Twee plakjes eendenborstquote:Op donderdag 12 mei 2011 19:07 schreef RobinOok het volgende:
Ben blind? Twee grote stukken eendenborst.
Of vind je dat geen vlees?
In de eerste gang zat makreel, bij de tweede zat spek en het derde was dus eend.quote:Op donderdag 12 mei 2011 19:09 schreef YoshiBignose het volgende:
Oh ja die plakjes eend. Verder zie ik groene asperge, witte asperge, wortel en bietjes. Lijkt meer een vegetarisch 3 gangen menu, to be honest.
Ga jij alleen met je partner uit eten?quote:Op donderdag 12 mei 2011 19:11 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik lees trouwens in je kritiek "Wij vonden het lekker" Wij? Robinook is aan de partner?
Hm, al bijna 8 jaar ja.quote:Op donderdag 12 mei 2011 19:11 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik lees trouwens in je kritiek "Wij vonden het lekker" Wij? Robinook is aan de partner?
Ik stel gewoon een vraagquote:Op donderdag 12 mei 2011 19:12 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ga jij alleen met je partner uit eten?
Nee, maar het was nooit ter sprake gekomenquote:Op donderdag 12 mei 2011 19:14 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Hm, al bijna 8 jaar ja.
Gedraag ik me zo single? Of kun je je gewoon niet voorstellen dat iemand het met me uit zou houden?
Gaat echt heel goed hoor.
Haar uitgebreide review staat op haar blog, en denk dat mijn man ook sacherijnig was was geweest bij zulke porties en maar 3 gangen.quote:Op donderdag 12 mei 2011 19:12 schreef YoshiBignose het volgende:
Oooh ah, goed verstopt tussen al het flora dan. Maar oke, dan valt het inderdaad wel mee, al moet ik zeggen als ik die drie gangen zo zie dat het volgens mij mijn maag niet gevuld had Het ziet er mooi uit daar niet van.
Verder was het niet echt op te maken uit je review, voor zover je het dat kunt noemen.
Nou weet ik nog niet waar.quote:Op donderdag 12 mei 2011 23:35 schreef sciter het volgende:
Ben door mijn opa uitgenodigd om mee te gaan uit eten, die is nogal fan van die ''trendy'', nieuwere restaurants in kleine dorpen
Waar?: Restaurant Stegeman
Zie editquote:Op donderdag 12 mei 2011 23:39 schreef golfer het volgende:
[..]
Nou weet ik nog niet waar.
Welk plaats?
Ah kijk die kende ik nog niet! Moet te doen zijn met de vrouw komende week!quote:Op donderdag 12 mei 2011 18:38 schreef RobinOok het volgende:
[ link |
Drie gangenmenu met wijnarrangement bij Jonge De Jong
Restaurant Jonge de Jong op Katendrecht (Rotterdam)
Drie gangen (34 euro) met drie glazen wijn (18 euro)
Eten wat de pot schaft.
Altijd leuk eten daar!
Cijfer: 8,5
Ja nou ja de jarige vond hem leuk dus ik heb maar niks gezegd, misschien voelde hij dat wel aanquote:Op zondag 15 mei 2011 11:32 schreef Bluezz het volgende:
Dat de ober vaak langs komt om te vragen of je nog wat wil drinken = omzet
Alleen sommigen doen dat irritant vaak ja. Wij zeggen er gewoon wat van als het te vaak is
En goeie ossehaas is
Ja zoals ik al zei, dat kan je verschillend opvatten. Ik vond het net iets té vaak, vooral omdat hij naast het vragen of we wat wilden drinken ook nog bleef vragen of alles naar wens was, los van elkaar. Iedere 3-5 minuten een interruptie door een ober vind ik gewoon te veel. Maar da's mijn mening.quote:Op zondag 15 mei 2011 11:41 schreef Pietverdriet het volgende:
Liever dat de ober wat vaker langskomt om te vragen of te kijken of hij nog wat kan betekenen dan dat je 10 minuten met een leeg glas zit of zo.
Tja, goed hoereca personeel is een witte raaf. De Hoereca heeft het daar zelf naar gemaakt, het is niet echt een bedrijfstak waar je een toekomst hebt, uitzonderingen daar gelaten, de meeste werkgevers zijn gewoon kut, willen dat het personeel goedkoop is en zoveel mogelijk zwart werkt.quote:Op zondag 15 mei 2011 11:43 schreef Selestha het volgende:
[..]
Ja zoals ik al zei, dat kan je verschillend opvatten. Ik vond het net iets té vaak, vooral omdat hij naast het vragen of we wat wilden drinken ook nog bleef vragen of alles naar wens was, los van elkaar. Iedere 3-5 minuten een interruptie door een ober vind ik gewoon te veel. Maar da's mijn mening.
Bij Shabu Shabu vergaten ze een beetje waarmee ze hun geld moeten verdienen . Hadden ze best wat vaker mogen vragen of we wat wilden drinken.quote:Op zondag 15 mei 2011 11:32 schreef Bluezz het volgende:
Dat de ober vaak langs komt om te vragen of je nog wat wil drinken = omzet
Alleen sommigen doen dat irritant vaak ja. Wij zeggen er gewoon wat van als het te vaak is
En goeie ossehaas is
Tsja ach een ober die de balans aanvoelt van wanneer wel/niet vragen is goud waard en wat Piet zegt, die zie je inderdaad nog maar zelden.quote:Op zondag 15 mei 2011 11:48 schreef borisz het volgende:
[..]
Bij Shabu Shabu vergaten ze een beetje waarmee ze hun geld moeten verdienen . Hadden ze best wat vaker mogen vragen of we wat wilden drinken.
Doen Ken ik jou btw?quote:
heb dit zo zelf in Seoul gegeten (korea) en het was echt heel lekker vond ik Zeker omdat de zuignappen het gewoon nog doen als je aan het kouwen bent. Erg grappig!quote:Op zaterdag 30 april 2011 18:51 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik ben niet kleinzerig wat het klaarmaken van beesten aangaat, maar dit gaat mij echt te ver. Je kan het beest ook gewoon even doodmaken.
Jammer dat het eten zo slecht is bevallen. Ik wilde er namelijk binnenkort is gaan eten, maar zoals ik jou hoor is het echt slecht? Het zag er zo leuk uit kwa inrichting e.d. Beetje jammer dit!quote:Op vrijdag 13 mei 2011 15:08 schreef rubje het volgende:
[..]
Ah kijk die kende ik nog niet! Moet te doen zijn met de vrouw komende week!
Gisteren:
Waar?: Izkaya Rotterdam
[ afbeelding ]
Wat at je?:
Viskoekjes,misosoep,vleesgerecht(rund) kortom de specialiteiten die aanbevolen werden.
Impressie?: Goed waardeloos!
viskoekjes(thaise) zijn gewoon ripoffs en lijken wel vereldelde bitterballen met een droge visvulling.
de misosoep is gewoon smaakloos(bouillon met wat erin) en een evenknie van wat je met de meeste all you can eat jappanner krijgt.
rundvleesgerecht met pepers was een lachertje met het vlees dat zo taai als wat was en eigenlijk gered moest worden met de saus die erover was gegoten. Hele gerecht had niks van doen met de Thaise of Japanse keuken.
Cijfer?: 4/10
Prijs-kwaliteit is standaard in dit soort lounge-clubachtige zaken die het meer van hun high-tech bs moeten hebben ipv het eten. Het is eigenlijk een soort aziatische versie van Bordoir in Rotterdam met dien verstande dat ze dus die 'computertafels' hebben waarop je je menu kunt zien. en dat bordoir nog een redelijke keuken heeft naast alle kitscherigheid. Oh ja,cocktails en ander drank is stevig voor zo een tent.
[ afbeelding ]
samengevat: pretentieus allemaal en heeft totaal niks van doen met het echte Izakaya concept want gezien de reacties op een recensie site komt men vooral voor die beleving en minder voor het echte eten.
Als ik dat bord zie, ik eigenlijk niet.....kapsalon de luxequote:Op woensdag 25 mei 2011 22:27 schreef YoshiBignose het volgende:
Wow, zalmfilet, kabeljauw, scampies, ossenhaas, varkenshaas en giros ik krijg er honger van.
Je moet nog wel een vliegticket ą 800 euro en een buskaartje van 9 euro bijrekenen. Dan kom je op 813,60 euro incl. drank.quote:
En dat stemt niet tot nadenken, als bij de Griek de tzatziki niet lekker is ?quote:Op woensdag 25 mei 2011 22:44 schreef borisz het volgende:
Bord vol = 19e. . Deze Griek houdt van de kwantiteit .
Kwaliteit was best in orde, op de scampi en de tzatziki na. En ja het is ook gewoon lekker om af en toe gewoon lekker een bord vol vlees te hebben. .
het is deze tijd van het jaar een stuk beter Piet, we zitten nu tussen de 2 seizoenen in en het is niet zo druk ,genoeg tijd en ruimte voor wining en diningquote:Op dinsdag 7 juni 2011 07:27 schreef Pietverdriet het volgende:
Is er tenminste nog iets leuks aan queenstown, huiver, wat vond ik dat verschrikkelijk
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |