Kruidnoten, maar dat vind ik een kutwoord. Hier heten ze al vanaf het begin der tijden pepernoten.quote:Op donderdag 23 januari 2014 14:46 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Echte pepernoten of kruidnootjes?
Ik houd altijd expres nog een beetje macaroni apart als ik alles door de saus gooi, eet ik dat met alleen (oude) kaas en ketchupquote:
Dan ken jij mijn vriendquote:Op zondag 12 januari 2014 15:09 schreef zwartja het volgende:
Ik ken iemand die overal Maggie bij doet. Over patat, pizza, gekookt ei, gebakken ei, aardappels.. overal..
Mijn vader met boter, suiker en kaneel (en dat doet ie met de rijst ook trouwens).quote:Op donderdag 23 januari 2014 15:51 schreef RunForrestRun het volgende:
[..]
Ik houd altijd expres nog een beetje macaroni apart als ik alles door de saus gooi, eet ik dat met alleen (oude) kaas en ketchup-
[..]
Dan ken jij mijn vriend. De maggi gaat hier over alles, behalve over de boterhammen. En volgens mij ook niet over de patat, maar het kan zijn dat ik dat verdrongen heb.
Gewoon nieuwsgierig welke je gebruikt, niet om de taalnazi uit te hangenquote:Op donderdag 23 januari 2014 15:19 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Kruidnoten, maar dat vind ik een kutwoord. Hier heten ze al vanaf het begin der tijden pepernoten.
Van die taainoten (zo noem ik ze maar) blijven allemaal drijven. Het is wel de bedoeling dat ze de melk een beetje opslurpen. Die van de Aldi zijn erg goed en daar zitten ook geen rare ingrediënten in (in tegenstelling tot die van van Delft en Bolletje).quote:Op donderdag 23 januari 2014 22:45 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Gewoon nieuwsgierig welke je gebruikt, niet om de taalnazi uit te hangen.
Waarom niet, das juist heel hip! Zalm sashimiquote:Op dinsdag 21 januari 2014 13:02 schreef Dastan het volgende:
Eet zalm altijd rauw. Hele stukken. Weet eigenlijk niet of dat slecht voor je is.
...
Dit doe ik allemaal vanzelfsprekend nooit in gezelschap van anderen.
Mayo door kroten.quote:Op donderdag 23 januari 2014 15:04 schreef lurf_doctor het volgende:
Ik ontbijt in het weekend vaak met een gebakken duitse biefstuk of platgeslagen blinde vink op een broodje.
En mayo op de boerenkoolvinden sommigen ook wat vreemd.
![]()
En vroeger at ik weleens maggi-blokjes
Dat is vies. Krijg jij niet meerquote:Op vrijdag 24 januari 2014 10:18 schreef Popje-popje het volgende:
Saucijzenbroodje met een enorme hoeveelheid mayonaise
Oh ja...die guilty pleasure had ik ooit ook nog ergens in de jaren 70.quote:Op vrijdag 24 januari 2014 10:15 schreef Buurpoes het volgende:
Mayo door kroten.
En het papiertje van het bouillonblokje lik ik wel af. Als niemand kijkt...
Dat is het allerlekkerstequote:Op vrijdag 24 januari 2014 10:54 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Dat is vies. Krijg jij niet meer
Een frikandel speciaal is helemaal geen guilty pleasure, dat is namelijk iets heel normaals dat dagelijks door honderdduizenden mensen gegeten wordt. Een guilty pleasure is iets dat je op een andere manier eet dan het bedoeld is, vreemde combinaties en wat je dan ook liever niet doet met andere mensen er bij.quote:Op vrijdag 24 januari 2014 22:21 schreef Spanky78 het volgende:
Ohja, een frikandel speciaal, da's ook wel een guilty pleasure, maar ik eet het niet al te vaak.
quote:Op vrijdag 24 januari 2014 21:54 schreef ausweiss het volgende:
Toastjes met stroop en gerookt paprika poeder(pimenton de la vera)
MMMMMMMM![]()
![]()
Niet.quote:Op zaterdag 25 januari 2014 11:06 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Een frikandel speciaal is helemaal geen guilty pleasure, dat is namelijk iets heel normaals dat dagelijks door honderdduizenden mensen gegeten wordt. Een guilty pleasure is iets dat je op een andere manier eet dan het bedoeld is, vreemde combinaties en wat je dan ook liever niet doet met andere mensen er bij.
Voel jij je dan betrapt als je een frikandel speciaal eet en er komt onverwachts iemand binnen....?quote:
Mogen wij zelf uitmaken wat onze quilty pleasures zijn?quote:Op zaterdag 25 januari 2014 11:06 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Een frikandel speciaal is helemaal geen guilty pleasure, dat is namelijk iets heel normaals dat dagelijks door honderdduizenden mensen gegeten wordt. Een guilty pleasure is iets dat je op een andere manier eet dan het bedoeld is, vreemde combinaties en wat je dan ook liever niet doet met andere mensen er bij.
Nou ben ik vrij schaamteloos, maar het zou duidelijk iets zijn waar ik me enigzins voor zou schamen ja: genieten van ordinair tokkievoedsel.quote:Op zaterdag 25 januari 2014 13:14 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Voel jij je dan betrapt als je een frikandel speciaal eet en er komt onverwachts iemand binnen....?
Ik smeerde eerder wel eens stroop op een plak ontbijt spek.quote:Op zaterdag 25 januari 2014 11:07 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]Dat is een guilty pleasure, hoe kom je er op!
Ja, lekker zout... ik heb het alleen in huis als ik pindasoep maak...maar dan kan ik het ook niet laten...quote:Op zaterdag 25 januari 2014 20:43 schreef bloempje-moi het volgende:
Vinger in een nieuwe pot pindakaas. Op een of andere manier onweerstaanbaar.
Heel herkenbaar.zeker als het goede pindakaas is.quote:Op zaterdag 25 januari 2014 20:43 schreef bloempje-moi het volgende:
Vinger in een nieuwe pot pindakaas. Op een of andere manier onweerstaanbaar.
Of van die koekjes met chocoladelaagje, en dan een dikke laag pindakaas er op smerenquote:Op zondag 26 januari 2014 11:03 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Heel herkenbaar.zeker als het goede pindakaas is.
Een boterham met pindakaas en wat witte suiker erop was ook zo heerlijk fout.
Dat is gewoon superlekker en gezonder dan die Unox troep.quote:
Klinkt goed.. en het is lunchtijd. En ik heb vissticks in huis.quote:Op woensdag 29 januari 2014 23:59 schreef honeyblack het volgende:
vissticks bakken , kapot prakken flink wat mayo en peper er door heen mengen en dan op witte bolletjes....
ik prak ze ook kapot en meng het dan door witte bonen in tomatensausquote:Op woensdag 29 januari 2014 23:59 schreef honeyblack het volgende:
vissticks bakken , kapot prakken flink wat mayo en peper er door heen mengen en dan op witte bolletjes....
En dat lekkere korstje dan, helemaal naar de maanquote:Op donderdag 30 januari 2014 19:38 schreef Prego het volgende:
[..]
ik prak ze ook kapot en meng het dan door witte bonen in tomatensaus![]()
quote:
Weet niet, geeft niet!quote:
Maar alleen deze hoor! Heb ze allemaal geprobeerd, maar geen kan op tegen deze!quote:
Bij welke winkel hebben ze die dan? Als die lekker is, soms lekker makkelijk toch?quote:Op vrijdag 31 januari 2014 12:29 schreef Gray het volgende:
[..]
Weet niet, geeft niet!
[..]
Maar alleen deze hoor! Heb ze allemaal geprobeerd, maar geen kan op tegen deze!
En toen zei je zeker:quote:Op vrijdag 31 januari 2014 12:33 schreef Pietverdriet het volgende:
Kwam vorig jaar een kennis van mij tegen, een italiaan met een cateringbedrijfje. Bij de aldi, een kar vol met Lasagne...
Neuh, mijn glimlach zei genoegquote:Op vrijdag 31 januari 2014 18:30 schreef Iwanius het volgende:
[..]
En toen zei je zeker:
[ afbeelding ]
De Aldi.quote:Op vrijdag 31 januari 2014 18:19 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Bij welke winkel hebben ze die dan? Als die lekker is, soms lekker makkelijk toch?
ik vind die hotdogs master van ze. Helemaal als je die zelfmaakpakketten haalt. Lekker schransenquote:
Hey. Wat te denken van deze:quote:Op vrijdag 31 januari 2014 19:19 schreef Pietverdriet het volgende:
On topic, schitzeltjes gesneden van kalkoenfilet, heul veel van bakken en dan de volgende nog een keer van eten, koud
Dat met de Smac had ik een tijdje terug ook eens gedaan vanuit jeugdsentiment. Ik vond het zout en niet meer voor herhaling vatbaar.quote:Op zaterdag 1 februari 2014 10:29 schreef Pietverdriet het volgende:
Gebakken mariniers, gebakken smac of corned beef met uien en sambal
Ik heb net kippenlevertjes op, op een lekkere verse witte boterham met boter en banaan en gember....maar de guilty pleasure is met het korstje in de jus dopenquote:Op zaterdag 1 februari 2014 10:16 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Hey. Wat te denken van deze:
Levertjes ( maakt even niet uit welke) bakken met wat uitjes en stukjes spek en op een dik gesneden volkoren boterham uitsmeren.
en wat is jouw guilty pleasure?quote:Op zaterdag 1 februari 2014 21:21 schreef budvar het volgende:
Valt me wel op dat wat voor veel mensen een guilty pleasure is voor mij redelijk normaal eten is.
Tja ik had eerder al Mcdonald's gezegd maar eigenlijk is dat ook best normaal voedsel. Ik schaam me eigenlijk ook niet voor wat ik naar binnen stouw, als ik het maar lekker vind.quote:
Dat klinkt lekkerquote:Op zaterdag 1 februari 2014 18:16 schreef roos85 het volgende:
Gebakken spiegeleieren met kaas, spek en wat mayo.
Nou wat let je. Rennen naar de Burger King en stouw je vol.quote:Op zondag 2 februari 2014 02:08 schreef budvar het volgende:
Tja ik had eerder al Mcdonald's gezegd maar eigenlijk is dat ook best normaal voedsel. Ik schaam me eigenlijk ook niet voor wat ik naar binnen stouw, als ik het maar lekker vind.
Maar als ik dan toch nog wat moet noemen blijf ik denk ik toch in de fast food, BurgerKing en dan vooral de double xxl cheeseburger met extra burger(triple dus) extra kaas en jalapenos.
En nu ik dit zo schrijf heb ik er ook enorm zin in zo'n ding gekregen.
De sateballen van Encko (vroeger Bakker) met chilisausquote:Op zaterdag 8 februari 2014 23:26 schreef Miss_Virgo het volgende:
Mooi topic dit :p
Wat ik eigenlijk nooit meer eet, maar ook zo vies lekker, is zijn die snackballetjes in satesaus uit blik van Struik of zo... Op een witte boterham, veel saus dat het brood helemaal soggy wordt
Of doperwtjes en worteltjes uit pot met mayo
Ik eet eigenlijk alles ook wel alles koud (als ontbijt).. Pizza pasta enz
vreselijk niet? Alleen te eten als je blauw als een reiger bentquote:Op zaterdag 1 februari 2014 11:27 schreef Thorical het volgende:
[..]
Dat met de Smac had ik een tijdje terug ook eens gedaan vanuit jeugdsentiment. Ik vond het zout en niet meer voor herhaling vatbaar.
Als ik dat ben dan eet ik wel onderstaand.quote:Op zondag 9 februari 2014 00:14 schreef Pietverdriet het volgende:
vreselijk niet? Alleen te eten als je blauw als een reiger bent
Haggis is anders prima te eten hoorquote:Op maandag 10 februari 2014 16:57 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Als ik dat ben dan eet ik wel onderstaand.
[ afbeelding ]
Je lust geen sla?quote:Op maandag 10 februari 2014 16:57 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Als ik dat ben dan eet ik wel onderstaand.
[ afbeelding ]
quote:Op woensdag 12 februari 2014 12:03 schreef raulbouli het volgende:
Buggles met die kaas uit een tube, liefst 2 tot 3 tubes per zak Buggles.
Een uur voor je lunch? Wat had je dan als lunch, voor mij is dat namelijk al de lunch.quote:Op woensdag 12 februari 2014 17:56 schreef Iwanius het volgende:
Vanmorgen een uur voor de lunch weer even mijn guilty pleasure gehad.Totaal geen spijt!![]()
Dat ziet er overkookt uit, doe dan maar die haggis.quote:Op woensdag 12 februari 2014 17:56 schreef Iwanius het volgende:
Vanmorgen een uur voor de lunch weer even mijn guilty pleasure gehad.Totaal geen spijt!![]()
Ik ook. Ik doe overal hele fijne geraspte kaas op.quote:Op zondag 12 januari 2014 17:58 schreef Ludd het volgende:
Ik eet wel eens zo'n zakje met gebakken uitjes.
doe ik ook gerust. maar dan met een schotse whisky.quote:Op maandag 13 januari 2014 00:58 schreef monkyyy het volgende:
Jack Daniels in m'n eentje.
Op de een of andere manier is drinken in je eentje "not done", ik heb dat nooit begrepen en doe het al jaren. Zodra je het ook vertelt aan anderen krijg je bezorgde blikken.
Ik vind het fijn, zo voor het slapen gaan, rustgevend, lekker beneveld zijn, terwijl je rustgevende muziek luistert en een boek leest of wat het internet afstruint.
De echte guilty pleasure hier is het feit dat je JD puur drinktquote:Op maandag 13 januari 2014 00:58 schreef monkyyy het volgende:
Jack Daniels in m'n eentje.
Op de een of andere manier is drinken in je eentje "not done", ik heb dat nooit begrepen en doe het al jaren. Zodra je het ook vertelt aan anderen krijg je bezorgde blikken.
Ik vind het fijn, zo voor het slapen gaan, rustgevend, lekker beneveld zijn, terwijl je rustgevende muziek luistert en een boek leest of wat het internet afstruint.
oeh, ja. die zijn goed.quote:Op zaterdag 8 februari 2014 23:26 schreef Miss_Virgo het volgende:
Mooi topic dit :p
Wat ik eigenlijk nooit meer eet, maar ook zo vies lekker, is zijn die snackballetjes in satesaus uit blik van Struik of zo... Op een witte boterham, veel saus dat het brood helemaal soggy wordt
Ik heb nog heel lang (tot mijn 10e) af en toe babypotjes gegeten. steeds als ik in de AH ben en langs het schap loop overweeg ik om er een paar te kopen. Jeugdsentiment enzoquote:Op zaterdag 15 februari 2014 03:16 schreef Grunge. het volgende:
De Aldi heeft geweldige toetjes, de danoontjes (Ursi met het blauwe beertje, 'mijn eerste kwarktoetje' of zo) en het luchtige chocoladetoetje. Ik eet ze nu alleen nog maar amper omdat ik begon met gezond eten en je dan nog weleens kunt schrikken van wat er in iets zit.
[ afbeelding ]
Babypotjes, vroeger vaak het kidneybonenpotje, daar was zelfs een heel grote van, maar die is uit de handel. Heel jammer.
[ afbeelding ]
Tagliatelle met roomsaus uit een pakje. Zó slecht. Ik haal het ook bijna nooit meer in huis omdat die zak veel te snel leeg gaat in mijn eentje.
[ afbeelding ]
Héél véél zout, dat je er rillingen van krijgt. Over de boerenkool, de patat of de aardappelschijfjes, heerlijk.
Vla, veel te veel vla. Sinds een aantal jaar gooi ik in plaats van vanillevla bananenvla bij mijn chocoladevla. Ik ben sowieso een sucker voor de combinatie chocolade en banaan.
[ afbeelding ]
Mijn moeder zegt altijd dat ik als een baby eet en ze heeft duidelijk gelijk.
Gewoon proberen, het is echt lekkerder dan de meeste mensen denken. Ik heb nu weleens met bloemkool, ei en kaas, niet vaak want het haalt het niet bij de kidneybonenpotjes waar ik verslaafd aan was, maar toch lekker. Ik heb een keer gelezen dat veel ouders dol op die potjes zijn omdat ze erachter komen dat het toch wel erg lekker is door het voorproeven voor de baby'squote:Op woensdag 19 februari 2014 16:30 schreef electronique het volgende:
[..]
Ik heb nog heel lang (tot mijn 10e) af en toe babypotjes gegeten. steeds als ik in de AH ben en langs het schap loop overweeg ik om er een paar te kopen. Jeugdsentiment enzo
ik wil altijd Venz met funnies! anders vind ik de hagelslag niet lekkerquote:Op zaterdag 15 februari 2014 08:31 schreef Jula123 het volgende:
Mijn hagelslag is altijd van k3, piet piraat of mega toby/mindy.
In mager spek zit evenveel vet als in gewoon spek, alleen zit er ook nog een sloot water in waardoor de verhouding veranderd en ze het mager mogen noemen.quote:Op vrijdag 21 februari 2014 20:11 schreef Probability het volgende:
O en soms eet ik zo'n heel bakje leeg met (gerookte) spekblokjes zonder ze te bakken rechtstreeks uit de koelkast![]()
Nooit de magere, altijd de vette![]()
![]()
![]()
[ afbeelding ]
o ja ik vind die magere niet lekker dus heb liever de gewonequote:Op vrijdag 21 februari 2014 21:04 schreef budvar het volgende:
[..]
In mager spek zit evenveel vet als in gewoon spek, alleen zit er ook nog een sloot water in waardoor de verhouding veranderd en ze het mager mogen noemen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |