En dat stemt niet tot nadenken, als bij de Griek de tzatziki niet lekker is ?quote:Op woensdag 25 mei 2011 22:44 schreef borisz het volgende:
Bord vol = 19e. . Deze Griek houdt van de kwantiteit .
Kwaliteit was best in orde, op de scampi en de tzatziki na. En ja het is ook gewoon lekker om af en toe gewoon lekker een bord vol vlees te hebben. .
het is deze tijd van het jaar een stuk beter Piet, we zitten nu tussen de 2 seizoenen in en het is niet zo druk ,genoeg tijd en ruimte voor wining en diningquote:Op dinsdag 7 juni 2011 07:27 schreef Pietverdriet het volgende:
Is er tenminste nog iets leuks aan queenstown, huiver, wat vond ik dat verschrikkelijk
veel plezier! Ben benieuwdquote:Op dinsdag 7 juni 2011 07:42 schreef rechtsedirecte het volgende:
We moeten nog heen Fairytale, zo onder het gemalen water en wat schone kleren aan en dan er op af.
klopt Piet, typo en verbeterdquote:Op dinsdag 7 juni 2011 21:45 schreef Pietverdriet het volgende:
214 NZ dollar is trouwens een slordige 120 Euro
het was ook heerlijk, alleen "spijt" dat ik achteraf niet iets meer "avontuurlijks" heb genomen i.p.v een steak, maar ja, volgende keer dan maarquote:Op dinsdag 7 juni 2011 22:01 schreef FutureFairytale het volgende:
dat klinkt echt super en heerlijk rechtse! en dan zit je ook nog in Nieuw Zeeland
zeker nog een keer gaan ja! moet je ver van tevoren reserveren?quote:Op dinsdag 7 juni 2011 22:04 schreef rechtsedirecte het volgende:
[..]
het was ook heerlijk, alleen "spijt" dat ik achteraf niet iets meer "avontuurlijks" heb genomen i.p.v een steak, maar ja, volgende keer dan maar
Dit lijkt me vooral erg leuk vooral omdat ik me bij de Zuid-Afrikaanse keuken weinig voor kan stellen.quote:Op dinsdag 7 juni 2011 21:50 schreef golfer het volgende:
Wij gaan op 20 juni op de Zuid-Afrikaanse toer bij Specktakel in Haarlem.
de menukaart is ondertussen wel aangepast maar je link geeft wel een goede impressie van datgene wat er geserveerd wordt.quote:Op dinsdag 7 juni 2011 22:14 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
zeker nog een keer gaan ja! moet je ver van tevoren reserveren?
voor de geinteresseerden; klik hier voor de menukaart van Botswana Butchery
Callebaut is de grootste chocoladeproducent ter wereld. Ik vind het een beetje raar om daar je gerecht mee aan te prijzen. Net zoiets als wanneer een restaurant 'Unilever aspergesoep' zou serveren, dan zou ik eerder hard wegrennen dan er helemaal enthousiast van worden.quote:Op maandag 13 juni 2011 16:00 schreef Phoenixbirdy het volgende:
Nagerecht van www.kleintilburg.nl:
2 munten Gerecht
Trio van Callebaut chocolade, met een mousse van melkchocolade, een brownie van pure chocolade en een crispy koekje van witte chocolade.
Later toen we met een of andere kennis van mijn ouders stonden te praten erachter gekomen dat Callebout blijkbaar een merk chocolade is die helemaal wow is. Dit choco toetje was lekker, maar ik proefde geen bijzondere soort choco.
Callebaut staat wel voor kwaliteitschocolade toch?quote:Op maandag 13 juni 2011 16:25 schreef stavromulabeta het volgende:
Callebaut is de grootste chocoladeproducent ter wereld.
Er is duidelijk betere, Lindt bijvoorbeeld,quote:Op maandag 13 juni 2011 17:31 schreef Trusten het volgende:
[..]
Callebaut staat wel voor kwaliteitschocolade toch?
Nee Piet. Dat durfde ik helaas niet. Vond het zo sneu, de rest was gewoon top en misschien ben ik gewoon wel tegoed gewend... Dit restaurant staat hoog aangeschreven in Valkenswaard namelijk. Dus het kan evengoed aan mij gelegen hebben...quote:Op zondag 19 juni 2011 10:23 schreef Pietverdriet het volgende:
Hebben jullie het de bediening verteld wat er mis was met het eten?
Misschien toch achteraf alsnog even vermelden aan ze wat je er van vond. Daar kunnen ze alleen maar blij mee zijn en van leren, van die gefundeerde kritiek.quote:Op zondag 19 juni 2011 10:40 schreef Tezz het volgende:
Nee Piet. Dat durfde ik helaas niet. Vond het zo sneu, de rest was gewoon top en misschien ben ik gewoon wel tegoed gewend... Dit restaurant staat hoog aangeschreven in Valkenswaard namelijk. Dus het kan evengoed aan mij gelegen hebben...
Of aan een andere kok. Waaróm staat het dan zo hoog aangeschreven...quote:Op zondag 19 juni 2011 10:40 schreef Tezz het volgende:
Nee Piet. Dat durfde ik helaas niet. Vond het zo sneu, de rest was gewoon top en misschien ben ik gewoon wel tegoed gewend... Dit restaurant staat hoog aangeschreven in Valkenswaard namelijk. Dus het kan evengoed aan mij gelegen hebben...
Dat is het hem juist. Blijkbaar eet iedereen daar lekker, dus zal ik wel gewoon zeuren. Of de kok had zijn dag niet... Misschien zeg ik het nog wel eens een keertje. Of ik ga solliciteren naar een baantje in de keuken haha~!quote:Op zondag 19 juni 2011 13:18 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Of aan een andere kok. Waaróm staat het dan zo hoog aangeschreven...
Je zou je recensie kunnen mailen?
Nee, je zeurt niet, het was gewoon niet goed.quote:Op zondag 19 juni 2011 20:20 schreef Tezz het volgende:
[..]
Dat is het hem juist. Blijkbaar eet iedereen daar lekker, dus zal ik wel gewoon zeuren. Of de kok had zijn dag niet... Misschien zeg ik het nog wel eens een keertje. Of ik ga solliciteren naar een baantje in de keuken haha~!
Yes, ik denk dat ik dat inderdaad ga doen. Ik heb inmiddels van meer mensen gehoord dat het eten 'wel oke' is, maar niet overdonderend. Dus....quote:Op zondag 19 juni 2011 23:32 schreef Isabeau het volgende:
Tezz, het zou toch wat zijn als jij toevallig (samen met je man) de enige ontevreden klanten zouden zijn. En dan nòg weet ik zeker dat ze het heel spijtig vinden daar dat je niet tevreden was en niet met een fijn gevoel naar huis ging. Misschien toch je korte indruk toesturen of desnoods een linkje naar je recensie hier.
ze zullen t zeker op prijs stellenquote:Op maandag 20 juni 2011 07:24 schreef Tezz het volgende:
[..]
Yes, ik denk dat ik dat inderdaad ga doen. Ik heb inmiddels van meer mensen gehoord dat het eten 'wel oke' is, maar niet overdonderend. Dus....
quote:Op maandag 20 juni 2011 08:47 schreef rechtsedirecte het volgende:
Tezz, ik zie dat je direkt geklaagd heb.....want toen ik op hun website keek was het eerste wat ik zag een advertentie voor een nieuwe chef-kok
Ja woehaha, misschien ga ik gewoon solliciteren!quote:Op maandag 20 juni 2011 08:47 schreef rechtsedirecte het volgende:
Tezz, ik zie dat je direkt geklaagd heb.....want toen ik op hun website keek was het eerste wat ik zag een advertentie voor een nieuwe chef-kok
koekepannekoek, wat een leuk idee dat "jong gastronomen menu".inderdaad een pirma initiatief om jongeren weg te krijgen bij de Golden Arches en kennis te laten met het betere culinaire werk
quote:Op maandag 20 juni 2011 08:47 schreef rechtsedirecte het volgende:
Tezz, ik zie dat je direkt geklaagd heb.....want toen ik op hun website keek was het eerste wat ik zag een advertentie voor een nieuwe chef-kok
Kwestie van gewoon vragen en brutaal zijn. Ze zijn meestal best wel ijdel, die chefs. Dus die willen wel op de foto en wat persoonlijke aandacht van gasten vinden ze ook wel leuk.quote:Op maandag 20 juni 2011 22:55 schreef FutureFairytale het volgende:
wat ontzettend gaaf en leuk en heerlijk! ziet er super uit en wat leuk dat jullie een foto mochten maken in de keuken en ff met de chef hebben gekletst.
Was het niet gewoonquote:Op woensdag 22 juni 2011 15:21 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
Gister op de rotterdamse markt. Een drukke frietkraam. Ze sneden er verse friet en het was mjummie! Ben de naam kwijt maar er stonden volgens mij van die blauwe lijntjes met rode hartjes (friesland?) op de patatzakjes.
Ik hoop dat ze toevallig meelezen.quote:Op maandag 13 juni 2011 21:32 schreef kawotski het volgende:
Zie sinds 2 jaar die Callebaut bij de Hanos, ik zou het nergens vermelden.. Geachte klant, bij ons bereiden wij uw maaltijd mmv knorr, honig, heinz en als toetje callebaut..
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |