abonnement Unibet Coolblue
pi_99979324
Waar?
Kelodrome, Thermen Bussloo
Wanneer?
Zaterdag 23 juli 2011
Wat at je?
Voorgerecht: Allerlei anti-pasta
Hoofdgerecht: Pizza Verdure
Nagerecht: Grand Dessert voor 2

Impressie?
Normaal gesproken eten we gewoon in het normale restaurant van Thermen Bussloo. Nu wilden we het "nieuwe" restaurant in het Kelodrome wel eens proberen. Hier worden allerlei Italiaanse en grillgerechten geserveerd. Er was een dagaanbieding, een 3-gangen-diner voor 2 personen voor 24,95 euro p.p. Dit leek ons wel wat :s)

Het voorgerecht bestond uit allerlei anti-pasta zoals inktvisringen, brie met komkommer, mozzarella met tomaat, vis, brood met pesto etc. Het werd leuk opgediend en smaakte heerlijk. Ik vind het ook altijd wel lekker om veel verschillende kleine gerechtjes te eten :Y)

Als hoofdgerecht hadden we allebei een pizza. Ik had een pizza met allerlei groenten en Peter had een pizza met zalm. De pizza's waren goed op temperatuur en rijkelijk belegd.
Als nagerecht kregen we een grand dessert dat bestond uit verschillende soorten ijs, cake, een brownie en vers fruit :9

Ik ben allergisch voor citrusvruchten en heb dit ook doorgegeven bij de sauna-reservering (via internet) en bij aankomst. De man bij de receptie vertelde dat op de computers van de medewerkers bij opmerkingen stond dat ik dus allergisch ben en dat ze er zo rekening mee kunnen houden ^O^

De hele dag was dit ook netjes gedaan, geen citroen in de cola, geen citrusvruchten bij de yoghurt met vers fruit, een medewerker die de lunch met me naliep om te kijken wat ik wel en niet kon nemen etc. Maar met het dessert is het toch mis gegaan, want Peter nam een hap van een bolletje ijs en dat bleek dus citroenijs te zijn -O- Het is dus maar goed dat ik niet de eerste hap van dat bolletje genomen heb, want dan hadden we naar het ziekenhuis gekund :(

Ik heb meteen gevraagd aan de serveerster hoe dit kon en ze zei dat ze er gewoon niet op gelet heeft -O- |:( Dus ondanks dat het eten heerlijk was, heb ik er toch wel een beetje een kater aan over gehouden. Want het had echt gruwelijk mis kunnen gaan :X

Kosten?
24,95 p.p

Cijfer?
Sfeer: 9
Eten: 8.5
Bediening: 1
pi_99983394
oh lekkere reactie van die serveerster zeg :{
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_100001878
quote:
Waar?
Kelodrome, Thermen Bussloo
Wanneer?
Zaterdag 23 juli 2011
Wat at je?
Voorgerecht: Allerlei anti-pasta
Hoofdgerecht: Pizza Verdure
Nagerecht: Grand Dessert voor 2

Impressie?
Normaal gesproken eten we gewoon in het normale restaurant van Thermen Bussloo. Nu wilden we het "nieuwe" restaurant in het Kelodrome wel eens proberen. Hier worden allerlei Italiaanse en grillgerechten geserveerd. Er was een dagaanbieding, een 3-gangen-diner voor 2 personen voor 24,95 euro p.p. Dit leek ons wel wat :s)

Het voorgerecht bestond uit allerlei anti-pasta zoals inktvisringen, brie met komkommer, mozzarella met tomaat, vis, brood met pesto etc. Het werd leuk opgediend en smaakte heerlijk. Ik vind het ook altijd wel lekker om veel verschillende kleine gerechtjes te eten :Y)

Als hoofdgerecht hadden we allebei een pizza. Ik had een pizza met allerlei groenten en Peter had een pizza met zalm. De pizza's waren goed op temperatuur en rijkelijk belegd.
Als nagerecht kregen we een grand dessert dat bestond uit verschillende soorten ijs, cake, een brownie en vers fruit :9

Ik ben allergisch voor citrusvruchten en heb dit ook doorgegeven bij de sauna-reservering (via internet) en bij aankomst. De man bij de receptie vertelde dat op de computers van de medewerkers bij opmerkingen stond dat ik dus allergisch ben en dat ze er zo rekening mee kunnen houden ^O^

De hele dag was dit ook netjes gedaan, geen citroen in de cola, geen citrusvruchten bij de yoghurt met vers fruit, een medewerker die de lunch met me naliep om te kijken wat ik wel en niet kon nemen etc. Maar met het dessert is het toch mis gegaan, want Peter nam een hap van een bolletje ijs en dat bleek dus citroenijs te zijn -O- Het is dus maar goed dat ik niet de eerste hap van dat bolletje genomen heb, want dan hadden we naar het ziekenhuis gekund :(

Ik heb meteen gevraagd aan de serveerster hoe dit kon en ze zei dat ze er gewoon niet op gelet heeft -O- |:( Dus ondanks dat het eten heerlijk was, heb ik er toch wel een beetje een kater aan over gehouden. Want het had echt gruwelijk mis kunnen gaan :X

Kosten?
24,95 p.p

Cijfer?
Sfeer: 9
Eten: 8.5
Bediening: 1
Beste Sylvana,

Wij hebben je inmiddels een privébericht gestuurd met betrekking tot je vervelende ervaring bij Thermen Bussloo.

[ Bericht 100% gewijzigd door Thermenbussloo op 27-07-2011 13:19:41 ]
  woensdag 27 juli 2011 @ 13:18:58 #204
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_100002061
quote:
Interessante reactie. ;)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_100002291
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juli 2011 13:14 schreef Thermenbussloo het volgende:

Beste Sylvana,

Wij hebben je inmiddels een privébericht gestuurd met betrekking tot je vervelende ervaring bij Thermen Bussloo.
^O^

quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2011 23:16 schreef FutureFairytale het volgende:
oh lekkere reactie van die serveerster zeg :{
Waar mensen werken worden fouten gemaakt ;) Ze heeft gewoon een voorproever zoals haar vriend nodig O-)
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_100003910
Waar?
Spijshuis Uylenspieghel te Nijmegen (link)

Wanneer?
Vorige week

Wat at je?
Voor: Carpaccio van ossenhaas.
Hoofd: Kalfshaas met peper/cognac saus.
Na: Nonnenverleider.

Impressie?
Voorgerecht had gelukkig geen overvloed aan sla (hekel aan bij carpaccio) en de dressing was perfect en totaal niet overheersend bij het malse vlees. Goed dun gesneden, en smaakvol. Hoofd gerecht was een stevig stuk vlees dat perfect medium gebakken was, lang geleden dat ik zulk mals vlees heb gehad. Saus was ontzettend lekker alleen een beetje weinig. Ik wilde als nagerecht een simpele Irish coffee maar door de serveerster werd me toch echt met klem aangeraden de nonnenverleider te nemen, dus zonder verdere uitleg die maar genomen. Het bleek een koffie met likeur te zijn (duh :') ) maar het was ten strengste verboden te roeren. Een koffie gelaagd met likeurtjes die je op sterkte stuk voor stuk herkent, waar de laatste slok een stevige kick gaf. Erg aangenaam.

De tent zelf was lekker knus. Kaarten waren leuk gepresenteerd. Groot krijtbord dat per tafel door serveersters toegelicht werd met eventuele keuzes buiten de kaart om. Bediening was top, erg vriendelijk en op tijd. Gewoon een goede sfeer.

Kosten?
Euro of 55 met wat Konickjes erbij.

Cijfer?
7.5 / 8-
All you know about me is what I've sold you, dumb fuck
pi_100019059
quote:
12s.gif Op woensdag 27 juli 2011 13:18 schreef golfer het volgende:

[..]

Interessante reactie. ;)
Die PM is zeker interessant ja ;) ^O^

quote:
0s.gif Op woensdag 27 juli 2011 13:24 schreef Isabeau het volgende:

[..]

^O^

[..]

Waar mensen werken worden fouten gemaakt ;) Ze heeft gewoon een voorproever zoals haar vriend nodig O-)
Haha ja, ik voel me net een ster met een voorproever ;)
pi_100025338
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juli 2011 20:46 schreef Sylvana het volgende:

[..]

Die PM is zeker interessant ja ;) ^O^

[..]

Haha ja, ik voel me net een ster met een voorproever ;)
wat hebben ze gezegd *O*
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_100026330
quote:
14s.gif Op woensdag 27 juli 2011 14:04 schreef HostiMeister het volgende:
Waar?
Spijshuis Uylenspieghel te Nijmegen (link)

Wanneer?
Vorige week

Wat at je?
Voor: Carpaccio van ossenhaas.
Hoofd: Kalfshaas met peper/cognac saus.
Na: Nonnenverleider.

Impressie?
Voorgerecht had gelukkig geen overvloed aan sla (hekel aan bij carpaccio) en de dressing was perfect en totaal niet overheersend bij het malse vlees. Goed dun gesneden, en smaakvol. Hoofd gerecht was een stevig stuk vlees dat perfect medium gebakken was, lang geleden dat ik zulk mals vlees heb gehad. Saus was ontzettend lekker alleen een beetje weinig. Ik wilde als nagerecht een simpele Irish coffee maar door de serveerster werd me toch echt met klem aangeraden de nonnenverleider te nemen, dus zonder verdere uitleg die maar genomen. Het bleek een koffie met likeur te zijn (duh :') ) maar het was ten strengste verboden te roeren. Een koffie gelaagd met likeurtjes die je op sterkte stuk voor stuk herkent, waar de laatste slok een stevige kick gaf. Erg aangenaam.

De tent zelf was lekker knus. Kaarten waren leuk gepresenteerd. Groot krijtbord dat per tafel door serveersters toegelicht werd met eventuele keuzes buiten de kaart om. Bediening was top, erg vriendelijk en op tijd. Gewoon een goede sfeer.

Kosten?
Euro of 55 met wat Konickjes erbij.

Cijfer?
7.5 / 8-
Nonnenverleider :D
Leuk rest.
pi_100087917
Waar? Sushi Koi in Tilburg
Wanneer? 24-7, met een vriendin

Wat at je?
Het all you can eat menu

Bij ons kwam dat neer op 2 rondes van 10 gerechten.:
5. Suzuki
Heeft mijn vriendin op. Over alles wat ze had gegeten had ze geen klachten. De tijd was op een gegeven moment op en ons buikje rond, maar ze baalde dat het alweer voorbij was.

6. Inari
Erg lekker. Ik ben totaal niet bekend met tofu. Maar dat smaakt naar meer.

7. Kani
Heeft mijn vriendin op.

8. Tamago
Heeft mijn vriendin op.

19. Ikura
Lekker, nep kaviaar. Vult niet, maar een lekker zout smaakje en die kleine bolletjes blijven toch iets geinigs hebben.

20. Tobiko
Veel minder lekker dan die andere kaviaar. Zat veel minder smaak aan. Omdat ze veel kleiner waren voelde het als een soort massage op je tong.

22. Futo Maki
Blijft 1 van mijn favorieten. De smakencombo met dat soet-zure erbij en dan een lekker scheutje sojasaus er overheen is gewoon erg lekker.

26. Sake Inside-Out
Niet mijn ding. De combo zalm en advocado met het korrelige rolletje is gewoon niet mijn ding. Zou ik niet nog een keer bestellen.

29. Salmon Cheese Maki
Voelt te smeuig aan in de mond. De combo van zalm en kaas voelt zacht, maar ook 'ingedut'. En dat weer in combinatie met de rijst klopt voor mij gewoon niet. Zou ik niet nog een keer bestellen.

30. California Temaki
Voor alle Temaki geldt dat het een stuk beter vult dan een klein sushi rolletje. Er zit ook meer groenvoer bij. Ik trek zo'n groot stuk zeewier minder goed. Natuurlijk is dit ook niet met stokjes te eten. Veel te groot en te zwaar. Wat in deze Temaki zat, was naar mijn idee niet van bijzondere smaak.

31. Kani Temaki
Heeft mijn vriendin op.

33. Maguro Temaki
Heeft mijn vriendin op.

35. Ugnagi Temaki
Heeft mijn vriendin op.

42. Yaki Udong
Heel, heel, heel lekker. De kruiden hierop waren zo lekker. Ik ben blij dat we hiervoor zijn gegaan en niet voor nog een bak rijst erbij. Bij deze Udong zat nog een klein beetje klein gesneden groenten. De noodles waren een fijn begin om te wennen aan de stokjes. Dat ging perfect met dit gerecht. We hebben hier met z'n 2en van gegeten. Maar veel beter dus dan bij je standaard Chinees of zoiets.

49. Fish Cookie
Heel lekker. Met zo'n krokant korstje en een zoet sausje.

55. Deep Fried Squid
Heeft mijn vriendin op.

64. Tofu Hiyayoko
Heeft mijn vriendin op.

67. Yaki Yasai
Vooral veel touge. Beetje jammer. Ook hier hebben we met z'n 2en van gegeten.

71. Ebi Chili
Blijvertje natuurlijk. Al van jaren geleden bij de Chinees. Daar is dit ook zeer mee vergelijkbaar.

74. Sweet Bun
Deed me denken aan een oliebol met romige vulling. Niet eten als je aan de lijn wil denken. Het vet was nog enigzins voelbaar om het iets hardere korstje. Ook niet te vroeg mee beginnen. Meer richting het toetje, heb ik geleerd. Was wel lekker, maar niet bepaald dagelijkse kost.
Yes, ik weet ze allemaal nog.

Als toetje had ik groene thee ijs en mijn vriendin rode bonen ijs. Het groene thee ijs deed iets, maar natuurlijk niet helemaal, aan pistache denken. Was lekker er verfrissend zonder een te overheersende smaak. Ik zou het zo weer bestellen.
Met het ijs hadden ze trouwens ook veel keus. Wij hebben de wat bijzondere smaken eruit gepakt.

Impressie?
Ik had hier al veel naar binnen staan te kijken omdat het in het midden van ons centrum ligt en het interieur modern/strak is, maar toch zacht door de kleuren en het kussengebruik. Ook het concept onbeperkt sushi eten spreekt me aan.
Dat bleek te kloppen. We hebben veel en lekker gegeten.
De bediening bestaat uit een mix twintigers (of rond die koers), jongens en meiden ook gemixt met Aziatisch en Nederlanders. De bediening ging erg snel. Er wordt hier gewerkt met een turflijst bestaande uit een linkerrij met alle gerechten en dan aan de bovenkant rij 1 t/m 5. Binnen elke ronde mag je 5 gerechten p.p. bestellen. Lijstjes werden snel na invullen opgehaald en het brengen van het eten volgde dan snel. Om te zorgen dat je tafel niet helemaal vol gebouwd zou zijn met gerechten liepen ze ook geregeld rond om bordjes op te halen. Bijna elk gerechtje werd namelijk apart geserveerd.
Het zat stampvol dus hun tip om van tevoren te reserveren was zeer terecht. Buiten was het kermis, maar de geluidsisolatie was zo goed dat we er niets van hoorden. Als je verder naar binnen zit zie je de koks bezig. Leuk om even naar te kijken. Ik zag ook wat wat Aziaten die er aten. Dat wil wat zeggen toch? Of zal het allemaal familie zijn? ;)

Alles bij elkaar zeer de moeite waard. We gaan zeker nog een keer terug om de rest van de kaart uit te proberen.

Kosten? Met drankjes mee (o.a. 2 keer witte wijn en 2 schattige potjes Jasmijn thee) waren we voor 2 personen met 60,30 euro klaar.

Cijfer? Als je in of nabij Tilburg woont en enigzins van Japans eten houdt, moet je hier naartoe.
Zeker een goed. (Een zeer goed geef ik alleen uit aan restaurants die echt bijzondere dingen serveren en verder perfect zijn.)
pi_100089138
Waar? Artisan in Hessle (VK)
Wanneer? 22 juli 2011
Waarom? 1 jaar getrouwd O+

Eerste impressie?
We besloten met de taxi te gaan. Door een laat sollicitatiegesprek was ik iets later thuis dan verwacht en alhowel we eerst zouden gaan fietsen hadden we geen zin om bezweet en al aan te komen, aangezien het stiekem nog een eindje fietsen was. Dus hebben ons lekker voor de deur af laten zetten O+
Binnengekomen werden we heel enthousiast en vriendelijk ontvangen. "Are you Gaby? Welcome!" Ze had eerder die dag nog even gebeld om te vragen of we nog van plan waren te komen en aangezien wij de laatste tafel waren die aanschoven kon ze ons persoonlijk begroeten ;) . Het restaurant is een echt huiskamer restaurant en het had 5 tafels. 2 tafels voor 2 en 3 voor 4 personen. Die avond waren er 4 tafels bezet, allen van 2 personen. Ik geloof dat we redelijk vlak na elkaar waren gearriveerd, want we gingen redelijk gelijk op met de gangen, wat voor de keuken natuurlijk wel fijn was. Maargoed, daarover later meer. De sfeer was erg goed. Men praatte rustig, de tafels waren simpel maar mooi opgedekt, muziek was aanwezig maar niet al te prominent en de verlichting was ook precies goed.

Wat at je?
Al op de website zagen we dat ze op vrijdag en zaterdag maar één menu serveren. Dus het is gewoon reserveren, aanschuiven en afwachten wat er die dag op de kaart staat. Ook wisten we dat er de mogelijkheid was om er een bijpassend wijnarrangement bij te nemen, dus dat hadden we eigenlijk al vrij snel bedacht.

We begonnen met een lekkere prosecco om te proosten en kregen daarbij wat knabbeltjes.
Deze waren niet heel spannend (pinda's, popcorn en 4 grote olijven met pit). Daarna begonnen we met de kaart. Helaas ben ik in al mijn enthousiasme helemaal vergeten welke wijnen we er bij hebben gekregen, maar die waren stuk voor stuk erg lekker kan ik jullie vertellen.


De kaart hieronder:


De appetiser was een koude tomatensoep met truffelcreme en een parmezankoekje. Het brood en de boter erbij waren vers gebakken.
De combinaties waren erg lekker, niet super spannend, maar leuk gevonden. Het brood was heerlijk, zeker om combinatie met de boter.

De pork belly was ook erg goed bereid. Je hoefde er maar naar te kijken en het viel uit elkaar, zo mals. De smaken van de appelvarianten erbij waren ook perfect. De wijn erbij was een fruitige droge witte. O+

De zeebaars was ook weer helemaal goed. Het vel heerlijk knapperig en smaakvol en de caviar deed het er prima bij. De erwtjes leken op het eerste gezicht wat saai, maar gingen erg goed samen (qua smaak en textuur) met de zeebaars. Ook hier weer een heerlijke witte wijn bij.

En dan het lam... wow... O+ wat een prachtige stukjes vlees waren dat, en wat een heerlijke pure bereiding. Geen poespas en de ingrediënten ernaast (paddestoelen, ui, aardappel) waren ook precies goed op smaak. Weer een bewijs dat simpel ook een kunst is en wanneer goed begrepen echt voortreffelijk kan zijn. Hierbij een sterke kruidige rode wijn die ook weer perfect aansloot.

Na hebben we beide de kaas genomen.
Er zaten twee blauwschimmelkazen, een roodschimmel gewassen in champagne, een zachte geitenkaas en een redelijk stevige jonge kaas uit Yorkshire bij. De tomatenchutney was een succes, goede combinatie. Wat ik wel jammer vond is dat er geen notenbrood maar biscuits bij werden geserveerd, ik denk dat notenbrood het plankje perfect had gemaakt. Erbij hadden we een rode port.

Daarna nog een kopje thee genomen met wat chocolaatjes.

De wijn werd goed bijgeschonken tijdens de gehele maaltijd. Als je wat sneller dronk en al meer op had kreeg je gewoon weer flink bijgeschonken, maar ook als je een paar slokjes op had werd er gevraagd of je nog wat meer wilde. Erg goede en vriendelijke service en we zijn echt niets te kort gekomen! Ook de thee was onbeperkt: als we nog 3 potten hadden gewild was dat ook goed geweest en had geen extra kosten opgeleverd. Gingen erg vrolijk weer naar huis ;)

Kosten? inclusief fooi waren we 210 GBP kwijt geloof ik, wat neerkomt op 230 euro.

We doen het niet vaak, zo duur uit eten gaan, maar we hebben geen seconde spijt gehad van deze rekening. De service was helemaal in orde, de atmosfeer prima en het eten voortreffelijk. We zijn om half 8 binnengekomen en gingen uiteindelijk zo rond kwart over 12 weer op huis aan.

[ Bericht 0% gewijzigd door motorbloempje op 29-07-2011 15:13:47 ]
Ja doei.
  vrijdag 29 juli 2011 @ 15:05:16 #212
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_100089268
Ziet er allemaal lekker uit op de menukaart, MoBlo. ^O^
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 29 juli 2011 @ 15:17:02 #213
207727 Smallish
Kleintje!
pi_100089620
Leuk om je trouwdag zo te vieren, motorbloempje! Doen wij ook vrijwel altijd. Leuk verslag. :)
Is dat zo?
pi_100144022
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juli 2011 22:56 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

wat hebben ze gezegd *O*
Idd, als een restaurant dan een dergelijke fout probeert te herstellen is het wel zo netjes om dan ook de positieve kant te vermelden.
pi_100150388
Dat doe ik ook wel, maar ben nogal druk, dus geduld is een schone zaak mensen ;)
Ik heb van de week al een excuusbrief en 2 cadeaubonnen met gratis sauna-entree ontvangen ^O^
pi_100151849
quote:
1s.gif Op zondag 31 juli 2011 10:04 schreef Sylvana het volgende:
Dat doe ik ook wel, maar ben nogal druk, dus geduld is een schone zaak mensen ;)
Ik heb van de week al een excuusbrief en 2 cadeaubonnen met gratis sauna-entree ontvangen ^O^
Netjes
pi_100153351
Heerlijk avondje zo Mo en Wolf ^)
pi_100162759
quote:
1s.gif Op zondag 31 juli 2011 10:04 schreef Sylvana het volgende:
Dat doe ik ook wel, maar ben nogal druk, dus geduld is een schone zaak mensen ;)
Ik heb van de week al een excuusbrief en 2 cadeaubonnen met gratis sauna-entree ontvangen ^O^
zeker netjes :Y
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_100162844
lekker MoBlo! idd ff een prijsje maar eens per jaar mag best ;)
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  maandag 1 augustus 2011 @ 12:33:56 #220
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_100189773
Over 2 weken eindelijk op bezoek bij De Gulle Waard :D
  maandag 1 augustus 2011 @ 12:54:04 #221
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_100190375
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2011 12:33 schreef Erasmo het volgende:
Over 2 weken eindelijk op bezoek bij De Gulle Waard :D
Joepie!
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 4 augustus 2011 @ 22:04:30 #222
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_100330789
Vandaag gegeten bij La Cubanita in Haarlem. www.lacubanita.nl Het concept op maandag t/m donderdag is onbeperkt tapas voor 17,50. Als echte Hollander maken we daar natuurlijk gebruik van :P. Concept is simpel. Twee tapas per persoon per ronde. Desserts vallen hier buiten
Op de kaart staan 50 tapas. We begonnen met een rondje koud.
- Tortillarol met tonijn
- Ham met meloen
- Carpaccio met pestodressing
- Pastasalade met gegrilde kip
- Gerookte zalm met dille op toast
- Gerookte eendenborst met frambozendressing
De eendenborst was het lekkerst, verder was het zo gewoontjes. De meloen hebben we zelfs teruggestuurd want die meloen was gewoon nog te hard.

Carpaccio & Pastasalade.

Toen een ronde vlees
-Gegrilde ossenhaas op brood
- pittige ossenhaaspuntjes
- krokant gebakken kipfilet met honing & mosterd
- Chorizokroketjes
- hamrolletjes gevuld met geitenkaas met vijgendressing
- Kalkoen worstjes met tzazkiki

Positief was de ossenhaas. Verder was het aardig.
Een vis en groenteronde met
Crabcakes(matig), inktvisringen, grote garnalen van de plaat, zeeduivelballetjes(aardig), Aubergines in een jasje met kruidenhoning(lekker). De uienringen waren er niet dus dat ging deze ronde niet.
Grote eters dus we doen nog een ronde met van alles en nogwat.
Nog een portie ossenhaaspuntjes, spaanse hamburgertjes, zalmburger, kaaskroketjes met sherrydressing. Ossenhaaspuntjes nog steeds goed. De rest aardig.

Uiteindelijk deden we nog een tapasdessert. Voor 15e vier diverse toetjes

Cheesecake, chocoladetaart, Vanille-citroenijs & crème brûlée. Alle vier wel eens lekkerder gehad. Toen het dessert op tafel werd gezet ging het licht uit in de zaak en ging de fontein aan :P. Was wel grappig.
Eindoordeel
Eten= aardig, heb alleen het gevoel dat ik zelf beter kan :P.
Bediening: goed
Prijs: 92e voor 3 personen. Tapas was 17,50 pp. Toetje15e. De rest was drinken(7 bier, wijn, appelsap, koffie en cappuccino).
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  donderdag 4 augustus 2011 @ 22:11:45 #223
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_100331170
We slaan dus maar even die tent over, Borisz.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 4 augustus 2011 @ 22:55:18 #224
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_100333604
Slasme neemt ook een regen cheque
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_100334953
oooh je had de kroketjes, de cheesecake en de geitenkaas in hamrolletjes! :9 wat vond je van die laatste?

overigens ziet jouw eten er anders uit dan hoe ik het kreeg :')
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')