Augurkje voor de smaak bij een boterham met Saksische smeerleverworst!quote:Op vrijdag 3 januari 2014 23:14 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Nog niet geprobeerd. Zal ik eens doen. Ik hou van augurken. Eet zo als tussendoortje een halve pot leeg
Westland rundvleesslaatjesquote:Op vrijdag 3 januari 2014 23:18 schreef Hagelkaas het volgende:
Van die kleine bakjes russisch-eisalade met een lepeltje erin en een plakje ei erop. Dat durf ik echt niet in het openbaar te eten.
quote:Op vrijdag 3 januari 2014 23:40 schreef Szlie het volgende:
[..]
Augurkje voor de smaak bij een boterham met Saksische smeerleverworst!
Kansloos lekker af en toe inderdaad. Vooral als je een beetje dronken bent.quote:Op vrijdag 3 januari 2014 23:06 schreef wendywendy het volgende:
Cheap ass kant en klare stokbroodjes die gevuld zijn met kruidenboter. Of iets dat door gaat voor kruidenboter.
Wat is daar mis mee als je het beide doetquote:Op vrijdag 3 januari 2014 22:36 schreef Scootermuisje het volgende:
Aioli.. En nog meer aioloUiteraard wanneer ik niemand meer ga zien die avond
Daar bind ik wel eens stoofpotten meequote:Op zaterdag 4 januari 2014 00:53 schreef Uccie het volgende:
Aardappelpuree uit zo'n pakje waar je alleen melk en boter bij doet
Dat ga ik onthoudenquote:Op zaterdag 4 januari 2014 02:34 schreef Hagelkaas het volgende:
[..]
Daar bind ik wel eens stoofpotten mee
Wacht even voor ik daar iets over ga zeggen. Bedoel je die zelfgemaakte 'gevulde eieren waar je het eigeel eruit flikkert na deze te hebben gekookt,zelf een kerrie-achtige mousse o.i.d maakt en dan het eiwit ermee vult? Als het dat is, danquote:Op zaterdag 4 januari 2014 10:14 schreef RobinOok het volgende:
Gevilde Gevulde eieren met veel kerrie.
Ja, als je het "echt" wilt doen, dan druk je de dooiers door een zeef en draai je er inderdaad een mousse-achtige vulling van die je mooi kun spuiten, maar ik prak ze meestal gewoon met mayonaise, veel kerrie, zout, peper en vreet ze achter elkaar op.quote:Op zaterdag 4 januari 2014 14:50 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Wacht even voor ik daar iets over ga zeggen. Bedoel je die zelfgemaakte 'gevulde eieren waar je het eigeel eruit flikkert na deze te hebben gekookt,zelf een kerrie-achtige mousse o.i.d maakt en dan het eiwit ermee vult? Als het dat is, danwant dan ken ik. Erg lekker.
Nee die zijn vies, huzaren slaatje is lekkerquote:Op vrijdag 3 januari 2014 23:42 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Westland rundvleesslaatjes
[ afbeelding ]
Had ik vroeger regelmatig maar alleen plakjes spek en ipv ui en mosterd een goede eetlepel zeeuwse keukenstroop eroverquote:Op zondag 5 januari 2014 11:39 schreef Ordos20 het volgende:
Men neme 1 pak blokjes ontbijtspek, en 1 bak plakjes vetspek. Gooit het in een pan en door blijven gaan tot het helemaal uitgebakken is en knapperig. Warm een blijk capucijners of bruine bonen op, klein uitje snipperen, opgewarmde en uitgelekte bonen in je bord, een goede lepel met het uitgebakken spek (zoveel als je hebberigheid aan kan, vergeet een goede lepel vet ook niet) en de ui en een dikke theelepel mosterd. NOM NOM!
ipv de gehaktballen, biefstuk in roomboter gebakken en dan met witte roomboter bolletjes het jus oplepelen uit de panquote:Op zondag 5 januari 2014 11:39 schreef Ordos20 het volgende:
Mwah als echt guilty heb ik er twee die eigenlijk voor je aderen niet door de haak kunnen.
Gehaktballen maken en die aanbakken met harde boter (mag ook harde roomboter, niet die knijpflessen rommel). En dan na het eten met een stuk brood door het vet en de aangebrande stukjes vlees NOM NOM.
Nee, naderhand boven het fornuis hangen om met stukken brood in de pan te dippen.quote:Op zondag 5 januari 2014 13:00 schreef RobinOok het volgende:
Maar dat vind je dus eigenlijk iets om je voor te schamen? Biefstuk (of gehaktballen) met jus en brood eten?
Schamen? Nee. De naam "Guilty pleasures" zegt het al. Schuldig voelen. En ja, bij zoveel vette roomboter die ik via roomboterbollen naar binnen slurp bekruipt dat gevoel mij wel...quote:Op zondag 5 januari 2014 13:00 schreef RobinOok het volgende:
Maar dat vind je dus eigenlijk iets om je voor te schamen? Biefstuk (of gehaktballen) met jus en brood eten?
Met de jus van gebakken kippenleverquote:Op zondag 5 januari 2014 13:00 schreef Ordos20 het volgende:
[..]
Nee, naderhand boven het fornuis hangen om met stukken brood in de pan te dippen.
Juist niet, hoe korter hoe beter ze smaken.quote:Op zondag 5 januari 2014 16:21 schreef Adames het volgende:
ik dacht dat spruiten zo'n beetje de enige groente was die je wel door en door moet koken
Jij wintquote:
Het schijnt dat Snickers en ander snacks frituren helemaal in is in Amerika..... iemand al eens geprobeerd dat te doen?quote:
Ja! Met bounty's. En het was heeeeeeel lekker. (inderdaad met een beslagje eromheen)quote:Op zondag 5 januari 2014 18:17 schreef Ordos20 het volgende:
[..]
Het schijnt dat Snickers en ander snacks frituren helemaal in is in Amerika..... iemand al eens geprobeerd dat te doen?
Pannekoeken met biest!quote:Op vrijdag 3 januari 2014 23:06 schreef minilot het volgende:
Oh, ook: enorm veel ongeklopte volvette slagroom in mijn koffie gieten en daar dan heel neutraal bij kijken, zodat het lijkt alsof ik gewoon koffie met melk heb.
In Amerika frituren ze allesquote:Op zondag 5 januari 2014 18:17 schreef Ordos20 het volgende:
[..]
Het schijnt dat Snickers en ander snacks frituren helemaal in is in Amerika..... iemand al eens geprobeerd dat te doen?
Oh, dat is weer een uitleg van guilty pleasures die ik niet eens zou kunnen verzinnen.quote:Op zondag 5 januari 2014 16:16 schreef Preston_Marlowe het volgende:
De naam "Guilty pleasures" zegt het al. Schuldig voelen. En ja, bij zoveel vette roomboter die ik via roomboterbollen naar binnen slurp bekruipt dat gevoel mij wel...
Hear hear, de kaasbroodjes van de hemaquote:Op zondag 5 januari 2014 17:05 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Jij wint![]()
Trouwens; kaasbroodjes van de hema en cheeseburgers van McDonald's
Het gaat natuurlijk om de hoeveelheidquote:Op zondag 5 januari 2014 19:16 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Oh, dat is weer een uitleg van guilty pleasures die ik niet eens zou kunnen verzinnen.![]()
Schuldig voelen omdat je roomboter eet. Never.
Wordt hier nog weleens gebruikt. Al is het hier éigenlijk een basis voor stamppot, en dan een versie waar zelfs alleen wáter bij hoeft.quote:Op zaterdag 4 januari 2014 00:53 schreef Uccie het volgende:
Aardappelpuree uit zo'n pakje waar je alleen melk en boter bij doet
joah....... lekker is dat, je wordt er alleen moddervet van, dat is dan weer jammerquote:Op vrijdag 3 januari 2014 22:29 schreef Snowballed het volgende:
Ohja.. overal chocolademelk bij kunnen drinken...![]()
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |