abonnement Unibet Coolblue
pi_42941856
Eerdere topics:
#01, #02, #03, #04, #05, #06, #07, #08, #09, #10, #11, #12, #13, #14, #15, #16, #17, #18, #19, #20, #21, #22, #23, #24, #25, #26.

De OP in de FOK!wiki
pi_42941933
quote:
'De club is een beetje mijn kindje geworden'

Binnen Vitesse bestaat veel draagvlak om de eenzijdige optie in het contract met trainer Aad de Mos zo snel mogelijk te lichten. Hoewel de resultaten van de Arnhemse club nog wat tegenvallen, is zowel het management als de spelersgroep lyrisch over de werkwijze van de 59-jarige Hagenaar. Vooral zijn harde hand en duidelijke manier van werken worden geloofd. Als blijk van waardering vindt de clubleiding dat er niet te lang moet worden gewacht met de gesprekken over een langere samenwerking. 'We zijn zeer positief over de manier waarop deze trainer werkt', aldus manager voetbal Jan Streuer. 'En bij tevredenheid, mag je dat ook best uiten. Ik ben het ook eens met zijn opvattingen over de discipline en structuur binnen de club. Iedereen pakt dat op een andere manier aan, maar deze trainer is niet de eerste de beste. Als iemand die zo hoog in de top heeft gewerkt zoiets zegt, dan is dat echt geen onzin. Het zijn teksten die Louis van Gaal en Co Adriaanse ook hebben.

De Mos verklaarde vorige week in dagblad De Gelderlander dat veertig procent van de huidige Vitesse-selectie momenteel niet aan zijn eisen voldoet. Desondanks heeft hij het erg naar zijn zin. 'Het is een beetje mijn kindje geworden. We zijn met een proces bezig en dat vergt tijd. Daarom wil ik ook zeker voor twee of drie jaar bijtekenen. Ik hoop dat ze daarmee komen, want één seizoen vind ik echt te weinig. Deze klus wil ik ontzettend graag afmaken.' Toch zei De Mos afgelopen zomer in een interview met Voetbal International dat hij zou zaaien en een ander mocht oogsten. 'Maar daar kom ik graag op terug. Ik wil hier nu ook de vruchten plukken. Vooral omdat we vanaf punt nul moeten beginnen. Ja, ik ben enorm enthousiast, zeker omdat iedereen met volle kracht meewerkt. Medewerkers, de rest van de technische staf en de spelers. Ik voel een enorme bereidwilligheid. Dat sterkt me. Ze weten dat ik op een eerlijke manier werk. Niet omdat iemand nu net Piet, Jan of Klaas heet. Uiteindelijk komt het goed, reken maar. Ik vergelijk deze periode bij Vitesse met mijn tijd bij KV Mechelen. Qua budget, faciliteiten en grootte ligt het dicht bij elkaar en destijds in België hebben we toch ook wel iets aardigs neergezet.'
Bron: VI 25-10-2006
Ik wil de Mos nog wel langer bezig zien met Vitesse, volgens mij gaat het dan helemaal goedkomen, samen met het bericht van de gunstige jaarcijfers en verkoop Gelredome (Zeker nog niet zeker, maar het betekend ook weer huurverlaging voor Vitesse...).

Ik zou zeggen doe een voorstel en tekenen!
pi_42941940
En eindelijk mag ik dan toch mijn topic openen
pi_42941955
ook een goede TT

tevens een TVP

gefeli WebForce
  donderdag 26 oktober 2006 @ 00:57:11 #5
31048 Tha_Mars
oh, een naambordje!
pi_42942130
Kijk hem nou hij opent zijn eigen topic... TVP

Er moet wel gewoon resultaat geboekt worden, dit is niks zo. Natuurlijk is de pechfactor erg hoog, maar hopelijk komen er weer wat overwinningen.
Maximaal 4 regels
pi_42942700
Webforce ruleert
pi_42945767
quote:
Eurocommerce
‘Gelredome heeft alleen een kont vol schuld’

Exploitatiemaatschappij Gelredome bv, verantwoordelijk voor de evenementen in Gelredome, ziet Eurocommerce als nieuwe huurbaas niet zitten. Directeur Ger Visser van de ontwikkelaar uit Deventer reageert.

Nu bent u bereid 16,5 miljoen neer te tellen voor het stadion en de grond eromheen en is het nóg niet goed.

„Dat gevoel heb ik er inderdaad bij. Een beetje koudwatervrees had ik wel verwacht, maar Eurocommerce is geen onbetrouwbare huurbaas, zoals sommigen willen doen geloven. Zelf zie ik alleen maar plusjes en plussen als wij eigenaar worden.”

Wordt half november de koopakte getekend, zoals de Arnhemse wethouder Van Bodegraven beweert, of houdt Gelredome bv de boel nog een paar maanden op?

„Volgens mij heeft Van Bodegraven gelijk en is de termijn waarbinnen Gelredome bv met tegenkandidaten had kunnen komen, verstreken. Los daarvan vraag ik me af wie Gelredome bv als mogelijke kopers op het oog heeft.

Een groep van tien investeerders, zoals ik al heb gehoord?

Dan begint de ellende weer opnieuw.”

Zorgt u voor rust?

„Dat hoop en verwacht ik wel.

Geloof me: we gaan ons uiterste best doen alles in goede banen te leiden. Iedereen is gebaat bij deze transactie en Gelredome bv misschien nog wel het meest. Het enige dat de exploitatiemaatschappij plat gezegd heeft, is een kont vol schuld. De mensen die er werken mogen god op de blote knieën danken dat wij er nu in willen stappen.”

De voordelige contracten die Gelredome bv eerder met de gemeente Arnhem heeft gesloten, worden dus gerespecteerd?

„De huur gaat niet omhoog. We zetten de exploitatiemaatschappij het mes echt niet op de keel. Wel willen we enkele zaken corrigeren. Zo vind ik dat servicekosten en dergelijke doorberekend moeten worden. Ik verwacht niet dat Gelredome bv zichzelf daarmee uit de markt prijst. Blijkt straks dat ik het verkeerd heb gezien, dan voel ik me niet te groot bij te sturen.”

En dat allemaal in goed overleg?

„Vanzelfsprekend. We willen een duurzame relatie opbouwen met de exploitatiemaatschappij. Het goede continueren en samen nieuwe wegen bewande­len. Ik verwacht dat de mensen die op dit moment bij Gelredome bv zijn betrokken er over twee jaar nog steeds werken en dan uitspreken dat ze blij zijn dat wij erbij zijn gekomen.

Wat nog meer in 2008?

„Dan zijn we begonnen met het volbouwen van de hoeken van het stadion. Maar bovenal en allereerst is Vitesse dan weer terug in de top vijf. De laatste weken zat het niet mee, maar vanaf nu wordt het beter. Vitesse gaat er in materieel opzicht ook op vooruit als wij eigenaar van het stadion worden.

Eurocommerce in de toekomst de nieuwe shirtsponsor?

Ik sluit het niet uit.”

(Bron: gelderlander)
  donderdag 26 oktober 2006 @ 10:23:04 #8
94922 Tyler..Durden
Bacchus is my homeboy
pi_42945805
Hoe gaat het eigenlijk met Jansen die wel wilt voetballen maar de clubartsen die vinden dat het einde carrière is?

Tvp
Wat loop je naar mijn sig te kijken!?
pi_42948452
quote:
Op donderdag 26 oktober 2006 10:23 schreef Tyler..Durden het volgende:
Hoe gaat het eigenlijk met Jansen die wel wilt voetballen maar de clubartsen die vinden dat het einde carrière is?
Ik vind het ook erg raar en jammer dat er absoluut niets over verteld wordt...
pi_42949205
ik dacht dat er ergens een meningsverschil over hem is , vitesse vind dat ie niet kan spelen ( de dokter dan ) en de andere zegt van wel weer , ik vind het ook jammer voor Jansen hoe langer hij moet wachten hoe erger het lijkt te worden.
  donderdag 26 oktober 2006 @ 12:32:14 #11
94922 Tyler..Durden
Bacchus is my homeboy
pi_42949345
quote:
Op donderdag 26 oktober 2006 12:27 schreef vitessezuid113 het volgende:
ik dacht dat er ergens een meningsverschil over hem is , vitesse vind dat ie niet kan spelen ( de dokter dan ) en de andere zegt van wel weer , ik vind het ook jammer voor Jansen hoe langer hij moet wachten hoe erger het lijkt te worden.
Wat loop je naar mijn sig te kijken!?
pi_42949893
quote:
Op donderdag 26 oktober 2006 12:32 schreef Tyler..Durden het volgende:

[..]

dat ie voorlopig niet meer aan spelen toekomt bedoel ik dan, of is dat teken voor 1 van die dokters bedoeld
pi_42950020
Wat hebben jullie afgelopen zondag gedaan eigenlijk?
pi_42950575
quote:
Op donderdag 26 oktober 2006 12:53 schreef hoM3r het volgende:
Wat hebben jullie afgelopen zondag gedaan eigenlijk?
Ik ben naar Slagharen geweest met mijn vriendin . Was best leuk!
pi_42952709
quote:
Op donderdag 26 oktober 2006 12:53 schreef hoM3r het volgende:
Wat hebben jullie afgelopen zondag gedaan eigenlijk?
Je was er zelf toch ook niet bij
pi_42953761
quote:
Op donderdag 26 oktober 2006 14:21 schreef DeVinger het volgende:

[..]

Je was er zelf toch ook niet bij
klopt, daarom vraag ik het even
pi_42954829
De Mos wil Babovic in de winterstop aantrekken.
pi_42955113
Zijn netwerk begint zijn vruchten af te werpen?
pi_42958190
quote:
Op donderdag 26 oktober 2006 15:26 schreef vitessezuid113 het volgende:
De Mos wil Babovic in de winterstop aantrekken.
Wie gaat er dan wijken voor hem, want in hetzelfde stukje zegt ie dat ie bij topclubs te weinig speeltijd krijgt, dat betekend min of meer dat hij bij Vitesse een basisplaats krijgt (logisch voor dat geld, ¤1,5 mln toch?)
pi_42958216
Linksbuiten?
quote:
Aad de Mos pakt Lazovic opnieuw aan

Vitesse trainer Aad de Mos heeft zijn topscorer Danko Lazovic opnieuw aangepakt. Tijdens de training van donderdag zette de kleurrijke trainer Lazovic bij een partij van elf tegen elf uit de basis. De Serviër kon de training vervolgen als rechtsbuiten bij de reserves.
Fred Benson nam zijn plaats in de spits in, onder meer omdat Mads Junker ontbrak vanwege een bovenbeenblessure. Tim de Meersman, Gill Swerts, Remco van de Schaaf en Abubakari Yakubu trainden ook alweer voluit mee bij de reserves waar de Deen Anders Due verdienstelijk speelde als linksbuiten.

Bron: Omroep Gelderland 26-10-2006


De Mos wil Babovic in winterstop

Vitesse trainer Aad de Mos wil Stefan Babovic van OFK Belgrado in de winterstop aantrekken.''Het is een hele creatieve voetballer. Een aanvallende middenvelder, die ook vanaf links kan spelen'', aldus De Mos. ''Hij past goed in het voetbal dat we spelen. Het zou een goede koop zijn. Omdat hij Vitesse als tussenstation kan gebruiken. Internationale topclubs hebben ook belangstelling in hem, Maar daar krijgt hij minder speeltijd.'' De Mos heeft Babovic samen met manager voetbal Jan Streuer al drie keer bekeken. De 19-jarige Babovic is jeugdinternational van Servië.
pi_42959273
Interessante ontwikkelingen!
pi_42962333
Wie hebben we dan allemaal voor die positie? Due zal wel balen!
pi_42973008
Due gaat toch linksback spelen Zaterdag of heb ik dat verkeerd begrepen , maar die heeft toch nog ff de tijd nodig om zich aan te passen aan de club , Nederland etc etc

en wie er gaan wijken voor Babovic ja dat zal mij ook benieuwen.
pi_42974800
Due linksback, als dat waar is
  vrijdag 27 oktober 2006 @ 09:58:38 #25
23170 WebForce
Kijk mij nou!
pi_42977427
quote:
Op vrijdag 27 oktober 2006 02:42 schreef DeVinger het volgende:
Due linksback, als dat waar is
Dat is ook nieuw voor mij
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')