Je gaat met ons mee naar Parkheuvel?quote:Op vrijdag 7 oktober 2005 15:19 schreef golfer het volgende:
Wij gaan binnenkort weer eens een recensie schrijven, Bjoro, maar zijn inderdaad nog aan het bijkomen van de kosten van ons huwelijk.
Ziet er leuk uit, dat Australische restaurant.
Nope, even geen centjes voor, maar wel benieuwd om jullie recensie binnenkort in dat topic te lezen.quote:
terwijl je dat helemaal niet verwacht bij een australisch restaurant !quote:Op vrijdag 7 oktober 2005 18:50 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Intressant, zo een kaart op zijn engels
Restaurant ergernis nummer 1 bij veel mensen.
Oké, staat bij deze op ons lijstje om binnenkort te recenseren.quote:Op zaterdag 8 oktober 2005 23:42 schreef Bjoro het volgende:
terwijl je dat helemaal niet verwacht bij een australisch restaurant !![]()
het eten was voortreffelijk..goed afgemeten porties, leuke ambiance, goede bediening !
en niet duur..alle 3 gangen menu's zijn ¤ 27,50![]()
ben benieuwd !quote:Op zaterdag 8 oktober 2005 23:43 schreef golfer het volgende:
[..]
Oké, staat bij deze op ons lijstje om binnenkort te recenseren.
Ehhh, heb je mijn berichtje nog gezien?quote:Op zaterdag 8 oktober 2005 23:43 schreef golfer het volgende:
[..]
Oké, staat bij deze op ons lijstje om binnenkort te recenseren.
Even reageren als Italie kennerquote:
Ik hoor altijd erg goede verhalen over dit restaurant. Een itlaiaanse vriend van mij gaat er regelmatig heen. Bij mij staat het nog op mijn lijstje.quote:Op dinsdag 11 oktober 2005 00:25 schreef golfer het volgende:
DIGGER, wat is volgens jou het allerbeste echt autentieke Italiaanse restaurant (we zijn dol op de echte Italiaanse keuken) in Nederland, waar wij een keer een bezoek voor een recensie moeten brengen?
Het Yamazato heeft een Michelin ster en is gebaseerd op de klassieke, 'fijne' Japanse keuken. Ik vond het erg goed, maar meningen verschillen. Het andere restaurant, Sazanka, is gewoon een Teppanyaki restaurant. Ik hou niet zo van het hele show gebeuren en die grote bakplaat voor mijn snufferd, maar het schijnt sommige mensen er blij te maken.quote:Op dinsdag 11 oktober 2005 08:06 schreef Strolie75 het volgende:
Zijn er hier al eens mensen naar het Okura geweest? Ik zie dat er twee Japanse restaurants in dat hotel zijn. Welke kun je het beste nemen? En liggen de prijzen erg hoog of valt het wel mee?
Als men voor een recensie een keer iets anders wil proberen, raad ik Porto Pino aan (http://www.porto-pino.nl/). Ik ben hier een paar keer geweest, helaas alweer twee jaar geleden. Het is een vrij klein, Italiaans restaurant zonder kaart. Er wordt elke dag gewoon een grote antipasti voorgeschoteld, daar zit meer dan genoeg keuze voor iedereen in. Vervolgens wat dag gerechten (vis, vlees, etc...) en zelfgemaakte pasta (meestal twee soorten).quote:Op dinsdag 11 oktober 2005 08:03 schreef DIGGER het volgende:
Dat zal ik eens navragen, want ik kom echt zelden in een Italiaans restaurant (je kunt je wel inbeelden waarom).
Wat jij doet moet je zelf weten, maar wij doen al jaren het op onze wijze en zijn niet van plan dat te veranderen voor jou.quote:Op dinsdag 18 oktober 2005 19:38 schreef i-spy24 het volgende:
Als lekkerbek vraag ik me altijd af waarom ik nou nooit foto's zie van een van die maalltijden die jullie allemaal verorberen. Bedoel kleine moeite ff te kieken wat je eet. En kom nou niet dat het niet hoort want ik doe het al jaren en het is afhankelijk van je eigen slagvaardigheid of je die moeite wel wil nemen.
En zo is hetquote:Op dinsdag 18 oktober 2005 19:50 schreef Chielus het volgende:
Misschien is dat omdat ze tijdens het eten niet direct met een recentie bezig zijn. En dus verder geenbehoefte hebben om van het eten foto's te gaan maken. Ze gaan daar misschien wel heen voor hun eigen plezier ipv als Fok!recensist.
ik had al zo'n vermoeden,quote:
Al vind ik het wel leuk om hun recensies te lezenquote:
Die ligt toch aan de snel weg vanaf Zwolle naar Hoogeveen? Ben daar vaak langs gekomen onderweg naar Coevordenquote:Op dinsdag 18 oktober 2005 20:49 schreef Coelho het volgende:
Hoe beslissen jullie waar je gaat eten? Wij gaan ook zo af en toe luxe uit eten (zoals we dat dan noemen), 1a 2 keer per jaar - omdat het toch een aardige duit kost.
Als ik jullie als beginnend levensgenieter een tip mag geven: ga eens naar de Koperen Hoogte in Nieuwleusen (boven Zwolle). Het eten is er voortreffelijk, maar vooral de ambiance doet het hem hier. Je zit in een oude watertoren op 50 meter hoogte in een rond restaurant, met een ronddraaiende vloer. In ca. 3 uur tijd draai je 1x volledig rond, en door de glazen buitenwand heb je dus een geweldig uitzicht. In het midden van het restaurant bevindt zich de stilstaande, gedeeltelijk open keuken.
Meestal spontaan of een dag van te voren via recensies op Dinnersite of op Iens.quote:Op dinsdag 18 oktober 2005 20:49 schreef Coelho het volgende:
Hoe beslissen jullie waar je gaat eten?
Voor als je een keer op de bonnefooi gaat:quote:Op dinsdag 18 oktober 2005 21:37 schreef golfer het volgende:
[..]
Meestal spontaan of een dag van te voren via recensies op Dinnersite of op Iens.
Soms ook gewoon op de bonnefooi.
Bluezz of ik zullen daarvan uiteraard ook verslag doen.quote:Op dinsdag 1 november 2005 21:55 schreef gimme.shelter het volgende:
En Bluezz.. we gaan 14 juli in de keuken bij de Librije eten. Dan maak jij een mooie recensie toch?
Ze vroeg het aan mijquote:Op dinsdag 1 november 2005 21:56 schreef golfer het volgende:
Bluezz of ik zullen daarvan uiteraard ook verslag doen.
heb er veel over gehoord.quote:Op dinsdag 1 november 2005 17:04 schreef Bluezz het volgende:
Zaterdag als alles doorgaat gaan we hier eten :
http://www.luca-lucas.nl/
En proberen we er weer een verhaaltje over te schrijven
http://www.dinnersite.nl/restaurant/?RN=434958&lng=nl
http://www.iens.nl/restau(...)taurant.htms?r=18052
Ja, de componist. Daar zijn we ook geweest een hele tijd geleden.quote:Op woensdag 2 november 2005 11:03 schreef Bjoro het volgende:
heb er veel over gehoord.
eten is goed, locatie is prachtig (zit toch waar eerst de Componist zat ?) maar hoorde dat de tafeltjes wel heel dicht op elkaar staan en dat de stoelen niet echt geschikt zijn om uren op te tafelen.
Dat is overigens info die al een aantal maanden oud is dus kan veranderd zijn
Wij ook een beetje een katterig gevoel over dit restaurant, niet vanweg het geld, wel vanwege de teleurstelling na de voorpret en het er zin in hebben.quote:Op zondag 6 november 2005 00:27 schreef ElisaB het volgende:
Had bij mij komen eten: prima pizza van Portofino. Waren we voor 3 x 8 euro klaar geweest
Zonde zeg! Ik word altijd een beetje kregelig van dit soort dingen...
Zo is het natuurlijk ook. De grootste culinaire verassing kregen wij in Hotel De Zon in Ommen. Een waar feestje om daar te eten. Sindsdien valt eigenlijk alles een beetje tegenquote:Op zondag 6 november 2005 01:06 schreef golfer het volgende:
Volgende keer beter, ergens anders, hopen we maar weer.
Kon je in de keuken kijken dan?quote:Op zondag 6 november 2005 01:20 schreef Bluezz het volgende:
Ja, ik had wel verwacht dat er iets met die klacht v/d ossehaas werd gedaan.
We zagen trouwens dat degene die het stuk vlees liet zien aan de kok, dit tot 2 keer toe deed![]()
We konden helaas de reactie van de kok net niet zien...
Ja:quote:
quote:Restaurant Luca & Lucas telt twee verdiepingen, beiden met eigen open keuken.
Oke, dat is altijd wel prettig vind ik persoonlijk. Geeft wel iets van vertrouwen dat je in de keuken kunt kijken.quote:
Je kon in de keuken kijken, maar niet hoe de kok uiteindelijk kookt hoor, het was wel en niet kunnen kijken snap jequote:Op zondag 6 november 2005 01:25 schreef Martijn_77 het volgende:
Alleen als je jullie recensie leest is het geen garantie voor kwaliteit.
Dan raad ik jullie de volgende keer toch aan om maar eens richting purmerend (Neck) te rijden voor een echt goede Italiaan .quote:Op zondag 6 november 2005 01:37 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Je kon in de keuken kijken, maar niet hoe de kok uiteindelijk kookt hoor, het was wel en niet kunnen kijken snap je
Als je de recensies op dinnersite bekijkt (die ik niet had gelezen, alleen die op Iens) hadden we het kunnen weten
Mss. een leuke aparte tent voor een pasta of een pizza, maar zeker niet voor de specialiteiten.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |