Kruidnoten, maar dat vind ik een kutwoord. Hier heten ze al vanaf het begin der tijden pepernoten.quote:Op donderdag 23 januari 2014 14:46 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Echte pepernoten of kruidnootjes?
Ik houd altijd expres nog een beetje macaroni apart als ik alles door de saus gooi, eet ik dat met alleen (oude) kaas en ketchupquote:
Dan ken jij mijn vriendquote:Op zondag 12 januari 2014 15:09 schreef zwartja het volgende:
Ik ken iemand die overal Maggie bij doet. Over patat, pizza, gekookt ei, gebakken ei, aardappels.. overal..
Mijn vader met boter, suiker en kaneel (en dat doet ie met de rijst ook trouwens).quote:Op donderdag 23 januari 2014 15:51 schreef RunForrestRun het volgende:
[..]
Ik houd altijd expres nog een beetje macaroni apart als ik alles door de saus gooi, eet ik dat met alleen (oude) kaas en ketchup-
[..]
Dan ken jij mijn vriend. De maggi gaat hier over alles, behalve over de boterhammen. En volgens mij ook niet over de patat, maar het kan zijn dat ik dat verdrongen heb.
Gewoon nieuwsgierig welke je gebruikt, niet om de taalnazi uit te hangenquote:Op donderdag 23 januari 2014 15:19 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Kruidnoten, maar dat vind ik een kutwoord. Hier heten ze al vanaf het begin der tijden pepernoten.
Van die taainoten (zo noem ik ze maar) blijven allemaal drijven. Het is wel de bedoeling dat ze de melk een beetje opslurpen. Die van de Aldi zijn erg goed en daar zitten ook geen rare ingrediënten in (in tegenstelling tot die van van Delft en Bolletje).quote:Op donderdag 23 januari 2014 22:45 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Gewoon nieuwsgierig welke je gebruikt, niet om de taalnazi uit te hangen.
Waarom niet, das juist heel hip! Zalm sashimiquote:Op dinsdag 21 januari 2014 13:02 schreef Dastan het volgende:
Eet zalm altijd rauw. Hele stukken. Weet eigenlijk niet of dat slecht voor je is.
...
Dit doe ik allemaal vanzelfsprekend nooit in gezelschap van anderen.
Mayo door kroten.quote:Op donderdag 23 januari 2014 15:04 schreef lurf_doctor het volgende:
Ik ontbijt in het weekend vaak met een gebakken duitse biefstuk of platgeslagen blinde vink op een broodje.
En mayo op de boerenkoolvinden sommigen ook wat vreemd.
![]()
En vroeger at ik weleens maggi-blokjes
Dat is vies. Krijg jij niet meerquote:Op vrijdag 24 januari 2014 10:18 schreef Popje-popje het volgende:
Saucijzenbroodje met een enorme hoeveelheid mayonaise
Oh ja...die guilty pleasure had ik ooit ook nog ergens in de jaren 70.quote:Op vrijdag 24 januari 2014 10:15 schreef Buurpoes het volgende:
Mayo door kroten.
En het papiertje van het bouillonblokje lik ik wel af. Als niemand kijkt...
Dat is het allerlekkerstequote:Op vrijdag 24 januari 2014 10:54 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Dat is vies. Krijg jij niet meer
Een frikandel speciaal is helemaal geen guilty pleasure, dat is namelijk iets heel normaals dat dagelijks door honderdduizenden mensen gegeten wordt. Een guilty pleasure is iets dat je op een andere manier eet dan het bedoeld is, vreemde combinaties en wat je dan ook liever niet doet met andere mensen er bij.quote:Op vrijdag 24 januari 2014 22:21 schreef Spanky78 het volgende:
Ohja, een frikandel speciaal, da's ook wel een guilty pleasure, maar ik eet het niet al te vaak.
quote:Op vrijdag 24 januari 2014 21:54 schreef ausweiss het volgende:
Toastjes met stroop en gerookt paprika poeder(pimenton de la vera)
MMMMMMMM![]()
![]()
Niet.quote:Op zaterdag 25 januari 2014 11:06 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Een frikandel speciaal is helemaal geen guilty pleasure, dat is namelijk iets heel normaals dat dagelijks door honderdduizenden mensen gegeten wordt. Een guilty pleasure is iets dat je op een andere manier eet dan het bedoeld is, vreemde combinaties en wat je dan ook liever niet doet met andere mensen er bij.
Voel jij je dan betrapt als je een frikandel speciaal eet en er komt onverwachts iemand binnen....?quote:
Mogen wij zelf uitmaken wat onze quilty pleasures zijn?quote:Op zaterdag 25 januari 2014 11:06 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Een frikandel speciaal is helemaal geen guilty pleasure, dat is namelijk iets heel normaals dat dagelijks door honderdduizenden mensen gegeten wordt. Een guilty pleasure is iets dat je op een andere manier eet dan het bedoeld is, vreemde combinaties en wat je dan ook liever niet doet met andere mensen er bij.
Nou ben ik vrij schaamteloos, maar het zou duidelijk iets zijn waar ik me enigzins voor zou schamen ja: genieten van ordinair tokkievoedsel.quote:Op zaterdag 25 januari 2014 13:14 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Voel jij je dan betrapt als je een frikandel speciaal eet en er komt onverwachts iemand binnen....?
Ik smeerde eerder wel eens stroop op een plak ontbijt spek.quote:Op zaterdag 25 januari 2014 11:07 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]Dat is een guilty pleasure, hoe kom je er op!
Ja, lekker zout... ik heb het alleen in huis als ik pindasoep maak...maar dan kan ik het ook niet laten...quote:Op zaterdag 25 januari 2014 20:43 schreef bloempje-moi het volgende:
Vinger in een nieuwe pot pindakaas. Op een of andere manier onweerstaanbaar.
Heel herkenbaar.zeker als het goede pindakaas is.quote:Op zaterdag 25 januari 2014 20:43 schreef bloempje-moi het volgende:
Vinger in een nieuwe pot pindakaas. Op een of andere manier onweerstaanbaar.
Of van die koekjes met chocoladelaagje, en dan een dikke laag pindakaas er op smerenquote:Op zondag 26 januari 2014 11:03 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Heel herkenbaar.zeker als het goede pindakaas is.
Een boterham met pindakaas en wat witte suiker erop was ook zo heerlijk fout.
Dat is gewoon superlekker en gezonder dan die Unox troep.quote:
Klinkt goed.. en het is lunchtijd. En ik heb vissticks in huis.quote:Op woensdag 29 januari 2014 23:59 schreef honeyblack het volgende:
vissticks bakken , kapot prakken flink wat mayo en peper er door heen mengen en dan op witte bolletjes....
ik prak ze ook kapot en meng het dan door witte bonen in tomatensausquote:Op woensdag 29 januari 2014 23:59 schreef honeyblack het volgende:
vissticks bakken , kapot prakken flink wat mayo en peper er door heen mengen en dan op witte bolletjes....
En dat lekkere korstje dan, helemaal naar de maanquote:Op donderdag 30 januari 2014 19:38 schreef Prego het volgende:
[..]
ik prak ze ook kapot en meng het dan door witte bonen in tomatensaus![]()
quote:
Weet niet, geeft niet!quote:
Maar alleen deze hoor! Heb ze allemaal geprobeerd, maar geen kan op tegen deze!quote:
Bij welke winkel hebben ze die dan? Als die lekker is, soms lekker makkelijk toch?quote:Op vrijdag 31 januari 2014 12:29 schreef Gray het volgende:
[..]
Weet niet, geeft niet!
[..]
Maar alleen deze hoor! Heb ze allemaal geprobeerd, maar geen kan op tegen deze!
En toen zei je zeker:quote:Op vrijdag 31 januari 2014 12:33 schreef Pietverdriet het volgende:
Kwam vorig jaar een kennis van mij tegen, een italiaan met een cateringbedrijfje. Bij de aldi, een kar vol met Lasagne...
Neuh, mijn glimlach zei genoegquote:Op vrijdag 31 januari 2014 18:30 schreef Iwanius het volgende:
[..]
En toen zei je zeker:
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |