Oeh, baileys met M&Ms.quote:Op vrijdag 3 januari 2014 22:26 schreef minilot het volgende:
Advocaat naar binnen werken alsof het vanillevla is: in een flinke schaal, met pure hagelslag erdoor en dan opeten met een grote lepel.
Dat zijn toch geen guilty pleasures, dame?quote:Op vrijdag 3 januari 2014 22:24 schreef Myraela het volgende:
Hele dikke erwtensoep.
Hele rode biefstukjes.
Dat eet 3/4 van de bevolking zo ongeveer als toetje...quote:Op vrijdag 3 januari 2014 22:30 schreef Mirjam het volgende:
rijstebrij van dessertrijst met melk, met roomboter, suiker en kaneel
Maar het is MIJN guilty pleasure.quote:Op vrijdag 3 januari 2014 22:32 schreef Snowballed het volgende:
[..]
Dat eet 3/4 van de bevolking zo ongeveer als toetje...
Oeh, ik doe meequote:Op vrijdag 3 januari 2014 22:26 schreef minilot het volgende:
Advocaat naar binnen werken alsof het vanillevla is: in een flinke schaal, met pure hagelslag erdoor en dan opeten met een grote lepel.
Ja maar ja maar...quote:
+1quote:Op vrijdag 3 januari 2014 22:30 schreef Mirjam het volgende:
rijstebrij van dessertrijst met melk, met roomboter, suiker en kaneel
quote:
Bah, daar mag je je inderdaad wel voor schamen.quote:Op vrijdag 3 januari 2014 22:36 schreef Helsinki het volgende:
[ afbeelding ]
En die van de Aldi schuif ik ook wel naar binnen.
I knowquote:Op vrijdag 3 januari 2014 22:37 schreef Myraela het volgende:
[..]
Bah, daar mag je je inderdaad wel voor schamen.
quote:Op vrijdag 3 januari 2014 22:31 schreef minilot het volgende:
Herstel: heel rode biefstuk is wel degelijk not, of tenminste nauwelijks done, maar dat terzijde
In goede snert blijft je lepel rechtop staanquote:Op vrijdag 3 januari 2014 22:41 schreef Myraela het volgende:
[..]![]()
Rode biefstuk is niet echt om me voor te schamen eigenlijk nee. Mijn erwtensoep heb ik het liefst zo dik dat het bijna een puree is. Heerlijk.Maar toch niet hoe ik het andere mensen zou serveren.
Nee joh, gewoon melk drinken terwijl je op een dropje zuigt.quote:Op vrijdag 3 januari 2014 22:37 schreef Snowballed het volgende:
[..]![]()
Hoe in vredesnaam eet je dat..?
Door een blender..? verwarmd..? of als soep met stukken..?
Nee, écht goede snert kun je plakken van snijden en op brood doen.quote:Op vrijdag 3 januari 2014 22:43 schreef Snowballed het volgende:
[..]
In goede snert blijft je lepel rechtop staan
Zolang het geen trekdrop is...quote:Op vrijdag 3 januari 2014 22:46 schreef Gwywen het volgende:
[..]
Nee joh, gewoon melk drinken terwijl je op een dropje zuigt.
Klinkt wel heel erg fout, nu ik dit zo opschrijf![]()
Dat word me dan net iets te droog denk ik....quote:Op vrijdag 3 januari 2014 22:46 schreef Gwywen het volgende:
Nee, écht goede snert kun je plakken van snijden en op brood doen.![]()
(Nee, niet ik, maar iemand die ik ken)
Dat inderdaad ook die hamrolletjes met smeerkaas(of iets anders vets), die je altijd op die kringverjaardagen krijgt.quote:
Hipquote:Op vrijdag 3 januari 2014 22:44 schreef LXIV het volgende:
Wat is er 'not done' aan de gerechten in de OP? Dat ze veel calorieen bevatten of dat ze niet 'hip' genoeg zijn?
Ok. Ik heb dat eigenlijk nooit zo belangrijk gevonden. Of eten hip was of niet. Wel of eten lekker is of niet.quote:Op vrijdag 3 januari 2014 22:56 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Hip
Te gare groente?? dat is vloeken in de kerk
Wokrestaurant? vreetschuren
taai vlees? altijd fout
Bruine bonen? Ieuww bruine bonen . *laat windje*
quote:Op vrijdag 3 januari 2014 23:06 schreef wendywendy het volgende:
Cheap ass kant en klare stokbroodjes die gevuld zijn met kruidenboter. Of iets dat door gaat voor kruidenboter.
Augurken met boterhamworst!quote:Op vrijdag 3 januari 2014 22:38 schreef uniekhoorn het volgende:
Melba toastjes met selleriesalade van de supermarkt.
Augurken met ham.
Vruchtenbowl in een grote kom met bijpassende opscheplepel en glazen
Vind ik ook geen guilty pleasure.quote:Op vrijdag 3 januari 2014 22:16 schreef uniekhoorn het volgende:
Ordinaire voedsel bij de lokale, waarschijnlijk ontzettend ranzige, Chinees
Augurken met cervelaatquote:Op vrijdag 3 januari 2014 23:10 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Idd veel smaakvoller dan met ham!
Nog niet geprobeerd. Zal ik eens doenquote:
Augurkje voor de smaak bij een boterham met Saksische smeerleverworst!quote:Op vrijdag 3 januari 2014 23:14 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Nog niet geprobeerd. Zal ik eens doen. Ik hou van augurken. Eet zo als tussendoortje een halve pot leeg
Westland rundvleesslaatjesquote:Op vrijdag 3 januari 2014 23:18 schreef Hagelkaas het volgende:
Van die kleine bakjes russisch-eisalade met een lepeltje erin en een plakje ei erop. Dat durf ik echt niet in het openbaar te eten.
quote:Op vrijdag 3 januari 2014 23:40 schreef Szlie het volgende:
[..]
Augurkje voor de smaak bij een boterham met Saksische smeerleverworst!
Kansloos lekker af en toe inderdaad. Vooral als je een beetje dronken bent.quote:Op vrijdag 3 januari 2014 23:06 schreef wendywendy het volgende:
Cheap ass kant en klare stokbroodjes die gevuld zijn met kruidenboter. Of iets dat door gaat voor kruidenboter.
Wat is daar mis mee als je het beide doetquote:Op vrijdag 3 januari 2014 22:36 schreef Scootermuisje het volgende:
Aioli.. En nog meer aioloUiteraard wanneer ik niemand meer ga zien die avond
Daar bind ik wel eens stoofpotten meequote:Op zaterdag 4 januari 2014 00:53 schreef Uccie het volgende:
Aardappelpuree uit zo'n pakje waar je alleen melk en boter bij doet
Dat ga ik onthoudenquote:Op zaterdag 4 januari 2014 02:34 schreef Hagelkaas het volgende:
[..]
Daar bind ik wel eens stoofpotten mee
Wacht even voor ik daar iets over ga zeggen. Bedoel je die zelfgemaakte 'gevulde eieren waar je het eigeel eruit flikkert na deze te hebben gekookt,zelf een kerrie-achtige mousse o.i.d maakt en dan het eiwit ermee vult? Als het dat is, danquote:Op zaterdag 4 januari 2014 10:14 schreef RobinOok het volgende:
Gevilde Gevulde eieren met veel kerrie.
Ja, als je het "echt" wilt doen, dan druk je de dooiers door een zeef en draai je er inderdaad een mousse-achtige vulling van die je mooi kun spuiten, maar ik prak ze meestal gewoon met mayonaise, veel kerrie, zout, peper en vreet ze achter elkaar op.quote:Op zaterdag 4 januari 2014 14:50 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Wacht even voor ik daar iets over ga zeggen. Bedoel je die zelfgemaakte 'gevulde eieren waar je het eigeel eruit flikkert na deze te hebben gekookt,zelf een kerrie-achtige mousse o.i.d maakt en dan het eiwit ermee vult? Als het dat is, danwant dan ken ik. Erg lekker.
Nee die zijn vies, huzaren slaatje is lekkerquote:Op vrijdag 3 januari 2014 23:42 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Westland rundvleesslaatjes
[ afbeelding ]
Had ik vroeger regelmatig maar alleen plakjes spek en ipv ui en mosterd een goede eetlepel zeeuwse keukenstroop eroverquote:Op zondag 5 januari 2014 11:39 schreef Ordos20 het volgende:
Men neme 1 pak blokjes ontbijtspek, en 1 bak plakjes vetspek. Gooit het in een pan en door blijven gaan tot het helemaal uitgebakken is en knapperig. Warm een blijk capucijners of bruine bonen op, klein uitje snipperen, opgewarmde en uitgelekte bonen in je bord, een goede lepel met het uitgebakken spek (zoveel als je hebberigheid aan kan, vergeet een goede lepel vet ook niet) en de ui en een dikke theelepel mosterd. NOM NOM!
ipv de gehaktballen, biefstuk in roomboter gebakken en dan met witte roomboter bolletjes het jus oplepelen uit de panquote:Op zondag 5 januari 2014 11:39 schreef Ordos20 het volgende:
Mwah als echt guilty heb ik er twee die eigenlijk voor je aderen niet door de haak kunnen.
Gehaktballen maken en die aanbakken met harde boter (mag ook harde roomboter, niet die knijpflessen rommel). En dan na het eten met een stuk brood door het vet en de aangebrande stukjes vlees NOM NOM.
Nee, naderhand boven het fornuis hangen om met stukken brood in de pan te dippen.quote:Op zondag 5 januari 2014 13:00 schreef RobinOok het volgende:
Maar dat vind je dus eigenlijk iets om je voor te schamen? Biefstuk (of gehaktballen) met jus en brood eten?
Schamen? Nee. De naam "Guilty pleasures" zegt het al. Schuldig voelen. En ja, bij zoveel vette roomboter die ik via roomboterbollen naar binnen slurp bekruipt dat gevoel mij wel...quote:Op zondag 5 januari 2014 13:00 schreef RobinOok het volgende:
Maar dat vind je dus eigenlijk iets om je voor te schamen? Biefstuk (of gehaktballen) met jus en brood eten?
Met de jus van gebakken kippenleverquote:Op zondag 5 januari 2014 13:00 schreef Ordos20 het volgende:
[..]
Nee, naderhand boven het fornuis hangen om met stukken brood in de pan te dippen.
Juist niet, hoe korter hoe beter ze smaken.quote:Op zondag 5 januari 2014 16:21 schreef Adames het volgende:
ik dacht dat spruiten zo'n beetje de enige groente was die je wel door en door moet koken
Jij wintquote:
Het schijnt dat Snickers en ander snacks frituren helemaal in is in Amerika..... iemand al eens geprobeerd dat te doen?quote:
Ja! Met bounty's. En het was heeeeeeel lekker. (inderdaad met een beslagje eromheen)quote:Op zondag 5 januari 2014 18:17 schreef Ordos20 het volgende:
[..]
Het schijnt dat Snickers en ander snacks frituren helemaal in is in Amerika..... iemand al eens geprobeerd dat te doen?
Pannekoeken met biest!quote:Op vrijdag 3 januari 2014 23:06 schreef minilot het volgende:
Oh, ook: enorm veel ongeklopte volvette slagroom in mijn koffie gieten en daar dan heel neutraal bij kijken, zodat het lijkt alsof ik gewoon koffie met melk heb.
In Amerika frituren ze allesquote:Op zondag 5 januari 2014 18:17 schreef Ordos20 het volgende:
[..]
Het schijnt dat Snickers en ander snacks frituren helemaal in is in Amerika..... iemand al eens geprobeerd dat te doen?
Oh, dat is weer een uitleg van guilty pleasures die ik niet eens zou kunnen verzinnen.quote:Op zondag 5 januari 2014 16:16 schreef Preston_Marlowe het volgende:
De naam "Guilty pleasures" zegt het al. Schuldig voelen. En ja, bij zoveel vette roomboter die ik via roomboterbollen naar binnen slurp bekruipt dat gevoel mij wel...
Hear hear, de kaasbroodjes van de hemaquote:Op zondag 5 januari 2014 17:05 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Jij wint![]()
Trouwens; kaasbroodjes van de hema en cheeseburgers van McDonald's
Het gaat natuurlijk om de hoeveelheidquote:Op zondag 5 januari 2014 19:16 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Oh, dat is weer een uitleg van guilty pleasures die ik niet eens zou kunnen verzinnen.![]()
Schuldig voelen omdat je roomboter eet. Never.
Wordt hier nog weleens gebruikt. Al is het hier éigenlijk een basis voor stamppot, en dan een versie waar zelfs alleen wáter bij hoeft.quote:Op zaterdag 4 januari 2014 00:53 schreef Uccie het volgende:
Aardappelpuree uit zo'n pakje waar je alleen melk en boter bij doet
joah....... lekker is dat, je wordt er alleen moddervet van, dat is dan weer jammerquote:Op vrijdag 3 januari 2014 22:29 schreef Snowballed het volgende:
Ohja.. overal chocolademelk bij kunnen drinken...![]()
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |