abonnement Unibet Coolblue
pi_97514030
quote:
0s.gif Op woensdag 25 mei 2011 22:44 schreef borisz het volgende:
Bord vol = 19e. :). Deze Griek houdt van de kwantiteit :+.

Kwaliteit was best in orde, op de scampi en de tzatziki na. :) En ja het is ook gewoon lekker om af en toe gewoon lekker een bord vol vlees te hebben. :P.
En dat stemt niet tot nadenken, als bij de Griek de tzatziki niet lekker is ? :)
Quinn Dexter
  dinsdag 7 juni 2011 @ 06:49:58 #102
210227 rechtsedirecte
Southern most Fok!ker
pi_97827540
even een schopje, vanavond eten bij The Botswana Butchery
dit restaurnt heeft in korte tijd de reputatie verworven als een van de beste restaurants in Queenstown., op zich al een hele prestatie want dit ski-resort (waar ze wanhopig op sneeuw wachten) is vergeven van de eetgelegenheden...
Dus de verwachtingen zijn hooggespannen....watch this space
(zal alleen geen foto's maken want ik denk dat vrouwlief, met haar conservatieve NZ'se nukken dan een hartaanval krijgt ;) )
'Lopen is geen sport maar een manier van reizen'
'Als ik loop voel ik me beroerd, maar als ik niet loop nog beroerder'
'Once you discover the rewards of pain, you want more pain'
  dinsdag 7 juni 2011 @ 07:27:42 #103
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_97827711
Is er tenminste nog iets leuks aan queenstown, huiver, wat vond ik dat verschrikkelijk
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 7 juni 2011 @ 07:39:34 #104
210227 rechtsedirecte
Southern most Fok!ker
pi_97827799
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juni 2011 07:27 schreef Pietverdriet het volgende:
Is er tenminste nog iets leuks aan queenstown, huiver, wat vond ik dat verschrikkelijk
het is deze tijd van het jaar een stuk beter Piet, we zitten nu tussen de 2 seizoenen in en het is niet zo druk ,genoeg tijd en ruimte voor wining en dining
'Lopen is geen sport maar een manier van reizen'
'Als ik loop voel ik me beroerd, maar als ik niet loop nog beroerder'
'Once you discover the rewards of pain, you want more pain'
pi_97827821
en, hoe was het eten daar?
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  dinsdag 7 juni 2011 @ 07:42:48 #106
210227 rechtsedirecte
Southern most Fok!ker
pi_97827831
We moeten nog heen Fairytale, zo onder het gemalen water en wat schone kleren aan en dan er op af.
'Lopen is geen sport maar een manier van reizen'
'Als ik loop voel ik me beroerd, maar als ik niet loop nog beroerder'
'Once you discover the rewards of pain, you want more pain'
pi_97829725
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juni 2011 07:42 schreef rechtsedirecte het volgende:
We moeten nog heen Fairytale, zo onder het gemalen water en wat schone kleren aan en dan er op af.
veel plezier! Ben benieuwd :D
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  dinsdag 7 juni 2011 @ 21:38:57 #108
210227 rechtsedirecte
Southern most Fok!ker
pi_97860258
Waar: Botswana Butchery Queenstown, Nieuw Zeeland (zo genoemd omdat de eerste head chef in dit land geboren was en geinspireerd was door de kookkunsten van zijn moeder om chef te worden. Zijn moeder had een premitief restaurantje achterin een slagerij.)

Wat aten we:
Voorgerecht: voor Mrs.Rechtsedirecte pan seared scallops met bacon en voor mijzelf lauwe bietensalade met walnoot en geitenkaas.

Hoofdgerecht:voor Mrs,over houtvuur gegrilde Marlborough zalm op een bedje van romige prei met een gerookte paprika/aarappel cake en butternut puree
voor mijzelf een 300gr. Southland Hereford ribeye steak (medium rare) met een blauwe kaas, bieslook en sharlotten boter.
geserveerd met aardappelen/uien croquettes en broccoli met geschaafde amandelen in een lichte kruidenboter

Nagerecht: voor vrouwlief Duo of chocolate met een pure chocolade comfotte van geconfijte abrikozen en een chocolate brownie met amandelen.
voor mijzelf de Mr.CEO apple and blackberry pie met kaneelijs

Wijn: voor vrouwlief een glas Cloudy Bay 2010 sauvignon blanc en voor mij twee glazen Te Mate Awatea 2009 cabernet/merlot

Impressie: de verwachtingen waren hoog gespannen want dit restaurant is the hottest place in town maar na een avoondje genieten in mijn opinie tercht zo.
de bediening was keurig, niet in your face maar behulpzaam (en uiterst vakkundig) wanneer nodig.
seating was prima, licht en achtergrond muziek just right
Het eten was fantastisch,elk gerecht was zo prachtig in balans dat elk hapje opnieuw een belevenis was....fine dining zoals fine dining bedoeld is.

kosten: NZ$ 214.- (ong.118 euro) voor NZ'se standaards een dure gelegeheid maar wat mij betreft worth every penny

cijfer 9

[ Bericht 0% gewijzigd door rechtsedirecte op 07-06-2011 21:58:08 ]
'Lopen is geen sport maar een manier van reizen'
'Als ik loop voel ik me beroerd, maar als ik niet loop nog beroerder'
'Once you discover the rewards of pain, you want more pain'
  dinsdag 7 juni 2011 @ 21:41:29 #109
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_97860408
Als ik toevallig eens in de buurt ben zal ik er zeker aan denken, rechtsedirecte. ;)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 7 juni 2011 @ 21:45:07 #110
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_97860670
214 NZ dollar is trouwens een slordige 120 Euro
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 7 juni 2011 @ 21:50:53 #111
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_97861133
Wij gaan op 20 juni op de Zuid-Afrikaanse toer bij Specktakel in Haarlem.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 7 juni 2011 @ 21:57:11 #112
210227 rechtsedirecte
Southern most Fok!ker
pi_97861530
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juni 2011 21:45 schreef Pietverdriet het volgende:
214 NZ dollar is trouwens een slordige 120 Euro
klopt Piet, typo en verbeterd
'Lopen is geen sport maar een manier van reizen'
'Als ik loop voel ik me beroerd, maar als ik niet loop nog beroerder'
'Once you discover the rewards of pain, you want more pain'
pi_97861835
dat klinkt echt super en heerlijk rechtse! ^O^ en dan zit je ook nog in Nieuw Zeeland O+
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  dinsdag 7 juni 2011 @ 22:04:05 #114
210227 rechtsedirecte
Southern most Fok!ker
pi_97861999
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juni 2011 22:01 schreef FutureFairytale het volgende:
dat klinkt echt super en heerlijk rechtse! ^O^ en dan zit je ook nog in Nieuw Zeeland O+
het was ook heerlijk, alleen "spijt" dat ik achteraf niet iets meer "avontuurlijks" heb genomen i.p.v een steak, maar ja, volgende keer dan maar
'Lopen is geen sport maar een manier van reizen'
'Als ik loop voel ik me beroerd, maar als ik niet loop nog beroerder'
'Once you discover the rewards of pain, you want more pain'
pi_97862707
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juni 2011 22:04 schreef rechtsedirecte het volgende:

[..]

het was ook heerlijk, alleen "spijt" dat ik achteraf niet iets meer "avontuurlijks" heb genomen i.p.v een steak, maar ja, volgende keer dan maar
zeker nog een keer gaan ja! moet je ver van tevoren reserveren?

voor de geinteresseerden; klik hier voor de menukaart van Botswana Butchery
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_97864045
Waar? Humphreys in Enschede
Wanneer? Vandaag
Wat at je? V: Thaise Tomka Kai soep met gefrituurde groente wontons. Vriendin: Dun gesneden gemarineerde rauwe zalm met citroendressing en een grapefruitsalade.
H: Dikke Udon noodles met Wakadori kip in Teriyaki saus, geserveerd met wokgroente en cashewnoten.
N: Chocoladefondant met pure chocolade ijs en chocoladesaus.
Impressie? Voorgerecht was erg lekker. Heel pittig, dat wel, maar echt lekker, de wontons waren ook super, jammer dat er maar 3 van waren :9 Hoofdgerecht stond vorig jaar ook op de kaart dus ik wist dat deze enorm lekker was. Heerlijk malse kip, lekkere gewokte groente en de saus was een goede combinatie. Nagerecht is altijd lekker, alleen vond ik de chocoladesaus er niet zo heel goed bij passen, deze smaakte ook een beetje als zo'n chocoladesaus uit de winkel
Kosten? 61.30 inclusief 3 ice-tea per persoon.
Cijfer? 8!
♥ scars make us who we are ♥
  woensdag 8 juni 2011 @ 08:04:31 #117
210227 rechtsedirecte
Southern most Fok!ker
pi_97875372
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juni 2011 21:50 schreef golfer het volgende:
Wij gaan op 20 juni op de Zuid-Afrikaanse toer bij Specktakel in Haarlem.
Dit lijkt me vooral erg leuk vooral omdat ik me bij de Zuid-Afrikaanse keuken weinig voor kan stellen.
Een grote ontdekkingsreis dus lijkt me..
'Lopen is geen sport maar een manier van reizen'
'Als ik loop voel ik me beroerd, maar als ik niet loop nog beroerder'
'Once you discover the rewards of pain, you want more pain'
  woensdag 8 juni 2011 @ 08:10:19 #118
210227 rechtsedirecte
Southern most Fok!ker
pi_97875416
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juni 2011 22:14 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

zeker nog een keer gaan ja! moet je ver van tevoren reserveren?

voor de geinteresseerden; klik hier voor de menukaart van Botswana Butchery
de menukaart is ondertussen wel aangepast maar je link geeft wel een goede impressie van datgene wat er geserveerd wordt.
Voor degene die niet weten wat whitebait is klik hier of hier
'Lopen is geen sport maar een manier van reizen'
'Als ik loop voel ik me beroerd, maar als ik niet loop nog beroerder'
'Once you discover the rewards of pain, you want more pain'
pi_98000402
Vanavond met een collega/vriendin gegeten bij vd Valk, Avifauna
We namen een broodje kruidenboter wat inhield; 3 pistoletjes, 2 ciabatta's en 1 meergranen broodje met pesto, boter, olie en kruidenboter. Veels te veel natuurlijk, ook maar 3 broodjes gegeten.

Als hoofdgerecht nam vriendin ossenhaas met kruidenboter en champignonsaus. heb geproefd en was gewoon lekker mals, niet mega maar wel gewoon goed.
Ikzelf nam cordon bleu; schnitzel gevuld met ham en kaas en met kaas gegratineerd.. heerlijk :9
Daarbij lag er op het bord een klein aardappeltaartje en een warm tomaatje met kaas.
We kregen div. bakjes erbij; patat, krieltjes, sperzieboontjes met boter, gekookte koolraap in saus, salade en appelmoes.
Vond alleen de sperzieboontjes beetje vreemd smaken maar wel opgegeten, de rest was gewoon lekker! :)

Was behoorlijk wat eten dus toe alleen beide een kop thee genomen en we kregen er een plakje cake bij (niet opgegeten).

Kosten: ¤ 56,- incl. fooi
minpuntjes:
- jus d'orange was niet vers maar werd wel voor vers berekend op de bon
- klein bakje mayo gevraagd, was ¤ 1,- :')

Verder was het goed. Normale prijs voor veel eten. Niet van hoogstaande kwaliteit maar dat weet je van tevoren, wel lekker!
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_98001942
Eens met die minpuntjes idd en vd Valk is gewoon goed. Niet meer en niet minder :Y
En een vetongezellige vreetschuur :D
pi_98115434
Waar? Hap en Stap festival in Tilburg
Wanneer? gisteren, met een vriendin en m'n ouders

Wat at je?
'Ons voorgerecht' van www.tippiwan.nu:
3 munten Gerecht
3 smaken sushi maki of veganistische sushi maki met soyasaus en wasabi.
en
3 munten Gerecht
Warme sushi maki van in tempura gefrituurde sushi roll met zalm, avocado, sesam, bieslook en roomkaas.

Erg lekker. Nu moet ik wel zeggen dat ik niet veel verstand heb van sushi en bijna alles lekker vind. Met zijn vieren hebben we hier lekker van staan te snoepen. We kregen er allemaal stokjes bij.

Hoofdgerecht van www.puur-mercure.nl:
3 munten Gerecht
Surf & Turf: Spiesje van ossenhaas en gamba’s, lookmousseline en kalfjus verrijkt met vadouvan.

Zaten zo'n 4 ossenhaasstukjes en gamba's aan. Lekker klaargemaakt. Wel met het schattige zoete tomaatje en puree weinig voor een hoofdgerecht. Mijn vader vond het te weinig. Die pakte ergens anders nog een salade met zalm als hoofdgerecht. Wij vonden het trouwens allemaal niet veel, maar zaten er minder mee omdat we ons al verheugden op het toetje.

Nagerecht van www.kleintilburg.nl:
2 munten Gerecht
Trio van Callebaut chocolade, met een mousse van melkchocolade, een brownie van pure chocolade en een crispy koekje van witte chocolade.

Later toen we met een of andere kennis van mijn ouders stonden te praten erachter gekomen dat Callebout blijkbaar een merk chocolade is die helemaal wow is. Dit choco toetje was lekker, maar ik proefde geen bijzondere soort choco. De mouse zat in een schattig bakje, met behalve de mouse wat kleine sprinkles, die natuurlijk ook van dezelfde choco was gemaakt. Daarna pakte ik het crispy koekje. Dat leek in eerste instantie een pindarotsje maar dan van amandel ofzo. Bij proeven bleek het cornflakes te zijn. Ook handig zelf te maken lijkt mij. Lekker en simpel. De brownie was heel schattig klein, maar zoals het bij brownie hoort, ook erg machtig. Lekkur!

Om mee te nemen, 3 cakejes van www.busstopbakery.nl:
Nog niet gegeten. Maar een heel leuk idee. Ook nog even staan te babbelen met de enthousiaste meiden die ze verkochten.

Impressie?
Dit festival is een stuk gezelliger geworden dan het jaren geleden was. Toen was het echt een yuppen en bejaarden ding. Allemaal strak in pak en iedereen die er niet 'hoort' wegkijken. Bah. Nu was het een stuk gemoedelijker. Er liep vanalles rond, maar alles wel redelijk goed gekleed. Ook veel kinderen gezien die zich sierlijk verveelden.
Het was overal stikdruk, maar toch hebben we nergens lang hoeven te wachten en werden we bij elk standje waar we kwamen netjes geholpen.
Mercure viel qua aankleding van hun standje het meeste op door het ophangen van schilderijen en hoogwaardige rietmeubels. Binnen stonden hoogwaardige stoelen en tafels.

Kosten?
Mij niets, mijn ouders betaalden voor ons. Een munt was 2,50 Euro geloof ik. We hebben trouwens ook verschillende wijntjes, biertjes en fris gedronken.

Cijfer?
www.tippiwan.nu: ruim voldoende tot goed

www.puur-mercure.nl: voldoende tot ruim voldoende

www.kleintilburg.nl: voldoende

www.busstopbakery.nl: weet ik nog niet
pi_98116468
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2011 16:00 schreef Phoenixbirdy het volgende:


Nagerecht van www.kleintilburg.nl:
2 munten Gerecht
Trio van Callebaut chocolade, met een mousse van melkchocolade, een brownie van pure chocolade en een crispy koekje van witte chocolade.

Later toen we met een of andere kennis van mijn ouders stonden te praten erachter gekomen dat Callebout blijkbaar een merk chocolade is die helemaal wow is. Dit choco toetje was lekker, maar ik proefde geen bijzondere soort choco.

Callebaut is de grootste chocoladeproducent ter wereld. Ik vind het een beetje raar om daar je gerecht mee aan te prijzen. Net zoiets als wanneer een restaurant 'Unilever aspergesoep' zou serveren, dan zou ik eerder hard wegrennen dan er helemaal enthousiast van worden.

Maar het hoeft er natuurlijk niet minder lekker om te zijn ;)
Representant van het failliet van de westerse liberale maatschappij
pi_98119476
quote:
1s.gif Op maandag 13 juni 2011 16:25 schreef stavromulabeta het volgende:
Callebaut is de grootste chocoladeproducent ter wereld.
Callebaut staat wel voor kwaliteitschocolade toch?
  maandag 13 juni 2011 @ 17:41:04 #124
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_98119914
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2011 17:31 schreef Trusten het volgende:

[..]

Callebaut staat wel voor kwaliteitschocolade toch?
Er is duidelijk betere, Lindt bijvoorbeeld,
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 13 juni 2011 @ 21:32:18 #125
132605 kawotski
Il Dottore
pi_98132484
Zie sinds 2 jaar die Callebaut bij de Hanos, ik zou het nergens vermelden.. Geachte klant, bij ons bereiden wij uw maaltijd mmv knorr, honig, heinz en als toetje callebaut..

