Eigenlijk niet nee. Maar om nou als 24 jarige alleen Sinterklaas te gaan zitten vierenquote:BBQ-kip
iets met nooit stoppen met sinterklaas vieren
Gewoon met vrienden doen, bijvoorbeeld die Engelse vrienden, lachen man!quote:Op dinsdag 6 december 2005 17:48 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Eigenlijk niet nee. Maar om nou als 24 jarige alleen Sinterklaas te gaan zitten vieren
Wat gaat U maken, mevr. Troel?quote:
Das nou juist het punt...die verklaren met gewoon voor gekquote:Op dinsdag 6 december 2005 17:51 schreef BBQ-kip het volgende:
[..]
Gewoon met vrienden doen, bijvoorbeeld die Engelse vrienden, lachen man!
Biertje erbij, helemaal leuk!
Gewoon andere vrienden uitzoekenquote:Op dinsdag 6 december 2005 18:11 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Das nou juist het punt...die verklaren met gewoon voor gek
Oh je hebt het over NL vrienden? Daar vier ik het de 10e(!!) meequote:Op dinsdag 6 december 2005 18:12 schreef BBQ-kip het volgende:
[..]
Gewoon andere vrienden uitzoeken![]()
Of ze kinderen laten krijgen, dan gaan ze ook wel weer mee doen![]()
Dat ziet er echt..uh...onaantrekkelijk uitquote:Op dinsdag 6 december 2005 18:33 schreef Bluezz het volgende:
Ik gooi hier even een TVP-oester in
[afbeelding]
Wij doen niet echt aan kerst... maar er komen vaak wel erg lekkere dingetjes voorbij
ALTIJD? Hmmm...ja Schotland of Ierland misschien. Maar daar ben ik nooit geweest. Voor ALTIJD in Engeland zou ik je in ieder geval nooit aanraden hahaquote:Op dinsdag 6 december 2005 19:45 schreef BBQ-kip het volgende:
Ieuwwww, die oester!
Nem: ik bedoelde inderdaad je Nederlandse vrinden, was alweer vergeten dat je in the UK zat... komt vast omdat ik jaloers op je ben en het liefst nu (en altijd) daar zou verblijven...
Schotland natuurlijkquote:Op dinsdag 6 december 2005 20:04 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
ALTIJD? Hmmm...ja Schotland of Ierland misschien. Maar daar ben ik nooit geweest. Voor ALTIJD in Engeland zou ik je in ieder geval nooit aanraden haha
Kerstdinerquote:
Nee, naast het wrakkige lijf heb ik ook nog een allergie voor dat soort handel, het trouwens ook geen kwestie van spieren maar van versleten botten die soms opspelenquote:Op dinsdag 6 december 2005 22:42 schreef Martijn_77 het volgende:
Heb je ook al tijgerbalsam geprobeerd Bluezz?
quote:Op dinsdag 6 december 2005 21:11 schreef BBQ-kip het volgende:
Schotland natuurlijk
Wat zou ik daar graag zijn, 's zomers, 's winters, altijd![]()
Jouw post aan het lezen, met een droog wit wijntjequote:Op dinsdag 6 december 2005 23:01 schreef Euc- het volgende:
Zo, en ik zit weer aan de malibu cola, halfom uiteraard
Zijn jullie nog iets bijzonders aan het doen?
Hoezo?quote:Op dinsdag 6 december 2005 23:08 schreef krakkemieke het volgende:
Euc, voor een hardwerkende chef heb je nu nog wel glamourmomenten he
Laat ons dan wel weten waar je bent. Dan kom ik langs als ik in de buurt benquote:Op dinsdag 6 december 2005 21:21 schreef Euc- het volgende:
Ik denk dat als ik later afgestudeerd ben en alles, zie ik mijzelf best wel heel europa afreizen, en op elke plaats maximaal een jaar ben. Uiteraard in dienst van een of andere topkokHoop ik dan
Ach, misschien trakteerd hij ons wel op een etentje als hij afgestudeerd isquote:Op dinsdag 6 december 2005 23:17 schreef krakkemieke het volgende:
Volgens mij komt half CUL langs, we hebben altijd in hem geloofd he![]()
Ik weet niet wat dat betekend maar ik kan het wel raden.quote:Op dinsdag 6 december 2005 23:39 schreef krakkemieke het volgende:
Martijn: mijn kelts beperkt zich tot: uisce beatha en dat is voorlopig genoeg![]()
Idd, na 8 maanden versta ik ze redelijk. Maar het blijft toch een raar taaltje als ze tegen elkaar beginnen.quote:Op dinsdag 6 december 2005 23:46 schreef krakkemieke het volgende:
Het eerste deel klinkt vast als wat je collega's zeggen....
ahhquote:Op dinsdag 6 december 2005 23:46 schreef krakkemieke het volgende:
En het betekent, als zoveel gedestilleerd, levenswater....![]()
Ik weet eigenlijk niet precies waar ze uit Schotland komen. Zal het ze morgen eens vragen als ik ze spreekquote:Op dinsdag 6 december 2005 23:49 schreef krakkemieke het volgende:
Als ze uit Glasgow komen, dan verstaat bijna niemand ze in Engeland.....![]()
Heb je een link voor mij?quote:Op dinsdag 6 december 2005 23:53 schreef krakkemieke het volgende:
Als je indruk wil maken of plezier wil hebben, check de site van de schotse cabaretier Billy Connoly.
quote:Op dinsdag 6 december 2005 23:57 schreef krakkemieke het volgende:
Geen link, billy connoly moet te googlen zijn?
Dus hij ondersteund nog een goed doel ook!quote:Op woensdag 7 december 2005 00:09 schreef krakkemieke het volgende:
En zijn thee is een soort max havelaar thee
Volgens mij heb ik hem zien lopen op het zomerfestival in Edinburgh vorig jaar... Zo'n markante kop vergeet je natuurlijk niet snelquote:Op woensdag 7 december 2005 00:01 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
[afbeelding]
http://www.billyconnolly.com
Ga ik zeker doenquote:Op donderdag 8 december 2005 10:17 schreef Troel het volgende:
Probeer tegen die tijd eens een kapotte senseo te vinden en stop daar het kadootje in
* BBQ-kip koffie aanreiktquote:Op vrijdag 9 december 2005 03:57 schreef Nembrionic het volgende:
slapeloze meldt zich, op zoek naar kop koffie!
Ik heb hier een lekker bakkie, maar volgens mij ben ik te laat.quote:Op vrijdag 9 december 2005 03:57 schreef Nembrionic het volgende:
slapeloze meldt zich, op zoek naar kop koffie!
Als je het over zijn hoofd giet wordt hij vast wel wakker.quote:Op vrijdag 9 december 2005 09:04 schreef BBQ-kip het volgende:
[..]
* BBQ-kip koffie aanreikt![]()
Maar je zal nu wel lekker liggen tukken...
Het is ook leuk als je een bakje uitjes op je aanrecht vergeet op te ruimen. Had jij nou die koken met aschwin site ontdekt? Daar stond een tip met een bakje met een laagje spiritus als middel tegen nare luchtjes.quote:Op vrijdag 9 december 2005 09:19 schreef BBQ-kip het volgende:
Mijn arm reikt niet tot Engeland helaasch...
Waar hij normaal uithangt zou ik nog net halen denk ik
Ik was vergeten de zalm op te ruimen van gisteren (stond nog wat in een bakje), erg smerig, zo'n vislucht als je wakker wordt en de kamer in loopt
Met/zonder suiker/melk?quote:Op vrijdag 9 december 2005 09:35 schreef Nembrionic het volgende:
nee hoor, niet te laat. Maar heb zelf al een bak gemaakt
Ik drink altijd teveel koffie.. ik wil minderen maar het lukt niet, ik ben echt verslaafd. 's Avonds heb je dan al je energie verbruikt en zit je als een bejaarde op de bank te zappen en aan een flesje bier te lurken in de hoop dat de alcohol je zenuwen enigzins tot rust brengt. Oh wat is mijn leven toch zwaarquote:Op vrijdag 9 december 2005 09:45 schreef BBQ-kip het volgende:
[..]
Met/zonder suiker/melk?
Ik zit hier aan mijn derde bak met suiker en melk, ben sinds ik werk echt flink "hooked" aan de koffie...![]()
'Uiteraard' met melk en suikerquote:Op vrijdag 9 december 2005 09:45 schreef BBQ-kip het volgende:
[..]
Met/zonder suiker/melk?
Ik zit hier aan mijn derde bak met suiker en melk, ben sinds ik werk echt flink "hooked" aan de koffie...![]()
Mja...het is ook half een plezierreisje hoor. Dus tot 6:00u doorhalen enz zit er dan ook in. Als het goed is ben ik volgende week gewoon 'op ritme'quote:Op vrijdag 9 december 2005 11:06 schreef BBQ-kip het volgende:
Godsamme, jouw ritme en slaappatroon is nog erger als het mijne
En dat heb ik echt nog NOOIT eerder meegemaakt, serieus!
Maar ik werk nu 3 dagen in de week naast het afstuderen, dus ik "moet" nu wel meer een ritme aanhouden van vroeg op en vroeg naar bed, jammer, want ik ben 's avonds (en 's nachts) op mijn best...
Misschien toch maar een eigen praktijkje beginnen voor mensen die 's avonds en 's nachts willen revalideren
Shoot is gelukt, maar die kleren heb ik verder nergens kunnen vinden.quote:Op vrijdag 9 december 2005 11:06 schreef BBQ-kip het volgende:
Is het nog gelukt met die shoot met die metallic-kleding?
Heb je nog wat kleding gevonden eigenlijk?quote:Op vrijdag 9 december 2005 17:14 schreef Nembrionic het volgende:
zo HE HE! Klaar!
Fotograaf, Bluezz.
Kijk even in de OP..een van de laatste topics, staan volgens mij fotos's in.
Anders hier in ieder geval: Gezocht: kledingwinkel met...
Mwah om er nou een apart topic van te maken staat weer zo debielquote:Op vrijdag 9 december 2005 19:06 schreef Bluezz het volgende:
Open er even een topic over?
Valt het meer op dan hier
Heb je de steen al laten weken in bijv. azijn ?
Ja volgens mij hoort die steen wat vettig te zijn.quote:Op vrijdag 9 december 2005 23:36 schreef krakkemieke het volgende:
Die steen hoort wel vettig hoor, en glorix......![]()
Hoe langer je hem laat trekken, hoe beter die wordt.quote:Op zaterdag 10 december 2005 13:32 schreef rashudo het volgende:
Zo mijn allereerste bouillon staat op, met hulp van aschwinIk heb er 2 runderschenkels, 1 ossestaart en 2 mergpijpjes inzitten
Verder nog prei, ui, peen, tomaat, peper, laurier, foelie en tijm.
Ongeveer om 4 uur istie klaar, en dan ga ik het invriezen en van een gedeelte tomatensoep maken.
Ja, je moet wel oppassen, dat klopt.quote:Op zaterdag 10 december 2005 13:36 schreef Bluezz het volgende:
Piet, ik vind het zulk slecht spul
En toen ik het nog gebruikte, zat ik meteen onder de witte vlekjes
Nou breng je me toch weer aan het twijfelen.. Denk dat ik het de volgende keer inderdaad gewoon de hele dag laat trekken. Maar dit keer wil ik liever snel resultaat.quote:Op zaterdag 10 december 2005 13:37 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Hoe langer je hem laat trekken, hoe beter die wordt.
Als je hem niet perse om 4 uur wil eten, gewoon langer laten pruttelen.
Hier staat overginds sinds vanmorgen ook een pan op, en die blijft staan tot we naar bed gaan, en dan morgen middag wordt de soep pas gegeten, na morgen ook nog te hebben getrokken.
Als je een trouwens vaker zelf soep maakt, dan is bliksoep slechts een magere afspiegeling
Hierna wil jij geen bliksoep meer...quote:Op zaterdag 10 december 2005 13:59 schreef rashudo het volgende:
Ik ben inderdaad heel erg benieuwd over het verschil met bliksoep
Goed is dat, he? De eitwitten in het vlees breken af en vormen smaakversterkers.quote:Op zaterdag 10 december 2005 21:06 schreef rashudo het volgende:
Zo de soep moet nog een uurtje pruttelen, maar ik merk nu al dat de smaak zich goed aan het ontwikkelen is.
klopt,quote:Het wordt steeds lekkerder.
Als ik een boulion maak, doe ik er nooit zout in, en toch smaakt ie hartigquote:Aan het begin vond ik het nog erg zoet maar nu is het veel smaakvoller. Volgens mij hoeft er helemaal geen zout bij, best wel grappig.
Je kan er gewoon weer wat water bij doen, hoor, een boulion kan erg sterk worden.quote:De bouillon is goed gelukt, maar ik heb maar 1,5 liter bouillon over gehouden, en dat terwijl de pan (8 liter) helemaal vol zat, wel grappig op zich.
Ik geloof het best. Zometeen nog wat room en peterselie erbij, en dan istie klaar. Er zit dan in:quote:Op zaterdag 10 december 2005 21:09 schreef Oblivion het volgende:
[..]
Hierna wil jij geen bliksoep meer...
Is zo anders...zo veel lekkerder van smaak!
Als ik de verkleuringen die door marinades erop komen eraf wil halen, is chlorix uitermate geschikt, ik snap niet waar je moeilijk over doet.quote:Op zaterdag 10 december 2005 22:28 schreef krakkemieke het volgende:
Schoonmaken in de keuken:
Als je je snijplanken ed afwast met warm zeepwater en daarna heet afspoelt en op laat drogen, heb je imho geen chloor nodig.
Als je wel wilt ontsmetten, moet je maar geschikte middelen kopen.
Aan het begin twijfelde ik echt behoorlijk.. maar uiteindelijk is het toch allemaal goed gekomenquote:Op zaterdag 10 december 2005 22:35 schreef Pietverdriet het volgende:
* Pietverdriet is blij voor rashudo, en wenst hem nog vele soepavonturen toe!
Flink warm maken en dan zout erop, alle olie en vet trekt dan in de zout.quote:Op vrijdag 9 december 2005 17:59 schreef xJapser het volgende:
Ik zit trouwens met een vraagje, ik heb dus een steengrill, maar die is al een tijdje niet gebruikt meer. Die steen is ook redelijk vettig, hoe maak ik die schoon? Heb al een sopje geprobeerd maar dat werkt niet bepaald ....
Ok, handig om te wetenquote:Op zondag 11 december 2005 00:07 schreef krakkemieke het volgende:
soepje lijkt me lekker. Maar ossestaart voegt op zich weinig toe. Ossestaartsoep betekent: bak de ossestaart heel donkerbruin en maak er dan soep van. Als je de ossestaart niet bakt, is het gewoon een mergpijp....
Nou, er zit IMHO toch een typisch smaakje aan...!quote:Op zondag 11 december 2005 00:07 schreef krakkemieke het volgende:
soepje lijkt me lekker. Maar ossestaart voegt op zich weinig toe. Ossestaartsoep betekent: bak de ossestaart heel donkerbruin en maak er dan soep van. Als je de ossestaart niet bakt, is het gewoon een mergpijp....
Ik heb 2 redenen waarom ik dat toch maar niet doequote:Op zaterdag 10 december 2005 23:13 schreef krakkemieke het volgende:
BTW, m'n kerstchocolade topic is onvindbaar, maar de HEMA heeft leuke chocolade om in de bom te hangen. Ja, daar heb ik m'n zonnetjes gevonden!
Ja, en? Wat is het probleem met bleekwater?quote:Op zondag 11 december 2005 00:16 schreef krakkemieke het volgende:
Pietverdriet, ik doe moeilijk over chlorix, wat mensen in de super kopen.
Tja, alleen is Halamide tegenwoordig niet meer toegestaan afaik.quote:Ik heb leren schoonmaken in de slagerij. Ja, volgens de overheid moet je ontsmettingsmiddelen gebruiken.
En?quote:Da's iets anders als chlorix.
Kwestie van goed spoelenquote:Ik deed het volgens de voorschriften, want ik wil niemand in gevaar brengen.
Je mag bij mij komen schoonmakenquote:Als ik solliciteer bij een schoonmaakbedrijf, wordt ik ongezien aangenomen, want ik weet hoe ik moet schoonmaken.
Desnoods zonder chloor/ chloor produkten.
Gietijzeren pannen spoel je alleen maar uit met heet water. Ga jij eens in een keuken de chef zijn gietijzeren pannen zo behandelen, dan denk ik dat je geslagen wordt.quote:Op zondag 11 december 2005 00:13 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Flink warm maken en dan zout erop, alle olie en vet trekt dan in de zout.
Op die manier maak je gietijzeren pannen ook schoon.
Dus je wilt na de kerst ook nog van je hond genieten?quote:Op zondag 11 december 2005 15:01 schreef dutch-mamma het volgende:
[..]
Ik heb 2 redenen waarom ik dat toch maar niet doe
- kinderen
- boxer
Dat zijn toch wel érg zware redenen...!![]()
En behandel je ze dan nog na? Was je ze dan nog een keer extra af ofzo?quote:Op zaterdag 10 december 2005 12:34 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik gebruik chlorix eigenlijk regelmatig in de keuken, snijplanken, aanrecht enzo maak ik daarmee schoon.
Heb pas nog een broek verpest door te spetteren met dat spulquote:Op zaterdag 10 december 2005 13:49 schreef Pietverdriet het volgende:
Ja, je moet wel oppassen, dat klopt.
Denk dat het een familiegekte is, mijn moeder deed het, en mijn zus doet het ook.
Overginds het ik er weinig kleding mee verpest, itt mijn moe en zus.
afspoelen met heet water.quote:Op zondag 11 december 2005 22:20 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
En behandel je ze dan nog na? Was je ze dan nog een keer extra af ofzo?
[..]
Je moet idd voorzichtig zijnquote:Heb pas nog een broek verpest door te speteren met dat spul![]()
Oke altijd handig om te wetenquote:
Als dat zou kunnen, gráág!quote:Op zondag 11 december 2005 17:11 schreef rashudo het volgende:
[..]
Dus je wilt na de kerst ook nog van je hond genieten?![]()
Doet me enigszins aan een oude Koot&Bie-sketch denken:quote:Op zondag 11 december 2005 23:28 schreef Euc- het volgende:
Arg praat me ff niet over huisdieren.(...)
Kom ik dus net om 11 uur thuis terug, niemand thuis, alles donker, ijskoud, heeft de kat een stoel ondergepist en her en der gescheten. (...)
Mag niet klagen, dank je, en jij?quote:Op maandag 12 december 2005 00:34 schreef Chielus het volgende:
![]()
![]()
Hallo Iedereen,![]()
Iedereen een goed weekend gehad?
Veel te veel gewerkt, ben net pas wakker. Moest wat bijslapen.quote:Op maandag 12 december 2005 06:54 schreef dutch-mamma het volgende:
[..]
Mag niet klagen, dank je, en jij?![]()
quote:Op dinsdag 13 december 2005 00:58 schreef BBQ-kip het volgende:
En hij is nog homo ook... the horror, the shame!
De nieuwe WAO is een flinke tik harder dan de oude ja... voor sommige mensen slecht, voor sommige mensen beter, moet ik eerlijk zeggen. Maar goed, het blijft sneu als je er midden in zit.quote:Op dinsdag 13 december 2005 01:00 schreef krakkemieke het volgende:
Nee, als ex-slagerij werkneemster, kan ik zomaar schoonmaakster worden.
Maar de Wao heeft bedacht dat ik zomaar beter ben, dus dat ik kan werken
Was het maar waar.
hey, die ken ik..ik ben na 5 jaar ook opeens wonderbaarlijk genezen en kan ook opeens weer 40 uur per week werken, UWV werkt beter dan Jomanda!quote:Op dinsdag 13 december 2005 01:00 schreef krakkemieke het volgende:
Nee, als ex-slagerij werkneemster, kan ik zomaar schoonmaakster worden.
Maar de Wao heeft bedacht dat ik zomaar beter ben, dus dat ik kan werken
Was het maar waar.
Ben ook wel benieuwd naar hoe Piet er uit zietquote:Op dinsdag 13 december 2005 01:03 schreef BBQ-kip het volgende:
Zou Pietverdriet eruit zien als Herr Flick?
Ik heb een keer in een topic wat plaatjes voorbij zien komen maar ik geloof toch niet dat hij dat echt wasquote:Op dinsdag 13 december 2005 10:02 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
Ben ook wel benieuwd naar hoe Piet er uit ziet![]()
Da's toeval. Ik zit echt krap in mijn tijd tegenwoordig *snik*quote:Op maandag 12 december 2005 07:01 schreef BBQ-kip het volgende:
He DM, pctje is weer gemaakt begrijp ik?
Ik zie je opeens weer veel meer in CUL sinds je geen modje meer bent
Veelbelovende titel!quote:Op dinsdag 13 december 2005 08:54 schreef Nembrionic het volgende:
(...) dat the Skeleton Key in de videotheek ligt...die is vet!
Lekker voor de kerst, bedankt!quote:Op dinsdag 13 december 2005 12:32 schreef karper het volgende:
net even een variant gemaakt op stoofpeertjes stoof appels
4 kleine appeltjes(jonagold)
witte wijn
flink wat suiker
gembersiroop
citroensap
me ouders kunnen dus vanavond smullen![]()
Ik heb mezelf een paar vrije dagen kado gegeven, en nu zit ik ff te forummen (tjee...! en hij is niet eens traag!), maar geloof me, van mij mogen er 36 uur in een etmaal...quote:Op dinsdag 13 december 2005 16:26 schreef Bluezz het volgende:
mamma![]()
Hadden we toch niet gewoon op jouw terugkomst moeten wachten dan
Nieuwe puter, meer tijd
Piet, je blijft spannend zo
Een god zonder kleren...?quote:Op dinsdag 13 december 2005 10:19 schreef rashudo het volgende:
[..]
Ik heb een keer in een topic wat plaatjes voorbij zien komen maar ik geloof toch niet dat hij dat echt wasLeek meer op Thor de dondergod die z'n kleren vergeten was.
en ruig als een cokosmat, jammer he?quote:
Zolang je niet met een roze handtas voor me in de weg loopt vind ik het primaquote:Op dinsdag 13 december 2005 17:37 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
en ruig als een cokosmat, jammer he?
Ja dat vind ik ook zo jammer, je hebt "mannelijke" homo's en "vrouwelijke", heb meerdere malen met verschillende vrouwelijke types gewerkt. Pfffffffffffff.quote:Op dinsdag 13 december 2005 19:44 schreef BBQ-kip het volgende:
[..]
Zolang je niet met een roze handtas voor me in de weg loopt vind ik het prima![]()
quote:Op dinsdag 13 december 2005 17:37 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
en ruig als een cokosmat, jammer he?
Ja juffrouw!quote:Op dinsdag 13 december 2005 21:44 schreef Bluezz het volgende:
Kijken we allemaal even naar Herrie in de keuken
Herman in groningen bij een italiaans restaurant.
Wat had je er allemaal doorheen gegooid?quote:Op dinsdag 13 december 2005 21:36 schreef Chielus het volgende:
hij was heerlijk, erg goed gevuld en genoeg voor 2 dagen.
Goedzo, pupilquote:Op dinsdag 13 december 2005 21:48 schreef rashudo het volgende:
Ja juffrouw!
Keuringsdienst van Waarde kan je toch op internet kijken
Nee, ik weet het martijn *zucht*quote:Op dinsdag 13 december 2005 22:44 schreef Martijn_77 het volgende:
Snoepen zo laat op de avond is niet goed Bluezz
Ik ken hetquote:Op dinsdag 13 december 2005 22:45 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Nee, ik weet het martijn *zucht*
Maar zometeen met brood klaarmaken voor morgen... MOET die koelkast toch weer open![]()
Varkenshiel, zuurkool spek, boullion, Spliterwten, winterpeen, prei, klloraap, aardappel, mosterd, rookworst, selderij en dat was het wolgens mij wel.quote:Op dinsdag 13 december 2005 22:10 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
Wat had je er allemaal doorheen gegooid?
we zaten hier met 4 man kwijlend voor de TV.quote:Op dinsdag 13 december 2005 22:33 schreef Bluezz het volgende:
OMG die spaghetti in die enorme parmezaan, even flamberen
HONGER
Zo dat is een goed gevuld soepje!!quote:Op dinsdag 13 december 2005 23:41 schreef Chielus het volgende:
[..]
Varkenshiel, zuurkool spek, boullion, Spliterwten, winterpeen, prei, klloraap, aardappel, mosterd, rookworst, selderij en dat was het wolgens mij wel.
Ja Piet, wat ben jij? Of vind je dat nogal lastig zeggen over jezelf?quote:Op dinsdag 13 december 2005 20:39 schreef Euc- het volgende:
[..]
Ja dat vind ik ook zo jammer, je hebt "mannelijke" homo's en "vrouwelijke", heb meerdere malen met verschillende vrouwelijke types gewerkt. Pfffffffffffff.
Begrijp me goed hoor, heb niks tegen homo's, maar sommige..
Zeg Krakkemiek, waar ben je die half jaar nou geweest? Je was gewoon poef weg!quote:Op woensdag 14 december 2005 23:25 schreef krakkemieke het volgende:
Bluezz, ik twijfel wel eens over mezelf..... Ik geef niks om kleren enzo......
Maar ik ben wel enorm hetero en ik hou van borduren en ook van motors, dus ik denk maar: ik ben veelzijdig![]()
Jawel! Ik vond het irritant dat je niet kon (kan?) quoten? Die posts van jou waren irri om te lezen soms, omdat je af en toe niet wist waar je op reageerdequote:Op woensdag 14 december 2005 23:41 schreef krakkemieke het volgende:
Tja, ik lag opeens in het ziekenhuis en me computer was stuk enzo....
Sjonge, ik ben gemist....![]()
Nu is het al wat minder, maar een paar weken was het voor het slapen gaan nog ff puzzelen. Ik ben nog zo jong en nu al verslaafd.quote:Op woensdag 14 december 2005 23:51 schreef krakkemieke het volgende:
De Chinees? Jou?
Je valt me nu wel op vanwege de sudoku, me mam is er helemaal verslaafd aan!
Me mam! verslaafd! T'is een schande!![]()
Daar houden we je aan!!quote:Op donderdag 15 december 2005 01:01 schreef shredder het volgende:
Maar ik zal blijven posten in CUL hoor![]()
Anders zitten we dadelijk wéér met maar 1 modquote:Op vrijdag 16 december 2005 01:20 schreef BBQ-kip het volgende:
Golfer, kijk je wel uit voor haar rug!
Veel plezier Bluezz!!quote:Op vrijdag 16 december 2005 00:45 schreef Bluezz het volgende:
Lieverds, ik ben er even een weekend tussenuit, verwenweekend voor golfer in Texel (met bluezzekind)
Tot maandagavond of zo
Dus in het weekend ga je wel op tijd naar bed?quote:Op vrijdag 16 december 2005 23:42 schreef BBQ-kip het volgende:
Hmm, onzin of niet, het klinkt erg lekker
Ik ga slapen, als ik je niet meer "spreek", eetse met kerst
Ja, nu je het zegtquote:Op vrijdag 16 december 2005 23:47 schreef rashudo het volgende:
[..]
Dus in het weekend ga je wel op tijd naar bed?
Je menu is om te smullen.. is het leven voor ons als culinaire connaisseurs niet fantastisch? Dat we gewoon rondlopen en wat St. Jacobs-schelpjes kopen of wat dan ook.. en daar heerlijk van kunnen genieten?quote:Op vrijdag 16 december 2005 23:56 schreef krakkemieke het volgende:
En ik vind het leuk, want het is simpel!
Dat is vaak de kunst.. hoeveel lekkere gerechten worden niet gemaakt van afvalvlees? Misschien geen culinaire hoogstandjes, maar wel populair, en daar kan ik zeker van genieten op zijn tijd.quote:Op zaterdag 17 december 2005 00:16 schreef krakkemieke het volgende:
Je bazelt niet, dus NP.
Ik vind veel dingen lekker, maar ik ben arm.
Ik vind het dus leuk om zonder kaviaar of kobe biefstuk iets lekkers te maken......
Vertel, Soms kan iets heel simpels heel erg lekker zijn!!quote:Op zaterdag 17 december 2005 00:30 schreef krakkemieke het volgende:
Aan de andere kant, als ik een eenvoudig menu vertel, wat ik wil,ben ik TE simpel...
Deze link is dan misschien wel handig om erbij te hebben:quote:Op zondag 18 december 2005 16:49 schreef NoSigar het volgende:
Ga vanavond soep gemaakt van boullion (gisteren gemaakt, min of meer volgend P. Verdriets wijze uit het topic Hoe maak ik iets langzaam klaar) en ongeveer de ingredienten die Rashudo hierboven ergens opschreef. [CUL-SC] Deel 31: Do you hear what I hear?...
Ben benieuwd.
Misschien wel iets in die richting maar ik eet bijna nooit Italiaans omdat de Italiaan hier in de buurt erg slecht isquote:Op zondag 18 december 2005 23:33 schreef krakkemieke het volgende:
Martijn... jij hebt nooit involtini geproefd? Of iets in die richtying?
Klink als de italiaan hierquote:Op zondag 18 december 2005 23:42 schreef krakkemieke het volgende:
Krakje eet nooit italiaans in baarn, omdat het zo slecht is....
Niet ontdooide pasta enzo......
Ik eet nooit Italiaans.. thuis niet, en ook niet uit. Toch is 1 van de lekkerste keren uit eten in Rome geweest.. Maar ja, vind maar eens een goede italiaan in Nederland.quote:Op zondag 18 december 2005 23:42 schreef krakkemieke het volgende:
Krakje eet nooit italiaans in baarn, omdat het zo slecht is....
Niet ontdooide pasta enzo......
Ik weet het.. het komt heus nog wel goed met mequote:Op zondag 18 december 2005 23:51 schreef krakkemieke het volgende:
Rashudo, italiaans eten is echt lekker!
Italianen door turken, de frietboer door Chinezen en De mexicaan is tegenwoordig ee hollander, waar gaat het naar toe.....quote:Op maandag 19 december 2005 12:53 schreef SiGNe het volgende:
De meeste italiaanse restaurants worden tegenwoordig gerund door Turken, wel jammer want het komt de smaak niet echt ten goede.
In Utrecht zit ook wel een goede Italiaan bij de oude gracht, Sardegna, heeft authentieke Sardineese gerechten, erg lekker
quote:Op maandag 19 december 2005 12:53 schreef SiGNe het volgende:
De meeste italiaanse restaurants Pizzeria's worden tegenwoordig gerund door Turken, wel jammer want het komt de smaak niet echt ten goede.
In Utrecht zit ook wel een goede Italiaan bij de oude gracht, Sardegna, heeft authentieke Sardineese gerechten, erg lekker
Je vergeet de griek hier die wordt ook door turken gerundquote:Op maandag 19 december 2005 14:48 schreef Chielus het volgende:
[..]
Italianen door turken, de frietboer door Chinezen en De mexicaan is tegenwoordig ee hollander, waar gaat het naar toe.....
Open haardquote:Op maandag 19 december 2005 17:54 schreef Bluezz het volgende:![]()
Back from Texel, heeeeerlijk lang weekend gehad.
Guur buiten, open haardje binnen, en een sauna, bubbeltjesbad, zonnebankie en we hebben scrabble-kampioenschappen gehouden met zijn 3tjes
Zometeen nog even lekker tapas eten, want golfer is vandaag eigenlijk pas jarig
En dan vanavond en morgen 4 dagen teruglezen
Hoe was het eten en hoe vond golfer de verrassing? Of was het dat al niet meer?quote:Op maandag 19 december 2005 17:54 schreef Bluezz het volgende:![]()
Back from Texel, heeeeerlijk lang weekend gehad.
Guur buiten, open haardje binnen, en een sauna, bubbeltjesbad, zonnebankie en we hebben scrabble-kampioenschappen gehouden met zijn 3tjes
Zometeen nog even lekker tapas eten, want golfer is vandaag eigenlijk pas jarig
En dan vanavond en morgen 4 dagen teruglezen
Kun je slecht slapen?quote:Op maandag 19 december 2005 23:47 schreef Nembrionic het volgende:
Zit nu aan de melk met anijs...mjam!
Het eten was ok, het was alleen zoooo rustig dat we de gangen veel en veel te snel achter elkaar kregen.quote:
Jawel, dat was het tot de avond vóór vertrekquote:en hoe vond golfer de verrassing? Of was het dat al niet meer?
Ik kan heel goed slapen zelfs. Het feit dat ik continue in een verkeerd ritme zit zuigt gewoon.quote:
fijn dat heb ik ook, nu 4 dagen tot 3 uur gewerkt, zul je zien dat ik morgen ook pas om 3 uur in slaap valquote:Op dinsdag 20 december 2005 00:03 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Ik kan heel goed slapen zelfs. Het feit dat ik continue in een verkeerd ritme zit zuigt gewoon.
Maar warme melk met anijs drink ik omdat ik het lekker vind...niet om te kunnen slapen
die kans is groot jaquote:Op dinsdag 20 december 2005 03:41 schreef Chielus het volgende:
[..]
fijn dat heb ik ook, nu 4 dagen tot 3 uur gewerkt, zul je zien dat ik morgen ook pas om 3 uur in slaap val
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |