abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_135175312
quote:
11s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 01:09 schreef smitjew het volgende:
sambal met kaas op brood
Wat is daar precies "guilty pleasure" aan? Je kunt het zelfs kant en klaar kopen.
  dinsdag 7 januari 2014 @ 01:25:21 #104
379300 Snowballed
Dans omdat het kan
pi_135175496
s'nachts onderweg van mn werk naar huis een gehaktbal en een rennie bestellen met een paar collega's tegelijk... is ook nog zo'n echte guilty pleasure.... :X
One good thing about music:
When it hits, you feel no pain,
So hit me with music.. Bob Marley
  dinsdag 7 januari 2014 @ 07:15:47 #105
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_135178297
Een boterham met plantaardig smeerspul en hagelslag.
Voor de rest komt er geen margarine in als het even kan. Het duurde (te) lang voordat ik doorhad waarom mijn baksels veel lekkerder waren dan die van mijn moeder, terwijl ik haar (eigenlijk mijn oma's) recept gebruikte. Tsja, voor sommige mensen is boter een ruim begrip.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_135179536
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 16:50 schreef Erasmo het volgende:
Ik heb wel eens een boterham gefrituurd :@
zo kregen we op vakantie ooit onze toast bij engels ontbijt.
die gekke britten snapten het ook nog niet toen we vroegen of ze ook normale toast hadden.

verder is leftover pizza als ontbijt toch wel een van mijn guilty pleasures denk ik :9
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  dinsdag 7 januari 2014 @ 11:12:53 #107
411541 Boy_Zonderman
Uit het woelige leven van...
pi_135181945
Of zo een diepvries slagroomschnitte heu-le-maal in je eentje opvreten...

(En dan ook echt opvreten, dat het slagroom zelfs in je haar zit :9~ )
"I came here to smoke bubblegum and kick ass. Unfortunately I'm out of bubblegum."
pi_135182516
ik doe het maar 1x per jaar max: schuimbatons (die met zo'n chocolade onderkantje) in stukjes breken en chocoladevla erover.
ziet er niet uit, maar sinds ik klein was ben ik er gek op.
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
  dinsdag 7 januari 2014 @ 13:26:13 #109
211040 Uccie
The bells...the bells....
pi_135186205
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 11:35 schreef WRH het volgende:
ik doe het maar 1x per jaar max: schuimbatons (die met zo'n chocolade onderkantje) in stukjes breken en chocoladevla erover.
ziet er niet uit, maar sinds ik klein was ben ik er gek op.
Die kruimelen, mengen met slagroom en in een springvorm in de diepvries....crunchy ijstaart.
Ook bekend als Leo (58), Vrachtwagenchauffeur uit Zaltbommel
Do nothing.....and apply!
pi_135190039
kijk en dan is het opeens een volkomen normaal culinair hoogstandje ;)
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
pi_135190365
Mosterd, mayo, ketchup en appelmoes door elkaar mengen, daar fijngesnipperd uitje overeen als dipsaus voor frieten.

Witte bolletjes met uitgebakken vetspek en gebakken appelschijven. Druipt van het vet, maar zooooo lekker.
All you know about me is what I've sold you, dumb fuck
  dinsdag 7 januari 2014 @ 17:04:18 #112
211040 Uccie
The bells...the bells....
pi_135195784
Het is dat ik al eten in huis heb voor straks en het nu ff te hard regent voor de supermarkt....maar morgen eet ik aardappelpuree uit een pakje en uitgebakken vetspekjes....gek, guilty pleasure groenten is er dan weer niet, anders had ik mooi een maaltijd gehad!
Ook bekend als Leo (58), Vrachtwagenchauffeur uit Zaltbommel
Do nothing.....and apply!
pi_135195873
quote:
7s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 17:04 schreef Uccie het volgende:
Het is dat ik al eten in huis heb voor straks en het nu ff te hard regent voor de supermarkt....maar morgen eet ik aardappelpuree uit een pakje en uitgebakken vetspekjes....gek, guilty pleasure groenten is er dan weer niet, anders had ik mooi een maaltijd gehad!
Aardappelpuree uit een pakje + spekjes... Had ik je op een idee gebracht? :P

[ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 07-01-2014 17:12:13 ]
  dinsdag 7 januari 2014 @ 17:09:00 #114
211040 Uccie
The bells...the bells....
pi_135195942
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 17:07 schreef female81 het volgende:

[..]

Aardappelpuree uit een pakje + spekjes... Had ik je op een idee gebracht? :P
Ja...want ik neem die met alleen water, tegenwoordig heeft mijn super die voor melk niet meer.
En aangezien jij zei dat die prima te doen was durf ik het wel.
En de spekjes van HostiMeister.
Ook bekend als Leo (58), Vrachtwagenchauffeur uit Zaltbommel
Do nothing.....and apply!
pi_135196018
quote:
7s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 17:09 schreef Uccie het volgende:

[..]

Ja...want ik neem die met alleen water, tegenwoordig heeft mijn super die voor melk niet meer.
En aangezien jij zei dat die prima te doen was durf ik het wel.
En de spekjes van HostiMeister.
De exácte basis is bij mij die hieronder, maar met 'gewone' aardappelpuree kan het ook. :)

Die gebruikte ik eerst ook, alleen levert de versie hieronder een wat voller bord op (en lijkt het wat steviger). :P

Bij mij gaat er dan nog groente uit een potje/blikje doorheen; die manier van verpakken geldt voor velen al als een guilty pleasure. :D



[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 07-01-2014 17:12:50 ]
  dinsdag 7 januari 2014 @ 17:12:14 #116
211040 Uccie
The bells...the bells....
pi_135196077
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 17:10 schreef female81 het volgende:

[..]

De exácte basis is bij mij die hieronder, maar met 'gewone' aardappelpuree kan het ook. :)

[ afbeelding ]
Ik ga het proberen met fijne, zal je een verslag doen hahaha.
Ook bekend als Leo (58), Vrachtwagenchauffeur uit Zaltbommel
Do nothing.....and apply!
pi_135196325
Natuurlijk is het effect zonder erdoorheen geprakte groente wel anders. :)

(Bij mij dus meestal een potje/blikje erwtjes/worteltjes, maar een erwtjes/paprika/mais-mix heb ik ook weleens geprobeerd, als er niks anders in huis was. Sperzieboontjes trouwens ook.)
pi_135198989
Die aanmaak puree zat bij mijn vriend in het kerstpakket. Ben benieuwd :P

Ik eet weleens bami-soep als ontbijt en ik bak bepaalde dingen met margarine :6
  dinsdag 7 januari 2014 @ 18:40:55 #119
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135199231
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 18:34 schreef Dragonberry het volgende:
Die aanmaak puree zat bij mijn vriend in het kerstpakket.
Das wel heel triest
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_135199562
Ohja, nog eentje... Een blik tonijn laten uitlekken en prakken met goed veel mayonaise, ketchup en BBQsaus. Dan mie koken (zie pakje) en dat gaar in een ovenschaal mikken, tonijnsmurrie erover en dan heel veel kaas. Effe in de oven...smullen.
Als tegenhanger voor alle sauzen zou je kunnen overwegen er groenten bij te serveren.
Professioneel gifmenger.
pi_135262191
Pantosti, zowel de binnenkant als de buitenkant van het brood met een flinke laag boter insmeren, enorm veel kaas, ham en ander gesneden vlees dat beschikbaar is er op gooien :9~
  donderdag 9 januari 2014 @ 09:33:19 #122
211040 Uccie
The bells...the bells....
pi_135264007
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 januari 2014 17:19 schreef female81 het volgende:
Natuurlijk is het effect zonder erdoorheen geprakte groente wel anders. :)

(Bij mij dus meestal een potje/blikje erwtjes/worteltjes, maar een erwtjes/paprika/mais-mix heb ik ook weleens geprobeerd, als er niks anders in huis was. Sperzieboontjes trouwens ook.)
Het is toch maar andijviestamppot geworden...maar was inderdaad lekker!
Vond alleen de hoeveelheid voor 2 personen wel erg weinig. Ik ben in mijn eentje en geen enorme eter en ik kan er echt geen 2 avonden van eten.
Ook bekend als Leo (58), Vrachtwagenchauffeur uit Zaltbommel
Do nothing.....and apply!
  donderdag 9 januari 2014 @ 11:37:47 #123
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_135267354
quote:
7s.gif Op donderdag 9 januari 2014 09:33 schreef Uccie het volgende:

[..]

Het is toch maar andijviestamppot geworden...maar was inderdaad lekker!
Vond alleen de hoeveelheid voor 2 personen wel erg weinig. Ik ben in mijn eentje en geen enorme eter en ik kan er echt geen 2 avonden van eten.
Dan vries je het toch in.
  donderdag 9 januari 2014 @ 11:43:08 #124
211040 Uccie
The bells...the bells....
pi_135267512
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2014 11:37 schreef Erasmo het volgende:

[..]

Dan vries je het toch in.
Nee ik bedoelde dat het zo weinig is _O-
Ik heb het inderdaad wel even ingevroren omdat het wel net een lunchhoeveelheid is, al vind ik hutspot meer geschikt om op brood te doen.
Ook bekend als Leo (58), Vrachtwagenchauffeur uit Zaltbommel
Do nothing.....and apply!
pi_135269003
Het is makkelijk om zelf te maken, maar soms is kant-en-klaar ook lekker op een tosti ofzo. :9

And the druids turn to stone...
pi_135293081
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2014 12:32 schreef Panthera1984 het volgende:
Het is makkelijk om zelf te maken, maar soms is kant-en-klaar ook lekker op een tosti ofzo. :9

[ afbeelding ]
Ik zag het laatst staan, maar wat is het nou eigenlijk? Tomatensaus ofzo?
pi_135295253
Kant&klare bamisoep :@
pi_135295897
quote:
0s.gif Op donderdag 9 januari 2014 21:45 schreef Jula123 het volgende:

[..]

Ik zag het laatst staan, maar wat is het nou eigenlijk? Tomatensaus ofzo?
ja soort van, zorgt dat je tosti naar pizza smaakt :9
  vrijdag 10 januari 2014 @ 13:32:00 #129
97745 Thorical
finding a way
pi_135313985
als ik zo'n bui heb dan kan ik zo een heel blik leeg eten het maakt niet uit elk soort rund, paard, varken of lam.
pi_135313998
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 13:32 schreef Thorical het volgende:
als ik zo'n bui heb dan kan ik zo een heel blik [ afbeelding ] leeg eten het maakt niet uit elk soort rund, paard, varken of lam.
wat is het?
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  vrijdag 10 januari 2014 @ 13:43:37 #131
97745 Thorical
finding a way
pi_135314412
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 13:32 schreef Mirjam het volgende:

[..]

wat is het?
In eigen sap gekookt vlees met wat kruiden. Er zijn de meest bizarre varianten geweest. Antilope,walvis,rendier maar die heb ik nooit gegeten.
pi_135377884
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 januari 2014 13:32 schreef Thorical het volgende:
als ik zo'n bui heb dan kan ik zo een heel blik [ afbeelding ] leeg eten het maakt niet uit elk soort rund, paard, varken of lam.
Is dat? En waar koop je het
aandeel Fok! hier te krijgen , pm voor vraagprijs
pi_135378820
- Gebakken uitjes in heel veel olie. Zo veel gebakken dat ze bijna verbrand zijn :D
- Van die gebakken uitjes uit een zak die je bij de toko kunt kopen, of van conimex :D
- Gebakken aardappeltjes, wederom in veel olie of boter :D
- Boterham met pindakaas en sambal :D
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_135378852
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 januari 2014 23:40 schreef Szlie het volgende:

[..]

Augurkje voor de smaak bij een boterham met Saksische smeerleverworst!
Of Ardenner boterham worst is ook lekker
aandeel Fok! hier te krijgen , pm voor vraagprijs
pi_135380238
Restje gekookte aardappel, VEEL mayo en dan van alles erbij wat je kan vinden :D
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  roze zondag 12 januari 2014 @ 04:55:48 #136
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_135386843
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 januari 2014 23:06 schreef wendywendy het volgende:
Cheap ass kant en klare stokbroodjes die gevuld zijn met kruidenboter. Of iets dat door gaat voor kruidenboter.
_O_ En afbak croissantjes met een plak kaas er tussen :9~ Warme ham/kaas croissantjes van de Bakker Bart en frikandellenbroodjes uit de supermarkt zijn ook zo lekker.
Your beauty never ever scared me.
pi_135386925
pannenkoek met mayo
pi_135387279
quote:
0s.gif Op zondag 12 januari 2014 00:15 schreef sirdanilot het volgende:
Restje gekookte aardappel, VEEL mayo en dan van alles erbij wat je kan vinden :D
augurkje, uitje, kruiden en je hebt aardappelsalade
Perfect paranoia is perfect awareness. Yes, I am a misfit.
pi_135387922
ik zie ze ik kookprogramma altijd klagen over te doge kip en geven tips over het sappig te houden.
schijnbaar is het dus een zonde maar ik vind gortdroge kip lekker
Reaching out to embrace the random. reaching out to embrace what ever may come.
  zondag 12 januari 2014 @ 10:17:55 #140
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_135387980
Ik vind krokante vette kippenhuid het lekkerst
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_135388171
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 januari 2014 23:43 schreef sirdanilot het volgende:
- Van die gebakken uitjes uit een zak die je bij de toko kunt kopen, of van Conimex :D
En hoe eet je die zodat het guilty is? Voor mij is dat heel normaal bij wat rijst :9
  zondag 12 januari 2014 @ 12:17:26 #142
93214 DeTolk
Elk puntje telt.
pi_135390200
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 januari 2014 22:30 schreef Mirjam het volgende:
rijstebrij van dessertrijst met melk, met roomboter, suiker en kaneel :9~
Deze idd. Godenspijs
  zondag 12 januari 2014 @ 12:17:56 #143
93214 DeTolk
Elk puntje telt.
pi_135390205
quote:
1s.gif Op zondag 12 januari 2014 10:31 schreef Dragonberry het volgende:

[..]

En hoe eet je die zodat het guilty is? Voor mij is dat heel normaal bij wat rijst :9
Gewoon zo uit het bakje/zakje eten
  zondag 12 januari 2014 @ 13:16:32 #144
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_135391634
Plak cake met slagroom uit een spuitbus (wel de betere variant die niet direct instort) en dan M&M's erover. Als ontbijt :7
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_135391906
Bonbonbloc mrt slagroom en koude Chinees als ontbijt
Zu hause ist alles besser
pi_135391992
Rest vet/vleesaanbaksels met een aardappel uit de pan rausen en opeten :D

Stropievet (vetspek uitbakken, laten stollen, mengen met stroop en zout) op brood, zoals het een Zeeuw betaamt :D En de spekjes worden heerlijke kaantjes

Ik heb net mayo gemaakt, maar heb veel te veel en het is niet lang houdbaar, dus nu zit ik boterhammen met zelfgemaakte mayo te eten :')
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_135392060

:@
Twiddel
pi_135392075
Macaroni met ham & kaas.
  zondag 12 januari 2014 @ 13:29:38 #149
168804 Buitendam
Commissaris.
pi_135392095
Boterham met filet americain, teen knoflook eroverheen persen en een beetje peper.
Dit, dus.
  roze zondag 12 januari 2014 @ 14:16:53 #150
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_135393952
quote:
0s.gif Op zondag 12 januari 2014 10:17 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik vind krokante vette kippenhuid het lekkerst
Oh ja :9~
Your beauty never ever scared me.
pi_135395891
Ik ken iemand die overal Maggie bij doet. Over patat, pizza, gekookt ei, gebakken ei, aardappels.. overal..
pi_135396226
Als we met studenten eten, is er nog wel eens te weinig saus en veel te veel pasta (als ik niet meehelp met koken dan :') ). Als ik dan nog honger heb vreet ik die pasta gewoon op met een flinke klodder mayo en ketchup :D
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  zondag 12 januari 2014 @ 15:37:04 #153
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_135397185
quote:
0s.gif Op zondag 12 januari 2014 15:16 schreef sirdanilot het volgende:
Als we met studenten eten, is er nog wel eens te weinig saus en veel te veel pasta (als ik niet meehelp met koken dan :') ). Als ik dan nog honger heb vreet ik die pasta gewoon op met een flinke klodder mayo en ketchup :D
een goed student heeft daarom altijd een potje matige pesto en een paar liter olijfolie op voorraad toch? :P
Of cheap ass geraspte kaas ;)
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')