abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_29626535
Het dagschopje
  zondag 14 augustus 2005 @ 13:59:50 #92
16447 Chielus
Dial M for me.
pi_29627206
tis wel jammer dat je idd, gangen laat staan omdat het allemaal anders te lang gaat duren. Maar goed ze hebben blijkbaar vaker met deze opmerking te maken gehad gezein hun eigen opmerking op de site.
Maar goed, in Italiaanse REstaurants kan je dat een beetje verwachten. Ik kan me niet herrinneren ooit in Italie binnen 2 uur uit een Restaurant te zijn gekomen.
Save the cheerleader. Save the World.
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today James Dean
  zondag 14 augustus 2005 @ 14:01:11 #93
16447 Chielus
Dial M for me.
pi_29627251
BTW, even voor mijn beeldvorming. Waar wonen jullie eigenlijk. Aangezien de meeste van jullie Recenties uit Noord Holland komen. (en ik neem aan dat jullie daar nu specefiek naar toe rijden)
Save the cheerleader. Save the World.
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today James Dean
pi_29627461
We wonen in Bloemendaal.
Ik heb tot dec. in Utrecht gewoond, daar komen ook wat recensies vandaan
  vrijdag 7 oktober 2005 @ 13:37:43 #95
61305 Bjoro
Proud to have Maud !
pi_31252566
*ppppfffffffffffffffff*

*kuch kuch*

*blaast ff het stof van dit topic af

Na de peperdure bruiloft zijn B&G waarschijnlijk weer druk aan het sparen om te kunnen recenseren.

Ondertussen gaat Bjoro vanavond eten in Heemstede bij Southern Cross
Australische gerechten dus.
Hier hun website

ben benieuwd !!
256 goals !
[Column]Hoera, prijs gewonnen!
'Zo gewoon en toch zo bijzonder,
Zo alledaags maar nog steeds een wonder' Maud 07-07-2005
  vrijdag 7 oktober 2005 @ 15:19:05 #96
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_31255339
Wij gaan binnenkort weer eens een recensie schrijven, Bjoro, maar zijn inderdaad nog aan het bijkomen van de kosten van ons huwelijk.
Ziet er leuk uit, dat Australische restaurant.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 7 oktober 2005 @ 15:25:50 #97
61305 Bjoro
Proud to have Maud !
pi_31255543
quote:
Op vrijdag 7 oktober 2005 15:19 schreef golfer het volgende:
Wij gaan binnenkort weer eens een recensie schrijven, Bjoro, maar zijn inderdaad nog aan het bijkomen van de kosten van ons huwelijk.
Ziet er leuk uit, dat Australische restaurant.
zekers...en redelijk in de buurt ! (voor jullie ook )
256 goals !
[Column]Hoera, prijs gewonnen!
'Zo gewoon en toch zo bijzonder,
Zo alledaags maar nog steeds een wonder' Maud 07-07-2005
  vrijdag 7 oktober 2005 @ 18:36:21 #98
593 sjak
Juffie Bloem
pi_31261380
Wij hebben laatst gegeten bij Cheval Blanc in Heemstede. Lekker eten, leuke ambiance, goede service. Qua prijs geen idee, we hebben ons laten trakteren. Maar misschien voor jullie eens een idee om te gaan kijken, lekker in de buurt.
http://www.cheval-blanc.nl/
Lekker douchen!
  vrijdag 7 oktober 2005 @ 18:50:01 #99
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_31261780
quote:
Op vrijdag 7 oktober 2005 13:37 schreef Bjoro het volgende:
*ppppfffffffffffffffff*

*kuch kuch*

*blaast ff het stof van dit topic af

Na de peperdure bruiloft zijn B&G waarschijnlijk weer druk aan het sparen om te kunnen recenseren.

Ondertussen gaat Bjoro vanavond eten in Heemstede bij Southern Cross
Australische gerechten dus.
Hier hun website

ben benieuwd !!
Intressant, zo een kaart op zijn engels
Restaurant ergernis nummer 1 bij veel mensen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 7 oktober 2005 @ 18:58:06 #100
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_31262036
quote:
Op vrijdag 7 oktober 2005 18:50 schreef Pietverdriet het volgende:
Intressant, zo een kaart op zijn engels
Restaurant ergernis nummer 1 bij veel mensen.
Lekker rustig dus als dat soort zeikerds en zuurpruimen wegblijven uit dat restaurant.
***
  zaterdag 8 oktober 2005 @ 01:24:15 #101
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_31273111
quote:
Op vrijdag 7 oktober 2005 15:19 schreef golfer het volgende:
Wij gaan binnenkort weer eens een recensie schrijven, Bjoro, maar zijn inderdaad nog aan het bijkomen van de kosten van ons huwelijk.
Ziet er leuk uit, dat Australische restaurant.
Je gaat met ons mee naar Parkheuvel?
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  zaterdag 8 oktober 2005 @ 01:28:30 #102
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_31273224
quote:
Op zaterdag 8 oktober 2005 01:24 schreef Euc- het volgende:


Je gaat met ons mee naar Parkheuvel?
Nope, even geen centjes voor, maar wel benieuwd om jullie recensie binnenkort in dat topic te lezen.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 8 oktober 2005 @ 01:34:48 #103
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_31273370
achach, sparen! je hebt nog 2 weken!
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  zaterdag 8 oktober 2005 @ 23:42:06 #104
61305 Bjoro
Proud to have Maud !
pi_31296254
quote:
Op vrijdag 7 oktober 2005 18:50 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Intressant, zo een kaart op zijn engels
Restaurant ergernis nummer 1 bij veel mensen.
terwijl je dat helemaal niet verwacht bij een australisch restaurant !

het eten was voortreffelijk..goed afgemeten porties, leuke ambiance, goede bediening !

en niet duur..alle 3 gangen menu's zijn ¤ 27,50
256 goals !
[Column]Hoera, prijs gewonnen!
'Zo gewoon en toch zo bijzonder,
Zo alledaags maar nog steeds een wonder' Maud 07-07-2005
  zaterdag 8 oktober 2005 @ 23:43:38 #105
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_31296306
quote:
Op zaterdag 8 oktober 2005 23:42 schreef Bjoro het volgende:


terwijl je dat helemaal niet verwacht bij een australisch restaurant !

het eten was voortreffelijk..goed afgemeten porties, leuke ambiance, goede bediening !

en niet duur..alle 3 gangen menu's zijn ¤ 27,50
Oké, staat bij deze op ons lijstje om binnenkort te recenseren.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 8 oktober 2005 @ 23:45:56 #106
61305 Bjoro
Proud to have Maud !
pi_31296395
quote:
Op zaterdag 8 oktober 2005 23:43 schreef golfer het volgende:

[..]

Oké, staat bij deze op ons lijstje om binnenkort te recenseren.
ben benieuwd !

Jullie zijn wat kritischer dan wij zijn, denk ik !
Maar wij vonden het heel leuk !
256 goals !
[Column]Hoera, prijs gewonnen!
'Zo gewoon en toch zo bijzonder,
Zo alledaags maar nog steeds een wonder' Maud 07-07-2005
  zondag 9 oktober 2005 @ 12:50:44 #107
593 sjak
Juffie Bloem
pi_31305785
quote:
Op zaterdag 8 oktober 2005 23:43 schreef golfer het volgende:

[..]

Oké, staat bij deze op ons lijstje om binnenkort te recenseren.
Ehhh, heb je mijn berichtje nog gezien?
Lekker douchen!
pi_31307378
Ja, we hebben op deze manier al een aardig lijstje
pi_31348105
quote:
Op zondag 14 augustus 2005 01:16 schreef golfer het volgende:

Website: http://www.laforca.nl/
Even reageren als Italie kenner

Golfer, jouw voorgerecht is typisch Italiaans en dan met name zoals het vaak wordt gegeten als onderdeel van de visgang bij feestmenu's zoals bij kerst en oud en nieuw.
Met name in Zuid Italie overigens.
En wat ik van m'n schoonmoeder weet als ze dit maakt, is dat ze er ook ietwat citroensap bij doet en uiteraard olijfolie en dat ze de garnalen al 24 uur van te voren met deze marinade insmeert (sterkere smaak, tip dus als je het thuis eens wilt maken).

En mbt de porties en de tijdsduur: Een beetje kerstdiner duur een uurtje of 8, 9 en ja, dan zit er wel redelijk wat tijd tussen de gangen, plus dat de porties soms ook flink zijn (zeker van de pasta verhoudingsgewijs).
Die lange pauzes tussendoor zijn bedoeld om de gerechten wat te laten zaken plus om gewoon te kletsen en drinken, het heeft allemaal geen haast (Wederom - met name in Zuid Italie).

Mbt het 'te doorsnee' aan de hoofdgerechten: Het zijn allemaal produkten geweest die je als Nederlander goed kent en vaker eet. En kenmerk van de Italiaanse keuken is dat er nooit veel ingredienten per gerecht gebruikt worden, het gaat vaak om de eenvoud, de kwaliteit van de ingredienten en de verhouding/bereidingswijze. Kan dus daardoor komen dat je het te normaal vond.

En mbt de Sambuca, dat zal ongetwijfeld Sambuca Molinari geweest zijn, de beste die er is (ook heerlijk in de espresso)

De inrichting klopt wel met de meeste Italiaanse restaurants, is vaak weinig bijzonders. Sfeer maak je zelf aldus de Italianen en ze vinden zelf dat ze het best de meeste tijd en aandacht kunnen besteden aan het eten, dat is waar het om draait.

En tot slot, eigenlijk had je anti-pasta, pasta (of pizza), hoofdgerecht, (fruit) desert, koffie & likeur moeten doen he
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
  dinsdag 11 oktober 2005 @ 00:25:45 #110
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_31348475
DIGGER, wat is volgens jou het allerbeste echt autentieke Italiaanse restaurant (we zijn dol op de echte Italiaanse keuken) in Nederland, waar wij een keer een bezoek voor een recensie moeten brengen?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_31351937
Dat zal ik eens navragen, want ik kom echt zelden in een Italiaans restaurant (je kunt je wel inbeelden waarom).
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_31351955
Zijn er hier al eens mensen naar het Okura geweest? Ik zie dat er twee Japanse restaurants in dat hotel zijn. Welke kun je het beste nemen? En liggen de prijzen erg hoog of valt het wel mee?
"Ik heb geen tijd voor leuk,... ik maak alleen tijd voor episch! - Chocobo
pi_31351980
Ik ben wel eens in het Okura geweest, maar heb de rekening niet betaalt. Het was namelijk best prijzig, maar wel heel erg lekker! Ik had een flinke portie sashimi en heb daar mijn vingers bijna bij opgegeten

Ik heb maar 1 van de 2 restaurants gezien (plus ontbijtrestaurant) en kan je dus niet zeggen welk restaurant de betere is.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  dinsdag 11 oktober 2005 @ 09:06:23 #114
593 sjak
Juffie Bloem
pi_31352666
quote:
Op dinsdag 11 oktober 2005 00:25 schreef golfer het volgende:
DIGGER, wat is volgens jou het allerbeste echt autentieke Italiaanse restaurant (we zijn dol op de echte Italiaanse keuken) in Nederland, waar wij een keer een bezoek voor een recensie moeten brengen?
Ik hoor altijd erg goede verhalen over dit restaurant. Een itlaiaanse vriend van mij gaat er regelmatig heen. Bij mij staat het nog op mijn lijstje.
http://www.mariouva.nl/ristorantestart.html
Lekker douchen!
pi_31354891
quote:
Op dinsdag 11 oktober 2005 08:06 schreef Strolie75 het volgende:
Zijn er hier al eens mensen naar het Okura geweest? Ik zie dat er twee Japanse restaurants in dat hotel zijn. Welke kun je het beste nemen? En liggen de prijzen erg hoog of valt het wel mee?
Het Yamazato heeft een Michelin ster en is gebaseerd op de klassieke, 'fijne' Japanse keuken. Ik vond het erg goed, maar meningen verschillen. Het andere restaurant, Sazanka, is gewoon een Teppanyaki restaurant. Ik hou niet zo van het hele show gebeuren en die grote bakplaat voor mijn snufferd, maar het schijnt sommige mensen er blij te maken.
De prijzen schelen nogal. Yamazato is gewoon de duurste, maar je moeten verder kijken naar wat je wilt: Teppanyaki of klassiek Japans...
"Winners never quit, 'cause quitters never win"
"Greedy people get rich, but pigs get slaughtered"
pi_31355055
quote:
Op dinsdag 11 oktober 2005 08:03 schreef DIGGER het volgende:
Dat zal ik eens navragen, want ik kom echt zelden in een Italiaans restaurant (je kunt je wel inbeelden waarom).
Als men voor een recensie een keer iets anders wil proberen, raad ik Porto Pino aan (http://www.porto-pino.nl/). Ik ben hier een paar keer geweest, helaas alweer twee jaar geleden. Het is een vrij klein, Italiaans restaurant zonder kaart. Er wordt elke dag gewoon een grote antipasti voorgeschoteld, daar zit meer dan genoeg keuze voor iedereen in. Vervolgens wat dag gerechten (vis, vlees, etc...) en zelfgemaakte pasta (meestal twee soorten).
De sfeer is gewoon enorm kneuterig en de keuken vrij authentiek. Door de vele gerechten en de authenticiteit is het een enorme aanrader voor mensen die meer van de Italiaanse keuken willen zien. Al met al vond ik het nooit erg duur (iets van 35 euro voor het hele gebeuren) en echt erg goed.
"Winners never quit, 'cause quitters never win"
"Greedy people get rich, but pigs get slaughtered"
pi_31541370
Als lekkerbek vraag ik me altijd af waarom ik nou nooit foto's zie van een van die maalltijden die jullie allemaal verorberen. Bedoel kleine moeite ff te kieken wat je eet. En kom nou niet dat het niet hoort want ik doe het al jaren en het is afhankelijk van je eigen slagvaardigheid of je die moeite wel wil nemen.Tevens wordt je ook niet als een idioot aangegeken in het restaurant door het personeel want je zit er voor jezelf en zolang je je netjes gedraagd mag je doen wat je wilt. Daarnaast vinden zij is mijn ervaring het alleen maar leuk iemand aan te treffen die op deze wijze zijn liefde voor lekker eten uitoefend.Sterker nog: Ik kreeg menigmaal te horen als ik dan na afloop ze de foto's liet zien via mail van zowel hen als die van een ander restaurant,dat het fraai was. Dus het werkt 2 kanten op en mijn ervaing is dat ze je dan heel graag terug zien komen als klant omdat je dan een soort wandelend reclamebord voor ze bent die tenminste op een eerlijke wijze zijn ervaring deelt waar ze normaal dus helemaal niks horen en maar moeten gissen of het echt lekker was.
Tevens nodigen ze je dan ook weleens uit voor bepaalde proefavonden of krijg je weleens iets speciaals van het Huis danwel een fikse korting op je rekening.(altijd leuk als dat gebeurt)

Een we weten allemaal dat 1 zelf geschoten foto veel meer zegt dat hele lappen tekst zonder een visuele voorstelling van zaken.
Ik zie nu gelukkig steeds meer foto's in blogs van collega lekkerbekken en denk dan:
" zo...nu benik echt aan het kwijlen en daar moet ik echt heen ! "


mijn ervaringen

[ Bericht 6% gewijzigd door i-spy24 op 18-10-2005 20:04:48 ]
  dinsdag 18 oktober 2005 @ 19:49:47 #118
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_31541680
quote:
Op dinsdag 18 oktober 2005 19:38 schreef i-spy24 het volgende:
Als lekkerbek vraag ik me altijd af waarom ik nou nooit foto's zie van een van die maalltijden die jullie allemaal verorberen. Bedoel kleine moeite ff te kieken wat je eet. En kom nou niet dat het niet hoort want ik doe het al jaren en het is afhankelijk van je eigen slagvaardigheid of je die moeite wel wil nemen.
Wat jij doet moet je zelf weten, maar wij doen al jaren het op onze wijze en zijn niet van plan dat te veranderen voor jou.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 18 oktober 2005 @ 19:50:24 #119
16447 Chielus
Dial M for me.
pi_31541695
Misschien is dat omdat ze tijdens het eten niet direct met een recentie bezig zijn. En dus verder geenbehoefte hebben om van het eten foto's te gaan maken. Ze gaan daar misschien wel heen voor hun eigen plezier ipv als Fok!recensist. Maar goed misschien vinden ze het een leuk idee voor de volgende x.

Trouwens ik heb meer aan een sfeer en smaak beschrijving dan aan 1 foto van het eten hoor. Leuk een stukje opmaak maar wat mij betreft gaat het voor 90 % om de smaak van het eten.
Save the cheerleader. Save the World.
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today James Dean
pi_31542455
quote:
Op dinsdag 18 oktober 2005 19:50 schreef Chielus het volgende:
Misschien is dat omdat ze tijdens het eten niet direct met een recentie bezig zijn. En dus verder geenbehoefte hebben om van het eten foto's te gaan maken. Ze gaan daar misschien wel heen voor hun eigen plezier ipv als Fok!recensist.
En zo is het
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')