Denk ook dat we ons laten verrassen met een menuutje.quote:Op dinsdag 1 maart 2005 23:23 schreef Euc- het volgende:
Veel plezier gewenst alvast bij de Bokkedoorns.
Trouwens, het kan aan mij liggen, maar ik vind het zo not-done als je bij zo een restaurant a la cart gaat bestellen. Ik laat me altijd lekker verrassen
Het is hier 10 minuutjes vandaanquote:Op zaterdag 5 maart 2005 15:20 schreef Pietverdriet het volgende:
Wie rijd er, of nemen jullie een taxi?
Ah, een tvp?quote:Op zaterdag 5 maart 2005 15:19 schreef Bluezz het volgende:
Tevens Vooraf Plezier
moet nog bloesje strijken, haartjes doen, en hier nog ff posten, portemoneetje het zachtjes gaan vertellen, en ik heb er zo'n zin in!!!!!
Dan zet ik hem toch gewoon ff terug Obliquote:Op zaterdag 5 maart 2005 15:32 schreef Oblivion het volgende:
Ah, een tvp?
Je weet dat ik deze zonder blikken of blozen mag deleten... Maar dat doenne we niet...
Veel smulplezier!
Nee joh, een grote noteboek open en bloot op tafel, dan raken ze in paniek, doen ze nog extra meer hun best..quote:Op zaterdag 5 maart 2005 15:38 schreef Bluezz het volgende:
We zullen wel een klein opschrijfboekje nodig hebben om het onopvallend allemaal op te kunnen schrijven.
Voordat ik bij Da Vinci werkte werkte ik in een redelijke luxe zaak, die niet vermeld staat in de Michelingids. Toen er een inspectrice langskwam van Michelin (of hoe je ze ook noemt, die inspectrice dan ), kreeg zij geen andere service en ander eten dan de rest van de gasten. Ze ging haar best doen om hun in de gids van 2006 met 1 couvertje in de gids te zetten (Doordat de eigenaar van de toko waar ikt oen werkte jarenlang ober-kelner, maitre dus, is geweest bij het Princes Juliana restaurant in de tijd van Toine Hermsen toen ze nog 2 sterren hadden, kende hij de inspectrice van michelin. Normaal blijven ze anoniem, maar soms zeggen ze wie ze zijn ).quote:Op zaterdag 5 maart 2005 15:43 schreef Oblivion het volgende:
[..]
Nee joh, een grote noteboek open en bloot op tafel, dan raken ze in paniek, doen ze nog extra meer hun best..
Parkheuvel in Rotterdam (Chef Cees Helder) is nog altijd de eerste in Nederland met 3 sterren, waar er in 2003/2004 (ben niet mee rhelemaal zeker van de datums..) de Librije bijkwam.quote:Als we dan toch een cijfer moeten geven: 10-
en die ‘-‘ is omdat we nog steeds niet bij het enige 3-sterrenrestaurant De Librije in Zwolle zijn geweest, dus blijkbaar bestaat er in Nederland nog iets beters?
Je hebt helemaal gelijk. Maar ik heb iets in mijn systeem waardoor ik Rotterdam altijd uitsluit van de rest van Nederland.quote:Op zondag 6 maart 2005 01:16 schreef Euc- het volgende:
Erg goed bevallen dus, top.
Verder, onder welke wijnfles heb jij geleefd in 2001?
Parkheuvel in Rotterdam (Chef Cees Helder) is nog altijd de eerste in Nederland met 3 sterren, waar er in 2003/2004 (ben niet mee rhelemaal zeker van de datums..) de Librije bijkwam.
zal wel door de alcohol komen
Taxi nemen?quote:Op zondag 6 maart 2005 11:56 schreef tim2308 het volgende:
Haha PV, dat was ook het eerste wat ik dacht.. als ik ooit in zo'n toptent ga eten, moet ik er ook maar bij gaan slapen, want anders haal je nog niet het maximale eruit...
Maar dat tweede glaasje port stond niet op de rekening?
Oei, ik wilde er eerder niet over beginnen, maar met al die drank zat je echt ver over de max heen.... Ik ben daar altijd wat streng in, dan maar hotelletje....quote:Op zondag 6 maart 2005 11:00 schreef Pietverdriet het volgende:
Mooie kritiek hoor, maar met drank op nog gaan rijden?
tsk tsk tsk
Haha! Het zijn zelfs ingevroren (lekkere) kliekjes !!quote:Op zondag 6 maart 2005 13:10 schreef Bjoro het volgende:
Gaaf om een keertje zoiets te doen...wat zal je eigen maaltje vanavond tegenvallen
Ok, ik wil niet te betweterig zijn, maar toch. Als je de pineut bent als je aangehouden wordt, heb je toch te veel gedronken? En dat van het eten en de tijd, leuk, maar nog steeds heb je w.s. teveel gedronken, ook al voel je dat zelf niet zo.... Ik ben zelf altijd doodsbang dat ik op die manier iemand anders iets aan doe, ook al denk ik nog dat ik kan rijden....quote:Op zondag 6 maart 2005 15:01 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Haha! Het zijn zelfs ingevroren (lekkere) kliekjes !!
En over die wijn en dat rijden... tja.. als je aangehouden wordt ben je w.s. de pineut.
Maar we zijn dan echt wel door al het eten en de tijd die er tussen zit prima in staat om te rijden.
De glazen worden ook absoluut niet vol geschonken gelukkig.
Niet zo op de teentjes getraptquote:Op zondag 6 maart 2005 19:26 schreef Bluezz het volgende:
Open een ander topic over dit onderwerp zou ik zeggen
Alsof golfer bezopen achter het stuur zat zeg, komop
Op de website staat dat het menu gastronomique € 79,- kostquote:Op maandag 7 maart 2005 10:24 schreef Chielus het volgende:
Klink erg lekker allemaal, maar wat ik eigenlijk wel wil weten hoeveel je nu kwijt bent in het totaal, niet om er een oordeel over te vellen of het dat wel waard is (want je hebt helemaal gelijk, op een gegeven moment is prijs niet echt van belang) maar omdat ik eigenlijk gewoon benieuwd ben hoeveel je nu betaald bij een 2 sterrenretaurant met een wijn arrangement.
Als echte hollander zijnde keek ik ook meteen naar wat jullie betaald haddenquote:Op maandag 7 maart 2005 12:53 schreef Bluezz het volgende:
Ruim 100 pp, daarom duurde het ook zo lang totdat we daar gingen eten... het is niet niks, dus je moet er echt op rekenen
Je moet je wel de hele avond laten verwennen en er echt van kunnen genieten, is wel een vereiste
Wij doen dit liever dan een dagje beauty-farm bijvoorbeeld
Ik vond dat ik voor de prijs die we betaalden wel een menukaart mocht achteroverdrukken en dus hoefden we geen kladblokje(s) te gebruiken.quote:Op maandag 7 maart 2005 13:00 schreef Bjoro het volgende:
Hoe hebben jullie eigenlijk de gangen onthouden ?
Of is het toch een kladblokje geworden ?
boefjesquote:Op maandag 7 maart 2005 13:38 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik vond dat ik voor de prijs die we betaalden wel een menukaart mocht achteroverdrukken en dus hoefden we geen kladblokje(s) te gebruiken.
Nu hoefden we alleen maar de verschillende wijnen die we kregen te onthouden.
Ja, maar dan wel verse, diepvries is nixquote:Op woensdag 9 maart 2005 06:19 schreef Bluezz het volgende:
St. Jacobsschelpen zijn echt
heb onlangs gegeten bij Southern Cross in Heemstede (in de buurt vh station).quote:Op woensdag 9 maart 2005 01:13 schreef golfer het volgende:
Iemand binnenkort nog een beetje betaalbare suggestie in de buurt van Bloemendaal/Haarlem voor een volgende recensie?
Van Dam had afgelopen zaterdag in Het Parool trouwens ook een leuke recensie in Amsterdam voor ons, maar die sla ik nog even over.
buiten dat het weer eens tijd wordt ....... het is ook errug lekkerquote:Op vrijdag 6 mei 2005 12:02 schreef Bluezz het volgende:
Dank Bjoro
Het wordt weer eens tijd, we weten het
En omdat het weer eens tijd werd gaan we morgenavond in Haarlem een vrij nieuw restaurant bezoeken, die op alle recensie-sites die we tot nu toe hebben nageplozen, prima recensies heeft gekregen:quote:Op vrijdag 6 mei 2005 12:02 schreef Bluezz het volgende:
Dank Bjoro
Het wordt weer eens tijd, we weten het
Dan zal je toch eerst met mes en vork moeten leren etenquote:Op vrijdag 6 mei 2005 14:51 schreef HeatWave het volgende:
Als jullie eens in Amsterdam gaan eten wil ik wel eens mee op jullie culinaire expeditie .
Verrassende gerechten zoals?quote:Op vrijdag 6 mei 2005 11:39 schreef Bjoro het volgende:
[..]
heb onlangs gegeten bij Southern Cross in Heemstede (in de buurt vh station).
Een Australisch restaurant met verrassende gerechten, erg leuk
* HeatWave stopt eten voor dummies DVD in de speler .quote:Op vrijdag 6 mei 2005 14:58 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Dan zal je toch eerst met mes en vork moeten leren eten
Dat mag hier ---- Uitgebreide Food recensies.quote:Op vrijdag 6 mei 2005 17:28 schreef mark_dabomb het volgende:
Mogen andere users hier ook recensies plaatsen of niet ?
quote:Op vrijdag 6 mei 2005 14:49 schreef golfer het volgende:
[..]
En omdat het weer eens tijd werd gaan we morgenavond in Haarlem een vrij nieuw restaurant bezoeken, die op alle recensie-sites die we tot nu toe hebben nageplozen, prima recensies heeft gekregen:
Restaurant ML
Lange Veerstraat 4
Haarlem
Hun eigen website: http://www.restaurant-ml.nl/index.htm
Recensies van dinnersite.nl
Recensies van Iens
We zijn benieuwd en gaan vol verwachting er heen.
quote:
Wheehehequote:Op zondag 8 mei 2005 14:10 schreef Bluezz het volgende:
Ik wil het toetje nog wel even overdoen
Heb ik zelf ook vaak als ik het weer eens terug lees.quote:Op zondag 8 mei 2005 17:15 schreef tong80 het volgende:
Ik geniet altijd van de beschrijvingen. Water in de mond enzo
viespeuk !quote:Op zondag 8 mei 2005 14:10 schreef Bluezz het volgende:
Ik wil het toetje nog wel even overdoen
Exclusief drank, koffie en bonbons. Dus ik schat in dat je toch gemiddeld 60-70 euro per persoon kwijt bent voor zo'n arrangement.quote:Op maandag 8 augustus 2005 22:26 schreef Bluezz het volgende:
Volgens de site is een 4 gangen menu 45 euro
Dat is nog netjesquote:Op maandag 8 augustus 2005 22:45 schreef golfer het volgende:
[..]
Exclusief drank, koffie en bonbons. Dus ik schat in dat je toch gemiddeld 60-70 euro per persoon kwijt bent voor zo'n arrangement.
Dat is nog netjesquote:Op maandag 8 augustus 2005 22:45 schreef golfer het volgende:
[..]
Exclusief drank, koffie en bonbons. Dus ik schat in dat je toch gemiddeld 60-70 euro per persoon kwijt bent voor zo'n arrangement.
quote:Op dinsdag 9 augustus 2005 10:43 schreef Pietverdriet het volgende:
Uit eten is duur
Is het in Duitsland dan veel goedkoper Piet?quote:Op dinsdag 9 augustus 2005 10:43 schreef Pietverdriet het volgende:
Uit eten is duur in NL
Klopt, maar dat is ook mede omdat we hier eetcultuur missen. In Frankrijk durven ze simpelweg geen kale bevroren biefstuk voor een habbekrats voor te zetten. Een Nederlander loopt dan of weg, of trekt (meestal) z'n portemonnee. Ik vind trouwens naar verhouding de drankjes ook altijd prijzig in Nederland. Een flesje van het een en ander drukt naar mijn gevoel in het buitenland vaak minder op de rekening.quote:Op dinsdag 9 augustus 2005 10:43 schreef Pietverdriet het volgende:
Uit eten is duur in NL
Ja. En over het algemeen beter van kwaliteit.quote:Op dinsdag 9 augustus 2005 19:42 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
Is het in Duitsland dan veel goedkoper Piet?
En, sorry naar Bluezz enGolfer voor het misbruik, wat ik zo mooi vind is dat er zo vaak eigenbereid produkt wordt gebruikt. Een restaurant kan zo maar eigen slager of bakker zijn, dat heb ik in Nederland nog nooit gezien. In Nederland doen -afgezien van de lokale streekboerderij- alleen de sterrenrestaurants daar wat aan, heb ik't idee.quote:Op dinsdag 9 augustus 2005 22:00 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ja. En over het algemeen beter van kwaliteit.
Het bedrijf waar ik komend schooljaar stage ga lopen maakt ook alles zelf, van het brood tot het uitbenen van hert (het slachten doen ze dan wel niet), en het maken van de bonbon's tot de bouillonsquote:Op dinsdag 9 augustus 2005 22:15 schreef okee6 het volgende:
[..]
En, sorry naar Bluezz enGolfer voor het misbruik, wat ik zo mooi vind is dat er zo vaak eigenbereid produkt wordt gebruikt. Een restaurant kan zo maar eigen slager of bakker zijn, dat heb ik in Nederland nog nooit gezien. In Nederland doen -afgezien van de lokale streekboerderij- alleen de sterrenrestaurants daar wat aan, heb ik't idee.
Enthousiast gemaakt door de zeer lovende recensies op Iens http://www.iens.nl/restaurantsVan/Nederland/restaurant.htms?p=Noord-Holland&a=Haarlem&r=11085 en op Dinnersite http://www.dinnersite.nl/restaurant/?RN=432185&lng=nlquote:Op zaterdag 13 augustus 2005 17:46 schreef golfer het volgende:
Voor vanavond staat weer eens een Italiaans restaurant in Haarlem op de recensie-keuze.
de entouragequote:Giuseppe Comes, de Chef / uitbater van La Forca Ristorante - Trattoria is een Italaanse restaurateur die heilig gelooft in de eerlijke Italiaanse keuken. Dat wil zeggen dat hij kookt wat hij belooft. Daartoe serveert hij u dagelijks superverse wisselende gerechten in vele vaiëteiten uit zijn geboorteland Italie. Produkten en ingredienten die Giuseppe iedere dag weer vers inkoopt op de versmarkten en bij zijn vaste leveranciers.
La Forca heeft dan ook geen vaste menukaart.
De dagelijkse rondgang welke Giuseppe maakt bepalen de dagspecialiteiten die hij zijn gasten dezelfde avond nog, serveert.
Zo zijn de visspecialiteiten w.o. Dorade, Zeebaars, Vongole, Seppia, Calamares en Sciabola altijd DAGVERS!
Vanzelfsprekend zijn de in eigen keuken vers gemaakte pasta`s een delicatesse.
Omdat alle gerechten à la minute bereid worden, kan het bij grote drukte voorkomen dat u als gast iets langer dan normaal op uw lekkernijen moet wachten. Helaas zegt Chef Giuseppe kan ik daar weinig aan veranderen. Ik ga voor kwaliteit, dus ik besteed aan elk gerecht de nodige aandacht en dat kost tijd. Gelukkig hebben de vaste klanten daar alle begrip voor.
De traditionele streekgerechten vergezeld van "niet alledaagse Italiaanse wijnen" maken een bezoek aan La Forca tot een ware culinaire belevenis. Indien u speciale wensen heeft, overleg dan met Giuseppe of zijn vrouw Angela, zij zorgen ervoor dat uw wens binnen hun mogelijkheden in vervulling gaat. Als voorbeeld noemen wij de mogelijkheid tot het besloten Lunchen, vanaf 6 personen. Een perfecte gelegenheid om uw zakelijke bespreking te omlijsten met verrassende Italiaanse Lunchgerechten die er mede toe bij zullen dragen om in de juiste stemming een eventuele business deal succevol af te ronden.
Kort gezegd, La Forca Ristorante Trattoria is de ideale locatie voor een Diner of een Italiaanse (besloten)lunch, dit zowel op zakelijk gebied als in de privé sfeer.
Kortom La Forca is een oergezellig restaurant die de traditionele trattoria's die wij in Italie kennen qua sfeer en kookkunst evenaren zoniet overtreffen.
En twee flessen huis wijn Maar blijf idd erg aan de prijs en een uur wachten op je gerechten vind ik ook erg langquote:Op zondag 14 augustus 2005 01:22 schreef ElisaB het volgende:
Da's pittig voor alleen een voorgerecht en hoofdgerecht
Kwa prijs dus
1 fles huiswijn a 17,50 en 2 extra glaasjes van 6 ¤.quote:Op zondag 14 augustus 2005 01:23 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
En twee flessen huis wijn Maar blijf idd erg aan de prijs en een uur wachten op je gerechten vind ik ook erg lang
zekers...en redelijk in de buurt ! (voor jullie ook )quote:Op vrijdag 7 oktober 2005 15:19 schreef golfer het volgende:
Wij gaan binnenkort weer eens een recensie schrijven, Bjoro, maar zijn inderdaad nog aan het bijkomen van de kosten van ons huwelijk.
Ziet er leuk uit, dat Australische restaurant.
Intressant, zo een kaart op zijn engelsquote:Op vrijdag 7 oktober 2005 13:37 schreef Bjoro het volgende:
*ppppfffffffffffffffff*
*kuch kuch*
*blaast ff het stof van dit topic af
Na de peperdure bruiloft zijn B&G waarschijnlijk weer druk aan het sparen om te kunnen recenseren.
Ondertussen gaat Bjoro vanavond eten in Heemstede bij Southern Cross
Australische gerechten dus.
Hier hun website
ben benieuwd !!
Lekker rustig dus als dat soort zeikerds en zuurpruimen wegblijven uit dat restaurant.quote:Op vrijdag 7 oktober 2005 18:50 schreef Pietverdriet het volgende:
Intressant, zo een kaart op zijn engels
Restaurant ergernis nummer 1 bij veel mensen.
Je gaat met ons mee naar Parkheuvel?quote:Op vrijdag 7 oktober 2005 15:19 schreef golfer het volgende:
Wij gaan binnenkort weer eens een recensie schrijven, Bjoro, maar zijn inderdaad nog aan het bijkomen van de kosten van ons huwelijk.
Ziet er leuk uit, dat Australische restaurant.
Nope, even geen centjes voor, maar wel benieuwd om jullie recensie binnenkort in dat topic te lezen.quote:
terwijl je dat helemaal niet verwacht bij een australisch restaurant !quote:Op vrijdag 7 oktober 2005 18:50 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Intressant, zo een kaart op zijn engels
Restaurant ergernis nummer 1 bij veel mensen.
Oké, staat bij deze op ons lijstje om binnenkort te recenseren.quote:Op zaterdag 8 oktober 2005 23:42 schreef Bjoro het volgende:
terwijl je dat helemaal niet verwacht bij een australisch restaurant !
het eten was voortreffelijk..goed afgemeten porties, leuke ambiance, goede bediening !
en niet duur..alle 3 gangen menu's zijn ¤ 27,50
ben benieuwd !quote:Op zaterdag 8 oktober 2005 23:43 schreef golfer het volgende:
[..]
Oké, staat bij deze op ons lijstje om binnenkort te recenseren.
Ehhh, heb je mijn berichtje nog gezien?quote:Op zaterdag 8 oktober 2005 23:43 schreef golfer het volgende:
[..]
Oké, staat bij deze op ons lijstje om binnenkort te recenseren.
Even reageren als Italie kennerquote:
Ik hoor altijd erg goede verhalen over dit restaurant. Een itlaiaanse vriend van mij gaat er regelmatig heen. Bij mij staat het nog op mijn lijstje.quote:Op dinsdag 11 oktober 2005 00:25 schreef golfer het volgende:
DIGGER, wat is volgens jou het allerbeste echt autentieke Italiaanse restaurant (we zijn dol op de echte Italiaanse keuken) in Nederland, waar wij een keer een bezoek voor een recensie moeten brengen?
Het Yamazato heeft een Michelin ster en is gebaseerd op de klassieke, 'fijne' Japanse keuken. Ik vond het erg goed, maar meningen verschillen. Het andere restaurant, Sazanka, is gewoon een Teppanyaki restaurant. Ik hou niet zo van het hele show gebeuren en die grote bakplaat voor mijn snufferd, maar het schijnt sommige mensen er blij te maken.quote:Op dinsdag 11 oktober 2005 08:06 schreef Strolie75 het volgende:
Zijn er hier al eens mensen naar het Okura geweest? Ik zie dat er twee Japanse restaurants in dat hotel zijn. Welke kun je het beste nemen? En liggen de prijzen erg hoog of valt het wel mee?
Als men voor een recensie een keer iets anders wil proberen, raad ik Porto Pino aan (http://www.porto-pino.nl/). Ik ben hier een paar keer geweest, helaas alweer twee jaar geleden. Het is een vrij klein, Italiaans restaurant zonder kaart. Er wordt elke dag gewoon een grote antipasti voorgeschoteld, daar zit meer dan genoeg keuze voor iedereen in. Vervolgens wat dag gerechten (vis, vlees, etc...) en zelfgemaakte pasta (meestal twee soorten).quote:Op dinsdag 11 oktober 2005 08:03 schreef DIGGER het volgende:
Dat zal ik eens navragen, want ik kom echt zelden in een Italiaans restaurant (je kunt je wel inbeelden waarom).
Wat jij doet moet je zelf weten, maar wij doen al jaren het op onze wijze en zijn niet van plan dat te veranderen voor jou.quote:Op dinsdag 18 oktober 2005 19:38 schreef i-spy24 het volgende:
Als lekkerbek vraag ik me altijd af waarom ik nou nooit foto's zie van een van die maalltijden die jullie allemaal verorberen. Bedoel kleine moeite ff te kieken wat je eet. En kom nou niet dat het niet hoort want ik doe het al jaren en het is afhankelijk van je eigen slagvaardigheid of je die moeite wel wil nemen.
En zo is hetquote:Op dinsdag 18 oktober 2005 19:50 schreef Chielus het volgende:
Misschien is dat omdat ze tijdens het eten niet direct met een recentie bezig zijn. En dus verder geenbehoefte hebben om van het eten foto's te gaan maken. Ze gaan daar misschien wel heen voor hun eigen plezier ipv als Fok!recensist.
ik had al zo'n vermoeden,quote:
Al vind ik het wel leuk om hun recensies te lezenquote:
Die ligt toch aan de snel weg vanaf Zwolle naar Hoogeveen? Ben daar vaak langs gekomen onderweg naar Coevordenquote:Op dinsdag 18 oktober 2005 20:49 schreef Coelho het volgende:
Hoe beslissen jullie waar je gaat eten? Wij gaan ook zo af en toe luxe uit eten (zoals we dat dan noemen), 1a 2 keer per jaar - omdat het toch een aardige duit kost.
Als ik jullie als beginnend levensgenieter een tip mag geven: ga eens naar de Koperen Hoogte in Nieuwleusen (boven Zwolle). Het eten is er voortreffelijk, maar vooral de ambiance doet het hem hier. Je zit in een oude watertoren op 50 meter hoogte in een rond restaurant, met een ronddraaiende vloer. In ca. 3 uur tijd draai je 1x volledig rond, en door de glazen buitenwand heb je dus een geweldig uitzicht. In het midden van het restaurant bevindt zich de stilstaande, gedeeltelijk open keuken.
Meestal spontaan of een dag van te voren via recensies op Dinnersite of op Iens.quote:Op dinsdag 18 oktober 2005 20:49 schreef Coelho het volgende:
Hoe beslissen jullie waar je gaat eten?
Voor als je een keer op de bonnefooi gaat:quote:Op dinsdag 18 oktober 2005 21:37 schreef golfer het volgende:
[..]
Meestal spontaan of een dag van te voren via recensies op Dinnersite of op Iens.
Soms ook gewoon op de bonnefooi.
Bluezz of ik zullen daarvan uiteraard ook verslag doen.quote:Op dinsdag 1 november 2005 21:55 schreef gimme.shelter het volgende:
En Bluezz.. we gaan 14 juli in de keuken bij de Librije eten. Dan maak jij een mooie recensie toch?
Ze vroeg het aan mijquote:Op dinsdag 1 november 2005 21:56 schreef golfer het volgende:
Bluezz of ik zullen daarvan uiteraard ook verslag doen.
heb er veel over gehoord.quote:Op dinsdag 1 november 2005 17:04 schreef Bluezz het volgende:
Zaterdag als alles doorgaat gaan we hier eten :
http://www.luca-lucas.nl/
En proberen we er weer een verhaaltje over te schrijven
http://www.dinnersite.nl/restaurant/?RN=434958&lng=nl
http://www.iens.nl/restau(...)taurant.htms?r=18052
Ja, de componist. Daar zijn we ook geweest een hele tijd geleden.quote:Op woensdag 2 november 2005 11:03 schreef Bjoro het volgende:
heb er veel over gehoord.
eten is goed, locatie is prachtig (zit toch waar eerst de Componist zat ?) maar hoorde dat de tafeltjes wel heel dicht op elkaar staan en dat de stoelen niet echt geschikt zijn om uren op te tafelen.
Dat is overigens info die al een aantal maanden oud is dus kan veranderd zijn
Wij ook een beetje een katterig gevoel over dit restaurant, niet vanweg het geld, wel vanwege de teleurstelling na de voorpret en het er zin in hebben.quote:Op zondag 6 november 2005 00:27 schreef ElisaB het volgende:
Had bij mij komen eten: prima pizza van Portofino. Waren we voor 3 x 8 euro klaar geweest
Zonde zeg! Ik word altijd een beetje kregelig van dit soort dingen...
Zo is het natuurlijk ook. De grootste culinaire verassing kregen wij in Hotel De Zon in Ommen. Een waar feestje om daar te eten. Sindsdien valt eigenlijk alles een beetje tegenquote:Op zondag 6 november 2005 01:06 schreef golfer het volgende:
Volgende keer beter, ergens anders, hopen we maar weer.
Kon je in de keuken kijken dan?quote:Op zondag 6 november 2005 01:20 schreef Bluezz het volgende:
Ja, ik had wel verwacht dat er iets met die klacht v/d ossehaas werd gedaan.
We zagen trouwens dat degene die het stuk vlees liet zien aan de kok, dit tot 2 keer toe deed
We konden helaas de reactie van de kok net niet zien...
Ja:quote:
quote:Restaurant Luca & Lucas telt twee verdiepingen, beiden met eigen open keuken.
Oke, dat is altijd wel prettig vind ik persoonlijk. Geeft wel iets van vertrouwen dat je in de keuken kunt kijken.quote:
Je kon in de keuken kijken, maar niet hoe de kok uiteindelijk kookt hoor, het was wel en niet kunnen kijken snap jequote:Op zondag 6 november 2005 01:25 schreef Martijn_77 het volgende:
Alleen als je jullie recensie leest is het geen garantie voor kwaliteit.
Dan raad ik jullie de volgende keer toch aan om maar eens richting purmerend (Neck) te rijden voor een echt goede Italiaan .quote:Op zondag 6 november 2005 01:37 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Je kon in de keuken kijken, maar niet hoe de kok uiteindelijk kookt hoor, het was wel en niet kunnen kijken snap je
Als je de recensies op dinnersite bekijkt (die ik niet had gelezen, alleen die op Iens) hadden we het kunnen weten
Mss. een leuke aparte tent voor een pasta of een pizza, maar zeker niet voor de specialiteiten.
Ziet er erg leuk uit en de kaart zit er ook goed uit. Wacht de recensie af maar als hij goed is ga ik een een keer Jillsin Den Bosch uit proberen.quote:Op zaterdag 26 november 2005 17:21 schreef Bluezz het volgende:
We hebben weer een tafeltje voor vanavond gereserveerd
http://www.jills.nl/
(Haarlem aanklikken)
Hoe vond jij het toen?quote:Op zaterdag 26 november 2005 18:24 schreef Joene het volgende:
Oh daar heb ik ook is gegeten overigens in delft.
Dankjequote:Op zaterdag 26 november 2005 19:12 schreef tong80 het volgende:
Leuke avond gewenst. Lees de recensies altijd met veel plezier.
4 gerechten incl amuse, tenzij jij een geheugen als een zeef hebt lijkt me dat toch best te doen..quote:Op zondag 27 november 2005 00:00 schreef Brighteyes het volgende:
Klinkt goed!
Hoe onthouden jullie in vredesnaam wat jullie gegeten hebben?
Ja, op zich wel, maar alle liflafjes erbij en bijvoorbeeld dat grande entree van Bluezz... ik zou geheid iets vergeten.quote:Op zondag 27 november 2005 00:02 schreef Euc- het volgende:
4 gerechten incl amuse, tenzij jij een geheugen als een zeef hebt lijkt me dat toch best te doen..
Bij de kazen werd wel verteld wat het was. Inderdaad niet aan tafel gesneden, maar dit is natuurlijk verre van een sterrenrestaurant en met name de prijs/kwaliteitsverhouding was zondermeer goed.quote:Op zondag 27 november 2005 00:02 schreef Euc- het volgende:
Verder jammer dat ze de kazen niet aan tafel sneden en niet vertelden wat het was, dat zou ikzelf toch wel als een behoorlijk minpunt beschouwen.
Site is niet erg up-to-date, maar in Den Bosch zit Jill's op het adres Oude Dieze 25quote:Op zondag 27 november 2005 00:13 schreef TerroRobbie het volgende:
Jill's Den Bosch kennen ze op die site nog niet
We kijken vooral naar prijs/kwaliteitsverhouding en houden bij sterrenrestaurents natuurlijk wel rekening met het feit dat de standaard daar een stukje hoger moet liggen qua innovatief koken en gebruik van ingrediënten dan bij een brasserie-achtig restaurant zoals waar we vandaag waren.quote:Op zondag 27 november 2005 00:33 schreef TerroRobbie het volgende:
Een 0-sterrenrestaurant wat bij jullie een 8 krijgt is dat even goed als een x-sterren restaraunt wat van jullie een 8 krijgt. Of hoe moet ik dat zien?
Je hebt van een restaurant wat bij een keten hoort een ander verwachtingspatroon dan bij een 2 michelinsterren restaurant als de Bokkedoorns in hun geval. Tevens in het prijsniveau veel lager dan bij de Bokkedoorns, heel andere bedrijfsformule, andere doelgroep en ga zo maar door. Voor dat geld is het in hun ogen een 8 waard.quote:Op zondag 27 november 2005 00:33 schreef TerroRobbie het volgende:
Een 0-sterrenrestaurant wat bij jullie een 8 krijgt is dat even goed als een x-sterren restaraunt wat van jullie een 8 krijgt. Of hoe moet ik dat zien?
Die in Den Bosch zal ik binnenkort wel eens gaan proberen. Vooral na jullie recensie!quote:Op zaterdag 26 november 2005 23:49 schreef golfer het volgende:
Als de overige vestigingen van Jill’s in de andere vestigingsplaatsen dezelfde kwaliteit bieden, raden we het jullie zeker een keer aan om te proberen.
Ben benieuwd of je over Den Bosch ook zo positief bent qua prijs/kwaliteit als wij dat in Haarlem waren.quote:Op zondag 27 november 2005 20:24 schreef Martijn_77 het volgende:
Die in Den Bosch zal ik binnenkort wel eens gaan proberen. Vooral na jullie recensie!
Ik had hetzelfde hoor met het uiterlijk van het pand en omdat het een keten betreft.quote:Op zondag 27 november 2005 16:30 schreef rashudo het volgende:
Heb vaak getwijfeld om bij Jill's langs te gaan (Delft) maar nog niet gedaan. Ik weet niet waarom, vond het uiterlijk van het pand toch niet zo goed overkomen. Na het lezen van jullie recensie zal ik ze zeker eens met een bezoekje vereren.
Wij hebben ook een keer of 3 bij Jill's in Haarlem gegeten en zijn er ook uiterst tevreden over !quote:Op zondag 27 november 2005 21:13 schreef golfer het volgende:
Ben benieuwd of je over Den Bosch ook zo positief bent qua prijs/kwaliteit als wij dat in Haarlem waren.
ah oke...goede zaak voor die Aussies, als het slecht is zal het niet volzitten....tochquote:Op maandag 28 november 2005 14:54 schreef Bluezz het volgende:
Bjoor, de australier zat vol Vandaar Jill's
Woei, Jill's roeleert, ik heb hem zelfs nog een keer aangedragen. Anywayz, die in Debn Bosch zuigt, ondanks dat het dezelfde kaart is en inrichting. Die van DH is echt super, goed personeel, goede keuken, en ambience is super, zelfs op de drukkere avonden live piano muziek.quote:Op zaterdag 26 november 2005 23:49 schreef golfer het volgende:
Als de overige vestigingen van Jill?s in de andere vestigingsplaatsen dezelfde kwaliteit bieden, raden we het jullie zeker een keer aan om te proberen.
Ik heb de lovende recensies over dit restaurant intussen even op een paar sites gelezen en ondanks de ambiance (Winkelcentrum Kostverloren) is het inderdaad misschien eens een idee om volgend jaar (december van dit jaar zit al vol met etentjes geboekt) eens uit te proberen.quote:Op donderdag 1 december 2005 06:54 schreef zoalshetis het volgende:
ik heb weer heerlijk ( ) mee zitten lezen met jullie recenties. ik zou het erg leuk vinden om ooit over dit restaurant jullie recentie te lezen.
Yu Woah
--------------------------------------------------------------------------------
Kostverlorenhof 56/57, Amstelveen
Telefoon (020) 643 31 54 / Fax (020) 640 55 66
keuken open 12.00-22.00, di gesloten
ik ben er zelf nog nooit geweest, maar had vanacht zo'n honger gekregen van jullie heerlijke eetverhalen dat ik domweg ben gaan googelen op 'chinees', aangezien ik vond dat deze branche nog lichtelijk onderbelicht was in jullie culinaire rondje. ik ben benieuwd wat jullie bevindingen zijnquote:Op donderdag 1 december 2005 15:50 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik heb de lovende recensies over dit restaurant intussen even op een paar sites gelezen en ondanks de ambiance (Winkelcentrum Kostverloren) is het inderdaad misschien eens een idee om volgend jaar (december van dit jaar zit al vol met etentjes geboekt) eens uit te proberen.
Bedankt voor de tip.
Helaas.quote:Op vrijdag 9 december 2005 01:56 schreef Euc- het volgende:
Kaart ziet er goed uit, kan ik mee?
Jammer dat er geen lamsbout op staat. Op mijn verjaardag naar een sjiek restaurant in Johannesburg geweest, lamsbout is echt top golfertquote:Op vrijdag 9 december 2005 01:56 schreef Euc- het volgende:
Kaart ziet er goed uit, kan ik mee?
Ik heb zijn recensie gelezen, maar voorlopig staat voor dit jaar alleen nog maar 't Brouwerskolkje in de planning bij ons.quote:Op zondag 11 december 2005 15:03 schreef Xenomaniac het volgende:
Golfer, heb je al bij Greetje geboekt?
Zoals Johannes het beschreef liep het water me in de mond.
Ik ga donderdag.
Het kindermenu ziet er lekker uitquote:Op vrijdag 16 december 2005 02:12 schreef Bluezz het volgende:
En we gaan zaterdag a.s. eten bij http://www.lamorena.nl/ op Texel.
Geen idee of het wat is
Wie weet zit er een klein verslagje in
Bevestiging is binnen. 6 gangen-kerstmenu dus.quote:Op woensdag 21 december 2005 12:47 schreef Bluezz het volgende:
En 2e kerstdag als het lukt gaan we voor het kerstdiner bij Jill's, het wachten is op de bevestiging
quote:Op woensdag 21 december 2005 16:49 schreef Xenomaniac het volgende:
Veel plezier, wanneer gaan jullie weg?
Hebben jullie daar niks bezocht waarover je een recensie kunt schrijven?quote:Op woensdag 21 december 2005 18:57 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Als je Texel bedoeld, dat hebben we het afgelopen lang weekend bezocht
Nee, dat restaurant Topido waar we daar afgelopen zaterdagavond hebben gegeten was niet de moeite van een recensie waard.quote:Op woensdag 21 december 2005 21:25 schreef Martijn_77 het volgende:
Hebben jullie daar niks bezocht waarover je een recensie kunt schrijven?
Waren de frikandellen aangebrand?quote:Op woensdag 21 december 2005 21:28 schreef golfer het volgende:
[..]
Nee, dat restaurant Topido waar we daar afgelopen zaterdagavond hebben gegeten was niet de moeite van een recensie waard.
Nee, de hertenbiefstuk was te well-done en veel te zout.quote:
Door Bluezz dus verplaatst naar a.s. zaterdag 7 januari, maar dan gaat het dus echt wel gebeuren, deze recensie.quote:Op vrijdag 9 december 2005 01:32 schreef golfer het volgende:
Vrijdag 16 december staat dit, net z'n eerste-Michelinster ontvangen, restaurantje in ons eigen dorpie op het programma.
Ik ben na het lezen van een aantal recensies heel erg benieuwd er naar.
http://www.brouwerskolkje.nl/
Dan wens ik jullie veel plezier!quote:Op maandag 2 januari 2006 00:13 schreef golfer het volgende:
[..]
Door Bluezz dus verplaatst naar a.s. zaterdag 7 januari, maar dan gaat het dus echt wel gebeuren, deze recensie.
rokende koksquote:
is goedquote:Op maandag 2 januari 2006 18:44 schreef Bluezz het volgende:
We zullen een glaasje op je drinken
We zullen het op ons lijstje zetten van mogelijk nog te recenseren gelegenheden.quote:Op zaterdag 7 januari 2006 16:38 schreef kabouter.muts het volgende:
Hebben jullie al eens bij grandcafe Nobel gegeten? Wij hebben er ontzettend gesmuld en de prijs is oke.
www.grandcafenobel.nl
Hoek Damstraat/Spaarne in Haarlem.
quote:Op zaterdag 7 januari 2006 17:24 schreef inkie1010 het volgende:
Veel plezier vanavond! Heb net al jullie recensies gelezen! Erg leuk om te lezen, krijg er honger van (van de meeste )
Meer *dril*. .quote:Op zondag 8 januari 2006 01:58 schreef Bluezz het volgende:
Mijn oester
In zijn/haar geheel "geslikt"... jeweetwel...
*ril*
Waarom 'fluisteren'? Al had je er 600 euro pp voor uitgegeven, dat moet je toch zeker zelf weten.quote:Op zondag 8 januari 2006 02:02 schreef Bluezz het volgende:
*kuch*
reken maar op 150 pp incl. drank, dus wel voor sparen!
Maarrrr, ze hebben ook menu's van 49.50 PP.
niet teveel verder doorvertellen dit groeibriljantje in Nederlandquote:Op zondag 8 januari 2006 02:07 schreef i-spy24 het volgende:
Hey! mooie review. Ik zal volgende maand ofzo ook eens een bezoekje brengen. Klinkt goed allemaal.
Ik ga wel mee!quote:Op zondag 8 januari 2006 02:07 schreef i-spy24 het volgende:
Hey! mooie review. Ik zal volgende maand ofzo ook eens een bezoekje brengen. Klinkt goed allemaal.
Ik meer met El Bulli, maar achquote:Op zondag 8 januari 2006 16:10 schreef dutch-mamma het volgende:
Apart, met dat stikstof! Al associeer ik dat vooral nog met wratten verwijderen... *ouch*
He jakkesquote:Op zondag 8 januari 2006 16:10 schreef dutch-mamma het volgende:
Apart, met dat stikstof! Al associeer ik dat vooral nog met wratten verwijderen... *ouch*
Le-zenquote:Op zondag 8 januari 2006 23:37 schreef SCH het volgende:
Klinkt goed.
partypooper.quote:Op zondag 8 januari 2006 23:39 schreef SCH het volgende:
Waarom zou ik een restaurantrecensie lezen van iemand die geeneens oesters kan openmaken?
quote:Op zondag 8 januari 2006 02:02 schreef Bluezz het volgende:
*kuch*
reken maar op 150 pp incl. drank, dus wel voor sparen!
Maarrrr, ze hebben ook menu's van 49.50 PP.
We wisselen het zoveel mogelijk af en dit soort gelegenheden komen we hooguit 1 of 2x per jaar.quote:Op zondag 8 januari 2006 23:50 schreef SCH het volgende:
Volgende keer maar weer iets betaalbaars okay?
Ik vind het leuk om te lezen, JUIST omdat ik het me niet kan permitteren. Soort van online meegenieten...quote:Op zondag 8 januari 2006 23:50 schreef SCH het volgende:
[..]
Waanzinnig zeg, da's aan mij echt niet besteedt hoor. Het klinkt wel leuk maar ik heb vanavond een heerlijk pastaatje gegeten
Volgende keer maar weer iets betaalbaars okay?
soms heeft men een meevallerquote:Op zondag 8 januari 2006 23:54 schreef dutch-mamma het volgende:
Ik vind het leuk om te lezen, JUIST omdat ik het me niet kan permitteren. Soort van online meegenieten...
een journalist moet genoeg verdienen om af en toe in een sterrenrestauant te eten, anders verkoop je je ziel ook maar voor niks.quote:Op zondag 8 januari 2006 23:50 schreef SCH het volgende:
[..]
Waanzinnig zeg, da's aan mij echt niet besteedt hoor. Het klinkt wel leuk maar ik heb vanavond een heerlijk pastaatje gegeten
Volgende keer maar weer iets betaalbaars okay?
Ze hadden toch geen steak/patat frites/spare-ribs op de kaart staan? Wees dan maar niet bangquote:Op zondag 8 januari 2006 02:10 schreef golfer het volgende:
[..]
niet teveel verder doorvertellen dit groeibriljantje in Nederland
wel met foto's natuurlijkquote:Op zondag 8 januari 2006 02:07 schreef i-spy24 het volgende:
Hey! mooie review. Ik zal volgende maand ofzo ook eens een bezoekje brengen. Klinkt goed allemaal.
Vanavond, speciaal op jouw aanraden even op terugweg uit Vianen-Bloemendaal de afslag Amstelveen genomen en 2 gerechten uit hun specialiteiten gerechten afgehaald.quote:Op donderdag 1 december 2005 06:54 schreef zoalshetis het volgende:
ik heb weer heerlijk ( ) mee zitten lezen met jullie recenties. ik zou het erg leuk vinden om ooit over dit restaurant jullie recentie te lezen.
Yu Woah
--------------------------------------------------------------------------------
Kostverlorenhof 56/57, Amstelveen
Telefoon (020) 643 31 54 / Fax (020) 640 55 66
keuken open 12.00-22.00, di gesloten
Was het maar zo. Dan kregen we er geld voor. Nu kost het alleen maar veel geld.quote:Op maandag 16 januari 2006 02:58 schreef PLAE@ het volgende:
Golfer zijn jullie ook dat stel dat dit voor Man bijt hond doet?
Talpa schijnt nog interesse te hebben in een culinair programmaquote:Op maandag 16 januari 2006 03:02 schreef golfer het volgende:
[..]
Was het maar zo. Dan kregen we er geld voor. Nu kost het alleenmaar veel geld.
Als jij een sponsor weet die ons wekelijks ergens betaald uit eten wil laten gaan vor een recensie, houden wij ons aanbevolen.
Wijs ze maar op onze kennis.quote:Op maandag 16 januari 2006 03:03 schreef The_BoezelaaR het volgende:
Talpa schijnt nog interesse te hebben in een culinair programma
lol er staat dan ook in de recenties dat je er moet gaan zitten en het menu van de chef moet bestellen. overigens denk ik dat er een stuk betere chinezen zijn.quote:Op maandag 16 januari 2006 02:51 schreef golfer het volgende:
[..]
Vanavond, speciaal op jouw aanraden even op terugweg uit Vianen-Bloemendaal de afslag Amstelveen genomen en 2 gerechten uit hun specialiteiten gerechten afgehaald.
Viel achteraf nogal tegen, vonden wij.
Zeker geen hoog cijfer waard en vooral geen vernieuwende Chinees.
Daar was ik ook al bang voorquote:Op maandag 16 januari 2006 03:39 schreef zoalshetis het volgende:
lol er staat dan ook in de recenties dat je er moet gaan zitten en het menu van de chef moet bestellen. overigens denk ik dat er een stuk betere chinezen zijn.
De doorsnee chinees is al beter dan de meeste chinese restaurants hier in de buurtquote:Op maandag 16 januari 2006 14:19 schreef Bluezz het volgende:
Daar was ik ook al bang voor
Dit smaakte als een doorsnee chinees namelijk. Het zag eruit als het eten van Ispy
Ik vind Lotus toch niet verkeerd. Feng Sjeng (of hoe je het ook schrijft) prijst iedereen de hemel in maar daar ben ik nog nooit geweest....eigenlijk ook niet van plan maar goed.quote:Op maandag 16 januari 2006 15:36 schreef Isabeau het volgende:
[..]
De doorsnee chinees is al beter dan de meeste chinese restaurants hier in de buurt
Wat een zooi wordt daar vaak geserveerd. Maar gelukkig zijn de chinese restaurants in de buurt van zowel mijn ouders als schoonouders wel erg goed.
de koffie schijnt er ook goed te zijnquote:Op donderdag 16 maart 2006 01:29 schreef golfer het volgende:
http://www.senseofasia.nl/
De menuutjes zien er wel bij voorbaat erg lekker uit.
quote:Op donderdag 16 maart 2006 09:19 schreef Bjoro het volgende:
[..]
de koffie schijnt er ook goed te zijn
Wij zijn na onze Vietnam vakantie ook bij een paar Vietnamezen wezen eten. Het eerste wat opvalt is dat je eigenlijk nooit het echte Vietnamese eten krijgt. Net zoals er bijvoorbeeld in China geen babi pangang gegeten wordt. Erg jammer, want de Vietnamese keuken is geweldig en om je vingers bij af te likken.quote:Op donderdag 16 maart 2006 01:29 schreef golfer het volgende:
Naar aanleiding van Peking Express, zijn we op zoek gegaan naar een echt Vietnamees specialiteiten restaurant in de omgeving en van plan a.s. zaterdag een recensie te schrijven over dit, op het eerste gezicht wel prima uitziende restaurant:
http://www.senseofasia.nl/
De menuutjes zien er wel bij voorbaat erg lekker uit.
Gelukkig gaan Bluezz en Golfer Vietnamees etenquote:Op donderdag 16 maart 2006 16:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Chinees is zoooo 1975
moet altijd denken aan Jiskefet denken, dat 1 van die lullo's ook naar de Vietnamees was geweestquote:Op donderdag 16 maart 2006 16:22 schreef golfer het volgende:
Leuke tip. Maar eerst maar eens zaterdag die Vietnamees uittesten. Daarna zien we wel weer welke de volgende wordt die in aanmerking komt voor een recensie.
het is al wel weer aan het afnemen kwa trendy. trendy is eerder thais.quote:Op donderdag 16 maart 2006 16:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Surinaams is de trendy keuken in NL op het moment, zeker in Amsterdam.
Ik zie daar wel lekker eten tussen staan, maar niet echt iets vietnameesquote:Op donderdag 16 maart 2006 01:29 schreef golfer het volgende:
Naar aanleiding van Peking Express, zijn we op zoek gegaan naar een echt Vietnamees specialiteiten restaurant in de omgeving en van plan a.s. zaterdag een recensie te schrijven over dit, op het eerste gezicht wel prima uitziende restaurant:
http://www.senseofasia.nl/
De menuutjes zien er wel bij voorbaat erg lekker uit.
Surinaams is bijna hetzelfde als chinees en thais ook, hier in Amsterdam hoor. Lekker wel, maar niet echt trendyquote:Op donderdag 16 maart 2006 16:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Chinees is zoooo 1975
Surinaams is de trendy keuken in NL op het moment, zeker in Amsterdam.
omdat die vaak gewoon hun petje op houden.quote:Op vrijdag 17 maart 2006 12:09 schreef SCH het volgende:
Waarom nemen jullie nooit eens een gastetertje mee.
Een gaSCHt aan tafel? Hoelaat ben je er?quote:Op vrijdag 17 maart 2006 12:09 schreef SCH het volgende:
Waarom nemen jullie nooit eens een gastetertje mee.
Ik doe wel een keer als jullie niet vietnameeSCH etenquote:Op vrijdag 17 maart 2006 12:21 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Een gaSCHt aan tafel? Hoelaat ben je er?
Kom met ons mee naar de Librije!quote:Op vrijdag 17 maart 2006 12:23 schreef SCH het volgende:
[..]
Ik doe wel een keer als jullie niet vietnameeSCH eten
Thai trendy? Eerder retro, thai was trendy een jaar of 10 terug.quote:Op vrijdag 17 maart 2006 11:57 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
het is al wel weer aan het afnemen kwa trendy. trendy is eerder thais.
lekker hoor!quote:Op zaterdag 18 maart 2006 23:11 schreef golfer het volgende:
Recensie van Vietnamees Restaurant Sense of Asia
(speciaal voor plee)
Eindcijfer: een 8,5
Mag ik niet meer zeggen dat het water me nu in de mond staat ?quote:Op zaterdag 18 maart 2006 23:31 schreef Bluezz het volgende:
SC gaarne in het SC topic, het vervuilt ons topicje en dat vind ik jammer
Uiteraard wel, maar de post van zoalshetis had niets met onze recensie te maken en was een SC met PietVerdriet.quote:Op zaterdag 18 maart 2006 23:38 schreef tong80 het volgende:
Mag ik niet meer zeggen dat het water me nu in de mond staat ?
Ziet er sjiek uit.quote:Op dinsdag 8 augustus 2006 14:25 schreef Bluezz het volgende:
Precies
Maar als alles doorgaat, gaan we 2 sept. aanstaande ( op onze dag) naar Lambermon's.
Dat concept is inderdaad erg leuk , tenminste zo lijkt hetquote:Op dinsdag 8 augustus 2006 14:54 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Het gaat ons om het concept Niet om het sjieke
Kijk, dit lijkt me nou wat! Gewoon eten wat de pot schaft en zelf mogen geven wanneer je wilt stoppen. Ben reuze benieuwd naar dit verslag!quote:Op dinsdag 8 augustus 2006 14:25 schreef Bluezz het volgende:
Precies
Maar als alles doorgaat, gaan we 2 sept. aanstaande ( op onze dag) naar Lambermon's.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |