quote:Op dinsdag 18 oktober 2022 15:16 schreef golfer het volgende:
Vanavond: stamppot rauwe andijvie met uitgebakken gerookte spekkies en een gebraden runderworst.
Nou die vissen van de kapitein waren best lekkerquote:Op woensdag 19 oktober 2022 16:35 schreef golfer het volgende:
Vanavond: Aviko ovenroasted patatoes, botersla met komkommer, ei en tomaat en gebakken lekkerbekken met bierbeslag (kaptitein Iglo).
Lekker zen, dat filmpjequote:
Had ik al eens eerder gehoordquote:Op donderdag 20 oktober 2022 17:39 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Lekker zen, dat filmpjeSmakelijk eten straks!
Hier wordt het gepaneerde schnitzel met frietjes en groene salade vandaag.
quote:Op donderdag 20 oktober 2022 14:58 schreef golfer het volgende:
Nu: een zelfgemaakte draadjesvleescroquette.
Vanavond: pasta met orginele ragú alla Bolognese en daarbij een salade met lekkere vinaigrette.
Hmmmmmmmm, heerlijk zo'n geurig camembertjequote:Op donderdag 20 oktober 2022 17:48 schreef Prego het volgende:
Vanavond camembert uit de oven met knoflook en rozemarijn uit de tuin, vers stokbrood en wat sla die over was van gisteren![]()
Nu eerst pils.
Lekker, die pommes de terres sarladaises! Ben ook gek op aardappeltjes in eendenvet uit de oven.quote:Op donderdag 20 oktober 2022 18:52 schreef NoCigar het volgende:
Veel groente uit de oven, met daarbovenop twee heerlijk saucijzen van de slager, plus aardappels in ganzenvet, met wat champignons, knoflook en peterselie. Zoiets: https://www.food.com/reci(...)e-sarladaises-209855
Ha! Wij aten vanavond Hollandse macaroniquote:Op vrijdag 21 oktober 2022 15:55 schreef marc0871 het volgende:
Vanavond deel 2 van de ragù.
Deze keer met macaroni.
Zou zoiets moeten worden
[ afbeelding ]
De wereld is soms best klein, hèquote:Op vrijdag 21 oktober 2022 22:13 schreef foodlover het volgende:
[..]
Ha! Wij aten vanavond Hollandse macaronimet wat gehakt paprika ui.
Nu rode wijn en maisflips met kaassmaak.
Woow lekker bezig. Leuke bbq gewenstquote:Op zaterdag 22 oktober 2022 09:31 schreef Bzzzzt het volgende:
Vandaag een feestje, daarom gisteravond om 23.00 de smoker aangegooid om 6 procereurs te maken voor pulled pork.
Later vandaag gaat er 10kg buikspek op voor pork belly burnt ends.
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Is dat inktvis naast het broodje (op pasta ofzo)?quote:
Niet zo heel vervelend lijkt mequote:Op zaterdag 22 oktober 2022 12:58 schreef miss_sly het volgende:
Stuck in Rome, verlengd verblijft vanwege stakingen in Italië gisteren.
Vandaag lunchen we op een food market.
[ afbeelding ]
octopus iddquote:Op zaterdag 22 oktober 2022 18:20 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Is dat inktvis naast het broodje (op pasta ofzo)?
Ik vind die plastic beker veel erger om eerlijk te zijn.quote:Op zaterdag 22 oktober 2022 18:22 schreef FranticDJ het volgende:
jammer van die houten lepel bij je softijs trouwens
quote:Op zaterdag 22 oktober 2022 18:22 schreef FranticDJ het volgende:
jammer van die houten lepel bij je softijs trouwens
om die reden ook never nooit geen mcflurry meer (laatste keer kregen we zo'n stuk boomschors en moesten we 't zelf ook nog roerendan ga ik wel een gewoon softijsje halen voor dat geld)
Normaal komt het in een eetbaar bakje maar ze kwamen hiermee aangelopen en zeiden dat de bakjes op waren. Lijkt of er minder in zit maar kan ook doordat het met lepels zo weg is.quote:Op zaterdag 22 oktober 2022 20:28 schreef Prego het volgende:
[..]
Ik vind die plastic beker veel erger om eerlijk te zijn.
