FOK!forum / Culinesse à gogo / [CUL-SC] Aflevering 26: De meeting komt eraan!
Euc-zaterdag 20 augustus 2005 @ 13:23
We schenken Champagne in de Bar Niks champagne! Bier voor deze aflevering!




En hier weer verder.

De vorige topieks:

Culinesse Slowchat - Deel 1 - Sjampie voor iedereen!
[CUL] SC - Deel 2 - en toen was het eerste deel vol :D
[CUL-SC] Deel 3 Gezellig babbelen over eten!
[CUL-SC] Deel 4 Gezellig babbelen over eten!
[CUL-SC] Deel 5 Komt ie dan hè, komt ie dan hè!
[CUL-SC] Deeltje 6. Koken met ballen!
[CUL-SC] Deeltje 7, Koken met (Paas)Eitjes
[CUL-SC] Deel 8. There's whisky in the jar!
[CUL SC] deel 9. Creatief met pannen, flessen en bestek.
[CUL-SC] Deel 10. Stages en lekker koken!!
[CUL SC] Deel 11: Lekker koken, lekker eten, lekker genieten
[CUL-SC] Deel 12. Babbels over eten en drinken.
[CUL SC] Deel 13: Ja! We gaan eten!
[CUL SC] Deel 14 koken, leren, werken, en eten!
[CUL SC] deel 14. koken is best moeilijk soms!
[CUL SC] deel 15 Eten drinken en gezelligheid
[CUL SC] deel 16 Klutsen, klotsen en kletsen!
[CUL SC] deel 17 Koken, met kijkers!
[CUL SC] deel 18 Obli Bedankt!
[CUL-SC] Deel 19. deze zomer richting La Douce France
[Cul-SC]Deel 20 Niet zomaar koken, TOP koken!
[CUL-SC] Deel 21. Het is weer vakantie!
[CUL SC] Deel 22. Good mood food is okay!
[CUL-SC] Deel 23... Keep the Sundried Tomato's Alive
[CUL SC] Deel 24. Ik kook, jij ook?
[CUL-SC] Deel 25. Het Zilveren uitjes jubileum!
Euc-zaterdag 20 augustus 2005 @ 13:25
Yes, eindelijk heb ik na rustig mijn beurt af te wachten en te azen tot de 300 posts een eigen topic mogen openen! Feest
Euc-zaterdag 20 augustus 2005 @ 15:10
Stormlooptopic
Martijn_77zaterdag 20 augustus 2005 @ 15:51
quote:
Op zaterdag 20 augustus 2005 15:10 schreef Euc- het volgende:
Stormlooptopic
* Martijn_77 weigert het biertje en vraag om een Cola Light Lime
BBQ-kipzaterdag 20 augustus 2005 @ 15:56
quote:
Op zaterdag 20 augustus 2005 15:51 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

* Martijn_77 weigert het biertje en vraag om een Cola Light Lime
* BBQ-kip hoopt dat Martijn aan de schijterij gaat van de aspartaam

Light
BBQ-kipzaterdag 20 augustus 2005 @ 15:57
quote:
Op schreef Euc- het volgende:
Hey kippie! Waar ben je op msn ?? Zie je erg weinig

(of heeft ie deze week fok aangezet en msn uit )
Mijn vader ligt in het ziekenhuis dus ik ben veel bij mijn moeder en zusjes en ben eigenlijk vrijwel alleen 's nachts online, als ik niet kan slapen.
Martijn_77zaterdag 20 augustus 2005 @ 16:08
quote:
Op zaterdag 20 augustus 2005 15:56 schreef BBQ-kip het volgende:
* BBQ-kip hoopt dat Martijn aan de schijterij gaat van de aspartaam

Light
Daar drink ik niet genoeg voor
quote:
Op zaterdag 20 augustus 2005 15:57 schreef BBQ-kip het volgende:
Mijn vader ligt in het ziekenhuis dus ik ben veel bij mijn moeder en zusjes en ben eigenlijk vrijwel alleen 's nachts online, als ik niet kan slapen.
Wat heeft ie dan BBQ? Als je er s'nachts niet door kunt slapen?
BBQ-kipzaterdag 20 augustus 2005 @ 16:15
Hij heeft lymfeklierkanker met uitzaaiingen naar zijn longen en arm en buik.
Hij is afgelopen mei opgegeven na chemokuren en het gaat de laatste weken echt heel erg hard achteruit.
Klote dus en daardoor kan ik niet slapen...
Ik ga weer offline nu, even wat eten enzo.
Martijn_77zaterdag 20 augustus 2005 @ 16:22
quote:
Op zaterdag 20 augustus 2005 16:15 schreef BBQ-kip het volgende:
Hij heeft lymfeklierkanker met uitzaaiingen naar zijn longen en arm en buik.
Hij is afgelopen mei opgegeven na chemokuren en het gaat de laatste weken echt heel erg hard achteruit.
Klote dus en daardoor kan ik niet slapen...
Ik ga weer offline nu, even wat eten enzo.
Sterkte BBQ ben er helemaal stil van
Annemiek78zaterdag 20 augustus 2005 @ 17:45
Dat is niet misselijk inderdaad BBQ!!!
Heel veel sterkte!
Euc-zaterdag 20 augustus 2005 @ 18:00
Idd, dat is echt heel erg. Heel veel sterkte toegewenst!
BBQ-kipzaterdag 20 augustus 2005 @ 18:59
Bedankt allemaal.

Geen zin om het er hier verder over te hebben hoor, maar dat snappen jullie vast wel
dutch-mammazaterdag 20 augustus 2005 @ 19:18
quote:
Op zaterdag 20 augustus 2005 16:15 schreef BBQ-kip het volgende:
Hij heeft lymfeklierkanker met uitzaaiingen naar zijn longen en arm en buik.
Hij is afgelopen mei opgegeven na chemokuren en het gaat de laatste weken echt heel erg hard achteruit.
Klote dus en daardoor kan ik niet slapen...
Ik ga weer offline nu, even wat eten enzo.
Tjee...

Dat is echt erg, BBW-kip... Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte toe de komende tijd!
dutch-mammazaterdag 20 augustus 2005 @ 19:19
quote:
Op zaterdag 20 augustus 2005 18:59 schreef BBQ-kip het volgende:
Bedankt allemaal.

Geen zin om het er hier verder over te hebben hoor, maar dat snappen jullie vast wel
Snappen we
BBQ-kipzaterdag 20 augustus 2005 @ 20:22
Vinden jullie die kok van Beluga in die reclame voor Brandt bier ook zo gruwelijk irritant?
Brrr, enge griezelvent...
dutch-mammazaterdag 20 augustus 2005 @ 22:27
quote:
Op zaterdag 20 augustus 2005 20:22 schreef BBQ-kip het volgende:
Vinden jullie die kok van Beluga in die reclame voor Brandt bier ook zo gruwelijk irritant?
Brrr, enge griezelvent...
Brandt Bier, dat was toch Rowwen Hèze?

of was ik in de war?
miss_dynastiezaterdag 20 augustus 2005 @ 22:54
Sterkte kip

Wij zijn uit eten geweest naar het Macedonisch restaurant hier, maar das echt een dikke no
Paar weken geleden in Wageningen geweest en daar was het echt 100 keer beter voor elkaar. Dit meisje kon niet eens de namen van de gerechten uitspreken en vroeg me het nummertje op te noemen
Martijn_77zaterdag 20 augustus 2005 @ 23:16
quote:
Op zaterdag 20 augustus 2005 22:54 schreef miss_dynastie het volgende:
Dit meisje kon niet eens de namen van de gerechten uitspreken en vroeg me het nummertje op te noemen
Missschien had ze van te voren wel bij de chinees gewerkt en was ze gewend aan nummertjes
miss_dynastiezaterdag 20 augustus 2005 @ 23:18
quote:
Op zaterdag 20 augustus 2005 23:16 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Missschien had ze van te voren wel bij de chinees gewerkt en was ze gewend aan nummertjes
Nee, ze werkte hiervoor bij het Kruidvat Maar het deed me inderdaad aan de Chinees denken ja
Martijn_77zaterdag 20 augustus 2005 @ 23:33
quote:
Op zaterdag 20 augustus 2005 23:18 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Nee, ze werkte hiervoor bij het Kruidvat Maar het deed me inderdaad aan de Chinees denken ja
Is wel erg fout. Ze kon je zeker ook niks over de gerechten vertellen?
Mirjamzaterdag 20 augustus 2005 @ 23:41
ik zat vanmiddag bij een chinees eethuisje en moest plassen.
door de keuken door een sloeberdeur, hoek om, grote roltrap op.
hoek om
3 trappen naar beneden
hoek om
zoeken
plassen
trap naar beneden
nooduitgang
straat

moest ikw eer helemaal omlopen naar m'n tafeltje via buiten
en ja, zo hoorde dat..
miss_dynastiezaterdag 20 augustus 2005 @ 23:42
quote:
Op zaterdag 20 augustus 2005 23:33 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Is wel erg fout. Ze kon je zeker ook niks over de gerechten vertellen?
Nee, maar ik wist wel wat ze bedoelen met wat er op de kaart staat mn moeder is servisch he ... de prijs-kwaliteitverhouding was ook nog eens helemaal fout, dus mij zien ze er niet meer terug, ik ga lekker naar Wageningen voortaan
miss_dynastiezaterdag 20 augustus 2005 @ 23:43
quote:
Op zaterdag 20 augustus 2005 23:41 schreef MissyMirjaM het volgende:
en ja, zo hoorde dat..

Was het verder wel goed voor elkaar ?
Martijn_77zaterdag 20 augustus 2005 @ 23:45
quote:
Op zaterdag 20 augustus 2005 23:41 schreef MissyMirjaM het volgende:
ik zat vanmiddag bij een chinees eethuisje en moest plassen.
door de keuken door een sloeberdeur, hoek om, grote roltrap op.
hoek om
3 trappen naar beneden
hoek om
zoeken
plassen
trap naar beneden
nooduitgang
straat

moest ikw eer helemaal omlopen naar m'n tafeltje via buiten
en ja, zo hoorde dat..
Dan kon je wel gelijk kijken of ze netjes werkte in de keuken
Mirjamzaterdag 20 augustus 2005 @ 23:45
euhm, naja, echt heel netjes zal het niet zijn geweest
maar ik ben er nog steeds
Euc-zondag 21 augustus 2005 @ 01:16
erg gezellig hier op de verjaardag hoor

Geen zak aan
Martijn_77zondag 21 augustus 2005 @ 01:26
quote:
Op zondag 21 augustus 2005 01:16 schreef Euc- het volgende:
erg gezellig hier op de verjaardag hoor

Geen zak aan
Jij hebt daar nu een verjaardag en je gaat zitten fokken? Dan is er idd erg weinig aan die verjaardag
Chieluszondag 21 augustus 2005 @ 01:57
Zo even wat bijwerken hier,

Ten eerste,
Sterkte de komende tijd Kippie, ik was er een beetje stil van.

Euc gefeliciflafstaart met je eerste zelf geopende topic na 25 delen. .

Brand bier, Ik vind het eigenlijk wel een leuke recklame Champagne uit Wijlre..

EN ik heb me net toch even lopen genieten. Wat een beetje drank toch al niet met je kan doen. Kheb vanavond met een hele goede viendin een 25 jaar oude fles port soldaat gemaakt.....was echt jammie.
(en ik heb nog een klein bodempje voor morgen avond...

En nu zal ik gaan kappen met die smilies.
Martijn_77zondag 21 augustus 2005 @ 02:06
quote:
Op zondag 21 augustus 2005 01:57 schreef Chielus het volgende:
Kheb vanavond met een hele goede viendin een 25 jaar oude fles port soldaat gemaakt.....was echt jammie.
(en ik heb nog een klein bodempje voor morgen avond...
Jammie

Had je nog iets lekkers bij die Port of was het puur en alleen die Port?
Chieluszondag 21 augustus 2005 @ 02:19
quote:
Op zondag 21 augustus 2005 02:06 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Jammie

Had je nog iets lekkers bij die Port of was het puur en alleen die Port?
stukje overjarige brokkelkaas.
Chieluszondag 21 augustus 2005 @ 02:20
en goed gezelschap......
Euc-zondag 21 augustus 2005 @ 02:42
En weer thuis, nog een nachtploeg hier?
Euc-zondag 21 augustus 2005 @ 03:08
niet dus
Euc-zondag 21 augustus 2005 @ 04:17
Jeeees waar is iedereen zeg!
Martijn_77zondag 21 augustus 2005 @ 11:50
quote:
Op zondag 21 augustus 2005 02:19 schreef Chielus het volgende:
stukje overjarige brokkelkaas.
quote:
Op zondag 21 augustus 2005 02:20 schreef Chielus het volgende:
en goed gezelschap......
Klinkt goed
Euc-zondag 21 augustus 2005 @ 11:51
Mogguh
Pietverdrietzondag 21 augustus 2005 @ 22:25
Hoi
Net terug uit de buurt van Stuttgart. Geweldige streek daar, wow wat een kwaliteit van eten. Slager die zelf slacht, gehakt wat voor je neus wordt gedraait van een stuk rundvlees, rijpe peche blance, ongelofelijk lekker brood. Enorm aanbod van groente en fruit, lokale vleeswaren maar ook uit zuideuropa, een keuze die je in NL hooguit krijgt bij de betere hoereca groothandel. Kortom, ik zou daar kunnen gaan wonen.
We waren de "happy clappy" mensen hier maar ontvlucht, mijn god wat een ramp. De hele stad vergeven van de pelgrims van de katholieke wereld jeugd dagen. Straten waren in de Altstad propvol met vlagzwaaiende happy clappy's die liepen te schreeuwen, maar de kroegen en restaurants waren leeg. Ik denk niet dat de regionale gastronomie veel aan dit gebeuren heeft gehad.
We zijn gelukkig gevlogen, want de Autobahnen bij keulen waren een ramp.
Euc-zondag 21 augustus 2005 @ 22:57
quote:
Op zondag 21 augustus 2005 22:25 schreef Pietverdriet het volgende:
Hoi
Net terug uit de buurt van Stuttgart. Geweldige streek daar, wow wat een kwaliteit van eten. Slager die zelf slacht, gehakt wat voor je neus wordt gedraait van een stuk rundvlees, rijpe peche blance, ongelofelijk lekker brood. Enorm aanbod van groente en fruit, lokale vleeswaren maar ook uit zuideuropa, een keuze die je in NL hooguit krijgt bij de betere hoereca groothandel. Kortom, ik zou daar kunnen gaan wonen.
We waren de "happy clappy" mensen hier maar ontvlucht, mijn god wat een ramp. De hele stad vergeven van de pelgrims van de katholieke wereld jeugd dagen. Straten waren in de Altstad propvol met vlagzwaaiende happy clappy's die liepen te schreeuwen, maar de kroegen en restaurants waren leeg. Ik denk niet dat de regionale gastronomie veel aan dit gebeuren heeft gehad.
We zijn gelukkig gevlogen, want de Autobahnen bij keulen waren een ramp.
Zegt Im Schiffchen je wat?
Pietverdrietzondag 21 augustus 2005 @ 23:06
quote:
Op zondag 21 augustus 2005 22:57 schreef Euc- het volgende:

[..]

Zegt Im Schiffchen je wat?
Ja, dat ken ik
Is erg goed en relatief (!) betaalbaar.
Euc-zondag 21 augustus 2005 @ 23:41
quote:
Op zondag 21 augustus 2005 23:06 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ja, dat ken ik
Is erg goed en relatief (!) betaalbaar.
Voor een 3 sterren toko idd, schijnt dat heel erg veel nederlandse (nu top) chef's daar gewerkt hebben.
Chielusmaandag 22 augustus 2005 @ 04:25
Huppa, en weer om half 5 naar bed.....
Pietverdrietmaandag 22 augustus 2005 @ 09:48
quote:
Op zondag 21 augustus 2005 23:41 schreef Euc- het volgende:

[..]

Voor een 3 sterren toko idd,
Niet dat ik daar wekelijks eet hoor
quote:
schijnt dat heel erg veel nederlandse (nu top) chef's daar gewerkt hebben.
Oh? Dat wist ik niet, maar verbaasd me ook niet. Is echt top.
Annemiek78maandag 22 augustus 2005 @ 09:49
Goedemorguh!!
BBQ-kipmaandag 22 augustus 2005 @ 10:30
Goeienmorgen!

Zo, net toch een lekkere perzik op
Euc-maandag 22 augustus 2005 @ 13:59
Goeiemiddag
karpermaandag 22 augustus 2005 @ 17:00
je zal zo maar op iens staan:

Zijn publiek zit dan ook duidelijk niet te wachten op ‘neppige fusion-gerechten’ als zwerfkalkoen in Chinese chocopasta'.

geniaal!
Euc-dinsdag 23 augustus 2005 @ 02:38
Is er nou alwéér geen nachtploeg?

Nou dan ga ik ook maar weer naar bed hoor
dutch-mammadinsdag 23 augustus 2005 @ 04:06
quote:
Op dinsdag 23 augustus 2005 02:38 schreef Euc- het volgende:
Is er nou alwéér geen nachtploeg?

Nou dan ga ik ook maar weer naar bed hoor
Nee, wel een vroege ochtendploeg (inclusief koffie om wakker te worden), maar gek genoeg is de nachtploeg dan weer nét verdwenen
BBQ-kipdinsdag 23 augustus 2005 @ 09:30
Late ochtendploeg meldt zich
Annemiek78dinsdag 23 augustus 2005 @ 10:27
Hier nog een late ochtendploeg. Ben echt pas net wakker.
Heb vannacht pas om een uur of drie de slaap kunnen vatten.

Iemand nog leuke plannen voor vandaag?
BBQ-kipdinsdag 23 augustus 2005 @ 11:10
Zo koffie drinken en lunzen met een vriendin
Jij?`
Spindizzydinsdag 23 augustus 2005 @ 11:11
quote:
Op dinsdag 23 augustus 2005 11:10 schreef BBQ-kip het volgende:
Zo koffie drinken en lunzen met een vriendin
Ik las vunzen
BBQ-kipdinsdag 23 augustus 2005 @ 11:13
Nee niet vunzen hahaha
Gewoon lekker lunzen, veel beter
Ik val niet zo op vrouwtjes
Euc-dinsdag 23 augustus 2005 @ 12:03
Vroege ochtendploeg

Ik heb een reactie van Imko Binnerts, kippetje
Pietverdrietdinsdag 23 augustus 2005 @ 12:15
Imko denkt zeker dat Euc de dame in zijn avatar is..
Euc-dinsdag 23 augustus 2005 @ 12:20
quote:
Op dinsdag 23 augustus 2005 12:15 schreef Pietverdriet het volgende:
Imko denkt zeker dat Euc de dame in zijn avatar is..
Brrr, heb je die gast ooit gezien?



Weet je trouwens waarom er zo weinig vrouwen in de (vooral top) keukens werken? Omdat 1. de overige koks altijd sexistische opmerkingen maken en 2. ze 90% van de keren zielig gaan doen als in: "chef ik ben ongesteld zou ik een paar dagen vrij mogen? )

Had er een discussie over met de sous-chef van Toine Hermsen toen ik daar een keer mocht werken, ze hadden 1 keer een meisje in de keuken gehad, alleen die had al-tijd wat, dus daar willen ze nou niet meer aan. Verder zouden ze preuts zijn, niet hard genoeg werken en vaak niet bereid de handen uit de mouwen te steken.

Laat de discussie beginnen! :
Euc-dinsdag 23 augustus 2005 @ 12:24
Kijk eens aan! Ik ben de 2000 posts in 1 van de afgelopen dagen gepasseerd, damn

Ik wou er een speciaal feestje van maken
Martijn_77dinsdag 23 augustus 2005 @ 20:11
quote:
Op dinsdag 23 augustus 2005 12:24 schreef Euc- het volgende:
Kijk eens aan! Ik ben de 2000 posts in 1 van de afgelopen dagen gepasseerd, damn

Ik wou er een speciaal feestje van maken
Dat vraagt om een feestje dan Euc
Pietverdrietdinsdag 23 augustus 2005 @ 21:11
20 Minuutjes, komt KVW op NL3
Chielusdinsdag 23 augustus 2005 @ 21:29
quote:
Op dinsdag 23 augustus 2005 21:11 schreef Pietverdriet het volgende:
20 Minuutjes, komt KVW op NL3
nieuwe serie toch?
Euc-dinsdag 23 augustus 2005 @ 22:03
Damnit vergeten #)_(%)#%(

Kijk hem over een paar dagen wel op uitzendinggemist
Martijn_77dinsdag 23 augustus 2005 @ 22:46
quote:
Op dinsdag 23 augustus 2005 22:03 schreef Euc- het volgende:
Damnit vergeten #)_(%)#%(

Kijk hem over een paar dagen wel op uitzendinggemist
Ik ook heb hem nl ook gemist.
Annemiek78dinsdag 23 augustus 2005 @ 22:55
Dutch Mamma: Gefeliciteerd met je nieuwe huisje!!!
Heb in het "mijn keuken" topic al de foto's van je keuken mogen bewonderen.
Kan je zeker iets moois van maken!! En hij is ook lekker ruim!

BBQ-kip: hoe was je lunch met je vriendin?

EUC: Gefeliciteerd met je 2000ste post! Daar drinken we op vanavond!
BBQ-kipwoensdag 24 augustus 2005 @ 00:56
quote:
Op dinsdag 23 augustus 2005 12:20 schreef Euc- het volgende:

[..]

Brrr, heb je die gast ooit gezien?

[afbeelding]

Weet je trouwens waarom er zo weinig vrouwen in de (vooral top) keukens werken? Omdat 1. de overige koks altijd sexistische opmerkingen maken en 2. ze 90% van de keren zielig gaan doen als in: "chef ik ben ongesteld zou ik een paar dagen vrij mogen? )

Had er een discussie over met de sous-chef van Toine Hermsen toen ik daar een keer mocht werken, ze hadden 1 keer een meisje in de keuken gehad, alleen die had al-tijd wat, dus daar willen ze nou niet meer aan. Verder zouden ze preuts zijn, niet hard genoeg werken en vaak niet bereid de handen uit de mouwen te steken.

Laat de discussie beginnen! :
Brrr wat een engerd die gast he, net zo'n dronken zwerver die met zijn laatste restje evenwicht op de tafel leunt, zich troostend met het idee dat hij straks het glas rode wijn mag leegdrinken, voor hij zijn kartonnen doos achter het station weer opzoekt

Overigens vind ik die Toine een beetje een drol hoor, als je met zulke redenen aankomt.
Tuurlijk zijn er van die wijven (mogen ook wijven genoemd worden vind ik), maar er zijn ook genoeg vrouwen die gewoon goed zijn in hun werk.
Jammer dat het dus nu blijkbaar voor goeie meiden/vrouwen bij Toine in de keuken is vergald door een paar van die wijven en zijn beperkte wereldje...
Pietverdrietwoensdag 24 augustus 2005 @ 01:11
Werken in de keuken is kei en keihard fysiek lichamelijk werk. hoge temperatuur, luchtvochtigheid, stress, zware pannen, lawaai en korte lontjes. Je ziet ook weinig vrouwelijke mijnwerkers of vrouwen die in de smelterij van hoogovens werken.
BBQ-kipwoensdag 24 augustus 2005 @ 01:17
Ik ken genoeg mannen die dat niet aankunnen hoor en genoeg vrouwen die dat wel aankunnen.
Zal dat misschien aan mijn vriendenkring liggen, maar het is wel zo.
BBQ-kipwoensdag 24 augustus 2005 @ 01:25
Ik maak jullie allen graag even attent op dit geweldige topic van mijn kant:
Speciaal voor Nembrionic
Euc-woensdag 24 augustus 2005 @ 01:33
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 01:11 schreef Pietverdriet het volgende:
Werken in de keuken is kei en keihard fysiek lichamelijk werk. hoge temperatuur, luchtvochtigheid, stress, zware pannen, lawaai en korte lontjes. Je ziet ook weinig vrouwelijke mijnwerkers of vrouwen die in de smelterij van hoogovens werken.
Meeste klopt wel, maar lawaai???

Nog nooit meegemaakt (misschien dan in de goede keukens gewerkt) dat er echt lawaai was.. Uiteraard alle kookgeluiden, maar echt herrie? Nee.

Enige wat er bovenuit kwam was de chef en de oui chef! van alle parti's.
Chieluswoensdag 24 augustus 2005 @ 01:34
He, wat een gezelligheid hier op dinsdagnacht.
Euc-woensdag 24 augustus 2005 @ 01:36
Ja ach, eindelijk een nachtploeg, ga ik maar weer naar bed zometeen
Euc-woensdag 24 augustus 2005 @ 01:38
Moet morgen eigenlijk mee naar de nieuwe aanleunwoning van de ouders van de man van mn ma kijken, maar ik moet die mensen écht niet he. De allereerste keer komt die vrouw naar me toe, armen wijd, en jij moet Robert zijn! Ik zeg half beduusd ja en dan kust ze me vol op mn bek

Sindsdien moet ik ze niet (niet alleen daarom overigens)
Euc-woensdag 24 augustus 2005 @ 01:38
Maar zoals je uit de eerste paar woorden van mijn vorige post misschien wel hebt kunnen afleiden ga ik me daar dus mooi onderuit lullen.

Ach wat ben ik erg af en toe
BBQ-kipwoensdag 24 augustus 2005 @ 01:40
quote:
Op dinsdag 23 augustus 2005 22:55 schreef Annemiek78 het volgende:
BBQ-kip: hoe was je lunch met je vriendin?
Ze is rond 12 uur vanavond vertrokken
We hebben er dus maar een hele dag van gemaakt, wel erg gezellig
Zij kan altijd zo ontzettend lekker eten, dat vind ik altijd zo leuk
Voor zulke mensen kook ik nou graag
BBQ-kipwoensdag 24 augustus 2005 @ 01:41
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 01:38 schreef Euc- het volgende:
Maar zoals je uit de eerste paar woorden van mijn vorige post misschien wel hebt kunnen afleiden ga ik me daar dus mooi onderuit lullen.

Ach wat ben ik erg af en toe
Vervelend en brutaal pestventje ben je
Kunnen de betreffende kinderen niet gewoon mee? Of moeten die werken?
Euc-woensdag 24 augustus 2005 @ 01:42
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 01:41 schreef BBQ-kip het volgende:

[..]

Vervelend en brutaal pestventje ben je
Kunnen de betreffende kinderen niet gewoon mee? Of moeten die werken?
huh??
Chieluswoensdag 24 augustus 2005 @ 01:42
en waarom zou jij dan mee moeten|?
BBQ-kipwoensdag 24 augustus 2005 @ 01:45
Hij legde me net via MSN uit dat hij moet komen kijken (housewarming party ).

Ik had het dus verkeerd begrepen, dacht dat er nog dingen geregeld moesten worden ofzo...
Nah ja, let maar niet op mij....
Euc-woensdag 24 augustus 2005 @ 01:45
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 01:42 schreef Chielus het volgende:
en waarom zou jij dan mee moeten|?
Om mee te gaan kijken, en omdat het wel zo netjes zou zijn om mn kop ook eens aan die kant van de familie te laten zien..

Mooi niet dus, die familie waar ik zo netjes tegen zou moeten besloten ons van de week ff in te lichten dat ze 2 maanden geleden verhuisd waren. Rot op.
BBQ-kipwoensdag 24 augustus 2005 @ 01:47
Stuur je toch een kaartje, met het meest gruwelijke boeket bloemen op de voorkant wat je maar kunt bedenken

Of je gaat toch en koopt een enorm lelijk beeld of schilderij, wat ze wel op MOETEN hangen en waar jij steeds aan de telefoon (als je ze spreekt) naar vraagt...
Wedden dat ze je heel snel niet meer vragen?
Euc-woensdag 24 augustus 2005 @ 01:49
Mijn ma vond dat ik mee moest, hun niet.

En geen haar op mn hoofd die eraan denkt om geld aan hun uit te geven

(Met de andere 3 kanten van de familie kan ik het overigens prima vinden: die van mn stiefma erg goed, ga altijd met mn half nichtjes op stap, is dat eigenlijk legaal.. , die van mn pa en ma ook, dus ja, het kan niet altijd feest zijn )
Chieluswoensdag 24 augustus 2005 @ 01:49
over pestventjes gesproken, volgens mij hebben we heir te maken met de Grootmoeder der Pestkopjes.
Chieluswoensdag 24 augustus 2005 @ 01:50
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 01:49 schreef Euc- het volgende:

(Met de andere 3 kanten van de familie kan ik het overigens prima vinden: die van mn stiefma erg goed, ga altijd met mn half nichtjes op stap, is dat eigenlijk legaal.. ,
als ze geen 11 zijn wel....
BBQ-kipwoensdag 24 augustus 2005 @ 01:52
Hahahaha

Maar wel jammer hoor Euc, altijd prettiger als je het lekker met je familie (hoe ver ook) kunt vinden.
Maar ja, die ouwetjes hoef je gelukkig niet te vaak te zien toch?
Euc-woensdag 24 augustus 2005 @ 01:52
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 01:50 schreef Chielus het volgende:

[..]

als ze geen 11 zijn wel....
17

Maarre, is dat dan niks met familie ofzo? Zijn de dochters van de zus van de moeder van mn stiefma, volg je?
Euc-woensdag 24 augustus 2005 @ 01:54
Ik heb net trouwens wel een briljante smoes verzonnen: ik heb vandaag een memory stick voor mn telefoon besteld, en die is vandaag ook verstuurd, dus ik moet morgen (vandaag dus) wel thuis blijven, anders kan ik em pas donderdag ophalen!
BBQ-kipwoensdag 24 augustus 2005 @ 01:55
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 01:52 schreef Euc- het volgende:

[..]

17

Maarre, is dat dan niks met familie ofzo? Zijn de dochters van de zus van de moeder van mn stiefma, volg je?
Kan prima hoor
Chieluswoensdag 24 augustus 2005 @ 01:55
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 01:52 schreef Euc- het volgende:

[..]

17

Maarre, is dat dan niks met familie ofzo? Zijn de dochters van de zus van de moeder van mn stiefma, volg je?
Hoezo, daar mag je toch gewoon mee gaan stappen
Chieluswoensdag 24 augustus 2005 @ 01:56
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 01:54 schreef Euc- het volgende:
Ik heb net trouwens wel een briljante smoes verzonnen: ik heb vandaag een memory stick voor mn telefoon besteld, en die is vandaag ook verstuurd, dus ik moet morgen (vandaag dus) wel thuis blijven, anders kan ik em pas donderdag ophalen!
ik moet op dat soort momenten altijd opeens invallen op mn werk....
Euc-woensdag 24 augustus 2005 @ 01:56
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 01:55 schreef Chielus het volgende:

[..]

Hoezo, daar mag je toch gewoon mee gaan stappen
Moet ik dit nou echt gaan uitleggen?
BBQ-kipwoensdag 24 augustus 2005 @ 01:58
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 01:55 schreef Chielus het volgende:

[..]

Hoezo, daar mag je toch gewoon mee gaan stappen
Hij wil graag in hun bedje stappen
Chieluswoensdag 24 augustus 2005 @ 02:00
dat had ik wel door..... Gewoon doen joh, kan een leuke situatie opleveren bij de volgende familie reunie
Euc-woensdag 24 augustus 2005 @ 02:01
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 01:58 schreef BBQ-kip het volgende:

[..]

Hij wil graag in hun bedje stappen
Mja, als het niet legaal was dan hadden we inmiddels al heel wat uit te leggen

Nja, we hadden zelf al min of meer aangenomen dat het best kon allemaal, maar toch ff zeker weten he
Euc-woensdag 24 augustus 2005 @ 02:02
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 02:00 schreef Chielus het volgende:
dat had ik wel door..... Gewoon doen joh, kan een leuke situatie opleveren bij de volgende familie reunie
Meesten weten het al hoor, krijg je als die tak van je familie in kleine boerengaten in twente woont (ootmarsum, lattrop, denekamp). Maar toch, ff zeker weten kan geen kwaad
BBQ-kipwoensdag 24 augustus 2005 @ 02:02
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 02:00 schreef Chielus het volgende:
dat had ik wel door..... Gewoon doen joh, kan een leuke situatie opleveren bij de volgende familie reunie
Mam ik moet je wat laten zien... onze dochters

Euc-woensdag 24 augustus 2005 @ 02:04
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 02:02 schreef BBQ-kip het volgende:

[..]

Mam ik moet je wat laten zien... onze dochters

[afbeelding]
HAHA

We zijn geen bloedverwanten blondje!

Vandaar dat we er eigenlijk al achter waren dat het allemaal wel gewoon mocht
BBQ-kipwoensdag 24 augustus 2005 @ 02:05
Joh, grapje...
Ben trouwens niet blond, ben prachtig grijs aan het worden
Fijn op de leeftijd van 22
BBQ-kipwoensdag 24 augustus 2005 @ 02:08
Ik ga mijn bedje in knallen, eerst nog even slingers ophangen voor de jarige en zijn feesthoedje klaarzetten

Weltrusten allemaal!
Chieluswoensdag 24 augustus 2005 @ 02:08
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 02:05 schreef BBQ-kip het volgende:
Joh, grapje...
Ben trouwens niet blond, ben prachtig grijs aan het worden
Fijn op de leeftijd van 22
ach ja iedere gek heeft zn gebrek.....

(heb trouwens nog een fijn filmpje waar je een mooie avater van kan maken, helaas vrees ik een dikke ban als ik m post)
Euc-woensdag 24 augustus 2005 @ 02:11
Er zit trouwens wel een verhaal achter de manier waarop we elkaar ontmoet hebben!

Ik ging een weekendje naar twente (lattrop, waar je de grootse boerendisco Thijs ook hebt), en toen was eigenlijk al afgesproken (voor mij) dat ik met 1 van die meiden op stap zou gaan (zijn 2 zussen, 16 en 17), dus opeens staat die 16 jarige voor mn neus 's avonds, nou even kennisgemaakt en op naar de disco. Toen wel nog gevraagd hoe die andere zus heette en dat bleek Lieke te zijn. Nja wij naar die boer'n disco toe, die toch nog redelijk groot/druk bleek te zijn. Dus al gauw was ik die van 16 kwijt geraakt en ik dacht nja verrek maar ik amuseer me alleen ook wel, kom wat later een leuke meid tegen, wat gepraat, wat drinken gegeven en wat staan zoenen, staat ineens die van 16 naast me en zegt met een heel droge stem: ik zie dat je ook al kennis hebt gemaakt met lieke

Ja weet ik veel, meen je dat ik na een paar pils nog weet hoe dat de zus heet van een meisje wat ik een paar uur eerder voor het eerst heb ontmoet?
Euc-woensdag 24 augustus 2005 @ 02:11
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 02:08 schreef BBQ-kip het volgende:
Ik ga mijn bedje in knallen, eerst nog even slingers ophangen voor de jarige en zijn feesthoedje klaarzetten

Weltrusten allemaal!
Truste!
Euc-woensdag 24 augustus 2005 @ 02:12
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 02:08 schreef Chielus het volgende:

[..]

ach ja iedere gek heeft zn gebrek.....

(heb trouwens nog een fijn filmpje waar je een mooie avater van kan maken, helaas vrees ik een dikke ban als ik m post)
Zienzienzien! Voeg me toe op msn ofzo!

[ Bericht 10% gewijzigd door Euc- op 24-08-2005 23:26:43 ]
BBQ-kipwoensdag 24 augustus 2005 @ 02:12
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 02:08 schreef Chielus het volgende:

[..]

ach ja iedere gek heeft zn gebrek.....

(heb trouwens nog een fijn filmpje waar je een mooie avater van kan maken, helaas vrees ik een dikke ban als ik m post)
Mail hem maar

-weg dus-

[ Bericht 5% gewijzigd door BBQ-kip op 24-08-2005 02:19:38 ]
Chieluswoensdag 24 augustus 2005 @ 02:15
ik haat msn, doe ik niet aan

maar typ "kuiken shredder" mar even in Google en klik op de 3de link..... in het artikel even de link bij de update klikken.

Best wel ziek.
BBQ-kipwoensdag 24 augustus 2005 @ 02:19
Is een nepperd Chielus, ik had hem van de week al gezien
Beeld waarin ze het kuikentje eruit halen is eruit geknipt
Chieluswoensdag 24 augustus 2005 @ 02:19
mail hem wel even naar jullie
BBQ-kipwoensdag 24 augustus 2005 @ 02:19
Ik heb hem al gezien, maar bedankt Chielus
Euc-woensdag 24 augustus 2005 @ 02:21
Prachtig filmpje

Jammer dat ie nep is. (naar het schijnt..)
Chieluswoensdag 24 augustus 2005 @ 02:22
Ik ga slapen, ben kapot, moet morgen weer vroeg op.
Slaap lekker strax
Euc-woensdag 24 augustus 2005 @ 02:23
truste
BBQ-kipwoensdag 24 augustus 2005 @ 02:32
Nou, ik ga ook! Nu echt

Tukse allemaal!
Euc-woensdag 24 augustus 2005 @ 02:41
Mja, dan ga ik nu ook maar..

Enne kippetje, je bent er nog steeds
BBQ-kipwoensdag 24 augustus 2005 @ 02:44
Ja ik ga nu echt echt
dutch-mammawoensdag 24 augustus 2005 @ 20:27
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 01:38 schreef Euc- het volgende:
Moet morgen eigenlijk mee naar de nieuwe aanleunwoning van de ouders van de man van mn ma kijken, maar ik moet die mensen écht niet he. De allereerste keer komt die vrouw naar me toe, armen wijd, en jij moet Robert zijn! Ik zeg half beduusd ja en dan kust ze me vol op mn bek

Sindsdien moet ik ze niet (niet alleen daarom overigens)
IEUW...!

Daar zou ik, op z'n zachtst gezegd, ook niet echt gecharmeerd van zijn...
Pietverdrietwoensdag 24 augustus 2005 @ 20:32
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 01:38 schreef Euc- het volgende:
Moet morgen eigenlijk mee naar de nieuwe aanleunwoning van de ouders van de man van mn ma kijken, maar ik moet die mensen écht niet he. De allereerste keer komt die vrouw naar me toe, armen wijd, en jij moet Robert zijn! Ik zeg half beduusd ja en dan kust ze me vol op mn bek

Sindsdien moet ik ze niet (niet alleen daarom overigens)
Mischien dat zei ook dacht je die meid in je avatar bent
Euc-woensdag 24 augustus 2005 @ 20:43
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 20:32 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Mischien dat zei ook dacht je die meid in je avatar bent
Vind je haar zo mooi?
Pietverdrietwoensdag 24 augustus 2005 @ 21:02
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 20:43 schreef Euc- het volgende:

[..]

Vind je haar zo mooi?
Ik ben ruig, lieverd.
Martijn_77woensdag 24 augustus 2005 @ 23:15
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 20:27 schreef dutch-mamma het volgende:

[..]

IEUW...! [afbeelding]

Daar zou ik, op z'n zachtst gezegd, ook niet echt gecharmeerd van zijn...
Nee, vooral niet de eerste keer als je net bij iemand binnenstaat
BBQ-kipwoensdag 24 augustus 2005 @ 23:33
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 21:02 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ik ben ruig, lieverd.
* BBQ-kip zet haar sexlijnstem op:
"Wil je me van achteren, dan draai ik me toch lekker om!"

Pietverdrietwoensdag 24 augustus 2005 @ 23:35
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 23:33 schreef BBQ-kip het volgende:

[..]

* BBQ-kip zet haar sexlijnstem op:
"Wil je me van achteren, dan draai ik me toch lekker om!"


BBQ-kipwoensdag 24 augustus 2005 @ 23:36
Plof plof... vanavond heerlijk gegeten, zit het net tegen Euc te vertellen op MSN.
BBQ-kipwoensdag 24 augustus 2005 @ 23:39
Een amuse in de vorm van een koeklepeltje met daarop een toefje pate en een aalbesje.
Sint jacobsschelpen vooraf en mijn vriend eendenleverpate met gerookte eendenborst met sinaasappelsaus.
Toen lamsfilet met zachte mosterd-honingsaus en meneer gebraden eendenborst met appeltjes en rozijnen.
En toe allebei crepe suzette.

Morgen komt de uitgebreide recensie wel, maar het was echt super!
Euc-woensdag 24 augustus 2005 @ 23:44
En zoals ik al op msn zei, klinkt lekker

Maarre, moet jij niet je vent gaan verwennen..
BBQ-kipwoensdag 24 augustus 2005 @ 23:45
Die ligt allang in coma, morgen weer vroeg op he.
Ik ga er maar eens achteraan duiken denk ik.

Grappig, van die mensen die denken dat als je samenwoont, je de hele dag loopt te krikken
We zijn meer een getrouwd stel met die dingen
Martijn_77woensdag 24 augustus 2005 @ 23:46
Zelf gemaakt BBQ?
Euc-woensdag 24 augustus 2005 @ 23:47
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 23:45 schreef BBQ-kip het volgende:
Die ligt allang in coma, morgen weer vroeg op he.
Ik ga er maar eens achteraan duiken denk ik.

Grappig, van die mensen die denken dat als je samenwoont, je de hele dag loopt te krikken
We zijn meer een getrouwd stel met die dingen
Dat zeg ik helemaal niet, maar zn verjaardag is toch wel speciaal of niet dan
BBQ-kipwoensdag 24 augustus 2005 @ 23:49
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 23:46 schreef Martijn_77 het volgende:
Zelf gemaakt BBQ?
Ik kan toch geen recensie doen van mijn eigen voer
Uit eten geweest, ventje hier was jarig. www.de-prinsenkelder.nl
BBQ-kipwoensdag 24 augustus 2005 @ 23:51
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 23:47 schreef Euc- het volgende:

[..]

Dat zeg ik helemaal niet, maar zn verjaardag is toch wel speciaal of niet dan
Jawel zeker
Maar vanavond even niet, ga hem van de week wel weer platneuken
Euc-donderdag 25 augustus 2005 @ 00:06
quote:
Op woensdag 24 augustus 2005 23:51 schreef BBQ-kip het volgende:

[..]

Jawel zeker
Maar vanavond even niet, ga hem van de week wel weer platneuken
Damn hadik maar een vriendin die zo praatte

Van de week wat te doen?
BBQ-kipdonderdag 25 augustus 2005 @ 00:07
quote:
Op donderdag 25 augustus 2005 00:06 schreef Euc- het volgende:

[..]

Damn hadik maar een vriendin die zo praatte

Van de week wat te doen?
Ja, mijn vent platneuken, dat zei ik toch net
Euc-donderdag 25 augustus 2005 @ 00:12
quote:
Op donderdag 25 augustus 2005 00:07 schreef BBQ-kip het volgende:

[..]

Ja, mijn vent platneuken, dat zei ik toch net


Truste
Euc-donderdag 25 augustus 2005 @ 00:18
9 en 18 jaar?

Ik zet 10 euro erop dat ie voor 1 uur dicht is
Euc-donderdag 25 augustus 2005 @ 00:34
Het blijft gewoon open ook he

En ze gaan er serieus op in, whaahaha
BBQ-kipdonderdag 25 augustus 2005 @ 00:36
Nog steeds open inderdaad... damn....
Is er soms ruzie achter de schermen ofzo, dat Brechtje en Ijsmijs hem alleen dicht mogen meppen, hehehehe
BBQ-kipdonderdag 25 augustus 2005 @ 00:45
Zal ik mijn rekeningnummer alvast geven Euc?
Euc-donderdag 25 augustus 2005 @ 00:47
Lijkt me wel, wat is dit mooi zeg. Hoelang zou ik gebanned worden? Van heel fok of alleen PUB? Plaats nu uw weddenschappen
BBQ-kipdonderdag 25 augustus 2005 @ 00:49
Ik ga voor een algehele ban voor jou en een PUB-ban voor mij, jij bent immers de boosdoener
Euc-donderdag 25 augustus 2005 @ 00:50
quote:
Op donderdag 25 augustus 2005 00:49 schreef BBQ-kip het volgende:
Ik ga voor een algehele ban voor jou en een PUB-ban voor mij, jij bent immers de boosdoener
Zullen we dan net als die gasten van stijlforum.nl een eigen forum beginnen? Daarmee is hetzelfde gebeurd in Lifestyle

Culinairforum.nl, of ben ik niet populair genoeg
BBQ-kipdonderdag 25 augustus 2005 @ 00:51
Euc-neuk.nl?
BBQ-kipdonderdag 25 augustus 2005 @ 00:53
Wist ik trouwens helemaal niet van stijlforum.nl....
Euc-donderdag 25 augustus 2005 @ 00:57
quote:
Op donderdag 25 augustus 2005 00:53 schreef BBQ-kip het volgende:
Wist ik trouwens helemaal niet van stijlforum.nl....
Is er al behoorlijk lang hoor.

Verdere forumruzies: ooit was er een prikbord op horloge.pagina.nl, dit is uiteindelijk www.horlogeforum.nl geworden, maar toen kwamen er 2 kampen met elk verschillende meningen en is het ene kamp naar www.dezinvanluxe.nl gegaan, waar ik tegenwoordig regelmatig kom
BBQ-kipdonderdag 25 augustus 2005 @ 00:58
Jeetje, wat een interessante verhalen zeg.... die internet-ruzies
Euc-donderdag 25 augustus 2005 @ 01:15
en we zijn door de mand gevallen

Dat er gewoon mensen waren die dat echt geloofden zeg, whahaa
BBQ-kipdonderdag 25 augustus 2005 @ 01:18
Maaruh, je bent me 10 euro schuldig he
Je mag het ook aflossen door 3 naamtopics te maken voor me
Euc-donderdag 25 augustus 2005 @ 01:22
quote:
Op donderdag 25 augustus 2005 01:18 schreef BBQ-kip het volgende:
Maaruh, je bent me 10 euro schuldig he
Je mag het ook aflossen door 3 naamtopics te maken voor me
Versprijd over een jaar is dat een deal!
BBQ-kipdonderdag 25 augustus 2005 @ 01:22
quote:
Op donderdag 25 augustus 2005 01:22 schreef Euc- het volgende:

[..]

Versprijd over een jaar is dat een deal!
Binnen 1 week
Euc-donderdag 25 augustus 2005 @ 02:17
Ik zal de komende tijd hoogstwaarschijnlijk wat minder posten in CUL, dus ik hoop dat iemand het organizeren van een meet van mij wilt overnemen en een nieuwe datum wilt prikken rond november. En misschien mij ook nog wel op de hoogte wilt stellen
BBQ-kipdonderdag 25 augustus 2005 @ 02:18
De vraag is nu: zal de meeting er nog komen?

Gok hier:
* ja
*nee

Sms voor *ja, KIPPENSOEP spatie JA naar 06-PRULLIP
Sms voor *nee, CURRIEPOEDER spatie NEE naar 06-WANACOW

Prijs is het kansmaken op een voetreis naar Rome
BBQ-kipdonderdag 25 augustus 2005 @ 02:21
quote:
Op donderdag 25 augustus 2005 02:17 schreef Euc- het volgende:
Ik zal de komende tijd hoogstwaarschijnlijk wat minder posten in CUL, dus ik hoop dat iemand het organizeren van een meet van mij wilt overnemen en een nieuwe datum wilt prikken rond november. En misschien mij ook nog wel op de hoogte wilt stellen
Zal dit ook voor mij gelden?

* BBQ-kip lief kijkt
BBQ-kipdonderdag 25 augustus 2005 @ 02:37
Ok, 1 naamtopic heb je al geopend, nog 2
Chielusdonderdag 25 augustus 2005 @ 10:29
dat jullei dit 2 topics lang volhebbn kunnen houden, geweldig.
Euc-donderdag 25 augustus 2005 @ 11:41
En nog niet eens gebanned!
BBQ-kipdonderdag 25 augustus 2005 @ 12:46
quote:
Op donderdag 25 augustus 2005 10:29 schreef Chielus het volgende:
dat jullei dit 2 topics lang volhebbn kunnen houden, geweldig.
Lees je dat Euc!
We hebben een fan!
BBQ-kipdonderdag 25 augustus 2005 @ 12:47
Volgens mij is er geen touw aan vast te knopen als je het terug leest, maar het was vannacht wel heel grappig
Annemiek78donderdag 25 augustus 2005 @ 12:51
BBQ-kip en haar ophokplicht
BBQ-kipdonderdag 25 augustus 2005 @ 12:58
quote:
Op donderdag 25 augustus 2005 12:51 schreef Annemiek78 het volgende:
BBQ-kip en haar ophokplicht
Stiekem alles gelezen?
Annemiek78donderdag 25 augustus 2005 @ 13:01
Shit, BBQ heeft me door
BBQ-kipdonderdag 25 augustus 2005 @ 13:03
Stond ergens in het midden, dus dan heb je vast het hele topic gelezen, hahaha.
Kon je er ene touwtje aan vast knopen?
Annemiek78donderdag 25 augustus 2005 @ 13:04
Schopje naar Onzin, haha.
BBQ-kipdonderdag 25 augustus 2005 @ 13:04
Ja, lullig he
Annemiek78donderdag 25 augustus 2005 @ 13:06
Vond het wel lache, hoor....
Vandaar dat je zo veel on-line bent
Annemiek78donderdag 25 augustus 2005 @ 13:07
quote:
Op donderdag 25 augustus 2005 11:41 schreef Euc- het volgende:
En nog niet eens gebanned!
Ik vind het knap
BBQ-kipdonderdag 25 augustus 2005 @ 13:07
Was wel benieuwd of ik Nog PUB en CUL binnen kwam
BBQ-kipdonderdag 25 augustus 2005 @ 13:08
quote:
Op donderdag 25 augustus 2005 13:07 schreef Annemiek78 het volgende:

[..]

Ik vind het knap
Komt denk ik doordat Euc zei dat we allebei bezopen waren
En ik had serieus niets op....
Annemiek78donderdag 25 augustus 2005 @ 13:10
quote:
Op donderdag 25 augustus 2005 13:08 schreef BBQ-kip het volgende:

[..]

Komt denk ik doordat Euc zei dat we allebei bezopen waren
En ik had serieus niets op....
Oke, zal je het voordeel van de twijfel geven, Wat dat alcholopercentage betreft, hihi
BBQ-kipdonderdag 25 augustus 2005 @ 13:19
Ik moest rijden vanaf het restaurant omdat mijn vriend gedronken had... hehe.

Nou, ik ga een swat eetbaars grijpen
Annemiek78donderdag 25 augustus 2005 @ 13:21
Smakelijk dan, kip!
BBQ-kipdonderdag 25 augustus 2005 @ 13:25
Dank je
Euc-donderdag 25 augustus 2005 @ 13:59
Ga nou eten, dadelijk heeft de rest al het voer al op
BBQ-kipdonderdag 25 augustus 2005 @ 14:01
Welke rest?
Euc-donderdag 25 augustus 2005 @ 14:02
Ophokplicht enzo

Of ben je van adel en heb je je eigen hok
BBQ-kipdonderdag 25 augustus 2005 @ 14:49
Ik heb mijn eigen hok natuurlijk
rashudodonderdag 25 augustus 2005 @ 15:24
Beste culinaire fokkers.. ik zit te twijelen om dit weekend mijn eerste eigen fond te maken en daarmee espagnolesaus te maken..

maar ik weet nog niet of ik het wel moet doen.. misschien moet ik eerst beginnen met wat simpelere gerechtjes oefenen zoals mirepoix of bouillon of roux maar ja.. wat heb je daar nou aan als je er niet iets bruikbaars van maakt Aan de andere kant heb ik misschien niet eens een pan waar 4 liter water en 3 kilo aan vlees/botten in past laat staan de groentes er nog bij.

Wat moet ik nou doen
Euc-donderdag 25 augustus 2005 @ 15:26
quote:
Op donderdag 25 augustus 2005 15:24 schreef rashudo het volgende:
Beste culinaire fokkers.. ik zit te twijelen om dit weekend mijn eerste eigen fond te maken en daarmee espagnolesaus te maken..

maar ik weet nog niet of ik het wel moet doen.. misschien moet ik eerst beginnen met wat simpelere gerechtjes oefenen zoals mirepoix of bouillon of roux maar ja.. wat heb je daar nou aan als je er niet iets bruikbaars van maakt Aan de andere kant heb ik misschien niet eens een pan waar 4 liter water en 3 kilo aan vlees/botten in past laat staan de groentes er nog bij.

Wat moet ik nou doen
Maak vanuit een roux een kerriesoep

Met je eigen getrokken bouillon uiteraard, ga morgen naar de kookshop en daar koop je je een hele grote pan, trek je je bouillon, en ga je daarna aan de soep beginnen
rashudodonderdag 25 augustus 2005 @ 15:35
quote:
Op donderdag 25 augustus 2005 15:26 schreef Euc- het volgende:

[..]

Maak vanuit een roux een kerriesoep

Met je eigen getrokken bouillon uiteraard, ga morgen naar de kookshop en daar koop je je een hele grote pan, trek je je bouillon, en ga je daarna aan de soep beginnen
Misschien moet ik gewoon de ingredienten halveren.. in de pan past schat ik 5/6 liter. Goed idee om lekker een soepje te maken Of het kerriesoep wordt weet ik niet ik ben niet zo'n fan van kerrie.
Pietverdrietdonderdag 25 augustus 2005 @ 15:51
quote:
Op donderdag 25 augustus 2005 15:24 schreef rashudo het volgende:
Beste culinaire fokkers.. ik zit te twijelen om dit weekend mijn eerste eigen fond te maken en daarmee espagnolesaus te maken..

maar ik weet nog niet of ik het wel moet doen.. misschien moet ik eerst beginnen met wat simpelere gerechtjes oefenen zoals mirepoix of bouillon of roux maar ja.. wat heb je daar nou aan als je er niet iets bruikbaars van maakt Aan de andere kant heb ik misschien niet eens een pan waar 4 liter water en 3 kilo aan vlees/botten in past laat staan de groentes er nog bij.

Wat moet ik nou doen
sauce Espagnole
Roux maken met 50 gram boter en 60 gram bloem
2 1/2 liter fonds Brun
25 gram spek, kleine blokjes
50 gram wortel
25 gram ui1 takje thijm
1 klein laurierblad
50 ml droge witte wijn
200 gram verse rijpe tomaten (in twijfel blik)

Saus dag van te voren maken (!)
Boter klaren en er een roux brun van maken. en laat afkoelen.
1 1/2 liter fond aan de kook brengen, laag zetten
Spek uitbakken, in een droge pan, groente toevoegen, bak ze goudbruin. (niet de tomaten toevoegen)
Ontvetten en aan de saus toevoegen.
Pan deglaceren met de witte wijn inkoken tot de helft en toevoegen aan de saus.
Saus zachtjes koken, 1 uur, Zeef de saus, 1/2 liter fond toevoegen.
2 uur zachtjes laten koken.
Door zeef halen en af laten koelen terwijl je hem af en toe roert.
De volgende dag voeg je de fijngesneden tomaten toe.
voeg de roux toe, en garen onder voordurend roeren
Laat de saus 1 uur garen en schuim zorgvuldig af.
Door een fijne zeef halen, en onder af en toe roeren af laten koelen.

Fonds en Glace hoef ik je niet uit te leggen?
Pietverdrietdonderdag 25 augustus 2005 @ 15:52
Sauce Bordelaise


300 Ml Rode Bordeaux
25 gram Sjalotje, schoon en fijngehakt
1/2 laurierblaadje
1 takje thijm
grof gemalen zwarte peper
500 ml Sauce espagnole
50 gram merg aan blokjes
85 Ml Fond Blanc
1 eetlepel glace de Viande
1 eetlepel citroensap.

Rode wijn met de vaste ingredienten behalve de merg inkoken tot 1/3
Voeg de Sauce espagnole toe en laat 15 min zachtjes doorkoken
Pocheer de merg in de fonds blanc, laat uitlekken en hou apart.
zeef de saus in een fijne zeef
Monteer af met de Glace de Viande, de citroensap en het gepocheerde merg.

Je kan hem ook met witte bordeaux maken, dan heet ie Sauce Bonnefoy
Pietverdrietdonderdag 25 augustus 2005 @ 15:55
Boullion
Neem een grote pan,
koop een stel verse mergpijpen (moeten fris ruiken, als ze niet lekker fris ruiken zijn ze niet vers, en ga dan op hoge toon terug en scheld de slager zijn huid vol als de zaak vol staat, dan doet ie het nooit weer)
een mooi stuk soepvlees.
De Mergpijpen in een ovenschaal in de oven tot ze bruin zijn.
Doe de mergpijpen met het vlees, een grote ui, paar tenen knoflook, een schacht prei, laurier, peperkorrels, 1 of 2 foelie blaadjes, GEEN ZOUT, een gewassen peen, peterelie, selderij, wat andere groene kruiden, hoeft niet vers, kruiden kunnen ook droog. in de pan, opvullen met koud water en op een laag vuur tegen de kook houden, maar niet laten koken.
regelmatig afschuimen.
Af en toe water bijvullen, of restjes wijn erin is ook lekker.
en lekker laten trekken.
Hoe lang?
Minstens een paar uur, je hoeft er niet naast te staan, je kan gewoon fokken en tv kijken.
Wat je ook kan doen is de pan een paar dagen laten trekken, en al je afsnijdsels van vlees, groente er in te doen.
Blijven afschuimen.

de grote vaste delen er uit halen, en de vloeistof door een puntzeef halen.
als je wilt kan je er nu soep van maken.
Je kan het ook invriezen, per liter, of in ijsblokjes als basis voor sausen.
Of je laat het afkoelen, dan zet je het in de koelkast en kan je het laatste beetje vet er af scheppen, dan kan je er een eitwit doorheen roeren en je brengt het weer langzaam aan de kook. Het eiwit zal terwijl het door de hitte stolt, de vaste stoffen aan zich binden en je kan dit afschuimen, dan blijf een kraakheldere boullion over, die het erg goed doet als groentesoep.


Glace
diezelfde boulion als net, maar dan kalsvlees en botten, en 4 kippekarkassen
Deze Bouillion gebruik je als basis voor een Fonds Brun de Veau,
1 kilo kalfsschenkel, i kilo kalfsbotten, wortel, ui, laurier, thijm, peterselie, 4 liter van die boullion van net.
Dit vlees braad met de botten en de groenten in de oven. in een grote pan doen als ze mooi bruin zijn geworden.
je voegt 3 dl van de boullion aan toe en kookt deze in,
doe dat nog een keer
voeg de rest toe en breng dit aan de kook, en laat het 4-5 uur trekken en tegen de kook aanzitten, terwijl je regelmatig afschuimt.
Deze bouillion is dan een Fonds Brun de veau.
deze klaar je met een eitje, zoals beschreven, en dan bind je dat met wat arrowroot (pijlwortel)
en dat is dan Jus de Veau Lié
rashudodonderdag 25 augustus 2005 @ 16:19
Het enige probleem wat ik heb zijn de termen "afschuimen" en "deglaceren". Ik kan wel bedenken wat ze betekenen maar of het ook klopt is een andere vraag. Ik neem aan dat de mergpijpjes in de ovenschaal verder niks nodig hebben zoals een laagje olie of boter of iets dergelijks?

Het blijft interessant om de verschillende recepten te vergelijken. Stiekem haal ik alles uit larousse Zal als ik thuiskom ook even wat termen opzoeken.

En straks heb ik een pan met espagnolesaus maar waar moet die saus bij Dat heb ik ook nog niet bedacht.
karperdonderdag 25 augustus 2005 @ 16:27
afschuimen met een grote soep opdien lepel het eiwit van het water afscheppen.

deglaceren:vlees resten loswekken met een vloeistof meestal wijn
Pietverdrietdonderdag 25 augustus 2005 @ 16:30
Afschuimen is met een schuimspaan het schuim van de boulion afhalen
Deglaceren is het afmaken van een jus ofwel, het aanbaksel in de pan oplossen. (eerst het vet verwijderen)
Pietverdrietdonderdag 25 augustus 2005 @ 16:31
* Pietverdriet geeft karper een kusje
rashudodonderdag 25 augustus 2005 @ 16:35
Merci beaucoup. Maar heren.. waarmee maakt deze saus een smakelijke combinatie. En hoe hoort hij te smaken? Als ik hem straks niet lekker vind is dat dan mijn schuld.. of hoort het zo

Als ik het ga doen ga ik wel foto's maken en hier lekker posten.

En piet, kan ik eigenlijk overal waar ik "botten" lees gewoon mergpijpjes gebruiken? Dat is tenslotte ook gewoon bot.
Pietverdrietdonderdag 25 augustus 2005 @ 16:42
Ja hoor, maar dan wel van een kalf, beter is echter een kalfspoot (meer kraakbeen -> Gelei)
Waarbij te gebruiken, wel, eigenlijk is het een basissaus, en je kan er alle kanten mee op. Daarom heb ik er ook Bordelaise bij gezet.
In principe past het bij het meeste gebraden vlees.
rashudodonderdag 25 augustus 2005 @ 16:58
Als het mislukt ga ik nooit meer koken..
Euc-donderdag 25 augustus 2005 @ 17:32
Van mislukkingen leer je het meest.
rashudodonderdag 25 augustus 2005 @ 17:47
quote:
Op donderdag 25 augustus 2005 17:32 schreef Euc- het volgende:
Van mislukkingen leer je het meest.
Het kostte me ook 3 pogingen voordat ik een beetje normale mayo kon maken
Euc-donderdag 25 augustus 2005 @ 18:05
quote:
Op donderdag 25 augustus 2005 17:47 schreef rashudo het volgende:

[..]

Het kostte me ook 3 pogingen voordat ik een beetje normale mayo kon maken
Das iets meer dan het gemiddelde idd

Daar is toch niets moeilijks aan? Scheutje azijn in een bak, beetje mosterd en eigeel, goed roeren, en al kloppend langzaam de olie toevoegen.
rashudodonderdag 25 augustus 2005 @ 18:17
quote:
Op donderdag 25 augustus 2005 18:05 schreef Euc- het volgende:

[..]

Das iets meer dan het gemiddelde idd

Daar is toch niets moeilijks aan? Scheutje azijn in een bak, beetje mosterd en eigeel, goed roeren, en al kloppend langzaam de olie toevoegen.
Ten eerste deed ik het in een vijzel en niet op de standaard klopmanier 1e keer had ik 10 keer teveel olie (250cl ipv 25cl). 2e keer gebeurde er gewoon niks. 3e keer kwam ik erachter dat je het echt langs de rand moet wrijven en dan komt er een emulsie tevoorschijn.
karperdonderdag 25 augustus 2005 @ 18:41
piet kust me

alleen jammer dat me vriendin straks binnen stapt met een lekker flesje wijn
BBQ-kipdonderdag 25 augustus 2005 @ 20:03
quote:
Op donderdag 25 augustus 2005 18:17 schreef rashudo het volgende:

[..]

Ten eerste deed ik het in een vijzel en niet op de standaard klopmanier 1e keer had ik 10 keer teveel olie (250cl ipv 25cl). 2e keer gebeurde er gewoon niks. 3e keer kwam ik erachter dat je het echt langs de rand moet wrijven en dan komt er een emulsie tevoorschijn.
Mijn zus had alle olie er in 1 keer in gemikt
Toen maar even gepimpt met mijn mayo-kunsten
Met een staafmixer gaat het prima en snel
rashudodonderdag 25 augustus 2005 @ 20:09
quote:
Op donderdag 25 augustus 2005 20:03 schreef BBQ-kip het volgende:

[..]

Mijn zus had alle olie er in 1 keer in gemikt
Toen maar even gepimpt met mijn mayo-kunsten
Met een staafmixer gaat het prima en snel
Ja het zijn echte "skillz". Ik behoor nu ook tot de in-crowd wat mayonaise betreft.
Martijn_77donderdag 25 augustus 2005 @ 21:52
quote:
Op donderdag 25 augustus 2005 18:41 schreef karper het volgende:
alleen jammer dat me vriendin straks binnen stapt met een lekker flesje wijn
Gaan jullie het gezellig maken vanavond?
karperdonderdag 25 augustus 2005 @ 23:44
nou die fles wijn is niet eens open gegaan was dus heel gezellig!

morgen dan maar opentrekken
Euc-vrijdag 26 augustus 2005 @ 00:50
Kippetje, waar ben je!? Ik wil baggeren!
Chielusvrijdag 26 augustus 2005 @ 00:53
Die is waarschijnlijk een verlat verjaardags cadeaux aan het geven
Euc-vrijdag 26 augustus 2005 @ 00:56
hahahah

Zeg Chielus, heb jij geen oom die met jou naar bed wilt? Misschien toch ff een topic over openen in PUB..
Euc-vrijdag 26 augustus 2005 @ 00:56
quote:
Op vrijdag 26 augustus 2005 00:53 schreef Chielus het volgende:
Die is waarschijnlijk een verlat verjaardags cadeaux aan het geven
Of aan het ontvangen trouwens
Chielusvrijdag 26 augustus 2005 @ 01:05
quote:
Op vrijdag 26 augustus 2005 00:56 schreef Euc- het volgende:
hahahah

Zeg Chielus, heb jij geen oom die met jou naar bed wilt? Misschien toch ff een topic over openen in PUB..
Dan meot ik echt eerst nog een halve krat bier naar binnen gooien om 2 topics lang te gaan baggeren over dit soort onzin.

Ik mag trouwen sniet posten in Pub, ik heb namelijk al meer dan 5 jaar geen breezer meer op.

Waarom hebben ze deze smilie trouwens niet met een glas bier
Das toch veel relaxter.
Euc-vrijdag 26 augustus 2005 @ 01:11
Hehe, nja ik ga maar een peuk roken en naar bed, dit schiet ook niet op vannacht, morgen nieuwe kansen
Annemiek78vrijdag 26 augustus 2005 @ 09:05
Goedemorguhhhh!
Al iemand wakker?
rashudovrijdag 26 augustus 2005 @ 09:09
quote:
Op vrijdag 26 augustus 2005 09:05 schreef Annemiek78 het volgende:
Goedemorguhhhh!
Al iemand wakker?
Wakker dat niet maar ik kan al wel typen.
Annemiek78vrijdag 26 augustus 2005 @ 09:40
Ga maar gauw eerst een bak sterke koffie halen dan!
Dat scheelt, haha!
rashudovrijdag 26 augustus 2005 @ 10:31
quote:
Op vrijdag 26 augustus 2005 09:40 schreef Annemiek78 het volgende:
Ga maar gauw eerst een bak sterke koffie halen dan!
Dat scheelt, haha!
Er komt geen sterke koffie uit de automaat Dus ik drink gewoon heel veel.. maar op een gegeven moment dan kan ik niet stoppen met m'n been te zenuwen vanwege de koffie en dan wordt ik daar moe van en moet ik nog meer koffie drinken en raak ik in een vicieuze cirkel totdat mijn been zo snel trilt dat het vlees van m'n botten loslaat en ik een soort lage zoemtoon verspreid in het kantoorpand. Zeg maar 200 Hertz
Annemiek78vrijdag 26 augustus 2005 @ 10:43
Oferwel VEEEEEEEEEUUUUUUUUUUUUUUL koffie!
Ik ga maar eens wat nuttigs doen nu.
En aangezien ik me nu op CULINAIRE bevind, zal ik me maar naar de keuken begeven en wat lekkers gaan bakken. Denk dat het een cake wordt!

Tot later!
Euc-vrijdag 26 augustus 2005 @ 10:53
Het gaat dus al een stuk beter ofniet Annemiek!

Veel plezier!
BBQ-kipvrijdag 26 augustus 2005 @ 11:16
quote:
Op vrijdag 26 augustus 2005 00:50 schreef Euc- het volgende:
Kippetje, waar ben je!? Ik wil baggeren!
Lieverd, je weet toch dat je ook alleen kunt baggeren, er is altijd wel iemand anders de mee wil doen, genoeg losgeslagen users te vinden op Fok denk ik zo
BBQ-kipvrijdag 26 augustus 2005 @ 11:17
quote:
Op vrijdag 26 augustus 2005 00:56 schreef Euc- het volgende:

[..]

Of aan het ontvangen trouwens
Mijn god, jullie zijn echt erg!

Maaruh, ik heb het nog geprobeerd, maar meneer wilde slapen...

En nu ga ik een gevulde koek in de oven oppiepen, ben benieuwd!
Annemiek78vrijdag 26 augustus 2005 @ 16:30
quote:
Op vrijdag 26 augustus 2005 10:53 schreef Euc- het volgende:
Het gaat dus al een stuk beter of niet Annemiek!

Veel plezier!
Ja wel, hoor. Voel nog steeds die borstkast wel wat.. Maar dat heeft gewoon tijd nodig
Ben daarvoor drie keer in de week naar fysiotherapie en dat helpt wel!
Kan ik mooi mijn calorieen van de cake er weer aflopen en fietsen op de hometrainer zo bij de fysio.

Cake is goed gelukt! Errug lekker. Heb natuurlijk gelijk even een stukje gekeurd!
Euc-vrijdag 26 augustus 2005 @ 16:50
hehe!

Ik ga morgen misschien eens een middagje in de keuken staan, spekkoek bakken ..
Euc-vrijdag 26 augustus 2005 @ 17:02
Ben alleen dat recept WEER kwijt
Euc-vrijdag 26 augustus 2005 @ 17:35
Gevonden

Morgen toch maar eens proberen
rashudovrijdag 26 augustus 2005 @ 18:17
quote:
Op vrijdag 26 augustus 2005 17:35 schreef Euc- het volgende:
Gevonden

Morgen toch maar eens proberen
fotos
Euc-vrijdag 26 augustus 2005 @ 18:19
Die maak ik uiteraard

Wel alleen van het eindresultaat dus dat zal wel zondag worden (En de 1e keer dus houd je vast )

Wie komt me helpen? Ben morgen alleen thuis!
BBQ-kipvrijdag 26 augustus 2005 @ 18:50
Ga je de cake of de koek maken Euc?
Ben benieuwd of het lukt

Ik ga dit weekend naar Middelburg, lekker even bijbeppen met mijn schoonmoeder
Euc-vrijdag 26 augustus 2005 @ 18:54
koek

Als we dan toch bezig zijn nemen we de meest bewerkelijke he
BBQ-kipvrijdag 26 augustus 2005 @ 18:57
Ah, heb je een paar uurtjes
Ga je er de hele zaterdag aan staan?
Ik ga het ook eens proberen, mijn zusje blijft zich arm kopen aan die dingen, dus dan is zelf maken toch wat goedkoper
BBQ-kipvrijdag 26 augustus 2005 @ 18:58
Static's zuigtopic

Euc-vrijdag 26 augustus 2005 @ 19:04
quote:
Op vrijdag 26 augustus 2005 18:57 schreef BBQ-kip het volgende:
Ah, heb je een paar uurtjes
Ga je er de hele zaterdag aan staan?
Ik ga het ook eens proberen, mijn zusje blijft zich arm kopen aan die dingen, dus dan is zelf maken toch wat goedkoper
Mwah, zal wel zoiets worden ja

Je mag mee komen helpen..
BBQ-kipvrijdag 26 augustus 2005 @ 19:13
Ik zit in Middelburg morgen en overmorgen
Volgende week maar eens doen, spekkoek maken
Euc-vrijdag 26 augustus 2005 @ 19:17
quote:
Op vrijdag 26 augustus 2005 19:13 schreef BBQ-kip het volgende:
Ik zit in Middelburg morgen en overmorgen
Volgende week maar eens doen, spekkoek maken
Jaja! Smoesjes
BBQ-kipvrijdag 26 augustus 2005 @ 19:22
Sorry sorry sorry, mijn naam is Corry....
Martijn_77zaterdag 27 augustus 2005 @ 00:13
quote:
Op vrijdag 26 augustus 2005 19:13 schreef BBQ-kip het volgende:
Ik zit in Middelburg morgen en overmorgen
Lekker vis eten zo dicht bij zee
karperzaterdag 27 augustus 2005 @ 01:06
me school heeft me in een klas ingedeeld waar ik 2 jaar geleden inzat alleen andere manier van les geven lekkere figuren!

dus maandag even bellen, stelltje pieeeeepppps


en ik heb trek in een lekkere zeetong
BBQ-kipzaterdag 27 augustus 2005 @ 01:10
quote:
Op zaterdag 27 augustus 2005 00:13 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Lekker vis eten zo dicht bij zee
Ik hou niet zo van vis
We gaan wokken hoorde ik, ben benieuwd hoe dat wordt (slechte verhalen over het algemeen gehoord).
Maar je moet het toch een keer in je leven geprobeerd hebben nietwaar?
BBQ-kipzaterdag 27 augustus 2005 @ 01:11
quote:
Op zaterdag 27 augustus 2005 01:06 schreef karper het volgende:
me school heeft me in een klas ingedeeld waar ik 2 jaar geleden inzat alleen andere manier van les geven lekkere figuren!

dus maandag even bellen, stelltje pieeeeepppps

en ik heb trek in een lekkere zeetong
Ow lekker aardig van je school zeg

Zeetong, is dat een variant van slibtong?
Die komt BBQ-kips opa altijd zo lekker bakken
Euc-zaterdag 27 augustus 2005 @ 01:21
Iemand nog een debiel onderwerp om over te baggeren?
BBQ-kipzaterdag 27 augustus 2005 @ 01:51
- In de Haagse Hofvijver op krokodillenjacht gaan.
- Eindhoven gaan "bevrijden" van een willekeurig iets.
- Een aangespoelde walvis gaan faken op het strand van Ameland.

Zoiets? Debiel genoeg?
Euc-zaterdag 27 augustus 2005 @ 01:52
nee, doe dan scheveningen! Zouden we het zover door kunnen draaien dat de media eraan tepas komt?
BBQ-kipzaterdag 27 augustus 2005 @ 01:56
quote:
Op zaterdag 27 augustus 2005 01:52 schreef Euc- het volgende:
nee, doe dan scheveningen! Zouden we het zover door kunnen draaien dat de media eraan tepas komt?
Vast wel
Chieluszaterdag 27 augustus 2005 @ 02:52
Euc, je bent wel bezig om de culinaire-rel-nicht van fok te worden op deze manier.

en ik ben weer eens helemaal gesloopt terug gekomen van mn werk
BBQ-kipzaterdag 27 augustus 2005 @ 03:00
En het baggeren is weer begonnen, ik wilde het wel niet... maar ik kon het niet laten...
En het is allemaal Eucs schuld, hij heeft me meegetrokken in zijn val

Chielus, ik maak ene topic voor ej aan, heb je wel verdiend
BBQ-kipzaterdag 27 augustus 2005 @ 03:03
Chielus is uitgeblust...

Tadaaaa
Euc-zaterdag 27 augustus 2005 @ 03:17
Nu ga ik echt. Welterusten!
BBQ-kipzaterdag 27 augustus 2005 @ 03:19
Dag dag meneertje!

En ik ga ook, want de wekker gaat weer om 8 uur....
Chieluszaterdag 27 augustus 2005 @ 03:21
ja laat me maar weer alleen met mn fust bier.
BBQ-kipzaterdag 27 augustus 2005 @ 03:27
Sorry, maar ik bedoel het wel goed hoor

Om het helemaal vreselijk te maken nog een paar foto's van je vriendin:





Zit ze weer met haar gore tengels aan die kaas he
BBQ-kipzaterdag 27 augustus 2005 @ 03:27
Dan mag je nu zwelgen in zelfmedelijden...
Fijn he
Chieluszaterdag 27 augustus 2005 @ 03:29
AAAAAAAAAAAA

WEG MET DIE HOER.

Ik moet vanacht nog slapen hoor, bedankt dat betekend vanacht 6x badend in het zweet wakker worden midden in een nachtmerrie met in de hoofdrol deze engelse krant.
BBQ-kipzaterdag 27 augustus 2005 @ 03:33
Sorry

Het spijt me zooo, hoe kan ik het goed maken?
Chieluszaterdag 27 augustus 2005 @ 03:36
met een nachtzoentje kan ik zometeen wel rustig gaan slapen.
BBQ-kipzaterdag 27 augustus 2005 @ 03:39
quote:
Op zaterdag 27 augustus 2005 03:36 schreef Chielus het volgende:
met een nachtzoentje kan ik zometeen wel rustig gaan slapen.
Natuurlijk! Alles voor mijn Chiel!

BBQ-kipzaterdag 27 augustus 2005 @ 03:40
Trusten!
Chieluszaterdag 27 augustus 2005 @ 03:42
je bent een schat. slaap zacht..
Martijn_77zaterdag 27 augustus 2005 @ 10:29
quote:
Op zaterdag 27 augustus 2005 03:27 schreef BBQ-kip het volgende:
Sorry, maar ik bedoel het wel goed hoor

Om het helemaal vreselijk te maken nog een paar foto's van je vriendin:

[afbeelding]

[afbeelding]

Zit ze weer met haar gore tengels aan die kaas he
Iekssssss

Zie ik toch liever

Euc-zaterdag 27 augustus 2005 @ 15:41
Zozo, alle voorbereidingen klaar, en het eerste laagje staat n net onder de gril

Ik heb dan wel het receptuur van uhm, dinges aangehouden maar dat is allemaal wel erg weinig..

Volgende keer maar van alles het dubbele nemen, want zo heb ik maar een paar laagjes.
Euc-zaterdag 27 augustus 2005 @ 15:56
Ik heb alleen 1 ding fout gedaan, ik had bruine basterdsuiker meegenomen, ja weet ik veel

Nu heb ik dus 1 donker beslag en 1 nog donkerder beslag
Euc-zaterdag 27 augustus 2005 @ 16:15
Het ergste is nog dat je niet (lang) weg kunt van de oven, dus je zit hier maar te zitten. Gelukkig heb ik een computer redelijk bij de hand, want anders..
Martijn_77zaterdag 27 augustus 2005 @ 16:35
quote:
Op zaterdag 27 augustus 2005 15:56 schreef Euc- het volgende:
Ik heb alleen 1 ding fout gedaan, ik had bruine basterdsuiker meegenomen, ja weet ik veel

Nu heb ik dus 1 donker beslag en 1 nog donkerder beslag
Ach zal weinig afbruik aan de smaak alleen het ziet er minder mooi uit toch?
Euc-zaterdag 27 augustus 2005 @ 16:40
Ik hoop het, maar ach, tis de eerste keer!

Beslag al bijna op, denk nog 3/4/5 laagjes
Annemiek78zaterdag 27 augustus 2005 @ 17:18
Nou Euc... We willen foto's
Euc-zaterdag 27 augustus 2005 @ 17:38
Ok, mijn kleine fotoreportage (niet al te duidelijke foto's, maar had wel wat beters te doen dan super foto's maken )

Alle ingredienten bij elkaar en op kamertemperatuur, en dan neem je de eieren en splits je ze:



Om ongelukjes te voorkomen en dat je dan direct alles weg kan mikken gebruik je 3 bakken, 2 voor het eiwit en 1 voor het eigeel, je pakt de kleinste bak en daar splits je ze boven, dan gooi je het eigeel in bak 3 en schud je het eiwit over van bak 1 naar bak 2 Mocht er dus bij 1 ei eigeel bij het eiwit komen is niet direct alles verloren

Je hebt overigens niet per sé een stalen of glazen bak nodig, kan ook met plastic, zolang je maar goed doet ontvetten (met een zuur middel, citroensap/azijn of HEEEL heet water).

Dan klop je het eiwit stijf, deze is dus goed



Eigeel met de suiker opgeklopt:



De boter met zout, vanillezaad en suiker:



Dan neem je het eigeel, eiwit en de gemengde boter en mik je die in 1 bak, even doorscheppen en dan nog ff met de mixer erdoorheen en dan krijg je dit te zien:



Dan moet de bloem en koffieroom erdoor, hier heb ik geen foto's van, ik hoop da tjullie je hier zelf wat bij kunnen indenken

Je mengt alle kruiden:



En dan verdeel je je beslag over 2 kommen, en meng je bij 1 kom alle kruiden erdoorheen, doordat ik bruine basterdsuiker heb gebruikt is 1 bak iets donkerder dan eigenlijk moet, maar ach



IIEEEEE, wat ziet euc daar nou liggen!? Anijs! Verdikkeme, vergeten! Nouja dat heeft toch niemand gezien!:



En wat heb je als je dat dan nog even goed mengt? Juist ja!



Dan vet je ff een taartvorm in met boter, en bak je de eerste laag af:



Dan de 2e laag eroverheen (nu lijkt het nog alsof er maar erg weinig kleurverschil in zit, dit is later niet meer zo

[/img]http://www.euc.paranormaalbegaafd.nl/spekkoek/laag2.JPG[/img]

En dan, na 3 uur.. Tromgeroffel.......!

De laatste laag!



En dan kun je gaan beginnen aan de teringbende die je hebt achtergelaten
Martijn_77zaterdag 27 augustus 2005 @ 17:40
en hoe ziet het er uit als hij helemaal klaar is?
Euc-zaterdag 27 augustus 2005 @ 17:41
De laatste foto is de laatste laag. Maar hij moet nu dus nog 12 uur ofzo afkoelen.. officieel..

Denk dat ik em vanavond gewoon open maak
karperzaterdag 27 augustus 2005 @ 17:42
ziet er goed uit ik pak alvast de trein!
spekkoek en een bakkie koffie maar vraag ik niet
miss_dynastiezaterdag 27 augustus 2005 @ 17:46
Receptje???
En dat wordt een heerlijke afwas
Euc-zaterdag 27 augustus 2005 @ 17:47
quote:
Op zaterdag 27 augustus 2005 17:46 schreef miss_dynastie het volgende:
Receptje???
En dat wordt een heerlijke afwas
Afwas (incl afwas van vanmorgen) was er in nog geen 10 minuten doorheen, valt dus best mee.

Enne karper, je komt maar hoor
Euc-zaterdag 27 augustus 2005 @ 17:48
quote:
Op zaterdag 27 augustus 2005 17:46 schreef miss_dynastie het volgende:
Receptje???
En dat wordt een heerlijke afwas
Spekkoek; zelf bakken
Martijn_77zaterdag 27 augustus 2005 @ 17:51
quote:
Op zaterdag 27 augustus 2005 17:42 schreef karper het volgende:
ziet er goed uit ik pak alvast de trein!
spekkoek en een bakkie koffie maar vraag ik niet
Idd ik zou ook wel een stukje lusten
Euc-zaterdag 27 augustus 2005 @ 19:02
Heb hem net al aangesneden hahahaha, is erg goed gelukt! Smaakt erg lekker, alleen het heeft geen nut om foto's te maken. In het midden zijn de laagjes toch iets donkerder geworden dan ik verwacht had, en je ziet alleen de laagjes als je HEEEEL goed kijkt

Maar nogmaals, hijs wel lekker!
rashudozaterdag 27 augustus 2005 @ 19:33
Leuk man! Leuke foto's!
Martijn_77zondag 28 augustus 2005 @ 00:16
En Euc is de koek al op?
karperzondag 28 augustus 2005 @ 01:42
snaaien euc ligt te slapen we stelen ze spekkoek!
karperzondag 28 augustus 2005 @ 01:42
misplaatse humor er is pas ingebroken bij arme euc
Annemiek78zondag 28 augustus 2005 @ 11:48
Jammer dat de laagjes niet zo mooi zichtbaar zijn. Zal denk ik door de bruine basterd komen.
Enne, fijn dat ie verder goed gelukt is! Smakelijk jongen!
Martijn_77zondag 28 augustus 2005 @ 14:30
quote:
Op zondag 28 augustus 2005 11:48 schreef Annemiek78 het volgende:
Jammer dat de laagjes niet zo mooi zichtbaar zijn. Zal denk ik door de bruine basterd komen.
Enne, fijn dat ie verder goed gelukt is! Smakelijk jongen!
Misschien ook leuk voor jou om een keer te maken?
Annemiek78zondag 28 augustus 2005 @ 16:02
quote:
Op zondag 28 augustus 2005 14:30 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Misschien ook leuk voor jou om een keer te maken?
Pfff, volgens mij wel erg bewerkelijk.
Maar haal de ingredienten maar in huis met de boodschappen, dan zal ik vandeweek
wel aan de slag gaan!

Wil het wel eens proberen, en heb nog nooit spekkoek geproeft, dus ook wel een keer leuk om te proeven.
Martijn_77zondag 28 augustus 2005 @ 22:28
quote:
Op zondag 28 augustus 2005 16:02 schreef Annemiek78 het volgende:
Pfff, volgens mij wel erg bewerkelijk.
Ach je hebt toch tijd genoeg deze week.
Annemiek78zondag 28 augustus 2005 @ 22:37
Als jij zorgt dat alles in huis is ga ik ook zeker aan de slag!
Martijn_77zondag 28 augustus 2005 @ 22:47
quote:
Op zondag 28 augustus 2005 22:37 schreef Annemiek78 het volgende:
Als jij zorgt dat alles in huis is ga ik ook zeker aan de slag!
Zal ik doen!!
BBQ-kipmaandag 29 augustus 2005 @ 01:30
quote:
Op zondag 28 augustus 2005 01:42 schreef karper het volgende:
snaaien euc ligt te slapen we stelen ze spekkoek!
Whahahaha

Ik ga het ook maar eens maken en dan lekker pittig
Morgen vind ik wel een goeie dag daarvoor, als het niet prachtig weer is als vandaag... want dan ga ik daar van genieten natuurlijk

Vandaag naar Veere geweest, wat een prachtig stadje zeg
Met een privé rondtocht van mijn schoonmoeder
Wat een heerlijk weer he vandaag
BBQ-kipmaandag 29 augustus 2005 @ 01:30
quote:
Op zondag 28 augustus 2005 22:37 schreef Annemiek78 het volgende:
Als jij zorgt dat alles in huis is ga ik ook zeker aan de slag!
Wel foto's maken he, van jullie koekske
Euc-maandag 29 augustus 2005 @ 16:02
Lekker weer idd, net ff een duik in het zwembad genomen, nog wel een beetje frisjes, maar als het zo blijft zal dat wel snel veranderen!
Euc-maandag 29 augustus 2005 @ 16:02
enne kippetje, succes morgen dan
Euc-maandag 29 augustus 2005 @ 16:04
Damn, ben benieuwd naar volgende week donderdag, 1e stagedag
rashudomaandag 29 augustus 2005 @ 16:55
quote:
Op maandag 29 augustus 2005 16:04 schreef Euc- het volgende:
Damn, ben benieuwd naar volgende week donderdag, 1e stagedag
Waar en wat ga je doen?
Euc-maandag 29 augustus 2005 @ 22:53
quote:
Op maandag 29 augustus 2005 16:55 schreef rashudo het volgende:

[..]

Waar en wat ga je doen?
Koken (en bedienen, maar das bijzaak ), ik zou in de 1e instantie bij Toine Hermsen in Maastricht gaan werken, maar helaas gaat dat niet door omdat ik dat financieel niet gedraaid kreeg. Hij wou dat ik 3 dagen per week (vaste stage dag, zaterdag en zondag) kwam werken, dat betekend dat ik geen baantje ernaast kan nemen om geld te verdienen, en elke dag op en neer reizen kost ook geld (en ik heb weer geen OV omdat ik vorig jaar teveel verdiend heb, en dus zowiezo al érg veel terug kan gaan betalen).

Ga daarom stagelopen bij Bretelli, Schijnt ook super te zijn, dus ik ben benieuwd
Martijn_77maandag 29 augustus 2005 @ 23:04
quote:
Op maandag 29 augustus 2005 22:53 schreef Euc- het volgende:
Ga daarom stagelopen bij Bretelli, Schijnt ook super te zijn, dus ik ben benieuwd
Als ik zo de menu kaart bekijk op internet
rashudomaandag 29 augustus 2005 @ 23:10
quote:
Op maandag 29 augustus 2005 22:53 schreef Euc- het volgende:

[..]

Ga daarom stagelopen bij Bretelli, Schijnt ook super te zijn, dus ik ben benieuwd
Ziet er zeker leuk uit! Hou ons op de hoogte van je ervaringen Het is dat ik nooit in Weert kom anders had ik hem zeker even uitgeprobeerd.

Er staat op de site dat ze alles zelf maken, dat lijkt me wel leuk om als stageplek te hebben. Lijkt mij dat je er dan veel van kan leren.
Euc-maandag 29 augustus 2005 @ 23:21
quote:
Op maandag 29 augustus 2005 23:10 schreef rashudo het volgende:

[..]

Ziet er zeker leuk uit! Hou ons op de hoogte van je ervaringen Het is dat ik nooit in Weert kom anders had ik hem zeker even uitgeprobeerd.

Er staat op de site dat ze alles zelf maken, dat lijkt me wel leuk om als stageplek te hebben. Lijkt mij dat je er dan veel van kan leren.
Jep, van de pesto tot het brood, van de bonbons tot het uitbenen van een hert, alles doen ze er zelf werd mij verteld

Nu deden ze op mijn vorige stagebedrijf al veel zelf, maar zoveel nou nog net niet (de bonbons kwamen zo binnen, brood etc ook, dus toch weer een (paar) stapje(s) hoger )
Euc-maandag 29 augustus 2005 @ 23:23
Wat karper zegt is niet waar.
karpermaandag 29 augustus 2005 @ 23:24
je je moet er het personeel voor hebben er is tenslotte iemand een dag bezig met bonbons(als je veel verschillende hebt) en dan nog even het brood maar kost toch allemaal tijd
Euc-maandag 29 augustus 2005 @ 23:25
Staan naast mij 3 man in de keuken, dus valt best mee..
Euc-maandag 29 augustus 2005 @ 23:26
quote:
Op maandag 29 augustus 2005 23:23 schreef Euc- het volgende:
Wat karper zegt is niet waar.
Ik doelde op iets anders
karpermaandag 29 augustus 2005 @ 23:27
quote:
Op maandag 29 augustus 2005 23:23 schreef Euc- het volgende:
Wat karper zegt is niet waar.
euc valt op vrouwen!
Euc-maandag 29 augustus 2005 @ 23:28
quote:
Op maandag 29 augustus 2005 23:27 schreef karper het volgende:

[..]

euc valt op vrouwen!
Dat was niet de afspraak maat, jij wou die koksbuis nog hebben..
karpermaandag 29 augustus 2005 @ 23:29
gaan we dreigen?

straks kom ik even die magneet op je uitproberen!
karpermaandag 29 augustus 2005 @ 23:29
daarna mag je hem zelf houden
Euc-maandag 29 augustus 2005 @ 23:30
quote:
Op maandag 29 augustus 2005 23:29 schreef karper het volgende:
gaan we dreigen?

straks kom ik even die magneet op je uitproberen!
Dat stuk spekkoek wat ik voor jou had bewaard he..

Ben ik NU aan het opeten!
karpermaandag 29 augustus 2005 @ 23:30
en smaakt het? was toch al bruin
Euc-maandag 29 augustus 2005 @ 23:31
quote:
Op maandag 29 augustus 2005 23:30 schreef karper het volgende:
en smaakt het? was toch al bruin
Ik krijg je nog wel!

Dat stuk chocoladeschuimtaart dat je voor mij zou bewaren steek je ook maar ergens waar de zon nog nooit geschenen heeft
karpermaandag 29 augustus 2005 @ 23:32
en daarna kom jij hem er uithalen ofzo
Martijn_77maandag 29 augustus 2005 @ 23:32
quote:
Op maandag 29 augustus 2005 23:31 schreef Euc- het volgende:
Dat stuk chocoladeschuimtaart dat je voor mij zou bewaren steek je ook maar ergens waar de zon nog nooit geschenen heeft
Nou, Nou
Euc-maandag 29 augustus 2005 @ 23:33
quote:
Op maandag 29 augustus 2005 23:32 schreef karper het volgende:
en daarna kom jij hem er uithalen ofzo
Nee, terwijl jij daar mee bezig bent eet ik de rest op
Euc-maandag 29 augustus 2005 @ 23:33
quote:
Op maandag 29 augustus 2005 23:32 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Nou, Nou
Jij ging naar bed!
karpermaandag 29 augustus 2005 @ 23:33
euhm even spaanse pepers bestellen
Martijn_77maandag 29 augustus 2005 @ 23:34
quote:
Op maandag 29 augustus 2005 23:33 schreef Euc- het volgende:

[..]

Jij ging naar bed!
Even een klein oogje nog in het zeil houden.
Euc-maandag 29 augustus 2005 @ 23:37
quote:
Op maandag 29 augustus 2005 23:34 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Even een klein oogje nog in het zeil houden.
Voor die 4 berichten..
Martijn_77maandag 29 augustus 2005 @ 23:37
quote:
Op maandag 29 augustus 2005 23:37 schreef Euc- het volgende:

[..]

Voor die 4 berichten..
En Euc zit je al klaar met je nieuwe topic?
karpermaandag 29 augustus 2005 @ 23:38
tuurlijk pik hem in!
Euc-maandag 29 augustus 2005 @ 23:38
2
Euc-maandag 29 augustus 2005 @ 23:38
1
Martijn_77maandag 29 augustus 2005 @ 23:38
Ik duw hem wel even dicht