Ze linken niet goed door naar jouw posten. Of doet hij dat hier bij mij niet goed?quote:Op zaterdag 26 maart 2011 23:59 schreef borisz het volgende:
Alle verslagen in een overzicht
Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4 volgt binnenkort wel eens
Hangt van browser af. Deze moeten het wel doen . Dit zijn de linkjes oude stijl en die werken prima.quote:Op dinsdag 29 maart 2011 18:11 schreef Phoenixbirdy het volgende:
[..]
Ze linken niet goed door naar jouw posten. Of doet hij dat hier bij mij niet goed?
Nee hoor. De garnalencroquetten van Holtkamp zijn onovertroffen.quote:
Eens. . Die was het lekkerst.quote:Op zondag 3 april 2011 21:34 schreef golfer het volgende:
[..]
Nee hoor. De garnalencroquetten van Holtkamp zijn onovertroffen.
Da's wel een beetje te laat dan als je na het eten gaat kijken of je er wel of niet moet etenquote:Op zondag 3 april 2011 21:04 schreef borisz het volgende:
Ik ben niet zo van de desserts, ik gebruik een Irish Coffee. Als een toko geen goede Irish Coffee neer kan zetten moet je er sowieso nooit gaan eten. Dat is mijn ‘stelregel’.
Wow, is dat 1 voorgerecht? Ik zou dan al half volzitten.quote:Op zondag 3 april 2011 21:04 schreef borisz het volgende:
Ik begon met een krokettentrio van Holtkamp. Een kaas, rund en garnalenkroket.
[ afbeelding ]
Was erg lekker alleen merkte ik dat ik geen fan ben van de kaaskroket. Maar dat had niets met de bereiding te maken.
Waren die stukjes rubber ook lekker?quote:
Leuk om een ander filiaal te zien! Als het goed is waren het trouwens schorseneren bij de maaltijd en geen asperges. Hebben ze daar nog wel dikke friet of ook vervangen door de franse frietjes?quote:
Goed gesneden rauwe inktvis-sashimi is niet rubberachtig, maar supermals.quote:Op zondag 24 april 2011 00:23 schreef Phoenixbirdy het volgende:
Waren die stukjes rubber ook lekker?
Dat zou kunnen. De friet was een gewone (Nederlandse), dus geen Belgische en ook geen Franse.quote:Op zondag 24 april 2011 00:50 schreef Mama_Mia het volgende:
[..]
Leuk om een ander filiaal te zien! Als het goed is waren het trouwens schorseneren bij de maaltijd en geen asperges. Hebben ze daar nog wel dikke friet of ook vervangen door de franse frietjes?
Die moet ik dan nog tegenkomen. Maar die moeten ze me dan wel gratis aanbieden, want ik denk dat ik ze nooit meer ergens durf te bestellen.quote:Op zondag 24 april 2011 00:58 schreef golfer het volgende:
[..]
Goed gesneden rauwe inktvis-sashimi is niet rubberachtig, maar supermals.
Ah okej ze zeiden namelijk toen ik laatst bij Humphreys was dat ze de friet hadden vervangen van belgische naar franse, omdat de mensen dat lekkerder vonden. Was uit een enquete gekomen oid. Ik vind het echt totaal niks Die dikke belgische friet was zo lekkerquote:Op zondag 24 april 2011 01:02 schreef Phoenixbirdy het volgende:
[..]
Dat zou kunnen. De friet was een gewone (Nederlandse), dus geen Belgische en ook geen Franse.
Aaaah Charlie Chiu Ik haal daar wel eens die siu mai uit de automaat haha, is weer eens wat anders dan een frikandel bij de Febo.quote:Op zondag 24 april 2011 00:23 schreef Phoenixbirdy het volgende:
[..]
Waar? http://www.charliechiu.nl/diner.html op het centraal station in Utrecht.
Inderdaad mals. Volgens mij wordt inktvis-sashimi wel vaak gekookt en is dus niet "echt" rauw.quote:Op zondag 24 april 2011 00:58 schreef golfer het volgende:
[..]
Goed gesneden rauwe inktvis-sashimi is niet rubberachtig, maar supermals.
En die ringen? Horen die rauw te zijn of gekookt?quote:Op zondag 24 april 2011 10:35 schreef YoshiBignose het volgende:
[..]
Inderdaad mals. Volgens mij wordt inktvis-sashimi wel vaak gekookt en is dus niet "echt" rauw.
Ah, gut, had dat beestje meteen afgemaakt.quote:Op maandag 25 april 2011 11:50 schreef YoshiBignose het volgende:
Ringen? Gefrituurde inktvisringen bedoel je?
Dit is rauw:
Ik ben niet kleinzerig wat het klaarmaken van beesten aangaat, maar dit gaat mij echt te ver. Je kan het beest ook gewoon even doodmaken.quote:Op maandag 25 april 2011 11:50 schreef YoshiBignose het volgende:
Ringen? Gefrituurde inktvisringen bedoel je?
Dit is rauw:
Hippies zijn af en toe gruwelijk irritant. Maar dat wil niet zeggen dat het me niets doet als ik zo'n beestje zo zie spartelen. Inktvissen zijn eigenlijk heel loom of iets wat daarop lijkt. Dit lijkt op een beestje in paniek. Op zijn minst. Vandaar dat ik ook niet positief op zo'n filmpje kan reageren.quote:Op zaterdag 30 april 2011 20:41 schreef YoshiBignose het volgende:
Vind ik ook wat te ver gaan. Zijn nog ergere filmpjes te vinden op het internet. Toch vraag ik me af in hoeverre vissen en andere zeedieren pijn voelen. Soms zijn het zenuwtrekjes dus zijn ze eigenlijk al dood, maar goed verser dan dit zal je het niet krijgen tenzij je iets levend gaat eten (en geloof me, dat doen sommigen ook)
Hollandaisesaus? http://nl.wikipedia.org/wiki/Hollandaisesausquote:Op zondag 1 mei 2011 00:07 schreef Phoenixbirdy het volgende:
Een gerecht wat niet op de kaart staat. Ze hadden namelijk seizoensgerechten met witte asperges. Ik had witte asperges met gamba's in een eigeel(?)saus.
Ja het wordt ook zelden goed gemaakt, een echte Hollandaise saus heeft een zurige ondertoon en is licht, geen romig-vette structuur zoals mayonaise.quote:Op zondag 1 mei 2011 10:13 schreef Pietverdriet het volgende:
Grappig, op die Wiki pagina staat " Hollandaisesaus is een van oorsprong Franse saus die vooral in Duitsland populair is. "
Bestel nooit iets met een hollandaise in Duitsland is wat ik geleerd heb, het is altijd een pakjessaus die naar warme mayo smaakt, en niets met boter van doen heeft. Net als Mosselen is Hollandaise iets wat ik eigenlijk alleen maar thuis wil eten.
Een echte hollandaise is ook lastig te maken. Maar licht, dat zou ik hem niet noemen, het is boter met eidooier, met een beetje citroensap.quote:Op zondag 1 mei 2011 10:37 schreef Selestha het volgende:
[..]
Ja het wordt ook zelden goed gemaakt, een echte Hollandaise saus heeft een zurige ondertoon en is licht, geen romig-vette structuur zoals mayonaise.
Ik bedoelde lichter van smaak dan mayonaise, sorry was niet helemaal duidelijkquote:Op zondag 1 mei 2011 11:22 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Een echte hollandaise is ook lastig te maken. Maar licht, dat zou ik hem niet noemen, het is boter met eidooier, met een beetje citroensap.
Ik persoonlijk maak een variatie op hollandaise waarbij ik wat witte wijn inkook met laurierblad, wat witte peper en een teentje knoflook, zout, en soms saffraan. Dit reduceer ik sterk, en zuur het eventueel aan met met citroen en voeg hiervan een beetje toe aan de boter en eidooier.
Als je een hollandaise lichter wilt maken kan je de eiwitten bewaren en stijf slaan en die dan onder de hollandaise enveloperen. Je krijgt dan een grotere hoeveelheid lichtere saus.
Maar goed, hier gaat het over restaurant kritieken. Punt is dat je zelden (buiten de toprestaurants) een hollandaise krijgt. Ik weet dat ze maar al te vaak de pakken met de op plantaardige olie gebaseerde troep gewoon in de au bain marie zetten.
Zo te zien aan de ingredienten (Fok doet niet aan e met trema) wel. De eismaak was overheersend, trouwens. En gelukkig smaakte het niet naar mayo, want dat vind ik niet lekker.quote:Op zondag 1 mei 2011 07:30 schreef Selestha het volgende:
[..]
Hollandaisesaus? http://nl.wikipedia.org/wiki/Hollandaisesaus
Hadden ze hem gemaakt van tampeloeres?quote:Op zondag 1 mei 2011 21:42 schreef mytec het volgende:
Waar?
Hans en Johnny Pizzabakkerij Groningen.(www.pizzabakkerij.nl)
Gelkingestraat 25 Groningen
Wanneer?
1-05-11 met mijn zus en mijn ouders.
Wat at je?
Als voorgerechtje hadden wij met z,n vieren broodjes met tampenade en aioli. de tampenade was lekker zelfgemaakt,alleen wat te grof om op de broodjes te smeren.
Dit was altijd de ¤6,- pizzeria. Alle pizza's ¤6,-. Niets veranderd aan het interieur dus?quote:Op zondag 1 mei 2011 21:42 schreef mytec het volgende:
Waar?
Hans en Johnny Pizzabakkerij Groningen.(www.pizzabakkerij.nl)
Gelkingestraat 25 Groningen
Wanneer?
1-05-11 met mijn zus en mijn ouders.
Wat at je?
Impressie?
Het restaurant ziet er oud en bijna lelijk uit, dit moet zeker nog veranderd worden. Het straalt zeer goedkoop uit, terwijl de pizza's toch goed te eten zijn.
Ik vroeg het me al af of het die was! Was wel een ok restaurantje, maar meer ook niet.quote:Op maandag 2 mei 2011 09:44 schreef Brentmeister het volgende:
Dit was altijd de ¤6,- pizzeria. Alle pizza's ¤6,-. Niets veranderd aan het interieur dus?
Dat is em ja Vond het altijd ook wel aardig hoor en de pizza's waren prima.quote:Op maandag 2 mei 2011 11:05 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik vroeg het me al af of het die was! Was wel een ok restaurantje, maar meer ook niet.
Oh, maar het eten is ook helemaal niet slecht hoor. Verrassend goed zelfs voor die prijs. Ideaal restaurantje om even met medestudenten af te spreken voor je aan een opdracht of zo ging werkenquote:Op maandag 2 mei 2011 21:06 schreef mytec het volgende:
ja costa del rei ofzo was het eerst maar nu (studenten?) een nieuwe eigenaar. Professionaliteit is nog ver te zoeken maar de pizza's waren een aangename verassing.
Wat een artistiek feest is de opmaak van de borden daarquote:Op donderdag 12 mei 2011 18:38 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Drie gangenmenu met wijnarrangement bij Jonge De Jong
Restaurant Jonge de Jong op Katendrecht (Rotterdam)
Drie gangen (34 euro) met drie glazen wijn (18 euro)
Eten wat de pot schaft.
Altijd leuk eten daar!
Cijfer: 8,5
Twee plakjes eendenborstquote:Op donderdag 12 mei 2011 19:07 schreef RobinOok het volgende:
Ben blind? Twee grote stukken eendenborst.
Of vind je dat geen vlees?
In de eerste gang zat makreel, bij de tweede zat spek en het derde was dus eend.quote:Op donderdag 12 mei 2011 19:09 schreef YoshiBignose het volgende:
Oh ja die plakjes eend. Verder zie ik groene asperge, witte asperge, wortel en bietjes. Lijkt meer een vegetarisch 3 gangen menu, to be honest.
Ga jij alleen met je partner uit eten?quote:Op donderdag 12 mei 2011 19:11 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik lees trouwens in je kritiek "Wij vonden het lekker" Wij? Robinook is aan de partner?
Hm, al bijna 8 jaar ja.quote:Op donderdag 12 mei 2011 19:11 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik lees trouwens in je kritiek "Wij vonden het lekker" Wij? Robinook is aan de partner?
Ik stel gewoon een vraagquote:Op donderdag 12 mei 2011 19:12 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ga jij alleen met je partner uit eten?
Nee, maar het was nooit ter sprake gekomenquote:Op donderdag 12 mei 2011 19:14 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Hm, al bijna 8 jaar ja.
Gedraag ik me zo single? Of kun je je gewoon niet voorstellen dat iemand het met me uit zou houden?
Gaat echt heel goed hoor.
Haar uitgebreide review staat op haar blog, en denk dat mijn man ook sacherijnig was was geweest bij zulke porties en maar 3 gangen.quote:Op donderdag 12 mei 2011 19:12 schreef YoshiBignose het volgende:
Oooh ah, goed verstopt tussen al het flora dan. Maar oke, dan valt het inderdaad wel mee, al moet ik zeggen als ik die drie gangen zo zie dat het volgens mij mijn maag niet gevuld had Het ziet er mooi uit daar niet van.
Verder was het niet echt op te maken uit je review, voor zover je het dat kunt noemen.
Nou weet ik nog niet waar.quote:Op donderdag 12 mei 2011 23:35 schreef sciter het volgende:
Ben door mijn opa uitgenodigd om mee te gaan uit eten, die is nogal fan van die ''trendy'', nieuwere restaurants in kleine dorpen
Waar?: Restaurant Stegeman
Zie editquote:Op donderdag 12 mei 2011 23:39 schreef golfer het volgende:
[..]
Nou weet ik nog niet waar.
Welk plaats?
Ah kijk die kende ik nog niet! Moet te doen zijn met de vrouw komende week!quote:Op donderdag 12 mei 2011 18:38 schreef RobinOok het volgende:
[ link |
Drie gangenmenu met wijnarrangement bij Jonge De Jong
Restaurant Jonge de Jong op Katendrecht (Rotterdam)
Drie gangen (34 euro) met drie glazen wijn (18 euro)
Eten wat de pot schaft.
Altijd leuk eten daar!
Cijfer: 8,5
Ja nou ja de jarige vond hem leuk dus ik heb maar niks gezegd, misschien voelde hij dat wel aanquote:Op zondag 15 mei 2011 11:32 schreef Bluezz het volgende:
Dat de ober vaak langs komt om te vragen of je nog wat wil drinken = omzet
Alleen sommigen doen dat irritant vaak ja. Wij zeggen er gewoon wat van als het te vaak is
En goeie ossehaas is
Ja zoals ik al zei, dat kan je verschillend opvatten. Ik vond het net iets té vaak, vooral omdat hij naast het vragen of we wat wilden drinken ook nog bleef vragen of alles naar wens was, los van elkaar. Iedere 3-5 minuten een interruptie door een ober vind ik gewoon te veel. Maar da's mijn mening.quote:Op zondag 15 mei 2011 11:41 schreef Pietverdriet het volgende:
Liever dat de ober wat vaker langskomt om te vragen of te kijken of hij nog wat kan betekenen dan dat je 10 minuten met een leeg glas zit of zo.
Tja, goed hoereca personeel is een witte raaf. De Hoereca heeft het daar zelf naar gemaakt, het is niet echt een bedrijfstak waar je een toekomst hebt, uitzonderingen daar gelaten, de meeste werkgevers zijn gewoon kut, willen dat het personeel goedkoop is en zoveel mogelijk zwart werkt.quote:Op zondag 15 mei 2011 11:43 schreef Selestha het volgende:
[..]
Ja zoals ik al zei, dat kan je verschillend opvatten. Ik vond het net iets té vaak, vooral omdat hij naast het vragen of we wat wilden drinken ook nog bleef vragen of alles naar wens was, los van elkaar. Iedere 3-5 minuten een interruptie door een ober vind ik gewoon te veel. Maar da's mijn mening.
Bij Shabu Shabu vergaten ze een beetje waarmee ze hun geld moeten verdienen . Hadden ze best wat vaker mogen vragen of we wat wilden drinken.quote:Op zondag 15 mei 2011 11:32 schreef Bluezz het volgende:
Dat de ober vaak langs komt om te vragen of je nog wat wil drinken = omzet
Alleen sommigen doen dat irritant vaak ja. Wij zeggen er gewoon wat van als het te vaak is
En goeie ossehaas is
Tsja ach een ober die de balans aanvoelt van wanneer wel/niet vragen is goud waard en wat Piet zegt, die zie je inderdaad nog maar zelden.quote:Op zondag 15 mei 2011 11:48 schreef borisz het volgende:
[..]
Bij Shabu Shabu vergaten ze een beetje waarmee ze hun geld moeten verdienen . Hadden ze best wat vaker mogen vragen of we wat wilden drinken.
Doen Ken ik jou btw?quote:
heb dit zo zelf in Seoul gegeten (korea) en het was echt heel lekker vond ik Zeker omdat de zuignappen het gewoon nog doen als je aan het kouwen bent. Erg grappig!quote:Op zaterdag 30 april 2011 18:51 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik ben niet kleinzerig wat het klaarmaken van beesten aangaat, maar dit gaat mij echt te ver. Je kan het beest ook gewoon even doodmaken.
Jammer dat het eten zo slecht is bevallen. Ik wilde er namelijk binnenkort is gaan eten, maar zoals ik jou hoor is het echt slecht? Het zag er zo leuk uit kwa inrichting e.d. Beetje jammer dit!quote:Op vrijdag 13 mei 2011 15:08 schreef rubje het volgende:
[..]
Ah kijk die kende ik nog niet! Moet te doen zijn met de vrouw komende week!
Gisteren:
Waar?: Izkaya Rotterdam
[ afbeelding ]
Wat at je?:
Viskoekjes,misosoep,vleesgerecht(rund) kortom de specialiteiten die aanbevolen werden.
Impressie?: Goed waardeloos!
viskoekjes(thaise) zijn gewoon ripoffs en lijken wel vereldelde bitterballen met een droge visvulling.
de misosoep is gewoon smaakloos(bouillon met wat erin) en een evenknie van wat je met de meeste all you can eat jappanner krijgt.
rundvleesgerecht met pepers was een lachertje met het vlees dat zo taai als wat was en eigenlijk gered moest worden met de saus die erover was gegoten. Hele gerecht had niks van doen met de Thaise of Japanse keuken.
Cijfer?: 4/10
Prijs-kwaliteit is standaard in dit soort lounge-clubachtige zaken die het meer van hun high-tech bs moeten hebben ipv het eten. Het is eigenlijk een soort aziatische versie van Bordoir in Rotterdam met dien verstande dat ze dus die 'computertafels' hebben waarop je je menu kunt zien. en dat bordoir nog een redelijke keuken heeft naast alle kitscherigheid. Oh ja,cocktails en ander drank is stevig voor zo een tent.
[ afbeelding ]
samengevat: pretentieus allemaal en heeft totaal niks van doen met het echte Izakaya concept want gezien de reacties op een recensie site komt men vooral voor die beleving en minder voor het echte eten.
Als ik dat bord zie, ik eigenlijk niet.....kapsalon de luxequote:Op woensdag 25 mei 2011 22:27 schreef YoshiBignose het volgende:
Wow, zalmfilet, kabeljauw, scampies, ossenhaas, varkenshaas en giros ik krijg er honger van.
Je moet nog wel een vliegticket à 800 euro en een buskaartje van 9 euro bijrekenen. Dan kom je op 813,60 euro incl. drank.quote:
En dat stemt niet tot nadenken, als bij de Griek de tzatziki niet lekker is ?quote:Op woensdag 25 mei 2011 22:44 schreef borisz het volgende:
Bord vol = 19e. . Deze Griek houdt van de kwantiteit .
Kwaliteit was best in orde, op de scampi en de tzatziki na. En ja het is ook gewoon lekker om af en toe gewoon lekker een bord vol vlees te hebben. .
het is deze tijd van het jaar een stuk beter Piet, we zitten nu tussen de 2 seizoenen in en het is niet zo druk ,genoeg tijd en ruimte voor wining en diningquote:Op dinsdag 7 juni 2011 07:27 schreef Pietverdriet het volgende:
Is er tenminste nog iets leuks aan queenstown, huiver, wat vond ik dat verschrikkelijk
veel plezier! Ben benieuwdquote:Op dinsdag 7 juni 2011 07:42 schreef rechtsedirecte het volgende:
We moeten nog heen Fairytale, zo onder het gemalen water en wat schone kleren aan en dan er op af.
klopt Piet, typo en verbeterdquote:Op dinsdag 7 juni 2011 21:45 schreef Pietverdriet het volgende:
214 NZ dollar is trouwens een slordige 120 Euro
het was ook heerlijk, alleen "spijt" dat ik achteraf niet iets meer "avontuurlijks" heb genomen i.p.v een steak, maar ja, volgende keer dan maarquote:Op dinsdag 7 juni 2011 22:01 schreef FutureFairytale het volgende:
dat klinkt echt super en heerlijk rechtse! en dan zit je ook nog in Nieuw Zeeland
zeker nog een keer gaan ja! moet je ver van tevoren reserveren?quote:Op dinsdag 7 juni 2011 22:04 schreef rechtsedirecte het volgende:
[..]
het was ook heerlijk, alleen "spijt" dat ik achteraf niet iets meer "avontuurlijks" heb genomen i.p.v een steak, maar ja, volgende keer dan maar
Dit lijkt me vooral erg leuk vooral omdat ik me bij de Zuid-Afrikaanse keuken weinig voor kan stellen.quote:Op dinsdag 7 juni 2011 21:50 schreef golfer het volgende:
Wij gaan op 20 juni op de Zuid-Afrikaanse toer bij Specktakel in Haarlem.
de menukaart is ondertussen wel aangepast maar je link geeft wel een goede impressie van datgene wat er geserveerd wordt.quote:Op dinsdag 7 juni 2011 22:14 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
zeker nog een keer gaan ja! moet je ver van tevoren reserveren?
voor de geinteresseerden; klik hier voor de menukaart van Botswana Butchery
Callebaut is de grootste chocoladeproducent ter wereld. Ik vind het een beetje raar om daar je gerecht mee aan te prijzen. Net zoiets als wanneer een restaurant 'Unilever aspergesoep' zou serveren, dan zou ik eerder hard wegrennen dan er helemaal enthousiast van worden.quote:Op maandag 13 juni 2011 16:00 schreef Phoenixbirdy het volgende:
Nagerecht van www.kleintilburg.nl:
2 munten Gerecht
Trio van Callebaut chocolade, met een mousse van melkchocolade, een brownie van pure chocolade en een crispy koekje van witte chocolade.
Later toen we met een of andere kennis van mijn ouders stonden te praten erachter gekomen dat Callebout blijkbaar een merk chocolade is die helemaal wow is. Dit choco toetje was lekker, maar ik proefde geen bijzondere soort choco.
Callebaut staat wel voor kwaliteitschocolade toch?quote:Op maandag 13 juni 2011 16:25 schreef stavromulabeta het volgende:
Callebaut is de grootste chocoladeproducent ter wereld.
Er is duidelijk betere, Lindt bijvoorbeeld,quote:Op maandag 13 juni 2011 17:31 schreef Trusten het volgende:
[..]
Callebaut staat wel voor kwaliteitschocolade toch?
Nee Piet. Dat durfde ik helaas niet. Vond het zo sneu, de rest was gewoon top en misschien ben ik gewoon wel tegoed gewend... Dit restaurant staat hoog aangeschreven in Valkenswaard namelijk. Dus het kan evengoed aan mij gelegen hebben...quote:Op zondag 19 juni 2011 10:23 schreef Pietverdriet het volgende:
Hebben jullie het de bediening verteld wat er mis was met het eten?
Misschien toch achteraf alsnog even vermelden aan ze wat je er van vond. Daar kunnen ze alleen maar blij mee zijn en van leren, van die gefundeerde kritiek.quote:Op zondag 19 juni 2011 10:40 schreef Tezz het volgende:
Nee Piet. Dat durfde ik helaas niet. Vond het zo sneu, de rest was gewoon top en misschien ben ik gewoon wel tegoed gewend... Dit restaurant staat hoog aangeschreven in Valkenswaard namelijk. Dus het kan evengoed aan mij gelegen hebben...
Of aan een andere kok. Waaróm staat het dan zo hoog aangeschreven...quote:Op zondag 19 juni 2011 10:40 schreef Tezz het volgende:
Nee Piet. Dat durfde ik helaas niet. Vond het zo sneu, de rest was gewoon top en misschien ben ik gewoon wel tegoed gewend... Dit restaurant staat hoog aangeschreven in Valkenswaard namelijk. Dus het kan evengoed aan mij gelegen hebben...
Dat is het hem juist. Blijkbaar eet iedereen daar lekker, dus zal ik wel gewoon zeuren. Of de kok had zijn dag niet... Misschien zeg ik het nog wel eens een keertje. Of ik ga solliciteren naar een baantje in de keuken haha~!quote:Op zondag 19 juni 2011 13:18 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Of aan een andere kok. Waaróm staat het dan zo hoog aangeschreven...
Je zou je recensie kunnen mailen?
Nee, je zeurt niet, het was gewoon niet goed.quote:Op zondag 19 juni 2011 20:20 schreef Tezz het volgende:
[..]
Dat is het hem juist. Blijkbaar eet iedereen daar lekker, dus zal ik wel gewoon zeuren. Of de kok had zijn dag niet... Misschien zeg ik het nog wel eens een keertje. Of ik ga solliciteren naar een baantje in de keuken haha~!
Yes, ik denk dat ik dat inderdaad ga doen. Ik heb inmiddels van meer mensen gehoord dat het eten 'wel oke' is, maar niet overdonderend. Dus....quote:Op zondag 19 juni 2011 23:32 schreef Isabeau het volgende:
Tezz, het zou toch wat zijn als jij toevallig (samen met je man) de enige ontevreden klanten zouden zijn. En dan nòg weet ik zeker dat ze het heel spijtig vinden daar dat je niet tevreden was en niet met een fijn gevoel naar huis ging. Misschien toch je korte indruk toesturen of desnoods een linkje naar je recensie hier.
ze zullen t zeker op prijs stellenquote:Op maandag 20 juni 2011 07:24 schreef Tezz het volgende:
[..]
