FOK!forum / Sport Algemeen / [Bodybuilding] #479 Sterk als een beer
hmmmzzaterdag 25 april 2015 @ 23:26
QdWd1.png

"Keep your purpose in mind, simply go to the gym and do your workout. Do it well and don't worry what other people are doing. Confidence will grow as you achieve." - Arnold Schwarzenegger

SPOILER: Algemeen
Als je besluit echt wat aan je lichaam te willen doen raad ik een ieder aan om het thuistrainen te vergeten. De middelen die je hebt zijn te beperkt, en zullen al snel niet genoeg zijn. Naar de sportschool dus! :P

Verwacht niet dat je na 2 maanden eruit ziet als onze grote vriend Arnold Schwarzenegger. Dit heeft allemaal veel tijd nodig, denk hierbij echt aan jaren!

Hou in het achterhoofd dat een mooi lichaam opbouwen niet alleen lukt met trainen. Voeding en rust zijn even belangrijk! Als 1 van deze 3 niet in orde is, haal je simpelweg bij lange na niet eruit wat erin zit.

Grof gezegd zijn er 2 redenen waarom mensen gaan trainen. Ze willen of gewicht verliezen, of juist massa aanzetten. Tuurlijk zijn er combinaties hiervan, maar dit is voor de meeste toch de eerste drijfveer.

Als wilt afvallen, ga je niet meteen met zware gewichten slepen. Cardio (lopen, roeien en fietsen) zal dan je eerste behoefte zijn. Dit in een rustig tempo, en minimaal een 1/2 uur. Echter is het aan te raden al redelijk ook met wat gewichten te gaan trainen. Dit omdat hoe meer spiermassa je hebt, hoe sneller je verbranding werken en hoe sneller je dus vetten kwijt raakt. Sluit echter wel je training af met een 1/2 uur (of meer) aan cardio erna.

Wil je massa aanzetten, dan gaan we niets met cardio doen, maar meteen met gewichten trainen. Korte en zware trainingen zijn het meest effectief dan.

Concentreer je altijd op één van bovenstaande redenen. Het is nutteloos om spieren aan te willen zetten en tegelijkertijd te willen afvallen. Voor het eerste is een calorieoverschot noodzakelijk, voor het tweede een calorietekort. Daarom is het verstandig in de wintermaanden flink te trainen/eten om spiermassa aan te zetten, en tegen de zomer d.m.v. cardio vet te verbranden (en zo weinig mogelijk spiermassa te verliezen).

Het is raadzaam je trainingen niet te lang te laten duren. Op het moment dat de intensiteit van je training drastisch daalt, betekent dit dat de catabole (spierafbrekende) hormonen in een overschot voorkomen ten opzichte van de anabole (spieropbouwende) hormonen. De meeste mensen zouden het bij maximaal 4-5 kwartier moeten houden; echter een goede conditie (fitness-level) verhoogt deze tijdsduur en dat is natuurlijk ook gewoon te trainen :).

Keep in mind dat er geen standaard training bestaat voor iedereen. De trainingsbehoefte verschilt per individu en daar zal men zelf door praktijkervaring achter moeten komen.

Allereerst kan je je wel gaan oriënteren op wat je min of meer nodig hebt aan de hand van je lichaamsbouw. Er bestaan 3 types lichaamsbouw:

• Ectomorph (slanke bouw, hoge verbranding) • Mesomorph (gespierde bouw, middel verbranding) • Endomorph (stevige bouw, trage verbranding)

Kijk hier om uit te zoeken wat jij precies bent en waarin je in eerste instantie aan moet denken als je begint met training. http://www.bodybuilding.com/fun/becker3.htm

Overigens behoort niemand echt tot 1 van de hoofdtypes lichaamsbouw. Iedereen is een unieke combinatie tussen bovenstaande typen.

Ook het type sportschool waar je wilt gaan trainen biedt stof tot nadenken.

Je hebt aan de ene kant die mooie moderne sportscholen, met apparaten die op luchtdruk werken en zich met jouw pasje zich instellen op het gewicht wat jij moet doen die dag. Bij deze sportschool is er vaak geen mogelijkheid tot (of is het zelfs verboden) het doen van sommige "echte" bodybuild oefeningen zoals squats, uitstappen, deadlifts ed. Ook gaan de losse gewichten vaak niet zwaarder dan 30kg. Publiek is vaak een beetje, eh, trendy als 't ware. De sfeer is hierbij vaak zoiets van "Zie mij in m'n nieuwe dure trainingsoutfit de huppelkut uithangen." :{

Aan de andere kant heb je de old school sportscholen. Veel zwaar gewicht ipv hypermodern spul. Het publiek is hier degenen die echt willen trainen en groeien. Voor een beginner kunnen een aantal grote jongens van 120kg die zwaar aan 't trainen zijn imponerend overkomen, maar als je verder kijkt dan je neus lang is merk je dat de sfeer stukken gemoedelijker en behulpzamer is dan die "moderne" sportscholen.

En hier zijn dus ook weer tussenvormen in. :)
SPOILER: Trainingsmethoden
Wat krachtsport aangaat zijn er eigenlijk 2 theorieën over training, of beter gezegd; de supercompensatie:

Single factor theory: fatigue (belasting) over 1 workout Dual factor theory: fatigue over meerdere workouts

In het eerste geval heb je dus een training, waarin een spier belast wordt, waarna hij herstelt en er supercompensatie optreedt. Op dat moment doe je een nieuwe training. Bij dual factor draait het om fatigue over meerdere trainingen. Je werkt progressief in elke training zodat je je lichaam steeds zwaarder belast (loading). Op het randje van overtraining doe je een deload week (lager volume).

In het bodybuilding is single factor training overweldigend in de meerderheid. Men traint elke spiergroep 1x per week en bouwt zo meer spiermassa op. In de overige krachtsporten (sprinten, gewichtheffen etc) volgt men voornamelijk het dual factor principe.

Elk van beide heeft voor- en nadelen. Het is dus aan jezelf om te bepalen op wat voor manier je traint. Het is niet zo dat je van single factor training alleen gespierd wordt en van dual factor alleen sterk; er zijn genoeg bodybuilders die sterker zijn dan de gemiddelde powerlifter en omgekeerd zijn er genoeg powerlifters die gespierder zijn dan de gemiddelde bodybuilder. Kortgezegd kan je je training zo simpel of ingewikkeld maken als je zelf wilt :).

Meer informatie over (met name) dual factor training en/of vragen zijn altijd welkom, google ook eens op "dual factor training" of "fitness fatigue model".
SPOILER: Oefeningen
"Help! Er zijn 1001 verschillende oefeningen te doen in de sportschool, waar moet ik in hemelsnaam beginnen?!"

Sportscholen hebben hiervoor vaak speciale beginnersschema's waarin je elke training je hele lichaam traint. Dit is op zich een redelijke manier om met training in contact te komen, maar ikzelf (LedZep) ben niet zo'n fan van deze methoden omdat ze veel spiergroepen isoleren in plaats van de grote compoundoefeningen (die je de meeste massa opleveren).

Als je al wat langer traint ben je zelf in staat om een geheel eigen schema op te stellen wat aansluit bij jouw behoefte.

Vergeet niet je gehele lichaam te trainen. Dus ook benen en rug. Hieronder gemakshalve een quote van mij uit een ander topic:

[..]

Een goed trainingsschema bestaat voor een groot gedeelte uit de grote compound oefeningen zoals squats, deadlifts, bench press, overhead presses, bent over rows etc. De rest van je trainingsschema kan je opvullen met andere (zoals isolatie) oefeningen.
SPOILER: Sets & Reps
De instructeur op de sportschool zegt dat ik 20 herhaingen moet doen. Of dat klopt hangt van je doel af, maar waarschijnlijk heb je er niks aan.

Deze artikelen gaan in op het aantal sets en herhalingen:

Ironmagazine

How many sets and reps per exercise


SPOILER: Voeding
Alles staat of valt met voeding. Of je nu wilt afvallen of massa wilt winnen, voeding is de sleutel tot succes.

De volgende voedingsstoffen kan je grofweg onderscheiden:

• (Complexe) Koolhydraten. Dit is de energiebron van je lichaam. Koolhydraten leveren in eerste instantie de energie voor je spiercellen om de training te kunnen doorstaan. Deze haal je onder andere uit Brinta, havermout, (zilvervlies)rijst, (volkoren)pasta etc. • Eiwitten. Eiwitten bestaan uit aminozuren, dit zijn de bouwstenen van je lichaam. Eiwitten haal je ondermeer uit vis, wit vlees (kip, kalkoen), kwark, eieren (duh) etc. • Vetten. Vetten zijn één van de belangrijkste bouwstoffen van het lichaam. Zowel verzadigde als onverzadigde vetten kan je zonder problemen (veel) consumeren. Transvetzuren kan je maar beter wel zo veel mogelijk mijden, deze zijn zeer slecht voor je hart- en bloedvaten en je algemene gestel. Je vindt ze onder andere in koekjes, taart e.d.

Let vooral op je eiwitinname! Om spiermassa te winnen moet je dus meer eiwitten naar binnen werken dan dat je lichaam nodig heeft. Het evenwichtspunt tussen te weinig eiwitten waarbij je lichaam zich in de catabole fase (spierafbrekend), of genoeg eiwitten waarbij je lichaam zich in de anabole fase (spieropbouwend) bevind is je 'proteine turn over point' genaamd.

Zorg er dus voor deze weegschaal naar de goede kant doorslaat! Minimaal 2 gram eiwitten per kg lichaamsgewicht per dag is een mooie basic regel.

Als je wilt aankomen dien je hoog in je voedingsstoffen te zitten. Daarvoor geldt gemiddeld genomen een minimum van 500 kcal boven je dagelijkse behoefte. Ectomorphe mensen kunnen echter maar beter een stuk meer eten - mits clean food kan je dit zelfs uitbouwen tot 2000-2500kcal boven je behoefte (mits een goed trainingsschema en een fucked up metabolisme :P).

Wil je afvallen, ga je grofweg gezegd koolhydraten voor eiwitten en vetten vervangen (minder kcals) om zodoende zo'n 500kcals onder je dagelijks verbruik te komen. Maar dan wel met veel eiwitten om spiermassaverlies tegen te gaan.

De verhouding koolhydraten/eiwitten/vetten 'regel' is als je wilt aankomen 50/30/20 en 33/33/33 als je wilt afvallen.

Direct na het trainen is het aan te raden om een zgn 'post workout shake' tot je te nemen. Je lichaam is op dat moment in catabole fase, en schreeuwt als het ware om voeding. Je lichaam op dat moment van snelle energie (dextrose) en snelle eiwitten zoals whey voorzien is bijna een must.

Deze shake maak je gemakshalve thuis al klaar, en werk je in de kleedkamer naar binnen. Hoe de samenstelling er precies uit dient te zien verschilt per individu, maar laat er zeker 30gram dextrose en 50gram eiwitten in voorkomen op zo'n 1/2 liter water/melk. Whey eiwitten zijn snel opneembaar en worden het meest gebruikt hiervoor. Eventueel kan je caseïne (traag opneembaar) ook nog toevoegen.
SPOILER: Rust
Rust is de tweede sleutel tot succes. Je spieren groeien na een prikkel (de training) wanneer er ná die prikkel een rustperiode wordt ingelast. Over de lengte van die rust wordt veel geroepen, maar dit is voor ieder persoon verschillend én hangt af van de intensiteit (% van je 1 Rep Max op een lift), het volume (totaal gewicht) van je trainingen én de vraag of je tot failure traint.

Wanneer je elke set doorgaat tot je het gewicht niet meer omhoog krijgt (concentric failure) krijgen zowel de spieren als je CZS (centraal zenuwstelsel) een grote opdonder. Voor de laatste heeft dan zeker 6 dagen nodig om volledig te herstellen.

Wanneer je daarentegen altijd 1 à 2 reps onder failure blijft en het volume van je trainingen beperkt houdt, kan je een spier veel vaker belasten. Dit zelfs tot 4-6 keer per week (en in extreme gevallen nog vaker, zoals bv. olympisch gewichtheffers doen)

Het hangt dus volledig van je eigen trainingsmethode af hoelang je recupereert, en je zult ook zelf moeten uitvinden wat voor jou de beste manier is.
SPOILER: Supplementatie
Buiten voeding gebruiken mensen die al een tijdje trainen supplementatie als aanvulling op hun voeding. Dit kan variëren van eiwitten in de vorm van aminozuren, wat creatine voor het uithoudingsvermogen tot een GABA wat voor een diepe nachtrust een hogere testosteron spiegel zorgt.

Supplementen zijn overal te koop en niet illegaal. Voor sommige is het aan te raden deze niet langer dan 8 weken achterelkaar te gebruiken om gewenning te voorkomen, andere supplementen kunnen gewoon het hele jaar door worden gebruikt.

Tegen de tijd dat je een jaartje serieus traint heb je in principe zelf al redelijk wat kennis vergaart over dit onderwerp zodat je zelf wel in staat bent een keuze te maken wat je wilt gaan proberen. Combinaties van supplementen zijn altijd aan te raden. De nieuwste generatie supplementen is trouwens al vaak een combinatie van het een en ander. Creatine met amino's en een revolutionaire nieuwe transportmethode schreeuwen je vanaf de stellingen toe. Trial and error geldt hiervoor. Wat voor de 1 lekker aanslaat, zal voor de ander geen resultaten brengen.

Verwacht er dus geen wonderen van, je gaat vaak wel een stuk vooruit, maar je wordt niet in 1x super gespierd ofzo. :)

Persoonlijk vind ik eiwitsupplementatie meer onder het kopje voeding vallen, dan supplementatie, maar dat is mijn (Mr.J) persoonlijke mening.
SPOILER: Steroïden
Als iemand wilt gaan gebruiken doe dan de moeite jezelf goed in te lezen in de materie, het kunnen medicijnen zijn die je overgedoseerd gaat gebruiken ten behoeve van je gestelde doeleiden.

Hier op FOK is uiteraard ruimte tot educatie op dit punt, ik raad iedereen dan ook aan in deze subsectie goed de sticky topics door te lezen. http://forum.dutchbodybuilding.com/f10/

Waarom is er ruimte hiervoor? Omdat er ook een XTC topic, een Coke topic, een softdrugs topic waarin gebruik en tips worden besproken. F0k zou F0k niet zijn als we daar dan geen ruimte in bieden.
Educate yourself before you medicate yourself!

Een goed boek voor de juiste educatie: http://williamllewellyn.com/books/

SPOILER: Vitamines en mineralen
"Een uitgebalanceerde en evenwichtige voeding behoeft geen verdere extra ondersteuning" is vaak te horen uit de monden van mensen die een bodybuilder een handje vol pillen ziet wegwerken bij een maaltijd. Helaas vergeten deze mensen dat een lichaam van een bodybuilder totaal andere behoeftes heeft dan die van een niet bodybuilder/sporter.

Vitamines in grote hoeveelheden zoals Vitamine B en Vitamine C zijn nodig en niet schadelijk in hoge (lees: hoog, niet extreem hoog ;) ) hoeveelheden (ze zijn nl. in water oplosbaar, in tegenstelling tot Vitamine A en Vitamine D. Met vitamine A is overdosering snel mogelijk en gevaarlijk; Voor vitamine D zijn er steeds meer aanwijzingen dat suppletie (bij voorkeur in D3 vorm) de kans op allerlei ziekten en aandoeningen verkleint). Mineralen zoals magnesium en zink zijn ook bijna onmisbaar voor velen. ZMA is hiervoor een veelgebruikt supplement.

Zeer uitgebreide info hierover: http://www.bodybuilding.com/fun/catvit1.htm http://www.bodybuilding.com/fun/catvit2.htm



[spoiler=Handige en informatieve linkjes] Geen idee wat er allemaal precies voor info te vinden is, maar met wat zoekwerk kan je er denk ik wel wat relevante info vinden. :P http://bodybuilding.pagina.nl

Officiële site van de internationale bodybuild federatie. Niet zoveel spannends te vinden op wat foto sessies na. http://www.ifbb.com

Zeer groot en uitgebreid informatief forum: http://www.bodybuilding.com/forum

Groot en informatief Nederlandstalig forum. De meeste 'stamgasten' uit dit topic zijn daar ook te vinden. De supermoderators zijn heel toffe gasten! :7 http://forum.dutchbodybuilding.com

Deze mag niet ontbreken in dit rijtje. :) http://www.getbig.com

Specifieke voeding FAQ: http://bodybuilding.about.com/library/weekly/aa020403a.htm

Nog een voeding pagina: http://www.getbig.com/articles/bottom.htm

Site met oefeningen in animated .gif: http://exrx.net/Exercise.html

Uitleg type spiervezels: http://fitnessnet.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=8532

Vitamines en mineralen info: http://forum.dutchbodybuilding.com/showthread.php?t=4010

Site waar artikelen door diverse mensen worden gepubliceerd: http://www.t-nation.com
SPOILER: FAQ
- Ik wil beginnen: hoe vind ik een goede sportschool? Let erop dat er een squat rack (niet alleen een Smith Machine), dumbbells tot minimaal 30kg (gevordenen hebben meer nodig) en losse barbells aanwezig zijn.

- Jullie zeggen dat ik ook moet squatten, bankdrukken en deadliften, maar bij mij op de sportschool kan/mag dat niet. Zeg je abonnement op en zoek een andere sportschool.

- Ik wil graag sneller sterker en breder worden: wat moet ik doen? Allereerst: leest de OP goed en helemaal door. Verder: post je eet- en trainingsschema, dan kunnen de ervaren mensen hier je persoonlijk advies geven.
SPOILER: Ter afsluiting nog een aantal foto's van de top 3 van de Mr. Olympia 2014
1. Phil Heath [ afbeelding ]

2. Kai Greene [ afbeelding ]

3. Shawn Rhoden [ afbeelding ]

En 2 van (volgens kenners ;) ) de beste bodybuilder aller tijden; Arnold Schwarzenegger.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

SPOILER: Versiebeheer
* Deze openingspost is ooit gestart door Mr.J op GoT. Na 2 jaar in deze vorm te zijn gebruikt heeft LedZep deze uitgebreid en waar nodig verbeterd. :), na nog eens 2 jaar heeft CarbonC een kleine revisie/uitbreiding/update doorgevoerd. In 2011 heeft Yuri_Boyka de OP onderverdeeld in spoilers.

08-10-2013: Headerfoto gecorrigeerd.Foto's Top 3 Mr. Olympia 2012 vervangen door die van 2013, funfoto onder de 2 Swarzenegger foto's verwijderd, spoiler voor versiebeheer toegevoegd (CarbonC / no1uknow)

13-12-2014: Foto's Top 3 Mr. Olympia 2013 vervangen door die van 2014 ((Eleiko).
SPOILER: Doelstellingen van de leden voor 31-12-2014
Verbosity
SQ: 180
DL: 230
BP: 115

Yuri_Boyka
SQ: 180
DL: 220
BP: 120

Nic1
SQ: 170
DL: 210
BP: 110

Stoeltafel
SQ: 125
DL: 140
BP: n.b.

Xa1pt
SQ: 120
DL: 150
BP: 90

star_gazer
SQ: 140
DL: 180
BP: 120

DannyDeko
SQ: 120
DL: 140
BP: 80

Snakey
SQ 120
DL 180
BP 140
OHP 90

dreamerbulk
SQ: 240
DL: 300
BP: 160

Ethanolic
SQ 5*140
DL 5*150
BP 5*95

Push
SQ: 130
DL: 170
BP: 100

Yamcha
SQ: 160
DL: 200
BP: 110

Cataclyst
SQ:150
DL:180
BP:120

Beach
Sq 140
Dl 160
ohp 60
geen bench

Opblaaspop077
150Kg deadlift
75Kg benchpress
55Kg overhead strict

Varkensbiefstuk
SQ: 140 (5rm)
DL: 170 (1rm)
BP: 90 (1rm)

no1uknow
SQ: 140
DL: 180
BP: 100

Drinky
SQ: 130
BP: 95
DL: 200

Sapstengel
SQ 160
DL 200
BP 115

Mr.J
SQ 85
DL70
BP 90

Stinkie
SQ 140
DL 165
BP 100

ZetaOS
SQ 210
DL 190
BP 155
SPOILER: FOK! Powerlifting Goals 31-12-2015
Gekoeldnetzolekker

Squat : 275
Deadlift : 325
Bench : 180
OHP : 130

Phaelanx_NL

Squat : 150
Deadlift : 180
Bench : 120

Lightweight

Squat : 150
Deadlift : 190
Bench : 110

BredeBroeder

Squat : 130
Deadlift : 170
Bench : 90

star_gazer

Squat : 140
Deadlift : 190
Bench : 120

Yuri_Boyka

Squat : 220
Deadlift : 250
Bench : 130

stinkie

Squat : 175
Deadlift : 200
Bench : 100

MagnumPI

Squat : 140
Deadlift : 160
Bench : 100

Snakey

Squat : asstrongaspossible
Deadlift : 200
Bench : 140
OHP : 100

Verbosity

Squat : 190
Deadlift : 240
Bench : 130


Snorrenbaard

SQ 180
DL 200
BP 120
Voor mensen die in de 2015 doelstellingen willen worden toegevoegd kunnen tot 30 maart Snakey DM-en
hmmmzzaterdag 25 april 2015 @ 23:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 april 2015 23:00 schreef Henrys het volgende:

[..]

Kan het nergens in de AH vinden, verschillende geprobeerd. Kan alleen Tarwebloem vinden maar dat is iets anders neem ik aan
Deze, staat bij de andere meel en bakproducten.
img.php?u=http%3A%2F%2Fdekookster.files.wordpress.com%2F2014%2F03%2F20140317-113346.jpg&c=y&w=300&h=190

vk4.jpg

meelsoorten.jpg
Xa1ptzaterdag 25 april 2015 @ 23:34
Train nu een maandje of 3 bij Kneets, was in het begin wel even een overgang maar bevalt eigenlijk goed. Een paar gasten die gewichtheffen en wat meer op compounds gericht zijn. Relaxt om goede feedback op form te krijgen. En omdat er vrij fanatiek getraind wordt door de bodybuilders is de sfeer ook wel prima. _O_
setozondag 26 april 2015 @ 11:22
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 april 2015 23:34 schreef Xa1pt het volgende:
Train nu een maandje of 3 bij Kneets, was in het begin wel even een overgang maar bevalt eigenlijk goed. Een paar gasten die gewichtheffen en wat meer op compounds gericht zijn. Relaxt om goede feedback op form te krijgen. En omdat er vrij fanatiek getraind wordt door de bodybuilders is de sfeer ook wel prima. _O_
De professor al ontmoet? ;)
stinkiezondag 26 april 2015 @ 12:55
Die zit toch boven die woningen? Nog steeds gezeik met geluid?
Xa1ptzondag 26 april 2015 @ 16:01
quote:
0s.gif Op zondag 26 april 2015 11:22 schreef seto het volgende:

[..]

De professor al ontmoet? ;)
Haha, ja Andreas bedoel je zeker? Die sprak ik toevallig afgelopen week 2 keer.
Henryszondag 26 april 2015 @ 18:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 april 2015 23:27 schreef hmmmz het volgende:

[..]

Deze, staat bij de andere meel en bakproducten.
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Waar staan nog meer meel en bakproducten dan?
Lightweightzondag 26 april 2015 @ 18:25
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 april 2015 23:34 schreef Xa1pt het volgende:
Train nu een maandje of 3 bij Kneets, was in het begin wel even een overgang maar bevalt eigenlijk goed. Een paar gasten die gewichtheffen en wat meer op compounds gericht zijn. Relaxt om goede feedback op form te krijgen. En omdat er vrij fanatiek getraind wordt door de bodybuilders is de sfeer ook wel prima. _O_
Schijnt wel goed te zijn. Is daar ook een beetje te deadliften?
Xa1ptzondag 26 april 2015 @ 21:37
quote:
0s.gif Op zondag 26 april 2015 18:25 schreef Lightweight het volgende:

[..]

Schijnt wel goed te zijn. Is daar ook een beetje te deadliften?
Ja, staan 2 platforms en je mag gewoon met gewichten gooien.
Lightweightzondag 26 april 2015 @ 21:49
quote:
14s.gif Op zondag 26 april 2015 21:37 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Ja, staan 2 platforms en je mag gewoon met gewichten gooien.
Gooien! :D Denk dat ik daar toch maar is een keertje ga kijken en proberen.

Vandaag op aanraden van gekoeldnetzolekker (thanks!) 5x5 floorpresses gedaan. Even wennen met form, maar wat een leuke oefening! Ga deze er zeker in houden.
Xa1ptzondag 26 april 2015 @ 23:11
quote:
0s.gif Op zondag 26 april 2015 21:49 schreef Lightweight het volgende:

[..]

Gooien! :D Denk dat ik daar toch maar is een keertje ga kijken en proberen.

Vandaag op aanraden van gekoeldnetzolekker (thanks!) 5x5 floorpresses gedaan. Even wennen met form, maar wat een leuke oefening! Ga deze er zeker in houden.
Waar kom je vandaan?
gekoeldnetzolekkermaandag 27 april 2015 @ 00:13
quote:
0s.gif Op zondag 26 april 2015 21:49 schreef Lightweight het volgende:

[..]

Gooien! :D Denk dat ik daar toch maar is een keertje ga kijken en proberen.

Vandaag op aanraden van gekoeldnetzolekker (thanks!) 5x5 floorpresses gedaan. Even wennen met form, maar wat een leuke oefening! Ga deze er zeker in houden.
Gewoon naar mij luisteren dan komt het allemaal goed ;)
Lightweightmaandag 27 april 2015 @ 13:51
quote:
1s.gif Op zondag 26 april 2015 23:11 schreef Xa1pt het volgende:
Waar kom je vandaan?
Voorburg, dus zit wel goed kwa reistijd. Parkeren is wel wat lastiger in de Fahrenheitstraat. :D

quote:
0s.gif Op maandag 27 april 2015 00:13 schreef gekoeldnetzolekker het volgende:
Gewoon naar mij luisteren dan komt het allemaal goed ;)
We zullen zien hoe het uitpakt.
Xa1ptmaandag 27 april 2015 @ 14:05
Ja, parkeren is nogal kut inderdaad. Kom zelf altijd met de fiets dus zou ook niet weten in welke straat je 'm makkelijk kwijt kan.
hmmmzmaandag 27 april 2015 @ 18:44
quote:
0s.gif Op zondag 26 april 2015 18:07 schreef Henrys het volgende:

[..]

Waar staan nog meer meel en bakproducten dan?
Gewoon bij de AH waar de rest ook staat.
IrCutemaandag 27 april 2015 @ 19:13
De laatste 2 maanden ben ik vrij fanatiek aan het liften (3x pw fullbody, heavy compounds). Alleen nu heb ik steeds last van mijn ellebogen en knieen. Niet echt het gewricht zelf, maar meer erboven.

Vooral bij mijn ellebogen had ik er een paar dagen best wel last van, en dus totaal geen upperbody oefeningen gedaan, ijs erop en rust en nu voelt het een stuk beter. Bij mijn knieen is het niet heel erg, maar ik voel het wel (voelt een beetje stijf). Ik heb hier echt nog nooit eerder last van gehad. Ben ik mijzelf nu uiteindelijk een blessure aan het trainen of het is enigszins ''normaal'' als je begint?

Voel mij echt een beetje een oud wijf nu #midlifecrisis
Deuce92maandag 27 april 2015 @ 19:21
quote:
0s.gif Op maandag 27 april 2015 19:13 schreef IrCute het volgende:
De laatste 2 maanden ben ik vrij fanatiek aan het liften (3x pw fullbody, heavy compounds). Alleen nu heb ik steeds last van mijn ellebogen en knieen. Niet echt het gewricht zelf, maar meer erboven.

Vooral bij mijn ellebogen had ik er een paar dagen best wel last van, en dus totaal geen upperbody oefeningen gedaan, ijs erop en rust en nu voelt het een stuk beter. Bij mijn knieen is het niet heel erg, maar ik voel het wel (voelt een beetje stijf). Ik heb hier echt nog nooit eerder last van gehad. Ben ik mijzelf nu uiteindelijk een blessure aan het trainen of het is enigszins ''normaal'' als je begint?

Voel mij echt een beetje een oud wijf nu #midlifecrisis
Waar voel je het bij je knieën?

Wanneer? Tijdens het trainen? Erna? Altijd?
IrCutemaandag 27 april 2015 @ 19:39
quote:
0s.gif Op maandag 27 april 2015 19:21 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

Waar voel je het bij je knieën?

Wanneer? Tijdens het trainen? Erna? Altijd?
De pijn is net boven mijn knieen, rondom waar mijn quads beginnen.

Eerste keer dat ik het voelde bij mijn knieen was tijdens leg extension/curl machine (had ik al een tijdje niet gebruikt, omdat ik normaal thuis train). Dagen daarna voelde mijn knieen stijf aan, gisteren gesquat (voelde niks tijdens) en nu voelen mijn knieen weer stijf aan/doen beetje pijn.
Deuce92maandag 27 april 2015 @ 19:49
quote:
0s.gif Op maandag 27 april 2015 19:39 schreef IrCute het volgende:

[..]

De pijn is net boven mijn knieen, rondom waar mijn quads beginnen.

Eerste keer dat ik het voelde bij mijn knieen was tijdens leg extension/curl machine (had ik al een tijdje niet gebruikt, omdat ik normaal thuis train). Dagen daarna voelde mijn knieen stijf aan, gisteren gesquat (voelde niks tijdens) en nu voelen mijn knieen weer stijf aan/doen beetje pijn.
Wellicht een gevalletje van tendinitis (http://nl.wikipedia.org/wiki/Patellatendinopathie).

Ik heb zelf al twee jaar last van m'n knie (inmiddels tendinosis/chronische tendinitis). Toen ik er een beetje last van had dacht ik dat het wel goed zou komen, maar uiteindelijk is het alleen maar erger geworden.

Als ik jou was zou ik het zekere voor het onzekere nemen, en even rustig aan doen. Dat kan in ieder geval geen kwaad, lijkt me.
Lightweightmaandag 27 april 2015 @ 19:50
quote:
0s.gif Op maandag 27 april 2015 19:13 schreef IrCute het volgende:
De laatste 2 maanden ben ik vrij fanatiek aan het liften (3x pw fullbody, heavy compounds). Alleen nu heb ik steeds last van mijn ellebogen en knieen. Niet echt het gewricht zelf, maar meer erboven.

Vooral bij mijn ellebogen had ik er een paar dagen best wel last van, en dus totaal geen upperbody oefeningen gedaan, ijs erop en rust en nu voelt het een stuk beter. Bij mijn knieen is het niet heel erg, maar ik voel het wel (voelt een beetje stijf). Ik heb hier echt nog nooit eerder last van gehad. Ben ik mijzelf nu uiteindelijk een blessure aan het trainen of het is enigszins ''normaal'' als je begint?

Voel mij echt een beetje een oud wijf nu #midlifecrisis
Een tip die ik je wel kan geven (na je filmpje), is dat je je DBs bij de DB shoulderpress teveel naar achter laat leunen. Probeer ze altijd recht boven je ellebogen te houden. Of het je ellebogen zal helpen weet ik niet, maar je spaart iig een toekomstige shouldercuff blessure uit.
IrCutemaandag 27 april 2015 @ 20:00
quote:
0s.gif Op maandag 27 april 2015 19:49 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

Wellicht een gevalletje van tendinitis (http://nl.wikipedia.org/wiki/Patellatendinopathie).

Ik heb zelf al twee jaar last van m'n knie (inmiddels tendinosis/chronische tendinitis). Toen ik er een beetje last van had dacht ik dat het wel goed zou komen, maar uiteindelijk is het alleen maar erger geworden.

Als ik jou was zou ik het zekere voor het onzekere nemen, en even rustig aan doen. Dat kan in ieder geval geen kwaad, lijkt me.
Ok, daar was ik dus al bang voor ;( Rustig aan doen dus. Was sowieso al van plan om 2x per week te squatten ipv 3x.
quote:
0s.gif Op maandag 27 april 2015 19:50 schreef Lightweight het volgende:

[..]

Een tip die ik je wel kan geven (na je filmpje), is dat je je DBs bij de DB shoulderpress teveel naar achter laat leunen. Probeer ze altijd recht boven je ellebogen te houden. Of het je ellebogen zal helpen weet ik niet, maar je spaart iig een toekomstige shouldercuff blessure uit.
Haha ja dat zag ik ook nadat ik het had gefilmd, de footage van dat filmpje is eigenlijk al schandalig oud, maar wou het toch uploaden omdat ik het al een maand zo goed als klaar had staan :P Mijn squat form was daar ook best ruk. Hopelijk morgen weer een nieuw filmpje! :D
Deuce92maandag 27 april 2015 @ 20:05
quote:
0s.gif Op maandag 27 april 2015 20:00 schreef IrCute het volgende:

[..]

Ok, daar was ik dus al bang voor ;( Rustig aan doen dus. Was sowieso al van plan om 2x per week te squatten ipv 3x.
Indien het tendinitis is zou het met een paar weken weg kunnen zijn, als je geluk hebt.

Of je moet zo stom zijn als ik en gewoon doorgaan met normaal trainen, en dan zit je er na twee jaar nog steeds aan vast. :')
setodinsdag 28 april 2015 @ 13:19
quote:
14s.gif Op zondag 26 april 2015 16:01 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Haha, ja Andreas bedoel je zeker? Die sprak ik toevallig afgelopen week 2 keer.
Yep, heeft mij ook veel geholpen met mijn form.

quote:
14s.gif Op zondag 26 april 2015 21:37 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Ja, staan 2 platforms en je mag gewoon met gewichten gooien.
Echt met gewichten/stangen gooien zou ik niet doen, er zijn geen bumper plates.

quote:
0s.gif Op maandag 27 april 2015 13:51 schreef Lightweight het volgende:

[..]

Voorburg, dus zit wel goed kwa reistijd. Parkeren is wel wat lastiger in de Fahrenheitstraat. :D

[..]

We zullen zien hoe het uitpakt.
Je kan iets verderop bij het kinderziekenhuis gratis parkeren als je het niet erg vindt om een stukje te lopen.
W.H.I.S.T.L.Edinsdag 28 april 2015 @ 13:30
Ik ga zo squatten. Wens mij succes.
Atemnodinsdag 28 april 2015 @ 18:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 april 2015 13:30 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Ik ga zo squatten. Wens mij succes.
Succes.
W.H.I.S.T.L.Edinsdag 28 april 2015 @ 18:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 april 2015 18:12 schreef Atemno het volgende:

[..]

Succes.
Thnx, ben inmiddels al terug. Zit nu lekker op de bank na te genieten.
Atemnodinsdag 28 april 2015 @ 18:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 april 2015 18:22 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Thnx, ben inmiddels al terug. Zit nu lekker op de bank na te genieten.
Niet op gelet, excuus. Hoe ging het?
W.H.I.S.T.L.Edinsdag 28 april 2015 @ 18:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 april 2015 18:25 schreef Atemno het volgende:

[..]

Niet op gelet, excuus. Hoe ging het?
Het ging beter dan ik had verwacht.
Atemnodinsdag 28 april 2015 @ 18:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 april 2015 18:26 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Het ging beter dan ik had verwacht.
En dat wil zeggen?
W.H.I.S.T.L.Edinsdag 28 april 2015 @ 18:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 april 2015 18:41 schreef Atemno het volgende:

[..]

En dat wil zeggen?
Dat ik progressie heb geboekt.
Ik wil niet stoer doen, maar doe het lekker toch, ik heb 110 kg gesquat.
Snakeydinsdag 28 april 2015 @ 20:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 april 2015 18:58 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Dat ik progressie heb geboekt.
Ik wil niet stoer doen, maar doe het lekker toch, ik heb 110 kg gesquat.
Daar mag je best stoer over doen. Volgende week 120. :P
Henrysdinsdag 28 april 2015 @ 20:52
Waarom duurt het zo lang voordat je herstelt bent van een zware deadlift? Ik deadlift meer als ik het echt een paar maanden niet doe en het dan weer oppak. Doe ik het wekelijks zwaar dan ga ik eerder achteruit dan vooruit. Als ik mijn 1RM bench dan ben ik zo weer herstelt, doe ik mijn 1RM deadlift dan kan ik de week erop deze niet meer doen of het kost me echt veel meer moeite. Zijn vooral mijn hamstrings die heel herstellen
Snakeydinsdag 28 april 2015 @ 21:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 april 2015 20:52 schreef Henrys het volgende:
Waarom duurt het zo lang voordat je herstelt bent van een zware deadlift? Ik deadlift meer als ik het echt een paar maanden niet doe en het dan weer oppak. Doe ik het wekelijks zwaar dan ga ik eerder achteruit dan vooruit. Als ik mijn 1RM bench dan ben ik zo weer herstelt, doe ik mijn 1RM deadlift dan kan ik de week erop deze niet meer doen of het kost me echt veel meer moeite. Zijn vooral mijn hamstrings die heel herstellen
Het is een aanslag op je CNS, en die heeft behoorlijk tijd nodig om te herstellen. Daarom is het belangrijk om juist niet te vaak die 1RM te doen op je DL. Wel trainen elke week, maar dan vooral op techniek, niet te vaak op je max. En progressief, zodat je CNS aan de load went.
Henrysdinsdag 28 april 2015 @ 21:32
quote:
7s.gif Op dinsdag 28 april 2015 21:17 schreef Snakey het volgende:

[..]

Het is een aanslag op je CNS, en die heeft behoorlijk tijd nodig om te herstellen. Daarom is het belangrijk om juist niet te vaak die 1RM te doen op je DL. Wel trainen elke week, maar dan vooral op techniek, niet te vaak op je max. En progressief, zodat je CNS aan de load went.
Ik denk dat mijn deadlift nog nooit vooruit is gegaan door er op te trainen. Vaak als ik het een maand niet doe en dan weer wel kan ik ineens meer (blijf immers wel de rest trainen). Om een voorbeeld te geven: In november kon ik 230kg deadliften en 240 kreeg ik niet eens omhoog toen ook gestopt met deadlifts en in februari weer begonnen en toen pakte ik zo die 240 van de grond.

Ik denk dat ik om de week ga deadliften en het afwissel met powercleans
stinkiedinsdag 28 april 2015 @ 23:03
Ik heb met squat en in mindere mate met bench hetzelfde. Al mijn pr's heb ik gezet na een aantalmweken niet die oefening niet te doen. Aangezien ik nu weer 2 weken moet rusten heb ik goede hoop voor volgende week ;)

Hoewel ik zwaar trainen het lekkerst vind koet ik het voor progressie echt op zo'n 60 a 70% van mijn max houden.
xSanjaywoensdag 29 april 2015 @ 09:52

Haha, hier slaat dom toch weer eens de spijker op de kop.
Ethanolicwoensdag 29 april 2015 @ 16:14
Iemand tips voor een goede goedkope TRX-trainer?
Snakeywoensdag 29 april 2015 @ 16:15
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2015 16:14 schreef Ethanolic het volgende:
Iemand tips voor een goede goedkope TRX-trainer?
Ik heb deze, niks mis mee. http://gorillasports.nl/deal/11116/suspension-trainer
Ethanolicwoensdag 29 april 2015 @ 16:27
quote:
7s.gif Op woensdag 29 april 2015 16:15 schreef Snakey het volgende:

[..]

Ik heb deze, niks mis mee. http://gorillasports.nl/deal/11116/suspension-trainer
Ik ga toch geen verzendkosten betalen, Sneeks.
Snakeywoensdag 29 april 2015 @ 16:28
quote:
10s.gif Op woensdag 29 april 2015 16:27 schreef Ethanolic het volgende:

[..]

Ik ga toch geen verzendkosten betalen, Sneeks.
Dan ga je het halen...
fathankwoensdag 29 april 2015 @ 16:45
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2015 16:14 schreef Ethanolic het volgende:
Iemand tips voor een goede goedkope TRX-trainer?
Leuk voor op reis maar mijn ervaring leert dattie thuis vooral in de kast blijft liggen :@
Ethanolicwoensdag 29 april 2015 @ 16:52
quote:
1s.gif Op woensdag 29 april 2015 16:45 schreef fathank het volgende:

[..]

Leuk voor op reis maar mijn ervaring leert dattie thuis vooral in de kast blijft liggen :@
Hij is voor op reis ;)
Snakeywoensdag 29 april 2015 @ 16:55
quote:
1s.gif Op woensdag 29 april 2015 16:45 schreef fathank het volgende:

[..]

Leuk voor op reis maar mijn ervaring leert dattie thuis vooral in de kast blijft liggen :@
Het ziet er leuk uit aan de muur in m'n 'homegym' in Spanje. Het ziet er vooral nog steeds nieuw uit. :')
Beachwoensdag 29 april 2015 @ 17:22
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2015 16:14 schreef Ethanolic het volgende:
Iemand tips voor een goede goedkope TRX-trainer?
http://scoobysworkshop.com/diy-trx-6-dollars/
Snakeywoensdag 29 april 2015 @ 17:30
quote:
_O-
Beachwoensdag 29 april 2015 @ 17:34
quote:
10s.gif Op woensdag 29 april 2015 17:30 schreef Snakey het volgende:

[..]

_O-
Goedkoop toch? Even een sjorband regelen dan ben je al zowat klaar.
Snakeywoensdag 29 april 2015 @ 17:35
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2015 17:34 schreef Beach het volgende:

[..]

Goedkoop toch? Even een sjorband regelen dan ben je al zowat klaar.
Ja precies, het is een goed idee.
Snorrenbaardwoensdag 29 april 2015 @ 18:09
Scooby wat een baas _O_, speciaal 4k videos zodat we allemaal kunnen aanschouwen wat een hij mooie gyno-chest hij heeft.

[ Bericht 1% gewijzigd door Snorrenbaard op 29-04-2015 18:21:04 ]
Verbositywoensdag 29 april 2015 @ 22:34
Nieuw OHP PR gezet met 72,5kg voor 2 reps :D
Snakeywoensdag 29 april 2015 @ 22:40
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2015 22:34 schreef Verbosity het volgende:
Nieuw OHP PR gezet met 72,5kg voor 2 reps :D
Wow, dat is sterk. Well done.
Lightweightwoensdag 29 april 2015 @ 23:42
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2015 22:34 schreef Verbosity het volgende:
Nieuw OHP PR gezet met 72,5kg voor 2 reps :D
Deze man doet het even. ;) Meer dan je lichaamsgewicht ( 68kg ?)?
Verbositywoensdag 29 april 2015 @ 23:50
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2015 23:42 schreef Lightweight het volgende:

[..]

Deze man doet het even. ;) Meer dan je lichaamsgewicht ( 68kg ?)?
Vanochtend was het 67,2kg. Ben nu een lichte cut aan het doen. Waarbij ik de intensiteit hoog hou. Zat ook in mijn 1+ week. Uiteindelijk met een jokerset deze behaald.

Ging sowieso wel lekker. Eerst opgebouwd tot een DL van 195kg. Vervolgens de OHP en nog wat assistentie.
fathankdonderdag 30 april 2015 @ 08:40
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2015 22:34 schreef Verbosity het volgende:
Nieuw OHP PR gezet met 72,5kg voor 2 reps :D
beest
Awesome_donderdag 30 april 2015 @ 08:42
quote:
1s.gif Op woensdag 29 april 2015 23:50 schreef Verbosity het volgende:

[..]

Vanochtend was het 67,2kg. Ben nu een lichte cut aan het doen. Waarbij ik de intensiteit hoog hou. Zat ook in mijn 1+ week. Uiteindelijk met een jokerset deze behaald.

Ging sowieso wel lekker. Eerst opgebouwd tot een DL van 195kg. Vervolgens de OHP en nog wat assistentie.
The. Fuck. Hey Richard Hawthorne. Goed bezig G.
Ethanolicdonderdag 30 april 2015 @ 09:06
quote:
1s.gif Op woensdag 29 april 2015 23:50 schreef Verbosity het volgende:

[..]

Vanochtend was het 67,2kg. Ben nu een lichte cut aan het doen. Waarbij ik de intensiteit hoog hou. Zat ook in mijn 1+ week. Uiteindelijk met een jokerset deze behaald.

Ging sowieso wel lekker. Eerst opgebouwd tot een DL van 195kg. Vervolgens de OHP en nog wat assistentie.
Damn gast jij bent echt fucking sterk :D en maar blij met m'n 170 DL @ 82kg.
DjMarkdonderdag 30 april 2015 @ 11:42
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2015 22:34 schreef Verbosity het volgende:
Nieuw OHP PR gezet met 72,5kg voor 2 reps :D
Stricte press? damn impressive!
DjMarkdonderdag 30 april 2015 @ 11:43
quote:
1s.gif Op woensdag 29 april 2015 23:50 schreef Verbosity het volgende:

[..]

Vanochtend was het 67,2kg. Ben nu een lichte cut aan het doen. Waarbij ik de intensiteit hoog hou. Zat ook in mijn 1+ week. Uiteindelijk met een jokerset deze behaald.

Wat was je 1+ dan? dat je daarna nog via jokers dit kon behalen?
Verbositydonderdag 30 april 2015 @ 15:46
quote:
0s.gif Op donderdag 30 april 2015 11:43 schreef DjMark het volgende:

[..]

Wat was je 1+ dan? dat je daarna nog via jokers dit kon behalen?
1+ was 65kg ging relatief gemakkelijk. Maar naar 3 reps gestopt , omdat ik een keer via joker set mijn PR wou aanscherpen (71kg voor 1 rep).
quote:
0s.gif Op donderdag 30 april 2015 11:42 schreef DjMark het volgende:

[..]

Stricte press? damn impressive!
Power rack was bezet dus eerst een clean & jerk uitgevoerd. Vanuit daar was het een strict press.

En thanks allemaal :D
WHATSHESAIDdonderdag 30 april 2015 @ 18:47
Iemand van jullie hier ervaring met foam rollers?
Ik rol zelf graag in de sportschool na afloop van het trainen, maar mijn vriend (die niet traint) heeft vaak last van zijn onderrug en wil dit ook graag proberen.
Kom op internet wel het een en ander tegen, maar vind het best prijzig. Vind het geen probleem om er wat geld voor neer te tellen, maar dan heb ik dus wel liever een goede. Oh ja, hij moet wel breder zijn dan 45cm, want we willen het dus ook voor de rug gebruiken.
Lamabaldonderdag 30 april 2015 @ 19:21
quote:
1s.gif Op woensdag 29 april 2015 23:50 schreef Verbosity het volgende:

[..]

Vanochtend was het 67,2kg. Ben nu een lichte cut aan het doen. Waarbij ik de intensiteit hoog hou. Zat ook in mijn 1+ week. Uiteindelijk met een jokerset deze behaald.

Ging sowieso wel lekker. Eerst opgebouwd tot een DL van 195kg. Vervolgens de OHP en nog wat assistentie.
Grats met je pr. Lekker ouwe _O_
setodonderdag 30 april 2015 @ 19:27
quote:
7s.gif Op donderdag 30 april 2015 18:47 schreef WHATSHESAID het volgende:
Iemand van jullie hier ervaring met foam rollers?
Ik rol zelf graag in de sportschool na afloop van het trainen, maar mijn vriend (die niet traint) heeft vaak last van zijn onderrug en wil dit ook graag proberen.
Kom op internet wel het een en ander tegen, maar vind het best prijzig. Vind het geen probleem om er wat geld voor neer te tellen, maar dan heb ik dus wel liever een goede. Oh ja, hij moet wel breder zijn dan 45cm, want we willen het dus ook voor de rug gebruiken.
Heb zelf een korte versie van the Grid, je hebt ook een lange:
http://www.fysiosupplies.(...)-roller-the-grid-2-0

Kan hem zeker aanraden. Meerdere mensen hier hebben hem volgens mij.
Opblaaspop077donderdag 30 april 2015 @ 19:43
Dus damn lang geleden dat ik heb gesquat...
Oops, automatisch plaatste ik volgens mij mijn handen bij een front squat tussen mijn schouders in plaats van er buiten. Dat kan wel verklaren waarom ik nu een rode plek links en rechts op mijn schouder heb, en het heeft tamelijk hard op bot gelegen denk ik :p .

Anyways, meer probs met de back squat. Of het is zo lang geleden dat er een BB op mijn rug heeft gelegen maar no matter waar ik de BB plaats ik vind dat er teveel druk via mijn armen mijn borst in gaat en dus mijn sternum onder druk zet (aangezien ik dus vermoedelijk costochronditis heb ik wil ik dit vermijden, je wil kracht via je armen sowieso vermijden).
Iemand tips voor beter placement op de rug, ik heb al geprobeerd om mijn schouderbladen te 'pinchen' voordat ik een grip uitoefen op de barbell. (dus lichte grip op BB, schouders pinchen, onder de BB kruipen en uitlocken)
Het lost het probleem een beetje op maar door de schoudersbladen te pinchen rek ik ook weer mijn borst op...
Een high bar squat verlost mij van het gewicht in de armen maar dit deed gewoon pijn, pijn aan mijn trapezius, alsof er een zenuw tussen lag. Kan ook zo lang geleden zijn natuurlijk...

Misschien nog wat spelen met de wijdte van de grip...
1299donderdag 30 april 2015 @ 23:03
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2015 22:34 schreef Verbosity het volgende:
Nieuw OHP PR gezet met 72,5kg voor 2 reps :D
Damn met dat gewicht. Ik heb vannavond 5x5 50kg gehaald met 90kg eigen gewicht. 8)7
Opblaaspop077donderdag 30 april 2015 @ 23:40
quote:
0s.gif Op woensdag 29 april 2015 22:34 schreef Verbosity het volgende:
Nieuw OHP PR gezet met 72,5kg voor 2 reps :D
sick. Ik hoop weer richting de 50 Kg te gaan :) !
Phaelanx_NLvrijdag 1 mei 2015 @ 00:10
Damn Verbo, nice!

Nog tips om de OHP goed te trainen? Zit al een tijdje vast op 65 kg x 3
gekoeldnetzolekkervrijdag 1 mei 2015 @ 00:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2015 00:10 schreef Phaelanx_NL het volgende:
Damn Verbo, nice!

Nog tips om de OHP goed te trainen? Zit al een tijdje vast op 65 kg x 3
Als je echt OHP gains wil maken tijdje niet benchen, wou toen eens mijn OHP 100+ krijgen
Niet gebenched en ik was er zo voorbij
Verbosityvrijdag 1 mei 2015 @ 00:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2015 00:55 schreef gekoeldnetzolekker het volgende:

[..]

Als je echt OHP gains wil maken tijdje niet benchen, wou toen eens mijn OHP 100+ krijgen
Niet gebenched en ik was er zo voorbij
Heb juist de focus op bench gelegd en totaal niet op de OHP. Maar heb ook een relatieve close grip bench, waarbij de schouders en triceps meer ontwikkelen.
Ethanolicvrijdag 1 mei 2015 @ 09:38
Vanmorgen echt een heerlijke brutal high volume leg work-out gezet :9 gelukkig kan ik de rest van de dag op een bureaustoel zitten.
stinkievrijdag 1 mei 2015 @ 10:24
Je komt er alleen niet meer vanaf :')

Weer eens een ouderwetse fullbody gedaan gisteren. Kan nauwelijks rechtop zitten.
Beachvrijdag 1 mei 2015 @ 11:43
Na 2.5 jaar weet ik nog steeds niet of ik nou atg moet squatten of lowbar.
Atg vind ik fijn maar progressie is lastig. Lowbar vind ik verschrikkelijk maar kan ik tenminste wel gewicht bijgooien.
Questularvrijdag 1 mei 2015 @ 12:58
SPOILER
_20150501_124919_zps9ebp8nmt.jpg

Het begint eindelijk eens wat te worden :P Vooral bezig geweest met spiermassa aanzetten en nu langzaam de kilo's vet zien kwijt te raken :)
Deuce92vrijdag 1 mei 2015 @ 13:08
Looking massive.
Ethanolicvrijdag 1 mei 2015 @ 13:20
Notbadbrad, wat meten je gunzz?
Lightweightvrijdag 1 mei 2015 @ 18:13
Wat is nou echt het 'beste' voor wat betreft het nemen van rust tussen setjes door als men puur kijkt naar strength gains (aannemende dat het dieet in orde is). Doe meestal zoiets als het volgende voor het deadliften:

Warmup (90 sec rust)
5 rep 40
3 rep 60
3 rep 100
3 rep 120

Worksets (3 min rust)
5 rep 140
3 rep 160
1 rep 18x

531+ alleen is kaolo weinig volume zelfs met BBB of 5x5, wat ik weer opvang met assists waarvan de positieve effecten denk ik niet echt richting de 'main' compounds gaan.

Teveel rust, te weinig? Maakt het überhaupt uit? Heb het dus niet over massa-gainz, waarbij (zover ik weet) je wat lager zit kwa rust en meer gebruik maakt van time-under-tension sets. Wat maakt een lichaam nou sterker, time under tension of gewoon zware singles of triples. Heb het gevoel dat het allemaal vrij weinig uitmaakt zolang je maar eet en IETS doet.
Cataclystvrijdag 1 mei 2015 @ 19:44
Meeste strength gains maak je door 70-90% te liften imo, denk aan 5x5 en shit. Zag laatst mooi t nation artikel voor rep ranges, zal hem ff opzoeken straks!

Meer volume is sowieso key, ik vind het zelf het fijnst om varianten op compounds te pakken voor wat setjes. Low reps houden op DL en higher rep voor upperbody en squats :). Je kan ook eens met de frequency spelen !

Zijn overigens zoveel factoren waarop je kan progressen. Ruwe strength, 10rm tot en met 1rm, rep quality of uiteraard speed, rusttijden verlagen of volume pr zetten!

Check eens reddit.com/r/weightroom en dan training tuesdays! Veel leesvoer :)! Maar uiteindelijk moet je gewoon liften en niet teveel in de theorie blijven hangen.
Snakeyvrijdag 1 mei 2015 @ 20:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2015 19:44 schreef Cataclyst het volgende:
Maar uiteindelijk moet je gewoon liften en niet teveel in de theorie blijven hangen.
Dat inderdaad. Er zijn genoeg workouts/trainingen welke een goede basis geven, en zolang je gewoon progressie kan maken zijn bijna alle schema's die gebaseerd zijn op progressie goed. Daarna ( en ondertussen) moet je uitvinden wat specifiek voor jouw goed werkt zodat je je eigen schema kan maken.
Cataclystvrijdag 1 mei 2015 @ 20:10
Absoluut ! Alle top lifters zijn op allerlei soorten sterk geworden, je moet uitvinden wat voor jou goed werkt. Dat is voor iedereen weer verschillend. En zolang je een paar maanden programma A probeert en daarna programma B (en dan niet na 4 weken switchen) kom je er vanzelf achter totdat je uiteindelijk over een aantal jaar je eigen filosofie hebt. Just keep lifting ;).
V1z0Rzaterdag 2 mei 2015 @ 12:04
quote:
14s.gif Op vrijdag 1 mei 2015 20:03 schreef Snakey het volgende:

[..]

Dat inderdaad. Er zijn genoeg workouts/trainingen welke een goede basis geven, en zolang je gewoon progressie kan maken zijn bijna alle schema's die gebaseerd zijn op progressie goed. Daarna ( en ondertussen) moet je uitvinden wat specifiek voor jouw goed werkt zodat je je eigen schema kan maken.
En dat het per spier(groep) verschillend kan zijn.
Zit nu zelf op een vrij zware cut omdat ik vorig jaar flink heb lopen kutten en merk nu echt welke spieren wat aankunnen. OHP kan ik zwaar max 3 reps en dan ineens zakt het in als een pudding, legpress daarentegen kan ik nog steeds flink in de reps gooien.
Meest opmerkelijke vind ik nog altijd het verschil in bi's en tri's, dan ben ik bezig met cable pully en wissel dan ertussen maar tri's gaan maar door en door terwijl bi's heel snel opgeven. En dan zou je verwachten dat je massive tri's hebt maar de bi's zijn dan redelijk en tri's zijn bij mij echt klein :')
stinkiezaterdag 2 mei 2015 @ 13:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 mei 2015 12:58 schreef Questular het volgende:
SPOILER
Het begint eindelijk eens wat te worden :P Vooral bezig geweest met spiermassa aanzetten en nu langzaam de kilo's vet zien kwijt te raken :)
looking think, solid etc. _O_

Jammer dat je zo'n wielrenner bent ;)
Nelvalhilzaterdag 2 mei 2015 @ 19:20
Hoi, mensen :D

Ik weet dat spierweefsel opbouwen erg lang duurt en het afbreken van speerweefsel misschien nog wel langer maar ik zit met het volgend probleem, ik ben al bijna een jaartje actief in de sportschool maar ging ik niet frequent of nam ik het niet zo serieus :P Behalve op een paar oefeningen na. Één daarvan was de Chest Press, en nog een borstoefening, ook op een apparaat.

Nu ben ik bewust wat minder actief m'n borstspieren gaan trainen omdat die in verhouding nogal groot zijn in verhouding van de rest van m'n lichaam, ook zit er nog een laagje vet, terwijl ik nu toch wel een relatief laag vetpercentage begin te krijgen.

Enige tips/tricks om zo veel mogelijk vet (of spierweefsel zo ver mogelijk :P ) weg te trainen bij m'n borst zijn welkom.

Bedankt voor het lezen ^O^
1299zaterdag 2 mei 2015 @ 19:52
Je kunt niet vet op 1 plek weghalen ;)
Henryszaterdag 2 mei 2015 @ 20:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 april 2015 23:27 schreef hmmmz het volgende:

[..]

Deze, staat bij de andere meel en bakproducten.
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Moest naar de Albert Heijn aan de andere kant van de stad maar was het waard. Smaakt nog beter dan de Ultra Fine Oats van B&F en is iets meer dan een kwart van de prijs.

Nogmaal bedankt, echt een supertip
Nelvalhilzaterdag 2 mei 2015 @ 20:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 mei 2015 19:52 schreef 1299 het volgende:
Je kunt niet vet op 1 plek weghalen ;)
Dat weet ik :D Maar is er misschien een mogelijkheid om het spierweefsel rondom m'n borst te verkleinen? (zonder plastische chirurgie :D ) En is het verstand om helemaal te stoppen met borstspieroefeningen nu? Gaat het dan niet helemaal al hangen enzo :') Veder is de rest van m'n lichaam wel erg strak..
Lightweightzaterdag 2 mei 2015 @ 20:57
Nu begrijp ik waarom 'lesser' gyms veelal geen >35kg DBs hebben liggen.

http://www.muscle-power.n(...)ls-per-stuk?___SID=U

Niet echt goedkoop. :D ¤ 100 per 35kg'er. Toch maar marktplaats dan. _O-
Henryszaterdag 2 mei 2015 @ 20:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 mei 2015 20:57 schreef Lightweight het volgende:
Nu begrijp ik waarom 'lesser' gyms veelal geen >35kg DBs hebben liggen.

http://www.muscle-power.n(...)ls-per-stuk?___SID=U

Niet echt goedkoop. :D ¤ 100 per 35kg'er. Toch maar marktplaats dan. _O-
Komt meer omdat niemand ze gebruikt en daarom de leverancier ze niet in het lease-contract opneemt. Die cardioapparaten kosten echt veel meer en hebben ook nog onderhoud nodig
1299zondag 3 mei 2015 @ 10:07
quote:
99s.gif Op zaterdag 2 mei 2015 20:56 schreef Nelvalhil het volgende:

[..]

Dat weet ik :D Maar is er misschien een mogelijkheid om het spierweefsel rondom m'n borst te verkleinen? (zonder plastische chirurgie :D ) En is het verstand om helemaal te stoppen met borstspieroefeningen nu? Gaat het dan niet helemaal al hangen enzo :') Veder is de rest van m'n lichaam wel erg strak..
Waarom zou je minder spierweefsel willen? Gewoon lekker blijven trainen en de nadruk op andere spiergroepen leggen. Zorg dat die andere spierengroepen op net zo'n niveau komen als je chest zou ik zeggen :P
Henryszondag 3 mei 2015 @ 14:26
Blijf toch maar bij de oats, tarwe verteer ik echt slecht, denk dat ik er licht allergisch voor ben
W.H.I.S.T.L.Ezondag 3 mei 2015 @ 19:03
Ik denk dat je met oats iets droger wordt en met tarwe iets meer kracht krijgt.
Ik meng het gewoon, beetje oats met muesli en als het waterig wordt, gooi ik er wat brinta bij.
hmmmzzondag 3 mei 2015 @ 20:16
quote:
0s.gif Op zondag 3 mei 2015 14:26 schreef Henrys het volgende:
Blijf toch maar bij de oats, tarwe verteer ik echt slecht, denk dat ik er licht allergisch voor ben
Ja, ik krijg daar ook last van wanneer ik er langere tijd veel van eet.
Ethanoliczondag 3 mei 2015 @ 20:27
quote:
0s.gif Op zondag 3 mei 2015 19:03 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Ik denk dat je met oats iets droger wordt en met tarwe iets meer kracht krijgt.
Ik meng het gewoon, beetje oats met muesli en als het waterig wordt, gooi ik er wat brinta bij.
Wat?
Snakeyzondag 3 mei 2015 @ 20:28
:D
Henryszondag 3 mei 2015 @ 20:37
quote:
0s.gif Op zondag 3 mei 2015 19:03 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Ik denk dat je met oats iets droger wordt en met tarwe iets meer kracht krijgt.
Ik meng het gewoon, beetje oats met muesli en als het waterig wordt, gooi ik er wat brinta bij.
Zijn koolhydraten he, geen winstrol en dianabol :P

Morgen maar even wat tijd vrijmaken om 5kg aan AH oats te blenden kijken of dat een beetje snel gaat, wil liever geen geld meer geven aan B&F
W.H.I.S.T.L.Ezondag 3 mei 2015 @ 20:39
Brinta en havermout zijn koolhydraten ja.
Wanneer ik alleen Brinta eet i.p.v. havermout kom ik aan in vet, maar heb ook meer kracht.
Dat probeerde ik te zeggen.
Henryszondag 3 mei 2015 @ 20:40
quote:
0s.gif Op zondag 3 mei 2015 20:39 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Brinta en havermout zijn koolhydraten ja.
Wanneer ik alleen Brinta eet i.p.v. havermout kom ik aan in vet, maar heb ook meer kracht.
Dat probeerde ik te zeggen.
Denk dat dat eerder komt door de hoeveelheid, macros zullen niet al te veel verschillen
Ethanoliczondag 3 mei 2015 @ 21:07
quote:
0s.gif Op zondag 3 mei 2015 20:39 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Brinta en havermout zijn koolhydraten ja.
Wanneer ik alleen Brinta eet i.p.v. havermout kom ik aan in vet, maar heb ook meer kracht.
Dat probeerde ik te zeggen.
Dus je wordt van 100 gram haver droger, maar van 100 gram tarwe kom je aan in vet? :')
W.H.I.S.T.L.Ezondag 3 mei 2015 @ 21:16
quote:
0s.gif Op zondag 3 mei 2015 21:07 schreef Ethanolic het volgende:

[..]

Dus je wordt van 100 gram haver droger, maar van 100 gram tarwe kom je aan in vet? :')
i.i.g. kom ik veel minder aan met 100 gram haver dan met 100 gram brinta.
Misschien is dit alleen bij mij zo.

[ Bericht 1% gewijzigd door W.H.I.S.T.L.E op 03-05-2015 21:21:10 ]
Ethanoliczondag 3 mei 2015 @ 21:48
Bijzonder te noemen dat je dat zo ervaart. Wat vocht vasthouden oké, maar vet worden?
#ANONIEMzondag 3 mei 2015 @ 22:24
van zma werd ik altijd uitgerust wakker, heeft puur zinc het zelfde effect? is wat goedkoper dan
gekoeldnetzolekkerzondag 3 mei 2015 @ 22:45
quote:
0s.gif Op zondag 3 mei 2015 21:16 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

i.i.g. kom ik veel minder aan met 100 gram haver dan met 100 gram brinta.
Misschien is dit alleen bij mij zo.
Misschien meer zout ofzo maar anders kan ik het me niet voorstellen ;)
Vandaag moest ik flink zwaar goodmornings doen 165 x 3 wtf ik wou dood :'(
W.H.I.S.T.L.Ezondag 3 mei 2015 @ 22:45
zma = zink magnesium B6
Zelf gebruik ik zink van kruidvat en magnesium van kruidvat, 5-htp van de tuinen ,daarna bakje kwark en ga dan pas slapen.
B6 krijg ik al zat binnen tijdens ontbijt d.m.v. multivitamine tablet.
Teveel B6 is niet goed denk ik, hoofdpijn etc.

Heb even de ingrediënten van iron sleep gecheckt van MP , zit ook vit d van 500% bij.Ook overbodig denk ik,aangezien ik deze in de ochtend neem.
W.H.I.S.T.L.Ezondag 3 mei 2015 @ 22:49
quote:
0s.gif Op zondag 3 mei 2015 22:45 schreef gekoeldnetzolekker het volgende:

[..]

Misschien meer zout ofzo maar anders kan ik het me niet voorstellen ;)
Vandaag moest ik flink zwaar goodmornings doen 165 x 3 wtf ik wou dood :'(
Geen idee, het geeft wel duidelijk meer kracht dan haver alleen, dus eet ik het gevarieerd, soms wel met haver en soms niet.
gekoeldnetzolekkerzondag 3 mei 2015 @ 22:56
quote:
0s.gif Op zondag 3 mei 2015 22:49 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Geen idee, het geeft wel duidelijk meer kracht dan haver alleen, dus eet ik het gevarieerd, soms wel met haver en soms niet.
Achja, je hebt ook mensen die donuts pwo nemen voor meer pomp.
Dus er zijn vreemdere verschijnselen
Ser_Ciappellettomaandag 4 mei 2015 @ 12:17
Een maandje rustig aan gedaan met eten, van 89 naar 86,5kg gegaan, en vooralsnog amper kracht verloren.

Fuck yeah, Ser_Ciappelletto = masterrace. B-)
Jahr00nmaandag 4 mei 2015 @ 12:17
quote:
0s.gif Op maandag 4 mei 2015 12:17 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Een maandje rustig aan gedaan met eten, van 89 naar 86,5kg gegaan, en vooralsnog amper kracht verloren.

Fuck yeah, Ser_Ciappelletto = masterrace. B-)
Keertje flink gescheten ofzo?
Ser_Ciappellettomaandag 4 mei 2015 @ 12:18
quote:
0s.gif Op maandag 4 mei 2015 12:17 schreef Jahr00n het volgende:

[..]

Keertje flink gescheten ofzo?
Ja, dat ook.
Henrysmaandag 4 mei 2015 @ 13:12

Gaat hij nog mee doen aan de olympische spelen van 2016?
Ethanolicdinsdag 5 mei 2015 @ 12:30
quote:
Hoeveel spiermassa kun je opbouwen d.m.v. natural bodybuilding? Dit is een veelgestelde en zeer lastige vraag om te beantwoorden. Voor het gemak definieren we ''natural'' als iemand die nog nooit enige vorm van anabole steroieden of pro-hormonen heeft genomen. Hier begint het gelijk al lastig te worden want tegenwoordig zijn er ook al legale supplementen (in de VS bijv.) die hier dicht tegenaan zitten, maar voor het gemak van deze discussie houden we bovenstaande definitie aan. Hoe ver je natural kunt komen hangt af van je geduld, trainingsintensiteit, voedingsschema en natuurlijk je aanleg. Onze inschatting is dat je in het gunstigste geval het qua natural spiermassaopbouw maximaal haalbare is zoals te zien is op bijgaande foto. Ben je daar mee eens of ben je of ken je een echte natural die nog meer heeft weten te bereiken? We zien en horen het graag van je!
https://www.facebook.com/(...)2762/?type=1&theater
11209433_801257619922762_3104339535987163055_n.png?oh=095dca207201b3fb6f4ef18d5c8df829&oe=55C89B1A

Kijk die fucking gyno van die gast dan :') Sportfood.nl kunnen we ook niet meer serieus nemen.
fathankdinsdag 5 mei 2015 @ 12:59
Je moet toch het sprookje in stand houden als je je supps aan de man wil brengen
Deuce92dinsdag 5 mei 2015 @ 13:03
Gyno? En die delts dan. En die traps.
fathankdinsdag 5 mei 2015 @ 13:04
Lijkt ook wel alsof ze er een ander hoofd op hebben geshopt :')
Ethanolicdinsdag 5 mei 2015 @ 13:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 mei 2015 13:03 schreef Deuce92 het volgende:
Gyno? En die delts dan. En die traps.
Ja ofc, maar mensen geloven ook nog dat Simeon Panda natty is.

Deze gast heeft gewoon dikke gyno, die je echt niet krijgt als natural. Doe dan tenminste een fake natty zonder gyno :')
Lightweightdinsdag 5 mei 2015 @ 18:34
Heb zelf ook geen idee wat nou wel of niet te halen is voor natty's. Ligt denk ik ook sterk aan je genes, ondanks hard werken voor goede progressie.

Vraag mij ook sterk af hoe het zou zijn als iemand 0,0 zou trainen, maar toch roids zou nemen. Je wordt niet zomaar een Phil Heath (bv) toch?
Jahr00ndinsdag 5 mei 2015 @ 18:40
Klokov moet toch wel natty zijn? Bij de olympics wordt toch redelijk getest lijkt me.
kaasplankjedinsdag 5 mei 2015 @ 18:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 mei 2015 18:40 schreef Jahr00n het volgende:
Klokov moet toch wel natty zijn? Bij de olympics wordt toch redelijk getest lijkt me.
hahaha
Henrysdinsdag 5 mei 2015 @ 22:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 mei 2015 18:40 schreef Jahr00n het volgende:
Klokov moet toch wel natty zijn? Bij de olympics wordt toch redelijk getest lijkt me.
Gerucht gaat dat hij er in 2012 niet bij was omdat hij geen schoon bloed kon geven en je ziet hem in zijn vids echt steeds groter worden nu hij buiten zijn gewichtsklasse leeft.

Maargoed, er zijn gigantisch veel mensen die tegenwoordig aan de AAS zitten en bij 80% zie je het niet omdat voeding/training kut is. Vooral anavar/winstrol kuurtjes zijn erg populair. Wat je ook ziet zijn van die lopende vochtballonen dat ziet er ook niet uit.
Nelvalhilwoensdag 6 mei 2015 @ 10:19
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 mei 2015 13:37 schreef Ethanolic het volgende:
dikke gyno,
Wat is dat? :D
ssebasswoensdag 6 mei 2015 @ 10:59
quote:
99s.gif Op woensdag 6 mei 2015 10:19 schreef Nelvalhil het volgende:

[..]

Wat is dat? :D
Gynaecomastie --> borstontwikkeling mannen (zie de puffy nipples van die gast).
Nelvalhilwoensdag 6 mei 2015 @ 12:14
quote:
0s.gif Op woensdag 6 mei 2015 10:59 schreef ssebass het volgende:

[..]

Gynaecomastie --> borstontwikkeling mannen (zie de puffy nipples van die gast).
Oh, oké :D Maar waarom zou zoiets niet te behalen zijn met gewoon een goed voedingsschema, elke dag sporten en discipline? Als je maar continu blijft sporten dan blijft je lichaam toch gewoon spiermassa aanzetten? Daar zit toch zeker geen limiet op :o
DjMarkwoensdag 6 mei 2015 @ 12:22
quote:
99s.gif Op woensdag 6 mei 2015 12:14 schreef Nelvalhil het volgende:

[..]

Oh, oké :D Maar waarom zou zoiets niet te behalen zijn met gewoon een goed voedingsschema, elke dag sporten en discipline? Als je maar continu blijft sporten dan blijft je lichaam toch gewoon spiermassa aanzetten? Daar zit toch zeker geen limiet op :o
Jawel, daar zit zeker een limiet op.
Nelvalhilwoensdag 6 mei 2015 @ 12:29
quote:
0s.gif Op woensdag 6 mei 2015 12:22 schreef DjMark het volgende:

[..]

Jawel, daar zit zeker een limiet op.
Jawel? :P Je lichaam stopt op een gegeven moment toch niet met spierweefsel maken? :o
Snakeywoensdag 6 mei 2015 @ 12:43
quote:
99s.gif Op woensdag 6 mei 2015 12:29 schreef Nelvalhil het volgende:

[..]

Jawel? :P Je lichaam stopt op een gegeven moment toch niet met spierweefsel maken? :o
Het myostatine-gen stopt je spiergroei zodat je niet buiten proportie kan groeien. Dus het stopt ergens inderdaad.
W.H.I.S.T.L.Ewoensdag 6 mei 2015 @ 13:28
Slide2112.jpg

Hij bedoelt dat je op een natuurlijke manier dit hierboven niet kunt bereiken.
Beachwoensdag 6 mei 2015 @ 13:29
quote:
0s.gif Op woensdag 6 mei 2015 13:28 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
[ afbeelding ]

Hij bedoelt dat je op een natuurlijke manier dit hierboven niet kunt bereiken.
hoezo kan dit niet natuurlijk?
dit ziet er gewoon bereikbaar uit
W.H.I.S.T.L.Ewoensdag 6 mei 2015 @ 13:32
quote:
0s.gif Op woensdag 6 mei 2015 13:29 schreef Beach het volgende:

[..]

hoezo kan dit niet natuurlijk?
dit ziet er gewoon bereikbaar uit
haha grappig
Snakeywoensdag 6 mei 2015 @ 13:41
quote:
0s.gif Op woensdag 6 mei 2015 13:28 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
[ afbeelding ]

Hij bedoelt dat je op een natuurlijke manier dit hierboven niet kunt bereiken.
Dat haal ik er niet uit. het ging erom dat spiergroei op een gegeven moment stopt, en dat is zo. Maakt niet uit of het op een natuurlijke of niet natuurlijke manier bereikt wordt.
Ethanolicwoensdag 6 mei 2015 @ 13:54
quote:
0s.gif Op woensdag 6 mei 2015 13:28 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
[ afbeelding ]

Hij bedoelt dat je op een natuurlijke manier dit hierboven niet kunt bereiken.
very shop

much photo
Snakeywoensdag 6 mei 2015 @ 14:03
quote:
George Leeman of the USA was asked if he could prove as much as a 950 lbs or more to put himself in contention for an all expenses paid invite to the World Deadlift Championships at Europe's Strongest Man on July 11th (Leeds, England) and he said: "give me a week or so to recover and no problem"
:D

11218496_772502502857030_7192679529211486666_n.jpg?oh=46df04513e737a674a94508cf55ad358&oe=55CF3867

https://www.facebook.com/(...)57030&type=1&theater

Strong mofo. Maar hij komt dus waarschijnlijk naar Leeds in juli. Denk dat ik kaartjes ga kopen. :P
Nelvalhilwoensdag 6 mei 2015 @ 14:07
quote:
10s.gif Op woensdag 6 mei 2015 14:03 schreef Snakey het volgende:

[..]

:D

[ afbeelding ]

https://www.facebook.com/(...)57030&type=1&theater

Strong mofo. Maar hij komt dus waarschijnlijk naar Leeds in juli. Denk dat ik kaartjes ga kopen. :P
Is dit wel natuurlijk te bereiken dan? :o
Henryswoensdag 6 mei 2015 @ 14:08
quote:
99s.gif Op woensdag 6 mei 2015 14:07 schreef Nelvalhil het volgende:

[..]

Is dit wel natuurlijk te bereiken dan? :o
Ben jij een keer op je achterhoofd gevallen? :')
Ethanolicwoensdag 6 mei 2015 @ 14:08
Als je het moet vragen, is het zeer waarschijnlijk niet naturel.
Snakeywoensdag 6 mei 2015 @ 14:09
quote:
99s.gif Op woensdag 6 mei 2015 14:07 schreef Nelvalhil het volgende:

[..]

Is dit wel natuurlijk te bereiken dan? :o
Kweenie. Ik weet dat George op zo'n 500 test e per week zit. Misschien nu wat meer. En dat de powerlifters in de top geen van allen bang zijn voor de naald, zeg maar. Of je 8 x 800 LBS kan deadliften zonder juice weet ik niet. Ik geloof niet dat ik het ooit iemand heb zien doen.
Henryswoensdag 6 mei 2015 @ 14:12
quote:
7s.gif Op woensdag 6 mei 2015 14:09 schreef Snakey het volgende:

[..]

Kweenie. Ik weet dat George op zo'n 500 test e per week zit. Misschien nu wat meer. En dat de powerlifters in de top geen van allen bang zijn voor de naald, zeg maar. Of je 8 x 800 LBS kan deadliften zonder juice weet ik niet. Ik geloof niet dat ik het ooit iemand heb zien doen.
Meeste gebruiken halotestin/anadrol voor een meet, geeft je een gigantische krachtboost en vocht maar gezien de onbeperkte gewichtsklasse is dat geen probleem
Nelvalhilwoensdag 6 mei 2015 @ 14:13
quote:
7s.gif Op woensdag 6 mei 2015 14:09 schreef Snakey het volgende:

[..]

Kweenie. Ik weet dat George op zo'n 500 test e per week zit. Misschien nu wat meer. En dat de powerlifters in de top geen van allen bang zijn voor de naald, zeg maar. Of je 8 x 800 LBS kan deadliften zonder juice weet ik niet. Ik geloof niet dat ik het ooit iemand heb zien doen.
Waarom worden steroïden ed. wel geaccepteerd in de bodybuild wereld maar niet bijvoorbeeld in voetbal en zo :P
Snakeywoensdag 6 mei 2015 @ 14:16
quote:
0s.gif Op woensdag 6 mei 2015 14:12 schreef Henrys het volgende:

[..]

Meeste gebruiken halotestin/anadrol voor een meet, geeft je een gigantische krachtboost en vocht maar gezien de onbeperkte gewichtsklasse is dat geen probleem
Ik weet het niet. Het lijkt me sterk dat ze zulke zwaar leververgiftigende middelen nemen. Ik denk dat er betere middelen op de markt zijn. Maar zoals ik al zei, ik weet het niet, want niemand praat er over wat ze precies nemen.

George pleurt het gewoon op FB, vandaar dat ik het van hem wel weet.
Henryswoensdag 6 mei 2015 @ 14:18
quote:
7s.gif Op woensdag 6 mei 2015 14:16 schreef Snakey het volgende:

[..]

Ik weet het niet. Het lijkt me sterk dat ze zulke zwaar leververgiftigende middelen nemen. Ik denk dat er betere middelen op de markt zijn. Maar zoals ik al zei, ik weet het niet, want niemand praat er over wat ze precies nemen.

George pleurt het gewoon op FB, vandaar dat ik het van hem wel weet.
Volgens mij bestaat er geen middel dat meer kracht geeft op korte termijn dan halotestin, kan zo 20-30% bij je PR opgooien
DjMarkwoensdag 6 mei 2015 @ 15:21
quote:
99s.gif Op woensdag 6 mei 2015 14:13 schreef Nelvalhil het volgende:

[..]

Waarom worden steroïden ed. wel geaccepteerd in de bodybuild wereld maar niet bijvoorbeeld in voetbal en zo :P
Officieel zijn steroiden op bodybuild wedstrijden weldegelijk verboden, er wordt alleen niet (of soms nauwelijks) op getest....
o.a. omdat die tests duur zijn.
Lightweightwoensdag 6 mei 2015 @ 15:57
quote:
0s.gif Op woensdag 6 mei 2015 14:18 schreef Henrys het volgende:

[..]

Volgens mij bestaat er geen middel dat meer kracht geeft op korte termijn dan halotestin, kan zo 20-30% bij je PR opgooien
Wordt je niet erg boos van Halo? Is een keer een video gezien van Pete Rubbish, waarin hij zei dat Tren niet eens in de buurt komt van Halo kwa boosheid. _O- Iemand hier ervaring mee, of is het echt grote onzin dat je gedrag sterk gaat afwijken van wat als normaal wordt beschouwd?
fathankwoensdag 6 mei 2015 @ 17:03
Anopolan is dan weer populair in gewichtsklasses. Veel krachttoename maar weinig massa.
Henryswoensdag 6 mei 2015 @ 17:08
quote:
0s.gif Op woensdag 6 mei 2015 15:57 schreef Lightweight het volgende:

[..]

Wordt je niet erg boos van Halo? Is een keer een video gezien van Pete Rubbish, waarin hij zei dat Tren niet eens in de buurt komt van Halo kwa boosheid. _O- Iemand hier ervaring mee, of is het echt grote onzin dat je gedrag sterk gaat afwijken van wat als normaal wordt beschouwd?
Die Pete Rubbish overdrijft, mensen die zich anders van AAS gaan gedragen hebben van zichzelf al problemen
Ethanolicwoensdag 6 mei 2015 @ 17:17
quote:
0s.gif Op woensdag 6 mei 2015 17:08 schreef Henrys het volgende:

[..]

Die Pete Rubbish overdrijft, mensen die zich anders van AAS gaan gedragen hebben van zichzelf al problemen
ervaring?
Henryswoensdag 6 mei 2015 @ 17:20
quote:
1s.gif Op woensdag 6 mei 2015 17:17 schreef Ethanolic het volgende:

[..]

ervaring?
Ja
Dizornwoensdag 6 mei 2015 @ 19:01
De crux zit hem in zijn naam.

Pete Rubbish.

Kan je toch nooit serieus nemen
Questulardonderdag 7 mei 2015 @ 13:51
Bigger Stronger Faster* (2008) - IMDb

Deze staat op netflix best boeiend.
Xa1ptdonderdag 7 mei 2015 @ 13:57
Wie kuurt er hier eigenlijk? Snakey net geloof ik, en de rest?
kaasplankjedonderdag 7 mei 2015 @ 13:58
allemaal natuurlijk wat denk je zelf

hahaha
Questulardonderdag 7 mei 2015 @ 14:03
Nope, ga het ook nooit doen
Beachdonderdag 7 mei 2015 @ 14:09
quote:
0s.gif Op donderdag 7 mei 2015 13:58 schreef kaasplankje het volgende:
allemaal natuurlijk wat denk je zelf

hahaha
hoe wil je anders groot worden
Atemnodonderdag 7 mei 2015 @ 14:40
quote:
14s.gif Op donderdag 7 mei 2015 13:57 schreef Xa1pt het volgende:
Wie kuurt er hier eigenlijk? Snakey net geloof ik, en de rest?
Alleen Snakey, daardoor zijn we RayK kwijt. Grrr Snakey ;p
Ser_Ciappellettodonderdag 7 mei 2015 @ 15:01
quote:
14s.gif Op donderdag 7 mei 2015 14:09 schreef Beach het volgende:

[..]

hoe wil je anders groot worden
Pindakaas.
Ethanolicdonderdag 7 mei 2015 @ 15:22
quote:
14s.gif Op donderdag 7 mei 2015 13:57 schreef Xa1pt het volgende:
Wie kuurt er hier eigenlijk? Snakey net geloof ik, en de rest?
Nog niet.

Snakey zou April beginnen.
Snakeydonderdag 7 mei 2015 @ 16:36
Eh, ik ga vanaf afgelopen zondag even een paar maanden niet meer naar de sauna... :P
Ethanolicdonderdag 7 mei 2015 @ 16:48
quote:
10s.gif Op donderdag 7 mei 2015 16:36 schreef Snakey het volgende:
Eh, ik ga vanaf afgelopen zondag even een paar maanden niet meer naar de sauna... :P
krimpt ie zo snel? ;)
Snakeydonderdag 7 mei 2015 @ 16:50
quote:
1s.gif Op donderdag 7 mei 2015 16:48 schreef Ethanolic het volgende:

[..]

krimpt ie zo snel? ;)
Neuh. Daar vallen de meesten dood neer blijkbaar. :D
Deuce92donderdag 7 mei 2015 @ 18:34
quote:
10s.gif Op donderdag 7 mei 2015 16:50 schreef Snakey het volgende:

[..]

Neuh. Daar vallen de meesten dood neer blijkbaar. :D
Bang dat je onbewust een Zyzz gaat pullen?
Spinosaurusdonderdag 7 mei 2015 @ 19:12
Vandaag na 3 maanden sportschool:
Squats: 60 kg
Deadlift: 70 kg
Bench press: 50 kg
Weeg zelf 76 kg btw en ben ongeveer 184 cm.
Snakeydonderdag 7 mei 2015 @ 19:17
quote:
10s.gif Op donderdag 7 mei 2015 18:34 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

Bang dat je onbewust een Zyzz gaat pullen?
Hij is niet de enige. Ik las laatst van nog iemand anders die in de sauna ineens neerpletterde. Maar naar het schijnt was die laatste vooral een partydrugs gebruiker, (geen idee of Zyzz dat ook was) en dat schijnt de meest foute combi te zijn met AAS. Ik geloof dat het Wendler was die ergens zei dat hij het daarmee het meest fout heeft zien gaan.

Alcohol gaat nog wel, tenzij je een 17-alfa-gealkyleerde stof neemt, dat geeft je lever een flinke opdonder. Met test e bv valt dat wel mee, maar je lichaam herkent alcohol als een gif wat je lever als eerst verwerkt, dus doe je je kuur er geen goed mee om alcohol te nuttigen.
Snakeydonderdag 7 mei 2015 @ 19:18
quote:
0s.gif Op donderdag 7 mei 2015 19:12 schreef Spinosaurus het volgende:
Vandaag na 3 maanden sportschool:
Squats: 60 kg
Deadlift: 70 kg
Bench press: 50 kg
Weeg zelf 76 kg btw en ben ongeveer 184 cm.
Niet slecht, als je goede techniek hebt that is.
Xa1ptdonderdag 7 mei 2015 @ 19:59
quote:
0s.gif Op donderdag 7 mei 2015 14:40 schreef Atemno het volgende:

[..]

Alleen Snakey, daardoor zijn we RayK kwijt. Grrr Snakey ;p
Really? Ray vond de sfeer hier vooral achteruit gaan toch?

quote:
0s.gif Op donderdag 7 mei 2015 15:22 schreef Ethanolic het volgende:

[..]

Nog niet.

Snakey zou April beginnen.
Wat is je motivatie om te gaan kuren?
Snakeydonderdag 7 mei 2015 @ 21:09
quote:
1s.gif Op donderdag 7 mei 2015 19:59 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Really? Ray vond de sfeer hier vooral achteruit gaan toch?

Het was niet mijn schuld. :D

Hij freakte uit omdat ik begin dit jaar zei dat ik wat test e ging gebruiken. Maar hij freakte om wel wat meer dingen, dus ik heb het nooit persoonlijk genomen.
bombmannldonderdag 7 mei 2015 @ 21:14
quote:
7s.gif Op donderdag 7 mei 2015 21:09 schreef Snakey het volgende:

[..]

Het was niet mijn schuld. :D

Hij freakte uit omdat ik begin dit jaar zei dat ik wat test e ging gebruiken. Maar hij freakte om wel wat meer dingen, dus ik heb het nooit persoonlijk genomen.
Kan het enigszins wel begrijpen, z'n nieuwe vid is wel weer gruwelijk :-)
Snakeydonderdag 7 mei 2015 @ 21:16
quote:
1s.gif Op donderdag 7 mei 2015 21:14 schreef bombmannl het volgende:

[..]

Kan het enigszins wel begrijpen, z'n nieuwe vid is wel weer gruwelijk :-)
Wat kan je precies begrijpen dan?
bombmannldonderdag 7 mei 2015 @ 21:56
quote:
7s.gif Op donderdag 7 mei 2015 21:16 schreef Snakey het volgende:

[..]

Wat kan je precies begrijpen dan?
Dat het misch. je ego krenkt als je al jaren bezig bent een doel te bereiken op natuurlijke manier, en dat dan iemand anders dat doel door onnatuurlijke dingen als test, kuurtjes, anabolen etc. veel makkelijker bereikt.
Zou ik ook niet echt behoefte hebben om met diegene te praten over de sport of tegen die gene aankijken alsof die heel wat heeft bereikt. Ik zie het meer als 'valsspelen'. Maar die discussie is al 1000x gevoerd. :)
Atemnodonderdag 7 mei 2015 @ 22:27
quote:
1s.gif Op donderdag 7 mei 2015 21:14 schreef bombmannl het volgende:

[..]

Kan het enigszins wel begrijpen, z'n nieuwe vid is wel weer gruwelijk :-)
Waar zie je zn nieuwe vid?
Snakeydonderdag 7 mei 2015 @ 22:36
quote:
7s.gif Op donderdag 7 mei 2015 21:56 schreef bombmannl het volgende:

[..]

Dat het misch. je ego krenkt als je al jaren bezig bent een doel te bereiken op natuurlijke manier, en dat dan iemand anders dat doel door onnatuurlijke dingen als test, kuurtjes, anabolen etc. veel makkelijker bereikt.
Zou ik ook niet echt behoefte hebben om met diegene te praten over de sport of tegen die gene aankijken alsof die heel wat heeft bereikt. Ik zie het meer als 'valsspelen'. Maar die discussie is al 1000x gevoerd. :)
Mja, naar mijn weten zijn we niet in competitie met elkaar hier. Dus een gekrenkt ego is nergens voor nodig. Denk dat het beter is om trots op jezelf te zijn met wat je bereikt, met of zonder wat hulp. Leven en laten leven. Als je dat niet kan moet je niet op een forum komen, of sowieso niet op plekken komen waar mensen keuzes maken waar je het niet mee eens bent.

Er was wel wat meer aan de hand dan AAS waar hij over viel. Dat was alleen maar een druppel. Hij was daarvoor al een paar keer 'weggegaan' omdat hij het met bepaalde kritiek niet eens was. Dus de reden die je aanhaalt, of denkt te moeten aanhalen, is een non discussie.
Atemnodonderdag 7 mei 2015 @ 22:40
quote:
7s.gif Op donderdag 7 mei 2015 22:36 schreef Snakey het volgende:

[..]

Mja, naar mijn weten zijn we niet in competitie met elkaar hier. Dus een gekrenkt ego is nergens voor nodig. Denk dat het beter is om trots op jezelf te zijn met wat je bereikt, met of zonder wat hulp. Leven en laten leven. Als je dat niet kan moet je niet op een forum komen, of sowieso niet op plekken komen waar mensen keuzes maken waar je het niet mee eens bent.

Er was wel wat meer aan de hand dan AAS waar hij over viel. Dat was alleen maar een druppel. Hij was daarvoor al een paar keer 'weggegaan' omdat hij het met bepaalde kritiek niet eens was. Dus de reden die je aanhaalt, of denkt te moeten aanhalen, is een non discussie.
Mijn opmerking op de vorige pagina was ook een grapje. RayK was er al langer klaar mee idd. Maar wie weet zn youtube channel?
Snakeydonderdag 7 mei 2015 @ 22:45
quote:
1s.gif Op donderdag 7 mei 2015 22:40 schreef Atemno het volgende:

[..]

Mijn opmerking op de vorige pagina was ook een grapje. RayK was er al langer klaar mee idd. Maar wie weet zn youtube channel?
Hij zette hier filmpjes neer toch? http://www.worldoffitness.nl
Henrysdonderdag 7 mei 2015 @ 22:47
quote:
14s.gif Op donderdag 7 mei 2015 13:57 schreef Xa1pt het volgende:
Wie kuurt er hier eigenlijk? Snakey net geloof ik, en de rest?
Cruise en Blast
Snakeydonderdag 7 mei 2015 @ 23:15
quote:
6s.gif Op donderdag 7 mei 2015 22:47 schreef Henrys het volgende:

[..]

Cruise en Blast
Jah. En denk maar niet dat ik de enige ben. :+
Atemnovrijdag 8 mei 2015 @ 00:42
quote:
10s.gif Op donderdag 7 mei 2015 23:15 schreef Snakey het volgende:

[..]

Jah. En denk maar niet dat ik de enige ben. :+
Hier in het topic wel denk ik.
Ethanolicvrijdag 8 mei 2015 @ 07:44
quote:
10s.gif Op donderdag 7 mei 2015 16:50 schreef Snakey het volgende:

[..]

Neuh. Daar vallen de meesten dood neer blijkbaar. :D
haha denk niet dat je je met 250 mg test per week daar druk over hoeft te maken ;)
Questularvrijdag 8 mei 2015 @ 08:36
Ik merk dat ik bij de deadlift het lift stuk aardig onder de knie heb maar vooral moeite heb met het omlaag correct omlaag gaan van de bar, mensen nog tips en tricks?
gekoeldnetzolekkervrijdag 8 mei 2015 @ 09:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 08:36 schreef Questular het volgende:
Ik merk dat ik bij de deadlift het lift stuk aardig onder de knie heb maar vooral moeite heb met het omlaag correct omlaag gaan van de bar, mensen nog tips en tricks?
Gecontroleerd laten vallen.
Snakeyvrijdag 8 mei 2015 @ 10:42
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 07:44 schreef Ethanolic het volgende:

[..]

haha denk niet dat je je met 250 mg test per week daar druk over hoeft te maken ;)
Whehe, I know.
Ethanolicvrijdag 8 mei 2015 @ 10:43
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 10:42 schreef Snakey het volgende:

[..]

Whehe, I know.
aD0j9A9_700b_v1.jpg

Snakey dit weekend
Snakeyvrijdag 8 mei 2015 @ 10:46
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 10:43 schreef Ethanolic het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Snakey dit week
Jah.:P

Ik heb er geen enkele moeite mee. Ik had wel wat weerstand verwacht, maar nergens last van. Ook geen pijn of stijfheid dus ik zal er wel goed in zijn. :D
Ethanolicvrijdag 8 mei 2015 @ 10:54
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 10:46 schreef Snakey het volgende:

[..]

Jah.:P

Ik heb er geen enkele moeite mee. Ik had wel wat weerstand verwacht, maar nergens last van. Ook geen pijn of stijfheid dus ik zal er wel goed in zijn. :D
:D Helemaal solo? Ben wel benieuwd. Hoeveel weken pak je, 12?
Snakeyvrijdag 8 mei 2015 @ 10:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 10:54 schreef Ethanolic het volgende:

[..]

:D Helemaal solo? Ben wel benieuwd. Hoeveel weken pak je, 12?
Ik ben er aan gewend het bij anderen te doen. Lang verhaal wat er niet toe doet. Ik ga voor 10 weken.
Ser_Ciappellettovrijdag 8 mei 2015 @ 11:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 08:36 schreef Questular het volgende:
Ik merk dat ik bij de deadlift het lift stuk aardig onder de knie heb maar vooral moeite heb met het omlaag correct omlaag gaan van de bar, mensen nog tips en tricks?
Niet omlaag gaan. Gewoon omhoog blijven houden. Gedurende je hele work-out. En tijdens het douchen. En als je naar huis rijdt. Je hele leven die baar omhoog blijven houden. Pas loslaten als je doodgaat. Dan maakt het toch niet meer uit als je geblesseerd raakt.
Multiplyvrijdag 8 mei 2015 @ 11:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 11:04 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:

[..]

Niet omlaag gaan. Gewoon omhoog blijven houden. Gedurende je hele work-out. En tijdens het douchen. En als je naar huis rijdt. Je hele leven die baar omhoog blijven houden. Pas loslaten als je doodgaat. Dan maakt het toch niet meer uit als je geblesseerd raakt.
Onzin voor je leven!

quote:
0s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 08:36 schreef Questular het volgende:
Ik merk dat ik bij de deadlift het lift stuk aardig onder de knie heb maar vooral moeite heb met het omlaag correct omlaag gaan van de bar, mensen nog tips en tricks?
Misschien dat dit filmpje je helpt?

Questularvrijdag 8 mei 2015 @ 11:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 11:08 schreef Multiply het volgende:

[..]

Onzin voor je leven!

[..]

Misschien dat dit filmpje je helpt?

Dank!
gekoeldnetzolekkervrijdag 8 mei 2015 @ 14:29
quote:
10s.gif Op donderdag 7 mei 2015 16:36 schreef Snakey het volgende:
Lokpost
Hoe heet die ideale site waar alle oefeningen beschreven worden?
fathankvrijdag 8 mei 2015 @ 14:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 14:29 schreef gekoeldnetzolekker het volgende:

[..]

Hoe heet die ideale site waar alle oefeningen beschreven worden?
http://exrx.net/
gekoeldnetzolekkervrijdag 8 mei 2015 @ 14:32
quote:
Mijn dank is groot
Spinosaurusvrijdag 8 mei 2015 @ 14:41
quote:
7s.gif Op donderdag 7 mei 2015 19:18 schreef Snakey het volgende:

[..]

Niet slecht, als je goede techniek hebt that is.
Yeah, ik check veel filmpjes over oefeningen en ik maak zelf ook filmpjes en laat die checken door ervaren lifters. :p
Ik volg het Starting Strength schema: Squats 3x5, BP 3x5, DL 3x5. Rust. Squats 3x5, OHP 3x5 en PC 3x5. Rust, et cetera steeds om en om.
Alleen de power clean beheers ik nog niet, als alternatief doe ik daar voor de bent over barbell row. Dus vandaag ga ik weer squatten, overhead press en bent over barbell row.

Geen dagje rust gehad, maar doe ik bewust omdat dit pas de tweede keer deze week is dat ik naar de gym ga :') Ik ga squats wel lager dan 60 kg doen dit keer omdat ik morgen een voetbalwedstrijd heb.
star_gazervrijdag 8 mei 2015 @ 17:53
Ik ben het beu. Het maakt niet uit hoe hard ik het probeer, squatten is niet voor mij.

Met moeite 3x8x80kg en regelmatig gedonder met mijn onderrug, terwijl ik wel 3x8x185kg leg press zonder klachten. Voelt beter ook qua DOMS en activatie van de juiste spieren. Form dit dat zus zo, geloof me ik heb alles geprobeerd, inclusief deloads enz enz.

Bekijk het maar met je "king of exercises"; dat is voor mij de deadlift. Ik heb het squatten lang genoeg geprobeerd, maar ik ga me voortaan focussen op de leg press op benen dag. Die lift ga ik proberen omhoog te werken en de rest is assistentie. Ik blijf wel squatten, maar op een licht gewicht waarmee ik mezelf niet steeds blesseer (3x80 dus). Ik heb er gewoon de bouw niet voor en het interesseert me niet wat anderen ervan vinden: de squat werkt niet voor mij, verziekt te vaak mijn workouts en is daarom voor mij een kut oefening waar ik geen nadruk meer op ga leggen.

Come at me

[ Bericht 12% gewijzigd door star_gazer op 08-05-2015 18:01:37 ]
gekoeldnetzolekkervrijdag 8 mei 2015 @ 18:16

voor de liefhebbers
Equipped live wedstrijden
gekoeldnetzolekkervrijdag 8 mei 2015 @ 18:17
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 17:53 schreef star_gazer het volgende:
Ik ben het beu. Het maakt niet uit hoe hard ik het probeer, squatten is niet voor mij.

Met moeite 3x8x80kg en regelmatig gedonder met mijn onderrug, terwijl ik wel 3x8x185kg leg press zonder klachten. Voelt beter ook qua DOMS en activatie van de juiste spieren. Form dit dat zus zo, geloof me ik heb alles geprobeerd, inclusief deloads enz enz.

Bekijk het maar met je "king of exercises"; dat is voor mij de deadlift. Ik heb het squatten lang genoeg geprobeerd, maar ik ga me voortaan focussen op de leg press op benen dag. Die lift ga ik proberen omhoog te werken en de rest is assistentie. Ik blijf wel squatten, maar op een licht gewicht waarmee ik mezelf niet steeds blesseer (3x80 dus). Ik heb er gewoon de bouw niet voor en het interesseert me niet wat anderen ervan vinden: de squat werkt niet voor mij, verziekt te vaak mijn workouts en is daarom voor mij een kut oefening waar ik geen nadruk meer op ga leggen.

Come at me

Wat een agressieve post om weerwoord tegen te gaan :P
Heb je geen Hacksquat bij je gym, wissel je dat af met de legpress
Deuce92vrijdag 8 mei 2015 @ 18:21
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 17:53 schreef star_gazer het volgende:
Ik ben het beu. Het maakt niet uit hoe hard ik het probeer, squatten is niet voor mij.

Met moeite 3x8x80kg en regelmatig gedonder met mijn onderrug, terwijl ik wel 3x8x185kg leg press zonder klachten. Voelt beter ook qua DOMS en activatie van de juiste spieren. Form dit dat zus zo, geloof me ik heb alles geprobeerd, inclusief deloads enz enz.

Bekijk het maar met je "king of exercises"; dat is voor mij de deadlift. Ik heb het squatten lang genoeg geprobeerd, maar ik ga me voortaan focussen op de leg press op benen dag. Die lift ga ik proberen omhoog te werken en de rest is assistentie. Ik blijf wel squatten, maar op een licht gewicht waarmee ik mezelf niet steeds blesseer (3x80 dus). Ik heb er gewoon de bouw niet voor en het interesseert me niet wat anderen ervan vinden: de squat werkt niet voor mij, verziekt te vaak mijn workouts en is daarom voor mij een kut oefening waar ik geen nadruk meer op ga leggen.

Come at me

Dat lange verhaal is toch niet nodig. Als je squatten niet fijn vindt doe je het gewoon niet.
Spinosaurusvrijdag 8 mei 2015 @ 18:24
Squats <3
Multiplyvrijdag 8 mei 2015 @ 18:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 18:16 schreef gekoeldnetzolekker het volgende:

voor de liefhebbers
Equipped live wedstrijden
Nederlander met wereldrecord.
gekoeldnetzolekkervrijdag 8 mei 2015 @ 18:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 18:35 schreef Multiply het volgende:

[..]

Nederlander met wereldrecord.
Jup, was ook al aan het juichen als een voetbalsupporter!
Maar is Masters1 he dus in de 40+ klasse maar fucking nice
fathankvrijdag 8 mei 2015 @ 18:50
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 17:53 schreef star_gazer het volgende:
Ik ben het beu. Het maakt niet uit hoe hard ik het probeer, squatten is niet voor mij.

Met moeite 3x8x80kg en regelmatig gedonder met mijn onderrug, terwijl ik wel 3x8x185kg leg press zonder klachten. Voelt beter ook qua DOMS en activatie van de juiste spieren. Form dit dat zus zo, geloof me ik heb alles geprobeerd, inclusief deloads enz enz.

Bekijk het maar met je "king of exercises"; dat is voor mij de deadlift. Ik heb het squatten lang genoeg geprobeerd, maar ik ga me voortaan focussen op de leg press op benen dag. Die lift ga ik proberen omhoog te werken en de rest is assistentie. Ik blijf wel squatten, maar op een licht gewicht waarmee ik mezelf niet steeds blesseer (3x80 dus). Ik heb er gewoon de bouw niet voor en het interesseert me niet wat anderen ervan vinden: de squat werkt niet voor mij, verziekt te vaak mijn workouts en is daarom voor mij een kut oefening waar ik geen nadruk meer op ga leggen.

Come at me

Heey star,


Maak je niet dik
Multiplyvrijdag 8 mei 2015 @ 18:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 18:36 schreef gekoeldnetzolekker het volgende:

[..]

Jup, was ook al aan het juichen als een voetbalsupporter!
Maar is Masters1 he dus in de 40+ klasse maar fucking nice
Ah dat had ik niet helemaal door, maar zeker nice. Jammer dat die 290 zo werd verstoord door die andere lifter.
Jedi_Pimpvrijdag 8 mei 2015 @ 18:56
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 17:53 schreef star_gazer het volgende:
Ik ben het beu. Het maakt niet uit hoe hard ik het probeer, squatten is niet voor mij.

Met moeite 3x8x80kg en regelmatig gedonder met mijn onderrug, terwijl ik wel 3x8x185kg leg press zonder klachten. Voelt beter ook qua DOMS en activatie van de juiste spieren. Form dit dat zus zo, geloof me ik heb alles geprobeerd, inclusief deloads enz enz.

Bekijk het maar met je "king of exercises"; dat is voor mij de deadlift. Ik heb het squatten lang genoeg geprobeerd, maar ik ga me voortaan focussen op de leg press op benen dag. Die lift ga ik proberen omhoog te werken en de rest is assistentie. Ik blijf wel squatten, maar op een licht gewicht waarmee ik mezelf niet steeds blesseer (3x80 dus). Ik heb er gewoon de bouw niet voor en het interesseert me niet wat anderen ervan vinden: de squat werkt niet voor mij, verziekt te vaak mijn workouts en is daarom voor mij een kut oefening waar ik geen nadruk meer op ga leggen.

Come at me

Zit een beetje in dezelfde situatie. Wat zijn de stats van je andere lifts?
stinkievrijdag 8 mei 2015 @ 19:44
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 17:53 schreef star_gazer het volgende:
Ik ben het beu. Het maakt niet uit hoe hard ik het probeer, squatten is niet voor mij.

Met moeite 3x8x80kg en regelmatig gedonder met mijn onderrug, terwijl ik wel 3x8x185kg leg press zonder klachten. Voelt beter ook qua DOMS en activatie van de juiste spieren. Form dit dat zus zo, geloof me ik heb alles geprobeerd, inclusief deloads enz enz.

Bekijk het maar met je "king of exercises"; dat is voor mij de deadlift. Ik heb het squatten lang genoeg geprobeerd, maar ik ga me voortaan focussen op de leg press op benen dag. Die lift ga ik proberen omhoog te werken en de rest is assistentie. Ik blijf wel squatten, maar op een licht gewicht waarmee ik mezelf niet steeds blesseer (3x80 dus). Ik heb er gewoon de bouw niet voor en het interesseert me niet wat anderen ervan vinden: de squat werkt niet voor mij, verziekt te vaak mijn workouts en is daarom voor mij een kut oefening waar ik geen nadruk meer op ga leggen.

Come at me

TL/DR ;)

squats O+
En groot gelijk. Als ik er een tijdje genoeg van heb doe ik 'm ook niet meer. Gewoon doen wat werkt en leuk is.
Snakeyvrijdag 8 mei 2015 @ 20:07
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 19:44 schreef stinkie het volgende:

Gewoon doen wat werkt en leuk is.
Als je een beetje aan het fitnessen bent is dat prima natuurlijk, als je sterk of groot (als in BB) wil worden is dat een instelling van lik me vessie natuurlijk.
Deuce92vrijdag 8 mei 2015 @ 20:08
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 20:07 schreef Snakey het volgende:

[..]

Als je een beetje aan het fitnessen bent is dat prima natuurlijk, als je sterk of groot (als in BB) wil worden is dat een instelling van lik me vessie natuurlijk.
Wat werkt en leuk is. Als het werkt is het toch goed?
fathankvrijdag 8 mei 2015 @ 20:12
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 20:07 schreef Snakey het volgende:

[..]

Als je een beetje aan het fitnessen bent is dat prima natuurlijk, als je sterk of groot (als in BB) wil worden is dat een instelling van lik me vessie natuurlijk.
Star loopt al 2 jaar te klagen dattie niet kan squatten, kan me voorstellen dat je t een keer beu bent.

Eigenlijk ook niet, squats gaan bij mij op de automatische piloot :+ . Die kan ik nog met mn ogen dicht. Heerlijk om daarna als een gehandicapte 3 trappen af te moeten :')
Snakeyvrijdag 8 mei 2015 @ 20:16
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 20:12 schreef fathank het volgende:

[..]

Star loopt al 2 jaar te klagen dattie niet kan squatten, kan me voorstellen dat je t een keer beu bent.

Eigenlijk ook niet, squats gaan bij mij op de automatische piloot :+ . Die kan ik nog met mn ogen dicht. Heerlijk om daarna als een gehandicapte 3 trappen af te moeten :')
Daar reageerde ik dan ook niet op. :P Ik ben ook geen fan van squats, puur omdat ik er ook niet goed in ben. Zelfde als dat ik BP niks vond toen me dat niet goed lukte.

Als je iets wil moet je er aan werken. Of in ieder geval eens goed over je doelen nadenken.
BredeBroedervrijdag 8 mei 2015 @ 21:13
Hoppaaaaaa, 5RM opp de BP naar 75! :D
hmmmzvrijdag 8 mei 2015 @ 21:30
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 17:53 schreef star_gazer het volgende:
Ik ben het beu. Het maakt niet uit hoe hard ik het probeer, squatten is niet voor mij.

Met moeite 3x8x80kg en regelmatig gedonder met mijn onderrug, terwijl ik wel 3x8x185kg leg press zonder klachten. Voelt beter ook qua DOMS en activatie van de juiste spieren. Form dit dat zus zo, geloof me ik heb alles geprobeerd, inclusief deloads enz enz.

Bekijk het maar met je "king of exercises"; dat is voor mij de deadlift. Ik heb het squatten lang genoeg geprobeerd, maar ik ga me voortaan focussen op de leg press op benen dag. Die lift ga ik proberen omhoog te werken en de rest is assistentie. Ik blijf wel squatten, maar op een licht gewicht waarmee ik mezelf niet steeds blesseer (3x80 dus). Ik heb er gewoon de bouw niet voor en het interesseert me niet wat anderen ervan vinden: de squat werkt niet voor mij, verziekt te vaak mijn workouts en is daarom voor mij een kut oefening waar ik geen nadruk meer op ga leggen.

Come at me

Aansteller! Beter oefen je wat meer als je het te moeilijk voor je is. :')
WHATSHESAIDvrijdag 8 mei 2015 @ 22:36
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 17:53 schreef star_gazer het volgende:
Ik ben het beu. Het maakt niet uit hoe hard ik het probeer, squatten is niet voor mij.

Met moeite 3x8x80kg en regelmatig gedonder met mijn onderrug, terwijl ik wel 3x8x185kg leg press zonder klachten. Voelt beter ook qua DOMS en activatie van de juiste spieren. Form dit dat zus zo, geloof me ik heb alles geprobeerd, inclusief deloads enz enz.

Bekijk het maar met je "king of exercises"; dat is voor mij de deadlift. Ik heb het squatten lang genoeg geprobeerd, maar ik ga me voortaan focussen op de leg press op benen dag. Die lift ga ik proberen omhoog te werken en de rest is assistentie. Ik blijf wel squatten, maar op een licht gewicht waarmee ik mezelf niet steeds blesseer (3x80 dus). Ik heb er gewoon de bouw niet voor en het interesseert me niet wat anderen ervan vinden: de squat werkt niet voor mij, verziekt te vaak mijn workouts en is daarom voor mij een kut oefening waar ik geen nadruk meer op ga leggen.

Come at me

Misschien een beetje suf, maar heb je wel eens geprobeerd te squatten met powerliftschoeisel?
Heb sinds kort een paartje Adidas Powelifts en squatten gaat een stuk soepeler.
Beachvrijdag 8 mei 2015 @ 22:42
Probeer highbar atg anders.
Lowbar vind ik ook vreselijk.
Henrysvrijdag 8 mei 2015 @ 22:43
quote:
10s.gif Op donderdag 7 mei 2015 23:15 schreef Snakey het volgende:

[..]

Jah. En denk maar niet dat ik de enige ben. :+
Zijn echt zoveel mensen die AAS gebruiken maar de meeste gebruiken het volkomen verkeerd waardoor je of niks ziet of ze veranderen in een vochtballon met zware gyno
Beachvrijdag 8 mei 2015 @ 22:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 22:43 schreef Henrys het volgende:

[..]

Zijn echt zoveel mensen die AAS gebruiken maar de meeste gebruiken het volkomen verkeerd waardoor je of niks ziet of ze veranderen in een vochtballon met zware gyno
Van die mensen met een brede rug die dan 60kg deadlift doen met straps (ja doen ze hier).
stinkievrijdag 8 mei 2015 @ 22:55
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 20:07 schreef Snakey het volgende:

[..]

Als je een beetje aan het fitnessen bent is dat prima natuurlijk, als je sterk of groot (als in BB) wil worden is dat een instelling van lik me vessie natuurlijk.
ook met alternatieven kun je groot en/of sterk worden. Zeker als die alternatieven beter voor je werken (en dat kan wat mij betreft al zijn dat je het leuker vind)
Henrysvrijdag 8 mei 2015 @ 23:00
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 20:07 schreef Snakey het volgende:

[..]

Als je een beetje aan het fitnessen bent is dat prima natuurlijk, als je sterk of groot (als in BB) wil worden is dat een instelling van lik me vessie natuurlijk.
Ik squat ook niet meer maar mijn benen zijn nog steeds in verhouding dankzij leg extensions,deadlifts en olympische lifts/powercleans.

Ik weet echt niet wat er mijn knieën aan de hand is, nooit ergens last van gehad en nu lijkt het of ik osgott-schlatter of jumpers knee heb als ik squat of leg press
Henrysvrijdag 8 mei 2015 @ 23:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 22:44 schreef Beach het volgende:

[..]

Van die mensen met een brede rug die dan 60kg deadlift doen met straps (ja doen ze hier).
Snap sowieso niet dat mensen straps gebruiken tenzij ze voor een wedstrijd trainen waar het is toegestaan. Kan je net zo goed een vorklift huren om het gewicht mee op te tillen. Grip is nou eenmaal onderdeel van de deadlift
BredeBroedervrijdag 8 mei 2015 @ 23:05
Ga denk ik maar weer over op stronglifts 5x5 voor een tijdje, gewoon tot het einde van de zomer, daarna full bulk tot t einde van t jaar.
fathankvrijdag 8 mei 2015 @ 23:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 21:30 schreef hmmmz het volgende:

[..]

Aansteller! Beter oefen je wat meer als je het te moeilijk voor je is. :')
Donder op kk ecto je mag blij zijn als je t fysiek van star hebt. Tyfusmongool wie denk je dat je bent.
Awesome_vrijdag 8 mei 2015 @ 23:10
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 23:09 schreef fathank het volgende:

[..]

Donder op kk ecto je mag blij zijn als je t fysiek van star hebt. Tyfusmongool wie denk je dat je bent.
5543e061d2bfb-barneveld7.gif

[ Bericht 0% gewijzigd door Awesome_ op 08-05-2015 23:25:53 ]
fathankvrijdag 8 mei 2015 @ 23:12
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 20:16 schreef Snakey het volgende:

[..]

Daar reageerde ik dan ook niet op. :P Ik ben ook geen fan van squats, puur omdat ik er ook niet goed in ben. Zelfde als dat ik BP niks vond toen me dat niet goed lukte.

Als je iets wil moet je er aan werken. Of in ieder geval eens goed over je doelen nadenken.
Hou op over benchen, dat ga ik nooit leuk vinden :'). Ik kan t ook niet. Ieder z'n sterke punten. 100 kg bench? Not gonna happen. Niet in dit leven iig.
Snakeyvrijdag 8 mei 2015 @ 23:12
schrik.jpg
hmmmzvrijdag 8 mei 2015 @ 23:16
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 23:09 schreef fathank het volgende:

[..]

Donder op kk ecto je mag blij zijn als je t fysiek van star hebt. Tyfusmongool wie denk je dat je bent.
roid rage much?
hmmmzvrijdag 8 mei 2015 @ 23:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 22:44 schreef Beach het volgende:

[..]

Van die mensen met een brede rug die dan 60kg deadlift doen met straps (ja doen ze hier).
Ik vroeg me al af hoe dat kon. Waar ik sport is ook een kerel die in een half jaar tijd gigantisch gegroeid is, maar dan 70kg deadlift pakt met straps. Zag wel dat zijn hele rug onder de pukkels zit.
Henrysvrijdag 8 mei 2015 @ 23:19
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 23:12 schreef fathank het volgende:

[..]

Hou op over benchen, dat ga ik nooit leuk vinden :'). Ik kan t ook niet. Ieder z'n sterke punten. 100 kg bench? Not gonna happen. Niet in dit leven iig.
Als je eenmaal de 100 zit gaat het een stuk sneller. van 85 naar 100 duurde langer dan van 100 naar 150 voor mij.

Snap nu trouwens ook waarom je power cleans nooit terug ziet in een split, bijna elke andere compound later in de week lijdt er onder
gekoeldnetzolekkervrijdag 8 mei 2015 @ 23:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 23:19 schreef Henrys het volgende:

[..]

Als je eenmaal de 100 zit gaat het een stuk sneller. van 85 naar 100 duurde langer dan van 100 naar 150 voor mij.

Snap nu trouwens ook waarom je power cleans nooit terug ziet in een split, bijna elke andere compound later in de week lijdt er onder
Sorry maar die zooi die je over power clean zegt klopt van geen kant.
Maar was jij ook niet degene die niet squatte ivm een blessure?
Dannkan ik het me voorstellen
Henrysvrijdag 8 mei 2015 @ 23:32
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 23:26 schreef gekoeldnetzolekker het volgende:

[..]

Sorry maar die zooi die je over power clean zegt klopt van geen kant.
Maar was jij ook niet degene die niet squatte ivm een blessure?
Dannkan ik het me voorstellen
Jouw stats ook niet, hoe kan je 280 deadliften en 250 squatten en maar 145 benchen?
Awesome_vrijdag 8 mei 2015 @ 23:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 23:19 schreef Henrys het volgende:

[..]

Als je eenmaal de 100 zit gaat het een stuk sneller. van 85 naar 100 duurde langer dan van 100 naar 150 voor mij.

hoezo dit dan? Hebben mensen die in lbs rekenen ook last van dit principe?
Ser_Ciappellettovrijdag 8 mei 2015 @ 23:37
Goed broscience topic dit.
gekoeldnetzolekkerzaterdag 9 mei 2015 @ 00:31
quote:
7s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 23:32 schreef Henrys het volgende:

[..]

Jouw stats ook niet, hoe kan je 280 deadliften en 250 squatten en maar 145 benchen?
Rotator cuff problems niets ernstigs aan nib squatter :)
1299zaterdag 9 mei 2015 @ 00:43
Ik doe nu een tijdje stronglifts 5x5. Blessure gehad, maar dat is nu grotendeels verholpen.

Ik zit met squatten ook al zo goed als tegen een plafond. Vandaag 5x5 75kg, wel gehaald maar moest echt uit mijn tenen komen.

En daarna heb ik 5x5 75kg BP gedaan. Is totaal niet in verhouding. Ik blijf wel stug doorgaan, maar ik kom haast niet meer omhoog met dit gewicht. Echt alle andere oefeningen zijn in verhouding een stuk hoger. OHP 52.5kg, barbell row 62.5kg.

Deadlift heb ik pas sinds kort de form goed onder de knie, en dat gaat mij nu heel makkelijk af, maar dat is nog maar 80kg, maar dat doe ik zonder veel moeite.
star_gazerzaterdag 9 mei 2015 @ 04:18
quote:
6s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 18:21 schreef Deuce92 het volgende:

[..]

Dat lange verhaal is toch niet nodig. Als je squatten niet fijn vindt doe je het gewoon niet.
lang verhaal was nodig want ik baal ervan en dat wilde ik kwijt. Ik wil graag, maar het lukt gewoon niet. R&P post enzo jwz.

Ps. Benen zijn spaghetti vandaag omdat ik gisteren hard ben gegaan op de leg press. Zo hoort het.
Nic1zaterdag 9 mei 2015 @ 07:40
Ik doe altijd mijn squats wel, maar het is zeker de oefening die ik het meest haat. :)
star_gazerzaterdag 9 mei 2015 @ 08:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 mei 2015 07:40 schreef Nic1 het volgende:
Ik doe altijd mijn squats wel, maar het is zeker de oefening die ik het meest haat. :)
ik blijf ze ook doen, maar op een licht gewicht. Benen zullen het meer moeten hebben van leg press en good morning.
Ser_Ciappellettozaterdag 9 mei 2015 @ 10:52
Zojuist 5x127,5 gewoon gesquat, 2x127,5 ATG en tenslotte 5x10x60 front squat ATG, en het was fucking glorieus.

Squatten ftw.
Lightweightzaterdag 9 mei 2015 @ 11:08

Die gaat hard.
W.H.I.S.T.L.Ezaterdag 9 mei 2015 @ 12:41
quote:
0s.gif Op donderdag 7 mei 2015 13:51 schreef Questular het volgende:
Bigger Stronger Faster* (2008) - IMDb

Deze staat op netflix best boeiend.
Thnx, net gekeken.
Wauw, dopegebruik wordt gewoon aangemoedigd.
Dizornzaterdag 9 mei 2015 @ 12:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 mei 2015 10:52 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Zojuist 5x127,5 gewoon gesquat, 2x127,5 ATG en tenslotte 5x10x60 front squat ATG, en het was fucking glorieus.

Squatten ftw.
Maar maar..

ATG is toch 'gewoon'?
DjMarkzaterdag 9 mei 2015 @ 15:36
quote:
12s.gif Op zaterdag 9 mei 2015 12:46 schreef Dizorn het volgende:

[..]

Maar maar..

ATG is toch 'gewoon'?
Nee, gewoon = below parallel .
ATG = hamstrings op kuiten (kunnen de meeste niet ivm mobiliteit/flexibiliteit).

Tenminste, zo zie ik die termen :)
Nic1zaterdag 9 mei 2015 @ 15:59
quote:
12s.gif Op zaterdag 9 mei 2015 12:46 schreef Dizorn het volgende:

[..]

ATG is toch 'gewoon'?
Nee
BredeBroederzaterdag 9 mei 2015 @ 16:10
ZO heb ff een variant gemaakt op SL5x5

Gewoon 5x5 met assistance erbij voor de BB doelen. Heb nu dit

Workout A:
Squat 5x5
Bench Press 5x5
Bent Over Row 5x5
Bicep Curls 3x8
Incline DB Press 3x8
Pull-ups 3 sets max wide grip

Workout B:
Squat 5x5
Overhead Press 5x5
Deadlift 1x5
Tricep Extensions 3x8
Shoulder Press 3x8
Shrugs 3x8

Wat vinden jullie?
Ser_Ciappellettozaterdag 9 mei 2015 @ 16:19
quote:
12s.gif Op zaterdag 9 mei 2015 12:46 schreef Dizorn het volgende:

[..]

Maar maar..

ATG is toch 'gewoon'?
Gewoon is bij mij net onder parallel, ATG is met kont op de hakken.
Ethanoliczaterdag 9 mei 2015 @ 16:20
Zou niet weten waarom ik altijd atg zou moeten squatten
Lightweightzaterdag 9 mei 2015 @ 16:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 mei 2015 16:10 schreef BredeBroeder het volgende:
ZO heb ff een variant gemaakt op SL5x5

Gewoon 5x5 met assistance erbij voor de BB doelen. Heb nu dit

Workout A:
Squat 5x5
Bench Press 5x5
Bent Over Row 5x5
Bicep Curls 3x8
Incline DB Press 3x8
Pull-ups 3 sets max wide grip

Workout B:
Squat 5x5
Overhead Press 5x5
Deadlift 1x5
Tricep Extensions 3x8
Shoulder Press 3x8
Shrugs 3x8

Wat vinden jullie?
Waarom niet gewoon lekker PHUL of 531+BBB? Ben je niet een beetje klaar met Stronglifts?
BredeBroederzaterdag 9 mei 2015 @ 16:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 mei 2015 16:31 schreef Lightweight het volgende:

[..]

Waarom niet gewoon lekker PHUL of 531+BBB? Ben je niet een beetje klaar met Stronglifts?
Heb PHUL geprobeerd, ben er wel een klein beetje klaar mee, te weinig progressie vind ik en m'n main lifts gaan maar langzaam omhoog. Wil gewoon 4 plates van de grond af trekken
Lightweightzaterdag 9 mei 2015 @ 16:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 mei 2015 16:33 schreef BredeBroeder het volgende:

[..]

Heb PHUL geprobeerd, ben er wel een klein beetje klaar mee, te weinig progressie vind ik en m'n main lifts gaan maar langzaam omhoog. Wil gewoon 4 plates van de grond af trekken
Misschien filmpje maken en naar de wat grotere lifters sturen. Kan bv aan je vorm liggen ipv het programma (of dieet natuurlijk). Je SL aanpassing ziet er wel redelijk balanced uit, daar niet van, maar je stagnatie hoeft dat niet als kern te hebben zeg maar. Vind je zelf 1x5 deadliften per week voldoende volume?
Ethanoliczaterdag 9 mei 2015 @ 17:02
Als PHUL voor jou niet werkt doe je toch wat anders? Ik zou echter geen 5x5 doen. 5/3/1+bbb is prima.
Lightweightzaterdag 9 mei 2015 @ 17:51
Weer een bench faal. 8)7 Gaat goed hier met die oefening.
Ser_Ciappellettozaterdag 9 mei 2015 @ 18:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 mei 2015 16:20 schreef Ethanolic het volgende:
Zou niet weten waarom ik altijd atg zou moeten squatten
Lekker flexibel voor je vriendje. :*
gekoeldnetzolekkerzaterdag 9 mei 2015 @ 18:18
Woep woep Nieuw VPR op de squat 3 x 230 met ruuuuuim over.
WBT baby ~O>
Lightweightzaterdag 9 mei 2015 @ 19:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 mei 2015 18:18 schreef gekoeldnetzolekker het volgende:
Woep woep Nieuw VPR op de squat 3 x 230 met ruuuuuim over.
WBT baby ~O>
Ik zag hem al voorbij komen. Netjes! Boven je 250kg PR binnenkort? :D
gekoeldnetzolekkerzaterdag 9 mei 2015 @ 19:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 mei 2015 19:05 schreef Lightweight het volgende:

[..]

Ik zag hem al voorbij komen. Netjes! Boven je 250kg PR binnenkort? :D
Nah, eerste tijd geen 1rm meer testen train nu meer volgens het westsidebarbell principe
kaasplankjezaterdag 9 mei 2015 @ 19:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 mei 2015 18:18 schreef gekoeldnetzolekker het volgende:
Woep woep Nieuw VPR op de squat 3 x 230 met ruuuuuim over.
WBT baby ~O>
filmpje?
gekoeldnetzolekkerzondag 10 mei 2015 @ 19:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 mei 2015 19:21 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

filmpje?
Ja
Degrauwemiddelmaatmaandag 11 mei 2015 @ 19:24
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 mei 2015 23:12 schreef fathank het volgende:

[..]

Hou op over benchen, dat ga ik nooit leuk vinden :'). Ik kan t ook niet. Ieder z'n sterke punten. 100 kg bench? Not gonna happen. Niet in dit leven iig.
Had ik ook voor lange tijd. Nu vind het ik leuk en zit ik op 5x5x105. Voordat ik ongevraagd tips geef, interesse?
Bajemaandag 11 mei 2015 @ 19:36
Gisteren tijdens dumbell schouder press kon ik opeens met mijn linker arm het evenwicht niet meer houden en schoot de dumbell naar achter en liet hem toen vallen. Behoorlijke pijn nu. Verstandig om het te laten rusten of toch even naar fysio gaan?
Sapstengelmaandag 11 mei 2015 @ 19:38
Gewoon laten rusten en over 3-5 dagen nog eens aankijken. Zal wel beetje verrekte spier zijn door die dumbbell.
Nelvalhilmaandag 11 mei 2015 @ 19:43
Is het verstandig om 's avonds nog te hardlopen als je in de ochtend/middag nog intensief bezig bent geweest in de sportschool?
Snakeymaandag 11 mei 2015 @ 19:46
quote:
99s.gif Op maandag 11 mei 2015 19:43 schreef Nelvalhil het volgende:
Is het verstandig om 's avonds nog te hardlopen als je in de ochtend/middag nog intensief bezig bent geweest in de sportschool?
Wat heeft dat met BB te maken? Dat soort vragen horen in het fitness topic.

Maar anyhow, als je er de energie voor hebt, leef je uit.
fathankmaandag 11 mei 2015 @ 19:46
quote:
0s.gif Op maandag 11 mei 2015 19:24 schreef Degrauwemiddelmaat het volgende:

[..]

Had ik ook voor lange tijd. Nu vind het ik leuk en zit ik op 5x5x105. Voordat ik ongevraagd tips geef, interesse?
Tips mogen altijd, maar ik vind benchen gewoon niet leuk. Ik haal er geen voldoening uit. Een deadlift of squatsessie vind k heerlijk maar benchen doet et em gewoon niet voor mij. Voel me altijd zo'n bro als ik op zo'n bankje lig :').
Nelvalhilmaandag 11 mei 2015 @ 19:47
quote:
0s.gif Op maandag 11 mei 2015 19:46 schreef Snakey het volgende:
Wat heeft dat met BB te maken? Dat soort vragen horen in het fitness topic.
ivm. het laten uitrusten van spieren en het niet oplopen van eventuele blessures, sorry als ik hier verkeerd zit, though.
quote:
0s.gif Op maandag 11 mei 2015 19:46 schreef Snakey het volgende:
Maar anyhow, als je er de energie voor hebt, leef je uit.
Prima, dank je wel~!
Snakeymaandag 11 mei 2015 @ 19:48
quote:
1s.gif Op maandag 11 mei 2015 19:46 schreef fathank het volgende:

[..]

Tips mogen altijd, maar ik vind benchen gewoon niet leuk. Ik haal er geen voldoening uit. Een deadlift of squatsessie vind k heerlijk maar benchen doet et em gewoon niet voor mij. Voel me altijd zo'n bro als ik op zo'n bankje lig :').
Jah, dit ziet ook zo bro uit. :P

fathankmaandag 11 mei 2015 @ 19:51
quote:
10s.gif Op maandag 11 mei 2015 19:48 schreef Snakey het volgende:

[..]

Jah, dit ziet ook zo bro uit. :P

Ik ben niet zo'n vetzak :D
Snakeymaandag 11 mei 2015 @ 19:52
quote:
1s.gif Op maandag 11 mei 2015 19:51 schreef fathank het volgende:

[..]

Ik ben niet zo'n vetzak :D
Ow owkee. :P
Degrauwemiddelmaatmaandag 11 mei 2015 @ 20:00
quote:
1s.gif Op maandag 11 mei 2015 19:46 schreef fathank het volgende:

[..]

Tips mogen altijd, maar ik vind benchen gewoon niet leuk. Ik haal er geen voldoening uit. Een deadlift of squatsessie vind k heerlijk maar benchen doet et em gewoon niet voor mij. Voel me altijd zo'n bro als ik op zo'n bankje lig :').
Ik ken 't gevoel, had het ook, maar ik begon n soort omgekeerde t-rex te worden met dikke poten en n mager bovenlichaam... Dan maar liever bro'en.

Mijn tips:
1) ik ben begonnen met breder bankdrukken, afhankelijk van hoe breed je zelf bent, maar ik doe mijn pinken bij de ringen. Hiervoor deed ik altijd (AL-TIJD) smal bankdrukken. Niet dat dit op zichzelf slecht is, maar je ontlast je pecs en schouders ermee en verschuift de load naar je triceps (niet direct de sterkste vd drie...).
2) Aanzienlijk meer horizontaal trekken. Echt veel meer. Misschien eens kritisch naar je rug kijken en ook naar je horizontale trek-verleden (kom maar door met de grappen!). Komt dat overeen met je bankdrukken?
3) Ik heb nog eens mijn setup tegen het licht gehouden. Iets meer focus leggen op het drukken door je hielen, juist bij de warm ups.
4) bijhouden wat je drukt (sets / reps) en elke keer progressie maken.

Dit heeft mij aanzienlijk geholpen. Ik liep wat te jojo-en met 80 - 90 kg, en nu binnen n maand of 6 aanzienlijke progressie te pakken.

Misschien kan je er wat mee, succes iig.
fathankmaandag 11 mei 2015 @ 20:07
quote:
0s.gif Op maandag 11 mei 2015 20:00 schreef Degrauwemiddelmaat het volgende:

[..]

Ik ken 't gevoel, had het ook, maar ik begon n soort omgekeerde t-rex te worden met dikke poten en n mager bovenlichaam... Dan maar liever bro'en.

Mijn tips:
1) ik ben begonnen met breder bankdrukken, afhankelijk van hoe breed je zelf bent, maar ik doe mijn pinken bij de ringen. Hiervoor deed ik altijd (AL-TIJD) smal bankdrukken. Niet dat dit op zichzelf slecht is, maar je ontlast je pecs en schouders ermee en verschuift de load naar je triceps (niet direct de sterkste vd drie...).
2) Aanzienlijk meer horizontaal trekken. Echt veel meer. Misschien eens kritisch naar je rug kijken en ook naar je horizontale trek-verleden (kom maar door met de grappen!). Komt dat overeen met je bankdrukken?
3) Ik heb nog eens mijn setup tegen het licht gehouden. Iets meer focus leggen op het drukken door je hielen, juist bij de warm ups.
4) bijhouden wat je drukt (sets / reps) en elke keer progressie maken.

Dit heeft mij aanzienlijk geholpen. Ik liep wat te jojo-en met 80 - 90 kg, en nu binnen n maand of 6 aanzienlijke progressie te pakken.

Misschien kan je er wat mee, succes iig.
Ik pak em al behoorlijk breed, lichte arch in mn rug en activeer mn lats ook bewust. Die voel ik naderhand meer dan mn pecs :').
Phaelanx_NLmaandag 11 mei 2015 @ 21:40
Cutten heeft wel flinke invloed op recovery, zit gewoon 4 dagen met spierpijn.
stinkiemaandag 11 mei 2015 @ 22:27
Ongepland squaten (rack was vrij).

140 voor reps. Niet slecht met 6 weken geleden een pr van 145 in een lichte cut.

Week of 6 niks doen en dan eens 160 proberen denk ik.
Henrysmaandag 11 mei 2015 @ 22:41
Blijf het apart vinden wat deadlift met mijn lichaam doet. Deed vandaag 240 ging super makkelijk, toen maar 250 proberen en die kreeg ik niet eens van de grond en reps ging ook zwaarder, blijkbaar heeft die 240 mij toch veel meer kracht gekost dan ik dacht
Xa1ptmaandag 11 mei 2015 @ 23:13
Wat liggen die dumbbells eigenlijk vaak op een irritante hoogte / hoek. Al een paar keer gehad dat er iets in m'n schouder schoot met het terugleggen van een dumbbell. Voortaan maar gewoon 2 handen gebruiken.
Ethanolicdinsdag 12 mei 2015 @ 10:29
Ik doe tegenwoordig voor push niet meer dan 5 sets incline db bp, 5 sets cable flyes, 3 sets lateral raises en wat tricep werk en ik maak srs chest/delt gains. :o Alles low weight en zeer geconcentreerd.
Awesome_dinsdag 12 mei 2015 @ 10:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 mei 2015 10:29 schreef Ethanolic het volgende:
Ik doe tegenwoordig voor push niet meer dan 5 sets incline db bp, 5 sets cable flyes, 3 sets lateral raises en wat tricep werk en ik maak srs chest/delt gains. :o Alles low weight en zeer geconcentreerd.
SPT / [Kettlebell #2] Simple & Sinister
SPT / [Fitness] (#34) Wachten op de foto van VeerEli

hey deuce/nadine. Kom maar terug als je weer serieus lift.
Ethanolicdinsdag 12 mei 2015 @ 10:37
quote:
10s.gif Op dinsdag 12 mei 2015 10:33 schreef Awesome_ het volgende:

[..]

SPT / [Kettlebell #2] Simple & Sinister
SPT / [Fitness] (#34) Wachten op de foto van VeerEli

hey deuce/nadine. Kom maar terug als je weer serieus lift.
ben je boos? jij maar beetje bankdrukken, stang op je keel laten vallen alles

Nee, ik heb het licht wel gezien.
Awesome_dinsdag 12 mei 2015 @ 10:38
Decline DB BP is where the gains are at
Questulardinsdag 12 mei 2015 @ 10:41
Gewoon lekker barbell bp niks aan het handje
1299dinsdag 12 mei 2015 @ 10:52
Ik ga mijn calorieën maar eens tracken, ik begin een beetje vatsig te worden :') Gewoon veel vreten is blijkbaar niet genuanceerd genoeg.
Awesome_dinsdag 12 mei 2015 @ 10:56
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 mei 2015 10:52 schreef 1299 het volgende:
Ik ga mijn calorieën maar eens tracken, ik begin een beetje vatsig te worden :') Gewoon veel vreten is blijkbaar niet genuanceerd genoeg.
Ik ben er ook achtergekomen dat ik nooit mezelf kan laten freewheelen man. Alles moet bewust. Wel kut besef mja.
Kutdekseldinsdag 12 mei 2015 @ 13:53
Brahs, ik heb een vraagje voor de mensen die ervaring hebben met steroiden.

Eliott Husle die praat hier over een zwaardere stem krijgen door ademhalingstechnieken:


Moet je nu eens dit filmpje kijken van een paar jaar geleden:


Zou dit niet eerder het effect kunnen zijn van steroiden gebruik?
Nic1dinsdag 12 mei 2015 @ 15:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 mei 2015 10:52 schreef 1299 het volgende:
Gewoon veel vreten is blijkbaar niet genuanceerd genoeg.
"Gewoon vreten" is alleen goed advies voor magere ecto's van 60kg.
1299dinsdag 12 mei 2015 @ 16:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 mei 2015 13:53 schreef Kutdeksel het volgende:
Brahs, ik heb een vraagje voor de mensen die ervaring hebben met steroiden.

Eliott Husle die praat hier over een zwaardere stem krijgen door ademhalingstechnieken:


Moet je nu eens dit filmpje kijken van een paar jaar geleden:


Zou dit niet eerder het effect kunnen zijn van steroiden gebruik?
Who cares of een persoon op youtube wel of geen roids gebuikt?

quote:
0s.gif Op dinsdag 12 mei 2015 15:20 schreef Nic1 het volgende:

[..]

"Gewoon vreten" is alleen goed advies voor magere ecto's van 60kg.
Blijkbaar :P Toen ik heel fanatiek aan wielrennen deed werkte dat nog prima, maar met af en toe wat gewicht rondsmijten niet meer blijkbaar :+
Brolydinsdag 12 mei 2015 @ 16:57
Laten jullie soms ook scheetjes wanneer je cable crunches doet?
Questulardinsdag 12 mei 2015 @ 17:21
Vandaag squat's gedaan en aangezien ik er pas mee ben begonnen zit ik nog laag in de gewichten.
60 kg om op te warmen 1x5x80 kg 1x5x85kg en 1x5x90kg. Toen dacht ik eens kijken of ik 1x100kg haal en ik verbaasde mezelf met 1x5x100kg :) Ik mag niet klagen.
Heeinzdinsdag 12 mei 2015 @ 17:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 mei 2015 16:57 schreef Broly het volgende:
Laten jullie soms ook scheetjes wanneer je cable crunches doet?
Wel eens met barbell row :D
stinkiedinsdag 12 mei 2015 @ 18:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 mei 2015 17:21 schreef Questular het volgende:
Vandaag squat's gedaan en aangezien ik er pas mee ben begonnen zit ik nog laag in de gewichten.
60 kg om op te warmen 1x5x80 kg 1x5x85kg en 1x5x90kg. Toen dacht ik eens kijken of ik 1x100kg haal en ik verbaasde mezelf met 1x5x100kg :) Ik mag niet klagen.
dan kun je flink omhoog. Dit zijn de gewichten waar ik normaal mee werk. Iets meer reps. Af en toe een 120kg setje erbij. En daar kan ik nu 2*3*145 mee doen.

Lukt me alleen als ik vanaf 110 per 10 omhoog ga though, dus het flink wat werk. Je 1rm zal je nog verbazen denk ik :)
1299dinsdag 12 mei 2015 @ 21:12
Vandaag mijn vreten bijgehouden:
uVUX8fk.png

En dan heb ik nog bewust minder gegeten dan normaal :o Ik kom wel redelijk aan mijn eiwitten, beter dan ik had geschat.

En vannavond mijn BP verbeterd naar 5x5 77.5kg :) Alleen de squat had ik een fail bij de 4e set met 80kg :')

Iemand nog tips om rap sterker te worden met squats? Het blijft een zorgenkindje.
BeamofLightdinsdag 12 mei 2015 @ 21:14
Ja die kwark container optillen
gekoeldnetzolekkerdinsdag 12 mei 2015 @ 21:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 mei 2015 21:12 schreef 1299 het volgende:
Vandaag mijn vreten bijgehouden:
[ afbeelding ]

En dan heb ik nog bewust minder gegeten dan normaal :o Ik kom wel redelijk aan mijn eiwitten, beter dan ik had geschat.

En vannavond mijn BP verbeterd naar 5x5 77.5kg :) Alleen de squat had ik een fail bij de 4e set met 80kg :')

Iemand nog tips om rap sterker te worden met squats? Het blijft een zorgenkindje.
Vaker squatten!

Wel grappig ik zit tot nog toe vandaag ook op 2500 kcal maar op 263 gr eiwit :#
Lightweightdinsdag 12 mei 2015 @ 21:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 mei 2015 21:12 schreef 1299 het volgende:
Vandaag mijn vreten bijgehouden:
[ afbeelding ]

En dan heb ik nog bewust minder gegeten dan normaal :o Ik kom wel redelijk aan mijn eiwitten, beter dan ik had geschat.

En vannavond mijn BP verbeterd naar 5x5 77.5kg :) Alleen de squat had ik een fail bij de 4e set met 80kg :')

Iemand nog tips om rap sterker te worden met squats? Het blijft een zorgenkindje.
Die bananen. :D Jij maakt wel supergrote anacondadrollen zo in de WC of niet? _O-
1299dinsdag 12 mei 2015 @ 21:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 mei 2015 21:53 schreef Lightweight het volgende:

[..]

Die bananen. :D Jij maakt wel supergrote anacondradrollen zo in de WC of niet? _O-
Bananen zijn lekker, maar ook omdat ik normaal nog veel meer brood eet leg ik af en toe behoorlijk imposante boomstammen neer ja :')
Dizorndinsdag 12 mei 2015 @ 22:56
Leuk dat dat ding sodium bijhoudt maar vervolgens totaal geen idee heeft. een Daily Chef zonder zout? Kipfilet zonder zout? :+

Goede bananengains idd wel.
Ethanolicdinsdag 12 mei 2015 @ 22:59
Lekker boeiend dat sodium :') zolang je maar niet te veel en niet te weinig inneemt
Dizorndinsdag 12 mei 2015 @ 23:31
Gebruik persoonlijk nog wel eens zoutloos dieet, dus dan is het best boeiend
Nic1woensdag 13 mei 2015 @ 02:12
Zout is erg belangrijk voor je lichaam. Tenzij je een bepaalde aandoening hebt, waardoor je slecht tegen zout kunt, is zoutloos een slecht idee.

Bijhouden is dan weer wat overdreven en erg lastig. :)
Lightweightwoensdag 13 mei 2015 @ 06:48
Zit eraan te denken om van gym te switchen. Veel bodybuild apparaten hier maar geen powerrack, safety bar benches of oly/dl platforms.

Staat wel een soort van squatrack maar is het net niet.

5 min bovenstaande tegen 20 min rijden voor een oly gym met ook 4 powerracks. :D
gekoeldnetzolekkerwoensdag 13 mei 2015 @ 07:17
quote:
0s.gif Op woensdag 13 mei 2015 06:48 schreef Lightweight het volgende:
Zit eraan te denken om van gym te switchen. Veel bodybuild apparaten hier maar geen powerrack, safety bar benches of oly/dl platforms.

Staat wel een soort van squatrack maar is het net niet.

5 min bovenstaande tegen 20 min rijden voor een oly gym met ook 4 powerracks. :D
Dat zou geen eens een vraag moeten zijn toch!
Switchen
Phaelanx_NLwoensdag 13 mei 2015 @ 08:08

Op je 14de al 295 lbs liften bij je eerste deadlift :D
DjMarkwoensdag 13 mei 2015 @ 13:56
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 mei 2015 22:56 schreef Dizorn het volgende:
Leuk dat dat ding sodium bijhoudt maar vervolgens totaal geen idee heeft. een Daily Chef zonder zout? Kipfilet zonder zout? :+

Goede bananengains idd wel.
De voedingsgegevens van myfitnesspal zijn usergenerated, dus er staan wel vaker verkeerde/onvolledige gegevens in van voedingsmiddelen, is soms even goed zoeken, wel jammer.
Maar banaantje of 3-4 dus 's ochtends?
gekoeldnetzolekkerwoensdag 13 mei 2015 @ 14:10
quote:
0s.gif Op woensdag 13 mei 2015 13:56 schreef DjMark het volgende:

[..]

De voedingsgegevens van myfitnesspal zijn usergenerated, dus er staan wel vaker verkeerde/onvolledige gegevens in van voedingsmiddelen, is soms even goed zoeken, wel jammer.
Maar banaantje of 3-4 dus 's ochtends?
Jup, nadeel gister na mijn late night snack opeens 100 gr eiwit erbij ik denk "huh"
Paar plakjes gebraden gehakt 100 gr eiwit jaaajaaa
1299woensdag 13 mei 2015 @ 14:13
De meeste dingen kun je gewoon op barcode scannen en die kloppen doorgaans er goed. Maar je moet natuurlijk wel je portie aanpassen.

Als ik bv 1 glas melk drink zet ik niet 1 container a 1 liter neer. Maar dan zeg ik bv 0.25.
DjMarkwoensdag 13 mei 2015 @ 14:17
Scannen werkt meestal wel lekker ja.
Alhoewel ik vorige week mijn rijst scan-de (Jumbo zilvervliesrijst).
Die kwam veel te laag uit, blijkt dat ze daar ineens gekookt gewicht van gebruiken, terwijl ik altijd ongekookt weeg...beetje onhandig. Gelukkig kon ik handmatig een betere (ongekookt) vinden.
star_gazerdonderdag 14 mei 2015 @ 07:47
Mooi eiwit-product gevonden. Blend van whey isolaat, whey concentraat én casseine. Mooie all-round shake, die dankzij de casseine ook nog eens lekker dik is ^O^
star_gazerdonderdag 14 mei 2015 @ 07:50
quote:
0s.gif Op woensdag 13 mei 2015 08:08 schreef Phaelanx_NL het volgende:

Op je 14de al 295 lbs liften bij je eerste deadlift :D
Respect, maar zo'n pens hoef ik niet hoor. Dan maar 'wat' minder deadliften :')
Nic1donderdag 14 mei 2015 @ 08:23
quote:
6s.gif Op donderdag 14 mei 2015 07:47 schreef star_gazer het volgende:
Mooi eiwit-product gevonden. Blend van whey isolaat, whey concentraat én casseine. Mooie all-round shake, die dankzij de casseine ook nog eens lekker dik is ^O^
Welke is dat? :)
star_gazerdonderdag 14 mei 2015 @ 14:16
quote:
0s.gif Op donderdag 14 mei 2015 08:23 schreef Nic1 het volgende:

[..]

Welke is dat? :)
Protein Matrix + van bulk nutrients. Smaakt vrij matig overigens (onderliggende muffe casseine-smaak), maar dat boeit me niet zo.
Snorrenbaarddonderdag 14 mei 2015 @ 21:11
Wat een prijzen :')
no1uknowdonderdag 14 mei 2015 @ 21:13
quote:
1s.gif Op maandag 11 mei 2015 19:46 schreef fathank het volgende:

[..]

Tips mogen altijd, maar ik vind benchen gewoon niet leuk. Ik haal er geen voldoening uit. Een deadlift of squatsessie vind k heerlijk maar benchen doet et em gewoon niet voor mij. Voel me altijd zo'n bro als ik op zo'n bankje lig :').
QFT
Snorrenbaarddonderdag 14 mei 2015 @ 21:14
Echt iets wat mensen die geen progressie in hun lifts zouden zeggen
Snakeydonderdag 14 mei 2015 @ 21:22
quote:
0s.gif Op donderdag 14 mei 2015 21:11 schreef Snorrenbaard het volgende:
Wat een prijzen :')
Een kilo vergelijkbare whey is in NL duurder heur. https://xxlnutrition.com/nl/nld/xxl-nutrition/all-day-protein

http://www.bulknutrients.com.au/ProteinMatrix/

29 AUD = 20 euro.
fathankdonderdag 14 mei 2015 @ 21:24
quote:
0s.gif Op donderdag 14 mei 2015 21:14 schreef Snorrenbaard het volgende:
Echt iets wat mensen die geen progressie in hun lifts zouden zeggen
Klopt.

60 kg deadlift masterrace checkin' in
Ser_Ciappellettodonderdag 14 mei 2015 @ 21:36
quote:
0s.gif Op donderdag 14 mei 2015 21:14 schreef Snorrenbaard het volgende:
Echt iets wat mensen die geen progressie in hun lifts zouden zeggen
Er is dan ook niets zo demotiverend als een plateau.