abonnement Unibet Coolblue
pi_140732557


In navolging van de andere succesvolle en uitgebreid opgezette landentopics op FOK!, overzicht onderaan, een topic over het land dat zich voor het eerst in 16 jaar weer eens wist te kwalificeren; Colombia.

De grote afwezige (linkerkniebanden gescheurd) is de topspits Radamel "El Tigre" Falcao (interlands: 51 wedstrijden, 20 doelpunten, clubs: 137 doelpunten, 234 wedstrijden), waarmee de assists en doelpunten van het team moeten komen van de enthousiaste jongelingen James Rodriguez, Victor Ibarbo en Téo.



Historie:
Het internationale voetbal begon voor het in 1924 opgerichte nationale voetbalelftal op 10 februari 1938 met een wedstrijd in Panama-Stad. Deze debuutpartij, nog in het amateurtijdperk, ging verloren aan Mexico die de 1-3 winst opstreek. De tweede wedstrijd werd in winst omgezet tegen het toen pas 35 jaar van Colombia zelfstandige Panama; 4-2.

Op 6 april 1949 was het dan eindelijk zover; Colombia mocht voor het eerst op het professionele interlandniveau aantreden tegen Paraguay. In een zwoel Sao Paulo ging de pot jammerlijk verloren; Colombia werd in de eerste wedstrijd van de Copa América met 3-0 aan de kant gezet.

De grootste historische overwinningen stammen uit de jaren 90, 00 en 10. Viermaal werd een Zuid-Amerikaanse tegenstander met 5-0 van de mat geveegd; achtereenvolgens Argentinië, een memorabele boost voor het zo tragisch verlopen WK van '94, Uruguay (2004), Peru (2005) en tijdens de kwalificatie voor het WK een magistrale winstpartij op Bolivia (22 maart 2013).

Vermelding verdient ook de kwalificatiewedstrijd tegen Uruguay op 7 september 2012. De equipe van Forlán, Cavani en Suárez werd na een goed begin; in de tweede minuut wist El Tigre het net al te vinden, met 4-0 overdonderd. Téo breidde de score uit naar 3-0 en Zuñiga maakte het leed voor de verbouwereerde Uruguayanen in de slotfase nog groter.

Colombia deed 4 keer eerder mee op het WK; 1962, 1990, 1994 en 1998, met als dieptepunt het optreden op het Wereldkampioenschap in de Verenigde Staten (1994) waar de onfortuinlijke Andres Escobar (geen familie) een eigen doelpunt maakte wat vroegtijdige uitschakeling veroorzaakte. De professional werd prompt enkele dagen na terugkeer doodgeschoten.
Leer meer over Andres Escobar en zijn relatie met zijn beruchte naam- en stadgenoot:




Escobar maakte deel uit van het topteam van midden jaren 90, met illustere namen als Fausto Asprilla, Freddy Rincón, Carlos "El Pibe" Valderrama en de beroemde scorende keeper René Higuita (448 wedstrijden, 48 goals, waarvan 7 interland-).

Laatstgenoemde is bekend geworden vanwege zijn speciale keeptechniek, de "Escorpión" (schorpioen), vooral onsterfelijk geworden door zijn actie op Wembley, tegen Engeland:


WK-kwalificatie:



Colombia wist zich als tweede te kwalificeren achter eeuwige rivaal Argentinië in de altijd sterke CONMEBOL-groep. Alle Zuid-Amerikaanse ploegen hadden het geluk dat Brazilië, als gastland, vrijgesteld was van kwalificatie.
De wedstrijd waarin kwalificatie werd behaald was een knotsgekke 3-3 tegen Chili dat na 29 minuten spelen al met 3-0 voorstond. Na 2 penalty's en een zwaarbevochten gelijkspel kon de concurrentie de Cafeteros niet meer inhalen en werden ze geplaatst voor het WK.
Een verslagje hiervan staat hier.



WK-voorbereiding:
In de aanloop naar het WK, na de laatste kwalificatiewedstrijd tegen Paraguay (1-2 winst, door 2 goals van superheld, voormalige rots in de branding bij AC Milan en tegenwoordig Atalanta Bergamo, de toen 37-jarige Mario Yépes) oefende Colombia tegen 5 nationale teams:

• 15 november 2013 - België - 2-0 - '50 Falcao, '65 Ibarbo
• 19 november 2013 - Nederland - 0-0
• 5 maart 2014 - Tunesië - 1-1 - '20 James Rodríguez (pen)
• 31 mei 2014 - Senegal - 2-2 - '12 Teófilo Gutierrez, '44 Carlos Bacca
6 juni 2014 - Jordanië - 3-0 - '42 James Rodríguez, '83 Cuadrado, '89 Guarín

5 gespeeld, 2 gewonnen, 3 gelijk; 8-3 doelsaldo

Poulewedstrijden:
Colombia is als groepshoofd ingedeeld in Groep C met het Aziatische Japan, het Europese Griekenland en het Afrikaanse Ivoorkust.

De eerste wedstrijd wordt gespeeld op 14 juni om 13:00 lokale tijd (18:00 in Nederland, 11:00 in Colombia) tegen het stug verdedigende Griekenland. Deze wedstrijd zal gespeeld worden in het subtropische stadion van Atletico Mineiro in Belo Horizonte.

De tweede pot wordt gespeeld op 19 juni, zelfde tijd, in de hoofdstad Brasilia tegen het imposante Ivoorkust.

De laatste wedstrijd zal gespeeld worden op 24 juni om 16:00 (NL: 22:00/CO: 15:00) in de tropische tempel van Cuiabá, het geografisch middelpunt van Zuid-Amerika, alwaar de rappe Jappen de tegenstander vormen.



Eerdere ontmoetingen:

• Griekenland - 1994 - 2-0 w
• Japan - 2003 - 1-0 w
• Japan - 2007 - 0-0

Spelersselectie:





Per competitie:
• 6 - Serie A - Italië
• 3 - Ligue 1 - Frankrijk
• 3 - Liga Postobón - Colombia
• 3 - Primera División - Argentinië
• 2 - Primera División - Spanje
• 2 - Primeira Liga - Portugal
• 1 - Bundesliga - Duitsland
• 1 - Eredivisie - Nederland
• 1 - Premier League - Engeland
• 1 - Primera División - Mexico



Het Colombiaanse team:
Van de 20 opgeroepen veldspelers van Colombia speelt alleen Alexander Mejía in de nationale competitie, bij de kampioen en Copa Libertadores-achtstefinalist Atletico Nacional.
Zes Colombianen komen uit in de Serie A, waar ze bij verscheidene teams de bal lekker rond laten gaan.

Door het ontbreken van de goalgetter en trots, Falcao van het nationale elftal liggen vele lijnen open. Colombia bouwt net als Nederland op een relatief zwakke verdediging met een sterke aanval en opbouwend middenveld. De speelwijze van de teams is echter heel anders. Waar Nederland vooral op controle speelt, zoekt Colombia de snelheid.



Het team kent enkele miraculeuze middenvelders en vliegensvlugge vleugelverdedigers, waar het elftal op leunt. Met topscorer Falcao aan de kant ligt de ruimte voorin open voor de spitsen Téofilo "Téo" Gutierrez, de boomlange Tumaqueño Víctor Ibarbo en de jonge Carlos Bacca (Sevilla). Laatstgenoemden hebben slechts 4 wedstrijden gespeeld en samen al 4 doelpunten weten te scoren, waarbij Bacca met 3 uit 4 een mooi moyenne wist te halen.

Het team wordt geleid door een ervaren vakman, de sympathieke en in Colombia op handen gedragen José Pékerman. De Argentijnse voormalige trainer van het Argentijnse elftal onder de 20 wist met helden als Javier Saviola en Maxi Rodriguez onder zijn hoede driemaal de wereldtitel in de wacht te slepen (1995, 1997 en 2001). De wijze heer wist uit het wisselvallig presterende en zowel heel oude als vrij jonge, onervaren team van profvoetballers een eloquent elftal samen te stellen.

Colombia speelt zijn thuiswedstrijden in het Estadio Roberto Meléndez in het tropisch hete Barranquilla en niet in het Campin in het koele Bogotá.



Spelers om dit WK in de gaten te houden:



James (spreek uit: Gámes) Rodríguez - 22 - de razendsnelle opkomende middenvelder op de flanken James is de nieuwe ster bij het wegvallen van Falcao, deel uitmakend van hetzelfde team op weg terug naar de top, AS Monaco. Ondanks zijn leeftijd is de jonge James al zeer ervaren in Sneijder-achtige steekpasses. We gaan veel moois van hem zien dit WK, de topicfavoriet voor Colombia.



Víctor "El Nuevo Faustino Asprilla" Ibarbo - 24 - geboren en getogen in het straatarme Tumaco, aan de Pacifische kust, deze vriendelijke voor Colombiaanse begrippen reusachtige spits, wist tegen België zijn eerste doelpunt én indruk te maken. Zeer snel, ondanks zijn lengte.



Santiago "Santi" Arias - 22 - de vedette in de verdediging van PSV en ook in het nationale elftal draait de jonge paisa aardig mee. Ook weer; snel. En precieze passjes plus een deugdelijke verdediging. Nederland kijkt mee, Santiago!



Faryd "El Turco" [De Turk] Mondragón - 42 - vergis je niet in zijn leeftijd. Mondragón, de kolos van Köln, was de vaste kracht van Colombia voordat de nu 25-jarige eerste keeper David Ospina het keepersstokje van hem overnam. Tegen Senegal liet de krasse knar enkele knap katachtige capriolen zien. Altijd goed een goeie tweede doelman te hebben.

FIFA-rankinghistorie



Het volkslied:


De fans:



Geografie:



Colombia is een zeer kleurrijk land in het noorden van Zuid-Amerika. Het land is ongeveer net zo groot als de Benelux, Frankrijk (zonder Frans Guyana), Spanje en Portugal bij elkaar. De bruisende hoofdstad Bogotá is het centrum van het land en telt zo'n 9 miljoen inwoners (net zoveel als in de hele Randstad). De andere bekende (voetbal)steden zijn Medellín (Atletico Nacional & Independiente), Cali (Deportivo & Cali), Barranquilla (geboorteplaats Shakira; Junior) en Manizales (Once Caldas, winnaar Copa Libertadores 2004).

Het land is klimatologisch en topografisch enorm divers. Zo vind je in het uiterste noordoosten de woestijn van La Guajira, naast de Tatacoawoestijn de enige van noordelijk Zuid-Amerika. Het grootste deel van het land wordt gevormd door gebergtes en intermontane valleien waar ook de hoofdstad Bogotá ligt, op de Sábana de Bogotá.

Het oostelijke deel van het land wordt gevormd door de Llanos Orientales, een grasvlakte zo groot als Duitsland waar vervoer alleen per kleine bootjes gaat en het Colombiaanse deel van het Amazoneregenwoud.

De Caribische kust is het meest toeristische gebied van Colombia, waar de Pacifische kust juist nauwelijks bezocht wordt. In het zuidelijke kustgebied is het redelijk gevaarlijk, de Caribische kust kent risico's, maar is veiliger dan Midden-Amerika en Venezuela.



Toerisme:
Toeristisch gezien heeft Colombia enorm veel te bieden:
• op 1 na grootste biodiversiteit ter wereld - na Brazilië



• hoogste berg die het dichtst bij de zee ligt (niet in de Andes! maar in de Sierra Nevada de Santa Marta) - Pico Cristobal Colón - 5700 meter slechts 42 km van de zee (Santa Marta)



• het langste gebergte ter wereld, de -deels vulkanische- Andes, splitst zich in Colombia in 3 bergtekens, van west naar oost: de Cordillera Occidental, Central en Oriental



• Parque Tayrona - voet van de Sierra Nevada de Santa Marta



• Eje Cafetero



• Museo del Oro - Bogotá



• Museo & Parque Botero - Medellín



• Caño Cristales - Meta



• Punta Gallinas, noordelijkste puntje Zuid-Amerika (~80 km van Aruba)



• Ciudad Perdida - Sierra Nevada de Santa Marta



• Las Lajas-basiliek - Nariño



• Zoutkathedraal - Zipaquirá



• San Andrés y Providencia

Meer weten?
Uitgebreide informatie over Colombia

Nieuwslinks:
(es) GOL-CARACOL
(nl) Voetbal International
(en) FIFA
(es) Wikipedia

Andere Colombia-topics op FOK!:
WK / Daniela Ocoro Mejia.......Miss WK-2014
WK / Colombia in rouw - Radamel Falcao speelt definitief niet mee
WK / Colombia - Senegal
VBL / Colombia sinds 1998 weer naar het WK en op 19 november tegen Nederland
POL / Voor wie nog twijfels had over Colombia...
POL / Presidentsverkiezingen 2014 Colombia
NWS / Verkiezingen Colombia
NWS / Máxima: Colombia kan voorbeeld zijn

De FOK!-landentopics op een rijtje:
• A1 - Brazil
• A2 - WK / Het Hrvatska topique
• A3 - Mexico
• A4 - WK / Het grote Kameroen fantopic #1 Vol agressie, gif en passie
• B1 - WK / Spanje - Regerend en toekomstig wereldkampioen #1
B2 - WK / Het grote Nederland-topic! #1 - Alle wijnlanden gaan eraan...
• B3 - WK / Het grote Chili topic #1
• B4 - Australië
C1 - WK / Het grote Colombia-topic #1 - Adelante Cafeteros!
• C2 - Griekenland
• C3 - Ivoorkust
• C4 - WK / Het Japan is Kawaii topic #1
• D1 - Uruguay
• D2 - Costa Rica
• D3 - Engeland
• D4 - Italië
• E1 - Zwitserland
• E2 - Ecuador
• E3 - WK / Het grote Frankrijk topique #1 - Allez les Blues!
• E4 - WK / Het grote schreeuw Honduras naar de volgende ronde topic
• F1 - Argentinië
• F2 - WK / Het Bosna i Hercegovina topique
• F3 - Iran
• F4 - Nigeria
• G1 - WK / Duitsland #1 WELTMEISTER 2014
• G2 - Portugal
• G3 - Ghana
• G4 - Verenigde Staten
H1 - WK / Rode Duivels topic #2 Minimaal halve finale
• H2 - Algerije
• H3 - Rusland
• H4 - Zuid-Korea



[ Bericht 0% gewijzigd door El_Matador op 07-06-2014 03:05:46 ]
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  donderdag 5 juni 2014 @ 01:19:28 #2
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_140732650
Zwakke poule zeg
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_140737033
quote:
99s.gif Op donderdag 5 juni 2014 09:24 schreef Karina het volgende:

[..]

Jullie moeten meer posten in die topics dan zakken ze niet weg :P
:7
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  Moderator donderdag 5 juni 2014 @ 10:09:25 #4
9859 crew  Karina
Woman
pi_140737079
Alleen al vanwege de mooie plaatjes mogen ze van mij door ;)

En Valderrama de witte Gullit, wat een baas was dat _O_
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_140737121
quote:
99s.gif Op donderdag 5 juni 2014 10:09 schreef Karina het volgende:
Alleen al vanwege de mooie plaatjes mogen ze van mij door ;)

En Valderrama de witte Gullit, wat een baas was dat _O_
Filmpjes van Higuita gezien? Magistraal.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  Moderator donderdag 5 juni 2014 @ 10:13:15 #6
9859 crew  Karina
Woman
pi_140737176
quote:
14s.gif Op donderdag 5 juni 2014 10:10 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Filmpjes van Higuita gezien? Magistraal.
Oh ja hij :D De Scorpion kick. Ze hebben wel wat met kapsels daar he?
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_140737187
quote:
99s.gif Op donderdag 5 juni 2014 10:13 schreef Karina het volgende:

[..]

Oh ja hij :D De Scorpion kick. Ze hebben wel wat met kapsels daar he?
Dat is 20 jaar geleden, lieverd.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  Moderator donderdag 5 juni 2014 @ 10:14:55 #8
9859 crew  Karina
Woman
pi_140737222
quote:
10s.gif Op donderdag 5 juni 2014 10:13 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Dat is 20 jaar geleden, lieverd.
Ik liep er zo niet bij hoor 20 jaar geleden. En ik had idd misschien moeten zeggen 'hadden' ;)
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_140737256
quote:
99s.gif Op donderdag 5 juni 2014 10:14 schreef Karina het volgende:

[..]

Ik liep er zo niet bij hoor 20 jaar geleden. En ik had idd misschien moeten zeggen 'hadden' ;)
Nee, jij had niet van die net iets te grote kleding?

Da's gek, iedereen verder wel. :D
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_140737303


Leuk boek voor als je meer over Colombia wilt weten, aanrader.
pi_140737323
quote:
14s.gif Op donderdag 5 juni 2014 10:18 schreef Jochie1900 het volgende:
[ afbeelding ]

Leuk boek voor als je meer over de geschiedenis van Colombia wilt weten, aanrader.
:?
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_140737333
Wat is je probleem?
  Moderator donderdag 5 juni 2014 @ 10:21:26 #13
9859 crew  Karina
Woman
pi_140737378
quote:
11s.gif Op donderdag 5 juni 2014 10:16 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Nee, jij had niet van die net iets te grote kleding?

Da's gek, iedereen verder wel. :D
Ik was meer van de strakke kleren ;)
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_140737380
quote:
7s.gif Op donderdag 5 juni 2014 10:19 schreef Jochie1900 het volgende:
Wat is je punt?
Colombia is niet meer zoals 20 (!) jaar geleden. Kroatië en Bosnië-Herzegovina ook niet.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_140737404
quote:
7s.gif Op donderdag 5 juni 2014 10:21 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Colombia is niet meer zoals 20 (!) jaar geleden. Kroatië en Bosnië-Herzegovina ook niet.
Het gaat inderdaad over de geschiedenis ja, had ik erbij kunnen zetten. Sorry dat ik aan Colombia kwam :*
pi_140749466
quote:
17s.gif Op donderdag 5 juni 2014 10:22 schreef Jochie1900 het volgende:

[..]

Het gaat inderdaad over de geschiedenis ja, had ik erbij kunnen zetten. Sorry dat ik aan Colombia kwam :*
:)

Nog een geschiedenistip:


en de docu uit de OP.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_140796884
Columbia gaat er niets van bakken.
pi_140798882
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 00:38 schreef theunderdog het volgende:
Columbia gaat er niets van bakken.
Die doen gelukkig dan ook niet mee.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_140798906
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 02:27 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Die doen gelukkig dan ook niet mee.
Colombia, columbia, like care...

Ze gaan er niets van bakken.
pi_140799209
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 02:28 schreef theunderdog het volgende:

Ze gaan er niets van bakken.
3-0 Jordanië opzij gezet. Nederland doet moeilijk tegen slappe Welsjes. Jouw Japan verliest met 1-2 van fokking Zambia. _O-
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  zaterdag 7 juni 2014 @ 03:45:29 #21
373277 IsaacCuenca
Alles was hetzelfde
pi_140799429
Hoe bevalt het om falcao te missen?
pi_140799446
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 03:45 schreef IsaacCuenca het volgende:
Hoe bevalt het om falcao te missen?
De persconferentie was ingrijpend en de hoop bij het Colombiaanse volk groot, dus pijnlijk.

Maar ik heb alle vertrouwen in een ervaren rot als Pekerman en in de kracht van het Colombiaanse karma.

James heeft er alweer eentje inliggen en ik vermoed ook weer mooie passjes gegeven (wedstrijd niet gezien).

Het mooie is ook dat mijn weekend verplaatst is; de dagen dat Nederland en Colombia (2 dagen achter elkaar) spelen. :7
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  zaterdag 7 juni 2014 @ 03:56:24 #23
373277 IsaacCuenca
Alles was hetzelfde
pi_140799449
quote:
12s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 03:53 schreef El_Matador het volgende:

[..]

De persconferentie was ingrijpend en de hoop bij het Colombiaanse volk groot, dus pijnlijk.

Maar ik heb alle vertrouwen in een ervaren rot als Pekerman en in de kracht van het Colombiaanse karma.

James heeft er alweer eentje inliggen en ik vermoed ook weer mooie passjes gegeven (wedstrijd niet gezien).

Het mooie is ook dat mijn weekend verplaatst is; de dagen dat Nederland en Colombia (2 dagen achter elkaar) spelen. :7
Mooie statusupdate.
Ik hoop maar voor je dat er niemand een eigen doelpunt makat, anders moet die het wrsch weer met een kogel bekostigen.
pi_140799453
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 03:56 schreef IsaacCuenca het volgende:

[..]

Mooie statusupdate.
Ik hoop maar voor je dat er niemand een eigen doelpunt makat, anders moet die het wrsch weer met een kogel bekostigen.
Colombia is drastisch veranderd/verbeterd in 20 jaar. :{w
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  zaterdag 7 juni 2014 @ 03:58:29 #25
373277 IsaacCuenca
Alles was hetzelfde
pi_140799454
quote:
13s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 03:58 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Colombia is drastisch veranderd/verbeterd in 20 jaar. :{w
Want jij leeft daar?
pi_140799455
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 03:58 schreef IsaacCuenca het volgende:

[..]

Want jij leeft daar?
Jep.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  zaterdag 7 juni 2014 @ 04:00:11 #27
373277 IsaacCuenca
Alles was hetzelfde
pi_140799456
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 03:58 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Jep.
Echt? hoe dat dan?
pi_140799459
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 04:00 schreef IsaacCuenca het volgende:

[..]

Echt? hoe dat dan?
Gewoon; doen. :Y)
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  zaterdag 7 juni 2014 @ 04:02:41 #29
373277 IsaacCuenca
Alles was hetzelfde
pi_140799462
quote:
12s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 04:01 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Gewoon; doen. :Y)
je dacht gewoon, laat ik naar colombia emigreren voor de lol?
pi_140799465
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 04:02 schreef IsaacCuenca het volgende:

[..]

je dacht gewoon, laat ik naar colombia emigreren voor de lol?
Neuh, ik wilde sowieso naar Latijns-Amerika, maar na de warmte, hartelijkheid, hulpvaardigheid en gastvrijheid bij deze zeer mooie mensen gezien te hebben, wist ik waar ik wezen moest. ;)
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  zaterdag 7 juni 2014 @ 04:07:03 #31
373277 IsaacCuenca
Alles was hetzelfde
pi_140799471
quote:
12s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 04:03 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Neuh, ik wilde sowieso naar Latijns-Amerika, maar na de warmte, hartelijkheid, hulpvaardigheid en gastvrijheid bij deze zeer mooie mensen gezien te hebben, wist ik waar ik wezen moest. ;)
inspirationeel
pi_140799474
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 04:07 schreef IsaacCuenca het volgende:

[..]

inspirationeel
Zie voor meer, ook BNW-puntjes.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_140799509
Wat een geweldige OP, hulde :D
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
pi_140799517
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 04:26 schreef Tim86 het volgende:
Wat een geweldige OP, hulde :D
Dank.

Nederland is ook klaar. :7

[ Bericht 4% gewijzigd door El_Matador op 07-06-2014 10:11:12 ]
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  dinsdag 10 juni 2014 @ 18:56:18 #35
401037 Dr.Smoke
aka oscarmulero
pi_140923578
Is Ospina nou zeker de eerste keeper? Waarom speelde in plaats van hem Modragon dan tegen Senegal?
pi_140924829
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juni 2014 18:56 schreef Dr.Smoke het volgende:
Is Ospina nou zeker de eerste keeper? Waarom speelde in plaats van hem Modragon dan tegen Senegal?
veel landen laten hun 2e keeper ook een oefenwedstrijd keepen. Ospina keepte daarna weer tegen Jordanië. Tegen NL en België was hij geblesseerd.
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
pi_140926886
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juni 2014 02:28 schreef theunderdog het volgende:

[..]

Colombia, columbia, like care...

Ze gaan er niets van bakken.
Zullen we Nederland dan ook maar Nuderland noemen? Bakken er toch ook/wel niets van immers.
Hallo
pi_140929045
quote:
15s.gif Op dinsdag 10 juni 2014 20:11 schreef clavier het volgende:

[..]

Zullen we Nederland dan ook maar Nuderland noemen? Bakken er toch ook/wel niets van immers.
Klopt.
pi_140931487
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juni 2014 18:56 schreef Dr.Smoke het volgende:
Is Ospina nou zeker de eerste keeper?
Ja.
quote:
Waarom speelde in plaats van hem Mondragon dan tegen Senegal?
El Turco stond met zijn 43 jaar prima te keepen.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141001540
Hier verblijft de equipe van Pékerman in Sao Paulo:





The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141073747


Graag wat meer informatie over deze foto, waarom is Claudia Urrego naakt? Doet ze dit vaker? Is dit gebruikelijk in Colombia? Even de ins en outs.
pi_141073854
Mooie billen..

Vind het doodzonde dat Falcao er niet bij is. Colombia boeit me nu niet meer.. misschien krijgen James Rodriguez en Jackson Martinez het op hun heupen.
  † In Memoriam † zaterdag 14 juni 2014 @ 17:02:03 #43
88815 The_Emotion
98.3
pi_141074390
Ik heb vorig jaar in Zuid Amerika een paar kwalificatie wedstrijden gezien en ik was onder de indruk van het Colombiaanse team.
Ook de fans zijn een stuk uitbundiger.

Ik denk dat Colombia best eens voor een verrassing kan zorgen op dit WK.
"Scientists are actually preoccupied with accomplishment. So they are focused on whether they can do something. They never stop to ask if they should do something."
- Ian Malcolm
pi_141078176
2-0!!!
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141079445
3-0!!!
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141079463
Heel mooi! Ga zo door Colombia.
Hallo
  zaterdag 14 juni 2014 @ 19:55:39 #47
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_141079499
Geïnspireerd en kundig, leuk om naar te kijken. Dit team gaat hopelijk nog een flink eind komen.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  zaterdag 14 juni 2014 @ 19:58:01 #48
120235 skippy22
Potente kangoeroe
pi_141079591
Ëerste 3 punten zijn binnen :P
pi_141081035
Ze zijn dus niet kansloos zonder Falcao.

Opportunistisch TVP-tje.
  zaterdag 14 juni 2014 @ 20:48:07 #50
181667 Strani
Wie dit leest is gek
pi_141081567
Prima wedstrijd van Colombia! Erg tevreden met het resultaat :)
Op 02-02-2020 20:20:20 schreef Strani iets
#Hashtag4sale
  † In Memoriam † zaterdag 14 juni 2014 @ 21:08:30 #51
88815 The_Emotion
98.3
pi_141082338
Ik had 3-1 ingevuld in mijn pooltje, maar 3-0 staat netjes.
Nog steeds overtuigd dat Colombia het best ver kan gaan schoppen, in dit tournooi
"Scientists are actually preoccupied with accomplishment. So they are focused on whether they can do something. They never stop to ask if they should do something."
- Ian Malcolm
pi_141085123
James Rodríguez _O_

Colombia _O_
pi_141087553
Van de 62.000+ toeschouwers waren er 57.000 Colombianen!!!
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  † In Memoriam † zaterdag 14 juni 2014 @ 23:34:10 #54
88815 The_Emotion
98.3
pi_141090350
quote:
14s.gif Op zaterdag 14 juni 2014 22:44 schreef El_Matador het volgende:
Van de 62.000+ toeschouwers waren er 57.000 Colombianen!!!
Wat ik zag, het hele stadion was geel gekleurd.
Ik gun het ze,Colombia, ik bekeek het ook even met een Colombiaans t-shirtje aan.
Hoewel ik beter gezien heb, Colombia is er eentje waar je rekening mee moet houden.
"Scientists are actually preoccupied with accomplishment. So they are focused on whether they can do something. They never stop to ask if they should do something."
- Ian Malcolm
pi_141092415
Abel Aguilar trouwens _O_
pi_141094136
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 juni 2014 20:33 schreef Rosario het volgende:
Ze zijn dus niet kansloos zonder Falcao.

Opportunistisch TVP-tje.
Ze zitten in een makkelijke groep maar of ze ook voorbij Italië/Engeland komen in de achtste finales is de grote vraag. Hoop het wel want dan spelen ze in de kwartfinale tegen Nederland. :)
pi_141241002
Mooie wedstrijd tegen Griekenland. Donderdag weer kijken :)

Weet iemand een goede tent in Amsterdam waar Colombianen komen kijken?

Mijn Colombiaans shirt is helaas kapot :'(
Zou eigenlijk tegen wassen op 40 graden moeten kunnen maar de letters hebben losgelaten :(
Toch gooi ik hem niet weg, gekocht in Colombia zelf immers :)

Maar eerst vandaag NL-Australië zien :)
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_141301115
Quintero _O_ heerlijk voetballertje. Lijkt me dat hij in de basis begint de volgende keer.
pi_141305039
Was weer genieten. _O_

Dit keer zonder alcohol (ley seca).
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141305274
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juni 2014 21:48 schreef El_Matador het volgende:
Was weer genieten. _O_

Dit keer zonder alcohol (ley seca).
Je mag momenteel geen alcohol drinken in Colombia?
pi_141305402
quote:
11s.gif Op donderdag 19 juni 2014 21:52 schreef Rosario het volgende:

[..]

Je mag momenteel geen alcohol drinken in Colombia?
Alleen in Bogota. Die lul van een burgemeester. Gisteravond zei ie nog dat voor deze wedstrijd geen ley seca zou zijn, maar deze ochtend issie blijkbaar van gedachten veranderd...

Tot morgenochtend 6:00. Gelukkig had Miss Escobar een sixpackje Heineken op kantoor, dus wij hebben gewoon bier thuis met een topgoal van Uruguay en straks Japan-Griekenland.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141305513
quote:
15s.gif Op donderdag 19 juni 2014 21:54 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Alleen in Bogota. Die lul van een burgemeester. Gisteravond zei ie nog dat voor deze wedstrijd geen ley seca zou zijn, maar deze ochtend issie blijkbaar van gedachten veranderd...

Tot morgenochtend 6:00. Gelukkig had Miss Escobar een sixpackje Heineken op kantoor, dus wij hebben gewoon bier thuis met een topgoal van Uruguay en straks Japan-Griekenland.
Is dit om het feestgedruis nog een beetje in te dammen?
Je had ook gewoon in Medellin moeten gaan wonen. :P
pi_141305611
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juni 2014 21:55 schreef Rosario het volgende:

[..]

Is dit om het feestgedruis nog een beetje in te dammen?
Je had ook gewoon in Medellin moeten gaan wonen. :P
Dat laatste weet ik, maar daar is het werk niet. ;)

Er waren een paar doden gevallen vorige keer. Sja, 47 miljoen mensen die het vieren en veel alcohol erbij... kan gebeuren, denk ik. Maar de burgemeester is een socialist, dus dan weet je het wel; iedereen moet 'lijden' voor een paar mongolen. :r
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141307306
quote:
19s.gif Op donderdag 19 juni 2014 21:57 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Dat laatste weet ik, maar daar is het werk niet. ;)

Er waren een paar doden gevallen vorige keer. Sja, 47 miljoen mensen die het vieren en veel alcohol erbij... kan gebeuren, denk ik. Maar de burgemeester is een socialist, dus dan weet je het wel; iedereen moet 'lijden' voor een paar mongolen. :r
Zonde man. Maar als je in huis hebt mag je dus wel gewoon drinken?
  donderdag 19 juni 2014 @ 22:58:29 #65
120235 skippy22
Potente kangoeroe
pi_141309775
quote:
15s.gif Op donderdag 19 juni 2014 21:54 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Alleen in Bogota. Die lul van een burgemeester. Gisteravond zei ie nog dat voor deze wedstrijd geen ley seca zou zijn, maar deze ochtend issie blijkbaar van gedachten veranderd...

Tot morgenochtend 6:00. Gelukkig had Miss Escobar een sixpackje Heineken op kantoor, dus wij hebben gewoon bier thuis met een topgoal van Uruguay en straks Japan-Griekenland.
Anders breken ze de boel af ? :')
  vrijdag 20 juni 2014 @ 00:38:44 #66
378489 Zhero
Koekoek!
pi_141314528
Lekker lijntjes gesnoven tijdens de wedstrijd?
pi_141316375


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

COLOMBIA BIJ DE LAATSTE 16!!!!!!!!!!!!!!!!

IK ZEG KOFFIEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VAMOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS COLOMBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA




[ Bericht 12% gewijzigd door Nober op 20-06-2014 02:01:21 ]
  vrijdag 20 juni 2014 @ 14:35:20 #68
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_141328611
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 01:55 schreef Nober het volgende:
[ afbeelding ]

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

COLOMBIA BIJ DE LAATSTE 16!!!!!!!!!!!!!!!!

IK ZEG KOFFIEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VAMOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS COLOMBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
goeiedag zeg leuke dame.

en Mata gefeliciteerd ^O^ finale Nederland Colombia zou leuk zijn rematch van paar maand geleden.
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_141330799
Colombia *O*
pi_141332980
pi_141336178
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 14:35 schreef theguyver het volgende:

[..]

goeiedag zeg leuke dame.

en Mata gefeliciteerd ^O^ finale Nederland Colombia zou leuk zijn rematch van paar maand geleden.
Hartstikke mooi maar ik weet haar naam niet.
  vrijdag 20 juni 2014 @ 17:53:39 #72
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_141336248
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juni 2014 17:51 schreef Nober het volgende:

[..]

Hartstikke mooi maar ik weet haar naam niet.
Jammer, :9
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_141394315
Goeie bijdrage Nober.


Het feest op straat na de winst op Griekenland (1e wedstrijd).
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141522261
Vandaag was het zover, Japan stond op het menu om als een philadelphia roll geslacht te worden.

Dit vond voor TS plaats in een Japans restaurant in Bogotá.

Het werd een afgetekende 4-1 tegen de mennekes uit het land van de rijzende zon met goals van Cuadrado uit een penalty, Jackson Martinez (2) en James '90.

Bij 3-1 maakte zijn opwachting de held van Colombia, de man die nog bij het WK in 1994 (!!) was, in de VS, de man die Colombia helaas ondanks al zijn pogingen en prachtige reddingen in Frankrijk '98 helaas niet kon verhinderen dat de Engelsen met Beckham, Owen en Seaman de Cafeteros met 2-0 versloegen.


43 jaar en 3 dagen oud was Mondragon, voorheen de Kolos van Koeln FC, in zijn laatste jaar van Cali. toen hij het veld betrad de bescheiden Pekerman kussend.

Het was weer genieten en het volgende restaurant op zaterdag wordt Uruguayaans want de schouderbijters uit Montevideo staan op het programma. Hopelijk zonder de Mike Tyson van de Premier League.

[ Bericht 5% gewijzigd door El_Matador op 25-06-2014 06:50:38 ]
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141661667
Er is dan wel ley seca (geen alcohol), maar de bar schenkt bier in kerstmis-coca cola bekers... :D

2-1 en net zo'n mooie pot als BRZ-CHI.
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141661758
Vamos Colombia! Jackson gaat het doen _O_
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
pi_141661974
Hopelijk spelen ze een wereldpot. Ik gun ze het énorm.
  zaterdag 28 juni 2014 @ 21:49:36 #79
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_141662096
Spannend!
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_141664529
Rodríguez is al WK topscorer allertijden van Colombia. Op dit moment ook wel de beste speler in Brazilië.
pi_141664602
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 juni 2014 22:48 schreef Nober het volgende:
Rodríguez is al WK topscorer allertijden van Colombia. Op dit moment ook wel de beste speler in Brazilië.
Hij was nog mooier dan die van Cahill. Eerste keer kwartfinale (Brazil) ooit??

Finale Ned-Col..... het kán! _O_
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141664686
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 juni 2014 22:50 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Hij was nog mooier dan die van Cahill. Eerste keer kwartfinale (Brazil) ooit??

Finale Ned-Col..... het kán! _O_
optimist. :7
  zaterdag 28 juni 2014 @ 23:02:58 #83
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_141665197
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_141668018
2014WC_Brazil twitterde op zaterdag 28-06-2014 om 23:32:02 Two-and-a-half years ago James Rodríguez met his idol, Cristiano Ronaldo. He's now outshone him in the World Cup. reageer retweet
:D.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 29-06-2014 00:05:25 ]
pi_141668127
quote:
9s.gif Op zaterdag 28 juni 2014 23:02 schreef Perrin het volgende:
[ afbeelding ]
Geniaal! _O_
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  † In Memoriam † zondag 29 juni 2014 @ 00:13:54 #86
88815 The_Emotion
98.3
pi_141668374
Het is Colombia gegund!
"Scientists are actually preoccupied with accomplishment. So they are focused on whether they can do something. They never stop to ask if they should do something."
- Ian Malcolm
pi_141668669
Colombia _O_ :7
pi_141668845
http://img820.imageshack.us/img820/9214/vaj.gif (copy/paste deze link)
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141668921
Podemos seguir soñando
pi_141668975
quote:
0s.gif Op zondag 29 juni 2014 00:27 schreef Cavaliers het volgende:
Podemos seguir soñando
Hasta la final, despues soñamos los holandeses...
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  zondag 29 juni 2014 @ 00:29:53 #91
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_141669010
quote:
12s.gif Op zondag 29 juni 2014 00:29 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Hasta la final, despues soñamos los holandeses...
Hasta la pasta :D
pi_141669088
quote:
14s.gif Op zondag 29 juni 2014 00:13 schreef Remqo het volgende:
Het is Colombia gegund!
Dit.

En nu over Brazilië heen. Het moet makkelijk kunnen.
pi_141669114


De eerste speler die in alle eerste 4 wedstrijden op zijn WK scoorde. _O_
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141669964
Prachtige video's, aanraders. Pekerman is een baaaaasch.

http://www.golcaracol.com(...)taciones-13250-video

De presentator in het begin is een collega van Miss Escobar. ;)

http://www.golcaracol.com(...)s-cuarto-13102-video
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  zondag 29 juni 2014 @ 01:12:41 #95
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_141670228
James Rodriguez _O_

Toekomstig Wereldvoetballer van het Jaar _O_
Oh.
pi_141670266
quote:
0s.gif Op zondag 29 juni 2014 01:12 schreef JR-Style-93 het volgende:
James Rodriguez _O_

Toekomstig Wereldvoetballer van het Jaar _O_
zooo kut dat hij in Monaco zit.
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
  zondag 29 juni 2014 @ 01:15:22 #97
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_141670312
quote:
1s.gif Op zondag 29 juni 2014 01:13 schreef Tim86 het volgende:

[..]

zooo kut dat hij in Monaco zit.
Ik denk dat hij binnen een jaar wel bij een grote club in een grote competitie zit.

Als ik van Gaal was had ik hem naar Manchester United proberen te halen.

Of Barcelona kan hij ook wel uit de voeten.
Oh.
pi_141670500
quote:
0s.gif Op zondag 29 juni 2014 01:15 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Ik denk dat hij binnen een jaar wel bij een grote club in een grote competitie zit.

Als ik van Gaal was had ik hem naar Manchester United proberen te halen.

Of Barcelona kan hij ook wel uit de voeten.
Hopelijk wel. Maar nergens kan hij zoveel netto verdienen..
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
pi_141671202
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 juni 2014 22:50 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Hij was nog mooier dan die van Cahill. Eerste keer kwartfinale (Brazil) ooit??

Finale Ned-Col..... het kán! _O_
Mooiste gol van het toernooi wat mij betreft en inderdaad eerste kwartfinale na 5 deelnames.

quote:
19s.gif Op zondag 29 juni 2014 00:33 schreef El_Matador het volgende:
[ afbeelding ]

De eerste speler die in alle eerste 4 wedstrijden op zijn WK scoorde. _O_
Bij dit soort dingen kom je al gauw uit bij het WK 1958 waar Fontaine 13 doelpunten maakte en in alle zes de wedstrijden scoorde. Kocsis scoorde ook in zijn eerste vier wedstrijden in 1954 alleen in de finale niet.

Scoring in every match of a World Cup
György Sárosi ( Hungary), 5 goals in 4 matches (1938), Alcides Ghiggia ( Uruguay), 4 goals in 4 matches (1950), Just Fontaine ( France), 13 goals in 6 matches (1958), Jairzinho ( Brazil), 7 goals in 6 matches (1970),[12] James Rodriguez ( Colombia), 5 goals in 4 matches (2014, on going).
  zondag 29 juni 2014 @ 02:42:28 #100
117098 Hathor
Effe niet
pi_141672215
Ja leuk allemaal Colombia, maar exit in de volgende ronde. Brazilie heeft zojuist zijn slechtste wedstrijd van het toernooi achter de rug en die van jullie moet nog komen, dus doei alvast. :W
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  zondag 29 juni 2014 @ 14:13:21 #101
423737 NM07
Backwards cap
pi_141679424
Argentina-Colombia finale _O_
Agustín Bernasconi Skater boy.Nike AF1 Mid 07
pi_141681271
Enigszins jammer, ik was voor Uruguay, heerlijk landje.

Colombia was echter op alle fronten beter dus het is ze gegund hoor. Bovendien maken ze veel meer kans tegen Brazilië, dus succes! Een finale zit er zeker in als ze zo solide blijven. :o
pi_141681341
quote:
0s.gif Op zondag 29 juni 2014 14:13 schreef NM07 het volgende:
Argentina-Colombia finale _O_
In je dromen.
  zondag 29 juni 2014 @ 15:21:14 #104
268045 Boezeidekoe
Ik ben een tong80 fan,jij ook?
pi_141681423
Vorige week na de wedstrijd tegen Ivoorkust 10 Euro ingezet op Colombia wereldkampioen, kreeg er tot mijn verbazing 25x de inzet voor. Inmiddels gezakt naar 12 :)
  FOK!-Schrikkelbaas zondag 29 juni 2014 @ 20:11:36 #105
862 Arcee
Look closer
pi_141694353
quote:
Acht doden door WK-feestvreugde Colombia

Bij ontspoorde feestelijkheden na de WK-overwinning van Colombia op Uruguay zaterdag zijn in Bogota zeker acht doden gevallen. Dit heeft de burgemeester van de Colombiaanse hoofdstad zondag bekendgemaakt. Burgemeester Gustavo Petro sprak van een „zeer slechte” afloop van het voetbalfeest. De acht doden zijn door ziekenhuizen geregistreerd.

Bron: www.telegraaf.nl
pi_141694798
quote:
0s.gif Op zondag 29 juni 2014 20:11 schreef Arcee het volgende:

[..]

En dit was nog wel met ley seca, ingesteld precies omdat er eerder doden vielen.

Petro is trouwens een schande voor het land/de stad. :r :r
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141700538
quote:
1s.gif Op zondag 29 juni 2014 20:19 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Petro is trouwens een schande voor het land/de stad. :r :r
Waarom komen die doden precies? Gaan ze knallend met machinegeweren door de straten ofzo? Of toeterend met de auto?

Dacht dat het met de wetteloosheid in Colombia tegenwoordig wel meeviel?
pi_141701025
quote:
11s.gif Op zondag 29 juni 2014 21:57 schreef Rosario het volgende:

[..]

Waarom komen die doden precies? Gaan ze knallend met machinegeweren door de straten ofzo? Of toeterend met de auto?

Dacht dat het met de wetteloosheid in Colombia tegenwoordig wel meeviel?
Ik denk dat dit soort incidenten beperkt blijven tot de armste wijken waar mensen onder invloed de straat opgaan en elkaar onderspuiten met schuim (wat BMI op zijn schoenen had) en gooien met maizena, de cultuur hier.

Nee, geen knallende machinegeweren. :')
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141701192
quote:
19s.gif Op zondag 29 juni 2014 22:05 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Ik denk dat dit soort incidenten beperkt blijven tot de armste wijken waar mensen onder invloed de straat opgaan en elkaar onderspuiten met schuim (wat BMI op zijn schoenen had) en gooien met maizena, de cultuur hier.

Nee, geen knallende machinegeweren. :')
Sorry voor het stereotype hoor, maar van dat eerste ga je niet dood, lijkt me? :P
pi_141701219
quote:
0s.gif Op zondag 29 juni 2014 22:08 schreef Rosario het volgende:

[..]

Sorry voor het stereotype hoor, maar van dat eerste ga je niet dood, lijkt me? :P
Ik ben niet bij de ruzies die daaruit volgen. Is zeg maar niet in mijn buurt. :*
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141701252
quote:
10s.gif Op zondag 29 juni 2014 22:09 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Ik ben niet bij de ruzies die daaruit volgen. Is zeg maar niet in mijn buurt. :*
Ah, zo.

Wel sneu, overschaduwt het geweldige voetbal wel weer. :{
pi_141702073
quote:
0s.gif Op zondag 29 juni 2014 22:10 schreef Rosario het volgende:

[..]

Ah, zo.

Wel sneu, overschaduwt het geweldige voetbal wel weer. :{
Ja, maar goed, enorm land, enorme stad, kan wat gebeuren.

Die Petro maakt zich geen zorgen over de staat van de straten (belachelijk slecht, zelfs in mijn buurt) en de vele gestolen smartphones.

Ik voorspelde al dat er OOK doden zouden vallen zonder alcohol, toen dat na de eerste wedstrijd werd ingesteld. Het zijn er zelfs meer dan MET alcohol. :')

Goed, wij hadden er geen last van... :7

The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141702548
quote:
6s.gif Op zondag 29 juni 2014 22:25 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Ja, maar goed, enorm land, enorme stad, kan wat gebeuren.

Die Petro maakt zich geen zorgen over de staat van de straten (belachelijk slecht, zelfs in mijn buurt) en de vele gestolen smartphones.

Ik voorspelde al dat er OOK doden zouden vallen zonder alcohol, toen dat na de eerste wedstrijd werd ingesteld. Het zijn er zelfs meer dan MET alcohol. :')

Goed, wij hadden er geen last van... :7

[ afbeelding ]
Misschien dat sommige mensen met alcohol soms minder agressief zijn ja. :)

JIj hebt aan de cola gezeten?
pi_141703066
quote:
0s.gif Op zondag 29 juni 2014 22:33 schreef Rosario het volgende:

[..]

Misschien dat sommige mensen met alcohol soms minder agressief zijn ja. :)

JIj hebt aan de cola gezeten?
Nee, daar kregen we dus bier in. :D
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141805410


Samen met de 1-1 van Van Persie toch de mooiste goal van het toernooi tot nu toe...



En de 2-0

De dansjes zijn inmiddels wereldberoemd...

The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141862506
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
  donderdag 3 juli 2014 @ 20:43:06 #117
120235 skippy22
Potente kangoeroe
pi_141864573
Columbia is de kanshebber van deze laatste 8 gok ik zo.
pi_141864708
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141864821
Fans:






















































O+

[ Bericht 25% gewijzigd door El_Matador op 03-07-2014 21:43:33 ]
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141870102
Een topic over Colombia. *O* Direct in mijn favorieten geplaatst.

Overigens nog een supporter van het Colombiaanse elftal:



Actrice Carmen Villalobos. O+

Copthorne 2.0
  donderdag 3 juli 2014 @ 22:40:04 #121
120235 skippy22
Potente kangoeroe
pi_141870271
quote:
1s.gif Op zondag 29 juni 2014 20:19 schreef El_Matador het volgende:

[..]

En dit was nog wel met ley seca, ingesteld precies omdat er eerder doden vielen.

Petro is trouwens een schande voor het land/de stad. :r :r
Ik wou bijna zeggen is drank nieuw voor ze,maar in dat soort steden moorden ze ook nuchter om niks.
  donderdag 3 juli 2014 @ 22:43:50 #122
120235 skippy22
Potente kangoeroe
pi_141870457
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juli 2014 22:36 schreef Copthorne het volgende:
Een topic over Colombia. *O* Direct in mijn favorieten geplaatst.

Overigens nog een supporter van het Colombiaanse elftal:

[ afbeelding ]

Actrice Carmen Villalobos. O+

[ afbeelding ]
Voor een keer of 2 :9~ 3 :@
  † In Memoriam † donderdag 3 juli 2014 @ 22:46:22 #123
88815 The_Emotion
98.3
pi_141870570
Ik verwachtte in het begin van het toernooi al dat Colombia wel eens ver zou kunnen komen, dat is wel gebleken nu ze in de kwartfinales staan.
Een overwinning op Brazilië is ze dan ook zeer gegund.
Het is elke keer een genot als ik Los Cafeteros zie spelen, daarnaast de beste leverancier van tribune-babes.

Vamos Colombia *O*
"Scientists are actually preoccupied with accomplishment. So they are focused on whether they can do something. They never stop to ask if they should do something."
- Ian Malcolm
pi_141870774
quote:
17s.gif Op donderdag 3 juli 2014 20:49 schreef El_Matador het volgende:
Fans:

[ afbeelding ]
[ [url=http://cdnhef.batanga.bz/wp-content/uploads/2014/06/Jap%C3%B3n-1-4-
O+

Ik kwam die foto met Will Smith ook tegen toen ik zocht op foto's op twitter maar wie is die man in dat Oranje shirt?
pi_141877129
Ik hoop echt op een Colombia-Nederland/België finale. Ik gun het ze van harte O+
Maar eerst Brazilië eruit knikkeren vanavond :7

quote:
17s.gif Op donderdag 3 juli 2014 20:49 schreef El_Matador het volgende:
Fans:


Ik ben verliefd O+ Echt mooi :@ Iemand naam?

Blijkt ene Juanita Arias te zijn:
https://twitter.com/AriasPJuanita

Bij nader inzien ben ik toch niet meer verliefd _O- wel is het nog steeds een mooie dame.

[ Bericht 5% gewijzigd door Eagle_99 op 04-07-2014 02:38:28 ]
Söylesem, tesiri yok; sussam gönül razı değil
pi_141877220
quote:
0s.gif Op donderdag 3 juli 2014 22:51 schreef Nober het volgende:

[..]

Ik kwam die foto met Will Smith ook tegen toen ik zocht op foto's op twitter maar wie is die man in dat Oranje shirt?
Geen idee.

De meneer hier in het midden is de president:



[ Bericht 15% gewijzigd door El_Matador op 04-07-2014 02:04:04 ]
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141878157
Ik mis deze dame in dit topic








pi_141878695
Hopelijk zijn ze er snel uit, dan hoeven we dat domme dansje niet meer aan te zien.
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_141879274
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juli 2014 08:07 schreef firefly3 het volgende:
Hopelijk zijn ze er snel uit, dan hoeven we dat domme dansje niet meer aan te zien.
Uber Nederlander kan niet eens dansen. :')
  vrijdag 4 juli 2014 @ 09:44:01 #130
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_141879865
* Perrin is al een beetje zenuwachtig voor de wedstrijd.

Ik voorspel: 1-1 ruststand, 2-3 eindstand :)
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_141881078



Even in de gaten houden vanavond. :)

quote:
11s.gif Op vrijdag 4 juli 2014 01:56 schreef El_Matador het volgende:

[..]

Geen idee.

De meneer hier in het midden is de president:

[ afbeelding ]
Ik heb Mark Rutte nog niet in een Nederlands elftal shirt gezien.
pi_141881127
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juli 2014 09:44 schreef Perrin het volgende:
* Perrin is al een beetje zenuwachtig voor de wedstrijd.

Ik voorspel: 1-1 ruststand, 2-3 eindstand :)
Ik hoop Colombia, ik denk Brazilië met een klein verschil.
  vrijdag 4 juli 2014 @ 11:47:41 #133
108913 Godshand
guide4you
pi_141883009
Colombia gaat zeker winnen, dit Brazilië is niet het Brazilië ten tijde van Ronaldo :)

Maar, waarom Will Smith fan? Of maar voor Colombia nadat de US is uitgeschakeld? :')
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_141883480
quote:
10s.gif Op vrijdag 4 juli 2014 11:47 schreef Godshand het volgende:
Colombia gaat zeker winnen, dit Brazilië is niet het Brazilië ten tijde van Ronaldo :)

Maar, waarom Will Smith fan? Of maar voor Colombia nadat de US is uitgeschakeld? :')
Hij was/is in Medellín en ten tijden van die foto's zat de VS er nog in.
  vrijdag 4 juli 2014 @ 13:20:02 #135
403254 Kutmanager
hallo met wie?
pi_141885963
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juli 2014 10:40 schreef Nober het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Even in de gaten houden vanavond. :)

[..]

Ik heb Mark Rutte nog niet in een Nederlands elftal shirt gezien.
Geil wijf is dat ja. Wel al oud geloof ik. Kan me nog herinneren dat ze in four brothers speelde.
Hier schreef PierreTT het volgende: Ik viel meteen op die kale bats van je O+
Hier schreef UnicornFarts het volgende: Ik ga je misbruiken.
pi_141893162
quote:
6s.gif Op vrijdag 4 juli 2014 13:20 schreef Kutmanager het volgende:

[..]

Geil wijf is dat ja. Wel al oud geloof ik. Kan me nog herinneren dat ze in four brothers speelde.
42 jaar op 10 juli, valt wel mee.
  vrijdag 4 juli 2014 @ 16:48:12 #137
403254 Kutmanager
hallo met wie?
pi_141893202
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juli 2014 16:47 schreef Nober het volgende:

[..]

42 jaar op 10 juli, valt wel mee.
Valt helemaal niet mee. Voordat je het weet is het ineens afgelopen met de pret.
Hier schreef PierreTT het volgende: Ik viel meteen op die kale bats van je O+
Hier schreef UnicornFarts het volgende: Ik ga je misbruiken.
pi_141894563
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141894706


Ja, dat is ook Colombia.
pi_141894758
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juli 2014 17:33 schreef Nober het volgende:
[ afbeelding ]

Ja, dat is ook Colombia.
Nee, dat is Twitter.

Twitter :r
The only limit is your own imagination
Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
pi_141906275


Ze kijkt ook weer.
pi_141921216
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juli 2014 09:05 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:

[..]

Uber Nederlander kan niet eens dansen. :')
Ze hadden zich beter op voetbal moeten concentreren in plaats van dansen :P
Exponentiële deflatie van Bitcoin maakt arme mensen nog veel sneller armer dan het grote probleem van inflatie. Gematigde burning van Ethereum is de gulden middenweg.
pi_141922856
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 juli 2014 08:24 schreef firefly3 het volgende:

[..]

Ze hadden zich beter op voetbal moeten concentreren in plaats van dansen :P
_O-
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')