Yes, ik denk dat ik dat inderdaad ga doen. Ik heb inmiddels van meer mensen gehoord dat het eten 'wel oke' is, maar niet overdonderend. Dus....
quote:Op maandag 20 juni 2011 08:47 schreef rechtsedirecte het volgende:
Tezz, ik zie dat je direkt geklaagd heb.....want toen ik op hun website keek was het eerste wat ik zag een advertentie voor een nieuwe chef-kok
Ja woehaha, misschien ga ik gewoon solliciteren!quote:Op maandag 20 juni 2011 08:47 schreef rechtsedirecte het volgende:
Tezz, ik zie dat je direkt geklaagd heb.....want toen ik op hun website keek was het eerste wat ik zag een advertentie voor een nieuwe chef-kok
koekepannekoek, wat een leuk idee dat "jong gastronomen menu".inderdaad een pirma initiatief om jongeren weg te krijgen bij de Golden Arches en kennis te laten met het betere culinaire werk
quote:Op maandag 20 juni 2011 08:47 schreef rechtsedirecte het volgende:
Tezz, ik zie dat je direkt geklaagd heb.....want toen ik op hun website keek was het eerste wat ik zag een advertentie voor een nieuwe chef-kok
Kwestie van gewoon vragen en brutaal zijn. Ze zijn meestal best wel ijdel, die chefs. Dus die willen wel op de foto en wat persoonlijke aandacht van gasten vinden ze ook wel leuk.quote:Op maandag 20 juni 2011 22:55 schreef FutureFairytale het volgende:
wat ontzettend gaaf en leuk en heerlijk! ziet er super uit en wat leuk dat jullie een foto mochten maken in de keuken en ff met de chef hebben gekletst.
Was het niet gewoonquote:Op woensdag 22 juni 2011 15:21 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
Gister op de rotterdamse markt. Een drukke frietkraam. Ze sneden er verse friet en het was mjummie! Ben de naam kwijt maar er stonden volgens mij van die blauwe lijntjes met rode hartjes (friesland?) op de patatzakjes.
Ik hoop dat ze toevallig meelezen.quote:Op maandag 13 juni 2011 21:32 schreef kawotski het volgende:
Zie sinds 2 jaar die Callebaut bij de Hanos, ik zou het nergens vermelden.. Geachte klant, bij ons bereiden wij uw maaltijd mmv knorr, honig, heinz en als toetje callebaut..
Lekker actueel.quote:Op zaterdag 25 juni 2011 00:31 schreef Under_Score het volgende:
beste restaurant.Wanneer?
ongeveer 2 jaar terug met mijn ex en haar ouders
Hoogdgerecht
.....
ben al een tijd niet meer uit eten geweestquote:
Leuke foto's. Maakt het allemaal net wat lekkerder.quote:
ja precies! citroen! en ik had me voordat ik ging al zo verheugd op cheesecakequote:Op zaterdag 25 juni 2011 23:56 schreef Isabeau het volgende:
Ziet er goed uit, FFT En niet gek dat je het zonder wijn lekkerder had gevonde, je houdt toch niet van drank? Zelfde voor die cheesecake...citroen!
jawel lekkere pepersausquote:Op zaterdag 2 juli 2011 22:24 schreef golfer het volgende:
Ik vond het er allemaal niet echt uitnodigend opgemaakt uitzien, Borisz.
En die bruine saus over het vlees vind ik ook niet echt smakelijk eruit zien.
Ziet er uit alsof het uit een pakje kwam.quote:
wow prijzig inderdaad. shoarma zaak is stukken goedkoper. Ik vind grieks eten vaak tja wel lekker maar niet speciaal. Ook in Griekenland vond ik het eten wat flauw. alleen kreeg je daar voor 55 euro een voor,hoofd en nagerecht voor 3 personen.quote:Op zondag 3 juli 2011 22:58 schreef uniekhoorn het volgende:
Wanneer: 1 juli 2011
Waar: http://www.pallasathene.nl/
Impressie:
Het was druk maar dat leek ons een goed iets..
Vooraf stokbroodje kruidenboter
Hoofd: Bifteki, souvlaki, giros .. opgediend met 2 gekookte aardappels, 3 blaadjes sla en wat rijst
Na: niks
Het was echt zo slecht, geen smaak, geen service.
In een lousy shoarmazaak krijg je beter eten.
Kijk naar de prijs... 55 E voor 2 personen
behoorlijke prijs voor een griek. ik vind het vlees eigenlijk nooit zo speciaal. je krijgt veel maar het lijkt nooit echt goed gekruid.quote:Op zondag 3 juli 2011 22:58 schreef uniekhoorn het volgende:
Wanneer: 1 juli 2011
Waar: http://www.pallasathene.nl/
Impressie:
Het was druk maar dat leek ons een goed iets..
Vooraf stokbroodje kruidenboter
Hoofd: Bifteki, souvlaki, giros .. opgediend met 2 gekookte aardappels, 3 blaadjes sla en wat rijst
Na: niks
Het was echt zo slecht, geen smaak, geen service.
In een lousy shoarmazaak krijg je beter eten.
Kijk naar de prijs... 55 E voor 2 personen
uit een pakkie is lichter. volgens mij zit er in deze saus nog iets van wijnquote:Op zaterdag 2 juli 2011 22:45 schreef golfer het volgende:
[..]
Ziet er uit alsof het uit een pakje kwam.
Jullie zien er ook gezellig uit.quote:Op zondag 10 juli 2011 19:23 schreef golfer het volgende:
Vanmiddag een een Wijn & Spijswandeling door Haarlem gedaan.
Erg gezellig en leuk!
We zijn ook heel gezellig samen als een stel bejaarden.quote:
Zit dat naast die vegetarische tent, Melon Cauli?quote:Op vrijdag 15 juli 2011 09:33 schreef Danielle83 het volgende:
Even een vraagje tussendoor... Is er al iemand wezen eten bij Sushi Qube in Rotterdam?
Uuuh geen idee! Het zit iig vlakbij Hofplein.quote:Op vrijdag 15 juli 2011 09:37 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zit dat naast die vegetarische tent, Melon Cauli?
Wow, heel erg leuk gedaan! Mijn complimenten.quote:Op zondag 10 juli 2011 19:23 schreef golfer het volgende:
Vanmiddag een een Wijn & Spijswandeling door Haarlem gedaan.
Erg gezellig en leuk!
Het was een woordgrap over de woordgrapquote:Op vrijdag 15 juli 2011 09:46 schreef Danielle83 het volgende:
[..]
Uuuh geen idee! Het zit iig vlakbij Hofplein.
quote:Op vrijdag 15 juli 2011 09:48 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Het was een woordgrap over de woordgrap
Ik vind dat altijd een beetje verdacht teken in een restaurant.quote:We waren de enigen, dus alle aandacht
Komt waarschijnlijk door het authentiek Indiaas eten, als dat zo authentiek is als in India krijg je een beste buikloopquote:Op maandag 18 juli 2011 20:30 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik vind dat altijd een beetje verdacht teken in een restaurant.
Ik kom er iedere dag langs op de fiets, en meestal zit het wel half vol, en in het weekend helemaal.quote:Op maandag 18 juli 2011 20:32 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Komt waarschijnlijk door het authentiek Indiaas eten, als dat zo authentiek is als in India krijg je een beste buikloop
tuurlijk, hartstikke leuk. Alvast veel plezier.quote:Op dinsdag 19 juli 2011 11:42 schreef motorbloempje het volgende:
Vrijdag gaan we hier eten: http://www.artisanrestaurant.com/
Weet niet of FOK! er veel aan heeft aangezien het in het buitenland is, maar ga toch een review schrijven
Natuurlijk, er zijn ook Fokkers in het Buitenland, en heb zelf ook al reviews geschreven voor restaurants in het buitenland. Binnenkort komen daar twee bijquote:Op dinsdag 19 juli 2011 11:42 schreef motorbloempje het volgende:
Vrijdag gaan we hier eten: http://www.artisanrestaurant.com/
Weet niet of FOK! er veel aan heeft aangezien het in het buitenland is, maar ga toch een review schrijven
inderdaad, ik ben benieuwd naar je reviewquote:Op dinsdag 19 juli 2011 11:58 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
tuurlijk, hartstikke leuk. Alvast veel plezier.
Jij bent scherp (op een bus peper gaan zitten ?)quote:
Zo scherp dat ik zie dat je nog steeds een keer kampioensaus hebt staan bij de kosten.quote:Op dinsdag 26 juli 2011 21:26 schreef ausweiss het volgende:
Jij bent scherp (op een bus peper gaan zitten ?)
Beste Sylvana,quote:Waar?
Kelodrome, Thermen Bussloo
Wanneer?
Zaterdag 23 juli 2011
Wat at je?
Voorgerecht: Allerlei anti-pasta
Hoofdgerecht: Pizza Verdure
Nagerecht: Grand Dessert voor 2
Impressie?
Normaal gesproken eten we gewoon in het normale restaurant van Thermen Bussloo. Nu wilden we het "nieuwe" restaurant in het Kelodrome wel eens proberen. Hier worden allerlei Italiaanse en grillgerechten geserveerd. Er was een dagaanbieding, een 3-gangen-diner voor 2 personen voor 24,95 euro p.p. Dit leek ons wel wat
Het voorgerecht bestond uit allerlei anti-pasta zoals inktvisringen, brie met komkommer, mozzarella met tomaat, vis, brood met pesto etc. Het werd leuk opgediend en smaakte heerlijk. Ik vind het ook altijd wel lekker om veel verschillende kleine gerechtjes te eten
Als hoofdgerecht hadden we allebei een pizza. Ik had een pizza met allerlei groenten en Peter had een pizza met zalm. De pizza's waren goed op temperatuur en rijkelijk belegd.
Als nagerecht kregen we een grand dessert dat bestond uit verschillende soorten ijs, cake, een brownie en vers fruit
Ik ben allergisch voor citrusvruchten en heb dit ook doorgegeven bij de sauna-reservering (via internet) en bij aankomst. De man bij de receptie vertelde dat op de computers van de medewerkers bij opmerkingen stond dat ik dus allergisch ben en dat ze er zo rekening mee kunnen houden
De hele dag was dit ook netjes gedaan, geen citroen in de cola, geen citrusvruchten bij de yoghurt met vers fruit, een medewerker die de lunch met me naliep om te kijken wat ik wel en niet kon nemen etc. Maar met het dessert is het toch mis gegaan, want Peter nam een hap van een bolletje ijs en dat bleek dus citroenijs te zijn Het is dus maar goed dat ik niet de eerste hap van dat bolletje genomen heb, want dan hadden we naar het ziekenhuis gekund
Ik heb meteen gevraagd aan de serveerster hoe dit kon en ze zei dat ze er gewoon niet op gelet heeft Dus ondanks dat het eten heerlijk was, heb ik er toch wel een beetje een kater aan over gehouden. Want het had echt gruwelijk mis kunnen gaan
Kosten?
24,95 p.p
Cijfer?
Sfeer: 9
Eten: 8.5
Bediening: 1
Interessante reactie.quote:
quote:Op woensdag 27 juli 2011 13:14 schreef Thermenbussloo het volgende:
Beste Sylvana,
Wij hebben je inmiddels een privébericht gestuurd met betrekking tot je vervelende ervaring bij Thermen Bussloo.
Waar mensen werken worden fouten gemaakt Ze heeft gewoon een voorproever zoals haar vriend nodigquote:Op dinsdag 26 juli 2011 23:16 schreef FutureFairytale het volgende:
oh lekkere reactie van die serveerster zeg
Die PM is zeker interessant jaquote:
Haha ja, ik voel me net een ster met een voorproeverquote:Op woensdag 27 juli 2011 13:24 schreef Isabeau het volgende:
[..]
[..]
Waar mensen werken worden fouten gemaakt Ze heeft gewoon een voorproever zoals haar vriend nodig
wat hebben ze gezegdquote:Op woensdag 27 juli 2011 20:46 schreef Sylvana het volgende:
[..]
Die PM is zeker interessant ja
[..]
Haha ja, ik voel me net een ster met een voorproever
Nonnenverleiderquote:Op woensdag 27 juli 2011 14:04 schreef HostiMeister het volgende:
Waar?
Spijshuis Uylenspieghel te Nijmegen (link)
Wanneer?
Vorige week
Wat at je?
Voor: Carpaccio van ossenhaas.
Hoofd: Kalfshaas met peper/cognac saus.
Na: Nonnenverleider.
Impressie?
Voorgerecht had gelukkig geen overvloed aan sla (hekel aan bij carpaccio) en de dressing was perfect en totaal niet overheersend bij het malse vlees. Goed dun gesneden, en smaakvol. Hoofd gerecht was een stevig stuk vlees dat perfect medium gebakken was, lang geleden dat ik zulk mals vlees heb gehad. Saus was ontzettend lekker alleen een beetje weinig. Ik wilde als nagerecht een simpele Irish coffee maar door de serveerster werd me toch echt met klem aangeraden de nonnenverleider te nemen, dus zonder verdere uitleg die maar genomen. Het bleek een koffie met likeur te zijn (duh ) maar het was ten strengste verboden te roeren. Een koffie gelaagd met likeurtjes die je op sterkte stuk voor stuk herkent, waar de laatste slok een stevige kick gaf. Erg aangenaam.
De tent zelf was lekker knus. Kaarten waren leuk gepresenteerd. Groot krijtbord dat per tafel door serveersters toegelicht werd met eventuele keuzes buiten de kaart om. Bediening was top, erg vriendelijk en op tijd. Gewoon een goede sfeer.
Kosten?
Euro of 55 met wat Konickjes erbij.
Cijfer?
7.5 / 8-
Idd, als een restaurant dan een dergelijke fout probeert te herstellen is het wel zo netjes om dan ook de positieve kant te vermelden.quote:
Netjesquote:Op zondag 31 juli 2011 10:04 schreef Sylvana het volgende:
Dat doe ik ook wel, maar ben nogal druk, dus geduld is een schone zaak mensen
Ik heb van de week al een excuusbrief en 2 cadeaubonnen met gratis sauna-entree ontvangen
zeker netjesquote:Op zondag 31 juli 2011 10:04 schreef Sylvana het volgende:
Dat doe ik ook wel, maar ben nogal druk, dus geduld is een schone zaak mensen
Ik heb van de week al een excuusbrief en 2 cadeaubonnen met gratis sauna-entree ontvangen
Joepie!quote:Op maandag 1 augustus 2011 12:33 schreef Erasmo het volgende:
Over 2 weken eindelijk op bezoek bij De Gulle Waard
quote:Op donderdag 4 augustus 2011 23:22 schreef FutureFairytale het volgende:
overigens die zeeduivelballetjes; kreeg een behoorlijke portie daarvan maar smaakte bijna naar niks. blijkbaar konden ze dat niet kwijt toen
Zal best kloppen .quote:
Toetje bijna net zo duur als de tapa's.....toe maar...quote:Op donderdag 4 augustus 2011 22:04 schreef borisz het volgende:
Vandaag gegeten bij La Cubanita in Haarlem. www.lacubanita.nl Het concept op maandag t/m donderdag is onbeperkt tapas voor 17,50. Als echte Hollander maken we daar natuurlijk gebruik van . Concept is simpel. Twee tapas per persoon per ronde. Desserts vallen hier buiten
Op de kaart staan 50 tapas. We begonnen met een rondje koud.
- Tortillarol met tonijn
- Ham met meloen
- Carpaccio met pestodressing
- Pastasalade met gegrilde kip
- Gerookte zalm met dille op toast
- Gerookte eendenborst met frambozendressing
De eendenborst was het lekkerst, verder was het zo gewoontjes. De meloen hebben we zelfs teruggestuurd want die meloen was gewoon nog te hard.
[ afbeelding ][ afbeelding ]
Carpaccio & Pastasalade.
Toen een ronde vlees
-Gegrilde ossenhaas op brood
- pittige ossenhaaspuntjes
- krokant gebakken kipfilet met honing & mosterd
- Chorizokroketjes
- hamrolletjes gevuld met geitenkaas met vijgendressing
- Kalkoen worstjes met tzazkiki
Positief was de ossenhaas. Verder was het aardig.
Een vis en groenteronde met
Crabcakes(matig), inktvisringen, grote garnalen van de plaat, zeeduivelballetjes(aardig), Aubergines in een jasje met kruidenhoning(lekker). De uienringen waren er niet dus dat ging deze ronde niet.
Grote eters dus we doen nog een ronde met van alles en nogwat.
Nog een portie ossenhaaspuntjes, spaanse hamburgertjes, zalmburger, kaaskroketjes met sherrydressing. Ossenhaaspuntjes nog steeds goed. De rest aardig.
Uiteindelijk deden we nog een tapasdessert. Voor 15e vier diverse toetjes
[ afbeelding ]
Cheesecake, chocoladetaart, Vanille-citroenijs & crème brûlée. Alle vier wel eens lekkerder gehad. Toen het dessert op tafel werd gezet ging het licht uit in de zaak en ging de fontein aan . Was wel grappig.
Eindoordeel
Eten= aardig, heb alleen het gevoel dat ik zelf beter kan .
Bediening: goed
Prijs: 92e voor 3 personen. Tapas was 17,50 pp. Toetje15e. De rest was drinken(7 bier, wijn, appelsap, koffie en cappuccino).
das een grand dessert he... 4 toetjes.quote:Op vrijdag 5 augustus 2011 23:28 schreef Cinderella_Man het volgende:
[..]
Toetje bijna net zo duur als de tapa's.....toe maar...
quote:Op zaterdag 6 augustus 2011 00:21 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
das een grand dessert he... 4 toetjes.
dat is hier vlakbij ben benieuwd naar je recensiequote:Op donderdag 11 augustus 2011 10:18 schreef rechtsedirecte het volgende:
vanavond uit eten bij Meijer's, geen sterrenrestaurant maar volgens velen wel heel goed.
Verwachtingen zijn hooggespannen...verslag volgt
Morgen is het zover Net stiekem de menukaart bekeken en het wordt lastig kiezen morgenquote:
Je bedoeld dat je eten thuisgeleverd krijgt? Waarom niet.quote:Op zaterdag 13 augustus 2011 22:32 schreef Mama_Mia het volgende:
Ik ben benieuwd
mag je hier ook recensies plaatsen van bestelsites?
Yepquote:Op zaterdag 13 augustus 2011 22:37 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Je bedoeld dat je eten thuisgeleverd krijgt? Waarom niet.
quote:Culinaire bokkensprongen van geitenvlees zoals o.a. Chevon
(= een bio geitenbokje van ± 7 maanden).
Bij ons heeft u dé mogelijkheid om een gecombineerd
gerecht van diverse bereidingen van geit te eten, uniek in Nederland!
•Bout van chevon gevuld met kruidengeitengehakt en boerengroentjes
•Kort gebakken Capretto (geitenlam)
•Bokkenpot; stoverij met o.a. bokbier
•Snacks als capradel & capraket
Toevallig hadden we het er deze week nog over dat Nederland wel steeds meer geiten heeft (met name door de toegenomen populariteit van geitenkaas!), maar dat geit op het menu nog altijd ontbreekt. Zou je het bij de slager kunnen bestellen?quote:Op zaterdag 13 augustus 2011 23:42 schreef Bluezz het volgende:
Leuk met foto's en hoe wonderlijk goed geit kan smaken dus!
Een soort vergeten groente vlees, want je ziet het bijna nergens op de kaart staan.
Iedere turkse slager kan het je iig leveren, normale slager vermoed ik ook wel.quote:Op zondag 14 augustus 2011 00:07 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Toevallig hadden we het er deze week nog over dat Nederland wel steeds meer geiten heeft (met name door de toegenomen populariteit van geitenkaas!), maar dat geit op het menu nog altijd ontbreekt. Zou je het bij de slager kunnen bestellen?
Ja, ik vind het namelijk ook goed, maar echt uniek is het natuurlijk niet meer. De sushi tentjes springen landelijk, geloof ik, als paddestoelen uit de grond. Een aantal jaar geleden waren dat de wok tentjes. Die hebben het nu zwaar. Maar het eten is er lekker, bediening vriendelijk en snel en de inrichting is ook goed. Daarom heb ik geen negatieve punten.quote:Op donderdag 18 augustus 2011 17:00 schreef YoshiBignose het volgende:
Nog steeds een goed? Ik lees namelijk helemaal geen negatieve punten in je review...
De porties zijn niet groot, en dit is het grootste menu, met een extra kaasgang. En zijn kleinere menus en je kan ook a la carte eten natuurlijkquote:Op zondag 28 augustus 2011 16:39 schreef golfer het volgende:
Klinkt allemaal erg lekker Piet. Wel inderdaad erg veel. 8 voorgerechten en 4 hoofdgerechten. Misschien wel te veel voor kleine eters als wij.
Als we ooit in die buurt zijn zullen we zeker er een bezoek aan brengen.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
oooh je bent best nog wel een visliefhebberquote:Op vrijdag 2 september 2011 22:52 schreef Bluezz het volgende:
Alleen het eerste gerechtje vond ik niet goed. Gefrituurde zalm
Ja ik hou wel van sashimi (rauwe versche vis) (dan dus wel zalm) vind coquilles en kreeft heerlijk, botervis was ook prima in een heel lekker sausje.
Vissoep was goed op smaak, en de stukken zalm die er in zaten heb ik dus niet opgegeten
Vooral alle bereidingen van zalm, garnalen en mosselen ben ik niet van, dit dus wel.
Ken ik niet (genant smiley), als het kwalitatief maar iets weg heeft van Beluga ga je een fantastische lunch tegemoetquote:Op vrijdag 2 september 2011 22:39 schreef golfer het volgende:
Volgende week staat er een lunch bij sterrenrestaurant Toine Hermsen in Maastricht op de planning.
Restaurantweek is toch pas eind september, of ben ik nu in de war?quote:Op zondag 28 augustus 2011 17:25 schreef motorbloempje het volgende:
Leuk Piet! Hier zouden wij in de restaurantweek vorige keer heen gaan, maar vanwege volgeboekte agenda (eigen agenda) toch maar afgezegd... wil er zeker nog eens eten
Dat is wel twee keer per jaar. In maart was er ook een restaurantweek.quote:Op zaterdag 3 september 2011 09:04 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Restaurantweek is toch pas eind september, of ben ik nu in de war?
Volgens mij is ze niet in de war? Ze zegt alleen dat ze er bij de vorige editie van de restaurantweek hadden willen eten.quote:Op zaterdag 3 september 2011 14:24 schreef Pietverdriet het volgende:
Denk dat motorbloempje in de war was met Zutphen culinair, dat was een week eerder.
Klopt, ik lees verkeerdquote:Op zaterdag 3 september 2011 14:45 schreef LieLie het volgende:
[..]
Volgens mij is ze niet in de war? Ze zegt alleen dat ze er bij de vorige editie van de restaurantweek hadden willen eten.
Ziet er lekkkerrr uit.....was dit restaurant niet ooit bij Herman den Blijker ???quote:Op zondag 4 september 2011 20:10 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Voor: gekonfijte eend met zuringsaus, klaverzuring, selderij-olie en gepocheerd eitje.
[ link | afbeelding ]
Tussen: lamszwezerik met verschillende soorten ui.
[ link | afbeelding ]
Zeeduivel met aardpeer, geroosterde aardappels, zwarte olijven en een saus van bouillabaise.
@ restaurant De Jonge De Jong in Rotterdam.
Sfeer: 8
bediening: 9
eten: 9.5
3-gangen-menu: 34,- per persoon
wijnarrangement: 6,- per glas
Echt super gegeten weer. Zo verrassend en leuk en bijzonder en mooi en alles. Echt, meer kan ik mij niet wensen. Voor deze entourage en prijs enzo. Echt he-le-maal goed.
Er valt dus niks te kiezen, mietjes moeten thuisblijven. Ja, je kunt kiezen hoeveel gangen je wilt.
Voor wie nieuwsgierig is, hier lees je wat we er vorige keren aten:Robin Uit.
Nee.quote:Op zondag 4 september 2011 20:55 schreef Cinderella_Man het volgende:
[..]
Ziet er lekkkerrr uit.....was dit restaurant niet ooit bij Herman den Blijker ???
Wat is een voldoende min?quote:Op zondag 4 september 2011 22:43 schreef Phoenixbirdy het volgende:
.
Cijfer?
Met de minpunten die ik heb genoemd verliezen ze toch wel wat punten. Ook het eten was wel lekker, maar vat mij betreft niet bijzonder of lekker genoeg voor de prijs.
Dan kom ik uit op een voldoende min. En dan ben ik nog vrij coulant.
Een voldoende is voor mij een 6. Dus een 6-.quote:Op zondag 4 september 2011 23:03 schreef golfer het volgende:
[..]
Wat is een voldoende min?
8-, 7-, 6- ?
Ziet er heerlijk uit!quote:Op maandag 5 september 2011 21:56 schreef celc1us het volgende:
Waar? De Ysbreeker in Amsterdam
Wanneer? 3 september 2011
Wat at je? Een pompoensoep en paella met kreeft
Impressie? Omdat we toevallig een zomerse zaterdag hadden, was het superdruk op het terras, maar desondanks was de service goed.
Kosten? EUR 60,- voor 2 man, geen dessert genomen, die hebben we bij Pisa IJs gehaald
Cijfer? 8
Foto's hier
Ben benieuwd naar je verslag (met foto's?).quote:Op maandag 5 september 2011 22:36 schreef Blik het volgende:
komende vrijdag staat de Librije op het programma
Daar wilde ik al een tijdje eten. Staat nu met stip bovenaan het lijstje om naartoe te gaan.quote:Op zondag 4 september 2011 20:10 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Voor: gekonfijte eend met zuringsaus, klaverzuring, selderij-olie en gepocheerd eitje.
[ link | afbeelding ]
Tussen: lamszwezerik met verschillende soorten ui.
[ link | afbeelding ]
Zeeduivel met aardpeer, geroosterde aardappels, zwarte olijven en een saus van bouillabaise.
@ restaurant De Jonge De Jong in Rotterdam.
Sfeer: 8
bediening: 9
eten: 9.5
3-gangen-menu: 34,- per persoon
wijnarrangement: 6,- per glas
Echt super gegeten weer. Zo verrassend en leuk en bijzonder en mooi en alles. Echt, meer kan ik mij niet wensen. Voor deze entourage en prijs enzo. Echt he-le-maal goed.
Er valt dus niks te kiezen, mietjes moeten thuisblijven. Ja, je kunt kiezen hoeveel gangen je wilt.
Voor wie nieuwsgierig is, hier lees je wat we er vorige keren aten:Robin Uit.
Door de plens kreeftenjus Maar het was echt superlekkerquote:Op donderdag 8 september 2011 21:37 schreef LieLie het volgende:
Ziet er top uit Golfer! Alleen dat tussengerecht vind ik wat minder aantrekkelijk ogen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |