FOK!forum / Brave New World / Qanon en de strijd van Trump tegen de Cabal - Deel 2
MangoTreemaandag 14 januari 2019 @ 13:39
Inleiding:
Een interessant nieuw complottheoretische fenomeen is er al weer een tijdje aan de gang in de VS en ik was eigenlijk verbaasd dat er kennelijk nog geen topic over was gemaakt in BNW.

Sinds 17 oktober 2017 heeft een onbekend persoon of personen, onder de naam Q, berichten verstuurd eerst op het Amerikaanse forum 4chan en tegenwoordig op het forum 8chan.
De berichten zijn meestal nogal cryptisch en het eigenaardige is dat de berichten vaak vlak daarna gevolgd worden door een (al dan niet relevante) tweet van Trump of althans dat beweert men adhv statistieken. (De naam Q komt van de hoogste status van geheimhouding, Q clearence, binnen het ministerie van energie, die aan een persoon verleend kan worden; eerste drop werd gemaakt onder de naam 'Q clearence patriot'). https://nl.wikipedia.org/wiki/QAnon

Hier een voorbeeld van een bericht van Q, ook wel een Q drop of 'bread crumbs' ofwel broodkruimels genoemd:

[ afbeelding ]

Omdat Q zijn berichten plaatst op een anoniem forum en degene die de berichten plaatst anoniem is, is het fenomeen wrs Qanon genoemd. Dus Q, zijn naam, en 'anon' voor anoniem.

De context:
1) De wereld wordt geregeerd door een zogenaamde Diepe Staat, deze is bekend onder allerlei benamingen zoals: New World Order, de Illuminatie, het comité van de 300, de 13 families ofwel de bloedlijn of de benaming die het meest opduikt (men had er hier al een topic over ook, zag ik) de Cabal. De Cabal is een groepje mensen (al dan niet van buitenaardse afkomst :').) dat alle touwtjes in handen houdt mondiaal gezien. Deze lieden, die je vaak aantreft in de hoogste echalons van de grote mondiaal opererende banken en financiële instituten en waarvan het koningshuis van UK en Nederland ook lid zijn, zijn erop uit om de wereld te onderwerpen, de wereldbevolking te decimeren en te verdienen aan het tegen elkaar opzetten van volkeren en binnen volkeren bevolkingsgroepen om zo oorlogen of burgeroorlogen te veroorzaken en hier veel geld aan te verdienen. Overigens vaak wordt hierbij opgemerkt dat de Cabal aanhangers zijn van het Satanisme c.q. Luciferisme en in allerlei rituelen aan bijv. kinderoffers doen.
2) Zij doen dit via allerlei instanties: het militaire apparaat (i.e. het Pentagon), de zogenaamde alfabet agentschappen (CIA, FBI, NSA, etc.: hiervan zijn er circa 75), maar bijvoorbeeld de Bilderberg conferentie is ook een soort onder order van de Cabal.

Drie ontwikkelingen:
1) In 2007 kwam er een publicatie vrij, volgens mij van de CIA zelf, waarin gewag werd gemaakt van project 'Mockingbird'. Erg veel is niet uit dat project gekomen, want bijna alles wat de CIA onderneemt mislukt altijd, volgens critici van de CIA, maar voor de volgers van Qanon is dit de belangrijkste reden waarom de MSM niet zijn te vertrouwen. Fake News vindt zijn basis in dit project Mockingbird dus.
2) Verder ontstond er in de periode 2011-2013 een rebellie in de instanties die het smerige werk doen voor de Cabal. Deze breuk, die niet 100% is, voltrekt zich ook binnen de Cabal zelf; nieuwe generaties van de 13 families willen niet meer meewerken aan de poppenkast. De redenen blijven vaag verder. Deze rebellie noemt men de "Alliantie". Qanon is een onderdeel van deze alliantie.
3) In comes Trump. Financieel onafhankelijk, geen onderdeel van de Cabal en niet gelinkt aan het partij-establishment van zowel Democraten als Republikeinen. Nou we hebben wel gezien tot welk een drama het leidde bij bepaalde mensen toen Trump werd gekozen als president iig, dus het was sws wel een klap voor het establishment.

The Calm before the Storm?
En wanneer het nu precies begonnen is moet ik nog even uitzoeken, maar op gegeven moment wordt Trump opgenomen door een camera en zegt dan: The Calm before the Storm. En in dit verhaal is dat eigenlijk het startsein voor het Qanon fenomeen. Qanon verwijst vaak naar twee termen: 1) The Calm before the Storm of simpelweg The Storm en ook wat het gevolg zou moeten zijn van de Storm: 2) The (Great) Awakening. Vandaar noemen volgers zich ook wakker of wel 'woke'. Maar dat laatste doen ook SJWs geloof ik. Overigens toen Qanon begon verscheen er een filmpje of foto, waarop Trump met een spiekbriefje in zijn hand staat en de onderste regel daarop kun je lezen (doordat zijn kleine handjes dat briefje niet helemaal bedekte): daarop staat: '5) I hear you'. En dat is een bijna subliminale boodschap aan de volgers van Qanon. Dit steeds zoeken naar clues in de berichtgeving van Qanon gecombineerd met bepaalde uitspraken of handelingen van Trump is het hele fenomeen rondom dit verhaal eigenlijk.

Qanon:
Wat
- het leveren van een Real Time verslag van de Strijd van Trump tegen de Cabal.
- dit moet leiden tot de Great Awakening bij de Amerikaanse burgers.
Wie
- onderdeel van de Alliantie.
- persoon of personen binnen het Witte Huis, zoals bewezen wordt door bepaalde foto's en de link die bestaat tussen berichten die Qanon maakt en soms seconden daarna gevolgd worden door een tweet van DJT (al dan niet relevant). Volgens deze theorie althans.
Waarom
- het collectieve bewustzijn stimuleren.
- voorbereiding op de eindstrijd tussen Cabal en Alliantie.
Waar
- internet en internet zijn wij allen. Het trekt een beetje mystiek aangelegde snuiters aan ook in de VS, plus uiteraard de complottheorie community en die is zeer groot in de VS. Door zich te informeren via internet kan de bevolking dus het Fake News van de MSM ontwijken. Aantekening is natuurlijk dat internet zelf ook veel, misschien nog wel meer, Fake News oplevert, maar zo kritisch is men niet in deze community natuurlijk.

Paar eigenaardige zaken:
- in juli van dit jaar (of eerder nog) kwam de theorie ineens naar voren dat Qanon niemand minder dan John F. Kennedy jr. zou zijn. Dit leidde men af uit een bepaalde Q drop. Deze zou in 1999 zijn dood in scene gezet hebben om de strijd aan te gaan tegen de Cabal, die ook zijn vader vermoord zou hebben in 1963. JFK jr. zou ook goed bevriend geweest zijn met DJT, volgens deze theorie, en samen hebben ze dit plan bedacht. Duiken dus ook weer veel filmpjes op op YT waarin allerlei verdachte omstandigheden rondom JFK jrs dood in 1999 worden belicht. JFK jr. zou overigens, aangezien zijn familie behoort tot de Cabal, behoren tot een vroege voorloper van de rebellie van nieuwe generaties van de Cabal tegen diezelfde Cabal.
- de door Q gebruikte leus: 'where we go one, we go all' ofwel afgekort WWG1WGA komt van een inscriptie op een scheepsbel op de achtersteven van het jacht van Joe Kennedy, vader van JFK.
- er schijnen maar liefst 13.000, volgens sommigen zelfs 40.000 zogenaamde 'sealed indictments' te zijn uitgegeven in de VS afgelopen tijd. Dat zou te maken hebben met wat men de aankomende 'Cabal Purge' noemt. Binnenkort zullen veel mensen die behoren tot de hulptroepen van de Cabal opgepakt worden, volgens deze theorie.
- steeds wordt gezegd dat dit niet een extreemrechtse complottheorie is, maar als NL'er zie je dat toch anders, denk ik. Waar veel nadruk op wordt gelegd is namelijk het Luciferisme van de Cabal, gepaard gaande met kinderoffers (vandaar dat zoveel kinderen overal verdwijnen, hetgeen weer lijkt op bijvoorbeeld de complottheorie rondom het ronde huis; in dit forum besproken). De Alliantie staat voor het christelijke geloof. Dus wrs worden atheïsten en agnosten op dezelfde hoop gegooid als het Luciferisme. Veel volgers van Qanon en Qanon zelf ook, geloof ik, propageren vaak het christendom (in een vrij fundamentele vorm) en zijn daarnaast wrs wel te vinden in het kamp van de Alt-Right lieden e.d. Ze spreken elkaar ook het liefst aan als Patriot. Dit verband zorgt ervoor dat de MSM zich er nauwelijks in verdiept c.q. hen meteen wegzet als crazy rightwing nutcases, zonder iets serieuzere analyses te geven. Volgers van Qanon zelf zeggen daarover dat het vrij logisch is dat MSM hen zoveel mogelijk beschimpt, want, zie project Mockingbird, MSM is in handen van de helpers van de Cabal.
- Q is de 17de letter van het alfabet en Trump verwijst tegenwoordig heel vaak in allerlei tweets en uitspraken naar het cijfer 17, naar men beweert.
- de term Great Awakening of Awakening die Qanon gebruikt, is een verwijzing naar een opleving in de VS van evangelische kerken in met name de frontlijnstaten, na de burgeroorlog, bekend onder de naam de Second Great Awakening.

Persoonlijke beoordeling:
Lijkt erg op een gevalletje larp (live action role playing). Trump zelf ontkent uiteraard iedere connectie. Verder zitten er vrij klassieke Grote Samenzweringselementen in, gestoken in weer een nieuw jasje. wat dat betreft niets nieuws onder de zon.

Dat er een 'Diepe Staat' zou zijn, ook in NL, is echter een theorie die ik wel steeds vaker, ook in de MSM volgens mij, verkondigd zie worden.

(Overigens zit ik nu Untold History of America te kijken van Showtime (o.a. ook Dexter komt van Showtime) narrated door Oliver Stone en is wel interessant.)

Met dank aan MangoTree:

Site met alle zogenaamde Q drops (i.e. berichten van Q) plus interpretaties:
Overzicht van alle Q drops: https://qmap.pub/?pg=1
Interpretaties: https://8ch.net/patriotsawoken/catalog.html
Interpretaties: https://voat.co/v/GreatAwakening

Nadere uitleg in een YT filmpje:Vrij accurate breakdown van PBS over dit fenomeen d.d. 01-08-08:

dakloosJanwoensdag 16 januari 2019 @ 02:00
Trump is a deep state shill.
zomerindebolwoensdag 16 januari 2019 @ 07:42

Hier een redelijk mooie uiteenzetting hoe Trump zn laatste zogenaamde spelfouten links leggen met het Q anon gebeuren.
En hoe steeds meer duidelijk wordt van de puzzel die werkelijk waar geniaal in elkaar zit.
Beathovenwoensdag 16 januari 2019 @ 08:53
Als het allemaal zo incompetent en slecht gaat dat je als Trumpski stemmer boven de dampende ketel moet gaan zitten voor codes en clues die je de scbijnillusie moeten geven dat het allemaal niet zo is, dan is het wel heel incompetent en slecht.

Mkay.
Vis1980woensdag 16 januari 2019 @ 10:05
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 07:42 schreef zomerindebol het volgende:

Hier een redelijk mooie uiteenzetting hoe Trump zn laatste zogenaamde spelfouten links leggen met het Q anon gebeuren.
En hoe steeds meer duidelijk wordt van de puzzel die werkelijk waar geniaal in elkaar zit.
Sorry hoor, maar waarom zou Q dit allemaal doen? Denk je dat de Deep State niet mee zou lezen. Het is allemaal geheim, maar zogenaamd kunnen alleen Q gelovers het ontcijferen.

Als je goed je best doet zie je in mijn comment op een geheime boodslhap, succes!
Beathovenwoensdag 16 januari 2019 @ 10:17
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 10:05 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Sorry hoor, maar waarom zou Q dit allemaal doen? Denk je dat de Deep State niet mee zou lezen. Het is allemaal geheim, maar zogenaamd kunnen alleen Q gelovers het ontcijferen.

Als je goed je best doet zie je in mijn comment op een geheime boodslhap, succes!
IC what you did there..
MangoTreewoensdag 16 januari 2019 @ 12:41
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 10:05 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Sorry hoor, maar waarom zou Q dit allemaal doen? Denk je dat de Deep State niet mee zou lezen. Het is allemaal geheim, maar zogenaamd kunnen alleen Q gelovers het ontcijferen.

Als je goed je best doet zie je in mijn comment op een geheime boodslhap, succes!
Wat is er precies geheim aan?

Trump doet tweet 1, benadrukt dat hij het zelf heeft betaald en maakt een ongewone typefout.
Trump doet tweet 2, met de hamberders-correctie. Verschil tussen de tweets is 3 minuut 13.

Q post 313 gaat over Obama.

Via WIkiLeaks is (sinds 2012) te vinden dat Obama schijnbaar voor een besloten feest op het Witte Huis in 2009 aan 65000 $ pizza's en hotdogs heeft ingevlogen en oh ja, op kosten van de belastingbetaler.

https://wikileaks.org/gif(...)hot-dog-friday-.html

Hamberders werd trending op Twitter, laat het maar aan anderen over om Trump zijn tweets nog meer exposure te geven.

Nogmaals wat is er geheim of ingewikkeld aan volgens jou? Interessanter is om te achterhalen of dat bericht over die 65000$ klopt.
Vis1980woensdag 16 januari 2019 @ 12:50
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 12:41 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Wat is er precies geheim aan?

Trump doet tweet 1, benadrukt dat hij het zelf heeft betaald en maakt een ongewone typefout.
Trump doet tweet 2, met de hamberders-correctie. Verschil tussen de tweets is 3 minuut 13.

Q post 313 gaat over Obama.

Via WIkiLeaks is (sinds 2012) te vinden dat Obama schijnbaar voor een besloten feest op het Witte Huis in 2009 aan 65000 $ pizza's en hotdogs heeft ingevlogen en oh ja, op kosten van de belastingbetaler.

https://wikileaks.org/gif(...)hot-dog-friday-.html

Hamberders werd trending op Twitter, laat het maar aan anderen over om Trump zijn tweets nog meer exposure te geven.

Nogmaals wat is er geheim of ingewikkeld aan volgens jou? Interessanter is om te achterhalen of dat bericht over die 65000$ klopt.
probeer jij eens op de seconde nauwkeurig te tweeten. Laat mij het resultaat zien.

In de tussentijd google 313. Zie het aantal resultaten.

Wat je nu eigenlijk doet is zoeken in toevalligheden om het verhaal kloppend te laten lijken.

En als het niet geheim is, waarom dan niet het beestje bij de naam noemen ipv code taal?
Beathovenwoensdag 16 januari 2019 @ 12:53
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 12:41 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Wat is er precies geheim aan?

Trump doet tweet 1, benadrukt dat hij het zelf heeft betaald en maakt een ongewone typefout.
Trump doet tweet 2, met de hamberders-correctie. Verschil tussen de tweets is 3 minuut 13.

Q post 313 gaat over Obama.

Via WIkiLeaks is (sinds 2012) te vinden dat Obama schijnbaar voor een besloten feest op het Witte Huis in 2009 aan 65000 $ pizza's en hotdogs heeft ingevlogen en oh ja, op kosten van de belastingbetaler.

https://wikileaks.org/gif(...)hot-dog-friday-.html

Hamberders werd trending op Twitter, laat het maar aan anderen over om Trump zijn tweets nog meer exposure te geven.

Nogmaals wat is er geheim of ingewikkeld aan volgens jou? Interessanter is om te achterhalen of dat bericht over die 65000$ klopt.
658
MangoTreewoensdag 16 januari 2019 @ 12:56
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 12:50 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

probeer jij eens op de seconde nauwkeurig te tweeten. Laat mij het resultaat zien.

In de tussentijd google 313. Zie het aantal resultaten.

Wat je nu eigenlijk doet is zoeken in toevalligheden om het verhaal kloppend te laten lijken.

En als het niet geheim is, waarom dan niet het beestje bij de naam noemen ipv code taal?

Moeilijk zeg om op de minuut nauwkeurig iets te tweeten hoor oO<
Vis1980woensdag 16 januari 2019 @ 13:02
En dan nog; als je iets verder kijkt ging het om een email van iemand die dat soort aantijgingen aan de lopende band deed. Bijvoorbeeld dat obama Imam Houssein is.

Een uit zn verband getrokken email van iemand die iets denkt te gaan gebeuren. En dat ging om geld van de belastingbetaler. Kan je erg vinden. De golfuitjes komen daar natuurlijk niet van.

Je laat met jouw comment eigenlijk zien hoe in de lucht schieten altijd raak is als je het graag wil.
Vis1980woensdag 16 januari 2019 @ 13:02
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 12:56 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Moeilijk zeg om op de minuut nauwkeurig iets te tweeten hoor oO<
3 minuut 13?
Beathovenwoensdag 16 januari 2019 @ 13:03
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 12:56 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Moeilijk zeg om op de minuut nauwkeurig iets te tweeten hoor oO<
Ik poste mijn geheime bericht naar je om 12:53

Luke 12:53 New International Version (NIV)

53 They will be divided, father against son and son against father, mother against daughter and daughter against mother, mother-in-law against daughter-in-law and daughter-in-law against mother-in-law.”

Je weet wat dat betekent he? ;)

;)
;)
;)
MangoTreewoensdag 16 januari 2019 @ 13:06
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 13:02 schreef Vis1980 het volgende:
En dan nog; als je iets verder kijkt ging het om een email van iemand die dat soort aantijgingen aan de lopende band deed. Bijvoorbeeld dat obama Imam Houssein is.

Een uit zn verband getrokken email van iemand die iets denkt te gaan gebeuren. En dat ging om geld van de belastingbetaler. Kan je erg vinden. De golfuitjes komen daar natuurlijk niet van.

Je laat met jouw comment eigenlijk zien hoe in de lucht schieten altijd raak is als je het graag wil.
Leuke poging om nu te doen alsof ik dit verzonnen heb. Je wilt het echt niet snappen wat er gebeurt.
MangoTreewoensdag 16 januari 2019 @ 13:09
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 13:03 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Ik poste mijn geheime bericht naar je om 12:53

Luke 12:53 New International Version (NIV)

53 They will be divided, father against son and son against father, mother against daughter and daughter against mother, mother-in-law against daughter-in-law and daughter-in-law against mother-in-law.”

Je weet wat dat betekent he? ;)

;)
;)
;)
Grappig ^O^
Beathovenwoensdag 16 januari 2019 @ 13:12
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 13:09 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Grappig ^O^
Leuke poging om nu te doen alsof ik dit verzonnen heb. Je wilt het echt niet snappen wat er gebeurt.
Vis1980woensdag 16 januari 2019 @ 13:14
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 13:06 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Leuke poging om nu te doen alsof ik dit verzonnen heb. Je wilt het echt niet snappen wat er gebeurt.
Ja hoor nu snap ik het niet.

Ik zeg niet dat jij het verzonnen hebt. Integendeel, ik zeg dat je iets volgt op basis van verzinsels van andere mensen.

Als je denk dat je met het voorbeeld laat zien dat Q idd iets echts is...dan was het niet echt overtuigend. Sterker nog; je laat juist zien dat je gebakken lucht volgt, gemaakt door andere complotgeilende mensen.

Ga je nog laten zien dat een tweet makkelijk 3 minuut 13 (en ja die 13 zijn secondes, vriend) na een andere tweet getweet kan worden? Een paar keer graag met per keer maar 1 poging.
Beathovenwoensdag 16 januari 2019 @ 13:26
Dit koffiedikkijken is BNW - - qua kwaliteit, laagste schaal ooit..

Trump heeft in 2013 trouwens een tweet de deur uitgedaan dat hij anno nu moet opstappen, maar onze omnipotente oliebol heeft geen boodschap aan zichzelf.

trump_shutdown_2013.jpg?itok=70AXcmeD
MangoTreewoensdag 16 januari 2019 @ 13:48
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 13:14 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Ja hoor nu snap ik het niet.

Ik zeg niet dat jij het verzonnen hebt. Integendeel, ik zeg dat je iets volgt op basis van verzinsels van andere mensen.

Als je denk dat je met het voorbeeld laat zien dat Q idd iets echts is...dan was het niet echt overtuigend. Sterker nog; je laat juist zien dat je gebakken lucht volgt, gemaakt door andere complotgeilende mensen.

Ga je nog laten zien dat een tweet makkelijk 3 minuut 13 (en ja die 13 zijn secondes, vriend) na een andere tweet getweet kan worden? Een paar keer graag met per keer maar 1 poging.
Sorry, je had gelijk, ging wel om de seconde natuurlijk, erg rocket science.
zomerindebolwoensdag 16 januari 2019 @ 13:57
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 08:53 schreef Beathoven het volgende:
Als het allemaal zo incompetent en slecht gaat dat je als Trumpski stemmer boven de dampende ketel moet gaan zitten voor codes en clues die je de scbijnillusie moeten geven dat het allemaal niet zo is, dan is het wel heel incompetent en slecht.

Mkay.
Je snapt het niet , het gaat dus niet om stemmen het gaat om langzaam de ogen te openen.
En ja dat dit op deze manier gebeurt is logischer dan je denkt
Vis1980woensdag 16 januari 2019 @ 13:59
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 13:57 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Je snapt het niet , het gaat dus niet om stemmen het gaat om langzaam de ogen te openen.
En ja dat dit op deze manier gebeurt is logischer dan je denkt
Heb jij al geprobeerd op excact 3 minuut 13 na een bericht te tweeten?
Beathovenwoensdag 16 januari 2019 @ 14:07
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 13:57 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Je snapt het niet , het gaat dus niet om stemmen het gaat om langzaam de ogen te openen.
En ja dat dit op deze manier gebeurt is logischer dan je denkt
sure babe

ik snap best dat beliebers met een voorliefde voor 'da vinci code'-achtige verhaaltjes zich een held willen voelen in hun eigen gecreeërde werkelijkheid. De mooie uitvlucht uit een realiteit met een incompetente hamberder aan het roer naar eentje waarin deze mafkees een messias is.
zomerindebolwoensdag 16 januari 2019 @ 14:09
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 10:05 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Sorry hoor, maar waarom zou Q dit allemaal doen? Denk je dat de Deep State niet mee zou lezen. Het is allemaal geheim, maar zogenaamd kunnen alleen Q gelovers het ontcijferen.

Als je goed je best doet zie je in mijn comment op een geheime boodslhap, succes!
Elke stap is weloverwogen en terug te vinden in Q posts en ook is daarom er soms de desinformatie.
Waarom denk je dat trump en Q dit zouden doen?

Hij moet een swamp drainen wat al 30 jaar de boel runt en zelfs de baas is over puppets zoals obama etc.
De MSM is nog steeds compleet in handen van deep state (operation mockinbird is niets veranderd)
Men heeft de media nodig om de goedgelovigen alles te laten slikken , of het nu de oorlog in Vietnam was (die door een verzinsel is begonnen) of in syrie lybie etc, allemaal goed geluld door de media zonder echt kritisch te zijn.

De FBI DOJ is ook in handen van deep state wat eigenlijk al bewezen is door het onderzoek naar trump wat men heeft gedaan wat afgelopen week in de media was verschenen om na het ontslaan van comey (wat trumps recht was en terecht) om te kijken of hij gecontroleerd werd door putin ( het idee alleen al lol)

Waarom dan wel bij trump naar collusion kijken zonder bewijs en niet naar obama met bewijs die op tape gewoon aan geeft oom mild om te gaan met hem en dat na de verkiezingen hij wat kan doen, intussen was de krim binnen gevallen zonder een echte reactie van de US.
En de man van hillary stond te speechen voor heel veel geld in rusland om nog maar te zwijgen over U1/

Overigens waarom ik dit plaatste was niet om wat jij denkt ,want in die fase zat ik in het begin ook dat je op alles wel wat kan verzinnen.
Dat klopt alleen als het zo vaak gebeurt en dat de aanwijzingen zo veelvuldig worden en precies in de posts passen dan is het onmogelijk als random te zien, zeker als daar de fotos bij komen waar sommige niet vindbaar waren op het internet voor q ze plaatste.

Ik plaatste het voornamelijk dat als het klopt van die 30 dagen en je ziet dalijk clean the house gebeuren, dat het wel een hele duidelijk eyeopener is dat Q legit is.
EN dat is nog maar zon 5 daagjes wachten om te kijken of dat klopt.

En nee nogmaals ik ben vrij moeilijk te overtuigen van dit soort zaken, maar heb Q dermate diep gevolgd dat ik het 100 procent zeker weet dat het legit is, maar eer je op dat punt komt ben je wel behoorlijk wat bezig en moet je best veel onderzoek zelf doen.

Maar leg eens uit bv hoe het kan dat hij fotos maakt van binnen in airforce one? en die zo maakt dat het onmogelijk is om te faken ?
Check de proofs
zomerindebolwoensdag 16 januari 2019 @ 14:11
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 12:50 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

probeer jij eens op de seconde nauwkeurig te tweeten. Laat mij het resultaat zien.

In de tussentijd google 313. Zie het aantal resultaten.

Wat je nu eigenlijk doet is zoeken in toevalligheden om het verhaal kloppend te laten lijken.

En als het niet geheim is, waarom dan niet het beestje bij de naam noemen ipv code taal?

Ah dus het is in jou ogen moeilijk om op de seconde een tweet te laten doen, hoeveel keer moet het gebeuren alvorens je dit soort zaken geen toeval meer vind?
Specifiek 17 komt erg vaak naar voren op dat gebied.
Beathovenwoensdag 16 januari 2019 @ 14:13
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:09 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Elke stap is weloverwogen en terug te vinden in Q posts en ook is daarom er soms de desinformatie.
Waarom denk je dat trump en Q dit zouden doen?

Iedereen kan wat tweeten en als je connecties ziet moet je misschien ook eens richting Steve Bannon kijken als kandidaat spindoctor die het plebs bezig kan houden met onzin.
Vis1980woensdag 16 januari 2019 @ 14:14
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:11 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Ah dus het is in jou ogen moeilijk om op de seconde een tweet te laten doen, hoeveel keer moet het gebeuren alvorens je dit soort zaken geen toeval meer vind?
Specifiek 17 komt erg vaak naar voren op dat gebied.
hoeveel keer krijg jij het voor elkaar om je tweets allemaal op de seconde nauwkeurig te laten verschijnen op Twitter. Probeer het!
BarryOSevenwoensdag 16 januari 2019 @ 14:15
Een tweet posten 3 minuut 13 na een andere is natuurlijk zo gefixed met een scriptje en de twitter API.
Beathovenwoensdag 16 januari 2019 @ 14:19
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:15 schreef BarryOSeven het volgende:
Een tweet posten 3 minuut 13 na een andere is natuurlijk zo gefixed met een scriptje en de twitter API.
laat maar eens in een controlled experiment zien dat het zo eenvoudig is zonder lags en andere delays en reproduceer dat maar een paar keer.
BarryOSevenwoensdag 16 januari 2019 @ 14:26
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:19 schreef Beathoven het volgende:

[..]

laat maar eens in een controlled experiment zien dat het zo eenvoudig is zonder lags en andere delays en reproduceer dat maar een paar keer.
Doe het zelf :D

Is zo geschreven maar heb ik geen tijd voor en zin in.
Beathovenwoensdag 16 januari 2019 @ 14:29
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:26 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Doe het zelf :D

Is zo geschreven maar heb ik geen tijd voor en zin in.
en er geen ruggengraat voor.
BarryOSevenwoensdag 16 januari 2019 @ 14:30
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:29 schreef Beathoven het volgende:

[..]

en er geen ruggengraat voor.
Wat heeft dat nou weer met geen ruggengraat hebben te maken :') Ik stel gewoon dat het heel goed mogelijk is met een scriptje. Niet meer, niet minder.
Beathovenwoensdag 16 januari 2019 @ 14:34
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:30 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Wat heeft dat nou weer met geen ruggengraat hebben te maken :') Ik stel gewoon dat het heel goed mogelijk is met een scriptje. Niet meer, niet minder.
Je kunt het niet en je wil het niet..

Trump zou je een 'low energy person' noemen.
BarryOSevenwoensdag 16 januari 2019 @ 14:35
quote:
14s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:34 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Je kunt het niet en je wil het niet..

Trump zou je een 'low energy person' noemen.
Haha prima joh!
Vis1980woensdag 16 januari 2019 @ 14:55
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:11 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Ah dus het is in jou ogen moeilijk om op de seconde een tweet te laten doen, hoeveel keer moet het gebeuren alvorens je dit soort zaken geen toeval meer vind?
Specifiek 17 komt erg vaak naar voren op dat gebied.
Nostradamus is van hetzelfde laken een pak. Het is iets roepen en vervolgens gaan andere mensen ermee aan de haal. En dan zoeken naar iets wat erbij past. En voila, weer iets dat 'duidelijk' geen toeval is.
zomerindebolwoensdag 16 januari 2019 @ 15:07
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:55 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Nostradamus is van hetzelfde laken een pak. Het is iets roepen en vervolgens gaan andere mensen ermee aan de haal. En dan zoeken naar iets wat erbij past. En voila, weer iets dat 'duidelijk' geen toeval is.
nostradamus is iets totaal anders, mag toch aannemen dat je dat verschil wel kan zien.
Op deze manier kan je elke discussie wel dood gooien.

Nostradamus was een ziener en hier heb je het over een groot plan, toch wel een verschil.
En steeds meer berichten komen vrij wat duidelijk aantoont dat er soort van coup poging was tegen een gekozen president en dat ze probeerde trump en zijn omgeving in de val te lokken.

Steeds meer media gaan nu het mueller rapport dichterbij komt ook steeds meer bevestigen dat het wel eens een nothing burger kan zijn , zoals van de week op ABC o.a.

Maar leg dan eens uit hoe dat werkt met die fotos en hoe het werkt?
Als het zo is zoals jij beweert is het allemaal toch makkelijk onderbouwd te weerleggen?
Beathovenwoensdag 16 januari 2019 @ 15:10
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:35 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Haha prima joh!
>Jongens dit is zo kinderlijk eenvoudig.
< laat maar zien dan Henk
> eh..neuh, laten jullie het maar zien.
< bedankt Henk
zomerindebolwoensdag 16 januari 2019 @ 15:12
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:15 schreef BarryOSeven het volgende:
Een tweet posten 3 minuut 13 na een andere is natuurlijk zo gefixed met een scriptje en de twitter API.
Volgens mij klopt dat idd wel, en daarom is het ook een aanwijzing.
Het is moelijker of in principe onmogelijk imo om datzefde te doen om een Q post precies 17 minuten voor de trump twitter te laten vallen, en dat is toch ook al enkele keren gebeurt
BarryOSevenwoensdag 16 januari 2019 @ 15:14
quote:
14s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:10 schreef Beathoven het volgende:

[..]

>Jongens dit is zo kinderlijk eenvoudig.
< laat maar zien dan Henk
> eh..neuh, laten jullie het maar zien.
< bedankt Henk
Ik ben software ontwikkelaar van beroep dus ja het is behoorlijk eenvoudig om zoiets te maken. Dat wil nog niet zeggen dat ik hier tijd voor vrij ga maken.
BarryOSevenwoensdag 16 januari 2019 @ 15:16
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:12 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Volgens mij klopt dat idd wel, en daarom is het ook een aanwijzing.
Het is moelijker of in principe onmogelijk imo om datzefde te doen om een Q post precies 17 minuten voor de trump twitter te laten vallen, en dat is toch ook al enkele keren gebeurt
Dat zou je kunnen doen met een soort gelijk scriptje. Je post op 8ch een Q post, en noteert daarvan de tijd. Dan voer je in het twitter script in hoe lang je er tussen wilt hebben zitten. Het script post dan vervolgens de tweet precies 17 minuten na de ingevulde waarde.
Vis1980woensdag 16 januari 2019 @ 15:20
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:09 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Elke stap is weloverwogen en terug te vinden in Q posts en ook is daarom er soms de desinformatie.
Waarom denk je dat trump en Q dit zouden doen?

Tja goede vraag. Waarom zouden ze dit doen?

quote:
Hij moet een swamp drainen wat al 30 jaar de boel runt en zelfs de baas is over puppets zoals obama etc.
De MSM is nog steeds compleet in handen van deep state (operation mockinbird is niets veranderd)
Men heeft de media nodig om de goedgelovigen alles te laten slikken , of het nu de oorlog in Vietnam was (die door een verzinsel is begonnen) of in syrie lybie etc, allemaal goed geluld door de media zonder echt kritisch te zijn.

Ehm, dit zijn weer bronloze beweringen. Waaruit blijkt dat Trump de swamp moet drainen die al 30 jaar de boel runt.? MSM is compleet in handen van de deep state. Je begrijpt dat MSM een verzamelnaam voor populaire media is? Als we nu allemaal op jouw sites gaan klikken en niet meer op CNN, wie is dan de MSM?

De media is een verzamelnaam voor alle media. Dus ook jouw sites. Hebben die dat ook allemaal goedgeluld? Of zou het dan specifieke media zijn? En waren dat dan alle journalisten of alleen de beleidsbepalers?

"De media" is nogal een breed begrip.

quote:
De FBI DOJ is ook in handen van deep state wat eigenlijk al bewezen is door het onderzoek naar trump wat men heeft gedaan wat afgelopen week in de media was verschenen om na het ontslaan van comey (wat trumps recht was en terecht) om te kijken of hij gecontroleerd werd door putin ( het idee alleen al lol)

Oja? Waar wordt dat bewezen? Het onderzoek? Snap jij wel wanneer de FBI een onderzoek instelt en hoe zo'n onderzoek gestart kan worden?

quote:
Waarom dan wel bij trump naar collusion kijken zonder bewijs en niet naar obama met bewijs die op tape gewoon aan geeft oom mild om te gaan met hem en dat na de verkiezingen hij wat kan doen, intussen was de krim binnen gevallen zonder een echte reactie van de US.
En de man van hillary stond te speechen voor heel veel geld in rusland om nog maar te zwijgen over U1/

Waarom naar Trump kijken, omdat Obama en Clinton? Wat hebben die twee te maken met dit verhaal? Iemand die voor veel geld speeched? En wat is daar mis mee? Om even in jouw manier van beredeneren te blijven: Heeft Trump nooit ergens een speech gehouden voor veel geld? Of andere zakelijke belangen?

quote:
Overigens waarom ik dit plaatste was niet om wat jij denkt ,want in die fase zat ik in het begin ook dat je op alles wel wat kan verzinnen.
Dat klopt alleen als het zo vaak gebeurt en dat de aanwijzingen zo veelvuldig worden en precies in de posts passen dan is het onmogelijk als random te zien, zeker als daar de fotos bij komen waar sommige niet vindbaar waren op het internet voor q ze plaatste.

Ik plaatste het voornamelijk dat als het klopt van die 30 dagen en je ziet dalijk clean the house gebeuren, dat het wel een hele duidelijk eyeopener is dat Q legit is.
EN dat is nog maar zon 5 daagjes wachten om te kijken of dat klopt.

En nee nogmaals ik ben vrij moeilijk te overtuigen van dit soort zaken, maar heb Q dermate diep gevolgd dat ik het 100 procent zeker weet dat het legit is, maar eer je op dat punt komt ben je wel behoorlijk wat bezig en moet je best veel onderzoek zelf doen.

Maar leg eens uit bv hoe het kan dat hij fotos maakt van binnen in airforce one? en die zo maakt dat het onmogelijk is om te faken ?
Check de proofs
Knap dat je kan weten wat ik denk.

Nogmaals. Als je eerst iets zegt en andere gaan daar in spitten en vinden toevalligheden, dan klopt het altijd. Ik begrijp het wel. Zelf ooit in een groep gezeten die GTA 4 + add-ons aan het bespeuren was, omdat we dachten dat men aan het hinten was naar waar de volgende GTA zou worden gespeeld. We ontrafelde steeds meer, dachten we. We konden het zelfs linken aan vreemde uitspraken van de makers in interviews. Uiteindelijk bleken we naar spoken te zoeken, maar wij voelden ons zeer speciaal, omdat we the mystery aan het ontrafelen waren. Het klopte allemaal precies. Maar men gaf helemaal geen hints. Spannend was het wel.

Laat maar eens zo'n foto zien die in de Air Force One is genomen. Ik wil het wel eens zien. ik zal er zo serieus mogelijk naar kijken.

quote:
Ik plaatste het voornamelijk dat als het klopt van die 30 dagen en je ziet dalijk clean the house gebeuren, dat het wel een hele duidelijk eyeopener is dat Q legit is.
EN dat is nog maar zon 5 daagjes wachten om te kijken of dat klopt.

Zullen we vooraf alsvast een marge bespreken, zodat we straks niet 5 dagen als een jaar hadden moeten opvatten? Vooruit, ik geef je er 5. Dus binnen 10 dagen, reageer in dit topic of stuur een pm waarin je dit laat zien. Mijn aandacht heb je.
Vis1980woensdag 16 januari 2019 @ 15:24
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:12 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Volgens mij klopt dat idd wel, en daarom is het ook een aanwijzing.
Het is moelijker of in principe onmogelijk imo om datzefde te doen om een Q post precies 17 minuten voor de trump twitter te laten vallen, en dat is toch ook al enkele keren gebeurt
'Precies' 17 minuten zou kunnen. Mango heeft het over op de seconde nauwkeurig.

Prima, laten we zeggen dat Trump en iemand anders (volgens een ander hier iemand van de Mossad, laten we voor het gemak even buiten wegen laten wie dat dan zou zijn) hebben samen een Twitterdingetje waarbij ze opzettelijk met tijd spelen om zo een boodschap door te geven.

Oprechte vraag nummer 1 (help mij). Waarom zou men dat op die manier doen? Om een leuke puzzel te creeeren?

quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:16 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Dat zou je kunnen doen met een soort gelijk scriptje. Je post op 8ch een Q post, en noteert daarvan de tijd. Dan voer je in het twitter script in hoe lang je er tussen wilt hebben zitten. Het script post dan vervolgens de tweet precies 17 minuten na de ingevulde waarde.
En op de seconde nauwkeurig, zoals die 3 minuut 13?
BarryOSevenwoensdag 16 januari 2019 @ 15:29
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:24 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

En op de seconde nauwkeurig, zoals die 3 minuut 13?
Met een script is dat prima te doen. De latency van een server naar twitter is in de range van miliseconden. Dus dat script kan prima op de seconde nauwkeurig een bericht plaatsen.
BarryOSevenwoensdag 16 januari 2019 @ 15:32
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:24 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

'Precies' 17 minuten zou kunnen. Mango heeft het over op de seconde nauwkeurig.

Prima, laten we zeggen dat Trump en iemand anders (volgens een ander hier iemand van de Mossad, laten we voor het gemak even buiten wegen laten wie dat dan zou zijn) hebben samen een Twitterdingetje waarbij ze opzettelijk met tijd spelen om zo een boodschap door te geven.

Oprechte vraag nummer 1 (help mij). Waarom zou men dat op die manier doen? Om een leuke puzzel te creeeren?

Je haalt zaken door elkaar. Ik heb gesuggereerd dat Q eventueel een psyop zou kunnen zijn van de CIA of Mossad. Dat is wat anders dan dat Trump en de Mossad samen werken.

Het heeft in middels behoorlijk wat impact. Een lolbroek op het internet zou in mijn ogen al lang van straat geplukt zijn. Ik denk dat er op zijn minst geld mee gemoeid is. Iemand betaalt Q. Wie dat is weet ik niet.
Vis1980woensdag 16 januari 2019 @ 15:35
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:07 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

nostradamus is iets totaal anders, mag toch aannemen dat je dat verschil wel kan zien.
Op deze manier kan je elke discussie wel dood gooien.

Nostradamus was een ziener en hier heb je het over een groot plan, toch wel een verschil.
En steeds meer berichten komen vrij wat duidelijk aantoont dat er soort van coup poging was tegen een gekozen president en dat ze probeerde trump en zijn omgeving in de val te lokken.

Steeds meer media gaan nu het mueller rapport dichterbij komt ook steeds meer bevestigen dat het wel eens een nothing burger kan zijn , zoals van de week op ABC o.a.

Maar leg dan eens uit hoe dat werkt met die fotos en hoe het werkt?
Als het zo is zoals jij beweert is het allemaal toch makkelijk onderbouwd te weerleggen?
Laat dan zo'n foto zien, dan kijk ik ernaar.
Vis1980woensdag 16 januari 2019 @ 15:36
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:29 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Met een script is dat prima te doen. De latency van een server naar twitter is in de range van miliseconden. Dus dat script kan prima op de seconde nauwkeurig een bericht plaatsen.
Dat werkt altijd 100%?
Vis1980woensdag 16 januari 2019 @ 15:37
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:32 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Je haalt zaken door elkaar. Ik heb gesuggereerd dat Q eventueel een psyop zou kunnen zijn van de CIA of Mossad. Dat is wat anders dan dat Trump en de Mossad samen werken.

Het heeft in middels behoorlijk wat impact. Een lolbroek op het internet zou in mijn ogen al lang van straat geplukt zijn. Ik denk dat er op zijn minst geld mee gemoeid is. Iemand betaalt Q. Wie dat is weet ik niet.
Hoe kan iemand die niet met Trump werkt en wel voor de Mossad een foto maken in de Air Force One?
BarryOSevenwoensdag 16 januari 2019 @ 15:37
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:36 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Dat werkt altijd 100%?
Dat kan wel eens falen natuurlijk. Maar dan haal je gewoon even de tweet weg en doe je het opnieuw. Ik zou schatten dat het 99% van de tijd feilloos werkt.
BarryOSevenwoensdag 16 januari 2019 @ 15:38
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:37 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Hoe kan iemand die niet met Trump werkt en wel voor de Mossad een foto maken in de Air Force One?
Ja daar heb je gelijk in. Wellicht toch geen psyop maar de real deal? ;)
Vis1980woensdag 16 januari 2019 @ 15:38
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:37 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Dat kan wel eens falen natuurlijk. Maar dan haal je gewoon even de tweet weg en doe je het opnieuw. Ik zou schatten dat het 99% van de tijd feilloos werkt.
Zou je dit aan mij kunnen laten zien?
BarryOSevenwoensdag 16 januari 2019 @ 15:41
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:38 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Zou je dit aan mij kunnen laten zien?
Ik heb inmiddels een aanvraag gedaan voor toegang tot de twitter api. Tot dat is goedgekeurd mag ik geen proof of concept maken. Had niet verwacht dat je toegang moest vragen, vroeger kon je er altijd meteen bij.

Het script zelf is met een uurtje geschreven.

Het plan is om 10 tweets met 3.13 minuten tussenpozen automatisch te laten posten. Nu alleen even afwachten of ik toegang krijg.
Beathovenwoensdag 16 januari 2019 @ 15:57
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:14 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Ik ben software ontwikkelaar van beroep dus ja het is behoorlijk eenvoudig om zoiets te maken. Dat wil nog niet zeggen dat ik hier tijd voor vrij ga maken.
prima, dan blijft het bij gezwam.
BarryOSevenwoensdag 16 januari 2019 @ 15:58
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:57 schreef Beathoven het volgende:

[..]

prima, dan blijft het bij gezwam.
Lees mijn bericht hier boven even. Ik ga een proof of concept schrijven.
Beathovenwoensdag 16 januari 2019 @ 16:02
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:58 schreef BarryOSeven het volgende:

[..]

Lees mijn bericht hier boven even. Ik ga een proof of concept schrijven.
Top, instant respect

En ik ga het volgen.
BarryOSevenwoensdag 16 januari 2019 @ 16:30
Ok het is gelukt ik heb toegang tot de Twitter API.

Het script heb ik inmiddels ook al af en loopt nu.

https://twitter.com/yGdMiBc9ppW5g40?lang=en

Hier worden de tweets gepost.

Het probleem nu alleen is dat je niet kunt zien op welke seconde het gepost is. Dat lossen we op door naar de mobiele versie van de website te gaan:

https://mobile.twitter.com/yGdMiBc9ppW5g40?lang=en

Nu open je de developer tools van de browser. Klikt op "inspect element" en klikt op de timestamp op de mobiele versie. Om het makkelijker te maken heb ik een aantal screenshots gemaakt.

Bauv6vd.png

v2qmeoL.png

Zoals jullie kunnen zien zijn de twee timestamps:

15:22:32
en
15:25:45

Dit trekken we van elkaar af. Dan blijft er 3.13 minuut over.
MangoTreewoensdag 16 januari 2019 @ 16:51
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 16:30 schreef BarryOSeven het volgende:
Ok het is gelukt ik heb toegang tot de Twitter API.

Het script heb ik inmiddels ook al af en loopt nu.

https://twitter.com/yGdMiBc9ppW5g40?lang=en

Hier worden de tweets gepost.

Het probleem nu alleen is dat je niet kunt zien op welke seconde het gepost is. Dat lossen we op door naar de mobiele versie van de website te gaan:

https://mobile.twitter.com/yGdMiBc9ppW5g40?lang=en

Nu open je de developer tools van de browser. Klikt op "inspect element" en klikt op de timestamp op de mobiele versie. Om het makkelijker te maken heb ik een aantal screenshots gemaakt.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Zoals jullie kunnen zien zijn de twee timestamps:

15:22:32
en
15:25:45

Dit trekken we van elkaar af. Dan blijft er 3.13 minuut over.
Thanks voor de moeite en je tijd ;)
Vis1980woensdag 16 januari 2019 @ 17:15
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 07:42 schreef zomerindebol het volgende:

Hier een redelijk mooie uiteenzetting hoe Trump zn laatste zogenaamde spelfouten links leggen met het Q anon gebeuren.
En hoe steeds meer duidelijk wordt van de puzzel die werkelijk waar geniaal in elkaar zit.
Ja fast food met hoofdletters. En
quote:
"We all know what FF stands for...yeah..False Flag"
Ben nu verder aan het gaan. En dan het stukje over berder.Nou..de urban dictionary (geweldige bron ook) geeft aan dat het gaat om:
quote:
a thing or person who is on the level below the devil and commits acts that the devil would consider evil
gepost door sakin in 2010. Toch op een of andere manier is dat bewijs dat ... eh...? En dan schakelt de youtuber ineens naar wikileaks, maar nergens een verbinding met 313 of wat dan ook. ik kan het verkeerd zien.

En dan showt trump zijn hamburgers met zijn armen en handen open.
quote:
"You see...it's five..five (telt het aantal vingers)...we all know what that means: loud and clear..."
Nou, dit bedoel ik met zoeken en invullen. En ik neem aan dat trump wel eens vaker zijn handen laat zien. Nu legt hij de connectie met fast food (false flag) en hij denkt dat trump hier de deep state aan het trollen is.
quote:
"I am totally aware of this False Flag". "He went to Louisianna and Texas and then right back to the White House. He was all there by himself, being save guarded there because of the false flag. Either the Deep State is trying to get him to the boarder of Texas (Trump's eigen idee) or mid flight (door snel terug te gaan hebben ze dat dan gelukkig voorkomen?). We all know about the road missiles from subs (??) a lot is going on there".
Oke, ja of hij showde gewoon zijn hamburgers met z'n armen open. Raar. Meteen wordt er een loze connectie gemaakt en hij zal vast ook andere dingen geprobeerd hebben met die tweet waar niets uit kwam. Em hoe is dit in hemelsnaam bewijs van q?

Dan ligt er eten van wendy's op tafel. Raar, hoor. Oke, zoektie op wendy in q posts. En waarachtig! Fraai! Toch iets over Obama! En hoe klein is de kans dat er ieTs over obama in een q post staat! En het is een foto van obama (
quote:
"We all know he is a pedophile"
). Raar! Zo, dan zouden we hetzelfde meisje moeten zien en iemand zegt dat dat zijn kleine maggie is.
quote:
"But it's not maggie, it's Wendy (want??) and is she now working for pedesta?"
Oke, omdat ze dezelfde naam hebben natuurlijk die eigenlijk niet Maggie maar endy is...

Echt ik heb geprobeerd er zo serieus mogelijk naar te kijken, maar het bevestigd vooral mijn verhaal over het invullen. Reken maar dat ik dat meen. Is dat geloofwaardig?

Nou, oke laten we zeggen Dat alles wat hij zegt waar is. En nu? het verhaal van wendy en maggie is niet van vandaag in die kringen. heeft trump nu aangegeven dat hij het ook weet? Beter! Of dat hij er eventjes naar refereert naar fans of naar deep state dat hij daar mee bezig is?

en natuurLijk dat je bij obama of clinton terecht komt bij de verschillen in tijd. En ik ga het proberen. Nou, jouw bericht was geplaatst op 16 jaNuarI 2019 07:42. oftewEl 16-01-2019 16+01=17 (!) :P
maargoed, je schrijfT om 07:42. 16+01+20+19+07+42=2085.

quote:
Q post 2085:

2085
Q !!mG7VJxZNCI ID: abc4d0 No.2881670 📁
Sep 4 2018 21:47:28 (EST)
Anonymous ID: a45369 No.2881180 📁
Sep 4 2018 21:15:51 (EST)
>>2881001
17 yard line!?!
>>2881180
What are the odds of that?
They never thought she would lose.
Q
Zo, hmmm, linkt naar een youtube video. Oke, daar is heel duidelijk obama in te zien. ' ook clinton trouwens. Niet het minst Belangrijk.

Zo ziE je maar dat ik er ook mEe bezig ben en daT ik het allemaal in de gaten heb. Ja rol ik. Echt waar!
Vis1980woensdag 16 januari 2019 @ 17:28
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 16:30 schreef BarryOSeven het volgende:
Ok het is gelukt ik heb toegang tot de Twitter API.

Het script heb ik inmiddels ook al af en loopt nu.

https://twitter.com/yGdMiBc9ppW5g40?lang=en

Hier worden de tweets gepost.

Het probleem nu alleen is dat je niet kunt zien op welke seconde het gepost is. Dat lossen we op door naar de mobiele versie van de website te gaan:

https://mobile.twitter.com/yGdMiBc9ppW5g40?lang=en

Nu open je de developer tools van de browser. Klikt op "inspect element" en klikt op de timestamp op de mobiele versie. Om het makkelijker te maken heb ik een aantal screenshots gemaakt.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Zoals jullie kunnen zien zijn de twee timestamps:

15:22:32
en
15:25:45

Dit trekken we van elkaar af. Dan blijft er 3.13 minuut over.
Zeer bedankt! ^O^ Dat is dus erg duidelijk mogelijk, daar kunnen we het dan allemaal over eens zijn.

Half grappig bedoelde vraag: Ben jij toevallig een Psy-ops voor de Mossad? :P
zomerindebolwoensdag 16 januari 2019 @ 17:28
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 17:15 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Ja fast food met hoofdletters. En

[..]

Ben nu verder aan het gaan. En dan het stukje over berder.Nou..de urban dictionary (geweldige bron ook) geeft aan dat het gaat om:

[..]

gepost door sakin in 2010. Toch op een of andere manier is dat bewijs dat ... eh...? En dan schakelt de youtuber ineens naar wikileaks, maar nergens een verbinding met 313 of wat dan ook. ik kan het verkeerd zien.

En dan showt trump zijn hamburgers met zijn armen en handen open.

[..]

Nou, dit bedoel ik met zoeken en invullen. En ik neem aan dat trump wel eens vaker zijn handen laat zien. Nu legt hij de connectie met fast food (false flag) en hij denkt dat trump hier de deep state aan het trollen is.

[..]

Oke, ja of hij showde gewoon zijn hamburgers met z'n armen open. Raar. Meteen wordt er een loze connectie gemaakt en hij zal vast ook andere dingen geprobeerd hebben met die tweet waar niets uit kwam. Em hoe is dit in hemelsnaam bewijs van q?

Dan ligt er eten van wendy's op tafel. Raar, hoor. Oke, zoektie op wendy in q posts. En waarachtig! Fraai! Toch iets over Obama! En hoe klein is de kans dat er ieTs over obama in een q post staat! En het is een foto van obama (

[..]

). Raar! Zo, dan zouden we hetzelfde meisje moeten zien en iemand zegt dat dat zijn kleine maggie is.

[..]

Oke, omdat ze dezelfde naam hebben natuurlijk die eigenlijk niet Maggie maar endy is...

Echt ik heb geprobeerd er zo serieus mogelijk naar te kijken, maar het bevestigd vooral mijn verhaal over het invullen. Reken maar dat ik dat meen. Is dat geloofwaardig?

Nou, oke laten we zeggen Dat alles wat hij zegt waar is. En nu? het verhaal van wendy en maggie is niet van vandaag in die kringen. heeft trump nu aangegeven dat hij het ook weet? Beter! Of dat hij er eventjes naar refereert naar fans of naar deep state dat hij daar mee bezig is?

en natuurLijk dat je bij obama of clinton terecht komt bij de verschillen in tijd. En ik ga het proberen. Nou, jouw bericht was geplaatst op 16 jaNuarI 2019 07:42. oftewEl 16-01-2019 16+01=17 (!) :P
maargoed, je schrijfT om 07:42. 16+01+20+19+07+42=2085.

[..]

Zo, hmmm, linkt naar een youtube video. Oke, daar is heel duidelijk obama in te zien. ' ook clinton trouwens. Niet het minst Belangrijk.

Zo ziE je maar dat ik er ook mEe bezig ben en daT ik het allemaal in de gaten heb. Ja rol ik. Echt waar!
Nou als je dan zo serieus bent kan je ze ook makkelijk stuk voor stuk weerleggen :

https://www.qproofs.com/
BarryOSevenwoensdag 16 januari 2019 @ 17:29
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 17:28 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Zeer bedankt! ^O^ Dat is dus erg duidelijk mogelijk, daar kunnen we het dan allemaal over eens zijn.

Half grappig bedoelde vraag: Ben jij toevallig een Psy-ops voor de Mossad? :P
Haha nee, ik ben gewoon een Nederlander :P
Vis1980woensdag 16 januari 2019 @ 17:30
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 17:28 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Nou als je dan zo serieus bent kan je ze ook makkelijk stuk voor stuk weerleggen :

https://www.qproofs.com/
Top, mijn secret code al lopen ontcijferen? Wacht ik in die tussentijd op die foto uit Air Force One.
zomerindebolwoensdag 16 januari 2019 @ 17:34
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:20 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Tja goede vraag. Waarom zouden ze dit doen?

[..]

Ehm, dit zijn weer bronloze beweringen. Waaruit blijkt dat Trump de swamp moet drainen die al 30 jaar de boel runt.? MSM is compleet in handen van de deep state. Je begrijpt dat MSM een verzamelnaam voor populaire media is? Als we nu allemaal op jouw sites gaan klikken en niet meer op CNN, wie is dan de MSM?

De media is een verzamelnaam voor alle media. Dus ook jouw sites. Hebben die dat ook allemaal goedgeluld? Of zou het dan specifieke media zijn? En waren dat dan alle journalisten of alleen de beleidsbepalers?

"De media" is nogal een breed begrip.

[..]

Oja? Waar wordt dat bewezen? Het onderzoek? Snap jij wel wanneer de FBI een onderzoek instelt en hoe zo'n onderzoek gestart kan worden?

[..]

Waarom naar Trump kijken, omdat Obama en Clinton? Wat hebben die twee te maken met dit verhaal? Iemand die voor veel geld speeched? En wat is daar mis mee? Om even in jouw manier van beredeneren te blijven: Heeft Trump nooit ergens een speech gehouden voor veel geld? Of andere zakelijke belangen?

[..]

Knap dat je kan weten wat ik denk.

Nogmaals. Als je eerst iets zegt en andere gaan daar in spitten en vinden toevalligheden, dan klopt het altijd. Ik begrijp het wel. Zelf ooit in een groep gezeten die GTA 4 + add-ons aan het bespeuren was, omdat we dachten dat men aan het hinten was naar waar de volgende GTA zou worden gespeeld. We ontrafelde steeds meer, dachten we. We konden het zelfs linken aan vreemde uitspraken van de makers in interviews. Uiteindelijk bleken we naar spoken te zoeken, maar wij voelden ons zeer speciaal, omdat we the mystery aan het ontrafelen waren. Het klopte allemaal precies. Maar men gaf helemaal geen hints. Spannend was het wel.

Laat maar eens zo'n foto zien die in de Air Force One is genomen. Ik wil het wel eens zien. ik zal er zo serieus mogelijk naar kijken.

[..]

Zullen we vooraf alsvast een marge bespreken, zodat we straks niet 5 dagen als een jaar hadden moeten opvatten? Vooruit, ik geef je er 5. Dus binnen 10 dagen, reageer in dit topic of stuur een pm waarin je dit laat zien. Mijn aandacht heb je.
Dit gedeelte gaat over dat als de dems geen toenadering doen mbt de wall , dan blijft de zaak nog zon 5 dagen gesloten en dan kan trump dus iedereen ontslaan die hij maar wil zonder toestemming nodig te hebben.

En dit valt dus onder een q post van een tijd terug 30 to clean house.

Dus of er komt een deal of er worden een behoorlijk aantal mensen op straat gegooid, wat niet een direct bewijs van q zou zijn maar wel een hele dikke knipoog en tesamen met al die andere momenten en links tussen trump en q is het onmogelijk als zijnde toeval weg te zetten of wat voor andere onzin dan ook.

Geloof me ik ben een heel stuk verder op dit gebied dan jij.

Je bent nog niet eens zover om te geloven dat operation mockingbird nog steeds loopt terwijl alle aanwijzingen toch vrij duidelijk zijn.
Zoals het constant belichten van 1 zijde van de zaak die goed is voor de deep state zoals de oorlog in syrie etc.
OF het binnen het uur massaal exact hetzelfde nieuws brengen en zelfs amper de inhoud veranderen.
Het staat min of meer ook in het IG rapport onlangs beschreven hoe de lijntjes lopen.

Of de uitgelekte emails over haberman op wikileaks.
zomerindebolwoensdag 16 januari 2019 @ 17:39
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 14:14 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

hoeveel keer krijg jij het voor elkaar om je tweets allemaal op de seconde nauwkeurig te laten verschijnen op Twitter. Probeer het!
natuurlijk niet ik, want ik gebruik geen twitter.
Maar het team rond trump kan dat wel en doet dat dus ook, en tevens maakt hij ook tweets als hij zelf aan het speechen is zonder telefoon in zn hand wat weer een aanwijzing is dat hij of het geprogrammeerd heeft of laat doen(al is hij volgens velen zo dom dat dat niet mogelijk is).

Of je moet daadwerkelijk denken dat hij echt amper engels kan en dat hij per ongeluk al die schrijffoutjes maakt of tussendoor veel met hoofdletters werkt.
zomerindebolwoensdag 16 januari 2019 @ 17:43
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:20 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Tja goede vraag. Waarom zouden ze dit doen?

[..]

Ehm, dit zijn weer bronloze beweringen. Waaruit blijkt dat Trump de swamp moet drainen die al 30 jaar de boel runt.? MSM is compleet in handen van de deep state. Je begrijpt dat MSM een verzamelnaam voor populaire media is? Als we nu allemaal op jouw sites gaan klikken en niet meer op CNN, wie is dan de MSM?

De media is een verzamelnaam voor alle media. Dus ook jouw sites. Hebben die dat ook allemaal goedgeluld? Of zou het dan specifieke media zijn? En waren dat dan alle journalisten of alleen de beleidsbepalers?

"De media" is nogal een breed begrip.

[..]

Oja? Waar wordt dat bewezen? Het onderzoek? Snap jij wel wanneer de FBI een onderzoek instelt en hoe zo'n onderzoek gestart kan worden?

[..]

Waarom naar Trump kijken, omdat Obama en Clinton? Wat hebben die twee te maken met dit verhaal? Iemand die voor veel geld speeched? En wat is daar mis mee? Om even in jouw manier van beredeneren te blijven: Heeft Trump nooit ergens een speech gehouden voor veel geld? Of andere zakelijke belangen?

[..]

Knap dat je kan weten wat ik denk.

Nogmaals. Als je eerst iets zegt en andere gaan daar in spitten en vinden toevalligheden, dan klopt het altijd. Ik begrijp het wel. Zelf ooit in een groep gezeten die GTA 4 + add-ons aan het bespeuren was, omdat we dachten dat men aan het hinten was naar waar de volgende GTA zou worden gespeeld. We ontrafelde steeds meer, dachten we. We konden het zelfs linken aan vreemde uitspraken van de makers in interviews. Uiteindelijk bleken we naar spoken te zoeken, maar wij voelden ons zeer speciaal, omdat we the mystery aan het ontrafelen waren. Het klopte allemaal precies. Maar men gaf helemaal geen hints. Spannend was het wel.

Laat maar eens zo'n foto zien die in de Air Force One is genomen. Ik wil het wel eens zien. ik zal er zo serieus mogelijk naar kijken.

[..]

Zullen we vooraf alsvast een marge bespreken, zodat we straks niet 5 dagen als een jaar hadden moeten opvatten? Vooruit, ik geef je er 5. Dus binnen 10 dagen, reageer in dit topic of stuur een pm waarin je dit laat zien. Mijn aandacht heb je.
MSM is geen verzamelnaam voor populaire medie het gaar om main stream media en dat zijn voornamelijk de kranten (wapo etc) en nieuwszenders (cnn fox etc)

En luister of lees anders terug over wat trump nu wil vanaf het begin af aan, en dat is drain the swamp.
En wat obama en hillary er mee te maken hebben is o.a.
het verkopen (pay to play) van staatsgeheimen
Het proberen een legaal gekozen president te wippen.
Liegen onder ede.
Treason.
enz enz
Vis1980woensdag 16 januari 2019 @ 17:46
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 17:43 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

MSM is geen verzamelnaam voor populaire medie het gaar om main stream media en dat zijn voornamelijk de kranten (wapo etc) en nieuwszenders (cnn fox etc)

En luister of lees anders terug over wat trump nu wil vanaf het begin af aan, en dat is drain the swamp.
En wat obama en hillary er mee te maken hebben is o.a.
het verkopen (pay to play) van staatsgeheimen
Het proberen een legaal gekozen president te wippen.
Liegen onder ede.
Treason.
enz enz
[stroming] - Mainstream (heersende stroming) is een term waarmee men activiteiten (bijvoorbeeld kunst- en muziekstromingen) aanduidt die voor een grote massa mensen interessant zijn en die ook overduidelijk aanwezig zijn in de maatschappij.

jawel. En als we straks allemaal naar 1 bepaalde site voor nieuws gaan dan is dat de main stream.

En :P

SPOILER
Ja fast food met hoofdletters. En

[..]

Ben nu verder aan het gaan. En dan het stukje over berder.Nou..de urban dictionary (geweldige bron ook) geeft aan dat het gaat om:

[..]

gepost door sakin in 2010. Toch op een of andere manier is dat bewijs dat ... eh...? En dan schakelt de youtuber ineens naar wikileaks, maar nergens een verbinding met 313 of wat dan ook. ik kan het verkeerd zien.

En dan showt trump zijn hamburgers met zijn armen en handen open.

[..]

Nou, dit bedoel ik met zoeken en invullen. En ik neem aan dat trump wel eens vaker zijn handen laat zien. Nu legt hij de connectie met fast food (false flag) en hij denkt dat trump hier de deep state aan het trollen is.

[..]

Oke, ja of hij showde gewoon zijn hamburgers met z'n armen open. Raar. Meteen wordt er een loze connectie gemaakt en hij zal vast ook andere dingen geprobeerd hebben met die tweet waar niets uit kwam. Em hoe is dit in hemelsnaam bewijs van q?

Dan ligt er eten van wendy's op tafel. Raar, hoor. Oke, zoektie op wendy in q posts. En waarachtig! Fraai! Toch iets over Obama! En hoe klein is de kans dat er ieTs over obama in een q post staat! En het is een foto van obama (

[..]

). Raar! Zo, dan zouden we hetzelfde meisje moeten zien en iemand zegt dat dat zijn kleine maggie is.

[..]

Oke, omdat ze dezelfde naam hebben natuurlijk die eigenlijk niet Maggie maar endy is...

Echt ik heb geprobeerd er zo serieus mogelijk naar te kijken, maar het bevestigd vooral mijn verhaal over het invullen. Reken maar dat ik dat meen. Is dat geloofwaardig?

Nou, oke laten we zeggen Dat alles wat hij zegt waar is. En nu? het verhaal van wendy en maggie is niet van vandaag in die kringen. heeft trump nu aangegeven dat hij het ook weet? Beter! Of dat hij er eventjes naar refereert naar fans of naar deep state dat hij daar mee bezig is?

en natuurLijk dat je bij obama of clinton terecht komt bij de verschillen in tijd. En ik ga het proberen. Nou, jouw bericht was geplaatst op 16 jaNuarI 2019 07:42. oftewEl 16-01-2019 16+01=17 (!) :P
maargoed, je schrijfT om 07:42. 16+01+20+19+07+42=2085.

[..]

Zo, hmmm, linkt naar een youtube video. Oke, daar is heel duidelijk obama in te zien. ' ook clinton trouwens. Niet het minst Belangrijk.

zo ziE je maar dat ik er ook mEe bezig ben en daT ik het allemaal in de gaten heb. Ja rol ik. Echt waar!


[ Bericht 10% gewijzigd door Vis1980 op 16-01-2019 17:54:22 ]
MangoTreewoensdag 16 januari 2019 @ 20:45
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 17:30 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Top, mijn secret code al lopen ontcijferen? Wacht ik in die tussentijd op die foto uit Air Force One.
In het N-Korea verhaal is die foto te vinden, je zou nog naar die proof kijken zei je in het vorige deel >:)
Beathovenwoensdag 16 januari 2019 @ 22:16
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 17:39 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

natuurlijk niet ik, want ik gebruik geen twitter.
Maar het team rond trump kan dat wel en doet dat dus ook, en tevens maakt hij ook tweets als hij zelf aan het speechen is zonder telefoon in zn hand wat weer een aanwijzing is dat hij of het geprogrammeerd heeft of laat doen(al is hij volgens velen zo dom dat dat niet mogelijk is).
Ik denk dat je het team een beetje overschat. Praktijkvoorbeeld? Het feit dat de muur al voor Trump z'n aanstelling door Trump is aangekondigd en er 'nooit' een fatsoenlijk plan is gekomen. Tot hij recent met z'n eigen tekeningetje aankwam die experts meteen afschoten. Als daar een team op had gezeten had men een doorgemeten plan gehad.

Trump doet helaas veel zelf en is moeilijk in de omgang zoals beschreven wordt door z'n directe staf die 'm op a4tjes in grotere letters iets moeten aanleveren.

In dat licht van incompetentie en het managen van een nukkig groot kind als president waarbij nauwelijks expertise wordt gebruikt zou ik het heel erg lachwekkend vinden als men met zo z'n best zou doen op verborgen boodschappen. Komt dan wat over als punnikken uit verveling. Verder vind ik het opvallend dat dit "schijnbare" gedoe geen kanttekening kent waarin het wordt gezien als bezigheidstherapie voor de gewone man, een showtje en een kluitje in het riet van Breitbart. En dat er nergens op BNW wordt gesproken over de Russische connectie of het feit dat Trumpski op zn eigen dochter geilt vind ik ook wat raar. Neem dan alles mee. En ga niet voor een schijnwerkelijkheid.

quote:
Of je moet daadwerkelijk denken dat hij echt amper engels kan en dat hij per ongeluk al die schrijffoutjes maakt of tussendoor veel met hoofdletters werkt.
Trump tweet precies zoals hij spreekt en zo spreekt hij al sinds hij jong was. Zag laatst een interview uit 1984 en hij is niet veel ontwikkeld behalve qua functie. Het is een native speaker, gebruikt simpele "boerentaal" en vind het leuk te koop te lopen met het feit dat hij rijk is. Maar hij is geen man die geschoold is in correct taalgebruik. Als Trump unprecedented zegt dan schrijft hij unpresidented. Het is geen schrijver. Vergeef ik 'm want hij is zoals hij is maar het is een constatering.

Het is een narcist eerste klas en dat zijn proleten nogal snel (zie Dion Graus met een beeldje van zichzelf) maar ondanks dat hij pa's poen heeft en toevallig president is, is het gewoon geen hoogvlieger op intellectueel gebied. Capitalization of hoofdlettergebruik in marketing is trouwens vrij gebruikelijk en hij komt uit een wereld waar hij veel marketing heeft gebruikt.

[ Bericht 2% gewijzigd door Beathoven op 16-01-2019 22:33:13 ]
Beathovenwoensdag 16 januari 2019 @ 23:24
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 16:30 schreef BarryOSeven het volgende:
Ok het is gelukt ik heb toegang tot de Twitter API.

Het script heb ik inmiddels ook al af en loopt nu.

https://twitter.com/yGdMiBc9ppW5g40?lang=en

Hier worden de tweets gepost.

Het probleem nu alleen is dat je niet kunt zien op welke seconde het gepost is. Dat lossen we op door naar de mobiele versie van de website te gaan:

https://mobile.twitter.com/yGdMiBc9ppW5g40?lang=en

Nu open je de developer tools van de browser. Klikt op "inspect element" en klikt op de timestamp op de mobiele versie. Om het makkelijker te maken heb ik een aantal screenshots gemaakt.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Zoals jullie kunnen zien zijn de twee timestamps:

15:22:32
en
15:25:45

Dit trekken we van elkaar af. Dan blijft er 3.13 minuut over.
Netjes gedaan kerel.

Daad bij woord gevoegd en je punt dat het mogelijk zou zijn met scripting zonder lags is bewezen.

pluim.
zomerindebolwoensdag 16 januari 2019 @ 23:50
quote:
1s.gif Op woensdag 16 januari 2019 22:16 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Ik denk dat je het team een beetje overschat. Praktijkvoorbeeld? Het feit dat de muur al voor Trump z'n aanstelling door Trump is aangekondigd en er 'nooit' een fatsoenlijk plan is gekomen. Tot hij recent met z'n eigen tekeningetje aankwam die experts meteen afschoten. Als daar een team op had gezeten had men een doorgemeten plan gehad.

Trump doet helaas veel zelf en is moeilijk in de omgang zoals beschreven wordt door z'n directe staf die 'm op a4tjes in grotere letters iets moeten aanleveren.

In dat licht van incompetentie en het managen van een nukkig groot kind als president waarbij nauwelijks expertise wordt gebruikt zou ik het heel erg lachwekkend vinden als men met zo z'n best zou doen op verborgen boodschappen. Komt dan wat over als punnikken uit verveling. Verder vind ik het opvallend dat dit "schijnbare" gedoe geen kanttekening kent waarin het wordt gezien als bezigheidstherapie voor de gewone man, een showtje en een kluitje in het riet van Breitbart. En dat er nergens op BNW wordt gesproken over de Russische connectie of het feit dat Trumpski op zn eigen dochter geilt vind ik ook wat raar. Neem dan alles mee. En ga niet voor een schijnwerkelijkheid.

[..]

Trump tweet precies zoals hij spreekt en zo spreekt hij al sinds hij jong was. Zag laatst een interview uit 1984 en hij is niet veel ontwikkeld behalve qua functie. Het is een native speaker, gebruikt simpele "boerentaal" en vind het leuk te koop te lopen met het feit dat hij rijk is. Maar hij is geen man die geschoold is in correct taalgebruik. Als Trump unprecedented zegt dan schrijft hij unpresidented. Het is geen schrijver. Vergeef ik 'm want hij is zoals hij is maar het is een constatering.

Het is een narcist eerste klas en dat zijn proleten nogal snel (zie Dion Graus met een beeldje van zichzelf) maar ondanks dat hij pa's poen heeft en toevallig president is, is het gewoon geen hoogvlieger op intellectueel gebied. Capitalization of hoofdlettergebruik in marketing is trouwens vrij gebruikelijk en hij komt uit een wereld waar hij veel marketing heeft gebruikt.
narcist dat is hij idd, maar hij is wel behoorlijk slim, vergis je niet en laat je zeker niet zo veel op de mouw spelden door de msm.
Je kan niet de dingen doen die hij doet als je niets kan of weet.
En bij hem is het voornamelijk veel afleiding dmv zn houding en praat, maar daardoor is het juist makkelijker om zaken voor elkaar te gebruiken omdat hij iedereen afleid van wat hij daadwerkelijk aan het doen was.

Toch gek dat de US zo goed draait qua economie en werkgelegenheid en banen die terug naar de US komen (en ja er komt een recessie aan maar dat staat los van dit gedeelte, aangezien dat een cyclus is, daarvoor is het ook belangrijk zo onafhankelijk mogelijk te worden qua energie en een sterk leger te hebben en banen in eigen land, zodat de opbouw weer sneller is )

Ook in de wereld is het een stukje veiliger doordat de ww3 minder kansrijk is met rusland omdat het niet clinton was , en ook vanwege dat het in NK een stuk beter gaat , vooral icm ZK.
Vis1980donderdag 17 januari 2019 @ 00:07
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 20:45 schreef MangoTree het volgende:

[..]

In het N-Korea verhaal is die foto te vinden, je zou nog naar die proof kijken zei je in het vorige deel >:)
Post #56

Deze foto? DhN1k-9VMAAXiZB.jpg

[ Bericht 8% gewijzigd door Vis1980 op 17-01-2019 00:21:28 ]
Vis1980donderdag 17 januari 2019 @ 00:09
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 23:50 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

narcist dat is hij idd, maar hij is wel behoorlijk slim, vergis je niet en laat je zeker niet zo veel op de mouw spelden door de msm.
Je kan niet de dingen doen die hij doet als je niets kan of weet.
En bij hem is het voornamelijk veel afleiding dmv zn houding en praat, maar daardoor is het juist makkelijker om zaken voor elkaar te gebruiken omdat hij iedereen afleid van wat hij daadwerkelijk aan het doen was.

Toch gek dat de US zo goed draait qua economie en werkgelegenheid en banen die terug naar de US komen (en ja er komt een recessie aan maar dat staat los van dit gedeelte, aangezien dat een cyclus is, daarvoor is het ook belangrijk zo onafhankelijk mogelijk te worden qua energie en een sterk leger te hebben en banen in eigen land, zodat de opbouw weer sneller is )

Ook in de wereld is het een stukje veiliger doordat de ww3 minder kansrijk is met rusland omdat het niet clinton was , en ook vanwege dat het in NK een stuk beter gaat , vooral icm ZK.
:')

Ook dit is een onbewijsbare bewering...
Beathovendonderdag 17 januari 2019 @ 00:37
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 23:50 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

narcist dat is hij idd, maar hij is wel behoorlijk slim, vergis je niet en laat je zeker niet zo veel op de mouw spelden door de msm.
Je kan niet de dingen doen die hij doet als je niets kan of weet.
Hij heeft een imperium van z'n pa geërfd, en heeft kunnen kijken hoe het trucje werkte. Met miljoenen op de bank en zijn 'monkey-see-monkey-do' kennis had ik er ook wel wat van gemaakt. Als ondernemer is hij geHAAid geworden, maar beslist niet 'slim'. Het is z'n geld dat spreekt en hij verkocht z'n imago van decadente lul maar al te graag aan filmproducers die 'm als cameo mochten inzetten. Hij schurkt daarnaast graag tegen illegale praktijken (zie lopende zaken) aan om meer macht en geld te genereren, net als Bunga Bunga Berlusconi en andere proleten.

quote:
En bij hem is het voornamelijk veel afleiding dmv zn houding en praat, maar daardoor is het juist makkelijker om zaken voor elkaar te gebruiken omdat hij iedereen afleid van wat hij daadwerkelijk aan het doen was.
Money talks en Iemand die al stinkend rijk uit de wieg komt kan 'm in principe iedere horkerige houding aanmeten die hij maar wenst want mensen worden van je gunsten afhankelijk. Je hoeft dan helemaal niet meer te vechten. Trump heeft in oude interviews dan ook aangegeven dat hij een 'easy life' had en laat tijdens z'n presidentschap niets meer zien dan het eendimensionale 'please my ego' figuur dat hij altijd al was. Schijt in de broek voor "BNW'er" Michael Moore en schijt in de broek voor "BNW'er" Jesse Ventura.

quote:
Toch gek dat de US zo goed draait qua economie en werkgelegenheid en banen die terug naar de US komen (en ja er komt een recessie aan maar dat staat los van dit gedeelte, aangezien dat een cyclus is, daarvoor is het ook belangrijk zo onafhankelijk mogelijk te worden qua energie en een sterk leger te hebben en banen in eigen land, zodat de opbouw weer sneller is )
Al tig keer afgeschoten in POL, moet je daar maar eens nalezen.

quote:
Ook in de wereld is het een stukje veiliger doordat de ww3 minder kansrijk is met rusland omdat het niet clinton was , en ook vanwege dat het in NK een stuk beter gaat , vooral icm ZK.
NK was totaal geen lont voor een WWIII. De enige factor die men ooit op basis van onderzoek voorspelde waaruit een WWIII zou kunnen ontstaan is als Israel de rotskoepel zou vernietigen om de tempel te herbouwen. (Bron: NG)

[ Bericht 1% gewijzigd door Beathoven op 17-01-2019 00:54:54 ]
Beathovendonderdag 17 januari 2019 @ 00:50
quote:
0s.gif Op donderdag 17 januari 2019 00:07 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Post #56

Deze foto? [ afbeelding ]

oei..

Dat is wel een hele interessante om te kraken voor onze dappere expertkids van het crackerskrakersteam.
zomerindeboldonderdag 17 januari 2019 @ 08:52
quote:
0s.gif Op donderdag 17 januari 2019 00:37 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Hij heeft een imperium van z'n pa geërfd, en heeft kunnen kijken hoe het trucje werkte. Met miljoenen op de bank en zijn 'monkey-see-monkey-do' kennis had ik er ook wel wat van gemaakt. Als ondernemer is hij geHAAid geworden, maar beslist niet 'slim'. Het is z'n geld dat spreekt en hij verkocht z'n imago van decadente lul maar al te graag aan filmproducers die 'm als cameo mochten inzetten. Hij schurkt daarnaast graag tegen illegale praktijken (zie lopende zaken) aan om meer macht en geld te genereren, net als Bunga Bunga Berlusconi en andere proleten.

[..]

Money talks en Iemand die al stinkend rijk uit de wieg komt kan 'm in principe iedere horkerige houding aanmeten die hij maar wenst want mensen worden van je gunsten afhankelijk. Je hoeft dan helemaal niet meer te vechten. Trump heeft in oude interviews dan ook aangegeven dat hij een 'easy life' had en laat tijdens z'n presidentschap niets meer zien dan het eendimensionale 'please my ego' figuur dat hij altijd al was. Schijt in de broek voor "BNW'er" Michael Moore en schijt in de broek voor "BNW'er" Jesse Ventura.

[..]

Al tig keer afgeschoten in POL, moet je daar maar eens nalezen.

[..]

NK was totaal geen lont voor een WWIII. De enige factor die men ooit op basis van onderzoek voorspelde waaruit een WWIII zou kunnen ontstaan is als Israel de rotskoepel zou vernietigen om de tempel te herbouwen. (Bron: NG)
NK had een lont kunnen zijn voor ww3 als china er zich mee zou bemoeien , dus het was wel zeker een mogelijkheid.

En afgeschoten in de pol terwijl keiharde cijfers het tegenovergestelde aangeven lol
Wat vind je dan een beter bewijs?
De harde cijfers over werkgelegenheid, banen terug naar het land , economie of wat de MSM probeert voor te schoteelen.
En eerst was het verhaal nog dat het zo goed ging vanwege obama zn economie die op een 0 rente stand alles kon doen en toch maar als een slakkegang omhoog ging, en op het moment dat trump gekozen werd en dus zn policy bekend werd schoten de cijfers omhoog.

LOL dat is toch niet meer vol te houden , zelfs zo erg dat de MSM er al veel minder over aan het berichten is, behalve als er een neerwaartse spiraal is zoals laatst met de koersval in een dag.

Ik ga liever uit van het beleid wat er gemaakt is en het effect en dat is duidelijk wat ik ooit ook gepost had , waar het duidelijk zichtbaar was met diagrammen.
Beathovendonderdag 17 januari 2019 @ 09:09
quote:
0s.gif Op donderdag 17 januari 2019 08:52 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

NK had een lont kunnen zijn voor ww3 als china er zich mee zou bemoeien , dus het was wel zeker een mogelijkheid.
China had NK juist onder de duim gehouden.

quote:
En afgeschoten in de pol terwijl keiharde cijfers het tegenovergestelde aangeven lol
Wat vind je dan een beter bewijs?
De harde cijfers over werkgelegenheid, banen terug naar het land , economie of wat de MSM probeert voor te schoteelen.
Oh ja de MSM delven qua alles uiteraard het onderspit tegenover conservatiefrechtse groepshuggende Trumpmedia. Erdogan zn media doen het beter dan de gewone media in Turkije. En wij zouden ook liever mijn kanalen hebben die hun centen verdienen om ons in een goed daglicht zetten.

Er staat trouwens nog een puzzel voor je klaar.
zomerindeboldonderdag 17 januari 2019 @ 09:32
quote:
1s.gif Op donderdag 17 januari 2019 09:09 schreef Beathoven het volgende:

[..]

China had NK juist onder de duim gehouden.

[..]

Oh ja de MSM delven qua alles uiteraard het onderspit tegenover conservatiefrechtse groepshuggende Trumpmedia. Erdogan zn media doen het beter dan de gewone media in Turkije. En wij zouden ook liever mijn kanalen hebben die hun centen verdienen om ons in een goed daglicht zetten.

Er staat trouwens nog een puzzel voor je klaar.
Ja er is wederom een onderzoek wat heeft aangetoond dat de media extreem bias was mbt trump en dat vrijwel alles negatief werd gemaakt en zelden tot nooit positief.
Het enige MSM kanaal wat positief was , was fox maar die zat op 50/50 , dus in feite is dat nog redelijk in het midden, en dat wordt gezien als extreem bias kanaal.

Maar als je de MSM moet geloven dan was trump al lang impeached en was de economie al bij zn aantreden in elkaar geploft en hadden we al de 3e ww gehad door NK.

En geen idee waarom ik een puzzel zou doen, dat geeft toch juist aan dat de stelling klopt en dat trump bewust de fouten en hoofdletters twittert, aangezien jullie het ook bewust deden en niet per ongeluk.
EN een puzzel oplossen die een paar lui zonder relevante waarde in de wereld of voor mij persoonlijk , zie ik alleen maar als een total waste of time.
Het niveau waar jullie op zitten is zo verdomd laag om proberen te bewijzen dat Q fake is.

Het is nog niemand gelukt om Q te ontmaskeren (al dacht men dat wel met pamflet anon of hoe hij ook heette) en je had nog eens de gefakete poging van sobiec meen ik die zelf iets in elkaar had geflanst (maar een foutje had gemaakt door iets te posten wat pas een dag later in het nieuws kwam)
En dan zijn er nog hel veel die het geprobeerd hebben en dan zouden een paar niemendalletjes hier op het forum het wel effe doen :P:
Vis1980donderdag 17 januari 2019 @ 20:30
quote:
0s.gif Op donderdag 17 januari 2019 09:32 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Ja er is wederom een onderzoek wat heeft aangetoond dat de media extreem bias was mbt trump en dat vrijwel alles negatief werd gemaakt en zelden tot nooit positief.
Het enige MSM kanaal wat positief was , was fox maar die zat op 50/50 , dus in feite is dat nog redelijk in het midden, en dat wordt gezien als extreem bias kanaal.

Maar als je de MSM moet geloven dan was trump al lang impeached en was de economie al bij zn aantreden in elkaar geploft en hadden we al de 3e ww gehad door NK.

En geen idee waarom ik een puzzel zou doen, dat geeft toch juist aan dat de stelling klopt en dat trump bewust de fouten en hoofdletters twittert, aangezien jullie het ook bewust deden en niet per ongeluk.
EN een puzzel oplossen die een paar lui zonder relevante waarde in de wereld of voor mij persoonlijk , zie ik alleen maar als een total waste of time.
Het niveau waar jullie op zitten is zo verdomd laag om proberen te bewijzen dat Q fake is.

Het is nog niemand gelukt om Q te ontmaskeren (al dacht men dat wel met pamflet anon of hoe hij ook heette) en je had nog eens de gefakete poging van sobiec meen ik die zelf iets in elkaar had geflanst (maar een foutje had gemaakt door iets te posten wat pas een dag later in het nieuws kwam)
En dan zijn er nog hel veel die het geprobeerd hebben en dan zouden een paar niemendalletjes hier op het forum het wel effe doen :P:
Er zit namelijk een bericht naar jou met een knipoog in 1 van mijn posts.
Ik heb er een half uur voor op mijn koude zolder gezeten!

En die foto zou van Q zijn, genomen in AF1. Toen de foto heel makkelijk te fabriceren bleek, is het gewoon gemakshalve 'vergeten'. Het is een reflectie van een oudere foto via een beeldscherm op een iPhone.

http://www.qanonupdates.com/q-drop-1675/

Wil je dat ik het bewijs ook nog even post, of ken je die eigenlijk al?
zomerindeboldonderdag 17 januari 2019 @ 22:41
quote:
0s.gif Op donderdag 17 januari 2019 20:30 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Er zit namelijk een bericht naar jou met een knipoog in 1 van mijn posts.
Ik heb er een half uur voor op mijn koude zolder gezeten!

En die foto zou van Q zijn, genomen in AF1. Toen de foto heel makkelijk te fabriceren bleek, is het gewoon gemakshalve 'vergeten'. Het is een reflectie van een oudere foto via een beeldscherm op een iPhone.

http://www.qanonupdates.com/q-drop-1675/

Wil je dat ik het bewijs ook nog even post, of ken je die eigenlijk al?
je bedoelt het bewijs wat niet klopte neem ik aan, want dat kende ik al.
Check again zou ik zeggen.

dat is het probleem je moet verder kijken en dan zie je dat het bewijs geen bewijs was en de foto dus wel echt

[ Bericht 4% gewijzigd door zomerindebol op 17-01-2019 22:49:20 ]
Vis1980donderdag 17 januari 2019 @ 22:59
quote:
0s.gif Op donderdag 17 januari 2019 22:41 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

je bedoelt het bewijs wat niet klopte neem ik aan, want dat kende ik al.
Check again zou ik zeggen.

dat is het probleem je moet verder kijken en dan zie je dat het bewijs geen bewijs was en de foto dus wel echt
quote:
0s.gif Op donderdag 17 januari 2019 22:41 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

je bedoelt het bewijs wat niet klopte neem ik aan, want dat kende ik al.
Check again zou ik zeggen.

dat is het probleem je moet verder kijken en dan zie je dat het bewijs geen bewijs was en de foto dus wel echt
DhR63m7UEAA6R7b.jpg
Dit bedoel je?
zomerindebolvrijdag 18 januari 2019 @ 01:05
quote:
0s.gif Op donderdag 17 januari 2019 22:59 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

[..]

[ afbeelding ]
Dit bedoel je?
Kijk verder:
https://archive.li/NXRr8

Veel succes :)

Een andere interessante is over strzok en page in london , want volgens mij is dat pas bekend sinds zeer kort , uit haar transcript dat ze daar waren, maar moet dat nog wat beter nachecken.
https://www.theepochtimes(...)lations_2763452.html

[ Bericht 20% gewijzigd door zomerindebol op 18-01-2019 01:10:42 ]
Ryan3zaterdag 19 januari 2019 @ 08:33
Trump komt vandaag met een belangrijke mededeling over de shutdown. Wat zegt Q daarover? :P.
zomerindebolzaterdag 19 januari 2019 @ 09:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 08:33 schreef Ryan3 het volgende:
Trump komt vandaag met een belangrijke mededeling over de shutdown. Wat zegt Q daarover? :P.
Zover men het heeft ontcijferd zou het kunnen gaan om een aantal zaken die wel met elkaar te maken hebben.
reduction in force wat mogelijk is bij een 30 dagen shutdown.
En daar moet een plan voor zijn en dat is een tijd geleden al gemaakt:
En dat is het drain the swamp plan:
https://duckduckgo.com/?q(...)deos&iai=yP8KWcsRYng

Dus ben wel benieuwd hoe dit gaat verlopen :)

Als je de MSM moet geloven was hij al weer impeached op een berichtje van buzzfeed, wat al wederom onwaar blijkt te zijn.

OVerigens had Q het ook over green castle red castle om de muur te bouwen een hele tijd geleden, dus als dat zo is dan komt er weer een redelijke Q proof aan, of een hele erge goede nieuwe nostradamus.
Ryan3zaterdag 19 januari 2019 @ 09:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 09:07 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Zover men het heeft ontcijferd zou het kunnen gaan om een aantal zaken die wel met elkaar te maken hebben.
reduction in force wat mogelijk is bij een 30 dagen shutdown.
En daar moet een plan voor zijn en dat is een tijd geleden al gemaakt:
En dat is het drain the swamp plan:
https://duckduckgo.com/?q(...)deos&iai=yP8KWcsRYng

Dus ben wel benieuwd hoe dit gaat verlopen :)

Als je de MSM moet geloven was hij al weer impeached op een berichtje van buzzfeed, wat al wederom onwaar blijkt te zijn.
Interessante is natuurlijk gaat-ie nou staat van beleg afkondigen en worden dan eindelijk die sealed indictments eens uitgevoerd. Ik heb al gekke theorieën gelezen dat iedere voormalig president tussen Ford en Trump wordt opgepakt. Dus Carter, Clinton, Bush jr. en Obama.

Ik volg die site trouwens al lange tijd niet meer, zijn echt een stel gevaarlijke en debiele crazies bij mekaar.
zomerindebolzaterdag 19 januari 2019 @ 09:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 09:10 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Interessante is natuurlijk gaat-ie nou staat van beleg afkondigen en worden dan eindelijk die sealed indictments eens uitgevoerd. Ik heb al gekke theorieën gelezen dat iedere voormalig president tussen Ford en Trump wordt opgepakt. Dus Carter, Clinton en Obama.

Ik volg die site trouwens al lange tijd niet meer, zijn echt een stel gevaarlijke en debiele crazies bij mekaar.
Volgens mij zat je dan op de verkeerde site, want zover ik het zie, zijn ze eigenlijk juist vrij vreedzaam.
Zowel de mensen tijden de trump gebeurtenissen zoals bij elke rally, maar ook de YouTube kanalen, maar goed elke overtuiging heeft wel een forum of site waar men heel hatelijk is of vol met gekken zit.
Overall zijn de mensen vrij conservatief en houden wat dat betreft ook wel iets sneller van recht en orde itt antifa of extreem rechtse lui.
Ryan3zaterdag 19 januari 2019 @ 09:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 09:15 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Volgens mij zat je dan op de verkeerde site, want zover ik het zie, zijn ze eigenlijk juist vrij vreedzaam.
Zowel de mensen tijden de trump gebeurtenissen zoals bij elke rally, maar ook de YouTube kanalen, maar goed elke overtuiging heeft wel een forum of site waar men heel hatelijk is of vol met gekken zit.
Overall zijn de mensen vrij conservatief en houden wat dat betreft ook wel iets sneller van recht en orde itt antifa of extreem rechtse lui.
voat.co hè, regelrechte nazi's zitten daar tussen. En dat is natuurlijk een beetje het probleem met extreemrechts, het is eigenlijk altijd weer hetzelfde, superioriteitsleer van blanken en op genocide gericht antisemitisme + racisme. Deze crazies kunnen natuurlijk nooit salonfähig worden. Ook in de VS lukt hen dat uiteraard niet.
MangoTreezaterdag 19 januari 2019 @ 09:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 09:19 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

voat.co hè, regelrechte nazi's zitten daar tussen. En dat is natuurlijk een beetje het probleem met extreemrechts, het is eigenlijk altijd weer hetzelfde, superioriteitsleer van blanken en op genocide gericht antisemitisme + racisme. Deze crazies kunnen natuurlijk nooit salonfähig worden. Ook in de VS lukt hen dat uiteraard niet.
Is dat de norm daar?
Ryan3zaterdag 19 januari 2019 @ 09:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 09:24 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Is dat de norm daar?
Veel heel veel echt misselijkmakende posts daartussen en de rest diep religieus rechts en krankzinnig rechts. Dingen die hier op FOK! niet meer worden gezegd, en waarvoor je vroeger, toen dat af en toe nog wel voorkwam, en nu meteen een permban kreeg. Dat gebeurde ook op 4chan en zelfs op 8chan en toen gingen ze dus naar voat.co. Stand van zaken toen ik er voor het laatst las btw.
MangoTreezaterdag 19 januari 2019 @ 09:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 09:30 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Veel heel veel echt misselijkmakende posts daartussen en de rest diep religieus rechts en krankzinnig rechts. Dingen die hier op FOK! niet meer worden gezegd, en waarvoor je vroeger, toen dat af en toe nog wel voorkwam, en nu meteen een permban kreeg. Dat gebeurde ook op 4chan en zelfs op 8chan en toen gingen ze dus naar voat.co. Stand van zaken toen ik er voor het laatst las btw.
Ik zal je geheugen weer even opfrissen, voat is een free speech site, fok duidelijk niet. Niet echt een vergelijking in dat opzicht. De QRV-sub (Q research Voat), bevat topics over en van Q anons.

Hier is de frontpage van QRV: https://voat.co/v/QRV Kun je mij wijzen op die nazi's?
Ryan3zaterdag 19 januari 2019 @ 09:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 09:41 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Ik zal je geheugen weer even opfrissen, voat is een free speech site, fok duidelijk niet. Niet echt een vergelijking in dat opzicht. De QRV-sub (Q research Voat), bevat topics over en van Q anons.

Hier is de frontpage van QRV: https://voat.co/v/QRV Kun je mij wijzen op die nazi's?
Voorbeeldje al gepost in deel 1 post #56
quote:
Those who do not learn from history are doomed to repeat it. But, what if History was rewritten on purpose by the victors of war? How long has the information in the US been controlled? Here is a brief synopsis of History that was hidden from us. When the Rothschild banking cartel established the Federal Reserve in 1913 and established the Income Tax for the first time on Americans.......they established a conduit to fund any movement they wanted to around the world. They slowly infiltrated and took control of every media outlet and started the infiltration of the educational system as well. The Fed funded the Bolshevik Revolution in Russia, which was mainly made up by radical Zionist Jews. The Bolsheviks slaughtered and starved approx 60 million Christian Russians during their reign. You can say that the establishment of the Fed was really the establishment of backdoor communism in America......it was silent, it was stealthy and most Americans to this day are unaware of the fraud that has been perpetrated on all of us by these communists. Their take over of the entire media establishment over 100 years ago meant that they carefully controlled all the information that Americans received. The success of their Mass Mind Control operation will go down in infamy, if we can recover the minds of Americas fully. As patriots, we can never let this happen again on our watch. Forget what you think you know and do not be afraid to search for the truth. The truth fears no investigation. The cabal has controlled all the information we have received about every war. Through their propaganda outlets they had to sell these wars to the people, even if it meant outright lying to all of us. Dividing the narrative has always been their specialty. The Banking Cartels have controlled both sides of every war for over 200 years. Any leader who challenged the banking authority in anyway was taken down. This is where understanding the hidden history of Hitler and how he challenged the banking cartel by Nationalizing the German banking system becomes very important. The Victors of war can rewrite history anyway that they want and the traumatized citizens will accept any narrative they are given. It is very important to understand how they use Psychology against us all, in that...all they had to do was project their atrocities onto their enemies and repeat the narrative over and over until it is ingrained into the public's psyche. They are masters at this. They are masters at casting illusions and on the opposite end of that they understand that the general public will never question their official narrative. That is how easy it is for them to write history they way they want it portrayed. The Banking cartel then has their buddies in Hollywood make a few movies about it and it is then cemented into the peoples psyche. To truly awaken you have to be able to switch your thinking......they have lead the masses with lies. As long as you can keep this in the back of your head, it will be easier to right your perspective. Research the Rothschild banking cartel, the establishment of the Central Banking system, Bolshevik Communism, Backdoor Communism, MK Ultra Mind Control Programs, and every other CIA program that you can to understand how these people truly operate. You will have to come to terms that you have been fooled your entire life, but then you will begin your journey to the truth and to the Awakening. Good luck to all of you and remember, the more dots you can connect, the clearer the picture becomes. We no longer identify as Republicans or Democrats....we are awake and WWG1WGA!!!!!!!
https://voat.co/v/QRV/2738566

quote:
(Het staat trouwens in deze draad, zie ik nu https://voat.co/v/QRV/2738566 in de commentaren kom je onversneden antisemitisme tegen btw van de hoogste graad).
En dat is niet de enige. Heb geen zin me meer te "vermaken" met dat soort mafketels hoor. Dus zoek ze zelf maar op, in vrijwel elke topic kom je dit soort en nog ergere dingen tegen.
MangoTreezaterdag 19 januari 2019 @ 09:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 09:45 schreef Ryan3 het volgende:
Those who do not learn from history are doomed to repeat it.
Dus je geeft nu comments als voorbeeld, op een free speech site. Heb je ook posts i.p.v. comments? En zitten die nazi's trouwens ook hier te posten? Je wil het gewoon niet volgen omdat je mening al vast staat, prima maar ga dan niet hier een verkeerd beeld schetsen over de Q anons.
zomerindebolzaterdag 19 januari 2019 @ 09:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 09:19 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

voat.co hè, regelrechte nazi's zitten daar tussen. En dat is natuurlijk een beetje het probleem met extreemrechts, het is eigenlijk altijd weer hetzelfde, superioriteitsleer van blanken en op genocide gericht antisemitisme + racisme. Deze crazies kunnen natuurlijk nooit salonfähig worden. Ook in de VS lukt hen dat uiteraard niet.
Ah dat is diezelfde site die je laatst een keer aanhaalde en ik had er nog nooit van gehoord en is ook niet echt een goede bron om iets van Q te volgen lijkt me.

Jammer dat je van dat verleden blijkbaar niet geleerd hebt om niet op die site alleen je mening te baseren, want er zijn er genoeg die wel goed zijn en ook als beter aangeschreven worden wbt het Q gebeuren.
Ryan3zaterdag 19 januari 2019 @ 09:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 09:52 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Dus je geeft nu comments als voorbeeld, op een free speech site. Heb je ook posts i.p.v. comments? En zitten die nazi's trouwens ook hier te posten? Je wil het gewoon niet volgen omdat je mening al vast staat, prima maar ga dan niet hier een verkeerd beeld schetsen over de Q anons.
Comments zijn posts hè. Comments op dat stuk tekst, zijn gewoon posts. Heb het meteen al in deel 1 aangegeven. Op gegeven moment ben ik gestopt dit te volgen ook vanwege het voor NLse normen rabiate antisemitisme en allerlei andere krankzinnigheid die je er kunt lezen.

Maar, ik begrijp dat jij dat je er een beetje wrevelig door wordt en dat je free speech ziet als vrijkaartje voor uitspraken waarvan zelfs Adolf Hitler nog rode wangetjes zou hebben gekregen. Good for you, ga je daar lekker "vermaken". Maar beperk mij niet in mijn free speech om daar dan vervolgens wat van te vinden en dit te melden hier.
MangoTreezaterdag 19 januari 2019 @ 10:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 09:58 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Comments zijn posts hè. Comments op dat stuk tekst, zijn gewoon posts. Heb het meteen al in deel 1 aangegeven. Op gegeven moment ben ik gestopt dit te volgen ook vanwege het voor NLse normen rabiate antisemitisme en allerlei andere krankzinnigheid die je er kunt lezen.

Maar, ik begrijp dat jij dat je er een beetje wrevelig door wordt en dat je free speech ziet als vrijkaartje voor uitspraken waarvan zelfs Adolf Hitler nog rode wangetjes zou hebben gekregen. Good for you, ga je daar lekker "vermaken". Maar beperk mij niet in mijn free speech om daar dan vervolgens wat van te vinden en dit te melden hier.
Behalve dat er genoeg gebeurt is het helemaal niet vermakelijk, waar haal je dat nou weer vandaan? Ik reageerde op je uitspraken omdat ik me aangesproken voelde, en ik ben geen nazi ^O^
zomerindebolzaterdag 19 januari 2019 @ 10:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 09:52 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Dus je geeft nu comments als voorbeeld, op een free speech site. Heb je ook posts i.p.v. comments? En zitten die nazi's trouwens ook hier te posten? Je wil het gewoon niet volgen omdat je mening al vast staat, prima maar ga dan niet hier een verkeerd beeld schetsen over de Q anons.
Ik snap ook niet eigenlijk hoe je van 8chan naar die site komt, want volgens mij is het voornamelijk zo dat het 8chan - (was reddit die ook vrij goed daar op in ging) en veel mensen volgen bv een praying medic of een jordan sather (al zit die wel wat meer in de ufo gebeuren, en veel mensen kunnen nu eenmaal niet het ene los zien van het andere)

Veel mensen verwachten ook een kant en klaar oplossing terwijl het hele gebeuren gebaseerd is op zelf informeren en kritisch denken, en vooral geen geweld e.d.
Maar ja men moet het wel willen zien.

Van alle movements die ik ooit gezien heb is de Q movement imo wel het meest vredelievend al heb je overal wel gekken tussen zitten.

Overigens wat ik wel frappant vind is dat bv anonymous in het begin Q ging ontmaskeren en nu in een keer vol achter Q staat en dat ook een kevin schipp nu ook steeds meer aangeeft het wel degelijk erg goede intel is wat Q brengt en dat je zeker een bepaalde clearance daar voor nodig hebt en een team.

[ Bericht 9% gewijzigd door zomerindebol op 19-01-2019 10:08:34 ]
zomerindebolzaterdag 19 januari 2019 @ 10:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 09:58 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Comments zijn posts hè. Comments op dat stuk tekst, zijn gewoon posts. Heb het meteen al in deel 1 aangegeven. Op gegeven moment ben ik gestopt dit te volgen ook vanwege het voor NLse normen rabiate antisemitisme en allerlei andere krankzinnigheid die je er kunt lezen.

Maar, ik begrijp dat jij dat je er een beetje wrevelig door wordt en dat je free speech ziet als vrijkaartje voor uitspraken waarvan zelfs Adolf Hitler nog rode wangetjes zou hebben gekregen. Good for you, ga je daar lekker "vermaken". Maar beperk mij niet in mijn free speech om daar dan vervolgens wat van te vinden en dit te melden hier.
Vind je het niet vrij normaal (hoewel ik het afkeur) dat je op een free speech site juist het meest ordinaire kan verwachten wat je maar tegen kan komen?
DIe site wordt juist gebruikt door mensen die denken ergens anders hun zegje niet te kunnen of mogen doen en dus heb je al snel extremen.

Ik weet niet hoor, maar vind dat vrij logisch.
Als ik op een katholiek forum ga posten dan verwacht ik ook minder scheldwoorden of vulgariteit dan hier bv op fok, of vice versa
MangoTreezaterdag 19 januari 2019 @ 10:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:02 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Ik snap ook niet eigenlijk hoe je van 8chan naar die site komt
https://qmap.pub/read/2272
The Official VOAT Replacement for Reddit is Live

Misschien zo?
Ryan3zaterdag 19 januari 2019 @ 10:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:02 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Ik snap ook niet eigenlijk hoe je van 8chan naar die site komt, want volgens mij is het voornamelijk zo dat het 8chan - (was reddit die ook vrij goed daar op in ging) en veel mensen volgen bv een praying medic of een jordan sather (al zit die wel wat meer in de ufo gebeuren, en veel mensen kunnen nu eenmaal niet het ene los zien van het andere)

Veel mensen verwachten ook een kant en klaar oplossing terwijl het hele gebeuren gebaseerd is op zelf informeren en kritisch denken, en vooral geen geweld e.d.
Maar ja men moet het wel willen zien.

Van alle movements die ik ooit gezien heb is de Q movement imo wel het meest vredelievend al heb je overal wel gekken tussen zitten.
Er zijn een paar lui die vrij naïef zijn idd en redelijk aardig over komen, de rest is gecertificeerd crazy, zelfs voor Amerikaanse maatstaven. Iedereen die een klein beetje kritiek uit, wordt meteen de huid volgescholden ook. Dus net andersom van wat jij hier zegt. De perceptie bestaat ook dat Amerikanen allemaal net zo gek zijn als hun huidige president, maar dat is in het geheel niet waar wrs.
MangoTreezaterdag 19 januari 2019 @ 10:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:07 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Er zijn een paar lui die vrij naïef zijn idd en redelijk aardig over komen, de rest is gecertificeerd crazy, zelfs voor Amerikaanse maatstaven. Iedereen die een klein beetje kritiek uit, wordt meteen de huid volgescholden ook. Dus net andersom van wat jij hier zegt. De perceptie bestaat ook dat Amerikanen allemaal net zo gek zijn als hun huidige president, maar dat is in het geheel niet waar wrs.
Klinkt een beetje als fok maar slechte vergelijking ;)
Ryan3zaterdag 19 januari 2019 @ 10:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:05 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Vind je het niet vrij normaal (hoewel ik het afkeur) dat je op een free speech site juist het meest ordinaire kan verwachten wat je maar tegen kan komen?
DIe site wordt juist gebruikt door mensen die denken ergens anders hun zegje niet te kunnen of mogen doen en dus heb je al snel extremen.

Ik weet niet hoor, maar vind dat vrij logisch.
Als ik op een katholiek forum ga posten dan verwacht ik ook minder scheldwoorden of vulgariteit dan hier bv op fok, of vice versa
Cultuur gebonden. Zo is FOK! een site waar je doorheen de geschiedenis bijna alles wel kunt zeggen. Echter op FOK! worden wel de grenzen van het betamelijke aangehouden. Je ziet dus meteen, in our day and age, waarom free speech zoals de Amerikanen hanteren nog altijd, maar dus niet op 4- en 8chan, schipbreuk leidt. De crazies blijven over en de normies blijven weg. En de crazies zwepen elkaar op.
zomerindebolzaterdag 19 januari 2019 @ 10:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:07 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Er zijn een paar lui die vrij naïef zijn idd en redelijk aardig over komen, de rest is gecertificeerd crazy, zelfs voor Amerikaanse maatstaven. Iedereen die een klein beetje kritiek uit, wordt meteen de huid volgescholden ook. Dus net andersom van wat jij hier zegt. De perceptie bestaat ook dat Amerikanen allemaal net zo gek zijn als hun huidige president, maar dat is in het geheel niet waar wrs.
Sja ik kan alleen maar zeggen dat je op de verkeerde site zat te vogelen als het gaat om Q, maar dat had ik een tijd geleden al aangegeven.
Wil je goede info dan is er voldoende te vinden die juist veel respect tonen.

Overigens is trump echt niet gek, maar dat is mischien om dat voornamelijk je mening te veel gebasseerd is op wat MSM je influisterd of laat lezen.
Hij zit daar echt niet om zichzelf nog meer te verrijken , want hij heeft al die onzin echt niet nodig, en ja het is een markant figuur (beetje in de jaren 80,70 blijven hangen qua image)

En vergeet niet als je de boel daar echt een wil schoonmaken dan heb je iemand nodig die daar vandaan komt en alle geheimen weet.
Geen wonder dat de tegenstand zo groot is en dat FBI<DOJ en MSM alles doet om hem kapot te maken.
Ryan3zaterdag 19 januari 2019 @ 10:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:14 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Sja ik kan alleen maar zeggen dat je op de verkeerde site zat te vogelen als het gaat om Q, maar dat had ik een tijd geleden al aangegeven.
Wil je goede info dan is er voldoende te vinden die juist veel respect tonen.

Overigens is trump echt niet gek, maar dat is mischien om dat voornamelijk je mening te veel gebasseerd is op wat MSM je influisterd of laat lezen.
Hij zit daar echt niet om zichzelf nog meer te verrijken , want hij heeft al die onzin echt niet nodig, en ja het is een markant figuur (beetje in de jaren 80,70 blijven hangen qua image)

En vergeet niet als je de boel daar echt een wil schoonmaken dan heb je iemand nodig die daar vandaan komt en alle geheimen weet.
Geen wonder dat de tegenstand zo groot is en dat FBI<DOJ en MSM alles doet om hem kapot te maken.
Nee, mijn mening omtrent Trump is niet gebaseerd op MSM.
Beathovenzaterdag 19 januari 2019 @ 10:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:10 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Cultuur gebonden. Zo is FOK! een site waar je doorheen de geschiedenis bijna alles wel kunt zeggen. Echter op FOK! worden wel de grenzen van het betamelijke aangehouden. Je ziet dus meteen, in our day and age, waarom free speech zoals de Amerikanen hanteren nog altijd, maar dus niet op 4- en 8chan, schipbreuk leidt. De crazies blijven over en de normies blijven weg. En de crazies zwepen elkaar op.
De "vrije" mening als argument zit veelal aan de kant van degene die de ander wil overstemmen. Als men een discussie op redelijkheid en inhoud niet aan het winnen is, is het benoemen ervan de laatste troef. En uiteraard gaat die versie van de vrije mening slechts één kant op.
zomerindebolzaterdag 19 januari 2019 @ 10:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:10 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Cultuur gebonden. Zo is FOK! een site waar je doorheen de geschiedenis bijna alles wel kunt zeggen. Echter op FOK! worden wel de grenzen van het betamelijke aangehouden. Je ziet dus meteen, in our day and age, waarom free speech zoals de Amerikanen hanteren nog altijd, maar dus niet op 4- en 8chan, schipbreuk leidt. De crazies blijven over en de normies blijven weg. En de crazies zwepen elkaar op.
Ik ben bang dat je het een beetje schromelijk overdrijft, maar als je al een vooringenomen mening hebt is dat erg moeilijk om daar vanaf te stappen, wat weer begrijpelijk is.
Ik deed de vergelijking met fok en katholiek om een verschil aan proberen te tonen.
In de US is een vele andere cultuur en ook veel diverser dan bv de nederlandse (die is al zover gevormd dat er weinig identiteit meer over is , en voornamelijk een land vol slappelingen)
Die zich zelfs meehelpt om zich alles af te laten nemen.

Als je daadwerkelijk wat over Q wil weten probeer dan eens eerst wat meer te verdiepen en begin bij bv die praying medic.
MangoTreezaterdag 19 januari 2019 @ 10:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:14 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Sja ik kan alleen maar zeggen dat je op de verkeerde site zat te vogelen als het gaat om Q, maar dat had ik een tijd geleden al aangegeven.
Wil je goede info dan is er voldoende te vinden die juist veel respect tonen.

Wat zijn betere sites om Q te volgen dan?
zomerindebolzaterdag 19 januari 2019 @ 10:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:15 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Nee, mijn mening omtrent Trump is niet gebaseerd op MSM.
Ok waar is je mening op gebasserd?
Welke feiten heeft hij gepleegd waarvan je zegt dat hij crazy is?
Of is het alleen zn twitter gedrag?
Ryan3zaterdag 19 januari 2019 @ 10:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:20 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Ok waar is je mening op gebasserd?
Welke feiten heeft hij gepleegd waarvan je zegt dat hij crazy is?
Of is het alleen zn twitter gedrag?
Mijn mening is gebaseerd op mijn deductie van de informatie die ik over hem heb vergaard en die info komt tot me via MSM media, via zogenaamde niet-MSM media, via docu's, door zelf vergaarde eerdere achtergrondkennis omtrent de Amerikaanse politiek, cultuur, literatuur, geschiedenis en common sens.
zomerindebolzaterdag 19 januari 2019 @ 10:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:20 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Wat zijn betere sites om Q te volgen dan?
https://www.youtube.com/user/prayingmedic

Deze bv worddt door veel mensen aangeraden.
Voor mij geld wat anders aangezien ik vanaf het begin al alles gevolgd heb en dus al door bergen en dalen van twijfelingen ben gegaan , om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat q en trump iig een directe connectie hebben en dat de intel die er is te goed is voor normale mensen of hackers.
zomerindebolzaterdag 19 januari 2019 @ 10:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:24 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Mijn mening is gebaseerd op mijn deductie van de informatie die ik over hem heb vergaard en die info komt tot me via MSM media, via zogenaamde niet-MSM media, via docu's, door zelf vergaarde eerdere achtergrondkennis omtrent de Amerikaanse politiek, cultuur, literatuur, geschiedenis en common sens.
Nou dan is het makkelijk om wat feiten te geven behalve zn twitter gedrag.
Een stu
k of 3 om mee te beginnen zou geen punt moeten zijn

Ik reis zelf vrij veel en ben een paar maanden per jaar in mexico en reis vandaar geregeld naar de US.
Beathovenzaterdag 19 januari 2019 @ 10:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 08:33 schreef Ryan3 het volgende:
Trump komt vandaag met een belangrijke mededeling over de shutdown. Wat zegt Q daarover? :P.
Men kan alleen achteraf vooruit kijken. :)
Ryan3zaterdag 19 januari 2019 @ 10:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:25 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Nou dan is het makkelijk om wat feiten te geven behalve zn twitter gedrag.
Een stuk of 3 om mee te beginnen zou geen punt moeten zijn
Moet ik nou gaan uitleggen dat de man krankzinnig is?
zomerindebolzaterdag 19 januari 2019 @ 10:28
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:26 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Moet ik nou gaan uitleggen dat de man krankzinnig is?
ja lijkt me wel, jij maakt de statement.
Of is het toch wat moeilijker dan iets te verzinnen over twitter of grab her by the pussy uitspraken.
Ryan3zaterdag 19 januari 2019 @ 10:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:28 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

ja lijkt me wel, jij maakt de statement.
Of is het toch wat moeilijker dan iets te verzinnen over twitter of grab her by the pussy uitspraken.
Nou nee, ik bedoel ik weet niet of je het nieuws een beetje volgt eigenlijk?
MangoTreezaterdag 19 januari 2019 @ 10:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:24 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

https://www.youtube.com/user/prayingmedic

Deze bv worddt door veel mensen aangeraden.
Voor mij geld wat anders aangezien ik vanaf het begin al alles gevolgd heb en dus al door bergen en dalen van twijfelingen ben gegaan , om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat q en trump iig een directe connectie hebben en dat de intel die er is te goed is voor normale mensen of hackers.
Volg ik ook al langer maar ik heb wel een beetje moeite met zijn dromen, waar hij zelf wel flink wat waarde aan hecht. Maar hij geeft vooral veel goeie info en theorieën ja. Maar dat is een kanaal, ik bedoel betere alternatieven dan VOAT. Die dus betere up-to-date nieuws bijhoudt rondom Q en waar je ook kunt anticiperen.
zomerindebolzaterdag 19 januari 2019 @ 10:37
quote:
10s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:29 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Nou nee, ik bedoel ik weet niet of je het nieuws een beetje volgt eigenlijk?
ja ik volg bijna alles zowel MSM en niet MSM en zie dat er nogal veel niet klopt wat MSM verteld.
Gisteren nog het buzzfeed artikel en in feite het hele rusland gebeuren wat gewoon een verzonnen iets is.

Maar ik neem aan dat je in feite met niets komt om je statement kracht bij te zetten.
Oh en aub niet de lijst met zogenaamde leugens aankomen ,want daar klopt een groot deel al niet van klopt

Zat naar de hearing van barr te kijken en toen zag je ook duidelijk dat CNN op belangrijke momenten als reps iets vroegen , er doorheen begon te lullen of gewoon naar reklame ging
zomerindebolzaterdag 19 januari 2019 @ 10:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:33 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Volg ik ook al langer maar ik heb wel een beetje moeite met zijn dromen, waar hij zelf wel flink wat waarde aan hecht. Maar hij geeft vooral veel goeie info en theorieën ja. Maar dat is een kanaal, ik bedoel betere alternatieven dan VOAT. Die dus betere up-to-date nieuws bijhoudt rondom Q en waar je ook kunt anticiperen.

Hier kun je in chat wat kwijt.
Echt een forum na reddit ben ik niet meer op geweest en kijk veel kanalen op youtube en ga dan zelf checken op internet .
Volg ook wel tracy beans en er waren wat anderen maar die zijn van het internet geweerd aangezien tegenwoordig men erg veel censuur gebruikt om elke niet liberaal kanaal te weren of het nu twitter,facebook is
Beathovenzaterdag 19 januari 2019 @ 10:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:37 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

ja ik volg bijna alles zowel MSM en niet MSM en zie dat er nogal veel niet klopt wat MSM verteld.
Gisteren nog het buzzfeed artikel en in feite het hele rusland gebeuren wat gewoon een verzonnen iets is.
En wat heeft Trumpski dan precies met Putin besproken wat zo gewoon is dat hij het niet op papier wilde? Dat moet de hele alternatieve media toch bezighouden? De waarheid en de onderste steen boven enzo.. daar ging het vroeger toch om?
Vis1980zaterdag 19 januari 2019 @ 11:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:28 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

ja lijkt me wel, jij maakt de statement.
Of is het toch wat moeilijker dan iets te verzinnen over twitter of grab her by the pussy uitspraken.
Zonder bijkomst van enig journalist of influencer, hoef je alleen maar een toespraak te zien of een interview met Potus om te weten dat deze man zeer ongeschikt is
KoosVogelszaterdag 19 januari 2019 @ 15:23
Stel voor dat zomerindebol hier een voorspelling van Q post. Dan kunnen we binnen enkele dagen of weken eigenhandig toetsen of die wel of niet klopt.
Beathovenzaterdag 19 januari 2019 @ 15:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 15:23 schreef KoosVogels het volgende:
Stel voor dat zomerindebol hier een voorspelling van Q post. Dan kunnen we binnen enkele dagen of weken eigenhandig toetsen of die wel of niet klopt.
Vooraf voorspellingen maken is zorgen dat je met ruime containers met holle termen en begrippen komt waar achteraf 'alles' eigenlijk wel in past.

Als je blauw roept zal er vast wel iets zijn wat onder blauw valt. Iets als 'drain the swamp' is ook zoiets. Als Trump zelf iets doet dan krijgt men gelijk, wordt ie opgepakt dan heeft hij datgeen geprobeerd dus krijgt men ook gelijk. Dus links en rechtsom zijn beide waar.

It's a game
zomerindebolzaterdag 19 januari 2019 @ 16:06
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 10:43 schreef Beathoven het volgende:

[..]

En wat heeft Trumpski dan precies met Putin besproken wat zo gewoon is dat hij het niet op papier wilde? Dat moet de hele alternatieve media toch bezighouden? De waarheid en de onderste steen boven enzo.. daar ging het vroeger toch om?
Wat denk je van classified zaken net zoals obama dat deed en met dien verschil dat de intelligence obama beschermde en meewerkte aan de criminele activiteiten en het tegenovergestelde met trump gebeurt.

En ja ik ben idd van de onderste steen boven, maar dit is tactisch zeer begrijpelijk en van inferieur belang.
Van obama had je op tape dat er collusion was en een paper trail naar de clintons
zomerindebolzaterdag 19 januari 2019 @ 16:07
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 11:00 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Zonder bijkomst van enig journalist of influencer, hoef je alleen maar een toespraak te zien of een interview met Potus om te weten dat deze man zeer ongeschikt is
Toespraken en speeches zijn in feite vrij goed te noemen , vooral als ze belangrijk zijn.
Op andere zaken zit gewoon een boodschap.
zomerindebolzaterdag 19 januari 2019 @ 16:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 15:23 schreef KoosVogels het volgende:
Stel voor dat zomerindebol hier een voorspelling van Q post. Dan kunnen we binnen enkele dagen of weken eigenhandig toetsen of die wel of niet klopt.
Mischien een keer lezen maar dat heb ik al gedaan en dat is nogmaals wat de verwachting is van o.a. anons.
Maar goed jij bent in feite niet meer dan een troll hier dus bespaar je de moeite.
zomerindebolzaterdag 19 januari 2019 @ 16:11
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 15:32 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Vooraf voorspellingen maken is zorgen dat je met ruime containers met holle termen en begrippen komt waar achteraf 'alles' eigenlijk wel in past.

Als je blauw roept zal er vast wel iets zijn wat onder blauw valt. Iets als 'drain the swamp' is ook zoiets. Als Trump zelf iets doet dan krijgt men gelijk, wordt ie opgepakt dan heeft hij datgeen geprobeerd dus krijgt men ook gelijk. Dus links en rechtsom zijn beide waar.

It's a game
Dus in feite kan Q precies een foto laten zien met daarop een aantal mensen in london (je kan niet goed zien wie het zijn , maar lijken wel)
En maanden later uit een uitgelekte statement van een paar dagen geleden klopt precies wat er maanden geleden door Q gepost werd.
En dan maakt het in feite niet eens uit wie er op de foto staat aangezien door eigen verklaring de aanwezigheid is vermeld.

Om maar te zwijgen van alle andere info die er is gegeven.
zomerindebolzaterdag 19 januari 2019 @ 16:15
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 11:00 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Zonder bijkomst van enig journalist of influencer, hoef je alleen maar een toespraak te zien of een interview met Potus om te weten dat deze man zeer ongeschikt is
Heb je het inmiddels al gezien of bevalt het niet en negeer je het?
Ik neem aan dat het het laatste is aangezien je er niet op terug bent gekomen.
En dan zie je nog dat het voor een groot deel waar aan het worden is en dat er diverse onderzoeken zijn die op dit moment lopen in FBI DOJ Clinton foundation , Leaks.
Beathovenzaterdag 19 januari 2019 @ 16:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 16:06 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Wat denk je van classified zaken net zoals obama dat deed en met dien verschil dat de intelligence obama beschermde en meewerkte aan de criminele activiteiten en het tegenovergestelde met trump gebeurt.

Je bent dus nogal een fanboy van de huidige Russische agenda.
zomerindebolzaterdag 19 januari 2019 @ 17:22
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 16:39 schreef Beathoven het volgende:

[..]

Je bent dus nogal een fanboy van de huidige Russische agenda.
Ach daar begint het weer.
Dus omdat je het ergens niet mee eens bent of gewoon niet zomaar alles klakkeloos gelooft , dan ben nazi, rus etc etc.

FYI ik geef helemaal niets om rusland of putin of wat dan ook en vind in principe elke politici een leugenaar en fraud.
Tot nog toe vind ik bv in de US politiek alleen tulsi gabbard van enige norm , en zou dat mijn favoriet zijn als trump niet zn werk af kan maken.

Maar wat komt er dan in feite door rusland?
Want bv het hele syrie gebeuren en isis etc etc is voornamelijk de schuld van de US.
In feite zoals bijna alle oorlogen iig vanaf Vietnam zijn onder valse voorwendselen begonnen.
xpompompomxdonderdag 7 februari 2019 @ 13:16
We zijn alweer een tijdje verder. Zitten Clinton, Obama en Comey ondertussen al achter de tralies?
ems.donderdag 7 februari 2019 @ 22:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 januari 2019 16:06 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Wat denk je van classified zaken net zoals obama dat deed en met dien verschil dat de intelligence obama beschermde en meewerkte aan de criminele activiteiten en het tegenovergestelde met trump gebeurt.
Spreekt wederom boekdelen over de grove incompetentie van Trump.
MangoTreedinsdag 12 februari 2019 @ 22:21
Duidelijke video over Q. (4 min. 47)


quote:
The people of the world are sick and tired of being set against each other by powerful criminals who want us divided so they can continue to rape, steal from and exploit us. Currently the gravest threat to the world is the corrupt mainstream media who has been taken over by a powerful cabal. They have been lying to us for decades, twisted our minds and led us down a path of darkness. The evidence is all around you. The only way we can defeat this evil is by removing their power and turning them off.

They are named the "Mockingbird Media" after a criminal operation of the same name to infiltrate journalism and take control of the narratives. The only way out of this prison is to read the crumbs dropped via the NSA Intelligence Program otherwise known as Q.
Vis1980dinsdag 19 februari 2019 @ 12:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 februari 2019 22:21 schreef MangoTree het volgende:
Duidelijke video over Q. (4 min. 47)


[..]

Nou wat een duidelijke video. Dat stukje tekst staat daar zonder enige bron. Zoiets kan ik ook makkelijk zeggen, en er vervolgens een spannend muziekje overheen zetten.

Het heeft vooral te maken met wantrouwen in elk persoon...behalve een amateur YouTubertje die leeft van complotten.

Ik heb Q dus een tijd gevolgd, maar wat een complete onzin. Laten we zeggen dat 'hij' echt naast Trump werkt. Dan nog zegt het geen ene fuck.
Man man man wat laten jullie je hier makkelijk iets wijsmaken zeg.
MangoTreedinsdag 19 februari 2019 @ 12:56
Trouwens erg druk gister, er staat iets te gebeuren. Maar liefst 30 Q drops, sinds vrijdag 75 Q drops. Gister 3x Zero Delta (zelfde minuut gepost als Trump). en in totaal al 17x.

https://qmap.pub/read/2779
KoosVogelsdinsdag 19 februari 2019 @ 13:10
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 12:56 schreef MangoTree het volgende:
Trouwens erg druk gister, er staat iets te gebeuren. Maar liefst 30 Q drops, sinds vrijdag 75 Q drops. Gister 3x Zero Delta (zelfde minuut gepost als Trump). en in totaal al 17x.

https://qmap.pub/read/2779
Vertel, wat gaat er gebeuren? Want dat is toch wat Q doet, gebeurtenissen voorspellen?
Vis1980dinsdag 19 februari 2019 @ 13:13
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 13:10 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Vertel, wat gaat er gebeuren? Want dat is toch wat Q doet, gebeurtenissen voorspellen?
Nee Q laat constant weten dat hij een connectie heeft met Trump. Dat is het. Daaruit moet dan blijken dat Trump tegen de Deep State aan het vechten is.
xpompompomxdinsdag 19 februari 2019 @ 13:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 12:56 schreef MangoTree het volgende:
Trouwens erg druk gister, er staat iets te gebeuren. Maar liefst 30 Q drops, sinds vrijdag 75 Q drops. Gister 3x Zero Delta (zelfde minuut gepost als Trump). en in totaal al 17x.

https://qmap.pub/read/2779
Clinton, Comey, Obama, Rosenstein en McCabe gaan nu ÉCHT de bak in. Echt!
MangoTreedinsdag 19 februari 2019 @ 13:59
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 13:54 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Clinton, Comey, Obama, Rosenstein en McCabe gaan nu ÉCHT de bak in. Echt!
Dat willen jullie zo graag horen he :Y
Ryan3dinsdag 19 februari 2019 @ 14:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 13:59 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Dat willen jullie zo graag horen he :Y
Ja, er liggen nog steeds iets van wat was het? 45.000 sealed indictments stof te verzamelen inmiddels hè.
xpompompomxdinsdag 19 februari 2019 @ 14:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 13:59 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Dat willen jullie zo graag horen he :Y
Het is ons al talloze malen beloofd, maar het geluid van krekels overheerst.
MangoTreedinsdag 19 februari 2019 @ 14:21
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 14:12 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Het is ons al talloze malen beloofd, maar het geluid van krekels overheerst.
Talloze malen beloofd :')
MangoTreewoensdag 20 februari 2019 @ 21:42
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 13:10 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Vertel, wat gaat er gebeuren? Want dat is toch wat Q doet, gebeurtenissen voorspellen?
'Mueller time'?
https://qmap.pub/read/2838

quote:
Right after BARR installed?
What a coincidence.
News moving fast?
Q
https://edition.cnn.com/2(...)tml?no-st=1550694921
Vis1980donderdag 28 februari 2019 @ 14:12
quote:
Nou, is het rapport al klaar?
MangoTreedonderdag 28 februari 2019 @ 14:38
quote:
1s.gif Op donderdag 28 februari 2019 14:12 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Nou, is het rapport al klaar?
Ach gossie. (Zoek het zelf)
Vis1980donderdag 28 februari 2019 @ 19:33
quote:
0s.gif Op donderdag 28 februari 2019 14:38 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Ach gossie. (Zoek het zelf)
Sterk antwoord.
MangoTreevrijdag 1 maart 2019 @ 08:25
quote:
1s.gif Op donderdag 28 februari 2019 19:33 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

Sterk antwoord.
Thanks! Zelfonderzoek is key.
KoosVogelsvrijdag 1 maart 2019 @ 09:29
quote:
Dag later:

Justice Dept. official: Mueller report not expected next week

_O-
Vis1980vrijdag 1 maart 2019 @ 09:29
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 maart 2019 08:25 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Thanks! Zelfonderzoek is key.
Alleen als je ook de wijsheid in pacht hebt. Anders zoek je alleen naar bevestigingen.

Maar jij en Q zaten er gewoon weer naast, maar dan is het zeker de Deep State die het allemaal doorheeft?
zomerindebolmaandag 4 maart 2019 @ 08:32
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 maart 2019 08:25 schreef MangoTree het volgende:

[..]

Thanks! Zelfonderzoek is key.
Mooie Q drop weer.

Een horloge die stil staat op precies 18 minuten voor 4 en daarna trump die een tweedelig bericht twitter op stuurt met precies 18 minuten daar tussen en dan het laatste deel als eerste, het gaat dalijk voor een non believer nog wel onmogelijk om al die toevalligheden uit te leggen:)

Laat ze maar lekker huilen op het moment dat het totaal in the open is staan ze zelf wel heel erg voor lul door zich zo debiel op te stellen:)

Ik geniet er elke dag meer en meer van al zou het allemaal wel wat meer tempo mogen hebben de zaken komen wel uit.
Of je het nu over red castle hebt wbt bouwen van de muur en waar het geld vandaan komt of het verwijderen van rosenstein.

Eerste stap zal toch moeten zijn dat het mueler onderzoek klaar moet zijn aangezien er geen info vrij mag komen over lopende onderzoeken, en daarna stap voor stap gaat het duidelijker worden.
Ben benieuwd wat er binnen 18 dagen gaat gebeuren
xpompompomxmaandag 4 maart 2019 @ 08:44
quote:
0s.gif Op maandag 4 maart 2019 08:32 schreef zomerindebol het volgende:

[..]

Mooie Q drop weer.

Een horloge die stil staat op precies 18 minuten voor 4 en daarna trump die een tweedelig bericht twitter op stuurt met precies 18 minuten daar tussen en dan het laatste deel als eerste, het gaat dalijk voor een non believer nog wel onmogelijk om al die toevalligheden uit te leggen:)

Laat ze maar lekker huilen op het moment dat het totaal in the open is staan ze zelf wel heel erg voor lul door zich zo debiel op te stellen:)

Ik geniet er elke dag meer en meer van al zou het allemaal wel wat meer tempo mogen hebben de zaken komen wel uit.
Of je het nu over red castle hebt wbt bouwen van de muur en waar het geld vandaan komt of het verwijderen van rosenstein.

Eerste stap zal toch moeten zijn dat het mueler onderzoek klaar moet zijn aangezien er geen info vrij mag komen over lopende onderzoeken, en daarna stap voor stap gaat het duidelijker worden.
Ben benieuwd wat er binnen 18 dagen gaat gebeuren
Waarschijnlijk wéér niks, net zoals met je eerdere voorspelling. :)
zomerindebolmaandag 4 maart 2019 @ 15:11
quote:
1s.gif Op maandag 4 maart 2019 08:44 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Waarschijnlijk wéér niks, net zoals met je eerdere voorspelling. :)
Zoals gezegd kwam het uit wat betreft dat rosenstein verwijderd zou worden en ook op welke manier de muur gebouwd zou worden , enige wat niet klopt is het termijn waarin ik dacht dat het zou gebeuren, en dat is gewoon een gok aangezien ik niet beschik over de info waar hun wel over beschikken.

Het is gewoon erg duidelijk dat Q en trump verbonden zijn dmv heel veel links die geen toeval meer kunnen zijn.

Je kan mij wel aanvallen op de termijn waarin iets gebeurt etc etc, maar dat neemt niet weg dat Q legit is en dat dat ook steeds duidelijker wordt en het geheel gaat natuurlijk over zelf onderzoek uit te voeren ipv MSM na te kakelen en dan kom je vanzelf tot vrijwel dezelfde conclusie.
Xa1ptmaandag 4 maart 2019 @ 15:17
quote:
0s.gif Op maandag 4 maart 2019 08:32 schreef zomerindebol het volgende:
Mooie Q drop weer.

Een horloge die stil staat op precies 18 minuten voor 4 en daarna trump die een tweedelig bericht twitter op stuurt met precies 18 minuten daar tussen en dan het laatste deel als eerste, het gaat dalijk voor een non believer nog wel onmogelijk om al die toevalligheden uit te leggen:)
quote:
0s.gif Op maandag 4 maart 2019 15:11 schreef zomerindebol het volgende:
Het is gewoon erg duidelijk dat Q en trump verbonden zijn dmv heel veel links die geen toeval meer kunnen zijn.
:')
MangoTreewoensdag 6 maart 2019 @ 08:30
De interesse in het verhaal over Q is groot. Een boek over Q getiteld QAnon: An Invitation to The Great Awakening staat op nummer 3 in de bestsellers book list op Amazon. In de categorie Politics & Social Sciences staat het op de eerste plek.
MangoTreewoensdag 6 maart 2019 @ 20:11
Uitleg in een video van NBC News waarom het boek zo hoog in de bestsellers lijst is gekomen, op de tweede plek ondertussen.

Amazon under fire as QAnon book climbs best-seller list
quote:
The online retailer is now facing controversy over whether algorithms built by tech companies are unintentionally pushing conspiracy theories on customers.
zomerindebolvrijdag 15 maart 2019 @ 14:36

Toch wel weer wat interessant spul, met zaken die Q al eerder had gepost nu uitkomen zoals de zaken van page en strzok
En meer dan 36 posts in dezelfde minuut als trump post, what are the odds :)

De link wordt steeds duidelijker
Beathovenvrijdag 15 maart 2019 @ 18:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 februari 2019 12:32 schreef Vis1980 het volgende:
[..]

Nou wat een duidelijke video. Dat stukje tekst staat daar zonder enige bron. Zoiets kan ik ook makkelijk zeggen, en er vervolgens een spannend muziekje overheen zetten.

Het heeft vooral te maken met wantrouwen in elk persoon...behalve een amateur YouTubertje die leeft van complotten.

Ik heb Q dus een tijd gevolgd, maar wat een complete onzin. Laten we zeggen dat 'hij' echt naast Trump werkt. Dan nog zegt het geen ene fuck.
Man man man wat laten jullie je hier makkelijk iets wijsmaken zeg.
Heerlijk toch man,

lekker koffiedik kijken in Trump z'n shit. Dat vinden ze leuk.
Vis1980vrijdag 15 maart 2019 @ 19:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 14:36 schreef zomerindebol het volgende:

Toch wel weer wat interessant spul, met zaken die Q al eerder had gepost nu uitkomen zoals de zaken van page en strzok
En meer dan 36 posts in dezelfde minuut als trump post, what are the odds :)

De link wordt steeds duidelijker
En natuurlijk het einde van Muellers onderzoek een paar weken geleden.
zomerindebolvrijdag 15 maart 2019 @ 22:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 19:22 schreef Vis1980 het volgende:
[..]

En natuurlijk het einde van Muellers onderzoek een paar weken geleden.
ja blijkbaar is dat al effe afgelopen en is men nu de zaak aan het checken e.d.
Die weissman is iig al vertrokken, en dat was toch wel zn nr 1

Daar werkt alles niet zo erg snel op dat gebied en klaar zijn wil niet zeggen dat het publiek meteen alles te horen krijgt.
Maar er is al behoorlijk wat schadelijk bewijs dmv onder ede verklaringen die erg schadelijk zijn voor doj/fbi/en de obama admin

En de link naar trump is ook al erg lang duidelijk en wordt steeds duidelijker gemaakt of je moet denken dat trump eerst de 2e helft van een zin gaat twitteren om daarna het eerste deel te doen.

Ach ja er zal een moment komen dat ook jij het gaat inzien dat Q legit is
MangoTreezaterdag 23 maart 2019 @ 08:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 maart 2019 19:22 schreef Vis1980 het volgende:

[..]

En natuurlijk het einde van Muellers onderzoek een paar weken geleden.
Het was dus geen gebakken lucht, zoals het onderzoek zelf.
MangoTreemaandag 25 maart 2019 @ 23:14
B_Rush1776 twitterde op maandag 25-03-2019 om 22:28:24 @foxnews just put this picture up. Hmmm, following Q are you @FoxNews ?!?!#QAnon https://t.co/SgomgK0FL7 reageer retweet
Als Fox News een afbeelding uit een Q post laat zien dan zal het ook niet lang meer duren voordat er een journalist eindelijk aan Trump vraagt wie Q is. Wat zal hij zeggen?