abonnement Unibet Coolblue
pi_168898047
President

Donald Trump - New York

Vice President

Mike Pence - Indiana

Rex Tillerson - Secretary of State
Mike Pompeo - CIA Director
Andrew Puzder - Secretary of Labor
Scott Pruitt - EPA Administrator
General Jim 'Mad Dog' Mattis - Secretary of Defense
Nikki Haley - US Ambassador to the UN
Michael T. Flynn - National Security Adviser
Ben Carson - Secretary of Housing & Urban Development
Betsy DeVos - Secretary of Education
Stephen Bannon - Chief Strategist
Wilbur Ross - Secretary of Commerce
Reince Priebus - Chief of Staff
Jeff Sessions - Attorney General

Cabinet of Donald Trump
Presidential transition of Donald Trump
Timeline of the presidency of Donald Trump

Hoogtepunten tot nu toe:

20 Januari: Inauguratie van Trump. Een megapixel-foto van dit gebeuren is hier te vinden. In zijn speech was zijn thema 'America First'. De elite van Washington moet het ontgelden, alle macht moet over naar... the peeoo-ple. Volledige transcriptie van de speech is hier te vinden.

21 Januari: In Sean Spicers (persvoorlichter) eerste persconferentie haalt hij namens Trump fel uit naar de media, die berichtten over onjuiste toeschouwersaantallen. Het optreden verbijstert de daar aanwezige pers, aangezien foto's duidelijk aangeven dat er minder toeschouwers waren dan 2009 Obama 2009 Later introduceerde Kellyanne Connoway (campagnemanager) een nieuwe term, namelijk Alternative Facts.

23 Januari: Trump tekent drie executive orders:
- de VS trekken zich terug uit de TPP;
- de Mexico City policy wordt hersteld - hiermee mogen organisaties die federaal geld ontvangen geen abortus uitvoeren of promoten in andere landen;
- de federale overheid neemt geen mensen meer in dienst afgezien van enkele selecte afdelingen.

24 Januari: Een executive order wordt getekend om de Keystone XL en Dakota Access oliepijpleidingen door te kunnen laten gaan. Nikki Haley krijgt het groene licht van de senaat als ambassadeur voor de VN.

25 Januari: Trump tekent een executive order om een muur tussen de VS en Mexico te bouwen.

26 Januari: De Mexicaanse president, Enrique Peña Nieto, zegt een meeting af met Trump. Sean Spicer deelt mede dat er mogelijk een importheffing van 20% komt op Mexicaanse goederen als zij de muur die Trump had beloofd niet gaan betalen.

27 Januari: Trump en Peña Nieto spreken elkaar telefonisch over de onderlinge verstandhouding tussen de VS en Mexico. Hij tekent twee executive orders. In de eerste executive order staat dat het accepteren van vluchtelingen voor 120 dagen opgeschort wordt en burgers van Irak, Iran, Libië, Somalië, Sudan, Syrië en Jemen voor 90 dagen lang de toegang tot de VS geweigerd moet worden. De Britse premier, Theresa May, maakt een staatsbezoek aan de VS.

28 Januari: Trump belt met Merkel, Poetin en Hollande en spreekt met hen over de aanpak van het internationale terrorisme, de NAVO (met Merkel) en over protectionisme (met Hollande).

29 Januari: Protesten tegen "moslimban" van Trump houden aan. Trump wordt kwalijk genomen dat hij de Joden niet heeft genoemd in zijn statement op International Holocaust Remembrance Day.

30 Januari: Waarnemend minister van justitie Sally Yates wordt ontslagen nadat ze weigert om de immigratiestop te verdedigen.

30 Januari: Meerdere kabinetsbemoemingen zijn doorgezet zonder dat de Democraten er over gestemd hebben.

1 Februari: Donald Trump gooit boos de telefoon op de haak als ie te horen krijgt van de Australische president Malcolm Turnbull dat een eerder gesloten deal inhoudt dat de VS 1250 vluchtelingen moet opvangen.

3 Februari: Wetgeving wordt ingevoerd, waardoor banken en andere financiële instellingen aan minder restricties gebonden zijn.

4 Februari: Een federale rechter uit de staat Washington wordt via Twitter door Trump uitgemaakt voor een fake judge. Deze draait een decreet terug, waardoor mensen uit de 7 landen weer welkom zijn in de VS.

5 Februari: Trump waarschuwt dat als er een aanslag plaats vindt het de schuld van de rechter en van de rechtspraak is. De United States Court of Appeals for the Ninth Circuit wijst het verzoek van de regering af om de blokkade van de immigratiestop per direct terug te draaien. Trump spreekt met de secretaris-generaal van de NAVO en de premier van Nieuw Zeeland.

6 Februari: Trump tweet weer, ditmaal wederom over Fake News. Negatieve peilingen zouden Fake News zijn, net als de verkiezingspeilingen op CNN, ABC en NBC. De Justice Department vraagt de The United States Court of Appeals for the Ninth Circuit om de immigratiestop toe te staan.

7 Februari: Controversiele kandidaat DeVos wordt na een stemming van 51-50 benoemd tot Minister van Onderwijs.

8 Februari: Controversiele kandidaat Sessions wordt na een stemming van 52-47 benoemd tot Minister van Justitie. De positie van hoofd van de Raad van Economisch Adviseurs wordt afgeschaft. Hoofd National Intelligence en hoofd CIA komen in het kabinet.

9 Februari: Trump tekent een aantal executive orders: "Task Force on Crime Reduction and Public Safety", "Preventing Violence Against Federal, State, Tribal, and Local Law Enforcement Officers" en "Enforcing Federal Law with Respect to Transnational Criminal Organizations and Preventing International Trafficking". National Security Advisor Flynn komt in opspraak nadat bleek dat hij de sancties tegen Rusland met de Russen besproken heeft voordat hij benoemd is, wat mogelijk een overtreding is van de Logan Act. Kellyanne Conway komt in opspraak nadat ze in haar functie adverteert voor spulletjes die de dochter van Trump verkoopt.

10 Februari: Tom Price benoemd als HHS Secretary. Op hem rust de taak iets aan de ACA (Obamacare) te gaan doen.

10 - 12 Februari: Japanse premier Abe op staatsbezoek. Met bizar lange handdruk van Trump, met de bedoeling te intimideren. Verder slechts lof van Trump over Abe.

12 Februari: Senior Advisor Stephen Miller spreekt namens Trump in verschillende tv-programma's over de "ban" en wat The White House daarmee van plan is na de laatste nederlaag in de rechtszaal.

13 Februari: Trudeau op staatsbezoek in de VS. Hij weerstaat de intimidatie-handdruk van Trump. Verder ontvangen Trump en Ivanka Amerikaanse en Canadese zakenvrouwen. Tenslotte tot op heden alleen redelijk nette tweets (zou die telefoon dan toch?).

14 Februari: Flynn had te vroeg en teveel met Rusland gesproken en en had daarom besloten dat het beter zou zijn als hij eieren voor zijn geld zou kiezen.

[ Bericht 0% gewijzigd door xpompompomx op 14-02-2017 18:35:49 ]
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_168898065
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 17:57 schreef WhiteBeard het volgende:

[..]

Precies, het zijn degenen die die voormalige Sovjet Republieken ophitsen (VS en EU) tegen Rusland, waardoor Rusland zich genoodzaakt ziet de Russische minderheden daar te beschermen, die verantwoordelijk zijn voor het neerschieten van dat vliegtuig vol Nederlanders. Dan moet je maar niet als Van Baalen en Verhofstadt op dat Maidan plein de Oekrainers ophitsen in een staatsgreep. De Oekraine heeft het verlies van De Krim en de burgeroorlog daar aan zich zelf te wijten. Nederland was overigens verantwoordelijk voor het feit dat men een burger vliegtuig door oorlogsgebied liet vliegen.
Wat een schandalige schoonpraterij.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 18:05:23 #3
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_168898088
Conway zag er best wel aardig kapot uit en leek ook wat minder strijdbaar dan normaal.
pi_168898094
Misschien moet WhiteBeard de nabestaanden even gaan vertellen dat ze verhaal moeten gaan halen bij de EU, die vuile moordenaars van hun ouders en kinderen.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 18:12:48 #5
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_168898237
https://newrepublic.com/minutes/140628/knives-reince-priebus

Was al langsgekomen dat de jacht op Priebus nu geopend is, waardoor Bannon en Miller meer invloed en macht krijgen?
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 18:14:51 #6
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_168898277
quote:
Russian Cruise Missile, Deployed Secretly, Violates Treaty, Officials Say
WASHINGTON — Russia has secretly deployed a new cruise missile despite complaints from American officials that it violates a landmark arms control treaty that helped seal the end of the Cold War, administration officials say.
The move presents a major challenge for President Trump, who has vowed to improve relations with President Vladimir V. Putin of Russia and to pursue future arms accords. (New York Times).
  dinsdag 14 februari 2017 @ 18:15:07 #7
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_168898285
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 17:57 schreef WhiteBeard het volgende:

[..]

Precies, het zijn degenen die die voormalige Sovjet Republieken ophitsen (VS en EU) tegen Rusland, waardoor Rusland zich genoodzaakt ziet de Russische minderheden daar te beschermen, die verantwoordelijk zijn voor het neerschieten van dat vliegtuig vol Nederlanders. Dan moet je maar niet als Van Baalen en Verhofstadt op dat Maidan plein de Oekrainers ophitsen in een staatsgreep. De Oekraine heeft het verlies van De Krim en de burgeroorlog daar aan zich zelf te wijten. Nederland was overigens verantwoordelijk voor het feit dat men een burger vliegtuig door oorlogsgebied liet vliegen.
Landverrader gespot :D!
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  dinsdag 14 februari 2017 @ 18:15:21 #8
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_168898289
Ja, ook leuk nieuws idd.
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 18:19:28 #9
192592 SureD1
------------------------------
pi_168898370
quote:
2s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 18:12 schreef Dagonet het volgende:
https://newrepublic.com/minutes/140628/knives-reince-priebus

Was al langsgekomen dat de jacht op Priebus nu geopend is, waardoor Bannon en Miller meer invloed en macht krijgen?
Yes ik postte gisteren al een artikel uit de WaPo hierover, viel aardig dood :)

Zegt een hoop... Priebus vertegenwoordigt de partij... Als ze die buitenwerken dan kunnen Bannon en Miller :r helemaal rogue gaan...
pi_168898373
quote:
2s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 18:15 schreef Falco het volgende:

[..]

Landverrader gespot :D!
Je zou toch onderhand wel moeten weten dat de echte patriot tegenwoordig met de pootjes omhoog ligt, dan wel krom staat, voor Poetin? (/offtopique)
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_168898392
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 18:19 schreef SureD1 het volgende:

[..]

Yes ik postte gisteren al een artikel uit de WaPo hierover, viel aardig dood :)

Zegt een hoop... Priebus vertegenwoordigt de partij... Als ze die buitenwerken dan kunnen Bannon en Miller :r helemaal rogue gaan...
Je mag toch wel iets meer Republikeinse actie verwachten als ze hem er uit werken.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 18:20:53 #12
192592 SureD1
------------------------------
pi_168898399
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 18:05 schreef ExtraWaskracht het volgende:
Conway zag er best wel aardig kapot uit en leek ook wat minder strijdbaar dan normaal.
Dat is een understatement... Ze zag eruit alsof de wereld voor haar ogen in elkaar stortte...
  dinsdag 14 februari 2017 @ 18:21:37 #13
192592 SureD1
------------------------------
pi_168898420
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 18:20 schreef Mystikvm het volgende:

[..]

Je mag toch wel iets meer Republikeinse actie verwachten als ze hem er uit werken.
Laatste keer dat ik Ryan zag, was hij op zoek naar zijn ruggegraat ;)
pi_168898437
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 18:21 schreef SureD1 het volgende:

[..]

Laatste keer dat ik Ryan zag, was hij op zoek naar zijn ruggegraat ;)
Of naar de micropenis van Trump om hem even te plezieren.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 18:23:04 #15
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_168898444
Toch wel verfrissend hoor, op het terras van zo'n resort de Noord-Korea-problematiek aan te pakken met je gasten erbij _O_



:')

[ Bericht 35% gewijzigd door Falco op 14-02-2017 18:32:07 ]
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  dinsdag 14 februari 2017 @ 18:24:36 #16
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168898467
quote:
6s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 18:19 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Je zou toch onderhand wel moeten weten dat de echte patriot tegenwoordig met de pootjes omhoog ligt, dan wel krom staat, voor Poetin? (/offtopique)
Zou je de OP willen bijwerken aub? Alvast bedankt!
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  Overall beste user 2022 dinsdag 14 februari 2017 @ 18:27:09 #17
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_168898520
quote:
2s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 18:23 schreef Falco het volgende:
Toch wel verfrissend hoor, op het terras van zo'n resort de Noord-Korea-problematiek aan te pakken met je gasten erbij _O_
Ja, een dag later is de broer van de geliefde leider dood. Wat een toeval.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 18:29:50 #18
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
  dinsdag 14 februari 2017 @ 18:30:16 #19
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_168898590
Hoe lang blijft deze idioterie nu voortduren trouwens? Ik had niet verwacht dat het zo'n shitzooi zou worden, maar na een tijdje zou je denken dat alles enigszins normaliseert... Maar er zijn echt geen redenen te bedenken waarom na pakweg nog eens drie, vier weken alles op zijn plek zit en er gewoon 'normaal' geregeerd kan worden.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  Overall beste user 2022 dinsdag 14 februari 2017 @ 18:31:52 #20
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_168898621
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 18:20 schreef SureD1 het volgende:

[..]

Dat is een understatement... Ze zag eruit alsof de wereld voor haar ogen in elkaar stortte...
Ineens realiseerde ze zich dat Trump ècht een domme klootviool is.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
pi_168898668
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  dinsdag 14 februari 2017 @ 18:34:18 #22
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168898682
Dank voor de aanvulling vd OP, Pom ^O^
De officiële versie is echter dat Flynn zelf is opgestapt ;)
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 februari 2017 @ 18:36:13 #23
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_168898731
Weet door de berichtenstorm even niet zeker of deze hier al voorbij was gekomen.
mkraju twitterde op dinsdag 14-02-2017 om 01:30:13 Rubio says Flynn contacts with the Russia ambassador will be part of the investigation the Senate Intel Committee has launched into Russia reageer retweet
  dinsdag 14 februari 2017 @ 18:36:33 #24
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168898737
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 18:05 schreef ExtraWaskracht het volgende:
Conway zag er best wel aardig kapot uit en leek ook wat minder strijdbaar dan normaal.
Ze klonk behoorlijk uitgeblust (iig voor haar doen) ja.. Inderdaad veel minder strijdbaar en "overtuigend" dan normaal.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 februari 2017 @ 18:41:27 #25
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_168898842
Op de brandstapel met deze kermisartiest.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_168898959
Over een kwartiertje de Spicer show.

Don't change the channel


Kijken of iemand kan vragen hoe Trump dat bedoelt, lekken als hij dealt met Noord Korea, terwijl hij daar gewoon mee dealt te midden van gasten van zijn luxe resort - wel goed koper dan het stoeltje van Devos trouwens, geen 200 miljoen, maar slechts 200k om potentieel op de eerste rij te zitten bij het uitbreken van WW3 :) Donald, eeeeh pardon, zijn zonen waar hij nooit een woord mee wisselt, zullen de prijzen binnenkort wel verhogen.
pi_168899042
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 18:46 schreef invalidusername het volgende:
Over een kwartiertje de Spicer show.

Don't change the channel


Kijken of iemand kan vragen hoe Trump dat bedoelt, lekken als hij dealt met Noord Korea, terwijl hij daar gewoon mee dealt te midden van gasten van zijn luxe resort - wel goed koper dan het stoeltje van Devos trouwens, geen 200 miljoen, maar slechts 200k om potentieel op de eerste rij te zitten bij het uitbreken van WW3 :) Donald, eeeeh pardon, zijn zonen waar hij nooit een woord mee wisselt, zullen de prijzen binnenkort wel verhogen.
Thanks, topshow! *O*
“The fundamental cause of the trouble in the modern world today is that the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”— Bertrand Russell
pi_168899338
quote:
2s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 18:30 schreef Falco het volgende:
Hoe lang blijft deze idioterie nu voortduren trouwens? Ik had niet verwacht dat het zo'n shitzooi zou worden, maar na een tijdje zou je denken dat alles enigszins normaliseert... Maar er zijn echt geen redenen te bedenken waarom na pakweg nog eens drie, vier weken alles op zijn plek zit en er gewoon 'normaal' geregeerd kan worden.
Sterker, het wordt steeds gekker.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_168899456
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 18:05 schreef Mystikvm het volgende:
Misschien moet WhiteBeard de nabestaanden even gaan vertellen dat ze verhaal moeten gaan halen bij de EU, die vuile moordenaars van hun ouders en kinderen.
Goed idee. Er is nauwelijks verschil tussen een schip vol Amerikanen oorlogsgebied insturen (na Duitse waarschuwingen,) het Lusitania incident en dat vliegtuig van Malaysian Airways. Wellicht moeten de nabestaanden die luchtvaartmaatschappij ook aanklagen.

Hoe je het ook wendt of keert. De EU en VS zijn verantwoordelijk voor de crisis in Oekraine door een illegale staatsgreep te steunen.
Conservatieven zijn het meest tolerant. Ze moeten namelijk het meest tolereren
pi_168899460
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 17:00 schreef J.B. het volgende:
Vertegenwoordigers van de EU :') Van Baalen en Verhofstadt zullen wel zo trots zijn als een pauw met mensen die hun zoveel macht toedichten als jij doet, zoek anders eens op wat de rol van ALDE in het Europees Parlement is.
Die Oekrainers daar hadden nu niet echt de indruk dat 2 partijleden van ALDE hun daar toespraken hoor.
Nee, die zagen dat als de EU die hun steun uitsprak voor de revolutie.
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 17:57 schreef WhiteBeard het volgende:
Precies, het zijn degenen die die voormalige Sovjet Republieken ophitsen (VS en EU) tegen Rusland, waardoor Rusland zich genoodzaakt ziet de Russische minderheden daar te beschermen, die verantwoordelijk zijn voor het neerschieten van dat vliegtuig vol Nederlanders. Dan moet je maar niet als Van Baalen en Verhofstadt op dat Maidan plein de Oekrainers ophitsen in een staatsgreep. De Oekraine heeft het verlies van De Krim en de burgeroorlog daar aan zich zelf te wijten. Nederland was overigens verantwoordelijk voor het feit dat men een burger vliegtuig door oorlogsgebied liet vliegen.
pi_168899488
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:05 schreef WhiteBeard het volgende:

[..]

Goed idee. Er is nauwelijks verschil tussen een schip vol Amerikanen oorlogsgebied insturen (na Duitse waarschuwingen,) het Lusitania incident en dat vliegtuig van Malaysian Airways. Wellicht moeten de nabestaanden die luchtvaartmaatschappij ook aanklagen.

Hoe je het ook wendt of keert. De EU en VS zijn verantwoordelijk voor de crisis in Oekraine door een illegale staatsgreep te steunen.
Dit noemen we ook wel 'alternatieve feiten'.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_168899536
Zou Sean ook 'ontslag' genomen hebben, hij is al tien minuten te laat! SNL in paniek!
pi_168899589
Goeie chick in beeld.

Zou dat de nieuwe Spicey zijn?
pi_168899607
quote:
14s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:11 schreef Sloggi het volgende:
Goeie chick in beeld.

Zou dat de nieuwe Spicey zijn?
Die gekleed in een bloemetjes gordijn? Nah, die is speciaal voor carnaval.
  Overall beste user 2022 dinsdag 14 februari 2017 @ 19:12:17 #35
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_168899612
Laten we wat Conway betreft het er maar op houden dat ze niet meer op de hoogte is. Dat verklaart haar gelieg nog het meest.
Dus die zal binnenkort ook wel weg zijn.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
pi_168899659
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:12 schreef Ulx het volgende:
Laten we wat Conway betreft het er maar op houden dat ze niet meer op de hoogte is. Dat verklaart haar gelieg nog het meest.
Dus die zal binnenkort ook wel weg zijn.
Ja graag, Katrina Pierson terug! Lekker ding
Conservatieven zijn het meest tolerant. Ze moeten namelijk het meest tolereren
pi_168899670
Twan bij DWDD weer lekker liegen en fantaseren :')
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:16:16 #38
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168899706
Kellyann is er ook
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  Redactie Games dinsdag 14 februari 2017 @ 19:16:29 #39
436761 crew  Puddington
Ja, die nerd!
pi_168899711
Daar is-ie hoor.
Don't weep for the stupid, you'll be crying all day
pi_168899722
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:14 schreef Refragmental het volgende:
Twan bij DWDD weer lekker liegen en fantaseren :')
Vertel, welke leugens is Twan aan het verspreiden? En ja, ik kijk ook.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_168899724
Haha held.

Happy Valentine's Day, I can sense the love in the room!
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:17:07 #42
344884 monkyyy
Myers-Briggs: INTJ
pi_168899727
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:14 schreef Refragmental het volgende:
Twan bij DWDD weer lekker liegen en fantaseren :')
Ik heb hem niet op een leugen kunnen betrappen nog.
You can learn anything, the secret lies in discipline.
"What the mind can conceive and believe, it can achieve"
You will make mistakes. Forgive yourself. Move on. Start rebuilding.
pi_168899754
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:17 schreef monkyyy het volgende:

[..]

Ik heb hem niet op een leugen kunnen betrappen nog.
Misschien heet Refragmental ook wel Twan?
pi_168899756
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:05 schreef WhiteBeard het volgende:

[..]

Goed idee. Er is nauwelijks verschil tussen een schip vol Amerikanen oorlogsgebied insturen (na Duitse waarschuwingen,) het Lusitania incident en dat vliegtuig van Malaysian Airways. Wellicht moeten de nabestaanden die luchtvaartmaatschappij ook aanklagen.

Hoe je het ook wendt of keert. De EU en VS zijn verantwoordelijk voor de crisis in Oekraine door een illegale staatsgreep te steunen.
Dat de EU verantwoordelijk zou zijn voor de crisis in Oekraïne is natuurlijk heel wat anders dan dat zij bijna 200 dode Nederlanders op haar geweten zou hebben. Gavrilio Princip is ook niet verantwoordelijk voor elk slachtoffer in WO1. Mensen en landen dragen nog altijd eigen verantwoordelijkheden.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:19:19 #45
460259 kladderadatsch
MAKEaMEricAGREATaGAIN
pi_168899787
Begint alweer goed. :D

Dat lekkere wijf van MSNBC is er ook. :9~
An apatheist is someone who is not interested in accepting or rejecting any claims that gods exist or do not exist.
pi_168899794
Twan mag nu ook een aluhoedje opzetten. _O-
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:20:01 #47
192592 SureD1
------------------------------
pi_168899800
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:14 schreef Refragmental het volgende:
Twan bij DWDD weer lekker liegen en fantaseren :')
Krijg je het benauwd? Als de link Flynn - Trump in deze bewezen kan worden dan heeft The Donald een heeeeel groot probleem... (zo eentje waarmee het aftreden van Tricky Dick een gekneusde enkel lijkt)...
pi_168899803
Mooie ontwikkelingen.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_168899815
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:19 schreef kladderadatsch het volgende:
Begint alweer goed. :D

Dat lekkere wijf van MSNBC is er ook. :9~
Naam en rugnummer.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_168899827
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:19 schreef Refragmental het volgende:
Twan mag nu ook een aluhoedje opzetten. _O-
Ga nou eens ergens op in man. Je loopt maar weer wat van je af te roepen.

Het enige wat Twan doet is een samenvatting geven van de nieuwspublicaties in de VS.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:21:32 #51
460259 kladderadatsch
MAKEaMEricAGREATaGAIN
pi_168899837
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:20 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:

[..]

Naam en rugnummer.
Kan zo snel niet op d'r naam opkomen, later.
An apatheist is someone who is not interested in accepting or rejecting any claims that gods exist or do not exist.
pi_168899854
Wat een trieste circlejerk zeg :D Twan en Matthijs moesten goed hun best doen om hun stijve te verbergen toen het over een potentiële impeachment ging. _O-
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:22:26 #53
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168899856
Owh ha, nu had Trump niet het volste vertrouwen zoals Kellyann zei en heeft hij Flynn gevraagd af te treden. .
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168899860
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 15:19 schreef PippenScottie het volgende:
Mocht iemand nog de illusie hebben dat WikiLeaks een neutrale partij is.. vergeet het.

wikileaks twitterde op dinsdag 14-02-2017 om 12:41:42 Trump's National Security Advisor Michael Flynn resigns after destabilization campaign by US spies, Democrats, press https://t.co/vKlX1Tqek1 reageer retweet
Op zich wel verhelderend dat ze zelf zo openlijk kleur bekennen.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:22:36 #55
192592 SureD1
------------------------------
pi_168899861
Volgens Spicey is Flynn ontslagen "asked to resign"
  Redactie Games dinsdag 14 februari 2017 @ 19:22:55 #56
436761 crew  Puddington
Ja, die nerd!
pi_168899869
Weten we nog het moment dat dit voldoende was om de politieke carrière van iemand om zeep te helpen:
Don't weep for the stupid, you'll be crying all day
pi_168899870
Not an illegal issue but a trust issue :P
“The fundamental cause of the trouble in the modern world today is that the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”— Bertrand Russell
pi_168899882
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:22 schreef Refragmental het volgende:
Wat een trieste circlejerk zeg :D Twan en Matthijs moesten goed hun best doen om hun stijve te verbergen toen het over een potentiële impeachment ging. _O-
En Twan hield een flinke slag om de arm. Trok geen overhaaste conclusies, maar geeft aan dat een Senaatscommissie zich hierover gaat buigen, en dat klopt ook.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:23:38 #59
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168899887
Trump rough on Russia? _O-
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:23:45 #60
192592 SureD1
------------------------------
pi_168899890
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:22 schreef Refragmental het volgende:
Wat een trieste circlejerk zeg :D Twan en Matthijs moesten goed hun best doen om hun stijve te verbergen toen het over een potentiële impeachment ging. _O-
Je hebt het benauwd he, geef maar toe. Voor de zomer is hij POTUS af...
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:24:17 #61
192592 SureD1
------------------------------
pi_168899900
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:21 schreef kladderadatsch het volgende:

[..]

Kan zo snel niet op d'r naam opkomen, later.
Mika?
pi_168899910
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:23 schreef Whiskers2009 het volgende:
Trump rough on Russia? _O-
Oeeee Putin wordt al bang :D
“The fundamental cause of the trouble in the modern world today is that the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”— Bertrand Russell
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:24:52 #63
192592 SureD1
------------------------------
pi_168899913
quote:
2s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:22 schreef Kijkertje het volgende:
Not an illegal issue but a trust issue :P
Tot het straks een major legal issue blijkt te zijn
pi_168899916
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:23 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

En Twan hield een flinke slag om de arm. Trok geen overhaaste conclusies, maar geeft aan dat een Senaatscommissie zich hierover gaat buigen, en dat klopt ook.
Je gaat nu serieus in op iemand die vond dat ze Obama in de bak moesten gooien en toen hem gevraagd werd waarvoor dan precies antwoordde dat ze dat daarna maar eens op hun gemak moesten gaan onderzoeken.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:25:03 #65
460259 kladderadatsch
MAKEaMEricAGREATaGAIN
pi_168899920
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:24 schreef SureD1 het volgende:

[..]

Mika?
Nee, Hallie Jackson.

An apatheist is someone who is not interested in accepting or rejecting any claims that gods exist or do not exist.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:25:15 #66
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168899923
quote:
2s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:22 schreef Kijkertje het volgende:
Not an illegal issue but a trust issue :P
legal ipv illegal ;)
Maar lachwekkend en totaal ongeloofwaardig. Lekker in line met Conway ook... _O-
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:25:31 #67
65394 Montov
Dogmaticus Irritantus
pi_168899927
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:23 schreef Whiskers2009 het volgende:
Trump rough on Russia? _O-
Ja, hij wil graag dat Japan goede banden gaat onderhouden met Rusland, zo heeft Abe bekend gemaak op Japanse v. :+
Géén kloon van tvlxd!
pi_168899935
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:23 schreef SureD1 het volgende:

[..]

Je hebt het benauwd he, geef maar toe. Voor de zomer is hij POTUS af...
Benauwd? Ik ben nog steeds dolblij dat Clinton verloren heeft. :D
pi_168899943
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:24 schreef Kansenjongere het volgende:

[..]

Je gaat nu serieus in op iemand die vond dat ze Obama in de bak moesten gooien en toen hem gevraagd werd waarvoor dan precies antwoordde dat ze dat daarna maar eens op hun gemak moesten gaan onderzoeken.
Iemand moet het doen.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:26:21 #70
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168899947
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:25 schreef Montov het volgende:

[..]

Ja, hij wil graag dat Japan goede banden gaat onderhouden met Rusland, zo heeft Abe bekend gemaak op Japanse v. :+
:D
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:26:49 #71
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_168899959
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:24 schreef Kansenjongere het volgende:

[..]

Je gaat nu serieus in op iemand die vond dat ze Obama in de bak moesten gooien en toen hem gevraagd werd waarvoor dan precies antwoordde dat ze dat daarna maar eens op hun gemak moesten gaan onderzoeken.
Ohja da's waar ook, waarom zou ik me moeite verspillen voor een reply aan die gast :')
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:27:27 #72
192592 SureD1
------------------------------
pi_168899970
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:25 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Benauwd? Ik ben nog steeds dolblij dat Clinton verloren heeft. :D
Je bent net je grote voorbeeld, die is daar ook nog steeds blij mee, maar heeft verder totaal geen idee waar hij mee bezig is... hoogverraad bijvoorbeeld :D
pi_168899975
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:24 schreef Kansenjongere het volgende:

[..]

Je gaat nu serieus in op iemand die vond dat ze Obama in de bak moesten gooien en toen hem gevraagd werd waarvoor dan precies antwoordde dat ze dat daarna maar eens op hun gemak moesten gaan onderzoeken.
Obama is bijzaak. Ging vooral om Clinton. Weg met dat mens, achter tralies en de sleutel weggooien.
pi_168899988
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:27 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Obama is bijzaak. Ging vooral om Clinton. Weg met dat mens, achter tralies en de sleutel weggooien.
_O- _O- _O- _O- _O- _O- _O-
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_168899989
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:25 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Benauwd? Ik ben nog steeds dolblij dat Clinton verloren heeft. :D
Deze keuze tussen Clinton en Trump is als kiezen tussen een vinger in je kont of de Trump Tower overdwars anaal ingebracht.
pi_168899990
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:27 schreef SureD1 het volgende:

[..]

Je bent net je grote voorbeeld, die is daar ook nog steeds blij mee, maar heeft verder totaal geen idee waar hij mee bezig is... hoogverraad bijvoorbeeld :D
Grote voorbeeld? Leg uit.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:28:36 #77
460259 kladderadatsch
MAKEaMEricAGREATaGAIN
pi_168900000
quote:
2s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:26 schreef Falco het volgende:

[..]

Ohja da's waar ook, waarom zou ik me moeite verspillen voor een reply aan die gast :')
Remember: tr0ll = scroll, easy peasy.
An apatheist is someone who is not interested in accepting or rejecting any claims that gods exist or do not exist.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:29:20 #78
192592 SureD1
------------------------------
pi_168900022
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:27 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Obama is bijzaak. Ging vooral om Clinton. Weg met dat mens, achter tralies en de sleutel weggooien.
Zoals de kaarten nu liggen heeft The Don een grotere kans om in de bak te belanden dan Clinton... wie een kuil graaft...

En nu ben ik uitgevoederd
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:29:25 #79
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168900025
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:27 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Obama is bijzaak. Ging vooral om Clinton. Weg met dat mens, achter tralies en de sleutel weggooien.
8)7
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168900030
quote:
14s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:28 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Deze keuze tussen Clinton en Trump is als kiezen tussen een vinger in je kont of de Trump Tower overdwars anaal ingebracht.
Sommigen vinden dat wel lekker.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_168900043
Refragmental moet toch wel de meest waardeloze user ooit zijn.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_168900050
quote:
14s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:28 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Deze keuze tussen Clinton en Trump is als kiezen tussen een vinger in je kont of de Trump Tower overdwars anaal ingebracht.
Inderdaad. Waarbij Clinton de Trumptower is.

Ik denk dat we het allemaal wel eens zijn dat we geluk hebben dat Clinton niet de president is geworden. ^O^
pi_168900061
Spicey heeft het trouwens wel druk met het natrappen naar Oboema.
pi_168900063
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:05 schreef bluemoon23 het volgende:

[..]

Die Oekrainers daar hadden nu niet echt de indruk dat 2 partijleden van ALDE hun daar toespraken hoor.
Nee, die zagen dat als de EU die hun steun uitsprak voor de revolutie.

[..]

[ link | afbeelding ]
Waarom is dergelijk revisionisme toch zo populair bij jullie als domrechtse kereltjes?
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:30:59 #85
192592 SureD1
------------------------------
pi_168900068
Waarom wil Spicey altijd eerder klaar zijn met praten dan hijzelf... jeez, die zit op 500 woorden per minuut..
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:31:44 #86
460259 kladderadatsch
MAKEaMEricAGREATaGAIN
pi_168900085
Wat wat wat? 890 billion dollars? Iemand gehoord waar dat precies over ging?
An apatheist is someone who is not interested in accepting or rejecting any claims that gods exist or do not exist.
pi_168900097
Amazing plane. So much wow.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:32:35 #88
306109 francoisdublanc
Urgent en At your service
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:32:39 #89
192592 SureD1
------------------------------
pi_168900112
quote:
14s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:32 schreef Sloggi het volgende:
Amazing plane. So much wow.
A bigly plane
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:32:41 #90
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168900113
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:30 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Inderdaad. Waarbij Clinton de Trumptower is.

Ik denk dat we het allemaal wel eens zijn dat we geluk hebben dat Clinton niet de president is geworden. ^O^
Nee, dat zijn we nog steeds niet. Spreek voor jezelf.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168900121
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:31 schreef kladderadatsch het volgende:
Wat wat wat? 890 billion dollars? Iemand gehoord waar dat precies over ging?
Regulation, zoals het moeten melden door oliemaatschappijen van betalingen aan vreemde mogelijkheden. Waar Spicer serieus van zei dat vooral het midden- en kleinbedrijf daar last van had...... kierewiet, ze hebben gewoon een random tekstgenerator vogens mij.
pi_168900136
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:29 schreef KoosVogels het volgende:
Refragmental moet toch wel de meest waardeloze user ooit zijn.
En zoals gewoonlijk weer lekker schelden. Heb jij ooit iets toegevoegd in dit topic behalve constant roepen dat het je allemaal niet boeit... maar toch bijna 24/7 in dit topic aanwezig zijn :D

Kooskansloos
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:33:31 #93
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168900142
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:31 schreef kladderadatsch het volgende:
Wat wat wat? 890 billion dollars? Iemand gehoord waar dat precies over ging?
Boeing
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168900146
Let op wanneer zijn stemmetje weer omhoog gaat... telltale.
pi_168900176
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:30 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Inderdaad. Waarbij Clinton de Trumptower is.

Ik denk dat we het allemaal wel eens zijn dat we geluk hebben dat Clinton niet de president is geworden. ^O^
In wat voor scenario had zij er een grotere bende van kunnen maken?
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:34:44 #96
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168900180
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:32 schreef invalidusername het volgende:

[..]

Regulation, zoals het moeten melden door oliemaatschappijen van betalingen aan vreemde mogelijkheden. Waar Spicer serieus van zei dat vooral het midden- en kleinbedrijf daar last van had...... kierewiet, ze hebben gewoon een random tekstgenerator vogens mij.
Owh, die HJ dinges. Ja, dat was een dikke leugen over het mkb
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:35:06 #97
460259 kladderadatsch
MAKEaMEricAGREATaGAIN
pi_168900202
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:33 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Boeing
Dus toch. Werd even afgeleid door de foon.
An apatheist is someone who is not interested in accepting or rejecting any claims that gods exist or do not exist.
pi_168900235
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:33 schreef Refragmental het volgende:

[..]

En zoals gewoonlijk weer lekker schelden. Heb jij ooit iets toegevoegd in dit topic behalve constant roepen dat het je allemaal niet boeit... maar toch bijna 24/7 in dit topic aanwezig zijn :D

Kooskansloos
Tsja, alternatieve feiten presenteren is inderdaad helemaal jouw ding.

Net zoals je grote held denk je dat dingen waarheid worden als je ze roept.

Maar ik vroeg je net twee keer je gefoeter tegen Twan Huys te verduidelijken. Je gaf echter weer eens niet thuis.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_168900243
quote:
10s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:34 schreef 99.999 het volgende:

[..]

In wat voor scenario had zij er een grotere bende van kunnen maken?
Alle scenario's.
Ze was misschien wel beter geweest in het verbergen van haar criminele activiteiten. Tenslotte 50 jaar ervaring mee. En een spoor aan lijken.
pi_168900254
Mooi om te zien hoe rustig sommige journalisten blijven terwijl SS continu opgewonden is.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:36:46 #101
192592 SureD1
------------------------------
pi_168900255
Spicey zegt met zoveel woorden dat Conway onzin praatte vanochtend, die kan haar CV gaan oppoetsen...

Spicey zit weer een half octaaf hoger met dat verhaal over Flynn
pi_168900257
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:36 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Tsja, alternatieve feiten presenteren is inderdaad helemaal jouw ding.

Net zoals je grote held denk je dat dingen waarheid worden als je ze roept.

Maar ik vroeg je net twee keer je gefoeter tegen Twan Huys te verduidelijken. Je gaf echter weer eens niet thuis.
Grote held? Leg uit.
pi_168900272
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:36 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Alle scenario's.
Ze was misschien wel beter geweest in het verbergen van haar criminele activiteiten. Tenslotte 50 jaar ervaring mee. En een spoor aan lijken.
Wat?
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:38:01 #104
192592 SureD1
------------------------------
pi_168900283
quote:
10s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:37 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Wat?
Niet doen ;)
pi_168900303
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:36 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Grote held? Leg uit.
Leg jij eerst maar eens uit welke leugens Twan in jouw ogen liep te verspreiden.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_168900328
quote:
10s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:37 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Wat?
Allemaal toevallig natuurlijk. Teller staat op iets van 54. Maar dat heeft iedereen die een hoge politieke functie bekleed... een spoor aan lijken van mensen die toevallig op 1 of andere manier aan je verbonden zijn.
pi_168900345
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:36 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Alle scenario's.
Ze was misschien wel beter geweest in het verbergen van haar criminele activiteiten. Tenslotte 50 jaar ervaring mee. En een spoor aan lijken.
Was al even bang dat je iets zou onderbouwen. Gelukkig was die angst weer onterecht.
Het is immers onderhand voor iedereen wel overduidelijk dat Trump een veel grotere ruziezoeker en warmonger is dat Clinton ooit had kunnen zijn _O-
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:40:26 #108
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168900350
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:36 schreef SureD1 het volgende:
Spicey zegt met zoveel woorden dat Conway onzin praatte vanochtend, die kan haar CV gaan oppoetsen...

Spicey zit weer een half octaaf hoger met dat verhaal over Flynn
Verdedigde haar verhaal net: Trump vertelt zijn staff pas iets als hij beslist heeft, ongoing evaluation, blah, blah
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:40:31 #109
262 Re
Kiss & Swallow
pi_168900353
BNW is daar...
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_168900362
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:38 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Leg jij eerst maar eens uit welke leugens Twan in jouw ogen liep te verspreiden.
Waar moet ik beginnen met Twan, die schouderdiep in de reet van Clinton zat _O-
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:41:33 #111
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_168900376
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:40 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Waar moet ik beginnen met Twan, die schouderdiep in de reet van Clinton zat _O-
Clinton is niet meer relevant. Opzouten met haar en ook jouw gezanik over haar. Het gaat hier over Trump.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:41:38 #112
192592 SureD1
------------------------------
pi_168900380
quote:
7s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:36 schreef Sloggi het volgende:
Mooi om te zien hoe rustig sommige journalisten blijven terwijl SS continu opgewonden is.
Die kunnen, als ze rustig blijven werken en graven, de geschiedenisboeken in... net als die gasten van Watergate...
pi_168900385
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:39 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Allemaal toevallig natuurlijk. Teller staat op iets van 54. Maar dat heeft iedereen die een hoge politieke functie bekleed... een spoor aan lijken van mensen die toevallig op 1 of andere manier aan je verbonden zijn.
En dan anderen verwijten dat ze leugens een alu hoedje dragen. Man, gaat er hier eentje effe vol BNW.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_168900399
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:40 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Waar moet ik beginnen met Twan, die schouderdiep in de reet van Clinton zat _O-
Nou, begin maar met de leugens die hij net bij DWDD zou hebben verteld.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:43:30 #115
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168900423
Wat een lulverhaal over Dodd Frank... En die EO van vandaag. .
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168900445
quote:
2s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:41 schreef Falco het volgende:

[..]

Clinton is niet meer relevant. Opzouten met haar en ook jouw gezanik over haar. Het gaat hier over Trump.
Toch happen? 3 pagina's terug zei je de moeite niet te nemen :D
We zijn het wel eens dat Clinton moet opzouten.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:45:12 #117
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_168900466
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:44 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Toch happen? 3 pagina's terug zei je de moeite niet te nemen :D
We zijn het wel eens dat Clinton moet opzouten.
Ja sorry. Mijn vingers jeuken bij dit soort dom geleuter.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:45:25 #118
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_168900469
Hoe moeilijk is het nou om de troll niet te voeren. Elke keer weer aandacht geven aan Refragmental en witbaard, daar geilen ze op.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:45:35 #119
192592 SureD1
------------------------------
pi_168900476
Ah, Trump zelf heeft bepaald dat het gedrag van Flynn ok was (and was proven instinctively correct :? ) Is geen jurist aan te pas gekomen...

Tijd voor een Senate onderzoek lijkt me
pi_168900479
Ooooooh, het is de schuld van de Department of Justice..... twee octaafjes omhoog...
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:45:50 #121
65394 Montov
Dogmaticus Irritantus
pi_168900483
Géén kloon van tvlxd!
  Overall beste user 2022 dinsdag 14 februari 2017 @ 19:47:00 #122
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_168900509
Maar is het nou toeval dat die Noord Koreaan.dood is nadat Trump zijn geheime papieren over dat land op Facebook postte?
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:47:51 #123
192592 SureD1
------------------------------
pi_168900533
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:47 schreef Ulx het volgende:
Maar is het nou toeval dat die Noord Koreaan.dood is nadat Trump zijn geheime papieren over dat land op Facebook postte?
Die is toch in opdracht van zijn broertje omgelegd begreep ik?
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:47:53 #124
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168900534
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:45 schreef SureD1 het volgende:
Ah, Trump zelf heeft bepaald dat het gedrag van Flynn ok was (and was proven instinctively correct :? ) Is geen jurist aan te pas gekomen...

Tijd voor een Senate onderzoek lijkt me
Dat zegt Spicer niet volgens mij. Hij zegt dat er wel onderzoek gedaan is naar de strafbare kant maar dat daar niks te vinden was. En dat het een vertrouwenskwestie was.

Niet dat ik Spicer geloof overigens.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:49:21 #125
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168900572
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:45 schreef ExtraWaskracht het volgende:
Hoe moeilijk is het nou om de troll niet te voeren. Elke keer weer aandacht geven aan Refragmental en witbaard, daar geilen ze op.
Lukt nooit in een diverse groep helaas. Altijd wel iemand die reageert (doe ik zelf soms ook overigens).. -O-
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:50:14 #126
192592 SureD1
------------------------------
pi_168900598
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:47 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Dat zegt Spicer niet volgens mij. Hij zegt dat er wel onderzoek gedaan is naar de strafbare kant maar dat daar niks te vinden was. En dat het een vertrouwenskwestie was.

Niet dat ik Spicer geloof overigens.
Net werd gevraagd hoe dat onderzoek gelopen was, toen zei Spicer dat nadat de acting AG het aan Trump gegeven had, hij besloten had dat het geen juridisch probleem was, and was proven instinctively correct (door de White House counsel wellicht, maar dat heb ik gemist)
pi_168900624
quote:
10s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:30 schreef 99.999 het volgende:
Waarom is dergelijk revisionisme toch zo populair bij jullie als domrechtse kereltjes?
Misschien omdat domlinks eens een keer de schuld bij zichzelf moet zoeken ?
De schuld aan Rusland toeschuiven is veel makkeljker natuurlijk.

Dat vliegtuig had daar nooit moeten vliegen, dat is veel kwaljker.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:51:03 #128
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168900626
En Spicer volkomen ongeloofwaardig over leaks na dat Mar-a-Lago debacle dit weekend. .. Waarom begint geen journalist daar over?
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:51:42 #129
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_168900647
Dus omdat Sessions nog geen mnister was is het de schuld van Justitie ook al heeft Yates hem gewaarschuwd en werd ze vlak daarna ontslagen.

Spicer moet weg van dat podium, hij maakt het nu heel snel een heel stuk moeilijker voor Trump.

Als hij het einde van de volgende week haalt zal het me verbazen.
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:52:07 #130
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168900652
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:50 schreef SureD1 het volgende:

[..]

Net werd gevraagd hoe dat onderzoek gelopen was, toen zei Spicer dat nadat de acting AG het aan Trump gegeven had, hij besloten had dat het geen juridisch probleem was, and was proven instinctively correct (door de White House counsel wellicht, maar dat heb ik gemist)
Ik begreep iets anders, maar ik heb jouw stukje gemist
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168900683
Even een reclameboodschap er tussen door (skype journalist).
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:54:01 #132
192592 SureD1
------------------------------
pi_168900706
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:52 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Ik begreep iets anders, maar ik heb jouw stukje gemist
Ik mis ook de helft steeds omdat ik zit te typen op mijn telefoon en op moet letten met mijn dikke vingers :D
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:54:44 #133
192592 SureD1
------------------------------
pi_168900729
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:53 schreef invalidusername het volgende:
Even een reclameboodschap er tussen door (skype journalist).
Ja die worden niet uitgezocht om hun kritische houding tov de regering
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:55:38 #134
344884 monkyyy
Myers-Briggs: INTJ
pi_168900750
Het echte verhaal wie heeft er gelekt, niet wat is er gelekt.

Behalve als het om Podesta e-mails gaat.
You can learn anything, the secret lies in discipline.
"What the mind can conceive and believe, it can achieve"
You will make mistakes. Forgive yourself. Move on. Start rebuilding.
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 14 februari 2017 @ 19:56:15 #135
426493 crew  PippenScottie
pi_168900765
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:47 schreef Ulx het volgende:
Maar is het nou toeval dat die Noord Koreaan.dood is nadat Trump zijn geheime papieren over dat land op Facebook postte?
Ben je serieus?
Waarom zou dat in vredesnaam iets met elkaar te maken hebben?
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:57:04 #136
295722 Euribob
Plus 150 Basispunten
pi_168900794
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:51 schreef Dagonet het volgende:

Spicer moet weg van dat podium, hij maakt het nu heel snel een heel stuk moeilijker voor Trump.

Je zou de boel maar bij elkaar moeten liegen. Snap wel dat dat lastig is.
Choking on those tossed salads and scrambled eggs
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:57:46 #137
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168900819
quote:
9s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:55 schreef monkyyy het volgende:
Het echte verhaal wie heeft er gelekt, niet wat is er gelekt.

Behalve als het om Podesta e-mails gaat.
De echte vraag: als Trump zo bezorgd is tav van lekken, waarom doet hij dan van die achterlijke dingen op Mar-a-Lago?
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:58:53 #138
192592 SureD1
------------------------------
pi_168900855
Ah reclame voor mar-a-lago
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:59:02 #139
460259 kladderadatsch
MAKEaMEricAGREATaGAIN
pi_168900860
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 19:57 schreef Euribob het volgende:

[..]

Je zou de boel maar bij elkaar moeten liegen. Snap wel dat dat lastig is.
Kun je nooit lang volhouden zonder een beetje schizo te worden volgens mij.
An apatheist is someone who is not interested in accepting or rejecting any claims that gods exist or do not exist.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 19:59:27 #140
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168900875
Eindelijk iemand die begint over dat gedoe op Mar-a-Lago ^O^
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 februari 2017 @ 20:01:16 #141
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168900938
Owh, er was een skiff. En hij is privaat gebrieft. En die foto's zeggen niks.
Right...
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168900967
Wat is dat voor gek einde van een persco?
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  dinsdag 14 februari 2017 @ 20:02:59 #143
192592 SureD1
------------------------------
pi_168900977
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:01 schreef Whiskers2009 het volgende:
Owh, er was een skiff. En hij is privaat gebrieft. En die foto's zeggen niks.
Right...
Dat moet als journo toch te reconstrueren zijn... is hij weg geweest van tafel? Hoe lang? Dat soort vragen
pi_168900982
Trevor Noah doet het trouwens steeds beter. Met dank aan Trump.

Vond hem in het begin nogal vervelend.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  dinsdag 14 februari 2017 @ 20:03:11 #145
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168900983
quote:
2s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:02 schreef xpompompomx het volgende:
Wat is dat voor gek einde van een persco?
Bill to be signed!
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 februari 2017 @ 20:04:18 #146
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168901018
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:02 schreef SureD1 het volgende:

[..]

Dat moet als journo toch te reconstrueren zijn... is hij weg geweest van tafel? Hoe lang? Dat soort vragen
En niks, helemaal niks, over het poseren van Rick....

Edit: geen antwoord op je vraag, excuses! Geen idee of dat kan, ben geen journalist. Koos?
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168901043
AlanFisher twitterde op dinsdag 14-02-2017 om 19:35:44 Spicer says President didn't instruct Flynn to talk to the Russians about sanctions reageer retweet
Moscow Mike valt door de mand.

Volgens een insider:
riotta twitterde op dinsdag 14-02-2017 om 17:05:46 .@DevinNunes : "First it's Flynn, next it will be Kellyanne @KellyannePolls , then it will be Steve Bannon, then it will be @Reince Priebus" reageer retweet
pi_168901103
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:03 schreef KoosVogels het volgende:
Trevor Noah doet het trouwens steeds beter. Met dank aan Trump.

Vond hem in het begin nogal vervelend.
Ik vond Noah het eigenlijk vanaf het begin wel goed doen, zeker gezien wie hij moest opvolgen. Maar waar het voor mijn gevoel beter in is geworden, is dat-ie is gestopt met geforceerde Afrikaanse grapjes. Dat paste gewoon niet echt, als-ie weer 's een lollig stukje met Zimbabwe erdoorheen flikkerde.

Daarnaast heb je altijd aanpassingstijd. Jon Stewart was blijkbaar in zijn eerste jaren ook maar mwoah.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 20:08:12 #149
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_168901145
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:03 schreef KoosVogels het volgende:
Trevor Noah doet het trouwens steeds beter. Met dank aan Trump.

Vond hem in het begin nogal vervelend.
Kan er nog maar moeilijk aan wennen al is het moeilijk Stewart op te volgen. Colbert in The Late Show vind ook minder edgy dan hij met zijn oude typetje was. Oliver vind ik fantastisch. Die grap en het verhaal eromheen van gisteren met de reclame voor Trump vind ik echt geweldig.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 20:09:37 #150
192592 SureD1
------------------------------
pi_168901185
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:08 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Kan er nog maar moeilijk aan wennen al is het moeilijk Stewart op te volgen. Colbert in The Late Show vind ook minder edgy dan hij met zijn oude typetje was. Oliver vind ik fantastisch. Die grap en het verhaal eromheen van gisteren met de reclame voor Trump vind ik echt geweldig.
Oliver hoeft ook niet op zijn taal te letten... ik heb Colbert destijds gemist, vind hem nu wel vermakelijk. Meyers ook trouwens.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 20:14:01 #151
192592 SureD1
------------------------------
pi_168901283
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:05 schreef Nintex het volgende:
AlanFisher twitterde op dinsdag 14-02-2017 om 19:35:44 Spicer says President didn't instruct Flynn to talk to the Russians about sanctions reageer retweet
Moscow Mike valt door de mand.

Volgens een insider:
riotta twitterde op dinsdag 14-02-2017 om 17:05:46 .@DevinNunes : "First it's Flynn, next it will be Kellyanne @KellyannePolls , then it will be Steve Bannon, then it will be @Reince Priebus" reageer retweet
Bannon? En gij geleuf da? Bannon en Miller callen de shots...
  dinsdag 14 februari 2017 @ 20:14:37 #152
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_168901300
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:09 schreef SureD1 het volgende:

[..]

Oliver hoeft ook niet op zijn taal te letten... ik heb Colbert destijds gemist, vind hem nu wel vermakelijk. Meyers ook trouwens.
Colbert heeft wel aardige momenten, vind het echter niet wat het was, maar kan idd niet alles meer zeggen. Gaf me wel een chuckle, al was hij het niet zelf:


O, deze had ik nog niet gezien, wel wat scherper dan de laatste tijd:



[ Bericht 10% gewijzigd door ExtraWaskracht op 14-02-2017 20:24:52 ]
  dinsdag 14 februari 2017 @ 20:18:50 #153
460259 kladderadatsch
MAKEaMEricAGREATaGAIN
pi_168901448
Bill Maher rules. De rest is de rest. Al zijn ze tegenwoordig bij vlagen allemaal wel grappig, maar goed wat wil je ook met dit materiaal. :)

Trouwens, die Kellyanne Conway is ooit begonnen bij Maher, toen heette het nog 'Politically Incorrect'. Had nooit verwacht dat het zo'n heks zou worden, vroeger was ze best leuk eigenlijk.
An apatheist is someone who is not interested in accepting or rejecting any claims that gods exist or do not exist.
pi_168901484
wat is de best strategie om een impeachment mogelijk te maken
* follow the money
* follow the horrorclown
  dinsdag 14 februari 2017 @ 20:21:29 #155
192592 SureD1
------------------------------
pi_168901536

Listening session met educators... Rond het einde begint iemand over autisme, hij springt erop als de bok op Mieke, vraagt nog net niet of het door vaccinaties komt :)
  dinsdag 14 februari 2017 @ 20:22:15 #156
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168901568
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:19 schreef Bluesdude het volgende:
wat is de best strategie om een impeachment mogelijk te maken
* follow the money
* follow the horrorclown
* Go legal
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 februari 2017 @ 20:23:01 #157
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168901595
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:21 schreef SureD1 het volgende:

Listening session met educators... Rond het einde begint iemand over autisme, hij springt erop als de bok op Mieke, vraagt nog net niet of het door vaccinaties komt :)
Ik proef NineforNews etc... -O-
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 februari 2017 @ 20:24:57 #158
192592 SureD1
------------------------------
pi_168901669
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:19 schreef Bluesdude het volgende:
wat is de best strategie om een impeachment mogelijk te maken
* follow the money
* follow the horrorclown
Stephen Miller bedoel je :+
pi_168901706
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:18 schreef kladderadatsch het volgende:
Bill Maher rules. De rest is de rest. Al zijn ze tegenwoordig bij vlagen allemaal wel grappig, maar goed wat wil je ook met dit materiaal. :)

Trouwens, die Kellyanne Conway is ooit begonnen bij Maher, toen heette het nog 'Politically Incorrect'. Had nooit verwacht dat het zo'n heks zou worden, vroeger was ze best leuk eigenlijk.
Ze kwam nog wel eens langs bij Realtime toen trump nog elect was. Weet niet of ze dat nu nog doet.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 20:27:53 #160
460259 kladderadatsch
MAKEaMEricAGREATaGAIN
pi_168901793
Niet in de studio, maar een paar maanden geleden was nog wel een keer live via de sat.
An apatheist is someone who is not interested in accepting or rejecting any claims that gods exist or do not exist.
  Redactie Games dinsdag 14 februari 2017 @ 20:28:02 #161
436761 crew  Puddington
Ja, die nerd!
pi_168901799
Blijkbaar wist Trump dat Flynn zat te liegen over zijn connecties met Rusland:

https://www.nytimes.com/2(...)3C0ED75670FF&gwt=pay'

Als je dat weet, dan haal je die vent toch gelijk van zijn positie af? Waarom laat je hem dan nog zo akelig dichtbij staatsgeheimen? |:(
Don't weep for the stupid, you'll be crying all day
  dinsdag 14 februari 2017 @ 20:28:34 #162
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_168901816
Breitbart puts Priebus on notice

quote:
Breitbart News, the populist right-wing website once led by President Trump’s chief strategist Stephen Bannon, published a blistering report on Tuesday blaming chief of staff Reince Priebus for administration stumbles and speculating that his time in the White House may be short.

Matthew Boyle, Breitbart's Washington political editor, citing unnamed sources close to the president, reported that Priebus may be next on the chopping block after the Monday night resignation of national security adviser Michael Flynn.

The unnamed sources in the report allege that Priebus is responsible for the rocky rollout and legal troubles that have ensnared the president’s executive action that temporarily bans people from seven Muslim-majority countries from entering the United States as well as suspends refugee resettlement.

[...]
Volgens het propagandakanaal zal Priebus dus de volgende zijn.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 20:29:13 #163
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168901846
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:28 schreef Puddington het volgende:
Blijkbaar wist Trump dat Flynn zat te liegen over zijn connecties met Rusland:

https://www.nytimes.com/2(...)3C0ED75670FF&gwt=pay'

Als je dat weet, dan haal je die vent toch gelijk van zijn positie af? Waarom laat je hem dan nog zo akelig dichtbij staatsgeheimen? |:(
Je hebt de persbriefing met Spicer niet gezien?
Lees het topic ff terug ;)
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  Redactie Games dinsdag 14 februari 2017 @ 20:29:51 #164
436761 crew  Puddington
Ja, die nerd!
pi_168901862
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:29 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Je hebt de persbriefing met Spicer niet gezien?
Lees het topic ff terug ;)
Woops, ik kom net terug van m'n eten. :P
Don't weep for the stupid, you'll be crying all day
  dinsdag 14 februari 2017 @ 20:30:19 #165
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168901882
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:28 schreef ExtraWaskracht het volgende:
Breitbart puts Priebus on notice

[..]

Volgens het propagandakanaal zal Priebus dus de volgende zijn.
Dat was hier al gepost (dat Priebus de volgende zou zijn volgens...) ;)
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 februari 2017 @ 20:30:52 #166
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_168901901
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:28 schreef ExtraWaskracht het volgende:
Breitbart puts Priebus on notice

[..]

Volgens het propagandakanaal zal Priebus dus de volgende zijn.
Ik zal vast niet de eerste zijn die "LPF praktijken" dacht.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 20:32:05 #167
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168901954
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:29 schreef Puddington het volgende:

[..]

Woops, ik kom net terug van m'n eten. :P
Korte versie: no legal issue, matter of trust, lost trust yesterday, gevraagd af te treden, Flynn gaf daar gevolg aan. Klaar :)

Owh ja, Kellyann loog niet, Trump is loyale man. Maar licht staff pas in na beslissing genomen te hebben.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 februari 2017 @ 20:32:29 #168
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168901972
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:30 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ik zal vast niet de eerste zijn die "LPF praktijken" dacht.
Klopt, zie vorige topic :P
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 februari 2017 @ 20:36:17 #169
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_168902110
House Oversight Committee wil meer weten over mogelijke protocolschendingen dit weekend mbt de NK raketlanceringen en de sit room op het terras.

https://twitter.com/BraddJaffy/status/831586889199132674
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 20:37:46 #170
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168902177
Nog ff een voorlopig laatste dingetje: ik begin onderhand echt te geloven dat Trump zijn telefoon gisterenochtend is afgepakt zodat hij niet meer zelf kan gaan tweeten...
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168902223
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:37 schreef Whiskers2009 het volgende:
Nog ff een voorlopig laatste dingetje: ik begin onderhand echt te geloven dat Trump zijn telefoon gisterenochtend is afgepakt zodat hij niet meer zelf kan gaan tweeten...
Die telefoon zou sowieso een groot beveiligingsrisico zijn.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 20:39:05 #172
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_168902227
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:37 schreef Whiskers2009 het volgende:
Nog ff een voorlopig laatste dingetje: ik begin onderhand echt te geloven dat Trump zijn telefoon gisterenochtend is afgepakt zodat hij niet meer zelf kan gaan tweeten...
Neuh, hij is alleen te druk en boos. Wacht nog een paar uurtjes.
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 20:40:07 #173
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168902273
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:38 schreef Kansenjongere het volgende:

[..]

Die telefoon zou sowieso een groot beveiligingsrisico zijn.
Klopt. Desondanks had hij hem iig zondag nog.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 februari 2017 @ 20:41:00 #174
66825 Reya
Fier Wallon
pi_168902301
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:28 schreef ExtraWaskracht het volgende:
Breitbart puts Priebus on notice

[..]

Volgens het propagandakanaal zal Priebus dus de volgende zijn.
Niet zo vreemd; Priebus is de vertegenwoordiging van het establishment in het Witte Huis. Breitbart steunt daarentegen de Jacobijnen van Bannon.
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 14 februari 2017 @ 20:41:06 #175
426493 crew  PippenScottie
pi_168902308
quote:
2s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:36 schreef Dagonet het volgende:
House Oversight Committee wil meer weten over mogelijke protocolschendingen dit weekend mbt de NK raketlanceringen en de sit room op het terras.

https://twitter.com/BraddJaffy/status/831586889199132674
En ze roepen het witte huis ook op om maatregelen te nemen tegen Kellyanne Conway wegens het schaamteloos (en illegaal) pluggen van Ivanka's kleding.

https://mobile.twitter.com/BraddJaffy/status/831583672620969984

Gokje, daar horen we nooit meet iets van.
pi_168902311
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:40 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Klopt. desondanks had hij hem iig zondag nog.
Als hij inderdaad met die telefoon de al dan niet classified documenten zou hebben bijgelicht zou dat natuurlijk de laatste druppel geweest kunnen zijn.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 20:41:24 #177
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168902319
quote:
2s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:36 schreef Dagonet het volgende:
House Oversight Committee wil meer weten over mogelijke protocolschendingen dit weekend mbt de NK raketlanceringen en de sit room op het terras.

https://twitter.com/BraddJaffy/status/831586889199132674
Terecht lijkt me.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 februari 2017 @ 20:42:11 #178
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168902358
quote:
2s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:41 schreef Reya het volgende:

[..]

Niet zo vreemd; Priebus is de vertegenwoordiging van het establishment in het Witte Huis. Breitbart steunt daarentegen de Jacobijnen van Bannon.
Breitbart = Bannon.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 februari 2017 @ 20:43:59 #179
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_168902442
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:41 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Terecht lijkt me.
Zeker, maar Chaffetz is redelijk loyaal aan Trump, dit is een verschuiving.
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
pi_168902527
Wel grappig en kan niet vaak genoeg herhaald, Michael Flynn is een democraat _O-
  Overall beste user 2022 dinsdag 14 februari 2017 @ 20:46:32 #181
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_168902551
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:38 schreef Kansenjongere het volgende:

[..]

Die telefoon zou sowieso een groot beveiligingsrisico zijn.
Veiligheid begint bij de persoon. Je kunt de systemen dichttimmeren maar tegen ongeleid projectiel als Trump helpt dat weinig.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
pi_168902835
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:37 schreef Whiskers2009 het volgende:
Nog ff een voorlopig laatste dingetje: ik begin onderhand echt te geloven dat Trump zijn telefoon gisterenochtend is afgepakt zodat hij niet meer zelf kan gaan tweeten...
Volgens de Rogue POTUSstaff, de insider, wel :Y

https://twitter.com/roguepotusstaff

-disclaimer-
Nog steeds niet duidelijk of het een fake parodie account is of niet. Zelfs flink googlen levert geen zekerheid op. http://joshleitzel.com/2017/02/06/rogue-potus-staff/ lijkt wel plausibel, zodat het toch fake is


[ Bericht 8% gewijzigd door Knipoogje op 14-02-2017 21:06:22 ]
beter een knipoog dan een blauw oog
  dinsdag 14 februari 2017 @ 20:55:18 #183
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
  dinsdag 14 februari 2017 @ 20:56:05 #184
460259 kladderadatsch
MAKEaMEricAGREATaGAIN
pi_168902944
Die arme man draait helemaal door zonder twitter. O wacht...
An apatheist is someone who is not interested in accepting or rejecting any claims that gods exist or do not exist.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 21:03:21 #185
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_168903262
quote:
F.B.I. Interviewed Flynn in Trump’s First Days in Office, Officials Say
WASHINGTON — F.B.I. agents interviewed Michael T. Flynn when he was national security adviser in the first days of the Trump administration about his conversations with the Russian ambassador, current and former officials said on Tuesday. (New York Times).
  dinsdag 14 februari 2017 @ 21:04:47 #186
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_168903351
BAD!
pi_168903690
quote:
Spicer said that the president and a small group of senior aides were briefed on Jan. 26 after the Justice Department informed McGahn about Flynn's calls.

"We've been reviewing and evaluating this issue with respect to General Flynn on a daily basis for a few weeks, trying to ascertain the truth," Spicer said.

The comments appear contradict the impression given by Trump on Friday aboard Air Force One that he was not familiar with a Washington Post report that revealed that Flynn had not told the truth about the calls.

"I don't know about that. I haven't seen it. What report is that? I haven't seen that. I'll look into that," Trump told reporters on the plane.
Bron

Trump wist nog van niets! O-)
“The fundamental cause of the trouble in the modern world today is that the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”— Bertrand Russell
pi_168904174
quote:
6s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 21:12 schreef Kijkertje het volgende:

[..]

Bron

Trump wist nog van niets! O-)
Kortom, meer leugens, meer bedrog en nu heeft Rusland ook nog hun wapenverdragen gebroken. Gaat goed met de grote zakenman aan het roer.
In the beginning there was nothing, which exploded.
pi_168904297
Spicer maakt het er niet beter op :') .
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 21:28:07 #190
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_168904348
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:41 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

En ze roepen het witte huis ook op om maatregelen te nemen tegen Kellyanne Conway wegens het schaamteloos (en illegaal) pluggen van Ivanka's kleding.

https://mobile.twitter.com/BraddJaffy/status/831583672620969984

Gokje, daar horen we nooit meet iets van.
In de lange reeks van broekafzakmomenten, staat dit bij mij vrij laag op de prioriteitenlijst. Er is zoveel, dan begin je liever bij de Mar-a-Lagokwestie en Flynngate.
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
pi_168904971
Maar als Trump impeached wordt, dan is Pence automatisch de next in line? Volgens mij is Trump een gedane zaak.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 21:47:46 #192
192592 SureD1
------------------------------
pi_168905077
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 21:45 schreef Freak188 het volgende:
Maar als Trump impeached wordt, dan is Pence automatisch de next in line? Volgens mij is Trump een gedane zaak.
Yes, VP is eerste in lijn, Speaker of the House daarna, voorzitter pro tempore van de Senaat daarna, daarna weet ik het niet meer...

Edit: wikipedia weet alles:
https://en.m.wikipedia.or(...)l_line_of_succession
  dinsdag 14 februari 2017 @ 21:51:54 #193
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_168905252
Hier is de hele lijst: https://en.wikipedia.org/(...)l_line_of_succession

Impeachment door het huis zie ik nog wel eventueel gebeuren. De senaat is wel echt lastig, daar is 2/3 meerderheid voor nodig... Zo is Bill Clinton wel impeached door het huis van afgevaardigden, maar niet door de senaat.

Edit: ah, je was me voor met jouw edit.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 22:10:37 #194
192592 SureD1
------------------------------
pi_168906024
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 21:51 schreef ExtraWaskracht het volgende:
Hier is de hele lijst: https://en.wikipedia.org/(...)l_line_of_succession

Impeachment door het huis zie ik nog wel eventueel gebeuren. De senaat is wel echt lastig, daar is 2/3 meerderheid voor nodig... Zo is Bill Clinton wel impeached door het huis van afgevaardigden, maar niet door de senaat.

Edit: ah, je was me voor met jouw edit.
Dan moeten er dus 20 rep. senatoren switchen... McCain en die andere zijn vast on board, nog 18 te gaan... (season 1 Frank Underwood kom er maar in ;) )
pi_168906386
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:28 schreef Puddington het volgende:
Blijkbaar wist Trump dat Flynn zat te liegen over zijn connecties met Rusland:

https://www.nytimes.com/2(...)3C0ED75670FF&gwt=pay'

Als je dat weet, dan haal je die vent toch gelijk van zijn positie af? Waarom laat je hem dan nog zo akelig dichtbij staatsgeheimen? |:(
Hoezo? Aesopian language en plausible deniability zijn Witte Huis tradities met een lange geschiedenis.
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_168906941
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 22:10 schreef SureD1 het volgende:

[..]

Dan moeten er dus 20 rep. senatoren switchen... McCain en die andere zijn vast on board, nog 18 te gaan... (season 1 Frank Underwood kom er maar in ;) )
Be careful what you wish for...
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
  dinsdag 14 februari 2017 @ 22:32:37 #197
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_168906961
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_168906966
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 22:18 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

Hoezo? Aesopian language en plausible deniability zijn Witte Huis tradities met een lange geschiedenis.
Je bedoelt dat Trump die traditie gaat voortzetten :?

En ik maar denken dat hij daar nu juist verandering in ging brengen -O-
“The fundamental cause of the trouble in the modern world today is that the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”— Bertrand Russell
  dinsdag 14 februari 2017 @ 22:42:16 #199
192592 SureD1
------------------------------
pi_168907374
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 22:32 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

Be careful what you wish for...
Pence hoef ik ook niet alsjeblieft-dankjewel... maar denken over impeachment werkt therapeutisch... what the hell moet je dan hopen? Obama die zich op dat eiland een militie regelt en terugkomt?
pi_168907380
Het is allemaal de schuld van ons brein :(

Hard-wired: The brain's circuitry for political belief

quote:
USC-led study confirms what seems increasingly true in American politics: People become more hard-headed in their political beliefs when provided with contradictory evidence.

Neuroscientists at the Brain and Creativity Institute at USC said the findings from the functional MRI study seem especially relevant to how people responded to political news stories, fake or credible, throughout the election.

"Political beliefs are like religious beliefs in the respect that both are part of who you are and important for the social circle to which you belong," said lead author Jonas Kaplan, an assistant research professor of psychology at the Brain and Creativity Institute at USC Dornsife College of Letters, Arts and Sciences. "To consider an alternative view, you would have to consider an alternative version of yourself."

To determine which brain networks respond when someone holds firmly to a belief, the neuroscientists with the Brain and Creativity Institute at USC compared whether and how much people change their minds on nonpolitical and political issues when provided counter-evidence.

They discovered that people were more flexible when asked to consider the strength of their belief in nonpolitical statements -- for example, "Albert Einstein was the greatest physicist of the 20th century."

But when it came to reconsidering their political beliefs, such as whether the United States should reduce funding for the military, they would not budge.

"I was surprised that people would doubt that Einstein was a great physicist, but this study showed that there are certain realms where we retain flexibility in our beliefs," Kaplan said.

The study was published on Dec. 23 in the Nature journal, Scientific Reports. Study co-authors were Sarah Gimbel of the Brain and Creativity Institute and Sam Harris, a neuroscientist for the Los Angeles-based nonprofit Project Reason.

.....
“The fundamental cause of the trouble in the modern world today is that the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”— Bertrand Russell
pi_168907409
En meer swamp.

Trump heft anti-corruptie regels op...niemand is verrast, neem ik aan?

https://www.theguardian.c(...)-frank-oil-companies
In the beginning there was nothing, which exploded.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 22:43:18 #202
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_168907412
Neeeee, wie zei ook alweer "dat het dan wel kremlingate genoemd zou worden"?

Is Michael Flynn the First Domino to Fall in Kremlingate?
pi_168907492
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 22:42 schreef SureD1 het volgende:

[..]

Pence hoef ik ook niet alsjeblieft-dankjewel... maar denken over impeachment werkt therapeutisch... what the hell moet je dan hopen? Obama die zich op dat eiland een militie regelt en terugkomt?
Sanders die de president wordt. ;)
Ondertussen is hetzelfde clubje wat de Democraten een van de meest beschamende nederlagen ooit liet lijden (niet enkel HRC die van een clown verloor, ook allerlei senaatszetels, Congress-zetels etc.) Perez naar voren aan het schuiven als het nieuwe hoofd van de DNC. Nee dank je. :')
En ze willen héééééél erg graag Sanders zijn lijstje met donateurs hebben. :')
Die smiley staat daar omdat ze duidelijk niet begrijpen waarom die donateurs aan hem geld geven en dat diezelfde mensen geen geld zouden geven aan het establishmentclubje van die partij.
Ik hoorde een rake opmerking, het clubje van HRC is nog dommer dan het clubje van Bush, in ieder geval wist het clubje van Bush te winnen, het clubje van HRC verliest van een van de meest incompetente genomineerde presidentskandidaten ooit.
ING en ABN investeerden honderden miljoenen euro in DAPL.
#NoDAPL
pi_168908069
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 22:45 schreef Bram_van_Loon het volgende:

[..]

Sanders die de president wordt. ;)
Ondertussen is hetzelfde clubje wat de Democraten een van de meest beschamende nederlagen ooit liet lijden (niet enkel HRC die van een clown verloor, ook allerlei senaatszetels, Congress-zetels etc.) Perez naar voren aan het schuiven als het nieuwe hoofd van de DNC. Nee dank je. :')
En ze willen héééééél erg graag Sanders zijn lijstje met donateurs hebben. :')
Die smiley staat daar omdat ze duidelijk niet begrijpen waarom die donateurs aan hem geld geven en dat diezelfde mensen geen geld zouden geven aan het establishmentclubje van die partij.
Ik hoorde een rake opmerking, het clubje van HRC is nog dommer dan het clubje van Bush, in ieder geval wist het clubje van Bush te winnen, het clubje van HRC verliest van een van de meest incompetente genomineerde presidentskandidaten ooit.
Je valt in herhaling. Kan je niet gewoon een Sanders-adoratie topic openen? Het gaat hier nu over Trump en zijn kornuiten.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 23:04:38 #205
192592 SureD1
------------------------------
pi_168908204
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 22:45 schreef Bram_van_Loon het volgende:

[..]

Sanders die de president wordt. ;)
Ondertussen is hetzelfde clubje wat de Democraten een van de meest beschamende nederlagen ooit liet lijden (niet enkel HRC die van een clown verloor, ook allerlei senaatszetels, Congress-zetels etc.) Perez naar voren aan het schuiven als het nieuwe hoofd van de DNC. Nee dank je. :')
En ze willen héééééél erg graag Sanders zijn lijstje met donateurs hebben. :')
Die smiley staat daar omdat ze duidelijk niet begrijpen waarom die donateurs aan hem geld geven en dat diezelfde mensen geen geld zouden geven aan het establishmentclubje van die partij.
Ik hoorde een rake opmerking, het clubje van HRC is nog dommer dan het clubje van Bush, in ieder geval wist het clubje van Bush te winnen, het clubje van HRC verliest van een van de meest incompetente genomineerde presidentskandidaten ooit.
Bram, ik had ook graag the Bern als POTUS gehad, wie niet eigenlijk? Maar in 2020 gaat hij 79 zijn. Er is een reeële kans dat hij dat niet eens haalt. Voor iemand van zijn generatie leeft hij al in borrowed time...

Iemand met het gedachtengoed van Bernie in de verpakking van een vlotte veertiger v/m moeten we hebben...
  dinsdag 14 februari 2017 @ 23:12:41 #206
192592 SureD1
------------------------------
pi_168908529
Wie zou de telefoon van POTUS hebben? Sinds de onbedoeld ironische Noord Korea tweet weer twee keurige tweetjes... Ivanka?
pi_168908574
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 22:10 schreef SureD1 het volgende:

[..]

Dan moeten er dus 20 rep. senatoren switchen... McCain en die andere zijn vast on board, nog 18 te gaan... (season 1 Frank Underwood kom er maar in ;) )
Sowieso moet er echt wel een concrete aanleiding zijn. Er zal voor de Republikeinse afgevaardigden en senatoren grotendeels een rationele motivatie achter zitten. In welke mate kunnen ze Trump impeachen zonder daar politieke schade van te ondervinden?
Maar belangrijker nog, waarom zouden ze het eigenlijk doen. Trump gaat gewoon grotendeels mee in hun ideeën. Er zijn wat marginale afwijkingen, maar die kunnen ze best voor lief nemen.
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
pi_168908600
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:04 schreef SureD1 het volgende:

[..]

Bram, ik had ook graag the Bern als POTUS gehad, wie niet eigenlijk? Maar in 2020 gaat hij 79 zijn. Er is een reeële kans dat hij dat niet eens haalt.
Er is ook een reële kans dat jij of ik morgen sterft. Mensen die gezond hebben geleefd en die geen pech hebben zijn nog best vitaal met die leeftijd. Ik zou het naatuurlijk ook prima vinden als een jong progressief iemand het van hem overneemt maar ik zie nog niemand die dat kan doen. Er zijn een aantal mensen die aardig zijn maar geen van hen allen kan hem opvolgen. Turner is een zeer krachtige en intelligente vrouw die overwegend progressieve waarden heeft, ze kan naast de progressieve stem ook de stem van de minderheden winnen maar gaat zij net zo'n enthousiasme losmaken bij de mensen en bij de jongeren? Tulsi Gabbard heeft potentie maar ze is niet op alle punten voldoende progressief (migratiebeleid, toch wel een puntje voor een deel van de progressieve achterban). Warren is compleet afgeserveerd voor de progressieve beweging, het was al heikel op het moment dat ze Sanders niet steunde, het was funest dat ze geen enkele moeite heeft gedaan m.b.t. DAPL. Verder zie ik momenteel geen kandidaat die een voldoende sterk profiel heeft. Er zijn op lagere niveaus interessante jongeren die politiek actief zijn geworden maar jij weet net zo goed als ik hoe het gaat in de politiek, die maken niet zomaar ineens kans alvorens ze voldoende ervaring hebben opgedaan etc.

Ik zie het als volgt, zolang Sanders gezond is kan hij het doen. Gewoon regelen dat er een goede opvolger is (hij kiest zelf zijn VP-kandidaat) zodat die het kan overnemen als het nodig zou zijn. Geen probleem toch? We weten dat Sanders geen groot ego heeft, hij zal pas op de plaats maken als het nodig is en hij zou dat ook willen omdat hij op zo'n moment liever bij zijn familie zou zijn. Dat is de type persoon die hij is. Hoe ouder mensen worden hoe groter het verschil tussen de kalenderleeftijd en de biologische leeftijd wordt, voor de een op een positieve manier, voor de ander op een negatieve manier. Je kan pech hebben (of geluk) maar voor het grootste deel wordt het gewoon bepaald door de keuzes die je hebt gemaakt.

quote:
Iemand met het gedachtengoed van Bernie in de verpakking van een vlotte veertiger v/m moeten we hebben...
Wie!?
Je komt dan uit op Tulsi Gabbard. Ik heb een zwak voor haar maar denk jij dat zij in staat is om de nieuwe leidster te worden? Misschien over 5-10 jaar maar nu? Ik weet het niet.
ING en ABN investeerden honderden miljoenen euro in DAPL.
#NoDAPL
  dinsdag 14 februari 2017 @ 23:15:25 #209
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_168908636
Ik ben benieuwd wie de volgende is die eruit vliegt
pi_168908680
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:15 schreef Hexagon het volgende:
Ik ben benieuwd wie de volgende is die eruit vliegt
Als dit in Engeland zou gebeuren dan zouden ze flink wedden. :)
ING en ABN investeerden honderden miljoenen euro in DAPL.
#NoDAPL
pi_168908698
Je obsessie is vermakelijk :P
  dinsdag 14 februari 2017 @ 23:17:36 #212
192592 SureD1
------------------------------
pi_168908718
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:13 schreef Monolith het volgende:

[..]

Sowieso moet er echt wel een concrete aanleiding zijn. Er zal voor de Republikeinse afgevaardigden en senatoren grotendeels een rationele motivatie achter zitten. In welke mate kunnen ze Trump impeachen zonder daar politieke schade van te ondervinden?
Maar belangrijker nog, waarom zouden ze het eigenlijk doen. Trump gaat gewoon grotendeels mee in hun ideeën. Er zijn wat marginale afwijkingen, maar die kunnen ze best voor lief nemen.
Nu nog wel ja... zolang ze hun agenda kunnen uitvoeren en zolang ze hem kunnen containen laten ze hem lekker zitten. Als Priebus door Bannon en Miller uit de Small Council wordt gezet en als ze Pence ook kunnen kalt stellen, dan wordt het voor de partij ook gevaarlijk...
pi_168908819
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:17 schreef SureD1 het volgende:

[..]

Nu nog wel ja... zolang ze hun agenda kunnen uitvoeren en zolang ze hem kunnen containen laten ze hem lekker zitten. Als Priebus door Bannon en Miller uit de Small Council wordt gezet en als ze Pence ook kunnen kalt stellen, dan wordt het voor de partij ook gevaarlijk...
Maar wat gaan die mensen dan zoal doen? Wat denk je dat ze unilateraal kunnen bereiken? Waar wijken ze zo vreselijk af van het gros van de Republikeinen?
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
  dinsdag 14 februari 2017 @ 23:20:35 #214
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_168908822
Heb de indruk dat Gabbard een stukje rechtser is dan Sanders. Iemand die niet gestoord is en wetenschap serieus neemt zou op zich al winst zijn natuurlijk, wat me eigenlijk een minimum voorwaarde lijkt voor zo'n post, maar here we are.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 23:20:43 #215
192592 SureD1
------------------------------
pi_168908826
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:14 schreef Bram_van_Loon het volgende:

[..]

Er is ook een reële kans dat jij of ik morgen sterft. Mensen die gezond hebben geleefd en die geen pech hebben zijn nog best vitaal met die leeftijd. Ik zou het naatuurlijk ook prima vinden als een jong progressief iemand het van hem overneemt maar ik zie nog niemand die dat kan doen. Er zijn een aantal mensen die aardig zijn maar geen van hen allen kan hem opvolgen. Turner is een zeer krachtige en intelligente vrouw die overwegend progressieve waarden heeft, ze kan naast de progressieve stem ook de stem van de minderheden winnen maar gaat zij net zo'n enthousiasme losmaken bij de mensen en bij de jongeren? Tulsi Gabbard heeft potentie maar ze is niet op alle punten voldoende progressief (migratiebeleid, toch wel een puntje voor een deel van de progressieve achterban). Warren is compleet afgeserveerd voor de progressieve beweging, het was al heikel op het moment dat ze Sanders niet steunde, het was funest dat ze geen enkele moeite heeft gedaan m.b.t. DAPL. Verder zie ik momenteel geen kandidaat die een voldoende sterk profiel heeft. Er zijn op lagere niveaus interessante jongeren die politiek actief zijn geworden maar jij weet net zo goed als ik hoe het gaat in de politiek, die maken niet zomaar ineens kans alvorens ze voldoende ervaring hebben opgedaan etc.

Ik zie het als volgt, zolang Sanders gezond is kan hij het doen. Gewoon regelen dat er een goede opvolger is (hij kiest zelf zijn VP-kandidaat) zodat die het kan overnemen als het nodig zou zijn. Geen probleem toch? We weten dat Sanders geen groot ego heeft, hij zal pas op de plaats maken als het nodig is en hij zou dat ook willen omdat hij op zo'n moment liever bij zijn familie zou zijn. Dat is de type persoon die hij is. Hoe ouder mensen worden hoe groter het verschil tussen de kalenderleeftijd en de biologische leeftijd wordt, voor de een op een positieve manier, voor de ander op een negatieve manier. Je kan pech hebben (of geluk) maar voor het grootste deel wordt het gewoon bepaald door de keuzes die je hebt gemaakt.

[..]

Wie!?
Je komt dan uit op Tulsi Gabbard. Ik heb een zwak voor haar maar denk jij dat zij in staat is om de nieuwe leidster te worden? Misschien over 5-10 jaar maar nu? Ik weet het niet.
Zo diep zit ik er helemaal niet in joh... ik geloof heilig in de voorspellende gave van Matt Groening, dus dan zou het een zekere Lisa Simpson moeten worden. Voor zover ik een profielschets in mijn hoofd heb voldoet die Gabbard prima... go her!
pi_168908912
Even het geheugen opfrissen van mensen die kritiek uiten op het deportatiebeleid van Trump maar met twee maten meten. Obama liet in 2012 rond de 400 000 mensen arresteren (voor dit doeleinde) en onder zijn bewind werden 2 miljoen mensen het land uitgezet. Kritiek op Trump is prima maar dan ook even Obama erbij betrekken. ;)
ING en ABN investeerden honderden miljoenen euro in DAPL.
#NoDAPL
  dinsdag 14 februari 2017 @ 23:24:09 #217
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168908930
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 22:45 schreef Bram_van_Loon het volgende:

[..]

Sanders die de president wordt. ;)
Ondertussen is hetzelfde clubje wat de Democraten een van de meest beschamende nederlagen ooit liet lijden (niet enkel HRC die van een clown verloor, ook allerlei senaatszetels, Congress-zetels etc.) Perez naar voren aan het schuiven als het nieuwe hoofd van de DNC. Nee dank je. :')
En ze willen héééééél erg graag Sanders zijn lijstje met donateurs hebben. :')
Die smiley staat daar omdat ze duidelijk niet begrijpen waarom die donateurs aan hem geld geven en dat diezelfde mensen geen geld zouden geven aan het establishmentclubje van die partij.
Ik hoorde een rake opmerking, het clubje van HRC is nog dommer dan het clubje van Bush, in ieder geval wist het clubje van Bush te winnen, het clubje van HRC verliest van een van de meest incompetente genomineerde presidentskandidaten ooit.
Hou toch eens een keer op met je gezemel over Sanders :r
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 februari 2017 @ 23:24:46 #218
192592 SureD1
------------------------------
pi_168908948
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:20 schreef Monolith het volgende:

[..]

Maar wat gaan die mensen dan zoal doen? Wat denk je dat ze unilateraal kunnen bereiken? Waar wijken ze zo vreselijk af van het gros van de Republikeinen?
Als je die enge Miller mag geloven ons laten zien dat er met POTUS niet te spotten valt :)

Hé het is al laat, niet te serieus hè...ik kom hier voor ontspanning. Zoals ik al zei, denken over impeachment is therapeutisch, niet realistisch :)

Soort van serieus antwoord: het zoveel mogelijk inperken van Congress en de Judiciary ten gunste van de Executive...
pi_168908987
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:20 schreef SureD1 het volgende:

[..]

Zo diep zit ik er helemaal niet in joh... ik geloof heilig in de voorspellende gave van Matt Groening, dus dan zou het een zekere Lisa Simpson moeten worden. Voor zover ik een profielschets in mijn hoofd heb voldoet die Gabbard prima... go her!
Er is trouwens een nieuwe vereniging opgericht: Justice Democrats. Ze proberen de partij te veroveren door de juiste mensen (die worden voorgedragen vanuit de achterban, worden geselecteerd door het bestuur en die wat trainign krijgen) benoemd te krijgen voor allerlei functies.
ING en ABN investeerden honderden miljoenen euro in DAPL.
#NoDAPL
  dinsdag 14 februari 2017 @ 23:27:17 #220
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168909027
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:12 schreef SureD1 het volgende:
Wie zou de telefoon van POTUS hebben? Sinds de onbedoeld ironische Noord Korea tweet weer twee keurige tweetjes... Ivanka?
Dat zei ik gisteren al. En vandaag (ook in dit topic) nog een paar keer: ik begin er serieus in te geloven dat zijn telefoongisterenochtend (of zondag laat) is afgepskt of dat hij iig een Twitterverbod heeft.
Of Twitter is zo slim geweest hem onder curatele te Stellen... :P
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 februari 2017 @ 23:27:46 #221
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168909043
quote:
10s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:17 schreef 99.999 het volgende:
Je obsessie is vermakelijk :P
Nee, buitengewoon irritant. En we hebben hier al genoeg te stellen zonder Bram er ook nog eens bij -O-
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 februari 2017 @ 23:29:09 #222
192592 SureD1
------------------------------
pi_168909084
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:27 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Dat zei ik gisteren al. En vandaag (ook in dit topic) nog een paar keer: ik begin er serieus in te geloven dat zijn telefoongisterenochtend (of zondag laat) is afgepskt of dat hij iig een Twitterverbod heeft.
Of Twitter is zo slim geweest hem onder curatele te Stellen... :P
I know :) ik probeerde subtiel van onderwerp te veranderen ;)
pi_168909090
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:23 schreef Bram_van_Loon het volgende:
Even het geheugen opfrissen van mensen die kritiek uiten op het deportatiebeleid van Trump maar met twee maten meten. Obama liet in 2012 rond de 400 000 mensen arresteren (voor dit doeleinde) en onder zijn bewind werden 2 miljoen mensen het land uitgezet. Kritiek op Trump is prima maar dan ook even Obama erbij betrekken. ;)
Trump voert beleid? Goed dat je het zegt, dat was ons hier namelijk nog niet opgevallen.
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
  dinsdag 14 februari 2017 @ 23:29:41 #224
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_168909115
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:23 schreef Bram_van_Loon het volgende:
Even het geheugen opfrissen van mensen die kritiek uiten op het deportatiebeleid van Trump maar met twee maten meten. Obama liet in 2012 rond de 400 000 mensen arresteren (voor dit doeleinde) en onder zijn bewind werden 2 miljoen mensen het land uitgezet. Kritiek op Trump is prima maar dan ook even Obama erbij betrekken. ;)
Verschil is er wel in die zin dat het bij Obama daadwerkelijk criminelen waren. Nu zijn het voor een aanzienlijk deel ook niet-criminelen. Zal daar wel leiden tot meer weerstand al zal het, gok ik, wel op steun van een meerderheid kunnen rekenen.
pi_168909162
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:23 schreef Bram_van_Loon het volgende:
Even het geheugen opfrissen van mensen die kritiek uiten op het deportatiebeleid van Trump maar met twee maten meten. Obama liet in 2012 rond de 400 000 mensen arresteren (voor dit doeleinde) en onder zijn bewind werden 2 miljoen mensen het land uitgezet. Kritiek op Trump is prima maar dan ook even Obama erbij betrekken. ;)
Volgens mij heeft dan ook niemand kritiek op het uitzetten van criminele illegalen. Sterker nog de laatste golf van uitzettingen was al in voorbereiding onder Obama. Dat Trump daar met de eer gaat strijken is dan wel weer een punt van kritiek, evenals het uitzetten van niet-criminele illegalen die er al decennia wonen :{
“The fundamental cause of the trouble in the modern world today is that the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”— Bertrand Russell
  dinsdag 14 februari 2017 @ 23:30:37 #226
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168909165
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:29 schreef SureD1 het volgende:

[..]

I know :) ik probeerde subtiel van onderwerp te veranderen ;)
Owh, sorry :@
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168909187

Als tegenhanger tegen die andere langspeelplaat die weer terug is in deze topicreeks.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 23:31:27 #228
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168909201
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:29 schreef Monolith het volgende:

[..]

Trump voert beleid? Goed dat je het zegt, dat was ons hier namelijk nog niet opgevallen.
:D _O-
So true...
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 februari 2017 @ 23:32:16 #229
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_168909230
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 22:10 schreef SureD1 het volgende:

[..]

Dan moeten er dus 20 rep. senatoren switchen... McCain en die andere zijn vast on board, nog 18 te gaan... (season 1 Frank Underwood kom er maar in ;) )
Ik denk dat juist de Democraten een impeachment van Trump zo lang mogelijk uitstellen. Als er dan toch een republikein zit liever een die de republikeinen een hoop ellende oplevert.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 23:33:49 #230
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168909282
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:29 schreef SureD1 het volgende:

[..]

I know :) ik probeerde subtiel van onderwerp te veranderen ;)
Maar ik begin het serieus te geloven. Dit is een trendbreuk..
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 februari 2017 @ 23:35:22 #231
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168909339
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:31 schreef Kansenjongere het volgende:
[ afbeelding ]
Als tegenhanger tegen die andere langspeelplaat die weer terug is in deze topicreeks.
:D :X :@
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168909341
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:32 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Ik denk dat juist de Democraten een impeachment van Trump zo lang mogelijk uitstellen. Als er dan toch een republikein zit liever een die de republikeinen een hoop ellende oplevert.
De Democraten hebben wat dat betreft niet zo gek veel te willen. Of het moet zo dramatisch gaan de komende twee jaar dat de midterms een gigantische landslide worden, maar dat lijkt me nogal een utopie.
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
pi_168909391
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:23 schreef Bram_van_Loon het volgende:
Even het geheugen opfrissen van mensen die kritiek uiten op het deportatiebeleid van Trump maar met twee maten meten. Obama liet in 2012 rond de 400 000 mensen arresteren (voor dit doeleinde) en onder zijn bewind werden 2 miljoen mensen het land uitgezet. Kritiek op Trump is prima maar dan ook even Obama erbij betrekken. ;)
'
Het waren er wel wat meer dan 2 miljoen, dat aantal was al in 2014 bereikt, en daar is ook niets mis mee, de President moet de wet uitvoeren en illegalen zijn, zoals de naam al zegt, illegaal.

Maar...Obama heeft nooit getornd aan Sanctuary cities en Obama heeft ook geijverd voor een pardon en voor een regeling die het probleem zou oplossen maar daar wilden de Republikeinen ineens niet meer aan meewerken.
In the beginning there was nothing, which exploded.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 23:36:58 #234
192592 SureD1
------------------------------
pi_168909404
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:33 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Maar ik begin het serieus te geloven. Dit is een trendbreuk..
Ja is het ook... fwiw @roguePOTUSstaff zegt ook dat hij zijn telefoon heeft af moeten geven (dat account heeft de laatste dagen ook een rare stijlbreuk ondergaan en is waarschijnlijk nep of compromised)

In other news: de Senaat gaat hoogstwaarschijnlijk een onderzoek instellen naar Flynn:

https://www.washingtonpos(...)m_term=.4d81a5c7a414
  dinsdag 14 februari 2017 @ 23:37:26 #235
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168909419
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:35 schreef Monolith het volgende:

[..]

De Democraten hebben wat dat betreft niet zo gek veel te willen. Of het moet zo dramatisch gaan de komende twee jaar dat de midterms een gigantische landslide worden, maar dat lijkt me nogal een utopie.
Ach, je weet maar nooit. Wilders is ook weer aan het zakken in de peilingen. :P

Hoewel dat eigenlijk al jaren een trend is. Veel hoezee en hosanna vooraf, en minder zetels na elke verkiezing..
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 februari 2017 @ 23:40:57 #236
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168909569
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:36 schreef SureD1 het volgende:

[..]

Ja is het ook... fwiw @roguePOTUSstaff zegt ook dat hij zijn telefoon heeft af moeten geven (dat account heeft de laatste dagen ook een rare stijlbreuk ondergaan en is waarschijnlijk nep of compromised)

In other news: de Senaat gaat hoogstwaarschijnlijk een onderzoek instellen naar Flynn:

https://www.washingtonpos(...)m_term=.4d81a5c7a414
Ja, dat werd al eerder geopperd. En dat het wrsch fake is ook.

Het rottige van deze administration is dat je fake niet meer van echt kunt onderscheiden. Als je denkt: "dit is ZO bizar, dat moet wel fake zijn", dan blijkt het echt -O-

Erger nog; als je denkt: "dit zou plausibel kunnen zijn", dan blijkt het fake/een leugen... 8)7
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168909700
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:37 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Ach, je weet maar nooit. Wilders is ook weer aan het zakken in de peilingen. :P

Hoewel dat eigenlijk al jaren een trend is. Veel hoezee en hosanna vooraf, en minder zetels na elke verkiezing..
Geen idee wat dat met peilingen van doen heeft. Voor een impeachment heb je een tweederde meerderheid in de senaat nodig. De senaatverkiezingen in 2018 hebben geloof ik minder dan 10 Republikeinse zetels die op moeten voor herverkiezing.
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
  dinsdag 14 februari 2017 @ 23:45:53 #238
192592 SureD1
------------------------------
pi_168909721
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:40 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Ja, dat werd al eerder geopperd. En dat het wrsch fake is ook.

Het rottige van deze administration is dat je fake niet meer van echt kunt onderscheiden. Als je denkt: "dit is ZO bizar, dat moet wel fake zijn", dan blijkt het echt -O-

Erger nog; als je denkt: "dit zou plausibel kunnen zijn", dan blijkt het fake/een leugen... 8)7
I know... A brave new world zou Huxley zeggen...

Ik ben pitten :W
  dinsdag 14 februari 2017 @ 23:46:51 #239
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_168909767
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:35 schreef Monolith het volgende:

[..]

De Democraten hebben wat dat betreft niet zo gek veel te willen. Of het moet zo dramatisch gaan de komende twee jaar dat de midterms een gigantische landslide worden, maar dat lijkt me nogal een utopie.
Voor een impeachment is ik de praktijk altijd steun van meerdere partijen nodig Dus zonder de steun van beide ga je Trump niet wegkrijgen

En welk belang hebben de Democraten erbij om de Republikeinen te helpen om van Trump af te komen?
  dinsdag 14 februari 2017 @ 23:48:00 #240
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168909808
Lief O+ en off topic, maar toch... Zie dit niet bij Mel & Don: http://www.telegraaf.nl/p(...)Valentijnsdag__.html
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 februari 2017 @ 23:48:59 #241
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168909844
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:45 schreef Monolith het volgende:

[..]

Geen idee wat dat met peilingen van doen heeft. Voor een impeachment heb je een tweederde meerderheid in de senaat nodig. De senaatverkiezingen in 2018 hebben geloof ik minder dan 10 Republikeinse zetels die op moeten voor herverkiezing.
Ik vergelijk het ook niet op die gronden. Wel op verwachtingen/hoop-niveau...
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 februari 2017 @ 23:49:37 #242
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168909864
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:45 schreef SureD1 het volgende:

[..]

I know... A brave new world zou Huxley zeggen...

Ik ben pitten :W
Truste!
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 februari 2017 @ 23:51:51 #243
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168909938
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:46 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Voor een impeachment is ik de praktijk altijd steun van meerdere partijen nodig Dus zonder de steun van beide ga je Trump niet wegkrijgen

En welk belang hebben de Democraten erbij om de Republikeinen te helpen om van Trump af te komen?
Nou, genoeg belangen hoor.. Zoals het land niet volledig in laten storten. Hebben ook hun kiezers geen baat bij (
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168909943
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:46 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Voor een impeachment is ik de praktijk altijd steun van meerdere partijen nodig Dus zonder de steun van beide ga je Trump niet wegkrijgen
Correct, daarom hebben de Democraten niet zo veel te willen in deze kwestie. De Republikeinen hebben daarentegen wel een theoretische kans om na de midterms unilateraal een impeachment te kunnen doordrukken.
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
pi_168910188
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:48 schreef Whiskers2009 het volgende:
Lief O+ en off topic, maar toch... Zie dit niet bij Mel & Don: http://www.telegraaf.nl/p(...)Valentijnsdag__.html
Cute *;

Intussen bij Mel & Don:

:'(
“The fundamental cause of the trouble in the modern world today is that the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”— Bertrand Russell
pi_168910233
quote:
17s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:58 schreef Kijkertje het volgende:

[..]

Cute *;

Intussen bij Mel & Don:

[ afbeelding ] :'(
Hoe zou jij zelf als klein kind gekeken hebben als ze je favoriete speelgoed hadden afgepakt?
pi_168910405
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:00 schreef Kansenjongere het volgende:

[..]

Hoe zou jij zelf als klein kind gekeken hebben als ze je favoriete speelgoed hadden afgepakt?
#GiveTheDonaldHisPhoneBack *O*
“The fundamental cause of the trouble in the modern world today is that the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”— Bertrand Russell
pi_168910437
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 23:23 schreef Bram_van_Loon het volgende:
Even het geheugen opfrissen van mensen die kritiek uiten op het deportatiebeleid van Trump maar met twee maten meten. Obama liet in 2012 rond de 400 000 mensen arresteren (voor dit doeleinde) en onder zijn bewind werden 2 miljoen mensen het land uitgezet. Kritiek op Trump is prima maar dan ook even Obama erbij betrekken. ;)
De Democraten en Anti-Trump mensen zullen na de bekendmaking van Trump over de Krim ook allerlei complottheorieën verzinnen nu hun argument over dat Trump en Putin de allerbeste maatjes zijn op politiek vlak naar de prullenbak kan _O- _O- _O- _O- _O- _O-
pi_168910439
realDonaldTrump twitterde op dinsdag 14-02-2017 om 23:50:33 Obamacare continues to fail. Humana to pull out in 2018. Will repeal, replace & save healthcare for ALL Americans. https://t.co/glWEQ0lNR4 reageer retweet
“The fundamental cause of the trouble in the modern world today is that the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”— Bertrand Russell
pi_168910462
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:13 schreef KingRoland het volgende:

[..]

De Democraten en Anti-Trump mensen zullen na de bekendmaking van Trump over de Krim ook allerlei complottheorieën verzinnen nu hun argument over dat Trump en Putin de allerbeste maatjes zijn op politiek vlak naar de prullenbak kan _O- _O- _O- _O- _O- _O-
Hoef je gezien de affaire Flynn weinig voor te verzinnen, he?

Oh, en Trump heeft Abe ook verteld dat hij liev moet zijn voor Rusland.
In the beginning there was nothing, which exploded.
  woensdag 15 februari 2017 @ 00:16:53 #251
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_168910467
Ja, als ze onzekerheid houden trekken verzekeraars zichzelf wel terug uit die markt en dan stort de boel in elkaar. Vraag me af wie dan the blame-game wint.
pi_168910473
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:16 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

Hoef je gezien de affaire Flynn weinig voor te verzinnen, he?


Daar was jij zeker natuurlijk bij dat Trump dat allemaal van tevoren wist :)
pi_168910481
quote:
11s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:14 schreef Kijkertje het volgende:
realDonaldTrump twitterde op dinsdag 14-02-2017 om 23:50:33 Obamacare continues to fail. Humana to pull out in 2018. Will repeal, replace & save healthcare for ALL Americans. https://t.co/glWEQ0lNR4 reageer retweet
Oh, hij liegt weer...gelukking veranderd er niets.

De terugtrekking was payback voor het blokkeren van de fusie, net in een rechtbank uitgekomen.

http://money.cnn.com/2017(...)na-merger/index.html
In the beginning there was nothing, which exploded.
pi_168910493
quote:
14s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:17 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Daar was jij zeker natuurlijk bij dat Trump dat allemaal van tevoren wist :)
Hij wist er al weken officieel vanaf, ja. Beetje bijblijven, he?

Hij wist ook vast niets van Manafort en de anderen...allemaal toeval, natuurlijk.
In the beginning there was nothing, which exploded.
  woensdag 15 februari 2017 @ 00:19:57 #255
460259 kladderadatsch
MAKEaMEricAGREATaGAIN
pi_168910496
quote:
11s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:14 schreef Kijkertje het volgende:
realDonaldTrump twitterde op dinsdag 14-02-2017 om 23:50:33 Obamacare continues to fail. Humana to pull out in 2018. Will repeal, replace & save healthcare for ALL Americans. https://t.co/glWEQ0lNR4 reageer retweet
Aaaaaaaaand he's back! *O*
An apatheist is someone who is not interested in accepting or rejecting any claims that gods exist or do not exist.
  woensdag 15 februari 2017 @ 00:20:02 #256
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168910498
quote:
11s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:14 schreef Kijkertje het volgende:
realDonaldTrump twitterde op dinsdag 14-02-2017 om 23:50:33 Obamacare continues to fail. Humana to pull out in 2018. Will repeal, replace & save healthcare for ALL Americans. https://t.co/glWEQ0lNR4 reageer retweet
Meer aangezet. Doch.
Nog steeds geen Trump-tweet. Iemand heeft zijn telefoon in tha swamp getieft :P
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168910503
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:19 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

Hij wist er al weken officieel vanaf, ja. Beetje bijblijven, he?

Hij wist ook vast niets van Manafort en de anderen...allemaal toeval, natuurlijk.
Wat Flynn en de Russen hebben besproken? ga toch weg zeg :') _O- _O-
pi_168910510
quote:
10s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:19 schreef kladderadatsch het volgende:

[..]

Aaaaaaaaand he's back! *O*
Iedereen weer happen

genot _O_ _O_ _O_ _O_
pi_168910514
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:20 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Wat Flynn en de Russen hebben besproken? ga toch weg zeg :')
Uh...het verhaal niet gevolgd, he?
In the beginning there was nothing, which exploded.
  woensdag 15 februari 2017 @ 00:21:43 #260
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168910516
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:13 schreef KingRoland het volgende:

[..]

De Democraten en Anti-Trump mensen zullen na de bekendmaking van Trump over de Krim ook allerlei complottheorieën verzinnen nu hun argument over dat Trump en Putin de allerbeste maatjes zijn op politiek vlak naar de prullenbak kan _O- _O- _O- _O- _O- _O-
Je hebt er geen idee van hoe stupide je overkomt he? Dit is noch ONZ, noch NWS...
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168910531
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:18 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

Oh, hij liegt weer...gelukking veranderd er niets.

De terugtrekking was payback voor het blokkeren van de fusie, net in een rechtbank uitgekomen.

http://money.cnn.com/2017(...)na-merger/index.html
Zal s een keer niet zo zijn ;(
“The fundamental cause of the trouble in the modern world today is that the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”— Bertrand Russell
pi_168910545
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:18 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

Oh, hij liegt weer...gelukking veranderd er niets.

Hij lijkt net een president :o
  woensdag 15 februari 2017 @ 00:24:53 #263
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_168910550
Trump redt de wereld en de USA _O_
AFCA
Qui audet adipiscitur
  woensdag 15 februari 2017 @ 00:24:53 #264
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_168910551
quote:
10s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:19 schreef kladderadatsch het volgende:
Aaaaaaaaand he's back! *O*
Maar met een valiumpil. Slome tweet, ik mis de agressie, de leugens en de verdachtmakingen.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_168910552
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:21 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Iedereen weer happen

genot _O_ _O_ _O_ _O_
Oh, wacht, een VBL mod....dat verklaart alles.
In the beginning there was nothing, which exploded.
pi_168910554
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:24 schreef Smoofie het volgende:
Trump redt de wereld en de USA _O_
_O_ _O_ _O_
pi_168910561
Mensen die de campagne gevolgd hebben weten dat de rol van Flynn niet heel groot was toen. Hij mocht een aantal keren de crowd bezig houden als Trump weer ergens te laat kwam, maar buiten dat had hij niet zo veel invloed als Manafort en later Bannon, Conway en Jared.

Het is best mogelijk dat Moscow Mike te dichtbij de Russische zon gevlogen is. Obama stuurde hem ook al de laan uit, omdat hij te radicaal was. Volgens John Schindler viel er met Flynn ondanks dat het een van de meest talentvolle officieren was niet te werken.

Het is aannemelijk dat Flynn geprobeerd heeft om voor Trump alvast een deal met Rusland te regelen en daarbij regels overtreden heeft.
  woensdag 15 februari 2017 @ 00:27:02 #268
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_168910573
Flynn is geinterviewd door de FBI. Het is goed mogelijk, maar op dit moment nog onduidelijk, of hij daarin gelogen heeft. Als hij gelogen heeft tegen de FBI is dat een misdrijf. Echt? Een misdrijf? Ja echt... https://www.law.cornell.edu/uscode/text/18/1001

Maar eerlijk is eerlijk, dat is nu nog speculatief.
pi_168910585
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:27 schreef ExtraWaskracht het volgende:
Flynn is geinterviewd door de FBI. Het is goed mogelijk, maar op dit moment nog onduidelijk, of hij daarin geloven heeft. Als hij gelogen heeft tegen de FBI is dat een misdrijf. Echt? Een misdrijf? Ja echt... https://www.law.cornell.edu/uscode/text/18/1001

Maar eerlijk is eerlijk, dat is nu nog speculatief.
Men heeft hier al een vooroordeel, dus dat is hier niet echt nodig.
pi_168910592
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:27 schreef ExtraWaskracht het volgende:
Flynn is geinterviewd door de FBI. Het is goed mogelijk, maar op dit moment nog onduidelijk, of hij daarin gelogen heeft. Als hij gelogen heeft tegen de FBI is dat een misdrijf. Echt? Een misdrijf? Ja echt... https://www.law.cornell.edu/uscode/text/18/1001

Maar eerlijk is eerlijk, dat is nu nog speculatief.
Hij kan doen wat Clinton heeft gedaan. Zeggen dat hij het niet meer weet. Sterker nog, dat heeft hij gedaan. Hij zegt niet meer te weten of hij de sancties besproken heeft. Daarom heeft Trump ook het vertrouwen opgezegd.
pi_168910611
quote:
14s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:27 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Men heeft hier al een vooroordeel, dus dat is hier niet echt nodig.
Je mag ook best "ik" zeggen in plaats van men als je dat bedoelt.
pi_168910612
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:20 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Meer aangezet. Doch.
Nog steeds geen Trump-tweet. Iemand heeft zijn telefoon in tha swamp getieft :P
"via Twitter for iPhone" is inderdaad niet Trump zelf, zijn eigen tweets zijn altijd "via Twitter for Android".
pi_168910627
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:29 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

"via Twitter for iPhone" is inderdaad niet Trump zelf, zijn eigen tweets zijn altijd "via Twitter for Android".
Hij dicteert ook soms Tweets aan zijn staff. Kan dus best zijn dat het wel door hem bedacht is.

Over 8 jaar lezen we in het boek dat niet Trump, maar zijn zoontje altijd de tweets schreef :')
  woensdag 15 februari 2017 @ 00:32:05 #274
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168910633
quote:
2s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:24 schreef Ringo het volgende:

[..]

Maar met een valiumpil. Slome tweet, ik mis de agressie, de leugens en de verdachtmakingen.
Dit is Trump dan ook niet.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168910634
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:28 schreef Nintex het volgende:

[..]

Hij kan doen wat Clinton heeft gedaan. Zeggen dat hij het niet meer weet. Sterker nog, dat heeft hij gedaan. Hij zegt niet meer te weten of hij de sancties besproken heeft. Daarom heeft Trump ook het vertrouwen opgezegd.
En Trump op zijn beurt wist niet meer dat hij al de hoogte was van het feit dat Flynn het niet meer wist :Y _O-
“The fundamental cause of the trouble in the modern world today is that the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”— Bertrand Russell
  woensdag 15 februari 2017 @ 00:33:33 #276
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_168910642
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:28 schreef Nintex het volgende:

[..]

Hij kan doen wat Clinton heeft gedaan. Zeggen dat hij het niet meer weet. Sterker nog, dat heeft hij gedaan. Hij zegt niet meer te weten of hij de sancties besproken heeft. Daarom heeft Trump ook het vertrouwen opgezegd.
Misleiden mag ook niet onder die wet en het lijkt me sterk dat hij iemand behalve de grootste ideologues daar van zou kunnen overtuigen. Het blijft vooralsnog natuurlijk koffiedik kijken. Volgens mij is Clinton vooral niet vervolgd door het ontbreken van 'criminal intent', waarbij ik me hierbij dat lastiger voor kan stellen, want het misleiden of liegen alleen al, mocht daar sprake van zijn, toont die intentie.

[ Bericht 4% gewijzigd door ExtraWaskracht op 15-02-2017 00:42:48 ]
pi_168910643
quote:
14s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:32 schreef Kijkertje het volgende:

[..]

En Trump op zijn beurt wist niet meer dat hij al de hoogte was van het feit dat Flynn het niet meer wist :Y _O-
Tja, het is de leeftijd, he?
In the beginning there was nothing, which exploded.
  woensdag 15 februari 2017 @ 00:33:49 #278
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168910646
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:31 schreef Nintex het volgende:

[..]

Hij dicteert ook soms Tweets aan zijn staff. Kan dus best zijn dat het wel door hem bedacht is.

Over 8 jaar lezen we in het boek dat niet Trump, maar zijn zoontje altijd de tweets schreef :')
Dan is het afgezwakt. No way een Trumporiginaltweettwat
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168910675
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:33 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Dan is het afgezwakt. No way een Trumporiginaltweettwat
Misschien is ie ook een beetje uitgeblust? :P
“The fundamental cause of the trouble in the modern world today is that the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”— Bertrand Russell
  woensdag 15 februari 2017 @ 00:36:49 #280
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_168910679
quote:
14s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:27 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Men heeft hier al een vooroordeel, dus dat is hier niet echt nodig.
Over welk vooroordeel heb je het precies?
  woensdag 15 februari 2017 @ 00:37:10 #281
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168910681
quote:
10s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:36 schreef Kijkertje het volgende:

[..]

Misschien is ie ook een beetje uitgeblust? :P
Nah.. Niet des Trumps..
Tweets ook niet.
Phone is in tha swamp, I'm telling you...
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  woensdag 15 februari 2017 @ 00:38:56 #282
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168910698
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:36 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Over welk vooroordeel heb je het precies?
Dat we geen VLBers of NWSers zijn en zelf nadenken ;)
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  woensdag 15 februari 2017 @ 00:39:09 #283
460259 kladderadatsch
MAKEaMEricAGREATaGAIN
pi_168910699
Het is toch wat, ben je de machtigste man op aarde met in principe het vermogen om de wereld 1000+x compleet te vernietigen voor 10.000 years to come en dan mag je verdomme niet eens meer twitteren op je eigen fucking phone!

Ik zou ontslag nemen. :(
An apatheist is someone who is not interested in accepting or rejecting any claims that gods exist or do not exist.
pi_168910702
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:37 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Nah.. Niet des Trumps..
Tweets ook niet.
Phone is in tha swap, I'm telling you...
Maar een Trump laat zijn foon niet afpakken jonguh! :{w
“The fundamental cause of the trouble in the modern world today is that the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”— Bertrand Russell
  woensdag 15 februari 2017 @ 00:41:18 #285
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168910717
quote:
2s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:39 schreef Kijkertje het volgende:

[..]

Maar een Trump laat zijn foon niet afpakken jonguh! :{w
Had je nu nog niet 3 sec kunnen wachten met quoten? Dan stond er iig swaMp -O-
En jawel, is al meerdere keren gebeurd.. Snap wat je wil zeggen though :P
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168910729
quote:
3s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:41 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Had je nu nog niet 3 sec kunnen wachten met quoten? Dan stond er iig swaMp -O-
En jawel, is al meerdere keren gebeurd.. Snap wat je wil zeggen though :P
Ow? En die heeft hij niet ontslagen :? Wat een loser!
“The fundamental cause of the trouble in the modern world today is that the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”— Bertrand Russell
  woensdag 15 februari 2017 @ 00:42:52 #287
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168910731
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:39 schreef kladderadatsch het volgende:
Het is toch wat, ben je de machtigste man op aarde met in principe het vermogen om de wereld 1000+x compleet te vernietigen voor 10.000 years to come en dan mag je verdomme niet eens meer twitteren op je eigen fucking phone!

Ik zou ontslag nemen. :(
^O^
Alhoewel.. Pence -O-
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  woensdag 15 februari 2017 @ 00:43:33 #288
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168910734
quote:
11s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:42 schreef Kijkertje het volgende:

[..]

Ow? En die heeft hij niet ontslagen :? Wat een loser!
Zal Ivanka wel geweest zijn ofzo :P
Die dat ding er in gegooid heeft..
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  woensdag 15 februari 2017 @ 00:45:48 #289
460259 kladderadatsch
MAKEaMEricAGREATaGAIN
pi_168910749
Ik weet eigenlijk niet zoveel van die Pence en ik volg de Amerikaanse politiek toch vrij aardig. Weet eigenlijk alleen dat het een zeer streng gelovig man is, maar verder krijg ik niet echt hoogte van hem.
An apatheist is someone who is not interested in accepting or rejecting any claims that gods exist or do not exist.
pi_168910752
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:43 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Zal Ivanka wel geweest zijn ofzo :P
Of course, stom van mij! Ivanka krijgt dat wel gedaan natuurlijk, de spelbreekster :(
“The fundamental cause of the trouble in the modern world today is that the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”— Bertrand Russell
pi_168910756
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:45 schreef kladderadatsch het volgende:
Ik weet eigenlijk niet zoveel van die Pence en ik volg de Amerikaanse politiek toch vrij aardig. Weet eigenlijk alleen dat het een zeer streng gelovig man is, maar verder krijg ik niet echt hoogte van hem.
Tea Partier van het eerste uur.
  woensdag 15 februari 2017 @ 00:48:23 #292
460259 kladderadatsch
MAKEaMEricAGREATaGAIN
pi_168910765
Stel me Trump voor die in het Witte Huis nu alle kasten en laden opentrekt op zoek naar z'n fucking phone. :D
An apatheist is someone who is not interested in accepting or rejecting any claims that gods exist or do not exist.
pi_168910772
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:48 schreef kladderadatsch het volgende:
Stel me Trump voor die in het Witte Huis nu alle kasten en laden opentrekt op zoek naar z'n fucking phone. :D
:Y _O-

En dan stiekem tweeten en weer terugleggen :+
“The fundamental cause of the trouble in the modern world today is that the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”— Bertrand Russell
pi_168910776
christogrozev twitterde op woensdag 15-02-2017 om 00:01:21 Russian state media promoting @Wikileaks saying it may publish Flynn's call. Guess where they'd have the AUDIO from. This is crazy, man. reageer retweet
  woensdag 15 februari 2017 @ 00:50:30 #295
460259 kladderadatsch
MAKEaMEricAGREATaGAIN
pi_168910778
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:46 schreef Nintex het volgende:

[..]

Tea Partier van het eerste uur.
Tea Party ken ik wel, als movement dan, maar zou niet echt de kopstukken kunnen noemen. Maar hij is er een van dus? Neh, die wil je liever ook niet als president lijkt me.
An apatheist is someone who is not interested in accepting or rejecting any claims that gods exist or do not exist.
pi_168910781
quote:
10s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:49 schreef Kijkertje het volgende:

[..]

:Y _O-

En dan stiekem tweeten en weer terugleggen :+
Mischien dat Melania echt wat gedaan heeft aan cyberbullying?
In the beginning there was nothing, which exploded.
  woensdag 15 februari 2017 @ 00:53:07 #297
460259 kladderadatsch
MAKEaMEricAGREATaGAIN
pi_168910800
quote:
10s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:49 schreef Kijkertje het volgende:

[..]

:Y _O-

En dan stiekem tweeten en weer terugleggen :+
:D En dan per ongeluk een schandaal veroorzaken waardoor Kellyanne naar CNN moet om te zeggen dat hij het niet geweest kan zijn. :)
An apatheist is someone who is not interested in accepting or rejecting any claims that gods exist or do not exist.
  woensdag 15 februari 2017 @ 00:53:37 #298
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_168910804
quote:
10s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:50 schreef Nintex het volgende:
christogrozev twitterde op woensdag 15-02-2017 om 00:01:21 Russian state media promoting @Wikileaks saying it may publish Flynn's call. Guess where they'd have the AUDIO from. This is crazy, man. reageer retweet
I'll believe it when I hear it.
  woensdag 15 februari 2017 @ 00:53:39 #299
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168910806
quote:
10s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:50 schreef Nintex het volgende:
christogrozev twitterde op woensdag 15-02-2017 om 00:01:21 Russian state media promoting @Wikileaks saying it may publish Flynn's call. Guess where they'd have the AUDIO from. This is crazy, man. reageer retweet
Wikileaks leek ooit prima, maar is nu below every level. Dikke doei.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  woensdag 15 februari 2017 @ 00:54:20 #300
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168910809
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:50 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

Mischien dat Melania echt wat gedaan heeft aan cyberbullying?
Nah, te zwakke dame
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  woensdag 15 februari 2017 @ 00:55:02 #301
460259 kladderadatsch
MAKEaMEricAGREATaGAIN
pi_168910814
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:53 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

I'll believe it when I hear it.
Oops, now this is gonna to be interesting...
An apatheist is someone who is not interested in accepting or rejecting any claims that gods exist or do not exist.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')