okay, ik heb firefox met pop-up blocker, vandaarquote:Op dinsdag 9 maart 2010 11:50 schreef Trusten het volgende:
@ The_hives, nee maar fotoalbum werkt nog niet zo lekker in IE...komt nog
Wat Lips zegt en is de opdracht erg ingewikkeld qua taart of heb je iets dergelijks ook al eens voor jezelf gemaakt?quote:Op dinsdag 9 maart 2010 17:01 schreef Lips het volgende:
Ik kan me de onzekerheid goed indenken! Is het een goede bekende of wat minder bekend? Kan je veel vooraf doen of moet het last minute?
quote:
Nou met een appelboor lijkt me dat het gat vrij groot wordt en het is lastiger vullen dan gewoon met een spuitzak gaatje prikken en direct vullen.quote:Op donderdag 11 maart 2010 13:28 schreef Berlioz het volgende:
@ Dizzy-Miss-Lizzy: Dankjewel, dat ziet er niet al te moeilijk uit gelukkig. Op het filmpje dat ze die gaatjes ook gewoon met die slagroomspuit maken.. is dat makkelijker dan met een appelboor?
Ik denk dat ik maar met marshmallowfondant begin.. dat icing ziet er namelijk moeilijker uit.
Heb je tips voor een lekkere vulling?
Als je me even uitlegt wat een bakpan is dan ga ik voor je kijken of ik er een heb...Want nu zit ik met het beeld van een gewone tefal pan met steel in mn hoofd en dat is vast niet wat je bedoeltquote:Op vrijdag 12 maart 2010 16:16 schreef Taartje het volgende:
Is er onder de Vhv-naren toevallig iemand die een ronde bakpan heeft van 15 cm die ik zou mogen lenen? Ik ga binnenkort mijn eerste workshop geven () voor tien! mensen (
). Nu moet ik dus ook 10 biscuits bakken, en dat gaat een stuk sneller met twee vormen. Heb het al geprobeerd met een springvorm van de Hema, maar ik zweer toch echt bij de bakpannen!
Gewoon een uit een stuk bestaande vorm zoals dit:quote:Op vrijdag 12 maart 2010 18:26 schreef Susanne81 het volgende:
[..]
Als je me even uitlegt wat een bakpan is dan ga ik voor je kijken of ik er een heb...Want nu zit ik met het beeld van een gewone tefal pan met steel in mn hoofd en dat is vast niet wat je bedoelt
Ik heb niet heel veel materialen maar mocht je bepaalde dingen tekort komen en ik heb het toevallig liggen dan mag je het van me lenen!quote:Op maandag 15 maart 2010 15:20 schreef Taartje het volgende:
Taartjesfee, niets om je voor te schamen. Ik vind hem erg leuk geworden
Dank voor alle succeswensen! Ik ben er in m'n hoofd al druk mee bezig, lijstjes aan het opstellen met wat ik moet bestellen bij de webshop en aan het bedenken hoe het logistiek allemaal moet. Ik heb natuurlijk niet al mijn materialen maal tien, dus dat moet ik even allemaal goed uitzoeken
Heb je de cupcakes vlak afgesneden voor je ze ging versieren? Misschien is dat de oplossing voor een volgende keer?quote:Op maandag 15 maart 2010 20:08 schreef Lips het volgende:
Hier dan de foto's van de cupcakejes welke ik op bestelling had gemaakt voor de geboorte van Senn.
Ik zag vooral op de foto's dat de cakejes niet mooi glad zijn aan de bovenkant (bobbels in de fondant), hoe doen jullie dat?
Ze waren vrij plat want ik heb na het bakken er een plank op gehad. Ik vond het wel erg moeilijk de botercreme egaal uit te smeren omdat je zo uit moet kijken dat je de randjes van het papiertje niet ondersmeert.quote:Op maandag 15 maart 2010 21:47 schreef Nanook24 het volgende:
[..]
Heb je de cupcakes vlak afgesneden voor je ze ging versieren? Misschien is dat de oplossing voor een volgende keer?
Maar ze zijn evengoed erg leuk geworden.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |