Het is een recept van Nigellaquote:Op zaterdag 16 mei 2009 16:57 schreef prinseszondererwt het volgende:
Oeh coldfeet, met zure room... al eens eerder gedaan? Lijkt me wel bijzonder. Vast heel lekker hoor, maar dat zou ik zelf zo snel niet verzinnen.
Van dat puddingpoeder? Indien ja, krijgt je botercreme daar dan een lekker frambozensmaakje van en hoef je er geen andere smaakstof meer door te doen?quote:Op zondag 17 mei 2009 11:20 schreef DevilsAndDust het volgende:
Ik heb gister geprobeerd om cupcakes op te spuiten met toeven van botercreme. Ik moet nog even oefenen, denk ik, maar ze waren wel enorm lekker! Ik was eerst bang dat je alleen boter zou proeven, maar dat is helemaal niet zo. Had er wel Saroma framboos en roze kleurstof door gedaan.
Ja, helemaal zelf gedaanquote:Op maandag 18 mei 2009 16:47 schreef DevilsAndDust het volgende:
Oh, mooi zeg! Heb je die taart ook zelf bekleed?. Superstrak! Schilderen, dat is toch met poeder en alcohol, of niet?
Deze workshops worden gegeven in Boskoop. Moet je anders maar eens kijken op www.4theloveofcake.nlquote:Op zondag 17 mei 2009 23:06 schreef tessie het volgende:
Waar zijn die workshops dan? Klinkt wel heel leuk!
Bij Ellen's Creative Cakes in Donderen (half uurtje rijden vanaf mijn huis). Dank je wel trouwens voor het compliment.quote:Op maandag 18 mei 2009 19:11 schreef Vlitsie het volgende:
@ Spuuglokje: Wauw supergaaf gedaan man! Waar heb je die workshop gedaan trouwens?
Oeh, wat een ontzettend mooi strakke taartquote:Op maandag 18 mei 2009 16:15 schreef Spuuglokje het volgende:
[..]
Van dat puddingpoeder? Indien ja, krijgt je botercreme daar dan een lekker frambozensmaakje van en hoef je er geen andere smaakstof meer door te doen?![]()
Wat een lief kikkertaartje.![]()
Vanmorgen had ik een Patchwork Cutter workshop. Voor het eerst met fondant gewerkt. Wat is dat leuk spul! En voor de figuurtjes een ander elastischer spulletje. En de haren zijn geverfd (eetbaar). Op de tasjes aan de zijkant heb ik nog glitterpoeder aangebracht, maar dat is niet goed te zien op de foto. Dit was het resultaat:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Mooi gemaakt, simpel en gewoon leuk om te zien. En inderdaad mooi glad zeg! Ik krijg gelijk zin om ook een workshop te doen als ik dat zie. Alleen dat je er zo kooplustig van wordt is natuurlijk wat minder.quote:Op maandag 18 mei 2009 16:15 schreef Spuuglokje het volgende:
[..]
Van dat puddingpoeder? Indien ja, krijgt je botercreme daar dan een lekker frambozensmaakje van en hoef je er geen andere smaakstof meer door te doen?![]()
Wat een lief kikkertaartje.![]()
Vanmorgen had ik een Patchwork Cutter workshop. Voor het eerst met fondant gewerkt. Wat is dat leuk spul! En voor de figuurtjes een ander elastischer spulletje. En de haren zijn geverfd (eetbaar). Op de tasjes aan de zijkant heb ik nog glitterpoeder aangebracht, maar dat is niet goed te zien op de foto. Dit was het resultaat:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ja voor het randje heb ik deze mal gebruikt.quote:Op dinsdag 19 mei 2009 13:24 schreef PM-girl het volgende:
Spuuglokje, jij ook aan de taartjes! Mooi zeg! Echt iets anders zo!![]()
Tessie, wat ik me afvroeg, maak jij dat onderste randje met een mal? Leuk hoor, die kikkers! Eet je die trouwens ook op, zo'n massieve creatie?
Nou, dat wou ik zeggen, niet te veel tierelantijntjes. Past goed bij de rustige kleur en je let daardoor beter op de details. En in drie uur vind ik het nog knap.quote:Op dinsdag 19 mei 2009 15:28 schreef Spuuglokje het volgende:
Dat 'simpel' kwam vooral door tijdgebrek!Maar ik vind het ook wel mooi, niet zo volgepropt met versierselen, maar meer basic. Die workshop duurde 3 uur. En dan is het hard werken om fondant te kleuren, de boel te bekleden en dan leren om die Patchworkcutters te gebruiken. En dan tussendoor nog veel kletsen uiteraard, dan schiet het ook minder op.
De cupcakecups vallen mij een beetje tegen (hoi trouwens hier in dit topic, ik lees al tijden mee en bak ook taarten en allerlei andere zaken). De kleur valt vaak weg bij wat donkere cupcakes en het vet trekt in de papiertjes. Vind ik zelf een beetje jammer.quote:Op dinsdag 19 mei 2009 20:59 schreef Nonneke het volgende:
Nogsteeds niemand die me kan vertellen of de kwaliteit van de cupcake-cups en de bakmixen van de leukstetaartenshop.nl OK is ?![]()
[ afbeelding ]
Ik las van de week de volgende verklaring.quote:Op dinsdag 19 mei 2009 21:18 schreef tessie het volgende:
Ik heb ook terug gemailt dat dit nog steeds geen antwoord is op mijn vraagBen benieuwd of ik nog wat hoor, want ik vraag me écht af waarom!?
nuttig mailtje iddquote:Op dinsdag 19 mei 2009 21:14 schreef tessie het volgende:
Ja maar dat Dr. Utker is ook wel extreem raar haha!
Ik heb ze zelfs gemailt om te vragen waarom (ja tijd teveel) het ineens zo wordt uitgesproken, maar ik kreeg dit terug:
Geachte mevrouw,
Onlangs ontvingen wij uw reactie op de uitspraak van de naam Dr. Oetker.
Wij nemen uw opmerking ter harte en geven dit door aan onze afdeling Marketing.
Wij vertrouwen erop dat uw bericht is beantwoord en wensen u veel bakplezier.
Met vriendelijke groet,
Dr. Oetker Consumentenservice
Ik vind die choco drops erg lekker in de cupcakes. Ik gebruik ook funcakes mix voor cupcakes en vind deze echt geweldig smaken. Met het recept wat ik hiervoor gebruikte werden ze niet zo lekker en bakmixen van koopmans e.d. vond ik ze echt niet te eten. Dus thumbs up voor funcakes.quote:Op dinsdag 19 mei 2009 21:11 schreef Nonneke het volgende:
Zijn de 'fillings' (chocolade brokjes e.d) wel een beetje te doen of kan ik daar beter alleen bak/taartvormen en dat soort dingen kopen ?
Deze is ook heel duidelijk: http://www.maakjetaart.nl/home.php?PID=OverOns&AID=91quote:Op donderdag 21 mei 2009 15:08 schreef Anne het volgende:
Kan er eigenlijk iemand hier niet een keer een hele uitgebreide, met foto's/filmpjes, tutorial maken?
Met daarbij ook wat je precies gebruikt?
Dan kunnen wij weer vragen stellen als we 't niet snappen.
Want ik weet nog steeds niet hoe jullie die prachtige taartjes maken.
Mooie taarten Vlitsie! Ben ook heel benieuwd naar de taarten van deze week!quote:Op maandag 25 mei 2009 21:20 schreef Vlitsie het volgende:
Een paar drukke daagjes afgelopen week. Aankomende week ook weer druk; een bruidstaartjes proeverij en een opdracht voor twee taarten, 1 in Lowlandsthemaen 1 in Blondie stijl.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Een Red Velvet Cake met creme op basis van witte choco ganache uit het boek van de Koekjesfee. En mijn hemel dat spul is goddelijk!! Zelfs met blauwe kleurstof hehe![]()
![]()
[ afbeelding ]
Cuppies in de smaken red velvet, espresso met stukjes choco en vanille.
Ik lees het nu pas, maar ik woon vlak bij Zwolle. Laat maar horen wat je wilt als je nog niemand gevonden hebt!quote:Op donderdag 21 mei 2009 10:57 schreef kaatjejannie het volgende:
misschien een stomme vraag hoor, maar is er hier ook iemand uit de omgeving Zwolle die ook taarten op bestelling maakt?
Ik ga trouwen in december en zou graag een taart willen met een afbeelding van blond-amsterdam erop. Heb al een taart gezien, maar dat bedrijf maakt die taarten alleen in workshops. En laat ik daar nou totaal niet creatief genoeg voor zijn.
Ik heb je een pm gestuurdquote:Op woensdag 27 mei 2009 09:51 schreef Nouwk het volgende:
[..]
Ik lees het nu pas, maar ik woon vlak bij Zwolle. Laat maar horen wat je wilt als je nog niemand gevonden hebt!
Daar ben ik toevallig afgelopen week voor het eerst geweest.quote:Op donderdag 28 mei 2009 14:47 schreef Taartje het volgende:
Oh ja, vraagje nog: weet iemand toevallig hoe die winkel in Amsterdam heet, die staat volgestouwd met Amerikaanse eetwaren? Hij zit in een van de zijstraten van het centrum, één of twee grachten over. Haha, het is een tijd geleden dat ik er was, dus weet niet precies meer waar het was!
quote:Op donderdag 28 mei 2009 15:03 schreef DevilsAndDust het volgende:
Oh, ik wilde al helemaal blij gaan roepen dat het volgens mij in de Leidsestraat zat, maar te laat..
pfoei, daar vraag je me wat...quote:Op donderdag 28 mei 2009 15:01 schreef Taartje het volgende:
Ja Mirjam, dat zou goed kunnen. Heb al gezocht via google, maar kan het zo niet vinden. Weet je toevallig hoe de zaak heet?
Klopt, slecht he... Ook op de leukstetaarten ben ik vaak alleen maar bewonderaar haha. Zeker nog lekker aan het bakken, het loopt hier prima, 3 daagjes geleden weer een taartje af mogen leveren dus gaat prima! Jullie worden ook steeds beter zeg, leuk om te zien hoe snel dat allemaal gaatquote:Op woensdag 27 mei 2009 12:06 schreef DevilsAndDust het volgende:
Hey Nouwk, je bent hier lang niet geweest, of wel? Ben je nog lekker aan het bakken?.
Foto's!quote:Op donderdag 28 mei 2009 19:32 schreef Nouwk het volgende:
[..]
Klopt, slecht he... Ook op de leukstetaarten ben ik vaak alleen maar bewonderaar haha. Zeker nog lekker aan het bakken, het loopt hier prima, 3 daagjes geleden weer een taartje af mogen leveren dus gaat prima! Jullie worden ook steeds beter zeg, leuk om te zien hoe snel dat allemaal gaat
Welke kleur is dat, die je hebt? Want ik heb ook een bruin van Wilton die ik wel mooi vind!quote:Op vrijdag 29 mei 2009 10:23 schreef LeNeHe het volgende:
Hmmm, ik wilde een mooie bruin met lichtroze combi maken. Heb ik van Wilton alleen de kleur die zo vies bruin blijft...
Ik had zo'n pakketje van 4 basiskleuren (geel, rood, blauw en dus bruin). Hij valt nu op zich wel mee trouwens, maar ik had echt donkerbruin in gedachten. Deze is het trouwens:quote:Welke kleur is dat, die je hebt? Want ik heb ook een bruin van Wilton die ik wel mooi vind!
Eichholtz delicatessen. Gespecialiseerd in Amerikaanse en Engelse etenswaren.quote:Op donderdag 28 mei 2009 14:47 schreef Taartje het volgende:
Oh ja, vraagje nog: weet iemand toevallig hoe die winkel in Amsterdam heet, die staat volgestouwd met Amerikaanse eetwaren? Hij zit in een van de zijstraten van het centrum, één of twee grachten over. Haha, het is een tijd geleden dat ik er was, dus weet niet precies meer waar het was!
Ik snap hem niet geloof ik, ik heb de indruk dat je het een hele foute site vindt, maar ik begrijp nog niet waarom... Of ik interpreteer je post verkeerdquote:
heb je de kwaliteit van die taarten wel eens bekeken dan?quote:Op vrijdag 29 mei 2009 20:47 schreef Poezebeest het volgende:
[..]
Ik snap hem niet geloof ik, ik heb de indruk dat je het een hele foute site vindt, maar ik begrijp nog niet waarom... Of ik interpreteer je post verkeerd
Deze;quote:Op vrijdag 29 mei 2009 14:47 schreef PM-girl het volgende:
LeNeHe, ik vind de mijne ook zo'n herrie maken, maar ach, dat doet een gewone mixer ook. Welk apparaat heb je gekregen?
ik woon in de buurt van wormer.quote:Op dinsdag 19 mei 2009 17:51 schreef Maeghan het volgende:
[..]
Nou, dat wou ik zeggen, niet te veel tierelantijntjes. Past goed bij de rustige kleur en je let daardoor beter op de details. En in drie uur vind ik het nog knap.
Ik zit erover te denken om zo'n Wiltoncursus te gaan doen, maar de dichtstbijzijnde is in Wormer (voor zover ik kon vinden) en ik woon in Rotterdam. Op zich is het wel te doen, ruim een uur rijden en het is maar vier keer. En dan heb je toch een certificaatje, da's altijd leukIk vind dat spuitwerk namelijk altijd zo mooi, maar dat is hetgene wat ik thuis niet zo snel doe. Ik ben motorisch niet zo'n ster en ik durf helemaal niet te oefenen met alles wat plakt of wat ik in m'n haar kan smeren (en dat is bijna alles). Op zich is het wel fijn om ergens anders te kledderen en een ander de troep op te laten ruimen =P En het lijkt me ook wel gezellig.
Ja dat is toch meer een retro look? Als ik deze niet had gekregen had ik die gekocht.quote:Op vrijdag 29 mei 2009 21:28 schreef Poezebeest het volgende:
Das ook een mooie lenehe, maar ik vind mijn rode kenwood qua styling toch wel mooier...
www.taartopmaat.nl en dan kun je kiezen voor Wilton.quote:Op vrijdag 29 mei 2009 21:44 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
ik woon in de buurt van wormer.
waar is die cursus dan?
Het lijkt net een drolletjequote:Op zaterdag 30 mei 2009 19:10 schreef Trusten het volgende:
[ afbeelding ]
Ik vind het echt knap hoe je het zelfs met een mal zo kan verkloten
Ik had een oproepje geplaatst op de website omdat ik een workshop zocht. Toen reageerde zij niet in het topic zelf, maar prive via een mail. Ze vertelde dat ze workshops gaf en welke prijzen daarbij hoorde.quote:Wow, die site is echt erg... Wat een prutstaarten, sorry. Alles ook heel dik e.d. en dan toch trots zijn en geld vragen ervoor + workshops geven... Ik zou het zelf eigenlijk niet echt aandurven.
quote:Op woensdag 3 juni 2009 10:28 schreef DevilsAndDust het volgende:
Wampi zit ook op het forum van deleukstetaarten?.
Misschien blauwe bessenjam? Je kan het altijd een keertje proberen, eerst de jam erdoor en dan de kleurstof.quote:Op woensdag 3 juni 2009 22:00 schreef tessie het volgende:
Ik had laatst roze botercreme gemaakt, met aardbeienjam en een beetje rode kleurstof, maar nu wil ik lichtblauwe botercreme maken, kan ik daar dan op de een of andere manier ook nog een smaakje aan toevoegen zonder dat dat de kleur gaat verpesten?
ik heb bij de aldi een pak gekocht met allemaal kleine buisjes met aromaquote:Op woensdag 3 juni 2009 22:17 schreef Wampi het volgende:
haha, ik ontdekte het laatst in m'n eigen kast, kan me echt níet herinneren dat ik het gekocht had, maar door de botercreme was het lekker!! en kleurloos
ah, briljant, dat moet ik hebbenquote:Op woensdag 3 juni 2009 22:34 schreef Muck het volgende:
[..]
ik heb bij de aldi een pak gekocht met allemaal kleine buisjes met aroma
rum, vanille, sinaasappel, citroen en nog wat....
koste net niets, en is hier al regelmatig gebruikt
ik geloof dat ze ze niet altijd hebben hoor. af en toe zie ik ze eens opduikenquote:Op woensdag 3 juni 2009 22:35 schreef Wampi het volgende:
[..]
ah, briljant, dat moet ik hebben. even uitvogelen waar hier in vredesnaam een aldi zit, en die dingen scoren
WOW! Die is leuk zeg! Heeft iemand enig idee of je deze in zou kunnen vriezen? Leuke traktatie voor op school als een broertje of een zusje geboren is!quote:
Anders maak je van die witte-chocoladecrème? Met een beetje kleurstof?quote:Op woensdag 3 juni 2009 22:00 schreef tessie het volgende:
Ik had laatst roze botercreme gemaakt, met aardbeienjam en een beetje rode kleurstof, maar nu wil ik lichtblauwe botercreme maken, kan ik daar dan op de een of andere manier ook nog een smaakje aan toevoegen zonder dat dat de kleur gaat verpesten?
Beter!! Alleen niet voor je portemonneequote:Op donderdag 4 juni 2009 10:28 schreef DevilsAndDust het volgende:
Ik kwam er net achter dat er hier relatief dichtbij ook een taartenwinkeltje zit! Joehoe!
Nou ja, ik ben anders gek genoeg om er het hele land voor door te reizen (onder het mom, ik heb toch OV), dus dit scheelt tenminste tijd.quote:Op donderdag 4 juni 2009 10:34 schreef Wampi het volgende:
[..]
Beter!! Alleen niet voor je portemonnee.
Nee, en dinsdags ook niet, helaas.. Daar ga ik altijd (haha, die drie keer dat ik er geweest ben) mijn geld naartoe brengenquote:Op donderdag 4 juni 2009 10:49 schreef DevilsAndDust het volgende:
Oh, ik wilde maandag naar De Taartwinkel in Den Bosch, maar dan zijn ze niet open..
In de buurt is wel relatief hè, ik ben nog steeds een uur onderweg om er te komen.quote:Op donderdag 4 juni 2009 10:58 schreef tessie het volgende:
Witte chocoladecreme en cream cheese frosting... dat klinkt allebei ook wel lekker.. Hebben jullie daar ook receptjes van?
En DaD, wat leuk dat er een taartenwinkel in de buurt zit! Ik wou dat dat hier zo was!
Ik heb het dus nog nooit geprobeerd, maar kom het overal tegen. Een kleurstofje toevoegen, en klaar!quote:Frosting
12 ounces cold cream cheese
1 1/2 sticks (12 tablespoons) butter, firm but not cold
1/4 teaspoon salt
1 1/2 pounds (1 1/2 boxes) powdered sugar, sifted
1 teaspoon vanilla
Combine butter, salt, and cream cheese in mixer and beat on medium speed 2-3 minutes.
Add sugar until just incorporated. Don’t over mix. It should be thick but not fluffy.
Add vanilla. If necessary, add milk to thin.
Ik ben alleen nog maar in deze winkel geweest, en ik vind het wel een leuke winkel hoor, niet heel groot, ze hebben niet bizar veel spullen. Boeken, kleurstof, mixen, suikerfiguurtjes, en dan drie van die ronddraaistandaards met uitstekers, boetseertools enzo. Ik zou zelf niet alleen dáárvoor het hele land doorcrossen, maar met een dagje shoppen in Den Bosch is het niet verkeerd! Misschien dat anderen in meerdere winkels izjn geweest en kunnen zeggen of het echt de moeite waard is?quote:Op donderdag 4 juni 2009 10:57 schreef DevilsAndDust het volgende:
Is 't een leuke winkel? Ik ben er nog nooit geweest! Alleen in de Tafel van 18 nog maar.
For the icing:quote:Op donderdag 4 juni 2009 10:58 schreef tessie het volgende:
Witte chocoladecreme en cream cheese frosting... dat klinkt allebei ook wel lekker.. Hebben jullie daar ook receptjes van?
450 gr is inderdaad enkel voor bekledenquote:Op donderdag 4 juni 2009 16:33 schreef Spuuglokje het volgende:
Ja Lips, ik denk het ook. Ik was vergeten dat ik de versierselen ook nog maak van die halve kilo (voor een kleinere taart dan 26 cm, dat wel).
Waar heb je die workshops van deze en die PWC-taart gedaan?quote:Op donderdag 4 juni 2009 16:35 schreef Spuuglokje het volgende:
Voor mij is het ook een uur autorijden, ook al woon ik in de provincie Groningen. Jammer, want die site van Zoet ziet er veelbelovend uit.
In Donderen, bij Ellen's Creative Cakes. Da's voor mij een half uur rijden.quote:Op donderdag 4 juni 2009 17:10 schreef DevilsAndDust het volgende:
[..]
Waar heb je die workshops van deze en die PWC-taart gedaan?
Oooh ja! Die is voor mij weer onpraktisch, want ze is met het openbaar vervoer nauwelijks te bereiken (ik heb geen rijbewijs).quote:Op donderdag 4 juni 2009 18:55 schreef Spuuglokje het volgende:
[..]
In Donderen, bij Ellen's Creative Cakes. Da's voor mij een half uur rijden.
Geen ideequote:Op vrijdag 5 juni 2009 11:40 schreef Wampi het volgende:
Leuk Spuuglokje! Hoe maak je die citroenvulling?
Ik heb bij Ikea ook van die mooie brushes en spatels gekocht. En die grote blauwe ronde doos met deksel met uitsteekvormpjes, en die plastic taartonderleggers. Erg leuk!quote:Ik ga straks hopelijk even naar Ikea, voor een draaiplateau, en even bij die nieuwe taartspulletjes kijken.. Ben benieuwd! En dan ook maar gewoon een bestelling plaatsen bij de leukste taarten.. Ik wil kartonnen, dowels, een ronde bakvorm, want ik heb mijn zinnen gezet op het maken van een stapeltaart.
Het ziet er uit als lemoncurdquote:Op vrijdag 5 juni 2009 13:23 schreef Spuuglokje het volgende:
Geen ideeDie heeft Ellen gemaakt! Ik heb daar ook een jampotje gevuld met die citroenvulling bij d'r gekocht, omdat ie zo lekker is.
Ligt er maar net aan hoeveel citroen, suiker e.d. je gebruikt.quote:Op vrijdag 5 juni 2009 13:39 schreef styliste het volgende:
lemoncurd is toch iets witter van kleur?
Een medebakker uit dit topic lief aankijken lijkt me de beste optie, lol.quote:Op vrijdag 5 juni 2009 20:51 schreef Poezebeest het volgende:
Heb ik aan gedacht, maar ik ben niet zo van de cupcakes en ik geef ook al mini cupcakes als bedankje...
En niet te vergeten, ik heb geen vriezer en het is al voor komende dinsdag.
kom ik erg gestoord over als ik daar in plaats van aardbeien andere dingen in wil stoppen?quote:
quote:Op zondag 7 juni 2009 20:37 schreef Wampi het volgende:
Ik heb net een bestelling geplaatst bij maak je taart. Een ronde vorm van 20 cm, verschillende maten taartkartons, taartdozen, stervormige uitstekers en een margrietvormige uitsteker
. Ik ben echt verslaafd
gewoon stokjes. vraag bij de bouwmarkt om een rond latje en zaag hem in gelijke stukjes et voila!quote:Op zondag 7 juni 2009 22:35 schreef Wampi het volgende:
Haha, het kan hard oplopen ja. Ik heb gelukkig nog wat geld liggen, cadeau gekregen voor m'n afstuderen. En aangezien ik nu ook eindelijk tijd heb voor een hobby, vind ik dat ik daar ook best wat voor aan mag schaffen. En ik moet zeggen dat de leuke reacties die ik krijg op de taartjes die ik weggeef ook wel zorgen dat ik nog meer zin heb in nieuwe taarten maken. En dan heb ik de allerleukste taart nog in de vriezer staan, die wacht nog op iets (of liever gezegd iemand..), die durf ik ook nog niet te posten, maar die is echt héél erg leuk!
Hmm, bedenk me net dat ik geen stokjes voor stapeltaart gekocht heb.. Iemand een idee waar ik die dan van kan maken? Praxis zit hier vlakbij, zal daar eens gaan kijken. Geen zin om nog een keer 6 euro verzendkosten te betalen..
Had het net gewijzigd idd, gewoon de bouwmarkt.quote:Op zondag 7 juni 2009 22:42 schreef Muck het volgende:
[..]
gewoon stokjes. vraag bij de bouwmarkt om een rond latje en zaag hem in gelijke stukjes et voila!
Of je vraagt in de bouwmarkt naar deuvels, die kun je ook prima gebruiken
Ik heb een kleipistool van de Pipoos, daar zitten geen veertjes aan, is een soort metalen injectiespuit. Ik kan me niet voorstellen dat dat ooit kapot gaat eigenlijk. Kostte 15 euro ofzo.quote:Op maandag 8 juni 2009 21:17 schreef LeNeHe het volgende:
Zo jullie gaan ook hard door terwijl ik het verlanglijstje maar aanvul (er zijn zooooveel dingen die ik wil).![]()
![]()
Ik zag lekker aardbeitjes in de chocola voorbij komen zwemmenen een heel hyperdepiep 80's taartje!
Mijn sugargun is weer in elkaar gezet, maar helaas, hij is niet meer de oude. Nu wil ik wel een nieuwe, maar ik ben zo bang dat ie weer zo snel kapot gaat. Ik heb ook van die kleipistolen gezien, die zijn niet van plastic, zou dat beter zijn?
Eerlijk? Ik vind het kastvulling. Leuk voor naast mijn wafelmaker.quote:Op dinsdag 9 juni 2009 18:33 schreef MrKawada het volgende:
Wat vinden jullie hiervan (Lidl):
Muffin maker
* Voor 7 smeuïge muffins
* Vetarm bakken en makkelijk schoon te maken dankzij antiaanbaklaag
* 1.400 watt
14.99
[ afbeelding ]
Ja beetje onzin inderdaad heh, ze hebben ookquote:Op dinsdag 9 juni 2009 18:37 schreef prinseszondererwt het volgende:
[..]
Eerlijk? Ik vind het kastvulling. Leuk voor naast mijn wafelmaker.
Ha, ik zou m dan weer niet in de categorie wafelmaker stoppen; muffins, donuts en poffertjes kun je beter met andere tools maken, maar zie jij maar eens een wafel te fabrieken zonder wafelijzer!quote:Op dinsdag 9 juni 2009 18:37 schreef prinseszondererwt het volgende:
[..]
Eerlijk? Ik vind het kastvulling. Leuk voor naast mijn wafelmaker.
Daar heb jij dan weer gelijk in.quote:Op dinsdag 9 juni 2009 19:39 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Ha, ik zou m dan weer niet in de categorie wafelmaker stoppen; muffins, donuts en poffertjes kun je beter met andere tools maken, maar zie jij maar eens een wafel te fabrieken zonder wafelijzer!
Ik heb 'm al een poosje in huis. Wel een leuk blad, maar ik raakte niet echt geïnspireerd of zo...quote:Op woensdag 10 juni 2009 00:02 schreef Maeghan het volgende:
Hebben jullie al gezien dat er een nieuw decoratietijdschrift is?
http://www.mjamtaart.com/
Net opgestart, vanaf juni. En voor de mensen die het leuk vinden, je kan kopij insturen staat op de site.
Graag! Ik voel me echt zo ontzettend blont de laaste tijd, ik dacht altijd dat het onzin was, zwangerschapsdementie enzo, maar echt, mijn hersenen werken niet meer.quote:Op dinsdag 9 juni 2009 22:18 schreef Muck het volgende:
Zal ik binnenkort eens proberen een simpele how-to voor roosjes te maken tessie?
Misschien dat het dan wel lukt
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |