy_Zonderman | dinsdag 7 januari 2014 @ 11:12 |
Of zo een diepvries slagroomschnitte heu-le-maal in je eentje opvreten... (En dan ook echt opvreten, dat het slagroom zelfs in je haar zit ![]() | |
WRH | dinsdag 7 januari 2014 @ 11:35 |
ik doe het maar 1x per jaar max: schuimbatons (die met zo'n chocolade onderkantje) in stukjes breken en chocoladevla erover. ziet er niet uit, maar sinds ik klein was ben ik er gek op. | |
Uccie | dinsdag 7 januari 2014 @ 13:26 |
Die kruimelen, mengen met slagroom en in een springvorm in de diepvries....crunchy ijstaart. | |
WRH | dinsdag 7 januari 2014 @ 15:01 |
kijk en dan is het opeens een volkomen normaal culinair hoogstandje ![]() | |
HostiMeister | dinsdag 7 januari 2014 @ 15:09 |
Mosterd, mayo, ketchup en appelmoes door elkaar mengen, daar fijngesnipperd uitje overeen als dipsaus voor frieten. Witte bolletjes met uitgebakken vetspek en gebakken appelschijven. Druipt van het vet, maar zooooo lekker. | |
Uccie | dinsdag 7 januari 2014 @ 17:04 |
Het is dat ik al eten in huis heb voor straks en het nu ff te hard regent voor de supermarkt....maar morgen eet ik aardappelpuree uit een pakje en uitgebakken vetspekjes....gek, guilty pleasure groenten is er dan weer niet, anders had ik mooi een maaltijd gehad! | |
#ANONIEM | dinsdag 7 januari 2014 @ 17:07 |
Aardappelpuree uit een pakje + spekjes... Had ik je op een idee gebracht? ![]() [ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 07-01-2014 17:12:13 ] | |
Uccie | dinsdag 7 januari 2014 @ 17:09 |
Ja...want ik neem die met alleen water, tegenwoordig heeft mijn super die voor melk niet meer. En aangezien jij zei dat die prima te doen was durf ik het wel. En de spekjes van HostiMeister. | |
#ANONIEM | dinsdag 7 januari 2014 @ 17:10 |
De exácte basis is bij mij die hieronder, maar met 'gewone' aardappelpuree kan het ook. ![]() Die gebruikte ik eerst ook, alleen levert de versie hieronder een wat voller bord op (en lijkt het wat steviger). ![]() Bij mij gaat er dan nog groente uit een potje/blikje doorheen; die manier van verpakken geldt voor velen al als een guilty pleasure. ![]() ![]() [ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 07-01-2014 17:12:50 ] | |
Uccie | dinsdag 7 januari 2014 @ 17:12 |
Ik ga het proberen met fijne, zal je een verslag doen hahaha. | |
#ANONIEM | dinsdag 7 januari 2014 @ 17:19 |
Natuurlijk is het effect zonder erdoorheen geprakte groente wel anders. ![]() (Bij mij dus meestal een potje/blikje erwtjes/worteltjes, maar een erwtjes/paprika/mais-mix heb ik ook weleens geprobeerd, als er niks anders in huis was. Sperzieboontjes trouwens ook.) | |
Dragonberry | dinsdag 7 januari 2014 @ 18:34 |
Die aanmaak puree zat bij mijn vriend in het kerstpakket. Ben benieuwd ![]() Ik eet weleens bami-soep als ontbijt en ik bak bepaalde dingen met margarine ![]() | |
Pietverdriet | dinsdag 7 januari 2014 @ 18:40 |
Das wel heel triest | |
Buurpoes | dinsdag 7 januari 2014 @ 18:51 |
Ohja, nog eentje... Een blik tonijn laten uitlekken en prakken met goed veel mayonaise, ketchup en BBQsaus. Dan mie koken (zie pakje) en dat gaar in een ovenschaal mikken, tonijnsmurrie erover en dan heel veel kaas. Effe in de oven...smullen. Als tegenhanger voor alle sauzen zou je kunnen overwegen er groenten bij te serveren. | |
Sauslepel | donderdag 9 januari 2014 @ 05:03 |
Pantosti, zowel de binnenkant als de buitenkant van het brood met een flinke laag boter insmeren, enorm veel kaas, ham en ander gesneden vlees dat beschikbaar is er op gooien ![]() | |
Uccie | donderdag 9 januari 2014 @ 09:33 |
Het is toch maar andijviestamppot geworden...maar was inderdaad lekker! Vond alleen de hoeveelheid voor 2 personen wel erg weinig. Ik ben in mijn eentje en geen enorme eter en ik kan er echt geen 2 avonden van eten. | |
Erasmo | donderdag 9 januari 2014 @ 11:37 |
Dan vries je het toch in. | |
Uccie | donderdag 9 januari 2014 @ 11:43 |
Nee ik bedoelde dat het zo weinig is ![]() Ik heb het inderdaad wel even ingevroren omdat het wel net een lunchhoeveelheid is, al vind ik hutspot meer geschikt om op brood te doen. | |
Panthera1984 | donderdag 9 januari 2014 @ 12:32 |
Het is makkelijk om zelf te maken, maar soms is kant-en-klaar ook lekker op een tosti ofzo. ![]() ![]() | |
Jula123 | donderdag 9 januari 2014 @ 21:45 |
Ik zag het laatst staan, maar wat is het nou eigenlijk? Tomatensaus ofzo? | |
CafeRoker | donderdag 9 januari 2014 @ 22:20 |
Kant&klare bamisoep ![]() | |
Dragonberry | donderdag 9 januari 2014 @ 22:30 |
ja soort van, zorgt dat je tosti naar pizza smaakt ![]() | |
Thorical | vrijdag 10 januari 2014 @ 13:32 |
als ik zo'n bui heb dan kan ik zo een heel blik ![]() | |
Mirjam | vrijdag 10 januari 2014 @ 13:32 |
wat is het? | |
Thorical | vrijdag 10 januari 2014 @ 13:43 |
In eigen sap gekookt vlees met wat kruiden. Er zijn de meest bizarre varianten geweest. Antilope,walvis,rendier maar die heb ik nooit gegeten. | |
Thezappa | zaterdag 11 januari 2014 @ 23:23 |
Is dat? En waar koop je het | |
sirdanilot | zaterdag 11 januari 2014 @ 23:43 |
- Gebakken uitjes in heel veel olie. Zo veel gebakken dat ze bijna verbrand zijn ![]() - Van die gebakken uitjes uit een zak die je bij de toko kunt kopen, of van conimex ![]() - Gebakken aardappeltjes, wederom in veel olie of boter ![]() - Boterham met pindakaas en sambal ![]() | |
Thezappa | zaterdag 11 januari 2014 @ 23:44 |
Of Ardenner boterham worst is ook lekker | |
sirdanilot | zondag 12 januari 2014 @ 00:15 |
Restje gekookte aardappel, VEEL mayo en dan van alles erbij wat je kan vinden ![]() | |
Ama | zondag 12 januari 2014 @ 04:55 |
![]() ![]() | |
gijsman | zondag 12 januari 2014 @ 05:31 |
pannenkoek met mayo | |
WRH | zondag 12 januari 2014 @ 08:57 |
augurkje, uitje, kruiden en je hebt aardappelsalade | |
gianni61 | zondag 12 januari 2014 @ 10:14 |
ik zie ze ik kookprogramma altijd klagen over te doge kip en geven tips over het sappig te houden. schijnbaar is het dus een zonde maar ik vind gortdroge kip lekker | |
Pietverdriet | zondag 12 januari 2014 @ 10:17 |
Ik vind krokante vette kippenhuid het lekkerst | |
Dragonberry | zondag 12 januari 2014 @ 10:31 |
En hoe eet je die zodat het guilty is? Voor mij is dat heel normaal bij wat rijst ![]() | |
DeTolk | zondag 12 januari 2014 @ 12:17 |
Deze idd. Godenspijs | |
DeTolk | zondag 12 januari 2014 @ 12:17 |
Gewoon zo uit het bakje/zakje eten | |
Molo | zondag 12 januari 2014 @ 13:16 |
Plak cake met slagroom uit een spuitbus (wel de betere variant die niet direct instort) en dan M&M's erover. Als ontbijt ![]() | |
kaputwiehund | zondag 12 januari 2014 @ 13:24 |
Bonbonbloc mrt slagroom en koude Chinees als ontbijt | |
sirdanilot | zondag 12 januari 2014 @ 13:26 |
Rest vet/vleesaanbaksels met een aardappel uit de pan rausen en opeten ![]() Stropievet (vetspek uitbakken, laten stollen, mengen met stroop en zout) op brood, zoals het een Zeeuw betaamt ![]() Ik heb net mayo gemaakt, maar heb veel te veel en het is niet lang houdbaar, dus nu zit ik boterhammen met zelfgemaakte mayo te eten ![]() | |
summer2bird | zondag 12 januari 2014 @ 13:28 |
![]() ![]() | |
-tape- | zondag 12 januari 2014 @ 13:29 |
Macaroni met ham & kaas. | |
Buitendam | zondag 12 januari 2014 @ 13:29 |
Boterham met filet americain, teen knoflook eroverheen persen en een beetje peper. | |
Ama | zondag 12 januari 2014 @ 14:16 |
Oh ja ![]() | |
zwartja | zondag 12 januari 2014 @ 15:09 |
Ik ken iemand die overal Maggie bij doet. Over patat, pizza, gekookt ei, gebakken ei, aardappels.. overal.. | |
sirdanilot | zondag 12 januari 2014 @ 15:16 |
Als we met studenten eten, is er nog wel eens te weinig saus en veel te veel pasta (als ik niet meehelp met koken dan ![]() ![]() | |
Molo | zondag 12 januari 2014 @ 15:37 |
een goed student heeft daarom altijd een potje matige pesto en een paar liter olijfolie op voorraad toch? ![]() Of cheap ass geraspte kaas ![]() | |
uniekhoorn | zondag 12 januari 2014 @ 15:54 |
Gefrituurde kippenvleugels en dan de "knars" lekker erbij opkauwen. Doorgebakken ribkarbonade en dan alles van het bot afknappelen, zo ook de weer het kraakbeen. Slagroom, gewoon spuitslagroom, verse slagroom whatever... voor bijna ALLES | |
Ludd | zondag 12 januari 2014 @ 17:58 |
Ik eet wel eens zo'n zakje met gebakken uitjes. ![]() | |
4EverBlackEyed | zondag 12 januari 2014 @ 18:12 |
En sappige kip vind je niet te nassen? | |
Arizona | zondag 12 januari 2014 @ 19:10 |
![]() Deze dingen vind ik zo lekker, kan er rustig 4 van op ![]() Mandarijntjes uit blik. Vind ik dus veel lekkerder dan verse mandarijnen. Doo(r/d) gekookte groente vind ik ook erg lekker. Broccoli die bijna een papje is, bloemkool die je op kunt zuigen, jum. Iets minder doorgekookte groente vind ik ook lekker hoor, maar toch, af en toe je groente zowat tot pap koken... ![]() En als we hollandse pot eten, neem ik er altijd appelmoes bij. Altijd. En dan het liefst die van Hak. | |
Klaploper | zondag 12 januari 2014 @ 20:06 |
Die witte draadjes op mandarijnen. Altijd als ik iemand een mandarijn zie eten en moeilijk doen om dat witte spul er af te halen vraag ik of ik het mag hebben. | |
Buurpoes | zondag 12 januari 2014 @ 20:07 |
Om te plagen of omdat t lekker is? | |
gianni61 | zondag 12 januari 2014 @ 20:55 |
eigenlijk niet, nee. Is dat heel raar? ![]() | |
monkyyy | maandag 13 januari 2014 @ 00:58 |
Jack Daniels in m'n eentje. Op de een of andere manier is drinken in je eentje "not done", ik heb dat nooit begrepen en doe het al jaren. Zodra je het ook vertelt aan anderen krijg je bezorgde blikken. Ik vind het fijn, zo voor het slapen gaan, rustgevend, lekker beneveld zijn, terwijl je rustgevende muziek luistert en een boek leest of wat het internet afstruint. | |
Ama | maandag 13 januari 2014 @ 12:38 |
Ik vind het niet vreemd hoor. Toen ik nog niet veel blowde dronk ik ook wel eens een glaasje wodka voor het slapen gaan ![]() | |
hoiallesgoed | maandag 13 januari 2014 @ 12:40 |
Haha what ![]() | |
Pap89 | maandag 13 januari 2014 @ 19:50 |
Zo ken ik iemand die overal Curry Gewürz op/in/door doet. Van broodje met kaas tot in de soep. | |
Dragonberry | vrijdag 17 januari 2014 @ 21:07 |
Net de instant aardappelpuree gegeten en het was eigenlijk best lekker ![]() | |
Skeletor. | vrijdag 17 januari 2014 @ 23:11 |
Is hartstikke lekker! Ik heb wel alleen de naturel gehad, nooit met smaakjes. | |
sirdanilot | zaterdag 18 januari 2014 @ 12:00 |
Nog wat guilty pleasures: - Kouwen op kaaskorsten. Ja echt ![]() - Van die moddervette kant en klaarlasagne. Ik heb natuurlijk liever zelfgemaakte, maar die moddervette in zo'n aluminiumbakje is stiekem ook wel lekker ![]() | |
FutureFairytale | zaterdag 18 januari 2014 @ 14:45 |
Bij de Hoogvliet zag ik weer la vache quirit miniblokjes mix (tomaat, groene peper, ham). Lekker! ![]() | |
Red_85 | zaterdag 18 januari 2014 @ 17:03 |
Kansloos maatschappelijk politiekcorrect gelul is het. Ieder zn ding toch? Drink ook whisky voor 90% in mijn eentje. Of eens een biertje. Snap niet zo goed waarom je niet gewoon iets kunt drinken als je het lekker vind. Omdat er toevallig alcohol in zit en er tegenwoordig een imago omheen zit? | |
OMG | zaterdag 18 januari 2014 @ 20:24 |
Dat deed ik ook. Lekker bij zo'n stuk schaafkaas eerst een laag bij de korst wegsnijden om vervolgens de waslaag eraf te pulken en dan die harde kaas op te kauwen. | |
_Arual_ | zondag 19 januari 2014 @ 13:12 |
Ik móest vroeger kaaskorsten opeten omdat mijn moeder dacht dat alle vitamines in de schil zaten. Echt te goor. | |
Pietverdriet | zondag 19 januari 2014 @ 13:24 |
Wat, dat plastic wat erom heen zit bij NL kazen? | |
Pietverdriet | zondag 19 januari 2014 @ 13:26 |
Pff, heerlijk met een borrel en een boek, in de winter ook in bed | |
Byte_Me | zondag 19 januari 2014 @ 13:33 |
pate de foie gras ![]() | |
_Arual_ | zondag 19 januari 2014 @ 13:38 |
ja ![]() | |
bloodymary1 | zondag 19 januari 2014 @ 14:48 |
Grappig hoe de term guilty pleasure hier verschillend wordt geinterpreteerd. Veel vinden iets al een guilty pleasure als het een ongezond imago heeft (bijvoorbeeld bittterballen of een frietje stoofvlees) of als het niet culinair genoeg is (bijvoorbeeld aardappelpuree uit een pak, dit wordt veel verkocht dus is niet ongebruikelijjk. Best te eten ook trouwens). Voor mij zijn guilty pleasures echt dingen die je anders eet dan op de manier waarop ze bedoeld zijn en wat je liever niet aan anderen laat zien. Ik doe bijvoorbeeld wel eens suiker in een pot pindakaas en ga er dan uit lepelen (mengsel pindakaas/suiker op de lepel) tot de suker weg is. Of slagroom uit een spuitbus zo in je bek spuiten, dat is ook lekker. | |
bloodymary1 | zondag 19 januari 2014 @ 14:48 |
Wat is het precies? | |
sirdanilot | zondag 19 januari 2014 @ 17:37 |
Ik zou aardappelpuree poeder wel gebruiken voor sommige zaken (misschien in knoedels een idee?), maar ik hou er niet van om het te eten zoals het is bedoeld. Krijg het vaak genoeg voorgeschoteld bij studenten helaas ![]() | |
derLudolf | zondag 19 januari 2014 @ 19:23 |
waaat? Stamppot van aardappelvlokken? Wat een barbaren. Gelukkig denken mn medestudenten waar ik mee om ga daar net zo ober | |
Red_85 | zondag 19 januari 2014 @ 20:37 |
Dat is geen guilty pleasure. Dat is godenvoer. | |
bloodymary1 | zondag 19 januari 2014 @ 20:42 |
Exactly my point. En typisch Belgisch. Friet dus. | |
Red_85 | zondag 19 januari 2014 @ 20:47 |
Heb er niks mee te maken. We hebben in het NL's zoveel benamingen een eigen woord gegeven. 1 van de redenen waarom het een taal is. Patat. | |
frumslegnulk | zondag 19 januari 2014 @ 21:40 |
Rauwe alles. Rauwe gamba's (echt grijze, geen voorgekookte roze), rauw shoarmavlees, rauw gehakt, rauwe champignons. Wel in kleine hoeveelheden en geen kip. Maar dan nog. Beetje raar. | |
Myraela | zondag 19 januari 2014 @ 21:56 |
Dat is wel raar ja. | |
Njosnavelin | zondag 19 januari 2014 @ 21:59 |
![]() | |
Spanky78 | zondag 19 januari 2014 @ 22:18 |
Oja, duitse knakworsten (waarvan het velletje nog echt knakt) op een wit puntje met een heel klein beetje boter, wat mosterd en ruim ketchup. | |
__Saviour__ | zondag 19 januari 2014 @ 22:20 |
Klein scheutje maggi over de frieten af en toe | |
bloodymary1 | zondag 19 januari 2014 @ 22:20 |
Ieeuw! | |
bloodymary1 | zondag 19 januari 2014 @ 22:21 |
Dat is toch gewoon lekker, dat is toch geen guilty pleasure? | |
Spanky78 | zondag 19 januari 2014 @ 22:22 |
Ik vind het lekker, zo af en toe geef ik me eraan over ![]() | |
Skeletor. | zondag 19 januari 2014 @ 22:56 |
Nooit ziek geworden? | |
frumslegnulk | zondag 19 januari 2014 @ 23:46 |
Ik kan me maar twee gevallen herinneren waar ik ziek ben geworden van voedsel, de eerste keer was door een sandwich tonijn uit de TESCO op vakantie in Schotland en de tweede keer door een bedorven kroepoekje ![]() Oja, ik heb ook een keer best veel rauwe (zelfgeraapte) oesters gegeten maar oesters rauw opeten is normaal. | |
Red_85 | maandag 20 januari 2014 @ 09:15 |
Dit is niet normaal. Dit is goddelijk. Kun je ook met zee-egel doen. Zo lekker. | |
Weltschmerz | maandag 20 januari 2014 @ 14:21 |
Klopt, veel mensen benaderen eten in schuldgevoel, met boete doen, en zichzelf belonen. Behalve dat je daar dik van wordt tast dat ook het vermogen aan om een OP te lezen. Precies, het voldoet eigenlijk niet aan je standaarden, maar je hebt er toch een zwak voor. | |
sirdanilot | maandag 20 januari 2014 @ 14:23 |
Mwah, ik vind rouwe oesters niet heel lekker, ondanks (of misschien juist omdat) ik uit zeeland kom. Te zout, nat, glibberig en zelfs een beetje taai. Liever uit de oven. | |
Dastan | dinsdag 21 januari 2014 @ 13:02 |
Eet zalm altijd rauw. Hele stukken. Weet eigenlijk niet of dat slecht voor je is. Doe soms limonadesiroop in een glas melk of cola. Biefstuk bak ik niet. Boterhammen met veel roomboter en suiker. En heel soms van die kleffe kant-en-klaarhamburgers. Dit doe ik allemaal vanzelfsprekend nooit in gezelschap van anderen. ![]() | |
KaheemSaid | dinsdag 21 januari 2014 @ 13:11 |
Een meisje? Want ik ken ook zo iemand. | |
djkoelkast | donderdag 23 januari 2014 @ 11:35 |
Pepernoten (eigenlijk kruidnoten) in een glas melk en dan oplepepen. Wel snel zijn anders heb je pepernotenpap, afhankelijk van het merk ![]() | |
Skeletor. | donderdag 23 januari 2014 @ 14:46 |
Echte pepernoten of kruidnootjes? | |
lurf_doctor | donderdag 23 januari 2014 @ 15:04 |
Ik ontbijt in het weekend vaak met een gebakken duitse biefstuk of platgeslagen blinde vink op een broodje. En mayo op de boerenkool ![]() ![]() En vroeger at ik weleens maggi-blokjes ![]() | |
djkoelkast | donderdag 23 januari 2014 @ 15:19 |
Kruidnoten, maar dat vind ik een kutwoord. Hier heten ze al vanaf het begin der tijden pepernoten. | |
RunForrestRun | donderdag 23 januari 2014 @ 15:51 |
Ik houd altijd expres nog een beetje macaroni apart als ik alles door de saus gooi, eet ik dat met alleen (oude) kaas en ketchup ![]() Dan ken jij mijn vriend ![]() | |
Uccie | donderdag 23 januari 2014 @ 18:32 |
Mijn vader met boter, suiker en kaneel (en dat doet ie met de rijst ook trouwens). Oh en ik eet ook wel macaroni-studentenstijl, da's een uitje bakken, tomatenpuree, oregano en blokjes gebakken SMAC en dan de gekookte macaroni erdoorheen. Mijn moeder wilde vroeger nog weleens dikke slagersham halen, maar dan wilde ik het niet, het moest met SMAC. | |
-Ciske- | donderdag 23 januari 2014 @ 21:57 |
Cup a soup met te weinig water zodat je het in lekkere zoute klonten naar binnen kunt werken. Vers wit brood, laag roomboter, laag hazelnootpasta, laag roomboter, laag hazelnootpasta, and so on.. idem met hagelslag of pindakaas. Gekookte aardappelen met een overmatige hoeveelheid kippenjus geprakt tot een heerlijk vette brei. Van cola expres het koolzuur laten ontsnappen tot prikloze cola. | |
Skeletor. | donderdag 23 januari 2014 @ 22:45 |
Gewoon nieuwsgierig welke je gebruikt, niet om de taalnazi uit te hangen ![]() | |
djkoelkast | donderdag 23 januari 2014 @ 23:52 |
Van die taainoten (zo noem ik ze maar) blijven allemaal drijven. Het is wel de bedoeling dat ze de melk een beetje opslurpen. Die van de Aldi zijn erg goed en daar zitten ook geen rare ingrediënten in (in tegenstelling tot die van van Delft en Bolletje). Ik heb nog wel iets: Broodje kaas met chips, vind ik ook lekker ![]() | |
budvar | vrijdag 24 januari 2014 @ 00:08 |
Vroeger at ik wel vaak brood met smeerkaas en hagelslag, denk niet dat ik dat nu nog lekker vindt. | |
OzBunyip | vrijdag 24 januari 2014 @ 03:25 |
Waarom niet, das juist heel hip! Zalm sashimi ![]() | |
Buurpoes | vrijdag 24 januari 2014 @ 10:15 |
Mayo door kroten. ![]() En het papiertje van het bouillonblokje lik ik wel af. Als niemand kijkt... | |
Popje-popje | vrijdag 24 januari 2014 @ 10:18 |
Saucijzenbroodje met een enorme hoeveelheid mayonaise ![]() | |
djkoelkast | vrijdag 24 januari 2014 @ 10:54 |
Dat is vies. Krijg jij niet meer ![]() | |
#ANONIEM | vrijdag 24 januari 2014 @ 11:17 |
Oh ja...die guilty pleasure had ik ooit ook nog ergens in de jaren 70. Je had dan wel een wat geelachtige tong van dat gelik aan dat blokje. Morgen trouwens voor de verandering eens tussen al dat Thaise geweld van de afgelopen dagen even een vette bek halen bij Bram Ladage. Denk aan onderstaand. ![]() [ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 24-01-2014 11:17:34 ] | |
ausweiss | vrijdag 24 januari 2014 @ 21:54 |
Toastjes met stroop en gerookt paprika poeder(pimenton de la vera) MMMMMMMM ![]() ![]() ![]() | |
Spanky78 | vrijdag 24 januari 2014 @ 22:21 |
Ohja, een frikandel speciaal, da's ook wel een guilty pleasure, maar ik eet het niet al te vaak. | |
Fera | vrijdag 24 januari 2014 @ 22:22 |
- Plakjes boterhamworst oprollen en er fritessaus in spuiten. - Zelfde met plakjes kaas, maar dan Hela curry of sweet chili saus erin. - Melba toastjes met alleen ketchup erop Er is nog wel meer, maar kan er zo niet opkomen. ![]() | |
Popje-popje | zaterdag 25 januari 2014 @ 11:02 |
Dat is het allerlekkerste ![]() | |
bloodymary1 | zaterdag 25 januari 2014 @ 11:06 |
Een frikandel speciaal is helemaal geen guilty pleasure, dat is namelijk iets heel normaals dat dagelijks door honderdduizenden mensen gegeten wordt. Een guilty pleasure is iets dat je op een andere manier eet dan het bedoeld is, vreemde combinaties en wat je dan ook liever niet doet met andere mensen er bij. | |
bloodymary1 | zaterdag 25 januari 2014 @ 11:07 |
![]() | |
RobinOok | zaterdag 25 januari 2014 @ 12:52 |
Niet. | |
sirdanilot | zaterdag 25 januari 2014 @ 13:03 |
Wel. Leuke discussie ![]() | |
Meike26 | zaterdag 25 januari 2014 @ 13:11 |
Worstenbroodjes waarvan het worstje er aan 1 kant uitgetrokken word en het nog warme broodje vullen met 1 van onderstaande dingen : - pastasaus - noodles + kruiden - roerei - chocopasta of hagel - kippenragou ![]() Edit: lang geleden dat ik dit gedaan heb.. tijd om weer eens in herhaling te vallen ![]() ![]() | |
bloodymary1 | zaterdag 25 januari 2014 @ 13:14 |
Voel jij je dan betrapt als je een frikandel speciaal eet en er komt onverwachts iemand binnen....? | |
Thorical | zaterdag 25 januari 2014 @ 13:17 |
Mogen wij zelf uitmaken wat onze quilty pleasures zijn? Misschien is het voor iemand wel een worstenbroodje omdat dat in zijn omgeving niet als normaal eten beschouwd wordt. | |
RobinOok | zaterdag 25 januari 2014 @ 13:30 |
Nou ben ik vrij schaamteloos, maar het zou duidelijk iets zijn waar ik me enigzins voor zou schamen ja: genieten van ordinair tokkievoedsel. Michael Bolton verkoopt miljoenen, miljoenen platen, maar als Krystl ze stiekem meezingt dan is dat een guilty pleasure. Als mijn debiele buurvrouw dat doet niet. Same difference. | |
ausweiss | zaterdag 25 januari 2014 @ 15:18 |
Ik smeerde eerder wel eens stroop op een plak ontbijt spek. En toen ik dat gerookte paprika poeder in huis had gehaald, Dacht ik hee dat moet er wel lekker bij passen. Maar nu vind ik het zonder spek op een toastje lekkerder. ![]() ![]() | |
Spanky78 | zaterdag 25 januari 2014 @ 20:36 |
Ik bepaal zelf wel wat mijn guilty pleasure is ![]() | |
bloempje-moi | zaterdag 25 januari 2014 @ 20:43 |
Vinger in een nieuwe pot pindakaas. Op een of andere manier onweerstaanbaar. | |
Spanky78 | zaterdag 25 januari 2014 @ 20:53 |
Ja, lekker zout... ik heb het alleen in huis als ik pindasoep maak...maar dan kan ik het ook niet laten... | |
#ANONIEM | zondag 26 januari 2014 @ 11:03 |
Heel herkenbaar.zeker als het goede pindakaas is. Een boterham met pindakaas en wat witte suiker erop was ook zo heerlijk fout. | |
foodlover | zondag 26 januari 2014 @ 14:07 |
Fleischsalat van de Duitse super op melbatoastjes ![]() | |
capricia | zondag 26 januari 2014 @ 14:07 |
Hema-rookworst.. ![]() | |
Sauslepel | maandag 27 januari 2014 @ 16:50 |
Of van die koekjes met chocoladelaagje, en dan een dikke laag pindakaas er op smeren ![]() ![]() | |
budvar | maandag 27 januari 2014 @ 17:12 |
Dat is gewoon superlekker en gezonder dan die Unox troep. | |
sirdanilot | dinsdag 28 januari 2014 @ 13:52 |
Bij het klaarmaken van witlof snijd ik eerst een klein stukje van het 'voetje' eraf, daarna hol ik een kegel uit en wip ik die eruit met mijn mes, omdat dit binnenste bitter is. Mijn guilty pleasure is dat ik dit super bittere stukje gewoon rauw op eet ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 29 januari 2014 @ 15:32 |
Tuurlijk. Hoe kunnen we die vergeten. Met veel mosterd erbij. ![]() | |
MissLuna | woensdag 29 januari 2014 @ 15:47 |
Pasta met heel veel geraspte kaas en verder niks. Of deze kant-en-klare zooi voor over de pasta;![]() Mijn vriend vindt het kattenvoer. ![]() Die saus is zooooo lekker. ![]() | |
honeyblack | woensdag 29 januari 2014 @ 23:59 |
vissticks bakken , kapot prakken flink wat mayo en peper er door heen mengen en dan op witte bolletjes.... | |
Buurpoes | donderdag 30 januari 2014 @ 12:36 |
Klinkt goed.. en het is lunchtijd. En ik heb vissticks in huis. ![]() | |
Gray | donderdag 30 januari 2014 @ 14:36 |
![]() ![]() | |
Prego | donderdag 30 januari 2014 @ 19:38 |
ik prak ze ook kapot en meng het dan door witte bonen in tomatensaus ![]() ![]() | |
bloodymary1 | donderdag 30 januari 2014 @ 20:47 |
Toch wel met paard hoop ik? | |
Skeletor. | donderdag 30 januari 2014 @ 23:21 |
En dat lekkere korstje dan, helemaal naar de maan ![]() | |
gianni61 | vrijdag 31 januari 2014 @ 07:36 |
![]() goedkope fabriekslasagne ![]() | |
Gray | vrijdag 31 januari 2014 @ 12:29 |
Weet niet, geeft niet! ![]() Maar alleen deze hoor! Heb ze allemaal geprobeerd, maar geen kan op tegen deze! ![]() | |
Pietverdriet | vrijdag 31 januari 2014 @ 12:33 |
Kwam vorig jaar een kennis van mij tegen, een italiaan met een cateringbedrijfje. Bij de aldi, een kar vol met Lasagne... | |
ASSpirine | vrijdag 31 januari 2014 @ 12:54 |
Tomatensoep met kleine blokjes kaas erdoor, tabasco en dan vol doen met stukjes brood. En dan het brood zo uitlepelen... | |
bloodymary1 | vrijdag 31 januari 2014 @ 18:19 |
Bij welke winkel hebben ze die dan? Als die lekker is, soms lekker makkelijk toch? | |
#ANONIEM | vrijdag 31 januari 2014 @ 18:30 |
En toen zei je zeker: ![]() [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 31-01-2014 18:30:35 ] | |
Pietverdriet | vrijdag 31 januari 2014 @ 18:39 |
Neuh, mijn glimlach zei genoeg | |
#ANONIEM | vrijdag 31 januari 2014 @ 19:16 |
Wat ken je toch veel mensen Piet. | |
Pietverdriet | vrijdag 31 januari 2014 @ 19:19 |
On topic, schitzeltjes gesneden van kalkoenfilet, heul veel van bakken en dan de volgende nog een keer van eten, koud | |
#ANONIEM | vrijdag 31 januari 2014 @ 19:29 |
Living on the edge. | |
Gray | vrijdag 31 januari 2014 @ 19:59 |
De Aldi. ![]() | |
Catch22- | vrijdag 31 januari 2014 @ 20:11 |
ik vind die hotdogs master van ze. Helemaal als je die zelfmaakpakketten haalt. Lekker schransen | |
#ANONIEM | zaterdag 1 februari 2014 @ 10:16 |
Hey. Wat te denken van deze: Levertjes ( maakt even niet uit welke) bakken met wat uitjes en stukjes spek en op een dik gesneden volkoren boterham uitsmeren. ![]() [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 01-02-2014 10:16:19 ] | |
Pietverdriet | zaterdag 1 februari 2014 @ 10:29 |
Gebakken mariniers, gebakken smac of corned beef met uien en sambal | |
Thorical | zaterdag 1 februari 2014 @ 11:27 |
Dat met de Smac had ik een tijdje terug ook eens gedaan vanuit jeugdsentiment. Ik vond het zout en niet meer voor herhaling vatbaar. | |
roos85 | zaterdag 1 februari 2014 @ 18:16 |
Gebakken spiegeleieren met kaas, spek en wat mayo. | |
Uccie | zaterdag 1 februari 2014 @ 18:53 |
Ik heb net kippenlevertjes op, op een lekkere verse witte boterham met boter en banaan en gember....maar de guilty pleasure is met het korstje in de jus dopen ![]() | |
budvar | zaterdag 1 februari 2014 @ 21:21 |
Valt me wel op dat wat voor veel mensen een guilty pleasure is voor mij redelijk normaal eten is. | |
Prego | zaterdag 1 februari 2014 @ 23:07 |
en wat is jouw guilty pleasure? | |
budvar | zondag 2 februari 2014 @ 02:08 |
Tja ik had eerder al Mcdonald's gezegd maar eigenlijk is dat ook best normaal voedsel. Ik schaam me eigenlijk ook niet voor wat ik naar binnen stouw, als ik het maar lekker vind. Maar als ik dan toch nog wat moet noemen blijf ik denk ik toch in de fast food, BurgerKing en dan vooral de double xxl cheeseburger met extra burger(triple dus) extra kaas en jalapenos. En nu ik dit zo schrijf heb ik er ook enorm zin in zo'n ding gekregen. | |
Ama | zondag 2 februari 2014 @ 02:31 |
Dat klinkt lekker ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 5 februari 2014 @ 19:32 |
Nou wat let je. Rennen naar de Burger King en stouw je vol. ![]() | |
Miss_Virgo | zaterdag 8 februari 2014 @ 23:26 |
Mooi topic dit :p Wat ik eigenlijk nooit meer eet, maar ook zo vies lekker, is zijn die snackballetjes in satesaus uit blik van Struik of zo... Op een witte boterham, veel saus dat het brood helemaal soggy wordt ![]() Of doperwtjes en worteltjes uit pot met mayo Ik eet eigenlijk alles ook wel alles koud (als ontbijt).. Pizza pasta enz | |
foodlover | zaterdag 8 februari 2014 @ 23:31 |
De sateballen van Encko (vroeger Bakker) met chilisaus ![]() | |
Pietverdriet | zondag 9 februari 2014 @ 00:14 |
vreselijk niet? Alleen te eten als je blauw als een reiger bent | |
GangsterJo | zondag 9 februari 2014 @ 02:46 |
Ik eet eigenlijk alles met tomaten ketchup. Dat is altijd zo geweest sinds ik klein was. Met patat of hamburger is dat niet raar natuurlijk, maar zodra er iets van vlees of aardappelen bij het avondmaal zit zonder genoeg saus moet er ketchup bij. Een keer zelfs bij Chinees hotpot, waar je je eten gaar kookt in bouillon, haalde ik onbewust er ketchup bij, tot verbazing van andere gasten aan tafel. Mijn lievelingsgerecht is vissticks met ketchup als lunch. | |
TN-FR | zondag 9 februari 2014 @ 12:08 |
Vind ik meer een rare eetgewoonte dan guilty pleasure aangezien je het altijd ergens bij eet. | |
#ANONIEM | maandag 10 februari 2014 @ 16:57 |
Als ik dat ben dan eet ik wel onderstaand. ![]() | |
Molo | maandag 10 februari 2014 @ 17:53 |
Haggis is anders prima te eten hoor ![]() | |
uniekhoorn | maandag 10 februari 2014 @ 19:30 |
Je lust geen sla? | |
Sauslepel | maandag 10 februari 2014 @ 19:59 |
Van die tarwetortilla's. Kan ik zo een aantal van wegsnacken, koud en zonder vulling/beleg. ![]() | |
BillDauterive | dinsdag 11 februari 2014 @ 22:06 |
Als ik een broodje kroket eet, doe ik het liefst appelmoes tussen de kroket en het broodje. ![]() | |
raulbouli | woensdag 12 februari 2014 @ 12:03 |
Buggles met die kaas uit een tube, liefst 2 tot 3 tubes per zak Buggles. | |
Ama | woensdag 12 februari 2014 @ 12:04 |
Een toefje mayo op mijn kaas *als ik het op brood doe*. Al een tijdje niet meer gedaan want ik schaamde me er wel een beetje voor ![]() | |
Sauslepel | woensdag 12 februari 2014 @ 13:27 |
![]() | |
roos85 | woensdag 12 februari 2014 @ 13:29 |
Vroeger deed ik maggi op mijn friet.. | |
#ANONIEM | woensdag 12 februari 2014 @ 17:56 |
Vanmorgen een uur voor de lunch weer even mijn guilty pleasure gehad.Totaal geen spijt! ![]() [ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 12-02-2014 17:56:37 ] | |
Mord_Sith | woensdag 12 februari 2014 @ 18:05 |
Een uur voor je lunch? Wat had je dan als lunch, voor mij is dat namelijk al de lunch. | |
#ANONIEM | woensdag 12 februari 2014 @ 18:10 |
Als lunch had ik (en die burgers drukken toch nog wel op je maag) dit krab gerechtje die je hier nog een keer kan zien. ![]() | |
Grunge. | zaterdag 15 februari 2014 @ 03:16 |
De Aldi heeft geweldige toetjes, de danoontjes (Ursi met het blauwe beertje, 'mijn eerste kwarktoetje' of zo) en het luchtige chocoladetoetje ![]() ![]() Babypotjes, vroeger vaak het kidneybonenpotje, daar was zelfs een heel grote van, maar die is uit de handel. Heel jammer. ![]() Tagliatelle met roomsaus uit een pakje. Zó slecht. Ik haal het ook bijna nooit meer in huis omdat die zak veel te snel leeg gaat in mijn eentje. ![]() Héél véél zout, dat je er rillingen van krijgt. Over de boerenkool, de patat of de aardappelschijfjes, heerlijk. Vla, veel te veel vla. Sinds een aantal jaar gooi ik in plaats van vanillevla bananenvla bij mijn chocoladevla. Ik ben sowieso een sucker voor de combinatie chocolade en banaan ![]() ![]() Mijn moeder zegt altijd dat ik als een baby eet en ze heeft duidelijk gelijk ![]() [ Bericht 11% gewijzigd door Grunge. op 15-02-2014 03:29:41 ] | |
Gray | zaterdag 15 februari 2014 @ 07:46 |
Dat ziet er overkookt uit, doe dan maar die haggis. | |
Jula123 | zaterdag 15 februari 2014 @ 08:31 |
Mijn hagelslag is altijd van k3, piet piraat of mega toby/mindy. | |
Pinnenmutske | zaterdag 15 februari 2014 @ 09:00 |
Ik ook. Ik doe overal hele fijne geraspte kaas op. Verder eet ik frikadelletjes (van gemengd gehakt) met Joppiesaus of Bicky dressing ![]() | |
Fistix | zaterdag 15 februari 2014 @ 10:28 |
spiegeleitjes bakken, alleen om de dooier op te slurpen. | |
marc0871 | zaterdag 15 februari 2014 @ 12:37 |
doe ik ook gerust. maar dan met een schotse whisky. gewoon, 1 of 2 glaasjes op het gemak wegnippen. bourbon vind ik net niet te nassen. ierse ook niet, trouwens. toch wel raar trouwens, dat ze je raar aankijken als je zegt dat je gisteravond een paar glaasjes whisky gedronken hebt, terwijl het de gewoonste zaak van de wereld is, om te verkondigen dat je een paar pilsjes of wijntjes hebt gehad. tja, quilty peasures; overgebleven, koude aardappels prakken met currysaus en heeeeel veel kerrie. daar een plak van maken, en er een krokant korstje aan bakken in een koekenpan. dan currysaus en frietsaus mengen, en dat er lekker dik overheen doen. of macaroni met kaas en kookworst, met een flinke scheut ketjap manis. beide als late night snack. [ Bericht 8% gewijzigd door marc0871 op 15-02-2014 12:47:15 ] | |
Erasmo | zaterdag 15 februari 2014 @ 12:44 |
De echte guilty pleasure hier is het feit dat je JD puur drinkt ![]() | |
marc0871 | zaterdag 15 februari 2014 @ 12:55 |
oeh, ja. die zijn goed. maar ik eet ze dan gewoon zo. en dan direct uit de pan. | |
Thinkk-Pinkk | zaterdag 15 februari 2014 @ 13:04 |
Eierkoeken laagje boter en dan kaas erop. Dat is zo gruwelijk lekker. | |
electronique | woensdag 19 februari 2014 @ 16:30 |
Ik heb nog heel lang (tot mijn 10e) af en toe babypotjes gegeten. steeds als ik in de AH ben en langs het schap loop overweeg ik om er een paar te kopen. Jeugdsentiment enzo ![]() | |
uniekhoorn | woensdag 19 februari 2014 @ 16:34 |
Opgebakken aardappelen op een boterham met een lik mosterd. Gortepap met veel stroop Witte boterham besmeerd met roomboter, dikke laag hagelslag en dan een beschuit met roomboter erboven op ![]() | |
Grunge. | donderdag 20 februari 2014 @ 02:50 |
Gewoon proberen, het is echt lekkerder dan de meeste mensen denken. Ik heb nu weleens met bloemkool, ei en kaas, niet vaak want het haalt het niet bij de kidneybonenpotjes waar ik verslaafd aan was, maar toch lekker. Ik heb een keer gelezen dat veel ouders dol op die potjes zijn omdat ze erachter komen dat het toch wel erg lekker is door het voorproeven voor de baby's ![]() | |
Curiosity | vrijdag 21 februari 2014 @ 18:29 |
Hebro ketjapsaté met nasi en kroepoek van de Aldi. | |
Sheldon. | vrijdag 21 februari 2014 @ 19:38 |
Woon samen met een paar vrouwen in mijn gedeelde woning, en op de een of andere manier geneer ik me elke keer als ik op zondagavond weer binnen kom lopen met een enorm vette, gore, grote kapsalon die ik dan met het vet druipend langs mijn kin zit op te vreten, terwijl zij druk in de weer zijn met sushi, pijnboompitten etc.. | |
Probability | vrijdag 21 februari 2014 @ 19:51 |
ik wil altijd Venz met funnies! anders vind ik de hagelslag niet lekker ![]() | |
Probability | vrijdag 21 februari 2014 @ 20:11 |
O en soms eet ik zo'n heel bakje leeg met (gerookte) spekblokjes zonder ze te bakken rechtstreeks uit de koelkast ![]() Nooit de magere, altijd de vette ![]() ![]() ![]() ![]() | |
budvar | vrijdag 21 februari 2014 @ 21:04 |
In mager spek zit evenveel vet als in gewoon spek, alleen zit er ook nog een sloot water in waardoor de verhouding veranderd en ze het mager mogen noemen. ![]() | |
Probability | vrijdag 21 februari 2014 @ 21:16 |
o ja ik vind die magere niet lekker dus heb liever de gewone | |
djkoelkast | vrijdag 21 februari 2014 @ 21:17 |
De vette dat zijn die witte: ![]() Die roze/witte noemen ze mager omdat er ook nog vlees aan zit en niet alleen vet. | |
Probability | vrijdag 21 februari 2014 @ 21:19 |
ik dacht dat je ook 'normale' had van die roze/witte |