abonnement Unibet Coolblue
pi_18594069
Vorig deel: [centraal] Het Grote Vitesse Topic - deel 2



Interviews met Fafiani en Hofs:
quote:
'Met de kwaliteiten die we hebben kán Vitesse niet degraderen'
Persoonlijk: Raymond Fafiani

Naam Raymond Fafiani.
Geboren Op 22 december 1983 in Amsterdam.

Woonplaats Ik woon al mijn hele leven in Amsterdam-Noord, Tuindorp Oostzaan heet het officieel. Maar eigenlijk heb ik drie verschillende woonplaatsen. Doordeweeks slaap ik bij een gastgezin in Doesburg en soms ook bij jongens van Vitesse op Papendal. De laatste tijd ga ik echter steeds vaker terug naar Amsterdam, ik hou nu eenmaal van die stad.

Partner Ik heb een vriendin.

Clubs TOB, DWV en Vitesse. Bij DWV werd ik gescout door Vitesse, ik was toen vijftien.

Opleiding Ik heb mijn mavodiploma gehaald. Daarna heb ik niets meer aan school gedaan en me helemaal op het voetbal gericht.

Muziek Hiphop en R&B. Vóór een wedstrijd luister ik vaak naar Tupac, muziek die me stimuleert. Natuurlijk mag ik THC niet vergeten, de Tuindorp Hustler Click. Die jongens komen uit dezelfde buurt als ik en zijn in opkomst.

Karakter Ik ben een rustige jongen, sociaal en rechtdoorzee.

Uitgaan Sinds ik prof ben ga ik minder uit. Eén keer in de twee maanden, dat is het wel zo'n beetje. Vroeger ging ik bijna elke week stappen met mijn vrienden.

Televisie Ik kijk best wel veel tv. Zo volg ik alle voetbalprogramma's en sommige comedy-series. The Fresh Prince of Bel-Air vind ik bijvoorbeeld heel leuk.

Idool Ik ben altijd al fan geweest van de Argentijnse middenvelder Fernando Redondo. Technisch was hij héél goed en hij speelde ook nog eens in dienst van het elftal. Volgens mij heeft hij wedstrijden gespeeld waarin hij niet één keer balverlies leed. Jammer dat hij op het eind van zijn carrière zo vaak geblesseerd was, want áls hij in vorm was..

Voetbalschoenen Nike, die zitten mij het lekkerst.

Film Scarface, met Al Pacino. Die film heb ik al tig keer gezien, maar hij blijft leuk. Ik ben ook een fan van Al Pacino. Hij heeft een aparte stem, ik hou wel van die types.

Boek Ik heb De moeder van David S. uitgelezen. Het ging over een jongen die drugsverslaafd was. Verder kom ik niet qua boeken, ik lees eigenlijk nooit.

Tijdschriften/kranten Voetbal International en De Telegraaf.

Eten Bami en nasi, vooral als mijn moeder het maakt.

Drinken Red Bull, 7Up en Fanta.

Hobby's In de zomer zwemmen, en voetballen op straat in Amsterdam-Noord natuurlijk. Als het niet regent komen alle jongens naar buiten en voetballen we op de pleintjes.

Auto Ik heb mijn rijbewijs nog niet. Reizen doe ik voorlopig dus nog met het openbaar vervoer. Binnen twee maanden denk ik mijn rijbewijs wel te hebben. Ik ben druk bezig met lessen. Als ik een auto mocht uitkiezen, dan zou ik een BMW X5 nemen. Niet zo verrassend, denk ik, want er zijn wel meer mensen die dat een mooie wagen vinden.

Trainer Ik heb er heel wat gehad, maar ik kan er niet eentje uitpikken die ik de beste of de leukste vond. Van elke trainer leer je namelijk wel iets. De een brengt je technische dingetjes bij, de ander praat weer meer met je.

Hoogtepunt Mijn debuut dit seizoen in het eerste van Vitesse, thuis tegen Roda JC. Toen de trainer me riep en ik klaarstond om in te vallen, ging er heel wat door me heen. Ik kan niet uitleggen hoe dat voelt, maar je denkt dan echt aan alles.

Dieptepunt Die heb ik niet gehad. Zware blessures heb ik gelukkig nooit gekend en ook buiten het voetbal valt het tot nu toe alleszins mee.

Blijft Vitesse in de Holland Casino Eredivisie? Ja, dat weet ik zeker. Met de kwaliteiten die we hebben, kunnen we niet degraderen. We hebben dit seizoen gewoon heel veel pech. Ballen die er normaal ingaan, willen er bij ons maar niet in.

Zou je niet vaker willen spelen? Ik sta niet al te vaak in de basis, maar dat heeft ook te maken met het systeem dat we hanteren. De trainer heeft ervoor gekozen zonder buitenspelers te beginnen, dan houdt het voor mij al snel op.

Waar voetbal jij volgend seizoen? Daar kan ik nog geen antwoord op geven. Tot het eind van dit seizoen richt ik me in ieder geval helemaal op Vitesse en daarna zien we wel wat er gebeurt. Ik ben wel in gesprek met FC Twente, maar meer kan ik daar ook niet over zeggen.

VI 21-04-04
quote:
Hofs: 'Als ik vrij ben, ga ik vaak dakdekken'

Nicky Hofs (20, Vitesse), laatste keer gehuild?
"Toen de kleine werd geboren. Ik ben overal bij geweest en heb zelf de navelstreng doorgeknipt. Het was prachtig."
Al miljonair?
"Nee, of eigenlijk ja. Ik voel me miljonair met zo'n mooie dochter."

Oké, dat is duidelijk. Beste speler van de HCE?
"Moeilijk. Van der Vaart, Sneijder en Robben. Die alledrie! Van der Vaart heeft een terugslag gehad maar doet het nu weer aardig. Sneijder vind ik altijd goed en Robben is natuurlijk helemaal een kanjer."

Meest irritante speler?
"Sjaak Polak! Dat is echt een vervelende speler. Die haalde mij de vorige keer neer. Toen heb ik hem even teruggepakt."

Clown van de selectie?
"Eldridge Rojer, dat is onze Idol. Hij is altijd aan het zingen en dansen. Na afloop krijgt hij dan van ons een juryrapport."

Laatste keer nerveus?
"Voor de wedstrijd ben ik altijd nerveus. Dan ben ik heel stil en moet ik altijd naar de wc."

Geen voetballer dan...
"Dakdekker. Een vriend van me doet dat. Als ik vrij ben ga ik vaak mee. Beetje ouwehoeren en helpen met sjouwen. Mooi werk."

Ajax of Feyenoord?
"Eerlijk gezegd heb ik een hekel aan allebei. Maar je moet tegenwoordig een beetje opletten met wat je zegt, hè. Dan maar Ajax. Ik zou nog wel eens onder Koeman willen trainen."

Tattoo of piércing?
"Tattoo. Ik ga binnenkort de naam van mijn dochtertje Quincy op mijn schouderblad laten zetten."

Billen of borsten?
"Doe mij maar een onsje billen."

Vakantie of nacompetitie?
"Liever vakantie, maar ik denk dat we blij mogen zijn als het nacompetitie wordt."

Sonia Silva of Paris Hilton?
"Ik weet niet wie dat zijn, maar ik zal even met mijn vriendin overleggen... Wij gaan voor die Paris, wie dat ook mag zijn."

Seks voor de wedstrijd?
"Nee, dan pak ik liever mijn rust."

Wie moet er z.s.m in Oranje?
"Robin van Persie. Wat hij met een bal kan, is echt ongelooflijk. Jammer dat hij zo weinig de kans krijgt om dat te laten zien."

Biertje na de wedstrijd, ja of nee?
"Nee, liever een apfelkorn. Maar alleen als we winnen, hè."

Remises?
"Nee! Ik word helemaal gek van al die gelijke spelen. Zet geen zoden aan de dijk."

Schwalbe?
"Nee, daar geef ik niks om. Meteen geel geven. Ze zeggen dat ik het ook wel eens heb gedaan, maar dat ging echt niet expres."

Bron: Sportweek 21-04-2004
pi_18594210
Marc Doornbos op het doel!!!!!!
pi_18595035
Fafiani komt naar Twente...

is dat een beetje een goede voetballer
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
  woensdag 21 april 2004 @ 21:58:12 #4
73305 Stpan
Zullen wij laten hoo-ooren...
pi_18596205
Net bij netwerk, een docu over Vitesse.
De gemeenteraad is niet van plan Vitesse weer te redden bij degradatie. Ze vonden de aankoop van het stadion en grond voor 20 miljoen en 10 miljoen lening wel genoeg.
pi_18596628
conclusie: Vitesse gaat definitief failliet als ze degraderen

dan te hopen dat ze een paar jaar later weer een doorstart kunnen maken, want op zich is het wel jammer voor het voetbal dat een club als Vitesse er niet meer zou zijn....
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
pi_18597172
quote:
Op woensdag 21 april 2004 21:12 schreef Moody het volgende:
Fafiani komt naar Twente...

is dat een beetje een goede voetballer
Ik vind het zelf een heerlijke speler met prachtige acties aan de buitenkant. Alleen jammer dat zijn inzet soms minder is. Maar volgens mij kan het wel een hele goeie worden, ik vind ook dat Vitesse hem zeker moet behouden, is trouwens nog niks zeker over of 'ie naar Twente kom.

Oja, en nog goed nieuws van het beloftenelftal, die hebben Feyenoord verslagen met 0-1 en zijn nu veilig. Ook de B1 van Vitesse heeft met 1-0 van Feyenoord B1 gewonnen
pi_18597350
quote:
Op woensdag 21 april 2004 22:29 schreef brighton het volgende:
is trouwens nog niks zeker over of 'ie naar Twente kom.
volgens tv oost was het al zeker...
ook zeggen verschillende mensen dat ze al hebben gehoord dat het zeker is (via mensen binnen de club) - en deze mensen hadden andere voorspellingen ook al juist (N'Kufo blijft, John weg, Shoukov), dus wel redelijk betrouwbaar...
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
  donderdag 22 april 2004 @ 15:08:23 #8
31048 Tha_Mars
oh, een naambordje!
pi_18610368
quote:
Fafiani wacht op bod van Vitesse

Raymond Fafiani wacht op een nieuwe aanbieding van Vitesse. De 20-jarige middenvelder is aan zijn laatste contractjaar bezig bij de club uit Arnhem. FC Twente heeft hem al een drie-jarige verbintenis voorgelegd. "Dat heb ik ook begrepen van mijn zaakwaarnemer'', zo reageert Fafiani. "Ik heb zelf nog niets gehoord van Vitesse. Daar wacht ik eigenlijk wel op."
"Natuurlijk wil je graag blijven bij de club waarvoor je al zo lang speelt", aldus Fafiani, die dit seizoen vanuit de jeugdopleiding doorstootte naar de hoofdmacht van Vitesse. "Maar als de situatie niet duidelijk is, dan moet je wel vertrekken."

Bron: De Gelderlander 19-04-2004
dit is het laatste bericht over het nieuw rondom Fafiani

Overigens heeft Vitesse een pers stilte, maar toch lekt er zo af en toe wat nieuws door zoals :
quote:
"Vitesse treft voorbereiding surseance van betaling"

Een bestuurslid van het Stichtingsbestuur Vitesse (naam bij onze redactie bekend) heeft onlangs in een gesprek aangegeven dat men binnen Vitesse momenteel voorbereidingen treft om surseance van betaling aan te vragen als de Gemeente geen geld meer in de club zal steken. De algemene verwachting is dat er geen meerderheid in de Arnhemse gemeenteraad is te vinden die Vitesse verder financieel wil steunen.
21-04-2004 Bron: Vitesse.org


[ Bericht 0% gewijzigd door Tha_Mars op 22-04-2004 15:08:49 (bron toegevoegd) ]
Maximaal 4 regels
  donderdag 22 april 2004 @ 15:15:18 #9
73305 Stpan
Zullen wij laten hoo-ooren...
pi_18610595
Nu dit nieuws bekend is verwacht ik bij Vitesse een afgeladen stadion. Om de club te steunen voor het verdere BESTAAN. En anders om de laatste wedstrijden van de BVO Vitesse anno 1892 te aanschouwen. Het is buigen of definitief barsten vrees ik nu het door Aalbers gecreeerde luchtkasteel steeds minder steunpilaren bereid kan vinden.
pi_18610776
Ze mogen die Edward sturing ook wel eens ontslaan. leuk dat hij een clubman is enzo, maar een trainer van buitenaf was allang ontslagen. 3 overwinningen in 30 wedstrijden zijn niet echt aansprekende resultaten. En het ligt niet allemaal aan die zwakke spelers in het elftal. er zijn namelijk zwakkere elftallen te bedenken.
Borsato!! ♪♥
AC Sparta Praha!
pi_18622633


2007: Kuala Lumpur, Perhentian Islands, Kreta, Luxemburg, Rome
2008: Gerlos, Bern, Valencia, Ibiza, Madrid, Boekarest, Dublin, Londen
2009: Hamburg, Riga, Praag, Ibiza, Krakau, Budapest, Bratislava
pi_18622746
Sturing weet echt niet waar hij mee bezig is, dus opzouten.
pi_18622857
Wel leuk dat VItesse op 9 mei met zoveel man afreist om voor de laatste keer het Parkstad Limburg Stadion van binnen te zien

Alvast succes in de Gouden Gids, dat zullen jullie nodig hebben!
|De nummer 1 van Limburg speelt haar wedstrijden in het Parkstad Limburg Stadion|
  vrijdag 23 april 2004 @ 00:42:04 #14
46672 DarkShine
Mijnstreek Oost
pi_18623883
Volgend jaar de derby tegen AGOVV en de Eagles
Vreuger, wie de beerkratte nog va hoots woare en se moëts blieve durchdrinke um d\'r kachel a te hotte
Planning:
-
pi_18624004
Mag ik ook even melden dat Vitesse van mij mag degraderen.

/einde dienstmededeling.
pi_18631686
quote:
Op vrijdag 23 april 2004 00:42 schreef DarkShine het volgende:
Volgend jaar de derby tegen AGOVV en de Eagles
deventer ligt in overijssel.
Borsato!! ♪♥
AC Sparta Praha!
pi_18632813
quote:
Op donderdag 22 april 2004 23:41 schreef Dutch_Courage het volgende:
[afbeelding]

Er staat 2002-2003 op hoor, klopt dus niet
pi_18676090
volgende week de laatste derby vistas-NEC. wat een prachtige kans voor NEC om vistas de ggd divisie in te schoppen, ik kan niet wachten
pi_18684588
quote:
Op vrijdag 23 april 2004 14:05 schreef brighton het volgende:

[..]

Er staat 2002-2003 op hoor, klopt dus niet
Die ellende van jullie kon je jaren geleden al aan zien komen.
2007: Kuala Lumpur, Perhentian Islands, Kreta, Luxemburg, Rome
2008: Gerlos, Bern, Valencia, Ibiza, Madrid, Boekarest, Dublin, Londen
2009: Hamburg, Riga, Praag, Ibiza, Krakau, Budapest, Bratislava
pi_18697498
quote:
Vitesse in slotfase zonder Theo Janssen (Bron)

Vitesse moet het in de laatste weken van de competitie doen zonder Theo Janssen. De middenvelder blijkt een spiertje in zijn hamstring te hebben gescheurd.
Volgens de medische staf van Vitesse is Janssen twee tot drie weken uit de roulatie. Hij mist hierdoor in ieder geval de competitieduels met NEC (thuis) en Roda JC (uit) en het is nog twijfelachtig of hij op tijd hersteld zal zijn voor de laatste wedstrijd, op 16 mei in het Gelredome tegen FC Utrecht.

Janssen liep de blessure afgelopen zaterdag op in het uitduel met SC Heerenveen (0-0). Vlak voor het rustsignaal moest de Arnhemmer naar de kant.
Da's jammer, hij was goed bezig.
Gelukkig speelde zijn vervanger Schaars ook naar behoren...
  maandag 26 april 2004 @ 16:59:45 #21
30919 mitt
Michael Corleone
pi_18697520
Op tijd weer fit voor de nacompetitie
Op dinsdag 9 september 2003 13:57 schreef Dr.Daggla het volgende:
[13:57:43] <@Daggla> ik weet ei'k ook niet wie corleone is.. Uit ER ofzo?
  maandag 26 april 2004 @ 19:38:02 #22
19246 xJapser
VBV De Graafschap o/
pi_18701482
Ohik hoop echt zo erg dat Vitesse degradeerd, dat gevoel is onbeschrijvelijk. God wat haat ik die club zeg... om te kotsen zo zielig zijn ze daar. Beetje een voetbalclub reddenmet geld van de belastingbetalende burger, terwijl die daar merendeels helemaal niet om vraagt.

Hopelijk word het lot van Vitesse beslecht door mijn club, de Graafschap,in de NC...echt dat hoop ik zo van gansert harte . En ik zal daarbij zijn en mocht het gebeuren...oooh wat zou dat een ultiem feest zijn zeg. Kan niet wachten tot het gebeurd is met die misselijke kloteclub Vitesse.
"Is that what happens to us? A life of conflict with no time for friends...
...so that when it is done, only our enemies leave roses."
pi_18701792
Ga effe in je hooiberg spelen ofzo
pi_18703954
quote:
Op maandag 26 april 2004 19:38 schreef xJapser het volgende:
Ohik hoop echt zo erg dat Vitesse degradeerd, dat gevoel is onbeschrijvelijk. God wat haat ik die club zeg... om te kotsen zo zielig zijn ze daar. Beetje een voetbalclub reddenmet geld van de belastingbetalende burger, terwijl die daar merendeels helemaal niet om vraagt.

Hopelijk word het lot van Vitesse beslecht door mijn club, de Graafschap,in de NC...echt dat hoop ik zo van gansert harte . En ik zal daarbij zijn en mocht het gebeuren...oooh wat zou dat een ultiem feest zijn zeg. Kan niet wachten tot het gebeurd is met die misselijke kloteclub Vitesse.
mwah, dat is ook wel erg overdreven...

ik zal er zelf niet om treuren mochten ze degraden, maar echte haat voel ik niet hoor....als je dat wel voelt ben je met hele andere dingen in je hoofd bezig met waar je eigenlijk mee bezig moet zijn

ik heb liever dan Heracles promoveert, dan dat Vitesse degradeert
Jaarlijstjes: '08 | '09 | '10 | '11 | '12 |
'13 |
'14
pi_18705594
Wanneer gaat Edward Sturing eruit?
Borsato!! ♪♥
AC Sparta Praha!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')