Maar het is wel te eten, combi met de kokosmousse van salpro hoor je mij niet klagen. Zag dat er op Schiphol achter de douane ook een winkeltje is met callebautchoco.
Minister Cramer: "Milieuvervuiling mag zolang je maar betaalt."
Minister Cramer: "Mensheid in 2100 grotendeels verdwenen."
Minister Cramer: "In 2050 40% van alle dier- en plantensoorten uitgestorven."
pi_98363040
Waar?
Restaurant d'Oliveira (Mediterrane keuken) in Valkenswaard

Wanneer?
Gisteravond. Etentje met mijn man.

Wat?
Ik wilde eigenlijk het verrassingsmenu nemen, maar uiteindelijk hebben we toch maar van de kaart gekozen, omdat daar zo veel lekkers op stond!

Voorgerecht

Rundercarpaccio met een sandwich van pestobrood, parmaham en zongedroogde tomaten, gegarneerd met truffelcreme en parmezaanse kaas.
Het vlees was van runderhaas en erg vers en smaakvol. De sla die er duidelijk als garnering bij lag was ook kraakvers en knapperig.
De sandwich van pestobrood viel tegen: dit was stukje geroosterd witbrood met meer korst dan zacht brood met pesto er op gesmeerd. De benoemde truffelcreme heb ik niet geproefd.

Proeverij d'Oliveira, combinatie van vlees en vis
Mijn man nam deze combo. Het vis gedeelte was erg smakelijk (paling, zalm met een gravelax sausje en nog wat anders). Van het vleesgedeelte vond hij alleen het flintertje runderhaas lekker. De bonbon van parmaham gevuld met een tapenade van beenham en truffel deed hem niet veel.

Hoogdgerecht

Medaillons van varkenshaas met rode portsaus op een bedje van lenteui-risotto.
Tja. Dit was echt niet zo goed. De risotto was by far de naam 'risotto' niet waardig. Het leek meer op rijstebrij zonder smaak. De lenteui rook ik wel maar proefde ik niet. Ik heb er zout overeen gedaan maar helaas, deze nep-risotto was niet te redden. Het vlees was perfect gebakken, maar de saus erg zoet en overheersend en het vlees miste zout en peper. Eigenlijk was het lekkerste van het hele bord de paar haricots verts die onder de risotto verstopt lagen. Oh ja, en de aardappeltjes die we nog extra op tafel kregen waren wel lekker...

Prato pacifico d'oliveira (variatie van verschillende gebakken visfilets met gamba's)
Mijn man is een visliefhebber dus dit leek hem wel wat. Aangespoord door mij, omdat dit restaurant bekend staat om zijn overheerlijke visgerechten.
Het werd een beetje een teleurstelling. De gamba's waren op zich goed op smaak, maar veel te lang gebakken dus volledig overdone. De twee stukjes vis (ben vergeten wat het was) waren oke, maar niet meer dan dat. Eigenlijk vond mijn man het in zijn geheel niet zo lekker.

Nagerecht

Creme brulee van belgische chocolade met een vleugje amarula met witte en bruine chocomouse
Dit bordje zag er prachtig uit! De creme brulee had een prima korstje en kraakte heerlijk toen ik het met de lepel doorbrak. De creme zelf was erg (te) zoet, waardoor ik na drie happen eigenlijk al vol zat. Ik was dankbaar voor de decoratie (2 gehalveerde aardbeien), zodat ik even wat fris kon eten. De witte chococreme was heerlijk, alleen daarvan lag er maar een inieminie bolletje op het bord. Ik heb geprobeerd te ontdekken wat amarula was, maar ik heb het niet geproefd (en heb geen idee wat het is).

Vers fruit met mango/passievrucht sorbetijs
Het fruit was erg vers. Heerlijk! Het bolletje sorbetijs was duidelijk zelf gemaakt, maar ohohoh wat was dit zuur. Mijn man heeft het laten liggen, want naast al het fruit werd het een beetje te veel van het goede qua (zure) afsluiting.

Algemene impressie
Een erg leuk restaurantje qua sfeer. Goede ontvangst, fijne ambiance, zeer prettig (en kundig) personeel. Je wordt als gast goed verwend en het personeel ontgaat niets. Lege glazen staan er niet op tafel en het brood wordt veelvuldig en op verzoek bijgevuld.

Prijs/kwaliteit-verhouding
Helaas d'Oliveira: hoe graag ik het ook zou willen om jullie een dikke tien te geven (ik gun het jullie zo! Jonge ondernemers, goede sfeer, fijn concept), dit gaat niet gebeuren. Het eten was echt niet in verhouding tot de prijs qua smaken. Ik en mijn man moesten voor bovenstaande gerechten een dikke 100 euro neertellen en ik ben naar buiten gelopen met het gevoel: dat kan ik zelf veeeeeeeeeeeeel beter.

Conclusie: Erg fijne avond gehad met mijn man. Was lang geleden dat we weer eens samen weg waren. Jammer dat het eten wat tegenviel, maar uiteindelijk heeft d'Oliveira er wel voor gezorgd dat we een fijne avond hadden, dus ach....
Als eindcijfer dus een 6,5!!
Alleen met zelfspot kun je overleven...
  zondag 19 juni 2011 @ 10:23:38 #127
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_98363188
Hebben jullie het de bediening verteld wat er mis was met het eten?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_98363409
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 10:23 schreef Pietverdriet het volgende:
Hebben jullie het de bediening verteld wat er mis was met het eten?
Nee Piet. Dat durfde ik helaas niet. Vond het zo sneu, de rest was gewoon top en misschien ben ik gewoon wel tegoed gewend... Dit restaurant staat hoog aangeschreven in Valkenswaard namelijk. Dus het kan evengoed aan mij gelegen hebben...
Alleen met zelfspot kun je overleven...
pi_98363528
wat jammer Tezz! hopelijk wordt er meer aandacht aan t eten besteed in de toekomst want zonde als de rest wel zo goed is.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zondag 19 juni 2011 @ 12:57:53 #130
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_98366905
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 10:40 schreef Tezz het volgende:

Nee Piet. Dat durfde ik helaas niet. Vond het zo sneu, de rest was gewoon top en misschien ben ik gewoon wel tegoed gewend... Dit restaurant staat hoog aangeschreven in Valkenswaard namelijk. Dus het kan evengoed aan mij gelegen hebben...
Misschien toch achteraf alsnog even vermelden aan ze wat je er van vond. Daar kunnen ze alleen maar blij mee zijn en van leren, van die gefundeerde kritiek.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_98367639
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 10:40 schreef Tezz het volgende:

Nee Piet. Dat durfde ik helaas niet. Vond het zo sneu, de rest was gewoon top en misschien ben ik gewoon wel tegoed gewend... Dit restaurant staat hoog aangeschreven in Valkenswaard namelijk. Dus het kan evengoed aan mij gelegen hebben...
Of aan een andere kok. Waaróm staat het dan zo hoog aangeschreven...
Je zou je recensie kunnen mailen?
pi_98382566
Waar?
Restaurant de schat in Nijmegen

Wanneer?
Vrijdag avond etentje met een vriendin

Wat?
De Schat is wel een van de betere restaurants in Nijmegen in mijn ogen en daar zijn de prijzen ook naar. Gelukkig ben ik nog jong en bij de schat is er dan de mogelijkheid van een "jong gastronomen menu". Door dit menu kunnen jongeren/studenten kennis maken met de betere keuken zonder financieel kapot te gaan. Dit menu houdt in dat je 4-gangen verrassing menu krijgt inclusief bijpassende wijnen, tafelwater en koffie/thee na met huisgemaakte friandises, voor maar 50 euro.

Amuse
bij aankomst hebben wij een aperitief genomen dat was een rosé cava, tevens stonden er wat kleine knabbeltjes klaar, wat kroepoek, kleine blokjes peperkaas en 2 soorten olijven een soort zoete ingelegde of gemarineerde olijven (heel erg lekker) en wat zuurdere jonge olijven.

Daarna kwam de amuse, een aspergesoepje met ham en verse bieslook.

Voorgerecht
het voorgerecht was een terrine van ganzenlever en varkensnek (heerlijk mals en zacht), gebraden duif, een creme van pastinaak gekookt in port en een dressing van kers. Als wijn kregen we een chardonnay uit sterrebos die geen hout had gezien en daarom net als het vlees heel erg zacht was.

Tussengerecht
Dit was een visgerecht, kabeljauw en een gepocheerde oester op een puree van broccoli met een groene asperge en een witte schuimige saus waarvan ik de naam ben vergeten. We kregen weer een witte wijn uit de Languedoc regio maar ik weet de druif niet meer.

Hoogdgerecht

Dan het hoofdgerecht, een reebiefstuk met aardappel puree, rode bietjes, een witte asperge dit keer en een saus van dragon. Van de wijn weet ik alleen nog dat hij rood was en uit Duitsland kwam, en dat de smaak wat zoeter was en dit combineerde heel mooi met de zoete wilde smaak van de ree. Een heerlijk gerechtje alleen had van mij de reebiefstuk wel iets roder gemogen. Hij was net over medium heen en ik heb hem liever wat meer rare.

Nagerecht

Een taartje van korstdeeg met daarop verse aardbei en schuim van aardbei (eigenlijk gewoon meringue) daarnaast een gelei van aardbei met daarop een bolletje huisgemaakt vanille ijs en daarnaast weer wat hangop met verse frambozen. hierbij kregen wij een rode muscat ook uit duitsland.

Algemene impressie
Mooi klein restaurant aan de waal, fantastische stoelen wat ook belangrijk is als je er 2-3 uur gaat zitten. Bij binnenkomst werd netjes de deur open gehouden en werden we naar een tafeltje gebracht door een meisje, we waren wat vroeg en toen de gastvrouw dat zag vroeg ze of we niet liever een tafel aan het raam hadden met beter uitzicht en daar zijn we dankbaar op in gegaan.
Goede service, soms wat korte verhalen bij de wijnen maar zeker wel kennis van zaken en het eten was subliem.

Prijs/kwaliteit-verhouding
Door dat we gebruikt maakten van het jonge gastronomen menu viel de prijs reuze mee, dus dat kan ik niet zo heel goed vergelijken

Conclusie: Een top avond gehad met heerlijke eten en wijnen. een paar kleine puntjes laten vallen door wat kort over de wijn te zijn af en toe en mijn biefstuk mocht iets roder maar nog steeds voor mij een 9
pi_98383398
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 13:18 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Of aan een andere kok. Waaróm staat het dan zo hoog aangeschreven...
Je zou je recensie kunnen mailen?
Dat is het hem juist. Blijkbaar eet iedereen daar lekker, dus zal ik wel gewoon zeuren. Of de kok had zijn dag niet... Misschien zeg ik het nog wel eens een keertje. Of ik ga solliciteren naar een baantje in de keuken haha~!
Alleen met zelfspot kun je overleven...
pi_98387276
Waar: Sirtaki in Oldenzaal, een grieks restaurant
Wanneer: 19-6-2011
Wat: voorgerecht: champignons in knoflookroomsaus
hoofdgerecht: een soufflaki-mix: ossenhaasspies, varkenshaasspies en gyros, met friet, tzatziki en salade.
Impressie: voorgerecht was lekker, maar ik vind het lekkerder als er nog wortel en bloemkool etc doorheen zit. Hoofdgerecht was heerlijk mals. Gewoon goed Grieks eten.
Prijs: 42.50 voor 2 voor- en hoofdgerechten. Allebei 2x wat gedronken maar slechts 1x gerekend.
Conclusie: Lekker! ^O^
♥ scars make us who we are ♥
  zondag 19 juni 2011 @ 21:46:00 #135
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_98388324
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 20:20 schreef Tezz het volgende:

[..]

Dat is het hem juist. Blijkbaar eet iedereen daar lekker, dus zal ik wel gewoon zeuren. Of de kok had zijn dag niet... Misschien zeg ik het nog wel eens een keertje. Of ik ga solliciteren naar een baantje in de keuken haha~!
Nee, je zeurt niet, het was gewoon niet goed.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_98393968
Tezz, het zou toch wat zijn als jij toevallig (samen met je man) de enige ontevreden klanten zouden zijn. En dan nòg weet ik zeker dat ze het heel spijtig vinden daar dat je niet tevreden was en niet met een fijn gevoel naar huis ging. Misschien toch je korte indruk toesturen of desnoods een linkje naar je recensie hier.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_98400595
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2011 23:32 schreef Isabeau het volgende:
Tezz, het zou toch wat zijn als jij toevallig (samen met je man) de enige ontevreden klanten zouden zijn. En dan nòg weet ik zeker dat ze het heel spijtig vinden daar dat je niet tevreden was en niet met een fijn gevoel naar huis ging. Misschien toch je korte indruk toesturen of desnoods een linkje naar je recensie hier.
Yes, ik denk dat ik dat inderdaad ga doen. Ik heb inmiddels van meer mensen gehoord dat het eten 'wel oke' is, maar niet overdonderend. Dus....
Alleen met zelfspot kun je overleven...
  maandag 20 juni 2011 @ 08:47:01 #138
210227 rechtsedirecte
Southern most Fok!ker
pi_98401253
Tezz, ik zie dat je direkt geklaagd heb.....want toen ik op hun website keek was het eerste wat ik zag een advertentie voor een nieuwe chef-kok ;)

koekepannekoek, wat een leuk idee dat "jong gastronomen menu".inderdaad een pirma initiatief om jongeren weg te krijgen bij de Golden Arches en kennis te laten met het betere culinaire werk
'Lopen is geen sport maar een manier van reizen'
'Als ik loop voel ik me beroerd, maar als ik niet loop nog beroerder'
'Once you discover the rewards of pain, you want more pain'
pi_98402042
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 07:24 schreef Tezz het volgende:

[..]

Yes, ik denk dat ik dat inderdaad ga doen. Ik heb inmiddels van meer mensen gehoord dat het eten 'wel oke' is, maar niet overdonderend. Dus....
^O^ ze zullen t zeker op prijs stellen :Y
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_98402068
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 08:47 schreef rechtsedirecte het volgende:
Tezz, ik zie dat je direkt geklaagd heb.....want toen ik op hun website keek was het eerste wat ik zag een advertentie voor een nieuwe chef-kok ;)

_O-
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_98408169
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 08:47 schreef rechtsedirecte het volgende:
Tezz, ik zie dat je direkt geklaagd heb.....want toen ik op hun website keek was het eerste wat ik zag een advertentie voor een nieuwe chef-kok ;)

koekepannekoek, wat een leuk idee dat "jong gastronomen menu".inderdaad een pirma initiatief om jongeren weg te krijgen bij de Golden Arches en kennis te laten met het betere culinaire werk
Ja woehaha, misschien ga ik gewoon solliciteren!
Alleen met zelfspot kun je overleven...
pi_98409335
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 08:47 schreef rechtsedirecte het volgende:
Tezz, ik zie dat je direkt geklaagd heb.....want toen ik op hun website keek was het eerste wat ik zag een advertentie voor een nieuwe chef-kok ;)

:D
  maandag 20 juni 2011 @ 22:49:11 #143
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_98438642
Zuid-Afrikaanse avond bij Restaurant Specktakel, Haarlem. 20-06-2011

http://www.specktakel.nl/

Normaal voert Restaurant Specktakel een zogenaamde wereldse kaart, maar nu hadden ze een eenmalige (en al ver van te voren volgeboekte) speciale Zuid-Afrikaanse avond.

Chris Erasmus en zijn team hadden dus een Zuid Afrikaans 4-gangen menu bij Specktakel samengesteld.
Deze wereldse chefs komen van restaurant Pierneef op ‘La motte wine estate’ in Franschhoek.
Chris is een bekende kok in Zuid Afrika en is jaren lang chefkok geweest in ‘Le Quartier Francais’
Een wereldberoemd restaurant van Margot Janse, uitgeroepen tot beste ladychef in the world!
De "rainbow cuisine" van de Kaapse wijnlanden kenmerkt zich door een variëteit aan geuren, kleuren en smaken.
Samen met de bevriende chefs van Specktakel organiseerden ze een avondvullend Zuid Afrikaans ‘Specktakel’ waarin de fantastische wijnen en spijzen van La Motte winery een hoofdrol speelden.
Tot zover de introductie.


De menukaart hebben we maar even ingescand:


Bij binnenkomst werden we ontvangen met een glas Zuid-Afrikaanse brut-Champagne van het huis van Pierre Jordan.


De amuse was een Kaapse kerrie-oester (weskus oester, pawpaw vinigaitte, yuzu, koriander)

Heerlijke oester, met frisse kruiden en wat (namaak)kaviaar.

Het voorgerecht was eigenlijk een forel-salade, maar die bleek vervangen door een op de huid gebakken zalm salade met gamba's en ingelegde haringreepjes kregen. (Franshoek forel skaai, mosterd blare, suulemoen peper slaaisous, per peri garnale, Kaapse bokkoms).

Zalm is niet helemaal ons ding, maar de gamba's en de haring met de salade was verder prima. We dronken er een frisse Sauvignon Blanc van Paul Cuver bij

Het eerste hoofdgerecht was een halve kreeft chakalaka. (kreeft, geurige groente, warm suurlemeon mayonaisse, fetakaas).

Gewoon superlekker. Hier kregen we een glas Chardonnay van het estate La Motte bij.

Het tweede hoofdrecht was Biltong gekruide volstruis beeshaas. (met groene asperges, buchu hollandaise sous, botter skorsie & gember tert, choras skyfies). Het was dus een supermalse struisvogelbiefstuk met sopeciale buchukruiden, een butterscotch-gembertaart en chips van aardappelen gedoopt in chiraswijn.

We kregen een zeer bijpassende mooie rode Chirazwijn uit 2008 van La Motte bij.

Tenslotte het dessert: Elging appel en appeliefie tert. (melkert roomijs, gebrande botter sous, gesoute karamel, nougat). Een warm appeltaartje met ijs en karamel. Fris en niet te zoet.


Tussendoor hebben we de Zuid-Afrikaanse kok,Chris Erasmus, nog even in de keuken op de foto gezet, hetgeen hem bij voor het afrekenen deed besluiten nog even speciaal bij ons aan tafel ons een handje te geven en te vragen of alles naar onze zin was geweest en of we binnenkort bij hem in La Motte willen langskomen. :)


Al met al 1 van de beste eetervaringen van de laatste tijd en het gehele arrangement inclusief alle wijnen en water kostte 50 euro pp.

Wij hebben een superavond gehad.


Prijs-kwaliteit: 9+

[ Bericht 0% gewijzigd door golfer op 20-06-2011 23:14:44 (typo) ]
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_98439047
wat ontzettend gaaf en leuk en heerlijk! O+ ziet er super uit en wat leuk dat jullie een foto mochten maken in de keuken en ff met de chef hebben gekletst. ^O^
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  maandag 20 juni 2011 @ 23:01:21 #145
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_98439379
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2011 22:55 schreef FutureFairytale het volgende:
wat ontzettend gaaf en leuk en heerlijk! O+ ziet er super uit en wat leuk dat jullie een foto mochten maken in de keuken en ff met de chef hebben gekletst. ^O^
Kwestie van gewoon vragen en brutaal zijn. Ze zijn meestal best wel ijdel, die chefs. Dus die willen wel op de foto en wat persoonlijke aandacht van gasten vinden ze ook wel leuk.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_98449336
Superleuk (foto)verslag Golfer en Bluezz! Ik krijg er honger van!
Alleen met zelfspot kun je overleven...
pi_98451920
Ziet er super uit *O* En leuk verslag :Y
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_98510585
Gister op de rotterdamse markt. Een drukke frietkraam. Ze sneden er verse friet en het was mjummie! Ben de naam kwijt maar er stonden volgens mij van die blauwe lijntjes met rode hartjes (friesland?) op de patatzakjes. Mnomnomnom!
pi_98512303
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2011 15:21 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
Gister op de rotterdamse markt. Een drukke frietkraam. Ze sneden er verse friet en het was mjummie! Ben de naam kwijt maar er stonden volgens mij van die blauwe lijntjes met rode hartjes (friesland?) op de patatzakjes.
Was het niet gewoon
pi_98631870
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2011 21:32 schreef kawotski het volgende:
Zie sinds 2 jaar die Callebaut bij de Hanos, ik zou het nergens vermelden.. Geachte klant, bij ons bereiden wij uw maaltijd mmv knorr, honig, heinz en als toetje callebaut..
_O- Ik hoop dat ze toevallig meelezen.

Die cakejes van de busstopbakery waar ik het over had, waren trouwens niet te eten. Veel te vet en te zwaar op de maag liggend. Ik kan me niet voorstellen dat iemand dat lekker vind. Behalve vetverslaafden misschien.
  zaterdag 25 juni 2011 @ 00:31:21 #151
176114 Under_Score
Sarcastische lul
pi_98633333
beste restaurant.

Waar?
Restaurant de wanne ( in hotel de wiemsel

Wanneer?
ongeveer 2 jaar terug met mijn ex en haar ouders

Wat?
hmm, een heel asortiment aan termen waavan ik alleen thee van gevogelte herinner.

Voorgerecht

volgens mij carpaccio.

Hoogdgerecht

volgens mij vis, met daarnaast dus de thee van gevogelte.

Nagerecht

ijs. lekker ijs :D

Algemene impressie
luxe uitstraling en ditto eten.

Prijs/kwaliteit-verhouding
daar heb ik geen antwoord op, eten was prima, maar ver buiten mijn budget.
Conclusie: [/quote]
goed gegeten, fijne rustige sfeer en goede bediening. beetje een opgelaten gevoel omdat ik niet aan dit soort gelegenheden gewend ben. zou er graag nog een keer eten :)

en slechtste afhaaltoko.

Waar?
Chinees hier op het winkelcentrum

Wanneer?
ergens afgelopen jaar.

Wat?
babi pangang en mini loempias, van dat ei spul en wat extra's

Voorgerecht
het bakje dat als eerst open ging.

Hoogdgerecht
de bakjes erna.

Nagerecht
geen.

Algemene impressie
bagger, eten veel te vet en stukjes eischil in het ei.

Prijs/kwaliteit-verhouding
goedkoop, en dat zie je terug in je eten. voor een paar cent meer maar naar de chinees verderop.
Conclusie: [/quote]
nooit weer, zelfs niet bij hoge nood.

leukste toko.

Waar?
Atrium in enschede

Wanneer?
paar jaar terug.

Wat?
vlees gerecht.

Voorgerecht

broodjes met kruidenboter.

Hoogdgerecht

mixed grill. goed te eten :D

Nagerecht

ijs.

Algemene impressie
leuke sfeer en lekker eten :)

Prijs/kwaliteit-verhouding
goed te doen, niet te duur en eten is goed.

Conclusie: [/quote]
hier ga ik zeker nog een keer heen :)

[ Bericht 19% gewijzigd door Under_Score op 25-06-2011 00:39:12 ]
  zaterdag 25 juni 2011 @ 00:36:00 #152
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_98633563
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juni 2011 00:31 schreef Under_Score het volgende:
beste restaurant.Wanneer?
ongeveer 2 jaar terug met mijn ex en haar ouders

Hoogdgerecht
.....

Lekker actueel. ;)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 25 juni 2011 @ 00:39:40 #153
176114 Under_Score
Sarcastische lul
pi_98633718
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juni 2011 00:36 schreef golfer het volgende:

[..]

Lekker actueel. ;)
ben al een tijd niet meer uit eten geweest :D
pi_98637730
Gisteravond waren we bij Zino in rotterdam, met de iens dinerdagen.
Waar: Het oude noorden. Tegenover zit een turkse groenteboer en veel ruiten zijn afgeplakt. Binnen is het klein, rustig ingericht met wit en donkergrijs aan de muur. In het begin hoorde ik Nina Simone opstaan.
Wat:
We kregen een verrassingsmenu en namen 4 gangen.
Een amuse van bladerdeeg met creme met wortel.
Een snee brood met zoute boter
Avocadokomkommersoep met hollandse nieuwe, opgeleukt met stukjes radijs. Normaal ben ik niet zo van de koude soep, maar deze was erg lekker!
Het tussengerecht was een mini(!)quiche met mozarella/kokosmelk en een tomaatje. Smaakte prima, maar viel wat tegen ivm de rest.
Hoofd: diamanthaas (rund, schouderstuk) met twee asperges en 2 wortelfliertjes. Erbij huisgemaakte frietjes met gekruide mayonaise. Heerlijk vlees en goeie frietjes!
Nagerecht was pavlova met rabarberperzikcompote en een bolletje aardbeien-met-een-tikkeltje-Mme jeanette-ijs. De pavlova was heerlijk en het ijs maakte het wat meer bijzonder.
Koffie met amandelkoekjes na.
Sfeer:
Om 7 uur was het nog niet halfvol, toen konden we elkaar prima verstaan. Naarmate de avond vorderde, werd dat echter minder, het werd best rumoerig. Ook ging de bediening vrij snel. Buiten zaten mensen te wachten, dus er was, naar mijn mening, wat te enthousiast ingepland bij de reserveringen.
Wat schuift dat?
Twee maal een 4-gangen menu, 5 witte wijn, koffie en espresso na, maakte 85 euro, frietjes hadden 3,50 toeslag.
Ondanks het lekkere eten, best fors voor zo'n gasten-lok-actie.
Eindoordeel:
Vriend stapte buiten en zei: ik zou nog wel wat lusten! Hij had meer brood tussendoor verwacht dan een snee. Ik ben geen kleine eter, maar daar had ik dit maal geen last van.
Wel viel het (nu) wat tegen, vanwege de drukte en het tempo, maar een en ander zal beter kunnen zijn zonder zo'n actie.
7,5 ofzo.
pi_98642840
Waar?
Alphen Culinair culinair festival van 23 t/m 26 juni met 12 deelnemende restaurants, een bar, een viplounge en een groot podium, allen op een park.
Wanneer?
samen met een vriendin op donderdag 23 juni
Wat aten we?
na eerst een rondje gelopen te hebben en te checken wat ze aanboden muntjes gekocht en daarmee gegeten (niet letterlijk :P).
we begonnen met asperge 'flamande' bitterballen met een ragout van ei, ham, asperges en aardappels. werd geserveerd met kruidenmayonaise en was erg lekker. we kregen extra kruidenmayo toen ze zagen dat we na de 1e bal de saus al op hadden, ja sorry :')

daarna bestelde ik bij een ander restaurant vitello tonnato. was helaas wel heel erg karig voor het aantal munten dat ze ervoor vroegen (duurste hapje van de avond) maar gelukkig smaakte het vlees goed. dat blokje rauwe tonijn was ik niet heel gek op, het smaakte eigenlijk naar niks vond ik. niet mijn ding, wel opgegeten.

vriendin nam daarna bij weer een ander restaurant de marokkaanse lamstajine. jammergenoeg werd je daar niet bediend en kreeg je direct je eten. het was gewoon couscous en ze vond het lekker maar niet speciaal. zag er ook niet speciaal uit.

ik ging bij de Italiaan voor de bospaddenstoelenrisotto met giavekaas. op het menu stond 'uit een giavekaas' dus toen het werd geserveerd vroeg ik hoe dat zat. vertelde serveerster mij dat het erdoorheen zat en dat dat het was. volgende dag in de krant stond een trotse kok van dat restaurant met een bord risotto in een kaas :'). anyway, was wel een lekker hapje. ziet er niet uit, maar was wel lekker. proefde wel wijn en ik hou niet zo van alcohol maar het stond me niet tegen. smaakte meer naar bospaddenstoelen :9

vriendin wilde graag een broodje. had ik die ook maar genomen want ik had nog honger en toen ik dat broodje zag dacht ik aaah. was een broodje met porchetta; soort rollade/ham-achtig, dik belegd en met groenten (en een kwak ketchup....)

omdat ik toch nog honger had nam ik een patatje met truffelmayonaise en dat was erg lekker (geen foto van).
bij dat restaurant van het patatje was ik naar de koks aan het kijken hoe ze oesters opensneden en fruits de mer aan het maken waren. leuk om te zien. uit het zakje patat wat voor mij bestemd was (maar ze niet wisten) haalden ze een paar patatjes uit en deden dat op een bord met een gerecht met runderlende. daarna deden ze in 'mijn' zakje wat truffelmayo, gaven het aan de serveerster die naast me stond en zij gaf het direct aan mij. toen leek het net of die jongen een tomaat had gegeten :P ik zei dat het niet gaf omdat ik toch al aardig wat had gegeten.

bij dat restaurant namen we de dessertparade; cheesecake met rood fruit coulis, brownie met vanillesaus en een bolletje huisgedraaid ijs met knapperige toffee. dat laatste was ontzettend lekker, de brownie ok en de cheesecake (waar ik echt dol op ben) viel helaas tegen. citroensmaak overheerste ontzettend en dat vond ik jammer.

daarna nam vriendin nog één toetje gedeeld bij het eerste restaurant waar we de bitterballen hadden gegeten; tarte tatin met hangop. ze vond het erg lekker

Impressie?
wat een leuke sfeer hing er! was ook fijn weer. normaal is er eigenlijk geen bediening maar omdat het best rustig was op de eerste dag hadden de serveerders/sters tijd voor je en dat vond ik leuk. we hadden de goeie dag uitgekozen. later trad er een coverband op, was ook erg leuk en gezellig en lekker meegezongen. al met al een leuke avond en zeker voor herhaling vatbaar.
Kosten? viel me opzich nog mee. ¤ 62,50 voor alle gerechten incl. 2 drankjes.
Cijfer? 9 omdat het zo leuk is dat er zoveel restaurants meedoen en je kunt kiezen wat je wilt + de sfeer, de muziek en de opzet van het park :)

^O^

[ Bericht 12% gewijzigd door FutureFairytale op 25-06-2011 21:46:38 ]
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zaterdag 25 juni 2011 @ 13:19:53 #156
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_98643086
Foto's doen het zo niet, FF!
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_98659273
quote:
3s.gif Op zaterdag 25 juni 2011 13:19 schreef golfer het volgende:
Foto's doen het zo niet, FF!
nu wel :s)
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zaterdag 25 juni 2011 @ 22:08:42 #158
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_98659965
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juni 2011 21:47 schreef FutureFairytale het volgende:

nu wel :s)
Leuke foto's. Maakt het allemaal net wat lekkerder. ^O^
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_98660191
Leuk nu mét foto's, dat je nog trek had :%
En inderdaad niet netjes dat gerommel met je patatjes... maar gelukkig weten we nooit hoe ze in keukens rommelen met ons eten 8-)
Zag er goed uit :Y) Behalve de risotto... en zie je wel dat wijn best lekker kan zijn al hou je er niet van in een gerecht?
pi_98660596
ik heb best een grote eetlust ;)
risotto zag er ook niet uit maar de smaak was goed. zonder wijn zou het alleen nóg lekkerder zijn ;)
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_98663678
Ziet er goed uit, FFT :Y En niet gek dat je het zonder wijn lekkerder had gevonde, je houdt toch niet van drank? Zelfde voor die cheesecake...citroen! :D
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_98663788
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 juni 2011 23:56 schreef Isabeau het volgende:
Ziet er goed uit, FFT :Y En niet gek dat je het zonder wijn lekkerder had gevonde, je houdt toch niet van drank? Zelfde voor die cheesecake...citroen! :D
ja precies! citroen! :X :D en ik had me voordat ik ging al zo verheugd op cheesecake -O-
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 2 juli 2011 @ 21:24:42 #163
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_98961841
Sinds zes weken is Bos Kookt(www.boskookt.nl) een nieuw restaurant in Ijmuiden. De kok heeft kookte al 20 jaar in de regio en heeft dus zijn eigen zaak. De vorige eigenaren hebben het pand slecht achter gelaten en hij heeft de zaak flink verbouwd. Foto’s te zien op de site. Het is een simpel restaurant met de ‘wereldkeuken’. Kleine kaart Prijzen ongeveer Voorgerechten 9e en hoofdgerechten 17e.

Als voorgerecht had mijn broertje de soep vd dag. In dit geval mosterdsoep. Ik en mijn moeder hadden Vitello tonato (Gebraden kalfslende met tonijnmayonaise,oude Reypenaer en rucola).



Druk op het bord, wel lekker.

Als hoofdgerecht had ik de Ierse Kogelbiefstuk


Goed vlees. Sperziebonen waren best lekker, alleen zou ik het nooit zo hebben opgediend :P.

Moeders had de Zwart gebakken zalm met citruslabne


Zalm, was goed, niet te ver. Citroen hangop was lekker fris.

Broertje had de sparerips niet op foto. Was simpel met een paar sausjes. Verder kregen we nog salade en patat erbij. :)

Als toetje had moeders de Cheesecake. Dat was de bosvruchteneditie. Broertje had een Crème brulée. Zag er goed uit, krokant korstje en lekker zacht. Ik had zelf een Ierse koffie. Was ook lekker.

Totale conclusie. Simpel en lekker. Het was niet top.

Totale kosten 115e voor 3 personen

[ Bericht 1% gewijzigd door borisz op 02-07-2011 21:34:57 ]
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_98962232
Citroen hangop lijkt me lekker :)
Verder commentaar had ik al op FB gegeven :s)
pi_98963312
Borisz; lekker!! nam je zelf niet eens de cheesecake? O+ ;)
vind je hoofdgerecht bord overigens een beetje kaal opgemaakt
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 2 juli 2011 @ 22:19:21 #166
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_98963701
Ik ben totaal niet van de toetjes :P. Netjes overgeslagen. :+.

Ja kaal bord. Maar goed vlees was wel goed en daar gaat het om :P.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  zaterdag 2 juli 2011 @ 22:24:18 #167
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_98963864
Ik vond het er allemaal niet echt uitnodigend opgemaakt uitzien, Borisz.
En die bruine saus over het vlees vind ik ook niet echt smakelijk eruit zien.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_98964436
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2011 22:24 schreef golfer het volgende:
Ik vond het er allemaal niet echt uitnodigend opgemaakt uitzien, Borisz.
En die bruine saus over het vlees vind ik ook niet echt smakelijk eruit zien.
jawel lekkere pepersaus :9
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zaterdag 2 juli 2011 @ 22:45:28 #169
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_98964650
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2011 22:39 schreef FutureFairytale het volgende:

jawel lekkere pepersaus :9
Ziet er uit alsof het uit een pakje kwam. ;)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_98974651
115 e voor 3 personen vind ik best pittig gezien je review!
  zondag 3 juli 2011 @ 22:58:32 #171
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_99003116
Wanneer: 1 juli 2011
Waar: http://www.pallasathene.nl/

Impressie:
Het was druk maar dat leek ons een goed iets..

Vooraf stokbroodje kruidenboter
Hoofd: Bifteki, souvlaki, giros .. opgediend met 2 gekookte aardappels, 3 blaadjes sla en wat rijst
Na: niks

Het was echt zo slecht, geen smaak, geen service.
In een lousy shoarmazaak krijg je beter eten.
Kijk naar de prijs... 55 E voor 2 personen
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_99004069
quote:
18s.gif Op zondag 3 juli 2011 22:58 schreef uniekhoorn het volgende:
Wanneer: 1 juli 2011
Waar: http://www.pallasathene.nl/

Impressie:
Het was druk maar dat leek ons een goed iets..

Vooraf stokbroodje kruidenboter
Hoofd: Bifteki, souvlaki, giros .. opgediend met 2 gekookte aardappels, 3 blaadjes sla en wat rijst
Na: niks

Het was echt zo slecht, geen smaak, geen service.
In een lousy shoarmazaak krijg je beter eten.
Kijk naar de prijs... 55 E voor 2 personen
wow prijzig inderdaad. shoarma zaak is stukken goedkoper. Ik vind grieks eten vaak tja wel lekker maar niet speciaal. Ook in Griekenland vond ik het eten wat flauw. alleen kreeg je daar voor 55 euro een voor,hoofd en nagerecht voor 3 personen.
pi_99004237
quote:
18s.gif Op zondag 3 juli 2011 22:58 schreef uniekhoorn het volgende:
Wanneer: 1 juli 2011
Waar: http://www.pallasathene.nl/

Impressie:
Het was druk maar dat leek ons een goed iets..

Vooraf stokbroodje kruidenboter
Hoofd: Bifteki, souvlaki, giros .. opgediend met 2 gekookte aardappels, 3 blaadjes sla en wat rijst
Na: niks

Het was echt zo slecht, geen smaak, geen service.
In een lousy shoarmazaak krijg je beter eten.
Kijk naar de prijs... 55 E voor 2 personen
behoorlijke prijs voor een griek. ik vind het vlees eigenlijk nooit zo speciaal. je krijgt veel maar het lijkt nooit echt goed gekruid.
geen fooi gegeven toch?
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_99004286
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juli 2011 22:45 schreef golfer het volgende:

[..]

Ziet er uit alsof het uit een pakje kwam. ;)
uit een pakkie is lichter. volgens mij zit er in deze saus nog iets van wijn
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zondag 10 juli 2011 @ 19:23:23 #175
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_99289128
Vanmiddag een een Wijn & Spijswandeling door Haarlem gedaan.
Erg gezellig en leuk!
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zondag 10 juli 2011 @ 19:25:27 #176
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_99289198
quote:
14s.gif Op zondag 10 juli 2011 19:23 schreef golfer het volgende:
Vanmiddag een een Wijn & Spijswandeling door Haarlem gedaan.
Erg gezellig en leuk!
Jullie zien er ook gezellig uit.
:P
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 11 juli 2011 @ 01:01:20 #177
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_99305977
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2011 19:25 schreef Pietverdriet het volgende:


Jullie zien er ook gezellig uit.
:P
We zijn ook heel gezellig samen als een stel bejaarden. ;)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_99308326
Frikandel voor een euro uit de muur, hoe de desbetreffende muur heet weet ik niet.
Nieuw is niet altijd beter.
  vrijdag 15 juli 2011 @ 09:33:32 #179
242120 Danielle83
Don’t dream it, be i
pi_99492518
Even een vraagje tussendoor... Is er al iemand wezen eten bij Sushi Qube in Rotterdam?
  vrijdag 15 juli 2011 @ 09:37:32 #180
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_99492582
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2011 09:33 schreef Danielle83 het volgende:
Even een vraagje tussendoor... Is er al iemand wezen eten bij Sushi Qube in Rotterdam?
Zit dat naast die vegetarische tent, Melon Cauli?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 15 juli 2011 @ 09:46:36 #181
242120 Danielle83
Don’t dream it, be i
pi_99492762
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2011 09:37 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Zit dat naast die vegetarische tent, Melon Cauli?
Uuuh geen idee! Het zit iig vlakbij Hofplein.
pi_99492796
quote:
14s.gif Op zondag 10 juli 2011 19:23 schreef golfer het volgende:
Vanmiddag een een Wijn & Spijswandeling door Haarlem gedaan.
Erg gezellig en leuk!
Wow, heel erg leuk gedaan! Mijn complimenten. ^O^
  vrijdag 15 juli 2011 @ 09:48:59 #183
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_99492817
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juli 2011 09:46 schreef Danielle83 het volgende:

[..]

Uuuh geen idee! Het zit iig vlakbij Hofplein.
Het was een woordgrap over de woordgrap
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 15 juli 2011 @ 09:50:14 #184
242120 Danielle83
Don’t dream it, be i
pi_99492844
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juli 2011 09:48 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Het was een woordgrap over de woordgrap
:')


Maar nu heb ik nog geen antwoord op mijn vraag!
  maandag 18 juli 2011 @ 19:38:45 #185
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_99631687
Waar?
Indiaas restaurant Maharani, Delft (http://www.restaurantmaharani.nl/delft/index.php?page=1

Wanneer?
18 juli 2011

Wat?
Pre-voorgerecht: Poppadums met dips: de poppadums waren niet zo vers helaas.

Voorgerecht: Onion bhaji: heerlijk knapperig en goed gekruid, niet te scherp
Vegetarische samosa's: heerlijk knapperig deeg met karwijzaad, en goede vulling van aardappel, doperwtjes, worteltjes etc. Ook heerlijk gekruid. Alles op een mooi bordje met groentgarnituur

Hoofdgerecht
Tandoori roti brood: heerlijk luchtig en knapperig
Pilau rijst: echt lekker, met stukjes groente en karwijzaad.
Okra's met uien en kruiden, mmm!
Subzi kofta: groentballetjes in currysaus. Moeilijk te zeggen wat er allemaal in zat, maar heeeel lekker.
Spinazie met paneer: De paneer had goed veel smaak, lekker!

Nagerecht
Gulab jamun (deegballetjes in siroop): heel zoet, echt iets voor mij dus :)
Iets waar ik de naam niet van weet, maar het was een soort lauwwarme melk-soep, met amandel en pistachenootjes erin. Niet zo zoet, dus ik vond het niet zo geschikt als toetje. Maar smaken verschillen,

Algemene impressie
Heerlijk eten, goede bediening (echte Indiers). We waren de enigen, dus alle aandacht. Jammer van de poppadums.

Prijs
60 euro voor 2 personen incl drankjes.

Conclusie:
Echt lekker, authentiek Indiaas eten, redelijk aan de prijs voor mijn begrippen (15 euro per hoofdgerecht), maar absoluut het geld waard.
Carpe diem, quam minimum credula postero.
  maandag 18 juli 2011 @ 20:30:19 #186
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_99634150
quote:
We waren de enigen, dus alle aandacht
Ik vind dat altijd een beetje verdacht teken in een restaurant. ;)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 18 juli 2011 @ 20:32:11 #187
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_99634235
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2011 20:30 schreef golfer het volgende:

[..]

Ik vind dat altijd een beetje verdacht teken in een restaurant. ;)
Komt waarschijnlijk door het authentiek Indiaas eten, als dat zo authentiek is als in India krijg je een beste buikloop
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 18 juli 2011 @ 21:13:32 #188
140869 lemonlime
Fruitig!!!
pi_99636698
quote:
0s.gif Op maandag 18 juli 2011 20:32 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Komt waarschijnlijk door het authentiek Indiaas eten, als dat zo authentiek is als in India krijg je een beste buikloop
Ik kom er iedere dag langs op de fiets, en meestal zit het wel half vol, en in het weekend helemaal.
Heb er zelf ook twee keer gegeten, vooral alles uit de tandoor is echt super lekker :9
En hele aardige bediening, die ook in de vestiging in Den Haag werken, welke trouwens een beetje meer up scale is, met hogere prijzen voor een zelfde kaart :D

Trouwens, om half acht een review van diezelfde dag, dan hebben ze er ook gewoon heel vroeg op de avond gegeten.
Proper names are scopally inert.
Normality is an invention of the power.
  maandag 18 juli 2011 @ 21:15:27 #189
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_99636798
Ik vind indiaas eten gewoon helemaal niets. Heb vaak in indiase restaurants gegeten en bij mensen thuis, maar het is niet mijn ding.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 19 juli 2011 @ 10:24:06 #190
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_99654670
Dat komt wrs meer doordat het maandagavond (middag eigenlijk) om 17.30 was... wie gaat er nou op zo'n tijdstip uit eten ;)
Overigens ben ik ook geen grote fan van Indiaas, ik in Engeland te vaak slechte troep gegeten waar ik ook buikpijn van kreeg, maar dit was erg lekker, en tot nu toe voel ik me prima!
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_99656798
Vrijdag gaan we hier eten: http://www.artisanrestaurant.com/

Weet niet of FOK! er veel aan heeft aangezien het in het buitenland is, maar ga toch een review schrijven :9
Ja doei.
pi_99657310
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juli 2011 11:42 schreef motorbloempje het volgende:
Vrijdag gaan we hier eten: http://www.artisanrestaurant.com/

Weet niet of FOK! er veel aan heeft aangezien het in het buitenland is, maar ga toch een review schrijven :9
tuurlijk, hartstikke leuk. Alvast veel plezier.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  dinsdag 19 juli 2011 @ 12:09:05 #193
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_99657707
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juli 2011 11:42 schreef motorbloempje het volgende:
Vrijdag gaan we hier eten: http://www.artisanrestaurant.com/

Weet niet of FOK! er veel aan heeft aangezien het in het buitenland is, maar ga toch een review schrijven :9
Natuurlijk, er zijn ook Fokkers in het Buitenland, en heb zelf ook al reviews geschreven voor restaurants in het buitenland. Binnenkort komen daar twee bij
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 19 juli 2011 @ 21:25:24 #194
210227 rechtsedirecte
Southern most Fok!ker
pi_99679172
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juli 2011 11:58 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

tuurlijk, hartstikke leuk. Alvast veel plezier.
inderdaad, ik ben benieuwd naar je review
'Lopen is geen sport maar een manier van reizen'
'Als ik loop voel ik me beroerd, maar als ik niet loop nog beroerder'
'Once you discover the rewards of pain, you want more pain'
  dinsdag 26 juli 2011 @ 02:19:32 #195
160841 ausweiss
Weist aus
pi_99947542
Waar
Restaurant Le Bistro
Juliana van Stolbergstraat 6
5038 AM Tilburg


Wanneer
Maandag 25/7/2011

Wat at je
Ik had een tournedos Rossini,
Met frietjes en pomme anna en wat groenten garnituur.

Mijn vriend had een tournedos met champignonsaus,
Ook met dezelfde garnituur.

En een Lekkere Chardonnay er bij.

En omdat we niet zo van de desserts zijn,
Beide een espresso.

Impressie
We waren het op de rozemaandag even zat,
Dus op zoek naar een restaurantje.
Toen kwamen we hier langs, En het zag er uitnodigend uit.
Gelukkig hadden ze nog een tafeltje ondanks de drukte.

Maar de sfeer is prima,het is een trendy tent.
En een ongedwongen sfeer.
Lekker house/lounge muziekje aan.

Kosten

Tournedos champignonsaus 25,50
Tournedos Rossini 32,50
2 chardonnay 8,00
2 espresso 4,50

Totaal 70,50


Cijfer

Omdat de prijs kwaliteits verhouding goed was.
Een dikke 8.

krijg nu alleen weer trek.

[ Bericht 0% gewijzigd door ausweiss op 26-07-2011 21:37:53 ]
  dinsdag 26 juli 2011 @ 18:56:38 #196
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_99969911
kampioensaus lijkt mij ook wel wat. ;)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 26 juli 2011 @ 21:26:27 #197
160841 ausweiss
Weist aus
pi_99977134
quote:
6s.gif Op dinsdag 26 juli 2011 18:56 schreef golfer het volgende:
kampioensaus lijkt mij ook wel wat. ;)
Jij bent scherp (op een bus peper gaan zitten ?) *O*
  dinsdag 26 juli 2011 @ 21:32:54 #198
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_99977513
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2011 21:26 schreef ausweiss het volgende:


Jij bent scherp (op een bus peper gaan zitten ?) *O*
Zo scherp dat ik zie dat je nog steeds een keer kampioensaus hebt staan bij de kosten. :')
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_99977675
Waar?Pizzeria Napoli in Groningen

Wanneer?Vorige week

Wat at je?Wat broodjes met kruidenboter, een spaghetti carbonara en een salade caprese en nog een salade met gorgonzola

Impressie?Het is gewoon een basale pizzeria maar hij maakt een hele lekkere carbonara. Zoals bij bijna alle Pizzeria's in Groningen is alles halve prijs, en dat al sinds mensenheugenis (ik heb een aantal jaar niet in Groningen gewoond, maar het lijkt me stug dat dat toen anders was). Het is er best gezellig, de bediening door studentes vriendelijk en oplettend, maar het is echt niks bijzonders.

De broodjes met kruidenboter waren ok, gewoon zo'n warm plat rond brood met van die scheurnaden en dat smaakte erg goed. Kruidenboter was niks bijzonders maar ook zeker niet verkeerd.

Dan de spaghetti carbonara, daar kwamen we voor. Echt erg lekker, met room en ui en rode peper, niet zoals het volgens puristen hoort, maar lekkerder dan zoals het volgens puristen hoort. Vind ik. Zoals daar ken ik hem verder niet, ik hem daar ook wel eens gehad terwijl die echt briljant was, deze keer was die gewoon erg lekker. Schijnt van de kok af te hangen die er de bewuste avond werkt. De zekerheid van een erg lekker bord spaghetti met de kans op een fantastisch bord spaghetti, daar doe ik het voor.

De salades waren verder niet zo interessant, niet slecht of zo, maar het zijn eenvoudige salades en dan moet je echt al met hele goede spullen aankomen wil het echt genieten zijn.

Helaas konden ze na geen ristretto serveren. Een keer eerder werd dat verzoek nog in behandeling genomen en werd de serveerster nog even geleerd hoe dat moest. Opvallend genoeg was dat al voor de ristretto 'in' was, en nu kan het opeens niet meer. Maar goed, van zo'n tent hoef je dat ook niet te verwachten en het staat ook niet op de kaart.

Kosten?Ongeveer 60 euro, twee personen, paar biertjes erbij enzo.

Cijfer?Toch wel een 8. Het gaat immers ook om prijs/kwaliteitverhouding, en als je alleen maar een hoofdgerecht neemt en het bij één drankje houdt ben je voor een tientje wel ongeveer klaar. Dan wordt het een alternatief voor de snackbar, je kunt ook afhalen en het is ook helemaal niet gek om daar gewoon een bord eten te nemen met één drankje, arme studenten genoeg daar in de buurt. Daarvoor heb je dan een echt lekkere pasta en als je mazzel hebt met de avond een overheerlijke pasta. Aanrader voor de eenvoudige hap dus, mits je van carbonara houdt.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  dinsdag 26 juli 2011 @ 21:36:06 #200
160841 ausweiss
Weist aus
pi_99977684
foutje
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')