Zelfgemaakte keftedes met rijst en een koolsalade
Leuk Boor! Welkom terug en ben erg benieuwd naar je verslag(je)quote:Op zaterdag 22 oktober 2022 18:51 schreef borisz het volgende:
Halve kip van het kippenrestaurant ´om de hoek´. Ben weer thuis
Wellicht morgen een korte recensie van het eten in Wenen. Al was het 5x Australische keuken en 1x Chinees
De beste nasiquote:Op zondag 23 oktober 2022 13:06 schreef golfer het volgende:
Gebrunched met een matze met daraop een hardgekookt ei.
Vanavond: Indische speklappen in ketjapsaus met daarbij gewokte prei met ui en knoflook en een restant opgebakken nasi.
quote:Op zondag 23 oktober 2022 13:06 schreef golfer het volgende:
Gebrunched met een matze met daraop een hardgekookt ei.
Vanavond: Indische speklappen in ketjapsaus met daarbij gewokte prei met ui en knoflook en een restant opgebakken nasi.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Het uitzicht
Blood runs through your veins, that's where our similarity ends.
In the end all you can hope for. Is the love you felt to equal the pain you've gone through.
quote:Op zondag 23 oktober 2022 18:16 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Ben net terug van een weekje Griekenland en dat is toch niet echt een straf met dit uitzicht
[ afbeelding ]
Steak en patatjes(de salade was niet zo heel bijzonder
)
Wow zeker mooi! En lekkere steakSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Het uitzicht
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
Heel gaaf als het straks wel gaat. Heerlijke pizza's die je zelf snel baktquote:Op zondag 23 oktober 2022 21:29 schreef foodlover het volgende:
Gisteravond de nieuwe oven (volledig op butaan gas) uitgeprobeerd met zelf pizza maken en bakken. Ik ben er nog niet helemaal maar het gaat goedkomen, even wennen aan de oven.
Vanochtend witbrood met gebakken eitje spek en kaas. Koffie en jus
Vanavond een pita kebab van kip.
Het ging wel. Kip en paddo's lekker, rest mwaoh.quote:Op maandag 24 oktober 2022 14:41 schreef golfer het volgende:
Vanavond: traybake van pastinaakfrietjes, kip, paksoi en shiitakes. I.p.v. kipkluiven gebruik ik kippendijfilets.
Voorbereidende snij, marineer en verdeelwerk is klaar, kan straks zo de oven in:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Jammer. Paksoy zou ik ook niet snel aan denken trouwens voor een tray-bake.quote:Op maandag 24 oktober 2022 18:21 schreef Blues het volgende:
[..]
Het ging wel. Kip en paddo's lekker, rest mwaoh.
[ afbeelding ]
dat vond ik ook van het traybake verspakketquote:Op maandag 24 oktober 2022 18:21 schreef Blues het volgende:
[..]
Het ging wel. Kip en paddo's lekker, rest mwaoh.
Nog ff oefenen weer, elke oven is anders.quote:[b]Op [url=https://forum.fok.nl/topic/2659708/4/25#p206429267]maandag 24 oktober
[..]
Heel gaaf als het straks wel gaat. Heerlijke pizza's die je zelf snel bakt
Die eten wij straks als tussendoortje.quote:
quote:Op dinsdag 25 oktober 2022 15:26 schreef golfer het volgende:
Vanavond: gekruide aardappelpartjes uit de airfryer met een gebraden krokante kipschnitzel en daarbij een Italiaanse salade.
De enige echte?quote:
Neequote:Op dinsdag 25 oktober 2022 19:29 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
De enige echte?![]()
Gisteren at ik restant Shepherd's Pie.
Vanavond (en morgen) andijviestamppot met rauwe ham, ketjap en cashewnoten.
Straks thee en een mergpijp
Volgens mij heb jij de meeste punten; dus we komen bij jou etenquote:Op dinsdag 25 oktober 2022 16:52 schreef Kanaroe het volgende:
Straks spaghetti met rundergehakgehaktballetjes en saus van geroosterde paprika, tomaat, ui en knoflook.
En gehakte spinazie erdoor. Sta al anderhalf uur in de cucina te snijden, kneden en kruiden. Luvvit!
Haha, moest even denken..punten...quote:Op dinsdag 25 oktober 2022 19:40 schreef maily het volgende:
[..]
Volgens mij heb jij de meeste punten; dus we komen bij jou eten
quote:Op dinsdag 25 oktober 2022 19:40 schreef maily het volgende:
[..]
Volgens mij heb jij de meeste punten; dus we komen bij jou eten
Kloptquote:
quote:
Jammer maar weet je dat ook weer. Vroeger was niks te zout (vaak vond ik iets flauw), nu merk ik t ook.quote:Op dinsdag 25 oktober 2022 20:41 schreef Prego het volgende:
[..]
Kloptmaar goed, hoe kan je eten wat lekker klinkt niet liken?
![]()
Ik had een kant en klare ovenschotel met oa zalm, aardappel en spinazie, deze was veeeeeeel te zouterbij wat sla en zeekraal.
Ja idd, zou het aan de leeftijd liggen?quote:Op dinsdag 25 oktober 2022 21:05 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Vroeger was niks te zout (vaak vond ik iets flauw), nu merk ik t ook.
Heee ik ben nog hartstikke piep hoorquote:Op dinsdag 25 oktober 2022 22:23 schreef Prego het volgende:
[..]
Ja idd, zou het aan de leeftijd liggen?
Ik ookquote:Op woensdag 26 oktober 2022 07:04 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Heee ik ben nog hartstikke piep hoor
Meestal zijn die kant- en klare maaltijden (veel) te zout ....quote:Op dinsdag 25 oktober 2022 20:41 schreef Prego het volgende:
[..]
Kloptmaar goed, hoe kan je eten wat lekker klinkt niet liken?
![]()
Ik had een kant en klare ovenschotel met oa zalm, aardappel en spinazie, deze was veeeeeeel te zouterbij wat sla en zeekraal.
Die van Bohemen bedoel je ?quote:Op dinsdag 25 oktober 2022 19:29 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
De enige echte?![]()
Gisteren at ik restant Shepherd's Pie.
Vanavond (en morgen) andijviestamppot met rauwe ham, ketjap en cashewnoten.
Straks thee en een mergpijp
quote:Op woensdag 26 oktober 2022 16:57 schreef golfer het volgende:
Straks: geroosterde waspeen met karwijzaad, knoflook, olijfolie, sesamzaadjes en honing uit de oven.
In geklaarde boter gebakken kabeljauwhaasfilets en daarbij wat gebakken grote garnalen.
Ooh ik loop vaak langs Boheemen. Mooie gebakjes, vooral rum-rozijn lijkt me erg lekker. Maar die zijn toch meer bekend om hun saucijzenbroodjes?quote:
Klinkt als een heerlijke schotel. Je moeder (en jullie) smulde er vast en zeker van!quote:Op woensdag 26 oktober 2022 19:17 schreef Kanaroe het volgende:
Zuurkoolschotel gemaakt, gerookte spekblokjes met rode ui gebakken, zuurkool erbij, zachte puree van zoete en kruimige aardappel erop en slagersrookworst erin verstopt.
Als extra nog wat plakjes zoetig Zeeuws spek eromheen gelegd.
Dit in een grote ovenschaal met wat panko voor de crunch.
Mijn moeder (sinds kort helaas weduwe) at mee en houdt erg van zuurkool. Zo fijn om ook voor haar te koken
Schnitzels schuiven door.quote:Op woensdag 26 oktober 2022 15:28 schreef foodlover het volgende:
Gisteren chili con carne met rijst.
Vanavond schnitzels met frietjes en sla van ijsbergsla met een gekookt eitje.
Dan heb je een leuke verrassing voor de boeg: de beste Bossche bol van Nederland koop je daar.quote:Op woensdag 26 oktober 2022 19:52 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ooh ik loop vaak langs Boheemen. Mooie gebakjes, vooral rum-rozijn lijkt me erg lekker. Maar die zijn toch meer bekend om hun saucijzenbroodjes?
Ik bedoelde Jan de Groot in Den Bosch. Ben niet dol op slagroom maar die vind ik echt lekker.
Zal em proberen als ik weer langsloop.quote:Op woensdag 26 oktober 2022 21:33 schreef manny het volgende:
[..]
Dan heb je een leuke verrassing voor de boeg: de beste Bossche bol van Nederland koop je daar.
Proberen en dan weet je hetquote:Op woensdag 26 oktober 2022 22:06 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Zal em proberen als ik weer langsloop.
Wat maakt die de lekkerste?
Tapas! Klinkt goed, zeker op Spaanse grondquote:Op donderdag 27 oktober 2022 16:41 schreef foodlover het volgende:
Straks ff wat eten in het dorp, tapas?
Vanmiddag had ik boterhammen met omelet en likje mayo curry
B. houdt niet van vis?quote:Op donderdag 27 oktober 2022 16:49 schreef golfer het volgende:
Vanavond: voor mij een door de viswinkel gemaakte pastamaaltijd met witvis, mossels, krab en garnalen.
Voor B. een gebraden runderworst met een salade van witlof en appel.
Niet van alle vis. Gisteren at zij wel kabeljauwhaas met grote garnalen.quote:Op donderdag 27 oktober 2022 17:02 schreef Kanaroe het volgende:
B. houdt niet van vis?
Die pastamaaltijd lijkt mij erg lekker i.i.g.
Mossels en krab zijn niet zo mijn ding. Kapucijners ook nietquote:Op donderdag 27 oktober 2022 17:02 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
B. houdt niet van vis?
Die pastamaaltijd lijkt mij erg lekker i.i.g.
quote:Op donderdag 27 oktober 2022 16:49 schreef golfer het volgende:
Vanavond: voor mij een door de viswinkel gemaakte pastamaaltijd met witvis, mossels, krab en garnalen.
Ik lust alle dingen die je hier noemtquote:Op donderdag 27 oktober 2022 17:51 schreef Blues het volgende:
[..]
Mossels en krab zijn niet zo mijn ding. Kapucijners ook niet![]()
En witlof is g's ding niet![]()
[ afbeelding ]
Dat klinkt heerlijk! Smakelijk straksquote:Op vrijdag 28 oktober 2022 12:45 schreef christmastsunami het volgende:
Ik eet vanavond Ayam Rica Rica met rijst.
2 kilo staat op.
Met die boter onder het vel, blijft ie sappig? Doe je hem dan langer in de oven of warmer? zodat het ook krokant wordt?quote:Op vrijdag 28 oktober 2022 17:27 schreef Kanaroe het volgende:
Heb een hele kip in de oven met boter onder het vel, tijm, rozemarijn, citroenrasp en knoflook.
Daarbij een 'bonne femme' schotel, krieltjes in de schil, wortel in schijfjes, preiringen, sjalotten, spekjes, champignons en doperwten, afgeblust met witte wijn
Ja, lekker sappig en smaakvol borstvlees. Oven op 250 voorverwarmen, kip erin en dan temperatuur naar 190 graden. Ik leg de kip eerst op de borstzijde en de laatste 15 à 20 minuten weer met de borst omhoog. Om de 20 minuutjes ofzo even bedruipen met het sap/vet. Lekker krokant velletje.quote:Op vrijdag 28 oktober 2022 19:00 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
Met die boter onder het vel, blijft ie sappig? Doe je hem dan langer in de oven of warmer? zodat het ook krokant wordt?
![]()
Mijn timing was niet al te best idd.quote:
Ja, ik kan gelukkig voor een groep koken, dus ik ga dan invriezen, het het 1 vd dingen die ik altijd wel lekker vind. Gewoon simpele hete kip.quote:Op vrijdag 28 oktober 2022 19:09 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Ja, lekker sappig en smaakvol borstvlees. Oven op 250 vooverwarmen, kip erin en dan temperatuur naar 190 graden. Ik leg de kip eerst op de borstzijde en de laatste 15 à 20 minuten weer met de borst omhoog. Om de 20 minuutjes ofzo even bedruipen met het sap/vet. Lekker krokant velletje.
En jouw spicy Rica Rica? Goed gelukt?
Het recept is zeer leesbaar en mijn smaakpappillen worden geactiveerd door het lezen van je ingrediënten en bereidingswijzequote:Op vrijdag 28 oktober 2022 19:36 schreef christmastsunami het volgende:
aaaaaaah typo's en spelfouten
Dankje, maar ik ben nog vergeten dat ik een stuk bananenblad erin had gedaan en rijstbloem heb gebruikt om het dikker te maken.quote:Op vrijdag 28 oktober 2022 19:46 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Het recept is zeer leesbaar en mijn smaakpappillen worden geactiveerd door het lezen van je ingrediënten en bereidingswijze![]()
En leuk, om voor een groep te mogen/kunnen koken!
Het ziet er schitterend en heerlijk uit!quote:Op vrijdag 28 oktober 2022 19:29 schreef ondeugend het volgende:
[..]
Mijn timing was niet al te best idd.
Ik weet niet of je currysaus in huis hebt?! Is erg lekker met cornedbeef en een plukje sla/andijvie.quote:Op zaterdag 29 oktober 2022 09:41 schreef Karzai het volgende:
ook zwarte koffie
yoghurt met aardbeienjam en een banaan
straks nog een boterham met corned beef
nee geen currysaus in huis, wel ketchupquote:Op zaterdag 29 oktober 2022 09:55 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
Ik weet niet of je currysaus in huis hebt?! Is erg lekker met cornedbeef en een plukje sla/andijvie.
Jammer, dat is net weer anders.quote:Op zaterdag 29 oktober 2022 09:56 schreef Karzai het volgende:
[..]
nee geen currysaus in huis, wel ketchup
Ik kom er aan!quote:Op zaterdag 29 oktober 2022 13:32 schreef Karzai het volgende:
Wat lekkere dingetjes op de markt gehaald
[ afbeelding ]
Dit is ook wel 1 van de betere bakkers in Den Haagquote:Op zaterdag 29 oktober 2022 15:25 schreef FutureFairytale het volgende:
N.a.v. de tip:
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Nou hij was idd verdraaid lekker![]()
Chocola heel goed en de slagroom was denk gemengd met eiwitschuim want zo smaakte het.
Potverdikkiequote:Op zaterdag 29 oktober 2022 15:25 schreef FutureFairytale het volgende:
N.a.v. de tip:
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Nou hij was idd verdraaid lekker![]()
Chocola heel goed en de slagroom was denk gemengd met eiwitschuim want zo smaakte het.
Ohhhquote:Op zaterdag 29 oktober 2022 15:25 schreef FutureFairytale het volgende:
N.a.v. de tip:
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Nou hij was idd verdraaid lekker![]()
Chocola heel goed en de slagroom was denk gemengd met eiwitschuim want zo smaakte het.
quote:Op zaterdag 29 oktober 2022 17:03 schreef Blues het volgende:
[..]
Yup, maar ik drink eerst m'n bockje op[ afbeelding ]
Ik had daar laatst de falafel van. Dikke prima behalve dan de gortdroge falafelquote:Op zaterdag 29 oktober 2022 17:34 schreef Myraela het volgende:
[ afbeelding ]
Deze vanavond. Voor een kant en klaar maaltijd best prima en volgens mij nog best gezond.
Hamburger werd uiteindelijk een kroketquote:Op zaterdag 29 oktober 2022 17:32 schreef Moass het volgende:
Vanavond bloemkoolsoep met rundvlees en broodje separatorvleeshamburger
Dat vind ik vaak een probleem met falafel, vreselijk.quote:
Zo'n saladebowl, bedoel je? Die vind ik ook best chill, al is de falafel dan inderdaad wel erg droog.quote:Op zaterdag 29 oktober 2022 18:56 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Ik had daar laatst de falafel van. Dikke prima behalve dan de gortdroge falafel
Het werd dus goulashquote:Op vrijdag 28 oktober 2022 18:49 schreef marc0871 het volgende:
Voor morgen heb ik weer rundvlees meegenomen. Stoofpotje, dus. Draadjesvlees, hachee.
Of goulash (de soep).
In ieder geval, lekker.
Ooooeh, die ziet er goed uit! Waar is het en hoe heet die zaak?quote:Op zondag 30 oktober 2022 17:49 schreef FutureFairytale het volgende:
Was weer een heerlijke dag
[ link | afbeelding ]
Starbucks cappuccino met sojamelk (zo lekker is de cappuccino daar!)
Bij een nieuw goedlopende ramenrestaurantje geweest:
[ link | afbeelding ]
Kip gyoza
[ link | afbeelding ]
Mijn ramen: spicy miso kip (spicy level 5, het hoogst)
[ link | afbeelding ]
Spicy miso cha siu (spicy level 4)
Toe softijs in een eetbare beker
Nieuwe ramentent is al heel populair, druk en is echt heel erg lekker. Mijn ramen was heerlijk, kip lekker mals en zo fijn met een zachtgekookt ei. Had nog wel heter gemogen van mij maar was goed pittig, de meeste kunnen dit level niet aan.
Werknemer wil zelf ook graag level 5 nog wijzigen maar het is nu zo druk dat ze nu hun focus moeten leggen op het allemaal aan kunnen en dan gaan ze het recept wijzigen
Currybierquote:Op zondag 30 oktober 2022 18:08 schreef Sarabi het volgende:
Eigen gebrouwen currybier, beetje vreemd maar wel lekker.
Weizen is het basisbier en deze ingrediënten gingen er bij de kook in:quote:Op zondag 30 oktober 2022 18:38 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Currybier![]()
Basisbier?
Wanneer curry toevoegen? Maischen, koken, hoofd of nagisting?
Hoe voeg je het toe? Poeder, pasta of losse ingrediënten?
Die pannekoeken ga ik echt een keer proberen, maar ik zie er zo tegenop.quote:Op zondag 30 oktober 2022 18:04 schreef marc0871 het volgende:
Pannenkoeken.
[ afbeelding ]
Het filmpje kenden jullie, hè
Cool. Dankquote:Op zondag 30 oktober 2022 18:47 schreef Sarabi het volgende:
[..]
Weizen is het basisbier en deze ingrediënten gingen er bij de kook in:
[ afbeelding ]
Meh. Je moet het idd ff doen, maar eigenlijk is het net een werkje van niks.quote:Op zondag 30 oktober 2022 18:49 schreef -Sigaartje het volgende:
[..]
Die pannekoeken ga ik echt een keer proberen, maar ik zie er zo tegenop.
Tamago Ramen & Fried Chicken, Den Haag.quote:Op zondag 30 oktober 2022 18:34 schreef Yinny het volgende:
[..]
Ooooeh, die ziet er goed uit! Waar is het en hoe heet die zaak?
Mooi gelukt!quote:Op maandag 31 oktober 2022 11:33 schreef Curiosity het volgende:
[ link | afbeelding ]
Net uit de oven.
quote:Op maandag 31 oktober 2022 15:46 schreef golfer het volgende:
Vanavond: gebakken bistro krielaardappeltjes met lenteui. Daarbij een salade met ei, tomaat en komkommer met mosterd-honingdressing en gebakken gekruide biefstukspiezen.
Patat met goulash, ook lekker.quote:Op maandag 31 oktober 2022 21:18 schreef marc0871 het volgende:
Deel 2 van mijn goulash.
Mijn interne klok loopt nog niet goed, dus ik zat al voor half vijf te eten.
Gevolg is wel dat ik nu weer trek heb.
Ik ben patatjes aan het bakken![]()
Waarom al dat lekkers niet met capucijners?quote:Op dinsdag 1 november 2022 15:50 schreef uniekhoorn het volgende:
Bruine bonen, uitgebakken vetspek, speklap, appelmoes, ui, amsterdamse ui, augurk en natuurlijk veel mosterd
Ik vind bruine bonen net zo lekker hoor. Kan makkelijk.quote:Op dinsdag 1 november 2022 16:00 schreef golfer het volgende:
[..]
Waarom al dat lekkers niet met capucijners?
Met bruine bonen of capucijners?quote:Op dinsdag 1 november 2022 16:22 schreef Mrsloveable het volgende:
Vanvond op het menu: Chili con carne
quote:Op dinsdag 1 november 2022 15:19 schreef golfer het volgende:
Vanavond: opgebakken Italiaanse roerbakgroentes met gebakken bloemkoolrijst, ui en knoflook en een varkenshaas die eerst langzaam gegaard is in de sous vide-waterbak en daarna nog even hard aan de buitenkant aangebraden is.
Klinkt heel bijzonder, èn lekker.quote:Op dinsdag 1 november 2022 18:16 schreef NoCigar het volgende:
Soort soep met o.m. geweekte witte bonen, fijngesneden venkel en boerenkool, pecorino en citroensap (dat was het recept, zelf nog toegevoegd spekjes en pasta.)
Veel.
Geneer je niet.quote:Op dinsdag 1 november 2022 19:06 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Klinkt heel bijzonder, èn lekker.
O.T. Hier allerlei toestanden, waardoor het koken erbij inschoot dus het werd veel melbatoastjes met filet américain, brie, noten en een appel als diner
Geen gêne hier, anders zou ik het niet opschrijvenquote:Op dinsdag 1 november 2022 19:48 schreef maily het volgende:
[..]
Geneer je niet.
Iedereen heeft weleens zo'n dag en menu
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |